ÇERKEZKÖY ANA FABRİKA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÇERKEZKÖY ANA FABRİKA"

Transkript

1 ÇERKEZKÖY ANA FABRİKA

2 SANİFOAM SÜNGER SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU DÖNEMİ : ŞİRKET UNVANI : Sanifoam Sünger Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

3 Sanifoam Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım ULKAT ın mesajı «Sanifoam ı kurduğum gün kadar heyecanlıyım» Sanifoam ın temelini oluşturan şirketimiz Sanimed Özel Sağlık Hizmetleri Basım Yayın ve Ürünleri Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi ni 23 yıl önce, yani 1990 yılında İstanbul da kurmuştum. Başta Almanya olmak üzere, Avrupa da pek çok ülkeye hasta yatağı ihraç ettik. İhracatımız yıldan yıla hızla arttı ve 1997 yılında sattığımız hasta yatağı sayısı adedi buldu yılında daha büyük sektörlere ulaşmak, çeşitli ileri teknoloji ürünleri üretmek amacıyla faaliyet alanımızı geliştirdik, büyüttük. Şirketimizin adı, Türkiye nin bugün iyi tanınan firmalarından Sanifoam Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş. oldu. Şu anda tesislerimizde ürettiğimiz sanayi, temizlik ve perakende ürünlerinin sadece adlarını bile saymak sayfaları doldurmaya yeter. Sanifoam, modern tesislerinde, sürekli AR-GE ye dayalı çalışmalarıyla, dünyanın ve Türkiye nin ihtiyaç ve trendlerine uygun kaliteli ürünlerini artırabilmek ve büyümeyi yeni ortaklar alarak devam ettirebilmek için İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Gelişen İşletmeler Piyasası nda halka açıldı.

4 Sanifoam Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım ULKAT ın mesajı (Devam) Yatırımcılarımızla birlikte yapacağımız ilk genel kurulumuzu topluyoruz. Artık kişisel hesaplarımızın çok ötesine geçtik. Herşeyi kendimiz için değil önce yatırımcılarımız için yapıyoruz. Üretimi onlar için artırıyoruz, yeni ihracat bağlantıları kurmaya çalışırken onları düşünüyoruz. Bize olan güvenlerini pekiştirmek zorundayız. Çünkü çok uzun bir yola çıktık ve bu yolda her zaman birlikte yürüyeceğiz. Yatırımcılarımızla yüz yüze, akıl akıla olabilmek için Yatırımcı İlişkileri Birimi ni kuruyoruz. Bize artık her an, telefonla, internetle, faksla ulaşabileceksiniz. Önerilerde bulunup, sorularınıza yanıt alabileceksiniz. Her başvuru değerlendirilip raporlanacak ve onlardan Sanifoam yatırımcılarının paylarını aldığı şirketleriyle övünmelerini sağlayacak biçimde yararlanılacaktır. İnanıyoruz ki birlikte Sanifoam ı kat be kat büyüteceğiz. Dünyada bundan daha heyecan verici bir şey olabilir mi?

5 SANİFOAM ÜST YÖNETİMİ Yıldırım ULKAT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür (Görev Süresi/Kalan Süre : 3 Yıl/1 Yıl) Gül ULKAT Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı (Görev Süresi/Kalan Süre : 3 Yıl/1 Yıl) Şeyda ERDEVECİ Yönetim Kurulu Üyesi (Görev Süresi/Kalan Süre : 3 Yıl/1 Yıl) Ender ZAİMOĞLU Genel Müdür Yardımcısı (Görev Süresi/Kalan Süre : 3 Yıl/1 Yıl)

6 BAĞIMSIZ DENETİM ŞİRKETİMİZ İrfan Bağımsız Denetim Ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. Göreve Başlama ve Bitiş Tarihi : 1 Yıl/1Yıl

7 TAM TASDİK SÖZLEŞMESİ KAPSAMINDA VERGİ DENETÇİMİZ Elit Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. Göreve Başlama ve Bitiş Tarihi : 1 Yıl/1Yıl

8 SANİFOAM, İMKB GELİŞEN İŞLETMELER PİYASASI NDA Tarih : Nisan 2012 Kod : SANFM

9 ORTAKLIK YAPIMIZ

10 DURMAYAN BİR TEMPODA ÜRETİM REKORU

11 SANİFOAM IN YÖNETİM MERKEZİ İSTANBUL TEKSTİLKENT TE

12 SANİFOAM IN ÇERKEZKÖY ANA ÜRETİM FABRİKASI

13 SANİFOAM IN BURSA ÜRETİM TESİSLERİ

14 SANİFOAM IN ADANA ÜRETİM VE DEPOLAMA TESİSLERİ

15 SANİFOAM IN ESKİŞEHİR ÜRETİM VE DEPOLAMA TESİSLERİ

16 SANİFOAM IN PERSONEL YAPISI

17 YILLARA GÖRE ÜRETİM KAPASİTESİ VE KAPASİTE KULLANIM ORANLARI Ürün Hizmet Bilgileri Firex Üretim Kapasitesi (m3/yıl) Üretim (m3/yıl) Kapasite Kullanım Oranı (%) Echobon Üretim Kapasitesi (m3/yıl) Üretim (m3/yıl) Kapasite Kullanım Oranı (%) Non-woven Üretim Kapasitesi (kg/yıl) Üretim (kg/yıl) Kapasite Kullanım Oranı (%) Fiber Üretim Kapasitesi (m2/yıl) Üretim (m2/yıl) Kapasite Kullanım Oranı (%) Basotect Üretim Kapasitesi (m3/yıl) Üretim (m3/yıl) Kapasite Kullanım Oranı (%) Echopol Üretim Kapasitesi (m3/yıl) Üretim (m3/yıl) Kapasite Kullanım Oranı (%) Laminasyon Üretim Kapasitesi (m2/yıl) Üretim (m2/yıl) Kapasite Kullanım Oranı (%) Paketleme Üretim Kapasitesi (paket/yıl) Üretim (paket/yıl) Kapasite Kullanım Oranı (%)

18 SANİFOAM TAM OLARAK NE İŞ YAPIYOR? Sanifoam bir sünger işleyici firmadır : Otomotivden, filtrasyona, ses yalıtımından, akustik düzenlemeye, temizlik süngerinden, non-woven üretimine kadar pek çok alanda faaliyet gösterebilen Sanifoam, müşteri odaklı çözümler sunabilen esnek yapısıyla Türkiye deki önde gelen üreticilerindendir. Şirket üretim birimlerinde süngerin kesimi, form verilmesi, laminasyon, emprenyasyon gibi üretim süreçlerini birlikte uygulayabilecek teknik donanıma sahiptir.

19 OTOMOTİV YALITIMINDA TAHMİNİ PAZAR PAYIMIZ: Midibüs ve Otobüste Yüzde 50, Kamyonda Yüzde 30 Sanifoam ın otomotiv sektöründeki ana faaliyet alanı, hafif ve ağır ticari araçlar için ses ve ısı yalıtım parçaları üretmektir. Şirketin midibüs ve otobüs ana sanayileri arasında üretim hattına verilen ürünler açısından pazar payı % 50 nin üzerinde olduğu tahmin edilmektedir. Şirket, bu alanda 6 firmayla rekabet etmektedir. 4 firma ile rekabet edilen kamyon sektöründe ise, ürettiği ürünlere göre Sanifoam ın pazar payı % 30 un üzerinde olduğu öngörülmektedir. Türkiye de binek araçları ve hafif ticari araçlar için yalıtım sektörü farklı bir yapıya sahip olup rakip firmalar genellikle yabancı ortaklı Türk firmaları ya da doğrudan yabancı firmalardır. Aylık üretim adetlerinin çok yüksek olduğu bu sektörde de Sanifoam aldığı bazı özel projelerle rakiplerine göre avantajlı bir konumda bulunmaktadır. Şirketin otomotiv sektöründeki hedefi, ticari araçlardaki tecrübesini binek araçlar alanına da yayarak ürün ve müşteri sayısında istikrarlı bir büyüme sağlamaktır.

20 OTOMOTİV SEKTÖRÜ İÇİN İMAL EDİLEN ÜRÜNLER

21 SANİFOAM IN OTOMOTİV ÜRÜNLERİNİ KİMLER SATIN ALIYOR? Tabii ki Türkiye ve Dünyanın Dev Şirketleri

22 İNŞAAT VE SANAYİ YALITIM SEKTÖRÜNDE ÖNEMLİ BİR AKTÖR Tahmini Pazar Payımız : Havalandırma Kanalında Yüzde 45, Ses Yalıtımında Yüzde 25 Şirketin inşaat yalıtım sektörü için başlıca hizmetleri, binalarda ses ve akustik yalıtım ürünleri, havalandırma kanalları ses yalıtımı ürünleri ve çatı profili yalıtım ürünleridir. Tonaj olarak en önemli grup olan havalandırma kanalı yalıtım ürünlerinde başlıca 3 firma ile rekabet eden şirketin pazar payının % 45 in üzerinde olduğu tahmin edilmektedir. Bu sektörde de pazar paylarının ölçüldüğü sağlıklı bir veri kaynağı bulunmamaktadır. Sanifoam sanayi yalıtım sektöründe faaliyet gösteren 3 ana firmadan biridir. Pazar payının % 25 civarında olduğu tahmin edilmektedir. Sanayi yalıtım sektörü, şirketin yakın vadede hızlı büyüme sağlayabileceği bir alandır. Şirket bu sektördeki faaliyetlerini geliştirebilecek bilgi ve alt yapıya sahiptir. Şirketin inşaat yalıtım sektöründeki hedefi, toplumdaki gelişen yalıtım bilincine paralel olarak genişleyen pazarda üretim kalitesinden ödün vermeksizin payını korumaktır.

23 YÜKSEK TEKNOLOJİYE DAYALI KALİTELİ YALITIM ÜRÜNLERİ

24 SANİFOAM IN YALITIM ÜRÜNLERİNİN MÜŞTERİSİ OLAN BU ŞİRKETLERİ TANIYOR MUSUNUZ?

25 PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMLİ ŞİRKETLERİNDEN Temizlik ve Perakendede Tahmini Yüzde 30 Pazar Payı Sanifoam, perakende sektöründe 2005 yılından bugüne yaklaşık 7 yıldır faaliyet göstermenin ve bu kadar kısa zaman içinde üretim yelpazesini çeşitlendirmenin, buna bağlı olarak da sürekli yükselen cirosu ile pazarı çok iyi tanımanın avantajlarına sahiptir. 5 ana üretici firmanın yer aldığı temizlik ve perakende sektöründe şirketin payı yaklaşık olarak % 30 oranındadır. Özel marka üretim pazarında ise şirket parça sayısı ve adına üretim yaptığı firmalar açısından değerlendirildiğinde pazardaki en önemli oyunculardandır. Şirketin perakende sektöründe iki temel hedefi vardır. Hedeflerin birincisi hammadde üretimini artırmak ve çeşitlendirmek, ikincisi ise kendi markası olan Sanitex in özellikle iç piyasada pazar payını genişletmektir.

26 PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMLİ ŞİRKETLERİNDEN Temizlik ve Perakendede Tahmini Yüzde 30 Pazar Payı

27 SANİFOAM GÜCÜNÜ AR-GE DEN ALIYOR 2009 yılında otomotiv ve sanayi yalıtım sektörüne yönelik olarak gerçekleştirilen ürünlerin ses iletim ve ses yutma katsayılarını ölçmek amacıyla, Ar-Ge bölümü tarafından Alfa Kabin Test Odası geliştirildi yılında tescilli markası olan Firex adı altında üretilen yanmaz poliüretan köpüklerle ilgili, İngiltere Warrington Research Institute dan yanmazlık belgesini alarak ürünün tüm dünyada satılabilir nitelik kazanmasını sağladı. Otomotiv sektöründeki faaliyetlerini zaman içinde hızlandıran Sanifoam, hafif ve ağır ticari araçlar için ses ve ısı yalıtım parçaları üretiminde uzmanlaştı. Bu sektördeki çalışmalarını geliştirmeyi amaçlayan şirket 2004 yılında TS Kalite Sistem Belgesi ni alarak otomotiv sektörünün resmi yan sanayicileri arasında yerini aldı. Temizlik sektöründeki faaliyetlerini genişleten Sanifoam, Türkiye nin ithal ettiği ürünler arasında olan bulaşık süngeri keçesini üretmek üzere 2005 yılında Ar-Ge çalışmalarını başlattı yılında tamamladığı Keçe Üretim Hattı sayesinde tedarik kolaylığı ve fiyat avantajı sağlayan şirket bu yatırımını kesim, yapıştırma ve paketleme makineleri ile de destekleyerek yıllık bulaşık süngeri üretim kapasitesini adede çıkardı.

28 UZMAN EKİP VE YETKİ SERTİFİKALARI

29 SANİFOAM IN GELİRLERİNDE İHRACATIN PAYI YÜZDE 23

30 SANİFOAM İHRACAT TİMLERİ İÇİN HER PAZAR ÇOK YAKIN

31 ADI UZAK DOĞU OLSA DA İHRACAT TİMLERİMİZE ÇOK YAKIN

32 BAHARDA DA KIŞTA DA ARAP ÜLKELERİ VE AFRİKA DAYIZ

33 SANİFOAM BİLANÇOLAR (Son 3 yıl)

34 SANİFOAM GELİR TABLOSU (Son 3 yıl)

35 SANİFOAM FİNANSAL ORANLAR

36 SANİFOAM IN SEKTÖRLERE GÖRE CİRO PAYLARI NEDİR?

37 SANİFOAM IN GELİRLERİNDE SEKTÖREL PAYLAR

38 SANİFOAM 2012 YILINDA HANGİ YATIRIMLARI YAPTI? 1 Şirketin var olan makine parkının tamamında iyileştirmeler, ek makine ve teçhizat ilaveleri yapıldı. Burada kalite ve üretim artışı hedefi olarak saptanan yüzde 20 lik ek kapasite yaratılması hedefi tutturuldu. 2 - Bursa fabrikası için yeni üretim hattı kuruldu. 3 Çerkezköy fabrikasına ilave metrekare depolama alanı yapıldı ve ring hattı bitirildi.

39 SANİFOAM IN 2013 YILI YATIRIM HEDEF VE ÖNGÖRÜLERİ 1- Varolana göre iki misli kapasiteye ulaşacak olan yeni empregne ürün hattının tamamlanması planlanıyor (2013 yılı Nisan ayında devreye girmesi hedefleniyor) 2- Temizlik süngerleri otomasyon hattının bitirilmesi planlanıyor (2013 yılı Mayıs ayında devreye girmesi hedefleniyor) 3- Bursa fabrikası Apre hattının tamamlanması planlanıyor (2013 yılı Haziran ayında devreye girmesi hedefleniyor) 4- Çerkezköy fabrikası laminasyon hattının bitirilmesi planlanıyor (2013 yılı Ekim ayında devreye girmesi hedefleniyor)

40 SANİFOAM IN 2013 YILI CİRO VE KAR HEDEFİ Tüm bu yatırımların devreye girmesiyle birlikte 2013 yılını karlı bir yıl olarak kapatmayı hedefliyoruz Yılı Ciro Hedefimiz: TL

41 SANİFOAM IN YATIRIMCI İLİŞKİLERİ BİRİMİ HİZMETİNİZDE Sanifoam size, siz de Sanifoam a çok yakınsınız. Sanifoam ortakları, artık merak ettikleri her konuda, her zaman, telefon, e-posta, internet yoluyla Sanifoam a kolaylıkla ulaşabilecekler. Yatırımcısını her şeyden önce düşünen Sanifoam, SPK nın herhangi bir talebi olmadan Yatırımcı İlişkileri Birimi ni kurdu.

42 SANİFOAM TOPLUMDAKİ ROLÜNÜ BİLİYOR, SOSYAL SORUMLULUKLAR ÜSTLENİYOR SANİFOAM 2012 yılı içerisinde, 1 Lösemili Çocuklar Vakfı na (LÖSEV) çeşitli bağışlarda bulundu. 2 Okullara doğrudan temizlik malzemesi bağışları yaptı. 3 Çeşitli hastanelere ve hastalara doğrudan hasta yatağı bağışları yaptı.

43 SANİFOAM FABRİKA ATIKLARININ TÜMÜNÜ GERİ DÖNÜŞTÜRÜYOR VE ÜRETİME KAZANDIRIYOR Sanifoam, 2006 yılında bulaşık süngeri keçesi üretimine başladı yılında ISO Çevre Yönetim Sistemi Belgesi ni aldı Sanifoam, çevre temizliği ve güvenliği için de hiçbir masraftan kaçınmadı. Çerkezköy deki fabrikamızda, üretimde ortaya çıkan atıkların tümünü geri dönüştürüyor ve yeniden üretime kazandırıyoruz. Sanifoam, bundan sonra da her yeni adımında «önce temiz çevre, sonra üretim» sloganıyla yürüyecek.

44 Çanakkale Boğazı nın güney sahillerinde, Troas bölgesinde bir sırtın üstünde kurulan şehir büyük su baskınlarına maruz kaldığında, Truva Kralı, Trakya daki Sünger Kralı ndan yardım ister, o da gelip süngerle suyu çeker ve Truvalıları kurtarırdı. Homeros - İsa dan önce 8. Yüzyıl S.N. (Sanifoam ın Notu) : Aslında Homeros a ilişkin böyle bir bilgi İlyada ya Odysseia da geçmiyor. Ama Truva bugün olsaydı ve bizden yardım isteseydi seve seve yardımına koşardık.

45

SANİFOAM SÜNGER SANAYİ ve TİCARET. A.Ş. 2011 YILI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SANİFOAM SÜNGER SANAYİ ve TİCARET. A.Ş. 2011 YILI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU SANİFOAM SÜNGER SANAYİ ve TİCARET. A.Ş. 2011 YILI 1.Rapor Dönemi: 01.01.2011-31.12.2011 2.Ortaklığın Ünvanı: Sanifoam Sünger Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 3.Ortaklığın İletişim Bilgileri: Merkez ve

Detaylı

Faaliyet Raporu 2013. Dönemi : 01.01.2013 31.12.2013. www.sanifoam.com.tr 1

Faaliyet Raporu 2013. Dönemi : 01.01.2013 31.12.2013. www.sanifoam.com.tr 1 Faaliyet Raporu 2013 Dönemi : 01.01.2013 31.12.2013 www.sanifoam.com.tr 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın mesajı İÇİNDEKİLER Yönetim Kurulu Başkanı nın mesajı 3 Sanifoam Üst Yönetimi 4 Sanifoam ı Kim Denetliyor

Detaylı

SANİFOAM SÜNGER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ PİYASA DANIŞMANI RAPORU. 03 Nisan 2012. Piyasa Danışmanı ETİ YATIRIM A.Ş.

SANİFOAM SÜNGER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ PİYASA DANIŞMANI RAPORU. 03 Nisan 2012. Piyasa Danışmanı ETİ YATIRIM A.Ş. SANİFOAM SÜNGER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ PİYASA DANIŞMANI RAPORU 03 Nisan 2012 Piyasa Danışmanı ETİ YATIRIM A.Ş. İçindekiler 1 Raporun Konusu... 7 2 Şirketi Tanıtıcı Bilgiler... 7 2.1 Şirketin

Detaylı

Otokar OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU

Otokar OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 31.03.2014 FAALİYET RAPORU Şirketimizin, 2014 yılının ilk çeyreğini

Detaylı

2013 Finansal Sonuçları

2013 Finansal Sonuçları 2013 Finansal Sonuçları Ajanda 2013 Yılı Gelişmeleri Haydar Yenigün Ford Motor Company ve Avrupa Pazarı Verileri William Periam Finansal Sonuçlar Oğuz Toprakoğlu Sorular & Cevaplar Sayfa 2 Haydar Yenigün

Detaylı

Faaliyet Raporu 2014. Dönemi : 01.01.2014 31.12.2014. sanifoam.com.tr

Faaliyet Raporu 2014. Dönemi : 01.01.2014 31.12.2014. sanifoam.com.tr Faaliyet Raporu 2014 Dönemi : 01.01.2014 31.12.2014 sanifoam.com.tr 1 İÇİNDEKİLER Şirket hakkında genel bilgiler ve şirket künyesi 3 Vizyonumuz - Misyonumuz 4 Şirket Sermayesi, Ortaklık Yapısı ve İştirakleri

Detaylı

Ara Dönem Faaliyet Raporu

Ara Dönem Faaliyet Raporu Ara Dönem Faaliyet Raporu Dönemi : 01.01.2015-31.03.2015 sanifoam.com.tr 1 İÇİNDEKİLER Şirket hakkında genel bilgiler ve şirket künyesi 3 Vizyonumuz - Misyonumuz 4 Şirket Sermayesi, Ortaklık Yapısı ve

Detaylı

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU RAPORU 1 OCAK 31 ARALIK 2014

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU RAPORU 1 OCAK 31 ARALIK 2014 OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU RAPORU 1 OCAK 31 ARALIK 2014 OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU RAPORU Sayın Hissedarlarımız, Şirketimizin,

Detaylı

2013 yılı toplam cirosu ,53 TL, net karımız ise ,88 TL olmuştur.

2013 yılı toplam cirosu ,53 TL, net karımız ise ,88 TL olmuştur. Sayın Ortaklarımız, 2013 yılı çalışmalarımızın esasını yine ağırlıklı olarak üretim faaliyetleri oluşturmuştur. Yeni bazı ürün çeşitlerinin ilavesi ve mevcut imalat kalemlerinin daha da geliştirilmesi,

Detaylı

ANALİST TOPLANTISI SUNUMU

ANALİST TOPLANTISI SUNUMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (SAYAS) ANALİST TOPLANTISI SUNUMU ARALIK 2015 İSTANBUL SAY Reklamcılık A.Ş İştiraklerimiz Faaliyetler Finansal Göstergeler

Detaylı

Faaliyet Raporu. Dönemi : sanifoam.com.tr

Faaliyet Raporu. Dönemi : sanifoam.com.tr Faaliyet Raporu Dönemi : 01.01.2017-30.06.2017 sanifoam.com.tr 1 İÇİNDEKİLER Şirket hakkında genel bilgiler ve şirket künyesi 3 Vizyonumuz - Misyonumuz 4 Şirket Sermayesi, Ortaklık Yapısı ve İştirakleri

Detaylı

UŞAK SERAMİK SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU I GİRİŞ

UŞAK SERAMİK SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU I GİRİŞ Sayfa No: 1 I GİRİŞ 1. RAPORUN DÖNEMİ : 01 Ocak 2008 30 Haziran 2008 2. ORTAKLIĞIN ÜNVANI : UŞAK SERAMİK SANAYİİ A.Ş. 3. YÖNETİM KURULU - DENETİM KURULU VE YETKİLERİ YÖNETİM KURULU Ana sözleşmemizin 8.

Detaylı

1Y12 Finansal Sonuçları Analist Toplantısı. 1 Ağustos 2012

1Y12 Finansal Sonuçları Analist Toplantısı. 1 Ağustos 2012 1Y12 Finansal Sonuçları Analist Toplantısı 1 Ağustos 2012 Ajanda Son Gelişmeler Haydar Yenigün Global Ford ve Güncel Pazar Verileri Grant Belanger 1Y12 Finansal Sonuçları Oğuz Toprakoğlu Soru & Cevap Sayfa

Detaylı

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş.

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. 2017 YILI ÖNGÖRÜLEN İLİŞKİLİ TARAF İŞLEMLERİNE İLİŞKİN RAPOR Genel Bilgiler Bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun (SPK) II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin (Tebliğ)

Detaylı

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. 2014 YILINDA GERÇEKLEŞEN VE 2015 YILINDA AYNI KOŞULLARDA GERÇEKLEŞECEK İLİŞKİLİ TARAF İŞLEMLERİNE İLİŞKİN RAPOR

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. 2014 YILINDA GERÇEKLEŞEN VE 2015 YILINDA AYNI KOŞULLARDA GERÇEKLEŞECEK İLİŞKİLİ TARAF İŞLEMLERİNE İLİŞKİN RAPOR Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. 2014 YILINDA GERÇEKLEŞEN VE 2015 YILINDA AYNI KOŞULLARDA GERÇEKLEŞECEK İLİŞKİLİ TARAF İŞLEMLERİNE İLİŞKİN RAPOR Genel Bilgiler Bu rapor 2014 yılında yürürlükte olan Sermaye

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİZ RAPORU

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİZ RAPORU FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİZ RAPORU ULUSOY UN EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. 10 KASIM 2014 ATIG YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Önemli Not İşbu rapor, ATIG Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından, Sermaye

Detaylı

Faaliyet Raporu. sanifoam.com.tr

Faaliyet Raporu. sanifoam.com.tr Faaliyet Raporu 2015 Dönemi : 01.01.2015-31.12.2015 sanifoam.com.tr 1 İÇİNDEKİLER Şirket hakkında genel bilgiler ve şirket künyesi 3 Vizyonumuz - Misyonumuz 4 Şirket Sermayesi, Ortaklık Yapısı ve İştirakleri

Detaylı

Yeni üretim hattı ile kapasite artısı aylık ve yıllık ciromuzda en az %20'lik artış sağlanmıştır.

Yeni üretim hattı ile kapasite artısı aylık ve yıllık ciromuzda en az %20'lik artış sağlanmıştır. TR52 (Konya, Karaman) Düzey 2 Bölgesi için, bölgesel gelişmeyi hızlandırmak, bölgesel gelişmenin sürdürülebilirliğini sağlamak, bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak amacıyla çalışmalarını

Detaylı

REFERANS MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2015-31.12.2015 DÖNEMİ YILLIK FAALİYET RAPORU

REFERANS MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2015-31.12.2015 DÖNEMİ YILLIK FAALİYET RAPORU REFERANS MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2015-31.12.2015 DÖNEMİ YILLIK FAALİYET RAPORU WWW.referansmenkul.com.tr www.primetrade.com.tr Referans Menkul Değerler AŞ. Tescilli Markası İÇİNDEKİLER: A-

Detaylı

UŞAK SERAMİK SAN.A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU I GİRİŞ

UŞAK SERAMİK SAN.A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU I GİRİŞ Sayfa No: 1 I GİRİŞ 1. RAPORUN DÖNEMİ : 01 Ocak 2008 31 Mart 2008 2. ORTAKLIĞIN ÜNVANI : UŞAK SERAMİK SANAYİİ A.Ş. 3. YÖNETİM KURULU - DENETİM KURULU VE YETKİLERİ YÖNETİM KURULU Ana sözleşmemizin 8. Maddesi

Detaylı

1Y 2018 Finansal Sonuçlar. Herkese Açık Public

1Y 2018 Finansal Sonuçlar. Herkese Açık Public 1Y 2018 Finansal Sonuçlar Agenda 2 Önemli Gelişmeler Avrupa Pazarı ve Ford Motor Company Finansal Sonuçlar Soru - Cevap 3 Önemli Gelişmeler Otomotiv Pazarı ve Ford Otosan 4 1Y18 Yurt İçi Satışlar Segmentler

Detaylı

KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01.01.2012 30.09.2012 FAALİYET RAPORU 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1.... 3-4 2. Sektörel Gelişmeler... 5 3. Şirketin Sektörel Politikaları... 5 4. Şirketin Faaliyette Bulunduğu

Detaylı

Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı.

Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı. Basın Bülteni Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı. Şişecam, Yenişehir Cam Kompleksi nde yer alan Anadolu Cam Fabrikası 4. Cam

Detaylı

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1966 yılında, Koç Topluluğu, ilk Türk yapımı otomobil Anadol u Otosan A.Ş. fabrikalarında üretti. Büyük bir coşkuyla karşılanan ve üretildiği yıllar

Detaylı

Çeyrek Finansal Sonuçlar

Çeyrek Finansal Sonuçlar 2014 1. Çeyrek Finansal Sonuçlar Ajanda Yeni Ürünler, Ford ve Avrupa Pazarı William Periam Finansal Sonuçlar Oğuz Toprakoğlu Soru & Cevap William Periam Genel Müdür Baş Yardımcısı Yeni Ürünler TRANSIT

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2011-30 HAZİRAN 2011 FAALİYET RAPORU ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI Esas Sermaye Ödenmiş Sermaye : 12.500.000 TL : 12.500.000 TL Şirketimizn

Detaylı

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş.

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. 2016 YILI ÖNGÖRÜLEN İLİŞKİLİ TARAF İŞLEMLERİNE İLİŞKİN RAPOR Genel Bilgiler Bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun (SPK) II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin (Tebliğ)

Detaylı

Faaliyet Raporu. Dönemi : sanifoam.com.tr

Faaliyet Raporu. Dönemi : sanifoam.com.tr Faaliyet Raporu Dönemi : 01.01.2017-31.12.2017 sanifoam.com.tr 1 İÇİNDEKİLER Şirket hakkında genel bilgiler ve şirket künyesi 3 Vizyonumuz - Misyonumuz 4 Şirket Sermayesi, Ortaklık Yapısı ve İştirakleri

Detaylı

ADEL HİSSE ANALİZİ. ADEL Endeksin Üzerinde Getiri 03.09.2014. Hisse Data Hisse Kodu ADEL

ADEL HİSSE ANALİZİ. ADEL Endeksin Üzerinde Getiri 03.09.2014. Hisse Data Hisse Kodu ADEL 03.09.2014 ADEL HİSSE ANALİZİ ADEL için kararımız Endeksin Üzerinde Getiri yönündedir ve yapmış olduğumuz değerleme sonucunda %16 getiri potansiyeli ile 61,90 TL fiyat hedefine ulaşmış bulunmaktayız. Değerleme

Detaylı

DÜNYADA VE TÜRKİYE DE BOYA SEKTÖRÜ

DÜNYADA VE TÜRKİYE DE BOYA SEKTÖRÜ DÜNYADA VE TÜRKİYE DE BOYA SEKTÖRÜ Haziran 2015 BOYA SANAYİCİLERİ DERNEĞİ Bosad 2003 yılında kurulmuştur. Üyeleri hem boya üreticileri hem de hammadde ve hizmet tedarikçileridir. 100 e yakın üye ile sektörün

Detaylı

TOFAŞ 2015 3. ÇEYREK ANALİST SUNUMU 05.11.2015 1

TOFAŞ 2015 3. ÇEYREK ANALİST SUNUMU 05.11.2015 1 TOFAŞ 2015 3. ÇEYREK ANALİST SUNUMU 05.11.2015 1 AJANDA 2015 3. Çeyrek Öne Çıkanlar Türk Otomotiv Sanayii Üretim ve Kapasite Kullanım Oranı Yurtiçi Pazar Gelişimi Tofaş Yurtiçi Pazar Gelişimi İhracat Pazar

Detaylı

ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş.

ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş. ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01.01.2010-31.12.2010 FAALİYET RAPORU İçindekiler Yönetim Kurulu... 2 Denetim Kurulu.. 2 Sermaye Yapısı.. 2 Temettü

Detaylı

1Ç15 Finansal Sonuçları Nisan 2015

1Ç15 Finansal Sonuçları Nisan 2015 1Ç15 Finansal Sonuçları Nisan 2015 Pazar Gelişmeleri Endüstride 2011 den sonra en yüksek 1.çeyrek satış rakamları 1Ç15 Yurt içi satışlar Segmentler Pazar Ford Otosan Pazar Payı, % Sıralama Ticari Araçlar

Detaylı

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI KOSGEB DESTEKLERİ GENEL DESTEK PROGRAMI Programın Gerekçesi: Proje hazırlama kapasitesi düşük KOBİ ler ile KOSGEB hedef kitlesine yeni dahil olmuş sektörlerdeki

Detaylı

Faaliyet Raporu. Dönemi : sanifoam.com.tr

Faaliyet Raporu. Dönemi : sanifoam.com.tr Faaliyet Raporu Dönemi : 01.01.2018-30.09.2018 sanifoam.com.tr 1 İÇİNDEKİLER Şirket hakkında genel bilgiler ve şirket künyesi 3 Vizyonumuz - Misyonumuz 4 Şirket Sermayesi, Ortaklık Yapısı ve İştirakleri

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2011-31 MART 2011 FAALİYET RAPORU ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI Esas Sermaye : 12.500.000 TL Ortaklar Hisse Tutarı (TL) % İsmail Katmerci

Detaylı

Aylık Finansal Sonuçlar Analist Toplantısı. 13 Ağustos 2013

Aylık Finansal Sonuçlar Analist Toplantısı. 13 Ağustos 2013 2013 6 Aylık Finansal Sonuçlar Analist Toplantısı 13 Ağustos 2013 Ajanda İkinci Çeyrekteki Gelişmeler Ford Motor Company ve Güncel Pazar Verileri 2013 Altı Aylık Finansal Sonuçlar Soru ve Cevap Sayfa 2

Detaylı

GENEL BİLGİ. KOBİ ler ve KOSGEB

GENEL BİLGİ. KOBİ ler ve KOSGEB GENEL BİLGİ KOBİ ler ve KOSGEB 1 Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço toplamı veya net satış hasılatı 40 milyon TL yi geçmeyen işletmeler Ölçek Çalışan Sayısı

Detaylı

T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Mehmet TEZYETİŞ OSTİM Hizmet Merkezi Müdürü

T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Mehmet TEZYETİŞ OSTİM Hizmet Merkezi Müdürü KOSGEB T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Mehmet TEZYETİŞ OSTİM Hizmet Merkezi Müdürü KOSGEB VE KURULUŞ AMACI KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2012 31 MART 2012 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE ESAS SÖZLEŞMEDE

Detaylı

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU. Nisan 2012 GÜBRETAŞ BİR TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ İŞTİRAKİDİR.

YATIRIMCI SUNUMU. Nisan 2012 GÜBRETAŞ BİR TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ İŞTİRAKİDİR. YATIRIMCI SUNUMU Nisan 2012 GÜBRETAŞ BİR TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ İŞTİRAKİDİR. Gübre Fabrikaları T.A.Ş Kuruluş Tarihi 25.12.1952 Sermaye Tutarı 83.500.000TL Borsa İMKB Hisse Kodu GUBRF 2 GÜBRE

Detaylı

CAM VE SERAMİK İNŞAAT MALZEMELERİ

CAM VE SERAMİK İNŞAAT MALZEMELERİ CAM VE SERAMİK İNŞAAT MALZEMELERİ HS No: 6907, 6908, 6910, 7003, 7004, 7005, 7008, 7016, 7019 Cam ve seramik inşaat malzemeleri sektörü kapsamında başlıca ihraç ürünlerimiz refrakter (69.02), seramik yer

Detaylı

Faaliyet Raporu. sanifoam.com.tr

Faaliyet Raporu. sanifoam.com.tr Faaliyet Raporu 2016 Dönemi : 01.01.2016-31.12.2016 sanifoam.com.tr 1 İÇİNDEKİLER Şirket hakkında genel bilgiler ve şirket künyesi 3 Vizyonumuz - Misyonumuz 4 Şirket Sermayesi, Ortaklık Yapısı ve İştirakleri

Detaylı

Türkiye de Plastik Sektörü & Maliyet Tasarrufu Tekniklerinin Önemi

Türkiye de Plastik Sektörü & Maliyet Tasarrufu Tekniklerinin Önemi Türkiye de Plastik Sektörü & Maliyet Tasarrufu Tekniklerinin Önemi Yavuz EROĞLU Yönetim Kurulu Başkanı 1 10 Eylül 2015 TÜRKİYE PLASTİK SEKTÖRÜ TÜRKİYE PLASTİK SEKTÖRÜ; SEKTÖRDE FAALİYET GÖSTEREN 6500 FİRMA

Detaylı

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. 01 Ocak 31 Mart 2009 Dönemi Faaliyet Raporu

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. 01 Ocak 31 Mart 2009 Dönemi Faaliyet Raporu Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. 01 Ocak 31 Mart 2009 Dönemi Faaliyet Raporu 1- a)raporun Dönemi: 01.01.2009-31.03.2009 b)ortaklığın Unvanı: Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. c)faaliyet Dönemindeki

Detaylı

ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 OCAK 2014-30 HAZİRAN 2014 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 OCAK 2014-30 HAZİRAN 2014 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 OCAK 2014-30 HAZİRAN 2014 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU I-GİRİŞ: 1- Raporun Dönemi : 01.01.2014 30.06.2014 2- Ortaklığın Unvanı : ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU. Temmuz 2012 GÜBRETAŞ BİR TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ İŞTİRAKİDİR.

YATIRIMCI SUNUMU. Temmuz 2012 GÜBRETAŞ BİR TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ İŞTİRAKİDİR. YATIRIMCI SUNUMU Temmuz 2012 GÜBRETAŞ BİR TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ İŞTİRAKİDİR. Gübre Fabrikaları T.A.Ş Kuruluş Tarihi 25.12.1952 Sermaye Tutarı 83.500.000TL Borsa İMKB Hisse Kodu GUBRF 2 GÜBRE

Detaylı

TEMİZLİK MADDELERİ SEKTÖRÜ

TEMİZLİK MADDELERİ SEKTÖRÜ TEMİZLİK MADDELERİ SEKTÖRÜ HS No: 34.01, 34.02, 34.03, 34.04, 34.05, 34.06, 34.07 DÜNYA TEMİZİLİK ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ Temizlik maddeleri deterjanlar ve sabunlardan oluşmaktadır. Bu sektörün üretmekte olduğu

Detaylı

9A 2013 Finansal Sonuçları

9A 2013 Finansal Sonuçları 9A 2013 Finansal Sonuçları 1 Kasım 2013 Ajanda Üçüncü Çeyrekteki Gelişmeler Ford Motor Company ve Pazar Verileri 2013 Dokuz Aylık Finansal Sonuçlar Sayfa 2 Üçüncü Çeyrekteki Gelişmeler Haydar Yenigün,

Detaylı

9M2014 Financial Results. 9A2014 Finansal Sonuçlar

9M2014 Financial Results. 9A2014 Finansal Sonuçlar 9M2014 Financial Results 9A2014 Finansal Sonuçlar Gündem Önemli Gelişmeler Ford Motor Co. ve Avrupa Pazarları Finansal Sonuçlar Soru & Cevap Haydar Yenigün Genel Müdür 2014 te Ford Otosan Yeni Modeller

Detaylı

Seri:XI, No:29 sayılı Tebliğe istinaden hazırlanmış 30.6.2011 tarihli Faaliyet Raporudur.

Seri:XI, No:29 sayılı Tebliğe istinaden hazırlanmış 30.6.2011 tarihli Faaliyet Raporudur. ÖZBAL ÇELİK BORU Seri:XI, No:29 sayılı Tebliğe istinaden hazırlanmış 30.6.2011 tarihli Faaliyet Raporudur. a) Raporun Dönemi: 1.1.2011-30.6.2011 Ortaklığın Ünvanı: Özbal Çelik Boru San. Tic. Ve Taah. A.Ş.

Detaylı

Kaynak Verimliliği Değerlendirme Formu Genel Ölçütler

Kaynak Verimliliği Değerlendirme Formu Genel Ölçütler Bu Değerlendirme Envanteri katılımcıları için bir rehber niteliği taşımakta olup konuyla ilgili alınabilecek bir profesyonel danışmanlık hizmetinin yerine geçmez. Bu nedenle; bu Değerlendirme Envanteri

Detaylı

1Ç13 Finansal Sonuçları Analist Toplantısı 30 Nisan 2013

1Ç13 Finansal Sonuçları Analist Toplantısı 30 Nisan 2013 1Ç13 Finansal Sonuçları Analist Toplantısı 30 Nisan 2013 April 30, 2013 Ajanda 1Ç Gelişmeler Haydar Yenigün Ford Motor Company & Güncel Pazar Verileri Grant Belanger 1Ç Finansal Sonuçları Oğuz Toprakoğlu

Detaylı

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. 01 Ocak - 30 Haziran 2008 Dönemi Faaliyet Raporu

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. 01 Ocak - 30 Haziran 2008 Dönemi Faaliyet Raporu Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. 01 Ocak - 30 Haziran 2008 Dönemi Faaliyet Raporu 1-Raporun Dönemi: 01.01.2008-30.06.2008 2-Ortaklığın Unvanı: Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. 3-Faaliyet Dönemindeki

Detaylı

AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİ A.Ş. 30 HAZİRAN 2009 TARİHİNDE SONA EREN ARA HESAP DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİ A.Ş. 30 HAZİRAN 2009 TARİHİNDE SONA EREN ARA HESAP DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİ A.Ş. 30 HAZİRAN 2009 TARİHİNDE SONA EREN ARA HESAP DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1- KISACA AKSA Faaliyet Konusu Ana faaliyet konusu akrilik esaslı tow, tops ve elyaf

Detaylı

Türkiye de Ulusal Politikalar ve Endüstriyel Simbiyoz

Türkiye de Ulusal Politikalar ve Endüstriyel Simbiyoz Türkiye de Ulusal Politikalar ve Endüstriyel Simbiyoz Ferda Ulutaş Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı KALKINMA AJANSLARI VE BÖLGE PLANLARI İÇİN ENDÜSTRİYEL SİMBİYOZ ÇALIŞTAYI 31 Ocak 1 Şubat 2013 CK Farabi

Detaylı

TEKSTİL İMALATI SANAYİ SEKTÖR RAPORU

TEKSTİL İMALATI SANAYİ SEKTÖR RAPORU TEKSTİL İMALATI SANAYİ SEKTÖR RAPORU İÇİNDEKİLER YÖNETİCİ ÖZETİ 1.BÖLÜM TEKSTİL İMALATI SANAYİNİN TANIMI VE KAPSAMI 1.1 TEKSTİL İMALATI SANAYİ 1.2 TEKSTİL İMALATI SANAYİNİN KAPSAMI 2.BÖLÜM SEKTÖRÜN GELİŞİMİ

Detaylı

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır.

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır. E N D Ü S T R İ Y E L Y A L I T I M D A Ç Ö Z Ü M O R T A Ğ I N I Z HAKKIMIZDA Formplast 1991 yılından bu yana, yarı mamul olarak ithal ettiği yalıtım malzemeleri ve yapışkanları kendi tesislerinde müşterilerin

Detaylı

İÇİNDEKİLER BİRİNCİ ÜNİTE EKONOMİK VE FİNANSAL SİSTEM İKİNCİ ÜNİTE PARANIN ZAMAN DEĞERİ

İÇİNDEKİLER BİRİNCİ ÜNİTE EKONOMİK VE FİNANSAL SİSTEM İKİNCİ ÜNİTE PARANIN ZAMAN DEĞERİ İÇİNDEKİLER BİRİNCİ ÜNİTE EKONOMİK VE FİNANSAL SİSTEM 1 13 1. EKONOMİK SİSTEM 2 2. FİNANSAL SİSTEM 5 3. FİNANSAL SİSTEMİN UNSURLARI 8 4. FİNANSAL PİYASALARIN YAPISI 9 4.1. Borç ve Öz Sermaye Yapısı 9 4.2.

Detaylı

Ford Otomotiv Sanayi A. Ş. 1 Ocak 30 Eylül 2017 Faaliyet Raporu

Ford Otomotiv Sanayi A. Ş. 1 Ocak 30 Eylül 2017 Faaliyet Raporu Ford Otomotiv Sanayi A. Ş. 1 Ocak 30 Eylül 2017 Faaliyet Raporu ŞİRKET BİLGİLERİ Yönetim Kurulu ve Komiteler: Esas Mukavelemizin 10 uncu maddesine göre Şirketimiz, Genel Kurul tarafından Türk Ticaret Kanunu

Detaylı

VAKIF PORTFÖY BIST30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)

VAKIF PORTFÖY BIST30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) VAKIF PORTFÖY BIST30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER Vakıf Portföy BIST30 Endeksi Hisse Senedi Fonu

Detaylı

BİYOKÜTLE SİSTEMLERİ VE TÜRKİYE KAZAN SEKTÖRÜ

BİYOKÜTLE SİSTEMLERİ VE TÜRKİYE KAZAN SEKTÖRÜ BİYOKÜTLE SİSTEMLERİ VE TÜRKİYE KAZAN SEKTÖRÜ KBSB Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği - 2014 Ahmet Cevat Akkaya www.kbsb.org.tr Milyar Kaçınılmaz Son? Misyon? Tek gerçek kaynak - Dünya Dünya popülasyon

Detaylı

Faaliyet Raporu. Dönemi : sanifoam.com.tr

Faaliyet Raporu. Dönemi : sanifoam.com.tr Faaliyet Raporu Dönemi : 01.01.2018-31.12.2018 sanifoam.com.tr 1 İÇİNDEKİLER Şirket hakkında genel bilgiler ve şirket künyesi 3 Vizyonumuz Misyonumuz 4 Şirket Sermayesi, Ortaklık Yapısı ve İştirakleri

Detaylı

HAZİRAN 2016 Gebze Ticaret Odası Ticaret Bölümü

HAZİRAN 2016 Gebze Ticaret Odası Ticaret Bölümü HAZİRAN 2016 Gebze Ticaret Odası Ticaret Bölümü Sayı: 2016/1 TÜRKİYE DE VE DÜNYA DA BOYA SEKTÖRÜ Son dönemde dünya boya sanayisi önemli değişikliklere sahne olmaktadır. Sektörde konsantrasyon, uzmanlaşma,

Detaylı

ADANA ÜNİVERSİTE-SANAYİ ORTAK ARAŞTIRMA MERKEZİ. Rekabet Edilebilirlik Açısından Adana Sanayisinin Teknolojik Yetenek Envanterinin Belirlenmesi

ADANA ÜNİVERSİTE-SANAYİ ORTAK ARAŞTIRMA MERKEZİ. Rekabet Edilebilirlik Açısından Adana Sanayisinin Teknolojik Yetenek Envanterinin Belirlenmesi ADANA ÜNİVERSİTE-SANAYİ ORTAK ARAŞTIRMA MERKEZİ Rekabet Edilebilirlik Açısından Adana Sanayisinin Teknolojik Yetenek Envanterinin Belirlenmesi Proje Ortakları Proje Başlama-Bitiş Tarihi: 07. 07. 2009 07.

Detaylı

DYO BOYA FABRİKALARI A.Ş. 2014 Yılı Finansal Sunumu

DYO BOYA FABRİKALARI A.Ş. 2014 Yılı Finansal Sunumu DYO BOYA FABRİKALARI A.Ş. 2014 Yılı Finansal Sunumu Dyo Boya nın Gücü Kaliteli, yenilikçi, pazar odaklı ürünler Birçok segmente hitap eden geniş ürün portföyü 1.000 farklı ürün, 60.000 renk seçeneği İlk

Detaylı

1. Raporun Dönemi Bu rapor, Eczacıbaşı Yapı gereçleri Sanayi kuruluşunun 01.01.2008-31.03.2008 çalışma dönemini kapsamaktadır.

1. Raporun Dönemi Bu rapor, Eczacıbaşı Yapı gereçleri Sanayi kuruluşunun 01.01.2008-31.03.2008 çalışma dönemini kapsamaktadır. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş Ara Dönem Faaliyet Raporu 31.03.2008 I. GİRİŞ 1. Raporun Dönemi Bu rapor, Eczacıbaşı Yapı gereçleri Sanayi kuruluşunun 01.01.2008-31.03.2008 çalışma dönemini

Detaylı

31.03.15 SONUÇLARI - analist toplantısı. 08 mayıs 2015

31.03.15 SONUÇLARI - analist toplantısı. 08 mayıs 2015 31.03.15 SONUÇLARI - analist toplantısı Genel 08 mayıs 2015 gündem 2015 YILI birinci ÇEYREK ÖNE ÇIKAN KONULAR 31.03.2015 PERFORMANS ÖZETİ YURTİÇİ PAZAR VE TOFAŞ PERFORMANSI İHRACAT PAZARLARI Model bazlı

Detaylı

SAVUNMA SANAYİ VE KONYA NIN SAVUNMA SANAYİ POTANSİYELİ

SAVUNMA SANAYİ VE KONYA NIN SAVUNMA SANAYİ POTANSİYELİ KONYA TİCARET ODASI SAVUNMA SANAYİ VE KONYA NIN SAVUNMA SANAYİ POTANSİYELİ Etüd-Araştırma Servisi 21 Kasım 2007 Konya SAVUNMA SANAYİ VE KONYA NIN SAVUNMA SANAYİ I. DÜNYADA SAVUNMA SANAYİ POTANSİYELİ Son

Detaylı

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İhracat Planı Hazırlanması Süreci

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İhracat Planı Hazırlanması Süreci Trakya Kalkınma Ajansı www.trakyaka.org.tr İhracat Planı Hazırlanması Süreci 2013 İHRACAT PLANI HAZIRLANMASI SÜRECİ İhracat Planı Neden Hazırlanır? İhracattan ne beklendiğinin belirlenmesi, İhracat amaçlarına

Detaylı

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir.

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir. CATCRANE Yıllarca sahip olunan tecrübeleri artık ürüne dönüştürmüş ihtiyaç sahiplerine mühendislik ve kalite adına yeni hızlı ve kalıcı çözümler sunmayı hedeflemiş genç bir firmadır. Güçlü tasarım departmanı

Detaylı

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş.

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. 2019 YILI ÖNGÖRÜLEN İLİŞKİLİ TARAF İŞLEMLERİNE İLİŞKİN RAPOR Genel Bilgiler Bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun (SPK) II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin (Tebliğ)

Detaylı

AUTO SUMMİT Boğaziçi Üniversitesi Otomotiv Ekonomisi Zirvesi 7 Mart 2016

AUTO SUMMİT Boğaziçi Üniversitesi Otomotiv Ekonomisi Zirvesi 7 Mart 2016 AUTO SUMMİT 2016 Boğaziçi Üniversitesi Otomotiv Ekonomisi Zirvesi 7 Mart 2016 OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÖZETİ Konu 2003 2008 2009 2010 2011 2013 2014 2015 2015/2014 (%) Üretim (adet) İhracat (adet) Pazar (adet)

Detaylı

DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış

DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış 1 Tarihçe ve Gelişim 1935 te Atatürk ün direktifiyle kurulan Paşabahçe, o dönemde başlatılan el imalatı üretimini bugün Türk «Camcılık» geleneğinin de yaşatılması

Detaylı

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU 30.09.2012

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU 30.09.2012 1 AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU 30.09.2012 ORTAKLIK YAPISI Kayıtlı Sermaye : 100 milyon TL Ödenmiş Sermaye : 12.200.000 TL 7% 2% 7% 12% Akdeniz Girişim Holding A.Ş. 72% Necmeddin Şimşek

Detaylı

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU 1 AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2012 ORTAKLIK YAPISI Kayıtlı Sermaye : 100 milyon TL Ödenmiş Sermaye : 12.200.000 TL 7% 2% 7% 12% Akdeniz Girişim Holding A.Ş. 72% Necmeddin Şimşek

Detaylı

AB CUSTOMS AGENCY ACADEMY

AB CUSTOMS AGENCY ACADEMY Hariçte işleme Rejimi 2013 AB Gümrük Müşavirliği ve Danışmanlık A.Ş Uzmanları Tarafından Hazırlanmıştır Tüm Hakları Saklıdır. https://www.abcustoms.eu SUNUŞ Dış ticaret mevzuatı sıklıkla revizyona tabi

Detaylı

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İğnebekçili

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İğnebekçili Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İğnebekçili Değerli basın mensupları, Hoş geldiniz Bu yıl, Ülkemizin ilk Sanayi dalı, kalkınma ve büyümemizin en önemli lokomotif güçlerinden

Detaylı

TACİRLER PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) (ESKİ ADIYLA TACİRLER MENKUL DEĞERLER A TİPİ KARMA FONU)

TACİRLER PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) (ESKİ ADIYLA TACİRLER MENKUL DEĞERLER A TİPİ KARMA FONU) TACİRLER PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) (ESKİ ADIYLA TACİRLER MENKUL DEĞERLER A TİPİ KARMA FONU) 1 OCAK - 31 ARALIK 2015 DÖNEMİNE AİT VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN

Detaylı

Yarı Finansal Sonuçlar Analist Toplantısı

Yarı Finansal Sonuçlar Analist Toplantısı 2014 1. Yarı Finansal Sonuçlar Analist Toplantısı Ajanda Oğuz Toprakoğlu Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı İkinci Çeyrekteki Önemli Gelişmeler Operasyonel Performans Finansal Sonuçlar Courier Lansmanı

Detaylı

Stratejik Pazarlama Planlaması. Tolga DURSUN

Stratejik Pazarlama Planlaması. Tolga DURSUN Stratejik Pazarlama Planlaması Tolga DURSUN 1 İŞLETME YÖNETİM SÜRECİ PLANLAMA UYGULAMA DENETLEME o Amaçları Belirleme o Strateji ve taktikleri belirleme Örgütleme Kadrolama Yürütme Performans sonuçlarını

Detaylı

TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. 2013 YILI ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ

TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. 2013 YILI ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. 2013 YILI ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1. Başkanlık Divanı Seçimi ve Başkanlık Divanı'na Genel Kurul Tutanağını İmza Yetkisi Verilmesi, 2. Şirketimizin 2013 Yılı Çalışmaları

Detaylı

ALAN YATIRIM. Trakya Cam YS 2006 Sonuçları. 21 Mart Hedef PD: Mn US$ Cari PD: Mn US$

ALAN YATIRIM. Trakya Cam YS 2006 Sonuçları. 21 Mart Hedef PD: Mn US$ Cari PD: Mn US$ ALAN YATIRIM 21 Mart 2007 Trakya Cam YS 2006 Sonuçları YS06 da Trakya Cam ın Cirosu, dolar bazında %14 oranında artış göstermiştir. Trakya Cam ın ortaklık yapısında, T.Şişe ve Cam Fabrikası A.Ş. %60.8,

Detaylı

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU 1 AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU 30.06.2012 ORTAKLIK YAPISI Kayıtlı Sermaye : 100 milyon TL Ödenmiş Sermaye : 12.200.000 TL 7% 2% 7% 12% Akdeniz Girişim Holding A.Ş. 72% Necmeddin Şimşek

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 2015 3. Çeyrek Finansal Sunumu

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 2015 3. Çeyrek Finansal Sunumu PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 2015 3. Çeyrek Finansal Sunumu 2015 3Ç - Başlıca Gelişmeler Toplam süt ürünleri pazarı 2015 yılının ilk dokuz aylık döneminde ciro bazında %6 oranında büyüdü ancak yoğurt

Detaylı

AR-GE VE İNOVASYONDA KOBİLERİN KATMA DEĞER ENDEKSİ

AR-GE VE İNOVASYONDA KOBİLERİN KATMA DEĞER ENDEKSİ AR-GE VE İNOVASYONDA KOBİLERİN KATMA DEĞER ENDEKSİ İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ.2-5 Katma Değer Endeksi Anket Soruları A) ŞİRKET KURULUŞ VE FAALİYET BİLGİLERİ 6-8 B) ŞİRKET ÜRETİM DEPARTMANI GENEL BİLGİLERİ 8-9 C)

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER İZMİR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ GIDA VE YEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE)

Detaylı

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından Değerli Üyemiz; 6012 sayılı Yeni Türk Ticaret Kanununa göre, bütün şirketlerin bir web sitesi olmalıdır ve mali belgelerini bu web sitesinde paylaşmaları gerekmektedir. Dolayısıyla, şeffaflık ilkelerine

Detaylı

KRİZ ÖNCESİNİN TEK İYİ HABERİ

KRİZ ÖNCESİNİN TEK İYİ HABERİ KRİZ ÖNCESİNİN TEK İYİ HABERİ Necmi Gürsakal 1 I. GİRİŞ Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa daki 250 Büyük Firma Araştırması nın 2000 yılı sonuçlarını yayınladı. 1997 yılından başlayarak 2000 yılına kadar

Detaylı

DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM

DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM Invest in DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM Türkiye de Doğrudan Yabancı Yatırımın Gelişimi Makroekonomik anlamda küresel ekonomiye uyumu sağlayan yapısal reformlar, bir yandan Türkiye yi doğrudan yabancı yatırım

Detaylı

Şirketin kuruluşundan bugüne kadar geçirdiği evreler ve yurtdışı ve yurtiçinde gerçekleştirilen yatırımlar

Şirketin kuruluşundan bugüne kadar geçirdiği evreler ve yurtdışı ve yurtiçinde gerçekleştirilen yatırımlar Esen Bulca, Trakya Cam Pazarlama Müdürü Şirketin kuruluşundan bugüne kadar geçirdiği evreler ve yurtdışı ve yurtiçinde gerçekleştirilen yatırımlar Şişecam Grubu bünyesinde düzcam üretim ve pazarlama faaliyetleri,

Detaylı

Dünya Seramik Sektörü Dış Ticareti a) Seramik Kaplama Malzemeleri

Dünya Seramik Sektörü Dış Ticareti a) Seramik Kaplama Malzemeleri Dünya Seramik Sektörü Dış Ticareti a) Seramik Kaplama Malzemeleri ÜLKE Dünya Seramik Kaplama Malzemeleri Üretiminde İlk 1 Ülke 29 21 211 212 212 Dünya /212 Üretiminden Aldığı Pay Değişim (%) (%) 1 ÇİN

Detaylı

www.adil.com.tr 1978 den beri...

www.adil.com.tr 1978 den beri... www.adil.com.tr 1978 den beri... extrusion 1978 den beri... Adil Endüstriyel, kalite ve hizmet odaklı anlayışı ile müşterilerine yalıtım çözümleri sunmaktadır. Kurulduğu 1978 yılından itibaren müşteri

Detaylı

ISI SU SES YANGIN YALITIMI ÜRETİCİLERİ, SATICI VE UYGULAYICILARI

ISI SU SES YANGIN YALITIMI ÜRETİCİLERİ, SATICI VE UYGULAYICILARI ISI SU SES YANGIN YALITIMI ÜRETİCİLERİ, SATICI VE UYGULAYICILARI Her tür yalıtım malzemesi üretici, satıcı ve uygulayıcılarını temsil etmektedir. Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımı olarak dört temel kategoriye

Detaylı

Ford Otomotiv Sanayi A. Ş. 1 Ocak 31 Mart 2014. Faaliyet Raporu

Ford Otomotiv Sanayi A. Ş. 1 Ocak 31 Mart 2014. Faaliyet Raporu Ford Otomotiv Sanayi A. Ş. 1 Ocak 31 Mart 2014 Faaliyet Raporu ŞİRKET BİLGİLERİ Yönetim Kurulu ve Komiteler: Esas Mukavelemizin 10 uncu maddesine göre Şirketimiz, Genel Kurul tarafından Türk Ticaret Kanunu

Detaylı

Yatırımcı Sunumu. Eylül 2012

Yatırımcı Sunumu. Eylül 2012 Yatırımcı Sunumu Eylül 2012 Şirket Profili Ana Göstergeler, 2011 Satış Gelirleri 6.3 milyar $ İhracat Gelirleri 3.5 milyar $ FAVÖK 524 milyon $ Vergi Öncesi Kâr 479 milyon $ Net Kâr 396 milyon $ FAVÖK

Detaylı

HALK HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. KATILIM ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU HESAP DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE YATIRIM

HALK HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. KATILIM ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU HESAP DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE YATIRIM 01.01.2015 31.12.2015 HESAP DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR NUN YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN

Detaylı

Basın Sohbet Toplantısı. 14 Temmuz 2009, İstanbul

Basın Sohbet Toplantısı. 14 Temmuz 2009, İstanbul Basın Sohbet Toplantısı 14 Temmuz 2009, İstanbul Kuruluş : 7 Ocak 2009 Internet Adresi : www.tuyid.org Posta Adresi : Nispetiye Cad. Levent İşhanı No: 6/2 34330 Levent - İstanbul Telefon : (212) 278 30

Detaylı

ÖZERDEN PLASTİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU RAPORU. Halka Arzdan Elde Edilen Fonların Kullanımı 15 Haziran 2017

ÖZERDEN PLASTİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU RAPORU. Halka Arzdan Elde Edilen Fonların Kullanımı 15 Haziran 2017 ÖZERDEN PLASTİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU RAPORU Halka Arzdan Elde Edilen Fonların Kullanımı 15 Haziran 2017 1 Raporun Konusu: Sermaye Piyasası Kurulu nun VII.128.1 Sayılı Pay Tebliği

Detaylı