Model: MMP-3081 / MMP-3082 D J TAL MEDYA OYNATICI KULLANIM KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Model: MMP-3081 / MMP-3082 D J TAL MEDYA OYNATICI KULLANIM KILAVUZU"

Transkript

1 Model: MMP-3081 / MMP-3082 D J TAL MEDYA OYNATICI KULLANIM KILAVUZU MMP-3081 = 1GB MMP-3082 = 2 GB TÜKET C DANIfiMA HATTI

2 De erli Müflterimiz, Ürünümüzü seçti iniz için teflekkür eder, hay rl günlerde kullanman z temenni ederiz. Sayg lar m zla, Minton Elektronik Cihazlar ÜRÜN TANITIMI Cihaz dahilinde yüklü olan yaz l mlar n haf zada belli bir yer kaplamas nedeniyle, haf za kapasitesi belirtilen de erden daha düflüktür. Hasar gören herhangi bir aksesuar oldu unda yenisini bayilerimizden sat n alabilirsiniz. ÜRÜN GEREKS N MLER Minimum sistem gereksinimleri CPU: Pentium 350 MHz OS: Windows 98 SE, Windows ME, Windows 2000, Windows XP VGA: SWA renkli ekran RAM: 128 MB HDD: yaklafl k 30 MB haf za CD-ROM: Kurulum CD si için USB girifli: Dosya transferi ve elektrik flarj için Transcoder için sistem gereksinimleri CPU: Pentium4 1.0 GHz veya daha yukar s Bireysel medya format codec kurulumu

3 UYARILAR Lütfen cihaz n kullanmadan önce afla daki uyar lar dikkatle okuyunuz. Kullanma k lavuzunun okunmamas sebebiyle oluflabilecek herhangi bir problem flirket sorumlulu u d fl ndad r.

4 ÜRÜN ÖZELL KLER 80 x 36 x 7.9 mm süper ince, 34 g a rl k ve yeni tasar m konseptleri ile uyumlu yüksek kalite görünüm Daha iyi kullan c deneyimi için 1.7 TFT LCD (65 k renk, 128 x 160 px MP3, WMA, WAV format deste i Dönüfltürülmüfl film seyredebilme JPEG formatl imaj görüntüleme USB 2.0 arayüz deste i ile tafl nabilir bilgi depolama özelli i Lisan e itimi için çoklu tekrarlama fonksiyonu, tek dosya veya çok dosya tekrarlama ve rasgele çalma fonksiyonu Dahilli mikrofonla ses kaydedebilme Maksimum 34 saat kay t (512 MB haf za, 8 KHz, ADPCM) Otomatik FM radyo frekans tarama ve WAV format nda FM radyodan kay t yapabilme 20 radyo kanl haf zas Müzik dosyalar için parça ad, sanatç ad ve albüm ad gibi temel bilgi deste i Korece, ngilizce, Japonca ve Çince dahil toplam 15 dil 5 ayarlanabilir EQ (Normal/ Klasik/ Jazz/ Pop/ Rock) ile kendi EQ ayar n z yapabilme özelli i Çalan müzi i kald yerden devam ettirebilen Resume özelli i Dahili Li-Polymer flarj edilebilir pil, 4 saat flarj süresi ile 8 saat müzik çalma Dahili 1 GB haf za, 2 GB (MMP-3082) SRS, Trubass, Focus ve WOW ses efekt deste i Yaz l m güncelleyebilme

5 TER M AÇIKLAMALARI MCS (Mass Storage Class) MSC modunda iken, cihaz flash disk sürücü gibi çal fl r. MSC modunda kopyalanan parçalar veritaban na eklenebilir ve cihaz taraf ndan çal flabilir. MP3 (MPEG-1 Audio Layer 3 ) MP3, MPEG-1 Audio Layer 3 teriminin k salt lm fl d r ve bir çeflit ses dosyas s k flt rma teknolojisidir. Genellikle müzik dosyalar için kullan l r ve CD kalitesinde sesi, CD dekinin ortalama 1/12 si kadar alan kaplayarak verir. WMA (Windows Media Audio) MP3 ün popüler bir alternatifi olan, Microsoft WMA ( Windows Media Audio) format ses kalitesini korurken dosya s k flt rabilen bir formatt r. Genellikle CD-DA (Copmacy Disc Digital Audio) dosyalar n 1/24 oran nda küçültür. WAV ( Wave) Wave, Microsoft taraf ndan yap lm fl olan ve sistemden oyuna tüm standart PC audio dosya formatlar n kapsayan bir audio dosya format d r. Wave dosyalar WAV uzant s tafl rlar. (.wav fleklinde). Öncelikle PC lerde kullan l p Macintosh gibi di er bilgisayar platformlar için dönüfltürülmüfltür. JPEG (Joint Photographic Experts Group) JPEG s k flt r lm fl resim format olup depolanmas ve elektronik posta yoluyla gönderilmesi daha kolay oldu u için çok tercih edilen bir formatt r. JPEG terimi, Joint Photographic Experts Group un k salt lm fl d r. FONKS YON TUfiLARI VE PLAN A LCD ekran G Yön dü mesi (sol) B Güç dü mesi H Menü dü mesi C Çalma/duraklama dü mesi I Yön dü mesi (sa ) D Yön dü mesi (yukar ) J Hold tuflu E Kay t dü mesi K Yön dü mesi (afla ) F Reset dü mesi L USB / USB Host / kulakl k girifli (E) MMP-3081 de Kay t/stop Dü mesi un O su...

6 GÜÇ AÇMA/ KAPAMA /K L TLEME/ K L T AÇMA Güç açma dü mesine 1 saniye veya daha uzun basarak cihaz aç n z. Böylelikle karfl n zda bafllang ç ekran belirecektir. Kapama dü mesine 3 saniye veya daha uzun süre basarak cihaz kapat n z. Böylelikle karfl n zda kapan fl ekran belirecektir. Tufllar kilitleme ve kilit açma HOLD (kilitleme) dü mesini HOLD yönünde iterek tufllar pasif hale getirebilir, ters yönde iterek tufl kilidini açabilirsiniz. NOT: Cihazda bir hata meydana geldi inde, sa tarafta yer alan Reset tufluna basarak sistemi yeniden bafllatabilirsiniz. Cihaz kapamadan önce çal flan programlar kapat n z. Cihaz cebinizde tafl rken yanl fll kla çal fl r konuma geçmemesi için Hold tuflunu HOLD konumuna iterek tufllar kilitleyiniz.

7 P LLER Pilleri flarj etme Pilleri flarj etmek için, USB kablosunun küçük ucunu MMP 3081 e, genifl ucunu ise bilgisayara ba lay n z. Cihaz, bilgisayar aç k oldu u sürece flarj olacakt r. USB kablosunu MMP 3081 kapal halde iken ba lad n zda, cihaz ekran nda sa daki ilk figür belirecektir. Bu durumda tüm tufllar kullan lamaz halde olup, sadece flarj ifllemi etkin olacakt r. MMP 3081 tam olarak flarj oldu unda sa daki ikinci figür ekranda belirecektir. MMP 3081 aç k halde iken d fl bir flarj aletine ba land nda, ekranda sa daki figürdeki gibi pil seviyesi ikonu belirecektir. DÜfiÜK P L SEV YES Pilde yeterli enerji bulunmad hallerde, sistem size sa daki figürü gösterecektir. MMP 3081 i düflük pil seviyesi ile kullanmaya devam etti iniz taktirde, sistem

8 otomatik olarak kapan fl figürünü gösterir ve kapan r. UYARILAR Cihaz dahilinde 230 ma, 3,7 V Li-Polymer pil bulunmaktad r. Lütfen pil için geçerli flu uyar lar dikkate al n z: Pili kesinlikle atefle atmay n z ve s tmay n z. Cihaz herhangi bir flekilde sland ktan hemen sonra kesinlikle cihaz çal flt rmay n z. Pili kimyasal malzemelerle temas ettirmeyiniz. Cihaz kullan lamaz hale geldikten sonra kesinlikle atefle atmay n z. Cihaz ilk defa kullanmadan önce veya uzun süre kullan lmad ktan sonra tamamen flarj edip kullan n z. Li-Polymer piller NiMH ve Ni-Cd piller gibi haf zadan etkilenmezler. Düzenli flarj etme pil ömrünü uzat r. Düzenli flarj edilmeyen piller dahili s v y kat faza geçirece inden pil ömrünü k salt r. fiarj ifllemi s ras nda pilin s nmas normal bir durumdur. Tam dolu konumundan sonra pili 4 saat veya daha uzun süre flarj ediniz. Low battery (düflük pil seviyesi) uyar s ndan hemen sonra pili flarj ediniz. B LG SAYARA BA LAMA dü mesine birkaç saniye basarak cihaz kapad ktan sonra USB kablosunu afla da gösterildi i flekilde ba lay n z.

9 Windows Me, 2000, XP kullan c lar USB kablosu tak ld ktan sonra cihaz otomatik olarak ç kar labilir disk olarak tan nacakt r. Windows 98 SE kullan c lar Cihaz PC ye ba lamadan önce program kurulmal d r. Windows 98 (SE olmayan) cihazla uyumlu de ildir. PROGRAM KURULUMU 1. Paket içeri inden ç kan CD yi CD_ROM a yerlefltiriniz ve kurulum ekran nda host program install seçene ini t klay n z. 2. Kurulum bafllayacakt r, afla daki talimatlar do rultusunda kurulumu tamamlay n z. 3. Program kurulumu sona erdikten sonra bilgisayar yeniden bafllat n z.

10 PC BA LANTISINI ONAYLAMA Cihaz bilgisayara ba l halde iken, bilgisayar m menüsü içinde ç kar labilir disk olarak tan n r. Control panel ve ard ndan device manager a t klayarak USB yi bulabilirsiniz Media dosyas kaydetme/ silme Ç kar labilir diski bilgisayar n zda kontrol ediniz. Sürücü ismi bilgisayarlar aras nda farkl l k gösterebilir. Bir dosya seçerek sa t klay n z ve COPY (kopyala) ibaresini seçiniz. (K sayol: Ctrl+C )

11 Ç kar labilir diskte uygun klasöre girip sa t klay n z ve PASTE (yap flt r) ibaresine t klay n z. (K sayol: Ctrl+V) Ç kar labilir diskte dosyalar seçip sa t klayarak DELETE (sil) ibaresine basarak silme ifllemini gerçeklefltiriniz. (K sayol: delete tuflu) Programa daha iyi hakim olmak için F1 tufluna basarak görebilece iniz Help (yard m) dosyalar n okuman z önemle tavsiye edilir. PC ba lant s n güvenli kesme (Windows 2000 afla s için) Lütfen ba lant y güvenli bir flekilde kesmek için afla daki talimatlar takip ediniz. (Windows 2000 afla s için) 1. Görev çubu unda Safety removable Hardware ikonuna sa t klay n z ve uzant mesaja t klay n z. 2. Safety Remove Hardware uzant penceresi belirdi inde, USB ç kar labilir cihaz seçiniz ve pause (duraklama) üzerine t klay n z. 3. Pencere üzerinde removable disc i ( ç kar labilir diski ) t klay n z.

12 4. Safety Remove Hardware uzant mesaj gözüktü ünde USB kablo ba lant s n kesebilirsiniz. Formatlama Formatlama cihaz s f rlamak için yap lan bir ifllemdir. Bilgisayar m menüsü içinde ç kar labilir diski bulunuz ve sa t klayarak Format ibaresi üzerine geliniz. Bafllat dü mesine basarak formatlama ifllemini bafllatabilirsiniz. Uyar Formatlama ifllemi esnas nda kesinlikle USB kablo ba lant s n kesmeyiniz. Aksi halde ciddi problemlere sebebiyet verebilirsiniz. Lütfen formatlama ifllemi öncesinde önemli dosyalar yedekleyiniz. Silinmifl dosyalar geri dönüfltüremezsiniz. Kullan m Cihaz 7 moda bölünmüfl olup her bir mod ba ms z olarak çal flmaktad r. Örne in cihaz müzik modunda iken sadece müzik dosyas çalar film dosyas görüntülemez. dü mesine bir süre basarak mod görüntüleyebilir ve tekrar basarak mod seçimi yapabilirsiniz.

13 Çalma 1. dü mesine bir süre basarak müzik moduna giriniz ve tekrar dü mesine bas n z. 2. Müzik modu ekran göründü ünde, tufllar yard m yla dosya seçiminizi yap n z ve tufluna basarak çal n z.

14 Duraklama 1. Çalma esnas nda tufluna basarak duraklayabilir ve tekrar bu tufla basarak çalma ifllemine devam edebilirsiniz. Ses Ayar 1. ve tufllar n kullanarak ses ayar n diledi iniz flekilde yapabilirsiniz. 2. Ses ayar seviyeleri 0 ile 30 aras nda olup s f r seviyesi sessiz moddur. leri/geri Atlama 1. Bir müzik dosyas çalarken tufllar na basarak bir önceki veya sonraki dosyaya atlayabilirsiniz. Ayn parçan n bafl na dönmek tuflunu 10 saniyeden fazla bas l tutunuz. H zl ileri/h zl geri 1. Bir müzik dosyas çalarken, tufllar n bas l tutarak h zl ileri veya geri alabilirsiniz.

15 Bölüm Tekrar 1. Belli dosyalar tekrarlayarak dinlemek istedi inizde bu fonksiyonu kullanabilirsiniz. Bu ifllem için ilk olarak tekrarlanmas n istedi iniz bölüm için bir bafllang ç noktas ( A noktas ) belirleyip dü mesine bas n z ve böylelikle ekranda A-> ikonu belirecektir. 2. Tekrarlanacak bölümün sonunu belirlemek için uygun yerde dü mesine tekrar bas n z ve böylelikle ekranda A->B ibaresi belirecektir. flaretlenmifl alan tekrarlanarak çal nacakt r. 3. Tekrarlayarak çalma fonksiyonundan ç kmak için dü mesine tekrar bas n z ve böylelikle ekrandaki A->B ibaresi kaybolacak, tekrar çalma ifllemi sona erecektir. Radyo fonksiyonu 1. tuflunu bas l tutarak radyo moduna giriniz ve tufluna tekrar bas n z. 2. LCD ekranda radyo modu penceresi belirecektir. Ekranda belirtilen frekans n yay n n duyabilirsiniz. Radyo modu için kulakl k kullanman z gerekmektedir. Kulakl k, bu moda anten ifllevi görmektedir. Frekans de ifltirme 1. SCAN (tarama) modunda tufllar n kullanarak ad m ad m frekans de ifltirebilirsiniz. 2. tufllar n bir süre bas l tutarak bir sonraki yay n yakalayabilirsiniz. 3. Yine / tufllar yard m yla daha önce kaydedilmifl radyo kanallar na ilerleyebilirsiniz.

16 Ses ayar 1. tufllar yard m yla ses seviyesini azaltabilir veya art rabilirsiniz. 2. Ses seviyesi ayar 0 ile 30 aras nda de iflmekte olup, s f r konumu sessiz mod anlam na gelmektedir. Radyoyu sessiz konuma alma 1. tufluna bast n zda radyo yay n duyulamaz. 2. tufluna tekrar basarak bu fonksiyonu etkisiz hale getirebilirsiniz. 3. Audio müzik çalma modunda da ayn fonksiyon etkisini gösterecektir. Radyodan kay t yapma Radyo menü fonksiyonu 1. tufluna basarak radyo dinlerken dinlemekte oldu unuz yay n kaydedebilirsiniz. 2. tufluna basarak kay t ifllemine ara verebilir, tufluna basarak ky t ifllemini sonland rabilirsiniz. 1.Radyo modunda iken tufluna k sa bir süre bas n z ve böylelikle ekranda radyo menüsü görüntülenecektir. PRESET<->SCAN: Kay tl istasyon seçimi yapabilir veya tarama (scan) moduna girebilirsiniz. Region set (Bölgesel ayar): Bulundu unuz bölgede en iyi çeken radyo

17 kanallar n ayarlar. Channel Save (Kanal kaydetme) : Mevcut radyo yay n frekans n kaydeder. Sensitivity (Hassasl k) : Yay n kalitesini ayarlar. Auto Preset (Otomatik ayar): Tüm yay nlar otomatik olarak taran r ve kaydedilir. Kay t 1. tufluna bir süre basarak kay t moduna giriniz ve tufluna tekrar bas n z. Kay t ifllemine ara verme 2. Modu seçti inizde, menü ekran kay t moduna geçecektir. 3. tufluna basarak kay t ifllemini bafllatabilir ve tufluna tekrar basarak ifllemi sonland rabilirsiniz. 4. Kay tl dosyalar WAV format nda olup VOICE (ses) modunda dinlenebilirler. 1.Kay t ifllemini duraklatmak için tufluna basabilir ve tekrar bu tufla basarak iflleme devam edebilirsiniz. UYARI Cihaz pil seviyesi düflük iken kay t yapamaz. Kay t ifllemi esnas nda hata oluflmamas için,ilk olarak test kay t yap n z. Kay t ifllemi için haf zada en az 1 MB alan olmas gerekmektedir. Haf za doldu unda kay t ifllemi otomatik olarak sona erdirilir. Kay t ifllemi esnas nda, cihaz n bir yüzeye sürtünmesi ve darbe almas ses kalitesini düflürür.

18 Multimedya çalma 1. tuflunu bas l tutarak multimedya modunu seçiniz tufluna tekrar bas n z. 2. Multimedya modu ekranda belirdi inde, tufluna basarak seçim yapabilir ve çalma ifllemini gerçeklefltirebilirsiniz Medya çalmay duraklatma 1. Çalma ifllemi esnas nda, tufluna basarak ara verebilir ve bu tufla tekrar basarak kald n z yerden iflleme devam edebilirsiniz. Ses ayar 1. tufllar yard m yla ses seviyesi ayar n yapabilirsiniz. 2. Ses seviye ayar 0 ile 30 aras nda de iflmekte olup s f r seviyesi sessiz mod anlam na gelmektedir. Bir önceki veya sonraki dosyaya ilerleme 1. tufllar na k sa bir süre basarak bir önceki veya sonraki dosyaya atlayabilirsiniz saniyeden uzun süren dosyalarda < tufluna basarak dosyan n bafl na dönebilirsiniz.

19 H zl ileri / H zl geri 1. Bir medya dosyas çalarken, tufllar na uzun süreli basarak ileri veya geri sarabilirsiniz. Lütfen film dosyalar n MVIDEO klasörüne kaydediniz. maj görüntüleme 1. tuflunu bir süre bas l tutarak Resim modunu seçiniz ve tufluna tekrar bas n z. 2. Resim moduna girifl yapt n zda ekranda resim görüntülemeniz için seçenekler sunan Select menu screen (menü ekran seçiniz) ibaresi belirecektir. Resimler aras nda elle ilerleyebilir veya slayt flov seçimi yapabilirsiniz. 3. tufluna basarak görüntüleme tercihinizi belirtiniz. K sa süre sonra, imaj ekranda belirecektir. 4. Görüntüleme tercihinizi de ifltirmek istedi inizde, tufluna basarak Select menu screen ekran na dönüfl yap n z. Manual (elle ilerleme) modunda iken resimler aras nda geçifli tufllar yard m yla yapabilirsiniz. Slide show (slayt flov) modunda bir sonraki imaja geçifl otomatik olarak,belli bir süre sonra yap l r. Gösteri esnas nda tufllar na basarak düzensiz (rasgele) resim görüntüleyebilirsiniz. maj görüntüleme sona erdi inde, ekranda, slayt flovunun sona erdi ini belirten End of Slide Show mesaj belirecek ve ard ndan slayt flov bafltan bafllayacakt r.

20 UYARI Resim modunda sadece JPG uzant l (.jpg) dosyalar görüntülenebilir. Progressive JPG dosyalar resim modunda görüntülenemezler. Lütfen imaj dosyalar n PHOTO klasörüne kaydediniz lerleme Fonksiyonu 1. Herhangi bir modda iken tufluna k sa bas n z. 2. Navigasyon ekran nda, yön tufllar yard m yla diledi iniz dosyay seçiniz. 3. tufluna bir süre basarak dosyay silebilirsiniz. (Lütfen sadaki figüre bak n z) Uyar : Lütfen dosya silerken,silinmifl dosyalar n geri dönfltürülmesi mümkün olmayaca n unutmay n z. Menü ayarlar 1. tuflunu bir süre bas l tutarak mod ekran n görüntüleyiniz. Setting Mode ( mod ayarlar ) ibaresini seçip tekrar tufluna bas n z. Ayarlar 6 bölümden oluflmaktad r. tufluna uzun basarak bu menüden ç k fl yapabilirsiniz. Ses ayar EQ: Her müzik türü için çeflitli equalizer ayar yapabilirsiniz. SRS Ayar : 3D ses efekti Kullan c EQ Ayar : Kiflisel tercihleriniz do rultusunda equalizer ayar yapabilirsiniz. Geçifl efekti: Bu fonksiyon aktif hale getirildi inde, parçalar aniden bitmek yerine, sesi yavaflça alçaltarak sonlan r.

21 Ekran ayar Contrast (kontrast): Ekran kontrast ayar n yapabilirsiniz. Brightness (parlakl k) : Ekran parlakl k ayar n yapabilirsiniz. Scroll speed: Mevcut bafll k alt ndaki opsiyonlar s ralama h z n ayarlar. Play Time (çalma süresi) : Ekranda parçan n geçen veya kalan süresini gösterme ayar n tercih do rultusunda yapar. Language (dil): Gösterge dil ayar n yapar. Zaman ayar Takvim: Günün tarih ve saat ayar n yap n z. FM rezervasyonu: FM kay t zaman ayar n yap n z. Arka Ifl k zaman ayar : Arka plan fl n n aç k kalma süresini ayarlayabilirsiniz Otomatik kapanma süresi: Cihaz n stop modunda bekledikten ne kadar sre sonra otomatik olarak kapat laca n belirler. Uyku: Cihaz n otomatik olarak kapanaca süreyi belirler. Fm Rezervasyon fonksiyonu 1. tufllar yard m yla ayar periyodunu, t ufllar yard m yla ayar de erini de ifltiriniz. 2. Ekran n sol üst köflesinde X ikonu varsa ayar yapamayaca n z için öncelikle bu ikonu olarak de ifltirip ard ndan FM rezervasyonunu yapabilirsiniz. 3. Ayar onaylamak için tufluna bas n z. ptal etmeniz gereken durumlarda tuflunu kullan n z. 4. Rezervasyon kay t opsiyonu cihaz kapal iken çal flmaktad r. Not : Her gün : ayarl zamanda ayarl FM radyo kanal ndan kay t yapar. Bir gün : ayarl saatten sonraki 24 saat içinde, kay tl FM radyo frekans ndan kay t yapar.

22 Ayar modu Normal: Tüm flark lar bir defa çalar ve hepsi bitince durur. Repeat One: Tek bir dosyay tekrarlar. Repeat All: Tüm dosyalar çalar ve ard ndan tekrarlar. Shuffle: Tüm flark lar rasgele bir s rayla çalarve hepsi bitince durur. Shuffle All: Tüm flark lar rasgele bir s rayla çalar ve hepsi bitince tekrarlar. Kay t ayar Frekans: Kay t sesi kalitesini ayarlar Girifl: Giren sesi güçlendirir Di er ayarlar Varsay lan ayar: Fabrika ayarlar na geri döner. Bilgi: Toplam haf zay, kullan labilir haf zayo ve yaz l m versiyonunu gösterir. Transkoder Fonksiyonu 1. Paket içeri inden ç kan CD yi yerlefltirdi inizde Transcoder seçimini yap n z ve kurulumu bafllat n z.

23 2. Kurulum tamamland nda bir film dosyas aç n z ve baz ayarlar tamamlad ktan sonra Convert seçene ini yap p dönüfltürme ifllemini bafllat n z 3. Dönüfltürme ifllemi tamamland nda, dönüfltürülmüfl dosyalar cihaza kopyalay n z. Uyar Transkoder ile dönüfltürebilece iniz dosya türleri, AVI, MPG ve MPEG dir. MPEG-2 türleri transkoder taraf ndan dönüfltürülemez. Film dosyalar n dönüfltürmek için kodek paketi taraf ndan desteklenen kodek kurulumunu gerçeklefltiriniz. Tavsiye edilen Kodek paketi K-Lite olup adresinden temin edilebilir. Sadece transkoder taraf ndan dönüfltürülmüfl film dosyalar n görüntüleyiniz. Transkoder taraf ndan dönüfltürülmüfl video dosyalar SMV, audio dosyalar ise ADPCM format ndad r. Seçili bir alan dönüfltürme. 1. start seçene i ile bafllat n z. 2. Alt bar bafllang ç noktas na tafl y n z. 3. End seçimini yap n z. 4. Alt bar bitifl noktas na tafl y n z. 5. Bafllang ç ve bitifl noktalar n ayarlad ktan sonra seçili alan gösterilecektir. Dönüflüm yap l rken film kalitesi seçiminizi yap n z. Yüksek: En yüksek video kalitesinde dönüflüm yapar. Dönüflüm süresi k sa, ancak dönüfltü ü dosya çok büyüktür. Orta: Yüksek ve düflük kalite aras nda yer al r. Düflük: En küçük boyutta film dosyas dönüflümü yapar. Dönüflüm süresi uzun; ancak video kalitesi düflüktür.

24 UYARI Yüksek kaliteye dönüfltürülmüfl dosyalar haf zay zorlayaca ndan düflük kalite dönüflümleri tercih etmeniz önerilmektedir. SIK SORULAN SORULAR Afla daki sorulara verilen cevaplar do rultusunuda problem çözemiyorsan z, lütfen yetkil servise baflvurunuz. S: Güç yok? C: 4 saat veya daha uzun süre flarj ettikten sonra tekrar deneyiniz. S: Dü meler tepki vermiyor C: 1. HOLD tuflunu (tufl kilidi) kontrol ediniz. 2. Pil seviyesini kontrol ediniz. S: Dü meler geç tepki veriyor C: nce bir i ne yard m yla cihaz n sa taraf nda bulunan RESET dü mesine bas n z. S: LCD ekranda bozulma C: LCD ekran n parlakl k ayar n kontrol ediniz. S: PC ba lant s sa lanam yor C:1. Sistemin Windows 98 SE veya daha yukar s olup olmad n kontrol ediniz. 2. USB ba lant s yap ld nda Can not find driver (sürücü bulunam yor) mesaj verilirse, paket içeri inden ç kan CD deki program kurun z ve ard ndan tekrar deneyiniz. S: Bilgisayara ba l halde ikenkopyaamada problem C:1. USB ba lant s n kontrol ediniz. 2. Haf zay kontrol ediniz. S: Ses ayar yap lam yor C: HOLD tuflunu (tufl kilidi) kontrol ediniz.

25 S: Müzik dosyas çalarken problem C: 1. Müzik dosyas nda sorun olup olmad n kontrol ediniz. 2. Dosya tipinin desteklenir olup olmad n kontrol ediniz. 3. Yaz l m n güncellenmesi gerekiyorsa haf zay formatlay n z. S: Çalma iflleminde ses yok C: 1. Ses seviyesi ayar n n 0 da olmad ndan emin olunuz. 2. Kulakl k ba lant s n kontrol ediniz. S: Film dosyas göstermede problem C: 1. Ekran boyu ayar n n 128X128. oldu undan emin olunuz. 2. Dosyan n SMV format nda oldu undan emin olunuz. S: Film dosyas dönüfltürmede zay fl k C: 1. CD deki transkoder kurulumunu tekrar yap n z. 2. PC deki tüm kodekleri kald r p güncelleyiniz. 3. PC nizin sistem gereksinimlerini sa lad ndan emin olunuz. 4. Film dosyas nda bir hata olmad ndan emin olunuz. 5. Film dosyas format n n transkoder taraf ndan desteklendi inden emin olunuz. S: FM alg lama zay fl C: 1. Kulakl n tak l oldu undan emin olunuz. Kulakl k, radyo modunda anten görevi görmektedir. 2. Kulakl k ve cihaz n konumunu ayarlay n z. S: FM radyo dinlerken fazla gürültü var C: 1. Kulakl k ve cihaz n konumunu ayarlay n z. 2. Cihaz yak n nda bulunan elektrikli aletleri kapat n z veya cihaz elektrikli aletlerin etkisinden uzak tutmak için baflka bir alana tafl y p kullan n z.

26

27

KWorld PlusTV Hybrid Stick

KWorld PlusTV Hybrid Stick KWorld PlusTV Hybrid Stick PlusTV Hybrid Stick Kurulum Kılavuzu İçindekiler V1.3 Bölüm 1 : PlusTV Hybrid Stick Donanım Kurulumu...2 1.1 Paket İçeriği...2 1.2 Sistem Gereksinimleri...2 1.3 Donanımı Kurulumu...2

Detaylı

Türkçe PG191. LCD Monitör. H zl Bafllatma K lavuzu

Türkçe PG191. LCD Monitör. H zl Bafllatma K lavuzu PG191 LCD Monitör H zl Bafllatma K lavuzu Güvenlik Bilgisi Monitörü ayarlamadan önce, paket ile birlikte gönderilen tüm belgeleri dikkatlice okuyunuz. Yang n veya elektrik çarpmas riskini önlemek için,

Detaylı

D E. G: Dürbün odak ruleti H: Göz düzeltme halkası I: Plastik vizör J: Pil bölümü K: SD / MMC bellek kartı yuvası L: USB bağlantısı

D E. G: Dürbün odak ruleti H: Göz düzeltme halkası I: Plastik vizör J: Pil bölümü K: SD / MMC bellek kartı yuvası L: USB bağlantısı DB-2180 Binocular LCD DigiCam Ürün bilgileri F D E L K J A B C G H I A: Dürbün mercekleri (8x sabit zum) B: Dijital kamera mercekleri (8x sabit zum) C: Dijital kamera odak ruleti D: LCD ekran E: İşlev

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir

Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir falcon a type Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

Detaylı

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016 Hızlı Başlangıç Rehberi Türkçe VTE-1016 7025693 1 Artık başlayabiliriz! Kontrol cihazınızı PlayStation TV sisteminize bağlama PS TV sisteminizle birlikte DUALSHOCK 3 veya DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazınızı

Detaylı

Not: 1. Cihazı a ırı sıcak,so uk,tozlu ve rutubetli yerlerde kullanmayınız. 2. Cihazı dü ürmekten kaçınınız. 3. Batarya ömrü kullanım ko ullarına ve

Not: 1. Cihazı a ırı sıcak,so uk,tozlu ve rutubetli yerlerde kullanmayınız. 2. Cihazı dü ürmekten kaçınınız. 3. Batarya ömrü kullanım ko ullarına ve Not: 1. Cihazı a ırı sıcak,so uk,tozlu ve rutubetli yerlerde kullanmayınız. 2. Cihazı dü ürmekten kaçınınız. 3. Batarya ömrü kullanım ko ullarına ve modellere göre de i iklik gösterir. 4. Cihaz açık yada

Detaylı

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch USB KVM Switch Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch Kullanma Kılavuzu DS-11403 (2 Portlu) DS-12402 (4 Portlu) 1 NOT Bu cihaz FCC kurallarının 15. Bölümü uyarınca,

Detaylı

Bilgisayar Uygulamaları PSİ105

Bilgisayar Uygulamaları PSİ105 Bilgisayar Uygulamaları PSİ105 Yrd.Doç.Dr. Serdar YILMAZ Kaynak: Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Kursu Ders Notları, Kasım 2007 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Başlat Düğmesi Bilgisayarınızı

Detaylı

Message Broadcasting. İşletim ortamı. Message Broadcasting'in Yüklenmesi. Mesaj Oluşturma

Message Broadcasting. İşletim ortamı. Message Broadcasting'in Yüklenmesi. Mesaj Oluşturma Message Broadcasting Message Broadcasting, bir EasyMP Monitor eklentisidir. Yöneticiler eklentiyi kullanarak ağ üzerindeki bir veya daha fazla projektöre ya da tüm projektörlere mesaj veya duyuru gönderebilirler.

Detaylı

elero SoloTel Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z!

elero SoloTel Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! SoloTel elero Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! elero GmbH Antriebstechnik Linsenhofer Str. 59 63 D-72660 Beuren info@elero.de www.elero.com 309400 Nr. 18 101.5401/0305 çerik Güvenlik

Detaylı

C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı

C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı Ürün bilgileri Alıcı Fare Miniklavye A: Gösterge B: Bağlantı düğmesi Kurulum C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı H: Pil yuvası I: Bağlantı

Detaylı

MD-3100 USB ADSL MODEM A B C D. Bilgisayarı açın Kurulum CD-ROM unu takın AÇIK. 2 Sürücüyü kurun. 3 Hiçbir işlem gerekmiyor 4

MD-3100 USB ADSL MODEM A B C D. Bilgisayarı açın Kurulum CD-ROM unu takın AÇIK. 2 Sürücüyü kurun. 3 Hiçbir işlem gerekmiyor 4 MD-300 USB ADSL MODEM Ürün bilgileri A. Güç göstergesi (açık: USB ve PC bağlantısı açık / kapalı: bağlantı yok veya PC kapalı B. ADSL LINK göstergesi (yanıp sönüyor: ADSL hattı aranıyor / sürekli yanıyor:

Detaylı

ve Menüleri Özelleştirmek, Sistem Ayarlarını Değiştirmek

ve Menüleri Özelleştirmek, Sistem Ayarlarını Değiştirmek Masaüstünü ve Menüleri Özelleştirmek ve Sistem Ayarlarnıı Değiştirmek 36 4 Masaüstünü ve Menüleri Özelleştirmek, Sistem Ayarlarını Değiştirmek Bu bölümde Görev Çubuğu Özelliklerini kullanarak, Görev Çubuğu

Detaylı

HUZURSOFT GÖRÜŞME TAKİP PROGRAMI

HUZURSOFT GÖRÜŞME TAKİP PROGRAMI HUZURSOFT GÖRÜŞME TAKİP PROGRAMI 1.YENİ MÜŞTERİ EKLE Müşteri bilgilerini bu bölümde gireriz. Müşterilerinizi gruplamak isterseniz sağ tarafta bulunan butona tıklayarak açılan pencere grup ekle diyerek

Detaylı

Genel bilgiler Windows gezgini Kes Kopyala Yapıştır komutları. 4 Bilinen Dosya Uzantıları

Genel bilgiler Windows gezgini Kes Kopyala Yapıştır komutları. 4 Bilinen Dosya Uzantıları İÇERİK 2 Dosya ve Klasör İşlemleri 3 Giriş BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI Windows 7 - Devam ÖĞR. GÖR. HASAN ALİ AKYÜREK http://www.hasanakyurek.com Sürümler Sürüm Karşılaştırmaları Masaüstü Görev

Detaylı

O N E T OUC H B A C K U P 3 P O R T S U S B 2. 0 H U B

O N E T OUC H B A C K U P 3 P O R T S U S B 2. 0 H U B C O N N E C T I V I T Y S U P P O R T C O N N E C T I V I T Y S U P P O R T H A R D D I S K A D A P T E R I DC OE / MS BATA O UT SO B UH SU BB 2 1 - I N - 1 R E A D E R O N E T OUC H B A C K U P 3 P O

Detaylı

elero VarioTec-868 JA VarioTec-868 RM Kullan m k lavuzu Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z!

elero VarioTec-868 JA VarioTec-868 RM Kullan m k lavuzu Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! VarioTec-868 JA VarioTec-868 RM elero Kullan m k lavuzu Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! elpa elektrik pancur tic. Postane Mah.G46.Sok. Tellikent 20, Pk. 40 81700 Tuzla elpa@bilgeonline.com www.elero.com.tr

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation şirketinin tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer

Detaylı

Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin.

Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin. Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin. Cihazın ön tarafında orta kısımda 2 adet aralık tuşu yer

Detaylı

SmartLink Kullanım Kılavuzu Enerji SmartLink (SL) lityum-ion pili tamamen bittiğinde 2 saat içinde tamamen şarj olur. %80 şarj bir saat içinde tamamlanır. Şarj etmek için pilin bitmesini beklemeye gerek

Detaylı

Hotel Info TV. Kullanım Kılavuzu

Hotel Info TV. Kullanım Kılavuzu Hotel Info TV Kullanım Kılavuzu Info TV bilgisayarını network kablosu ile lokal networkunuze, VGA kablosu ile LCD monitörünüze veya televizyonunuza (PC girişinden) bağlayın. Bilgisayarı adaptör ile elektriğe

Detaylı

Dijital Video. Kullan c K lavuzu

Dijital Video. Kullan c K lavuzu Dijital Video Kullan c K lavuzu Tu 2 Áindekiler Ba larken Dijital Videomuzu Tan yal m... 3 Panelin Kullan lmas... 4 G Á... 5 Modlar... 6 Mod GeÁi D mesi... 8 Film Modu Film «ekme... 9 Filmlerin Tekrar

Detaylı

FB1000N Doküman Tarayıcı

FB1000N Doküman Tarayıcı English FB1000N Doküman Tarayıcı Kullanım Kılavuzu Ticari Markalar Microsoft, Microsoft Corporation ın Amerika Birleşik Devletleri tescilli ticari markasıdır. Amerika Birleşik Devletlerinde ve/veya diğer

Detaylı

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 23 YASAL BİLGİLER Telif Hakkı 2014 ZTE CORPORATION. Tüm hakları saklıdır. Bu yayının hiçbir bölümü ZTE Corporation'ın önceden yazılı izni olmadan fotokopi

Detaylı

PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU

PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU NOT PRC 100 KULLANIM KLAVUZU 12 2 11 NOT PROGRAM AYARLARI Ç NDEK LER POWER BUTON 1- Ç NDEK LER... 3 GÖSTERGE Power buton ON konumuna getirildi inde ekranda

Detaylı

2 CD-ROM u CD-ROM sürücüsüne yerleştirin.

2 CD-ROM u CD-ROM sürücüsüne yerleştirin. Ürün bilgileri A: Güç/Bağlantı LED göstergesi (Bağlantı: LED göstergesi açık/yanıp sönüyor) B: USB.0 bağlayıcısı C: Koruyucu kapak Kurulum Açık Bilgisayarı başlatın. Bu tâlîmatlar Windows XP kurulumu içindir.

Detaylı

Windows VISTA Ultimate Kurulumu ve Yönetimi

Windows VISTA Ultimate Kurulumu ve Yönetimi Windows VISTA Ultimate Kurulumu ve Yönetimi Windows Vista Ultimate, Vista'nın tüm özelliklerini içinde barındırıyor ve en pahalısürüm olarak listede yerini alıyor. SİSTEM GEREKSİNİMLERİ 1 GHz 32-bit işlemci

Detaylı

ETKİLEŞİMLİ TAHTA KORUMA SİSTEMİ KURULUM

ETKİLEŞİMLİ TAHTA KORUMA SİSTEMİ KURULUM 1. Sistem 3 bileşenden oluşur a. Sunucu b. Koruma yazılımı c. Mobil anahtar ETKİLEŞİMLİ TAHTA KORUMA SİSTEMİ KURULUM Sunucu yazılımı: sunucu yazılımı öncelikle yerel ağda et (etkileşimli tahtaların) bağlı

Detaylı

B LG VE LET fi M TEKNOLO LER 2 ÜN TE I

B LG VE LET fi M TEKNOLO LER 2 ÜN TE I ÜN TE I ELEKTRON K TABLOLAMA A. BAfiLANGIÇ 1. Elektronik Tablolama Uygulamas yla lk Ad mlar a. Elektronik tablolama uygulamas n açma b Kay tl bir dosyay açma c. Birden çok elektronik tablolama dosyas n

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36F3/BGEF İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı...

Detaylı

BLUETOOTH HOPARLÖRLÜ KEYİFLİ ORTAM LED LAMBASI

BLUETOOTH HOPARLÖRLÜ KEYİFLİ ORTAM LED LAMBASI BLUETOOTH HOPARLÖRLÜ KEYİFLİ ORTAM LED LAMBASI Kılavuz 33040 33040'ı kullanırken aşağıdaki kurallaraa dikkat ettiğinizde en emin olun 1. 33040'ın alt kısmında bulunan güç düğmesini açın 2. 3 fonksiyon

Detaylı

D-Link DSL-2640U Kablosuz N ADSL2+ Router (D-SmartNet Kullan c lar için) KOLAY KURULUM KILAVUZU

D-Link DSL-2640U Kablosuz N ADSL2+ Router (D-SmartNet Kullan c lar için) KOLAY KURULUM KILAVUZU D-Link DSL-2640U Kablosuz N ADSL2+ Router (D-SmartNet Kullan c lar için) KOLAY KURULUM KILAVUZU PAKET ÇER * DSL-2640NRU ADSL2+ Router * Güç Adaptörü *Ay r c (Splitter) * CD-ROM ve Kullan m K lavuzu * ADSL

Detaylı

SA012102S SA012104S SA012108S. MP3 player

SA012102S SA012104S SA012108S. MP3 player SA012102S SA012104S SA012108S MP3 player Eski ürününüzün ve pilin Tüm ürünlerimiz, geri tabi tutulabilen ve yeniden, yüksek kalitede malzeme ve parçalardan ve ür r. Bir ürünün üzerindeki retli tekerlekli

Detaylı

hatalardan veya eksikliklerden veya burada bulunan bilgilerin.

hatalardan veya eksikliklerden veya burada bulunan bilgilerin. 2012. e... hiçbir biçimde yeniden üretilemez. hatalardan veya eksikliklerden veya burada bulunan bilgilerin. faydalanabilirsiniz., Ba. öneririz. herhang. i Güvenlik...1 Güvenlik Önlemleri...1 EMC...5...7...7...7...9...10

Detaylı

Gufo Serisi Medya Oynatıcı Türkçe Tanıtma Ve Kullanma Kılavuzu

Gufo Serisi Medya Oynatıcı Türkçe Tanıtma Ve Kullanma Kılavuzu Gufo Serisi Medya Oynatıcı Türkçe Tanıtma Ve Kullanma Kılavuzu Bu kullanma kılavuzunun geçerli olduğu modeller; Gufo Plus Black (2GB) Gufo Ultra Black (4GB) DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi

Detaylı

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde)

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari

Detaylı

GARANTİ 2 YIL VESTEL WAKE UP DESIGNER ÇALAR SAATLİ RADYO KULLANIM KILAVUZU

GARANTİ 2 YIL VESTEL WAKE UP DESIGNER ÇALAR SAATLİ RADYO KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL WAKE UP DESIGNER ÇALAR SAATLİ RADYO KULLANIM KILAVUZU SAATL RADYO KULLANIM KILAVUZU Ayd nlatmal Gösterge Alarm veya Radyo AM/FM Radyo Al c s Erteleme fonksiyonu (5 dakika daha uyumak

Detaylı

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda

Detaylı

Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu

Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş 2. Kurulum 2.1. Bağlantı Şeması 2.2. Gidon Elemanlarının Montajı 2.3. Magicpie4 Arka Teker Montajı 2.4. Smartpie4 Ön Teker Montajı 2.5.

Detaylı

CLOCK RADIO SONOCLOCK 930 IP SONOCLOCK 935 IP

CLOCK RADIO SONOCLOCK 930 IP SONOCLOCK 935 IP CLOCK RADIO SONOCLOCK 930 IP SONOCLOCK 935 IP TR İÇİNDEKİLER ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 KURULUM VE GÜVENLİK

Detaylı

Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması. İçindekiler. Harmony

Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması. İçindekiler. Harmony Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması İçindekiler Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion 3.0... 2 Lenovo Customer Engagement Service... 3 Lenovo Experience Improvement

Detaylı

1 1. Pil yuvası kapağını açın.

1 1. Pil yuvası kapağını açın. ÜRÜN BİLGİLERİ Ön Arka Üst. Zamanlayıcı LED göstergesi. Flaş 3. Mercek 4. Kayış deliği Yan. Mod düğmesi. Anahtar işlev düğmesi 3. Üçayak soketi 4. TFT LCD monitör. Deklanşör' düğmesi. Güç düğmesi 3. Mikrofon

Detaylı

Dijital Video. Kullan c K lavuzu

Dijital Video. Kullan c K lavuzu Dijital Video Kullan c K lavuzu Tu 2 Áindekiler Ba larken Dijital Videomuzu Tan yal m... 3 Panelin Kullan lmas... 5 G Á... 6 Modlar... 7 DV Modu Film «ekme... 11 Video «k... 12 DSC Modu Foto raf «ekme...

Detaylı

BQTEK SMS Asistan. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.0 09.05.2016 BQTEK

BQTEK SMS Asistan. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.0 09.05.2016 BQTEK Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 09.05.2016 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 Genel Bilgi... 3 Uygulamanın İndirilmesi... 3 iphone için... 3 Android için... 3 Windows ve Mac için... 3 Uygulamanın

Detaylı

MICROCHIP USB 2.0 PIC PROGRAMLAYICI

MICROCHIP USB 2.0 PIC PROGRAMLAYICI MICROCHIP USB 2.0 PIC PROGRAMLAYICI PIC programlama hiç bu kadar kolay olmamıştı. Yeni nesil USB Programlayıcı ile PIC'lerinizi birkaç adımda kolayca programlayın. İleriki sayfalarda programlayıcınızı

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PH22

Kullanım Kılavuzu PH22 PH22 24.02.2016 İçindekiler 1 Önsöz.... 3 2 Güvenlik Bilgileri...3 3 Özellikler...3 4 Sistem Açıklaması...3 5 Geri Dönüşüm...3 6 İletişim...3 2 1 Önsöz PCE Teknik Cihazları ndan bir PH 22 satın aldığınız

Detaylı

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1 1. Ürün Açıklaması Testo 417 Testo 416 Pervane Prob Ekran Kontrol tuşları Pil kompartmanı Servis kompartmanı Cihazı açma /

Detaylı

Gmail Outlook Ayarları (Türkçe Resimli Anlatım)

Gmail Outlook Ayarları (Türkçe Resimli Anlatım) Gmail Outlook Ayarları (Türkçe Resimli Anlatım) 1.Adım: Gmail üzerinden e-posta hesabınıza herhangi bir tarayıcıdan http://mail.maltepe.edu.tr linkine tıklayıp daha önceden kullandığınız e-posta hesabınızı

Detaylı

Genius MP3 çaları satın almış olduğunuz için teşekkür ederiz. Artık bir kaset çalar ya da CD taşımanıza gerek yok.

Genius MP3 çaları satın almış olduğunuz için teşekkür ederiz. Artık bir kaset çalar ya da CD taşımanıza gerek yok. Giriş Genius MP3 PLAYER Genius MP3 çaları satın almış olduğunuz için teşekkür ederiz. Artık bir kaset çalar ya da CD taşımanıza gerek yok. Bu MP3 Çalarla CD kalitesindeki müziğin zevkini çıkarmak çok kolay.

Detaylı

2,4'' Dokunmatik Ekran Kablosuz Bebek Monitörü. Kullanım Kılavuzu 87250

2,4'' Dokunmatik Ekran Kablosuz Bebek Monitörü. Kullanım Kılavuzu 87250 2,4'' Dokunmatik Ekran Kablosuz Bebek Monitörü Kullanım Kılavuzu 87250 Şekiller ve Hızlı Başvuru Kılavuzu Ürün Yapısı Kamera Şekil 1 Monitör Şekil 2 i Kurulum 1 Kamera Kurulumu 1.1 Güç Besleme - AC Güç

Detaylı

ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu

ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu 87231 Araç kamerasının tüm fonksiyonlarının daha iyi kullanımı için cihazı kullanmadan önce lütfen bu kılavuzu dikkatli şekilde okuyun. Dikkat 1. Lütfen hafıza kartını

Detaylı

Çok-işlevli Dijital Video. Kullanıcı Kılavuzu

Çok-işlevli Dijital Video. Kullanıcı Kılavuzu Çok-işlevli Dijital Video Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı Bilgileri Tüm hakları saklıdır. Bu yayının hiç bir bölümü, şirketimizin yazılı izni olmadan hiç bir şekilde optik, elektronik, kayıt ya da başka

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Ses Seviyesi Ölçer

Kullanım Kılavuzu Ses Seviyesi Ölçer PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Ses Seviyesi

Detaylı

brother 430F Elite A.G LS- 01/ 02-BR Lastik Birleştirme Otomatı KULLANIM KILAVUZU

brother 430F Elite A.G LS- 01/ 02-BR Lastik Birleştirme Otomatı KULLANIM KILAVUZU brother 430F Lastik Birleştirme Otomatı Elite A.G LS- 01/ 02-BR KULLANIM KILAVUZU 0 MAKĐNA ÖZELLĐKLERĐ Lastik uçlarının üst üste veya uç uca çember şeklinde birleştirilmesinde yüksek verimli programlanabilir

Detaylı

KWorld. PlusTV Hybrid PCI (DVB-T 210SE) İçindekiler

KWorld. PlusTV Hybrid PCI (DVB-T 210SE) İçindekiler KWorld PlusTV Hybrid PCI (DVB-T 210SE) İçindekiler V1.1 Bölüm 1 : PlusTV Hybrid PCI Kartın Donanım Kurulumu...2 1.1 Paket İçeriği...2 1.2 Sistem Gereksinimleri...2 1.3 Donanım Kurulumu...2 Bölüm 2 : PlusTV

Detaylı

elero MemoTec Kullanım talimatı Lütfen kullanım talimatını saklayınız!

elero MemoTec Kullanım talimatı Lütfen kullanım talimatını saklayınız! MemoTec elero Kullanım talimatı Lütfen kullanım talimatını saklayınız! elero GmbH Antriebstechnik Linsenhofer Str. 59 63 D-72660 Beuren info@elero.de www.elero.com 309020 Nr. 18 100.3001/0604 çindekiler

Detaylı

ARDUİNO VE GPS MODÜLÜ İLE GPS KOORDİNATLARININ ALINMASI ARDUİNO VE SD KART MODÜLÜ İLE KULAKLIKTAN SES ÇALMA

ARDUİNO VE GPS MODÜLÜ İLE GPS KOORDİNATLARININ ALINMASI ARDUİNO VE SD KART MODÜLÜ İLE KULAKLIKTAN SES ÇALMA ARDUİNO VE GPS MODÜLÜ İLE GPS KOORDİNATLARININ ALINMASI ARDUİNO VE SD KART MODÜLÜ İLE KULAKLIKTAN SES ÇALMA Projeyi Hazırlayanlar: İsmail TELLİ Aden MOHAMUD İçindekiler: 1. Arduino Ve Gps Modülü İle Gps

Detaylı

Feel the difference. FordMobileConnectivity Kısa kılavuz. Ford ve cep telefonunuz. Zekice bir birlesim. www.ford-mobile-connectivity.

Feel the difference. FordMobileConnectivity Kısa kılavuz. Ford ve cep telefonunuz. Zekice bir birlesim. www.ford-mobile-connectivity. FordMobileConnectivity Kısa kılavuz Feel the difference Ford ve cep telefonunuz. Zekice bir birlesim. www.ford-mobile-connectivity.com Sound&Connect Ford unuzun içinde cep telefonunuzla konuşmak mı istiyorsunuz?

Detaylı

AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı)

AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı) AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı) 1. LCD Grafik ekran. 2. Parlama (yanma) lambası. 3. Preset (ayarlar) düğmesi, bas değiştir, 4. Isıtma

Detaylı

1. Başlarken. 1.1 Güvenlik Önlemleri. 1.2 Sistem Gereksinimleri. 1.3 Paket İçeriği

1. Başlarken. 1.1 Güvenlik Önlemleri. 1.2 Sistem Gereksinimleri. 1.3 Paket İçeriği 1. Başlarken 1.1 Güvenlik Önlemleri Prestigio Data Racer I ın kullanımından önce lütfen tüm güvenlik önlemlerini inceleyin. Cihazı doğru şekilde çalıştırmak için bu kitapçıkta belirtilen tüm prosedürleri

Detaylı

gelin ve Başlat ->Programlar -> VideoCAM SlimClip>Uninstall VideoCAM SlimClip yi seçin ve kurulumu kaldırmak için ekrandaki talimatları izleyin.

gelin ve Başlat ->Programlar -> VideoCAM SlimClip>Uninstall VideoCAM SlimClip yi seçin ve kurulumu kaldırmak için ekrandaki talimatları izleyin. Önemli Not: Lütfen önce sürücüyü kurun, sonra VideoCAM SlimClip ı USB portuna bağlayın. Lütfen kurulumdan önce bu önemli notu okuyun. 1. VideoCAM SlimClip yazılımının kurulması 1. VideoCAM SlimClip yazılım

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Video Endoskop PCE-VE 5xx Series

Kullanım Kılavuzu Video Endoskop PCE-VE 5xx Series Video Endoskop PCE-VE 5xx Series Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: 21.06.2016 İçindekiler 1 Giriş...3 2 Güvenlik Bilgisi...4 3 Özellikler...5 4 Sistem Açıklaması...6 4.1 Dizayn...6 4.2 Çalışma Modu...7 4.3

Detaylı

Su Perisi WF 5500 KULLANMA KILAVUZU SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18

Su Perisi WF 5500 KULLANMA KILAVUZU SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18 Su Perisi WF 5500 SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18 KULLANMA KILAVUZU Say n dostu; Modern tesislerde üretilmifl ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmifl olan SU PER S WF 5500 Su Filtreli

Detaylı

Alarm Saatli Radyo nuzu darbelerden. Üzerine s v içeren cisimler ve dekor. gelirse hemen flebeke kablosunu prizden

Alarm Saatli Radyo nuzu darbelerden. Üzerine s v içeren cisimler ve dekor. gelirse hemen flebeke kablosunu prizden Alarm Saatli Radyo nuzu kullanmadan önce yapman z gereken ifllemler ve güvenlik uyar lar 220 V AC 50 HZ Alarm Saatli Radyo nuz 220 V AC 50 Hz flehir flebekesi ile çal flabilecek flekilde tasarlanm flt

Detaylı

elero MemoTec-868 Kullanım talimatı Lütfen kullanım talimatını saklayınız!

elero MemoTec-868 Kullanım talimatı Lütfen kullanım talimatını saklayınız! MemoTec-868 elero elero GmbH Antriebstechnik Linsenhofer Str. 59 63 D-72660 Beuren info@elero.de www.elero.com Kullanım talimatı Lütfen kullanım talimatını saklayınız! 309063 Nr. 18 100.4401/0604 çindekiler

Detaylı

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM Meta Trader 4 mobil işlem platformunu cihazınıza kurmak için öncelikle uygulama marketine giriş yapmanız gerekmektedir. Girişin ardından

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Toprak PH Metre Ölçer

Kullanım Kılavuzu Toprak PH Metre Ölçer Toprak PH Metre Ölçer PH- 220S 17.02.2016 İçindekiler 1 Önsöz... 3 2 Güvenlik Bilgileri...3 3 Özellikler...3 4 Sistem Açıklaması...3 5 Geri Dönüşüm...3 6 İletişim...3 2 1 Önsöz PCE Teknik Cihazları ndan

Detaylı

Ö RENME FAAL YET - 6 Ö RENME FAAL YET - 6 6. SLAYT LEMLER

Ö RENME FAAL YET - 6 Ö RENME FAAL YET - 6 6. SLAYT LEMLER AMAÇ Ö RENME FAAL YET - 6 Bu faaliyette verilen bilgiler do rultusunda, sunuya ses ve görüntü dosyalar eklemeyi, sayfalar aras ndaki geçi leri düzenleyebilmeyi, nesnelere animasyonlar ekleyebilmeyi ö renecek,

Detaylı

Bu kullanma kılavuzunun geçerli olduğu modeller;

Bu kullanma kılavuzunun geçerli olduğu modeller; crow series Bu kullanma kılavuzunun geçerli olduğu modeller; Crow Plus (2GB) Crow Ultra (4GB) DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış farklılıklar gösterebilir. olup, ürün içerisindeki

Detaylı

w w w. m i n t o n. c o m. t r K O L A Y K U R U L U M

w w w. m i n t o n. c o m. t r K O L A Y K U R U L U M w w w. m i n t o n. c o m. t r M D S L -2 0 9 A D S L M O D E M K O L A Y K U R U L U M K I L A V U Z U Girifl ADSL Ethernet & USB Router sat n ald n z için teflekkür ederiz! ADSL Router sizin varolan

Detaylı

Alienware Grafik Yükseltici Kullanıcı Kılavuzu

Alienware Grafik Yükseltici Kullanıcı Kılavuzu Alienware Grafik Yükseltici Kullanıcı Kılavuzu Resmi Model: Z01G Resmi Tip: Z01G001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı sağlayan önemli bilgileri

Detaylı

SA011102S SA011104S SA011108S. MP3 player

SA011102S SA011104S SA011108S. MP3 player SA011102S SA011104S SA011108S MP3 player Eski ürününüzün ve pilin Tüm ürünlerimiz, geri tabi tutulabilen ve yeniden, yüksek kalitede malzeme ve parçalardan ve ür r. Bir ürünün üzerindeki retli tekerlekli

Detaylı

Türkçe. WEEE Uyarı Mesajı FCC AÇIKLAMASI

Türkçe. WEEE Uyarı Mesajı FCC AÇIKLAMASI WEEE Uyarı Mesajı Avrupa Ülkelerinde Ayrı Toplama Sembolü Bu sembol, bu ürünün ayrı toplanması gerektiğini belirtir. Aşağıdaki hususlar yalnızca Avrupa Ülkeleri için geçerlidir: Bu ürünün uygun bir toplama

Detaylı

VSG 1200_v2 Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

VSG 1200_v2 Kurulum ve Kullanım Kılavuzu VSG 1200_v2 Kurulum ve Kullanım Kılavuzu 1 Kurulum Seçenekleri Aşağıdaki kısım farklı kurulum seçeneklerini tanımlamktadır. Not: Kurulum sırasında kurulum deliklerini kapatmayınız ve VSG nin ön ve arka

Detaylı

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu 2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya baģlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. Ġleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı

Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm. Genel Bakış. Gelişmiş, Yüksek Performanslı Teradici işlemci. Tüm çevresel aygıtlar için esneklik

Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm. Genel Bakış. Gelişmiş, Yüksek Performanslı Teradici işlemci. Tüm çevresel aygıtlar için esneklik Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm 24" (23.6" Görüntülenebilir) Zero Client Monitör Genel Bakış ViewSonic SD-Z245 22 inç (23,6 inç görüntülenebilir) zero client monitör, donanım hızlandırmalı

Detaylı

ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7. 7. GELĠġMĠġ ÖZELLĠKLER

ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7. 7. GELĠġMĠġ ÖZELLĠKLER ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7 AMAÇ ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7 Bu faaliyette verilen bilgiler ile hazırlamıģ olduğunuz belgeye uygun baģvuruları (Ġçindekiler Tablosu, Dipnot/sonnot, Ģekil tablosu, resim yazısı vb.) hatasız

Detaylı

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Telif hakkı yasalarının izin verdiği durumlar dışında,

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, 01.02.2016 Sayı: 2016/01. Konu: E-DEFTER GÖRÜNTÜLEYİCİ PROGRAMI İLE SÖZ KONUSU PROGRAMA İLİŞKİN KULLANIM KILAVUZU YAYINLANMIŞTIR

SİRKÜLER İstanbul, 01.02.2016 Sayı: 2016/01. Konu: E-DEFTER GÖRÜNTÜLEYİCİ PROGRAMI İLE SÖZ KONUSU PROGRAMA İLİŞKİN KULLANIM KILAVUZU YAYINLANMIŞTIR SİRKÜLER İstanbul, 01.02.2016 Sayı: 2016/01 Konu: E-DEFTER GÖRÜNTÜLEYİCİ PROGRAMI İLE SÖZ KONUSU PROGRAMA İLİŞKİN KULLANIM KILAVUZU YAYINLANMIŞTIR Gelir İdaresi Başkanlığı nın www.edefter.gov.tr internet

Detaylı

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi Akıllı e Yaşam size evinizdeki tüm elektrikli eşyaları, aydınlatma sistemini, güvenlik sistemini mobil uygulamayla kontrol etmenizi ve yönetmenizi sağlar. Akıllı e Yaşam aynı zamanda min. %30 enerji tasarrufu

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu MacBook Pro nuza Hoş Geldiniz Hadi başlayalım. Mac inizi başlatmak için açma/kapama düğmesine basın. Ayarlama Yardımcısı, düzgün ve sorunsuz bir şekilde çalışmaya başlamanızı sağlamak

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi TEOG SINAVLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ Yeni sınav sistemi TEOG, yani Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavlarında öğrenciler, 6 dersten sınav olacaktır. Öğrencilere Türkçe, Matematik, T.C. İnkılap Tarihi

Detaylı

7/24 OPERASYONEL DESTEK SORU ve ÇÖZÜM KLAVUZU

7/24 OPERASYONEL DESTEK SORU ve ÇÖZÜM KLAVUZU 7/24 OPERASYONEL DESTEK SORU ve ÇÖZÜM KLAVUZU Bu doküman TURKSAT MEB Projesi kapsam nda kurulumlar n tamamlanmas n ard ndan lokasyonlarda ya anabilecek problemlere k sa soru ve cevaplarla çözüm bulmak

Detaylı

USB 2.0 External HDD Enclosure 3.5" (8,89cm)

USB 2.0 External HDD Enclosure 3.5 (8,89cm) USB 2.0 External HDD Enclosure 3.5" (8,89cm) Kullanım Kılavuzu DA-71051 Önsöz Ürünümüzü satın aldığınız için tebrik ederiz! Güvenilir ve sağlam yeni depolama konseptini göstereceğiz. HDD kapasitenizi artırmak

Detaylı

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

CER1000-A GEÇİŞ KONTROL ÜRÜNLERİ KULLANIM KILAVUZU BAĞIMSIZ DENETLEYİCİ GEÇİŞ KONTROL BİRİMİ İÇİNDEKİLER

CER1000-A GEÇİŞ KONTROL ÜRÜNLERİ KULLANIM KILAVUZU BAĞIMSIZ DENETLEYİCİ GEÇİŞ KONTROL BİRİMİ İÇİNDEKİLER GEÇİŞ KONTROL ÜRÜNLERİ KULLANIM KILAVUZU CER1000-A BAĞIMSIZ DENETLEYİCİ GEÇİŞ KONTROL BİRİMİ İÇİNDEKİLER 1. BAKIM ONARIM 2. KUTU İÇERİĞİ 3. EKLENEBİLEN EKİPMANLAR 4. ÜRÜN TANIMI 5. TEKNIK ÖZELLİKLER 6.

Detaylı

Bölüm 1 - PowerPoint 2010 Programını Başlatmak

Bölüm 1 - PowerPoint 2010 Programını Başlatmak 2 Bölüm 1 - PowerPoint 2010 Programını Başlatmak Microsoft PowerPoint programı slayt ve sunu hazırlamak için kullanılan oldukça güçlü bir programdır. PowerPoint programında hazırladığınız slaytlar (sayfalar)

Detaylı

Örgün Öğrenci Sistemi Anadolu Üniversitesinde öğretim elemanlarının verdikleri

Örgün Öğrenci Sistemi Anadolu Üniversitesinde öğretim elemanlarının verdikleri Örgün Öğrenci Sistemi Anadolu Üniversitesinde öğretim elemanlarının verdikleri derslerle ilgili yoklama, not girişi yapabildikleri ve öğrencilerin aldıkları derslerle ilgili bilgileri görebildikleri sistemdir.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu SN0185LS-T1 SN0185LS-T2 SN022LS-T1 SN022LS-T2 SN022LS-T1F SN022LS-T2F SN0185LDS-T1 SN0185LDS-T2 SN022LDS-T1 SN022LDS-T2

Kullanım Kılavuzu SN0185LS-T1 SN0185LS-T2 SN022LS-T1 SN022LS-T2 SN022LS-T1F SN022LS-T2F SN0185LDS-T1 SN0185LDS-T2 SN022LDS-T1 SN022LDS-T2 Kullanım Kılavuzu SN0185LS-T1 SN0185LS-T2 SN022LS-T1 SN022LS-T2 SN022LS-T1F SN022LS-T2F SN0185LDS-T1 SN0185LDS-T2 SN022LDS-T1 SN022LDS-T2 SN0185LS-T1M SN0185LS-T2M SN022LS-T1M SN022LS-T2M SN022LS-T1FM

Detaylı

5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı

5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı 5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı Kullanım Kılavuzu Onay FCC Beyanı Bu test edilmiş ve FCC Kuralları Kısım 15 de belirtilen teknik özelliklere göre B Sınıfı aygıtların sınırları ile uyumlu

Detaylı

Com Donatı v5 Kurulum ve Hata Çözümleri İçindekiler

Com Donatı v5 Kurulum ve Hata Çözümleri İçindekiler Com Donatı v5 Kurulum ve Hata Çözümleri İçindekiler Com Donatı Kurulum İşlemleri Hasp Driver Kurulumu Hasp Hatası Alıyorum - Unable to Access Sentinel Hasp Run-Time Environment (H0033) - Feature Not Found

Detaylı

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU TEKNİK VERİLER 1. Çalışma voltajı: 3V ±0,2V (DC) 2. Yük Akımı: 5 A 3. Hassasiyet: ± 0,5 ºC 4. Sıcaklık ayar aralığı: 10ºC - 30ºC 5. Zamanlama Hatası: 1%

Detaylı

Baþlangýç. Nokia N95-1 9205577, 1. Baský TR

Baþlangýç. Nokia N95-1 9205577, 1. Baský TR Baþlangýç Nokia N95-1 9205577, 1. Baský TR Tuþlar ve parçalar (çalýþma modu) Model numarasý: Nokia N95-1. Bundan sonra Nokia N95 olarak anýlacaktýr. 1 Açma/kapatma tuþu 2 Komutlarý seçmek ve Seçenek öðesine

Detaylı

1. RESİM DÜZENLEME. Bir resmin piksel yoğunluğu yani PPI (Pixel Per Inches) 1 inç karede (1 inç = 2.54 cm) bulunan piksel sayısıdır.

1. RESİM DÜZENLEME. Bir resmin piksel yoğunluğu yani PPI (Pixel Per Inches) 1 inç karede (1 inç = 2.54 cm) bulunan piksel sayısıdır. 1.1. Temel Kavramlar 1.1.1. Piksel 1. RESİM DÜZENLEME Ekranda oluşturulan görüntüler noktalardan oluşur. Noktalar kare şeklindedir. Çok yakından bakıldığı veya resim büyütüldüğü zaman bu noktalar fark

Detaylı

KWorld. PlusTV DVB-S USB. PlusTV DVB-S USB Kurulum Kılavuzu. İçindekiler

KWorld. PlusTV DVB-S USB. PlusTV DVB-S USB Kurulum Kılavuzu. İçindekiler KWorld PlusTV DVB-S USB PlusTV DVB-S USB Kurulum Kılavuzu İçindekiler V1.1 Bölüm 1 : PlusTV DVB-S USB Donanım Kurulumu...2 1.1 Paket İçeriği...2 1.2 Sistem Gereksinimleri...2 1.3 Donanım Kurulumu...2 Bölüm

Detaylı

Digitus un alışılmış kutu tasarımı Powerline Wireless 300N Access Point in kutusu için de geçerli. Ürünün ön kısmında yeşil ve beyaz renkler

Digitus un alışılmış kutu tasarımı Powerline Wireless 300N Access Point in kutusu için de geçerli. Ürünün ön kısmında yeşil ve beyaz renkler Digitus DN-15018-1 Tanıtımını gerçekleştireceğimiz sıradaki Digitus ürünü ise Powerline Wireless 300N Access Point. Kısaca Access Point in görevini sizlere aktaralım. Bu cihazın görevini birçok bilgisayar

Detaylı

KWorld PlusTV Analog USB Stick

KWorld PlusTV Analog USB Stick KWorld PlusTV Analog USB Stick PlusTV Analog USB Stick Kurulum Kılavuzu İçindekiler V1.5 Bölüm 1 : PlusTV Analog USB Stick Donanım Kurulumu Kurulum...2 1.1 Paket İçeriği...2 1.2 Sistem Gereksinimleri...2

Detaylı

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız

Detaylı

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının bağlantıları kontrol edilir. Güz ve Bahar dönemindeki

Detaylı