İŞNET ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ ABONELİK HİZMET SÖZLEŞMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İŞNET ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ ABONELİK HİZMET SÖZLEŞMESİ"

Transkript

1 1 İŞNET ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ ABONELİK HİZMET SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Bu Sözleşme, Kore Şehitleri Cad. Yüzbaşı Kaya Aldoğan Sokak No: Esentepe Şişli/İSTANBUL adresinde mukim İşNet ELEKTRONİK BİLGİ ÜRETİM, DAĞITIM TİCARET ve İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ("İşNet") ile. adresinde mukim... (Abone) arasında aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılarak imzalanmıştır. 2. TANIMLAR Kurum Türk Telekom Data Devresi ADSL Hizmeti VDSL YALIN DSL Veri (Data) (Bilgi) Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Türk Telekomünikasyon A.Ş. Veri trafiğinin geçmesi için Türk Telekom üzerinden sağlanan hat. Asymmetric Digital Subscriber Line sözcüklerinin baş harflerinden oluşan ADSL, mevcut telefonlar için kullanılan bakır teller üzerinden yüksek hızlı veri, ses ve görüntü iletişimini aynı anda sağlayabilen bir erişim teknolojisidir. Very high data rate DSL sözcüklerinin baş harflerinden oluşan VDSL, bakır teller üzerinden yüksek hızlı veri, ses ve görüntü iletişimini aynı anda sağlayabilen kısa mesafede hattın uzunluğuyla ters orantılı olarak yüksek hız data transferi sağlayan bir erişim teknolojidir. 300 metreye kadar olan yerlerde Mbps arası hızlara erişme imkanı sağlamaktadır. Naked Digital Subscriber Line sözcüklerinin baş harflerinden oluşan Yalın İnternet servisi (ndsl),bakır teller üzerinden yüksek hızlı veri, ses ve görüntü iletişimini aynı anda sağlayabilen, kullanıcıların sabit telefon aboneliği olmadan DSL hizmetlerinden faydalanmasına imkan veren bir erişim teknolojisidir Internet ortamında erişilebilir olarak server (sunucu) üzerinde muhafaza edilen ve zaman zaman değiştirilerek ekleme veya çıkarmalar yapılabilen her türlü renkli, renksiz, hareketli, sabit resim grafik veya sesli dijitalize edilmiş bilgi nitelikli her şey. Güvenli Hizmeti İnternet Abonelerin talebi üzerine Kurum un yayınladığı tarih ve 2011/DK- 14/461 karar numaralı İnternetin Güvenli Kullanımına ilişkin usul ve esaslar kapsamında işletmeciler tarafından Abone nin talebine bağlı olarak sunulmak zorunda olan, alan adı, IP ve port listesi üzerinden seçilen çocuk ve aile profilinden oluşan filtreleme hizmetidir. 3. SÖZLEŞMENİN KONUSU Bu Sözleşme nin konusu, Abone ye sağlanan ADSL/VDSL internet erişim hizmetinin şartları ile tarafların karşılıklı hak ve yükümlülükleridir.

2 2 4. ABONENİN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ 4.1. İşNet, ADSL/VDSL sistemleri üzerinden verdiği hizmetlerden Abone nin yararlanmasını sağlayacak, Abone, bu hizmetlerin karşılığı olarak İşNet tarifesinde belirlenen ücretleri ödeyecektir Abone ADSL/VDSL internet erişimi hizmeti için ADSL/VDSL Modem, internet bağlantısı yapmaya müsait bir bilgisayar ve telefon altyapısına sahip olmalıdır. ADSL/VDSL erişim hizmeti için gerekli cihaz temini, kurulumu ve montajı tamamen Abone nin sorumluluğundadır. Abonenin talep etmesi durumunda, ücret karşılığında ADSL/VDSL erişim hizmeti için gerekli cihaz temini, kurulumu ve montajı İşNet tarafından sağlanabilir Abone tarafından temin edilen ADSL/VDSL erişim hizmeti için gerekli cihazların ilgili mevzuat uyarınca Telekomünikasyon Kurumu tarafından onaylanmış olması gerekir. Onaysız kullanılan cihazlardan kaynaklanan aksaklıklardan İşNet sorumlu olmadığı gibi, ortaya çıkan zarar Abone den tahsil edilecektir Abone, ADSL/VDSL internet erişim hizmetinin İşNet ten kaynaklanmayan nedenlerle; Abone den veya Türk Telekom dan kaynaklanan bir nedenle sağlanamaması halinde İşNet in sorumlu olmadığını kabul ve beyan eder Abone, ADSL/VDSL internet erişimi hizmeti altyapısının Türk Telekom dan temin edildiğini, erişim hızının Türk Telekom tarafından sağlandığını ve bu konuda İşNet in hiçbir sorumluluk ve yükümlülüğü bulunmadığını kabul ve beyan eder Abone, İşNet in ve Türk Telekom un ADSL/VDSL erişim hızı ve/veya erişim hattı üzerinde ekleme ve/veya değişiklik yapamaz. Bu şekilde bir ekleme ve/veya değişiklik tespit edildiğinde, devre altyapı sağlayıcısı Türk Telekom tarafından kapatılabilir, sakınca görülen ekleme ve değişiklikler kaldırılabilir. İşbu halde Abone İşNet in sorumlu olmadığını, İşNet in Türk Telekom tarafından sorumlu tutulması halinde İşNet in doğacak her türlü zararını tazmin edeceğini kabul ve taahhüt eder Abone, işbu sözleşmeden doğan Abonelik hakkının sadece kendisine ait olduğunu, bu hakkın kullanımına ilişkin tüm sorumluluğun kendisine ait olacağını, bu hakkın kullanımına ilişkin özel ve gizli şifresini ve kullanıcı adını, kullanıcı kodunu başkasına kullandıramayacağını ve devredemeyeceğini, başkası tarafından öğrenilme şüphesi olursa derhal değiştireceğini kabul ve beyan eder. Ayrıca Abone, ADSL/VDSL hizmetini sadece bağlantı adresinde kullanma hakkına sahiptir. Bağlantı adresi dışında üçüncü şahıslara, deneme amaçlı dahi olsa kullandıramaz Abone; Internet'te yapacağı her türlü işlemden, dile getirdiği her türlü fikir, ifade ve yazılarından bizzat ve tam sorumlu olduğunu kabul ve beyan eder. İşbu sözleşme kapsamında aldığı hizmeti kullanırken Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına ve sözleşme hükümlerine aykırı davranmamayı taahhüt eder.

3 Abone, işbu sözleşme kapsamında İşNet tarafından sağlanan hizmetlerin kullanımı ile ilgili olarak İşNet e yapılacak tüm taleplerin muhatabının kendisi olacağını ve bu nedenle İşNet in uğrayacağı tüm maddi ve manevi zararları ilk yazılı talepte karşılayacağını kabul ve taahhüt eder İşNet 'in internet, e-posta veya Web servisi ile yaptığı bildirimler, Abone'ye yapılmış tebligat yerine geçecektir. Abone itiraz etmediği veya hizmet almaya devam ettiği takdirde bu değişiklikleri kabul etmiş sayılacağını beyan, kabul ve taahhüt eder. Söz konusu değişikliklerin abone tarafından kabul edilmemesi halinde Abonenin herhangi bir tazminat ödemeden yazılı olarak bildirerek sözleşmeyi feshedebilme hakkı vardır İşNet, İnternet trafiği sırasında kaybolacak ve/veya eksik alınacak/gönderilecek bilgilerden, İnternet platformunda yayınlanan ya da kendi yayınladığı bilgilerin tam doğruluğu, geçerliliği ya da güncelliği konusunda Abone tarafından hiçbir zaman sorumlu tutulmayacaktır Abone İnternette işlemlerin güvenli olarak yapılması ve internet kullanımı sırasında karşılaşılabilecek saldırılar ile kötü amaçlı yönlendirmelerden korunmak için web adresinde ana sayfada yer alan İnternette Güvenlik başlığından bilgi edinebilir Abone, gerek başvuru formu ve/veya telefon aracılığı ile İşNet e ilettiği ve kayıtlara geçirilen bilgilerinin, gerekse bu sözleşmede yer alan bilgilerinin doğruluğunu beyan ve taahhüt eder Abone, başvuru formunda belirttiği telefon numarası ve/veya adres haricinde başka bir numaraya, adrese nakil yaptırmak isterse, nakil yapılmak istenen telefon numarası ve/veya adreste bahsi geçen hizmetin temin edilememesi veya talebin karşılanamamasından İşNet i sorumlu tutmayacaktır. Böyle bir durumda sözleşme 9. Madde uyarınca feshedilmiş sayılacaktır. Nakil hizmetinin sağlanması halinde oluşacak tüm masrafları Abone karşılamayı kabul ve taahhüt eder Abone, işbu sözleşmeden doğan damga vergisi, resim, vergi ve harçlarla, yürürlükte olan veya Yasal uygulamalar nedeniyle, söz konusu vergiler dışında yeni gelecek vergiler, resim, harç, fon vs. mali yükümlülükleri veya mevcut olanların oranlarında yapılacak değişiklikleri ve mevzuat uyarınca Abone nin ödemekle yükümlü olduğu/olacağı her türlü vergi, resim ve harcı ödemeyi kabul ve taahhüt eder İşNet tarafından, Abone nin hattını normal kullanım düzeyinden çok daha fazla kullandığının veya yeni Abone olmuş ise, kullanım düzeyinde bir anormalliğin tespiti halinde ya da Abone nin zararına hukuka aykırı veya hileli bir faaliyetin varlığı konusunda İşNet in hâklı bir şüphesinin var olması durumunda, Abone nin çıkarının da korunması amacıyla, İşNet Abone ye bilgi vermek suretiyle, ADSL/VDSL hattını haberleşmeye kapatabilecek ve aylık fatura tarihinden önce belirlenen miktardaki haberleşme bedelini ara ödeme altında talep edebilecektir.

4 Abone, Güvenli İnternet Hizmeti alma veya vazgeçme taleplerini, profil seçme ya da değiştirme işlemlerini İşNet internet sayfası üzerinden kolaylıkla yapabilir. İşNet Aboneye İşNet internet sayfası üzerinden işlem yapması için gereken kullanıcı adı ve şifresini sağlayacaktır. Güvenli İnternet Hizmeti Almak istiyorsanız aşağıdaki kutucuğu işaretleyin ve güvenli internet hizmeti kapsamında almak istediğiniz profili tercih ediniz. GÜVENLİ İNTERNET HİZMETİ ALMAK İSTİYORUM. Güvenli İnternet Hizmeti talep ediyorsanız aşağıdaki profillerden birini tercih ediniz. Çocuk Profili Abonenin Kurum tarafından gönderilen listedeki alan adı, alt alan adı, IP adresi ve Portlara erişimin sağlandığı profildir. Aile Profili Abonenin Kurum tarafından gönderilen listedeki alan adı, IP adresi ve portlara erişimin sağlanmadığı profildir. Abonenin bu profili seçmesi durumunda aşağıda belirtilen site ve uygulamalardan bir veya birden fazlasının filtrelenmesini talep edebilir. Oyun site ve uygulamalarına girmek istemiyorum Sohbet site ve uygulamalarına girmek istemiyorum Sosyal medya site ve uygulamalarına girmek istemiyorum GÜVENLİ İNTERNET HİZMETİ ALMAK İSTEMİYORUM. Abonenin Güvenli İnternet Hizmetini tercih etmediği durumda mevcut internet erişim hizmeti herhangi bir değişiklik olmaksızın sunulmaya devam eder. 5. İŞNET İN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ 5.1. Abone, İşNet e ilettiği bilgilerin; faturalama, Abone destek hizmetleri ve hizmetin sunulması ile ilgili üçüncü kişilerle (örneğin Türk Telekom) iletişim kurma gibi amaçlarla kullanımı için İşNet i yetkili kılmıştır İşNet, Türk Telekom hattının aktif hale gelmesi üzerine Müşteri Hizmetleri aracılığı ile Abone ye bilgi verecektir İşNet, ADSL/VDSL İnternet erişim hizmetinde meydana gelen arızaların Abone tarafından İşNet e bildirilmesi üzerine Türk Telekom a arıza kaydı vererek arızayı takip edecek ve gelişmeleri Abone ye bildirecektir Abone, erişimi ile ilgili bir problemi ve/veya hizmet ile ilgili sorusu olduğunda İşNet destek hattına ulaşabilir. Abone, sorunlar için Müşteri Hizmelerine mesai saatleri içinde arıza kaydı açtırabilir. Mesai saatleri hafta içi 08:00-17:30 ve hafta sonu 8:00-17:00 dir. Abone mesai saatleri dışında aşağıdaki tabloda belirtilen numara ve e-posta adreslerine ulaşarak sorunlarını mesai saatleri içinde dönüş yapılmak üzere bildirebilir. Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: ve Müşteri Hizmetleri E-posta Adresi: musteri.hizmetleri@is.net.tr İşNet Faks numarası:

5 İşNet in, işbu sözleşme koşullarını web sayfasında duyurarak, e-posta veya internet aracılığıyla yürürlüğe girmeden bir ay önce bildirerek, değiştirebilir, durdurabilir, sona erdirebilir Abone seçmiş olduğu tarife paketini belirlenen faturalandırma süresi içerisinde değiştirmek istemesi halinde, değişiklik en geç bir sonraki faturalandırma döneminde uygulamaya konur. Abone, Türk Telekom dan kaynaklanan nedenlerle gecikmelerde İşNet in hiçbir sorumluluğu olmadığını beyan ve kabul eder. 6. SÖZLEŞME EKLERİ İşbu sözleşmenin konusunu teşkil eden hizmet için mevcut veya sonradan düzenlenebilecek uygulamaya ilişkin olarak İşNet in isimli web sayfasında yer alan hükümler ve bilgiler ile başvuru formu işbu sözleşmenin ekleri ve ayrılmaz parçalarıdır. 7. SÖZLEŞMENİN YÜRÜRLÜĞE GİRİŞİ VE SÜRESİ İşbu sözleşme, Abone tarafından imzalandığı tarihte yürürlüğe girecek olup, taraflarca feshedilinceye kadar yürürlükte kalacaktır. 8. ÜCRET VE ÖDEME KOŞULLARI 8.1. Abone nin başvurusunda seçtiği hizmete ilişkin bedeller, ADSL/VDSL hattının Türk Telekom tarafından aktive edildiği tarihten itibaren, ücretlendirilir. Müşteri uygulanacak tarifenin içeriği hakkında güncel ve ayrıntılı bilgilere adresinden her zaman ulaşabilecektir İşNet, sunmuş olduğu hizmet karşılığında Müşteri ye aylık fatura düzenler. Müşteri tarafından kendisine verilen bilgiler kapsamında son ödeme tarihinden önce Müşteri ye ulaşacak şekilde fatura gönderecektir. Ancak Müşteri tarafından eksik bilgi verilmesi, adres değiştirilmesi veya gönderim kanallarında meydana gelebilecek aksamalardan dolayı doğacak gecikmelerden İşNet sorumlu tutulamaz. Bu sebeple, Müşteri, aylık fatura ödemelerini, faturanın adresine ulaşmasını beklemeksizin yapmakla yükümlüdür. Fatura eline ulaşmadığı takdirde Müşteri, fatura bilgilerini İşNet ten öğrenebilir İşbu Sözleşme herhangi bir nedenle sona erinceye kadar, Müşteri, hizmet bedelini, ek teknik hizmetlere ait ücretler ve yasalarda belirtilmiş olan tüm vergi, resim ve harçlarla birlikte faturada belirtilmiş olan son ödeme gününe kadar defaten ödemeyi aksi takdirde ayrıca bir temerrüt ihbar ve ihtarına hacet olmaksızın temerrüde düşmüş addedileceğini kabul, beyan ve taahhüt eder. İşNet, Müşteri nin son ödeme gününde ödemeyi gerçekleştirmemesi halinde verilen hizmeti durdurma ve/veya sözleşmeyi feshetme hakkını haizdir. Aboneliğin feshi halleri hariç, ödeme yapıldıktan sonra en geç yirmi dört saat içinde hizmetin sunumuna devam edilir. İş Net in yasalardan ve Sözleşmeden doğan sair hakları saklıdır Vadesi geldiği halde tamamı veya bir kısmı İş Net e ödenmeyen meblağlar, vade tarihinden itibaren fiili ödeme tarihine kadar, faize tabi olacaktır. Faturada belirtilen son ödeme tarihini geçen ödemeler için, İş Net tarafından günlük bazda gecikmeli gün sayısı dikkate alınarak faiz uygulanır. Müşteri, ödemesinin gecikmesi durumunda, günlük olarak belirlenen % 0,15 gecikme faizini ve temerrüt faizini ödeyeceğini peşinen kabul eder.

6 Kredi Kartı ile ödeme seçeneğinin tercih edilmesi halinde Abone, İşNet'e bildirdiği kredi kartını kullanmaya yetkili olduğunu ve İşNet tarafından tahsilat amaçlı kullanılmasına onay verdiğini kabul ve beyan eder. Kredi kartından herhangi bir sebep dolayısıyla Abone ödemelerinin tahsil edilememesi veya yapılan tahsilatın Abone'ye herhangi bir şekilde iade edilmesi durumlarında; Abone'nin İşNet e olan borcu ortadan kalkmaz. Bu durumda, İşNet alacağını yasal yollarla tahsil hakkına sahip olup kanundan doğan her türlü hakkı saklıdır Abone, adresinden anında ödeme yöntemi ile faturalarını görüntüleyebilir ve ödeme yapabilir. 9. SÖZLEŞMENİN FESHİ 9.1. Taraflardan her biri, fesih tarihine kadarki yükümlülükleri baki kalarak işbu sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetme hakkına sahiptir Abone, abonelik sözleşmesini feshetmek istediği takdirde, bu talebini İşNet adına abonelik sözleşmesi yapmaya/işlemleri yürütmeye temsilcisine yazılı olarak bizzat, teyit edilmiş olmak kaydıyla İşNet faks numarasına imzalı talebini faks göndererek, güvenli elektronik imza ile gönderilip saklanan metinler kullanarak veya Kurum tarafından belirlenebilecek diğer yöntemlerle yapabilir Abone nin fesih bildirimlerinde fesih talebinin alındığı bilgisi Abone ye en geç yirmi dört saat içinde iletilir ve fesih talebine ilişkin bildirimin yapıldığı andan itibaren en geç yirmi dört saat içerisinde sunulan hizmet kısıtlanır ya da durdurulur. Fesih talebinin yapıldığı andan itibaren yedi gün içerisinde fesih işlemi gerçekleştirilir ve posta, elektronik posta, kısa mesaj ya da arama yöntemlerinden biri ile abonelik sözleşmesinin feshedildiği bilgisi Abone ye ilettirilir İşNet, fesih bildiriminden sonra geri kalan alacaklar için, en çok dört ay içinde Abone ye son bir fatura gönderebilir. Bu hüküm, fesih işlemlerinin yapılmasını durduracak şekilde algılanmayacaktır. Bu süre sınırı son faturaya uygulanan gecikme faizi ve yasal takipten doğan faturalar için geçerli değildir Abone nin işbu sözleşmede zikredilen yükümlülüklerini ihlal etmesi halinde, İşNet, derhal yazılı bildirimde bulunarak işbu sözleşmeyi tazminatsız olarak feshetme veya hizmeti kapatma ve/veya durdurma yetkisini haizdir İşbu sözleşmenin feshedilmesi durumunda Abone fesih tarihine kadar tahakkuk ettirilecek tutarları ve ferilerini İşNet e ödemekle yükümlüdür. 10. MÜCBİR SEBEPLER Mücbir sebepler; sözleşmenin yapıldığı sırada mevcut olmayıp sonradan gerçekleşen, taraflarca öngörülemeyen ve tarafların kontrolü dışında gelişen ve yükümlülüklerini yerine getirmelerini engelleyecek nedenler ile genel grev, lokavt, savaş, terörist hareketler, deprem, sel, doğal afetler, yangın ve benzeri hallerdir. Aşağıda belirtilen durumlar tahdidi olmamak kaydıyla belirtilmiş olup, mücbir sebepler kapsamında verilen hizmette oluşacak aksamalarda İşNet sorumlu tutulamaz. Bu durumların devamı müddetince

7 7 taraflardan hiçbiri diğer tarafın edimini yerine getirmemesinden dolayı herhangi bir tazminat veya hak talebinde bulunamaz. İşNet in Abone ye bildirerek gerçekleştireceği kurulum, bakım, destek ve düzenleme çalışmaları, Abone nin kast veya ihmalinden kaynaklanan arızalardan dolayı oluşacak kayıp ve zararlar, İşNet omurgasından kaynaklanmayan, Türk Telekom ve/veya üçüncü şahıslardan kaynaklanan arıza, gecikme vb sorunlar, Hizmete ilişkin kullanılacak platformlar üzerinden gelebilecek saldırılar ve bunların sonuçları, Abone sorumluluğunda olan cihazlar ve kablolamadan kaynaklanan arızalar, Cihazlar üzerinde İşNet in bilgi ve onayı dışında, Abone veya üçüncü kişiler tarafından yapılan konfigürasyon değişikliğinden kaynaklanan sorunlar Mücbir sebeplerin sona ermesinden sonra sözleşmenin uygulanmasına devam edilebilecektir. Ancak mücbir sebeplerin 30 (otuz) günü aşan bir sürede son bulmamışsa, Taraflar, sözleşmeyi fesih tarihine kadar tahakkuk etmiş tüm yükümlülüklerini ifa etmek kaydı ile feshedebilir. 11. LİK Taraflar işbu Sözleşmenin ifası kapsamında birbirleri hakkında öğrenecekleri her türlü gizli bilgiyi yasal bir zorunluluk olmadıkça üçüncü kişilere açıklamamayı ve istihdam ettikleri yardımcı kişilerinin de bu hususa uymalarının sağlanması için ellerinden gelen önlemleri almayı ve gerek Sözleşme yürürlükte bulunduğu sürece ve gerek sona erdikten sonra en az 3 (üç) yıl birbirleri ve birbirlerinin sorumlu şahısları aleyhinde herhangi bir beyanda bulunmamayı kabul ve taahhüt etmişlerdir. Taraflardan hiçbiri diğer tarafın önceden yazılı onayı olmaksızın, herhangibir tanıtım veya yayımda diğer tarafın (veya herhangi teşebbüsün) ticari markalarını, ticari isimlerini veya diğer unvanlarını kullanamaz. 12. BÜTÜNLÜK Bu Sözleşmenin bir hükmünün herhangi bir sebeple geçersiz hale gelmesi durumunda, hukuken herhangi bir engel olmaması kaydıyla, böyle bir durum geriye kalan herhangi bir diğer hükmün geçerliliğini etkilemeyecek ve geriye kalan hükümler, geçerli ve yürürlükte kalacaktır. 13. DEVİR Müşteri, işbu Sözleşmeden doğan hak ve yükümlülüklerini İş Net in yazılı izni olmaksızın üçüncü kişilere devir veya temlik edemez. 14. UYGULANACAK HÜKÜMLER İşbu Sözleşme ile ilgili olarak çıkabilecek ihtilaflarda öncelikle bu Sözleşmedeki hükümler uygulanacak olup, bu Sözleşmede hüküm bulunmayan hallerde ise, Türkiye Cumhuriyeti yasaları ve mevzuat hükümleri uygulanır. 15. YETKİLİ MAHKEME VE İCRA MÜDÜRLÜKLERİ Müşteri sunulan hizmetten kaynaklanan şikâyetlerinin giderilmesi için öncelikle İş Net müşteri destek hizmetlerini arayarak ve/veya adresinden şikâyetini iletecektir. İş Net tarafından uzlaşma sağlanamaması halinde tüketici, şikâyete konu olan anlaşmazlığın giderilmesi için yasal yollara

8 8 başvurabilir. İşbu Sözleşmeden kaynaklanan tüm ihtilaflarda, İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri yetkilidir. 16. TEBLİGAT İşbu Sözleşme ve uygulaması ile ilgili olarak yapılacak her türlü bildirim, ihbar ve ihtarlar taahhütlü mektup veya noter marifetiyle tarafların, Sözleşmede yazılı adreslerine gönderilecektir. Taraflar işbu Sözleşmede yazılı adreslerinde meydana gelecek değişiklikleri diğer tarafa 5 iş günü içinde yazılı olarak bildirmedikleri takdirde, eski adreslerine gönderilecek tebligatların geçerli, usulüne uygun ve kendilerine yapılmış sayılacağını kabul ve taahhüt ederler. Bununla birlikte, İş Net bu Sözleşmenin uygulaması ve hizmet ile ilgili olarak vereceği bilgileri, ek olarak Müşteri nin elektronik posta adresine de yapabilecektir. 16 (on altı ) maddeden oluşan işbu Sözleşme biri Aboneye verilmek üzere.../.../... tarihinde 2(iki) nüsha olarak imzalanmıştır. KURUMSAL ABONE BİREYSEL ABONE İmza: İsim-unvan İmza: İsim-unvan İsim Soyisim : T.C.K.N.: İmza : İŞNET ELEKTRONİK BİLGİ ÜRETİM DAĞITIM TİCARET VE İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. İmza : İmza : İsim-Unvan : İsim-Unvan :

9 9 EK-1 ADSL/VDSL bağlantısı istenilen telefon numarası : TELEFON HATTI SAHİBİ İLE BAŞVURU FORMUNU DOLDURAN KİŞİ FARKLI İSE: Başvuru formunda belirtilen telefon hattının sahibiyim Abone tarafından alınacak ADSL/VDSL internet hizmeti için telefon hattımın kullanım haklarını Abone ye devrettiğimi, telefon hattına ilişkin her türlü sorumluluğun tarafıma ait olduğunu, İşNet ile sözleşme konusu hizmete ilişkin olarak Abone ile irtibata geçilmesini ve hak sahibi olarak Abonenin görülmesini kabul, beyan, taahhüt ederim. TELEFON HATTI SAHİBİ Adı Soyadı : Tarih : İmza: ADSL/VDSL bağlantısı istenilen telefon numarası :

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET EKİ. Veri trafiğinin geçmesi için Türk Telekom üzerinden sağlanan hat.

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET EKİ. Veri trafiğinin geçmesi için Türk Telekom üzerinden sağlanan hat. 1 İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET EKİ İşbu HİZMET EKİ, İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ nin (bundan sonra SÖZLEŞME olarak adlandırılacaktır ) ayrılmaz bir parçası olup, SÖZLEŞME hükümleri

Detaylı

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET EKİ

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET EKİ İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET EKİ GİZLİ 1 İşbu HİZMET EKİ, İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ nin (bundan sonra SÖZLEŞME olarak adlandırılacaktır ) ayrılmaz bir parçası olup, SÖZLEŞME

Detaylı

İŞNET HOSTING HİZMET SÖZLEŞMESİ

İŞNET HOSTING HİZMET SÖZLEŞMESİ İŞNET HOSTING HİZMET SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Bir taraftan şirket merkezi Kore Şehitleri Cad. Kaya Aldoğan Sok. No:5 34394 Zincirlikuyu Şişli/İstanbul adresinde mukim İşNet Elektronik Bilgi Üretim Dağıtım

Detaylı

HER SAYFANIN ALTINA İMZA ATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

HER SAYFANIN ALTINA İMZA ATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR. HER SAYFANIN ALTINA İMZA ATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR. COSMOSCELL BİLİŞİM VE TELEKOMÜNİKASYON TİC.LTD.ŞTİ. SÖZLEŞMESİ Madde 1. Taraflar İşbu Sözleşme ile taraflardan Cosmoscell Bilişim ve Telekomünikasyon

Detaylı

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ABONE BİLGİLERİ

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ABONE BİLGİLERİ 1 İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ Abone Adı Soyadı / Şirket Ünvanı ABONE BİLGİLERİ Adres 1. TARAFLAR Bir taraftan şirket merkezi Kore Şehitleri Cad. Kaya Aldoğan Sok. No:5 34394 Zincirlikuyu Şişli/İstanbul adresinde

Detaylı

İŞ NET KURUMSAL IPSEC VPN HİZMETİ SÖZLEŞMESİ

İŞ NET KURUMSAL IPSEC VPN HİZMETİ SÖZLEŞMESİ 1 İŞ NET KURUMSAL IPSEC VPN HİZMETİ SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Bir taraftan şirket merkezi Kore Şehitleri Cad. Kaya Aldoğan Sok. No:5 34394 Zincirlikuyu Şişli/İstanbul adresinde mukim İş Net Elektronik Bilgi

Detaylı

İŞNET SUNUCU BARINDIRMA HİZMET SÖZLEŞMESİ

İŞNET SUNUCU BARINDIRMA HİZMET SÖZLEŞMESİ İŞNET SUNUCU BARINDIRMA HİZMET SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Bir taraftan şirket merkezi Kore Şehitleri Cad. Kaya Aldoğan Sok. No:5 34394 Zincirlikuyu Şişli/İstanbul adresinde mukim İş Net Elektronik Bilgi Üretim

Detaylı

ELFE İLETİŞİM TELEFON HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ

ELFE İLETİŞİM TELEFON HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ ELFE İLETİŞİM TELEFON HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ Madde 1. Taraflar Bir tarafta Ayvalı Mah. Gazze Cad. Mert Apt. No:36/10 Etlik- Keçiören/ANKARA adresinde mukim ELFE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİC.LTD. ŞTİ. (Kısaca

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

Müşteri: Mornet Telekom dan sadece meslekî veya ticarî amaçlarla STH alan gerçek ve tüzel kişidir.

Müşteri: Mornet Telekom dan sadece meslekî veya ticarî amaçlarla STH alan gerçek ve tüzel kişidir. Madde 1. Taraflar Bir tarafta Esentepe Mh. Kasap Sk. Eser İş Merkezi C Blok No:20/25 Şişli/İSTANBUL adresinde mukim Mornet Telekomünikasyon Hizmetleri ve Bilgi Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti. (kısaca

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

İŞ NET İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET SÖZLEŞMESİ

İŞ NET İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET SÖZLEŞMESİ 1 İŞ NET İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Bir taraftan şirket merkezi Kore Şehitleri Cad. Kaya Aldoğan Sok. No:5 34394 Zincirlikuyu Şişli/İstanbul adresinde mukim İş Net Elektronik Bilgi

Detaylı

BİREYLER İÇİN 1. İmza sahibi vekâleten imza atıyor ise vekaletname örneği 2. İmza sahibine ait kimlik fotokopisi ( T.C. Kimlik Numarası içermelidir)

BİREYLER İÇİN 1. İmza sahibi vekâleten imza atıyor ise vekaletname örneği 2. İmza sahibine ait kimlik fotokopisi ( T.C. Kimlik Numarası içermelidir) SAYIN MİZ; SİZLERE İLETMİŞ OLDUĞUMUZ HİZMET SÖZLEŞMESİ NİN İKİ NÜSHA OLARAK DÜZENLENDİĞİNDEN, HER SAYFASININ KAŞELİ-İMZALI OLDUĞUNDAN VE SÖZLEŞMEDE İSTENİLEN TÜM VERİLERİN (ADRES, TELEFON VB.) EKSİKSİZ

Detaylı

SİNERJİ KURUMSAL HİZMET SÖZLEŞMESİ

SİNERJİ KURUMSAL HİZMET SÖZLEŞMESİ SAYFA 1 SİNERJİ KURUMSAL HİZMET SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Bu SİNERJİ Kurumsal Hizmet Sözleşmesi ( Sözleşme ),.../.../20... ( Yürürlük Tarihi ) tarihinde yürürlüğe girmek üzere İstanbul da, Barbaros Mah. Mimar

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş,... adresinde mukim.. (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business Büyük İndirim Kampanyası dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

işnet ÖZEL ENTEGRATÖRLÜK HİZMET SÖZLEŞMESİ

işnet ÖZEL ENTEGRATÖRLÜK HİZMET SÖZLEŞMESİ işnet ÖZEL ENTEGRATÖRLÜK HİZMET SÖZLEŞMESİ SAYIN MÜŞTERİMİZ; SİZLERE İLETMİŞ OLDUĞUMUZ E-FATURA UYGULAMASI ÖZEL ENTEGRATÖRLÜK HİZMET SÖZLEŞMESİ NİN İKİ NÜSHA OLARAK DÜZENLENDİĞİNDEN, HER SAYFASININ KAŞELİ-İMZALI

Detaylı

BEE TELEKOM HİZMETLERİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

BEE TELEKOM HİZMETLERİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ BEE TELEKOM HİZMETLERİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ KURUMSAL ABONE BİLGİLERİ BİREYSEL ABONE BİLGİLERİ Unvanı : Adı Soyadı: :.. TC Kimlik No... Yetkili Adres TC Kimlik No Adres İlçe / İl Tel / Fax İlçe / İl GSM

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 Ve Yeni ipad Kampanyası

Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 Ve Yeni ipad Kampanyası ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 ve Yeni ipad Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

İŞ NET SABİT TELEFON ABONELİK FORMU 3. KONU 4. MÜŞTERİ HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ

İŞ NET SABİT TELEFON ABONELİK FORMU 3. KONU 4. MÜŞTERİ HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ 1 İşbu Sözleşme taraflar arasında 18 maddeden ibaret olarak /.../... tarihinde İstanbul da 3 (üç) nüsha olarak imzalanmıştır. 1. TARAFLAR Bir taraftan şirket merkezi Kore Şehitleri Cad. Kaya Aldoğan Sok.

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız

Detaylı

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ABONE BİLGİLERİ

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ABONE BİLGİLERİ 1 İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ Abone Adı Soyadı / Şirket Ünvanı ABONE BİLGİLERİ Adres 1. TARAFLAR Bir taraftan şirket merkezi İçmeler Mahallesi, Piri Reis Caddesi, Türkiye İş Bankası Tuzla Teknoloji ve Operasyon

Detaylı

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Vodafone ipad Air ve Mini Retina Tablet Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %40 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

BEE TELEKOM HİZMETLERİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

BEE TELEKOM HİZMETLERİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ BEE TELEKOM HİZMETLERİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ KURUMSAL ABONE BİLGİLERİ Unvanı : BİREYSEL ABONE BİLGİLERİ Adı Soyadı: :.. TC Kimlik No... Yetkili : Adres : TC Kimlik No : Adres : İlçe / İl : Tel / Fax : İlçe

Detaylı

SANAL SUNUCU HİZMET SÖZLEŞMESİ

SANAL SUNUCU HİZMET SÖZLEŞMESİ SANAL SUNUCU HİZMET SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Bir taraftan şirket merkezi Kore Şehitleri Cad. Kaya Aldoğan Sok. No:5 34394 Zincirlikuyu Şişli/İstanbul adresinde mukim İş Net Elektronik Bilgi Üretim Dağıtım

Detaylı

İŞNET ABONELİK HİZMET EKİ İNTERNET ERİŞİM VE MPLS VPN HİZMET EKİ

İŞNET ABONELİK HİZMET EKİ İNTERNET ERİŞİM VE MPLS VPN HİZMET EKİ 1 İŞNET ABONELİK HİZMET EKİ İNTERNET ERİŞİM VE MPLS VPN HİZMET EKİ İşbu HİZMET EKİ, İŞNET ABONELİK HİZMET EKİSİ nin (bundan sonra HİZMET EKİ olarak adlandırılacaktır ) ayrılmaz bir parçası olup, HİZMET

Detaylı

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyaları (12 Ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Vodafone Yarına Hazırlayan Smart Tab 6 Tablet Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Pocket Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ SABİT TELEFON HİZMET EKİ

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ SABİT TELEFON HİZMET EKİ 1 İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ SABİT TELEFON HİZMET EKİ İşbu HİZMET EKİ, İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ nin (bundan sonra SÖZLEŞME olarak adlandırılacaktır ) ayrılmaz bir parçası olup, SÖZLEŞME hükümleri ile birlikte

Detaylı

VODAFONE ĠġORTAĞIM CEPTE WIFI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESĠ

VODAFONE ĠġORTAĞIM CEPTE WIFI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESĠ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Kurumsala Özel Cepte Wi-Fi Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek 2 de belirtilen GSM hatlarımız için imzaladığımız

Detaylı

KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TARİFE TAAHHÜTNAMESİ

KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TARİFE TAAHHÜTNAMESİ KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TAAHHÜTNAMESİ İşbu Taahhütname, Kıbrıs Mobile Telekomünikasyon Ltd. den (bundan böyle KKTCELL olarak anılacaktır) EK-1 de belirtilen paket/tarifeden bireysel ve/veya kurumsal

Detaylı

Müşteri: Zaga iletişim'den sadece meslekî veya ticarî amaçlarla STH alan gerçek ve tüzel kişidir.

Müşteri: Zaga iletişim'den sadece meslekî veya ticarî amaçlarla STH alan gerçek ve tüzel kişidir. Madde 1. Taraflar Bir tarafta Eskişehir Mah. Kurtuluş Cad.No: 183/A Şişli / İstanbul adresinde mukim ZAGA DANIŞMANLIK İLETİŞİM TİC. LTD. ŞTİ. ile diğer tarafta...adresinde mukim......(kısaca Müşteri olarak

Detaylı

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza :

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza : . Bankamız ile sizin arasındaki veri iletimi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi nin bir örneği ile bu sözleşmenin Bankamız açısından vazgeçilmez nitelikteki

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş, adresinde mukim (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna uygun

Detaylı

TTM TELEKOM TELEFON HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ

TTM TELEKOM TELEFON HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ 1 TTM TELEKOM TELEFON HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ Madde 1. Taraflar Bir tarafta Defterdar Mah. Otakçılar Cad. No:80 K:2 34050 Eyüp/İSTANBUL adresinde mukim TTM Telekomünikasyon ve İletişim Hiz. San. ve Dış Tic.

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal iphone 3GS Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarımız

Detaylı

VODAFONE SMART TAB 10 TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART TAB 10 TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Smart Tab 10 Tablet Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

GPRS-EDGE-3N 8-9- 100 MB, 250 MB, 1 GB, 4 GB, 8 GB 15 GB)

GPRS-EDGE-3N 8-9- 100 MB, 250 MB, 1 GB, 4 GB, 8 GB 15 GB) TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Avea Taahhütlü İnternet Paketleri Kampanyası ndan ( Kampanya )... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

KAMULUYA HER ŞEY DAHİL KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KAMULUYA HER ŞEY DAHİL KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KAMULUYA HER ŞEY DAHİL KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ABONELİK TÜRÜ Yeni Abone TTNET İnternet Hizmet No :... TAAHHÜT SÜRESİ : 24 ay KAMPANYA İNDİRİM SÜRESİ : 24 ay KAMPANYA PAKETLERİ PAKET KAMPANYALI FİYAT*

Detaylı

YÜKSEK HIZ KAMPANYASI 24 AYLIK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

YÜKSEK HIZ KAMPANYASI 24 AYLIK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ YÜKSEK HIZ KAMPANYASI 24 AYLIK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ BAĞLANTI TÜRÜ İNTERNET HİZMET NO İNTERNET BAĞLANTISI YAPILAN TEL NO İnternet Türk Telekom Yalın internet ABONENİN TERCİH ETTİĞİ PAKET İÇİN AŞAĞIDAKİ

Detaylı

YENİ VE MEVCUT İŞYERİM ABONELERİNE 4.5G YEDEKLİ İNTERNET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

YENİ VE MEVCUT İŞYERİM ABONELERİNE 4.5G YEDEKLİ İNTERNET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ YENİ VE MEVCUT İŞYERİM ABONELERİNE 4.5G YEDEKLİ İNTERNET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ TTNET A.Ş (İŞLETMECİ) nin yeni ve mevcut İşyerim abonelerinin ( Abone ) 12 (on iki) ya da 24 (yirmi dört) ay boyunca taahhüt

Detaylı

VODAFONE SMART TAB 10 KAMPANYASI GENÇLİK TEKLİFİ TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART TAB 10 KAMPANYASI GENÇLİK TEKLİFİ TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Smart Tab 10 Kampanyası Gençlik Teklifi nden (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Aşımsız 5GB Taahhütlü Modemli Tarife sinden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi,

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %47 İndirim Kampanyası- 12 Ay dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone

Detaylı

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname 1- Taahhüt Süresi

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname 1- Taahhüt Süresi TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Aşımsız 15GB 24 Ay Taahhütlü 21 lik Tarife sinden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi,

Detaylı

KURUMSAL JET MODEM 4+4 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL JET MODEM 4+4 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL JET MODEM 4+4 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Jet Modem Kampanyası ndan ( Kampanya )... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu Taahhütname de

Detaylı

JET WİFİ VE JET İSTASYON TARİFELERİ TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

JET WİFİ VE JET İSTASYON TARİFELERİ TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) JET WİFİ VE JET İSTASYON TARİFELERİ TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) işbu Taahhütname ( Taahhütname ) nin Ek-1 inde yer alan kutucuklardan birini işaretlemek suretiyle

Detaylı

İŞTE GÜVENLİK HİZMET SÖZLEŞMESİ. Bu Sözleşmede geçen tanım ve kısaltmalar aşağıdaki gibi anlaşılacaktır:

İŞTE GÜVENLİK HİZMET SÖZLEŞMESİ. Bu Sözleşmede geçen tanım ve kısaltmalar aşağıdaki gibi anlaşılacaktır: 1 İŞTE GÜVENLİK HİZMET SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Bir taraftan şirket merkezi Kore Şehitleri Cad. Kaya Aldoğan Sok. No:5 34394 Zincirlikuyu Şişli/İstanbul adresinde mukim İşNet Elektronik Bilgi Üretim Dağıtım

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

SAYIN MÜŞTERİMİZ, İSTENİLEN BELGELER

SAYIN MÜŞTERİMİZ, İSTENİLEN BELGELER 1 SAYIN MÜŞTERİMİZ, SİZLERE İLETMİŞ OLDUĞUMUZ HİZMET SÖZLEŞMESİ NİN, İKİ NÜSHA OLARAK DÜZENLENDİĞİNDEN, HER SAYFASININ KAŞELİ - İMZALI OLDUĞUNDAN VE SÖZLEŞMEDE İSTENİLEN TÜM VERİLERİN (ADRES, TELEFON,

Detaylı

TTVPN HİZMETİ VE PORT ÜCRETİ NDE İNDİRİM KAMPANYASI KOŞULLARI VE ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

TTVPN HİZMETİ VE PORT ÜCRETİ NDE İNDİRİM KAMPANYASI KOŞULLARI VE ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ TTVPN HİZMETİ VE PORT ÜCRETİ NDE İNDİRİM KAMPANYASI KOŞULLARI VE ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ İşbu Kampanya Koşulları ve Taahhütname, Koşullar ın ve Taahhütname nin ayrılmaz bir eki konumundaki Devre Listesi

Detaylı

EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) EK Hat İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı

Detaylı

Veri trafiğinin geçmesi için Türk Telekom üzerinden sağlanan hat

Veri trafiğinin geçmesi için Türk Telekom üzerinden sağlanan hat DESTEK HATTI 0212 236 42 44 İLG TELEKOM SABİT TELEFON HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ İşbu Sözleşme taraflar arasında 6 sayfa ve 18 maddeden ibaret olarak.../.../... tarihinde İstanbul'da 3 (üç) nüsha olarak imzalanmıştır.

Detaylı

Sunulan hizmet için uygulanacak tarifeler konusunda açık, detaylı ve güncel bilgilere erişebilme hakkı,

Sunulan hizmet için uygulanacak tarifeler konusunda açık, detaylı ve güncel bilgilere erişebilme hakkı, SABİT TELEFON HİZMETLERİ: Abonelik: Abonelik sözleşmesi yapabilme hakkınız bulunmaktadır. Abonelik sözleşmesi yaparken aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz yararınıza olacaktır: Sözleşme hükümlerini okumalı,

Detaylı

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ.

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. HİZMET TİPİ SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. TELEFON ABONELİĞİ BAŞVURU FORMU Tarih : ( ) SABİT TELEFON HİZMETİ ABONE BİLGİLERİ ( ) KURUMSAL ( ) BİREYSEL ( ) CALLSHOP ( ) CALLCENTER Şirket Adı: Yetkili Kişinin

Detaylı

SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.2. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul

SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.2. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.1.. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul 1.2. Ltd. Şti... MADDE 2- TANIMLAMALAR: 2.1. ALICI madde 1.2. adı geçen. yı 2.2. SATICI madde 1.1. de adı geçen. Ltd. Şti. yi 2.3.

Detaylı

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır)

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) İşbu Sözleşme,(a) Vatan Caddesi Midilli Sokak No:4/B Odunpazarı/Eskisehir adresinde mukim Durma Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Detaylı

Red Business 10+ İndirim Kampanyası (24 ay) Taahhütnamesi

Red Business 10+ İndirim Kampanyası (24 ay) Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business Büyük İndirim Kampanyası (24 ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen

Detaylı

KURUMSALA ÖZEL 12 AY KONTRATLI VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSALA ÖZEL 12 AY KONTRATLI VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Kurumsala özel 12 Ay Kontratlı Vodem Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek-2 de yer alan listedeki GSM hatlarımız için imzaladığımız Vodafone

Detaylı

VOICE SABİT TELEFON HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ

VOICE SABİT TELEFON HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ İşbu Sözleşme taraflar arasında 6 sayfa ve 18 maddeden ibaret olarak.../.../... tarihinde İstanbul'da 3 (üç) nüsha olarak imzalanmıştır. 1. TARAFLAR Bir taraftan şirket merkezi 29 Ekim Cad. No1 Kuyumcukent

Detaylı

CANIM AİLEM KAMPANYASI _YENİ MÜŞTERİ 24 AYLIK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

CANIM AİLEM KAMPANYASI _YENİ MÜŞTERİ 24 AYLIK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ CANIM AİLEM KAMPANYASI _YENİ MÜŞTERİ 24 AYLIK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ BAĞLANTI TÜRÜ: İnternet Yalın İnternet İNTERNET HİZMET NO: İNTERNET (ADSL) BAĞLANTISI YAPILAN TEL NO: Kampanya Kapsamında Sunulan Paket

Detaylı

VODAFONE 958 BRANDY CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 958 BRANDY CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone 958 Brandy Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

VODAFONE 12 AY KONTRATLI FATURALI 8GB VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 12 AY KONTRATLI FATURALI 8GB VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen 12 Ay Kontratlı Faturalı 8GB Vodem Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,... numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Samsung Tablet Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Samsung Tablet Kampanyası Taahhütnamesi Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İşOrtağım Yarına Hazırlayan Tablet Kampanyaları (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../...

Detaylı

ÜNİVERSİTELİ KAMPANYASI ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

ÜNİVERSİTELİ KAMPANYASI ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ ABONELİK TÜRÜ : BİREYSEL BAĞLANTI TÜRÜ : YALIN İNTERNET YALIN İNTERNET HİZMET NO : ÜNİVERSİTELİ KAMPANYASI ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ Üniversiteli Kampanyası (Modem Hariç) fiyatları aşağıdaki şekildedir: PAKET

Detaylı

Vodafone İş Ortağım 2 si 1 Arada Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım 2 si 1 Arada Kampanya Taahhütnamesi Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İşOrtağım Yarına Hazırlayan Tablet, Cepte Wi-Fi + Lenovo Mix 300 veya Cepte Wi-Fi + HP

Detaylı

iphone 5S/5C/4S İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL)

iphone 5S/5C/4S İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL) iphone 5S/5C/4S İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) iphone 5S, iphone 5C, iphone 4S İnternet Paketli Cihaz Kampanyalarından ( Kampanya

Detaylı

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 24 ay Taahhütnamesi

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 24 ay Taahhütnamesi ye, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 24 ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası (24 ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve

Detaylı

Firma Adı : Firma Tebligat Adresi: IMEI No : KSK Unvanı : KSK Kod No : Firma Yetkili İmza : İmza Tarihi :.../.../...

Firma Adı : Firma Tebligat Adresi: IMEI No : KSK Unvanı : KSK Kod No : Firma Yetkili İmza : İmza Tarihi :.../.../... ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Yüksek Hızlı Vodem ve Cepte WiFi Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te

Detaylı

TTVPN HİZMETİNDE PORT ÜCRETİ İNDİRİM KAMPANYASI KOŞULLARI VE ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

TTVPN HİZMETİNDE PORT ÜCRETİ İNDİRİM KAMPANYASI KOŞULLARI VE ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ TTVPN HİZMETİNDE PORT ÜCRETİ İNDİRİM KAMPANYASI KOŞULLARI VE ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ İşbu Kampanya Koşulları ve Taahhütname, Koşullar ın ve Taahhütname nin ayrılmaz bir eki konumundaki Devre Listesi nde

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ KAMPANYANIN KOŞULLARI: Türk Telekomünikasyon A.Ş. (Türk Telekom) abonelerinin ( Abone ), aşağıda belirtilen koşulları

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname 1- Taahhüt Süresi 2-

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname 1- Taahhüt Süresi 2- TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) seçtiğim Korkusuz 42 lik Jet Tarife sinden ( Tarife ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi,

Detaylı

İŞ NET SABİT TELEFON HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ

İŞ NET SABİT TELEFON HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ 1 İŞ NET SABİT TELEFON HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Bir taraftan şirket merkezi Kore Şehitleri Cad. Kaya Aldoğan Sok. No:5 34394 Zincirlikuyu Şişli/İstanbul adresinde mukim İş Net Elektronik Bilgi

Detaylı

UYDU ERİŞİM HİZMETİ SÖZLEŞMESİ

UYDU ERİŞİM HİZMETİ SÖZLEŞMESİ 1 UYDU ERİŞİM HİZMETİ SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Bir taraftan şirket merkezi Kore Şehitleri Cad. Kaya Aldoğan Sok. No:5 34394 Zincirlikuyu Şişli/İstanbul adresinde mukim İş Net Elektronik Bilgi Üretim Dağıtım

Detaylı

YÜKSEK HIZ KAMPANYASI 24 AYLIK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

YÜKSEK HIZ KAMPANYASI 24 AYLIK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ YÜKSEK HIZ KAMPANYASI LIK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ BAĞLANTI TÜRÜ İNTERNET HİZMET NO İNTERNET BAĞLANTISI YAPILAN TEL NO İnternet Türk Telekom Yalın internet ABONENİN TERCİH ETTİĞİ PAKET İÇİN AŞAĞIDAKİ TABLODAN

Detaylı

SANAL SANTRAL TELEKOMÜNİKASYON TİC. A.Ş.

SANAL SANTRAL TELEKOMÜNİKASYON TİC. A.Ş. SANAL SANTRAL TELEKOMÜNİKASYON TİC. A.Ş. TELEFON HİZMETLERİ ABONELİĞİ SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Bir tarafta 1371 Sok. No.5 Alkan İş Merkezi K:7 35250 Konak/İZMİR adresinde mukim Sanal Santral Telekomünikasyon

Detaylı

KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Blackberry 9360 Blackberry 9790 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarım

Detaylı

M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ

M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Avea Taahhütlü Data Paketleri Kampanyası ndan ( Kampanya )... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu Taahhütname de (

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ KAMPANYANIN KOŞULLARI: Türk Telekomünikasyon A.Ş. (Türk Telekom) abonelerinin/işletmecilerinin* ( Abone/İşletmeci

Detaylı

TAAHHÜTNAME. Buna göre;

TAAHHÜTNAME. Buna göre; TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Bireysel Kurumsal Taahhütlü İnternet Paketleri ( Paket ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi;

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Red Business %50 İndirim Kampanyası 12 ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası 12 ay dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone

Detaylı

VODAFONE Ġġ ORTAĞIM CEPTE WIFI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESĠ

VODAFONE Ġġ ORTAĞIM CEPTE WIFI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESĠ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Kurumsala Özel Cepte Wi-Fi Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek 2 de belirtilen GSM hatlarımız için imzaladığımız

Detaylı

ABONELİK SÖZLEŞMESİ. İmza / Kaşe:

ABONELİK SÖZLEŞMESİ. İmza / Kaşe: ABONELİK SÖZLEŞMESİ Bu abonelik sözleşmesi, İN-NO MOBİL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİC.SAN.LTD.ŞTİ. (bundan böyle kısaca: "İNNOMOBİL") ile (bundan böyle kısaca: ABONE ) arasında ve aşağıda tamamen mutabık kalınan

Detaylı

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını,

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını, VODAFONE TAAHHÜTLÜ MOBİL POS M2M DATA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü Mobil POS M2M Data Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz

Detaylı

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 12 ay Taahhütnamesi

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 12 ay Taahhütnamesi ye, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 12 ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası (12 ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı