Bugün, tereddüt etmeden Altesys ürünlerinin alanında teknolojik olarak en üst seviyeye ulaştığını söyleyebiliriz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bugün, tereddüt etmeden Altesys ürünlerinin alanında teknolojik olarak en üst seviyeye ulaştığını söyleyebiliriz."

Transkript

1

2 Haberleşme; her zaman insanoğlunun en temel ihtiyaçlarından biri olmuştur.daha etkili ve güvenilir haberleşmeyi sağlayabilmek için her alanda yeni gelişmeler,yeni teknikler ve metotlar uygulanmıştır. Bugün, tereddüt etmeden Altesys ürünlerinin alanında teknolojik olarak en üst seviyeye ulaştığını söyleyebiliriz. Altesys spa nın konumu itibariyle de İtalya nın, Dünya dizayn merkezi olarak bilinen Milan şehri yakınında bulunması nedeniyle, İtalya nın en ünlü tasarımcıları ile devamlı çalışarak ürünlerimizin görsel olarak ta en üst seviyede olmasına olanak sağlamaktadır. Altesys in müşteri gereksinimlerine bilinçli olarak çözümler sunması kulaklık dünyasında devrim yapma başarısını getirmiştir. Altesys bugün,yılların verdiği tecrübe birikimine dayanarak kurumsal firmalara ileri teknoloji ve konsept ürünler sunmaktadır. Bu sunmuş olduğu teknoloji ve ergonomik dizayn başarısı ile, kişiler arasında yüksek seviyede kaliteli haberleşme, daha az stresli çalışma ortamı,daha sağlıklı ve konforlu yaşam standardı sağlanmaktadır. Altesys in bu başarısı,sadece ürünlerinin kalitesi ile değil firmanın kendi prensip ve anlayış yapısından da gelmektedir. Alyesys Konuşan Dünya pazarına yeni fikirler yeni metotlar geliştirerek kaliteli ürün sunan bir firma olup, tüm çalışanları her zaman insanlara daha iyi ve daha etkili bir haberleşme sağlamayı misyon edinmiş bir takımın parçası gibi Altesys ürünleri için çalışmaktadırlar. Yeni Millennium,iletişimde yeni bir çağın başlangıcı olduğu gibi Altesys için de yeni bir devrin başlangıcı olmuş,daha çok çözüm üreten ve daha güzel bir haberleşme için en iyi ürünleri sunan bir yapıya kavuşmuştur.

3 Tek taraflı kulaklık (Monaural): Başa takılan ve tek tarafında hoparlör bulunan bu Kulaklık yüksek akustik-ses izolasyonu gerektirmeyen yerler için ideal bir üründür.tercihe göre sağ veya sol, her iki kulak için de kullanılabilir. Çift taraflı kulaklık (Binaural): Başa takılan ve her iki tarafında hoparlör bulunan bu kulaklık; Maksimum konsantrasyon gerektiren veya özellikle çevreden gelen gürültülü ortamlarda haberleşmeyi sağlamak için idealdir. Spiral Kulaklık (Ear Loop): Başa takılan kulaklıkları kullanmak istemeyenler için alerji yapmayan yumuşak kauçuk yapısı sayesinde kulağa rahatça takılan ideal bir kulaklıktır. Profesyonel Kulaklık: Özellikle,Çağrı Merkezleri,Tele-market pazarlama ve Acil Yardım merkezleri gibi her türlü üst düzey ses performansı ve güvenlik gerektiren merkezlerde kullanılması tavsiye edilen ideal bir Profesyonel kulaklık tır. Gürültü Engelleyici (Noise Cancelling) : Gürültü engelleyici kulaklıklar mikrofon özelliği nedeni ile dış ortamdaki gürültüyü %95 oranında azaltarak ve sesin karşı tarafça rahatlıkla anlaşılmasını sağlar. Özel mikrofon teknolojisi bulunan bu kulaklıkların özellikle Çağrı Merkezleri ve Acil Yardım merkezleri gibi önem arz eden her yerde kesinlikle kullanılması tavsiye edilir. Hareketli Mikrofon (Voice Guide): Kulaklık, özel ses iletme sistemi ile donatılmıştır.modern ve çekici bir görünüme sahip olan bu ses yönlendirme aparatı oldukça hafif ve istenildiği gibi ayarlanabilmektedir. Konnektör (Quick Link): Kulaklık kablosunun ucunda,cihazlarla kolayca irtibatlamak için kolayca açılır-kapanır özel bir bağlantı parçası olan Konnektör bulunmaktadır.bu konnektörün en önemli özelliği,son derece dayanıklı olması,konuşma sırasında görüşülen hattı kesmeden sökülüp-takılabilmesi ve kendi kendini temizleyen kontaklar sayesinde den fazla takıp-çıkarma kullanım garantisinin olmasıdır. Meşgul hat lambası (Line Busy Indicator): Kulaklıkta bulunan LED lambası yandığında,kullanıcının telefon görüşmesi yaptığını ve meşgul olduğunu gösterir.istenildiğinde devre dışı bırakılabilen LED lambası,ışığı en iyi şekilde yayan özel bir lens ile kaplanmıştır. Kablosuz haberleşme (Wireless): Kablosuz kulaklık maksimum hareket özgürlüğünü sağlamak için tasarlanmıştır.

4 Multimedya Versiyon (Multimedia version): Multimedya Amplifikatör/Adaptör ara yüzü vasıtası ile kulaklığın;telefon veya Bilgisayar ortamında çalışmasını istenildiğinde de bilgisayar ses kartlarının veya bunlara ait dijitalanalog ses kayıt cihazlarının kulaklık ile bağlantı yapılmasına olanak sağlar. Pil Güç Kaynağı (Battery power supply): Amplifikatör/Adaptör,piller veya harici bir güç kaynağı (Adaptör) ile çalışır. Akustik Şok Koruma: Bu Amplifikatör/Adaptör, 2003/10/EC (İşte Gürültü) direktifinde belirtilen sınırlar içerisinde ve günlük aşırı gürültüye maruz kalmadan çalışanların sağlık ve güvenliğini sağlar.günlük ortalama 3 saat telefon görüşmesi yapan orta yoğunluklu iş yerleri için tavsiye edilir. Akustik Şok Koruma: Bu Amplifikatör/Adaptör,2003/10/EC(İşte Gürültü) direktifinde belirtilen günlük güvenlik sınırların aşılması durumunda,aşırı gürültüyü güvenli sınırlara çekerek çalışanların sağlık ve güvenliğini sağlar.günlük ortalama 6 saat telefon görüşmesi yapan iş yerleri için tavsiye edilir. Akustik Şok Koruma: 195/2006 yeni kurallara göre günlük 6 saati aşan telefon görüşmesi söz konusu olan Çağrı Merkezlerinde ses şiddetini ölçen Akustik Disometer,kullanıcının sağlık ve güvenliğini sağlaması nedeni ile tavsiye edilir. Alçak Ses Yükselticisi (Bass Booster): Amplifikatör/Adaptörün Alçak sesi yükseltme özelliği sayesinde kullanıcı dilediğinde,kendi ses tonunu,doğal veya daha düşük/kalın ses frekansı ile cevaplamasına olanak sağlar. Super RX : Amplifikatör/Adaptörde bulunan Super RX özelliği,kulağa az gelen sesin yeterli seviyeye yükseltmesini sağlar.bu husus özellikle çevreden gelen seslerin yoğun olduğu veya zayıf gelen ses sinyalleri söz konusu olduğunda oldukça faydalıdır. USB Girişi (USB Port): Telefon veya Amplifikatör/Adaptörde bulunan seri bağlantı USB özelliği sayesinde,bilgisayar ile bağlantı yapılarak çalışmasına olanak verir.

5 Altesys, sizlere, konfor ve kalitede yaptığı devrimleri, en üst seviyede yeni ürün olan Top Line Pro serisi Profesyonel kulaklıkları ile sunmaktadır. Hafifliği, kulaklığın şekli ve ergonomik tasarımı ile Opera tip kulaklıklar, kullanıcıyı stresten ve tansiyondan uzak tutarak kesin konfor sağlamaktadır. Böylelikle, Çağrı Merkezleri ve Kurumsal firmaların Profesyonel gereksinimlerine gerçekten ciddi olarak çözüm getirilmiştir. Mikrofon üzerine monte edilmiş LED lambalı görüntülü uyarı modelleri de, kullanıcının bir telefon konuşması yaparak meşgul olduğunu göstermektedir. Teknolojinin gelişmesi sonucunda,telefon kulaklıkları dünyasında da yeni bir anlayış doğmuştur. Artık, işyerinde,büroda, telefonda konuşurken, kulaklığın maksimumum performansla, aynı anda sizin başka aktivitelerde bulunmanızı sağlaması da gerekmektedir. Şimdi, Top Line serisi kulaklıklar ile, gelişmiş ileri teknoloji çözümlerini, ergonomik çalışmalar neticesinde elde ettiği son derece yenilikçi dizayn stillerini bünyesinde birleştirerek bir konsept meydana getirmiştir. Artık daha kolay ve rahat haberleşme, daha fonksiyonel ve konfor sağlayan bu seri ile istenilen her türlü telefonda kullanabilirsiniz. Hayaller gerçekleşti. Artık bu gün ofisinizde başka işlerle çalışırken, Altesys kablosuz kulaklıkları sayesinde aynı zamanda özgürce telefonla görüşmenizi yapabilirsiniz. Altesys kablosuz kulaklıklarının kolay kullanım,benzersiz tasarım ve rakipsiz fiyat avantajları ile birlikte sizlere aynı zamanda da en iyi teknolojiyi sunmaktadır. Yeni Altesys kablosuz kulaklıklar, sesli haberleşmeyi gerektiren her çeşit dijital /analog, kablolu veya telsiz telefonlar ile uyumlu olup, üstün performans sağlar. Yeni mobil/kablosuz kulaklıklar; Günlük telefon aramalarını daha verimli ve hoşlanarak yapabilmeniz için tasarlanmıştır. Geniş kullanım alanına sahip olan bu kulaklıklar; Aracınızda,ofiste veya evde dinlenirken size ihtiyacınız olan güvenliği ve konforu sağlamaktadır. Bilgisayar ve geniş bant haberleşme cihazlarının gelişimi, gerek boş zamanlarımızda gerekse günlük çalışmalarımızda radikal değişiklikler yapmamızı zorunlu halde getirmiştir. Artık yaygın bir şekilde, müşterinin web sitesi veya diğer yazılım ara yüzleri ile direkt olarak bağlantı yaparak evden işler takip edilmektedir. Bunun yanı sıra, bilgisayarlarımıza istediğimizi yükleyebilir,film ve resimleri izleyebilir, dilediğimiz müzikleri dinleyebiliriz. Bilgisayar her geçen gün yaşamımıza daha çok girdikçe, güncel taleplerimiz artmakta ve profesyonel çözümlere ihtiyacımız olmaktadır. VOIP teknolojisinin ve profesyonel multimedya uygulamalarının büyük gelişme göstermesi, Altesys i Kulaklık ürünlerinde gerekli yenilikleri ve gelişmeleri yapmasına teşvik etmiş ve bu büyüyen pazara sunmuş olduğu ürünleri ile de gereksinimlere kesin çözüm getirerek müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.

6 Altesys kulaklıklarını kullanmanın başlıca avantajları Sağlık : Kulaklığı kullanmakla, sizin doğru, boyun ve bel pozisyonunda kalmanızı, ahizeyi omuz ve kulak arasında tutmaktan kaynaklanan ağrılardan korunmanızı ve verimliliğinizin artmasını sağlar Verimlilik : Telefon görüşmesi esnasında ellerinizi özgürce kullanabilir,yazı yazar ve not alabilir veya doküman düzenlemek gibi değişik işleri yapmanıza olanak verir. Konsantrasyon: Kulaklık sayesinde dış çevreden gelen gürültüyü yüksek derecede izole ederek konuşmanızda maksimum dikkati sağlar. Çağrı kontrolü: Altesys amplifikatör/adaptör teknolojisini kullanarak konuşulan ses tonunun sizi rahatsız etmeyecek en şekilde ayarlayabilmenize olanak sağlar. Konuşma berraklığı: Telefon konuşmalarının daha net ve daha kolay anlaşılmasını sağlar. Koruma: Altesys kulaklık,amplifikatör ve telefon teknolojisi sayesinde, kulağa zarar vermesi mümkün olan, fax sinyalleri,interferans/parazit,cızırtı gibi yaygın olan sesleri istenilen seviyeye getirerek tam bir koruma sağlar. Tasarım: Altesys kulaklıklar ergonomik,hafif ve modaya uygundur. Uyumluluk: Altesys kulaklıklar bilinen her çeşit telefona kolayca bağlanabilir. İmaj: Altesys kulaklığın kullanımı,kişinin modern ve profesyonelliğinin göstergesidir. Verimlilik: Yüksek sağlık ve verimlilik doğal olarak iş üretkenliğini arttırır.

7 Avantajları Telefonun hem kulaklıkla hem de ahize ile birlikte kullanımına olanak verir Ses ve iletişim seviyelerinin tam kontrolünü sağlar-maksimum akustik ses konforu Konuşmayı geçici olarak keserek bekletmeye alan Mute fonksiyonu Tam otomatik koruma kontrol sistemi ile kulağa zarar vermesi mümkün olan, fax sinyalleri,interferans/parazit,cızırtı gibi yaygın olan sesleri istenilen seviyeye getirerek engeller. Mutimedya versiyon Amplifikatör/adaptör, tek bir kulaklığın bilgisayar ses kartıyla ve telefon ile aynı anda kullanılmasını sağlar. DNC (dinamik gürültü kontrol) sistemi sayesinde, kulağa gelen aşırı seslere karşı maksimum koruma sağlar.

8 Kulaklığın arada her hangi bir cihaz olmaksızın telefonla direk olarak bağlantı şeklidir. Bu tip kulaklığı direk bağlantı yaparak kullanmanız için web sitesindeki Headset Selection Guide kılavuzundan telefonunuza uygun olan kulaklık çeşitlerinden birisini seçmenizi tavsiye ederiz. Çünkü, her telefon farklı iletişim sistemine sahiptir. Bu nedenle Altesys, kulaklıklarını her telefonda yüksek performans ile kullanabilmek için,elektronik üç farklı doğrudan bağlantı şekli mevcuttur. Avantajları Kulaklığınızı, telefonunuza veya Çağrı Merkezi cihazınıza doğrudan bağlayabilirsiniz. Dezavantajları Gelen veya giden ses seviye kontrolü yapılamaz (Eğer telefon cihazınızda bu fonksiyon yok ise) Otomatik koruma kontrolü yoktur (fax sinyali,interferans/parazit,cızırtı gibi yüksek seslerin istenilen seviyeye getirilerek engellenmesi) Her telefonun farklı mikrofon ve kulaklık bağlantısı olması nedeni ile telefonunuza ait özel kablo gereklidir Sadece kulaklık ile görüşme yapılabilir (Telefon cihazınız desteklemiyor ise telefon ahizesi ile değişimli olarak kullanılamaz)

9 Avantajları Anahtar vasıtası ile her türlü telefonda, kulaklık ve telefon ahizesi ile değişimli olarak kullanılabilir. MUTE - konuşma bekletmeye alınabilir Dezavantajları Gelen veya giden ses seviye kontrolü yapılamaz (Eğer telefon cihazınızda bu fonksiyon yok ise) Otomatik koruma kontrolü yoktur (fax sinyali,interferans/parazit,cızırtı gibi yüksek seslerin istenilen seviyeye getirilerek engellenmesi)

10 Bu Profesyonel telefon amplifikatör/adaptör, Altesys Top Line Pro serisi kulaklıklarla ve bütün telefonlarla uyumludur. Studio serisi amplifikatör/adaptörler günümüzün her çeşit modem telefonları ile kullanılabilir. En son modem teknoloji ile donatılmış olup; Kulaklık kullanarak telefonundan en yüksek ses kalitesini ve konforunu almak isteyenler ve profesyonel kullanıcılar için tasarlanmıştırlar. Multimedya telefon versiyonu, aynı zamanda Multimedya uygulamalarını desteklemektedir. Bu nedenle, bilgisayar ses cihazlarında olduğu gibi analog/digital ses kayıt cihazlarında da söz konusu olan interferans-parazit/cızırtı yapmaz DNC-DİNAMİK GÜRÜLTÜ KONTROLÜ Altesys, yeni 2003/10/EC Ses güvenlik direktiflerini uygulamaktadır. Altesys,insan sağlığı için kabul edilebilir ve günlük maruz kalınabilecek maksimum 85dB(A) yeni ses şiddeti limitlerini, yeni ve benzersiz bir ses seviye kontrolünü yapan, geliştirdiği DNC Dinamik Gürültü Kontrol teknolojisi ile yeni Stüdyo Amplifikatör/Adaptör ürünlerinde sağlamaktadır. Bu teknoloji sayesinde, istatiksel konuşma trafiği söz konusu olan Çağrı Merkezlerinde olduğu gibi, kullanıcının haberleşme süresince,kişinin öncelikle sağlığı korunmakta ve maksimum konuşma konsantrasyonu sağlanmaktadır. Konu hakkında daha fazla bilgiyi web sitesinden alabiliriniz.

11 Studio amplifikatör/adaptör,altesys kulaklıklarının performansından vazgeçmeyenler için ideal bir cihazdır.

12 Multimedya Studio amplifikatör/adaptör, telefon ile multimedya sistemlerinin birlikte çalıştığı yeni jenerasyon Çağrı Merkezleri için ideal bir cihazdır.

13

14 Benzersiz dizaynı olan Opera Binaural- Gürültü Engelleyici kulaklık ; Dayanıklı bir kulaklık isteyenler için doğru bir tercihtir. Yoğun çevre gürültüsü olan ve maksimum konsantrasyon gerektiren iş yerleri için, çift taraflı kulaklık ve gürültü engelleme özelliği nedeni ile tavsiye edilir. Benzersiz dizaynı olan Opera Binaural- Gürültü Engelleyici kulaklık ; Dayanıklı bir kulaklık ve işyeri verimini arttırmak isteyenler için doğru bir tercihtir. Yoğun çevre gürültüsü olan ve maksimum konsantrasyon gerektiren iş yerleri için, çift taraflı kulaklık,gürültü engelleme özelliği ve meşgul ikaz lambası nedeni ile tavsiye edilir.

15 Opera Monaural Gürültü Engelleyicili kulaklık, Çağrı merkezleri veya orta düzeyde gürültü ortamda çalışan ve dayanıklı bir kulaklığa sahip olmak isteyen kullanıcılar için doğru bir seçim olup, tavsiye edilir. Opera Monaural- Gürültü Engelleyici kulaklık ; Çağrı merkezleri veya orta düzeyde gürültü ortamda çalışan ve işyeri verimini arttırmak isteyenler için doğru bir tercihtir Dayanıklı bir kulaklığa sahip olmak isteyen kullanıcılar için doğru bir seçim olup, tavsiye edilir.

16

17 Opera Light Binaural Gürültü engelleyici kulaklık, Yoğun çevre gürültüsü olan ve maksimum konsantrasyon gerektiren iş yerleri için, çok hafif çift taraflı kulaklık ve gürültü engelleme özelliği nedeni ile özellikle Çağrı merkezleri için tavsiye edilir. Çok hafif ve konforlu Opera Light Binaural Gürültü engelleyici kulaklık, yoğun çevre gürültüsü olan ve maksimum konsantrasyon ve iş verimi gerektiren iş yerleri için, çok hafif çift taraflı kulaklık. Gürültü engelleme ve meşgul ikaz LED lamba özelliği nedeni ile özellikle Çağrı Merkezleri için tavsiye edilir.

18 Opera Light Monaural- Gürültü Engelleyici kulaklık ; Çağrı merkezleri veya orta düzeyde gürültü ortamda devamlı çalışanlar için doğru bir seçim olup, tavsiye edilir. Opera Light Monaural- Gürültü Engelleyici kulaklık ; Çağrı merkezleri veya orta düzeyde gürültü ortamda devamlı çalışanlar için doğru bir seçim olup, iş verimi gerektiren iş yerleri için, çok hafif çift taraflı kulaklık, gürültü engelleme ve Meşgul ikaz LED lamba özelliği nedeni ile tavsiye edilir.

19

20 Orbit Gürültü Engelleyici kulaklık ofis gibi orta düzeyde gürültülü ortamlarda çalışan kullanıcılar için tavsiye edilir. Orbit Voice Guide kulaklıklarda bulunan bükülebilen mikrofon sayesinde sesin çevreden daha fazla duyulmadan konuşma yapmak isteyen veya sessiz ortamlarda çalışan kullanıcılar için tavsiye edilmektedir. Orbit Gürültü Engelleyici kulaklık ofis gibi orta düzeyde gürültülü ortamlarda çalışan kullanıcılar için tavsiye edilir.

21 Arko, mükemmel akustik iletişimi yanında farklı tasarım ve konforlu kulaklık kullanmak isteyen kullanıcılar için tasarlanmıştır.

22 Arko, mükemmel akustik iletişimi yanında farklı tasarım ve konforlu kulaklık kullanmak isteyen kullanıcılar için tasarlanmış olup, LED lambası kullanıcının telefon görüşmesi yaparak meşgul olduğunu gösterir.

23

24 Igloo Amplifikatör/Adaptör, ofis veya bürolarda, kulaklık ve ahizeyi birlikte kullanmak isteyenlere özellikle tavsiye edilir.

25 Igloo Amplifikatör/Adaptör, ofis veya bürolarda, kulaklık ve ahizeyi birlikte kullanmak ve Bilgisayar veya harici ses kayıt cihazlarını kullanarak konuşmaları kayıt etmek isteyenlere tavsiye edilir. Tüm telefon sistemleri ve ses kartları ile uyumlu olarak özellikle VoIP telefon görüşmesi için idealdir. Aynı zamanda telefon ve multimedia cihazları ile birlikte kullanılabilir. Tüm telefon sistemleri ve ses kartları ile uyumlu olarak özellikle VoIP telefon görüşmesi için idealdir. Aynı zamanda telefon ve multimedia cihazları ile birlikte kullanılabilir.

26 Özellikle, telefon ile kulaklığı ilk kez kullanacak kişiler için Jazz Monaural Kulaklıklar tavsiye edilir. Bu kulaklıklar Igloo Amplifikatör ile birlikte kullanılabilir. Özellikle, telefon ile kulaklığı ilk kez kullanacak ve gürültülü ortamlarda çalışan kişiler için Jazz Monaural Kulaklıklar tavsiye edilir. Bu kulaklıklar Igloo Amplifikatör ile birlikte kullanılabilir.

27 Rap Kulaklık, ikili kullanımı ile, kulaklık bandını baş arkasından kullanmak isteyen büro ve ofis çalışanları için idealdir. Bu kulaklıklar Igloo Amplifikatör ile birlikte kullanılabilir.

28 Next Kulaklık, sadece kulağa takarak kullanmak isteyen büro ve ofis çalışanları için idealdir. Bu kulaklıklar Igloo Amplifikatör ile birlikte kullanılabilir.

29

30 Size en uygun kulaklığı seçmeniz için web sitesindeki Headset Selection Guide kılavuzundan yararlanmanızı veya firmamız ile irtibata geçmenizi tavsiye ederiz. Saygılarımızla, Altesys Türkiye Distirbütörü Teknocom Elektronik Ltd. Tel: Fax:

Kullanım Kılavuzu Giriş Ürünümüz kullanıcıların rahatlığını ve verimliliklerini arttırmak için dizayn edilmiştir. Uzun vadede, birden fazla işin aynı anda yapılmasına imkan veren yapısıyla, kurumların

Detaylı

Jabra LInk 850. Kullanım kılavuzu.

Jabra LInk 850. Kullanım kılavuzu. Jabra LInk 850 Kullanım kılavuzu www.jabra.com İÇİNDEKİLEr 1. ÜRÜNE GENEL BAKIŞ...3 1.1 Jabra LINK 850...3 1.2 İSTEĞE BAĞLI AKSESUARLAR...4 2. Jabra LINK 850 İN BAĞLANMASI...5 2.1 GÜÇ KAYNAĞINA BAĞLAMA...5

Detaylı

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

Jabra LINK 860. Kullanım kılavuzu. www.jabra.com

Jabra LINK 860. Kullanım kılavuzu. www.jabra.com Jabra LINK 0 Kullanım kılavuzu www..com İÇİNDEKİLER 1. ÜRÜNE GENEL BAKIŞ... 1.1 JABRA LINK 0... 1.2 İSTEĞE BAĞLI AKSESUARLAR...4 2. JABRA LINK 0 İN BAĞLANMASI...5 2.1 GÜÇ KAYNAĞINA BAĞLAMA...5 2.2 MASAÜSTÜ

Detaylı

OTOMATİK KARARAN KAYNAK BAŞ MASKELERİ

OTOMATİK KARARAN KAYNAK BAŞ MASKELERİ OTOMATİK KARARAN KAYNAK BAŞ MASKELERİ GÜVENLIK IÇIN KIRMIZIYI SEÇIN TR sacit.com Yeni nesil güvenlik dizaynının doğuşu Kaynak sektörünün tarihsel lideri Sacit, güvenlik ile özdeşleşen ürünleri ve bunun

Detaylı

JABRA PRO 935. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Kullanım Kılavuzu jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/ S'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar ilgili sahiplerinin

Detaylı

12,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 39,9 TL. SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet

12,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 39,9 TL. SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet Kulakiçi Kulaklık SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet Bass Beat vent sistemi, 15 mm hoparlör sürücüsü 12,9 TL SHE3010TL mıknatıslar, Kauçuk dış yüzey, Soft tasarım, Turkuaz SHE3010PH mıknatıslar, Kauçuk dış

Detaylı

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

Kulaklıklar Headphone'lar, Earphone'lar ve mikrofonlu Headsetler

Kulaklıklar Headphone'lar, Earphone'lar ve mikrofonlu Headsetler Kulaklıklar Headphone'lar, Earphone'lar ve mikrofonlu Headsetler Amiron Home 717525 Amiron Home Tesla Teknolojili, açık sistem kulaklık 5-40.000 Hz; 250 Ohm ; 102 db SPL;

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek bir haberleşme

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME DAĞITIM ŞİRKETİ Kontrol Odası Yönetimi IP Altyapısı MV Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek

Detaylı

Aradığınız Konfor. Maksimum Koruma. 3M İş Güvenliği ve Çevre Koruma Ürünleri İletişimli İşitme Koruyucular. Güvenliğinize önem verin

Aradığınız Konfor. Maksimum Koruma. 3M İş Güvenliği ve Çevre Koruma Ürünleri İletişimli İşitme Koruyucular. Güvenliğinize önem verin 3M İş Güvenliği ve Çevre Koruma Ürünleri Güvenliğinize önem verin Maksimum Koruma Aradığınız Konfor 3M Peltor Kişisel uygulamalarınız için Peltor, profesyonel iletişim ekipmanı alanında bir dünya lideridir.

Detaylı

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu TÜRKÇE Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu Konftel 55Wx masa üstü telefonunuza, cep telefonunuza ve bilgisayarınıza bağlanabilen bir konferans ünitesidir. Konftel in benzersiz ses teknolojisi, OmniSound

Detaylı

YANGINLA MÜCADELEDE ULAŞILAN EN ÜST SEVİYE

YANGINLA MÜCADELEDE ULAŞILAN EN ÜST SEVİYE YANGINLA MÜCADELEDE ULAŞILAN EN ÜST SEVİYE SPIROCOM İLE YANGIN ESNASINDA EN ETKİN İLETİŞİM Ekip çalışması iyi, açık bir iletişim gerektirir ve SpiroCom bunu kolay ve etkin hale getirir. Maskeye monte edilen

Detaylı

optipoint 500 Sistem Telefonları HiPath/Hicom Sistemlerinin Yeni Telefon Ailesi

optipoint 500 Sistem Telefonları HiPath/Hicom Sistemlerinin Yeni Telefon Ailesi optipoint 500 Sistem Telefonları HiPath/Hicom Sistemlerinin Yeni Telefon Ailesi optipoint 500 telefonları, HiPath /Hicom fonksiyonlarına hızlı ve kolay erişimi sağlamak üzere tasarlanmıştır. Çalışma prensibi,

Detaylı

Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar.

Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar. 27 inç geniş açı WQHD çözünürlükte ekran Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar. Genel Bakış ViewSonic 'in profesyoneller için tasarladığı VP27

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-754. Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör

KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-754. Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-754 Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör Özellikler USA-414 Güç çıkış oranı @ 4 ohm 60 W x 4 @ 2 ohm 120 W x 4 @ 1 ohm ----- Köprülü @ 4 ohm 240 W x 2 Tepki frekansı 10 Hz ~ 50 Khz

Detaylı

Millenicom Bulut Santral Servisi. Bulut Çözümler

Millenicom Bulut Santral Servisi. Bulut Çözümler Millenicom Bulut Santral Servisi Bulut Çözümler Bulut Santral Nedir? Müşteri lokasyonuna kurulu olan fiziksel bir santralin tüm özelliklerini, bulut teknolojisinin faydalarıyla birleştirilerek sunan Kurulum,

Detaylı

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar.

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. Kataloğu - SafeLine 2011, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. EN81-28 ve EN81-70 koşullarını yerine getirerek, asansörün en gelişmiş teknoloji olduğunu gösterirken ihtiyacınız olan tüm

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

19,9 TL 39,9 TL 39,9 TL 39,9 TL 39,9 TL 39,9 TL 39,9 TL 39,9 TL 39,9 TL SHE1350

19,9 TL 39,9 TL 39,9 TL 39,9 TL 39,9 TL 39,9 TL 39,9 TL 39,9 TL 39,9 TL SHE1350 Kulakiçi Kulaklık SHE1350 Bass Beat vent sistemi, 15 mm hoparlör sürücüsü Kutu 24 Adet Koli 96 Adet 19,9 TL SHE3010TL dış yüzey, Soft tasarım, Turkuaz renk SHE3010PH dış yüzey, Soft tasarım, Pembe renk

Detaylı

26,9 TL 26,9 TL 26,9 TL 26,9 TL 26,9 TL 26,9 TL 26,9 TL 26,9 TL 39,9 TL 39,9 TL. SHE1350 Kutu 24 Adet Koli 96 Adet

26,9 TL 26,9 TL 26,9 TL 26,9 TL 26,9 TL 26,9 TL 26,9 TL 26,9 TL 39,9 TL 39,9 TL. SHE1350 Kutu 24 Adet Koli 96 Adet Kulakiçi Kulaklık SHE1350 Kutu 24 Adet Koli 96 Adet 8712581336028 Bass Beat vent sistemi, 15 mm hoparlör sürücüsü 14,9 TL SHE3010TL 6925970701969 Kauçuk dış yüzey, Soft tasarım, Turkuaz SHE3010PH 6925970701976

Detaylı

Kutu 3 Adet dış yüzey, Soft tasarım, Mavi renk. Koli 96 Adet. Koli 24 Adet. Koli 24 Adet. Koli 24 Adet. Koli 24 Adet. Koli 24 Adet.

Kutu 3 Adet dış yüzey, Soft tasarım, Mavi renk. Koli 96 Adet. Koli 24 Adet. Koli 24 Adet. Koli 24 Adet. Koli 24 Adet. Koli 24 Adet. Kulakiçi Kulaklık SHE1350 Kutu 24 Bass Beat vent sistemi, 15 mm hoparlör sürücüsü Adet Koli 96 Adet 15,9 TL SHE3010TL dış yüzey, Soft tasarım, Turkuaz renk SHE3010PH dış yüzey, Soft tasarım, Pembe renk

Detaylı

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN 2 INTERTON CENTRO Dertsiz bir yaşam hareketin tam ortasında Kimse sevdiği şeyleri yapmaktan vazgeçmek istemez. İyi haber ise, Interton Centro işitme cihazları ile vazgeçmek

Detaylı

20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör

20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör 20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör VA2055Sa 20 (19.5 Görüntülenebilir) 1920x1080 Full HD çözünürlüğü ve SuperClear MVA Panel teknolojisine sahip paneli

Detaylı

doğa bize birlikte çalışması İçin İKİ kulak vermiştir

doğa bize birlikte çalışması İçin İKİ kulak vermiştir doğa bize birlikte çalışması İçin İKİ kulak vermiştir doğal sesler dünyası Widex in yeni CLEAR330 işitme cihazları tamamen kablosuz çalışır. Bu cihazlar iki kulak gibi birbirleriyle sürekli olarak iletişim

Detaylı

IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu

IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu SMT-i5243 Tanım IP Telefonlar sesi data paketlerine çevirerek her türlü data hattı üzerinden telefon görüşmesi sağlamaya yarayan cihazlardır. Bu sayede ADSL,

Detaylı

Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi

Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi PlaceCam Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi 2014 Telif Hakkı: Bu doküman kısmın veya tamamen kopyalanamaz. İçindeki fikirler ve iş modeli paylaşılamaz. İletişim: Bilgin Yazar, bilginyazar@etgigrup.com,

Detaylı

İletişim Bilgileri: İsim Ünvan Bölüm. Telefon Web/Fax E-mail. İsim Ünvan Bölüm. Telefon Web/Fax E-mail AVAYA UYUMLULUK KILAVUZU. jabra.

İletişim Bilgileri: İsim Ünvan Bölüm. Telefon Web/Fax E-mail. İsim Ünvan Bölüm. Telefon Web/Fax E-mail AVAYA UYUMLULUK KILAVUZU. jabra. İletişim Bilgileri: İsim Ünvan Bölüm Telefon Web/Fax E-mail İsim Ünvan Bölüm Telefon Web/Fax E-mail AVAYA UYUMLULUK KILAVUZU jabra.com/avaya Jabra - AVAYA UYUMLULUK KILAVUZU PROFESYONEL KULAKLIK SETLERİ

Detaylı

İşitmedeki güçlü kozunuz

İşitmedeki güçlü kozunuz İşitmedeki güçlü kozunuz Rahat, güçlü ve güvenilir Beltone Bold, ileri çok ileri derecede işitme kaybı olan müşterilere restoranda konuşulanlar, dışarıdaki trafik gibi kaçırdıkları sesleri yeniden işitmenin

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Her iki taraftan da hayatı duyun

Her iki taraftan da hayatı duyun Birlikte daha iyi Her iki taraftan da hayatı duyun Hayat taraf tutmak zorunda olmamalıdır Tek kulakta işitme cihazı kullanmak hayata tam olarak katılmay önleyebilir veya birçok zorluklara sebep olabilir.

Detaylı

JABRA STEP WIRELESS. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stepwireless. jabra

JABRA STEP WIRELESS. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stepwireless. jabra L jabra Kullanım Kılavuzu jabra.com/stepwireless 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra GN Netcom A/ S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer tescilli markalar, sahiplerinin

Detaylı

TAK-KONUŞ FV8010 ANALOG TELEFON ADAPTÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

TAK-KONUŞ FV8010 ANALOG TELEFON ADAPTÖRÜ KULLANMA KILAVUZU TAK-KONUŞ FV8010 ANALOG TELEFON ADAPTÖRÜ KULLANMA KILAVUZU İthalatçı Firma : Teknocom Elektronik Ltd. Tel: 0212-2923171 www.teknocomelektronik.com.tr destek@teknocomelektronik.com Türkiye Yetkili Satıcısı:

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control.

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control. Tensoval duo control Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval duo control Yeni Doğru ölçüm mümkündür. Tensoval duo control sayesinde dijital ölçülere

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

JABRA PRO 925. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/pro925

JABRA PRO 925. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/pro925 JABRA PRO 925 Kullanım Kılavuzu jabra.com/pro925 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar ilgili sahiplerinin

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-414. Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör

KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-414. Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-414 Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör Özellikler USA-414 Güç çıkış oranı @ 4 ohm 60 W x 4 @ 2 ohm 120 W x 4 @ 1 ohm ----- Köprülü @ 4 ohm 240 W x 2 Tepki frekansı 10 Hz ~ 50 Khz

Detaylı

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ... 2 JABRA SPEAK 510'A GENEL BAKIŞ... 3 BAĞLANMA... 5 JABRA SPEAK 510'UN KULLANIMI... 8 DESTEK.... 11 TEKNİK ÖZELLİKLER... 12 1 HOŞ GELDİNİZ Jabra

Detaylı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı Panasonıc KX-TGP600, akıllı IP kablosuz telefon sistemi Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı KX-TGP600, birçok sektör için tek sistem KX-TGP600'ın çok yönlülüğü, onu birçok farklı endüstri ve sektör

Detaylı

Kutu 3 Adet dış yüzey, Soft tasarım, Mavi renk. Koli 96 Adet. Koli 24 Adet. Koli 24 Adet. Koli 24 Adet. Koli 24 Adet. Koli 24 Adet.

Kutu 3 Adet dış yüzey, Soft tasarım, Mavi renk. Koli 96 Adet. Koli 24 Adet. Koli 24 Adet. Koli 24 Adet. Koli 24 Adet. Koli 24 Adet. Kulakiçi Kulaklık SHE1350 Kutu 24 Bass Beat vent sistemi, 15 mm hoparlör sürücüsü Adet Koli 96 Adet 19,9 TL SHE3010TL dış yüzey, Soft tasarım, Turkuaz renk SHE3010PH dış yüzey, Soft tasarım, Pembe renk

Detaylı

için en iyi Sizinişitme çözümü

için en iyi Sizinişitme çözümü için en iyi Sizinişitme çözümü Latitude, işitme kaybınız, tercihleriniz ve yaşam tarzınıza uygun işitme cihazları sunar. Kolay takılabilen tarzları ve her durumda daha etkili dinleme sağlayan gelişmiş

Detaylı

Genel Bakış Evolution Serisi Görünmez Hoparlörler

Genel Bakış Evolution Serisi Görünmez Hoparlörler Evolution Serisi Görünmez Hoparlörler AIW750E Amina ürünleri içinde amiral gemisi niteliği taşıyan AIW750E, Evolution serisi ürünler arasında en güçlü ve en geniş bant genişliğine sahip, iki panelden oluşan

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası Güvenli En son ve yüksek güvenlik seviyesine sahip güvenlik standartlarına uygunluk. Kolay Kullanım Alüminyum şanzıman kutuları sayesinde hafif ve kolay kullanım. Yüksek Kalite Kaliteli hammaddeler ile

Detaylı

TT Ofis, TTNET Bayi ya da Çağrı Merkezi ne talebinizi bildirmeniz yeterlidir. Bu özellik talebinizi

TT Ofis, TTNET Bayi ya da Çağrı Merkezi ne talebinizi bildirmeniz yeterlidir. Bu özellik talebinizi TTNET Alo kullanım kolaylıkları nedir? Nasıl faydalanabilirim? Clip (Arayan Numaranın Aranan Abone Cihazında Görünmesi) Telefonunuzu arayan abonenin numarasının görünmesi özelliğidir. Bu özellik hattınıza

Detaylı

Kapı. Eski asansör kapısını yenilemek çok kolay. İster çarpma isterseniz otomatik olarak, mevcut kapılarınızı yenileyebilirsiniz.

Kapı. Eski asansör kapısını yenilemek çok kolay. İster çarpma isterseniz otomatik olarak, mevcut kapılarınızı yenileyebilirsiniz. Modernize edilen asansörler daha GÜVENLİ daha ESTETİK ve daha KONFORLU Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Binalardaki hızınızı bir üst seviyeye çıkartın Binalardaki ulaşımı geliştirmek

Detaylı

etailer Kit TAB 2 A8 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit TAB 2 A8 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit TAB 2 A8 Tablet TAB 2 A8 etailer Kit'e Dahil Edilenler PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu 3 boyutlu model bağlantısı Örnek düzen (Amazon, Flipkart) 2

Detaylı

JABRA EVOLVE 65. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve65

JABRA EVOLVE 65. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve65 Kullanım Kılavuzu jabra.com/evolve65 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, sahiplerinin

Detaylı

EW 1XX-G3 SERĐSĐ TELSĐZ MĐKROFON SĐSTEMLERĐ TANITMA ve KULLANIM KILAVUZU

EW 1XX-G3 SERĐSĐ TELSĐZ MĐKROFON SĐSTEMLERĐ TANITMA ve KULLANIM KILAVUZU EW 1XX-G3 SERĐSĐ TELSĐZ MĐKROFON SĐSTEMLERĐ TANITMA ve KULLANIM KILAVUZU EW 112-G3 EW 112-P-G3 EW 122-G3 EW 122-P-G3 EW 135-G3 EW 135-P-G3 EW 145-G3 EW 165-G3 EW 152-G3 EW 172-G3 EW 182-G3 SKP 100-G3 EM

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

JABRA KULAKLIK İLE ZAMANDAN VE PARADAN TASARRUF EDİN. Maksimum Üretkenlik

JABRA KULAKLIK İLE ZAMANDAN VE PARADAN TASARRUF EDİN. Maksimum Üretkenlik Maksimum Üretkenlik JABRA KULAKLIK İLE ZAMANDAN VE PARADAN TASARRUF EDİN Dört farklı araştırma sonucu, kablosuz kulaklık kullanıldığında telefon görüşmelerine harcanan sürede saatte ortalama 7,5 dakikalık

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ BİLGİ SİSTEMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ BİLGİ SİSTEMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Belge Numarası: BST-MN-UC-0002 Başlık: Avaya E129 SIP Hızlı Başvuru Kılavuzu Yürürlük Tarihi: 16.12.2014 Sorumlu Birim: Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Daire Başkanlığı Sayfa 1 / 11 Avaya E129 SIP Telefon

Detaylı

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009 Kullanıcı Kılavuzu GPM-K1009 GPM-K1009 basit kurulum ve kullanımı yanında yüksek ses kalitesi ve eğlence de sunan bir karaoke dönüştürücüdür. Artık

Detaylı

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009 Kullanıcı Kılavuzu GPM-K1009 GPM-K1009 basit kurulum ve kullanımı yanında yüksek ses kalitesi ve eğlence de sunan bir karaoke dönüştürücüdür. Artık

Detaylı

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi Polytex Tekstil Yönetim Sistemi MEDİKUS MEDİKUS Ltd. Şti. Profesyonel Hastane Çözümleri Cinnah Cad. Farabi Sok. No:30/1, 06690 Ankara, Türkiye Tel. +90 (312) 428 83 40 Faks. +90 (312) 428 83 42 medikus@medikus.com.tr

Detaylı

Ponto Kemiğe takılan işitme cihazında seçme özgürlüğü. Ponto. Yaşam için var

Ponto Kemiğe takılan işitme cihazında seçme özgürlüğü. Ponto. Yaşam için var Ponto Kemiğe takılan işitme cihazında seçme özgürlüğü Ponto Yaşam için var Ponto Yaşam ç n var Ot con Me cal, kem ğe takılan ş tme s stem kullanıcılarına en son teknoloj y get r yor ve ses kal tes nde

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

Bülten. Bosch Domestik Fanlar. Duvar Tipi Aksiyal Fanlar. Bosch Domestik Fanlar

Bülten. Bosch Domestik Fanlar. Duvar Tipi Aksiyal Fanlar. Bosch Domestik Fanlar Bülten TT/SME-PRM Teknik Bülten Tarih: 19.12.2017 Sayı: 152 Sayfa Sayısı: 5 Bosch Domestik Fanlar Bülten Konusu Bosch Domestik Fanlar Bosch Termoteknik Türkiye olarak firma stratejimiz doğrultusunda, Bosch

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım

Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım 2 Plena Genel Seslendirme Çözümleri Kolay genişletilebilir genel seslendirme sisteminiz Yerel süper market, daha büyük bir mağaza zinciri,

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

28" Full HD LED, HDMI, 3000:1 Kontrast Oranı, Gerçek 8-bit Renk Desteği, SuperClear Pro Teknolojisi

28 Full HD LED, HDMI, 3000:1 Kontrast Oranı, Gerçek 8-bit Renk Desteği, SuperClear Pro Teknolojisi 28" Full HD LED, HDMI, 3000:1 Kontrast Oranı, Gerçek 8-bit Renk Desteği, SuperClear Pro Teknolojisi VA2855Smh 28" Full HD LED, HDMI, 3000:1 Kontrast Oranı, Gerçek 8-bit Renk Desteği, SuperClear Pro Teknolojisi

Detaylı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PLED-W600, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 600Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir. Hafif kompakt tasarımı ve 30.000 saat lamba

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı

KULAKLIKLAR KULLANIM ve TANITMA KILAVUZU

KULAKLIKLAR KULLANIM ve TANITMA KILAVUZU ÇEVRESEL ( CIRCUM AURAL) MĐKROFONLU (HEADSET) KULAKLIKLAR KULLANIM ve TANITMA KILAVUZU HMD 280 HMD 281 HMD 25 HMD 46 ĐÇĐNDEKĐLER Teşekkürler ve Đndeks 2 Çihazın tanımlaması 3 Teknik özellikler 4 Çevre

Detaylı

22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu

22 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu 22" 10 Parmak Dokunmatik, MHL sertifikalı Full HD Ekran 22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör Genel Bakış ViewSonic TD2240 10 parmak dokunmatik ekran 1920 x 1080 Full HD çözünürlük

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Bilişim Teknolojileri Test ve Belgelendirme Hizmetleri. Mustafa YILMAZ mustafayilmaz@tse.org.tr

Bilişim Teknolojileri Test ve Belgelendirme Hizmetleri. Mustafa YILMAZ mustafayilmaz@tse.org.tr Bilişim Teknolojileri Test ve Belgelendirme Hizmetleri Mustafa YILMAZ mustafayilmaz@tse.org.tr Türk Standardları Enstitüsü tarafından yapılan Bilişim Teknolojileri Test ve Belgelendirme Hizmetleri Yazılım

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım

Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım 2 Plena Genel Seslendirme Çözümleri Kolay genişletilebilir genel seslendirme sisteminiz Yerel süper market, daha büyük bir mağaza

Detaylı

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri Nedap OGS Sistemleri Türkiye Genel Distribütörü Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri COPYRIGHT Bu doküman ve içindeki bilgiler Atitek Elektronik Sistemleri ve Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.

Detaylı

Upper. Otomatik Bariyerler

Upper. Otomatik Bariyerler otomatik bariyerler: Yetki kontrolü için en iyi çözüm Özel alanlar, ticari veya sanayi kuruluşları, genellikle yetkisiz kişilerin araç park alanlarına girmelerini engellemek için yetki kontrolüne gerek

Detaylı

2N STARGATE. 1 ISDN PRI portuilebağlantı. Telefon Santralinde mevcut PRI port a bağlanabilir. Ayrıca PRI port yatırımı yapılmasına gerek yoktur.

2N STARGATE. 1 ISDN PRI portuilebağlantı. Telefon Santralinde mevcut PRI port a bağlanabilir. Ayrıca PRI port yatırımı yapılmasına gerek yoktur. 2N STARGATE PRI FCT Akıllı geri arama Geri arama otomatik yönlendirme Sisteme dışarıdan erişim: DISA Cevapsız aramada SMS bildirimi SIM Kartlar arası dengeli trafik dağılımı ve sınırlama Ölçeklenebilir

Detaylı

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 05 inanilmaz BiR K AT ALO G TELEVİZYONLARIMIZIN İnanılmaz Regal özellikleri regal-tr.com Regal Müşteri Hizmetleri Üstün görüntü kalitesini tecrübe etmenin yanı sıra, Regal TV ile

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ STARFON TEKNOLOJİ PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ Geleceğin intercom ve smart home teknolojisini bizimle yaşayın... SF 90 Dış Ünite SF 66 İç Ünite FARK YARATAN TASARIMI BENZERSİZ KALİTESİ İLE EVİNİZDE

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA E10 Serisi Kullanım

Detaylı

JABRA STEEL. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/steel. jabra

JABRA STEEL. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/steel. jabra jabra Kullanım Kılavuzu jabra.com/steel 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU NFH-0115 VIP KONTROL SİSTEMLERİ HABERLEŞME ÜNİTESİ

KULLANIM KILAVUZU NFH-0115 VIP KONTROL SİSTEMLERİ HABERLEŞME ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU NFH-0115 VIP KONTROL SİSTEMLERİ HABERLEŞME ÜNİTESİ DOKÜMAN VERSİON: 1.0 SON GÜNCELLEME: 29.04.2013 ÜRÜN GRUBU: VIP KONTROL SİSTEMLERİ ÜRÜN KODU: NFH-0115 ÜRÜN: VIP KONTROL SİSTEMİ HABERLEŞME

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ G Ü R Ü L T Ü

İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ G Ü R Ü L T Ü İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ G Ü R Ü L T Ü GÜRÜLTÜ, GENEL OLARAK İSTENMEYEN VE RAHATSIZ EDEN SES OLARAK TANIMLANIR. Ses; Hava basıncındaki dalgalanmaların kulaktaki etkisinden ileri gelen fiziksel bir

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost Kullanım Kılavuzu jabra.com/boost 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

HAZIR GÜVENİLİR DAYANIKLI

HAZIR GÜVENİLİR DAYANIKLI HAZIR GÜVENİLİR DAYANIKLI Dünyanın en güvenilir uydu iletişim ağı için tasarlanmış Inmarsat IsatPhone 2 karşınızda. En uç ve uzak yerlerde bağlantınızı sürdürmeniz için bir dizi yardımcı ek özellik ile

Detaylı

UMUX Sistemi. Sistem Kartları v1. Hazırlayan: Rıdvan ŞANAL. Web Sitesi:

UMUX Sistemi. Sistem Kartları v1. Hazırlayan: Rıdvan ŞANAL. Web Sitesi: UMUX Sistemi Ve Sistem Kartları 20131025.v1 Hazırlayan: Rıdvan ŞANAL Web Sitesi: http://www.avd.com.tr İçindekiler 1 Genel Bilgiler... 1 2 UMUX Sistemi Sistemi... 2 2.1 UMUX Sistem Şaseleri... 2 2.1.1

Detaylı

etailer Kit TAB 2 A10-70 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit TAB 2 A10-70 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit TAB 2 A10-70 Tablet TAB 2 A10-70 etailer Kit'e Dahil Varlıklar PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu 3 boyutlu model bağlantısı Ürün ve yaşam tarzı Görüntüleri

Detaylı