PLC/SCADA YAZILIMLARI ÇELİK KONSTRÜKSİYON ENDÜSTRİYEL TESİS İMALAT VE MONTAJI SİLO İMALATLARI ENDÜSTRİYEL OTOMASYON SİSTEMLERİ PLC/SCADA YAZILIMLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PLC/SCADA YAZILIMLARI ÇELİK KONSTRÜKSİYON ENDÜSTRİYEL TESİS İMALAT VE MONTAJI SİLO İMALATLARI ENDÜSTRİYEL OTOMASYON SİSTEMLERİ PLC/SCADA YAZILIMLARI"

Transkript

1 ÇELİK KONSTRÜKSİYON ELEKTROMEKANİK SİLO İMALATLARI ENDÜSTRİYEL TESİS İMALAT VE MONTAJI PLC/SCADA PLC/SCADA YAZILIMLARI YAZILIMLARI ENDÜSTRİYEL OTOMASYON SİSTEMLERİ

2 FİRMA TANITIMI İVME ELEKTROMEKANİK VE ENDÜSTRİYEL OTOMASYON SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ, 1996 yılında TL sermaye ile İlyas GÖZÜBATIK (ÖDTÜ Elektrik Elektronik Yüksek Mühendisi) ve Mustafa GÖZÜBATIK (ODTÜ Makine Mühendisi) tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana; her zaman ve her koşulda, ürettiği tüm mal ve hizmetler kalite çizgisini korumuştur. İvme, yüksek teknolojik ürün tasarımları ve üretimi, değişik alanlarda ar-ge projeleri ve yeniliklere imza atmıştır. Kendi alanında lider yurtiçi ve yurtdışı firmalarla proje ortaklıkları yapmıştır. Toplam 550 çalışanı olan şirketin bünyesindeki teknik departmanlarda 5 tasarım mühendisi, 20 uygulama mühendisi ve 20 uzman tekniker görev yapmaktadır. Müşteri için üretilen her ürünün kalite ve standartlara uygun olması ve sürekli olarak da bu çıtanın daha yüksek noktalara çıkarılmak istenmesinden dolayı, firmamız kendi sektöründe son derece itibarlı ve güven duyulan bir firma haline gelmiştir. Bugün için ödenmiş sermayesi TL olan şirket, İdari faaliyetlerini İvedik Organize Sanayindeki sahibi olduğu 600 m 2 lik merkez ofisinde sürdürmektedir. Mekanik imalatlarının bir kısmını ise Kazan İstanbul yolu üzerindeki 30. Km de m2 si kapalı, m2 si açık olmak üzere toplam m 2 lik fabrika binasında, diğer bir kısmını ise Kırıkkale Organize Sanayi içerisinde sahibi bulunduğu m2. lik kendi fabrikasında sürdürmektedir. Şirket Ar-ge çalışmalarını ise Hacettepe Teknokent de bulunan ofisinde yapmaktadır. Ar-ge çalışmaları ile ilgili olarak TÜBİTAK destekli 2 adet proje yürütülmektedir. Bunlar; Vidalı Filtre Pres Teknolojisinin Geliştirilmesi projesi ile Karıştırmalı-Bilyalı İnce Öğütme Değirmen Teknolojisinin Geliştirilmesi projeleridir. Kalite ve Standardına çok önem veren şirkette faaliyetler, ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemine uygun olarak yapılmaktadır. Bunun neticesi olarak da firma kurumsal alt yapısı sağlam bir zemine oturmuş olmaktadır. FİRMA FAALİYETLERİ Firmamızın başlıca faaliyet alanları; Anahtar Teslimi Endüstriyel Tesis proje, imalat, montaj ve müteahitliği, Kırma eleme tesisleri, Metalik maden zenginleştirme tesisleri, Endüstriyel Otomasyon Sistemleri, Scada, PLC sistemleri, Proses Mühendisliği, Çelik Konstrüksiyon Mekanik İmalatları, Vidalı Pres imalatları İnce Öğütme Değirmenleri, Konveyörler(zincirli ve bantlı) ve endüstriyel taşıma sistemleri, Özel makine imalatları Elevatörler Silolar(Hububat, Paslanmaz ve Maden Cevher Siloları), Hidrolik Kaldırıcılar, Toz toplama sistemleri(jet-pulse Filtre), Isı ölçme sistemleri, Tartım ve dozajlama sistemleri,

3 REFERANSLARIMIZ Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü SLİ Müessesesi Müdürlüğü BLİ Müdürlüğünde anahtar teslimi 150 ton/saat kapasiteli Kömür Zenginleştirme ve 60 ton/saat kapasiteli kömür torbalama tesisi kurulması işi TMO Genel Müdürlüğü 2 adet Vidalı Pres İmalatı TMO Genel Müdürlüğü Kimyasal Taşıma Sistemi TMO Hacı Bektaş Siloları Ekmekçiler-Atlas İnşaat İş Ortaklığı alt yüklenici olarak Elektrik ve Otomasyon işleri, 2000 TMO Polatlı Ekmekçiler-Atlas İnşaat İş Ortaklığı Ton Çelik Silolar elektrik ve otomasyon işleri, 2001 TMO Ekmekçiler-Atlas İnşaat İş Ortaklığı 30 Adet Mısır Kurutucu Makinası elektrik ve otomasyon işleri, ETİ Alüminyum A.Ş. Genel Müdürlüğü Konveyör-bant sistemi ETİ Alüminyum A.Ş. Genel Müdürlüğü 3 adet mekanik kantarın elektronik kantara dönüştürülmesi TMO Ankara Bölge Müdürlüğü Ayaş Çelik silo tadilatı TMO Genel Müdürlüğü Horasan 50 tonluk Elektronik Baskül Onarım İnşaatı TMO Genel Müdürlüğü Derince Liman Filosu 1. ve 3. blok kuyularının Karayolu ve Demiryoluna direk çıkış yoluyla bağlantısının yapılması ve buna bağlı olarak PMS Otomasyon Sistemine adaptasyonu yazılımı işi, TMO Genel Müdürlüğü, Iğdır 60 tonluk Elektronik Vasıta Baskülü Onarım İnşaatı TMO Genel Müdürlüğü, Tercan 50 tonluk Elektronik Baskül Onarım İnşaatı Konya Şeker Fab.A.Ş. Pancar Küspesi Paketleme ve Peletleme Tesisi TKİ Genel Müdürlüğü 300 ton/saat Kriplaj Tesisi TKİ Genel Müdürlüğü 150 ton/saat Kömür Zenginleştirme Tesisi, 60 ton/saat Kömür Torbalama Tesisi, TKİ Genel Müdürlüğü 5500 ton/gün Kömür Torbalama Tesisi, ETİ gümüş A.Ş. 500 ton/saat Kırma Eleme Tesisi, ETİ gümüş A.Ş. 9 adet 300 tonluk Karıştırıcılı Tank tasarım, imalat ve montajı DENTAŞ 70 ton/gün Kağıt Hamuru Hazırlama Tesisi, Toz Filtre İHRACAT- SUUDİ ARABİSTAN ( Çimento Fabrikaları ) SÖĞÜTSEN SERAMİK- ÇANKIRI GRANİT FAB ton 35 mt yükseklikte çelik bina, 215 adet 105 m3 paslanmaz silo, 4000 ton çeşitli seramik makinaları platform imalatları, 2400 mt konveyör bant. Devam ediyor... YILDIZ BAKIR / GÜMÜŞHANE 500 Ton/Saat Kurşun çinko tesisi komple çelik işletme binaları (4000 Ton), makine platformları, 1500 tonluk 6 adet silo, 800 mt konveyör bant Devam ediyor NESKO AŞ / TRABZON SÜRMENE Bakır tesisi 1 adet 12 mt, 3 adet 8 mt çaplı susuzlaştırma tikineri ETİ GÜMÜŞ A.Ş. / KÜTAHYA 68 adet 10 mikron altı öğütme değirmeni

4 İNCE ÖĞÜTME DEĞİRMENİ(SMD) İNCE ÖĞÜTME DEĞİRMENİ (SMD) : Firmamız tarafından AR-GE çalışmaları tamamlanmış olup, üretimine başlanmıştır. SMD, 10µm altı öğütme özelliğine sahiptir. Şu an metalik maden sektöründe sulu olarak çalışmaktadır. Kuru öğütme için AR-GE çalışmalar devam etmektedir

5 SİLOLAR DÜZ TABANLI HUBUBAT SİLOLAR: Düz tabanlı silolar 4 m. İle 30 m. Çap arasında ve 50 ton ile ton arasında değişik çap ve yüksekliklerde silolar üretmektedir. Silolarımızda 350 gr/m2 veya 450 gr/m2 galvaniz kaplamalı çelik yan duvar sacları kullanılmaktadır. Kullanılacağı bölge şartları göz önüne alınarak silolar EURO CODE 1-4, EURO CODE standartlarında dizayn edilmektedir KONİK TİP HUBUBAT SİLOLAR: Konik tabanlı silolar 1 metre ile 15 metre çap ve 1 ton ile 1500 ton arasında kapasitelerde değişik çap ve yüksekliklerde üretilir. Konik silo tabanı açısı kullanıcı ihtiyaçlarına göre 40 ile 60 derece arasında üretilir.

6 PASLANMAZ SİLOLAR Paslanmaz silolar istenilen ölçülerde üretilmektedir. Granit ve Seramik sektöründe kullanılmaktır. 304L, 316L Paslanmaz çelikten üretilmektedir. MADEN CEVHER SİLOLARI Yüksek tonajlı silolar üretimi 1000 Ton ile Ton arası kapasiteye göre ASME standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Sıcak Haddelenmiş saclarla üretilmektir.

7

8 ÇELİK KONSTRÜKSİYON ÇELİK KONSTRÜKSİYON Hızla gelişen ülkemizde, Yapı ve Endüstri sektörüne duyulan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik gibi parametreler göz önünde bulundurularak, optimum imalatlar Ülkemizin vazgeçilmezleri olmalıdır. İşte bu inançla yoluna devam eden firmamız, sizleri Çelik Konstrüksiyon teknolojisinin nimetlerinden faydalanmaya davet etmektedir.

9 KONVEYÖRLER ZİNCİRLİ KONVEYÖR : Konveyörler 30 ile 500 ton/saat arasında değişik kapasitelerde üretilmektedir. Zincir sertleştirilmiş çelikten üretilerek darbelere ve sürtünmelere karşı dirençli hale getirilmiştir. Taşıyıcı paletler daha sessiz çalışma ve uzun ömürlü olması için sürtünmeye ve ısıya dayanıklı Castermid malzemeden üretilmektedir. BANTLI KONVEYÖR: Bantlı konveyörler 100T/H ile 1500 T/H arasında istenilen projeye göre üretilmektedir. Rulo, tambur ve bant dışındaki tüm parçalar kendi imalatımızdır. HELEZON KONVEYÖR : Mekanik Taşıma(Helezon konveyör, kovalı elevatör vs.) her ne kadar zor olarak görülse ve bir takım kalıpları olsa da elektrik gücü olarak en ekonomik çözümdür. Helezon konveyör uygulamaları uzun mesafelerde yatırım maliyeti fazla olduğundan pek tercih edilmezler. Fakat işletme maliyeti ise bunun tam tersi olarak çok düşüktür.

10 ELEVATÖRLER Elevatörler kullanıcının ihtiyaçlarına göre 20 ile 100 t/saat taşıma kapasiteli olarak üretilmektedir. Kullanılan bant ve kovalar elevatörün kapasite ve yüksekliğine göre seçilir. Kullanılan kovalar tesislerin gereksinimine uygun olarak üretilmektedir. Ayrıca otomasyon sistemine bağlanan ürün giriş ve bant sensörleri dolum ve boşaltmada sıkışmaları önleyerek güvenli ve verimli çalışma sağlar.

11 TOZ TOPLAMA SİSTEMLERİ JET PULSE FİLTRE Jet-Pulse tipi toz tutma filtreleri, endüstriyel alanda üretim sırasında ortaya çıkan tozun, kokunun ve dumanın hava emişi ile ortamdan alınarak filtre edilmesine sağlayan otomatik sistemlerdir. Üretimi modüler olarak yapılmakta olup, nakliye ve montaj kolaylığı sağlamaktadır. JET PULSE FİLTRE Keşif ekiplerimizle belirleyeceğimiz kapasitelere göre projeleriniz dizayn edilir.

12 HİDROLİK SİSTEMLER ÇOK YÖNLÜ DAĞITICILAR Ağırlıklı olarak yem, gıda, kimya ve gübre gibi tesislerde hammadde ve mamullerin iletilmesi ve depolanması sırasında akışını kontrol etmektedir. Özellikler; Gövde 3mm ST 37 veya AISI 304 sacdan imal edilir, Tahrik elemanı pnömatik pistondur, Pnömatik çalışma basıncı 6 bar dır, Kapalı-açık konumlarını gösteren limit şalteri mevcuttur, Kapak sacı, mal geçiş yönüne dik veya açılı hareket etmektedir, Sızdırmazlığı sağlayan özel plastik mevcuttur, Opsiyonel olarak manuel ve motorlu olarak yapılabilir HİDROLİK KAMYON KALDIRMA Tır ve kamyonların üzerindeki yükleri boşaltmak için kullanılır. Komple araçla beraber kaldırılır. Hububat depolarında kullanılmaktadır.

13 ENDÜSTRİYEL OTOMASYON SİSTEMLERİ Endüstriyel tesisler için otomasyon sistemleri ve yazılımları uzman mühendislerimiz kontrolüyle gerçekleştirmekteyiz.

14 ELEKTRİK Tüm endüstriyel tesis elektrik tesisat ve kablolama işlemleri uzman teknik ekibimiz tarafından yapılmaktadır.

15 PLC/SCADA YAZILIMLAR Tüm işletmelerde otomasyon çözümlerini deneyimli personellerimizle prosese uygun PLC destekli MCC panoları imalatıyla sağlamaktayız.

16 PROJELERİMİZDEN TKİ KRİPLAJ TESİSİ

17 PROJELERİMİZDEN TKİ GLİ TORBALAMA

18 PROJELERİMİZDEN DENTAŞ KÂĞIT HAMURU HAZIRLAMA TESİSİ

19 PROJELERİMİZDEN ETİ GÜMÜŞ 500 T/H KIRMA ELEME TESİSİ

20 PROJELERİMİZDEN KONYA ŞEKER KÜSPE PELETLEME TESİSİ

21 PROJELERİMİZDEN ETİ GÜMÜŞ LEACHING TESİSİ

22 PROJELERİMİZDEN SÖĞÜTSEN SERAMİK VE GRANİT FABRİKASI

23 PROJELERİMİZDEN YILDIZ BAKIR 750T/H KIRMA ELEME T/H FLOTASYON TESİSİ

24 MERKEZ İvedik OSB Öz Anadolu Sanayi Sitesi 665.sokak No: 72 Yenimahalle / ANKARA Tel : Fax : ivme@ivme.com.tr FABRİKA İstanbul Yolu Üzeri 30.km SARAY / ANKARA Tel : Fax : AR-GE 2. Ar-Ge Binası No: 1 Teknokent Hacettepe / ANKARA Tel :

Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Merkez: Horozlar Mah. Kadıköy Cad.No.68-70 Erenler / SAKARYA Fabrika Tel:0.264 3535421 Fax:0.264 3535422

Detaylı

www.oztasmakina.com.tr

www.oztasmakina.com.tr www.oztasmakina.com.tr 1990 yılında Kütahya Merkez de kurulan, ÖZTAŞ Makina ve Metal Sanayi, kurulduğu yıldan itibaren, sanayi kuruluşlarının Kütahya da ihtiyacı olan makina, malzeme ve ekipmanlara yönelik

Detaylı

TEMEL. İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri. Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul

TEMEL. İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri. Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul Şube: Yahyakaptan Mah. Bahardalı Sok. D6 Blok A Girişi No: 2 D: 1 İzmit / Kocaeli Firma

Detaylı

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU Techical Machine Desing üretim ve Ar-Ge faaliyetleri için gerekli olan en verimli ve kaliteli makinelerin uluslararası standartlarda tasarım ve üretimini yapan makine sanayisinde

Detaylı

Çimento Stoklama & Dolum Tesisi ( ton)

Çimento Stoklama & Dolum Tesisi ( ton) Çimento Stoklama & Dolum Tesisi (10.000 ton) Ankara Merkez Atölyelerimizde İmalatı Yapılan Çelik Konstrüksiyonların Sevkiyat İşlemleri Kalite Kontrol Mühendisimiz Tarafından Sevkiyatı Yapılan Ekipmanlar,

Detaylı

KALDIRMA VE TAŞIMA ÜRÜNLERİ KATALOĞU

KALDIRMA VE TAŞIMA ÜRÜNLERİ KATALOĞU KALDIRMA VE TAŞIMA ÜRÜNLERİ KATALOĞU BOZOK MARKALI ÜRÜNLERİMİZ BOZOK, sektöründe lider olmak ve müşterilerinin beklentilerini gerçekleştirebilmek için mühendislik çözümleri sunmaktadır. Bunu yaparken verimlilik,

Detaylı

retim aşamalarımızdan ilki olan alanında yola çıkan MP SYSTEM üşteri memnuniyetini standartlara

retim aşamalarımızdan ilki olan alanında yola çıkan MP SYSTEM üşteri memnuniyetini standartlara mpsystem 01 03 05 HAKKIMIZDA SERTİFİKALAR PROJELENDİRME 1 M Ü 998 yılında pano tasarımı ve üretimi üşteri memnuniyetini standartlara retim aşamalarımızdan ilki olan alanında yola çıkan MP SYSTEM uygunluk

Detaylı

BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ

BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ Big-Bag dolum makinesi, toz ve granül malzemelerin silolardan big-bag torbalarına, PLC kontrolü ile doldurulması işlemini gerçekleştirir. İsteğe bağlı olarak doldurma işlemi 200-1500

Detaylı

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI kayraenerji.com Modüler depo, demonte parçalar halinde imal edilmiș ürünün hiçbir kaynak ya da bașka imalat yöntemi gerektirmeden montaj mahallinde cıvatalar

Detaylı

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ Karlıktepe Mah. Sarıçimen Sok. No:4/1 Kartal / İstanbul Tel - Fax : 0216 353 88 94 İşimiz Gücümüz Vinç Hakkımızda Elektrikli Vinç sektöründe uzun yıllar elde ettiğimiz

Detaylı

Ürün Taşıma, Kaldırma, İletme Makine Teknolojileri. Konveyörler

Ürün Taşıma, Kaldırma, İletme Makine Teknolojileri. Konveyörler 3B r ö y e Konv Konveyörler KONVEYÖRLER Yükü havadan veya yerden taşımaya yarayan ve kapalı devre çalışan taşıyıcı sistemlere konveyör denir. Endüstride kullanılan başlıca konveyör çeşitleri 1. PVC-Pu

Detaylı

NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI

NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI Hakkımızda Nötron, kurucularının yaklaşık 30 yılı aşmış geçmiş deneyimlerinden yararlanarak gelişen

Detaylı

MOBIL BETON SANTRALLERI

MOBIL BETON SANTRALLERI Tel :00903782272230 Fax :00903782278143 web :www.ustaoglugrup.net e-mail :ustaoglugrup@hotmail.com msn :ustaoglugrup@hotmail.com MOBIL BETON SANTRALLERI 1985 yilinda BARTIN' da faaliyetlerine baslamis

Detaylı

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması ASKILI KONVEYÖRLER Askılı Konveyör Uygulaması Askılı Konveyör Detayı Genellikle malzeme, yarı mamül ve mamüllerin boyama, kurutma ve soğutma proseslerinde kullanılmaktadırlar. Montaj hatları için tasarlanan

Detaylı

Makina İnş. Gıda Nak. Tic. Ltd. Şti.

Makina İnş. Gıda Nak. Tic. Ltd. Şti. LARA Bakım-Onarım Montaj-Demontaj-Revizyon Mekanik ve Çelik İmalat,Montaj ve Demontaj Yedek Parça Web: Hakkımızda Lara 2006 yılı kasım ayında Mehmet TOSUN tarafından Ergani/Diyarbakır da kurulmuş ve Temmuz

Detaylı

PRES BESLEME SİSTEMLERİ

PRES BESLEME SİSTEMLERİ PRES BESLEME SİSTEMLERİ ADRES Esenşehir Mah.Muradiye Sok. No:56/A ümraniye- istanbul TEL: (0216) 540 67 06 Faks: (0216) 540 67 07 TEL: (0535) 434 44 96 TEL: (0532) 223 74 55 pressline@outlook.com PRESSline

Detaylı

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com. w w w. s k - c w. c o m Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.tr VIG Metal, alüminyum ve magnezyum gibi haf

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ: Bugün, İzmir Çiğli de 500 m2 kapalı 1000 m2 açık alana sahip kendi üretim tesisinde faaliyet göstermektedir.

ŞİRKET PROFİLİ: Bugün, İzmir Çiğli de 500 m2 kapalı 1000 m2 açık alana sahip kendi üretim tesisinde faaliyet göstermektedir. Katalog ŞİRKET PROFİLİ: TDM MAKİNE 2001 yılında Elektronik Müh. Tahsin DEMİRCİ tarafından kurulmuştur. Kısa sürede makine üretiminde, özellikle paketleme, tartım, dolum sistemleri ve özel makine imalatı

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

www.misyonelektrik.com

www.misyonelektrik.com ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE SAVING ENERGY, THE FUTURE SECURITY www.misyonelektrik.com Biz Kimiz ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE Misyon Elektrik, otomasyon proje ve taahhüt alanında faaliyet

Detaylı

Information Technology Solutions

Information Technology Solutions Information Technology Solutions 10035 Sokak No: 3 A.O.S.B Çiğli / İzmir TÜRKİYE Posta Kodu : 35620 Tel :+90 232 328 23 86 Faks: +90 232 328 28 12 www.atekmuhendislik.com.tr info@atekmuhendislik.com Şirketimiz

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT, Endüstriyel tesislerde kayar kalıp, tırmanır kalıp, yapısal çelik gibi mühendislik ve uygulama işlerinde uzmanlaşan bir kadro ile ortak

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL

Detaylı

Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası T.A.Ş. Trakya Şubesi

Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası T.A.Ş. Trakya Şubesi Yeni Üyelerimiz Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası T.A.Ş. Trakya Şubesi TARİHÇE Marmara bölgesi ve özellikle Trakya bölgesinin çimento ihtiyacının karşılanması amacıyla kurulması planlanan Edirne Lalapaşa

Detaylı

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Model: Kapasite: Karıştırıcı Mikser: AGREGA BUNKER

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Model: Kapasite: Karıştırıcı Mikser: AGREGA BUNKER Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 Demirstar, değişik kapasite ve özelliklerde ürettiği sabit beton santralleri ile beton üreticilerinin tüm ihtiyaçlarına rahatlıkla cevap verebilmektedir.

Detaylı

Hidrolik silindir uzmanı.

Hidrolik silindir uzmanı. Hidrolik silindir uzmanı www.kocalift.com Yüksek Kalite, Profesyonel Çözüm... www.kocalift.com Hakkımızda Biz kimiz? 2007 yılında kurularak sektöre hizmet vermeye başlayan KOCALİFT, sektördeki 25 yıllık

Detaylı

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI 71AT Serisi Ürün No: 71 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON 2011 yılında; bariyer montajı, solar enerji montajı ve çelik konstrüksiyon üzerine faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL MAKİNA ; yenilikçi, istihdam ve gelir arttırıcı projeleri ile kuruluşların rekabet güçlerini

Detaylı

FAALİYET ALANLARI: Cidarlı Sıvı tank imalatı. Kuru madde tank imalatı. Sos tankı imalatı. Şurup tank imalatı. Süt tankı imalatı. Sıvı mikseri imalatı

FAALİYET ALANLARI: Cidarlı Sıvı tank imalatı. Kuru madde tank imalatı. Sos tankı imalatı. Şurup tank imalatı. Süt tankı imalatı. Sıvı mikseri imalatı RCN Grup; mekanik tesisat, otomasyon ve gıda tankı imalatında yıllarca faaliyet göstermiş sektörün gerçek profesyonellerinin deneyim ve birikimlerinin birleştirilmesiyle ortaya çıkmış bir oluşumdur. Özellikle

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

Information Technology Solutions

Information Technology Solutions Information Technology Solutions 10035 Sokak No: 3 A.O.S.B Çiğli / İzmir TÜRKİYE Posta Kodu : 35620 Tel :+90 232 328 23 86 Faks: +90 232 328 28 12 www.atekmuhendislik.com.tr info@atekmuhendislik.com Şirketimiz

Detaylı

mayzen@mayzen.com.tr KURUMSAL Firmamız 1996 yılında Sn. ATAMAY ELLERGEZEN tarafından kurulmuştur. ATAMAY ELLERGEZEN Oyak Renault fabrikasının kuruluşunda bulunmuş, daha sonra otomotiv yan sanayinde birçok

Detaylı

BANT KONVEYÖRLER SİSMAT ULUSLARARASI BANT KONVEYÖRLERİNİN ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI UYGULAMALAR AKSESUARLAR BANT KONVEYÖRLER

BANT KONVEYÖRLER SİSMAT ULUSLARARASI BANT KONVEYÖRLERİNİN ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI UYGULAMALAR AKSESUARLAR BANT KONVEYÖRLER BANT KONVEYÖRLER Bant konveyörler, malzemelerin bir noktadan diğerine taşınmasında etkin maliyetli ve basit özellikli mükemmel bir yöntemdir. Düz hareketli bandın basit tasarımı sayesinde bu konveyörler,

Detaylı

Cephe Temizlik Makineleri AST30

Cephe Temizlik Makineleri AST30 Cephe Temizlik Makineleri AST30 FABRİKA Dağyaka Mahallesi 2002. Sokak No:11 Kazan - Sarayköy - ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 312 394 04 74 Fax: +90 312 395 31 44 İSTANBUL İkitelli Org. San. Böl. Eskop San.

Detaylı

ELEKTRIK & OTOMASYON STEMLERİNDE ORTAĞINIZ

ELEKTRIK & OTOMASYON STEMLERİNDE ORTAĞINIZ ELEKTRIK & OTOMASYON SİSTEMLER STEMLERİNDE GÜVENİLİR R ÇÖZÜM ORTAĞINIZ www.pcs.com.tr 1 ELEKTRİK & OTOMASYON Hizmetlerimiz/Sektörler Projelendirme ve Taahhüt Tasarım ve Üretim Yardımcı Servisler Elektromekanik

Detaylı

HEDEF LABORATUVAR CİHAZLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ.

HEDEF LABORATUVAR CİHAZLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. HEDEF LABORATUVAR CİHAZLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA Hedef mühendislik uzman ve deneyimli teknik kadrosuyla ülke teknolojisini dünya standartlarına taşımak ve etkin çözümler üretmek

Detaylı

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda 2014 Katalog 1 Hakkımızda Yükseller Metal, Türkiye ve uluslararası alüminyum pazarında üretim, ticaret ve satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ISO 9001 sertifikalı olup, alüminyum alanında

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

Organize Sanayi Bölgesi EMKO Sanayi Sitesi D:4 Blok No:4 Eskişehir/TÜRKİYE

Organize Sanayi Bölgesi EMKO Sanayi Sitesi D:4 Blok No:4 Eskişehir/TÜRKİYE Organize Sanayi Bölgesi EMKO Sanayi Sitesi D:4 Blok No:4 Eskişehir/TÜRKİYE Tel: + 90 222 236 16 10 / Fax: +90 222 236 16 07 tugmaksan@hotmail.com HAKKIMIZDA 1975 yılında kurulan firmamız HOFFMAN ve TÜNEL

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

TRANSPORT TESİSLERİ İMALAT VE TİCARET A.Ş.

TRANSPORT TESİSLERİ İMALAT VE TİCARET A.Ş. TRANSPORT TESİSLERİ İMALAT VE TİCARET A.Ş. TTİ GOSB 1975 yılında İstanbul da kurulmuştur. 2000 den yılından bu yana GOSB içerisindeki modern tesislerinde çalışmaktadır. 2004 yılında ARGE çalışmaları yapmak

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI 1991 yılında İstanbul'da kurulan şirketimiz özellikle elektromekanik techizatlar, vinçler, kaldırma ve basınçlı hava sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır. ERA, ağır endüstrinin

Detaylı

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson)

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) Hakkımızda 7002 yılında kurulup, yurt içi ve yurt dışı operasyonlarıyla büyümekte olan firmamız ;evsel ve endüstriyel su arıtma

Detaylı

DAMIZLIK KAFESİ. GürTech D x1200 mm

DAMIZLIK KAFESİ. GürTech D x1200 mm MODEL KAT 3 KAT YÜKSEKLİK 2900 mm KAT ARASI 4 KAT 3720 mm 5 KAT 4540 mm KAFES Kafes sistemlerinin ana bileşenleri, sıcak daldırma galvanizli sac ve galvanizli tel malzemeden oluşmaktadır. Kafeslerimizin

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

NovaL MACHINE SYSTEMS

NovaL MACHINE SYSTEMS NovaL MACHINE SYSTEMS BRIKET makineleri & BETON SANTRALLARI BIOGRAFI & HAKKIMIZDA Faaliyetlerine iş ve inşaat makinaları imalatı ile başlayan NOVAL A.Ş., 25 yılı aşan tecrübesi ile konusunda uzman ve deneyimli

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

Enerji Verimli Çelik Evler

Enerji Verimli Çelik Evler Enerji Verimli Çelik Evler Enerji verimliliği nedir? Enerji verimliliği son yıllarda sıkça duyduğumuz bir kavram. Genel olarak; yaşam standardını düşürmeden, enerjinin verimli kullanılarak tüketimin azaltılmasına

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI www.geotr.com www.geo-tekno.com 2018 İçindekiler HAKKIMIZDA... 2 TEMEL KİLOMETRE TAŞLARIMIZ... 3 ŞİRKET ORGANİZASYON ŞEMASI... 4 HİZMET ALANLARIMIZ...5 PROJE VE İMALAT...5 PROJE

Detaylı

Sizi geleceğe taşır...

Sizi geleceğe taşır... Sizi geleceğe taşır... HAKKIMIZDA Elizi Reklam İnşaat Turizm Tarım Gıda ve Hayv. San. Tic.Ltd.Şti. firması olarak 2001 yılında Antalya da faaliyetine başlamıştır. Şirketimizin ana faaliyet konusu sera

Detaylı

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta:

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta: HAKKIMIZDA Likom İnşaat A.Ş., 2013 yılında inşaat mühendisi Sarp Sağtekin tarafından kurulmuştur. Firmamızın kurucusu Sarp Sağtekin, meslek hayatına 2007 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği nden mezun olduktan

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

KAYALAR GENEL MAKĐNA

KAYALAR GENEL MAKĐNA KAYALAR GENEL MAKĐNA OTOMOTĐV YEDEK PARÇA SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ Firmamız 1990 yılında özel takım üretimi ile ticaret hayatına başlamıştır. Makine parkurunu gelişen tekneloji ile güçlendirilerek.2000 yılında

Detaylı

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JCPL-150 Meyveli Jöle üretimine uygun makine ve ekipmanlar Satte 100 ile 350 kg arasi uretim kapasitesi vardir IP 65 koruma sınıfına sahip elektrik sistemleri Tüm ürünler

Detaylı

~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~

~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~ ~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~ KOCAELİ / TÜRKİYE 2013 VİZYONUMUZ YENİ ÜRETİM TEKNOLOJİLERİNİ YAKINDAN TAKİP EDEREK TAMAMLAYICI ÜRETİM YÖNTEMLERİYLE BERABER, KOMPLE VE OPTİMUM ÇÖZÜM SUNUMLARIYLA TERCİH EDİLEN,

Detaylı

Dozajlama ve Tartım Sistemleri Pnömatik Transport Sistemleri Stoklama ve Boşaltma Sistemleri Mikser ve Reaktörler Proses Kontrol Sistemleri

Dozajlama ve Tartım Sistemleri Pnömatik Transport Sistemleri Stoklama ve Boşaltma Sistemleri Mikser ve Reaktörler Proses Kontrol Sistemleri Dozajlama ve Tartım Sistemleri Pnömatik Transport Sistemleri Stoklama ve Boşaltma Sistemleri Mikser ve Reaktörler Proses Kontrol Sistemleri Dozajlama ve Tartım Sistemleri Dozajlama, temel olarak bir toz

Detaylı

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 100

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 100 Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 100 Demirstar, değişik kapasite ve özelliklerde ürettiği sabit beton santralleri ile beton üreticilerinin tüm ihtiyaçlarına rahatlıkla cevap verebilmektedir.

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

TÜRKĐYE DE DÖKÜM SEKTÖRÜ 23.02.2007

TÜRKĐYE DE DÖKÜM SEKTÖRÜ 23.02.2007 TÜRKĐYE DE DÖKÜM SEKTÖRÜ 1 23.02.2007 Demir ve Çelik Döküm Sanayi sektörü; endüksiyon, ark veya kupol ocaklarında, çeşitli pik demiri, çelik hurdaları ve ferro alaşımların ergitilerek, kalıplama tesislerinde

Detaylı

NEFELİNLİ SİYENİT Sodyum & Potasyum Feldspat B & S YATIRIM A.Ş. KIRŞEHİR NEFELİN İŞLETMELERİ

NEFELİNLİ SİYENİT Sodyum & Potasyum Feldspat B & S YATIRIM A.Ş. KIRŞEHİR NEFELİN İŞLETMELERİ NEFELİNLİ SİYENİT Sodyum & Potasyum Feldspat B & S YATIRIM A.Ş. KIRŞEHİR NEFELİN İŞLETMELERİ B& S YATIRIM A.Ş. Kırşehir Nefelin İşletmeleri w w w. b s ya t i r i m.co m.t r Ankara Merkez Kırşehir Nefelin

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

www.corumsebatmakina.com www.balimmakina.com.tr 1 www.corumsebat.com

www.corumsebatmakina.com www.balimmakina.com.tr 1 www.corumsebat.com 1 hakkımızda Kuruluş; Çorum Sebat Makina İnş. San. Tic. Ltd. Şti. 15 yılı aşkın süredir siz değerli müşterilerimize, her geçen gün zenginleşen çeşit ve kaliteli stoklarımızla hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Detaylı

www.aksugunesenerji.com info@aksugunesenerji.com Aksu Güneş Enerji Sistemleri Firma Profili Aksu Güneş Enerji Sistemleri 1994 yılında Şarkikaraağaç sanayi bölgesinde güneş enerji sistemleri imalat ve

Detaylı

35 yıllık tecrübeyi nesilden nesle aktarıp teknolojiyle buluşturuyoruz.

35 yıllık tecrübeyi nesilden nesle aktarıp teknolojiyle buluşturuyoruz. 1979 yılından gelen teknik bilgi, beceri ve tecrübenin 2006 yılında şirket formunu almasıyla doğan FBG METAL MAKİNE LTD. ŞTİ, Türkiye nin petrol ve ağır sanayide lokomotifi olmuş lider kuruluşlarından

Detaylı

OVESE Mühendislik. Makina, İnşaat, Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti

OVESE Mühendislik. Makina, İnşaat, Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti Makina, İnşaat, Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti Firmamız, demir ve çelik sektörü başta olmak üzere makine imalatı, proje ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Çelik Servis Merkezleri alanında büyük deneyime

Detaylı

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız TIEFENBACH Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite Tiefenbach Control Systems firması 1950 yılında DR. H Tiefenbach adıyla kurulmuştur. Bugün 90 uzman personeli ile özellikle üstün yeraltı elektrohidrolik sistemleri

Detaylı

TEKNO ASFALT Merkez Ofis: TEKNO PLAZA Şehit Şakir Elkovan Cad. No:2 A Blok, Ataşehir İstanbul Türkiye Tel: Fax:

TEKNO ASFALT Merkez Ofis: TEKNO PLAZA Şehit Şakir Elkovan Cad. No:2 A Blok, Ataşehir İstanbul Türkiye Tel: Fax: TEKNO ASFALT Merkez Ofis: TEKNO PLAZA Şehit Şakir Elkovan Cad. No:2 A Blok, 34750 Ataşehir İstanbul Türkiye Tel:+90 216 577 63 00 Fax: +90 216 577 63 10 Tekno Endustri Fabrika: Saray Mahallesi 614. Cad.

Detaylı

Elektrikli Cephe Temizlik Asma İskele Makineleri As350 Asma İskele - As750 - As1000 FABRİKA Dağyaka Mahallesi 2002. Sokak No:11 Kazan - Sarayköy - ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 312 394 04 74 Fax: +90 312 395

Detaylı

ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KAFES. GürTech T x625 mm

ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KAFES. GürTech T x625 mm ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KFES ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KFES ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KFES 600 600 450 1300 600 2400 600 X Göz deti MODEL KT YÜKSEKLİK KT RSI 3 KT 4 KT 5 KT 6 KT 7 KT 8 KT 2580 mm 3230 mm 3880 mm 4530

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü...

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... 2 Neden Ekosan Kompresör 3 Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, Türkiye

Detaylı

FİYAT LİSTESİ

FİYAT LİSTESİ 2013 02 FİYAT LİSTESİ Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda etkin bir ısı yalıtımı ve yoğuşma kontrolü sağlar. 2011 Yalıtım

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE.

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE. Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE www.alprofaluminyum.com.tr Alüminyum Profil Hakkımızda Firmamız, bünyesinde bulundurduğu aylık 2000 ust Extrizyon Pres ve 8 mt uzunluğa

Detaylı

1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak...

1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak... 1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak... YILDIRIMDAN KORUNMA TOPRAKLAMA İÇ YILDIRIMLIK / A.G.PARAFODUR Üretim Tesisi ANKARA / Hasanoğlan RADSAN A BAKIŞ Radsan, 1953 yılından beri, çalışmalarını üretim,

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

SPİRAL IZGARALAR. Sismat Uluslararası, iki tip spiral ızgara imal etmektedir: Sepet spiral ızgaralar. Döner tamburlu spiral ızgaralar

SPİRAL IZGARALAR. Sismat Uluslararası, iki tip spiral ızgara imal etmektedir: Sepet spiral ızgaralar. Döner tamburlu spiral ızgaralar SPİRAL IZGARALAR SPİRAL IZGARALAR SPİRAL IZGARALAR Spiral ızgara, genellikle dar kanallarda kullanılan ince ızgara modelidir. Bu ızgaralar bilhassa mayalı içki endüstrisi, tekstil endüstrisi, mezbahalar,

Detaylı

TEMAİR ERKEK GÖVDE TF 026 TEMAİR ERKEK UÇ TF 026 TEMAİR İKİLİ ÇATAL TAKIM ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT 1/4" 1/4" 3/8" 3/8" 3/8" 1/2" 1/2" 1/2"

TEMAİR ERKEK GÖVDE TF 026 TEMAİR ERKEK UÇ TF 026 TEMAİR İKİLİ ÇATAL TAKIM ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT 1/4 1/4 3/8 3/8 3/8 1/2 1/2 1/2 TEMAIR COUPLING T-F 026 - OTOMATİK RAKOR, UÇLAR VE DAĞITICI ÇATALLAR - 2 - TEMAİR ERKEK GÖVDE TF 026 TEMAİR ERKEK UÇ TF 026 TEMAİR İKİLİ ÇATAL TAKIM 1/4" 1/4" 3/8" 3/8" 3/8" 1/2" 1/2" 1/2" TEMAİR DİŞİ

Detaylı

Makina ve Yedek Parça İmalatı

Makina ve Yedek Parça İmalatı - Demir Çelik Sanayi - Mak ina Sanayi - İnşaat Çimento Sanayi - Enerji Sanayi İçin Makina ve Yedek Parça İmalatı w w w. y u k s e l c n c. c o m Firmamız İstanbul İ.O.S.B de 500 metre kare kapalı sahası

Detaylı

HUBER Solar aktif çamur kurutma teknolojisi ile daha az koku, daha yüksek kurutma performansı

HUBER Solar aktif çamur kurutma teknolojisi ile daha az koku, daha yüksek kurutma performansı HUBER Solar aktif çamur kurutma teknolojisi ile daha az koku, daha yüksek kurutma performansı Çamuru neden kurutmalıyız? KM giriş= %25 KM çıkış= %75 Kurutma Ağırlık= 1000 kg Hacim= 1 m³ Ağırlık= 333 kg

Detaylı

Yüksek kapasiteli Bigbag boşaltma proseslerimiz, opsiyon olarak birden fazla istasyon ile yan yana bağlanabilir özelliğe sahiptir.

Yüksek kapasiteli Bigbag boşaltma proseslerimiz, opsiyon olarak birden fazla istasyon ile yan yana bağlanabilir özelliğe sahiptir. Firmamız mühendisliğinde imalatını yaptığımız endüstriyel tip Bigbag dolum,bigbag boşaltma prosesleri kimya,maden,gıda... gibi sektörlerde kullanılan hafif, orta ve ağır hizmet tipi modellerimizle Türk

Detaylı

ALTERNATİF BİYOKOR BİYOKÜTLE ENERJİ MAKİNALARI ÜRETİM SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ALTERNATİF BİYOKOR BİYOKÜTLE ENERJİ MAKİNALARI ÜRETİM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Değerli Yatırımcımız; ALTERNATİF BİYOKOR BİYOKÜTLE ENERJİ MAKİNALARI ÜRETİM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Ekteki sayfalarda, Ahşap Pelleti Üretebilmek için imal ettiğimiz tesis ve ekipmanların 2-3 - 4-5 - 7 ve 15

Detaylı

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ www.ozpansogutma.com info@ozpansogutma.com 0850 804 53 01 0532 161 65 56 ÖZPAN Endüstriyel Soğutma Sistemleri olarak ; Soğuk Oda Panelleri Endüstriyel Soğutma

Detaylı

10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA

10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA ÜRÜN KATALOĞU 10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA www.fafvana.com.tr satis@fafvana.com.tr CE BELGESİ ISO 9001 : 2000 KALİTE BELGESİ GOST RUSYA KALİTE BELGESİ UKR SEPRO

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ -ELES ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK ELEKTRİK SİSTEMLERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ -ELES ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK ELEKTRİK SİSTEMLERİ FAALİYET ALANLARIMIZ -ENDÜSTRİYEL OTOMASYON AĞAÇ ÇİMENTO GIDA/KİMYA ARITMA DEMİR ÇELİK CAM -ENERJİ VE SCADA SİSTEMLERİ ENERJİ İZLEME ELEKTRİK DAĞITIM GAZ DAĞITIM -ULAŞIM SİSTEMLERİ RAYLI SİSTEMLER TÜNEL

Detaylı

ERHAN ÇAKAR - REFERANS PROJELER. 1.YILDIZ Holding (ÜLKER), İSTANBUL 2005-2009

ERHAN ÇAKAR - REFERANS PROJELER. 1.YILDIZ Holding (ÜLKER), İSTANBUL 2005-2009 ERHAN ÇAKAR - REFERANS PROJELER 1.YILDIZ Holding (ÜLKER), İSTANBUL 2005-2009 PROJELER: İş Geliştirme, Yatırım Ortaklıkları, Proje Yönetimi, Ulker grubunda bulunan 42 üretim tesisini kapsayacak şekilde

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

KARMA YEM TEKNOLOJİSİ

KARMA YEM TEKNOLOJİSİ KARMA YEM TEKNOLOJİSİ Yem fabrikaları, fenni hayvan yeminin üretiminin gerçekleştirildiği fabrikalardır. Saatte 3 tondan 250 ton/saate kadar değişik kapasitelerde kurulabilmektedir. 1987 yılında kurulan

Detaylı

Üretimin Modernizasyonunda Üretim Süreçlerinin Yenileştirilmesi insansız seri üretim

Üretimin Modernizasyonunda Üretim Süreçlerinin Yenileştirilmesi insansız seri üretim Üretimin yenileştirme çalışması İş gücü, zaman ve enerji kullanımları konusunda avantaj sağlayan bir yöntemdir. Üretimin modernizasyonu Firmaların rekabet avantajlarını kazanmaları ve sürdürebilmeleri

Detaylı

Amacımız; Misyon; Vizyon;

Amacımız; Misyon; Vizyon; Grindballs Çelik Bilya San. ve Tic. A.Ş., Türkiye de ve dünyada vasıflı çelik çubuk üretimi ve satış & dağıtımı konusunda sektörün lider firmalarını bünyesinde bulunduran Faydasıçok Holding'e bağlı şirketler

Detaylı

Çalışanlarımızın İş Sağlığı ve Güvenliği için aşağıda belirtilen hususlarda aktif çalışmalar devam etmektedir.

Çalışanlarımızın İş Sağlığı ve Güvenliği için aşağıda belirtilen hususlarda aktif çalışmalar devam etmektedir. 1 HAKKIMIZDA VİBA 1989 yılında Türkiye'de yeni gelişmekte olan Kayar Kalıp Teknolojisinde yılların tecrübesine sahip inşaat mühendisleri tarafından kurulmuştur. Uzun yıllar boyunca Kayar Kalıp Teknolojisi

Detaylı