A4 kağıttır. İnsan Kaynakları uzmanları bir cv yi ortalama 5 saniye inceler.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "A4 kağıttır. İnsan Kaynakları uzmanları bir cv yi ortalama 5 saniye inceler."

Transkript

1 CV NASILHAZIRLANIR? Açılımı Curriculum Vitae olan kısaca CV olarak yazılan özgeçmişiniz sizi anlatan bir A4 kağıttır. İnsan Kaynakları uzmanları bir cv yi ortalama 5 saniye inceler. Dolayısıyla bu noktada 5 saniyede sizi mülakata çağırıp çağırmamaya karar verdiği için etkili bir cv yazmak önemlidir. Eğer özgeçmişiniz belirli kriterlere uygun olmazsa ya da bilgileriniz düzensiz ve açık olmayan ifadeler donanmışsa yüksek ihtimal görüşmeye çağrılmazsınız. Eğer mülakata dahil olmazsanız işe giriş serüveninizde o iş için son bulur. Bireysel olarak o işe uygun olabilirsiniz. Donanımlarınız yeterli, deneyimleriniz iş ile uygun olabilir ancak karmaşık ifadeler ile bu deneyimlerinizi ve donanımlarınızı yazarsanız seçme ve değerlendirme uzmanları bu özelliklerinizi ilk bakışta fark edemeyecekler ve sizin uygun bir aday olmadığınızı düşüneceklerdir. Bireyler kendilerini yüz yüze daha iyi ifade edeceklerini savunurlar. Ancak herkesi görüşmeye çağırabilmek ve buna zaman ayırabilmek mümkün değildir. Bu yüzden özgeçmişiniz bu noktada yüzyüze olmadan uzmanları etkileyebilecek nitelikte olmalıdır. Özgeçmiş Hazırlama Teknikleri Kariyer Hedefi Kariyer hedefi (career objective); kişinin başvurduğu pozisyona, çalışmak istediği alana, sektöre ve firmaya göre farklılıklar göstererir. Dolasıyla bu noktada kariyer hedefinizi belirtirken aslında başvurduğunuz işe yönelik hedeflerinizi ortaya koyarsınız. Sektörle, poziyonla ilgili yeterli bilgiye sahip olup gelecekte o işte

2 yükselmek istediğinizi belirttiğiniz, hedeflediğiniz alanı gösteren kişisel bir amacınızdır. Birkaç işe yönelik kariyer hedefi örneği belirtmek gerekirse; Finans Analitik düşünme ve sayısal becerilerimi etkin bir biçimde kullanarak finans alanında ilerlemek. Pazarlama Analitik ve yaratıcı özelliklerimi etkin bir biçimde kullanarak pazarlama alanında ilerlemek. Satış İletişim becerilerimi ve analitik düşünme yetkinliğimi etkin bir biçimde kullanarak satış alanında ilerlemek. İnsan Kaynakları Planlama, organizasyon ve iletişim becerilerimi etkin bir biçimde kullanabileceğim insan kaynakları alanında ilerlemek. Örneklerden de anlaşılacağı üzere her işin her pozisyon farklı kariyer hedeflerine odaklanmaktadır. Çok genel olarak ortaya konan bu örnekler üzerinden özgeçmişinizde kendinize bir kariyer hedefi belirlemelisiniz. Kişisel Ayrıntılar İrtibat bilgilerinizi açık bir biçimde belirtin. (Posta, ve e-posta adresleri, telefon numaraları).

3 E- posta adresinizi isim ve soyisminizden oluşturmalısınız. Doğum tarihi, doğum yeri, medeni durum gibi bilgiler mutlaka yazmalısınız. Bunları CV nizin başlangıcında belirtin, ancak gereksiz ayrıntıları eklemeyin (Dini inanış, çocukların ismi gibi). Takım elbise ile olan vesikalık fotoğrafınız bu bölümde yer alır. Boydan ya da günlük hayatta çekilen fotoğrafınızı koymamalısınız. Eğitim ve Diğer Vasıflar Ters kronolojik sırada eğitimini tamamladığınız kuruluşları ve hangi tarihler arasında bu kuruluşlarda bulunduğunuzu belirtin.(önce en son tamamlanan eğitim kuruluşu, orta öğretimden önce yüksek öğretim.) Diploma notunuzu ve elde edilen her mesleki yeterlilik belgesi için alınan notları belirtin. Yeni mezunsanız bu bölüm başta olmalıdır. Ancak iş deneyimine sahip biriyseniz bu bölümü iş deneyimi bölümünün altına yazabilirsiniz. İş Deneyimi Eski işlerinizdeki pozisyonlarınızı ters kronolojik sırada belirtin (önce en son çalıştığınız iş). Açıklanmamış zaman boşlukları olmadığından emin olun. Her pozisyona ilişkin, sorumlulukları, becerileri, projeleri ve başarılarınızı sıralayın.

4 İş deneyiminizi yazarken doğru zaman kipini kullanın. Görevinizdeki sorumlulukları şimdiki zamanla, eski görevlerinizdekileri ise geçmiş zaman kipiyle aktarın. Çalıştığınız pozisyonda neler yaptığınızı anlatın. Nasıl bir ortamda kaç kişiyle çalıştığınızı belirtin. Son çalıştığınız işleri daha çok vurgulayın, bunlarla ilgili daha fazla bilgi verin. Madde işaretli format (bullet point) kullanın ve her noktayı açık ve öz ifade edin. İş deneyiminizi paragraflar halinde yazmayın. Kısa ve öz cümlelerle sorumluluklarınızı ifade edin. Çalıştığınız yerdeki pozisyonunuzu belirterek her birinin altına sorumluluklarını ve genel olarak yaptığın işleri kısaca listelemelisiniz. Beceriler Bildiğiniz programları ve yabancı dilleri belirterek, program ve yabancı dillere hangi seviyede hakim olduğunuzu yazınız. Başvurduğunuz pozisyonla alakalı olarak ortaya koyabileceğiniz becerilerinizi yazınız. Üye olduğunuz profesyonel kuruluşları yazarak bu kuruluşlarda hangi görevlerde bulunduğunuzu yazın.

5 İlgi Alanları ve Başarılar Bu kısmı kısa ve amacına uygun tutulmalıdır. Hobilerinizi yazarken sadece yaptığınız spor çeşitlerini değil yaratıcılığınızı da kullandığınız hobilerinizi de belirtin. Her zaman kullanılan artık klişeleşmiş yetenekleri belirtmemeye ve kullanmamaya özen gösterin. Sıradışı hobileriniz sizi bir adım öne çıkaracaktır. Alışveriş yapmak bir hobi değildir. Bu noktada hobi olarak yağlı boya yapmak, trekking yapmak olabilir. Bu alanlarda aldığınız başarıları belirtebilirsiniz. Örneğin voleybolda takım kaptanlığı yaparken Türkiye şampiyonu olmak gibi. Eğitimler/Sertifikalar Katıldığınız mesleki kurs ve eğitimleri ya da sertifikaları belirtebilirsiniz. Referanslar Ortalama iki adet referans yazmak yeterlidir. Yeni mezunsanız referanslarınızın biri hocanızdan, biri de stajyer olarak bağlı çalıştığın yöneticinden olabilir. Ya da istenildiği takdirde verilecektir denilerek daha sonra referanslar istenildiği zaman verilebilir. Ailenizden birini ya da çok yakın olduğunuz kişileri referans olarak göstermeyin.

6 Referans verdiğiniz kişiye önceden mutlaka danışın ve durumdan haberdar edin. Teklif aşamasında mutlaka referans kontrolü yapılmaktadır. Bu durumda kişinin haberi olmadığı takdirde sizi hatırlamakta zorlanabilir ya da bilgim yok diyebilir. Bu yüzden kişinin durumdan haberdar olması önemlidir. Genel Öneriler Cv niz açık öz kısa ifadeler ile yazılmış olmalıdır. Genelde özgeçmişlerde gramer hataları çok fazla yapılır. Bu yüzden özgeçmişinizi hazırladıktan sonra en az 2 kere kontrol edin. Daha önceki işlerden neden ayrıldığınızı yazmanız gereksizdir. Bu ayrıntıyı zaten iş görüşmelerinde dile getirebilirsiniz. Yeni mezun bir adayın özgeçmişi bir sayfadan fazla olmamalıdır. Ücret bilgilerine özgeçmişte yer verilmez. Özgeçmişiniz size özel olmalıdır. Kopyala yapıştır tarzda yazılacak bir özgeçmiş size farklılık katmayacaktır. İfadeleriniz size özgü ancak kurumsal bir dille yazılmalıdır. Son zamanlarda yaratıcılığı ön plana çıkaran farklı cv örnekleri ile karşılaşıyoruz. Video özgeçmişler ya da tamamen kreatif çalışmalar dikkat çekmektedir. Bu cv ler bireylerin hem yaratıcı olduklarını hem de diğer adaylardan farklı olduklarını göstermektedir. Standart özgeçmişlerin dışında hazırlanan bu özgeçmişlerde ince bir çizgi bulunmaktadır.aşağıda bu şekilde yazılmış birkaç özgeçmiş örneği bulunmaktadır.

7

8

9 Ön Yazı Nasıl Hazırlanır? Ön yazı, sizin kapak sayfanızdır. Neden onlara başvurduğunuzu, başvurduğunuz iş için uygun olduğunuzu belirten özelliklerinizi ve genel olarak kariyer beklentilerinizi gösterir. Giriş gelişme ve sonuç bölümlerinden oluşur. Giriş kısmında hangi pozisyon için başvuru yaptığınızı ve ilanı nerede görüp neden o işe başvurmak istediğinizi anlatın. Gelişme kısmında hangi özelliklerinizin iş için uygun olduğunu ve sağlayacağınız katkıları belirtin, ancak bunu yaparken özgeçmişinizde yazılı olan bilgileri tekrar aktarmayın. Sonuç kısmında ise teşekkür ederek yazınızı sonlandırın. Örnek bir önyazı; Sayın (İlgili/Yetkili) X ilan portalında yayınlanan Makine Mühendisi pozisyonunuzla ilgileniyorum. Firmanızın bulunduğu sektörde 4 yıl deneyimim bulunmakla birlikte uzman olduğum konulardan başlıcaları ISO 9001, imalat ve montaj uygulamalarıdır. Ayrıca ilanınızda belirttiğiniz İngilizce seviyesine ve bilgisayar programlarına uzman derecesinde sahibim. Deneyimlerimin ve yetkinlerimin şirketinize hız ve verimlilik sağlayacağından eminim. Özgeçmişim ile ilgilendiğiniz için teşekkürler eder, mülakata katılarak deneyimlerim ve becerilerim hakkında detaylı konuşmayı çok isterim. Saygılarımla, İsim/ Soyisim İmza

10 Önemli Not: Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan cv örneklerine linkinden ulaşabilir. Üye olarak aday portalınızdan özgeçmişinizi hazırlayabilirsiniz. Sayfada belirtilen örnek özgeçmişlerden bir tanesi aşağıda belirtilmektedir.

11 Mehmet ÖRNEK Adres: A. Cad. B. Sok. No:1/1 Çankaya, Ankara Ev: (312) , İş: (312) , Cep: (532) KARİYER HEDEFİ Satış ve pazarlama alanındaki birikim ve becerileri bir e-ticaret şirketinde üst düzey yönetici konumunda değerlendirmek. KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Tarihi ve Yeri: İstanbul Medeni Durumu: Evli Askerlik Durumu: Tamamlandı Ehliyet Durumu: Var (B Sınıfı) EĞİTİM : Trakya Üniversitesi, İşletme : Edirne Lisesi İŞ DENEYİMİ 09/2012- Devam XXX A.Ş. - Pazarlama Bölümü - Müdür Yardımcısı - Yeniden yapılanmakta olan şirketin pazarlama planının yapılması - Aktif bir satış ve pazarlama çalışması ile müşteri portföyünün %150 artırılması - Reklam ve Halkla İlişkiler bölümünün kurulması 01/ /2012 YYY A.Ş. - Pazarlama Bölümü - Uzman

12 - İçecek grubundaki ürünlerden sorumlu olarak üç senelik pazarlama stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması - Pazar araştırma ve reklam faaliyetlerinin yönetilmesi 07/ /2007 ZZZ A.Ş. - Pazarlama Bölümü Stajyer EĞİTİM ve SEMİNERLER 02/2011 Satış Teknikleri Semineri AAA Eğitim A.Ş. 09/2010 Pazarlama Stratejileri BBB Eğitim A.Ş. 05/2010 Zaman Yönetimi CCC Eğitim A.Ş. YABANCI DİL İngilizce : Okuma: İyi Yazma: İyi Anlama: İyi (YDS Puan: 82) BİLGİSAYAR Windows 8, Microsoft Ofis Programları; Excel, Word, PowerPoint, Access İLGİ ALANLARI Seyahat etmek, fotoğraf çekmek. REFERANSLAR Ad Soyad, ZZZ A.Ş. Genel Müdürü. Tel: Ad Soyad, YYY A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi. Tel:

13 Kaynaklar

http://kariyer.ieu.edu.tr

http://kariyer.ieu.edu.tr ÖZGEÇMİŞİ ANLAMAK Öncelikle özgeçmişin nedir ve ne işe yarar açıklığa kavuşturalım. Özgeçmiş kim olduğunuzu, eğitim ve deneyimlerinizi içeren iyi sunulmuş bir özettir. Özgeçmişin tek amacı bir staja veya

Detaylı

MÜLAKAT TEKNİKLERİ VE CV HAZIRLAMA

MÜLAKAT TEKNİKLERİ VE CV HAZIRLAMA MÜLAKAT TEKNİKLERİ VE CV HAZIRLAMA ALTUĞ TURAN 22.03.2017 MARCH 2017 Eğitim Yetkinlik Deneyim MARCH 2017 2 https://youtu.be/hk6bwf8lics MARCH 2017 3 ** Özgeçmişiniz hayat hikayeniz değildir! Kolay okunur

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1. ÖZGEÇMİŞ TÜRLERİ 2. ÖZGEÇMİŞ BÖLÜMLERİ 3. ÖZGEÇMİŞ YAZILIRKEN YAPILAN 10 HATA 4. ETKİLİ ÖZGEÇMİŞ İÇİN

İÇİNDEKİLER 1. ÖZGEÇMİŞ TÜRLERİ 2. ÖZGEÇMİŞ BÖLÜMLERİ 3. ÖZGEÇMİŞ YAZILIRKEN YAPILAN 10 HATA 4. ETKİLİ ÖZGEÇMİŞ İÇİN İÇİNDEKİLER 1. ÖZGEÇMİŞ TÜRLERİ 2. ÖZGEÇMİŞ BÖLÜMLERİ 3. ÖZGEÇMİŞ YAZILIRKEN YAPILAN 10 HATA 4. ETKİLİ ÖZGEÇMİŞ İÇİN ÖZGEÇMİŞ TÜRLERİ Özgeçmişinizi vurgulamak istediğiniz özellikleriniz ve geçmiş deneyimlerinizi

Detaylı

Öz geçmiş, insanın hayatını, kabiliyetini, yeteneğini, iş yapma gücü ve tecrübelerini ortaya koyan bir belgedir. Yani insanın o güne kadar elde

Öz geçmiş, insanın hayatını, kabiliyetini, yeteneğini, iş yapma gücü ve tecrübelerini ortaya koyan bir belgedir. Yani insanın o güne kadar elde ÖZGEÇMİŞ HAZIRLAMA Öz geçmiş, insanın hayatını, kabiliyetini, yeteneğini, iş yapma gücü ve tecrübelerini ortaya koyan bir belgedir. Yani insanın o güne kadar elde ettiği becerilerin özetidir. Özgeçmiş

Detaylı

CV yi hazırlayıp göndermenin amacı, iş/staj mülakatına davetiye almaktır. Yani CV, iş/staj bulma sürecindeki ilk ve bu yüzden en önemli aşamadır.

CV yi hazırlayıp göndermenin amacı, iş/staj mülakatına davetiye almaktır. Yani CV, iş/staj bulma sürecindeki ilk ve bu yüzden en önemli aşamadır. Kariyer Merkezi CV HAZIRLARKEN... CV, olumlu bir ilk izlenim uyandırman ve profesyonel olarak kendini göstermen için en önemli araçlardan biridir. Sahip olduğun beceriler ile başvurduğun pozisyonun gerektirdiği

Detaylı

CV HAZIRLAMA VE MÜLAKAT TEKNİKLERİ

CV HAZIRLAMA VE MÜLAKAT TEKNİKLERİ CV HAZIRLAMA VE MÜLAKAT TEKNİKLERİ OKAN ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ KARİYER TANIMI Bireyin, başlangıç yaptığı, yaşamının üretken yıllarını kullanarak geliştirdiği ve genelde çalışma hayatının sonuna dek

Detaylı

1 / 5. İlan Ref No: SMT-MFM-01. İlkbahar Eroğlu. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlan Ref No: SMT-MFM-01. İlkbahar Eroğlu. İletişim Bilgileri İlan Ref No: SMT-MFM-01 İlkbahar Eroğlu İletişim Bilgileri E-Posta : ilkbahar_er@hotmail.com ilkbahar_er@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya Ev Telefonu : 90 (312) 481 64 53 Cep Telefonu

Detaylı

PERSONEL SEÇME ve YERLEŞTİRME. Doç. Dr. Yasemin ÖZDEMİR

PERSONEL SEÇME ve YERLEŞTİRME. Doç. Dr. Yasemin ÖZDEMİR B PERSONEL SEÇME ve YERLEŞTİRME Doç. Dr. Yasemin ÖZDEMİR İK seçim sürecinin başvuruların kabulü, ön görüşme ve başvuru formu doldurma aşamalarını, İK seçim sürecinin önemli birer unsuru olan başvuru formu

Detaylı

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum.

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum. Müge Dalgıç İletişim Bilgileri E-Posta : mugenurdalgic@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Kadıköy - Göztepe Ev Telefonu : 90 (216) 567 82 23 Cep Telefonu : 90 (541) 890 86 92 Kişisel

Detaylı

1 / 5. İlan Ref No: SMT-YZL-03. Okan Yurdakul. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlan Ref No: SMT-YZL-03. Okan Yurdakul. İletişim Bilgileri İlan Ref No: SMT-YZL-03 Okan Yurdakul İletişim Bilgileri E-Posta : okanyurdakul@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Yenimahalle - Batıkent Ev Telefonu : 90 (530) 330 40 32 Cep Telefonu : 90

Detaylı

Doğum Yeri : Gölcük Askerlik Durumu : Yapıldı. Uyruğu : T.C Sürücü Belgesi : B Sınıfı (2001)

Doğum Yeri : Gölcük Askerlik Durumu : Yapıldı. Uyruğu : T.C Sürücü Belgesi : B Sınıfı (2001) ENDER GÖKSEL Adres : Birlik Mah. 415. Cad. Oyak Sitesi 33/4 48. Giriş Birlik /Çankaya ANKARA E-mail : endergoksel@gmail.com Cep Tel : 0533 718 76 07 Ev Tel : 0312 440 63 67 Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi

Detaylı

Başvuru Motivasyon Mektubu / Ön Yazı

Başvuru Motivasyon Mektubu / Ön Yazı - Giriş Resmi, erkek alıcı, bilinmeyen isim Resmi, bayan alıcı, bilinmeyen isim Resmi, bilinmeyen alıcı ismi ve cinsiyeti Sayın Yetkililer, Sayın Yetkililer, Resmi, ismi bilinmeyen bir grup insana veya

Detaylı

*Notu yazan kişinin iletmek istediği önemli noktalar net, açık, basit ve kısa şekilde, yazı okunaklı olmalı,

*Notu yazan kişinin iletmek istediği önemli noktalar net, açık, basit ve kısa şekilde, yazı okunaklı olmalı, 2) RESMİ OLMAYAN NOTLAR Herhangi bir iş yerinde ve yakın çevredeki samimi insanlar arasında bazen kısa mesajlar göndermek, bazen de bir belge ya da koliyi havale etmek için üzerine kısa bilgiler yazılır.

Detaylı

Suna Kuşadalı, PMP Esra Erdem

Suna Kuşadalı, PMP Esra Erdem Suna Kuşadalı, PMP Esra Erdem Değişen Dünya Koşullarında İşveren Beklentileri İş fırsatlarını etkin olarak takip etme Özgeçmiş (CV) Hazırlarken İş Görüşmesinde Şirket hedeflerini gerçekleştirecek kişisel

Detaylı

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi drkcrs@hotmail.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır. PROGRAMIN ADI KONTENJANLAR

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır. PROGRAMIN ADI KONTENJANLAR

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır. PROGRAMIN ADI KONTENJANLAR

Detaylı

1 / 6. Ömür Şahin KOBİ VE İŞLETME PORTFOY YETKİL. İletişim Bilgileri

1 / 6. Ömür Şahin KOBİ VE İŞLETME PORTFOY YETKİL. İletişim Bilgileri Ömür Şahin KOBİ VE İŞLETME PORTFOY YETKİL İletişim Bilgileri E-Posta : omur_sahin_01@hotmail.com endd1985@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - elazığ - merkez - yeni mh Ev Telefonu : 90 (324) 482 43

Detaylı

Sürücü Belgesi B. Firma Sektörü Yapı Malzemeleri. Bitiş Tarihi

Sürücü Belgesi B. Firma Sektörü Yapı Malzemeleri. Bitiş Tarihi İletişim Bilgileri Sadık İncirci E-Posta Adresi sdikincirci@gmail.com Doğum Tarihi 06/07/1979 Telefon 90 (534) 371 69 22 Adres Türkiye - Çanakkale - Lapseki Özel Bilgiler Cinsiyet Erkek Askerlik Durumu

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenci alınacaktır. PROGRAMIN ADI KONTENJANLAR

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İpek ÖZDEMİR. Cinsiyet: Kadın. Medeni Durum: Bekâr. Doğum Yeri: Ankara. Doğum Tarihi: 11.12.1966 Yabancı Dil: Elementary.

ÖZGEÇMİŞ. İpek ÖZDEMİR. Cinsiyet: Kadın. Medeni Durum: Bekâr. Doğum Yeri: Ankara. Doğum Tarihi: 11.12.1966 Yabancı Dil: Elementary. ÖZGEÇMİŞ İpek ÖZDEMİR Cinsiyet: Medeni Durum: Doğum Yeri: Kadın Bekâr Ankara Doğum Tarihi: 11.12.1966 Yabancı Dil: Elementary Ehliyet: B Sınıfı Adres Bilgileri: Ev Dikmen cad. 554/6 Keklikpınarı / Ankara

Detaylı

AMASYA ORTAK KULLANIM MERKEZİ İŞ İLANI

AMASYA ORTAK KULLANIM MERKEZİ İŞ İLANI Establishment of a Common Use Facility (Furniture and Auto Mechanics) and Small Business Advisory Services Unit in Amasya AMASYA ORTAK KULLANIM MERKEZİ İŞ İLANI Amasya nın yerel mobilya ve otomobil mekaniği

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz No:

Detaylı

EDA BAYRAK. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İletişim Bilgileri. Seminerler ve Kurslar. İş Deneyimi. Burslar ve Projeler. Yabancı Dil.

EDA BAYRAK. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İletişim Bilgileri. Seminerler ve Kurslar. İş Deneyimi. Burslar ve Projeler. Yabancı Dil. EDA BAYRAK Kişisel Bilgiler Ad Soyad EDA BAYRAK Doğum Tarihi 14.06.1992 Doğum Yeri ANKARA Medeni Durumu BEKAR Eğitim Bilgileri 2016_2017 Selçuk üniversitesi yüksek lisans (devam ediyor öğrenci 2011-2016

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Başvurulan Pozisyon: Vergi Servisi, Denetçi. Soyadı: AYDOĞDU. Doğum Tarihi: 09.12.1985. Doğum Yeri: Ankara.

ÖZGEÇMİŞ. Başvurulan Pozisyon: Vergi Servisi, Denetçi. Soyadı: AYDOĞDU. Doğum Tarihi: 09.12.1985. Doğum Yeri: Ankara. ÖZGEÇMİŞ Başvurulan Pozisyon:, Denetçi Soyadı: AYDOĞDU Adı: Erhan Doğum Tarihi: 09.12.1985 Doğum Yeri: Ankara Medeni Hali: Evli Cinsiyeti: Erkek Askerlik Durumu: Tamamlandı, Çakırsöğüt Jandarma Komando

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır. PROGRAMIN ADI KONTENJANLAR

Detaylı

MÜLAKAT BECERİLERİ. Hazırlayan: İK Uzm.Seda MUMLU

MÜLAKAT BECERİLERİ. Hazırlayan: İK Uzm.Seda MUMLU MÜLAKAT BECERİLERİ Hazırlayan: İK Uzm.Seda MUMLU İçindekiler MÜLAKAT MÜLAKAT ÇEŞİTLERİ MÜLAKAT ÖNCESİ HAZIRLIK MÜLAKATTA NELER YAPILMALI/YAPILMAMALI MÜLAKAT SORULARI Mülakat Hakkında Mülakat ; Sınırlı

Detaylı

Eda Alişan Cari Hesap şefi

Eda Alişan Cari Hesap şefi Eda Alişan Cari Hesap şefi Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye Cep Telefonu : 90 (532) 794 70 83 E-Posta : edasefika@hotmail.com edasefika@gmail.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe :

Detaylı

1 / 5. İlan Ref No: SMT-DTM-02. Habibe Sahin. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlan Ref No: SMT-DTM-02. Habibe Sahin. İletişim Bilgileri İlan Ref No: SMT-DTM-02 Habibe Sahin İletişim Bilgileri E-Posta : habibesk@yahoo.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya - Birlik Cep Telefonu : 90 (534) 831 73 32 Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

TBMM BAŞKANLIĞI Uzman Yardımcılığı Aday Başvuru Formu

TBMM BAŞKANLIĞI Uzman Yardımcılığı Aday Başvuru Formu TBMM BAŞKANLIĞI Uzman Yardımcılığı Aday Başvuru Formu UYARI 1. Doldurmaya başlamadan önce lütfen dikkatle okuyunuz. 2. Cevaplarınızı mürekkepli kalemle ve kitap harfleri ile okunaklı yazınız. 3. Bu forma,

Detaylı

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde Ege İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı kadrosuna 1 (bir) adet Maden Mühendisi

Detaylı

Emin Gülmez Bilgisayar Mühendisi

Emin Gülmez Bilgisayar Mühendisi Emin Gülmez Bilgisayar Mühendisi Adres Bilgileri : Türkiye - Muğla - Bodrum - Gümbet Cep Telefonu : 90 (544) 448 19 23 E-Posta : emin_gulmez@yahoo.com info@emingulmez.com Kişisel Web Sayfası : http://emingulmez.com/

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır.

Detaylı

Eren Gedik İletişim Bilgileri E-Posta : ereneara@hotmail.com erengdk@windowslive.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya - dikmen Ev Telefonu : 90 (312) 481 39 89 Cep Telefonu : 90 (544) 279 06

Detaylı

1 / 5. Sefa Karabacak. Makine & Web Mühendisi. İletişim Bilgileri

1 / 5. Sefa Karabacak. Makine & Web Mühendisi. İletişim Bilgileri Sefa Karabacak Makine & Web Mühendisi İletişim Bilgileri E-Posta : sefakrbck@gmail.com info@sefakarabacak.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye - Çakmak Mahallesi Cep Telefonu : 90

Detaylı

İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ 1. Öğrenci staj yapacağı işletme/kuruluş ve departmanı bölümlerin onayladığı alanlara uygun olarak tespit eder, başvurusunu

Detaylı

Olmaması Gereken İş Başvurusu Örnekleri

Olmaması Gereken İş Başvurusu Örnekleri Etkili CV Hazırlama Olmaması Gereken İş Başvurusu Örnekleri Olmaması Gereken İş Başvurusu Örnekleri Olmaması Gereken İş Başvurusu Örnekleri Olmaması Gereken İş Başvurusu Örnekleri Olmaması Gereken İş Başvurusu

Detaylı

ABÜ KAMU HUKUKU (TEZLİ-TÜRKÇE)

ABÜ KAMU HUKUKU (TEZLİ-TÜRKÇE) ABÜ KAMU HUKUKU (TEZLİ-TÜRKÇE) Hukuk uygulamasının içinde yüksek lisans ve doktora derecesine sahip çok az hukukçu vardır. Avukat, hâkim ve savcıların tez yazarak yüksek lisans derecesi alması ve ardından

Detaylı

Burak Yılmazsoy. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 7. Adres Bilgileri

Burak Yılmazsoy. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 7. Adres Bilgileri Burak Yılmazsoy Adres Bilgileri : Türkiye - Muğla - Yatağan - Bozüyük Ev Telefonu : 90 (252) 574 71 73 Cep Telefonu : 90 (544) 529 33 45 E-Posta : burakyilmazsoy@hotmail.com Kişisel Web Sayfası : http://www.burakyilmazsoy.com

Detaylı

Düzenleyen : İsmail Ünlü

Düzenleyen : İsmail Ünlü Düzenleyen : İsmail Ünlü CV NEDİR? CV profesyonel iş hayatınızda, iş başvurularında kullanacağınız ve sizi mülakata kadar götürebilecek özgeçmiş bilgilerinizi içeren bir belgedir. CV bir hayat hikayesi

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

Detaylı

1 / 4. Ahmet Tayınmak ZİRAAT MÜHENDİSİ. İletişim Bilgileri

1 / 4. Ahmet Tayınmak ZİRAAT MÜHENDİSİ. İletişim Bilgileri Ahmet Tayınmak ZİRAAT MÜHENDİSİ İletişim Bilgileri E-Posta : ahmettayinmak@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Diyarbakır - Bağlar - Bağcılar Cep Telefonu : 90 (544) 307 32 10 90 (538) 307 32 10 Kişisel

Detaylı

EUROPASS HAREKETLİLİK

EUROPASS HAREKETLİLİK 1. BU EUROPASS HAREKETLİLİK BELGESİ AŞAĞIDAKİNE VERİLMİŞTİR Soyad(lar) İlk ad(lar) Resim (1)(*) Yılmaz (2)(*) Mehmet (4) Adres (ev numarası, sokak adı, posta kodu, şehir, ülke) (3) Atatürk Bulvarı No:227

Detaylı

TİYADER KARİYER MOBİL UYGULAMASI ÇALIŞMA SİSTEMİ

TİYADER KARİYER MOBİL UYGULAMASI ÇALIŞMA SİSTEMİ 1 2 Nedir? TİYADER KARİYER MOBİL UYGULAMASI ÇALIŞMA SİSTEMİ Apple Store ve Google Play store dan ücretsiz indirilen bir cep telefonu uygulamasıdır. Tiyader üyesi olan öğrenci, mezun ve çalışanlar, bu uygulamaya

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ OLUŞTURMA REHBERİ

ÖZGEÇMİŞ OLUŞTURMA REHBERİ ÖZGEÇMİŞ OLUŞTURMA REHBERİ Özgeçmiş Nedir? Potansiyel işverene kısaca kendinizi sunacağınız bir kısa tarihçenizdir. Özgeçmişin amacı sizi iş görüşmesine ulaştırmaktır. CV'nin açılımı; Latince Curriculum

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz : 8531-TR

Detaylı

Dursun AKYÜZ. Fransızca / İngilizce Öğretmeni Uluslararası Pazarlama Köşe Yazarı Çevirmen

Dursun AKYÜZ. Fransızca / İngilizce Öğretmeni Uluslararası Pazarlama Köşe Yazarı Çevirmen Dursun AKYÜZ Fransızca / İngilizce Öğretmeni Uluslararası Pazarlama Köşe Yazarı Çevirmen Tel No : 0507 280 88 16 - Güney Mah. Mercan Sok. Kozlu / Zonguldak - dursun.akyz@gmail.com 10.12.1984 KARİYER Fransızca

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz : 8531-TR

Detaylı

Sürücü Belgesi B. Şehir Ankara. Bitiş Tarihi

Sürücü Belgesi B. Şehir Ankara. Bitiş Tarihi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi hulusi@altunyurt.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

SELCAN GÜLEÇ. Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) E-Posta: LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/

SELCAN GÜLEÇ. Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) E-Posta: LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/ SELCAN GÜLEÇ Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) 585 92 51 E-Posta: selcan.gulec@gmail.com LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/ KİŞİSEL BİLGİLERİM Uyruğu : Türkiye Cumhuriyeti Doğum Yeri : İzmir Doğum Tarihi

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz : 8531-TR

Detaylı

Sürücü Belgesi B. Şehir Bursa. Bitiş Tarihi Hala çalışıyorum

Sürücü Belgesi B. Şehir Bursa. Bitiş Tarihi Hala çalışıyorum İletişim Bilgileri Muzaffer Bilim Otomotiv Elektrik Teknikeri E-Posta Adresi muzafferbilim@hotmail.com Doğum Tarihi 12/11/1981 Telefon 90 (543) 851 96 31 Adres Türkiye - - Gemlik Kişisel Bilgiler Cinsiyet

Detaylı

Turkmedya grubuna ait, portallarının, mobil uygulamalarının güncel UI/UX kurallarına göre tasarımlarının yapılması ve yenilenmesi.

Turkmedya grubuna ait, portallarının, mobil uygulamalarının güncel UI/UX kurallarına göre tasarımlarının yapılması ve yenilenmesi. Tonguç Karaçay Senior UX & UI Designer İletişim Bilgileri E-Posta : tkaracay@gmail.com tonguckaracay@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Büyükçekmece - Fatih mah. Cep Telefonu : 90 (532)

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1974 1978 : Lisans Derecesi İstanbul Üniversitesi, İşletme Fakültesi Üretim Yönetimi Bölümü

ÖZGEÇMİŞ. 1974 1978 : Lisans Derecesi İstanbul Üniversitesi, İşletme Fakültesi Üretim Yönetimi Bölümü ÖZGEÇMİŞ KİŞİSEL BİLGİLER SOYADI VE ADI : YILDIR SEMİH DOĞUM TARİHİ VE YERİ : 14 Mart 1957 Ankara Türkiye ADRESİ : Kardelen Mah. 3.Cad. Gardenya Evleri No: 42-1 Zekeriyaköy - İstanbul TELEFON (EV) : 0212

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz : 8531-TR

Detaylı

1 / 5. Nihat Murt. Kaptan. İletişim Bilgileri

1 / 5. Nihat Murt. Kaptan. İletişim Bilgileri Nihat Murt Kaptan İletişim Bilgileri E-Posta : nihatmurt@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Antalya - Manavgat - A.Pazarcı Mh. Ev Telefonu : 90 (100) 000 00 00 Cep Telefonu : 90 (546) 669 60 96 Kişisel

Detaylı

Özlem GENÇER. Adres: Ankara / Türkiye

Özlem GENÇER.   Adres: Ankara / Türkiye Özlem GENÇER E-mail: ozlem.gencer@ufuk.edu.tr Adres: Ankara / Türkiye Eğitim: 2015 (tez aşaması) Ufuk Üniversitesi (Ankara) Yabancı Diller Eğitimi Anabilim Dalı İngiliz Dili Eğitimi Bölümü Yüksek Lisans

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2017 2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Ad - Soyad :... Okul No :........ Program :...... STAJ DOSYASI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ F-1 RAPOR DOSYASI HAZIRLAMADA UYULACAK KURALLAR A. Rapor

Detaylı

CV Hazırlamaya Başlamadan Önce İyi Bir CV için 5 Temel İlke

CV Hazırlamaya Başlamadan Önce İyi Bir CV için 5 Temel İlke CV Hazırlamaya Başlamadan Önce İyi Bir CV için 5 Temel İlke 1. Önemli kısımlara konsantre olun. İşverenler CVleri reddederken ya da adayların final listelerini ayrıntılı gözden geçirirken genellikle bir

Detaylı

T.C SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ISPARTA İLİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI

T.C SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ISPARTA İLİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI T.C AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ISPARTA İLİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI BELİRSİZ SÜRELİ PERSONEL ALIM İLANI Isparta İli

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz No:

Detaylı

5- SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ EĞİTİM PROGRAMININ İÇERİĞİNDE NELER

5- SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ EĞİTİM PROGRAMININ İÇERİĞİNDE NELER 1- SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ EĞİTİM PROGRAMI NEDİR? Saha epidemiyolojisi; toplumun sağlık düzeyini korumak, geliştirmek ve ortaya çıkan tehditleri belirleyip ortadan kaldırmak için güvenilir bilimsel incelemeler

Detaylı

İŞ BAŞVURU ve BİLGİ FORMU

İŞ BAŞVURU ve BİLGİ FORMU Başvuru arihi : Başvurulan Pozisyon : FOOĞRAF A. İŞİSEL BİLGİLER Adınız Soyadınız Cinsiyetiniz Bayan Erkek Uyruğunuz C Diğer İkametgah Adresiniz Doğum Yeriniz Doğum arihiniz elefon Numaranız Ev: Cep1:

Detaylı

İŞ BAŞV U R U FORMU. (* Doldurulması zorunlu alanlar) Bilgiler. *T.C.Kimlik No: *Adınız: *Soyadınız: *Doğum Yeriniz: *Doğum Tarihiniz: *Uyruğunuz:

İŞ BAŞV U R U FORMU. (* Doldurulması zorunlu alanlar) Bilgiler. *T.C.Kimlik No: *Adınız: *Soyadınız: *Doğum Yeriniz: *Doğum Tarihiniz: *Uyruğunuz: İŞ BAŞV U R U FORMU (* Doldurulması zorunlu alanlar) Bilgiler *T.C.Kimlik No: *Adınız: *Soyadınız: *Doğum Yeriniz: *Doğum Tarihiniz: *Uyruğunuz: *Cinsiyetiniz: *Askerlik Durumunuz: *Medeni Durumunuz: *Sürücü

Detaylı

1 / 5. Özlem Karatay. Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR. İletişim Bilgileri

1 / 5. Özlem Karatay. Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR. İletişim Bilgileri Özlem Karatay Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR İletişim Bilgileri E-Posta : ozlemkrty@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Avcılar - Parseller Ev Telefonu : 90 (212) 428 19 94 Cep Telefonu

Detaylı

1- TÜRKİYE SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI

1- TÜRKİYE SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI NEDİR? 1- TÜRKİYE SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI Türkiye Saha Epidemiyolojisi Sertifikalı Eğitim Programı; toplumun sağlık düzeyini korumak, geliştirmek ve ortaya çıkan tehditleri belirleyip

Detaylı

1 / 5. İlhan Güzel. Türkolog - Bilişim. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlhan Güzel. Türkolog - Bilişim. İletişim Bilgileri İlhan Güzel Türkolog - Bilişim İletişim Bilgileri E-Posta : ilhan_910@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Mamak - Merkez Ev Telefonu : 90 (312) 365 18 35 Cep Telefonu : 90 (554) 721 39 59

Detaylı

Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya

Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya Adres Bilgileri : Türkiye - İzmir - Buca - Bucakoop Cep Telefonu : 90 (542) 524 47 95 E-Posta : cgdsarslan@gmail.com cgdsarslan@gmail.com Kişisel Bilgiler Toplam

Detaylı

Yüksek Lisans/Üniversite Gazi Üniversitesi Bölüm Elektrik - Elektronik Mühendisliği Başlangıç / Bitiş Tarihi 2010/ 2010 Genel Not Ortalaması 4 / 4

Yüksek Lisans/Üniversite Gazi Üniversitesi Bölüm Elektrik - Elektronik Mühendisliği Başlangıç / Bitiş Tarihi 2010/ 2010 Genel Not Ortalaması 4 / 4 ÖZGEÇMİŞ BURCU YAKIŞIR GİRGİN Kişisel Bilgiler Uyruk T.C. T.C. No 20488871558 Cinsiyet Bayan Doğum Tarihi 08.12.1986 Doğum Yeri Erzincan Medeni Durum Evli Sağlık Problemi Yok Sürücü Belgesi / Tarih B Sınıfı

Detaylı

Elif Sarı Mühendis. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5

Elif Sarı Mühendis. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5 Elif Sarı Mühendis Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Üsküdar - Fıstıkağacı Cep Telefonu : 90 (554) 465 28 77 E-Posta : elifsari01@gmail.com elfsr@hotmail.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ

BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ Genel Nitelikler: Kadın Hastalıkları, doğum, infertilite ( kısırlık) ve üremeye yardımcı tekniklerin uygulamasında sektörün öncü kuruluşlarından Bahçeci Sağlık

Detaylı

Farklı ülkelerde kullanılan farklı terminolojiler:

Farklı ülkelerde kullanılan farklı terminolojiler: MODÜL 3-2.AŞAMA (3) HAYAT HİKÂYESİ (CurriculumVitae - CV) Hayat hikâyesi(cv) ile öz geçmiş (Resume) arasındaki fark nedir? Farklı ülkelerde kullanılan farklı terminolojiler: Özgeçmiş (Resume): sadece Amerika

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2016 2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Ad - Soyad :... Okul No :........ Program :...... STAJ DOSYASI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 STAJ TAKVİMİ 12 HAZİRAN - 28 TEMMUZ 2017 13-17

Detaylı

: Ulaştırma. : Ocak 2011 (Halen Çalışıyor) : Tedarik Zinciri Yöneticisi, AVS Global Ship Supply,

: Ulaştırma. : Ocak 2011 (Halen Çalışıyor) : Tedarik Zinciri Yöneticisi, AVS Global Ship Supply, Tuğba Karagülle Yönetici, Takım lideri, Koç ALTINTEPE MAH. AK SOK. BİRSEN APT. NO:5/2 KÜÇÜKYALI Maltepe / İstanbul Cep +90 (532) 556 76 17 tubika@gmail.com Giriş Özgeçmiş Başlık TUĞBA KARAGULLE RESUME

Detaylı

ÖZEL BİLGİ VE İHTİSAS GEREKTİREN KONULARDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SINAVLA KADRO KARŞILIKSIZ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR.

ÖZEL BİLGİ VE İHTİSAS GEREKTİREN KONULARDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SINAVLA KADRO KARŞILIKSIZ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR. Savunma Sanayii Müsteşarlığı ndan: ÖZEL BİLGİ VE İHTİSAS GEREKTİREN KONULARDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SINAVLA KADRO KARŞILIKSIZ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR. A. Genel 3238 sayılı Kanunun 8 inci maddesi

Detaylı

Mustafa Şatıroğlu. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi 1 / 9 MESLEK: BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ. ALAN: Web Developer (Front-End Developer)

Mustafa Şatıroğlu. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi 1 / 9 MESLEK: BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ. ALAN: Web Developer (Front-End Developer) İletişim Bilgileri Mustafa Şatıroğlu E-Posta Adresi mmustafa.satiroglu@gmail.com Telefon 90 (539) 647 34 21 Adres Türkiye - İstanbul(Avr.) - Beylikdüzü Doğum Tarihi 30/08/1989 İkinci Telefon 90 (534) 658

Detaylı

Bilgisayar Mühendisliği

Bilgisayar Mühendisliği ÖZ GEÇMİŞ 1. Soyadı: Sezen 2. İsim: Arda 3. Doğum Tarihi ve Yeri: 20 Nisan 1980, Ankara 4. Uyruk: T.C. 5. Medeni Durumu: Bekar 6. Askerlik Durumu: Tamamlamış 7. Eğitim Durumu: Üniversite: Atılım Üniversitesi,

Detaylı

Kişisel Bilgiler. Sefa Murat Ersoy Adres

Kişisel Bilgiler. Sefa Murat Ersoy Adres Kişisel Bilgiler Sefa Murat Ersoy Adres : KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye Telefonlar : Ev Telefonu 0(216) 488 39 01 E-Posta Cep Telefonu

Detaylı

AMASYA ORTAK KULLANIM MERKEZİ İŞ İLANI

AMASYA ORTAK KULLANIM MERKEZİ İŞ İLANI Establishment of a Common Use Facility (Furniture and Auto Mechanics) and Small Business Advisory Services Unit in Amasya AMASYA ORTAK KULLANIM MERKEZİ İŞ İLANI Amasya nın yerel mobilya ve otomobil mekaniği

Detaylı

1 / 5. Ümit Aydoğan. VİALAND AVM Müdür Yardımcısı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Ümit Aydoğan. VİALAND AVM Müdür Yardımcısı. İletişim Bilgileri Ümit Aydoğan VİALAND AVM Müdür Yardımcısı İletişim Bilgileri E-Posta : umit.aydogan@gmail.com umitt.aydogan@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Kağıthane - Okmeydanı Cep Telefonu :

Detaylı

Selçuk Akyıldız. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Selçuk Akyıldız. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Selçuk Akyıldız Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye - Ümraniye Cep Telefonu : 90 (533) 667 37 36 E-Posta : selcukakyildiz@gmail.com selcuk_akyildiz@yahoo.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2017 2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Ad - Soyad :... Okul No :........ Program :...... STAJ DOSYASI SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 STAJ TAKVİMİ 25 HAZİRAN - 04 AĞUSTOS 2018 12-16 Mart

Detaylı

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Mirac Türker Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - Küçükyalı Ev Telefonu : 90 (216) 366 44 65 Cep Telefonu : 90 (530) 498 74 85 E-Posta : miracakoz@yahoo.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

AKREDİTE KOBİ DANIŞMANLARI DERNEĞİ EĞİTİM PROGRAMLARI VE EĞİTMEN AKREDİTASYON SİSTEMATİĞİ

AKREDİTE KOBİ DANIŞMANLARI DERNEĞİ EĞİTİM PROGRAMLARI VE EĞİTMEN AKREDİTASYON SİSTEMATİĞİ AKREDİTE KOBİ DANIŞMANLARI DERNEĞİ EĞİTİM PROGRAMLARI VE EĞİTMEN AKREDİTASYON SİSTEMATİĞİ 2018 Özet Bu doküman Akredite Kobi Danışmanları Derneğinin eğitim ve eğitmenleri akredite etmek için kullanacağı

Detaylı

5- SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ EĞİTİM PROGRAMININ İÇERİĞİNDE NELER

5- SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ EĞİTİM PROGRAMININ İÇERİĞİNDE NELER 1- SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ EĞİTİM PROGRAMI NEDİR? Saha epidemiyolojisi; toplumun sağlık düzeyini korumak, geliştirmek ve ortaya çıkan tehditleri belirleyip ortadan kaldırmak için güvenilir bilimsel incelemeler

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ (CV) I-Kimlik Bilgileri. II-İletişim Bilgileri. III-Eğitim Bilgileri ve Kişisel Nitelikler

ÖZGEÇMİŞ (CV) I-Kimlik Bilgileri. II-İletişim Bilgileri. III-Eğitim Bilgileri ve Kişisel Nitelikler ÖZGEÇMİŞ (CV) % I-Kimlik Bilgileri 1. Adı Soyadı: Miktat BEKTAŞ 2. Doğum Yeri: Konya 3. Doğum Tarihi: 01.01.1957 4. T.C. Kimlik No: 14546585334 II-İletişim Bilgileri 1. Adres: Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

Detaylı

Ek-5 ... 2 LOGO FAALİYET RAPORU ... 3

Ek-5 ... 2 LOGO FAALİYET RAPORU ... 3 LOGO 1... 2 FAALİYET RAPORU... 3 1 Yetkilendirilmiş kurumun logosu yer alacaktır. 2 Yetkilendirilmiş kurumun adı veya ünvanı yazılacaktır. 3 Faaliyet raporunun ait olduğu yıl yazılacaktır. ÜST YÖNETİCİ

Detaylı

suheylaahsen.yildirim@bahcesehir.edu.tr

suheylaahsen.yildirim@bahcesehir.edu.tr Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Üsküdar - mimar sinan Cep Telefonu : 90 (541) 200 19 88 E-Posta : ahsenbme@gmail.com suheylaahsen.yildirim@bahcesehir.edu.tr KİŞİSEL BİLGİLER Toplam Tecrübe

Detaylı

ACENTE ADAYI BAŞVURU FORMU GERÇEK KİŞİLER

ACENTE ADAYI BAŞVURU FORMU GERÇEK KİŞİLER ACENTE ADAYI BAŞVURU FORMU GERÇEK KİŞİLER Bilgi formunda bulunan tüm soruların okunaklı şekilde cevaplanması gerekmektedir BAŞVURU SAHİBİNİN Adı Soyadı Acente Ünvanı T.C Kimlik No LEVHA NO Doğum Yeri ve

Detaylı

I-ZABIT KATİBİ KADROSUNA BAŞVURU ŞARTLARI

I-ZABIT KATİBİ KADROSUNA BAŞVURU ŞARTLARI YARGITAY BAŞKANLIĞINA KADROLU ZABIT KATİBİ ALIM İLANI Başkanlığımızda çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu uyarınca 40 Kadrolu zabıt katibi kadrosuna, Başkanlığımızca yapılacak uygulamalı

Detaylı

1 / 5. Cenk Sözeri. Proje Yöneticisi. İletişim Bilgileri

1 / 5. Cenk Sözeri. Proje Yöneticisi. İletişim Bilgileri Cenk Sözeri Proje Yöneticisi İletişim Bilgileri E-Posta : cenksozeri@msn.com Adres Bilgileri : Türkiye - İzmir - Menemen - Egekent 2 Ev Telefonu : 90 (535) 549 85 07 Cep Telefonu : 90 (531) 010 20 00 Kişisel

Detaylı