Evet, ister kedi çişi, ister dışkısı veya ikisi bir arada hepsini Catgenie hallediyor. Bu nedenle sizin hiçbirşey yapmanıza gerek yok.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Evet, ister kedi çişi, ister dışkısı veya ikisi bir arada hepsini Catgenie hallediyor. Bu nedenle sizin hiçbirşey yapmanıza gerek yok."

Transkript

1 SORULARINIZ VE CEVAPLARIMIZ Her şeyden kurtuluyormuyuz? Evet, ister kedi çişi, ister dışkısı veya ikisi bir arada hepsini Catgenie hallediyor. Bu nedenle sizin hiçbirşey yapmanıza gerek yok. CatGenie nasıl çalışıyor CatGenie, dokunulduğunda verdiği his kedi kumuna çok benzeyen ve kedilerin çok rahat ettiği yıkanılabilir granül kullanmaktadır. CatGenie yi kullanabilmek için, soğuk su bağlantısı, atık su gideri ve elektrik fişi yeterlidir. Kedilerin çişi alt taban kısmına süzülür, dışkılarını ise elekli kürek toplar. Hepsi bir arada sıvılaştırılarak güvenli ve kolay bir şekilde atık su borusuyla evden dışarı atılır. Kediler için güvenli dezenfektan sıvı ve suyla granülü ve tuvalet kabını ovalayarak temizler. Kurutucu kumların üzerine sıcak hava üfleyerek kedinizin rahatı için granülü tamamıyla kurutur. Kedilerin uyum süreci ne kadar sürer? Kedilerin büyük bir çoğunluğu CatGenie yi hemen kullanmaya başlar. Kedilerin farklı karakterleri olduğu için yeni şeylere alışmaları da farklılıklar gösterir. Bir CatGenie yi kaç kedi kullanabilir? En iyi başarı 9 Kg. kadar iki kedinin bir CatGenie yi kullanmasıdır. Fakat 3 veya 4 kedinin kullandığı durumlarda mevcuttur. Eğer şu anda kedileriniz aynı tuvalet kabını kullanıyorsa, aynı CatGenie yi kullanmalarında bir problem yaşanmayabilir. 8 haftalık ve üstü kedi yavruları rahatlıkla CatGenie yi kullanabilirler. Benim kedim de kendini temizleyen CatGenie ye uyum gösterip kullanabilecek mi? Kediler birbirinden farklı ve özeldir. CatGenie kullanan kedilerin %95 i kısa zamanda ve kolayca uyum göstermiştir. Kediler kendini temizleyen CatGenie yi kullanırlar çünkü her an temiz ve kullanıma Kediler ıslak granüle giderler mi? CatGenie Granül ü tamamiyle kuruttuğu için, kediler CatGenie yi severek kullanırlar. Yıkama esnasında çok gürültü çıkarıyormu? 35 dakikalık yıkama sürecinin 30 dakikası kedilerin mırıldaması gibi sessiz çalışır. Kirli suyun dışarı atıldığı üç adet kısa süreçte ise bulaşık makinesının benzeri bir ses çıkarır. [Geri] Yıkama ve kurutma işlemi ne kadar sürer? İşlemin hepsi 35 dakikalık bir süre alır. Eğer benim kedim yıkama işlemi esnasında CatGenie yi kullanmak isterse ne olur? Kediler gün içerisinde 15 ile 20 saat arası uyurlar. Tuvaletlerini ana yemeklerini yedikten sonraki 30 dakika içinde yaparlar. Dolayısıyla tuvaleti kendiniz çalıştırabilirsiniz veya her tuvalet sonrası yıkama programını ayarlayabilirsiniz. Kediniz tuvaletini yaptıktan sonra, CatGenie yıkamak için 10 dakika bekler. Birden fazla kedisi olan evlerde, bu 10 dakika, ikinci kedinin gelip tuvaletini yapma şansını verir. Ardından bir 10 dakika daha beklemek için kendini ayarlar, bu da evdeki başka bir kedinin gelip tuvaletini yapmasına imkan verir. CatGenie bunu evdeki tüm kediler tuvaletini yapana kadar uygular.

2 Bunun dışında otomatik yıkama ( günde 1 den 4 e kadar ayarlanabilir) ve elle başlatma opsiyonlarınız da mevcuttur.hazırdırlar. Ünlü kedi eğitmenleri CatGenie için Kedi Uyum Kılavuzu nu geliştirdiler ve yazdılar Yıkanabilir Granül ne kadar güvenli? Ya benim kedim onları yerse? Yıkanabilir granül güvenli sentetik ve doğal içerikli maddelerin toksik olmayan karışımından oluşmuştur. Eğer yutulursa küçük ve akıcı granül sindirim sisteminden kolaylıkla geçer. CatGenie Kediler için güvenli mi? Kesinlikle. Bizler kedileri çok seviyoruz ve onlara zarar verecek hiç bir şey yapmayız. Bizim en büyük amacımız kedilerle insanlar arasındaki ilişkiyi, kedi tuvaleti problemini çözerek, daha da geliştirmek. Kartuş 120 nin içindeki dezenfektan sıvı kediler için güvenli mi? Kartuş 120 nin içinde temizlik için kullanılan dezenfektan sıvının yapılan testlerde kediler için güvenli olduğu ortaya çıkmıştır. İçerdiği maddeler, veterinerlerin muayene ve ameliyat yaptığı alanların temizlenmesi için kullanılan dezenfektan sıvıların içerdiği maddelerle aynıdır. Kedim tuvalet kabının içerisindeyken, yıkama işlemi başlarsa ne olur? Biyonik göz kedinizin CatGenie yi kullandığını gördüğü için yıkama işlemini başlatmaz. Eğer otomatik yıkama programında ise, kediniz işlemini bitirip tuvalet kabını terk ettikten 60 saniye sonra başlar. Bu esnada başka bir kedi içeri girerse CatGenie kedi terkedene kadar bekler. Otomatik olarak başlamadan önce bir 60 saniye daha bekler. Eğer Her Tuvalet Sonrası Temizlik Programı uygulanıyorsa, CatGenie kedinizin tuvalet kabını terk etmesinden sonra 10 dakika bekler. Eğer diğer kedinizde kullanmak isterse, CatGenie kendini ayarlar ve bir 10 dakika daha bekler. Tabiki sizde hiçbir zaman kediniz kullanırken CatGenie yi yıkama işlemini başlatmazsınız. Benim kedim değişik bir kedi tuvaletini kabul edecekmi? Kediler mutlaka CatGeni nin yumuşak ve komforlu granülünü kabul edecektir. Kediler CatGenie yi herhangi bir temiz tuvalet kabını kullandıkları gibi kullanacaklardır. Kedi kumunu CatGenie de kullanabilir miyim? HAYIR!! KESİNLİKLE kedi kumunu CatGenie de kullanamazsınız. Biz size zaten kedi kumu gibi olan yıkanabilir granülü veriyoruz, granül kedilerin eşeleme ve daha sonra üstünü kapatma ihtiyacını karşılar. Yıkanabilir granül özellikle CatGenie için üretilmiştir. DİKKAT : Sadece Yıkanabilir Granül kullanın. Kullanacağınız herhangi başka bir şey ürüne zarar verir, borularda tıkanıklığa sebep olur ve garantinizi ortadan kaldırır. CatGenie özel bir kedi kumu mu kullanıyor? CatGenie sadece kediler için konforlu ve sürekli(eksildiğinde koyabileceğiniz) yıkanabilir granül kullanır.

3 Ne kadar yıkanabilir granül e ihtiyacım var? Evinizdeki kedi sayısına göre yeniden ekleme sıklığınız değişir. Ortalama olarak bir kutu yıkanabilir granül 4 ay idare eder. Hangi sıklıkta yıkanabilir granül ü değiştirir veya üstüne ekleriz? Aslında, yıkanabilir granül günde birkaç kez ovalanarak ve sterilize edilerek yıkandığı için KESİNLİKLE değiştirilmeye ve eklenmeye gerek kalmaz. Bunun yanı sıra, granüller katı dışkıya yapışarak tuvalet kabından dışarıya atılabilirler, böylelikle yeni granül eklemenize gerek olabilir. Kedinizin konforu ve CatGenie den yüksek verim almak istiyorsanız belirtilen seviye hizasına kadar granül koyup onu o hizada tutmanız gerekmektedir. Granül benim borularımı tıkayıp, septik sistemime zarar verirmi? Hayır. yıkanabilir granül boru sistemi için son derece güvenlidir, ve aynı zamanda biodegrade olduğu için (çevreye zarar vermeden toprakta çözülebilen) septik ve lağım sisteminin içeriside 9 ay veya daha kısa sürede çözünür. Sadece birkaç adet granül katı kakaya yapışarak atık su giderine veya septik sisteme gider. CatGenie septik sistemle birlikte çalışır mı? Evet, septik sistemle güven içinde çalışır. Gün içinde sadece atık su ve birkaç granül atık su borusundan atılır. Yıkanabilir granül 9 aydan daha kısa sürede biodegrade(çevreye zarar vermeden toprakta çözülebilen) olur. CatGenie evdeki boru tesisatına mı bağlanıyor? CatGenie nin soğuk suyunu,tuvaletteki veya çamaşır makinesindeki musluktan alabilirsiniz. Su boşaltma hortumunu tuvaletin kenarına takabilirsiniz veya çamaşır makinesının giderine bağlayabilirsiniz. Montaj Demosuna Bakınız. CatGenie için elektriğe gerek var mı? CatGenie nin çalışabilmesi için mutlaka elektriğe ihtiyaç vardır V 50Hz CatGenie yi nasıl temizleyebilirim? CatGenie yi diğer kedi tuvaletleriyle karşılaştırdığımızda, en büyük avantajının kendisini yıkaması ve temizlemesi olduğunu görürüz. Evinizdeki diğer cihazlar gibi, CatGenie nin dışını silebilirsiniz. Evinizdeki kedi adetine bağlı olarak ayda bir veya maksimum iki ayda bir kere Catgenie'nin işlem merkezi haricinde ( işlem merkezine kesinlikle su değmeyecek şekilde muhafaza edilmesi gerekiyor ) diğer tüm plastik aksamı söküp evdeki küvetin içine veya evin dışına koyarak hortumla yıkayabilirsiniz. Katı atıklar borulardan nasıl dışarıya atılıyor? Katı atıklar çark sayesinde öğütülerek sıvı hale getiriliyor,güvenli ve kolay bir şekilde atık borusuyla atılıyor.

4 CatGenie 120 yi günde kaç kere çalıştırmam gerekiyor? Eğer bir kediniz var ise, CatGenie yi bir günde bir veya iki kere çalıştırmanız gerekir. Tuvalet kabında herhangi bir kedi dışkısı veya çişi görmeseniz bile günde bir kere çalıştırmalısınız. Sürekli temiz olmasını istiyorsanız, her tuvalet sonrası temizlik programını uygulayabilirsiniz. Bu program hem daha temiz ve hem de daha ekonomiktir çünkü bu programla dezenfektan kartuş 120 yıkama yerine 240 yıkama yapar. CatGenie yi kuracağımız en iyi yer neresidir? Soğuk su musluğu, pis su gideri ve elektrik olan heryerde ( tuvalet, banyo ve çamaşır odası) CatGenie yi kurabilirsiniz. Dezenfektan kartuşu doldurabilir miyim? Hayır, kartuş 120 doldurulamaz. Bu solüsyon veterinerlerin yardımıyla geliştirilen, özel, kediler için güvenli olan ve en ince ayrıntısına kadar test edilmiş bir formüldür. CatGenie kartuş, solüsyonun ayarını mükemmel hazırlayarak bir tarafta kedinizin güvenliğini, diğer tarafta Catgenie nin istenilen verimde çalışmasını sağlar. Kartuş 120 nin solüsyonu nun formülü yasal yollarla belirlenmiş olduğu için, test edilmemiş veya güvenli olmayan solüsyonlar kullanılamaz. Kartuş un içindeki solüsyonun kullanım süresi ne kadardır? Kartuşun içindeki solüsyon bitene kadar CatGenie yi 120 kere çalıştırabilirsiniz. Her tuvalet sonrası temizlik programı ile 240 yıkamaya kadar çıkabilirsiniz. 10 yıkamadan aşağı düştüğü zaman, kontrol panosundaki kartuş ışığı yanarak size yeni kartuşla ilgili hatırlatma yapar. 3 yıkama kaldığı zaman kartuş ışığı hem yanar,hemde ses çıkarır. CatGenie 120 sadece dezenfektan kartuş 120 ile çalışır,bu sebeple elinizde mutlaka yedek kartuş bulundurunuz. CatGenie yi bir gün içerisinde kaç kere çalıştırmam gerekiyor? Her kedi için CatGenie yi günde bir kere çalıştırmanız gerekiyor. Tuvalet kabının içerisinde herhangi bir şey görmeseniz bile günde bir kere mutlaka çalıştırın. Kartuş 120 biodegrade(çevreye zarar vermeden Toprakta çözülebilen) veya Recyclable ( Yeniden Değerlendirilebilir) mı? Evet. Kartuş 120 hem biodegrade hemde recyclable dır. Plastiklerin 99% unda olduğu gibi 500 yılda yok olmuyor, kullanılan kimyasal katkı maddelerinden dolayı kartuş 120 plastiği 10 yıldan önce biodegrade oluyor ve plastik de recyclable. CatGenie yi dolaba sığdırabilir miyim? CatGenie nin tepesindeki işlem merkezine takılan dezenfektan kartuşun rahatlıkla sokulup çıkarılması için en az 15 cm lik bir pay bırakmanız gerekmektedir. CatGenie deki kedi alanının boyutları ne kadardır? CatGenie nin alt tabanı 17 (43 cm)dir, bu da kediye 230 square inches(0,15 m2) kullanabilir alan vermektedir. Diğer kedi tuvaletlerinin büyük bir kısmı 196 square inches( 0,126 m2)dir. En büyük kedi kumu kabı(tuvaleti) 236 square inches (0,15 m2) dir. CatGenie nin tuvalet kabı yuvarlak olduğu için kedilere daha fazla alan sağlar.

5 CatGenie nin tüm boyutları ne kadardır? CatGenie nin genişliği 48 cm, önden arkaya derinliği 61 cm, yüksekliği dezenfektan kartuş ile birlikte 53 cm dir. En büyük boy otomatik tuvalet kaplarıyla aynı alanı kaplar. Lütfen Boyutlar & Montaj bölümüne bakınız. CatGenie test edildi mi? Evet. CatGenie yi piyasaya sunmadan önce, kendini yıkayan ve temizleyen sistem 7000 adet evde kedi tarafından ve birçok veteriner kliniğinde kullanıldı. Tuvalet kabı sürekli temizlendiği için ben kedilerle ilgili problemleri nasıl göreceğim? Yıkama düğmesine basmadan önce, bir problem varsa kontrol edebilirsiniz. Kedinizin dışkısını kontrol etmek istiyorsanız, CatGenie yi otomatik yıkama veya her tuvalet sonrası temizlik programlarını uygulamayınız. Veterinerler CatGenie hakkında ne söylüyorlar? Veterinerler CatGenie nin, klasik ve kendini kürekleyen kedi tuvaletlerinden daha üstün bir alternatif olduğunu düşünüyorlar. Veterinerlerin üzerinde durduğu bir konu da, tozsuz topraksız yıkanabilir granül, toprağa ve topak olan kedi kumuna göre çok daha sağlıklı bir alternatif. Neden CatGenie ye geçmeliyim? Birdaha kesinlikle kedi dışkısını küreklemeyeceksiniz, kedi kumuna dokunmayacak ve değiştirmeyeceksiniz. Bu kirli işler için harcadığınız zaman size kalacak. CatGenie nin tuvalet kabında kullandığı gerçek hijyenik solüsyonuyla memnun olacaksınız. Artık kutularda kedi kakası biriktirmeyeceksiniz. Artık kedi tuvaleti deodorantları ve dağınıklığı yaşamayacaksınız. Tüm kedi sevenlerin özellikle meşgul annelerin,çalışanların, seyahat edenlerin işlerini kolaylaştırdığı ve sağlığını düşündüğü için CatGenie yi seçeceksiniz.

4. YAPILARDA SU TASSARUFU SAĞLAYAN TEKNOLOJİK ÜRÜNLER

4. YAPILARDA SU TASSARUFU SAĞLAYAN TEKNOLOJİK ÜRÜNLER 4. YAPILARDA SU TASSARUFU SAĞLAYAN TEKNOLOJİK ÜRÜNLER Evinizde hergün ne kadar su tükettiğinizi biliyor musunuz? Evinizde su israfına son vermek için öncelikle nerede ne kadar su tükettiğinizi bilmelisiniz.

Detaylı

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Islak/kuru tıraş için elektrikli tıraş makinesi SkinGlide Halkaları GentlePrecisionPRO Bıçaklar SmartClick hassas düzeltici SmartClean Sistemi S7710/26 Kusursuz

Detaylı

EL YIKAMA VE ELDİVEN KULLANMA TALİMATI. Yönetim Temsilcisi

EL YIKAMA VE ELDİVEN KULLANMA TALİMATI. Yönetim Temsilcisi Sayfa No Sayfa 1/6 1.AMAÇ Hastalarla ve hastane ortamındaki yüzeylerle el teması sonrasında ortaya çıkan enfeksiyon bulaş riskini önlemeye yönelik el hijyeni ve eldiven kullanım kurallarını ve uygulamalarını

Detaylı

White's 3900 D PRO Plus metal detektörü kullanma kılavuzu

White's 3900 D PRO Plus metal detektörü kullanma kılavuzu White's 3900 D PRO Plus metal detektörü kullanma kılavuzu Fihrist 1. GENEL... 2 2. MONTAJ... 2 3. KULLANMA DÜĞMELERININ GÖREVI... 2 4. ARAMA HASSASIYETINI AYARLAMAK... 3 5. ARAMA METODU... 3 6. PILLER...

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları SATIN ALMA KILAVUZU Banyo mobilyaları BAKIM Mobilyayı nemli veya yumuşak deterjanlı bezle temizleyin. Sonra kuru ve temiz bir bezle kurulayın. Nemin mobilyaya işlemesini önlemek için su birikintilerinin

Detaylı

MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu

MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu Kitap Revizyon Tarihi: 160905 Kitap Baský Tarihi: 160905 Revizyon No: 3 ÝÇÝNDEKÝLER 05 06 07 08 09 11 12 13 13 14 15 16 17 18 Giriþ Genel Uyarýlar Garanti ve Servis Genel

Detaylı

AKILLI KLOZET KAPAĞI R54746

AKILLI KLOZET KAPAĞI R54746 AKILLI KLOZET KAPAĞI R54746 İÇİNDEKİLER 3 Geçmişimiz 36 8TY Serisi 8 Tuvalet Kağıdı Tüketmeden Temizlik 38 Ayrıntılı Özellikler 10 Özellikler 40 El Kurutucu 26 Ölçüler 44 Aksesuarlar 28 82 Serisi 30 83

Detaylı

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ Bulaşık Bardak Yıkama Makinası Modeli : OBY 500 B İşlev:Setaltı Sanayi Tipi Endüstriyel Bulaşık Bardak Yıkama Makinası-Bardak Yıkama Makinesi Anılan Yıkama Kapasitesi (*) : 500 Bardak / Saat Yıkama Sepeti

Detaylı

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu 1 EE101-TX EE101-RX 2 Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı, kombiniz ile veya diğer ısıtma cihazları ile kullanabileceğiniz, evinizin konforunu artıran modern bir ısı kontrol

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. Ali EKŞİ a_eksi@yahoo.com Ege Üniversitesi

Yrd.Doç.Dr. Ali EKŞİ a_eksi@yahoo.com Ege Üniversitesi Yrd.Doç.Dr. Ali EKŞİ a_eksi@yahoo.com Ege Üniversitesi ÖĞRENİM HEDEFLERİ Araç bakımının önemini ve gerekliliği öğrenmek, Aracın günlük, haftalık ve aylık kontrollerinin yapılmasının önemini öğrenmek, Periyodik

Detaylı

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. 1. Taşıması Kolay Esnek itme kolu ile her pozisyona uygundur. Kullanıcı dostudur ve otomobiliniz

Detaylı

Hotel Römerhof / Erlensee

Hotel Römerhof / Erlensee Hotel Römerhof / Erlensee 1. Genel anlamda AB Eğitim Projeleri kapsamında kabul ettiğmiz grupları şirket olarak Frankfurt un 30 kilometre doğusunda bulunan Erlensee de Hotel Römerhof da ağırlamaktayız.

Detaylı

CIP Sisteminin Avantajları

CIP Sisteminin Avantajları Gıda işletmelerinde spesifik hijyen sorunlarının çözümünde CIP temizleme yöntemi büyük bir öneme sahiptir. Uzun zamandan beri başarı ile uygulanmaktadır. Gıda işletmelerinin otomatik olarak temizlenmesini

Detaylı

AİLE BİLDİRİM FORMU (4 YAŞ ve ÜZERİ ÇOCUKLAR İÇİN)

AİLE BİLDİRİM FORMU (4 YAŞ ve ÜZERİ ÇOCUKLAR İÇİN) Pediatrik Gastrointestinal Semptomlar Anketi, Roma III Versiyon (QPGS-RIII) (Çocuk Gastrointestinal Semptomlar Anketinden Uyarlanmıştır. Walker, Caplan-Dover & Rasquin-Weber, 2000) Açıklamalar Bu anket

Detaylı

BFA-01 BIO VÜCUT ANALİZÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

BFA-01 BIO VÜCUT ANALİZÖRÜ KULLANMA KILAVUZU BFA-01 BIO VÜCUT ANALİZÖRÜ KULLANMA KILAVUZU GİRİŞ VE ÖNLEMLER 1. Vücut yağını ve vücut suyunu yüzde olarak ölçen bu vücut yağı ve suyu monitörünü satın almış olduğunuz için tebrik ederiz. Bu aygıtın prensibi

Detaylı

HASTA DOSYASI VE ARŞİV HİZMETLERİ

HASTA DOSYASI VE ARŞİV HİZMETLERİ HASTA DOSYASI VE ARŞİV HİZMETLERİ Hasta dosyalarına yönelik düzenleme yapılmalıdır. Hasta dosyaları için standart bir dosya içeriği belirlenmeli, o Dosyalarda bulunması gereken bilgi ve dokümanlar belirlenmeli,

Detaylı

HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00. Kullanım ömrü 10 yıldır

HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00. Kullanım ömrü 10 yıldır HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00 Kullanım ömrü 10 yıldır ÜRÜN İLE İLGİLİ TANITICI RESİM ÜRÜNE AİT TANITICI VE TEMEL BİLGİLER Bu ürün, 5 tona kadar olan gölet

Detaylı

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/55 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrik süpürgesidir. Özellikle 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 patlama sınıflarında bulunan tozlar için geliştirilmiştir.

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ-2

ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ-2 ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ-2 AMAÇ Bu faaliyette verilecek bilgiler doğrultusunda, uygun atölye ortamında, standartlara ve elektrik iç tesisleri yönetmeliğine uygun olarak, kablo döşeme malzemelerini

Detaylı

! 1. On/Off Göstergesi: Makinenin açık ve çalışır durumda olduğunu gösterir

! 1. On/Off Göstergesi: Makinenin açık ve çalışır durumda olduğunu gösterir MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Bulaşık Makinesi Kullanma Kılavuzu Mod. BOLS12S/E I. Kontrol Panel 1. On/Off Göstergesi: Makinenin açık ve çalışır durumda olduğunu gösterir 2. On/Off Düğmesi: Makineyi açma

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

Yeni Roxx x ile diğer torbasız süpürgeler arasındaki fark kolayca anlaşılır.

Yeni Roxx x ile diğer torbasız süpürgeler arasındaki fark kolayca anlaşılır. Yeni Roxx x ile diğer torbasız süpürgeler arasındaki fark kolayca anlaşılır. Bosch un yeni toz torbasız elektrikli süpürgesi Roxx x, zorlu tadilat artıklarında bile gösterdiği üstün performansla sizi şaşırtacak.

Detaylı

APH HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu

APH HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu APH HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu Kitap Revizyon Tarihi: 070706 Kitap Baský Tarihi: 070706 Revizyon No: 4 ÝÇÝNDEKÝLER 05 06 07 08 09 11 12 13 14 15 16 17 19 Giriþ Genel Uyarýlar Garanti ve Servis Genel Özellikler

Detaylı

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD.

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Mod. BO 0289B Deterjan Kompartmanı# Program Düğmesi Elektronik # Gösterge# 2 1 7 A. Ön Yıkama Bölümü B. Ana Yıkama Bölümü C. Yumuşatıcı

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI

ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI ÜRETİM ADRESİ İkitelli O.S.B. Atatürk Cad. Pik Dökümcüler San. Sit.A-3 Blok No: 2 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL Basım Tarihi : 01 Temmuz 2015 ONS KALIP MEKANİK MATBAA SAN. TİC.

Detaylı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Konforlu Kullanım Kapak Sıcaklık Ayarı Su Sıcaklık Ayarı Yıkama Ayarları Kötü Koku Emme Kurutma Sıcaklık Ayarı Enerji Koruma Seçenekleri Hijyen Ustası El Değmeden

Detaylı

BP-504. Stadium Oyun Parkı. Kullanım Kılavuzu

BP-504. Stadium Oyun Parkı. Kullanım Kılavuzu BP-504 Stadium Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız. PARÇALAR: A- İSKELET

Detaylı

MUTFAKLARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ. İbrahim KOLANCI Enerji Yöneticisi

MUTFAKLARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ. İbrahim KOLANCI Enerji Yöneticisi BİNALARDA ELEKTRİK TÜKETİMİ 35 30 25 20 15 10 5 0 YÜZDE % STANDBY KURUTUCULAR ISITICILAR TELEVİZYON AYDINLATMA BULAŞIK MAKİNASI ÇAMAŞIR MAKİNASI KLİMA BUZDOLABI DİĞER Soğutucu ve Dondurucular Bir soğutucu

Detaylı

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL V-Brunc serisi.pdf 2 15.02.2011 10:03 VESTEL C V-BRUNCH SERİSİ 1000 M Y CM MY BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI CY CMY K KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızın elektrik bağlantısını

Detaylı

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce Bu cihaz, ev tipi kullanım içindir, ticari kullanım için uygun değildir. Kullanma kılavuzunu itinalı bir şekilde okuyunuz ve ileride lazım olma ihtimaline karşı saklayınız! Güvenlik Bilgileri Uyarılar

Detaylı

Her harekette mükemmellik

Her harekette mükemmellik Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () SmartClean PLUS Sistemine sahip, Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi V-Track Precision Bıçaklar 8 yönlü Contour Detect Başlıklar SmartClean

Detaylı

Tek Ürünle Tıraş Olun, Şekil Verin ve Vücut Bakımı Yapın

Tek Ürünle Tıraş Olun, Şekil Verin ve Vücut Bakımı Yapın Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Philips AquaTouch Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi ComfortCut Bıçak Sistemi 40 dakika kablosuz kullanım/1 saat şarj SmartClick sakal şekillendirici

Detaylı

DRENAJ POMPASI İÇİN ÇÖZÜMLER. Pnömatik pompalar

DRENAJ POMPASI İÇİN ÇÖZÜMLER. Pnömatik pompalar DRENAJ POMPASI İÇİN ÇÖZÜMLER Pnömatik pompalar İŞINIZI GÜÇLENDIRIN Pnömatik pompalar, arızasız çalışmanın zorunlu olduğu durumlar için harika seçeneklerdir. Kolay kullanılırlar, güvenlidirler ve neredeyse

Detaylı

Dolaplı Elektrikli Barbeküler

Dolaplı Elektrikli Barbeküler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Her zaman odak noktası BABYTHERM

Her zaman odak noktası BABYTHERM MT-752-2002 Her zaman odak noktası BABYTHERM 02 Optimum sıcaklık MT-1779-2003 03 Böylece küçük hastalarınız rahat eder Dräger'den BabyTherm bebek ısıtıcı sistemlerin en son jenerasyonu açık bakımda yeni

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

ÇOCUK VE ADÖLESANLAR İÇİN BİLDİRİM FORMU (10 YAŞ ve ÜZERİ)

ÇOCUK VE ADÖLESANLAR İÇİN BİLDİRİM FORMU (10 YAŞ ve ÜZERİ) Pediatrik Gastrointestinal Semptomlar Anketi, Roma III Versiyon (QPGS-RIII) (Çocuk Gastrointestinal Semptomlar Anketinden Uyarlanmıştır. Walker, Caplan-Dover & Rasquin-Weber, 2000) Açıklamalar Bu anket

Detaylı

Tepsi yıkama makinesi TW1

Tepsi yıkama makinesi TW1 Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı ve giyotin tip

Detaylı

Teknik bilgi broşürü Aquanova Su filtreleri

Teknik bilgi broşürü Aquanova Su filtreleri Teknik bilgi broşürü Aquanova Su filtreleri Şartname: Oventrop Aquanova su filtreleri konut tesisatında içme suyu kalitesini güvence altına almaya hizmet eder. Bunlar, değiştirilebilir filtre elemanı olan

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

Strong Barrier Safe Passage BAHÇE KAPI MOTORLARI. yaşam alanınıza katılan değer

Strong Barrier Safe Passage BAHÇE KAPI MOTORLARI. yaşam alanınıza katılan değer Strong Barrier Safe Passage BAHÇE KAPI MOTORLARI yaşam alanınıza katılan değer 3 HAYATTA ÖNEM VERDİĞİNİZ HERŞEYİN KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN R ENDÜSTRİYEL OTOMASYON ŞEHİR OTOMASYONU EV OTOMASYONU Biz kendimize

Detaylı

SEMAVER SM Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU

SEMAVER SM Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU SEMAVER SM 1600 Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SEMAVER SM 1600 Otomatik Semaver imizi seçtiğiniz için

Detaylı

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HAMARAT P 1500 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HAMARAT P 1500 Kuru Tip Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

Setüstü Gazlı PowerGrill HP

Setüstü Gazlı PowerGrill HP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No 14.08.2014 Madde 5.1.3 teki Personel Kılık ve Kıyafet Prosedürü ne 01 yapılan atıf kaldırılarak, mutfak/kafeterya personelinin sakal ve bıyıklı olmaması

Detaylı

Hayatta ya da ev işlerinde daha iyi organize olmak için, profesyonellerin önerdiği bu 20 yolu deneyebilirsiniz.

Hayatta ya da ev işlerinde daha iyi organize olmak için, profesyonellerin önerdiği bu 20 yolu deneyebilirsiniz. Organize Olmanın 20 Kolay Yolu Hayatta ya da ev işlerinde daha iyi organize olmak için, profesyonellerin önerdiği bu 20 yolu deneyebilirsiniz. 1. Depolama alanları açın Evinizde rahatça hareket edebilmeniz

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

VOLUME HOOD DRYER HS 6780

VOLUME HOOD DRYER HS 6780 VOLUME HOOD DRYER HS 6780 F E C B D A 2 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 7 Cihazı hiçbir

Detaylı

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı!

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Yeni nesil Ventum gazifikasyon kazanları çok sessiz, verimli ve ekonomik bir sistem olarak tasarlanmıştır. Geniş yanma odası 7 saate kadar ısıtmaya yetecek

Detaylı

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE 19 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: FERAHLIK

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

Zemini çilalama ve parlatma konumuna getirir.

Zemini çilalama ve parlatma konumuna getirir. Total Beton sertleştirici, Reaktif nano- ve mikrometrik silis solüsyonu ile beton sertleştirir, beton yüzeyinin görünüş ve dayanıklılık ve mukavemet gücünü artırmak için kullanılır. Yüzey sertliğini, sürtünme

Detaylı

TELESCH TOZSUZ ZIMPARALAMA SİSTEMLERİ SUPERSANDER 2009TE SUPERSANDER 2011TE BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU

TELESCH TOZSUZ ZIMPARALAMA SİSTEMLERİ SUPERSANDER 2009TE SUPERSANDER 2011TE BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU TELESCH TOZSUZ ZIMPARALAMA SİSTEMLERİ SUPERSANDER 2009TE SUPERSANDER 2011TE BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU 1 (CAR EP MODELLER) ÜNİTENİZ YÜKSEK KALİTELİ BİR ENDÜSTRİYEL TOZ EMME CİHAZI VE OTOMATİK BİR SİVİÇTEN

Detaylı

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

ANKASTRE MONTAJ KILAVUZU

ANKASTRE MONTAJ KILAVUZU ANKASTRE MONTAJ KILAVUZU 54,8 cm 59,7 cm 82 cm 81,6 cm 60 cm 58 cm 1,4 cm 15,3 cm 5,9 cm 2807110174/021009.1246 2 DOLAP KAPAĞI SOL TARAFA AÇILACAKSA 35 3 4 ø10 Havșa delme DOLAP KAPAĞI SAĞ TARAFA AÇILACAKSA

Detaylı

MUTFAK VE DEPOLAMA YAPILAN BİRİMLERDE YAPILACAK ANA KONTROL FORMU (AYLIK RUTİN KONTROLLERDE KULLANILACAKTIR)

MUTFAK VE DEPOLAMA YAPILAN BİRİMLERDE YAPILACAK ANA KONTROL FORMU (AYLIK RUTİN KONTROLLERDE KULLANILACAKTIR) MUTFAK VE DEPOLAMA YAPILAN BİRİMLERDE YAPILACAK ANA KONTROL FORMU (AYLIK RUTİN KONTROLLERDE KULLANILACAKTIR) A.DEPOLAMA ALANLARI TARİH: I.SOĞUK DEPOLAMA EVET HAYIR 1- Soğuk depo ve / veya buzdolabı var.

Detaylı

Drivematic Delight Parlak zeminler ve ıșıldayan gözler için.

Drivematic Delight Parlak zeminler ve ıșıldayan gözler için. Drivematic Delight Parlak zeminler ve ıșıldayan gözler için. Drivematic Delight: keyif veren akıllı teknoloji Çalıșanlarınız kolay kullanım özelliğinden memnun kalacak. Siz de daha fazla verim ve daha

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

! 4. Başlatma/Durdurma Düğmesi: Programı başlatma veya askıya alma düğmesi

! 4. Başlatma/Durdurma Düğmesi: Programı başlatma veya askıya alma düğmesi MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Bulaşık Makinesi Kullanma Kılavuzu Mod. BOLF12B/E I. Kontrol Panel 1. On/Off Göstergesi: Makinenin açık ve çalışır durumda olduğunu gösterir 2. On/Off Düğmesi: Makineyi açma

Detaylı

Uzun merdaneli konveyör

Uzun merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

Kısa merdaneli konveyör

Kısa merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarımızla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane yardımcı

Detaylı

EUROMAT. Gelecekte de trendleri belirler.

EUROMAT. Gelecekte de trendleri belirler. EUROMAT Konveksiyonel Firin Gelecekte de trendleri belirler. Damak tadıyla ilgili bu kadar çok şey varken bunların tatmin edilmesi kaçınılmazdır Wiesheu'dan Euromat Serisi Bir fırından çok daha fazlası

Detaylı

HASTANE GENEL TEMİZLİK PLANI. Ayda bir

HASTANE GENEL TEMİZLİK PLANI. Ayda bir YER: İZOLASYON ve NOTRÖPENİK HASTA ODASI YÜKSEK RİSKLİ ALAN GÜNLÜK HAFTALIK AYLIK Tuvalet hariç bütün ıslak alanlar: Sarı Yoğun Bakım, Laboratuvar Alanları, İzolasyon Odası, Ameliyathane :Beyaz 1-Tuvaletler

Detaylı

Elektrikli Chill Therm

Elektrikli Chill Therm Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

Elektrikli Devrilir Tavalar

Elektrikli Devrilir Tavalar Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek

Detaylı

Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler.

Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler. Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler. Hemzemin duşlar çok moda! Gün geçtikçe daha fazla insan ferah duş tasarımlarını tercih ediyor. Geberit tasarım, fonskiyonellik, kalite ve drenaj

Detaylı

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

Dolaplı Elektrikli Barbeküler

Dolaplı Elektrikli Barbeküler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

POSEIDON CC 6500. Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU

POSEIDON CC 6500. Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU POSEIDON CC 6500 Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș POSEIDON CC 6500 Su Filtreli Halı Yıkama

Detaylı

MANYETİK KİREÇ ÖNLEYİCİ ANTİKALKER 8.2

MANYETİK KİREÇ ÖNLEYİCİ ANTİKALKER 8.2 ÜRÜN YELPAZESİ Ürün Boyut Kod. Manyetik Kireç Önleyici ANTİKALKER ½ 304.04.00 ¾ 304.05.00 1 304.06.00 1 1/4 304.07.00 1 1/2 304.08.00 2 304.09.00 2 1/2 304.10.00 3 304.11.00 4 304.13.00 YAPIM RBM manyetik

Detaylı

PETEK TEMİZLİĞİ VE KOMBİ BAKIMI NEDİR?

PETEK TEMİZLİĞİ VE KOMBİ BAKIMI NEDİR? PETEK TEMİZLİĞİ VE KOMBİ BAKIMI NEDİR? Kombi Bakımı Kombiler her yıl kış aylarına girmeden bakımlarının yapılması gereken sistemlerdir. Kombiler de yapılan bakım sayesinde gaz tüketiminiz düşer ve petekleriniz

Detaylı

KULAKLIKLAR KULLANIM ve TANITMA KILAVUZU

KULAKLIKLAR KULLANIM ve TANITMA KILAVUZU ÇEVRESEL ( CIRCUM AURAL) MĐKROFONLU (HEADSET) KULAKLIKLAR KULLANIM ve TANITMA KILAVUZU HMD 280 HMD 281 HMD 25 HMD 46 ĐÇĐNDEKĐLER Teşekkürler ve Đndeks 2 Çihazın tanımlaması 3 Teknik özellikler 4 Çevre

Detaylı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Bardak Yıkama Makinesi WT1

Bardak Yıkama Makinesi WT1 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Filtre Kahve Makinaları

Filtre Kahve Makinaları Filtre Kahve Makinaları Filtre kahve makinalarında filtre kahve denilen kahve yapılmaktadır. Filtre kahve ise, öğütülmüş kahvenin makine aracılığıyla demlenmesiyle oluşur. Kahvenin, makineye göre uygun

Detaylı

MUTFAK CİHAZLARI KULLANIMI DESTEK DOKUMANI SLİCER( ŞARKUTERİ DİLİMLEME) MAKİNASI KULLANMA TALİMATI

MUTFAK CİHAZLARI KULLANIMI DESTEK DOKUMANI SLİCER( ŞARKUTERİ DİLİMLEME) MAKİNASI KULLANMA TALİMATI SLİCER( ŞARKUTERİ DİLİMLEME) MAKİNASI KULLANMA TALİMATI KULLANIMI 1. MAKİNANIN DAHA ÖNCEDEN TEMİZ OLMASINA DİKKAT EDİN 2. MAKİNAYI AÇMA KAPAMA DÜĞMESİNİ KULLANARAK ÇALIŞTIRIN 3. DİLiMLEYECEĞİNİZ MALZEMEYE

Detaylı

Elektrikli Kaynatma Kazanları

Elektrikli Kaynatma Kazanları 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Sıcak Zincir Yemek Dağıtım Arabaları

Sıcak Zincir Yemek Dağıtım Arabaları Electrolux'ün; hastaneler, huzurevleri ve diğer sağlık kurumları için ideal bir yemek dağıtım sistemi vardır. Bu sistem en karmaşık ve farklı taleplere dahi cevap verir. Electrolux Yemek Dağıtım Sisteminin

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

KONVEYÖRE ENTEGRE FOLYO MAKİNESİ MODEL : HSTEND.50.120

KONVEYÖRE ENTEGRE FOLYO MAKİNESİ MODEL : HSTEND.50.120 KONVEYÖRE ENTEGRE FOLYO MAKİNESİ MODEL : HSTEND.50.120 ÜRETİCİ FİRMA BİLGİLERİ : HİSTORY LTD STİ. AYAZ ELEKTRONİK BİLGİSAYAR SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. Www.ayazshop.com bilgi@ayazshop.com Tel: +90 212 6909894

Detaylı

3 Tanklı HD - Buharlı

3 Tanklı HD - Buharlı Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Evlerin en değerli alanlarından birinde, hayatı kolaylaştırmak amacıyla her gün var gücümüzle çalışıyoruz! Gün içerisinde sizi en çok misafir eden

Evlerin en değerli alanlarından birinde, hayatı kolaylaştırmak amacıyla her gün var gücümüzle çalışıyoruz! Gün içerisinde sizi en çok misafir eden EVİYE BATARYALARI 2016 A ç - K a p a A r t e m a Evlerin en değerli alanlarından birinde, hayatı kolaylaştırmak amacıyla her gün var gücümüzle çalışıyoruz! Gün içerisinde sizi en çok misafir eden mutfaklarınızda,

Detaylı

E.C.A. NOVİTA SERİSİ STD. ÜRÜN KT. AD. YÜZEY KAPLAMA TİPİ LİSTE FİYATI LİSTE FİYATI YÜZEY KAPLAMA TİPİ STD. ÜRÜN KT. AD. ÜRÜN ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI

E.C.A. NOVİTA SERİSİ STD. ÜRÜN KT. AD. YÜZEY KAPLAMA TİPİ LİSTE FİYATI LİSTE FİYATI YÜZEY KAPLAMA TİPİ STD. ÜRÜN KT. AD. ÜRÜN ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI E.C.A. NOVİTA SERİSİ 0 0 30H NOVİTA ANKASTRE BANYO BATARYASI.97,00 0 05 3H NOVİTA ANKASTRE LAVABO BATARYASI 958,00 0 0 30 0 50 30 Çıkış ucu uzunluğu 60 mm dir Joystick kartuş Özel el duşu dirseği ve Elegant

Detaylı

Dolaplı Gazlı Barbeküler

Dolaplı Gazlı Barbeküler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

3. SU TASARRUFU SAĞLAMANIN YOLLARI

3. SU TASARRUFU SAĞLAMANIN YOLLARI 3. SU TASARRUFU SAĞLAMANIN YOLLARI Su tasarrufu sağlamanın yolları üç grup içerisinde değerlendirilir. Birincisi; musluk suyunun yerine yağmur suyu ve arıtılmış su gibi suların kullanımın sağlanması, ikincisi;

Detaylı

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır. Size

Detaylı

TEKNİK DEĞERLER. Derinlik (mm) Genişlik (mm) Yükseklik (mm) 485 mm 485 mm 870 mm AÇIKLAMA. Renkler

TEKNİK DEĞERLER. Derinlik (mm) Genişlik (mm) Yükseklik (mm) 485 mm 485 mm 870 mm AÇIKLAMA. Renkler www.hosseven.com.tr 2 www.hosseven.com.tr TEKNİK DEĞERLER Nominal Isı Güç KW_N 2,2-6,5 Saatlik Tüketim Kg/h 0,6-1,8 Verim % 92-88,5 Maksimum Isıtma Hacmi M3 185 Net Kg kg 82 Baca Çapı mm 80 Besleme Haznesi

Detaylı

ABS-20 BIÇAK STERİLİZATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

ABS-20 BIÇAK STERİLİZATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ABS-20 BIÇAK STERİLİZATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU 1 ĠÇERĠK I.ÖNSÖZ 3 II. TANITIM 4 5 III. GÜVENLĠK UYARILARI 5 IV. KURULUM 5 6 V. ÇALIġTIRMA 6 VI. KULLANIM 6 VII. MAKĠNANIN TEMĠZLENMESĠ 7 VIII. TEKNĠK BĠLGĠLERĠ

Detaylı

IVC 60/24-2 Tact² M. Otomatik Tact² filtre temizleme sistemi. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. İki üfleme motoru

IVC 60/24-2 Tact² M. Otomatik Tact² filtre temizleme sistemi. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. İki üfleme motoru TACT otomatik filtre temizleme sistemli kompak ve hareketli endüstriyel elektrik süpürgesidir. Üretim makineleri ve sağlığa zararlı tozların ( M sınıfı toz ), temizlenmesi için ideal. 1 Otomatik Tact²

Detaylı

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/75, çok sağlam bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Çeşitli hedef gruplarda çok yönlü kullanılabilir. Son derece uzun ömürlü bir yan kanal üfleyici ile sürülmektedir. Güçlü motoru nedeniyle sürekli

Detaylı

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI Lütfen biberon ve mama ısıtıcısını kullanmadan önce bu kullanma talimatlarını dikkatlice okuyun. www.loobex.com Bu ısıtıcı ile her çeşit bebek maması ve içeceğini

Detaylı