GÜLNAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. İlgi : İl Milli Eğitim M üdürlüğünün 05/01/2016 tarihli ve sayılı yazısı.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GÜLNAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. İlgi : İl Milli Eğitim M üdürlüğünün 05/01/2016 tarihli ve 91325 sayılı yazısı."

Transkript

1 f â \ GÜLNAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : E Konu: Sorumluluk K onulu Resim Yarışması M ÜDÜRLÜĞÜNE GÜLNAR İlgi : İl Milli Eğitim M üdürlüğünün 05/01/2016 tarihli ve sayılı yazısı. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Sorumluluk Konulu Resim Yarışması" ile ilgili ilgi yazısı ekte gönderilmiştir. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. Fatih BURGUT İlçe Milli Eğitim Müdürü EK: 1 -İlgi Yazı(5 sayfa) DAĞITIM: 1- Her Türlü Dereceli Ok Müd.lerine Hacıpınar Mah. Atatürk Cad Gülnar/MERSÎN Elektronik Ağ: e-posta: gulnar33@meb.gov.tr Ayrıntılı bilgi içîn: Destek-3 Bürosu Tel: (0324) D ahili: 123 Faks: (0324)

2 T.C. MERSİN VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : E K onu: Sorumluluk Konulu Resim Yarışması KAYMAKAMLIĞINA (İlçe M illi Eğitim M üdürlüğü) İlgi : MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 30/12/2015 tarihli ve / sayılı yazısı. Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çorum Belediye Başkanlığı ile yaptığı protokol çerçevesinde öğrencilerde sorumluluk konusunda duyarlılık oluşturmak ve sorumluluk bilincine sahip örnek bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla, Türkiye geneli tüm resmi/özel ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik "Sorumluluk Konulu Resim Yarışması" düzenleme taleplerinin uygun görüldüğü ilgi yazı ile bildirilmiştir. Söz konusu yarışmaya ait şartname ekte gönderilmiş olup; ilçeniz tüm resmi/özel ilkokul, ortaokul, lise ve deıigi okul öğrencilerine duyurulmasını, eserlerin doğrudan şartnamede belirtilen adrese gönderilmesini rica ederim. Serbülent SEVDİ Vali a. M üdür Yardımcısı Ek: -İlgi yazı -Şartname Dağıtım: Tüm İlçe Milli Eğitim M üdürlüklerine Adres : Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Dumlupmar Mah. GMK. Bulvarı Yenişehir/MERSİN Fax: 0 (324) E -posta: kultur33@meb.gov.tr T e l: 0(324) D ahili: 309 Bilgi İçin : Atila ŞİMŞEK (Şef) Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır, a d re sin d e n 7 b 9 3 -c 8 b b -3 c e 8 8 kodu ile teyit edilebilir.

3 CORUM VALILICI İl Milli Eğitim M üdürlüğü Sayı : /310/ Konu: Yarışma Duyurusu 17/12/2015 M İLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA (Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel M üdürlüğü) Müdürlüğümüz ile Çorum Belediye Başkanlığı arasında ortaklaşa "Sorumluluk Konulu Resim" yarışmasının yapılması planlanmıştır.yarışmanm amacı; ilkokul, Ortaokul ve Lise Okul Müdürlüklerinde öğrenim gören öğrenciler arasında "Sorumluluk" konusunda duyarlılık uyandırmak ve bilinçli toplumda sorumluluklarının bilincinde örnek bireylerin yetiştirilmesi hedeflenmektedir. Söz konusu yarışmanın 81 İlimizdeki İlkokul, Ortaokul ve Lise Okul Müdürlüklerine uygun görülmesi halinde duyurulması için gerekli iznin verilmesi hususunu; Bilgilerinize arz ederim Adem SAÇAN Vali a. Vali Yardımcısı Ek : Yarışma Protokolü (4 sayfa) F b /ıg * / Üytuılar mab.e >ref H oca cad.n o:8 Çorum Elektronik Ağ: w w w.m eb.gov.tr e-posta: arg el9@ m eb.gov.tr Ayrıntılı b.lgi için: A.O sm an Ö N D ER Araştırmacı Tel: (0 364) Faks: (0 364) Bu evrik güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır, tr adresinden a 5 10-a d-beba-ddfl kod» ile teyit edilebilir.

4 ÇORUM BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ VE ÇORUM MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İL GENELİ SORUMLULUK KONULU RESİM YARIŞMASI İLE İLGİLİ Madde 1-TARAFLAR 1.1. Çorum Belediye Başkanlığı 1.2, İl Milli Eğitim Müdürlüğü P R O T O K O L Madde 2- TANIMLAMALAR İşbu protokol metni içinde; 2.1, Çorum Belediye Başkanlığı- kısaca Belediye 2.2. İl Milli Eğitim Müdürlüğü - kısaca Milli Eğitim olarak anılacaktır. Madde 3- PROTOKOL KONUSU 3.1. Bu protokol, sorumluluk konusunda duyarlılık uyandırmak ve bilinçli toplumda sorumluluklarının bilincinde örnek bireyler yetişmesi amacıyla, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında SORUMLULUK konulu resim yarışması etkinliğinin Belediye ve Milli Eğitim iş birliği ile ulusal olarak gerçekleştirilmesi için üstlenilen yükümlülükleri kapsar. Madde 4- BELEDİYENİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ 4.1.Etkinlik için gerekli olan salon, ses sistemi, baskılı davetiye, Afiş, billboard, broşür, plaket, çiçek, su, v.b. materyalleri hazırlamak ve dağıtımını gerçekleştirmek. 4.2.MİHİ Eğitim ve Belediye tarafından Sorumluluk" konulu resim yarışması sonucunda dereceye girenlere ödül olarak verileceği duyurulan; Birinciye (ilkokul, ortaokul ve lise branşlarına ayrı olarak) laptop bilgisayar İkinciye (ilkokul, ortaokul ve lise branşlarına ayrı olarak) tablet bilgisayar Üçüncüye (ilkokul, ortaokul ve lise branşlarına ayrı olarak) fotoğraf makinesi Mansiyon ödülü olarak (ilkokul, ortaokul ve lise branşlarına ayrı olarak) resim malzemeleri seti) ödülünü dereceye giren yarışmacılara teslim etmek, (ödül törenine iştirak etmeyen yarışmacıya ödülü teslim edilmeyecek olup belediye envanterine demirbaş olarak kayıt edilecektir) 4.3. Diğer İllerden dereceye giren öğrenci ve velilerinin ödüi töreni için ulaşım ve konaklamalarını sağlamak. Madde 5 - MİLLİ EĞİTİMİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ 5,1. Etkinliğin sekretaryasını yapmak. 5J2.MİIİİ Eğitim Bakanlığı ile gerekli yazışmaları yapmak ve gerekli tüm izinleri almak. 5.3.Etkinlik koordinasyonunu sağlamak. 5.4.Etkinlik sunucu ve gerekli personeli, diğer tüm araç ve gereçleri temin etmek. 5.5.Etkinliğin yapılacağı salonun tanzimi, temizliği, güvenliği ile bayrak ve flamaların asılması sağlamak Jüri oluşturmak ve değerlendirmeleri yapmak. 5.7.Yarışma sonuçlarını kamuoyuna duyurmak.

5 Madde 6- GENEL HÜKÜMLER 6.1. Yukarıda belirtilen yükümlülüklerin dışında kalan jüri, gözlemci, temsilci, görevli personel v.b. ücretlerinin ödenmesi gibi ortaya çıkabilecek giderier Milli Eğitim tarafından karşılanacaktır Etkinlik kapsamında kullanılacak tüm görsellerde Belediye ve Milli Eğitim logosu ile yazısı bulunacak, logo ve yazılar kesinlikle kapatılmayacaktır Etkinlik kapsamında oluşacak her türlü platformda kamuoyuna, etkinliğin Belediye ve Milli Eğitim iş birliği ile gerçekleştirildiği lanse edilecektir Etkinliğin gerçekleşmesine yardımcı olmak isteyen sponsorlar olursa, başvuruları Milli Eğitim tarafından alınacak ve Milli Eğitim sponsorun yapmayı taahhüt ettiği hizmetlerin etkinliğe fayda sağlayacağı kanaatine varırsa ve uygun görürse sponsorluk talepleri kabul edebilecektir Yeni sponsorların kabul edilmesi halinde, yeni sponsorların logoları tüm görsellere bastırılacaktır Belediye ve Milli Eğitim yükümlülüklerini eksiksiz yerine getirecek ve her hangi bir aksaklık olmaması için kendi yükümlülükleri ile ilgili tedbirleri önceden alacaktır. İşbu protokol 6 maddeden ibaret olup, 08/12/2015 tarihinde 2 (iki) nüsha olarak imza altına alınmıştır. A R / f V./ Seyit Ali BÜYÜK Milli Eğitim Müdürü. Zeki Gül Belediye Başkan Yardımcısı

6 ÇORUM BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ SORUMLULUK KONULU TÜRKİYE ÇAPINDA RESİM YARIŞMASI İlkokul, Ortaokul, Lise Öğrencileri arasında sorumluluk konusunda duyarlılık uyandırmak ve bilinçli toplumda sorumluluklarının bilincinde örnek bireyler yetişmesi, amacıyla resim yarışması düzenlenecektir Çalışkanlık, mesuliyet, cesaret, özgüven, kendine, aileye, devlete ve topluma karşı sorumluluk gibi konularda düşünceleri sanatsal bir alanda ifade etmeleri hedeflenmektedir _ I M : J ; I ,. j j J I. [ [ Hedef:Tiim ilkokul.ortaokul, Lise öğrencileri Konu: SORUMLULUK Teknik:SERBEST Ölçü:35*50 cm Son Teslim Tarihi: 15 Nisan 2016 Cuma Yarışma jürisinin toplanması: 20 Nisan 2016 Çarşamba Sonuçların ilanı: 25 Nisan 2016 Pazartesi Ödül töreni ve sergi: 16 Mayıs 2016 Pazartesi Eserleri teslim adresi: Çorum Belediyesi Necip Fazıl KISAKÜREK Gençlik merkezi Çepni Mahallesi Kubbeli 2. Sokak Yunus Emre Otopark altı ÇORUM Yarışmaya katılan resimlerde paspartu zorunluluğu yoktur. Eserlerin arkasına öğrenci adı soyadı, sınıfı,yaşt okulu, öğretmeninin adı soyadı öğrencinin ve okulunun adresi ve telefonları yazılacaktır. Yarışma jürisi Mahmut YABACI: Tesisler Müdürü Atakan TETİK: Gençlik Merkezi Koordinatörü M.Nihat ARAS: Vitray Sanatçısı, görsel sanatlar öğretmeni Betül KANAT: Çorum Belediyesi Kültür Merkezleri Görsel Sanatlar Öğretmeni Bahadır KILIÇ: Görsel Sanatlar Öğretmeni

7 sikisiîslla f ÎR: İLKOKlİL 1. öğrenciye LAPTOP +Ayrıca okuluna, öğrenciye, öğretmenine başarı belgesi ÎLKOK JL 2.öğrencîye TABLET* Ayrıca okuluna, öğrenciye, öğretmenine başarı belgesi İLK O KlİL 3. öğrenciye BİSİKLET Ayrıca okuluna, öğrenciye, öğretmedine başarı belgesi 1 adet m ansivon ;Resim malzemeleri seti ORTAOJ KUL 1. öğrenciye LAPTOP +Ayrıca okuluna, öğrenciye, öğretmen. ine başarı belgesi I I j j' j. I :hm '. j~; : ' i: I p h 11 : m İ-! i :.İ m 1 1 ORTAOKCUL 2.; öğrenciye TABLET+ Ayrıca okuluna, öğrenciye, öğretmenine başarı belgesi ORTAOKUL 3.: öğrenciye BİSİKLET+ Ayrıca okuluna, öğrenciye, öğretmen adet mansiyon :Resim malzemeleri seti LİSE I. öğrenciye LAPTOP +Aynca okuluna, öğrenciye, öğretmenine plaket LİSE 2. öğrenciye NOTRBOOK+ Ayrıca okuluna, öğrenciye, öğretmenine plaket LİSE 3.: öğrenciye BİSİKLET + Ayrıca okuluna, öğrenciye, Öğretmenine plaket 1 adet mansiyon: Resim malzemeleri seti ve Tablet ne başarı belgesi 1 Ödül alan öğrencilerin ödül töreni ve sergi açılışına gelişlerinde yol ve konaklama masrafları Belediyece karşılanacaktır Bilgi İrtiba at: Çorum Belediyesi Necip Fazıl KISAKÜREK Gençlik merkezi Çepni Mahallesi Kubbeli 2. Sokak Yunus Emre Otopark altı ÇORUM Tel:

8 ÇORUM VALİLİĞİ İl Milli Eğitim M üdürlüğü Sayı : /310/ Konu: Yarışına Duyurusu M İLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA (Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel M üdürlüğü) Müdürlüğümüz ile Çorum Belediye Başkanlığı arasında ortaklaşa "Sorumluluk Konulu Resim" yarışmasının yapılması planlanmıştır.yarışmanın amacı; İlkokul, Ortaokul ve Lise Okul Müdürlüklerinde öğrenim gören öğrenciler arasında "Sorumluluk" konusunda duyarlılık uyandırmak ve bilinçli toplumda sorumluluklarının bilincinde örnek bireylerin yetiştirilmesi hedeflenmektedir. Söz konusu yarışmanın 81 İlimizdeki İlkokul. Ortaokul ve Lise Okul Müdürlüklerine uygun görülmesi halinde duyurulması için gerekli iznin verilmesi hususunu; Bilgilerinize arz ederim Adem SAÇAN Vali a. Vali Yardımcısı Ek : Yarışma Protokolü (4 sayfa) Uçiuılar malt.esrisi H oca cad.n o:8 Çorum Elektronik Ağ: wvvw.nteb.gov.tr e-posta: arg el9@ nieb.gov.tr Ayrıntılı bilgi için: A.O sm an Ö N D ER Araştırmacı Tel: (0 364) Faks: ( ) Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır, gov tr adresinden a510-a d-beba-ddfl kodu ile teyit edilebilir.

9 ÇORUM BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ VE ÇORUM MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İL GENELİ SORUMLULUK KONULU RESİM YARIŞMASI İLE İLGİLİ Madde 1-TARAFLAR 1.1. Çorum Belediye Başkanlığı 1.2. İl Milli Eğitim Müdürlüğü P R O T O K O L Madde 2- TANIMLAMALAR İşbu protokol metni içinde; 2.1. Çorum Belediye Başkanlığı- kısaca Belediye 2.2. İl Milli Eğitim Müdürlüğü - kısaca Milli Eğitim olarak anılacaktır. Madde 3- PROTOKOL KONUSU 3.1. Bu protokol, sorumluluk konusunda duyarlılık uyandırmak ve bilinçli toplumda sorumluluklarının bilincinde örnek bireyler yetişmesi amacıyla, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında SORUMLULUK konulu resim yarışması etkinliğinin Belediye ve Milli Eğitim iş birliği ile ulusal olarak gerçekleştirilmesi için üstlenilen yükümlülükleri kapsar. Madde 4- BELEDİYENİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ 4.1.Etkinlik için gerekli olan salon, ses sistemi, baskılı davetiye, Afiş, billboard, broşür, plaket, çiçek, su, v.b. materyalleri hazırlamak ve dağıtımını gerçekleştirmek. 4.2.MİIIİ Eğitim ve Belediye tarafından Sorumluluk konulu resim yarışması sonucunda dereceye girenlere ödül olarak verileceği duyurulan; Birinciye (ilkokul, ortaokul ve lise branşlarına ayrı olarak) laptop bilgisayar İkinciye (ilkokul, ortaokul ve lise branşlarına ayrı olarak) tablet bilgisayar Üçüncüye (ilkokul, ortaokul ve lise branşlarına ayrı olarak) fotoğraf makinesi Mansiyon ödülü olarak (ilkokul, ortaokul ve lise branşlarına ayrı olarak) resim malzemeleri seti) ödülünü dereceye giren yarışmacılara teslim etmek, (ödül törenine iştirak etmeyen yarışmacıya ödülü teslim edilmeyecek olup belediye envanterine demirbaş olarak kayıt edilecektir) 4.3. Diğer İllerden dereceye giren öğrenci ve velilerinin ödül töreni için ulaşım ve konaklamalarını sağlamak. Madde 5 - MİLLİ EĞİTİMİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ 5.1.Etkinliğin sekretaryasmı yapmak. 52,Milli Eğitim Bakanlığı ile gerekli yazışmaları yapmak ve gerekli tüm izinleri almak Etkinlik koordinasyonunu sağlamak. 5.4.Etkinlik sunucu ve gerekli personeli, diğer tüm araç ve gereçleri temin etmek. 5.5.Etkinliğin yapılacağı salonun tanzimi, temizliği, güvenliği ile bayrak ve flamaların asılması sağlamak Jüri oluşturmak ve değerlendirmeleri yapmak. SJ.Yarışma sonuçlarını kamuoyuna duyurmak.

10 ... I ÖDÜLLER: İLKOKUL 1. öğrenciye LAPTOP +Ayrıca okuluna, öğrenciye, öğretmenine başarı belgesi İLKOKUL 2.öğrenciye TABLET+ Ayrıca okuluna, öğrenciye, öğretmenine başar! belgesi İLKOKUL 3, öğrenciye BİSİKLET* Ayrıca okuluna, öğrenciye, öğretmenine başarı belgesi 1 adet mansiyon :Resim malzemeleri seti ORTAOKUL İ. öğrenciye LAPTOP +Ayrıca okuluna, öğrenciye, öğretmenine başarı belgesi ORTAOKUL 2.: öğrenciye TABLET+ Ayrıca okuluna, öğrenciye, öğretmenine başarı belgesi _i ORTAOKUL 3.: öğrenciye BİSİKLET+ Ayrıca okuluna, öğrenciye, öğretmenine başarı belgesi ] adet mansiyon -Resim malzemeleri seti LİSE I. öğrenciye LAPTOP +Ayrıca okuluna, öğrenciye, öğretmenine plaket LİSE 2. öğrenciye NOTEBOOK+ Ayrıca okuluna, öğrenciye, öğretmenine plaket LİSE 3.: öğrenciye BİSİKLET + Ayrıca okuluna, öğlenciye. Öğretmenine plaket î adet mansiyon: Resim malzemeleri seti ve Tablet Ödül alan öğrencilerin ödül töreni ve sergi açılışına geliş erinde yol ve konaklama masrafları Belediyece karşılanacaktır Bilgi İrtibat: Çorum Belediyesi Necip Fazıl KISA KÜREK Gençlik merkezi Çepni Mahallesi Kubbeli 2. Sokak Yunus Emre Otopark altı ÇORUM Tel:

11 Madde 6- GENEL HÜKÜMLER 6.1. Yukarıda belirtilen yükümlülüklerin personel v.b. ücretlerinin ödenmesi tarafından karşılanacaktır. dışında kafan jüri, gözlemci, temsilci, görevli gibi ortaya çıkabilecek giderler Milli Eğitim 6.2. Etkinlik kapsamında kullanılacak tüm görsellerde Belediye ve Milli Eğitim logosu ile yazısı bulunacak, logo ve yazılar kesinlikle kapatılmayacaktır Etkinlik kapsamında oluşacak her türlü platformda kamuoyuna, etkinliğin Belediye ve Milli Eğitim iş birliği ile gerçekleştirildiği lanse edilecektir Etkinliğin gerçekleşmesine yardımcı olmak isteyen sponsorlar olursa, başvuruları Milli Eğitim tarafından alınacak ve Milli Eğitim sponsorun yapmayı taahhüt ettiği hizmetlerin etkinliğe fayda sağlayacağı kanaatine varırsa ve uygun görürse sponsorluk talepleri kabul edebilecektir, 6.5. Yeni sponsorların kabul edilmesi halinde, yeni sponsorların logoları tüm görsellere bastırılacaktır Belediye ve Milli Eğitim yükümlülüklerini eksiksiz yerine getirecek ve her hangi bir aksaklık olmaması için kendi yükümlülükleri ile ilgili tedbirleri önceden alacaktır. şbu protokole maddeden ibaret olup, 08/12 Î2015 tarihinde 2 (iki) nüsha olarak imza altına alınmıştır. T A R A F L A R Seyit Ali BUYUK Milli Eğitim Müdürü. Belediye Başkan Yardımcısı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1104779 30/01/2015 Konu: Türkiye Geneli Liseler Arası I. Bestami Yazgan Şiir Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Projenin Adı/Sloganı 2. Projenin Türü 2. Proje Sahibi 2. Proje Dönemi 2. Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2. Projenin Amaçları 2

İÇİNDEKİLER. Projenin Adı/Sloganı 2. Projenin Türü 2. Proje Sahibi 2. Proje Dönemi 2. Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2. Projenin Amaçları 2 İÇİNDEKİLER Projenin Adı/Sloganı 2 Projenin Türü 2 Proje Sahibi 2 Proje Dönemi 2 Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2 Projenin Amaçları 2 Projenin Gerekçeleri 2 Projenin Yasal Dayanağı 2 Projenin Hedef

Detaylı

1-2- Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden1e8c-807e-38fa-8480-ba6f kodu ile teyit edilebilir.

1-2- Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden1e8c-807e-38fa-8480-ba6f kodu ile teyit edilebilir. 1-2- Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden1e8c-807e-38fa-8480-ba6f kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr

Detaylı

TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 13752938-809.99-E.9896351 06.10.2015 Konu : Hurda Satış İşlemleri... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM

TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 13752938-809.99-E.9896351 06.10.2015 Konu : Hurda Satış İşlemleri... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 13752938-809.99-E.9896351 06.10.2015 Konu : Hurda Satış İşlemleri... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM İlgi :Muğla Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 02/10/2015

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 7 Mart - 9 Mayıs 2016 1. ADI: 7. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI (Sınıf Öğretmenleri, Okul Öncesi Öğretmenleri) ETKİNLİĞİN İÇERİĞİ VE HER DERS

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü. Sayı : 88013337/821.05/1173749 03/02/2015 Konu : Fotoğraf Yarışması

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü. Sayı : 88013337/821.05/1173749 03/02/2015 Konu : Fotoğraf Yarışması T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1173749 03/02/2015 Konu : Fotoğraf Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi : Özel Öğretim

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE İŞ BİRLİĞİNDE İLİŞKİN İŞ BİRLİĞİ BELGESİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE İŞ BİRLİĞİNDE İLİŞKİN İŞ BİRLİĞİ BELGESİ EK-3 İŞ BİRLİĞİ YAPILAN KURUM/KURULUŞ LOGOSU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE. İŞ BİRLİĞİNDE İLİŞKİN İŞ BİRLİĞİ BELGESİ Ay, Yıl MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALİYE ÖMER BATTAL ORTAOKULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI KURALLARI

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALİYE ÖMER BATTAL ORTAOKULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI KURALLARI 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALİYE ÖMER BATTAL ORTAOKULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI KURALLARI I.BÖLÜM (Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar) Amaç : Aliye Ömer Battal Ortaokulu öğrencilerinin daha çok kitap okumasını

Detaylı

MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ

MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ MESS üyelerinde iş kazaları genellikle organlara göre el parmakları, el bilekleri ve ellerde; iki nesne arasında sıkışma ve bir nesnenin

Detaylı

KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1-

Detaylı

T.C. MERSİN VALİLİĞİ İl Milfi Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 61961361/774/3331147 12/08/2014 Konu: Gör sel Sanatlar Öğretim Programı Tanıtım Semineri

T.C. MERSİN VALİLİĞİ İl Milfi Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 61961361/774/3331147 12/08/2014 Konu: Gör sel Sanatlar Öğretim Programı Tanıtım Semineri T.C. MERSİN VALİLİĞİ İl Milfi Eğitim Müdürlüğü COK ACELE VE GÜNLÜDÜR Sayı : 61961361/774/3331147 12/08/2014 Konu: Gör sel Sanatlar Öğretim Programı Tanıtım Semineri...KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim

Detaylı

ELLER SEPETTE BİRLEŞSİN PROJESİ. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Öğretmenler. Öğrenciler. Veliler. Abalar Köy Muhtarlığı. Azatlı Köy Muhtarlığı

ELLER SEPETTE BİRLEŞSİN PROJESİ. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Öğretmenler. Öğrenciler. Veliler. Abalar Köy Muhtarlığı. Azatlı Köy Muhtarlığı ELLER SEPETTE BİRLEŞSİN PROJESİ PROJENİN ADI PROJENİN KONUSU PROJENİN SÜRESİ PROJENİN UYGULAMA ALANI Eller Sepette Birleşsin Projesi Öğrencilere yardımlaşmanın ve paylaşmanın öneminin anlatılması 2012-2013

Detaylı

Açık Lise nedir? Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü

Açık Lise nedir? Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ Açık Lise nedir? İlköğrenimini tamamlayan, ancak orta öğretime devam edemeyenler ile orta öğretimden ayrılan, mezun olan ve yüksek öğretimden ayrılan veya mezun olanlara farklı alanlarda

Detaylı

İlçemizde görev yapan İlkokul, Ortaokul, İmam Hatip Ortaokulu ve Ortaöğretimde çalışan tüm Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri

İlçemizde görev yapan İlkokul, Ortaokul, İmam Hatip Ortaokulu ve Ortaöğretimde çalışan tüm Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce 2013-2014 eğitim-öğretim yılında derslerin kesimi tarihinden Temmuz ayının ilk iş gününe kadar İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarında görev yapan

Detaylı

GRAFİK TASARIMCISI TANIM

GRAFİK TASARIMCISI TANIM TANIM Bir mesajı görsel yolla belirli bir hedef kitleye ulaştırmak amacıyla logo, afiş, büyük boy sokak afişi yani billboard, basın ilanı, ambalaj, kitap, dergi, tanıtım filmleri, çizgi film gibi iletişim

Detaylı

SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI

SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI NO 1 HİZMETİN ADI Okulöncesi Eğitime Öğrenci Kaydının yapılması Nüfus cüzdanı fotokopisi Okul Öncesi Başvuru Formu Acil Durumlarda Başvuru Formu 4

Detaylı

TÜBİTAK ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

TÜBİTAK ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI TÜBİTAK ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu çalışma usul ve esasları ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu bünyesinde yer alan

Detaylı

EKİM SORUMLU KİŞİ, BİRİM VE KURUMLAR AYLAR İŞBİRLİGİ YAPILACAK KURUMLAR/KİŞİLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK ETKİNLİKLER VE ÇALIŞMALAR

EKİM SORUMLU KİŞİ, BİRİM VE KURUMLAR AYLAR İŞBİRLİGİ YAPILACAK KURUMLAR/KİŞİLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK ETKİNLİKLER VE ÇALIŞMALAR EKİM AYLAR T.C GİRESUN VALİLİĞİ Özel Çağrı İlkokulu-Ortaokulu 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE HİZMETLERİ OKUL EYLEM PLANI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Detaylı

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ. BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ. BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Kuruluş Gerekçesi Kulüp, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Yazılım Kulübü ismi ile

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 22/01/2016-28150 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELC53NHD* Sayı :53891476-300- Konu :İkamet İzni İşlemleri FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : 06/01/2016

Detaylı

ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ İŞ AKIŞ ŞEMASI

ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ İŞ AKIŞ ŞEMASI ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ İŞ AKIŞ ŞEMASI Araştırmaya ilişkin talep/öneri bildiriminin hazırlanması Talep Görevlendirme yapılarak araştırmanın ilgili makamların onayına sunulması Onay yazısı Proje tanıtım

Detaylı

EK - 1 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

EK - 1 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI EK - 1 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü İLKOKUL, ORTAOKUL, İMAM HATİP ORTAOKULU VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ, ARAPÇA VE İMAM HATİP LİSELERİ ÖĞRETMENLERİ EYLÜL

Detaylı

Hakan Yusuf GÜNER Afyonkarahisar Valisi

Hakan Yusuf GÜNER Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf GÜNER Afyonkarahisar Valisi EYLÜL 2014 Çevresi hakkında duyarlı, Ortak değerlere katkı sağlayan, Kirliliğin kaderimiz olmadığının farkında olan bedenen sağlıklı bireylerden oluşan bir toplum

Detaylı

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER. İyi bir mesleki eğitim almak ve geleceğe emin adımlarla yürümek için iyi bir okula gelmiş bulunmaktasınız. .

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER. İyi bir mesleki eğitim almak ve geleceğe emin adımlarla yürümek için iyi bir okula gelmiş bulunmaktasınız. . SEVGİLİ ÖĞRENCİLER İyi bir mesleki eğitim almak ve geleceğe emin adımlarla yürümek için iyi bir okula gelmiş bulunmaktasınız..hoşgeldiniz İyi bir gelecek için; burada yapılan tüm duyuruları takip eder

Detaylı

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ ADANA KENT SORUNLARI SEMPOZYUMU / 16 2008 BU BİR TMMOB YAYINIDIR TMMOB, bu makaledeki ifadelerden, fikirlerden, toplantıda çıkan sonuçlardan ve basım hatalarından sorumlu değildir. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ KONU Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği'nin kuruluşunun 25. yılı için bir logo tasarlanması. AMAÇ Türkiye

Detaylı

İşin Adı: KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI. İşin Kodu: İşi Yapan İşgörenin Bağlı Bulunduğu İlk Yönetici: Genel Sekreter Tarih: 13.07.

İşin Adı: KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI. İşin Kodu: İşi Yapan İşgörenin Bağlı Bulunduğu İlk Yönetici: Genel Sekreter Tarih: 13.07. Daire Başkanı: Ali AYGÜN İşi Yapan İşgörenin Bağlı Bulunduğu İlk Yönetici: Genel Sekreter Tarih: 13.07.2015 1. Kütüphane hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi için çalışan elemanlar arasında iş bölümü yapmak

Detaylı

BAŞİSKELE ORTAOKULLAR ARASI SCRABBLE İNGİLİZCE KELİME TÜRETME- YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MADDE 1

BAŞİSKELE ORTAOKULLAR ARASI SCRABBLE İNGİLİZCE KELİME TÜRETME- YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MADDE 1 BAŞİSKELE ORTAOKULLAR ARASI SCRABBLE İNGİLİZCE KELİME TÜRETME- YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MADDE 1 KONU: Scrabble bir kelime türetme oyunu olup bir tabla üzerinde oynanır. Bu oyunun İngilizce kelimelerle ilçemiz

Detaylı

YARARLANILACAK KAYNAKLAR LİSTESİ

YARARLANILACAK KAYNAKLAR LİSTESİ YARARLANILACAK KAYNAKLAR LİSTESİ Öğrenci, veli ve öğretmenlerin, sınav öncesi ve sonrasında nasıl bir yol izlemeleri gerektiğine ilişkin Genel Müdürlüğümüz web sayfasında bulunan kaynaklara aşağıdaki linkten

Detaylı

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 44681881/821.05/5609512 24/11/2014 Konu : Resim Yarışması

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 44681881/821.05/5609512 24/11/2014 Konu : Resim Yarışması T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 44681881/821.05/5609512 24/11/2014 Konu : Resim Yarışması...KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri

Detaylı

NECDET SEÇKİNÖZ ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

NECDET SEÇKİNÖZ ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU NECDET SEÇKİNÖZ ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 Anasınıfı Kayıt Kabul İSTENEN BELGELER 1- Aday kayıt formu, acil durumlar başvuru formu, sözleşme formu (Okul Öncesi Eğitim

Detaylı

DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ

DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ Görev ve Yetki Tanımları DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ Destek Hizmetleri Müdürlüğü, yürürlükteki yasal mevzuat çerçevesinde belediye kaynaklarının kamunun yararına ve ortak menfaatlerinin sağlanmasına yönelik

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 31/08/2016-E.164674 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BE843L2M9* Sayı : 83289901-304.01 Konu : Türk Eğitim Vakfı Bursu BİLGİSAYAR

Detaylı

T.C. BAYINDIR BELEDĠYESĠ BASIN YAYIN ve HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK

T.C. BAYINDIR BELEDĠYESĠ BASIN YAYIN ve HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK T.C. BAYINDIR BELEDĠYESĠ BASIN YAYIN ve HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK I.BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu yönetmeliğin amacı, Basın

Detaylı

ANTALYA HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

ANTALYA HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI ANTALYA HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2016 sezonu faaliyet programında yer alan Antalya Halk Triatlonu 14-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılacaktır. Yarışmaların festival

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (Değişik:RG-14/2/2014-28913) (1) Bu Yönetmeliğin amacı; yükseköğrenim

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE-1: Bu yönetmeliğin amacı ; 5393 sayılı Belediye Kanunu un 48. ve 49. maddesi gereği

Detaylı

MUĞLA GENÇLİK PROJESİ

MUĞLA GENÇLİK PROJESİ T.C MUĞLA VALİLİĞİ İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü MUĞLA GENÇLİK PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ ŞUBAT 2013 1 / 13 BİRİNCİ BÖLÜM Genel Esaslar Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Sorumluluk, Tanımlar Madde 1- Amaç

Detaylı

T.C. TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-0 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TUNCELİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve

Detaylı

T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü....VALİLİĞİNE ( Bakanlık İl Müdürlüğü)

T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü....VALİLİĞİNE ( Bakanlık İl Müdürlüğü) T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Sayı : B.12.0.TUG.0.05.11.00.00-.../.../2006 Konu : Destekleme Primi Ödemeleri Genelge 1...VALİLİĞİNE ( Bakanlık İl Müdürlüğü)

Detaylı

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAKARYA VALİLİĞİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Açık Öğretim Ortaokulu I. Dönem Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri 17 Ağustos-30 Ekim tarihleri

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü. Sayı : 38552587/100/500564 16/01/2015 Konu: Ödüllü Kompozisyon Yarışması

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü. Sayı : 38552587/100/500564 16/01/2015 Konu: Ödüllü Kompozisyon Yarışması T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Sayı : 38552587/100/500564 16/01/2015 Konu: Ödüllü Kompozisyon Yarışması...VALİLİĞİNE (İl Millî Eğitim Müdürlüğü) İlgi: 15/01/2015 tarih ve

Detaylı

Tıp Fakültesi Dönem Temsilcileri Grubu Yönergesi

Tıp Fakültesi Dönem Temsilcileri Grubu Yönergesi KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dönem Temsilcileri Grubu Yönergesi Amaç MADDE 1 Bu yönergenin amacı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi ne kayıtlı öğrencilerin eğitim, sağlık, spor

Detaylı

T.C. İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı, İnegöl Belediyesi

Detaylı

İlan Bilgileri. İlan Süresi : 14. Yasal Kapsam : 13 b/2

İlan Bilgileri. İlan Süresi : 14. Yasal Kapsam : 13 b/2 İlan Bilgileri İlan Süresi : 14 Yasal Kapsam : 13 b/2 ESKİ ERMENEK EVLERİNİN AHŞAP CEPHE KAPLAMALARI,SOKAK KAPLAMALARI VE PEYZAJ ÇALIŞMASI ERMENEK BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Eski Ermenek evlerinin

Detaylı

ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM NIN 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ Sıra No FAALİYETİN ADI TARİHİ 1 Devlet Parasız yatılılıktan bursluluğa geçiş işlemlerinin (onay/red)

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü. Sayı : 90192509-210.05.02-13278 26/11/2014 Konu : Taşınmazlara İlişkin İşlemler.

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü. Sayı : 90192509-210.05.02-13278 26/11/2014 Konu : Taşınmazlara İlişkin İşlemler. T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü Sayı : 90192509-210.05.02-13278 26/11/2014 Konu : Taşınmazlara İlişkin İşlemler. Sayıştay tarafından hazırlanan kamu idaresi raporları ile Bakanlığımıza

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PROJE YÖNETİMİ OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PROJE YÖNETİMİ OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PROJE YÖNETİMİ OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı, Proje Yönetimi

Detaylı

ZİRVE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK ABD

ZİRVE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK ABD ZİRVE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK ABD. 2013 2014 GÜZ YARIYILI OKULLARDA GÖZLEM DERSİ UYGULAMALARI Dersin Sorumlusu: Yrd.Doç.Dr.Ramin ALİYEV

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İş Sağlığı

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK Amaç ve kapsam, dayanak ve tanımlar Amaç ve kapsam

Detaylı

i.u REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566 Sayı : 86555309.820/^23 22/01/2014

i.u REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566 Sayı : 86555309.820/^23 22/01/2014 i.u REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566 Sayı : 86555309.820/^23 22/01/2014 Konu : 21.Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE REYHANLI İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 21/01/2014

Detaylı

YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler

YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler Kurul, komisyon ve ekiplerin oluşturulması MADDE 107- (1) Okullarda, eğitim, öğretim ve yönetim etkinliklerinin verimliliğinin sağlanması, okul ve çevre işbirliğinin

Detaylı

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÜÇ BOYUTLU GRAFİK ANİMASYON (3DS MAX) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÜÇ BOYUTLU GRAFİK ANİMASYON (3DS MAX) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÜÇ BOYUTLU GRAFİK ANİMASYON (3DS MAX) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2015 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

T.C. GÖLBAġI KAYMAKAMLIĞI MELEK ĠPEK ĠLKOKULU/ORTAOKULU ĠNCEK TEK ĠLKOKULU/ORTAOKULU CAN DOSTLAR

T.C. GÖLBAġI KAYMAKAMLIĞI MELEK ĠPEK ĠLKOKULU/ORTAOKULU ĠNCEK TEK ĠLKOKULU/ORTAOKULU CAN DOSTLAR T.C. GÖLBAġI KAYMAKAMLIĞI MELEK ĠPEK ĠLKOKULU/ORTAOKULU ĠNCEK TEK ĠLKOKULU/ORTAOKULU CAN DOSTLAR ġubat 2016-HAZĠRAN 2016 PROJENİN ADI: PROJENİN SÜRESİ: ġubat 2016-Haziran 2016 PROJE KOORDİNATÖRÜ KURUM:

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu

Detaylı

16 Aralık 2008 1. TEKLİF ÇAĞRISININ AMACI

16 Aralık 2008 1. TEKLİF ÇAĞRISININ AMACI T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI Avrupa Bir liği Eğitim ve Gençlik Progr amları Merkezi Başkanlığı HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMI (LLP) AVRUPA DİL ÖDÜLÜ 2009 YILI TEKLİF ÇAĞRISI 1. TEKLİF ÇAĞRISININ

Detaylı

T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu

T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu AKILCI İLAÇ KULLANIMI PROJE YARIŞMASI BAŞVURU FORMU BAŞVURU SAHİBİNİN ADI SOYADI * BAŞVURU SAHİBİNİN MESLEĞİ BAŞVURU SAHİBİNİN YAŞI BAŞVURU SAHİBİNİN MEDENİ : DURUMU BAŞVURU SAHİBİNİN EĞİTİM DURUMU BAŞVURU

Detaylı

T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri Dairesi Başkanlığı ...

T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri Dairesi Başkanlığı ... T.C. 00980797 TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri Dairesi Başkanlığı Sayı : 59131235-060.11.03 Konu : Kurumsal Kimlik Çalışmaları T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri

Detaylı

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Sayı : 46316772-821.05/ Konu : Başkent Üniversitesi Üniversitelerarası Thm Ses ve Çalgı Yarışması Hk. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE Üniversitemiz tarafından 04 Nisan 2016 tarihinde; duygu

Detaylı

DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ DÜBAP KOORDĠNATÖRLÜĞÜ ÇALIġTAY TÜRÜ BĠLĠMSEL ETKĠNLĠKLERĠ DESTEKLEME PROGRAMI BAġVURU FORMU

DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ DÜBAP KOORDĠNATÖRLÜĞÜ ÇALIġTAY TÜRÜ BĠLĠMSEL ETKĠNLĠKLERĠ DESTEKLEME PROGRAMI BAġVURU FORMU DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ DÜBAP KOORDĠNATÖRLÜĞÜ ÇALIġTAY TÜRÜ BĠLĠMSEL ETKĠNLĠKLERĠ DESTEKLEME PROGRAMI BAġVURU FORMU 1. ÇALIġTAY PROJESĠ BĠLGĠLERĠ ÇalıĢtay Ġsmi: Etkinlik Türü : Ulusal Uluslararası ÇalıĢtay

Detaylı

için Oslo Standartları

için Oslo Standartları Oslo kommune Utdanningsetaten 2014/2015 OKUL-EV İŞBİRLİĞİ için Oslo Standartları DERSLER VE ÖĞRENIM OKULUNUZDAN NE BEKLEYEBILIRSINIZ? Okul, yürürlükteki yasalar ve müfredatlara uygun olarak eğitim verir.

Detaylı

İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU

İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU T.C. OSMANİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ.....BÖLÜMÜ Fotoğraf Form 1...PROGRAMI İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU İlgili Makama, Osmaniye Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş

Detaylı

GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ÇOCUK DIŞ GİYSİLERİ DİKİMİ (CEKET- MONT- MANTO) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ÇOCUK DIŞ GİYSİLERİ DİKİMİ (CEKET- MONT- MANTO) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ÇOCUK DIŞ GİYSİLERİ DİKİMİ (CEKET- MONT- MANTO) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde

Detaylı

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ TOPLANTISI

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ TOPLANTISI GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ TOPLANTISI TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI NEDİR? Yarışma ortamı olmadığı için öğrencilerimizin üzerindeki baskı kaldırılarak

Detaylı

GRAFİK VE FOTOĞRAF GRAFİKER MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

GRAFİK VE FOTOĞRAF GRAFİKER MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü GRAFİK VE FOTOĞRAF GRAFİKER MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya

Detaylı

SANAT VE TASARIM GUAJ BOYA RESĠM MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI)

SANAT VE TASARIM GUAJ BOYA RESĠM MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü SANAT VE TASARIM GUAJ BOYA RESĠM MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) 2011 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde sanat dallarının değişim ile karşı

Detaylı

DOĞAL TAŞ KULLANIMINDA EZBERLERİ BOZMAK ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI

DOĞAL TAŞ KULLANIMINDA EZBERLERİ BOZMAK ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Tarafından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü İşbirliği ile; DOĞAL TAŞ KULLANIMINDA EZBERLERİ BOZMAK ÖĞRENCİ

Detaylı

İŞLETME ZİRVESİ 08.XII.2015 İSTANBUL

İŞLETME ZİRVESİ 08.XII.2015 İSTANBUL İŞLETME 2023 ZİRVESİ 08.XII.2015 İSTANBUL İŞLETME 2023 ZİRVESİ 08.XII.2015 İSTANBUL İŞLETME 2023 ZİRVESİ Akıllı, Sürdürülebilir ve Kapsayıcı Çözümlerin Buluşma Noktası İşletme 2023 Zirvesi nde 2015-2023

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İSTANBUL İLİ TAŞRA TEŞKİLATI PERSONELİ İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU 2016 Bu Kılavuz 657 Sayılı Devlet

Detaylı

TED SİVAS KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu

TED SİVAS KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu TED SİVAS KOLEJİ Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu 2016-2017 1 GİRİŞ Bu kılavuz, TED Sivas Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2016-2017 eğitim

Detaylı

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM 20-30 Haziran 2016 MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI BİRİNCİ HAFTA. Eğitim Görevlileri. Katılımcılar. Tüm Öğretmenler.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM 20-30 Haziran 2016 MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI BİRİNCİ HAFTA. Eğitim Görevlileri. Katılımcılar. Tüm Öğretmenler. OKUL ÖNCESİ EĞİTİM 20-30 Haziran 2016 MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI 20.06.2016 BİRİNCİ HAFTA 2015-2016 Öğretim Yılı Sene Sonu Kurulu Toplantısı. MEB 2015-2019 Stratejik Planı nın ilgili bölümlerinin incelenmesi.

Detaylı

MEDİHA MAHMUTBEY ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ

MEDİHA MAHMUTBEY ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ MEDİHA MAHMUTBEY ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ Bir Buğday Tanesi nin Maceraları THE ADVENTURES OF A WHEAT SEED 2013-2015 T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Tarafından

Detaylı

Türk Dili I (TURK 101) Ders Detayları

Türk Dili I (TURK 101) Ders Detayları Türk Dili I (TURK 101) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Türk Dili I TURK 101 Güz 2 0 0 2 2 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili Dersin Türü Dersin

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı, Gürsu Belediye Başkanlığı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün Kuruluş, görev, yetki ve sorumlulukları ile çalışma usul ve esaslarını

Detaylı

ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN KURUM ÖZEL SEZİN LİSESİ- FÜTÜRİZM KULÜBÜ GELECEKTE SANAT AMACI

ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN KURUM ÖZEL SEZİN LİSESİ- FÜTÜRİZM KULÜBÜ GELECEKTE SANAT AMACI ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN KURUM KONUSU AMACI ÖZEL SEZİN LİSESİ- FÜTÜRİZM KULÜBÜ GELECEKTE SANAT Soran, sorgulayan, geleceğe ilişkin sorumluluklarını bilen ve tartışan gençler yetiştirmeyi, Türk Milli Eğitiminin

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ URLA DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ URLA DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ URLA DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ Amaç Madde 1: Bu yönergenin amacı; Ege Üniversitesi Urla Denizcilik Meslek Yüksekokulu nda öğrenim gören öğrencilerin eğitim-öğretim

Detaylı

T.C. ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI. TÜRKİYE NİN EN TEMİZ KENTİ PROJESİ İLE İLGİLİ USUL ve ESASLAR

T.C. ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI. TÜRKİYE NİN EN TEMİZ KENTİ PROJESİ İLE İLGİLİ USUL ve ESASLAR T.C. ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TÜRKİYE NİN EN TEMİZ KENTİ PROJESİ İLE İLGİLİ USUL ve ESASLAR PROJENİN ADI : Temiz Kentim YarıĢması PROJENİN HEDEFİ : Ġçinde bulunduğumuz yüzyıl; hızlı nüfus artıģı,

Detaylı

ÇINAR DER YARINLAR ÜMİT T OLUYOR. ehir de. cehalete ve sefalete karşı ladı.

ÇINAR DER YARINLAR ÜMİT T OLUYOR. ehir de. cehalete ve sefalete karşı ladı. ÇINAR DER YARINLAR ÜMİT T OLUYOR ÇINAR DER 2003 Yılında Y Gazişehir ehir de cehalete ve sefalete karşı Gazişehir ehir e yakış ışan bir Eğitim E hamlesi yapmak ve yardıma muhtaç insanlara can suyu olabilmek

Detaylı

Proje konularından istediğiniz bir konuyu seçip, hazırlamalısınız.

Proje konularından istediğiniz bir konuyu seçip, hazırlamalısınız. 5. SINIF MATEMATİK PROJE KONULARI (2012-2013) Atatürk ün geometri alanında yaptığı çalışmaların ülkemizdeki geometri öğretimine katkılarını açıklayınız. Geometrik cisimlerin (prizmalar ve piramitler) günlük

Detaylı

MERAL KOÇ /ŞUBE MÜDÜRÜ

MERAL KOÇ /ŞUBE MÜDÜRÜ MERAL KOÇ /ŞUBE MÜDÜRÜ 1. Satın alma komisyon başkanlığı yapmak 2. Gerçekleştirme görevliliği yapmak 3. Doğrudan temin alımlarını gerçekleştirmek 4. Daire Başkanlığımız yıllık bütçe çalışmalarına katılmak

Detaylı

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ GÖZLEM FORMU. Adı Soyadı :... Yaşı :... Gözlem Dönemi :... Okul Adı :... Öğretmen :... Sınıfı :...

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ GÖZLEM FORMU. Adı Soyadı :... Yaşı :... Gözlem Dönemi :... Okul Adı :... Öğretmen :... Sınıfı :... EK-1/A OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ GÖZLEM FORMU Adı Soyadı :... Yaşı :... Gözlem Dönemi :... Okul Adı :... Öğretmen :... Sınıfı :... AÇIKLAMA : Lütfen öğrencileri aşağıda sıralanan davranışlara göre derecelendiriniz.

Detaylı

1. SUNUŞ... 1 3. PROJE KOORDİNATÖRÜ... 3 5. TARİH... 3 6. AMAÇ VE HEDEFLER... 4 8. HEDEF KİTLE... 5 10. KONGRE MALZEMELERİ... 6 12. METODOLOJİ...

1. SUNUŞ... 1 3. PROJE KOORDİNATÖRÜ... 3 5. TARİH... 3 6. AMAÇ VE HEDEFLER... 4 8. HEDEF KİTLE... 5 10. KONGRE MALZEMELERİ... 6 12. METODOLOJİ... İÇİNDEKİLER 1. SUNUŞ... 1 2. KONU... 3 3. PROJE KOORDİNATÖRÜ... 3 4. YER... 3 5. TARİH... 3 6. AMAÇ VE HEDEFLER... 4 7. GEREKÇELER... 4 8. HEDEF KİTLE... 5 9. BASIN VE PR TANITIM... 5 10. KONGRE MALZEMELERİ...

Detaylı

TESİSAT TEKNOLOJİSİ VE İKLİMLENDİRME ÇELİK BORU TESİSATÇISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

TESİSAT TEKNOLOJİSİ VE İKLİMLENDİRME ÇELİK BORU TESİSATÇISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü TESİSAT TEKNOLOJİSİ VE İKLİMLENDİRME ÇELİK BORU TESİSATÇISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin

Detaylı

KADININ STATÜSÜ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Tarımda Kadınların Finansmana Erişimi Esra ÇADIR

KADININ STATÜSÜ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Tarımda Kadınların Finansmana Erişimi Esra ÇADIR KADININ STATÜSÜ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tarımda Kadınların Finansmana Erişimi Esra ÇADIR Sektörlere Göre Dağılım 60 %52 50 %39 %46 Tarım 40 Sanayi 30 % 14 %19 %21 İnşaat 20 %8 10 % 1 Hizmetler 0 KADIN ERKEK 2

Detaylı

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak Amaç ve kapsam Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı; Lüleburgaz

Detaylı

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Muş Alparslan Üniversitesi Uzaktan

Detaylı

BINGOL VALILIGI ii Milli Eğitim Müdürlüğü ...,... "". 2015-2016 EGITIM-OGRETIM YILI ÇALIŞMA TAKVIMI. BiNGÖL

BINGOL VALILIGI ii Milli Eğitim Müdürlüğü ...,... . 2015-2016 EGITIM-OGRETIM YILI ÇALIŞMA TAKVIMI. BiNGÖL T.C.........,. BINGOL VALILIGI ii Milli Eğitim Müdürlüğü...,.... "". 2015-2016 EGITIM-OGRETIM YILI ÇALIŞMA TAKVIMI BiNGÖL ÖNSÖZ 2015-2016 Eğitim ve öğretim yılı örgün ve yaygın eğitim kurumları "Çalışma

Detaylı

Sirküler 2015/009 14 Eylül 2015

Sirküler 2015/009 14 Eylül 2015 Sirküler 2015/009 14 Eylül 2015 Konu: Elektronik Tebligat Uygulaması Zorunluluğu 27 Ağustos 2015 tarih ve 29458 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 456 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile elektronik

Detaylı

YURTDIŞI VATANDAŞLAR DANIŞMA KURULUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

YURTDIŞI VATANDAŞLAR DANIŞMA KURULUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK 24 Aralık 2010 CUMA Resmî Gazete Sayı : 27795 YÖNETMELİK Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığından: YURTDIŞI VATANDAŞLAR DANIŞMA KURULUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ

Detaylı

a) Birim sorumluları: Merkez çalışmalarının programlanmasından ve uygulanmasından sorumlu öğretim elemanlarını,

a) Birim sorumluları: Merkez çalışmalarının programlanmasından ve uygulanmasından sorumlu öğretim elemanlarını, NİĞDE ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı, Niğde Üniversitesine bağlı olarak kurulan

Detaylı

Birliğimizin "Mutfak Önlüğü ve Aşçı Şapkası" şartnamesi ekte gönderilmiştir.

Birliğimizin Mutfak Önlüğü ve Aşçı Şapkası şartnamesi ekte gönderilmiştir. TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR Ticaret Sicil No: TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ Vergi Dairesi :Arda l4l9/4453 BİRLİĞİ Vergi Hesap No:8590050359 Servis:Halk.İl.Eğt.Md. Edirne, 17.03.2009 Sayı : 822/8400 Birliğimizin

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı: 88013337/821.05/1841473 18/02/2015 Konu: Model Birleşmiş Milletler Konferansı (MUN).VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI BAĞLI OLDUĞU MEDİKO-SOSYAL ve GENÇLİK DANIŞMA MERKEZİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Üniversite öğrencilerimize sağlık danışmanlık hizmeti verilmektedir. Ayrıca Ağız ve Diş Sağlığı Biriminde personel

Detaylı

ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVLARI GENEL AÇIKLAMALAR

ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVLARI GENEL AÇIKLAMALAR ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVLARI GENEL AÇIKLAMALAR İSTEK ÖZEL ACIBADEM ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BÖLÜMÜ ORTAK SINAVLAR UYGULAMA TAKVİMİ Sınıf Dönem Sınav Tarihleri Mazeret Sınavı Tarihleri

Detaylı

2016-2017 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2016-2017 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : Özel İzmir Amerikan Koleji İnönü Caddesi No: 476 Göztepe - İZMİR TELEFONLAR : 232 355 0 555 FAX : 232 355 0 411 http : www.aci.k12.tr

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Sorumlu Birim: Okul Yöneticisi Okul Yıllık Gelişim Okul Yıllık Gelişim Modeli Okullarda yapılan Okul Yıllık Müdür, müdür yardımcısı,

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI

SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI TAKDİM SPONSORLUK DOSYASI. On üç yıl önce STK tüzel kişiliğinde bir düşünce kuruluşu olarak çalışmalarına başlayan TASAM Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi,

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı *BEK4YS0T* Sayı : 30013534-199/ Konu : Kompozisyon Yarışması REKTÖRLÜK MAKAMINA (Personel Daire Başkanlığı) 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri

Detaylı