7/24 HİZMETİNİZDEYİZ..

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "7/24 HİZMETİNİZDEYİZ.."

Transkript

1 ÖZEL HASTANESİ SGK ( EMEKLİ SANDIĞI - BAĞ-KUR ) İLE ANLAŞMAMIZ VARDIR. 7/24 HİZMETİNİZDEYİZ..

2 TANI ve TEDAVİ ÜNİTESİ - Genel Cerrahi - Kadın Hastalıkları ve Doğum - Dahiliye - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları - Ortopedi ve Travmatoloji - Kulak - Burun - Boğaz - Göz - Üroloji - Psikiyatri - Aile Danışmanı - Psikolog - Diyetisyen - Laboratuvar Tetkikleri - Endoskopi - Kolonoskopi - 4 Boyutlu USG - Doppler - Mamografi - Biyokimya ve Mikrobiyoloji Tetkikleri, - Alerji Panelleri - Ter Testi - Gıda İntolerans Testi - MR-BT Anlaşmalı Görüntüleme Merkezleri - Diş Ünitesi - Çene Cerrahisi - (İmplant) - Periodontoloji - Pedodonti - Ortodonti - Panoramik Röntgen - Periapikal Röntgen - EVLİLİK RAPORU - İŞE GİRİŞ SAĞLIK RAPORU VE SÜRÜCÜ EHLİYET RAPORU VERİLİR.

3 ORTOPEDİ - TRAVMATOLOJİ ve EL CERRAHİSİ Op. Dr. Ali Seydi YILMAZ Ortopedi-Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Kurtuluş EMREM Ortopedi-Travmatoloji Uzmanı Ortopedi ve Travmatoloji kliniğimizde; Kalça ve Diz kireçlenmeleri, Spor yaralanmaları, Her türlü kırık ve çıkıklar, Kalça çıkığı ve Çarpık ayak gibi doğuştan gelen hastalıklar, Kol bacak kısalık ve eğrilikleri tedavi edilmektedir. Omuz, Dirsek, Kalça ve Diz protezi ameliyatları, Artroskopi ile kapalı menüsküs, Ön çapraz bağ ve kıkırdak ameliyatları başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Her türlü acil el yaralanmaları, Parmak ve uzuv kopmaları mikrocerrahi yöntemle tedavi edilmektedir. Acil ortopedi ekibimiz 24 saat h e r t ü r l ü o r t o p e d i k s o r u n u n u z i ç i n h a z ı r d ı r. GÖZ Op. Dr. Cahit YILMAZ Göz Hastalıkları Uzmanı Göz: Merkezimizin göz hastalıkları polikliniğinde bilgisayarlı göz muayenesi, şaşılık muayenesi, göz tansiyonu ölçümü (glokom), kontakt lens muayenesi, retina muayenesi yapılmaktadır. Ameliyathanemizde, şaşılık, göz tansiyonu, oculoplasti (kozmetik kapak cerrahisi), katarakt Cerrahisi yapılmaktadır.

4 DAHİLİYE Prof. Dr. Ali TERCİ İç Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Beril KARAHAN İç Hastalıkları Uzmanı Dahiliye; Kalp ve Akciğer hastalıkları, mide-bağırsak ve karaciğer hastalıkları, kan hastalıkları, hormon, metopolizma hastalıkları, böbrek hastalıkları, bağışıklık sistemi hastalıkları, kas, eklem hastalıkları, kanser ile ilgili muayene, tetkik erken tanı ve tedavileri İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ali TERCİ ve Uz. Dr. Beril KARAHAN Tarafından yürütülmektedir. KBB Doç. Dr. Ozan Seymen SEZEN K.B.B. Uzmanı KBB kliniğimizde; başdönmesi tanı ve tedavisi, burun hastalıkları tanı tedavisi ve operasyonları, kronik sinüzit ameliyatları (Fess) Horlama ve uyku apnesine yönelik tedaviler (RadyoFrekansve Pillar), İşitme kayıpları tanı tedavisi ve ameliyatları, estetikburun operasyonları, kulak ameliyatları boyun ve larenks ameliyatları gerçekleşmektedir. Bademcik ameliyatları ve küçültülmesi istenildiğinde Radyofrekans yöntemi ile kanamasız olarak uygulanmaktadır.

5 RADYOLOJİ Dr. Armağan Saraç Radyoloji Uzmanı Tanı ünitemizde direkt röntgen, İVP (İlaçlı Böbrek Filmi), HSG (İlaçlı Rahim Filmi) mammografi, ultrasonografi, renkli doppler ultrasonografi ve 4D (dört boyutlu) ultrasonografi hizmetleri verilmektedir. Tüm tetkiklerin sonuçları işlem sonrası dk içinde teslim edilir. Bunların yanı sıra genel cerrahi uzmanı ile birlikte, ultrason eşliğinde tiroid ve meme biopsileri yapılmaktadır. ANESTEZİ VE REANİMASYON Uz. Dr. Yücel YAVUZ Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uz. Dr. Kemal ÖZAY Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Hastanemiz 2 tam donanımlı ameliyathanesi ve 4 erişkin yoğun bakım yatağı ile hastalarımıza hizmet vermektedir. Operasyon öncesi hastalar fizik durumlarını değerlendirerek, günümüz koşullarına uygun en son teknolojik alt yapımızla çocuk, erişkin hastalarımıza genel anestezi bölgesel anestezi (spinal anestezi, epidural anestezi total intravenöz anestezi) uygulanmaktadır. Mide ve bağırsak rahatsızlığı oluğ gastroskopi ve kolonoskopi işlemi uygulanacak hastalarımıza sadasyon yapılmaktadır. Yine doğum yapacak hastalarımıza halk arasında ağrısız doğum denilen epidural anestezi ile doğum yaptrılmaktadır.

6 KADIN DOĞUM Op. Dr. Filiz YILMAZ Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Tülay GÖNENÇ Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Röyale SEFERLİ Kadın Doğum Uzmanı Kadın-Doğum polikliniğimiz ve servisimizde gebe takibi, ağrısız doğum, (epidural anestesi) ile doğum, jinekolojik (kadın hastalıkları) hastalıkların teşhis ve tedavisi, ameliyatları, kanser tarama testleri, menopoz takibi ve tedavisi, infertilite (kısırlık) teşhisi ve yönetimi, doğum kontrolü yöntemlerinin uygulanması yapılmaktadır. ÇOCUK Uzm. Dr. Cüneyt ATALAY Çocuk Sağlığı ve Hast. Uzmanı Uzm. Dr. Nilüfer ORHAN Çocuk Sağlığı ve Hast. Uzmanı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları; Bebek dostu Merkezimizin çocuk ünitesinde 0-14 yaş grubuna ait her türlü sağlık sorunuyla ilgili poliklinik hizmetleri ile yatılı tedavileri, doğumdan itibaren tetkik, tanı ve takip işlemleri, Uzman deneyimli Hekim ve personelimiz tarafından sürdürülmektedir; acil durumlarda ise 24 saat hizmet veren kurumumuzda çocuklarımıza hertürlü müdahalede bulunacak deneyimli hekim ve personel istihdam edilmektedir. Ayrıca doğumdan itibaren çocuğun zihinsel, bedensel gelişimi ve takibi yapılmakta, Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü normları dikkate alınarak aşı takip ve uygulamaları ilgili uzmanımız tarafından titizlikle sürdürülmektedir.

7 GENEL CERRAHİ Op. Dr. Ramazan KOZAN Genel Cerrahi Uzmanı Genel Cerrahi Polikliniğimizde; Mide-Barsak hastalıkları, Endoskopi-Kolonoskopi ve polipoktomi işlemleri(uyutularak) kasık ve karın fıtıkları tanı ve operasyonları, Pilonidal sinüs (Kıl dönmesi fleb çevirme ile kapalı ameliyatı Cilt ve cilt altı kitleleri, meme hastalıkları, Erken tanı ve operasyonları) Laporoskopik (Kapalı yöntemle) Apondektomi, safra kesesi, Guatır ve fıtık ameliyatları, bağlama yöntemi, klasik yöntem ve Longo yöntemi ile hemoroid ameliyat ve tedavileri ile çocuk fıtıkları, anal fissür, fistül ameliyatları, varis tanı ve tedavileri apandisit teşhis, tedavi ve operasyonları yapılmaktadır. ÜROLOJİ Op. Dr. Zeki Erdem - Üroloji Uzmanı Üroloji; Erkek, kadın ve çocuklarda idrar yolu hastalıklarının, teşhis, tedavi ve cerrahisinin yapıldığı uzmanlık dalıdır. Böbrek, mesane, prostat, testis ve penis ile ilgili hastalıklar, cinsel fonksiyon bozuklukları ürolojinin ana konuları arasında yeralmaktadır. Hastanemizde: Böbrek taşları, tümörleri, kistleri; Üreter taşları, üreter darlıkları, tümörleri; Prostat büyümesi, prostat kanseri; Mesane tümörü, mesane taşları, aşırı aktif mesane, mesanenin nöromusküler bozuklukları, idrar kaçırma ile ilgili durumlar; Testis tümörleri, inmemiş testis, hidrosel, varikosel; Penis ile ilgili hastalıklar; Çocukluk çağı doğumsal ve edinsel bozuklukları ile kadınlarda idrar kaçırma problemlerinin teşhis ve tedavisi yapılmaktadır.

8 ACİL Uz. Dr. Tarık LENGERLİOĞLU Acil Hekimi Uzmanı Dr. İbrahim DURAL Acil Hekimi Uzmanı Dr. Oğuzhan KOŞAR Acil Hekimi Uzmanı Dr. Hasan ZORLU Acil Hekimi Uzmanı Acil Polikliniği 24 Saat ve 7 Gün sürekli açık bir kliniktir. Hastanın kalp, solunum ve diğer sistemlerin hayati fonksiyon bozukluklarını müdahale edilmektedir. Acilimize baş vuran hasta şikayetleri doğrultusunda ilgili tetkik ve tedavisi yapılır. Acil hekime aşan durumlarda ilgili uzmanlara sevk edilir. Acil polikliniğimizde hastalara 24 saat yardımcı olunur. MİKROBİYOLOJİ LABORATUVAR Dr. Evin AVŞAR Mikrobiyoloji Lab. Uzmanı Hastanemizde yaklaşık 6 yıldır mikrobiyoloji transfüzyon ve biyokimya laboratuvarlarının kontrol ve işleyişlerinden sorumlu hekim olarak çalışmaktadır.

9 PSİKİYATRİ Uzm. Dr. Melek Zeynep SAYGIN Psikiyatri Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikinliniğimizde; Anksiyete Bozuklukları ( Yaygın Anksiyete Bozukluğu, Panik Bozukluk, Sosyal Fobi, Basit Fobi, Obsesif Kompulsif Bozukluk... ) Duygulanım Bozuklukları ( Depresyon, Bipolar Duygulanım Bozukluğu, Siklotimi, Distimi... ) Psikotik Bozukluklar ( Şizofreni, Hezeyanlı Bozukluk, Şizoafektif Bozukluk... ) Cinsel İşlev Bozuklukları Tedavileri Yapılmaktadır. PSİKOLOG Nihan DENGİZEK Aile Danışmanı Psikolog Tuğçe TURANLIOĞLU Aile Danışmanı Psikolog Psikolojinin Hayatımızdaki Önemi Nedir ; İnsan hayatındaki en önemli amaçlarından biri mutlu olmaktır. Biz mutluluğu çok değişik alanlarda ararız; başarılarımız aile hayatımız, arkadaş ilişkilerimiz akademik yaşamımız (derslerimizdeki başarılarımız) iş hayatımız... Bütün bu alanlardaki mutluluğumuz ise kendimizi tanıma, iletişim becerilerimiz, çevremizdeki davranışları doğru yorumlama, nasıl öğrendiğimizi bilme gibi becerilerimize bağlıdır. Başka bir deyişle kendimiz ve insan davranışlarının neden, niçin ve nasıl olduğunu anlamamız çok önemlidir. İşte psikoloji bize insan davranışlarını anlamak için bir fırsattır.

10 DİYETİSYEN Aybala Emine ŞAHİN Diyetisyen Aydan Erin ATASOY Diyetisyen 1. Beden Analizi 2. Zayıflama 3. Sağlıklı Beslenme 4. Hamilelikte Sağlıklı Beslenme 5. Diabette Beslenme 6. Koroner Kalp Hastalıklarında Beslenme 7. Gebelik Diabeti 8. Uzun Süreli Kilo Koruma 9. Ergenlerde Zayıflama ve Sağlıklı beslenme DİŞ Dt. Nurşen Sözkesen Diş Hekimi Dt. Utkan Marangoz Diş Hekimi DİŞ; Eren Tıp Merkezi bünyesinde yer alan ağız ve diş sağlığı bölümümüz, diş hekimliğinin tüm dallarında hizmet verebilecek uzman kadro ve donanıma sahiptir. Radyoloji,cerrahi, period ontoloji endodontik ve konservatif tedavi, protez, pedodonti, ortodonti, implantoloji dallarında uzmanlaşmış hekimler, diş hekimliğinin en gelişmiş cihazları ile hijyenik koşullarda hizmet vermektedir.

11 DOKTORLARIMIZ DAHİLİYE DAHİLİYE ORTOPEDİ ORTOPEDİ GENEL CERRAHİ GÖZ HAST. KADIN DOĞUM KADIN DOĞUM KADIN DOĞUM ÇOCUK SAĞ.ve HAST. ÇOCUK SAĞ.ve HAST. ANESTEZİ ANESTEZİ K. B. B. ÜROLOJİ PSİKİYATRİ AİLE HEKİMİ UZM. AİLE HEKİMİ UZM. AİLE HEKİMİ UZM. AİLE HEKİMİ UZM. RADYOLOJİ LABORATUVAR AİLE DAN. PSİKOLOG AİLE DAN. PSİKOLOG DİŞ DOKTORU DİŞ DOKTORU DİYETİSYEN DİYETİSYEN : PROF. DR. ALİ TERCİ : UZ. DR. BERİL KARAHAN : OP. DR. ALİ SEYDİ YILMAZ (BAŞHEKİM) : OP. DR. KURTULUŞ EMREM : OP. DR. RAMAZAN KOZAN : OP. DR. CAHİT YILMAZ : OP. DR. FİLİZ YILMAZ : OP. DR. TÜLAY GÜNENÇ : OP. DR. RÖYALE SEFERLİ : UZ. DR. NİLÜFER ORHAN : UZ. DR. CÜNEYT ATALAY : UZ. DR. YÜCEL YAVUZ : UZ. DR. KEMAL ÖZAY : DOÇ. DR. OZAN SEYMEN SEZEN : OP. DR. ZEKİ ERDEM : UZ. DR. MELEK ZEYNEP SAYGIN : UZ. DR. K. TARIK LENGERLİOĞLU : DR. İBRAHİM DURAL : DR. OĞUZHAN KOŞAR : DR. HASAN ZORLU : UZ. DR. ARMAĞAN SARAÇ : UZ. DR. EVİN AŞAR : NİHAN DENGİZEK : TUĞÇE TURANLIOĞLU : DT. NURŞEN SÖZKESEN : DT. UTKAN MARANGOZ : AYDAN ERİN ATASOY : AYBALA EMİNE ŞAHİN ANLAŞMALI KURUMLAR SGK BAĞKUR EMEKLİ SANDIĞI ALLİANZ SİGORTA (YAPI KREDİ) ANADOLU SİGORTA AK SİGORTA AXA OYAK SİGORTA GÜNEŞ SİGORTA ŞEKER BANK T.A.Ş İŞ BANKASI MAPFREE GENEL SİGORTA CGM / Fortis Bank Sandık, Euroka Sigorta, Ziraat Sigorta, Sompo Japan Sigorta, Zurich Sigorta, HDI Sigorta, Generali Sigorta, Ace Europen Sigorta (Ferdi Kaza Sigorta Hast. Ted. Tem.), Ankara Anonim Türk Sigorta, Ray Sigorta, Türk Nippon Sigorta

12 EREN HASTAN ESİ E-5 Acıbadem Üniversitesi Kayışdağı Cad. No: 57/ A K.Bakkalköy - Ataşehir/İSTANBUL Tel: (0216) (Pbx) Fax: (0216) DAHİLİ TANITIM İÇİNDİR.

YUCELE N AS NES. 1996 Yılında hizmete açılan hastanemiz, deneyimli ve uzman kadrosuyla ve ileri teknolojik imkanlarıyla

YUCELE N AS NES. 1996 Yılında hizmete açılan hastanemiz, deneyimli ve uzman kadrosuyla ve ileri teknolojik imkanlarıyla - YUCELE N AS NES 1996 Yılında hizmete açılan hastanemiz, deneyimli ve uzman kadrosuyla ve ileri teknolojik imkanlarıyla sizlere sağlık alanında çağdaş bir hizmet vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

Detaylı

Neden Çankaya Ortopedi?

Neden Çankaya Ortopedi? Neden Çankaya Ortopedi? www.cankayaortopedi.com Tedaviniz ortopedinin alt dallarında uzmanlaşmış bir ekip tarafından bilimselliği kanıtlanmış yöntemlerle yapılır Artroskopi ve Spor Yaralanmaları Artroplasti

Detaylı

Sağlıklı hayat. www.medicinehospital.com.tr

Sağlıklı hayat. www.medicinehospital.com.tr Sağlıklı hayat Acil, İş kazası, yaralanma, muhtelif sağlık şikayetlerinde güvenilir çözümcü iş ortağınız Tüm personel,üye, müşteri ve aile yakınlarına indirimli sağlık hizmetleri. İş kazalarında özel ambulans

Detaylı

SKAL ANTALYA KULÜBÜ YÖNETİMİ NE

SKAL ANTALYA KULÜBÜ YÖNETİMİ NE SKAL ANTALYA KULÜBÜ YÖNETİMİ NE Konu Hk. :Skal Antalya Kulübü Üyeleri ne Özel Jinefem Tıp Merkezi nde Uygulanacak İndirimler Özel Jinefem Tıp Merkezi,01.03.2004 tarihinde faaliyetine başlamış, her yıl

Detaylı

FARKSIZ FARK YARATIR

FARKSIZ FARK YARATIR FARKSIZ FARK YARATIR İSTANBUL ANADOLU YAKASI SANAYİ SİTELERİ İstanbul 25.01.2016 Güneşim Tamam Sağlık Sigortası Medikal Destek Sağlık Sigortası Tamamlayıcı / Destekleyici Sağlık Sigortaları Sosyal güvenlik

Detaylı

Ailenizin Sağlık Merkezi www.kardelentipmerkezi.com SGK anlaşmalı Bölümlerimiz Ağız ve Diş Sağlığı Acil Servis Check-up Cildiye Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Göz Hastalıkları

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI

ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI ÖZEL ÇANKAYA YAŞAM HASTANESİ Ayaktan Tedavi: %15 Yatarak Tedavi: %15 Diyet: %10 Lazer epilasyon: %10 Check-up:

Detaylı

TOPLAM MUAYENE SAYISI (ACİL DAHİL)

TOPLAM MUAYENE SAYISI (ACİL DAHİL) 65 6 TOPLAM MUAYENE SAYISI (ACİL DAHİL) 59846 61769 HEDEF 6 55 5 45 4 35 3 25 2 15 1 5 OCAK 211 OCAK 212 Ay içinde hastadan veya sahip olduğu kamu-özel sigortalardan ücret almak koşuluyla yapılan her muayene

Detaylı

Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Ürolojisi

Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Ürolojisi Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Ürolojisi BR.HLİ.019 Yeni doğan döneminden erişkinliğe kadar olan çocukluk çağına ait (0 17 yaş), doğumsal ve daha sonra oluşan solunum, sindirim ve boşaltım sistemlerini ilgilendiren

Detaylı

İLAN NO BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVANI DERECE AÇIKLAMA

İLAN NO BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVANI DERECE AÇIKLAMA Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve

Detaylı

HEPATİTLER (SARILIK HASTALIĞI) VE 0212 5294400 2182 KRONİK BÖBREK HASTALIKLARI VE 0212 5294400 2182

HEPATİTLER (SARILIK HASTALIĞI) VE 0212 5294400 2182 KRONİK BÖBREK HASTALIKLARI VE 0212 5294400 2182 İSTANBUL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 2013 YILI HASTA OKULU PLANI HASTANE ADI TARİH SAAT KONU EĞİTİM YERİ HASTA OKULU PROGRAMI İÇİN HASTA VE YAKINLARININ İLETİŞİM KURABİLECEKLERİ TELEFON NUMARASI HASEKİ 28/01/2013

Detaylı

TOPLAM MUAYENE SAYISI (ACİL DAHİL)

TOPLAM MUAYENE SAYISI (ACİL DAHİL) 7 TOPLAM MUAYENE SAYISI (ACİL DAHİL) 61769 HEDEF 6 6 58453 53269 5 4 3 2 1 ŞUBAT 211 OCAK 212 ŞUBAT 212 Ay içinde hastadan veya sahip olduğu kamu-özel sigortalardan ücret almak koşuluyla yapılan her muayene

Detaylı

KANSER ERKEN TANI VE TARAMA PROGRAMI

KANSER ERKEN TANI VE TARAMA PROGRAMI KANSER ERKEN TANI VE TARAMA PROGRAMI Hasta Adı - Soyadı: Cinsiyet: K E Hasta ID No: Doğum Tarihi: Baba Adı: Kimlik No: Sayın Hastamız, Bu form, size uygulanması planlanan erken tanı ve tarama programının

Detaylı

l Sağlıkta Kalite

l Sağlıkta Kalite www.avicennahospital.com l 0212 440 32 00 Sağlıkta Kalite GENEL BİLGİLER 1997 yılında hizmet vermeye başlayan Avicenna Sağlık Grubu, konum itibariyle İstanbul da faaliyetlerine devam etmektedir. GENEL

Detaylı

EK-2: FİİLİ HİZMET KAPSAMINDAKİ MESLEK KODLARI

EK-2: FİİLİ HİZMET KAPSAMINDAKİ MESLEK KODLARI EK-2: FİİLİ HİZMET KAPSAMINDAKİ MESLEK KODLARI SAĞLIK MESLEK MENSUPLARININ MESLEK KODLARINA GÖRE SAYILARI S.N. MESLEK KODU MESLEK AÇIKLMA 1 2111.1 1 Radyasyon (Sağlık) Fizikçisi 2 2131.01 Biyokimyager

Detaylı

T. C. SAĞLIK BAKANLIĞI KEÇİÖREN EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ TELEFON REHBERİ

T. C. SAĞLIK BAKANLIĞI KEÇİÖREN EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ TELEFON REHBERİ T. C. SAĞLIK BAKANLIĞI KEÇİÖREN EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ TELEFON REHBERİ İDARİ BİRİMLER KALİTE YÖNETİM BİRİMİ Kalite Direktörü 2103 Kalite Yönetim Birimi 1387 Kalite Sekreteri 1382 PERSONEL (ÖZLÜK)

Detaylı

PERSONEL TEMİN PLANI

PERSONEL TEMİN PLANI BÖLÜMLER Özellikler Mevcut Personel Sayısı Asgari Nöbet Tutan Personel Sayısı İç Kaynaklardan Transfer Dış Kaynaklardan İstem Beyin Cerrahi - KBB- Cildiye Kliniği Yatak sayısı: 40 Branş Sayısı: 3 1 Sorumlu

Detaylı

Check-up. dedigin. Kişiye ve yaşa özel check-up ile kontrol ü sağlamaktır.

Check-up. dedigin. Kişiye ve yaşa özel check-up ile kontrol ü sağlamaktır. Check-up guven dedigin ~ Kişiye ve yaşa özel check-up ile kontrol ü sağlamaktır. Erken tanı ile kontrol elimizde! Uz. Dr. Yavuz Maşrabacı Güven Çayyolu Sağlık ve Yaşam Kampüsü Uz. Dr. Bekir Yazan Güven

Detaylı

TIPTA UZMANLIK KURULU. 23/06/2010 tarih ve 82 sayılı Karar Sayfa 1 / 20

TIPTA UZMANLIK KURULU. 23/06/2010 tarih ve 82 sayılı Karar Sayfa 1 / 20 3/06/00 tarih ve 8 sayılı Karar Sayfa / 0 a Gönderen Alanı Yılı Acil Tıp Anesteziyoloji ve Reanimasyon Genel Cerrahi Göğüs Hastalıkları İç Hastalıkları Kardiyoloji 3 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları 3 Kadın

Detaylı

YENİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI BİLGİ FORMLARI 1

YENİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI BİLGİ FORMLARI 1 Personel Uzman Diş Hekimi Doktoralı Diş Hekimi Ağız Diş Hizmetlerinde Çalışan Personeller YENİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI BİLGİ FORMLARI Ağız,Diş ve Çene Cerrahisi Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Çocuk Diş Hekimliği

Detaylı

1. Poliklinik Muayenesi 2. Hastane Bilgi Sistemi üzerinden tetkik istemi. 1. Poliklinik Muayenesi 2. Hastane Bilgi Sistemi üzerinden tetkik istemi

1. Poliklinik Muayenesi 2. Hastane Bilgi Sistemi üzerinden tetkik istemi. 1. Poliklinik Muayenesi 2. Hastane Bilgi Sistemi üzerinden tetkik istemi DALAMAN DEVLET HASTANESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra Hizmetin Adı İstenen Bilgi/ Belgeler 1.T.C. Kimlik numarası olan kimlik belgesi Hizmetin En Geç Sunulma Süresi 1 Poliklinik muayene 2 Biyokimya

Detaylı

SAĞLIK BÜLTENİ POLİKLİNİĞİMİZ AÇILDI.

SAĞLIK BÜLTENİ POLİKLİNİĞİMİZ AÇILDI. SAĞLIKBÜLTENİ KadıköyBelediyesiSağlıkİşleriMüdürlüğü Cilt1,Sayı1 POLİKLİNİĞİMİZAÇILDI. SEVGİLİKADIKÖYLÜLER, KadıköyBelediyesivatandaşların sağlığıileilgilibiryenilikdahagerçek leştirdi.eğitimmahallesindebulunan

Detaylı

Sağlığınızın Güvencesiyiz.

Sağlığınızın Güvencesiyiz. Sağlığınızın Güvencesiyiz. 1 2 Hakkımızda: Hastanemiz bizi tercih eden hastalarımıza hak ettikleri kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetlerini sunmak, onları sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşturmak üzere

Detaylı

SANATORYUM ATATÜRK ÜN HAYALİNDEKİ HASTANE: Hastanemizin kuruluş düşüncesi 1930 lu yıllara dayanmaktadır. Toraks Bülteni 33

SANATORYUM ATATÜRK ÜN HAYALİNDEKİ HASTANE: Hastanemizin kuruluş düşüncesi 1930 lu yıllara dayanmaktadır. Toraks Bülteni 33 ATATÜRK ÜN HAYALİNDEKİ HASTANE: SANATORYUM Vefatından birkaç sene öncesinde Atatürk, yaverlerinden Cevat Abbas Bey in köşküne sık sık gelir ve hastanemizin şu an bulunduğu tepeden Ankara yı seyredermiş.

Detaylı

BURSA DEVLET HASTANESİ TELEFON LİSTESİ BİRİM

BURSA DEVLET HASTANESİ TELEFON LİSTESİ BİRİM BURSA DEVLET HASTANESİ TELEFON LİSTESİ BİRİM TELEFON BAŞHEKİM SEKRETERLİĞİ 221 12 43 BAŞHEKİM SEKRETERLİĞİ 221 92 24 HASTANE MÜDÜRÜ 221 64 24 HASTANE MÜDÜRÜ FAKS 220 00 35 HASTANE SANTRAL 280 28 00 HASTANE

Detaylı

MEDİKOSOSYAL MERKEZİ

MEDİKOSOSYAL MERKEZİ MEDİKOSOSYAL MERKEZİ Medikososyal Merkezi Üniversitemizdeki Medikososyal Merkezi, sağlık ya da psikolojik ve sosyal sorunlarınız konusunda yardım alabileceğiniz bir birimdir. Medikososyal Merkezi 2 Uzman

Detaylı

KIRKLARELİ İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ BABAESKİ DEVLET HASTANESİ

KIRKLARELİ İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ BABAESKİ DEVLET HASTANESİ KIRKLARELİ İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ BABAESKİ DEVLET HASTANESİ ÖZGEÇMİŞ 1961 tarihinde 10 yataklı Sağlık Merkezi olarak hizmete başlayan kurumumuz 1974 yılında 25 yataklı Sağlık Merkezi

Detaylı

KÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS PROGRAMI

KÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS PROGRAMI KÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS PROGRAMI Dönem 1 1. Yarıyıl 08:00-08:45 Manipülasyon Türk Dili 09:00-09:45 Manipülasyon Türk Dili 10:00-10:45 Manipülasyon Ders Kurulu Ders

Detaylı

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu. Trabzon Kamu Hastaneler Birliði Genel Sekreterliði SÜRMENE DEVLET HASTANESÝ I N Ý

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu. Trabzon Kamu Hastaneler Birliði Genel Sekreterliði SÜRMENE DEVLET HASTANESÝ I N Ý Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Trabzon Kamu Hastaneler Birliði Genel Sekreterliði SÜRMENE DEVLET HASTANESÝ IM REHB T I ER N Ý TA KURUM TANITIMI Saðlýk Tesisimiz 1971 yýlýnda Saðlýk Merkezinden hastaneye

Detaylı

Uzman Doktorlar. Akay Hastanesi nin tıbbi kadrosu, alanında uzmanlaşmış, bilgili, deneyimli, yenilikleri takip eden doktorlardan oluşmaktadır.

Uzman Doktorlar. Akay Hastanesi nin tıbbi kadrosu, alanında uzmanlaşmış, bilgili, deneyimli, yenilikleri takip eden doktorlardan oluşmaktadır. /akayhastanesi /akayhastanesi Hizmetindeyiz Akay Hastanesi hedeflerinin doğrultusunda tıbbın bütün kliniklerinde hizmet vermeyi ve 450 yi aşan personeli ile standartlarını daha da ileriye taşımayı amaçlamaktadır.

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS PROGRAMI

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS PROGRAMI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS PROGRAMI Dönem 1 1. Yarıyıl 08:30-09:20 Manipülasyon Türk Dili 09:30-10:20 Manipülasyon Türk Dili 10:30-11:20 Manipülasyon

Detaylı

FEN FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

FEN FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ BİRİM ADI YÖK TARAFINDAN BELİRLENEN ASGARİ KADRO SAYISI NORM HESABI NEYE GÖRE YAPILABİLİR? EDEBİYAT FAKÜLTESİ 3 Bölüm düzeyinde (4/2) EĞİTİM FAKÜLTESİ 3 Anabilim Dalı düzeyinde (4/2) FEN FAKÜLTESİ İKTİSADİ

Detaylı

ONKOLOJİ, KARDİYOLOJİ, KVC, KARACİĞER NAKLİ, BÖBREK NAKLİ ve KEMİK İLİĞİ NAKLİ SGK ANLAŞMALI BÖLÜMLERİMİZ

ONKOLOJİ, KARDİYOLOJİ, KVC, KARACİĞER NAKLİ, BÖBREK NAKLİ ve KEMİK İLİĞİ NAKLİ SGK ANLAŞMALI BÖLÜMLERİMİZ ONKOLOJİ, KARDİYOLOJİ, KVC, KARACİĞER NAKLİ, BÖBREK NAKLİ ve KEMİK İLİĞİ NAKLİ SGK ANLAŞMALI BÖLÜMLERİMİZ SGK güvencesiyle hiç bir ücret ödemeden Böbrek Nakli, Karaciğer Nakli, Kemik İliği Nakli, Onkoloji

Detaylı

Meme Sağlığı Merkezi

Meme Sağlığı Merkezi Meme Sağlığı Merkezi BR.HLİ.100 Sevgili Hanımlar, Meme, sağlıklı neslin devamı için elzem bir organdır. Cinsel gücüyle ve süt yapma yetisiyle bu görevini yerine getirir. Biz kadınlar memelerimiz ile gurur

Detaylı

Emraz-ı Sariye den Suat Seren e

Emraz-ı Sariye den Suat Seren e Emraz-ı Sariye den Suat Seren e Emraz-ı Sariye den Eğitim Araştırma Hastanesi ne; 107 yıldır halkımızın ve tıp biliminin hizmetinde İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma

Detaylı

Poliklinik Đşlemleri Prosedürü

Poliklinik Đşlemleri Prosedürü T.C. Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Doküman Adı Poliklinik Đşlemleri Prosedürü Doküman Numarası TBH/229/PR-001 ISO 9001:2008 KYS Kriter No 7.1./7.2./7.5.1./7.5.4. Yayın Tarihi

Detaylı

KALİTE YÖNETİM BİRİM ÇALIŞMA TALİMATI

KALİTE YÖNETİM BİRİM ÇALIŞMA TALİMATI Sayfa No 1 / 7 AMAÇ : SKS ve SAS çerçevesinde yürütülen çalışmaların koordinasyonu sağlamak. KAPSAM: Tüm Hastane KISALTMALAR: SKS: Sağlıkta Kalite Standartları SAS: Sağlıkta Akreditasyon Standartları DÖF:

Detaylı

T.C UŞAK ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

T.C UŞAK ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 1. SINIF 1. Yıl Ders Kodu Ders Adı Ders Türü DÖNEM T U KREDİ AKTS 0111011052016 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I Zorunlu Güz 2 0 2 2 0111011072016 TEMEL BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI Zorunlu

Detaylı

DR.LÜTFİ KIRDAR KARTAL EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DR.LÜTFİ KIRDAR KARTAL EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No DR.LÜTFİ KIRDAR KARTAL EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ Hizmetin Adı HİZMET STANDARTLARI TABLOSU İstenen Bilgi/ Belgeler Hizmetin En Geç Sunulma Süresi 1 Poliklinik muayene T.C. Kimlik numarası olan

Detaylı

TABLO-24: TÜRKİYE'DEKİ HASTANELERDE GÖREVLİ UZMAN HEKİMLERİN YILLARA VE KURUMLARA GÖRE DAĞILIMI, 1995-2006

TABLO-24: TÜRKİYE'DEKİ HASTANELERDE GÖREVLİ UZMAN HEKİMLERİN YILLARA VE KURUMLARA GÖRE DAĞILIMI, 1995-2006 4 Sağlık İnsangücü TABLO24: TÜRKİYE'DEKİ HASTANELERDE GÖREVLİ UZMAN HEKİMLERİN YILLARA VE KURUMLARA GÖRE DAĞILIMI, 19952006 YILLAR SAĞLIK BAKANLIĞI SSK ÜNİVERSİTE DİĞER TOPLAM 1995 9.019 3.715 4.865 2.149

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERSHANE PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERSHANE PROGRAMI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERSHANE PROGRAMI ORAL SİMULASYON LAB. 08:00-09:00 09:00-10:00 OS 2 E (A/B) 10:00-11:00 1OS 1 (A/B) OS 2 P 1 (A/B) OS 2 Rest. (A/B) OS 2 P 2 (A/B) 11:00-12:00 12:00-13:00

Detaylı

TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ. Psikiyatride Tedavi Yöntemleri Semra Yaşar Psikiyatri A.D. 08.01.2013 Hemşireler 4 60 Dk. 240 Dk.

TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ. Psikiyatride Tedavi Yöntemleri Semra Yaşar Psikiyatri A.D. 08.01.2013 Hemşireler 4 60 Dk. 240 Dk. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ AYLIK EĞİTİM FAALİYET RAPORU FORMU Doküman Kodu EĞT-F-04 Yayın Tarihi 02.04.2012 Revizyon No 04 Rev.Tarihi 11.03.2013 Sayfa No 1/6 Eğitim Yılı: 2013 Ay: Ocak

Detaylı

HASTANEMİZİN TANITIMI. Münevver ÖZKAN Acil Ameliyathanesi Sorumlu Hemşiresi

HASTANEMİZİN TANITIMI. Münevver ÖZKAN Acil Ameliyathanesi Sorumlu Hemşiresi HASTANEMİZİN TANITIMI Münevver ÖZKAN Acil Ameliyathanesi Sorumlu Hemşiresi Hastanemiz Balkanların en büyük sağlık kompleksi olarak 19.01.1960 yılında İşçi Sigortaları Kurumu İstanbul Hastanesi adıyla hizmete

Detaylı

ÇANKIRI GAZİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM YILLIK PLAN

ÇANKIRI GAZİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM YILLIK PLAN MESLEK ESASLARI DERSİ PEKİŞTİRİLECEK KONULAR/BECERİLER/LAR Hasta Odası Hazırlama Hasta odası 3 20 20 Eylül 2017 Çarşamba 22 Eylül 2017 Cuma Hasta yatağı yapımı İçinde hasta olan yatağın yapımı Muayene

Detaylı

Omurga-Omurilik Cerrahisi

Omurga-Omurilik Cerrahisi Omurga-Omurilik Cerrahisi BR.HLİ.017 Omurga cerrahisi, omurilik ve sinir kökleri ile bu hassas sinir dokusunu saran/koruyan omurga üzerinde yapılan ameliyatları ve çeşitli girişimleri içerir. Omurga ve

Detaylı

İZMİR- BORNOVA TÜRKAN ÖZİLHAN DEVLET HASTANESİ

İZMİR- BORNOVA TÜRKAN ÖZİLHAN DEVLET HASTANESİ 1 Poliklinik muayenesi 2 3 4 5 Hekim seçme hakkının kullandırılması Laboratuar tetkikleri (Tam kan, Tam idrar, Biyokimya, Gaitada parazit, gizli kan v.s) Laboratuar tetkikleri ACİL (Hemogram, İdrar, Kardiyak

Detaylı

Pedodonti A.B.D. Yrd. Doç. Dr. (1) Pedodonti dalında doktora/uzmanlık yapmış ve sonrasında en az bir yıl üniversitede çalışmış olmak.

Pedodonti A.B.D. Yrd. Doç. Dr. (1) Pedodonti dalında doktora/uzmanlık yapmış ve sonrasında en az bir yıl üniversitede çalışmış olmak. Başkent Üniversitesi Rektörlüğünden: Duyurunun Başlangıç Tarihi : 05.01.2018 Son Başvuru Tarihi : 19.01.2018 Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltme

Detaylı

IBS SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞi A.Ş

IBS SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞi A.Ş ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2010/12152 KONU : GRUP SAĞLIK SİGORTASI ALIMI Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık Sigortası yenilenecektir. Teklifler 18

Detaylı

T.C.DİCLE ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ 1 / 63 ACİL TIP ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI

T.C.DİCLE ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ 1 / 63 ACİL TIP ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI EYLEMCAN TIRPANCI-SERFİRAZ ATABEY EYLEMCAN TIRPANCI-SERFİRAZ ATABEY BİRİM ACİL TIP ANABİLİM DALI TETKİK EDİLECEK KRİTER/DOKÜMAN Acil Tıp AD Başkanlığı İş Akış Acil Servis Süreci Radyoloji Süreci Beslenme

Detaylı

İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ Dönem 6 Öğrenim Esasları. A. Genel Tanıtım B. Çalışma Kılavuzu C. Rotasyon Tablosu D.Dönem Kurulu E.

İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ Dönem 6 Öğrenim Esasları. A. Genel Tanıtım B. Çalışma Kılavuzu C. Rotasyon Tablosu D.Dönem Kurulu E. İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ Dönem 6 Öğrenim Esasları A. Genel Tanıtım B. Çalışma Kılavuzu C. Rotasyon Tablosu D.Dönem Kurulu E. İletişim A. GENEL TANITIM Dönem 6, tıp eğitiminin önceki 5 yılında edinilen bilgi,

Detaylı

KAÇKAR DEVLET HASTANESİ EK:2 HEKİM AYLIK ÇALIŞMA TABLOSU 01-31 EKİM 2014 tarihleri arası UZMANLIK TARİH

KAÇKAR DEVLET HASTANESİ EK:2 HEKİM AYLIK ÇALIŞMA TABLOSU 01-31 EKİM 2014 tarihleri arası UZMANLIK TARİH KAÇKAR DEVLET HASTANESİ EK:2 HEKİM AYLIK ÇALIŞMA TABLOSU 01-31 EKİM 2014 tarihleri arası UZMANLIK TARİH ALANI DİŞ HAST. DİŞ HAST. DİŞ HAST. DİŞ HAST. DİŞ HAST. DİŞ HAST. GÖĞÜS KARDİYOLOLİ ÇOCUK HASTALIKLARI

Detaylı

Teorik Dersler Kampüs İktisat Fakültesi 2. Kat 211 no lu sınıf ta, Mesleki Uygulama Dersleri Zemin Kat Laboratuvarda işlenecektir.

Teorik Dersler Kampüs İktisat Fakültesi 2. Kat 211 no lu sınıf ta, Mesleki Uygulama Dersleri Zemin Kat Laboratuvarda işlenecektir. . Sınıf. Dönem 08:30-09:20 Manipülasy Güzel Sanatlar İnkılap Tarihi Top. Ağız Diş Sağ 09:30-0:20 Manipülasy Güzel Sanatlar İnkılap Tarihi Tıbbi Biyoloji Organik 0:30-:20 Manipülasyon Türk Dili Tarihi Tıbbi

Detaylı

T.C.BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÜNİVERSİTEMİZE "ÖĞRETİM ÜYESİ" ALINACAKTIR UZMANLIK ALANI / ARANILAN ŞARTLAR

T.C.BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÜNİVERSİTEMİZE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR UZMANLIK ALANI / ARANILAN ŞARTLAR T.C.BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÜNİVERSİTEMİZE "ÖĞRETİM ÜYESİ" ALINACAKTIR FAKÜLTE / BİRİM BÖLÜM / PROGRAM ANABİLİM DALI / BİLİMDALI UZMANLIK ALANI / ARANILAN ŞARTLAR KADRO UNVANI KADRO SAYISI Klinik

Detaylı

TIPTA UZMANLIK KURULU. 23/06/2010 tarih ve 82 sayılı Karar Sayfa 1 / 17

TIPTA UZMANLIK KURULU. 23/06/2010 tarih ve 82 sayılı Karar Sayfa 1 / 17 Eğitimi Yılı 1 Süresi (Ay) Sayfa 1 / 17 a Gönderen Alanı a Gönderilen Alanı Acil Tıp 1 1 Genel Cerrahi 1 1 Göğüs Hastalıkları 1 2 İç Hastalıkları 1 1 Kardiyoloji 2 2 3 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları 3 2

Detaylı

Saat 25 Eylül 2017 Pazartesi 26 Eylül 2017 Salı 27 Eylül 2017 Çarşamba 28 Eylül 2017 Perşembe 29 Eylül 2017 Cuma. Seminer

Saat 25 Eylül 2017 Pazartesi 26 Eylül 2017 Salı 27 Eylül 2017 Çarşamba 28 Eylül 2017 Perşembe 29 Eylül 2017 Cuma. Seminer 4. SINIF GENEL CERRAHİ STAJ PROGRAMI Öğretim Üyeleri: Prof. Dr. Göktürk MARALCAN, Yrd. Doç. Dr. Hasan BAKIR, Yrd. Doç. Dr. Erdal UYSAL, Yrd. Doç. Dr. Başar AKSOY GRUP 2 Stajyer Öğrenciler için Haftalık

Detaylı

TIPTA UZMANLIK KURULU. 23/06/2010 tarih ve 82 sayılı Karar Sayfa 1 / 21

TIPTA UZMANLIK KURULU. 23/06/2010 tarih ve 82 sayılı Karar Sayfa 1 / 21 3/06/00 tarih ve 8 sayılı Karar Sayfa / a Gönderen Alanı Yılı Acil Tıp Anesteziyoloji ve Reanimasyon Genel Cerrahi Göğüs Hastalıkları İç Hastalıkları Kardiyoloji 3 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları 3 Kadın

Detaylı

13.30-14.15 İltihabi barsak hastalıkları M. ÇAKIR

13.30-14.15 İltihabi barsak hastalıkları M. ÇAKIR GENEL CERRAHİ 1. GÜN 08.00-10.00 Pratik Uygulama Anamnez Alma Cerrahi Anamnez Y. TATKAN Karın travmaları A. TEKİN Karın travmaları A. TEKİN ileus Ş. TEKİN intern semineri intern semineri 2. GÜN 08.00-10.00

Detaylı

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Konseyi (TOTEK) Kurum Ziyaretleri ve Akreditasyon Programı Esasları. ve Akreditasyon Standartları

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Konseyi (TOTEK) Kurum Ziyaretleri ve Akreditasyon Programı Esasları. ve Akreditasyon Standartları Türk Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Konseyi (TOTEK) Kurum Ziyaretleri ve Akreditasyon Programı Esasları ve Akreditasyon Standartları Sağlık sisteminde verilen eğitimin niteliği, hizmetin niteliğini belirleyen

Detaylı

Sporcu Sağlık Belgesi Spor Dalı:... Federasyon Lisans No :...

Sporcu Sağlık Belgesi Spor Dalı:... Federasyon Lisans No :... T.C. BAŞBAKANLIK GENÇLİK VE SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Sporcu Sağlık Belgesi Spor Dalı:... Federasyon Lisans No :... Adı Soyadı :... Baba Adı :... Anne Adı :... Doğum Yeri ve tarihi :... -.../.../... Uyruğu

Detaylı

TIPTA UZMANLIK KURULU. 23/06/2010 tarih ve 82 sayılı Karar Sayfa 1 / 14

TIPTA UZMANLIK KURULU. 23/06/2010 tarih ve 82 sayılı Karar Sayfa 1 / 14 Sayfa 1 / 14 a Gönderen Alanı Acil Tıp Adli Tıp 1 1 Genel Cerrahi 1 1 Göğüs Hastalıkları 1 2 İç Hastalıkları 1 1 Kardiyoloji 2 2 3 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları 3 2 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum 2 1 Nöroloji

Detaylı

TARİHÇE BÖLÜMLER. Fakültemiz Klinik Bilimler Bölümü altında hizmet veren sekiz Anabilim Dalı bulunmaktadır.

TARİHÇE BÖLÜMLER. Fakültemiz Klinik Bilimler Bölümü altında hizmet veren sekiz Anabilim Dalı bulunmaktadır. TARİHÇE Adıyaman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 15/04/2011 tarihli ve 27906 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 04/04/2011 tarihli ve 2011/1595 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulmuştur. Yükseköğretim

Detaylı

TIPTA UZMANLIK KURULU KARAR TUTANAĞI Sayfa 1 / 1. Karar

TIPTA UZMANLIK KURULU KARAR TUTANAĞI Sayfa 1 / 1. Karar TIPTA UZMANLIK KURULU KARAR TUTANAĞI Sayfa 1 / 1 Toplantı Tarihi : 31/07/2009 Karar No : 2 Karar (Değişik Karar Metni: 28.06.2013 tarih ve 376 nolu TUK Kararı) Uzmanlık eğitimini bitirme sınavı jürisinin

Detaylı

2012/2013 Yılı İstatistiki Verileri

2012/2013 Yılı İstatistiki Verileri T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ankara 1.Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi / Yılı İstatistiki Verileri /

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜTÜNLEME SINAVI TARİHLERİ 10.05.2016

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜTÜNLEME SINAVI TARİHLERİ 10.05.2016 AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI 1 PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ 13.06.2016 09:10 Hastane AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI 1 İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ 13.06.2016 11:10 104 AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI 1 MUAYENEHANE YÖNETİMİ ve HASTA KAYIT 13.06.2016

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ARA SINAV TAKVİMİ

EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ARA SINAV TAKVİMİ 00102 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKİLAP TARİHİ- I (TÜM SINIF) Dönemlik 172 12.11.2018 PAZARTESİ 12.15-13.15 1-2 00113 DAVRANIŞ BİLİMLERİ Dönemlik 171 14.11.2018 ÇARŞAMBA 12.15.-13.15 1-2 00111 DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÜROLOJİ S TAJI D1 GRUBU TEORİK VE PRATİK DERS PROGRAMI (19.10.

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÜROLOJİ S TAJI D1 GRUBU TEORİK VE PRATİK DERS PROGRAMI (19.10. 1 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÜROLOJİ STAJI D1 GRUBU TEORİK VE PRATİK DERS PROGRAMI (19.10.2015-30.10.2015) 19 EKİM 2015 PAZARTESİ 08:30-09:20 PRATİK (Hasta başı vizit) Dr.Y.Yılmaz 09:30-10:20 TEORİK

Detaylı

İNDİKATÖR (GÖSTERGE) İZLEM SORUMLU LİSTESİ

İNDİKATÖR (GÖSTERGE) İZLEM SORUMLU LİSTESİ Sayfa No 5/1 Hazırlayan İnceleyen Onaylayan Kalite Yönetim Direktörü Kalite Yönetim Direktörü Başhekim BÖLÜM BAZLI Kalite Yönetimi Düzeltici/Önleyici Faaliyet (DÖF) Sonuçlandırma Eksiksiz Doldurulan Mavi

Detaylı

2015 YILI ÖZ DEĞERLENDİRME PLANI

2015 YILI ÖZ DEĞERLENDİRME PLANI Hazırlayan Kontrol Eden Onaylayan Kalite Yönetim Direktörü Kalite Yönetim Direktörü Hastane Yöneticisi TETKİK EDİLECEK BÖLÜM TETKİKÇİ VEYA TETKİKÇİLERİN ADI SOYADI PLANLANAN TETKİK TARİHİ GERÇEKLEŞEN TETKİK

Detaylı

Allianz özel sağlık sigortası

Allianz özel sağlık sigortası Allianz özel sağlık sigortası Allianz özel sağlık sigortası Gözlük ve diş teminatı olan tek allianz poliçesidir. - Yatarak Tedavi giderlerini anlaşmalı sağlık kurumlarında limitler dahilinde ve %100 -

Detaylı

4. SINIF GENEL CERRAHİ STAJ PROGRAMI

4. SINIF GENEL CERRAHİ STAJ PROGRAMI 4. SINIF GENEL CERRAHİ STAJ PROGRAMI (Grup 1) Amaç: Cerrahinin genel prensipleri ile ilgili temel bilgilerin verilmesi ve çeşitli cerrahi hastalıkların özeliklerinin, uygulamalı olarak cerrahi hastaya

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZ YARIYILI FİNAL SINAVI TARİHLERİ. AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI SINAV TARİHİ

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZ YARIYILI FİNAL SINAVI TARİHLERİ. AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI SINAV TARİHİ FİNAL I TARİHLERİ AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI YERİ FARMAKOLOJİ 05.01.2015 13:00 104 TÜRK DİLİ I 06.01.2015 10:00 301 ALET BAKIMI, KORUMASI VE ST. YÖN. 06.01.2015 13:00 104 DİŞ MORFOLOJİSİ 07.01.2015 13:00 104

Detaylı

Tıbbi Birimlerimiz KARDİYOLOJİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KALP VE DAMAR CERRAHİSİ İÇ HASTALIKLARI ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI GÖĞÜS HASTALIKLARI

Tıbbi Birimlerimiz KARDİYOLOJİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KALP VE DAMAR CERRAHİSİ İÇ HASTALIKLARI ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI GÖĞÜS HASTALIKLARI Tıbbi Birimlerimiz KARDİYOLOJİ KALP VE DAMAR CERRAHİSİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON GENEL CERRAHİ KULAK BURUN BOĞAZ

Detaylı

GRUP SAĞLIK SİGORTASI ŞARTNAMESİ

GRUP SAĞLIK SİGORTASI ŞARTNAMESİ ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2012/15314 KONU : GRUP SAĞLIK SİGORTASI ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ : 17 TEMMUZ 2012 SALI Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık

Detaylı

Endometriozis. (Çikolata kisti)

Endometriozis. (Çikolata kisti) Endometriozis (Çikolata kisti) Bugün Neler Konuşacağız? Endometriozis Nedir? Belirtileri Nelerdir? Ne Sıklıkta Görülür? Hangi Sorunlara Neden Olur? Nasıl Tanı Konur? Nasıl Tedavi Edilir? Endometriozis

Detaylı

Meme Kanseri: Uyarıcı işaretler, memede herhangi bir sertlik veya kitle ve meme uçlarından gelen akıntı veya kan.

Meme Kanseri: Uyarıcı işaretler, memede herhangi bir sertlik veya kitle ve meme uçlarından gelen akıntı veya kan. Kanserde erken tanı için, vücudumuzun verdiği uyarıcı belirtileri gözlemlemenin, olası risk faktörlerini göz ardı etmemenin önemli olduğunu belirten uzmanlar, kanser oluşumunun önceden yakalanması için

Detaylı

Karar Sayýsý : 2008/14123 Pazartesi, 13 Ekim 2008

Karar Sayýsý : 2008/14123 Pazartesi, 13 Ekim 2008 Karar Sayýsý : 2008/14123 Pazartesi, 13 Ekim 2008 Taþpýnar Muhasebe 12 Ekim 2008 PAZAR Resmî Gazete Sayý : 27022 MÝLLETLERARASI ANDLAÞMA Karar Sayýsý : 2008/14123 24 Mart 2008 tarihinde Ankarada imzalanan

Detaylı

Tüp Bebek Merkezi her şey bebek için

Tüp Bebek Merkezi her şey bebek için Tüp Bebek Merkezi her şey bebek için Yeni bir hayata dair minik bir ses, kocaman bir umut. Medicana International İstanbul Hastanesi Tüp Bebek Merkezi deneyimli uzman kadrosu ve son teknoloji ürünü tıbbi

Detaylı

HORLAMA VE TIKAYICI UYKU APNESĠ HASTALIĞI. Prof. Dr. Ali Vefa YÜCETÜRK Celal Bayar Ün. Tıp Fak. KBB AD Öğretim Üyesi

HORLAMA VE TIKAYICI UYKU APNESĠ HASTALIĞI. Prof. Dr. Ali Vefa YÜCETÜRK Celal Bayar Ün. Tıp Fak. KBB AD Öğretim Üyesi HORLAMA VE TIKAYICI UYKU APNESĠ HASTALIĞI Prof. Dr. Ali Vefa YÜCETÜRK Celal Bayar Ün. Tıp Fak. KBB AD Öğretim Üyesi TANIM Horlama ve buna eşlik eden solunum düzensizlikleri ile karakterize klinik tablolardır.

Detaylı

Salı Anal fissür Yrd. Doç. Dr. Orhan ÇİMEN

Salı Anal fissür Yrd. Doç. Dr. Orhan ÇİMEN SABAH Servis Viziti Servis Viziti ÖĞLEDEN SONRA Beceri eğitimi Beceri Eğitimi CERRAHİ STAJ BLOĞU 1. HAFTA DERS PROGRAMI 11.12.2017 Tortikolis 12.12.2017 Anal fissür ÇİMEN 13.12.2017 Yenidoğanda intestinal

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV, FİNAL VE BÜTÜNLEME SINAV TARİHLERİ

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV, FİNAL VE BÜTÜNLEME SINAV TARİHLERİ 1.SINIF KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 217-218 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV, FİNAL VE BÜTÜNLEME SINAV TARİHLERİ 1. Sınıf Güz Dönemi Ara Sınavları 11.12.217 8: MANİPÜLASYON 8:

Detaylı

BAYAN CHECK UP PAKETİ

BAYAN CHECK UP PAKETİ BAYAN CHECK UP PAKETİ BİOKİMYA GLİKOZ AKŞ: AÇLIK KAN ŞEKERİ ÜRE: BÖBREK FONKSİYON TESTİ KALSİYUM: VÜCUTTA KALSİYUM EKSİKLİĞİNİ TESPİT EDER ALT: KARACİĞER FONKSİYON TESTİ AST: KARACİĞER FONKSİYON TESTİ

Detaylı

TIPTA UZMANLIK KURULU. 23/06/2010 tarih ve 82 sayılı Karar Sayfa 1 / 20

TIPTA UZMANLIK KURULU. 23/06/2010 tarih ve 82 sayılı Karar Sayfa 1 / 20 Sayfa 1 / 20 a Gönderen Alanı a Gönderilen Alanı Acil Tıp 1 1 Genel Cerrahi 1 1 Göğüs Hastalıkları 1 2 İç Hastalıkları 1 1 Kardiyoloji 2 2 3 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları 3 2 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum

Detaylı

TAMAMLAYAN SAĞLIK SİGORTASI MEDIUM

TAMAMLAYAN SAĞLIK SİGORTASI MEDIUM TAMAMLAYAN SAĞLIK SİGORTASI MEDIUM YATARAK TEDAVİ I KATILIM PAYI LİMİT Ameliyat Tek Kişilik Oda - Yemek Refakatçi Tıbbi Tedavi için Yatış Küçük Cerrahi Müdahaleler Yıllık Yoğun Bakım Koroner Anjiyografi

Detaylı

YMM SERVET KOZAN

YMM SERVET KOZAN ÖZEL SAĞLIK SİGORTALARI VE TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI YMM SERVET KOZAN 24.10.2018 SAĞLIK SİGORTASI KAPSAMI Sağlık sigortası, sigorta başlangıç tarihinden sonra ortaya çıkan hastalıklarına ait muayene,

Detaylı

0,02 0,0199 0,018 0,016 0,014 0,012 0,01 0,0078 0,008 0,006 0,004 0,002

0,02 0,0199 0,018 0,016 0,014 0,012 0,01 0,0078 0,008 0,006 0,004 0,002 0,02 0,018 0,0199 0,016 0,014 0,012 0,01 0,0078 0,008 0,006 0,004 0,002 0 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 7,00% 6,28% 6,00% 5,00% 4,00% 3,00% 2,12% 2,00% 1,00% 0,00% 1993 1994 1995 1996

Detaylı

BURHANİYE DEVLET HASTANESİ HİZMET ENVANTER TABLOSU

BURHANİYE DEVLET HASTANESİ HİZMET ENVANTER TABLOSU 10 Gün 10 Gün 25100000 08:00-17:00 124 Nolu Oda 17:00-08:00 7726 600230104 2 Saat 291048 254990000 291084 KURUM KODU SUNULAN HİZMETİN ADI STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI HİZMETTEN

Detaylı

TIPTA UZMANLIK KURULU KARAR TUTANAĞI Sayfa 1 / 14. Karar

TIPTA UZMANLIK KURULU KARAR TUTANAĞI Sayfa 1 / 14. Karar Sayfa 1 / 14 Karar (1) Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliğinin 29. Maddesinin (2). fıkrasında tarif edilen uzmanlık eğitimi bitirme sınavı jüri üyelerinin, eğitim sorumluları havuzundan

Detaylı

: GRUP SAĞLIK SİGORTASI ALIMI. Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık Sigortası yenilenecektir.

: GRUP SAĞLIK SİGORTASI ALIMI. Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık Sigortası yenilenecektir. Page 1 of 5 ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2014/15736 KONU : ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ : 13 TEMMUZ 2014 Cuma Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık Sigortası

Detaylı

SIK RASTLANAN HASTALIKLAR-1

SIK RASTLANAN HASTALIKLAR-1 SIK RASTLANAN HASTALIKLAR-1 HEMOROİD - BASUR HAZIRLAYAN: OP. DR. ŞABAN BEYAZPINAR ANA SAYFAYA DÖN 1 GİRİŞ Sağlıklı bir toplum olmak. Sağlıklı karar vermeyi sağlamak ve yanlış yapmamak. Bilgilerimizin doğruluğunu

Detaylı

ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARI

ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARI 01.07.2015 VETERİNER ANABİLİM DALLARI VE LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI TIP ANABİLİM DALLARI VE LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ECZACILIK ANABİLİM DALLARI

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FİNAL SINAVI TARİHLERİ 10.05.2016

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FİNAL SINAVI TARİHLERİ 10.05.2016 AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI 1 İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ 23.05.2016 09:10 213 AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI 1 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ II 23.05.2016 14:00 302 AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI 1 KONSERVATİF DİŞ TEDAVİSİ 24.05.2016 08:10

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV, FİNAL VE BÜTÜNLEME SINAV TARİHLERİ

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV, FİNAL VE BÜTÜNLEME SINAV TARİHLERİ KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV, FİNAL VE BÜTÜNLEME SINAV TARİHLERİ 1.SINIF 1. Sınıf Güz Dönemi Ara Sınavları 10.12.2018 Pazartesi 08:00

Detaylı

GENEL CERRAHİ MORTALİTE-MORBİDİTE Ş. ÖZER (MODERATÖR) Şok A. TEKİN Şok A. TEKİN

GENEL CERRAHİ MORTALİTE-MORBİDİTE Ş. ÖZER (MODERATÖR) Şok A. TEKİN Şok A. TEKİN GENEL CERRAHİ 1. GÜN 08.00-10.00 Pratik Uygulama Anamnez Alma 10.00-10.45 Cerrahi Anamnez Y. TATKAN 10.55-11.40 Karın travmaları Ş. ÖZER Karın travmaları Ş. ÖZER ileus Ş. TEKİN intern semineri intern semineri

Detaylı

TIPTA UZMANLIK KURULU KARAR TUTANAĞI Sayfa 1 / 1 KARAR

TIPTA UZMANLIK KURULU KARAR TUTANAĞI Sayfa 1 / 1 KARAR KARAR TUTANAĞI Sayfa 1 / 1 Toplantı Tarihi : 21 23 / 06 / 2010 Toplantı No : 21 Karar No : 82 KARAR Tıpta Eğitiminin usul ve esaslarını düzenleyen Tıpta ve Diş Hekimliğinde Eğitimi Yönetmeliği nin, Kurulun

Detaylı

DÖNEM III KULAK BURUN BOĞAZ HASTALIKLARI

DÖNEM III KULAK BURUN BOĞAZ HASTALIKLARI DÖNEM III KULAK BURUN BOĞAZ HASTALIKLARI Konu: KBB hastalıklarında tanı ve muayene yöntemleri Amaç: Bu dersin sonunda dönem 3 öğrencileri KBB hastalıklarında tanı ve muayene yöntemlerini KBB hastalıklarında

Detaylı

SINIF 5 Saat Ders Düzey Öğretim Üyesi Anabilimdalı SİNİR-DUYU BLOĞU

SINIF 5 Saat Ders Düzey Öğretim Üyesi Anabilimdalı SİNİR-DUYU BLOĞU 31.8.2015 16.11.2015 8.2.2016 18.4.2016 08:30 Başağrısı Atst Gülşen KOCAMAN NÖROLOJİ Gerilim tipi başağrısı TT Gülşen KOCAMAN NÖROLOJİ 09:30 Migren T A K İ Gülşen KOCAMAN NÖROLOJİ Kognitif bozukluklar

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Dönem VI Ön Hekimlik ÜROLOJİ (Seçmeli) Uygulama Dilimi Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü: Dönem Koordinatörü: Koordinatör Yardımcısı: Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Doç. Dr.

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI KAMU HASTANELER BİRLİĞİ HASTANE BİLGİ REHBERİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI KAMU HASTANELER BİRLİĞİ HASTANE BİLGİ REHBERİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI KAMU HASTANELER BİRLİĞİ HASTANE BİLGİ REHBERİ 1 MARMARİS DEVLET HASTANESİ HASTANE BİLGİ REHBERİ DOKÜMAN NO:KU.RH.01 YAYIN TARİHİ:15.11.2013 REVİZYON TAR:08/10/2015 REVİZYON NO:01

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ HAKKINDA KARŞILAŞTIRMALI BİLGİ NOTU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ HAKKINDA KARŞILAŞTIRMALI BİLGİ NOTU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ HAKKINDA KARŞILAŞTIRMALI BİLGİ NOTU YENİ HALİ RG Tarih :25.07.2014; Sayı : 29071 ESKİ HALİ AÇIKLAMA MADDE 5-Aynı Tebliğin

Detaylı

KULAK BURUN BOĞAZ ANABİLİM DALI TIPTA UZMANLIK EĞİTİM PROGRAMLARI. KBB-007 KBB Ab.D. Burun ve Paranazal Sinüs Hastalıkları Teorik Dersleri

KULAK BURUN BOĞAZ ANABİLİM DALI TIPTA UZMANLIK EĞİTİM PROGRAMLARI. KBB-007 KBB Ab.D. Burun ve Paranazal Sinüs Hastalıkları Teorik Dersleri KULAK BURUN BOĞAZ ANABİLİM DALI TIPTA UZMANLIK EĞİTİM PROGRAMLARI KBB-001: KBB Ab.D. KBB nin temelleri Teorik Dersleri KBB-002: KBB Ab.D. Seminer, Makale ve Olgu tartışması saati KBB-003: KBB Ab.D. KBB

Detaylı