T.C. ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN"

Transkript

1 T.C. ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dallarına Eğitim-Öğretim yılı Bahar Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programları için öğrenci alınacaktır. döneminde Yüksek Lisans, 1- ĠSTENĠLEN BELGELER YÜKSEK LISANS IÇIN 1. Lisans diplomasının aslı veya onaylı sureti 2. Not transkriptinin aslı veya onaylı sureti (Lisans başarı not ortalamasının 100 lük sisteme göre karşılığını gösterir belgenin mezun olunan üniversitenin, öğrenci işlerinden alınması, bu belgesi olmayan adaylarda ise Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 4'lük sistemdeki notların 100'lük sistemdeki karşılıkları tablosu esas alınacaktır). 3. ALES sonuç belgesi (ALES notu istenilen puan türünden en az 55 olması gerekmektedir). 4. YDS veya ÜDS den en az 40 puan almış veya Üniversitelerarası Kurul tarafından eş değerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavları için belirtilen standart puanı aldığını gösterir belge. 5. Onaylı nüfus cüzdanı sureti adet vesikalık fotoğraf. 7. Dilekçe (Enstitü tarafından matbu olarak verilecektir). 8. Özgeçmiş 9. Askerlik durum belgesinin aslı (Erkek Adaylar İçin). DOKTORA IÇIN 1. Lisans diplomasının aslı veya onaylı sureti 2. Yüksek lisans diplomasının aslı veya onaylı sureti. 3. Lisans ve Yüksek Lisans Not transkriptinin aslı veya onaylı sureti (Lisans başarı not ortalamasının 100 lük sisteme göre karşılığını gösterir belgenin mezun olunan üniversitenin, öğrenci işlerinden alınması, bu belgesi olmayan adaylarda ise Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 4'lük sistemdeki notların 100'lük sistemdeki karşılıkları tablosu esas alınacaktır). 4. ALES sonuç belgesi (ALES notu istenilen puan türünden en az 60 olması gerekmektedir.)

2 5. YDS veya ÜDS den en az 55 puan almış veya Üniversitelerarası Kurul tarafından eş değerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavları için belirtilen standart puanı aldığını gösterir belge. 6. Onaylı nüfus cüzdanı sureti adet vesikalık fotoğraf. 8. Dilekçe (Enstitü tarafından matbu olarak verilecektir). 9. Özgeçmiş 10. Askerlik durum belgesinin aslı (Erkek Adaylar İçin). YATAY GEÇĠġ ĠÇĠN Yatay GeçiĢ yapacak öğrenciler yukarıda istenilen evraklara ek olarak aģağıdaki özel koģullara göre üniversitelerinden getirmeleri gereken belgeler YÜKSEK LĠSANS 1. Ayrılacağı programda kayıtlı olduğu derslerin tümünü başarmış olmak ve not ortalamasının tam notun en az %80 olduğunu gösteren belge 2. Teze başlamamış olduğuna dair belge 3. İlan edilen ilgili anabilim dalında yüksek lisans yaptığına dair belge DOKTORA 1. Ayrılacağı programda kayıtlı olduğu derslerin tümünü başarmış olmak ve not ortalamasının tam notun en az %80 olduğunu gösteren belge 2. Teze başlamamış olduğuna dair belge 3. İlan edilen ilgili anabilim dalında doktora yaptığına dair belge TEZSĠZ YÜKSEK LISANS IÇIN

3 1. Lisans diplomasının aslı veya herhangi bir resmi kurumdan onaylı sureti. 2. Not transkriptinin aslı veya onaylı sureti (Dörtlü sisteme göre elde edilen başarı notunun yüzlük sisteme dönüştürülmesinde Yüksek Öğretim Kurulu tarafından belirlenen dönüştürme tablosu esas alınacaktır). 3. Herhangi bir resmi kurumdan onaylı nüfus cüzdanı sureti adet vesikalık fotoğraf. 5. Askerlik durum belgesinin aslı (Erkek Adaylar İçin) 6. Dilekçe 7. Özgeçmiş NOT: 1- Sağlık KuruluĢları Yöneticiliği Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programına baģvuracak adaylar baģvurularını adresi üzerinden Online olarak yapacaklardır. NOT: 2- ĠĢletme Anabilim Dalı, Ġktisat Anabilim Dalı II.Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ve Sağlık KuruluĢları Yöneticiliği Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans programında kesin kayıt yapan öğrencilerin sayısı 20 öğrenciden az olması durumunda program açılmayacaktır. 2- MÜRACAAT TARĠHĠ VE YERĠ: 1. Adaylar başvurularını, Ocak 2015 tarihleri arasında, istenilen belgeler ile birlikte, Enstitü Müdürlüklerine şahsen VEYA NOTER TASTĠKLĠ ÖZEL VEKALET YOLUYLA yapacaklardır. Posta ile müracaat kabul edilmeyecektir. 2. Kazanan Adayların kesin kayıt tarihleri ilgili Enstitülerde veya WEB sayfalarında ilan edilecektir. Ayrıca adaylara bir tebligat yapılmayacaktır. 3-UYGULAMA SINAV TARĠHLERĠ VE YERĠ: - Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı, Temel Ġslam Bilimleri Anabilim Dalı ve Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalı - YAZILI SINAV TARĠHĠ : 28 Ocak 2015 Saat: SINAV YERĠ : Ġlgili Anabilim Dalı BaĢkanlığı

4 4- DEĞERLENDĠRME Yazılı Sınavı Olmayan Anabilim Dallarında Sıralama: - Yüksek Lisans : ALES puanının %60 ı + Lisans Not Ortalamasının % 10 u + Yabancı Dil Puanının % 30 u alınarak toplamına göre adaylar sıralanır. Eşitlik durumunda ALES + Yabancı dil puanı yüksek olana öncelik verilir. - Doktora : ALES puanının % 60 ı + lisans not ortalaması ile yüksek lisans not ortalaması toplamının yarısının % 10 u + Yabancı Dil Puanının % 30 u toplanarak bu toplamın en az 60 olması koşuluyla adaylar sıralanır. Eşitlik durumunda ALES + Yabancı Dil puanı yüksek olanlara öncelik verilir. Yazılı Sınavı Olan Anabilim Dallarında Sıralama - Yüksek Lisans: ALES %50 + Yabancı Dil Puanını %15 + Mezuniyet notu %15 + sınav notu %20 toplamına göre adayların sıralaması yapılır. Toplam puanı 65 ten düģük olanın kaydı yapılmaz. Eşitlik durumunda sınav notu yüksek olana öncelik verilir. - Doktora: ALES %50 + Yabancı Dil Puanını %15 + lisans not ortalaması ile yüksek lisans not ortalaması toplamının yarısının %15 i + sınav notu %20 toplamına göre adayların sıralaması yapılır. Toplam puanı 65 ten düģük olanın kaydı yapılmaz. Eşitlik durumunda sınav notu - yüksek olana öncelik verilir. Tezsiz Yüksek Lisans programlarında Sıralama - Adayların sıralaması Lisans mezuniyet puanına göre yapılacaktır.

5 SOSYAL BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI BAHAR YARIYILINDA LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ALINACAK ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI ANABĠLĠM DALI Felsefe ve Din Bilimleri BĠLĠM DALI DOKT. TEZSĠ Z YATAY GEÇĠġ Tezsiz Dokt. ALES PUAN TÜRÜ YÜKSEK LĠSANS VE TEZSĠZ YÜKSEK LĠSANS ÖĞRENCĠ KABUL EDĠLEN PRG. VE ÖZEL ġartlar AĢağıda adı geçen bölümlerden mezun olmak SÖZEL Lisans mezunu olmak, İlgili olmayan alanlardan mezun olanlar, bilimsel hazırlık derslerine tabi tutulur. Başarılı olan öğrenci bir sonraki eğitim yılında derse başlar. Başvuran adaylar ALES, ÜDS, mezuniyet notuna ek olarak öğrenci alımlarında başarı puanının %20 sini oluşturacak uygulama sınavı olan yazılı sınava tabi tutulacaktır. DOKTORA ÖĞRENCĠ KABUL EDĠLEN PRG.VE ÖZEL ġartlar AĢağıda adı geçen bölümlerden mezun olmak Türk Dili ve Edebiyatı SÖZEL Türk Dili ve Edebiyatı yada Çağdaş Türk Lehçeleri Bölümünden mezun olmak. Başvuran adaylar ALES, ÜDS, mezuniyet notuna ek olarak öğrenci alımlarında başarı puanının %20 sini oluşturacak uygulama sınavı olan yazılı sınava tabi tutulacaktır. Eski Türk Edebiyatı Bilim Dalında Tez hazırlamış olmak, Türk Dili ve Edebiyatı yada Çağdaş Türk Lehçeleri Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapmış olmak gerekir.* Başvuran adaylar ALES, ÜDS, mezuniyet notuna ek olarak öğrenci alımlarında başarı puanının %20 sini oluşturacak uygulama sınavı olan yazılı sınava tabi tutulacaktır.

6 ANABĠLĠM DALI Sosyoloji BĠLĠM DALI DOKT. TEZSĠ Z YATAY GEÇĠġ Tezsiz Dokt. ALES PUAN TÜRÜ EA YÜKSEK LĠSANS VE TEZSĠZ YÜKSEK LĠSANS ÖĞRENCĠ KABUL EDĠLEN PRG. VE ÖZEL ġartlar AĢağıda adı geçen bölümlerden mezun olmak Sosyoloji, Felsefe, Sosyal Antropoloji, Tarih, İktisat, Çalışma Ekonomisi, Endüstri İlişkileri ve Psikoloji lisans programlarından birinden mezun olmak. DOKTORA ÖĞRENCĠ KABUL EDĠLEN PRG.VE ÖZEL ġartlar AĢağıda adı geçen bölümlerden mezun olmak Sosyoloji Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapmış olmak*. Ekonometri EA Kontenjanın 1 tanesi için Lisans Eğitimini Ekonometri Bölümünden yapmış olmak, 1 tanesi içinde Lisans eğitimi İstatistik Bölümünden yapmış olmak gerekir (Ekonometri Bölümünden başvuru olmaması halinde İstatistik Bölümünden yapılan başvurular kabul edilecektir MUAF Dört (4) yıllık lisans mezunu olmak. Kontenjanın 1 tanesi için Yüksek Lisans Eğitimini Ekonometri Anabilim Dalında yapmış olmak, 1 tanesi içinde yüksek lisans eğitimi İstatistik Anabilim Dalında yapmış olmak gerekir.* ( Ekonometri anabilim Dalında başvuru olmaması halinde İstatistik Anabilim Dalında yapılan başvurular kabul edilecektir. İktisat İşletme İşletme Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek MUAF Dört (4) yıllık lisans mezunu olmak MUAF İİBF dengi ve Sağlık Bilimleri ile ilgili en az 4 yıllık lisans mezunu olmak.

7 ANABĠLĠM DALI BĠLĠM DALI DOKT. TEZSĠ Z YATAY GEÇĠġ Tezsiz Dokt. ALES PUAN TÜRÜ YÜKSEK LĠSANS VE TEZSĠZ YÜKSEK LĠSANS ÖĞRENCĠ KABUL EDĠLEN PRG. VE ÖZEL ġartlar AĢağıda adı geçen bölümlerden mezun olmak DOKTORA ÖĞRENCĠ KABUL EDĠLEN PRG.VE ÖZEL ġartlar AĢağıda adı geçen bölümlerden mezun olmak Lisans Felsefe Temel Bilimleri İslam EA 1. Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü mezunu olmak veya lisans düzeyinde en az (8) kredilik Felsefe alan dersi almış olmak. 2. Yüksek Lisans düzeyinde en az (6) kredilik Felsefe alan ders almış olan lisans mezunları da programa müracaat edebilir. 3. Birinci madde kapsamında programa müracaat eden Felsefe Bölümü mezunu olmayan lisans mezunları bölüm kurulunun kararı ile en az 2 dönem bilimsel hazırlık yapacaklardır SÖZEL İlahiyat Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Uluslar arası İslam ve Din Bilimleri Fakültesi, Din Bilimleri Fakültesi DİKAP, İlahiyat Bilimleri Fakültesi mezunu olmak gerekir. İlahiyat mezunu olmayanlar için Arapça dan YDS veya eşdeğer sınavdan en az 40 puan almış olmak gerekir. Başvuran adaylar ALES, ÜDS, mezuniyet notuna ek olarak öğrenci alımlarında başarı puanının %20 sini oluşturacak uygulama sınavı olan yazılı sınava tabii tutulacaklardır. Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı tezli yüksek lisans mezunu olmak gerekir*. Başvuran adaylar ALES, ÜDS, mezuniyet notuna ek olarak öğrenci alımlarında başarı puanının %20 sini oluşturacak uygulama sınavlarından biri olan yazılı sınava tabii tutulacaklardır.

8 NOT: 1) *Tezsiz Yüksek Lisans mezunları doktora programlarına başvuru yapamaz. Ancak, Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi gereğince 6/2/2013 tarihinden önce tezsiz yüksek lisans programlarına kayıtlı olan öğrenciler hakkında bu karar uygulanmaz.

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dallarına 2014-2015 Eğitim- Öğretim yılı Bahar döneminde Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programları

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dallarına 20132014 EğitimÖğretim yılı Bahar döneminde Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programları

Detaylı

ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans(II. Öğretim) ve Doktora

Detaylı

ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dallarına 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı Güz döneminde Yüksek Lisans ve Doktora Programları için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. 1-ĠSTENĠLEN

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCĠ ALIM ĠLANI

T.C. ADIYAMAN ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCĠ ALIM ĠLANI T.C. ADIYAMAN ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCĠ ALIM ĠLANI 2016-2017 Akademik Yılı BAHAR yarıyılında, Enstitümüz lisansüstü programlarına öğrenci alınacaktır. Ġlgili

Detaylı

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ YÜKSEK LĠSANS VE DOKTORA PROGRAM ĠLANI

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ YÜKSEK LĠSANS VE DOKTORA PROGRAM ĠLANI HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ VE PROGRAM ĠLANI 2014 2015 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILINDA AġAĞIDA BELĠRTĠLEN PROGRAMLARA VE ÖĞRENCĠSĠ ALINACAKTIR BAġVURU TARĠHLERĠ BAġVURU YERĠ MÜLAKAT

Detaylı

T.C. ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dallarına 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Güz döneminde Yüksek Lisans ve Doktora Programları için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI KONTENJANLARI 2013-2014 öğretim yılı güz yarıyılında Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dallarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programları

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20132014 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. 1İSTENİLEN

Detaylı

ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 0405 EğitimÖğretim yılı Güz yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programları için öğrenci alınacaktır. ĠSTENĠLEN

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Karaciğer Nakli Enstitüsü Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. (30.06.2017

Detaylı

EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ANABĠLĠM DALI (Eğitim Programları ve Öğretimi Yüksek Lisans Programı)

EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ANABĠLĠM DALI (Eğitim Programları ve Öğretimi Yüksek Lisans Programı) SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ 2013 2014 ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI ĠÇĠN ENSTĠTÜMÜZ TEZLĠ-TEZSĠZ YÜKSEK LĠSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI ĠLE ARANILACAK ġartlar Lisansüstü Programlara BaĢvurular

Detaylı

TEZLĠ YÜKSEK LĠSANS BAġVURU VE KABUL KOġULLARI

TEZLĠ YÜKSEK LĠSANS BAġVURU VE KABUL KOġULLARI SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ 2012-2013 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LĠSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOġULLARI ANABĠLĠM DALI TC UYRUKLU ALES PUAN TÜRÜ ALAN ALAN ĠÇĠ DIġI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR 10

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programları için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

YÜKSEK LĠSANS VE DOKTORA ĠLANI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

YÜKSEK LĠSANS VE DOKTORA ĠLANI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YÜKSEK LĠSANS VE DOKTORA ĠLANI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsüne 20182019 eğitimöğretim yılı güz yarıyılında Karamanoğlu

Detaylı

ALES PUAN TÜRÜ KONTENJAN AÇIKLAMA (YÜKSEK LİSANS MEZUNU) ENSTİTÜSÜ/PROGRAMI

ALES PUAN TÜRÜ KONTENJAN AÇIKLAMA (YÜKSEK LİSANS MEZUNU) ENSTİTÜSÜ/PROGRAMI Üniversitemiz Rektörlüğüne bağlı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNE 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılında aşağıda belirtilen programlardaki kontenjanlar için anabilim ve bilim dallarına yüksek lisans

Detaylı

GAZĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

GAZĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN GAZĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aģağıda belirtilen Anabilim Dalı ve Bilim Dallarına 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için ve Doktora öğrencileri

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20162017 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. (05.01.2017

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Enstitümüzün aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora öğrencileri

Detaylı

ALES PUAN TÜRÜ KONTENJAN AÇIKLAMA (YÜKSEK LİSANS MEZUNU) ENSTİTÜSÜ/PROGRAMI

ALES PUAN TÜRÜ KONTENJAN AÇIKLAMA (YÜKSEK LİSANS MEZUNU) ENSTİTÜSÜ/PROGRAMI Üniversitemiz Rektörlüğüne bağlı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNE 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılında aşağıda belirtilen programlardaki kontenjanlar için anabilim ve bilim dallarına yüksek lisans

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Bünyesindeki Anabilim Dallarına 2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına aşağıda belirtilen Anabilim Dalları nda 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20142015 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. 1İSTENİLEN

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Bahar döneminde Yüksek, Tezsiz Yüksek ve o Progmları için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI KONTENJANLARI(*)

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI KONTENJANLARI(*) 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI KONTENJANLARI(*) PROGRAMLAR YÜKSEK LİSANS ALES TEZLİ TEZSİZ TEZSİZ İ.Ö. DOKTORA PUAN TÜRÜ TÜRK DİLİ ve EDEBİYATI Türk Dili

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Enstitümüzün aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora öğrencileri

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Üniversitemiz Rektörlüğüne bağlı SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ yarıyılında aşağıda belirtilen programlardaki Anabilim ve Bilim Dallarına Yüksek

Detaylı

T.C. DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

T.C. DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN T.C. DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nün aşağıda belirtilen programlarına 2012-2013 öğretim yılı güz yarıyılında Yüksek Lisans ve

Detaylı

Yüksek Lisans ve Doktora programlarına başvuracak Yabancı Uyruklu Adaylardan İstenilen Belgeler

Yüksek Lisans ve Doktora programlarına başvuracak Yabancı Uyruklu Adaylardan İstenilen Belgeler İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yüksek ans ve Doktora Programları için öğrenci alınacaktır. yarıyılında 1-İSTENİLEN

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 204205 EğitimÖğretim yılı Bahar yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programları için öğrenci alınacaktır. İSTENİLEN

Detaylı

c) Yabancı Uyruklu Adaylar İçin:

c) Yabancı Uyruklu Adaylar İçin: İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20152016 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. (09.12.2015

Detaylı

SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAġVURU KOġULLARI

SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAġVURU KOġULLARI SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ 2016-2017 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAġVURU KOġULLARI (Yükseköğretim Kurulu BaĢkanlığının 20 Nisan 2016 tarihinde yayımladığı

Detaylı

ĠLAN AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ĠLAN AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN ĠLAN AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne 2014-2015 Eğitim - Öğretim yılı Bahar yarıyılı için aģağıda belirtilen sayıda Anabilim Dallarına ve Doktora

Detaylı

T.C. GÜMÜġHANE ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ

T.C. GÜMÜġHANE ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ 2014 2015 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI Kontenjanları, BaĢvuru ġartları, BaĢvuruya Esas TeĢkil Eden Lisans Programları Lisansüstü Programlara BaĢvuru Tarihleri : 04-08 Ağustos 2014 I. Kontenjanlar

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nün aşağıda belirtilen programlarına, 2017 2018 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20152016 EğitimÖğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. 1İSTENİLEN

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI Puan Türü Başvuru için Gerekli Yabancı Dil YDS/ÜDS/ KPDS asgari Puan Türk Dili ve

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 20162017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

Sosyal Bilimler Enstitüsü

Sosyal Bilimler Enstitüsü ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Rektörlüğüne bağlı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNE 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılında aşağıda belirtilen programlardaki boş kontenjanlar için anabilim

Detaylı

Sonuçların İlan Tarihi 13 Ağustos 2015. Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar İçin Yerleştirme Tarihleri 14-19 Ağustos 2015

Sonuçların İlan Tarihi 13 Ağustos 2015. Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar İçin Yerleştirme Tarihleri 14-19 Ağustos 2015 T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ALINACAK ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU TARİHLERİ, KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI İlgili Tarihler Başvuru Tarihi

Detaylı

ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20142015 EğitimÖğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. 1ĠSTENĠLEN

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı kurum içi ve kurum dışı

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nün aşağıda belirtilen programlarına, 2016 2017 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

Detaylı

-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS VE YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI

-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS VE YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI -2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS VE YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI ANABİLİM DALI LİSANSÜSTÜ PROGRAM ADI KONTENJAN MEZUNİYET ALANI -Programa

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS/DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS/DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS/DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2014-2015 Akademik Yılı Bahar yarıyılında, Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ne aşağıda belirtilen

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programları için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programları için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programları için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 20-205 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında, Fen Bilimleri Enstitüsü ne bağlı Anabilim Dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır. İlgili

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen anabilim dallarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

T.C BOZOK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C BOZOK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C BOZOK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SOSYOLOJİ ANABİLİM DALI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI VE KONTENJANLARI Anabilim Kontenjan Özel Koşullar

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nün aşağıda belirtilen programlarına, 2017 2018 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT Sİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE PROGRAM İLANI 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE Sİ ALINACAKTIR 10-14 Ağustos 2015 BAŞVURU

Detaylı

Değerlen dirme (Sınav) Şekli. Y. Dil. Yurt Dışı Yok Mülakat SÖZ. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Mülakat

Değerlen dirme (Sınav) Şekli. Y. Dil. Yurt Dışı Yok Mülakat SÖZ. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Mülakat DİCLE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nün aşağıda belirtilen Türkçe eğitimli ve Doktora programları ile Arapça eğitimli Temel İslam ve

Detaylı

ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ

ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları belirtilen Anabilim Dallarına 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı I. (GÜZ) yarıyılında yüksek lisans

Detaylı

ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ

ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları belirtilen Anabilim Dallarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı I. (GÜZ) yarıyılında yüksek lisans

Detaylı

T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Başvuru Tarihi 01 15 Ocak 2018 Yabancı Dil Sınavı Başvuru

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü -İlan Metni- Üniversitemiz Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nün aşağıda belirtilen programlarına, 2016 2017 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında

Detaylı

İlgili Tarihler Başvuru Tarihi Başlangıcı (Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Dahil) 10 Aralık 2014. Başvuru Tarihi Sonu (Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Dahil)

İlgili Tarihler Başvuru Tarihi Başlangıcı (Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Dahil) 10 Aralık 2014. Başvuru Tarihi Sonu (Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Dahil) T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ALINACAK ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU TARİHLERİ, KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI İlgili Tarihler Başvuru Tarihi

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ANABİLİM DALLARI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI Kontenjan Ales Kontenjan DOKTORA PROGRAMLARI

Detaylı

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR, BAŞVURU ŞARTLARI, BAŞVURUYA ESAS TEŞKİL EDEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR Lisansüstü Programlara Başvuru

Detaylı

ALES Puan Türü. Yabancı Uyruklu 2 5 1 5 SÖZ 2 10 1 4 SÖZ 2 10 1 6 SÖZ 2 6 1 2 SÖZ 2 6 1 2 SÖZ

ALES Puan Türü. Yabancı Uyruklu 2 5 1 5 SÖZ 2 10 1 4 SÖZ 2 10 1 6 SÖZ 2 6 1 2 SÖZ 2 6 1 2 SÖZ DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nün aşağıda belirtilen Türkçe eğitimli programlarına 2014-2015 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında ve Doktora

Detaylı

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ Başvuru Tarihleri: 08 Ocak 2018-17 Ocak 2018 Sınav Tarihleri: Bilim Sınavı ve Mülakat : 25 Ocak 2018 Perşembe

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

KONTENJAN ve ÖN KOŞULLAR

KONTENJAN ve ÖN KOŞULLAR ULUDAĞ UNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI ve BAġVURU KOġULLARI 2017-2018 GÜZ DÖNEMĠ Sevgili Adaylar, Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 2017-2018 Eğitim-Öğretim

Detaylı

Kimya Anabilim Dalı 10 öğrenci 6 öğrenci ------ ----- Sayısal

Kimya Anabilim Dalı 10 öğrenci 6 öğrenci ------ ----- Sayısal TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLAR VE KOŞULLARI Giresun Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü nün aşağıda adları

Detaylı

ADAY BAŞVURULARI. Enstitümüz tarafından başvurusu onaylanan adaylar yazılı sınava alınacaktır.

ADAY BAŞVURULARI. Enstitümüz tarafından başvurusu onaylanan adaylar yazılı sınava alınacaktır. ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları

Detaylı

T.C BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAM İLANI

T.C BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAM İLANI T.C BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAM İLANI 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 23-27 Temmuz 2018 tarihleri arasında Enstitüye

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Program T.C. Uyruklu Kontenjan Yabancı Uyruklu DOKTORA PROGRAMLARI Başvuru

Detaylı

20* 20** - 12* 3** 30 - Eğitim Fakültesi mezunu olmak. (Programa kesin kayıt yaptıran 12 SÖZ 5 SÖZ 20* 5**

20* 20** - 12* 3** 30 - Eğitim Fakültesi mezunu olmak. (Programa kesin kayıt yaptıran 12 SÖZ 5 SÖZ 20* 5** - Kontenjan ALES Puan TC UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 öğretim yılı güz yarıyılında lisansüstü programlara alınacak öğrenci kabul koşulları, kontenjanları,

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 014-015 Eğitim Öğretim yılı Bahar Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Tezli Yüksek Lisans. Yük. Yabancı Dil Puan Şartı. Çevre Mühendisliği 12 1 40* -

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Tezli Yüksek Lisans. Yük. Yabancı Dil Puan Şartı. Çevre Mühendisliği 12 1 40* - HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Fen ve Sosyal Bilimleri Enstitülerinin Anabilim Dallarına Yüksek ve Doktora programlarına öğrenci alınacaktır. Anabilim Dalı Tezli

Detaylı

MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT

MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT ALES PUAN TÜRÜ T.C. Uyruklu ÜNİP * ALES PUANI MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 2017-2018 Bahar Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20172018 EğitimÖğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. (16.06.2017

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME %

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME % ALES PUAN TÜRÜ T.C. Uyruklu ÜNİP * ALES PUANI MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 2017-2018 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ne 007-008 öğretim yılı I. Yarıyılında Lisansüstü Yönetmeliği hükümlerine göre öğrenci alınacaktır. Lisansüstü

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

ĠZMĠR KATĠP ÇELEBĠ ÜNĠVERSĠTESĠ 2013-2014 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCĠ ALIMI,KONTENJAN VE

ĠZMĠR KATĠP ÇELEBĠ ÜNĠVERSĠTESĠ 2013-2014 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCĠ ALIMI,KONTENJAN VE ĠZMĠR KATĠP ÇELEBĠ ÜNĠVERSĠTESĠ 2013-2014 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCĠ ALIMI,KONTENJAN VE BAġVURU KOġULLARI Anabilim / Anasanat Dalı Tezli Yüksek

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS-DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS-DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS-DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI BAŞVURU TARİHLERİ 08-12 Ocak 2018 BAŞVURU YERİ MÜLAKAT

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dallarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yüksek ans ve Doktora Programları için öğrenci alınacaktır. döneminde

Detaylı

İŞLETME ANABİLİM DALI (İşletme Programı) İşletme Tezsiz 30 Lisans derecesine sahip olmak. Öğrenci Kabul Şartları

İŞLETME ANABİLİM DALI (İşletme Programı) İşletme Tezsiz 30 Lisans derecesine sahip olmak. Öğrenci Kabul Şartları Başvuru Tarihleri: 05-19 Ocak 2015 tarihleri arasında olup, Başvuru formu doldurulduktan sonra istenilen evraklar ile Sosyal Bilimler Enstitüsü ne bizzat yapılacaktır. Sınav Tarihleri: Yabancı Dil Sınavı

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen anabilim dallarına 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLAR VE KOŞULLARI

Detaylı

ULUDAĞ UNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI ve BAġVURU KOġULLARI BAHAR DÖNEMĠ

ULUDAĞ UNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI ve BAġVURU KOġULLARI BAHAR DÖNEMĠ ULUDAĞ UNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI ve BAġVURU KOġULLARI 20172018 BAHAR DÖNEMĠ Sevgili Adaylar, Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 20172018 EğitimÖğretim

Detaylı

İŞLETME ANABİLİM DALI

İŞLETME ANABİLİM DALI Başvuru Tarihleri: 05-19 Ocak 2015 tarihleri arasında olup, Başvuru formu doldurulduktan sonra istenilen evraklar ile Sosyal Bilimler Enstitüsü ne bizzat yapılacaktır. Sınav Tarihleri: Yabancı Dil Sınavı

Detaylı

T.C. NEVġEHĠR HACI BEKTAġ VELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVġEHĠR HACI BEKTAġ VELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVġEHĠR HACI BEKTAġ VELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

T.C. ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dallarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Güz döneminde Yüksek ans, Yüksek ans ve Doktora Programları için öğrenci

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü T.C. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına aşağıda belirtilen Anabilim Dalları nda 2013-2014 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2014-2015 öğretim yılı bahar yarıyılı başında, aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına Celal Bayar Üniversitesi üstü

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI -2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Program T.C. Uyruklu Kontenjan Yabancı Uyruklu Başvuru ve Kabul Koşulları Ortadoğu

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ TEZLĠ YÜKSEK LĠSANS PROGRAMI ĠLAN METNĠ Üniversitemiz 2016 2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI ĠLAN METNĠ Üniversitemiz 2016 2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri

Detaylı

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Programlarına 2014-2015 Öğretim Yılı Güz Döneminde Öğrenci Alınacaktır.

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Programlarına 2014-2015 Öğretim Yılı Güz Döneminde Öğrenci Alınacaktır. GAZĠANTEP ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ EĞĠTĠM ĠLANI Eğitim Bilimleri Enstitüsü üstü Eğitim Programlarına 2014-2015 Öğretim Yılı Güz Döneminde Öğrenci Alınacaktır. BAġVURU Adayların

Detaylı

BAŞVURUDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

BAŞVURUDA ARANAN GENEL ŞARTLAR T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dallarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programları

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 1 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI (TEMMUZ DÖNEMİ) LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖN KAYIT KOŞULLARI Türk uyruklu adaylar aşağıda sayılan belgeleri 10-28 Haziran 2013 tarihleri arasında, şahsen veya

Detaylı