Dünya çapında tecrübe ve güven

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dünya çapında tecrübe ve güven"

Transkript

1 T H E P O W E R O F D E L I V E R Y

2

3 viastore: Dünya çapında tecrübe ve güven 03 Teslimatı yapabilen, işi götürür. Biz, teslimat kapasitesi sağlıyoruz. İşte bu, The Power of Delivery, yani Teslimatın Gücüdür. viastore, 40 yıldır endüstri, ticaret ve hizmet sağlayıcılar için komisyon sistemleri, yüksek raf depoları, otomatik küçük parça depoları, dağıtım ve lojistik merkezleri konusunda uluslararası lider anahtar teslim şirket içi lojistik tesisi sağlayıcıları arasındadır. Biz, danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Yeni tesisleri planlıyor ve gerçekleştiriyoruz. Farklı üreticilerin mevcut depolarını modernize ediyor ve bunları güncel teknolojilere ve değiştirilen proseslere uyarlıyoruz. Raf kumanda cihazımız viapal, viaspeed XL ve viaspeed, hızlı ve esnek bir depo lojistiği sağlıyor. Başarılı 24/7 danışma hattımız, kapsamlı servis hizmetlerimiz ve sorunsuz yedek parça lojistiği, teklifimizi tamamlar. (Hem otomatik, hem de geleneksel depolar için uygun olan) Ambar Yönetim Yazılımımız den malzeme akışı sistemine ve proses kumandasına kadar kesintisiz bir yazılım mimarimiz, verimli ve saydam şirket içi lojistiğiniz için önemli bir faktördür. Alternatif olarak, lojistik işlemlerinizi doğrudan SAP LES veya SAP EWM sistemlerine uyguluyoruz.

4

5 İleri görüşlü sistem sağlayıcı 05 Mükemmel bir Tedarik Zinciri Yönetimi, verimli bir mal tutma ve dağıtımı, günümüzde endüstri, ticaret ve lojistik hizmeti şirketleri için rekabetteki en önemli faktördür. viastore, branşa özel zorluklarınızı tanır, lojistik işlemlerinizi analiz eder ve şirket içi lojistiğinizin performansını ve dolayısıyla da rekabet kapasitenizi bariz bir şekilde artırır. Biz, deponuzu ve lojistik merkezinizi anahtar teslim olarak hazırlarız. Depo tekniği, donanım, kumanda, yazılım, donanım ve tüm inşaat hizmetleri de dahildir. Robot komisyon sistemi viapick ile basit sirkülasyon kaldırmadan tam otomatik komisyon merkezine kadar her şey. Küçük depolar için yapı taşı konsepti: viastore un anahtar teslim kompakt otomatik depoları, özellikle küçük ile orta ölçekli şirketler için, verimli depolamaya basit ve ekonomik bir giriş sağlar. Bu yeni konseptin denklemi: Yapıtaşından alınan donanım artı önceden yapılandırılmış yazılım paketi eşittir verimli depo ve stok yönetimi.

6

7 Her şey tek elden: Danışmanlık, planlama, uygulama 07 Müşterilerinizin beklentileri nettir: Doğru ürünün doğru zamanda doğru yerde olması gerekir. Bu ise, çok verimli bir dağıtım konsepti anlamına gelir. Ürünlerinizin hazır olmasını sadece en iyi çözümler garanti edebilir. Bu nedenle en önemli hedefimiz, rekabetteki avantajınızın korunması için yenilikçi şirket içi konseptlerinin geliştirilmesidir. Planlama uzmanlarımız sizinle yoğun diyaloglar sonucunda en ekonomik, en esnek ve hızlı tepki veren şirket içi lojistik çözümlerini bulurlar. Bunun için en modern planlama araçlarını kullanırız. Bunlar da doğru kararların temelini oluşturur. Yapısal ve merkezi işlemler sayesinde size özel çözümler, hızlı planlama aşamaları ve kısa yapım süreleri sunarız. Planlama demek, tek kalıptan geleceğe uygun sistemler geliştirmek demektir. Yenilikçi ve enerji tüketimi düşük depolama tekniği, depo yönetimi ve malzeme akışı yönetiminin burada her durumda da birbirine ideal bir şekilde uyması gerekir. Yüksek planlama güvenliği, bunlarla sağlanır: Müşterilerimizle yakın işbirliği ve temel alanlarımız WMS (ambar yönetimi sistemleri), MFC, RBGTechnik ve proje yönetimi Tüm depo kumanda stratejileri de dahil, tesis tekniğinin erken simülasyonu Farklı işyerleri için MTM ye göre personel ihtiyacının güvenilir bir şekilde hesaplanması Şirket içi lojistik genel işletmecisi olarak kapsamlı ve uzun tecrübeyle yatırım maliyetlerinin tam hesaplanması

8

9 Forever Young: Retrofit 09 Ticari işlemler, ürün yapıları ve teknolojiler sürekli değişir. Burada viastore size tavsiye ve eylemleriyle destek olur ve lojistik tesisinizin işlemlerini uyarlar. Değişiklik, depo modernizasyonu ve (yabancı sağlayıcılarınkiler de dahil) mevcut lojistik tesislerinin yeniden montajı konusunda kapsamlı yeteneklere sahibiz. Size çok sayıda yükseltme imkanı sunuyoruz sadece ambar yönetim sisteminde değil, besleme tekniği ve raf kumanda cihazlarının kumandasında, elektrikte ve mekanikte de. Şirket içi lojistiğiniz bunlarla sonsuza kadar genç kalır: Planlama, konseptler, atölyeler Karmaşık depo sistemlerini yeniden düzenleme Mevcut tesis tekniğini genişletme ve değiştirme Raf kumanda cihazlarını modernize etme ve değiştirme Kumanda tekniğinin modernizasyonu Ambar Yönetim Sistemlerini yükseltme WMS, MFC, görüntüleme için donanım ve yazılım Depo sistemlerinin taşınması

10

11 verimli WMS 11 şirket içi lojistiğinizin yönetim ve kumandası için modern, güçlü, kanıtlanmış ve geleceğe uygun bir yazılım paketidir: Komisyon sistemleri, yüksek raf depoları, otomatik küçük parça depoları, dağıtım ve lojistik merkezleri. Sirkülasyon miktarı düşük küçük depolardan, günde birkaç bin sipariş hattı olan dağıtım merkezlerine kadar, hepsi için uygundur. Tam otomatik sistemler için olduğu kadar, geleneksel manüel veya forklift kumandalı tesisler için de uygundur. veritabanlarından, işletim sistemlerinden ve donanımdan bağımsız bir şekilde, basitçe yapılandırılabilir ve yükseltilebilir. geliştirmesi, ISO 9001 ve IFS sertifikasına sahiptir, ürün, GAMP ye göre doğrulanmıştır, kullanıcı rehberi basittir ve kolay anlaşılır. Ayrıca bu yazılım, kullanıcılar ve yöneticiler için elkitabında ve çevrimiçi yardım üzerinden tam net ve rahatça anlaşılır bir şekilde belgelenmiştir. Çalıştırma aşamasında uzmanlarımız size eşlik eder. çalışanlarınıza depo işlemlerinden programlamaya kadar farklı eğitim konseptlerinde eğitim verir. Ve her şeye rağmen takıldığınızda da, tecrübeli danışmanlık hattı mühendislerimiz her an hizmetinizdedir. Bunlar gerekirse sisteminize uzaktan erişme yetkisine sahiptir. Günde 24 saat, haftada yedi gün.

12

13 13 işlevleri: ve uygulama alanları Şirket içi lojistiğin tamamına uygun bir yazılım tüm sirkülasyon hacimlerindeki geleneksel ve otomatik depolama ve dağıtım merkezleri için verimli Ambar Yönetim Sistemi düşük karmaşıklıktaki depolar ve dağıtım merkezleri için malzeme akışı sistemi de dahil, önceden yapılandırılmış WMS bir ERP veya yabancı bir Ambar Yönetim Sisteminin altında barındırılan bir otomatik depodaki yükleme birimlerinin depodaki yerlerinin atanması ve yönetimi için akıllı sistem manüel ve forkliftle kumanda edilen depolar ve dağıtım merkezleri için verimli Ambar Yönetim Sistemi Akıllı malzeme akış sistemi daha fazla saydamlık ve daha hızlı erişim için tesis görüntüleme verimli besleme tekniği kumandası maksimum servis derecesinde modern raf kumanda cihazları kumandası yüksek kapasiteli istifleyiciler için kumanda sistemi Depolama: Mal girişi Paletleme Depolama Kalite Yönetimi, İadeler Çapraz Yerleştirme Ek Depo çıkışı: Ayırma Sipariş toplama Paketle Gönderme Yükleme Üst üste yerleştirilmiş sistemlerin arabirimi: ERP, gönderi sistemleri, gümrük sistemleri, bilgiişlem Stok Yönetimi İş Kumandası Envanter alımı Kök verilerini Baskı İşlevleri Kullanıcı yönetimi Çekirdek işlevler Kumanda Panosu İşlevleri Forklift kumanda sistemi Bilgi Sistemi Kodlar İstatistik vs. Ek işlevler: Yükler, MHD Seri No Yönetimi İstemci Birden Fazla Depo Enerji Yönetimi VAS vs. Depo tipleri: Otomatik küçük parça deposu/ palet deposu/tablo deposu Raf tabanı Blok yatağı Manivelalı Depolar Paternoster asansörleri vs. Alt sistemlerin arabirimi: Malzeme akış sistemi, raf kumanda cihazı, besleme tekniği, elektronik askı hattı, sürücüsüz taşıma sistemi, istifleyici, robot sistemleri, ışıkla/sesle al vs.

14

15 SAP Logistics Solutions 15 Ürünlerin zamanında kullanıma hazır olması, rekabette önemli bir faktördür. Müşterileriniz sadece daha fazla hizmet, saydamlık, sürat, güvenlik ve güvenilirlik beklemekle kalmaz, depo ve dağıtım merkezindeki işlemlerin de genelde rasyonel bir şekilde gerçekleştirilmesini bekler. SAP nin Logistics Execution System (LES) veya Extended Warehouse Management (EWM) ile, deponuzun veya dağıtım merkezinizin şirket işlemlerinize ve şirketinizi kapsayan lojistik zincirinize verimli ve saydam bir şekilde entegre edilmesinin ön koşulunu sağlarsınız. Masraf ve stoklarınızı düşürür, müşteri hizmetlerinizi iyileştirir ve istikrarlı bir büyüme temeli oluşturursunuz. Bu durum aynı şekilde, yeni şirket içi lojistik tesisleri ve lojistik altyapınızın modernize edilmesi ve genişletilmesi projeleri için de geçerlidir. viastore, anahtar teslim depo ve dağıtım merkezleri için belgelendirilmiş bir SAP sistem evi ve uzmanıdır ve böylece SAP çözümlerinin lojistiğinize dahil edilmesi için yetkili ortağınızdır.

16

17 Güçlü depolama tekniği 17 Lojistikteki yapılar çok hızlı değişiyor: Lot büyüklükleri birden başlıyor, 24 saatin altındaki teslimat süreleri standart, memnun müşteriler ve sorunsuz bir üretim için hatasız komisyonlar ön koşul. Gitgide daha da yoğun bir şekilde iç içe geçmiş teslimat zincirlerinde gecikmeye kesinlikle yer yok. Böylece otomatik depolama sistemleri, üretim deposu mu, yoksa dağıtım deposu mu olduğuna bakılmaksızın, bir şirketin ekonomik başarısının gitgide daha fazla dönüş ve başarma noktasına dönüşüyor. Bu koşulların yerine getirilmesi için en iyi şartları, viastore un raf kumanda cihazları sunuyor. Şirket içi lojistik alanındaki 40 yılı aşkın tecrübe ve bilgilerimiz, depolama görevlerinizin hızlı, güvenli ve yetkili bir şekilde çözümlenmesini sağlıyor. Üç model çizgisi viaspeed, viapal ve viasprint ile size, mekanik, kumanda ve 24/7 servisin ideal bir şekilde birlikte çalışması sayesinde güvenilir bir ürün akışı sağlayan yüksek kapasiteli raf kumanda cihazları sunuluyor. Hem otomatik küçük parça depolarında, hem de paletli yüksek raf depolarında.

18

19 19 Bireysel olarak uyarlanabilir çok sayıda yük alma maddeleri sayesinde her ürünü ve her yükleme yardımcı maddesini hızlı ve hassas bir şekilde kavrayabilirsiniz. Ve bunu da ister tek raf, isterseniz de çok raf derinliğinde, birden fazla yük kaldırmayla, tek direkli veya iki direkli çözüm olarak yapabilirsiniz. viastore un raf kumanda cihazları ailesi, sistem tasarımcısına tam ihtiyacına uygun çözümleri tasarlama özgürlüğü sunar. Hem de en iyi kalite ve en kısa teslimat süreleriyle. Her raf kumanda cihazı teslimattan önce ayrı ayrı çalıştırılır ve iyice test edilir. Bu, kaliteyi artırır ve kurulum yerindeki uygulama maliyetlerini düşürür - deponuz işe daha hızlı başlayabilir. Amerikalı besleme tekniği uzmanı Blesco, Inc. satın alındıktan sonra viastore özellikle Amerikan pazarında, bu alandaki kaynaklarını daha da genişletmiştir. Bunların arasında, tasnif ve dağıtım çözümleri ve kap, karton veya paletlerin besleme tesisleri ve sürücüsüz taşıma sistemleri bulunmaktadır. Enerji tasarrufu sağlayan toplam konseptler Düşük bekleme akımlı teknik Verimli tahrik sistemleri Enerji eşitlemesi ve geri beslemesi Tesis dinamiğinin güncel ihtiyaca uygun hale getirilmesi Sürüş yollarını azaltma

20

21 Müşteri ilişkileri bizde Hayat Boyu Ortaklık demektir 21 Teslimatı yapabilen, işi götürür. Bunun için, tesis alındıktan sonra da kapsamlı bir hizmet sunacak güvenilir bir ortağa sahip olmak önemlidir. Çünkü en iyi tesis ancak bakım ve onarımı kadar iyidir. viastore size ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmış çeşitli hizmetler sunar. Bunların arasında, tesisinizin önleyici bakımı ve kaza önleme kurallarına göre yıllık kontrolü veya yasalarca şart koşulan raf denetimi de bulunmaktadır. Hedefimiz, aşınma belirtilerinin ve zayıf yerlerin zamanında giderilmesiyle, depo ve besleme sisteminizin plansız bir şekilde durmasını önlemektir. Ancak tesisiniz yine de takıldığında, danışma hattımızdan bize yılda 365 gün her an ulaşabilirsiniz. Hem de sadece bant kaydındaki samimi sese değil, BT, kumanda, teknik ve yedek parçalar konusunda uzmanlara. Danışma hattı mühendislerimiz kumanda cihazları ve konveyör tekniği dahil doğrudan sisteminize bağlanabilirler. Bu da hızlı bir hata analizi ve hata gidermeyi sağlıyor. Özellikle kendi bakım hizmeti kurmak istemediğinizde sizin için avantajlıdır. Zaten tesisle birlikte teslim edilen bir yedek parça paketiyle tamamlanmış olup, büyük ölçüde kesintisiz bir çalışma seviyesine ulaşılmıştır. 24/7 danışmanlık hattı: Uzaktan destek Her an aranabilirlik Web izleme: BT alanının uzaktan denetimi VT, sabit disk, işlemci, işlemler Önleyici veya düzeltici önlemler RBG otomatik analiz: RBG, tüm sapmaları kaydeder Bilgiler, bakımınıza veya viastore a iletilir Önleyici ve düzeltici önlemler Bakım Yedek parça servisi

22

23 viastore ile olan irtibatınız KIYAS LTD. STI. Gümüşsuyu Caddesi No: 54 Bayrampaşa, İstanbul Turkey Tel Fax Headquarters: viastore systems GmbH Magirusstraße Stuttgart Germany Tel Fax Companies: Brazil, China, Czech Republic, France, Germany, Russia, Spain, USA Partners: Croatia, Denmark, Israel, Norway, Poland, Russia, Sweden, Turkey, Ukraine UB_vsTR_tr_122013

24

Raf düzenleme araçları

Raf düzenleme araçları THE POWER OF DELIVERY Raf düzenleme araçları Depoda daha fazla performans Her zaman uygun çözüm viastore nin raf düzenleme araçları sizin için her zaman doğru çözümdür. İstek üzerine raf düzenleme aracı

Detaylı

THE POWER OF DELIVERY. Hayat Boyu Ortaklık. viastore servisiyle hiçbir endişeniz kalmaz SERVICE

THE POWER OF DELIVERY. Hayat Boyu Ortaklık. viastore servisiyle hiçbir endişeniz kalmaz SERVICE THE POWER OF DELIVERY Hayat Boyu Ortaklık viastore servisiyle hiçbir endişeniz kalmaz SERVICE Hayat Boyu Ortaklık Biz her zaman sizin için hazırız En iyi lojistik tesisi ancak bakım ve onarımı kadar iyidir.

Detaylı

SAP Logistics Solutions

SAP Logistics Solutions THE POWER OF DELIVERY SAP Logistics Solutions Danışmanlık, Yazılım, Hayata Geçirme ve daha fazlası SAP Supply Chain Management Lojistik ağınıza katma değer Endüstri ve ticaret sektörü için hazır dahili

Detaylı

Walter Networkline üretiminiz için ekonomik takım yönetim sistemi

Walter Networkline üretiminiz için ekonomik takım yönetim sistemi Lojistik çözümleri _TAKIM YÖNETİM SİSTEMİ Walter Networkline üretiminiz için ekonomik takım yönetim sistemi Walter Multiply takım yönetim sistemleri _NETWORKLINE Modern takım yönetimi karşınızda. SİZE

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

WAMAS LOJİSTİK YAZILIMLARI. Verimli. Esnek. Güvenilir.

WAMAS LOJİSTİK YAZILIMLARI. Verimli. Esnek. Güvenilir. WAMAS LOJİSTİK YAZILIMLARI Verimli. Esnek. Güvenilir. SSI SCHAEFER Otomasyon: Küresel düşün yerel hareket et Pazar liderliği Konu verimli intralojistik projelerinin planlaması, tasarımı ve uygulaması olduğunda,

Detaylı

Yüksek toplama performansı

Yüksek toplama performansı Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Kolay entegrasyon Enerji verimliliği Yüksek toplama performansı Geleceğin iç lojistik trendleri Fabrika ve iş süreçlerinizi değişim ve gelişime hazırlamanız

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız Kalıp üretiminde güvenilir ortağınız Çeliğe şekil veriyoruz Standart kalıp ürünlerinde lider konuma yükselmiş olan Meusburger, yüksek kalitede standart parça üreterek 10.000 i aşan kalıpçı ile çalışmaktadır.

Detaylı

Sizlere sunduklarımız?

Sizlere sunduklarımız? Müşteriye özen göstererek, istemlerine göre kaliteli hizmet sunuyoruz. Müşterinin beklentilerini tamamlayarak, kararlaştırılan süreler çerçevesinde projelerimizi eksiksiz gerçekleştiriyoruz. Müşteri ile

Detaylı

ORSY MODERN STOK YÖNETİM SİSTEMİ

ORSY MODERN STOK YÖNETİM SİSTEMİ ORSY MODERN STOK YÖNETİM SİSTEMİ ORSY Würth size sadece ihtiyaç duyduğunuz el aletlerini, sarf malzemelerini, DIN ve norm ürünleri ile temizlik ve bakım malzemelerini sağlamakla kalmıyor, depolama, ürün

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3

BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 www.hella.com.tr 2 3 BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 İşinize daha fazla hız kazandırmaya ne dersiniz? HELLA daha güçlü ürün yelpazesiyle, daha profesyonel atölye donanımıyla ve

Detaylı

EDITEL connecting your business. Akıllı tedarik zincirleri için EDI çözümü

EDITEL connecting your business. Akıllı tedarik zincirleri için EDI çözümü EDITEL connecting your business Akıllı tedarik zincirleri için EDI çözümü EDITEL connecting your business EDITEL, tedarik zinciri süreçlerinin optimizasyonunda uzman, lider bir EDI (Elektronik Veri Değişimi)

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

KTTO PROJE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Mağazacılıkta Lojistik ve Depo Yönetimi. 13 Nisan 2013. Eğitmen: Cem Yücel İmal

KTTO PROJE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Mağazacılıkta Lojistik ve Depo Yönetimi. 13 Nisan 2013. Eğitmen: Cem Yücel İmal KTTO PROJE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Mağazacılıkta Lojistik ve Depo Yönetimi 13 Nisan 2013 Eğitmen: Cem Yücel İmal Mağazacılıkta Lojistik ve Depo Yönetimi Eğitimin Amacı: Depo lojistiği kavramının önemi

Detaylı

Intralojistikte AGV Kullanımı

Intralojistikte AGV Kullanımı Intralojistikte AGV Kullanımı Yalçın Eroğlu 13.11.2013 Intralojistik Tüm endüstriyel alanlarda, dağıtım ve üretim bölgelerinde, dahili malzeme ve bilgi akışının organizasyonu, kontrolü, yürütülmesi ve

Detaylı

www.siemens.com.tr/saglik Answers for life.

www.siemens.com.tr/saglik Answers for life. Neden Siemens Sağlık Teknik Hizmetler? www.siemens.com.tr/saglik Answers for life. Neden Siemens Sağlık Teknik Hizmetler? 18 şehirde yerleşik mühendislerimizle en yaygın servis ağı, en hızlı müdahale Üretici

Detaylı

Şişe ve Teneke Endüstrisi Güvenli Taşıma Çözümleri

Şişe ve Teneke Endüstrisi Güvenli Taşıma Çözümleri Şişe ve Teneke Endüstrisi Güvenli Taşıma Çözümleri Sistematik Çözümler Şişe Çemberleme Yüksek üretim kapasitesine uygun her palet katını yatay çemberleme (Endsealerteknolojisi) Inline-Uygulamalar (Şişelerin

Detaylı

3. LOJİSTİKTE OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SEMİNERİ DEPOLAMADA TEKNOLOJİ KULLANIMI

3. LOJİSTİKTE OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SEMİNERİ DEPOLAMADA TEKNOLOJİ KULLANIMI 3. LOJİSTİKTE OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SEMİNERİ DEPOLAMADA TEKNOLOJİ KULLANIMI Dr. İsmail KARAKIŞ LODER Genel Sekreteri 06.11.2014, İstanbul İçerik Neden Depo ve Depolarda Teknoloji? Konvansiyonel / Otomatik

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

Windows Azure Sunumu. Y. Bora Kaykayoğlu Ocak 2018 Kahramanmaraş

Windows Azure Sunumu. Y. Bora Kaykayoğlu Ocak 2018 Kahramanmaraş Windows Azure Sunumu Y. Bora Kaykayoğlu 11-13 Ocak 2018 Kahramanmaraş 25 Cloud Platformları Big Data Bulut Teknolojisi Veri, görsel vs Bulut (Cloud) Teknolojisi; Tüm dünyaya yayılmış ve birbirlerine bağlanarak

Detaylı

International Rail Loading Specialists Çekme Sistemleri. Çekme Sistemleri

International Rail Loading Specialists Çekme Sistemleri. Çekme Sistemleri Çekme Sistemleri Trainload Limited den Çekme Hizmetleri Trainload Limited in Çekme Sistemlerinde yük vagonunun ya da tamponun her iki ucuna bağlanan bir halat ve bir dizi çark vasıtasıyla bir vinç ünitesi

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER

BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER HAKKIMIZDA Promod Ar-Ge Yazılım, dinamik sistem simülasyonu, prototiplemesi, kontrol tasarımı ve gerçeklenmesi alanlarında hizmet veren bir Ar-Ge ve Yazılım kuruluşudur.

Detaylı

IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI

IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI Boş konteynerleriniz için kalıcı çözüm: SCHÜTZ TICKET SERVICE. Çevrenin korunmasını sağlamak ve doğal kaynakları muhafaza etmek günümüz endüstriyel

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ C sınıfı ürünlerin tedariği KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ www.simplesystem.com.tr C parçaları için B2B tedarik platformu 2 C sınıfı ürünlerin tedariği kolay hızlı & şeffaf 3 İkna eden gerçekler: B2B tedarik

Detaylı

Önemli Avantajları. Akıllı. Sağlam. Güvenli. Güvenlik Amaçlı Seagate Depolaması

Önemli Avantajları. Akıllı. Sağlam. Güvenli. Güvenlik Amaçlı Seagate Depolaması 3,5 İNÇ SABİT DİSK VERİ SAYFASI Akıllı. Sağlam. Güvenli. Güvenlik Amaçlı Seagate Depolaması SkyHawk, disklerin güvenlik uygulamaları için amaca yönelik tasarlanmasında Seagate'in geniş deneyiminden yararlanır.

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

WÜRTH ÜN MODERN STOK YÖNETİM SİSTEMİ ORSY

WÜRTH ÜN MODERN STOK YÖNETİM SİSTEMİ ORSY WÜRTH ÜN MODERN STOK YÖNETİM SİSTEMİ ORSY Würth Grubu Faaliyet Alanı: Atölye, servis ve endüstri alanlarına yönelik her türlü bağlantı elemanları ve tamir-bakım ürünlerinin uluslararası ticareti. Ürün

Detaylı

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Doğalgaz Kojenerasyon Modülleri 4.000 kw a kadar der Enerji maliyetlerini düşürün ve kaynakları koruyun www.istockphoto.com Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Li Verimlilikte Güçlü bir

Detaylı

Hazırlayan: Tunçer YILDIZ/ÜÇGE DRS Genel Müdür Yardımcısı

Hazırlayan: Tunçer YILDIZ/ÜÇGE DRS Genel Müdür Yardımcısı Yenilikçi Depo Raf Sistemleri ve Otomasyon İlişkisi Hazırlayan: Tunçer YILDIZ/ÜÇGE DRS Genel Müdür Yardımcısı 3 ayrı Organize Sanayi Bölgesindeki 5 fabrikasında, 80 bin metrekarelik kapalı alanda, yüksek

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

STİK K KURULTAYI YAZILIM LOJİST STİĞİ

STİK K KURULTAYI YAZILIM LOJİST STİĞİ LOJİST STİK K KURULTAYI YAZILIM LOJİST STİĞİ ISO/IEC 12207 Yazılım Yaşam Döngü Süreçleri Yazılım Lojistiği Yazılım desteği; yazılımın orijinal isterlerini ve daha sonradan gelebilecek değişiklik isteklerini

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ

OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ Firma Tanıtımı DİMAK DİREN MAKİNA AR-GE Yarım asırlık köklü geçmişi ve sahip olduğu bilgi birikimi ile ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan Dimes

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

!SİZİN İHTİYACINIZ NEREDEYSE, BİZ ORADAYIZ!

!SİZİN İHTİYACINIZ NEREDEYSE, BİZ ORADAYIZ! TUĞLA VE KİREMİT !SİZİN İHTİYACINIZ NEREDEYSE, BİZ ORADAYIZ! Coğrafi olarak satış ağımızı genişletmek, her zaman öncelikli hedeflerimizinden biri olmuştur. Tuğla ve kiremit sektöründe dünyanın lider firmalardan

Detaylı

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ Depo nedir? Depo Hizmeti alan iç ve dış müşteriler için, depo tam zamanlı ve müşteri odaklı çalışan stratejik destek bir birimdir. Depo, katma değer üretilen

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-03M-2MC-MKLB 6037421 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve 30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve kullanımı kolay bir iletişim sistemi olan son Responder versiyonu

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART,

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART, DEPO OTOMASYONU VELTIONoptimum ilaç ve kozmetik ürünleri dağıtıcılarına çok çeşitli seçenekler sunar. Toplama otomasyonuna ilişkin sunduğumuz çözümler, dağıtıcıların ürün akışlarını ve hizmet seviyelerini

Detaylı

Teknolojiye Giden Kestirme Yol. Lojistik Otomasyon Platformu LVS 3Plus. 31 Ekim 2012 Barbaros ABA

Teknolojiye Giden Kestirme Yol. Lojistik Otomasyon Platformu LVS 3Plus. 31 Ekim 2012 Barbaros ABA Teknolojiye Giden Kestirme Yol Lojistik Otomasyon Platformu LVS 3Plus 31 Ekim 2012 Barbaros ABA GBS Vizyonu Uçtan uca teknoloji kullanımı GBS Faaliyetleri GBS Faaliyetleri GBS Hizmetler Danışmanlık & Uyarlama

Detaylı

Hidrolik sistem partneri. Herşey tek elden

Hidrolik sistem partneri. Herşey tek elden Hidrolik sistem partneri Hidrolik sistem partneri Herşey tek elden Hidrolik demek, HANSA-FLEX demek. Bugün dünden fazla. HANSA-FLEX, hidrolik sektöründe zamanla Avrupa nın lider işletmesi olmuştur. Bu

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

PowerConnect 2800 Serisi Akıllı LAN Anahtarları

PowerConnect 2800 Serisi Akıllı LAN Anahtarları PowerConnect 2800 Serisi Akıllı LAN Anahtarları Yüksek değere sahip GbE erişimi. Basit, web üzerinden yönetilen son kullanıcı bağlantılarında, Dell PowerConnect 2800 Serisi Akıllı GbE anahtarlarıyla 10/100

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis hizmeti işimizin en önem verdiğimiz kısımlarından biridir.

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G GÜÇLÜ. ENTEGRE. AKILLI. ARETE Varlık Yönetimi Çözümüyle, şirket içinde

Detaylı

TREND LOJİSTİK. Gelişen Lojistik Uygulamalar. ATİLLA YILDIZTEKİN Lojistik Yönetim Danışmanı atillayildiztekin@yahoo.com

TREND LOJİSTİK. Gelişen Lojistik Uygulamalar. ATİLLA YILDIZTEKİN Lojistik Yönetim Danışmanı atillayildiztekin@yahoo.com TREND LOJİSTİK Gelişen Lojistik Uygulamalar Depo Yönetimi LOGIMEX 11 1 Mart 2012 ATİLLA YILDIZTEKİN Lojistik Yönetim Danışmanı atillayildiztekin@yahoo.com 1 Depolamanın Yeri Tedarik Zinciri Lojistik Depolama

Detaylı

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç - Önceki müşteri tekliflerine nasıl ulaşabilirim? - Servisim kaçta nereden kalkıyor? - Bilgisayarım bozuldu kim onarabilir? - Bu dosyanın çıktısını

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

Üretimin Modernizasyonunda Üretim Süreçlerinin Yenileştirilmesi insansız seri üretim

Üretimin Modernizasyonunda Üretim Süreçlerinin Yenileştirilmesi insansız seri üretim Üretimin yenileştirme çalışması İş gücü, zaman ve enerji kullanımları konusunda avantaj sağlayan bir yöntemdir. Üretimin modernizasyonu Firmaların rekabet avantajlarını kazanmaları ve sürdürebilmeleri

Detaylı

2. Hafta DEPOLAR VE DEPOLAMA 1. DEPO VE DEPOLAMA KAVRAMLARI. 2. Hafta

2. Hafta DEPOLAR VE DEPOLAMA 1. DEPO VE DEPOLAMA KAVRAMLARI. 2. Hafta Öğr. Gör. Murat BURUCUOĞLU Gerek üretim hattı için gereken malzeme ve hammaddeler, gerekse dağıtım için bekleyen tamamlanmış ürünleri genel olarak stok olarak tanımlamaktayız. Stoklar ekonomik gelişmenin

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

Tedarik Zincirinde Satın Alma ve Örgütsel İlişkiler

Tedarik Zincirinde Satın Alma ve Örgütsel İlişkiler Tedarik Zincirinde Satın Alma ve Örgütsel İlişkiler Arş.Gör. Duran GÜLER Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Satın Alma ve Tedarik Satın Alma: Üretimde kullanılmak ya da yeniden satmak

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-3M5-2MC-MKLB 6037422 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

www.innova.com.tr İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli

www.innova.com.tr İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli Etkin Kaynak Yönetimi Kolay İş Planlaması Verim ve Karlılık ITIL v3 Standartlarında Hizmetler

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

2013 Steinbeis Partner for innovation www.steinbeis.de. Technology.Transfer.Application.

2013 Steinbeis Partner for innovation www.steinbeis.de. Technology.Transfer.Application. 2013 Steinbeis Partner for innovation www.steinbeis.de Technology.Transfer.Application. Steinbeis Merkezi Haus der Wirtschaft Willi-Bleicher-Str. 19 70174 Stuttgart Almanya Haus der Wirtschaft, Stuttgart

Detaylı

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App RiMatrix S RiMatrix S RiMatrix S'e genel bakış...398 Standart oda...400 Standart güvenlik odası...401 Standart konteyner...402 Avantajlarınız Veri merkezi modüllerini baz alan standartlaştırılmış veri

Detaylı

1. Kalite kontrolde pazar lideri

1. Kalite kontrolde pazar lideri 1. Kalite kontrolde pazar lideri Güçlü Yönlerimiz kalite kontrolde 11 yıllık deneyim kalite kontrol alanında pazar lideri alanında uzman, tecrübeli yönetim ekibi hizmet kapsamını sürekli genişleten ve

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

Vakum otomasyonu. Ürün grupları

Vakum otomasyonu. Ürün grupları Vakum otomasyonu Ürün grupları WWW.SCHMALZ.COM.TR/OTOMASYON Schmalz: Vakum teknolojisiyle akıllı otomasyon ve ergonomik taşıma sistemleri 1300 çalışan her gün müşterilerimiz için görev başında. 19 merkez

Detaylı

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro!

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Quattro Hakkında Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak, onlara beklentilerinin ötesinde bir hizmet sunmaktayız. Quattro Lojistik; 2012 yılında %100 Türk

Detaylı

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN KENDİNİZİ HACH SERVİSİ İLE GÜVENCE ALTINA ALIN Cihazınızın bakım ve onarımını uzman ellere bırakarak hem daha huzurlu olun hem de güvenilirliğinizi arttırın. HACH SERVİS İLE ALDIĞINIZ RİSKLERİNİZİ AZALTIN

Detaylı

ARITMA SİSTEMLERİ SBR AQUATO PUMP AQUATO KOM AQUATO KOM-PAKT ARITMA SİSTEMİ. Yeni tesislere ve eski tesislerin. modernizasyonuna yönelik

ARITMA SİSTEMLERİ SBR AQUATO PUMP AQUATO KOM AQUATO KOM-PAKT ARITMA SİSTEMİ. Yeni tesislere ve eski tesislerin. modernizasyonuna yönelik ARITMA SİSTEMİ Yeni tesislere ve eski tesislerin modernizasyonuna yönelik tam organik atık su arıtma SBR ARITMA SİSTEMLERİ AQUATO PUMP AQUATO KOM AQUATO KOM-PAKT AQUATO ARITMA SİSTEMLERİ Avrupa'daki evlerin

Detaylı

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri SENTRON 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik Çözüm siemens.com.tr/alcakgerilim 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik çözüm Her altyapı sistemi, güvenilir bir enerji kaynağına ve güvenli ve verimli

Detaylı

Openbravo ERP Mobil Depo Çözümleri UNIBRAVO. Çözüm Yetenekleri Kısa Bilgiler. Mobil Depo Çözümleri (WHMS) ile tüm stok işlemlerinizi yönetin

Openbravo ERP Mobil Depo Çözümleri UNIBRAVO. Çözüm Yetenekleri Kısa Bilgiler. Mobil Depo Çözümleri (WHMS) ile tüm stok işlemlerinizi yönetin (WHMS) ile tüm stok işlemlerinizi yönetin Çözüm Yetenekleri Openbravo Kısa Bilgiler Openbravo WMS ve Mobilite Hızlı ve mobil şekilde stok işlemleri yapabilen, gerçek bir stok izlenebilirliği sağlayabilen,

Detaylı

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com Gündem Demo 3D ile Geleceği Görmek 1 Dijitalis Dijitalis, stratejik taktiksel ve operasyonel doğru kararlar verebilmek ve dinamik değişiklere çok hızlı adapte olabilmek için entegre çözümler sunar. Tedarik

Detaylı

MODÜLER AKILLI PALETLEME SİSTEMİ (DİMAPS)

MODÜLER AKILLI PALETLEME SİSTEMİ (DİMAPS) MODÜLER AKILLI PALETLEME SİSTEMİ (DİMAPS) Firma Tanıtımı DİMAK DİREN MAKİNA AR-GE Yarım asırlık köklü geçmişi ve sahip olduğu bilgi birikimi ile ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan Dimes Gıda Sanayi ve

Detaylı

MartinPlus SAHA HİZMETLERİ MONTAJ BAKIM PROSES İYİLEŞTİRME L3861 TR

MartinPlus SAHA HİZMETLERİ MONTAJ BAKIM PROSES İYİLEŞTİRME L3861 TR MartinPlus SAHA HİZMETLERİ MONTAJ BAKIM PROSES İYİLEŞTİRME L3861 TR İŞLETME MÜKEMMELLİĞİNİ YAKALAYIN DAHA FAZLA KONTROL. DAHA FAZLA VERİMLİLİK. DAHA AZ KAYNAK. MartinPLUS Saha Hizmetleri, transfer noktası

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

ELEKTRO-ELEKTRONIK PRANJIC - En üst düzeyde verimlilik. Sistemli otomasyon ve hidrolik çözümleri

ELEKTRO-ELEKTRONIK PRANJIC - En üst düzeyde verimlilik. Sistemli otomasyon ve hidrolik çözümleri ELEKTRO-ELEKTRONIK PRANJIC - En üst düzeyde verimlilik Sistemli otomasyon ve hidrolik çözümleri Otomasyon Hidrolik ve Madencilik Tekniği Veri transferi ve İletişim Yazılım ve Görüntüleme Özel Makine Yapımı

Detaylı

İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu!

İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu! İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu! Netoloji Hakkında Operasyonel faaliyetlerini İstanbul Ataşehir, Ar-Ge faaliyetlerini Ankara Üniversitesi Teknopark ta yürüten Netoloji, tüm Türkiye de yetkin iş ortakları

Detaylı

Işık hızında. Sağlam. Etkileyici SAS SSD

Işık hızında. Sağlam. Etkileyici SAS SSD VERİ SAYFASI Işık hızında. Sağlam. Etkileyici. 1200.2 SAS SSD Seagate 1200.2 SAS SSD ailesi, zorlu kurumsal uygulamalar ve iyileştirilmiş toplam sahip olma maliyeti için optimize edilmiş birçok dayanıklılık

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

Ocean WMS. Tedarik Zinciri Çözümleri

Ocean WMS. Tedarik Zinciri Çözümleri Ocean WMS Tedarik Zinciri Çözümleri Ocean WMS Referanslar Tedarik Zinciri Çözümleri Neden Depo Yönetim Sistemine İhtiyaç Duyulur? Yüksek hacimli depolama alanlarında iş organızyonu ve anlık olarak ürün

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

gokcelik.com Güvenilirlik Özveri Sürekli İyileştirme Duyarlılık Saygı Adalet Farklılık gibi ilke edindiği değerlerden güç almaktadır.

gokcelik.com Güvenilirlik Özveri Sürekli İyileştirme Duyarlılık Saygı Adalet Farklılık gibi ilke edindiği değerlerden güç almaktadır. gokcelik.com Raf ve sergileme üniteleri üretmek üzere, 1976 yılında kurulan Gökçelik, kurulduğu günden bu yana geçen 40 yıllık zaman diliminde Türkiye perakendesinin ve endüstrisinin geçirdiği gelişim

Detaylı

Her işin başında. Başarınız için kesin sonuçlar.

Her işin başında. Başarınız için kesin sonuçlar. Her işin başında Başarınız için kesin sonuçlar. Aletlerimize çok yatırım yapıyoruz. Her işletme, rekabetin karşısında ayakta durabilmesi için özel görevleri yerine getirmelidir. Bu da sadece uygun aletler

Detaylı

Online teknik sayfa UE23-2MF2D3 UE23-2MF GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE23-2MF2D3 UE23-2MF GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE23-2MF2D3 UE23-2MF A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE23-2MF2D3 6026146 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue23-2mf H I J K L M N O

Detaylı