Giyotin Tip Bulaşık Makineleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Giyotin Tip Bulaşık Makineleri"

Transkript

1 Giyotin Tip Bulaşık Makineleri Descrizione: Logo Green&clean Data: 17/7/2012 TAV_04

2 2 green&clean bulaşık makineleri Her zaman biraz daha fazlası Verimlilik, Kulanımda Basitlik ve Performans Bir bulaşık makinesinden beklentiniz neyse, Electrolux size onu sunabilir. Her zaman biraz daha fazlası ile: Maksimum güvenilirliğin yanında verimlilik; yenilikçi teknolojiyle birlikte kullanım kolaylığı; su, enerji ve deterjan tasarrufuyla birleştirilmiş üstün performans. Bulaşık makinelerindeki uzmanlığımız uzun bir geçmişe dayanır ve bu gibi durumlarda deneyim, mükemmelliğe ulaşmanın anahtarıdır. Dinlemek, gücümüzdür: Biz, Electrolux te müşteri taleplerine tereddütsüz cevap verebilmek ve ihtiyaçlarını önceden görebilmek için onları her zaman dinleriz. YEŞİL Daha düşük işletme maliyeti ve çevreye daha az etki için daha az su, enerji, deterjan ve parlatıcı tüketimi. TEMİZ Tüm deterjan kalıntılarını gideren, sınıfının en iyisi yıkama ve durulama performansı. EMNİYETLİ Benzersiz WASH SAFE CONTROL (Güvenli Yıkama Kontrolü) cihazı 84 C sabit sıcaklıkta durulama suyu sağlar. KOLAY Sorunsuz işletim ve bakım.

3 green&clean bulaşık makineleri 3

4 4 green&clean bulaşık makineleri Çift cidarlı giyotin kapak daha iyi durulama performansı için eğimli tavanı, düşük ses seviyesi* ve daha düşük ısı kaybı *(63 dba nın altında). Eğimli yıkama kolları ve tavan, yıkama suyu durulama işlemi sonrasında bulaşıkların üzerine damlamadığından en iyi sonucu garanti ederek maksimum performans sağlar. CLEAR BLUE Filtre Sistemi Yıkama performansını en üst düzeye çıkarır ve işletim maliyetlerini düşürür. 24 litre kapasiteli preslenmiş yıkama tankı Makinenin ön kısmındadır ve bu nedenle temizliği daha hızlı ve kolaydır. Sürekli su yumuşatıcı lekesiz sonuçlar sunar ve kireç birikimini azaltır. Bir sensör, tuz haznesinin doldurulması gerektiğinde uyarı verir. Tuz dolumu sırasında taşmayı önlemek için entegre edilmiştir. Tüm modellerde standart olarak bulunan özellikler.

5 green&clean bulaşık makineleri 5 ESD Enerji Tasarrufu Cihazı Yüksek verimlilikte. İlave havalandırma ve davlumbaz gerektirmez. Makine, operasyon sonrasında ortaya çıkan buharı suyun ısıtılmasında kullanarak ilave tasarruf sağlar. Sıfır Kireç Cihazı Isıtıcıların daha yüksek verimliliği sayesinde daha az enerji tüketimi. Daha iyi durulama sağlayan kireçsiz yıkama memeleri. IP25 koruma Basınçlı suyla yıkamaya, katı cisimlere, böcek ve diğer hayvanlara karşı tam koruma (6 mm den büyük maddeler). WASH SAFE CONTROL Soğuk su beslemeli atmosferik yıkama devresi, optimal yıkama performansını ve üretkenliği garanti eder. Deterjan dispenseri, parlatıcı dispenseri ve drenaj pompası, montajı kolaylaştırmak amacıyla makineye entegre edilmişlerdir. Belirli modellerde bulunan özellikler. Tel basket, opsiyonel aksesuar olarak mevcuttur.

6 6 green&clean bulaşık makineleri Düşük işletim maliyeti ve enerji tüketimi Pazardaki standart makinelere kıyasla işletim maliyetlerinde ve enerji tüketiminde tasarrufu görün ve yeni nesil Electrolux Giyotin Tip bulaşık makinelerinin daha iyi bir çevre için ortaya koyduğu taahhüdü bizimle paylaşın. yılda TL ye kadar* Tasarruf edilen alanlar: 60% 32% 6% 2% Enerji Deterjan Su Parlatıcı Su, enerji, deterjan ve parlatıcıdan tasarruf ederek sınıfının en iyi performansını sağlayan bulaşık makinelerimizin keyfini çıkarın. Su tasarrufu: Giriş suyunun özellikleri ne olursa olsun, durulama için sadece 2 lt/çevrim temiz su gerekir. Enerji tasarrufu: Düşük durulama suyu tüketimi ve optimize edilmiş yıkama tankı ebadı sayesinde, %34 kimyasal tasarrufu ile %60 a varan oranda enerji tasarrufu. ESD - Enerji Tasarrufu Cihazı Yüksek verimlilikte. Ayrıca havalandırma ve davlumbaz gerektirmez. Makine, operasyon sonrasında ortaya çıkan buharı yıkama suyunun ısıtılmasında kullanarak ilave tasarruf sağlar. Sıfır Kireç Cihazı Maksimum verimlilik - Otomatik kireç giderme programı; kazanı, hidrolik devreleri, ısıtıcıları, yıkama memeleri ve haznesinin kireçlenmesini önler; böylece yüksek verimliliği, daha az enerji tüketimini ve daha düşük işletme maliyetini garanti eder. tamamen kireçsiz * Maliyet tasarrufu, IMQ ve INTERTEK sertifikalı Electrolux Profesyonel LAB tarafından yapılan hesaplamaların bir sonucudur. green&clean giyotin tip bulaşık makinesi, durulama için 3 lt/çevrim, 100 program/gün, 300 işgünü/yıl ve 10 C de giriş suyu kullanan eşdeğer geleneksel bir makine ile karşılaştırılmıştır.

7 green&clean bulaşık makineleri 7 Mükemmel yıkama ve durulama performansı Tabak, fincan, mutfak aletleri, tepsiler, GN küvetler ve çatal-bıçak takımlarını deterjan kalıntısı olmadan temizleyen ideal bulaşık makinesi. ETL sanitasyon sertifikalı ve DIN uyumlu. Yıkama CLEAR BLUE Filtreleme Sistemi en yüksek standartlarda temizlik sağlar. Bu gelişmiş filtreleme sistemi yıkama suyundaki yiyecek kalıntılarını yok eder; böylece en iyi yıkama sonuçları sağlayarak deterjan verimliliğini artırır. Eğimli tank filitresi sayesinde, kalıntılar toplanır ve çok sayıda filtreden geçirilir. Durulama öncesinde, drenaj pompası toplanan tüm kalıntıları boşaltarak drenaja gönderir. Durulama Sıfır Kireç Cihazı bulaşık makinenizi kireçten güvenli biçimde ve kolayca koruyarak performansını iyileştirir. Atmosferik boyler makineye giren su hangi özellikte olursa olsun her zaman yüksek kalitede durulama sağlanır. Durulama aşamasında sabit yüksek ısı ve güçlü su basıncı sağlar. Eğimli tavan ve yıkama kolları en iyi durulama performansını garanti eder. Eğimli tavan* yıkama suyunu giyotin kapağın ön kısmında yönlendirerek, bulaşıklar üzerine daha az su damlamasını sağlar. Eğimli yıkama kolları** ve yıkama ile durulama fazları arasındaki 4 saniyelik duraklama, durulama fazında yıkama suyunun tabaklar üzerine damlamasını engeller. Sprey memelerinin ve üst ve alt döner kolların özel biçimleri sayesinde, güçlü yıkama çevrimi, ürünler nereye yerleştirilirse yerleştirilsin sınıfının en iyisi yıkama sonuçlarını garanti eder. ** * * çift cidarlı modellerde ** tüm modellerde

8 8 green&clean bulaşık makineleri Güvenlik her şeyden önce manual double skin gelir manual single skin Artık endişe etmeyin, gıda güvenliği her an kontrolünüz altında olacak. WASH SAFE CONTROL: 84 C deki sabit durulama ısısı ve şebekeden bağımsız su basıncı sayesinde durulama kalitesi garanti altına alınır. Mükemmel sanitasyon En tehlikeli bakteri grupları, üremek için en ideal koşulları 20 ila 60 C (maks. 70 C) arasında bulurlar. green&clean giyotin tip bulaşık makineleri, 84 C sabit durulama ısısı ile mükemmel hijyen koşullarını ve tüm deterjan kalıntılarının giderilmesini garanti ederek güvenlik gerekliliklerinde sınıfının en iyisi performans sunarlar. WASH SAFE CONTROL lambası, durulamanın 84 C üzerinde sabit bir ısıda mükemmel şekilde gerçekleştirildiğini göstermek için yeşil yanar. 5 adımda eksiksiz sanitasyon Su girişi, su (şebeke basıncına bağlı) 0,5 ile 7 bar arasında bir basınçla giriş yapar. Hava kapanı çıkışı, su basıncını 0,9-1 bar aralığında stabilize ederken sabit bir ısıyı muhafaza eder. Boyler çıkışı, su 84 C ye ulaştığında basınç 0,9-1 bar da sabit kalır. Durulama pompası, su basıncını 6 bar a çıkarırken ısıyı 84 C de sabit tutar. Durulama memeleri, sabit su basıncını ve 84 C durulama sıcaklığını garanti eder 84 C Sabit durulama ısısı Garantili sanitasyon!* * Electrolux Giyotin tip bulaşık makineleri ETL Sanitasyon Onayı almıştır ve NSF sanitasyon standartlarına (NSF/ANSI 3 Paragraf 7.1) ETL.S modunda kullanıldığında uyumludur. Bu cihazlar, yüksek kapasite modunda DIN standartlarına uyum gösterir.

9 green&clean bulaşık makineleri 9 Kullanımı sizin için kolaylaştırıldı green&clean giyotin tip bulaşık makinesi - maksimum görünürlük ve kolay kullanım için köşe kumanda paneline sahip tek makinedir. ESD Enerji Tasarruf Cihazı havalandırma davlumbazı gereksinimini ortadan kaldırır. ESD, yıkama işlemi sırasında ortaya çıkan buharı yakalayarak daha iyi bir çalışma ortamı sağlar*. Makinenin üst köşesinde yer alan entegre LED ekran, yıkama programlarının belirli bir mesafeden kolayca izlemenmesine olanak tanır (otomatik modellerde). 440 mm lik açıklık, büyük parçaların yıkanmasını kolaylaştırır. Bulaşık işlemini kolaylaştıran çok çeşitli aksesuarlar arasından seçim yapabilirsiniz (sayfa15). Ön kısımda yer alan 24 litrelik preslenmiş tank. Filtre, daha iyi temizliğe olanak sağlamak amacıyla kolayca yerinden çıkarılabilir. Kumanda panelinin yenilikçi açılı konumu sayesinde maksimum görünürlük. Boyler gücü, doğrudan kumanda panelinden değiştirilebilir. Deterjan ve parlatıcının konsantrasyonunu doğrudan kontrol paneli üzerinde ayarlayarak her koşulda mükemmel yıkama sonucu elde edin. Kendi kendini temizleme özelliği etkinleştirildiğinde, yıkama tankındaki ve yıkama pompasındaki suyu tamamen boşaltır; 6 durulama programını üst üste çalıştırarak yıkama haznesini dezenfekte eder ve işlem tamamlandığında, durulama suyu bakteri üremesini önlemek için tamamen tahliye edilir. Geliştirilmiş tasarımı sayesinde herhangi bir ilave bağlantı gerektirmez. Hava kapanı, boyler, durulama pompası ve wash-safe control üniteleri makineye tamamen entegre edilmiştir. Tüm modellerde standart özelliktir. Belirli modellerde bulunan özelliktir. * Yerel mevzuat ve kurulum açısından VDI no ile uyumludur.

10 10 green&clean bulaşık makineleri İşiniz için yararlı ekstra özellikler Yüksek Üretkenlik Modu ile işgücü maliyetlerini düşürün ve iş saatlerini daha iyi organize edin (bkz. sayfa 13). Saatte 80 baskete (veya 1440 tabağa) kadar yıkayın. Artık tabak ve bardaklarınız kırılmayacak: Soft Start (Yumuşak Başlatma) özelliği, yıkama programının başında suyun bulaşıklar üzerindeki gücünü azaltır. ETL Sanitasyonu - DIN ETL-S tarafından belgelendirilmiş sanitasyon ve performans. Ayrıca DIN standartlarıyla da uyumludur. ETL Sanitasyon İşareti, gerekli sanitasyon standartlarına (NSF/ANSI 3) uyumluluğu sergiler.

11 green&clean bulaşık makineleri 11 İç komponentlerin kolay temizliği için basket suportunun yerinden çıkarılması gerekmez. Suport yukarıya doğru 90 kaldırılabilir. Temizlik işlemi; demonte basket suportu, tank filtresi ve yıkama/durulama kolları sayesinde güvenli bir biçimde ve kolayca gerçekleştirilebilir. Hızlı operasyon. Giyotin kapak kolunun üzerindeki kauçuk köşeler, giyotinin açılması ve kapanması sırasında sıkı kavrama sağlar. Herhangi bir yaralanma riskini önler. 3 yaylı lift sistemi, giyotin kapağın kazara kapanmasını önler. Operatör açısından emniyetli. ESD siz makinelerdeki giyotin kapağın arka tarafı, buharın kullanıcıya doğru yönlenmesini önlemek amacıyla açıktır. Bakteri üremez. Kullanım dışı kaldığında kendiliğinden boşalan dikey yıkama pompası sayesinde bakteri üremez. Uzun ömürlü kullanım. Suyla ve kimyasal maddelerle temas eden tüm bileşenler 304 AISI paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Korozyona dayanıklı. Robotlarla yapılan TIG kaynak teknolojisi sayesinde klorlu suya yüksek düzeyde dirençli boyler. Montaj sırasında muhtemel hasarlar önlenir. Entegre deterjan ve parlatıcı dispenseri bulunmayan makineler, harici dozajlama ekipmanları monte edilecek şekilde tasarlanmıştır.

12 12 green&clean bulaşık makineleri Basit ergonomik operasyon İster köşe ister linear montaj yapın, kumanda panelinin ergonomik açılı pozisyonu sayesinde makinenizi kolayca çalıştırabilirsiniz.

13 green&clean bulaşık makineleri 13 WASH SAFE CONTROL lambası, Açma / Kapama Düğmesi ma durulama işleminin 84 C nin üzerinde sabit bir ısıyla mükemmel şekilde gerçekleştiğini göstermek amacıyla yeşile döner (gösterge lambası belirli modellerde bulunmaktadır). manual double skin manual double skin Program 1* Az kirli bulaşıklar ve bardaklar için kısa manual single skin yıkama programı (ETL 57 saniye/yüksek Kapasite modu 45 saniye). manual double skin manual double Giyotin Kapağın Açılması Otomatik giyotin kapak düğmesi (otomatik modellerde) Program 2* Orta kirlilikteki bulaşıklar için orta yıkama programı (84 saniye). Giyotin Kapağın Açılması Otomatik giyotin kapak düğmesi (otomatik modellerde) Program 3* Çok kirli bulaşıklar için uzun yıkama programı (150 saniye). Yıkama Sıcaklığı Göstergesi Gösterge yandığında, yıkama programının ekranda görüntülenen ısıda çalışmakta olduğunu belirtir. Su beslemesi yok Gösterge yandığında makineye su girişi olmadığını belirtir. Durulama Sıcaklığı göstergesi Yandığında, durulama programının ekranda görüntülenen ısıda çalışmakta olduğunu belirtir. manual double skin Yüksek Kapasite modu Seçildiğinde, makine DIN uyumlu yüksek kapasite modunda çalışacaktır. Sıfır Kireç Cihazı Etkinleştirildiğinde, makine, otomatik kireç giderme programını uygular (belirli modellerde). Kendi kendini temizleme Kendi kendini temizleme programı etkinleştirildiğinde makine, yıkama tankı ve yıkama pompasındaki suyu tahliye eder. Ardından, altı adet durulama programı yıkama haznesini dezenfekte etmeye başlayacaktır. İşlem tamamlandığında, durulamadan gelen su, bakteri üremesini engellemek üzere tamamen boşaltılır. * Yıkama ve durulama programının süre ve ısıları, kullanıcıların özel gereksinimlerini karşılamak üzere tamamen kişiselleştirilebilir.

14 14 green&clean bulaşık makineleri Ürün Yelpazesi Açıklama EHT8TI EHT8I NHT8 Otomatik giyotin WASH SAFE CONTROL Garantili sanitasyon Çift cidarla yalıtılmış giyotin kapak Elektrik bağlantısı 400V/3N/50Hz, mahallinde 230V/1N veya 230/3/50Hz ye dönüştürülebilir 400V/3N/50Hz, mahallinde 230V/1N veya 230/3/50Hz ye dönüştürülebilir 400V/3N/50Hz, mahallinde 230V/1N veya 230/3/50Hz ye dönüştürülebilir Program sayısı Kapasite (ETL Sanitasyon modu) Kapasite (Yüksek Kapasite modu)* 63 Basket/saat 1134 tabak/saat 80 Basket/saat 1440 tabak/saat 63 Basket/saat 1134 tabak/saat 80 Basket/saat 1440 tabak/saat 63 Basket/saat 1134 tabak/saat 80 Basket/saat 1440 tabak/saat Dış ebatlar (gxdxy) 667x755x x755x x755x1547 ESD ile dış ebatlar (gxdxy) 667x755x x755x2264 Basket boyutları (mm) 500x x x500 Yıkama tankı kapasitesi (litre) Yıkama pompası gücü (kw) 0,8 0,8 0,8 Boyler gücü (kw)** Su tüketimi (litre/program) Toplam güç (kw)*** 9,9 9,9 9,9 Ses seviyesi (dba) < 63 < 63 < 68 Entegre parlatıcı dispenseri Ürünle birlikte verilen basketler 18 tabak için 1 basket Fincanlar için 1 basket 2 çatal bıçak haznesi 18 tabak için 1 basket Fincanlar için 1 basket 2 çatal bıçak haznesi 18 tabak için 1 basket 1 çatal bıçak haznesi İlave özellikler Sıfır Kireç Cihazı ESD (Enerji Tasarrufu Cihazı) CLEAR BLUE Filitre Sistemi 60Hz Entegre drenaj pompası Entegre deterjan dispenseri ve drenaj pompası Entegre deterjan dispenseri Entegre deterjan dispenseri, drenaj pompası ve sürekli su kesintisiz su yumuşatıcı * Sıcak suya (min.50 C) bağlandığında ** 65 C de sıcak suya bağlandığında 6 kw *** 65 C de sıcak suya bağlandığında 6,9 kw Belirli modellerde bulunan özelliktir. Opsiyonel aksesuar olarak temin edilebilir.

15 green&clean bulaşık makineleri 15 Aksesuarlar Küçük fincanlardan servis tepsilerine kadar her şeyin yıkanabildiği çok sayıda basket. Çok amaçlı basket 48 küçük fincan için basket 18 yemek tabağı için basket 25 bira bardağı için basket h=170 mm 12 çorba kasesi için basket Büyük servis tabakları için paslanmaz çelik basket, çap: 320 mm Tepsiler için basket Toplu halde çatal-bıçaklar için basket Çatal-bıçak konteynerleri Suyunuzu şartlandırmayı unutmayın! Sınıfının en iyisi performansına ulaşmak ve makinenizin ömrünü uzatmak için suyunuzun filitrelenmesi ve sertse yumuşatılması olmazsa olmaz bir koşuldur. 12 litre harici manuel su yumuşatıcı 8 litre harici otomatik su yumuşatıcı BRITA demineralizasyon filtresi DOMETIC ters osmos filtresi Diğer aksesuarlar için lütfen bölgenizdeki satış temsilcimizle irtibata geçin.

16 16 green&clean bulaşık makineleri Komple Bulaşık Yıkama Sistemleri Bir bulaşıkhane için gereksinim duyacağınız her şey. Sizin için tasarlanan kullanıma hazır sistemler green&clean giyotin tip bulaşık makinesi (yükleme yönü sağdan veya soldan), ön yıkama tezgahı, yükleme/boşaltma tezgahları ve hatta çöp kutusu... ESD li otomatik çift cidarlı giyotin tip bulaşık yıkama makinesi C19571 C19572 Otomatik çift cidarlı giyotin tip bulaşık yıkama makinesi C19573 C19574

17 green&clean bulaşık makineleri 17 ESD li manuel çift cidarlı giyotin tip bulaşık yıkama makinesi C19575 C19576 Manuel çift cidarlı giyotin tip bulaşık yıkama makinesi C19577 C19578 Manuel tek cidarlı giyotin tip bulaşık yıkama makinesi C19579 C19580 * Komple bulaşık yıkama sistemleri, köşe ya da linear konfigürasyonlarda monte edilebilir. Ayrıntılı bilgi için lütfen bölgenizdeki Electrolux temsilcisi ile temas kurun.

18 18 green&clean bulaşık makineleri Electrolux, müşteri odaklı olmak Şunun her zaman doğru bir yaklaşım olduğuna inanıyoruz: İster tasarım veya üretim sorunu, isterse pazarlama veya servis meselesi olsun, piyasada rekabetçi olmak ve müşterilerin ihtiyaçlarını önceden görmek her işin başıdır. Bizler Electrolux te buna müşteri odaklılık diyoruz, çünkü eylemlerimizi ve ürün geliştirme çalışmalarımızı ileriye taşıyan şey, müşterilerimizin talepleri, istekleri ve fikirleridir. Üretimde mükemmelliği yakalamak için yoğun yatırımlar Üretim kalitesi, zaman içinde yükselen performans demektir. Electrolux Tarafından Üretildi etiketi tüm dünyada yüksek teknoloji ve kalite standartlarının garantisini, müşteri odaklı tasarımı ve ürün gelişimini yansıtır. Electrolux Profesyonel üretim tesislerinde, tüm üniteler kalite testlerinden geçirilir ve tüm işlevler, ambalajlama öncesinde uzmanlar tarafından tek tek kontrol edilir. Electrolux Bulaşık Makinesi fabrikasının teknolojik yenilikleri, sıradışı bir kaliteyi ve son derece yüksek düzeyde güvenilirliği garanti eder: Şaşırtıcı derecede ince ve düzenli kaynak dikişine ulaşmak için giyotin kapağı tamamen kaynaklayan iki adet antropomorfik robota sahip bir çift kaynak istasyonu. Yıkama işlemi sırasında organik kalıntıların girmesini ve bakteri üremesini önlemek için robotlardan biri arka panel ve tank arasındaki kaynak bağlantısını da oluşturur. Üçüncü robot, nötr atmosferde eşsiz TIG kaynaklı boylerleri imal ederek geleneksel boylerlere kıyasla kullanım süresini on kat artırır. Yan kapakların ve gövdenin paslanmaz çelik plakaları, kafa kafaya hassas şekilde kaynaklanmıştır. Satış öncesi hizmet: Müşterilerimize yardımcı olmaya hazır 1000 den fazla uzman Tüm dünyada 1000 den fazla uzman teknik elemandan oluşan ekibimizin tek hedefi vardır: Kullanımı kolay, işlevsel ve %100 güvenilir cihazlar tasarlamak. Tasarım mühendisleri, teknisyenler ve şefler arasındaki sürekli işbirliği, Electrolux ürünlerinin en gelişmiş ve profesyonel özelliklere göre dizayn edilmesini sağlar. İster küçük bir restoran isterse büyük bir kuruluş olsun, bu uzmanlar doğru iş akışını tanımlama ve ihtiyaçlara en uygun ve en işlevsel ekipmanları önerme konusunda tam donanımlıdırlar. Proje ve Teklif Mutfak Çözümleri için Yazılım

19 Satış sonrası servis: Tüm dünyada, her yerde müşterinin yanıbaşında Electrolux Profesyonel in güvenilirliği ve küresel varlığı sözkonusu olduğunda, montajdan yedek parçaya ve bakıma birçok günlük görevle ilgili becerikli ve yetkili ortaklardan oluşan dünyadaki en geniş servis ağından bahsediyoruz. Bu servis ortaklarımızın temel amacı, etkili bir satış sonrası hizmeti ve hızlı teknik desteği sağlamaktır. Ürünlerimiz tüm dünyada bu küresel satış sonrası hizmet ağı üzerinden nihai tüketicilere teslim edilir, montajı yapılır ve ürünlerin ekonomik ömrü boyunca bakımları sağlanır yetkili servis merkezi 5000 den fazla uzman teknisyen Üretimden kaldırılan ürünler için bile 10 yıl boyunca yedek parça tedarik garantisi Her an stokta tutulan yedek parça kodu Tüm dünyada 24/48 saat içinde yedek parça teslimatı Electrolux Şef Akademisi: canlı seminerler ve şefler arası etkinlikler Electrolux Şef Akademisi, belirli bir hedef doğrultusunda oluşturuldu: Ağırlama, eğitim ve bilgi hizmetlerinde en iyiyi sunmak. Catering profesyonelleri için ücretsiz özel seminerler, canlı demolar ve ayrıntılı kurslar, her yıl bizi ziyaret eden den fazla konuğa sunulan etkinliklerden sadece birkaçıdır. Yıldızlı otel ve restoran deneyimlerini mutfak teknolojisindeki en yenilikçi kavramlarla birleştiren profesyonel ekibin parçası olan bir Electrolux Executive Chef nin rehberliği altında, çok çeşitli cihazları bizzat dokunarak deneyebilirsiniz. Her seminerde şunlar bulunur: Teknik demolar: Kontrol panellerinin fonksiyonları, çalıştırma işlemleri; elektrik,su ve gaz bağlantıları, doğru bakım. Mutfak demoları: Pişirme teknikleri, malzemeler, CHEFACADEMY mutfaktaki yeni iş akışının planlanması, canlı pişirme demoları. CHEFACADEMY

20 Diğer fikirlerimiz için: 20 green&clean bulaşık makineleri Mükemmellik çevreyi unutmadan Electrolux Profesyonel çözümleri müşterilerin, güvenilirlik, hesaplı maliyet ve sürdürülebilirlik dahil olmak üzere tüm ihtiyaçlarıyla mükemmel örtüşür. Ürünler, kalite -düşük maliyetli dayanıklılıkkonusunda sınıfının en iyisidir. Bazı tesislerdeki cihazlarımız 40 yıldan uzun süredir hizmete devam etmektedirler! Tüm Electrolux Profesyonel fabrikaları ISO sertifikalıdır. Tüm Electrolux Profesyonel çözümleri daha az su, enerji ve deterjan tüketimi ve çevreye daha düşük emisyon yayması hedeflenerek tasarlanır. Tüm Electrolux Profesyonel çözümleri, en düşük hizmet ömrü maliyeti ile uzun bir kullanım süresi sunan, sınıfının en iyisi kaliteye sahiptir. Pazarda 40 yılı aşkın süredir çalışan cihazlarımız bulunmaktadır. Şirket, teknik özelliklerde önceden bildirmeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Resimler sanal olabilir. Tüm Electrolux Profesyonel çözümleri ROHS ve REACH uyumludur ve %95 in üzerinde geri dönüştürülebilir. Tüm Electrolux Profesyonel cihazlarının %100 ü kalite testinden geçirilir ve cihazların tüm fonksiyonları uzman teknisyenler tarafından tek tek kontrol edilir. 9JEFHU 9JEHCU Son beş yılda, Electrolux Profesyonel ekipmanlarının %70 den fazlası, müşterilerin ihtiyaçlarını ve çevresel faktörleri mutlaka dikkate alan tasarım özellikleriyle güncellenmiştir. Electrolux Profesyonel, üretim tesislerinin enerji tüketimini azaltmak için özel bir enerji tasarrufu programı uygulamaktadır.

Her zaman biraz daha fazlası

Her zaman biraz daha fazlası Her zaman biraz daha fazlası YEŞİL Maksimum tasarruf: Düşük su tüketimi (2 lt/çevrim) Çok yüksek verimlilikte durulama (%33 daha düşük işletme maliyeti ve daha az sıcak su kullanımı) ENERJİ TASARRUF cihazı

Detaylı

Giyotin tip bulaşık makineleri

Giyotin tip bulaşık makineleri 2 electrolux bulaşık makineleri Giyotin tip bulaşık makineleri Giyotin tip bulaşık makinelerimiz, düşük işletme maliyeti ve yüksek performans isteyen titiz müşteriler için mükemmel ekipmanlardır. Electrolux,

Detaylı

Bardak Yıkama Makinesi WT1

Bardak Yıkama Makinesi WT1 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Kazan yıkama makinesi WT830E

Kazan yıkama makinesi WT830E Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip,

Detaylı

Bardak Yıkama Makineleri - Küçük

Bardak Yıkama Makineleri - Küçük Electrolux Bulaşık Yıkama makineleri, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi arayan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Tepsi yıkama makinesi TW1

Tepsi yıkama makinesi TW1 Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı ve giyotin tip

Detaylı

3 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

3 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

3 Tanklı HD - Buharlı

3 Tanklı HD - Buharlı Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Electrolux Profesyonel Müşteri Hizmetleri. Aksesuarlar ve Sarf Malzemeleri Katalog Soğutma

Electrolux Profesyonel Müşteri Hizmetleri. Aksesuarlar ve Sarf Malzemeleri Katalog Soğutma Electrolux Profesyonel Müşteri Hizmetleri Aksesuarlar ve Sarf Malzemeleri Katalog 2017 Soğutma 10.000 profesyonel teknisyen ve stoktaki toplam 98.000 den fazla yedek parça, dünyanın her yerine 24-48 saat

Detaylı

Elektrikli Makarna Pişiriciler

Elektrikli Makarna Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Her şey pırıl pırıl. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz

Her şey pırıl pırıl. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi Her şey pırıl pırıl Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz www.meiko.com.tr M-iClean premium sınıf tezgahaltı makineler:

Detaylı

Elektrikli Makarna Pişiriciler

Elektrikli Makarna Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Gazlı Makarna Pişiriciler

Gazlı Makarna Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Setüstü Elektrikli Benmariler

Setüstü Elektrikli Benmariler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

UPster U / UPster H Temizliğin harika yolu! Yeni nesil için profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi.

UPster U / UPster H Temizliğin harika yolu! Yeni nesil için profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi UPster U / UPster H Temizliğin harika yolu! Yeni nesil için profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi www.meiko.com.tr UPster Olağanüstü temizliğe mükemmel giriş En

Detaylı

Gazlı Makarna Pişiriciler

Gazlı Makarna Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol!

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Yeni bir nesil için konveyörlü bulaşık makineleri INTERNATIONAL www.meiko.com.tr UPster K MEIKO temiz çözümler dünyasına

Detaylı

Bulaşık Yıkama. green&clean hood type Dishwasher. green&clean hood type Dishwasher. Bulaşık Yıkama

Bulaşık Yıkama. green&clean hood type Dishwasher. green&clean hood type Dishwasher. Bulaşık Yıkama SIR # MODEL # DI # SIS # I # 505096 (NHT8S) Giyotin tip bulaşık makinesi, atmosferik boyler-9,9 kw, parlatıcı dispenseri, solid deterjan uyumlu, 3 programlı, 1440 Tabak/Saat, 3PH - NHT8S Onay: Electrolux

Detaylı

Gazlı Kaynatma Kazanları

Gazlı Kaynatma Kazanları 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Kısa merdaneli konveyör

Kısa merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarımızla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane yardımcı

Detaylı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik, konstrüksiyon

Detaylı

Setüstü Elekt. Izgaralar - Yarım Modül

Setüstü Elekt. Izgaralar - Yarım Modül 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Gazlı Kaynatma Kazanları

Gazlı Kaynatma Kazanları Krom Mutfak San. Tic. Ltd. Sti. 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla

Detaylı

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Setüstü Elektrikli Fritözler

Setüstü Elektrikli Fritözler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Uzun merdaneli konveyör

Uzun merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ Bulaşık Bardak Yıkama Makinası Modeli : OBY 500 B İşlev:Setaltı Sanayi Tipi Endüstriyel Bulaşık Bardak Yıkama Makinası-Bardak Yıkama Makinesi Anılan Yıkama Kapasitesi (*) : 500 Bardak / Saat Yıkama Sepeti

Detaylı

2/4/6 Açık Ateşli Setüstü Gazlı Ocaklar

2/4/6 Açık Ateşli Setüstü Gazlı Ocaklar 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Elektrikli Dev.K.Kazanları-Karışt.

Elektrikli Dev.K.Kazanları-Karışt. Electrolux THERMALINE otel, işyeri yemekhaneleri, hastane, merkezi mutfaklar ve havalanı mutfakları gibi kurumsal mutfakların ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler

Detaylı

Gazlı Kapalı Ateş Ocaklar-Fırınlı

Gazlı Kapalı Ateş Ocaklar-Fırınlı 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Setüstü Gazlı Izgaralar

Setüstü Gazlı Izgaralar 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elektrikli Kaynatma Kazanları

Elektrikli Kaynatma Kazanları 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Kaynatma kazanları - Promix

Kaynatma kazanları - Promix Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Profesyonel temizleme ve teknolojisi TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Tüm ayrıntılarıyla TopClean 60 www.meiko.com.tr TopClean 60 Üstün kalite makine temizliği Giriş yüksekliği (mm) Y 420 Ebatlar

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar ] Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Bu ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Setüstü Gazlı Fritözler

Setüstü Gazlı Fritözler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Otomatik bulaşık kabul tezgahları

Otomatik bulaşık kabul tezgahları Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIKHANE Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIK MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + 2 hızlı Gövde, şase,panel ve ısıtıcı boyler yüksek kaliteli paslanmaz çeliktir. Yıkama tankı otomatik

Detaylı

Elekt.Dev.Kayn.Kaz.-Karıştırıcılı

Elekt.Dev.Kayn.Kaz.-Karıştırıcılı Electrolux THERMALINE otel, işyeri yemekhaneleri, hastane, merkezi mutfaklar ve havalanı mutfakları gibi kurumsal mutfakların ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Gazlı makarna pişiriciler

Gazlı makarna pişiriciler Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

S.NO ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / AÇIKLAMASI ÜRÜN MARKASI ÜRÜN EBAT ÜRÜN MODELİ ADET BİRİM FİYAT TOPLAM FİYAT

S.NO ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / AÇIKLAMASI ÜRÜN MARKASI ÜRÜN EBAT ÜRÜN MODELİ ADET BİRİM FİYAT TOPLAM FİYAT 1 DEMONTE İSTİF RAFI 53*183*183 2 2 DEMONTE İSTİF RAFI 53*137*183 2 3 DEMONTE İSTİF RAFI 53*91*183 1 4 DEEP FREZEE 388*260*230 1 Çalışma Aralığı : -18 ºC / -20 ºC Güç : 3 Hp Hermetik Soğutma Grubu Tüm

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

Gazlı kapalı ateş kuzineler

Gazlı kapalı ateş kuzineler Electrolux 900 Serisi modüler pişirme ekipmanları, büyük restoran ve otel mutfakları ile kurumsal catering şirketlerinin ağır iş amaçlı pişirme gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmışlardır. Bu serinin

Detaylı

Setüstü Gazlı Lavataşlı Barbeküler

Setüstü Gazlı Lavataşlı Barbeküler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elektrikli Devrilir Tavalar

Elektrikli Devrilir Tavalar Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek

Detaylı

Elektrikli Makarna Pişiriciler

Elektrikli Makarna Pişiriciler Elco 700HP serisi, en üst düzeyde performans, güvenirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu sağlayan 100'den fazla modelden oluşur. Bu modellerin dolaplı veya köprü tip konfigurasyonları

Detaylı

Orijinal OSSBERGER Türbin

Orijinal OSSBERGER Türbin Orijinal OSSBERGER Türbin Kendinizi boşa akan giden sudan elektrik üretmeye mi adadınız? Çevre dostu, yenilenebilir, doğal bir kaynaktan enerji elde ederek kullanmak mı istiyorsunuz? Bizim işimiz yüzyıldır

Detaylı

Elektrikli Makarna Pişiriciler

Elektrikli Makarna Pişiriciler Elco 700HP serisi, en üst düzeyde performans, güvenirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu sağlayan 100'den fazla modelden oluşur. Bu modellerin dolaplı veya köprü tip konfigurasyonları

Detaylı

Elektrikli Kaynatma Kazanları

Elektrikli Kaynatma Kazanları 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Soğ.Pizza Tezg.ve Teşhir Ünit.

Soğ.Pizza Tezg.ve Teşhir Ünit. Bu seri, üstü granit tablalı ve 700 mm derinliğinde 3 model soğutmalı tezgahtan oluşur. Tümünde soğutmalı bir bölüm vardır ve 1780 mm uzunluğundandır. kodlu model iki kapı ve altı çekmeceli; kodlu model

Detaylı

Elektrikli Devrilir Kaynatma Kazanları

Elektrikli Devrilir Kaynatma Kazanları Electrolux THERMALINE otel, işyeri yemekhaneleri, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı mutfakları gibi kurumsal mutfakların ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

Gazlı otomatik makarna pişiriciler

Gazlı otomatik makarna pişiriciler Electrolux 900 Serisi modüler pişirme ekipmanları, büyük restoran ve otel mutfakları ile kurumsal catering şirketlerinin ağır iş amaçlı pişirme gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmışlardır. Bu serinin

Detaylı

Setüstü Gazlı PowerGrill HP

Setüstü Gazlı PowerGrill HP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Setüstü Endüksiyon Ocaklar

Setüstü Endüksiyon Ocaklar 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Sıcak Zincir Yemek Dağıtım Arabaları

Sıcak Zincir Yemek Dağıtım Arabaları Electrolux'ün; hastaneler, huzurevleri ve diğer sağlık kurumları için ideal bir yemek dağıtım sistemi vardır. Bu sistem en karmaşık ve farklı taleplere dahi cevap verir. Electrolux Yemek Dağıtım Sisteminin

Detaylı

Buharlı kaynatma kazanı

Buharlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

Elektrikli dikdörtgen kaynatma kazanı

Elektrikli dikdörtgen kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ Verimli membran teknolojisi Dünyanın en iyi geçirgenlik (permeability) özelliğine sahip membranları % 95 - % 99.5 arasında azot safiyeti Az sayıda hareketli parça NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 27 ÖZELLiKLER Enerji Sınıfı A+ Sınıfı A sınıfından %10 a varan enerji tasarrufu sağlar. EkDurulama Bulaşık makineniz, bu opsiyon seçildiğinde 3 lt. kadar daha fazla su

Detaylı