Herhangi bir konuda iletişim kurmak istediğinizde adınız, soyadınız ve kullanıcı adınız içeren bir e- posta ile başvurunuz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Herhangi bir konuda iletişim kurmak istediğinizde adınız, soyadınız ve kullanıcı adınız içeren bir e- posta ile başvurunuz."

Transkript

1 Giriş Değerli katılımcılar, Uzaktan eğitim sistemine bağlanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır. Lütfen bu yönergeleri takip ederek hesabınızı etkinleştirin. Hesabınızı nasıl aktifleştireceğiniz aşağıda anlatılmıştır. Herhangi bir konuda iletişim kurmak istediğinizde adınız, soyadınız ve kullanıcı adınız içeren bir e- posta ile başvurunuz. Uzaktan Eğitim sistemi ana sayfada giriş yaptıktan sonra duyuruları göreceksiniz. Lütfen bu kısma yeni bir duyuru eklenip eklenmediğini her girişinizde kontrol ediniz. Uzaktan eğitim sistemine bağlanacağınız adres : NOT: Uzaktan eğitim sistemine girdiğinizde lütfen aşağıdaki gereksinimleri karşıladığınızdan emin olunuz. - Hızlı bir internet bağlantısı ve Adobe Flash Player eklentisinin son sürümü ( -Sistemden çıkarken mutlaka oturumu kapat diyerek çıkınız. Aksi halde tekrar giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumda tarayıcınızın önbelleğini (internet geçmişini) temizleyip tekrar deneyiniz. Nadir olarak bilgisayarlarındaki güvenlik duvarı ayarları nedeniyle içeriklerin görüntülenmesinde sorun yaşadığını rapor eden kullanıcılar olmuştur. Böyle bir durumda bilgisayarınızı güvenlik duvarı dışına çıkarın veya farklı bir bağlantı kullanın. NOT 2: Lütfen uzaktan eğitim sistemine girerken Internet Explorer haricinde bir tarayıcı kullanınız. Google Chrome, Firefox veya Opera tarayıcısını kullanabilirsiniz. Kullanacağınız tarayıcı için Flash Player yüklemeyi unutmayınız. Bu tarayıcılardan sadece birini yüklemeniz yeterlidir. Google Chrome(Tavsiye): Firefox: Opera: Bu tarayıcılardan herhangi birini veya birkaçını yükleyebilirsiniz. Yüklemenin ardından yeni tarayıcınızla asağıdaki adresi ziyaret edip Flash Player eklentisini edininiz. Flash Player: Bu dokümanda Aydın İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri uzaktan eğitim portalı kullanımı tüm yönleri ile sizlere anlatılacaktır. Öğrenim Yönetim Sistemi adresinden, ana sayfaya ulaştığınızda sizlere verilen kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş sayfasında parantez içinde belirtilen oturum desteği etkin olmalıdır uyarısı kırmızı renkli ise tarayıcı ayarlarınızı kontrol etmeniz gerekmektedir.

2 Bu konu hakkında daha detaylı bilgiyi hemen yanında bulunan soru işareti ikonuna tıklayarak alabilirsiniz. Kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak giriş butonuna tıkladığınızda aşağıda gördüğünüz uyarı ekranınıza gelecektir. Sisteme girebilmek için geçerli bir e-posta adresi girmeniz ve e-posta adresinize gönderilen aktivasyon linkine tıklamanız gerekmektedir. Yukarıdaki resimde gördüğünüz linke tıkladığınızda aşağıdaki sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu sayfada profilinize ait bilgileri kontrol etmeniz ve eksik veya hatalıysa düzeltmeniz gerekmektedir. Bu bilgiler Ad, Soyad, Adres, Fatura adresi, Staj yeri vb. bilgilerden oluşmaktadır. Yine bu sayfada isteğe bağlı olarak profilinize fotoğraf yükleyebilir, internet iletişim bilgilerinizi girebilirsiniz.

3 Bilgilerinizi girip, e-posta adresinize gelen aktivasyon linkine tıklayarak hesabınızı aktive ettikten sonra sisteme ilk girişinizde 1 defaya mahsus olmak üzere güvenlik sebebi ile sistem şifrenizi değiştirmeye zorlayacaktır. Oluşturacağınız şifre şu özellikleri içermelidir; uzunluğu en az 8 karakter olmalıdır, içerisinde en az 1 sayısal karakter, en az 1 küçük harf, en az 1 büyük harf, en az 1 alfanümerik olmayan karakter bulunmalıdır. Örnek olarak; Sifre2012-, Sifre2012!, Sifre_2012 gibi.

4 Geçici şifrenizi değiştirdikten sonra ders öğretim sorumluları ile sizleri (uzaktan) aynı platformda buluşturarak derslerin yürütülmesini sağlamak, yapılan sınav, anket ve quiz etkinlikleri ve diğer değerlendirme yöntemleri ile ders sorumlularının performansınızı değerlendirmesini sağlamak, sisteme giriş - çıkış sürelerinizi tutmak, derslere ayırdığınız zamanları kontrol edip değerlendirme imkanı sunmak, uzaktan eğitimi etkilişimli yönetmeyi sağlamak gibi temel özellikleri barındıran Öğrenim Yönetim Sistemi ne (ÖYS) eriştiniz. Genel Kullanım ÖYS sisteminin bir eğitim sistemi olduğunu unutmayınız. İçerisinde bilgisayar kullanıcılarının aşinası oldukları forum, sohbet, mesaj gibi özellikleri siz değerli katılımcılarımızın eğitimlerinde; uzaktan eğitim ile örgün eğitim arasındaki farklılığı minimize edebilmeleri için barındırmaktadır. Buna karşılık sistemde her hareketiniz ve etkinliğiniz kaydedilmekte ve kontrol edilmektedir. Yazdığınız her mesajın, forum yorumunun vs. sistemimiz tarafından kaydedilmektedir. Lütfen kullandığınız dilde ve ifadelerde bu hususu dikkate alınız. Yazdıklarınızdan ayrıca yasal olarak da sorumluluk size aittir. Bu nedenle de kullanıcı adınızı ve şifrenizi üçüncü kişilerle paylaşmamanızı önemle hatırlatırız. İçeriklere ulaşabilmek için ön testleri çözmeniz gerekmektedir. Ön testlere erişim içinde genel ön testin çözülmesi gerekir. Genel son testi çözmeden uzaktan eğitiminiz tamamlanmaz. Genel son teste erişim için de tüm konuları bitirip, tüm son testleri çözmeleri gerekir. Dolayısıyla izlenecek sıra, Genel ön test Sırasıyla konular (konu ön testi, ders materyalleri, süre şartı, konu son testi) Genel son test olarak belirtilebilir. Anasayfada; sol kısımda derslerim ve mesajlarım bloklarını, Sağ kısımda takvim penceresini göreceksiniz. Derslerim bölümünde kayıtlı olduğunuz dersleri görebilirsiniz. Bunlar, kayıtlı olduğunuz A,B veya C sınıfı uzmanlık temel eğitimi, ilave kaynaklar, mevzuat gibi derslerden oluşmaktadır. Mesajlar bölümünde, okumadığınız mesajlarınızı görebilir ve mesaj gönderebilirsiniz. Takvim içerisinde bulunulan günün üzerine tıklandığında güne ait olayları görüntüleyebilirsiniz. Geçmiş ve gelecekteki olayları görmek için ise Takvim eklentisinde ay üzerine tıklayabilirsiniz. Olaylar, sizin veya eğitimcinin girmiş olduğu hatırlatma veya uyarılardan oluşabilir. Orta bölümde, sisteme eklenen duyuruları takip edebilirsiniz. Ayrıca tüm sorularınız için kullanabileceğiniz Genel Amaçlı Forum u göreceksiniz. Bu link site içinde gezinirken sağ üst bölümde kullanıcı adınızın altında sürekli erişiminize açık olacaktır.

5 Forumu incelemek için genel amaçlı forum linkini tıklamanız gerekmektedir. Yazılmış mesajlar konu başlıkları şeklinde sıralanır. Yazılmış mesajları görmek ve cevap yazmak için konu başlığına tıklamanız gerekir. Yeni konu eklemek için Yeni Tartışma Konusu Ekle linkine tıklayabilirsiniz. Derslerim bölümünden katılmış olduğunuz sertifika programına tıkladığınızda ders sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada topluluk bloğunda aynı gruba ait diğer katılımcı listesini görürsünüz. Yönetim bloğunda profil seçeneği ile profilinizi düzenleyebilir, test sonuçları seçeneği ile sınav sonuçlarınızı görebilirsiniz. Sağ bölümde forumda ara seçeneği ile forumlara yazılmış mesajlarda arama yapabilirsiniz. Dersler Sayfası Testler: Testleri 1 defa uygulama hakkınız vardır, fakat tamamlamazsanız kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Teste başladıktan sonra dikkat etmeniz gerekenlerin başında soruya cevap verdikten sonra aşağıdaki resimde kırmızı çerçeve ile gösterilen göndermeden kaydet butonuna tıklayarak cevabınızı kaydetmelisiniz. Bir sonraki soruya geçmek için yeşil çerçeve ile gösterilen bölümden geçiş yapmak istediğiniz soru sayısına tıklamanız gerekmektedir. Tüm soruları cevapladıktan sonra testi bitirmek için mavi çerçeve ile gösterilen testi bitir butonuna tıklamanız gerekmektedir. Testi tamamladıktan sonra kaç puan aldığınızı, grubunuzun ortalaması ve grup içindeki başarı sıranız gibi bilgileri görebilirsiniz.

6 Testi bitirdikten sonra tekrar çözmenize izin verilmeyecektir. Ancak verdiğiniz cevapları ve doğruyanlış kontrolü yapmak için sorulara erişebilirsiniz. Bunun için ilgili teste tıklayıp önceki uygulamalar özeti kısmındaki notunuza tıklamanız gerekir. Testler dışında sistemde aşağıdaki türden içerikler bulunur. Sunum: Powerpoint sunumlarının ÖYS sistemine uygun hale getirilmiş formatıdır. Ders Notu: Ders notlarının PDF formatından ÖYS portalına uygun hale çevrilmesi ile oluşturulmuştur. Sesli sunumlar: Konunun sesli anlatımını içerir Video: Konu hakkında video içerir. Bazı materyallere erişmek istediğinizde Bu etkinlik şuan kilitli. Önce aşağıda istenenleri yapmalısınız. şeklinde bir uyarı alabilirsiniz. Bu o materyale erişmek için gerekli önşartı gerçekleştirmemişsiniz demektir. Örnek olarak Bölüm 3 Son Test e girmek istediğimizde aşağıdaki uyarı penceresini görürüz. Bu şartların açıklaması: Derste geçirilen süre : Bölüm 3 dersine ait materyallerde geçirilmesi gereken süreyi tamamlamadığınızı gösterir. Bu süre her dersin üstünde belirtilen uzaktan eğitim ders saati açıklamasında ve materyalin yanındaki kilit simgesinin üzerine fare ile geldiğinizde belirtilir.

7 Tamamlanması gereken süre o derse ait uzaktan eğitim ders saati süresinin min. %90 ı olmak zorundadır. Bölüm 3 Sunum : Bölüm 3 Sunum materyaline bakmadığınızı belirtir. Bir materyale erişmek için gerekli şart var ise yanında kilit simgesi ile gösterilir. Fare ile bu kilidin üzerine geldiğinizde şartın açıklaması yazar. Eğer o şartı tamamladı iseniz, kilit simgesi tik işaretli bir kutuya dönüşür. Süre şartı ise kutucuk üzerinde kilit işareti ile gösterilir. Süre şartını tamamladığınız zaman bu işaret kalkar. Süre şartı; ders notu, sunum materyalleri ve videolarda geçirdiğiniz süreden hesaplanır. Testlerde geçirilen süre bu hesaplamaya dahil edilmez. Teste ait şartı yerine getirebilmeniz için o testi bitirmeniz gerekmektedir. Hiçbir soru çözmeden veya belli sayıda soru çözerek testi bitir dediğiniz takdirde testi tamamlamış olarak kabul edilirsiniz ve o testi tekrar çözemezsiniz. Hesaplanan puan ve grup başarı sıranızı değiştiremezsiniz. Bundan dolayı tüm soruları çözmeden testi bitir dememenizi tavsiye ederiz. Materyallere erişim şartları (Önemli): - Tüm derslere ait içeriklere erişebilmek için genel ön testi tamamlamanız gerekmektedir. - Bir derse ait içeriklere erişebilmek için o dersin ön testini tamamlamanız gerekmektedir. - Bir derse ait son teste erişebilmek için o dersi tamamlamanız (hem içerik hem uzaktan eğitim ders saati süresi olarak) gerekmektedir. Uzaktan eğitim ders saati sıfır olan derslerde süre şartı aranmamakla birlikte ders içeriklerinin tamamlanma şartı aranır. - Genel son teste erişebilmek için tüm derslere ait son testleri tamamlamanız gerekmektedir. Son Erişim Süresi Hakkında Dersler sayfasında katılımcılar linkine tıkladığınızda veya profil sayfanıza geldiğinizde size bilgi amaçlı sayfadaki son etkinliğinizden itibaren geçen süre aşağıdaki gibi gösterilir. Bu süre tamamen bilgi amaçlı olup, ders materyallerindeki süreler ile ilgisi yoktur.

8 Süre Kilidi Hakkında Bilinmesi Gerekenler Bir dersin son testine ulaşabilmeniz için iki kriter gereklidir. 1.) İlgili derse ait tüm içeriklere göz atmalısınız. Ayrıca sunumlarda her sayfayı görüntülemeniz gerekir. 2.) Her dersin altında belirtilen uzaktan eğitim ders saati süresini(45 dk, 90 dk vb.) ders notlarında ve mevcut ise ders sunumlarında geçirmeniz gerekmektedir. Testlerde geçirdiğiniz süreler, toplam ders sürelerinizin hesaplanmasında kullanılmamaktadır. Örneğin; süre sınırı 45 dk olan bir derste ders notunda 24 dk; ders notu 2 de 12 dk; ders sunumunda 4 dk; testte 14 dk geçirmiş olan bir katılımcı toplamda 54 dk süre harcamıştır. Ancak ders notlarında ve ders sunumunda toplamda 40 dk geçirdiği için süre kilidi açılmaz. Daha önceki katılımcılarımızdan gelen "süreyi tamamladım fakat, son teste erişemiyorum" iletileri doğrultusunda, yaptığımız görüşmeler ve incelemeler, katılımcılarımızın bir ders notunu (sunum,ders notu vb.) açtıktan sonra sistemde bir başka linke tıkladıklarını göstermiştir. Süre şartını sağlayabilmeniz için dikkat etmeniz gereken hususlar: 1- Herhangi bir derse ait ders notunu açtıktan sonra, sistemde herhangi bir linke tıklarsanız, sistem sizi artık ders içeriği ile ilgilenmiyor olarak algılamakta ve süreyi durdurmaktadır. 2- Yukarıda bahsedilen durumu gerçekleştirirseniz, mevcutta açık olan ders içeriği penceresini kapatarak tekrar açınız ve ders notunu incelediğiniz süre zarfında sistemde başka bir linke tıklamayınız. 3- Aynı şekilde bir ders notu açıkken, başka pencerede, sekmede veya internet tarayıcıda sistemi açarsanız, yine sistem o ders notunun süresini saymayı durduracaktır. 4- Ders notunu veya ders sunumunu bitirdikten sonra tarayıcınızın geri düğmesi ile değil, sistem üzerindeki linklere tıklayarak anasayfaya gidiniz. 5- Ders notu penceresini açık bırakarak bilgisayar başından ayrılmanız durumunda, fare veya klavye ile o pencerde herhangi bir işlem yapılmaması durumunda sistem belli bir süre sonra sizin bilgisayar başında olmadığınızı değerlendirerek, sürenizin sayımını durduracaktır. Bu yüzden dışarı çıkarken, yatarken, vb. faaliyetlerinizde ders notunu açık bırakmanız durumunda sayacınız sadece bir süre sayacaktır. Süre şartını doldurmak için bu tarz uygulamalar yerine o derse ait içeriklere çalışmanızı

9 tavsiye ederiz. Böylece hem sayacınız sorunsuz çalışacak, hem de o konu hakkındaki bilgilenmiş olacaksınız. 6- Çok görülmemekle birlikte katılımcılarımızın bir diğer karşılaştığı sorun anlıkta olsa internet bağlantısındaki kesilmelerdir. Süre sayacı kullanıcının bilgisayarı ile sürekli etkileşimde olduğundan anlık kesintiler bile etkilemektedir. Eğer mümkün ise kablosuz yerine kablolu internet bağlantısı kullanmanızı tavsiye ederiz. Sıkıntı yaşamamak için yukarıda belirtilen maddelere dikkat etmeniz gerekmektedir. Sistemin geneline incelendiğinde geçmiş katılımcıların bir çoğunun bu tarz sorunları yaşamadıklarını ve son testlere eriştikleri görülmüştür. Katılımcılara derste kalmaları gereken süreyi ve tamamlamaları gereken süreyi gösteren modül devreye sokulmuştur. Kilitli olan son testteki kilit simgesinin üzerine fare ile geldiğinizde ilgili süreleri görebilirsiniz. Sunumların (sesli ders) tamamlanabilmesi için o sunumdaki tüm sayfaların görülmesi gerekir. Süre ve Konu Durum Takibi Katılımcıların ders materyallerinde harcadıkları süre bilgisini, kalan süre bilgisini, süre yüzdesini, ön test ve son test durumu ile başarı sıralamalarını, bölüm tamamlama durumlarını ve uzaktan eğitimin tamamını görebilecekleri raporlama ekranı aktiftir. Bunun için ders sayfasındaki Süre ve Konu Durum Takibi linkine tıklamaları gerekir. Bu linke tıkladığınız zaman karşınıza gelecek ekranda uzaktan eğitiminize ait tüm bilgileri güncel olarak görebilirsiniz.

10 Test Sonuçları ve Grup Başarısı Sistemde var olan herhangi bir testi bitirdiğinizde size aşağıdaki gibi bir ekran gelir. Burada testi tamamladığınız süreyi, o testteki notunuzu, grubunuzun ortalamasını ve o an testi çözen sayısı ile çözen kişiler arasında kaçıncı olduğunuzu görebilirsiniz. Testi çözen sayısı diğer katılımcıların teste erişim sürelerine bağlı olarak değişir. Bu yüzden zaman zaman test sonuçlarına girerek kaçıncı olduğunuzu görebilirsiniz. Sistemde bulunan ön test ve son testler tamamen sizin eğitim öncesi ve eğitim sonrası bilginizi ölçmeye yönelik olup, herhangi bir yerde kullanılmayacaktır. Ders Materyallerinin İndirilememesi ve Çıktı Alınamaması Sistemde bulunan materyaller telif haklarıyla korunmaktadır. Ayrıca eğitiminiz boyunca 90 saat devam şartını sağlamanız gerekir. Bu gibi nedenlerden dolayı, sistemdeki materyallerin çıktılarının alınmasına ve indirilmesine izin verilmemektedir. Şifre Unutulduğunda Şifrenizi unuttuğunuzda login ekranında Giriş Yardımı İstiyorum linkine tıklayınız. Tıkladığınızda aşağıdaki pencere gelecektir. İlgili yerlere kullanıcı adınızı veya sistemde kayıtlı e-postanızı yazmanız durumunda, e-posta adresinize şifrenizi yeniden oluşturmanızı sağlayacak bir e-posta gönderilecektir. Gönderilen e-postanın spam-junk-gereksiz klasörünüze düşmesi ihtimaline karşın bu klasörü kontrol ediniz.

Uzaktan Eğitim Kılavuzu

Uzaktan Eğitim Kılavuzu Uzaktan Eğitim Kılavuzu Değerli Öğrenciler, Uzaktan eğitim sistemine katılanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır. Uzaktan eğitim sistemimiz size bazı konularda bilgilendirme e-postaları

Detaylı

Uzaktan eğitim sistemine bağlanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Uzaktan eğitim sistemine bağlanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır. Değerli Katılımcılar, Uzaktan eğitim sistemine bağlanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır. Uzaktan eğitim sistemimiz size bazı konularda bilgilendirme e-postaları gönderecektir, lütfen

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Eğitmenler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

Enocta Eğitim Platformu Kullanıcı Kullanım Kılavuzu

Enocta Eğitim Platformu Kullanıcı Kullanım Kılavuzu Enocta Eğitim Platformu Kullanıcı Kullanım Kılavuzu enocta Profilo İş Merkezi, Cemal Şahir Sok. No:26-28 34394 Mecidiyeköy / İstanbul T 0 212 356 13 00 F 0 212 356 13 09 www.enocta.com 1 İ çindekiler GIRIŞ...

Detaylı

01 - Açılış, Tanışma, Programın Tanıtımı ve Ön Test Uygulaması

01 - Açılış, Tanışma, Programın Tanıtımı ve Ön Test Uygulaması 01 - Açılış, Tanışma, Programın Tanıtımı ve Ön Test Uygulaması Değerli Katılımcılar, Uzaktan eğitim programının temelini oluşturan LMS (Learning Management System - Öğretim Yönetim Sistemi) yazılımına

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Adres : Sanayi Karşısı, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dahili: 3412 ya da 3418 E-Mail

Detaylı

Cambridge LMS e Başlama- Öğrenciler

Cambridge LMS e Başlama- Öğrenciler Cambridge LMS e Başlama- Öğrenciler 1. Başlamadan önce LMS i kullanmaya başlamadan önce bilgisayarınızın minimum sistem gereksinimlerine sahip olup olmadığını ve internet bağlantınızın kabul edilebilir

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON EĞİTİMİ BŞEÜ CANLI DERS SİSTEMİ

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON EĞİTİMİ BŞEÜ CANLI DERS SİSTEMİ UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON EĞİTİMİ BŞEÜ CANLI DERS SİSTEMİ BAŞLANGIÇ Bilgisayarınızı açtıktan sonra masaüstünde yer alan tarayıcılardan birini seçiniz. İşlemlerimizi yaparken sizlere Google Chrome

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Sanal Ders Oluşturma... 3 Sisteme Materyal Yükleme... 13 Sisteme Sanal Ders Videosunu

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Derslere Erişim... 3 Ders Kayıtlarına Erişim... 9 Eğitmene Ulaşma/ Mesaj Gönderme...

Detaylı

Bilgisayar Ağları ve İletişim (bagil.net)

Bilgisayar Ağları ve İletişim (bagil.net) Bilgisayar Ağları ve İletişim (bagil.net) Ders Ortamı Tanıtım Kılavuzu Bu dönem Bilgisayar Ağları ve İletişim dersini, açık kaynak kodlu bir öğrenme yönetim sistemi üzerinden uzaktan eğitim ile yürüteceğiz.

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM ve ARAŞTIRMA MERKEZİ ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU (ÖĞRENCİ)

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM ve ARAŞTIRMA MERKEZİ ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU (ÖĞRENCİ) 01 Tarayıcınızın adres çubuğuna http://uzem.ogu.edu.tr yazıp açılan sayfada Giriş (Log in) bağlantısına tıklayınız. Kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi yazıp Giriş yap butonuna tıklayın. 02 Kullanıcı

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

MUDES KULLANIM KILAVUZU. (Eğitmen)

MUDES KULLANIM KILAVUZU. (Eğitmen) MUDES KULLANIM KILAVUZU (Eğitmen) İçindekiler Giriş... 3 Sistem Gereksinimleri... 3 Tarayıcı Gereksinimleri... 3 Minimum Donanım Konfigürasyonu... 3 Giriş Sayfası... 4 Ana Sayfa... 5 Duyurular... 5 Mesajlar...

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

Cambridge LMS e Başlama- Öğrenciler

Cambridge LMS e Başlama- Öğrenciler Cambridge LMS e Başlama- Öğrenciler 1. Başlamadan önce LMS i kullanmaya başlamadan önce bilgisayarınızın minimum sistem gereklerine sahip olup olmadığını ve internet bağlantınızın kabul edilebilir bir

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ CANLI DERSLER İLE İLGİLİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER 2014 1 Değerli öğretim elemanları, Aşağıda, canlı ders olarak adlandırılan sanal sınıflarınızda dikkat

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu 2012

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu  2012 MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu www.myenglishlab.com/speakout 2012 Tarayıcınızın adres çubuğuna www.myenglishlab.com/speakout yazarak açtığınız sayfada Login butonuna tıklayınız. Daha önceden

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi K12NET Nedir? K12NET eğitim sistemi içerisinde yer alan tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu tüm paydaşları tek bir çatı altında birleştiren kurumsal bir Öğrenci Bilgi Sistemidir.

Detaylı

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: 4 2 1 2 3 Klasörler

Detaylı

Cambridge LMS e başlama- Öğrenciler

Cambridge LMS e başlama- Öğrenciler Cambridge LMS e başlama- Öğrenciler 1. Başlamadan önce LMS i kullanamaya başlamadan önce bilgisayarınızın minimum sistem gereklerine sahip olup olmadığını ve İnternet bağlantınızın kabul edilebilir bir

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

ONLINE İNGİLİZCE PLACEMENT (SEVİYE BELİRLEME) SINAV TALİMATI

ONLINE İNGİLİZCE PLACEMENT (SEVİYE BELİRLEME) SINAV TALİMATI ONLINE İNGİLİZCE PLACEMENT (SEVİYE BELİRLEME) SINAV TALİMATI BİLGİSAYARDAN İLK DEFA GİRİLDİĞİNDE BU İŞLEMLERİN SIRASIYLA YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. AYNI BİLGİSAYARDA DAHA SONRAKİ GİRİŞLERDE BU YÜKLEMELERE

Detaylı

Açıklama 1 (A-1): Uzaktan eğitim yönetim sistemine giriş için öncelikle Üniversitemiz sayfasına giriş yapılmalıdır.

Açıklama 1 (A-1): Uzaktan eğitim yönetim sistemine giriş için öncelikle Üniversitemiz sayfasına giriş yapılmalıdır. Açıklama 1 (A-1): Uzaktan eğitim yönetim sistemine giriş için öncelikle Üniversitemiz sayfasına giriş yapılmalıdır. A-2: Üniversitemiz sayfasında bulunan uzaktan eğitim merkezi linkine tıklanarak uzem.erzincan.edu.tr

Detaylı

Sistemde oturum açmak için sağ üst köşedeki Giriş bölümünde size verilen kullanıcı adı ve Şifrenizi giriniz.

Sistemde oturum açmak için sağ üst köşedeki Giriş bölümünde size verilen kullanıcı adı ve Şifrenizi giriniz. Değerli Katılımcılar, Uzaktan eğitim programının temelini oluşturan LMS (Learning Management System - Öğretim Yönetim Sistemi) yazılımına girmiş bulunmaktasınız. Şu ana kadar yapılan duyurulardan da bildiğiniz

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

Uzaktan Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi. İstanbul Rumeli Üniversitesi UZEM Kullanma Klavuzu

Uzaktan Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi. İstanbul Rumeli Üniversitesi UZEM Kullanma Klavuzu Uzaktan Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi İstanbul Rumeli Üniversitesi UZEM Kullanma Klavuzu 1 Kullanma Klavuzu (Öğrenci) İçindekiler 1.1. LOREM IPSUM NEDIR?... 3 1.1.1. Neden Kullanırız?... 3 1.2.

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

. K U L L A N I M T A L I M A T L A R I

. K U L L A N I M T A L I M A T L A R I . K U L L A N I M T A L I M A T L A R I İÇİNDEKİLER I. İLK YÜKLEME TALİMATI... 1 II. DERS İŞLEME TALİMATI... 7 III. SEVİYE BELİRLEME SINAVI TALİMATI... 15 İLK YÜKLEME TALİMATI BİLGİSAYARDAN İLK DEFA GİRİLDİĞİNDE

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS (EYTEPE) PROGRAMLARI MODÜLÜ ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS (EYTEPE) PROGRAMLARI MODÜLÜ ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS (EYTEPE) PROGRAMLARI MODÜLÜ ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU Sisteme Giriş 1 Sisteme giriş yapmak yapmak için tarayıcınızın

Detaylı

Cambridge LMS e Başlama- Öğrenciler

Cambridge LMS e Başlama- Öğrenciler Cambridge LMS e Başlama- Öğrenciler 1. Başlamadan önce LMS i kullanamaya başlamadan önce bilgisayarınızın minimum sistem gereklerine sahip olup olmadığını ve internet bağlantınızın kabul edilebilir bir

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

Bireysel Değerlendirme Sistemi

Bireysel Değerlendirme Sistemi Bireysel Değerlendirme Sistemi Kullanma Kılavuzu Bilgilendirme Metni Bireysel Değerlendirme Sistemi, internet aracılığıyla test çözebilmeniz amacıyla oluşturulmuş bir sistemdir. Bu sistemde, Türkçe dersinde

Detaylı

1.adım. 2.adım. eruzem.erciyes.edu.tr adresine girin CANLI DERS LİNKİNE TIKLAYINIZ.

1.adım. 2.adım. eruzem.erciyes.edu.tr adresine girin CANLI DERS LİNKİNE TIKLAYINIZ. UZAKTAN EĞİTİM YÖNTEMİYLE VERİLECEK OLAN TÜRK DİLİ I, YABANCI DİL I VE ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I DERSLERİNE ÖĞRENCİLERİNİN ERİŞİM YAPABİLMELERİ İÇİN KULLANILACAK YÖNTEM. 1. Adım eruzem.erciyes.edu.tr

Detaylı

SINAV BAŞVURU KILAVUZU

SINAV BAŞVURU KILAVUZU SINAV BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5. E-Posta Adresimi Unuttum 6. Sisteme Giriş Süreci 1. Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

DEÜ-ÖYS HIZLI BAŞLAMA KLAVUZU (ÖĞRENCİ İÇİN)

DEÜ-ÖYS HIZLI BAŞLAMA KLAVUZU (ÖĞRENCİ İÇİN) DEÜ-ÖYS HIZLI BAŞLAMA KLAVUZU (ÖĞRENCİ İÇİN) 1) Yeni kayıtlanan ve sisteme ilk defa giriş yapacak öğrenciler, http://debis.deu.edu.tr/ adresi üzerinden DEBİS hesaplarıyla giriş yapmalıdırlar. İlk kayıtlanan

Detaylı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP, BSH Ev Aletleri bayilerinin kullanımı için hazırlanan; mevcut uygulamalara tek ekrandan giriş yapmalarını sağlamak; sıkça kontrol ettikleri Stok Durumu,

Detaylı

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport eğitim portalı firmamız bünyesinde aldığınız veya almanız gereken eğitimlerinizin takibini sağlayabileceğiniz aynı zamanda sizin için hazırlanan ve sisteme

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN MOODLE KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN MOODLE KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN MOODLE KULLANIM KILAVUZU Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi 2016-2017 İçerik Sisteme Giriş... 3 Derslere Erişim... 4 Ders Sayfaları... 4 Moodle Etkinliklerine Katılma... 4 1. Adobe

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1 02.08.2018

Detaylı

Sampaş Akademi Eğitim Portali Kullanım Kılavuzu

Sampaş Akademi Eğitim Portali Kullanım Kılavuzu Sampaş Akademi Eğitim Portali Kullanım Kılavuzu 1. Sistem Özellikleri Sampaş Akademi ye istikrarlı erişim ve uzaktan eğitim aktivitelerine katılabilmek için kullanıcı bilgisayarının aşağıdaki özellikleri

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Başvuru Sayfası Kullanım Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Başvuru Sayfası Kullanım Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Başvuru Sayfası Kullanım Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS), öğrencilere öğrenme materyali, ödev, forum, sınav gibi farklı etkinlikler sunan ve

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

Ortak Dersler için eders sistemi kullanma kılavuzu. Türk Dili İnkılap Tarihi Yabancı Dil

Ortak Dersler için eders sistemi kullanma kılavuzu. Türk Dili İnkılap Tarihi Yabancı Dil Ortak Dersler için eders sistemi kullanma kılavuzu Türk Dili İnkılap Tarihi Yabancı Dil İçindekiler 1. Sisteme giriş... 2 2. Kullanıcı girişi... 3 2.1. Giriş adresi... 3 2.2. Yeni şifre alma... 5 3. Dersleri

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ 1) KULLANICI OLUŞTURMA ADIMLARI: İstanbul Üniversitesi online başvuru işlemleri http://basvuru.istanbul.edu.tr

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5.

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 -

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 - PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU Sayfa - 1 - İÇİNDEKİLER Yeni aktivasyon... 2 Sisteme giriş... 6 Şifre hatırlatma... 7 Sınavlarım... 8 Sınav girişi... 8 Sınav sonucu... 10 Konu

Detaylı

Gönderilen bilgiler doğrultusunda sisteme giriş yapıyorsunuz:

Gönderilen bilgiler doğrultusunda sisteme giriş yapıyorsunuz: UZEM sistemi, kolay ve anlaşılır ara yüzü ile internet ve bilgisayar, tablet, akıllı telefon gibi cihazlardan herhangi birinin olduğu her zaman ve her yerde eğitiminize devam edebilmenizi sağlayan bir

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Yüksek Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ 1) KULLANICI OLUŞTURMA ADIMLARI: İstanbul Üniversitesi online başvuru işlemleri http://basvuru.istanbul.edu.tr

Detaylı

Sisteme Uzaktan Eğitim sitemizin ana sayfasında tarif edilen şekilde giriş yaptıktan sonra karşınıza ilk olarak gelecek ekran:

Sisteme Uzaktan Eğitim sitemizin ana sayfasında tarif edilen şekilde giriş yaptıktan sonra karşınıza ilk olarak gelecek ekran: Öğrenciler İçin Öğrenim Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu yazan Oğuzhan MENEMENCİOĞLU Sevgili Öğrenciler, Uzaktan eğitim programının temelini oluşturan LMS (Learning Management System - Öğretim Yönetim

Detaylı

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler, tüm üniversite bölümlerinde fakülte ve meslek yüksekokulu farkı gözetmeksizin, aynı olan bazı derslerin tek bir sistem üzerinden öğretimin

Detaylı

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU -

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - E-Birlik İhracat Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - İNDEKS: 1. GİRİŞ SAYFASI... 3 2. YENİ KULLANICI HESABI OLUŞTURMA İŞLEMİ... 4 2.1 Kullanıcı Giriş Profili Oluşturma İşlemi...

Detaylı

İçindekiler T.C. BAŞBANAKLIK ATATÜRK KÜLTÜR DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU

İçindekiler T.C. BAŞBANAKLIK ATATÜRK KÜLTÜR DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU İçindekiler Yayım Takip Sistemi (YAYSİS)... 2 https://yaysis.ayk.gov.tr... 2 I. Sisteme Kayıt... 2 II. Üye Giriş... 4 III. Eser/Makale Başvurusu... 4 IV. Başvuru Takibi... 7 V. Hakemden Gelen Düzeltmeler...

Detaylı

adresinden ÖĞRETİM ÜYESİ GİRİŞİ

adresinden ÖĞRETİM ÜYESİ GİRİŞİ Sisteme giriş yapabilmek için butonunu tıklayınız. http://turtep.yesevi.edu.tr/ adresinden ÖĞRETİM ÜYESİ GİRİŞİ Açılan pencerede ilgili kısımlara kullanıcı adınızı ve şifrenizi girip Giriş butonunu tıklayınız.

Detaylı

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ U Z A K T A N E Ğ İ T İ M M E R K E Z İ Öğretim Yönetim Sistemi ve Sanal Sınıf (ESLMS) Öğrenci Kılavuzu İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim

Detaylı

K12NET Öğrenci Bilgi Sistemi Kullanım Kılavuzu. denge.k12.tr

K12NET Öğrenci Bilgi Sistemi Kullanım Kılavuzu. denge.k12.tr K12NET Öğrenci Bilgi Sistemi Kullanım Kılavuzu denge.k12.tr INTERNET SİTEMİZİNİN ADRESİ www.denge.k12.tr K12NET ÖĞRENCİ BİLGİ SERVİSİ ADRESİ www.denge.k12net.com İçindekiler K12NET Sistemine Giriş... 2

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php linkini

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI RESMİ E-POSTA BAŞVURU ADIMLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI RESMİ E-POSTA BAŞVURU ADIMLARI 1. BÖLÜM Bakanlığımızın resmi e-posta hesaplarına kayıt olabilmek için aşağıdaki resimlerde de görüldüğü üzere iki yol izleyebilirsiniz. http://www.saglik.gov.tr http://www.usaksaglik.gov.tr NURGÜL ERDOĞAN

Detaylı

Sanal Sınıf ın Oluşturulması

Sanal Sınıf ın Oluşturulması 1 Sanal Sınıf ın Oluşturulması 2 Sanal Sınıf ın Oluşturulması Örnek Dersin İçinde Sınıf01 adlı sanal sınıfı İşlemler->Sanal Sınıf Ekle seçeneğini kullanarak açıyoruz 3 Sanal Sınıf ın Oluşturulması Örnek

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI İNTERNET KAYIT YENİLEME KILAVUZU

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI İNTERNET KAYIT YENİLEME KILAVUZU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI İNTERNET KAYIT YENİLEME KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum

Detaylı

AKADEMİK YILI ERASMUS+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI

AKADEMİK YILI ERASMUS+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI 2018-2019 AKADEMİK YILI ERASMUS+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI YTÜ de örgün eğitim kademelerinin herhangi birinde (lisans/ yüksek lisans/ doktora) herhangi bir programa kayıtlı, tam zamanlı öğrenciler

Detaylı

İLETİŞİM: Telefon: (0272) 228 11 74. Faks : (0272) 444 03 03-1383. E-Posta: uemyo@aku.edu.tr. Web: www.uemyo.aku.edu.tr

İLETİŞİM: Telefon: (0272) 228 11 74. Faks : (0272) 444 03 03-1383. E-Posta: uemyo@aku.edu.tr. Web: www.uemyo.aku.edu.tr İLETİŞİM: Adres: Afyon Kocatepe Üniversitesi, Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu, Ahmet Necdet Sezer Kampusü, Gazlıgöl Yolu, 03200 Merkez / Afyonkarahisar Telefon: (0272) 228 11 74 Faks : (0272) 444 03

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ E-POSTA YARDIM BELGESİ

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ E-POSTA YARDIM BELGESİ Zimbra Webmail GENEL ÖZELLİKLER Zimbra yüksek performanslı bir e-posta programı olup, e-posta, adres defteri, takvim, görev listeleri ve web dokümanları gibi özelliklere sahip bir uygulamadır. e-posta

Detaylı

LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM

LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM Erzurum 2012-2013 ÖNSÖZ Bu kitapçık Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezince uzaktan eğitim verecek Öğretim elemanlarının ders içeriklerini

Detaylı

Ziraat Bankası Avukat İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Avukat İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Avukat İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar

Detaylı

Cihazınızın İnternet ayarlarını yapabilmek için lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz;

Cihazınızın İnternet ayarlarını yapabilmek için lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz; Kurulum WEB UI Değerli Müşterimiz, Cihazınızın İnternet ayarlarını yapabilmek için lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz; Öncelikle modem ve bilgisayarınız arasına lütfen bir Ethernet (LAN) kablosu takınız.

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 EPOSTA SİSTEMİNE BAĞLANMA... 3 ESKİ E-POSTLAR... 5 YENİ KİŞİ VEYA GÖREV OLUŞTURMA... 6 MESAJ YAZMA... 6 KİŞİLER...

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ E - POSTA KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Adı ve Şifrenin Öğrenilmesi E-Posta Hesabına Giriş Ad ve Soyad E-posta Hesaplarını Öğrenme ve Geçiş Hesabına Kolay Erişmek İçin

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi. 1. Forum Kullanım Koşulları Forumlara Kayıt İşlemleri 3

Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi. 1. Forum Kullanım Koşulları Forumlara Kayıt İşlemleri 3 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2012 İçindekiler 1. Forum Kullanım Koşulları.2 2. Forumlara Kayıt İşlemleri 3 3. Forumların Kullanımı.5 4. Forumlar Hakkında Sıkça Sorulan

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğretim Elemanı Yeni 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem mebis.medipol.edu.tr adresine girdiğinizde sol alt tarafta bulunan seçeneklerden "Muzem

Detaylı

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon Ecat 8 Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon 2015 01.01 1 Ecat8 Nedir? Firmaların elektronik yedek parça kataloğu ihtiyacını karşılamak için Hakbim Bilgi İşlem tarafından geliştirilmiş ve geliştirilmeye devam

Detaylı

Sınav Sonuç Modülü Kullanıcı Kılavuzu

Sınav Sonuç Modülü Kullanıcı Kılavuzu . Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Ölçme-Değerlendirme Merkezi ÖDEM Sınav Sonuç Modülü Kullanıcı Kılavuzu sürüm 4.11-2014 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı

Detaylı

İTO Akademi Uzaktan Öğretim Sistemi Kullanma Kılavuzu

İTO Akademi Uzaktan Öğretim Sistemi Kullanma Kılavuzu İTO Akademi Uzaktan Öğretim Sistemi Kullanma Kılavuzu 1 İçindekiler 1. İTO Akademi sayfasına nasıl girilir?... 3 2. İTO Akademiye kayıt olmak için... 3 3. Üye Girişi... 3 4. Eğitimlere nereden ulaşabilirim?...

Detaylı

AXA GO KULLANIM KILAVUZU

AXA GO KULLANIM KILAVUZU AXA GO KULLANIM KILAVUZU www.axago.com.tr AXA GO Türkiye nin ilk ve tek kişiselleştirilmiş ürün fiyatlandırması sunan sigorta deneyimidir. Telematik cihazı gelişmiş sürüş değerlendirme teknolojisi sayesinde

Detaylı

MODÜ L 2: Başkent Ü niversitesi ne O zel Bilişim Konuları

MODÜ L 2: Başkent Ü niversitesi ne O zel Bilişim Konuları MODÜ L 2: Başkent Ü niversitesi ne O zel Bilişim Konuları Hazırlayan: H.Hakan Çetinkaya Bu konu bittiğinde; Başkent Üniversitesi web sayfası hakkında bilgi edinebilecek, Başkent Üniversitesi E-posta Servisi

Detaylı

MyEnglishLab Online Kayıt Kılavuzu 2011

MyEnglishLab Online Kayıt Kılavuzu  2011 MyEnglishLab Online Kayıt Kılavuzu www.myenglishlab.com 2011 Kayıt işlemine başlamak için sayfada yer alan Register butonuna tıklayınız. Satın aldığınız ürünümüzün yanında bulunan Register / Login butonuna

Detaylı

DEÜ HASTANESİ BAŞHEKİMLİK ONLINE EĞİTİMLERİ HIZLI BAŞLAMA KILAVUZU

DEÜ HASTANESİ BAŞHEKİMLİK ONLINE EĞİTİMLERİ HIZLI BAŞLAMA KILAVUZU 1) Yeni kayıtlanan ve sisteme ilk defa giriş yapacak personel, http://debis.deu.edu.tr/ adresi üzerinden DEBİS hesaplarıyla giriş yapmalıdır. DEBİS e ilk girişten sonra şifrenizi, harf veya rakamdan oluşan

Detaylı

Muş Alparslan Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MŞÜUZEM)

Muş Alparslan Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MŞÜUZEM) Sisteme Nasıl Girebilirim? Muş Alparslan Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemine lms.alparslan.edu.tr adresinden giriş yapılacaktır. Sisteme girildiğinde, kullanıcı adı ve parolanızı girebileceğiniz bir

Detaylı

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi ne aittir. "Uzaktan

Detaylı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE WEB PORTAL KULLANICI KILAVUZU V1.0 Genel Tanıtım Ar-Ge Web Portal Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde bulunan Bilim

Detaylı

Özel Çekmeköy Dünya İlkokulu Cambridge Learning Management System (Cambridge Öğrenim Yönetim Sistemi)

Özel Çekmeköy Dünya İlkokulu Cambridge Learning Management System (Cambridge Öğrenim Yönetim Sistemi) Özel Çekmeköy Dünya İlkokulu Cambridge Learning Management System (Cambridge Öğrenim Yönetim Sistemi) Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz, Temel Kullanım Yönergesi 2015-2016 ders yılı hazırlık

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ. Uzaktan Eğitim Merkezi NEU-UZEM ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ(MOODLE) KULLANMA KLAVUZU

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ. Uzaktan Eğitim Merkezi NEU-UZEM ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ(MOODLE) KULLANMA KLAVUZU YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Merkezi NEU-UZEM ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ(MOODLE) KULLANMA KLAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı

Detaylı

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Muhtarlıklar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığı Muhtarlıklar Müdürlüğü MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2017 İÇİNDEKİLER 1) HABER EKRANI 2)

Detaylı

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir.

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Akademik Bilgi Sistemi ne http://mf.nigde.edu.tr/akbis adresinden

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi K12Net Veli Yardım Kılavuzu K12Net e Erişim K12Net Erişim Bilgilerini Güncelleme K12Net te Öğrenci Bilgilerini Görüntüleme K12Net Ekran Ara Yüzünü Özelleştirme

Detaylı

Tarık TALAN [MOODLE SİSTEMİ TEMEL KULLANIM KILAVUZU]

Tarık TALAN [MOODLE SİSTEMİ TEMEL KULLANIM KILAVUZU] Tarık TALAN [MOODLE SİSTEMİ TEMEL KULLANIM KILAVUZU] İçindekiler Sisteme Giriş... 1 Derslere Erişim... 2 Moodle Etkinliklerine Katılma... 2 Profil Düzenleme... 3 Mesajlar... 4 Sınav Etkinliği... 5 Ödev

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

ANADOLUM ekampüs HIZLI SİSTEM KULLANIM KILAVUZU TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI (ÖĞRENCİ)

ANADOLUM ekampüs HIZLI SİSTEM KULLANIM KILAVUZU TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI (ÖĞRENCİ) ANADOLUM ekampüs HIZLI SİSTEM KULLANIM KILAVUZU Sisteme Giriş TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI (ÖĞRENCİ) 1 Sisteme giriş yapmak yapmak için tarayıcınızın adres çubuğuna https://ekampus.anadolu.edu.tr/

Detaylı