Hayatınızı mutlu hale getirmek için tasarlanmış

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hayatınızı mutlu hale getirmek için tasarlanmış"

Transkript

1 Hayatınızı mutlu hale getirmek için tasarlanmış Home Center Lite, FIBARO Sistemi inanılmaz kompakt beyin - Size konfor yeni bir boyut sunmak onuruna sahip. İhtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanmış bir özelliğine sahip.yaşamınızı daha güvenli ve daha rahat hale getirecek verimli ve konforlu bir hale getirecektir. Küçük şey ama etkisi büyük! İnanılmaz hızlı ve etkin HC Lite büyük potansiyeli ile küçük bir cihazdır. İnanılmaz derecede hızlı ve etkili, ama ucuz. Dünyanın herhangi bir yerinde bir cep telefonu ya da tablet kullanarak evinizi kontrol edin. Kendi dünyanızı oluşturmaya başlayın. Biz minik bir kutunun içine akıllı sistem ve büyük yeteneklerini sığdırmayı başardık. HC Lite kolay kullanımı ve kablosuz iletişim yoluyla evinizi yönetmek için kompakt bir cihazdır. Minyatürleşme ve ileri teknoloji kullanarak imkansızı mümkün hale getirecektir.

2 FIBARO Dünyasına Hoşgeldiniz Bizim için ailenizin güvenliği ve konforu öncelikli olduğu için sizleri dünyamızda ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyarız.. Biz sizin ihtiyaçlarınıza uygun sistemi oluşturmak ve size kendi gerçekliğini oluşturmak ve sunmak için çalıştık. Bu kez biz yenilik listemize minyatür, minimalizm ve yeni Home Center Lite çağdaş tasarım ekledik. Sizin ihtiyaçlarınıza ve alışkanlıklarınıza göre, kendi akıllı ev oluşturun.

3 Komut sonrası kurmak Eviniz için yeni bir komut sonrası düzeni ve işlevselliği kararlarınıza ve senaryolarınıza bağlı FIBARO uygulaması olacaktır. Her zaman dokunarak yeni tablolar, simgeler oluşturup isimlerini değiştirebilirsiniz. Kullanıcı dostu ve FIBARO app akıllı sistem sizin için işlemi daha kolay ve anlaşılır hale getirecektir. Z-Wave protokolü üzerinde kablosuz iletişim sayesinde Fibaro Sistemi ile ev yapısına müdahile etmeden ve herhangi bir değişiklik yapmanıza ihtiyaç bırakmaz. Hatta tamamen dekore edilmiş herhangi bir binaya bu sistemi kurabilirsiniz. Home Center Lite güçlü, inanılmaz bir enerji verimli Cortex A8 işlemciye sahiptir. HCL sistemi sayesinde evinizde 230 cihazı yönetebilirsiniz. Cortex A8 Frekans: 720MHz Gemide Z-Wave Ev multimedya üzerinde daha fazla kontrol Yeni Home Center Lite kontrolör Fibaro Sistemi ile ev multimedya entegrasyonu sağlar. FIBARO uygulaması ile TV'nizi, ev sineması, Hi-Fi ve diğerleri yönetebilirsiniz. FIBARO kullanarak cihazlarınızı sisteme tanıtarak tüm fonksiyonlarınızı akıllı telefon veya tabletten uzaktan kontrol edebilirisiniz.

4 Güç yönetimi En çok enerji tüketen cihazların sistem üzerinden tespit ederek mevcut enerji tüketimi ve güç tüketimi izleyebilirsiniz FIBARO Sistemini kullanarak güç ve enerji yönetiminizi istatistik haline getirip yaklaşan faturalarınızın tutarını tahmin edebilirsiniz. Çeşitli tehditleri keşfeder Biz ailenizin güvenliği çok önemsiyoruz. Biz bu sistemle anlık tehditleri keşfetmeyi ve bunları rapor etmeyi önemsiyoruz. FIBARO Sistem yangın, su basmasını ve hırsızlık tehditlerini sizi bildirerek sizin tehditler esnasında gerçekleşmesini istediğiniz senaryoları devreye alarak gazı keser elektrikli camlarınızı açarak evinizi havalandırır, su vanasını kapatır. Bir Hırsızlık girişimi keşfetti an alarmınızı çalıştırır ve doğrudan mobil cihazınıza güvenlik kameralarının canlı izlemenize imkan verir. Yangın Alarmı Sel Alarmı Hırsız Alarm Gaz Alarm

5 Sihirli Bahçe Evinizin önünde çimlerinizin bakımlı olması son derece dikkat gerektirir. Gerektiğinde Akıllı FIBARO Sistemi havaya bağlı olarak doğru miktarda su kullanarak bahçe sulama yapar. FIBARO bitkilerinizi sıcak bir günde susuz bırakmaz veya yağmurlu bir günde de fazladan sulamanıza engel olur. Topraktaki nem oranına göre sulama imkanı da sunmaktadır. Hava şartlarına bağlı olarak doğru miktarda su sarfiyatı Yağmurlu havalarda gereksiz yere su sarfiyatına son Haftanın her günü için ayrı programlama

6 Sıcak ya da soğuk. İstediğiniz şekilde. Özellikle soğuk bir kış gününde, sıcak, rahat eve geri almak gibi bir şey yok. Eğer hala ofiste otururken FIBARO yu kullanarak evinizi ısıtmaya başlayın ve sevdiğiniz sıcaklığı ayarlayın. Haftanın her günü doğru sıcaklıkta ısıtılmış olacaktır. İklim paneli programı aracılığıyla ayarlayabileceksiniz. Gece iyi uyku veya rahat uyanmak istediğiniz sıcaklığı seçin. İklim Paneli size daha önce yaşamadığınız rahatlık verecektir.

7 Neredesin? Sizin ve aile üyelerinin bulunduğu konumu Gprs üzerinden takip ederek vereceğiniz senaryoları gerçekleştirmeye başlar. Evden ayrıldığınızda, sisteme yüklü olan senaryolarınızı aktif hale getirir ve cihazları kapatır, alarm sisteminizi çalıştırır,kombinizin veya ısı kaynağınızın boşuna çalışmasını engeller Evinize tekrar yaklaştığınızda daha önceden yüklemiş olduğunuz senaryoları kademe kademe devreye alma başlar.kombinizi veya ısı kaynağınızı çalıştırır,alarm sisteminizi devre dışı bırakır ve ihtiyaç duyabileceğiniz cihazlarınızı çalıştırmaya başlar. Enerji tasarrufu, güvenlik ve konfor - FIBARO. Everest Dağının tepesinden Ofisinizi ve evinizi kontrol edebilirsiniz. Ofisinizden veya evinizden acele ile çıkarken lambaları kapatmayı mı,alarmı kurmayı unuttunuz. Telaşa gerek yok. Telefonunuzu açın FIBARO uygulamasını başlatın ve kontrol edin. Dünyanın herhangi bir yerinden uzaktan erişimi kullanarak ofisinize veya evinize bağlanarak cihazları yönetebilir, güvenlik sisteminizi veya lambalarınız vb. birçok elektronik eşyanızı açıp kapatabilirsiniz.

8 Tam tarih parmaklarınızın ucunda. FIBARO Sistemi ile çocuklar TV, bilgisayar önünde veya bir video oyun konsolu ile ne kadar zaman geçirdiklerini kontrol edebilirsiniz. Çocukların tv veya bilgisayar karşısında kaç saat veya dakika geçireceklerini planlamak için mükemmel bir çözümdür. Cihazların çalışmasını uzaktan kontrol etmek sizin elinizde Sayısız genişletme seçenekleri Home Center Lite modüler bir cihazdır. Sistem, sadece yerel olarak çalışmaktadır. Güç kaynağı bağlayın ve kullanmaya hazır. Uzaktan evinizi yönetmek isteyenin. Internet HCL'YI bağlanmak ve her yerden erişebilirsiniz. Ev yönetimi, ev üyelerini izleme ve her koşulda her zaman güvenlik kameraları izlemek Yedek batarya ve GSM modülü binada elektrikler kesilse bile pille çalışan sensörleri durumunu izlemenize izin verir. Home Center Lite ihtiyacınız denetleyicisi. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinizi kendinize göre ayarlayın. Ailenize konfor ve güvenliğinin sağlanması konusunda ilgili olalım.

9 Priz modülü(wall plug) FIBARO'nun priz modülü ultra küçük yapısı, ışıklı göstergesi ve enerji ölçüm özelliği ile rakipsizdir. Tak kullan yapısı sayesinde evinizde istediğiniz yere hiçbir alete ve elektrikçiye ihtiyaç duymadan kolayca takıp kullanabilirsiniz. Güç Kaynağı : V AC ±10% 50/60Hz Maximum akım yükü : 11A / 230V 50/60Hz Çıkış gücü 2,5 kw (rezistif yük-230v) : EN (gürültü) Uyumlu AB Standartları : EN (kullanım güvenliği) Sinyal Gücü : 1mW Boyutlar : 43 x 65 mm Elektrik Tüketimi : < 0.8 W * Rezistif haricindeki yüklerde, cos değerini dikkate alınız.

10 3kW Z-Wave Anahtar (Relay Switch 3kW) 3kW'a kadar olan elektrikli cihazları kontrol etmek için, Fibaro Z-Wave Anahtar'ı anahtar ve priz kutularında kullanabilirsiniz. Çift yönlü iletişim sayesinde bağlı olan priz ya da anahtarda elektrik olup olmadığını görebilirsiniz. 3kW Röle Bağlantı Örneği Güç Kaynağı : V AC ±10% 50/60Hz 24-60V DC ±10% AC Çıkış için maximum akım yükü : 16A / 230V 50/60Hz DC Çıkış için maximum akım yükü : 16A / 30V Çıkış devresi gücü (rezistif yük-230v) : 3 kw EN (gürültü) Uyumlu AB Standartları : EN (kullanım güvenliği) Cihaz sıcaklık limiti : 105 C Çalışma sıcaklığı : 0-40 C Sinyal Gücü : 1mW Boyutlar : 42 x 37 x 17 mm Elektrik Tüketimi : < 0.8 W * Rezistif haricindeki yüklerde, cos değerini dikkate alınız.

11 2x1.5kW Z-Wave Anahtar (Double Relay Switch 2x1.5kW) 1.5kW'a kadar olan 2 elektrikli cihazı kontrol etmek için kullanılan Fibaro Z-Wave Anahtar'ı anahtar kutularında kullanabilirsiniz. Çift yönlü iletişim sayesinde bağlı olan anahtarda elektrik olup olmadığını görebilirsiniz. 2x1,5Kw Röle Bağlantı Örneği Güç Kaynağı : V AC ±10% 50/60Hz 24-60V DC ±10% AC Çıkış için maximum akım yükü : 8A / 230V 50/60Hz DC Çıkış için maximum akım yükü : 8A / 30V Çıkış devresi gücü (resistive load-230v) : 2 x 1.5 kw EN (gürültü) Uyumlu AB Standartları : EN (kullanım güvenliği) Cihaz sıcaklık limiti : 105 C Çalışma sıcaklığı : 0-40 C Sinyal Gücü : 1mW Boyutlar : 42 x 37 x 17 mm Elektrik Tüketimi : < 0.8 W * Rezistif haricindeki yüklerde, cos değerini dikkate alınız.

12 Ayarlı Anahtar (Dimmer) Fibaro Ayarlı Anahtar nötr hattın olmadığı yerlerde de kullanılabilecek şekilde tasarlanmış bir ayarlı anahtar modülüdür. Nötr hattın olmadığı yerlerde düz anahtar olarak da kullanılabilir. Dimmer aşağıdaki tip yüklerle çalışabilir. Klasik Ampül Halojen Lamba Elektronik Trafolu 12V Halojen Lamba Ayarlanabilir LED FGB001 ile birlikte kullanıldığında 500W'a kadar herhangi bir ayarlanabilir yük ile. Ayrıca klasik anahtar olarak da : Pek çok florasan lambalar LED lambalar * dirençsel olmayan yüklerde 1.5 A ve altı akımda kullanılmalıdır. Dimmer Bağlantı Örneği Güç Kaynağı : V ±10% 50/60Hz Çıkış Gücü : W (rezistif yük - 230V) W (rezistif yük - 110V) EN (gürültü) Uyumlu AB Standartları : EN (kullanım güvenliği) Yüksek akım koruması : 2.5 A Cihaz sıcaklık limiti : 105 C Çalışma sıcaklığı : C Sinyal Gücü : 1mW Boyutlar : 42 x 37 x 17 mm Elektrik Tüketimi : < 0.8 W

13 Motor Kontrol (Roller Shutter) Fibaro Motor Kontrolü ile perde, kepenk, tente gibi ürünlerin motorlarını kontrol edebilirsiniz. Piyasada, motorun o an bulunduğu konumu tespit edebilen tek üründür. Kontrol edilen cihazın o andaki konumunu öğrenebilir, verdiğiniz konuma gitmesini sağlayabilirsiniz. Dimmer Bağlantı Örneği Güç Kaynağı : V ±10% 50/60Hz 230V için 1kW'a kadar Desteklenen Motor Gücü : 110V için 500W'a kadar Desteklenen Motor Akımı : 4.3A / 230V 50/60Hz EN Uyumlu AB Standartları : EN Yüksek akım koruması : 2.5 A Cihaz sıcaklık limiti : 105 C Çalışma sıcaklığı : 0-40 C Sinyal Gücü : 1mW Boyutlar : 42 x 37 x 17 mm Elektrik Tüketimi : < 0.8 W

14 Door/Window Sensor Fibaro Kapı/Pencere sensörü, pille çalışan kablosuz bir Z-Wave manyetik sensördür. Gövde ile mıknatıs arasındaki mesafe açıldığında sinyal verir. Bu özelliğine ek olarak sıcaklık sensörü bağlanabilir ve serbest kullanılabilecek bir girişi mevcuttur. Fibaro Kapı/Pencere Sensörü ek girişleri ile birlikte geniş bir kullanım alanına sahiptir ve mevcut alarm sistemlerinden de veri alabilir. Güç Kaynağı : 1 x ER14250 (1/2AA) 3,6V Pil Giriş : 1 adet serbest Desteklenen sıcaklık 1 x DS18B20 sensörü : Çalışma sıcaklığı : 0-40 C Boyutlar : 76 x 17 x 19 mm Su Basma Sensörü Su basma sensörü, sel ya da tesisat arızaları sonucu ortaya çıkan su basmalarını tespit etmek için kullanılmaktadır. Sensör suyla temas ettiğinde, sisteme haber vermenin yanı sıra sesli uyarı da yapar. Güç Kaynağı : 3 x AA Alkalin pil Pil Ömrü : 1 Yıl(25 C, standby)

15 Genel Amaçlı Sensör (Universal Binary Sensor) Normal bir sensörü Z-Wave sensöre çevirmek için kullanılan özel bir modüldür. Bu sayede mevcut bulunan sensörlerin sisteme dahil edilmesi mümkün olmaktadır. Ek olarak, her bir modüle 4 adet sıcaklık sensörü bağlanarak geniş bir alanda sıcaklık ölçümü yapılarak sisteme hassas olarak gönderilebilir. Mini tasarımıyla sensör kasalarının içerisinde kalır. Genel amaçlı sensör mevcut sensörlerden veri alınması gerektiği durumlarda kullanılabilir. DS18B20 sıcaklık entegrelerinden alınan hassas sıcaklık verisini yine sisteme aktarabilir. 4 adet DS18B20 ve 2 adet sensör aynı anda bağlanabilir. Sensörün esas amacı mevcut alarm sistemlerine entegre olmaktır, sadece araya girerek mevcut sistemi aksatmadan bilgi alabilir. Güç Kaynağı : 9-30V DC ±%10 2 adet serbest, 1 adet Giriş : dijital 1-Tel (1-Wire) Çıkış : 2 adet serbest Çıkışlardaki maksimum akım : 150mA Çıkışlardaki maksimum voltaj 36V DC / 24V AC ±%5 : Desteklenen sıcaklık 1-4 x DS18B20 sensörü : Çalışma sıcaklığı : 0-40 C Ölçüm aralığı : C Sinyal Gücü : 1mW Boyutlar : 27.3 x 14.5 x 12 mm

16 Termostatik Vana Termostatik vanayı kaloriferlerinize bağlayarak, eviniz, ofisinizi ya da odanızı tam istediğiniz sıcaklıkta tutabilir, kendiniz için daha rahat bir ortam yaratabilirsiniz. Klasik kalorifer vanalarıyla karşılaştırıldığında %45'e varan doğalgaz tasarrufu sağlayan bu vanaları, tek tek ya da grup halinde kontrol edebilirsiniz. Yaptığınız ısıtma planını ister Fibaro Sistem üzerinden, isterseniz vananın üzerindeki tuşlardan değiştirebilirsiniz. Güç Kaynağı : 2 x AA Alkalin Pil Pil Ömrü : 2 Yıl Kontol Yöntemi : PID Ekran : LCD Gürültü Seviyesi : <30 dba Isı Ayar Aralığı : 4-28 C, donma koruma Çalışma sıcaklığı : 0-40 C Taşıma sıcaklığı : C Standartlar : WEEE, RoHS, CE Yükseklik 91 mm, Boyutlar : Çap 52 mm Elektrik Tüketimi : < 0.8 W Sıcaklık ve Nem Sensörü Sıcaklık ve Nem Sensörü, bulunduğu ortamdaki ısı ve bağıl nem değerlerini izler. Belirlediğiniz aralığın dışındaki değişimlerde Fibaro Sistem'e bilgi vererek sistemi güncel tutar. Isı yönetimi ve nem yönetimi için kullanılan bir üründür. Masaüstü kullanım ve duvara montaj için uygundur. Güç Kaynağı : 3 x AA Alkalin pil Çalışma Sıcaklığı : C Bağıl Nem Ölçüm Aralığı : %20 - %90 Sıcaklık birimi : C/ F

17 Işık Ölçer(Illumination Sensor) Işık Ölçer ortamdaki ışığı ölçerek belirlenen zaman ya da değer aralıklarında HomeCenter2'ye bilgi gönderir. Belirlenen değer aralıkları dışında diğer cihazlarla iletişime geçerek çalışma komutu gönderebilir. Enerji tasarrufunda faydalı bir üründür. Masaüstü kullanım ve duvara montaj için uygundur. Güç Kaynağı : 3 x AA Alkalin pil IP Sınıfı : IP 44(iç ve dış mekan) Ölçüm aralığı : LUX Işık ölçü birimi : LUX Otomasyon İçin Hareket Sensörü (Motion Detector for Automation) Otomasyon için kullanılan bu hareket sensörü hem PIR hem de ışık sensörü barındırır. İki sensörü barındırması sayesinde daha geniş bir çerçevede otomasyon çözümleri sunar. Işık sensörünün yardımıyla gündüz ile gece farklı tepki verebilecek sistem tasarlamak mümkündür. Tavana ya da duvara asılabilir, merceği değiştirilebilir. Güç Kaynağı : 3 x AA Alkalin pil Duvarda 10m x 110 'ye kadar PIR Ölçüm Aralığı : Tavanda 50m x 360 'ye kadar

18 PIR Sensor(PIR Detector for Security) Güvenlik amaçlı kullanılmak üzere üretilen PIR sensörüdür. Gözlemlediği bölge içerisindeki kızılötesi seviyelerindeki değişimleri tesbit eder. Güç Kaynağı : 3 x AA Alkalin pil PIR Ölçüm Aralığı : 12m x 110 'ye kadar Duman Sensörü Bu sensör, dumanı tespit etmek için tasarlanmıştır. Belli bir yoğunluktaki duman sensörü aktive eder ve aynı anda hem sisteme haber verir hem de sesli olarak uyarı verir. Bu cihaz sadece belirli bir yoğunluktaki dumanı algılar, gaz ya da yangını algılamaz. Güç Kaynağı : 9V Alkalin pil

19 Siren Sesli ve ışıklı uyarıyı bir arada veren bir cihazdır. 100dB veya 90 db ses verebilir. 4 x LR14 ya da Güç Kaynağı : 6V DC Adaptör(Opsiyonel)

Hızlı ve verimli donanım mimarisi Intel Atom 1,6Ghz İşlemci. 4GB MLC kurtarma diski. 1GB RAM,2GB SLC Hard Disk HOME CENTER 2

Hızlı ve verimli donanım mimarisi Intel Atom 1,6Ghz İşlemci. 4GB MLC kurtarma diski. 1GB RAM,2GB SLC Hard Disk HOME CENTER 2 HOME CENTER 2 Home Center 2 kontrolör, Fibaro Sisteminin ya da Z-Wave tabanlı herhangi bir ev otomasyon sisteminin temelidir. Home Center 2 kendi mühendislerimiz tarafından tasarlanıp geliştirildiği için

Detaylı

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Akıllı Ev ÇÖZÜMLERİ Güvenlik Sistemi Aydınlatma Otomasyonu Priz Kontrol Isıtma Otomasyonu Senaryolar İklimlendirme Enerji Tasarufu Smart BS Kurumsal

Detaylı

www.levelteknoloji.com

www.levelteknoloji.com home Akıllı Ev / Bina Sistemleri Evinizin Aklı Sizde Kalsın... www.levelteknoloji.com Akıllı ev nedir Cep telefonunuzdaki basit bir uygulama ile evinizdeki tüm cihazlarınızı ve güvenliğinizi yönetebileceğiniz,

Detaylı

Z-WAVE AKSESUARLARI. www.akillibisey.com. make your home smart. Data Sheet

Z-WAVE AKSESUARLARI. www.akillibisey.com. make your home smart. Data Sheet make your home smart NEXT 2 Lİ ANAHTAR Z-WAVE AKSESUARLARI Tüm Z-wave aksesuarları, marka ve tip bağımsız olarak aynı Z-wave ağında bir arada bulunabilirler. www.akillibisey.com SECURITY I ENERGY I COMFORT

Detaylı

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Pil DC 3 V (2 1,5V AA Alkaline pil) Alıcı AC 250 V-10A (SPDT) Kullanım ABR 320 SET oda termostatları

Detaylı

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Parametre ayarları Lawa Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE ve RESET Çevirme düğmeli

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük EV OTOMASYONU RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük Yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için kablosuz (RF) çözüm standardı. Duvarlara zarar vermeden kontrol noktaları

Detaylı

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi Akıllı e Yaşam size evinizdeki tüm elektrikli eşyaları, aydınlatma sistemini, güvenlik sistemini mobil uygulamayla kontrol etmenizi ve yönetmenizi sağlar. Akıllı e Yaşam aynı zamanda min. %30 enerji tasarrufu

Detaylı

24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler

24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler 24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler Yoğuşmalı Premix Sistem Kombiler 24/30-28/35-32/40 kw Parametre ayarları Priwa Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE

Detaylı

HT 300 SET ODA TERMOSTATI

HT 300 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

YangınAlarmSistemleri

YangınAlarmSistemleri YangınAlarmSistemleri ALPHA 2 2 Bölgeli Konvansiyonel Yangın Alarm Paneli 159 ALPHA 4/8/12 4 Bölgeli (12 Bölgeye Kadar Genişleyebilir) Konvansiyonel Yangın Alarm Paneli 159 EX4A4 4 Bölge Yükseltme Kartı

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

CG - G5. GSM Modüllü Alarm Sistemi

CG - G5. GSM Modüllü Alarm Sistemi Yusuf Noyan AYDIN Aydın Dış Ticaret Altınkum Mahallesi 430 Sokak No:2/4 Konyaaltı ANTALYA Telefon : + 90 242 229 96 50 www.aypro.com info@aypro.com CG - G5 GSM Modüllü Alarm Sistemi GSM / SMS / RFID Alarm

Detaylı

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu 1 EE101-TX EE101-RX 2 Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı, kombiniz ile veya diğer ısıtma cihazları ile kullanabileceğiniz, evinizin konforunu artıran modern bir ısı kontrol

Detaylı

SONUÇ RAPORU EK: Ürüne CLEVER adı verilmiştir. Geliştirilen model C15 olarak tanımlanmıştır.

SONUÇ RAPORU EK: Ürüne CLEVER adı verilmiştir. Geliştirilen model C15 olarak tanımlanmıştır. SONUÇ RAPORU EK: İŞ FİKRİ ÇIKTISI HAKKINDA BİLGİLER ve TEKNİK DETAYLAR (Bu bölümde çıkan ürüne ait teknik resim, prototip fotoğrafları, uygulama şekilleri, eğer ürün piyasaya sunulmuşsa teknik özellikleri-kapasitesi,

Detaylı

Airbox. Klimalar için elektrik tasarruf cihazı

Airbox. Klimalar için elektrik tasarruf cihazı Klimalar için elektrik tasarruf cihazı %20 - %40 arasında enerji tasarrufu 9.000 48.000 btu duvar, pencere, dolap, tavan klimaları ve ufak güç merkezli klimalara uygun Isıtma ve soğutma konumunda etkili

Detaylı

REHAU ODA TERMOSTATI NEA KONFORLU KULLANIM İLE KOMBİNE EDİLMİŞ ÇEKİCİ TASARIM. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

REHAU ODA TERMOSTATI NEA KONFORLU KULLANIM İLE KOMBİNE EDİLMİŞ ÇEKİCİ TASARIM. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri REHAU ODA TERMOSTATI NEA KONFORLU KULLANIM İLE KOMBİNE EDİLMİŞ ÇEKİCİ TASARIM www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri YENİ REHAU ODA TERMOSTATI NEA KONFORLU KULLANIM İLE KOMBİNE EDİLMİŞ ÇEKİCİ TASARIM

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus 24-28 kw Konvansiyonel Kombi Lawa / LawaPlus LawaPlus Çift Eşanjörlü Konvansiyonel Kombiler 288 mm derinliği ile kompakt boyutlara sahip Lawa ve LawaPlus; kısıtlı alanlara dahi kolayca monte edilebilir

Detaylı

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 )

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 ) SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme Paket Sistem Fiyatları Temmuz.0 No ACIKLAMA Adet GSM Modülü Alternatif- ( x ) ( Ekranlı, tuştakımlı, DTMF kontrollü, giriş, çıkışlı ) GSM Modülü -: SMS yada telefon

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

DAXOM. Elektrikli Şofben. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven

DAXOM. Elektrikli Şofben. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven DAXOM Elektrikli Şofben Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven Elektrikli Şofben DAXOM 10~24 kw Elektrikli Şofben (1~220 V veya 3~400 V) Model Güç (kw) Sıcak Su Miktarı (lt/dak.) t=25 C UKDAX-10ES 10 5,8 UKDAX-12ES

Detaylı

DAXOM. Elektrikli Şofben. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven

DAXOM. Elektrikli Şofben. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven DAXOM Elektrikli Şofben Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven Elektrikli Şofben DAXOM 10~24 kw Elektrikli Şofben (1~220 V veya 3~400 V) Model Güç (kw) Sıcak Su Miktarı (lt/dak.) t=25 C UKDAX-10ES 10 5,8 UKDAX-12ES

Detaylı

MEKSİS KAZAN KONTROL PANELLERİ

MEKSİS KAZAN KONTROL PANELLERİ MEKSİS KAZAN KONTROL PANELLERİ 1-ÇİFT TERMOSTATLI KAZAN PANELİ Brülör 1. ve 2. kademeye kumanda eder. Kazan suyu sıcaklığını gösterir. Kazan basıncını gösterir. Ayarlanan limit sıcaklıkta sistemi kitler.

Detaylı

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU HT 350 kablolu dijital oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

Koli Adedi KLASIK ŞEFFAF KROM SOFT KROM ŞEFFAF. Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı

Koli Adedi KLASIK ŞEFFAF KROM SOFT KROM ŞEFFAF. Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı SENSÖRLER 129 KLASİK (SOFT) Klasik Birim Fiyatı 99,00 TL. 1 x E27 M.U.SIN.00001 Ledli (250 LÜMEN) Birim Fiyatı 153,00 TL. M.U.SIN.00005 Şarjlı Ledli Birim Fiyatı 198,00 TL. M.U.SIN.00012 180 DİJİTAL SENSÖRLÜ

Detaylı

Mavişehir in butik sitesi

Mavişehir in butik sitesi Mavişehir in butik sitesi Siena Evleri nin yeni etabı Siena Plus Mavişehir, nostaljik mimarisi, üst sınıf donanımı, akıllı ev teknolojileri ve ince düşünülmüş ayrıntılarıyla bölgede farklılığını bir kez

Detaylı

ATROMİX Yoğuşmalı Kombi

ATROMİX Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm ATROMİX Yoğuşmalı Kombi Kullanıcı Dostu ve Kompakt Boyut DemirDöküm Kombi Tabii ki! Tasarruf Güvenlik / Bakım Yoğuşma Teknolojisi Nedir? 20 kw 24 Farklı Kapasite Seçenekleri 20/24/28 kw kapasite

Detaylı

Elektronik Kontrol Paneli

Elektronik Kontrol Paneli Elektronik Kontrol Paneli L-ION-EF21 Mikrokontrolör esaslı dijital teknoloji Gelişmiş kullanıcı arabirimi 2x16 Dijital LCD gösterge Kullanışlı Türkçe menü yapısı Parametre ayarları ile çok çeşitli sistemlere

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI DL-62CM Kola Bağlı Monitör S.K.: 22.1107 DL-6A DL-6D DL-62A DL-62D DL-662A DL-662D

Detaylı

TEST VE ÖLÇÜMLENDİRME ÜRÜNLERİNİN TAMAMI

TEST VE ÖLÇÜMLENDİRME ÜRÜNLERİNİN TAMAMI TEST & ÖLÇÜMLENDİRME micro DM-100 Dijital Multimetre Darbe & Su Koruması micro CM-100 Dijital Pens Ampermetre Çok Yönlü, 10 Fonksiyonlu TEST VE ÖLÇÜMLENDİRME ÜRÜNLERİNİN TAMAMI micro HM-100 Sıcaklık Nem

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi idee Yoğuşmalı Kombi Brülör Kompakt Gaz Hava Sistemi Eşanjör Ateşleme Elektrodu 109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4 cm) mekandan tasarruf

Detaylı

BQ370-02 Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal 4 20mA. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.0 03.05.2016 BQTEK

BQ370-02 Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal 4 20mA. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.0 03.05.2016 BQTEK Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal 4 20mA Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 03.05.2016 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 3 1. Genel Görünüm... 4 2. Cihaz

Detaylı

Damlama Sulama Sistemi Otomasyon Kontrol Ünitesi:

Damlama Sulama Sistemi Otomasyon Kontrol Ünitesi: Damlama Sulama Sistemi Otomasyon Kontrol Ünitesi: Silinmeyen hafıza ve otomatik sigorta gibi üstün özellikleri ile Turunç \ İnci kontrol üniteleri bahçenize yaptığınız yatırımı korumak üzere profesyonel

Detaylı

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu DSC WLS-4945 KABLOSUZ MANYETİK KONTAK 75 mm x 31 mm x 22 mm Pencere ve kapılarda uygulanan kablosuz bir üründür, 1 adet 3V CR-2 lityum pil ile çalışır ve pil ömrü minimum 2

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

AKILLI EV SİSTEMLERİ

AKILLI EV SİSTEMLERİ AKILLI EV SİSTEMLERİ Centrum Dış Ticaret ve Elektronik Limited Şirketi 1992 yılından bugüne çeyrek asırdır, ev ve araç güvenlik sistemleri alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Yılların

Detaylı

BQ Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal PT100 - PT1000. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK

BQ Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal PT100 - PT1000. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal PT100 - PT1000 Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 22.04.2016 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 3 1. Genel Görünüm...

Detaylı

Dış ortamlarda, soğuk depolar ve seralarda, üretim atölyeleri ve ambarlarda sıcaklık ölçümü için kullanılır.

Dış ortamlarda, soğuk depolar ve seralarda, üretim atölyeleri ve ambarlarda sıcaklık ölçümü için kullanılır. KOMPAKT DALDIRMA TİP SICAKLIK SENSÖRLERİ Isıtma, soğutma veya havalandırma sistemlerinde sıcaklık ölçümü için tasarlanmıştır. Kovanla beraber akışkan sıvılarda sıcaklık ölçümü için de kullanılabilir. TF25-126700

Detaylı

Semboller : :Açma kapama alteri :Ate leme butonu :Yardımcı röle :Merkez kontak :Normalde açık kontak :Normalde kapalı kontak :UV.

Semboller : :Açma kapama alteri :Ate leme butonu :Yardımcı röle :Merkez kontak :Normalde açık kontak :Normalde kapalı kontak :UV. ALEV MONİTÖRÜ 03A1 Uygulama Alev monitörleri, uygun alev elektrodu veya UV. fotosel ile birlikte, alevin belirli bir standardın altında olduğunu, yanmanın iyi olduğunu veya alevin söndüğünü haber verir.

Detaylı

Kronos

Kronos www.eca.com.tr Kronos KRONOS Kronos, atık gazdaki su buharının yoğuşturulmasını sağlamaktadır. Böylelikle, atık gazda bulunan gizli ısıyı suya transfer ederek daha verimli ısınma sağlanmaktadır. Kronos

Detaylı

Fan Coil Kontrol Vanaları

Fan Coil Kontrol Vanaları Fan Coil Kontrol Vanaları Fan Coil Kontrol Vanaları PN20 Küresel Kontrol Vanaları Min. 4 C - Max 95 C (Glikol

Detaylı

ednet Smart Home Hızlı Kurulum Kılavuzu

ednet Smart Home Hızlı Kurulum Kılavuzu ednet Smart Home Hızlı Kurulum Kılavuzu 84293 84294 Güvenlik önlemleri TR ednet smart home cihazlarını şunlar için sadece belirtilen sıcaklıklar arasında kullanın: Sensörler ve Aktörler: 0 ~ 40 C Kullanmadığınız

Detaylı

living connect, Elektronik Radyatör Termostatı

living connect, Elektronik Radyatör Termostatı Uygulama Sıcaklık living connect üzerindeki düğmeler kullanılarak istenen zamanda değiştirilebilir. Değişim doğrudan Danfoss Link CC'ye iletilir ve bu şekilde aynı oda içindeki diğer elektronik radyatör

Detaylı

8 Kullanıcı şifresi. 99 Olay hafızası. Saat göstergesi. (ses mesaj kaydı yapılamaz). Duble zon özelliği. Tarih ve Saat göstergesi

8 Kullanıcı şifresi. 99 Olay hafızası. Saat göstergesi. (ses mesaj kaydı yapılamaz). Duble zon özelliği. Tarih ve Saat göstergesi Vitec AV - 864 4+1 Zonlu Alarm Kontrol Paneli Türkçe KeyPad+Trafo+Kominikatör+Telefon Arama 7 Segment alfanumerik göstergeli 7 ayrı merkez formatına uygun programlanabilir. 8 Kullanıcı şifresi 99 Olay

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ İLERİ SEVİYE TEKNİK ÖZELLİKLER

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ İLERİ SEVİYE TEKNİK ÖZELLİKLER YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ İLERİ SEVİYE TEKNİK ÖZELLİKLER Yenilenebilir enerji sistemleri eğitim seti temel olarak rüzgar türbini ve güneş panelleri ile elektrik üretimini uygulamalı eğitime taşımak

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

Hırsız Alarm Sistemleri

Hırsız Alarm Sistemleri Hırsız Alarm Sistemleri FCA-62 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LED / LCD Keypad 146 FCA-824 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LCD Keypad 147 FCA-LED62 Kablolu LED Keypad 148 FCA-LCD64 Kablolu LCD Keypad

Detaylı

NİTROMİX Yoğuşmalı Kombi

NİTROMİX Yoğuşmalı Kombi NİTROMİX Yoğuşmalı Kombi Dünyadan Ödüllü ve Yüksek Verimli Nitromix Tabii ki! Üstün Özellikler 24 Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24/28/35 kw kapasite seçenekleri ile hem düşük hem yüksek metrekareli

Detaylı

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus 24-28 kw Konvansiyonel Kombi Lawa / LawaPlus LawaPlus Çift Eşanjörlü Konvansiyonel Kombiler 288 mm derinliği ile kompakt boyutlara sahip Lawa ve LawaPlus; kısıtlı alanlara dahi kolayca monte edilebilir

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombiler %109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4

Detaylı

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 2010 DEMK-V Serisi Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 DEMK-V SERİSİ VİLLA TİPİ ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ

Detaylı

AKILLI EV 2017 SİSTEMLERİ

AKILLI EV 2017 SİSTEMLERİ 2017 AKILLI EV SİSTEMLERİ Centrum Dış Ticaret ve Elektronik Limited Şirketi 1992 yılından bugüne çeyrek asırdır, ev ve araç güvenlik sistemleri alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

Detaylı

Ortam Denetleme Sistemleri

Ortam Denetleme Sistemleri Ortam Denetleme Sistemleri Esense katalog 2014 İlkbahar www.esense.com.tr www.eds.com.tr Esense ile güvenilir sensörlerinizden gelen verileri istediğiniz zaman kontrol edin ve görüntüleyin. Esense görüntüleme

Detaylı

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 Modern Klima Isı Pompası Teknik Yayınlar 2014/5 MCAC-RTSM-2014-1 Tri-Thermal İçindekiler 1. Bölüm Genel Bilgiler... 1 2. Bölüm Teknik Özellikler ve Performans...

Detaylı

KD 040/87-230 Lüks Seri - Saten SİSTEM Elektronik devre kartı NXP(PHILIPS) 936 BİLGİ AKTARIMI Radyo sinyalleri ile FİZİKSEL TEMAS KD 040/87-244 Lüks Seri - Saten SİSTEM Elektronik devre kartı FİZİKSEL

Detaylı

ATROMİX Yoğuşmalı Kombi

ATROMİX Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm ATROMİX Yoğuşmalı Kombi Kullanıcı Dostu ve Kompakt Boyut DemirDöküm Atromix Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Güvenlik / Bakım 20 kw 24 Farklı Kapasite Seçenekleri 20/24/28 kw kapasite seçenekleri

Detaylı

19" Geniş Ekran LED Monitör

19 Geniş Ekran LED Monitör Genel Bakış ViewSonic VA1917a, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak ve ince ön çerçeve tasarımına sahip, 18,5 inç geniş ekran monitördür. 1366 x 768 çözünürlük ve 5 ms tepki

Detaylı

Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510

Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510 Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510 ViewSonic CDE5510, haftanın 7 günü 16 şar saat çalışabilen dayanıklı ve uygun maliyetli bir 55 4K LED kurumsal ekrandır. Dahili tarayıcı, PC

Detaylı

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır.

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır. % l l l. 3 Verim* Yeterli kapasitede seçen yoğuşmalı kazan, her boyuttaki yapıyı rahatlıkla ve yüksek verimle ısıtabmektedir. ( Ev, bina, site, fabrika vs. ) Cihazlar; hafif, kompakt ve küçük olması sayesinde

Detaylı

DSC ALARM Sistemleri PC-1616 * Kart üzerinde 6 Kablolu Zone Giriþi * 16 Kablolu Zone a kadar geniþletilebilir. * 32 Kablosuz Zone a kadar geniþletilebilir. * Kart üzerinde 2 PGM Çýkýþý PC 5204 ile 6 ya

Detaylı

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler :

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler : ALEV MONİTÖRÜ ( 4 20 ma ) 03MA 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : Brülörlerde alev denetimi Ultraviyole fotoseller ile alev izlemek için. Yüksek gerilim hatlarında korona tespit etmek için. Yarı

Detaylı

JENERATÖR VE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞİ

JENERATÖR VE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞİ M FS FSM Jİ LO O KN TE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC. LTD. ŞTİ. JENERATÖR VE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞİ UZAKTAN KONTROL VE İZLEME SİSTEMİ Uzaktan Kontrol ve İzleme Sistemleri Fsm Jeneratör ve Kesintisiz Güç Kaynağı

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran Genel Bakış SD-Z226, sıfır istemci entegreli 21,5" bir monitördür. Teradici 2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z226 sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda

Detaylı

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU 1 2 3 B 4 5 6 7 8 9 10 11 legrand HIRSIZ ALARM SİSTEMİ CELEST SERİSİ Tüm modeller TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU CELEST CELEST HIRSIZ ALARM Alarm Sisteminin

Detaylı

HERCULES CONDENSING. Hercules Condesing ABT 32 2 I Radyatör ve yerden ısıtma sistemli HER YIL BAKIM YAPTIRAN KULLANICILARA HEDİYE!

HERCULES CONDENSING. Hercules Condesing ABT 32 2 I Radyatör ve yerden ısıtma sistemli HER YIL BAKIM YAPTIRAN KULLANICILARA HEDİYE! 1998 den beri İtalya Kombi Pazar Lideri HERCULES CONDENSING Hercules Condensing 32 2 I 32 kw gücünde Yer tipi Çift serpantinli paslanmaz çelik boylerli Hazır güneş enerjisi bağlantısı Paslanmaz çelik eşanjörlü

Detaylı

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi Şık ve Fonksiyonel Tasarım DemirDöküm Nitron Condense Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24 ve 28 kw kapasite seçenekleri ile hem

Detaylı

Her zaman odak noktası BABYTHERM

Her zaman odak noktası BABYTHERM MT-752-2002 Her zaman odak noktası BABYTHERM 02 Optimum sıcaklık MT-1779-2003 03 Böylece küçük hastalarınız rahat eder Dräger'den BabyTherm bebek ısıtıcı sistemlerin en son jenerasyonu açık bakımda yeni

Detaylı

diğer cihazlarla bağlanti

diğer cihazlarla bağlanti diğer cihazlarla bağlanti GÖRÜNTÜ/SES/MONITÖR BAĞLANTILARI M UTP kamerası ve BNC kamerasını aynı anda bağlı tutmayın. (KNL1, KNL2) NETWORK USB 1 5 2 6 3 7 4 8 9 13 10 14 11 15 12 16 VIDEO IN 1 VIDEO IN

Detaylı

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation Analysis & Reports Coldstore east 14.09.2014 to 16.09.2014 Graphical presentation 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabular presentation Alarms Tüm

Detaylı

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI DC-808T 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği AHM merkezi Ademco 4+2 ve contact

Detaylı

RELIABLE SOLUTIONS in POWER ELECTRONICS. Power Management Instruments RDAT SERİSİ DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ PMI / GESS GRUP ŞİRKETLERİ SUD

RELIABLE SOLUTIONS in POWER ELECTRONICS. Power Management Instruments RDAT SERİSİ DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ PMI / GESS GRUP ŞİRKETLERİ SUD RELIABLE SOLUTIONS in POWER ELECTRONICS RDAT SERİSİ Power Management Instruments DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ PMI / GESS GRUP ŞİRKETLERİ SUD DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı

Teknik Katalog [Karbondioksit Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Karbondioksit Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Karbondioksit Ölçüm Cihazı] [Gasman-CO2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1-

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1- DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM DKG-190 telekom sistemlerinde kullanılan jeneratörlerin çalışma saatlerini azaltmak amacıyla tasarlanmış ileri teknoloji ürünü bir cihazdır. Cihaz kullanıldığı yerlerde

Detaylı

Hava Perdeleri 2010.1

Hava Perdeleri 2010.1 Hava Perdeleri 2010.1 en kaliteli ve en iyi fiyatlı ne varsa hepsi bir arada burada... Yaz sıcağı Kışın sıcak hava Kış soğuğu Egsoz gazları Temiz hava Toz Duman Kokular Yazın soğuk hava Sinekler, böcekler

Detaylı

ORGANİZE SERİNLİK TEAM

ORGANİZE SERİNLİK TEAM ORGANİZE SERİNLİK TEAM CSH Serisi 360 Hava Üfleme Teknolojisi Standart kaset tipi klimalardan farklı olarak, Diamond Electric kaset tipi split klimalar özel dizaynı ile 8 noktadan 360 derece kesintisiz

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Kümes Otomasyon ve Kuluçka Kontrol Cihazları

Kümes Otomasyon ve Kuluçka Kontrol Cihazları Kümes Otomasyon ve Kuluçka Kontrol Cihazları EPC-T0 (HMI Dokunmatik Ekranlı Kümes Kontrol Cihazı) ESM-372 (Tek SET li Kuluçka Kontrol Cihazı) ESM-3722 (Çift SET li Kuluçka Kontrol Cihazı) EGG-HATCHER (Gelişmiş

Detaylı

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri Çalıştırma ve Programlama Uzantılar Alarm A-Link Tuş takımları 8 Bölge Giriş Modülü * Çıkış Modülü Kablolu IP/GPRS aktarım IP iletişim cihazı Alarm Haber Alma Merkezi (İletişim Alıcısı/Ağ Geçidi) doğrudan

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Yapısal Kablolama

Detaylı

Teknik Döküman RCUXXYY EAE KNX Oda Kontrol Ünitesi RCUXXYY DT R1.0. Genel Bilgi. EAE Teknoloji Sayfa 1/10

Teknik Döküman RCUXXYY EAE KNX Oda Kontrol Ünitesi RCUXXYY DT R1.0. Genel Bilgi. EAE Teknoloji   Sayfa 1/10 Genel Bilgi EAE RCU mevcut versiyonlar: RCU2018 RCU2000 RCU2016 RCU2000 RCU1212 RCU1200 RCU0808 RCU0800 Not: RCUXXYY - XX çıkış sayısını ve YY giriş sayısını ifade eder. Oda Kontrol Ünitesi birden fazla

Detaylı

Komple sistem çözümleri. Daha fazla oda konforu için en iyi sistem çözümleri. Ürün Seçimleri

Komple sistem çözümleri. Daha fazla oda konforu için en iyi sistem çözümleri. Ürün Seçimleri Not Daha fazla oda konforu için en iyi sistem çözümleri Siemens, kazan kontrol ürünleri alanında uzun yıllara dayanan deneyimini kullanarak tanınmış müşterileriyle yakın ilişki içinde ısıtma kontrol sistemlerinde

Detaylı

Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı] [Gasman-O2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Sızıntı Dedektörü PCE-LD 1

Kullanım Kılavuzu Sızıntı Dedektörü PCE-LD 1 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Sızıntı

Detaylı

Ortam İzleme Sistemi

Ortam İzleme Sistemi Her şey kontrolünüz altında. Ortam Sistemi Retmon EMS Nedir? Ortam parametrelerini ölçmek, izlemek, kaydetmek ve kontrol altında tutmak için kullanılan veri toplama ve uyarı sistemidir. Veri Toplama Terminali

Detaylı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PLED-W600, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 600Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir. Hafif kompakt tasarımı ve 30.000 saat lamba

Detaylı

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ place picture here ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ Akıllı Ev? Maksimum enerji verimliliği Konfor Kolay kullanım Modern, geleceğe dönük yapı Esnek, genişletilebilir, güvenli

Detaylı