BÜYÜLÜ SESİYLE BİRSEN TEZER, ve AYRINTI USTASI SUNAY AKIN BODRUM'DA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BÜYÜLÜ SESİYLE BİRSEN TEZER, ve AYRINTI USTASI SUNAY AKIN BODRUM'DA"

Transkript

1 BÜYÜLÜ SESİYLE BİRSEN TEZER, ve AYRINTI USTASI SUNAY AKIN BODRUM'DA Türkiye nin en değerli caz vokalistlerinden Birsen Tezer, zarif bir vokal, incelikli ve hüzünlü şarkılar ile 5 Şubat 2015 Perşembe gün, Sunay Akın da tek kişilik gösterisini 12 Şubat günü saat da Bodrum Belediyesi Nurl Kültür Merkezi nde sevenleriyle buluşacaklar. Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur, İlhan Şeşen Hüsnü Arkan gibi önemli müzisyenlerle ortak çalışmalar gerçekleştiren Birsen Tezer, ilk albümü Cihan ı 2009 da yayımladı. İstanbul ve Ankara nın önemli performans mekânlarında sahneye çıkan sanatçı, İkinci Cihan adını taşıyan son albümü ise geçtiğimiz sene yayımlandı. Kendi albümünden söyleyeceği şarkılarla sevenlerini yeniden büyüleyecek. Sevgilinize Yaşamın Gizlerini Armağan Edin Tarihteki bir çok hikayeyi çağrışım zinciriyle birleştirip günümüzdeki bir hikaye veya bir gelişmeye bağlayarak anlatmayı seven Sunay Akın ın tek kişilik sahne gösterisi Bir Çift Güvercin; 12 Şubat 2015 Perşembe günü saat 20:30 da alternatif bir sevgililer günü yaşamak isteyenler için Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi nde sergilenecek. Gerçek anlamıyla tam bir ayrıntı ustası olan Sunay Akın sahnede yaşatacağı öyküleriyle; yaşama, aşka, sevgiye ve sevgililer gününe bambaşka bir pencereden de bakılabileceğinin altını çizerken, bakmakla görmenin farkını ortaya koyup, izleyenleri geçmiş ile bugün arasında melankolik bir gezintiye çıkaracak.

2 MUMCULAR VE TURGUTREİS'TE ELEKTRİK KESİNTİSİ AYDEM den yapılan açıklamaya göre 5 ve 7 Şubat tarihlerinde tesis bakım çalışması nedeniyle; Mumcular ve Turgutreis te yapılacak elektrik kesintisi programı şöyle:

3 AYDEM DEN KREDİ KARTI İLE ELEKTRİK FATURASINI ÖDEME KOLAYLIĞI Aydem, elektrik faturası ödemelerinde müşterilerine kredi kartı ile ödeme kolaylığı sunmaya başladı. Aydın, Denizli ve Muğla illerindeki, Aydem müşterileri elektrik fatura ödemelerini kredi kartına 2 ila 9 aya kadar taksitlendirebilecekler. Aydem den yapılan açıklamaya göre; Enerjisini Aydem den alan tüketiciler, güncel elektrik faturalarını veya ödenmemiş geçmiş dönem elektrik faturalarını, kredi kartı ile 9 aya varan taksitlerle ödeyebilecekler. Akbank (Axess Card), Denizbank (Bonus Card), İş Bankası (Maximum Card), Garanti Bankası (Bonus Card) ve Yapı Kredi Bankası (World Card) ile yapılan anlaşmalar kapsamında, şimdilik Aydem Müşterilerine elektrik tüketimi fatura ödemelerinde tek çekim imkânı sunulamamaktadır. Taksitli fatura ödemelerinden doğabilecek vade farkı, ilgili bankalar tarafından belirlenmekte ve müşteriye yansıtılmaktadır. Yukarıda adı geçen bankalarla yapılan anlaşmalar sonunda, Aydem li Müşteriler, en yakın Aydem Müşteri İlişkileri Merkezlerinde (MİM) elektrik faturalarını taksitli ödeyebilme imkânına kavuşmuş oldular. Faturalarını kredi kartı ile taksitli ödemek isteyen Müşteriler, kendilerine en Aydem MİM i, web sitesinden öğrenebilirler.

4 CHP YENİ KADIN KOLLARI BAŞKANI ENDER TAŞÖREN CHP Genel Merkezi tarafından atanan CHP Bodrum Kadın Kollarının ilk toplantısı İlçe Binasında düzenlendi. Kadın kolları üyelerinin katıldığı toplantıda CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Belkız Bozacı, MYK üyesi Dr. Bedriye Gürkan, hazır bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Kadın Kolları Başkanlığına atanan Ender Taşören, İl Kadın Kolları Başkanı Belkız Bozacı, Kadın Kollar MYK Üyesi, Dr. Bedriye Gürkan, Hülya Kocadon birer konuşma yaparak 7 haziran da yapılan Milletvekili seçimlerine yönelik aktif çalışma yapacaklarını söylediler. Toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen aşağıdaki açıklamayı yapmıştır. Genel Merkez Kadın Kolları; Merkez Yürütme Kurulu tarafından 25 Ocak 2015 gün ve 17 sayılı toplantısında eski yönetimin tüzük ve yönetmelik gereği düşürülmesi, yerine atanan Kadın Kolları Başkanlığına Ender Taşören ve yeni yönetim kurulu üyeliklerine; Aylin Öcal, Aysun Höbek, Zeynep Tokmak, M. Pınar Koçdemir, Fatma Şahbaz, Semahat Berber, Gülçin Kadıköy, Ayla Güngör atanmıştır. Yeni görevlerinde başarılar dileriz.

5 Geçmiş dönem görev alan Kadın Kolları Başkanımıza ve yönetimine, çalışmalarından dolayı Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Bu değişim bir nöbet değişimidir. Ülkemizin geldiği bu karanlık durumdan kurtulmak için tüm Cumhuriyet kadınlarını partimize davet ediyoruz. Bundan sonraki iktidar yürüyüşüne geçmişte partinin tüm organlarında görev yapmış olan ve yeni göreve gelen arkadaşlarla beraber çalışmaya devam edeceğiz. İlçe Kadın Kolu Başkanı Ender Taşören de yaptığı açıklamasında şunları söyledi.: Değerli Basın Mensupları, CHP Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu tarafından, Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanmış bulunuyorum. Bana bu önemli görevi tevdi eden Merkez Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Verilen görevi layıkıyla yapmak partimizin genel seçimlerde başarılı olmasını sağlamak için partili ve katılmak isteyen gönüllü kadınlarımızla en kısa zamanda saha çalışmalarına başlayacağız. Bilindiği üzere ülkemizin içte ve dışta, çok sıkıntılı bir dönem geçirmektedir. Yok edilmek istenen Cumhuriyet değerleri için, aydınlık günler için, birlik ve beraberlik ruhuyla azimle, mücadele etmemiz gerekmektedir. Atatürk İlke ve Devrimlerine sahip çıkarak, ulusal egemenliğe dayalı, tam bağımsız, çağdaş demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetinin geleceği için herkesi kurucusu olan Cumhuriyet Halk Partimizde buluşmaya davet edeceğiz. Hedefimizin parti programlarımızı ev, ev dolaşıp anlatmak, özellikle kadın hakları, işsizlik, eğitim, sağlık, sosyal yardımlar, çalışanların ve emeklilerin hakları konusunda halkımızı aydınlatmak, üye sayımızı arttırmak ve Bodrum da CHP oylarını zirveye taşımaktır. Bu güne kadar emeği geçen tüm kadın kolu yönetimlerine teşekkür ediyorum. Bu bir nöbet değişimidir. Yine hepimizi el, ele partimizi başarılı kılmak uğrunda hep birlikte azimle

6 çalışacağız. Önemli olan, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olmasıdır. Hepinize çok teşekkür ediyor saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

7 ELEKTRİK KESİNTİSİ AYDEM den yapılan açıklamaya göre 5, 6, 7 Şubat tarihlerinde tesis ve şebeke bakım çalışması nedeniyle; Bodrum Gümbet, Turgutreis ve Yalıkavak ta yapılacak elektrik kesintisi programı şöyle:

8 BBK Milet-Dilek Yarımadası Bisiklet Turu 08 Ocak 2015Pazar Bu tur Milet ten başlayıp Güzelçamlı da bitecektir. Ulaşım olarak otobüs ve kamyon kullanacağımızdan tura katılmak isteyenler CUMA GÜNÜ SAAT a kadar Bahar BULUÇ a ( ) kesin rezervasyon yaptırsın. Turumuz gezi, ter atma amaçlı olup Karina ya kadar düz etap, Dilek Yarımadası bölümünde hafif, tatlı rampalar şeklindedir. Herkesi bekleyeceğimiz, bol soluklanma-dinlenme molalı bir tur olup grup sürüşü yapacağız. Gerektiği yerlerde bisikletten inip rotamıza yürüyerek devam edeceğiz.ulaşım masraflı için 50TL lik ön ödemeyi CUMA GÜNÜ SAAT a kadar Bahar Hanım a yapmış olmalısınız. BBK Turlar Hakkında : BBK Bisiklet Turları Görev Bölümü Kurallar Öneriler Noktalar : 1. Meat Burger & Steak House (Hareket) 2. Milet Tur başlangıç 3. Doğanbey Köyü 4. Karina Öğle yemeği 5. Dilek Yarımadası 6. Güzelçamlı Bodrum a dönüş Tur Başlangıç Yeri & Zamanı : Meat Burger (Hareket-Lütfen 15dk. önce geliniz.) 08 Şubat 2015 Pazar

9 *** Otobüs ve kamyon saat 7.00 da Turgutreis otogar yanı, Kipa çaprazı Shell benzin istasyonundan hareket edecektir Tur Sorumlusu : Emrah TEZER Hatırlatmalar : * Yedek iç lastik, kask, eldiven * Kalabalık yer önü geçişlerde birliktelik, * Öncü pedalcı arkası sürüş, * Artçı pedalcı arkasında kalmamak, * Ne hızlı ne de yavaş sürüş, * Ön ve arkadaki pedalcıların araç geçişi uyarısı, * Bir öndeki ile göz temasında kalma, * Mola sonrası düdük sesi ile pedala basmak, * Tur sorumlusunu dinlemek, düdük sesine odaklanmak * Bakımlı, sorunsuz bisiklet BBK Bodrum Bisiklet Kulübü TYF Yarıyıl Kupası, töreni ile son buldu ödül TYF Yarıyıl Yelken Kupası, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Törene Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da katılarak sporcuların mutluluğunu paylaştı. Bodrum un Yalıkavak Mahallesi nde yapılan ve Bodrum Belediyesinin de destekleriyle düzenlenen Türkiye Yelken

10 Federasyonunun Yarıyıl Yelken Kupası yarışları, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 43 kulüpten toplam 363 sporcunun katıldığı yarışlarda sporcular; Optimist, Laser Radial, Laser 4,7 kategorilerinde yarıştı. Büyük bir heyecanın yaşandığı yarışların sonunda dereceye giren başarılı sporcular, milli takım aday kadrosuna da davet edilecek. Önemli olan sağlıklı nesiller yetiştirmek Pazar günü düzenlenen ödül törenine katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Belediye Meclis Üyeleri, sporculara ödüllerini takdim etti. Başkan Kocadon törende yaptığı konuşmada; Bugün burada herhalde biz yöneticilerin en mutlu olduğu anı yaşıyoruz. Kaldırımı, parkı her zaman yaparız ama bu gençlere sağlığı ve sporu aşılayamazsak, gelecekte sağlıksız nesiller yetiştirmiş oluruz. Bunun için ben burada, başta yelken federasyonumuza, eğitmen arkadaşlara ve tabi ki en çok da bu yavrularımıza, gençlerimize sahip çıkan, onlarla beraber gece gündüz mücadeleden asla vazgeçmeyen velilerine teşekkür etmek istiyorum. Minik kardeşlerimiz Bodrum da yarıştılar. Hava şartlarından dolayı biraz aksaklıklar olsa da bugün ödül töreninde yine sizlerle beraberiz. Başta federasyon başkanımız olmak üzere bu yarışları Bodrum da düzenleyen, yarışlara emek veren ve katkı sağlayan herkese ediyorum. Laik Türkiye Cumhuriyeti bayrağını, çok teşekkür uluslararası arenalarda zirvede dalgalandırdığına inandığım çocuklarımıza da başarılar diliyorum. Sizleri Bodrum da ağırlamaktan son derece gururlu ve mutluyum. dedi. Konuşmaların ardından farklı kategorilerde verilen ödülleri alan sporcular, tören sonrası hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Yarışlarda dereceye giren sporcular şöyle: Laser Radial Genel: 1. Yaşar Doğa Arıbaş (İstanbul yelken kulübü) 2.Pınar kaynar (Fenerbahçe)

11 3.Anıl Çetin (Fenerbahçe) Laser Redial Bayan: 1.Pınar kaynar (Fenerbahçe) 2.Buket aslan (Çanakkale İçdaş Spor Kulübü) 3.Hilal Özsoy (Çanakkale İçdaş Spor Kulübü) Laser Redial Genç: 1.Mehmet Duran Dinç (Galatasaray) 2.Özgür Daniel Foster (Gökova Yelken Kulübü) 3.Efe Soysal (Karşıyaka Yelken Kulübü) Laser 4.7 Genel: 1.Onur Cemil Mandalinci (Turgutreis Yelken Kulübü) 2.Toygar Elmas (Göztepe Yelken Kulübü) 3.Niyazi Hasan Bulut (Galatasaray) 4.Barsgan Dökmeci (Marmara Yelken Kulübü) 5.Hasan Nedim İrengün (Fenerbahçe) Laser 4.7 Kızlar: 1.Ecem Elmas (Foça Yelken Kulübü) 2.Asena Darca (Foça Yelken Kulübü) 3.Melike Ece Kırmacı (Samsun Yelken Kulübü) Laser 4.7 Junior: 1.Alp Baltalı (İstanbul Yelken Kulübü) 2.Yılkan Timurşah (Arm Urla Yelken ) 3.Mehmet Karatoprak (İstanbul Yelken Kulübü) Optimist Genel 5: 1.Yiğit Yalçın Çıtak (Turgutreis Yelken Kulübü) 2.Mert Önder (Fenerbahçe ) 3.Atıl Apı (Fenerbahçe) 4.Tansu Emir Şarlak (İstanbul Yelken Kulübü) 5.Efe Tulçalı (Era Bodrum) Optimist Kızlar 3: 1.Zeynep Berin Göl (Marmara Yelken) 2.Özüm Begüm Böke (Fenerbahçe) 3.Ece Asya İkizler (Galatasaray) Optimist Junior 5: 1.Tansu Erin Şarlak (İstanbul Yelken Kulübü) 2.Alev Erkan (Tekirdağ Yelken Kulübü)

12 3.Umut Kartal (Era Bodrum) 4.Derin Baytur (Karşıyaka Yelken Kulübü) 5.Okyanus Arıkan (Ali Rıza Mete Urla Yelken Kulübü ) Optimist Junior Kız 3: 1.Alev Erkan (Tekirdağ Yelken Kulübü) 2.Okyanus Arıkan (Ali Rıza Mete Urla Yelken Kulübü) 3.Elmas Gül Koca (İskenderun Yelken Kulübü)

13 BODRUM MHP YENİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TOSUN Milliyetçi Hareket Partisi 8.Olağan Bodrum İlçe Kongresi Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde yapılan seçimleri Mehmet Tosun açık farkla kazandı. İlçe Başkanlığı için Cengizhan Sancar ve Mehmet Tosun beyaz ve mavi liste ile yarıştılar. Kongre sonunda, 260 oy alan Mehmet Tosun, MHP Bodrum İlçe Başkanlığına seçilirken Cengizhan Sancar ın listesi 46 oy aldı. 400 gelenin bulunduğu seçimlerde 306 delege oy kullandı. İlçe Başkanı Adayı olan Cengizhan Sancar ın konuşmasında küçük bir gerginlik yaşandı. CENGİZHAN SANCAR DAN GERGİN KONUŞMA Daha sonra ilçe başkan adayları sırasıyla kürsüye gelerek konuşmalarını yaptı. İlk olarak söz alan Cengizhan Sancar, 30 Mart seçimlerinde MHP lilerin ve Ülkücülerin dışlandığını öne sürdü. MHP nin Bodrum da kazandığı yerel seçim başarısının tek bir kişiye ait olmadığını söyleyen Sancar, Bugünlere kolay gelmedik. Biz 35 bin oy seviyesine bu partiyi hep beraber getirdik. Bazı hatalarımızdan dolayı seçim kaybettik. Bizim partimizin olmazsa olmazlarından olan üç hilali, dokuz ışığı savunan arkadaşları dışladık, dışarıdan insanlara yeşil ışık yakarken, kendi içimizdekilere kırmızı ışık gösterdik dedi. Sancar, MHP nin Belediye Meclis Üyelerini ülkücü olmamakla suçlayınca, salondaki meclis üyelerinin tepkisini çekti. Muhsin Yazıcıoğlu nun 9 kişiyle TBMM yi yönettiğini savunan Sancar a yanıt veren MHP li Hülya Aşkın, Biz de bu meclisi 9 kişi yönetiyoruz diye yanıt verdi. Cengizhan Sancar, partisinin Bodrum Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Tosun un

14 30 Mart yerel seçimlerinde bozkurt işareti yapmadığını ve ülkücüleri MHP çadırından uzaklaştırdığını iddia ederek, Ülkücü olduğunu deklare edemedin dedi. Tosun ise bunun üzerine ayağa kalkarak bozkurt işareti yaptı. Kürsüye daha sonra Mehmet Tosun çıktı. Konuşması sırasında zaman zaman duygulanan Mehmet Tosun, hem kendi ülkücü ve milliyetçi geçmişini hem de yerel seçim sürecinde yaşananları anlattı. Üniversitenin ilk yılından itibaren ülkücü mücadelenin içinde olduğunu söyleyen Tosun, Cengizhan Sancar ın 30 Mart yerel seçimleri ile ilgili sözlerine de o dönemde yaşananları özetleyerek yanıt verdi. Seçime giderken, Bodrum da MHP in 12 bin oyu olduğunu ve en yakın rakibin oyunun 17 bin, diğerinin ise 40 bin oya sahip olduğunu anlatan Tosun, şöyle devam etti: Biz ne yaptık arkadaşlar. Birlik ve beraberlik içinde, bize inanmış, partimize inanmış arkadaşlarımızı bünyemize katmak suretiyle bir kadro oluşturduk. O dönem, Bodrum da MHP olarak oyumuz yüzde 55 olsaydı, 5 bin de üyemiz olsaydı, bunlara gerek kalmayacaktı. Ama biz yeri geldi, Bodrum ilçe merkezinde sandık görevlisi olarak yazacak arkadaş bile bulamadık. Bu günlere böyle geldik. Yerel seçimlerde yüzde 37 oy aldık. Tabii ki bu oy Mehmet Tosun un oyu değildir. Bu oy bizimle birlikte Türk milliyetçiliği davasına gönül veren arkadaşlarımızın oyudur. Sonuçta seçimi alamadık belki ama kendimizi de ezdirmedik. Tosun un konuşması, salondakiler tarafından ayakta alkışlandı. ASIM BAŞARAN BAŞKANLIĞA VEDA ETTİ Milletvekili seçimleri için Muğla MHP Milletvekili Adayı olacağı kamuoyunda konuşulan ve 15 yıl Bodrum İlçe Başkanlığı görevini yapan Asım Başaran yaptığı duygusal konuşma ile veda etti. MHP 8.Olağan Bodrum İlçe Kongresi ne Muğla MHP Milletvekili Mehmet Erdoğan divan başkanlığında, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Abdullah Çevik, Abdullah Küçükbozbaş delegelerin oy

15 birliği ile divana seçildiler. MHP nin Muğla daki ilçe kongreleri, Bodrum 8.Olağan Kongresi ile sona erdi. MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cemil Gündüz, ilçe başkanları, Muğla İl Başkanı adayları, milletvekili aday adayları ve partililer ile geçmiş dönem MHP milletvekillerinden Metin Ergun da kongreye katılanlar arasındaydı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Kurula gönderdiği mesajında Değerli dava arkadaşlarım sizleri en kalbi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, gururla üstlendiğiniz, heyecanla sahiplendiğiniz, millet ve milliyetçilik davasında üstün başarılar diliyorum. MHP şeref ve şanla perçinlenmiş, yarım asra yaklaşan mazisi ile Türk siyasetinin yüz akı, birlik ve kardeşlik mihferidir. dedi. MEHMET TOSUN : BU SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK Saat 17:00 ye kadar süren oy verme işlemi sonunda 400 delegenin 306 sı oy kullandı. MHP Bodrum İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Tosun kendisini kutlayan partililere teşekkür etti. Tosun konuşması sırasında salona gelen davulları gerek yok bu seçimin kaybedeni yok benim için diyerek susturdu. Konuşmasında: Bodrum sevdasına yer olan tek bayrak tek dil tek millet diyen herkesin seçimi. Cengizhan kardeşimi de tebrik ediyorum. O da benim kardeşim. Arkadaşlar bizim bundan sonraki amacımız, sayın başkanımın bıraktığı yerden birlik ve beraberlik içerisinde onunda fahri başkanlığında Milliyetçi Hareket Partisi yoluna devam edecek arkadaşlar. Ama emin adımlarla kurumsallaşarak üye sayısını 3 binlere 4 binlere 5 binlere taşıyarak devam edecek. Hakikaten bu bizim de canımızı yakıyor Cengizhan başkanın şekerinin de yükselmesini ben buna bağlıyorum. Benim partide bir görevim yok. İnşallah göreve başladığımız günden itibaren ilk önce bu partiye yıllardan bu yana gönül vermiş şu anda üyelikleri olmayan arkadaşlarımızdan başlamak üzere hepinizi tüm Bodrumluları hemşerilerimizi MHP ye bekliyoruz. Bodrum un

16 sorunlarına duyarlı ülke meselelerine duyarlı bir MHP olacak. Birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz. Başta kadınlarımızdan gençlerden başlayarak üye sayımızı arttıracağız. Bilgisayarı kullanan, internet i kullanan ama akşam kafası estiği gibi kafasına göre yazı yazan değil, Bodrum a katkı sağlayacak şekilde sosyal medyayı kullanan bir MHP olacak. O yüzden gecenin bir vaktinde kafası estiğinde ya dur Asım başkana bir giydireyim, şu Mehmet Tosun a da bir giydireyim olayı olmayacak. Arkadaşlar birbirimize giydirmenin bir anlamı yok. Biz sizleri seviyoruz. Biz yıllarımızı verdik Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Asım başkan kadın kollarımızla üyelerimizle birlikte. Hep birlikte yürümeye devam edeceğiz. Bu zafer hepimizin. Asım başkanım biz sizi istasyonda indirmiyoruz. İnşallah hep beraber yeni bir trene biniyoruz. O tren içerisinde de MHP yi Bodrum dan başlamak üzere önce genelde sonra yerelde iktidara taşıyoruz. Kimsenin endişesi olmasın. Dedi. Tosun daha sonra mavi listede yer alan ekibi le hatıra fotoğrafı çektirdi. MHP YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Mehmet Tosun un 18 kişiden oluşan yönetim kurulu asil üyelerinin isimleri şöyle; Ahmet Özkeskin, Cemil Haldız, Osman Bilgin, Saliha Oktay, Engin Galipoğlu, Haşim Işık, Melek Topçu Yılmaz, Orhan Vedat Gürsoy, Nevzat Kamber, Öncel Erkal, Arzu Güzel, Haydar Maden, Ali Çalıkoğlu, Adem Karadaş, Av.Nurseren Güler, Kamil Sezgün, Hülya Yayla, Aydoğan Karakaş.

17 B.B Bodrumspor 2- Muratpaşa Belediye spor 0 Bal ligi 7 inci grup 16 ıncı haftaya lider giren B.B Bodrum

18 spor kendi sahasında Mutratpaşa Belediye spor u 2 gol ile yenerek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın ilk devresinde konuk Muratpaşa spor kendini gösteremedi.. İkinci yarıya bir eksik sporcu ile başlayan Muratpaşa Belediye spor atak oynamaya başlamasına rağmen golü bulamadı. Karşılaşmada Bodrumspor rakip takıma karşı üstün oyununu 90 dakika boyunca sürdürdü. Metin in 48 ve 64 üncü dakikada attığı gol ile Bodrumspor karşılaşmayı kazanarak taraftarlarını mutlu etti. Muratpaşa sporcuları sert oyunlarının karşılığını iki kırmızı kart görerek aldılar. Stad Bodrum Şehir Stadı Hakemler Eren Türk ***, Ahmet Ercan ***, Hasan Bostan ***, Bodrumspor Tamer Tamince***, Süleyman Görgün ***, Tolga Deniz ****, Ersel savaş **, Onur Algül ****, Erkan Değişmez ***, Gökay Yiğit **** (dk 78 İbrahim Selen ***), Metin Telle ***** ( dk 86 Bilal Gündoğdu **0), Agah Oktay Yılmaz **, Mehmet Selçuk Adaş **** (dk 73 Ebubekir <Eroğlu***), Burak Emre Kayan ** Muratpaşa Belediye Spor Sinan Bektaş ***, Mert Tosun**, Ömer Can Aşkın ***, Hasan Efe *, Erkut Yakut ***, Fatih Nizam ***, Kaan Şen ** ( dk 67 Onurhan Şişaneci **), Alican Ersöz, Yunus Balaban ** ( dk 72 Samet ÖzcAN), İsmail İpek ***, Atahan Mehmet Köksal ** ( 78 Mehmet Bige**) Sarı Kart

19 B.B Bodrumspor : Gökay, Tolga Ersen Muratpaşa spor Hasan, Erkut, Alican Bilal Kırmızı kart Muratpaşa Murat (ikinci sarıdan kırmızı), Erkut (ikinci sarıdan kırmızı ) Goller B.B Bodrumspor dk 48, 64 Metin

20 Karakaya: Haydi maça" haydi Bodrumspor umuzu desteklemeye B.B. Bodrumspor karşılaşacağı sürdürüyor. Pazar günü Muratpaşa Bld. Bodrum Spor Şehir maçı Stadı nda hazırlıklarını Geçtiğimiz hafta zorlu Uşak Sportif Deplasmanında son dakikada yediği gol ile bir puan ile evine dönen B.B. Bodrumspor bu hafta kendi sahasında Muratpaşa Bld. Spor u konuk edecek. Grubunda namağlup liderliğini sürdüren B.B. Bodrumspor un antrenmanlarını yakından takip eden kulüp başkanı Rıza Karakaya Uşak maçında 3 puanı son anda kaçırdıklarını belirterek Muratpaşa Bld. Spor maçı öncesi şunları söyledi: Şimdi artık 11 tane maçımız kaldı. Bu maçların hepsi final hepsi bizim için çok önemli. Bu hafta oynayacağımız Muratpaşa maçı bizim için büyük önem arz ediyor. Biz buraya kadar başkanımızın destekleriyle, taraftarlarımızın destekleriyle, futbolcularımızın emekleri ve birlik beraberliğe geldik ama artık kalan bu 11 maçın 6 sı içerde. Artık taraftarlarımızın Bodrumluların daha büyük birlikteliklerle takımına sahip çıkması gerekiyor. Bu sahip çıkmak ne anlamda maça gelen herkes etrafındakilerin tutsun kolundan haydi maça, haydi Bodrumspor umuzu desteklemeye desin. Artık burada bu saatten sonra gaza basmanın zamanı geldi, vereceğiz coşkuyu. İnşallah Bodrumspor umuzu çok özlediği, bugüne kadar biliyorsunuz hiç bu kadar avantaj yakalamamıştık, çok ciddi bir avantaj yakaladık. Bu avantajıda burada coşkulu bir şekilde, deplasmanda coşkulu bir şekilde Bodrumspor umuzu destekleyerek şehrimizin, ilçemizin takımına destek çıkarak bütün Bodrumlular bunu yapacaktır. Ben artık herkesi bu saatten

21 sonra coşkulu bir şekilde takımına sahip çıkmaya davet ediyorum, birlik beraberliğe davet ediyorum. Birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece Bodrum un başaramayacağı bir şey yok, futbolda da uzun yıllardır beklediğimiz bu hedefe bu birlik beraberlik sayesinde inşallah ulaşacağız. Cambaz: Konsantre Olmuş Durumdayız B.B. Bodrumspor başantrenörü Cem Cambaz da Uşak maçını kazanabileceklerini ancak son dakika golüyle beraberlikle yetindiklerini belirterek Muratpaşa Bld. Spor maçı öncesi şunları söyledi: Artık o maçı bıraktık. Biliyorsunuz maçların büyüğü küçüğü yok, her maç bizim için çok önemli, her maç bizim için bir final. Bu hafta Muratpaşa takımı ile oynayacağız. Biliyorsunuz ilk devre Muratpaşa maçı 1-1 berabere bitmişti. Muratpaşa da düşme hattında olan bir takım. Onlarda canla başla puan almak için geleceklerdir. Biz bütün gerekli çalışmalarımızı yaptık. Bütün takım olarak bu haftaki Muratpaşa maçına konsantre olmuş durumdayız. İnşallah Pazar günü Muratpaşa maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Buradan taraftarlarımızı da maça davet ediyoruz. Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta maç seyircisiz olduğu için onlarda yanımızda olamadı ama biz biliyorduk ki onlar hep bizim yanımızdaydı. Bu hafta İnşallah tribünleri doldururlar ve bizlere takımımıza destek olurlar Pazar günü Bodrum Şehir Stadı nda B.B. Bodrumspor ile Muratpaşa Bld. Spor arasında oynanacak karşılaşma saat 13:30 da başlayacak.

BODRUM MHP YENİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TOSUN

BODRUM MHP YENİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TOSUN BODRUM MHP YENİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TOSUN Milliyetçi Hareket Partisi 8.Olağan Bodrum İlçe Kongresi Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde yapılan seçimleri Mehmet Tosun açık farkla kazandı. İlçe Başkanlığı

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

BAŞKANI ENDER TAŞÖREN

BAŞKANI ENDER TAŞÖREN CHP YENİ KADIN KOLLARI BAŞKANI ENDER TAŞÖREN CHP Genel Merkezi tarafından atanan CHP Bodrum Kadın Kollarının ilk toplantısı İlçe Binasında düzenlendi. Kadın kolları üyelerinin katıldığı toplantıda CHP

Detaylı

Bodrum da Cem Evi Kararı Meclis ten oy birliğiyle geçti

Bodrum da Cem Evi Kararı Meclis ten oy birliğiyle geçti Bodrum da Cem Evi Kararı Meclis ten oy birliğiyle geçti Bodrum Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısında verilen bir önergeyle gündeme alınan Cem Evinin ibadethane sayılması ve yapımının belediye

Detaylı

hazırlandı 7 Harika dan birisi

hazırlandı 7 Harika dan birisi Mausoleum un hazırlandı maketi 7 Harika dan birisi Bodrum un tarihi dokusunu ve doğal güzelliklerini yansıtmak için hazırlanan Bodrum Kültür Park projesinde yer alacak olan Mausoleum un minyatür bir çalışması,

Detaylı

Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları sona erdi

Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları sona erdi 420-470 Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları sona erdi Bodrum Belediyesi nin destekleriyle Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından düzenlenen 2016 Türkiye 420-470 Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları Bitez de

Detaylı

AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ

AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı 16-17 Mayıs tarihlerinde Azerbaycan ın Bakü Kentinde Serhedci İdman Olimpiya Spor Kompleksinde 10 ülkeden 523

Detaylı

B.B Bodrumspor 2- Muratpaşa Belediye spor 0

B.B Bodrumspor 2- Muratpaşa Belediye spor 0 B.B Bodrumspor 2- Muratpaşa Belediye spor 0 Bal ligi 7 inci grup 16 ıncı haftaya lider giren B.B Bodrum spor kendi sahasında Mutratpaşa Belediye spor u 2 gol ile yenerek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın

Detaylı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Ekonomik krize rağmen yılmayarak iş hayatına atılan Alaaddin ve Anıl arkadaşlar en büyük hayalleri olan Kadın Dünyası isimli Kuaför Salonu nu açtılar. Güzelliğine önem veren

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Ekonomik krize rağmen yılmayarak iş hayatına atılan Alaaddin ve Anıl arkadaşlar en büyük hayalleri olan Kadın Dünyası isimli Kuaför Salonu nu açtılar. Güzelliğine önem veren

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI

BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI Bodrum Kültür & Sanat Forumu Toplanıyor Bodrum da kültür ve sanat adına faaliyet gösteren birçok dernek ve sanatçı biraraya gelerek, sorun ve taleplerini bir

Detaylı

gölcük rotary kulübü

gölcük rotary kulübü gölcük rotary kulübü Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 2012013 DÖNEMİ Sakuji Tanaka UR. BAŞKANI 2012-2013 Dönemi Rtn. Sait FEYZİOĞLU UR. 2420 Bölge Guvernörü 2012-2013 Dönemi Rtn.Nuri

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ

BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ Bodrum Ticaret Odası (BODTO) na, Belediye Meclisinden alınan kararla yeni yer tahsisi yapıldı. Şubat ayı toplantısında gündeme gelen yeni yer tahsisi

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, gençler için şölen tadında etkinlikler düzenledi. Minik mehteran

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ Okul tanıtım toplantılarımız ve ara sınıflar giriş sınavlarımız sürüyor. 8 Mart 2014 Cumartesi günü

Detaylı

Akşam antrenmanında. Beşiktaş Gazetesi Köybaşı ameliyat olacak GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Akşam antrenmanında. Beşiktaş Gazetesi Köybaşı ameliyat olacak GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR 12 Köybaşı ameliyat olacak TALİHSİZLİĞİNİ yenemeyen ve beş buçuk ay önce, sol diz ön çapraz bağ ve dış yan bağ ameliyatı olan başarılı oyuncu İsmail Köybaşı, dün yapılan antrenmanda talihsiz bir sakatlık

Detaylı

Bodrum Global Run 3'te başlıyor

Bodrum Global Run 3'te başlıyor Bodrum Global Run 3'te başlıyor Global Liman İşletmeleri nin Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde gerçekleştireceği Bodrum Global Run 3 için ön hazırlıklar tamamlandı, geri sayım başladı. Aralarında ünlü

Detaylı

Halit Narin Kupası Yelken Yarışlarını Kazanan Genç Sporcular Belli Oldu

Halit Narin Kupası Yelken Yarışlarını Kazanan Genç Sporcular Belli Oldu Halit Narin Kupası Yelken Yarışlarını Kazanan Genç Sporcular Belli Oldu Türkiye nin en büyük ve en kapsamlı yelken yarışlarından biri olan 9.Halit Narin Kupası yelken yarışlarında kazanan genç yelkencilerin

Detaylı

EKREM DEMİRTAŞ İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

EKREM DEMİRTAŞ İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI EKREM DEMİRTAŞ İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI 1885 yılında kurulmuş ve şu anda 75 bin üyesi olan, İzmir in en köklü ve en güçlü meslek kuruluşunun Başkanı olarak Güzel İzmir e hoş geldiniz

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU Hafta sonunda İzmir de düzenlenen Türkiye Mastırlar Atletizm Şampiyonasına katılan 4 Bodrumlu atlet 3 Türkiye rekoru kırdı 6 birincilik bir ikincilik madalyası

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

No Adı Soyadı Adı Soyadı Son Sınavı Ortalama Sonuç. 29,18 Başarısız. 32,84 Başarısız. 15,17 Başarısız. 21,32 Başarısız.

No Adı Soyadı Adı Soyadı Son Sınavı Ortalama Sonuç. 29,18 Başarısız. 32,84 Başarısız. 15,17 Başarısız. 21,32 Başarısız. 2012-2013 ÖĞRETIM YILI ŞUBAT DÖNEMİ 10 SINIFLAR SORUMLULUK SINAVI SONUÇ LİSTESİ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Detaylı

SPOR KAMUOYUNA DUYURUMUZ

SPOR KAMUOYUNA DUYURUMUZ SPOR KAMUOYUNA DUYURUMUZ İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzun 16.06.2014 tarihinde yapılan Genel Kurumuzda, yaptıklarımız ile yapmayı planladığımız projelerimizi sunarak, hizmetlerimizi sırayla

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 23.10.2012. Kartal hız kesmedi

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 23.10.2012. Kartal hız kesmedi Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 23.10.2012 Kartal hız kesmedi Kasımpaşaspor maçı için hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta Muhammed Demirci, Mustafa Pektemek, Trabzonspor maçında ayağına darbe alan

Detaylı

KUSADASl - demokrat 10 Mart 2010 Sayfa 4 KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI Haberin Devamı A vrupa'daki gelişmiş ülkelerde de durum aynı idi. Kapitalizm; çalışanların kanı pahasına o gün büyük birikimler sağladı ve

Detaylı

2016 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Genel Esasları

2016 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Genel Esasları 2016 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Genel Esasları * 2016 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında, 01.01.2001 ile 31.12.2003 tarihleri arasında doğmuş(bu tarihler dahil) olan lisanslı futbolcular

Detaylı

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY Salih Yanık adaylığını açıkladı. 13 Aralık Pazar günü yapılacak olan Bodrum CHP Gençlik Kolları Seçimi için ikinci olarak adaylığını açıklayan Salih Yanık oldukça

Detaylı

Akaryakıt kaçakçılığına geçit yok

Akaryakıt kaçakçılığına geçit yok Akaryakıt kaçakçılığına geçit yok Ağustos 28, 2012-12:23:11 Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, bu yılın ilk 6 aylık döneminde yakalanan kaçak akaryakıt miktarının 30 bin 800 ton olduğunu bildirdi.

Detaylı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır. T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI ULU ÖNDER ATATÜRK ÜN VEFATININ 74. YILI ANMA PROGRAMI Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki

Detaylı

BÜLTEN. Rotary de birlikteliğimizin temel harcı sevilmek, değer verilmek ve sevmek gelir. diyebilir miyiz?

BÜLTEN. Rotary de birlikteliğimizin temel harcı sevilmek, değer verilmek ve sevmek gelir. diyebilir miyiz? Mutlu Günlerimiz BÜLTEN Kuruluş : 25/08/1983 - Charter : 19/06/1987 UR 2430. Bölge - Kulüp No : 24794 Tarih : 21.10.2014 - Kulübün 1.426, Dönemin 15. Toplantısı Toplantı Günü, Yeri ve Saati : Her Salı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 12 ( 28 Mart 2016 18 Nisan 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 24-25 Mart tarihlerinde okulumuz atletizm sahasında yapılan İstanbul Küçükler Puanlı Atletizm Yarışmları na, kız ve erkek takımlarımız ile

Detaylı

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI Bodrum da, Soma kömür madeni faciasında yakınlarını kaybedenlerin, turistik tesislerde iş imkanı sağlanması için çalışma başlatıldı. Konuyla ilgili

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp binasında, futbol şubesinde yapılan değişikler ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına Bodrumspor

Detaylı

YEREL SİYASET VE DEMOKRASİ DERSİ Yerel Yönetimler Programı (2013 14 Planı)

YEREL SİYASET VE DEMOKRASİ DERSİ Yerel Yönetimler Programı (2013 14 Planı) YEREL SİYASET VE DEMOKRASİ DERSİ Yerel Yönetimler Programı (2013 14 Planı) Dersin Amacı Dersin amacı demokrasi, yerel siyaset, seçim sistemi, yerel yönetim organlarının göreve gelişi ve organlar arası

Detaylı

TURGUTREİS MART 2009 ŞUBAT 2014

TURGUTREİS MART 2009 ŞUBAT 2014 TURGUTREİS MART 2009 ŞUBAT 2014 TURGUTREİS BELEDİYE BAŞKANI MEHMET DİNÇBERK 5 YILLIK ÇALIŞMALARINDA EKONOMİK DURUMU VE YOL ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, 30 Mart

Detaylı

Dünya Nüfus Günü, 2016

Dünya Nüfus Günü, 2016 Sayı: 21508 01 Temmuz 2016 Saat: 10:00 Dünya Nüfus Günü, 2016 Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) tarafından, her yıl 11 Temmuz Dünya Nüfus Günü nde, nüfusun önemli konularını ele alan bir tema belirlenmekte

Detaylı

Gençlerbirliği sınavı!..

Gençlerbirliği sınavı!.. Gençlerbirliği sınavı!.. Beşiktaş Gençlerbirliği maçı için kampa girdi. Karakartallar Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda aldıkları mağlubiyetin ardından Gençlerbirliği karşısında moral arayacak. Karakartallarda

Detaylı

Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu

Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, beraberindeki heyet ile birlikte Türk Mühendis ve Mimar Odaları

Detaylı

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK..

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. 13-16 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen TED İstanbul Koleji Ulusal Forumuna ( TİUF ), Müzik Öğretmenimiz Eren TOKMAK rehberliğinde okulumuzdan

Detaylı

SANCAR IN ADI PARKTA YAŞAYACAK

SANCAR IN ADI PARKTA YAŞAYACAK SANCAR IN ADI PARKTA YAŞAYACAK Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı olağan genel toplantısında Prof. Dr. Aziz Sancar ın adını Aksu Mahallesi Karataş mevkiinde yapılan parkta Prof. Dr. Aziz

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI EMRE KÖROĞLU CHP BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞINA YENİLİKÇİ VE BAŞARI ODAKLI BİR SİYASET İÇİN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI Emre Köroğlu 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımızın yanı

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

ALİ OKÇU BAŞKANLIĞINDA ÖMER KESKİN, CAVİT KOCAER ve ASKF GÖREVLİLERİNİN

ALİ OKÇU BAŞKANLIĞINDA ÖMER KESKİN, CAVİT KOCAER ve ASKF GÖREVLİLERİNİN 2008-2009 SEZONU.. PROFESYONEL FUTBOL TAKIMIMIZ BİR SEZON ÖNCE 3.LİGDEN AMATÖRE DÜŞTÜ.. DOĞRU DÜRÜST İLGİLENEN BİLE YOKTU.. ALİ OKÇU BAŞKANLIĞINDA ÖMER KESKİN, CAVİT KOCAER ve ASKF GÖREVLİLERİNİN ÜSTÜNDE

Detaylı

DEVLET KEMER TAKIYOR. Kamu Aracı Kullanan Sürücüler ve Kurum Yöneticileri için Emniyet Kemeri Kullanımı Farkındalık Projesi. Doç. Dr.

DEVLET KEMER TAKIYOR. Kamu Aracı Kullanan Sürücüler ve Kurum Yöneticileri için Emniyet Kemeri Kullanımı Farkındalık Projesi. Doç. Dr. 1 DEVLET KEMER TAKIYOR Kamu Aracı Kullanan Sürücüler ve Kurum Yöneticileri için Emniyet Kemeri Kullanımı Farkındalık Projesi Doç. Dr. Tuncay DURNA 27.02.2015 2 Paydaşlar İPA Türkiye Bölümü Başkanlığı TUGAM

Detaylı

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Özel Turgutreis Marmara Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Atık ve Geri Dönüşüm Malzemelerinden Yapılan

Detaylı

Yönetim Kurulu. Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Yönetim kurulumuzdaki yedek üyeler;

Yönetim Kurulu. Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Yönetim kurulumuzdaki yedek üyeler; Spor Topluluğu Yönetim Kurulu Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Süleyman Burak ÇELENER Hakan ATILGAN Ahmet Çetin KARAGÜLLE Ömer ALPASLAN Hakan

Detaylı

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Bodrum Yüzme İhtisas Kulübü nün 4 sporcusu İstanbul da düzenlenen 13+ yaş milli takım seçmelerinde Galatasaray ve Fenerbahçe gibi yüzmede birinciliği bırakmayan

Detaylı

2013'te ilk antrenman

2013'te ilk antrenman 2013'te ilk antrenman Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Beşiktaş Futbol Takımı, 11 günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig in ikinci yarısı için

Detaylı

Bodrum'da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum'da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum'da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Türkiye Yelken Federasyonu nda yeni başkan Özlem Akdurak olurken, yönetimde Bodrumlu isimlerde yer aldı.

Türkiye Yelken Federasyonu nda yeni başkan Özlem Akdurak olurken, yönetimde Bodrumlu isimlerde yer aldı. TYF DE YENİ DÖNEM Türkiye Yelken Federasyonu nda yeni başkan Özlem Akdurak olurken, yönetimde Bodrumlu isimlerde yer aldı. TYF de 4. Olağan Genel Kurulu nda 214 delegeden 208 i oy kullandı. 3 yıllık mevcut

Detaylı

BOTAV 2015 Turizm Değerlendirme Toplantısı

BOTAV 2015 Turizm Değerlendirme Toplantısı BOTAV 2015 Turizm Değerlendirme Toplantısı Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon, sürdürülebilir turizm ve Bodrum u uluslararası arenada bir marka haline getirmek için

Detaylı

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ OLUR Cesur Öncel, Bodrum CHP İlçe Başkanlığının Çarşı binasında kalabalık bir katılımcı grubun karşısında CHP Bodrum İlçe Başkan adaylığını açıkladı.

Detaylı

ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI

ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI Ankara Meteoroloji Bölge Müdürü Ergün GÜLER in İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü olarak atanması dolayısıyla ve

Detaylı

BU TUTKUYA SENDE KATIL Cuma, 18 Nisan 2014 06:03

BU TUTKUYA SENDE KATIL Cuma, 18 Nisan 2014 06:03 1/9 2/9 BASKETBOL TUTKUSU'NA SENDE KATIL 2007 yılında kurduğumuz kulübümüz geçmişten gelen deneyimlerle inşaa edilmiş ve büyük bir kulüp olma yolunda hızla ilerlemektedir. Her geçen gün, artan oyuncu sayımızla

Detaylı

Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi. ASILSIZ ETMEYİN HABERLERE İTİBAR Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi. BASIN DUYURUSU Ülkemizin bazı illerinde meydana gelen müessif terör olayları

Detaylı

B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek

B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.B. Bodrumspor Pazar günü Bodrum Şehir Stadı nda konuk edeceği Konyaaltı Bld. Spor u mağlup

Detaylı

SOMA YA EL VER KAMPANYASI

SOMA YA EL VER KAMPANYASI SOMA YA EL VER KAMPANYASI SOMANIN EVLATLARI ARTIK HEPİMİZİN EVLATLARI! Sayın Velimiz, Türk Eğitim Derneği, sivil toplum kuruluşu kimliği ve milli sorumluluğundan hareketle Soma da hayatını kaybeden emekçilerin

Detaylı

CHP Lİ İSMAİL ALTINDAĞ MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLDU

CHP Lİ İSMAİL ALTINDAĞ MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLDU CHP Lİ İSMAİL ALTINDAĞ MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLDU 30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçimlerinden belediye meclis ve Muğla büyükşehir meclis üyeliklerine seçilen Birol Aydın ın istifa etmesi

Detaylı

Derbide beraberlik!..

Derbide beraberlik!.. Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 27.08.2012 Derbide beraberlik!.. LİG'İN 2. haftasında oynanan derbi karşılaşmasında Beşiktaş ile Galatasaray 3-3 berabere kaldı. 90 dakikada siyah-beyazlı takım üç

Detaylı

BAYRAĞIMIZI İNDİREN HAİNLERİ ANKARA DA PROTESTO ETTİK. Yazar Editör Çarşamba, 11 Haziran 2014 15:04

BAYRAĞIMIZI İNDİREN HAİNLERİ ANKARA DA PROTESTO ETTİK. Yazar Editör Çarşamba, 11 Haziran 2014 15:04 Çarşamba 11 Haziran 2014 15:04 Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır da bayrağımıza uzanan hain elleri Türkiye Kamu-Sen olarak Türkav ile birlikte Ankara da düzenlediğimiz eylemle protesto ettik Genel Başkanımız

Detaylı

AĞUSTOS 2013 2013 ELAMAN MI ARIYORSUNUZ? www.fethiyekariyer.com

AĞUSTOS 2013 2013 ELAMAN MI ARIYORSUNUZ? www.fethiyekariyer.com AĞUSTOS 2013 2013 SAYI SAaYI:31 33 ELAMAN MI ARIYORSUNUZ? www.fethiyekariyer.com AKİF ARICAN DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, 30 Ağustos

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı okulumuzda öğrencilerimizin ve velilerimizin çok yoğun katılımı ile coşkulu

Detaylı

Sabuncubeli Tüneli nin temeli atıldı

Sabuncubeli Tüneli nin temeli atıldı Sabuncubeli Tüneli nin temeli atıldı Eylül 10, 2011-1:49:24 İzmir-Manisa arasındaki yolu 10 dakikaya indirecek olan Sabuncubeli Tüneli'nin temeli, yolun İzmir bölümünde atıldı. Törende konuşan Bakan Yıldırım,

Detaylı

İKİNCİ KISIM ÜÇÜNCÜ KISIM. PARTİ ÜYELİĞİ (SPK m: 6,7 7,12) BİRİNCİ BÖLÜM PARTİ TEŞKİLATI (SPK m:7)

İKİNCİ KISIM ÜÇÜNCÜ KISIM. PARTİ ÜYELİĞİ (SPK m: 6,7 7,12) BİRİNCİ BÖLÜM PARTİ TEŞKİLATI (SPK m:7) AK PARTİ TUZUGU 1 BİRİNCİ KISIM o^oı.^u GENEL ESASLAR Madde 1 - Partinin Adı Madde 2 - Kuruluşun Temel Dayanakları Madde 3 - Partinin Kısaltılmış Adı, Genel Merkezi ve Amblemi Madde 4 - Temel Amaçlar Madde

Detaylı

ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI

ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI w w w. i s t a n b u l a b. co m ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI 1 ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI 2 ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI İstanbul AB ye Hazırlanıyor Projesi Şehir Eşleştirme Programı

Detaylı

KALABA ANADOLU LİSESİ 2015 / 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI

KALABA ANADOLU LİSESİ 2015 / 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI KALABA ANADOLU LİSESİ 2015 / EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK PLANI SIRA ALAN NIN AMACI 1 02 Eylül 2015 2015 / Eğitim-Öğretim Yılı Senebaşı Kurul Eğitim Öğretim Yılına başlamak 2 03 Eylül 2015 Sene Başı nın

Detaylı

SGK dan Ankara Sanayi Odasına Seminer

SGK dan Ankara Sanayi Odasına Seminer SGK dan Ankara Sanayi Odasına Seminer SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -NİSAN AYI İTİBARİ İLE 1 MİLYON 160 BİN İŞVEREN 5 PUAN PRİM TEŞVİKİNDEN FAYDALANMAKTADIR -TEŞVİKLERİN AMACI İSTİHDAMDA

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 15 Şubat 29 Şubat 2016 ) Sayfa 1 BASKETBOL ENKA SPOR KULÜBÜ Küçük kulüp basketbol takımımız 19 Şubat Cuma günü, katıldığı C serisinde grup sıralama maçında, önde götürdüğü karşılaşmanın

Detaylı

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş HAKEMLER: Levent Aktan (xx), Özgün Karakoçlu (xx), Adem Şahin (xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Metehan (xxx), Erkan (xx), Agah Oktay (xx), Enes (xx), Emrah Kaya (xx)

Detaylı

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI 5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI YAŞAM İÇİN EĞİTİM İSTANBUL UN KURTULUŞUNUN 92. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN! İstanbul un kurtuluşunun 92. Yıldönümünü okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık.

Detaylı

SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SIRA NO ÇALIġMA KONULARI TARĠHĠ 1. Eğitim Bölgesi Müdürler Toplantısı 6 Eylül -2013

Detaylı

28-29 KASIM 2013 TARİHLERİNDE OKULUMUZ TATİL EDİLECEKTİR.

28-29 KASIM 2013 TARİHLERİNDE OKULUMUZ TATİL EDİLECEKTİR. 28-29 KASIM 2013 TARİHLERİNDE OKULUMUZ TATİL EDİLECEKTİR. Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı nın 22.10.2013 tarih ve 3018736 sayılı yazısı ile ortaokulların 8. sınıfında öğrenim gören öğrencilerin ortaöğretim

Detaylı

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi 16 NİSAN 2013 Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi Siyah-beyazlılar, oyunun ilk 30 dakikasında tempoyu yükseltemedi ve organize bir atak geliştiremedi. Devrenin son bölümünde tempo biraz yükseldi. Karşılıklı

Detaylı

2009 ORIENT GLOBAL YARATICILIĞA ÖZGÜRLÜK ÖDÜLÜ. Yaratıcılık Refah Yaratır

2009 ORIENT GLOBAL YARATICILIĞA ÖZGÜRLÜK ÖDÜLÜ. Yaratıcılık Refah Yaratır 2009 ORIENT GLOBAL YARATICILIĞA ÖZGÜRLÜK ÖDÜLÜ Yaratıcılık Refah Yaratır Orient Global olarak, yaratıcı özgürlüğün gücüne inanıyoruz. Refah içindeki toplumlar yaratıcılık üzerine kurulmuşlardır. Sanatsal

Detaylı

34. ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ

34. ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ 34. ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ Madde 1. Bu Yönergenin amacı, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokuluna kayıtlı öğrencilerin eğitim, sağlık, spor ve kültürel

Detaylı

OPTİMİST YARIYIL KUPASI

OPTİMİST YARIYIL KUPASI Sailwave results for OPTİMİST YARIYIL KUPASI at 04-08 ŞUBAT 2014 YALIKAVAK/ MUĞLA 2014 Sayfa 1 / 8 OPTİMİST YARIYIL KUPASI 04-08 ŞUBAT 2014 YALIKAVAK/ MUĞLA OPTİMİST KESİN SONUÇLAR Overall Sailed: 9, Discards:

Detaylı

KPSS VATANDAŞLIK TÜM ADAYLAR İÇİN GÜNCEL BİLGİLER & SORULAR

KPSS VATANDAŞLIK TÜM ADAYLAR İÇİN GÜNCEL BİLGİLER & SORULAR TÜM ADAYLAR İÇİN KPSS VATANDAŞLIK EN GÜNCEL BİLGİLER & SORULAR Ön Söz Değerli Memur Adayları, KPSS nin yıllardır süregelen kapsamı içerisinde, ne gibi sorular sorulacağı en az bilinen bölümü, adından da

Detaylı

KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu yönergenin amacı Kapadokya Meslek Yüksekokulu öğrencilerin eğitim, sağlık, spor ve

Detaylı

OPTİMİST SINIFI 2016 YILI ULUSLARARASI-ULUSAL YARIŞLAR,KAMPLAR KRİTERLERİ

OPTİMİST SINIFI 2016 YILI ULUSLARARASI-ULUSAL YARIŞLAR,KAMPLAR KRİTERLERİ OPTİMİST SINIFI 2016 YILI ULUSLARARASI-ULUSAL YARIŞLAR,KAMPLAR VE KRİTERLERİ TARİH ULUSLARARASI YARIŞ YER 05-08 Mayıs Dutch Youth Regatta Workum / Holland 28 May 05 Haz Optimist Asian & Oceanian Campionship

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

BOYTAV'IN ADI, GENEL KURULDA BOTAV OLDU

BOYTAV'IN ADI, GENEL KURULDA BOTAV OLDU BOYTAV'IN ADI, GENEL KURULDA BOTAV OLDU TÜRSAB IN DA VAKFA ÜYE OLMASI KONUSUNDA GİRİŞİMLERDE BULUNULDU Bodrum un tarihi, kültürel ve turistik potansiyelini geliştirmek, Bodrum u yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

Karadeniz. Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır

Karadeniz. Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır 25 NİSAN 2013 Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır Karadeniz Ereğli Büyük Anadolu Otel de düzenlenen etkinlikte Başkan Fikret Orman şunları söyledi: Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği başkanı Tarık

Detaylı

Muğlaspor Maçına 305 Bodrumspor Taraftarı Alınacak

Muğlaspor Maçına 305 Bodrumspor Taraftarı Alınacak Muğlaspor Maçına 305 Bodrumspor Taraftarı Alınacak B.B. Bodrumspor ile Muğlaspor arasında Pazar günü oynanacak karşılaşma öncesi Muğla da Muğla İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, kulüp başkanları, yöneticiler

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 13 Ekim 27 Ekim 2014 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİ Okul sporları kapsamında yer alan basketbol, voleybol, atletizm, tenis, futbol ve yüzme branşlarında verimi arttırabilmek, öğrenci antrenör bağlantısını

Detaylı

Dünya Gençlik Kongresi

Dünya Gençlik Kongresi Giriş Dünya gençleri 1999 dan bu yana dünyamızın mevcut sorunlarının çözümünde gençliğin katkısını ortaya koymak için toplanıyorlar. Bu güne kadar Havai de, Fas ta, İskoçya da ve Kanada da buluştular ve

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

ULUSLARARASI İLİŞKİLER ÇALIŞMALARI VE EĞİTİMİ KONGRESİ III DUYURU

ULUSLARARASI İLİŞKİLER ÇALIŞMALARI VE EĞİTİMİ KONGRESİ III DUYURU ULUSLARARASI İLİŞKİLER ÇALIŞMALARI VE EĞİTİMİ KONGRESİ - III Trabzon, 28-31 Mayıs 2009 ULUSLARARASI İLİŞKİLER ÇALIŞMALARI VE EĞİTİMİ KONGRESİ III DUYURU Uluslararası İlişkiler Konseyi Derneği, Üçüncü Uluslararası

Detaylı