Haber: Kemal Akyer / Fotograflar: Yurdakul Kayacan

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Haber: Kemal Akyer / Fotograflar: Yurdakul Kayacan"

Transkript

1 Haber: Kemal Akyer / Fotograflar: Yurdakul Kayacan 5 Haziran Salı günü saat de Ataköy Olimpiyatevinde sunuculuğunu Halit Kıvanç ın yaptığı 2011 Türkiye Fair Play ödül töreni gerçekleştirildi. Kıvanç yaptığı konuşmada olimpiyatevinin inşaatının başlanğıç süresinden bitinceye kadar emeği geçen herkesi kutladıktan sonra 2011 yılı Mart ve Nisan aylarında yurt genelinde gerçekleştirilen taramalarda saptanan adaylar arasında yapılan değerlendirme neticesinde ödüle değer bulunan kişi, takım, kurum ve kuruluşlara sırayla ödülleri takdim edildi. Ödül kazanan isimler Büyük Ödül: Erhan Yavuz / Şeref Diploması: Turgay Bahadır (Futbolcu/Bursaspor) Emrullah Kutsal (Futbol Antrenörü/Kartalgücü-İstanbul) Kutlama Mektubu: Arda Yolaç (Voleybol Antrenörü/İstanbul Büyükşehir Belediyespor) Galatasaray Eğitim Vakfı Sportif Kariyer Dalı nda ödül kazananlar: Cem Atabeyoğlu (Spor Tarihçisi-Gazeteci-Spor yazarı) Necmi Tanyolaç (Emekli Gazeteci- Spor Yazarı) Sebahattin Oğlago (Milli Kayakçı) Sportif Tanıtım Dalı nda ödül kazananlar Büyük Ödül: Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü / Şeref Diploması: Mahir Başer İlköğretim Okulu öğrencileri

2 Törenin açılış konuşmasını yapmak üzere IOC Üyesi, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof.Dr. Uğur Erdener kürsüye geldi. Açılış konuşmasını yaptıktan sonra Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi nin vefat eden üyeleri için bir dakikalık saygı duruşundu bulunuldu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Fair Play Ödüllerinin takdimine geçilmeden önce Türkiye Milli Olimpiyat Komitesinin yeni üyelerinin kabul töreni gerçekleştirileceği belirtilerek TMOK Sicil Kurulu Başkanı Akın İra nın yaptığı sunumda yemin etmek üzere kürsüye gelen 4 şer kişilik gruplar halinde yeni üyelere yönetim kurulunun eski üyeleri ve üst düzey bürokratlar tarafından üyelik kabul madalyaları verildi. Üyelerin kabul töreni bittikten sonra üyeler toplu halde Akın İra nın söyledikleri yemini tekrarladılar. Daha sonra 2011 yılında ödül alan yukarıda isimleri yazılı kişi ve kuruluşlara sırayla ödül takdim törenine geçilirken Erhan Yavuz birinci sırada yoğun alkış tufanı arasında ödülünü almaya kürsüye giderken ödülünü TMOK Başkanı Prof.Dr. Uğur Erdener den aldı. Diğer ödül kazananlara Togay Bayatlı, Murat F.Özbay, Erdoğan Arıpınar, Darıo Porsemay, Neşe Gündoğan, Türker Arslan, Ekmel Totrakan, Sema Kasapoğlu, Erman Tuncer, Oktar Tertemiz, Ömer Faruk Girgin tarafından ödülleri verildi. TJK Başkanı Ömer Faruk Girgin Bursaspor lu Turgay Bahadır ın yurt dışında olmasından dolayı yerine katılan Bursasporlu futbolcuya ödülünü verirken Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Reşit Tekinbaş ve Seminer Veren Eğitmen Nihat Mırzak ın ödül törenine katılan konuklar tarafından dakikalarca ayakta alkışlanmaları görülmeye değerdi. Galatasaray Eğitim Vakfı adına Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ödülünü aldıktan sonra Turkcell adına Turkcell İletişim ve İlişkilerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler ödülünü aldı. Öztürk ve Öztürkler kürsüden kuruluşlarının hakkında ayrıntılı bilgi veren açıklamalarda bulundular. Diğer ödül alan yarışmacılara söz hakkı tanınmaması dikkat çekiciydi. Özellikle TMO Komitesi nin büyük ödülüne hem dünyada hem de ülkemizde ilk kez bir jokeyin ödül aldığını göz önüne alırsak Erhan Yavuz un ödül aldığı bu törende eğerki TJK Başkanı Ömer Faruk Girgin in de törende bulunması itibariyle Girgin e kürsüden söz hakkı verilseydi atçılığımızın farklı bir şekilde halkımız tarafından algılanmasının ne kadar yanlış olduğunu ve Türk yarışçılığı ile ilgili birçok detayı TJK başkanı olarak ayrıntılı anlatacağına şüphe duymamaktaydım. Yine aynı şekilde büyük ödüle layık görülen Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ın Diyarbakır Valiliği Cazibe Merkezleri programıyla finanse edilen Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen projenin ayrıntıları hakkında bilgi vermesi ulusal basının bu ayrıntılı bilgileri yurt içi ve yurt dışında görsel ve yazılı basında iletme şansı doğmuş olacaktı. Bize göre TMOK Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri bu detayları atlamış olurken gelecek yıllarda yapılacak fair play ödül törenlerinde bu detaylara dikkat etmelerini öneririz.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12 YEMİN Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Üyeliği'ne kabul edilme onuruna erişmiş ve bu sıfat gereği bana düşen sorumlulukların bilincinde bulunan ben, Olimpik Hareket'e bütün olanaklarım çerçevesi içinde hizmet edeceğime, olimpik antlaşma ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Tüzüğü'nün bütün kurallarına uyacağıma, her türlü politik veya ekonomik etkiden ve her türlü ırk veya din ayrımından uzak duracağıma ve Olimpik Hareket'in çıkarlarını savunacağıma söz veririm.

13

14 TMOK Başkanı Prof.Dr. Uğur Erdener, 2011 Türkiye Fair Play büyük ödülünü Jokey Erhan Yavuz a verirken...

15 TJK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Girgin, Erhan Yavuz u tebrik ederken... Şeref Diploması Turgay Bahadır (Futbolcu / Bursaspor Kulübü) (21 Kasım 2011 Bursaspor-Samsunspor Spor Toto Süper lig maçı, Bursa Atatürk stadı) Karşılaşmanın 42. dakikasında Turgay Bahadır ın indirdiği topu takım arkadaşı Sestak ağlara gönderdi, hakem golü verdi. Samsunsporlu futbolcuların ısrarlı itirazı karşısında pozisyonu Turgay Bahadır a soran hakem, Elimle indirdim itirafı üzerine golü iptal etti ve Bahadır a sarı kart gösterdi. Turgay Bahadır maçtan sonra yaptığı açıklamada, Aynı pozisyon olsa yine söylerim ama hakemin sarı kart göstermesine çok üzüldüm dedi. Uluslararası Fair Play Komitesi (CIFP), bu davranışı nedeniyle Turgay Bahadır ı Kutlama Mektubu ile ödüllendirdi. Turgay Bahadır ın yurt dışında olmasından dolayı Bursaspor Kulübü nden bir arkadaşı ödülünü TJK Başkanı Ömer Faruk Girgin den aldı.

16 Davranış Dalı nda bir diğer Kutlama Mektubu da Galatasaray Eğitim Vakfı na verildi. Galatasaray Spor Kulübü nün merhum başkanlarından Özhan Canaydın adına konan spor ödüllerinden ilkinde Türkiye nin en başarılı amatör sporcusu ödülünü Galatasaray ın ezeli ve ebedi rakibi Fenerbahçe Spor Kulübü nün atletizm takımından ciritçi Fatih Avan a verildi. Bu örnek davranış TMOK Jürisi nin dikkatinden kaçmadı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcısı Türker Arslan Galatasaray Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk e ödülünü verdi. Adnan Öztürk ödül aldıktan sonra kürsüden yaptığı konuşmada TMO Komitesi ne teşekkür etti.

17 Uluslararası Olimpiyat Komitesi nin Sporda Sosyal Sorumluluk Ödülü IOC, Türkiye Mili Olimpiyat Komitesi nin önerisi ile bu ödülü Türkiye den TURKCELL e verdi. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Onursal Başkanı Togay Bayatlı ödülü TURKCELL İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler e verdi. Koray Öztürkler ödülü aldıktan sonra kürsüden yaptığı konuşmada Turkcell in Olimpiyat Komitesi spor da sosyal sorumluluklarını şu anda 6 dalda yaptıklarını, ileriki dönemde daha da arttıracaklarını belirtti.

18 O Türk spor basınının duayenlerinden biri Spor tarihçisi ve yazarı 14 Şubat 2012 günü yaşamını yitiren bu değerli isim, spor tarihi, inceleme-istatistik konularındaki çalışmalarıyla tanınıyor, bu konuda otorite kabul ediliyordu den beri 2000 yılı sonuna kadar yayınlanan 27 kitabıyla Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi spor kütüphanesine en fazla tarihi ve dökümanter kitap veren kişiydi yılları arasında basın camiasında hizmet verdi yıllar arasında çalıştığı Cumhuriyet Gazetesi nde spor servisinin kurucularındandı. Uzun yıllar spor yöneticiliği yaptı. Fenerbahçe Spor Kulübü nde basketbol şubesinin de iki kurucusundan biriydi yılları arasında Spor Oyunları Federasyonu üyeliği, yılları arasında Basketbol Federasyonu asbaşkanlığı görevlerinde bulundu. Uzun yıllar basketbol, atletizm ve yüzme hakemliği yaptı. Ülkemizde çeşitli dallarda düzenlenen 14 uluslararası spor organizasyonunda aktif görev üstlendi. Spor akademilerinde panellere katıldı, bildiriler gönderdi yılında Uluslararası Spor Yazarları Birliği nin (AIPS) Basketbol Komitesi ne üye seçildi yılları arasında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi nin Bilgi Birikim Merkezi nin başında bulundu. Aynı zamanda Uluslararası Olimpiyat Tarihçileri Derneği nin de üyesiydi TMOK Fair Play Komisyonu, Kariyer Dalı nda Büyük Ödülü Cem Atabeyoğlu na verdi. Cem Atabeyoğlu nu bu vesileyle bir kez daha rahmetle anıyoruz. TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan Ödülü Erdoğan Arıpınar ve Türkay Peker e verdi.

19 Spor salonu olmayan bir okulda okuyorlar... Eşofman ve spor ayakkabısı bile bulamıyorlar... Okul bahçesi küçük ve eğimli, basketbol potaları kırık, voleybol filesi yırtık olmasına rağmen Ankara / Etimesgut Mahit Başer İlköğretim Okulu'nun öğrencileri 2011 yılında voleybol basketbol ve futbolda il ve ilçe bazında düzenlenen organizasyonlarda okullarına toplam sekiz kupa kazandırdılar. Mahir Başer İlköğretim Okulu öğrencilerinin bu başarısını, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Tanıtım Dalı'nda 'Şeref Diploması' ile ödüllendiriyor. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Ve Fair Play Komisyonu Başkanı MURAT ÖZBAY ödülü Okul Müdürü HALİL KUŞEN, Müdür Yardımcısı AYDIN ARIBAŞ ve Takım Kaptanı EMRULLAH ÇEVİK e verdi. Okul müdürü törenden sonra kürsüden yaptığı konuşmada bu yıl yapılan müsabakalarda 2. olduklarını açıkladı.

20 Kayaklı koşucu SABAHATTİN OGLAGO ülkemizi 2002, 2006, 2010 Kış Olimpiyat Oyunları nda temsil etti. Kış Olimpiyatları na üç kez katılan tek sporcumuz 2008 yılında Balkan Kupası nda bronz madalya kazandı Erzurum Dünya Üniversiteler Kış Oyunları nda kayaklı koşuda beşinci, aynı yıl Norveç te Dünya Şampiyonası nda 10. oldu. Kayakta Türkiye standartlarının üzerine çıkan ve süreklilik arz eden başarı tablosu SABAHATTİN OGLAGO ya Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi nden Kariyer dalında Kutlama Mektubu getirdi. DARIO PORSEMAY ödülü Sabahattin Oglago ya verdi. Diyarbakır Valiliği 'Cazibe Merkezleri' programıyla finanse edilen ve DİYARBAKIR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ tarafından yürütülen proje kapsamında; gelir düzeyi düşük ilköğretim öğrencilerine Polisevi'nin halı sahasında sekiz ay boyunca spor eğitimi veriliyor ve Fair Play felsefesi benimsetilmeye çalışılıyor. Diyarbakır Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce başarıyla uygulanan bu örnek proje ile 'Tanıtım Dalı'nda Büyük Ödül, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne verildi. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi EKMEL TOTRAKAN ödülü Emniyet Müdürü MUSTAFA SAĞLAM, REŞİT TEKİNBAŞ ve seminer veren Eğitmen Sayın Nihat Mızrak a verdi.

21 Spor basınında bir ekol, bir efsane isim o 1928 yılında İskeçe de doğdu yılında gazeteciliğe başladı. Türkiye Spor Yazarları Derneği nin (TSYD) kurucularından olup, dernekte ve yılları arasında genel başkanlık yaptı. 20 sene aralıksız Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundu. TSYD ve basın kuruluşlarının açtığı yarışmalarda sayısız ödüller kazandı. Gazetecilik mesleğine Milliyet Gazetesi nde başladı. Tercüman Gazetesi nde spor sorumlu müdürü, Güneş Gazetesi nde spor yönetmeni ve başkan vekili olarak hizmet verdi. Arka Pencere, Martılı Kahve, Adanın Yeşil Çamları gibi kitapları bulunuyor. Kariyer Dalı nda Şeref Diploması ödülünün sahibi NECMİ TANYOLAÇ rahatsızlığı nedeniyle ödül törenine katılamadı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi SEMA KASAPOĞLU ödülü NEDRET TAN- YOLAÇ ÖZTOKAT a verdi. Gecenin anısına Halit Kıvanç a da bir plaket takdim edildi.

22 Jokey Erhan Yavuz eşi Özlem Yavuz ve oğlu Tuna Muhammed Yavuz ile birlikte...

23

Taktik çalışması. Fernandes'siz antrenman. BEŞİKTAŞ, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla

Taktik çalışması. Fernandes'siz antrenman. BEŞİKTAŞ, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla 20-21 NİSAN 2013 Fernandes'siz antrenman Taktik çalışması yapan siyahbeyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. 5 e 2 çalışması, kısa koşular ve şut çalışmasının yapıldığı antrenman taktik çalışması

Detaylı

Haber Bülteni. TMOK Antrenör ve Sporcu Destek Programları: Uluslararası Softbol ve Beyzbol Antrenör Kursları

Haber Bülteni. TMOK Antrenör ve Sporcu Destek Programları: Uluslararası Softbol ve Beyzbol Antrenör Kursları Ocak 2019 TMOK Antrenör ve Sporcu Destek Programları: Uluslararası Softbol ve Beyzbol Antrenör Kursları Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi nin (TMOK) desteği, Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve

Detaylı

3 Mayıs 2010, Pazartesi

3 Mayıs 2010, Pazartesi Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 23-30 Temmuz 2011 tarihlerinde Trabzon da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları hazırlıklarının planlanan şekilde yürüdüğünü belirterek organizasyona en güzel şekilde

Detaylı

Kondisyon. Antalya hazırlıkları sürdü

Kondisyon. Antalya hazırlıkları sürdü 10 NİSAN 2013 Antalya hazırlıkları sürdü Kondisyon ağırlıklı bir antrenman yapan Beşiktaş, çalışmalarına kondisyon koşularıyla başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılara koşularına devam eden siyah-beyazlıların

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

Asli Üyelerinin Oy Çoğunluğuyla Yeni Başkan

Asli Üyelerinin Oy Çoğunluğuyla Yeni Başkan Asli Üyelerinin Oy Çoğunluğuyla Yeni Başkan Haber: Kemal Akyer / Fotograflar: Ahmet Tuğ_Yurdakul Kayacan 21 Eylül Cuma günü saat 10:30 da Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu nda yapılan Türkiye Jokey Kulübü

Detaylı

XIX. AVRUPA FAİR PLAY BİRLİĞİ KONGRESİ

XIX. AVRUPA FAİR PLAY BİRLİĞİ KONGRESİ XIX. AVRUPA FAİR PLAY BİRLİĞİ KONGRESİ İstanbul, TÜRKİYE 4 9 Haziran 2013 KONGRE PROGRAMI Olimpiyat ve Paralimpik Hareketi FAIR PLAY için Yapılmış Bir İttifaktır Sali, 4 HAZİRAN 2013 Yönetim Kurulu Üyelerinin

Detaylı

XIX. AVRUPA FAİR PLAY BİRLİĞİ KONGRESİ

XIX. AVRUPA FAİR PLAY BİRLİĞİ KONGRESİ XIX. AVRUPA FAİR PLAY BİRLİĞİ KONGRESİ İstanbul, TÜRKİYE 4 9 Haziran 2013 KONGRE PROGRAMI Olimpiyat ve Paralimpik Hareketi FAIR PLAY için Yapılmış Bir İttifaktır Sali, 4 HAZİRAN 2013 Yönetim Kurulu Üyelerinin

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI HALI SAHA FUTBOL MÜSABAKA TALİMATI HALI SAHA FUTBOL YÜRÜTME KURULU

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI HALI SAHA FUTBOL MÜSABAKA TALİMATI HALI SAHA FUTBOL YÜRÜTME KURULU AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI TERTİP KOMİTESİ BAŞKAN : Prof. Dr. M. Akif ZİYAGİL Bed. Eğt. ve Spor Böl.Bşk. ÜYE : Ünal AYDOĞAN Sağ.Kül.ve Spor Dai. Bşk.

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖDÜL TALİMATI

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖDÜL TALİMATI TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖDÜL TALİMATI Amaç MADDE 1- (1) Bu talimatın amacı; ulusal ve uluslararası atletizm yarışmalarında üstün başarı gösteren sporcular ile bunların kulüpleri, teknik direktörleri

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

2013'te ilk antrenman

2013'te ilk antrenman 2013'te ilk antrenman Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Beşiktaş Futbol Takımı, 11 günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig in ikinci yarısı için

Detaylı

TYAYS Derneği nin 38. Genel Kurulu nun

TYAYS Derneği nin 38. Genel Kurulu nun TYAYS Derneği nin 38. Genel Kurulu nun İlk Ayağı Gerçekleşti Haber: Kemal Akyer / Fotograflar: Yurdakul Kayacan Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği nin 38. Genel Kurulu 9 / 10 Haziran

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

86. Gazi Koşusu nda Coşku Sel Olup Aktı

86. Gazi Koşusu nda Coşku Sel Olup Aktı 86. Gazi Koşusu nda Coşku Sel Olup Aktı Fotograflar: Yurdakul Kayacan ŞAMPİYON MATADOR YAŞAR 86.Gazi Koşusu nda MATADOR YAŞAR 2.30.73 lük Derecesiyle Jokey Halis Karataş ile Zafere Ulaştı Halis

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Karadeniz. Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır

Karadeniz. Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır 25 NİSAN 2013 Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır Karadeniz Ereğli Büyük Anadolu Otel de düzenlenen etkinlikte Başkan Fikret Orman şunları söyledi: Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği başkanı Tarık

Detaylı

Karakartal derbi. Derbi maç Kalkavan'ın

Karakartal derbi. Derbi maç Kalkavan'ın 28 ŞUBAT 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Derbi maç Kalkavan'ın BEŞİKTAŞ IN, Spor Toto Süper Lig in 24. haftasında Fenerbahçe

Detaylı

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. Uygulama Tarihi

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. Uygulama Tarihi Sıra No İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU 14.02. - 30.09. DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Branş 1 Faaliyetin Adı SÜPER LİG 2. DEVRE 2 1. LİG 2. DEVRE 3 2. LİG 2. DEVRE 4 5 SÜPER LİG 1. DEVRE SÜPER

Detaylı

Derbide beraberlik!..

Derbide beraberlik!.. Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 27.08.2012 Derbide beraberlik!.. LİG'İN 2. haftasında oynanan derbi karşılaşmasında Beşiktaş ile Galatasaray 3-3 berabere kaldı. 90 dakikada siyah-beyazlı takım üç

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

Esma Sultan Yalısında yapıldı

Esma Sultan Yalısında yapıldı Fotograflar Yurdakul Kayacan 89. Gazi Koşusu resepsiyonu Esma Sultan Yalısında yapıldı TJK Başkanı Yasin Kadri Ekinci 2007-2008 yılında yönetimde bulunduğu zaman Gazi Resepsiyonu gerçekleştirirken iki

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

Beşiktaş İnönü. Teklifler gündemde

Beşiktaş İnönü. Teklifler gündemde 3 MAYIS 2013 Teklifler gündemde Beşiktaş İnönü Stadı yenileme projesi kapsamında yapılan 1. kısım iksa işlemleri ile ilgili ihaleye 9 firma çağrıldı. Bugün Akaretler deki kulüp binasında yapılan ve 2.

Detaylı

Maça tutuk. Beşiktaş Gazetesi Potada anlamlı galibiyet GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Maça tutuk. Beşiktaş Gazetesi Potada anlamlı galibiyet GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR Potada anlamlı galibiyet BEŞİKTAŞ Erkek Basketbol Takımı, Lietuvso Rytas ı deplasmanda 73-67 mağlup etti. Siemens Arena da oynanan karşılaşmaya Beşiktaş, Vidmar, Jerrells, Markota, Muratcan ve Christopher

Detaylı

TÜRKĠYE OKUL SPORLARI FEDERASYONU 1. GENEL KURUL DELEGE LĠSTESĠ

TÜRKĠYE OKUL SPORLARI FEDERASYONU 1. GENEL KURUL DELEGE LĠSTESĠ TÜRKĠYE OKUL SPORLARI FEDERASYONU No Görev Yeri 1 Mehmet ATALAY ANKARA 2 Sezai BAĞBAġI ANKARA 3 Mehmet Ali BABACAN ANKARA 4 Yunus AKGÜL ANKARA 5 Merkez DanıĢma Kurulu Bakanlık Metin SERTOĞLU ANKARA 6 Merkez

Detaylı

TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde:1-Bu talimatın amacı, Türkiye Dağcılık Federasyonu bünyesinde yer alan dağcılık, spor

Detaylı

sürüyor Futbol edilen Fernandes ve Mustafa Antalya'da mini turnuvada kampının ikinci günün ikinci antrenmanını 18.30'da basına hedefi de ligdeki

sürüyor Futbol edilen Fernandes ve Mustafa Antalya'da mini turnuvada kampının ikinci günün ikinci antrenmanını 18.30'da basına hedefi de ligdeki 4 OCAK 2013 Hazırlıklar sürüyor Beşiktaş Futbol Takımı, Antalya kampının ikinci gününde hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren siyah-beyazlılar,

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

Hüzünlü son. son dakikalarda üst üste pozisyon yakalasada aradığı golü bulamadı. faydalanan Medical. Ziraat. ve ceza sahasına.

Hüzünlü son. son dakikalarda üst üste pozisyon yakalasada aradığı golü bulamadı. faydalanan Medical. Ziraat. ve ceza sahasına. Hüzünlü son Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda karşılaştığı MP Antalyaspor a 2-1 mağlup oldu. Akdeniz Üniversitesi Stadı nda oynanan, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşması siyah-beyazlıların

Detaylı

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 2009-2010 YILLARINA AİT FAALİYET RAPORU FEDERASYONUMUZA AİT BAZI TEKNİK BİLGİLERİ, Judo Yapılan Faal İl Sayısı; 2010 yılı itibariyle 63 ilde faal judo yapılmaktadır. Sporcu Sayımız; 2009 yılı lisanslı

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 23.10.2010 05.10.2012 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2010 2011 ve 2011 2012 yılı

Detaylı

Masterler Salon Şampiyonası

Masterler Salon Şampiyonası Türkye Atletzm Federasyonu Yarışma Blgler Yarışma Adı : Yarışmanın Yapıldığı İl : Tarh : Katılan Sporcu Sayısı : 4-5 Şubat 05 4 Türkye Atletzm Federasyonu 0 Metre Engell Tarh-Saat : 5..05 0:0 :04 Kulvar.

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU TEŞKİLAT YAPISI VE GÖREVLERİ H.SUNAY A.Ü.SBF

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU TEŞKİLAT YAPISI VE GÖREVLERİ H.SUNAY A.Ü.SBF TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU TEŞKİLAT YAPISI VE GÖREVLERİ H.SUNAY A.Ü.SBF Türkiye Futbol Federasyonu (1) TFF Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun 27.05.1988 tarih ve 3461 sayılı yasa ile çıkarılmıştır. TFF,

Detaylı

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Kick Boks ailesinin değerli üyeleri ve kıymetli misafirler, Türkiye Kick Boks Federasyonu son

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRLİĞİ YÖNERGESİ

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRLİĞİ YÖNERGESİ MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRLİĞİ YÖNERGESİ Kuruluş ve Kapsam Madde 1- Bu yönerge, 2547 Sayılı Kanunun 47. Maddesi ve Yüksek Öğretim Kurumları Mediko - Sosyal, Sağlık, Kültür ve Spor İşleri Daire

Detaylı

TJK nın iş ortakları. ganyan bayilerine ödül verdi

TJK nın iş ortakları. ganyan bayilerine ödül verdi TJK nın iş ortakları ganyan bayilerine ödül verdi Veliefendi Hipodromu Byerley Turk Salonu nda 26 Mart Çarşamba gecesi düzenlenen TJK nin iş ortakları Ganyan Bayileri ödül töreninde TJK Genel Sekreteri

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVLARI YÖNERGESİ

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVLARI YÖNERGESİ DÜZCE ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Düzce Üniversitesi Beden

Detaylı

30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası!

30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası! MAVİ HALİÇ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ AYLIK E-BÜLTENİ HAZİRAN-ARALIK 2015 SAYI:1 YIL:1 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası! 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası Uluslararası Judo Turnuvası 21-22-23

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 02 Kasım 16 Kasım 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 06 Kasım Cuma günü, Enka Okulları 12. Cumhuriyet Koşusu nu gerçekleştirdik. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinden 134 öğrencinin katıldığı yarışımız zevkli

Detaylı

birinci günü tamamlandı

birinci günü tamamlandı TYAYS Derneği Olağanüstü Genel Kurulu nun Fotograflar Yurdakul Kayacan birinci günü tamamlandı Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 15 Mart Cumartesi

Detaylı

TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ

TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ 7 EKİM 2010 7 EKİM 2010 7 EKİM 2010 TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ 6 EKİM 2010 6 EKİM 2010 TRABZON KAZANACAK! Zihni Ağırman /TAKA GAZETESİ Trabzon büyük bir organizasyona hazırlanıyor. Sadece Trabzon değil,

Detaylı

Haber Bülteni. 1. Avrupa Oyunları için Hazırlıklar Sürüyor

Haber Bülteni. 1. Avrupa Oyunları için Hazırlıklar Sürüyor Haber Bülteni Nisan 2015 1. Avrupa Oyunları için Hazırlıklar Sürüyor 1. Avrupa Oyunları 12-28 Haziran 2015 tarihleri arasında Azerbaycan ın başkenti Bakü de düzenlenecek. Altı binden fazla sporcunun 30

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (22.11.2018-27.12.2018) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ 22.11.2018-27.12.2018 tarihleri arasında Odamıza; 54 yeni üye kaydedilmiş, 89 üyenin

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu nun Türk Hukukundaki Yeri

Türkiye Futbol Federasyonu nun Türk Hukukundaki Yeri Türkiye Futbol Federasyonu nun Türk Hukukundaki Yeri Aytaç ÖZELÇİ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU NUN TÜRK HUKUKUNDAKİ YERİ Spor ve Hukuk Türk Spor Yönetiminin Tarihsel Gelişimi Bir Spor Dalı Olarak Futbol

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2015-2016 FAALİYET RAPORU 2002 yılında kano ve rafting federasyonu olarak kurulan federasyonumuz 2006 yılında rafting branşından ayrılarak Türkiye Kano Federasyonu adı altında

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Ragbi Deplasmanlı

Detaylı

PELOPONİSSOS DAN (MORA) FUTBOL ARACILIĞIYLA DOSTLUĞU AÇIKÇA BELİRTTİLER Perşembe, 15 Kasım :29

PELOPONİSSOS DAN (MORA) FUTBOL ARACILIĞIYLA DOSTLUĞU AÇIKÇA BELİRTTİLER Perşembe, 15 Kasım :29 Veteran futbol camiasının tecrübeli ekiplerinden Kartal Öz Balkan Gücü Masterler, Peloponissos (Mora) Eyaleti ve Nafplio (Anabolu) Belediyesi nin resmi davetlisi olarak, Dostluk ve İyi Komşuluk Maçı nda

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA Atletizm Federasyonu ve İstanbul Masterlar Kulübü tarafından İstanbul da düzenlenen Türkiye Atletizm Masterlar Salon Şampiyonası na Bodrum

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube ÜNĠVERSĠTELERLE ġube GÜNCESĠ ĠLĠġKĠLER YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2009-2010 ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ 2009-2010 Öğretim yılı Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik- Elektronik Fakültesi

Detaylı

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYANLAR Şef G. Ali AKYOL Bil. İşl. Halil

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 8. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI OSMANİYE BÜLTEN 1

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 8. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI OSMANİYE BÜLTEN 1 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 8. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI OSMANİYE BÜLTEN 1 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 8. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL

Detaylı

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU TARİH 03 07 MAYIS 2017 FMV ÖZEL IŞIK LİSESİ NİŞANTAŞI KAMPÜSÜ BRANŞ MASA TENİSİ ( GENÇ KIZ-GENÇ ERKEK ) 1. Masa Tenisi Müsabakaları 04 Mayıs 2017 Perşembe günü başlayacaktır. 2. Yarışmalar, uluslararası

Detaylı

2014 KARAYEL ÖDÜL TÖRENİ NDE GELECEĞE DİKKAT ÇEKİLDİ

2014 KARAYEL ÖDÜL TÖRENİ NDE GELECEĞE DİKKAT ÇEKİLDİ 2014 KARAYEL ÖDÜL TÖRENİ NDE GELECEĞE DİKKAT ÇEKİLDİ Fotograflar Yurdakul Kayacan SİAYSD (Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği) ve AYYD (At Yarışı Yazarları Derneği) nin birlikte düzenledikleri,

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

Ali AKYOL Spor Şube Müd.

Ali AKYOL Spor Şube Müd. T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR ŞUBESİ ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Ali AKYOL Spor Şube

Detaylı

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK EĞİTİM SAATİ KONUK OLDUK PROGRAMINA 13.11.2015 s aat:20.00 İle 21.30 arasında ulusal kanallarımızdan biri olan tv 1 de,kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahamettin KARAKÖSE nin hazırlayıp sunduğu

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

çok ders biyolojiden köken almaktadır.biyoloji ile arası iyi olanların zorlanmayacağı bir bölümdür.

çok ders biyolojiden köken almaktadır.biyoloji ile arası iyi olanların zorlanmayacağı bir bölümdür. 1 1) Veterinerlik ile ilgili görüşleriniz nelerdir? C.1) Veterinerlik herkesin yapabileceği bir meslek değil. Gerçekten severek ve isteyerek yapılması gereken bir meslektir. Çünkü uğraştığımız şeyler bir

Detaylı

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123 TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 19 KASIM 2012-30 EKİM 2014 YILLARI ARASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuzun 4.Olağan Mali Genel Kurulunda delegelerimizin bilgisine sunulmak

Detaylı

GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ...

GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... Yarışa girdiler F.BAHÇE ve Beşiktaş'ın Hugo Viana savaşı! Türkiye'- nin iki dev kulübü Portekizli oyuncu için birbirleriyle yarışıyor.fenerbahçe ve Beşiktaş Braga'da forma giyen Hugo Viana için karşı karşıyalar.

Detaylı

Kartal, Kuvvet çalışması

Kartal, Kuvvet çalışması 7 ŞUBAT 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Kuvvet çalışması BEŞİKTAŞ Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına uyguladığı

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR Gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme değerlendirme sistemlerine

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 07-08 MART 2014 ÇANAKKALE İLİNDE ÇALIŞTAYI OLİMPİK VE BAŞARILI SPORCU YETİŞTİRME UYGULAMALARI:

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 07-08 MART 2014 ÇANAKKALE İLİNDE ÇALIŞTAYI OLİMPİK VE BAŞARILI SPORCU YETİŞTİRME UYGULAMALARI: ÇANAKKALE İLİNDE OLİMPİK VE BAŞARILI SPORCU YETİŞTİRME UYGULAMALARI: KARŞILAŞILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI 07-08 MART 2014 ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ANAFARTALAR KAMPUSU SÜLEYMAN

Detaylı

İZMİR- ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Bülten No: 32

İZMİR- ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Bülten No: 32 İZMİR- ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 Bülten No: 32 2440 Bölge Guvernörü V Bölge Guvernör Yardımcısı Çiiğli RK Dönem Başkanı BU HAFTA ToplanR No Tarih, Saat Yer

Detaylı

Beşiktaş, Kara Kartal ın rakibi Orduspor

Beşiktaş, Kara Kartal ın rakibi Orduspor 27-28 NİSAN 2013 Kara Kartal ın rakibi Orduspor Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig in 31. haftasında Orduspor ile bugün saat 20.00 de BJK İnönü Stadı nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Fırat Aydınus

Detaylı

Manisa'da ilk antrenman

Manisa'da ilk antrenman 19 NİSAN 2013 Manisa'da ilk antrenman Akhisar Belediye ve Gençlikspor maçı hazırlıklarını bugün saat 20:00 de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Karakartallar maçlar için ilk hazırlığı Manisa'da

Detaylı

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ Karar Tarih: 11/04/2018 Karar No : 168 Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı; Belediye sınırları içerisinde olup, amatör takımlar arasında spor

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi11 EKİM Antalya kampı başladı

Beşiktaş Gazetesi11 EKİM Antalya kampı başladı Antalya kampı başladı SPOR KARAKARTALLAR, lige hazırlıklarını milli maç için verilen aranın ardından Antalya kampında sürdürüyor. Siyah-Beyazlı ekip Xanthe Resort Hotel de akşam idmanı ile antrenmanlara

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Bayanlar Ligi Statüsü (23 Mart 2011 tarih ve 95/2010-2011 sayılı Yönetim Kurulu genelgesiyle düzenlenmiştir.) Madde 1 - Amaç ve Kapsam: 2010 2011 Futbol Sezonu Bayanlar Ligi

Detaylı

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK 5035 SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 26/9/2006 No : 2006/11061 Dayandığı Kanunun Tarihi : 21/5/1986 No

Detaylı

SPOR ETKĠNLĠKLERĠNĠN ORGANĠZASYONLARINDA UYGULANAN YARIġMA SĠSTEMLERĠ UYGULAMALARI DOÇ.DR.HAKAN SUNAY

SPOR ETKĠNLĠKLERĠNĠN ORGANĠZASYONLARINDA UYGULANAN YARIġMA SĠSTEMLERĠ UYGULAMALARI DOÇ.DR.HAKAN SUNAY SPOR ETKĠNLĠKLERĠNĠN ORGANĠZASYONLARINDA UYGULANAN YARIġMA SĠSTEMLERĠ UYGULAMALARI DOÇ.DR.HAKAN SUNAY Spor YarıĢma Sistemleri YarıĢmaların düzenli bir Ģekilde organize edilebilmesi, Ön ÇalıĢma ve Programların

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

Fotoğraflar: Yurdakul Kayacan

Fotoğraflar: Yurdakul Kayacan Fotoğraflar: Yurdakul Kayacan 90. Gazi Koşusu start kurası çekimi Cuma günü yapıldı 90. Gazi Koşusu nun start numaralarının kura çekimi, Türkiye Jokey Kulübü bünyesinde yayın yapan TJK TV'nin Veliefendi

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Salon

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Defne Rotary Kulübü. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU

Defne Rotary Kulübü. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU 8.Grup Guvernör Yardımcısı : Emine PEHLİVAN Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ TARİH : 24-04-2012 TOPLANTI SAYISI : 817

Detaylı

2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER

2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER T.C. EGE ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER Bornova ĠZMĠR 2014 A. ARTĠSTĠK

Detaylı

TC HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

TC HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU TC HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU HATAY- 2018 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Yükseköğrenim gençliğinin spor ihtiyaçlarının

Detaylı

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi 16 NİSAN 2013 Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi Siyah-beyazlılar, oyunun ilk 30 dakikasında tempoyu yükseltemedi ve organize bir atak geliştiremedi. Devrenin son bölümünde tempo biraz yükseldi. Karşılıklı

Detaylı

Türkiye Atletizm Federasyonu

Türkiye Atletizm Federasyonu Türkiye Atletizm Federasyonu 2013-2016 Eylül, 2016 2013-2016 Türkiye Atletizm Federasyonu olarak 2013 Eylül de iki kuşağı dopingden silinmiş bir federasyon olarak göreve başladık. Öncelikli hedefimiz dopingden

Detaylı

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler OKUL MÜDÜRÜ AHMET İYİOL MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler MEVCUT DURUM Okulumuz Manavgat

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

23. Yılında Türk Yapısal Çelik Derneği. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

23. Yılında Türk Yapısal Çelik Derneği. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı 23. Yılında Türk Yapısal Çelik Derneği Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çelik Yapılara gönül vermiş 12 girişimci ile 1992 yılında kurulan Dernekte kurucularımız

Detaylı

Bir Olimpiyat Madalyası 946 Milyon Lira!

Bir Olimpiyat Madalyası 946 Milyon Lira! Tarih: 30.09.2012 Sayı: 2012/12 Türkiye nin Spor Bütçesi: Madalyanın Maliyeti Yüksek Raporu: Bir Olimpiyat Madalyası 946 Milyon Lira! İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası nın Türkiye nin Spor

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Bülten No: 09

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Bülten No: 09 İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 Bülten No: 09 2440 Bölge Guvernörü V Bölge Guvernör Yardımcısı Çiiğli RK Dönem Başkanı BU HAFTA Toplantı No : 786/10 Tarih,

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

: Hentbole özgü fizyolojik parametrelerin performansla olan ilişkisi

: Hentbole özgü fizyolojik parametrelerin performansla olan ilişkisi KĠġĠSEL ÖZGEÇMĠġ KiĢisel Bilgiler Soyadı Adı : DOĞAN AyĢegül Akademik Unvanı : Öğretim Görevlisi Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Konuklu / 9.08.965 Uyruğu : TC Ana Dil (ler) : Türkçe Cinsiyet : Bayan Tel :

Detaylı

KKMTSD Ferdi Ligi Talimatı

KKMTSD Ferdi Ligi Talimatı Sayfa: 1/5 Md. S. Başlık Rev 0.0 2 GİRİŞ 0.1 Amaç 0.2 Kapsam 0.3 Tanımlar ve Kısaltmalar 1.0 TALİMAT 1.1 Karşılaşma Çeşitleri 1.2 KKMTSD Ferdi Ligi ne katılım ve gruplar 1.3 3 Müsabakaların oynanma şekli

Detaylı

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş HAKEMLER: Levent Aktan (xx), Özgün Karakoçlu (xx), Adem Şahin (xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Metehan (xxx), Erkan (xx), Agah Oktay (xx), Enes (xx), Emrah Kaya (xx)

Detaylı

tamamladı BEŞİKTAŞ Süper Toto Süper Lig in 15. haftasında Eskişehirspor saat 20:00'de BJK İnönü Stadyumu'- tedavilerine devam Futbol

tamamladı BEŞİKTAŞ Süper Toto Süper Lig in 15. haftasında Eskişehirspor saat 20:00'de BJK İnönü Stadyumu'- tedavilerine devam Futbol Hazırlıklar tamamlandı Beşiktaş Futbol Takımı, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, yapılan antrenmanda kondisyon ve

Detaylı

T.C. Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Ara Sınav Programı

T.C. Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Ara Sınav Programı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Sayfa: 1 / 4 ANT101 BSY101 BSY111A BSY111B BSY112A BSY112B BSY113A BSY113B BSY125 BSY127 BSY129 BSY131 BSY135 BSY137 BSY141 BSY143 BSY145 BSY147 Antrenörlük

Detaylı

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik.

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar günü saat:12.00 de Galatasaray Lisesi önünde meslektaşlarımızla toplanarak, balonlar pankartlar eşliğinde İstiklal Caddesi boyunca

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TARAFINDAN ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRİLEN 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ARASI TAKIM SPORLARI VE FERDİ YARIŞMALARA ÜNİVERSİTEMİZİ

Detaylı