Elit Uyku Zamanı E L İ T V I S C O

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Elit Uyku Zamanı E L İ T V I S C O"

Transkript

1 Elit Uyku Zamanı ELİTVISCO, sağlıklı ve elit bir uyku için sürekli kendisini yenileyen teknolojisiyle en mükemmeli sizler için üretmektedir. Beklentilerinizi karşılayabilmek için uzman bir kadro ile çalışan ELİTVISCO tüm ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak sizlere elit bir uyku sunmayı hedeflemektedir. ORTOPEDİK VISCO YATAK SAĞLIK VE KONFOR KALİTE VE GÜVEN

2 VISCO nedir? İlk olarak NASA tarafından astronotların uzay yolculuklarında, omurgalarına binen basıncın azaltılması amacıyla üretimine başlanmış daha sonra ise endüstriyel ortamda yatak ve yastık gibi alanlarda kullanılmaya başlanmıştır. Vücut ısısı ve basıncına duyarlı elit-visco kan dolaşımını rahatlatır kas ve sinir üzerindeki baskıyı azaltır. Azalan basınçla baş boyun omuz ve kalça siyatik ağrılarının oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Açık hücre yapısı vücut ısısına ve ağırlığına bağlı olarak form alır ve omurganın doğal pozisyonda durmasını sağlar. Böylelikle yatak kas ve sinirlerin üzerindeki basıncın azaltılmasını sağlayarak yataktan kaynaklanan dönme hareketinin azalmasına yardımcı olur. Yatağın ömrünü bir süngere nazaran uzun ömürlü ve sağlıklı olmasını sağlar. İdeal yatış pozisyonunuzu gece boyunca hafızasında tutarak aynı kalitede uykuyu yakalamanıza yardımcı olur.vücudun şeklini alarak kişiye özel rahatlık sunan elit-visco teknolojisi ve örme kumaş ile gerçek yatak keyfi verir. Mikro organizmaların yol açtığı kötü kokuları ortadan kaldırarak sağlıklı ve hijyenik uyku sunar.kumaşın çürümesine neden olan küf ve mantar oluşumunu engelleyerek, yatak kumaşının ömrünü uzatır.

3 Visco yataklar, kaliteli ve sağlıklı uyku için ideal ortamı sağlayan, soft sünger ve özel, visco süngerden oluşur. Yaysız, ortopedik özelliği vardır. Isıya ve ağırlığa duyarlıdır, omurga ve eklem rahatsızlıklarını önler. Vücut şeklini alır, AKILLI SÜNGER, özelliği ile çökmez tekrar eski şeklini hemen alır. Yataktan kaynaklı, ağrı ve şikayetleri azaltır, omurgayı kusursuz destekler. Antibakteriyel Antialerjik özelliği terleme yapmayan açık hücre özelliğine sahiptir.

4 Yataðınız iyi BiR UYKU için Önemlidir! Uyku, hayatımızda her şeyin düzene konulduğu, tamir ve tedavi edildiği son derece önemli bir süreçtir. Sık uyanmak, vücudumuzun ihtiyacı olan, dinlenmeden uyanmak, konsantrasyon eksikliği, iş gücü kaybı, stres gibi olumsuzluklara neden olur. Uykusuzluğun kronikleşmesi, bağışıklık ve onarım sistemimizi, tehlikeye sokar. Çeşitli hastalıklara, yakalanma riskini artırır. Kaliteli uyku, yaşam kalitemizi de yükseltir. Uyku sırasında vücudumuz kendini etkili biçimde, tamir ederse, beden gün içinde karşılaşacağı, fiziksel, zihinsel, duygusal stresten, kendini korur. Kaliteli bir uykunun, süreside en az 7 en fazla 9 saat olmalıdır. Kaliteli ve düzenli bir uyku, sağlıklı duygusal sürekliliğimiz için gereklidir.

5 İyi ve Kaliteli Bir Uyku İçin Neler Yapabiliriz! Düzenli uyku saati uykusuzluk sorununu çözer. Hafta sonu da dahil yatma ve kalkma saatlerinizi değiştirmeyin. Saat 23:00-01:00 saatleri arasında vücudumuz kendini yeniler. Yeni yıkanmış yastık ve çarşaflar rahat ve iyi bir uykuya zemin hazırlar. Her gün 30 dakika egzersiz yapın. Sabah saatlerinde yapacağınız egzersizlerin düzenli uykunuza ayrıca yararı olacaktır. Yatmadan önce ılık duş alın. Yastığı mutlaka kabartın. İdeal yastık, yumuşak, fazla yüksek olmayan, boynunuzu destekleyen, antialerjik ve yıkanabilir özellikte olmalıdır. Yatmadan önce bir şey yemeyin. Özellikle karbonhidrat ve şeker içeren yiyecekler uykuda kan şekerinizin düşmesine ve uyanmanıza neden olur. Yatak odanızı yaz kış havalandırın. Mutlaka bir şeyler yemek istiyorsanız meyve yiyebilirsiniz. Meyve beynimizin serotin adı verilen rahatlatıcı kimyasal maddesinin salgılanmasında etkilidir. Kafein almayın. Akşam içilen fazla kahve ve hatta çayın uykusuzluk nedeni olduğu artık bilinmektedir. Alkol almayın. Akşamları alınan alkolünde derin uyku evresi geçtikten sonra tekrar uykuya geçmeyi zorlaştırır. Uyarıcı etkisi olan ilaçları kullanmayın. Hassas olduğunuz yada olumsuz etkisi olabilecek gıdalardan uzak durun ya da akşam saatleri yemeyin. Kilo verin. Fazla kilo uykuyu olumsuz etkiler. Son sıvıyı yatağa girmeden 2 saat önce alın. Gece uyanmalarınıza en aza indirgenmiş olur. Yatak odanızda elektromanyetik alan yaratan elektronik cihazlar bulundurmayın. Olabildiğince karanlıkta uyuma alışkanlığı kazanın. Karanlıkta uyumak vücudumuzun melatonin ve serotinin üretimini artırdığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

6 Yatağımızı Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz? İyi uyku ferah bir yatakla olur, odanıza ve bütçenize uygun en büyük yatağı tercih edin. En uygun yatak, yaz kış sıcaklığı koruyabilmelidir. Bu özellik uykunuzun rahatlatıcı, dinlendirici, sakinleştirici etkisini artırır. Vücut ağırlığınıza ve boyunuz uygun olan yatakları tercih edin. Yatağınızı, mutlaka deneyerek alın. Omurganızı destekleyip desteklemediği, sertliğinin uygun olup olmadığını, alacağınız yatağa yatarak, tecrübe ederek tercih edin. Terleme yapmayan, hijyenik ve antibakteriyel özelliklere sahip yatakları tercih edin.

7 ELİTVISCO YATAK ÖZELLİKLERİ VISCO DAN VISCO DAN VISCO DAN VISCO ORGANİK FERMUARLI KILIF MEDICAL CE MEDICAL S 40 DOLGU 3YIL ÇÖKMEME 10 YIL TERLETMEZ YÜZEY NON ALLERJİK ANTİ MAYT-BAKTERİ ÖRME KUMAŞ YIKANABİLİR KILIF 3 YIL GARANTİ 10 YIL GARANTİ Baş ve Boyun Desteği Yatarken Boynumuz doğru şekilde desteklenmezse kaslarda gerginlik ve yorgunluk yapar. Buda baş ağrısı ve boyun sertliğine neden olabilir. Bel Desteği Bel ağrısı yoğun olarak herkeste görülen bir ağrıdır. Yatağınız belkemiğinizi doğru pozisyonlarda doğal destekleme yapmıyorsa bel kaslarında gerginlik ve sertlik meydana gelir, bel ağrılarının artmasına ve kronikleşmesine neden olabilir. Bel açınızı rahatlatıp azaltmak için bacaklarınızı kalça ve dizlerden karına doğru bükebilirsiniz. Kalça Eklem Desteği Vücudun yatakta uygun konumda olmaması kalça ve eklem bölgesinde ağrılara neden olabilir. Sırt ve Omuz Desteği Vücudumuzun desteğini sırtımız sağlar. Doğru seçilen bir yatak doğru basınç desteği ile sırt ağrılarımızın olmasını engeller. Omurga için ideal yatış pozisyonu yüzüstü yatmamaktır, bel çukurunun formunun bozulmasına neden olur. Diz Desteği Yatağınızın en ince lokal basınca bile uyum sağlaması gerekir. Diz eklemlerindeki artan basınç eklemlerin hassaslaşmasına ve eklem iltihaplanmalarını artırır. Ayak ve Bilek Desteği Ayakta çalışmak zorunda kalan kişilerin ideal yatak seçimleri, ayak ve bilek ağrılarının oluşmasını engellediği, devamında oluşabilecek rahatsızlıkları önlemektedir.

8 neria VISCO DAN VISCO ORGANİK 40 FERMUARLI KILIF ÖRME KUMAŞ YIKANABİLİR KILIF S TERLETMEZ YÜZEY NON ALLERJİK ANTİ MAYT-BAKTERİ MEDICAL CE MEDICAL DOLGU 3YIL 3 YIL GARANTİ ÇÖKMEME 10 YIL 10 YIL GARANTİ 20 cm YÜKSEKLİK EBATLAR 90x x x x x x x x DAN 5 cm kalınlığında standartlara uygun açık hücre özelliğine sahip akıllı sünger visco ortopedik yatak. Okaliptüs ağacından elde edilen doğal etki sunan selülozik iplikten üretilmiştir. Tencel yatak kılıfı. Yıkanabilir fermuarlı kılıf. Vücut ısısını korur, uyku için ideal sıcaklık verir, hijyeniktir. Kimyasal içermez, sentetik değildir, tamamen doğaldır.

9 VISCO DAN VISCO ORGANİK saba 40 FERMUARLI KILIF ÖRME KUMAŞ YIKANABİLİR KILIF S TERLETMEZ YÜZEY NON ALLERJİK ANTİ MAYT-BAKTERİ MEDICAL CE MEDICAL DOLGU 3YIL 3 YIL GARANTİ ÇÖKMEME 10 YIL 10 YIL GARANTİ 23 cm YÜKSEKLİK 70 DAN 7 cm kalınlığında standartlara uygun açık hücre özelliğine sahip akıllı sünger visco ortopedik yatak. Yıkanabilir fermuarlı kılıf. Nem emme özelliğine sahip, vücut sıcaklığını muhafaza eder. Yazın serin kışın sıcak uyku ortamı sağlar. Maytların çoğalmasını engeller. Antialerjik vücut dostudur. EBATLAR 90x x x x x x x x200

10 NEVA VISCO DAN VISCO ORGANİK 40 FERMUARLI KILIF ÖRME KUMAŞ YIKANABİLİR KILIF S TERLETMEZ YÜZEY NON ALLERJİK ANTİ MAYT-BAKTERİ MEDICAL CE MEDICAL DOLGU 3YIL 3 YIL GARANTİ ÇÖKMEME 10 YIL 10 YIL GARANTİ 20 cm YÜKSEKLİK EBATLAR 90x x x x x x x x DAN 7 cm kalınlığında standartlara uygun açık hücre özelliğine sahip akıllı sünger visco ortopedik yatak. Aloe Vera özlü örme, yıkanabilir fermuarlı kılıf, yatak kılıfı. Cildin yenilenmesine yardımcı olur. Ciltte doğal nem dengesine katkı sağlar. Cildin esneklik ve tazeliğini korur. Dinlendirici uyku sağlar.

11 VISCO DAN VISCO ORGANİK ikon FERMUARLI KILIF ÖRME KUMAŞ 40 YIKANABİLİR KILIF S TERLETMEZ YÜZEY NON ALLERJİK ANTİ MAYT-BAKTERİ MEDICAL CE MEDICAL DOLGU 3YIL 3 YIL GARANTİ ÇÖKMEME 10 YIL 10 YIL GARANTİ 26 cm YÜKSEKLİK 100 DAN 9 cm yüksekliğinde açık hücre özelliğinde sahip akıllı sünger visco ortopedik yatak. 50 DAN yüksek çözünürlüklü sünger ile üst düzey destek. Fazla kilolular için ideal sağlıklı visco yatak 3D örme kumaş özelliği ile aşırı terlemeyi önler EBATLAR 90x x x x x x x x200

12 FLORA VISCO DAN VISCO ORGANİK 40 FERMUARLI KILIF ÖRME KUMAŞ YIKANABİLİR KILIF S TERLETMEZ YÜZEY NON ALLERJİK ANTİ MAYT-BAKTERİ MEDICAL CE MEDICAL DOLGU 3YIL 3 YIL GARANTİ ÇÖKMEME 10 YIL 10 YIL GARANTİ 20 cm YÜKSEKLİK EBATLAR 90x x x x x x x x DAN 5 cm kalınlığında standartlara uygun açık hücre özelliğine sahip akıllı sünger visco ortopedik yatak. Organik Pamuk örme kumaştan yıkanabilir fermuarlı kılıf, yatak kılıfı. Zararlı bakteri, mantar ve toz akarlarının gelişiminin önlenmesinde etkilidir. Toz akarlarının alerjik etkilerini azaltır. Bakteri, sonucu istenmeyen koku oluşumunu azaltır. Alerjik bünyeler için koruyucu ve rahatlatıcı uyku sağlar.

13 VISCO DAN VISCO ORGANİK lavi PAD 40 FERMUARLI KILIF ÖRME KUMAŞ YIKANABİLİR KILIF S TERLETMEZ YÜZEY NON ALLERJİK ANTİ MAYT-BAKTERİ MEDICAL CE MEDICAL DOLGU 3YIL 3 YIL GARANTİ ÇÖKMEME 10 YIL 10 YIL GARANTİ 5-7 cm YÜKSEKLİK 60 DAN 5 ve 7 cm iki farklı yüksekliğe sahip akıllı sünger visco ped. Vücut şekline ve ısıya duyarlı, terletmeyen açık hücre özelliği. Omurga destekleme özelliği ile eklem rahatsızlıklarını önleyici. Antibakteriyel ve Antialerjik özellik Uyku esnasında istenmeyen hareketleri azaltan özellik. Yıkanabilir fermuarlı kılıf. EBATLAR 90x x x x x x x x200

14 Rüya VISCO ORGANİK FERMUARLI KILIF ÖRME KUMAŞ 40 YIKANABİLİR KILIF S TERLETMEZ YÜZEY NON ALLERJİK ANTİ MAYT-BAKTERİ MEDICAL CE MEDICAL DOLGU 3YIL 3 YIL GARANTİ ÇÖKMEME 10 YIL 10 YIL GARANTİ 10 cm YÜKSEKLİK EBATLAR 60x120 70x130 70x140 80x130 80x140 Zararlı bakteri, mantar ve toz akarlarının gelişiminin önlenmesinde etkilidir. Toz akarlarının alerjik etkilerini azaltır. Bakteri, sonucu istenmeyen koku oluşumunu azaltır. Alerjik bünyeler için koruyucu ve rahatlatıcı uyku sağlar. Organik pamuk örme kumaştan Yıkanabilir fermuarlı kılıf.

15 Nazlı VISCO ORGANİK FERMUARLI KILIF ÖRME KUMAŞ 40 YIKANABİLİR KILIF S TERLETMEZ YÜZEY NON ALLERJİK ANTİ MAYT-BAKTERİ MEDICAL CE MEDICAL DOLGU 3YIL 3 YIL GARANTİ ÇÖKMEME 10 YIL 10 YIL GARANTİ 15 cm YÜKSEKLİK Okaliptüs ağacından elde edilen doğal etki sunan selülozik iplikten üretilmiştir. Tencel yatak kılıfı. Yıkanabilir fermuarlı kılıf. Vücut ısısını korur, uyku için ideal sıcaklık verir, hijyeniktir. Kimyasal içermez, sentetik değildir, tamamen doğaldır. EBATLAR 60x120 70x130 70x140 80x130 80x140

16 flora Visco malzemeden üretilmiş kılıfı örme kumaştan yapılmıştır. Visco hafızalı sünger açık hücre özelliği ile baş, boyun ve omuz ağırlığınız ile vücut ısınızı algılar baş ve boynun tam şeklini alır. Sırt boyun ağrılarını giderir ve neden olmaz, horlama ve uykusuzluğa neden olmaz. Sağlıklı uyku verir, örme kılıf çıkabilir ve kolay yıkananabilir. VIOLIT A, C, E Vitaminlerinin yatığa uygulanması ile baş ve boyun ağrılarınızın sağlığının yanında, anti-aging özelliği ile yaşlandırmayı geciktirici. Cilt dostu, enerji verir, huzurlu uyku imkanı sağlar. Uyurken A, C, E vitaminlerinin faydalarından yararlanmanızı sağlar.

17 bamboo Bamboo liflerinden üretilen kumaş özelliği ile bakterilerin barınması ve çoğalması engellenir. Gün boyunca vücutta biriken statik elektriğin, gece rahat uyumanızı sağlayacak statik elektriği absorbe edecek bamboo lifleri bulunmaktadır. Bamboo lifinin doğal lif olması nedeniyle hijyenik ve anti-alerjiktir. Şık örme kumaşı fermuarlı yıkanabilme özelliğine sahiptir. Fresh İki taraflı kullanım özelliği, ister visko kısmını, isterseniz jelli visko kısmını kullanabilirsiniz. En sıcak günlerde bile terletmeyen özellik Jel tabaka vücuda temas eder ısıyı alır, terlemeyi engeller. Şık örme kumaşı fermuarlı yıkanabilme özelliğine sahiptir.

18 Rönesans BAZA Çelik konstrüksiyon Emniyetli amortisör, kilit sistemi Geniş ergonomik iç hacim yerden teması kesen ayaklar. firuze BAZA Çelik konstrüksiyon Emniyetli amortisör, kilit sistemi Geniş ergonomik iç hacim yerden teması kesen ayaklar.

19 EBRU BAŞLIK OCEAN BAŞLIK beril BAŞLIK mine BAŞLIK ASUR BAŞLIK

20 UYKUNUZDA HUZUR ARIYORSANIZ DOĞRU ADRESTESİNİZ PRATİK PAKETLEME SİSTEMİ ELİTVISCO yataklarınızın size ulaştırılmasında da yataklarında kullandıkları üstün teknolojiyi sizlere sunmaktadır. Standart taşıma tekniklerinden kaynaklı kirlenme, yıpranma, yırtılma ve hijyen problemleri ortadan kaldırılmaktadır. ELİTVISCO son teknoloji kullanılarak vakumlu paketleme yapar. Paketleme esnasında ve sonrasında yatağınıza ilk temas eden siz olursunuz. Pratik Paketleme Sistemi sayesinde yatağınızın nakliyesinde ve evinizde taşınmasında güçlük çekmezsiniz. ÜRETİM İSTEM YATAK FABRİKASI Ağaç İşleri San. Sit Sk. No:14 Ostim/Ankara VAKUMLU RULO PAKET MEDICAL CE MEDICAL FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI Mustafa Kemal Mah Sk. (Eski 27. Sk.) 29/A Çankaya/Ankara Tel : (312) Fax : (312) YETKİLİ BAYİ DOLGU 3YIL 3 YIL ÇÖKMEME 10 YIL 10 YIL Yataklarımız paketi açıldıktan 15 sn. sonra kendisi kullanılabilecek duruma gelir sn 5 sn 15 sn Yatağınızın tam yatılabilir duruma gelmesi oda sıcaklığına bağlı olarak 3-6 saati bulabilir. ELİTVISCO önceden haber vermeden ürün kumaş desenini, ürün iç modellerini değiştirme hakkına sahiptir. Baskıdan kaynaklı hatalardan ELİTVISCO sorumlu tutulamaz.

Elit Uyku Zamanı E L İ T YA T A K

Elit Uyku Zamanı E L İ T YA T A K Elit Uyku Zamanı ELİTYATAK, sağlıklı ve elit bir uyku için sürekli kendisini yenileyen teknolojisiyle en mükemmeli sizler için üretmektedir. Beklentilerinizi karşılayabilmek için uzman bir kadro ile çalışan

Detaylı

Yatak Alırken. Lateks (Kauçuk) Yatak nedir? İyi Bir Uyku için. Visco Yatak nedir?

Yatak Alırken. Lateks (Kauçuk) Yatak nedir? İyi Bir Uyku için. Visco Yatak nedir? SÜNSA Yatak Müşteri taleplerine uygun, zengin ürün çeşitleriyle, 1979 yılından bugüne sektöründeki konumunu, güvenilirlik zemininde güçlendiren SÜN-SA Yatak, ev dekorasyonu alanında hizmet kalitesinden

Detaylı

NET %10 SON GÜN 31 MART

NET %10 SON GÜN 31 MART % NET 30 %10 SON GÜN 31 MART 1 İçerik Bambi, Home Textile ürünlerini modern üretim araçlarını gelenekselin tecrübesinden faydalanarak doğallık çizgisinden ödün vermeden en kaliteli malzemeleri kullanarak

Detaylı

Sleep well. Move better.

Sleep well. Move better. Sleep well. Move better. Sleep well. Slow Motion Yatakları Günlük hayatımız giderek yoğunlaşmakta, sorumluluklarımız artmakta, çalışma saatlerimiz eskisine oranla daha uzun olup, buna karşın daha az uyumaktayız.

Detaylı

hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri

hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri İşbir Yatak, yaptığı AR-GE çalışmaları sonrasında sektörde bir devrim niteliğinde olan viskoelastik malzemeyi üretti.

Detaylı

HAKKIMIZDA Bedpark ta biz...

HAKKIMIZDA Bedpark ta biz... www.bedpark.com.tr HAKKIMIZDA Bedpark ta biz... Uykuyu da yatakları da çok seviyoruz. Dolayısıyla işimizi aşkla yapıyoruz. İnsanların konforlu yataklarda rahatça uyuyup mutlu uyandığı güzel bir gelecek

Detaylı

CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR;

CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR; CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR; KOD / BOYUT CP 001 60X40X16 NASA tarafından üretilen memory foam (hafızalı sünger) adı verilen viscoelastik malzemeden yapılmıştır.memory Foam yastığının en önemli

Detaylı

Setler. www.oztaskin.com.tr

Setler. www.oztaskin.com.tr Setler 4 Asos Set 5 6 Royal Silver Set 7 8 Royal Bamboo Set 9 10 Visco Royal Set 11 12 Cashmere Set 13 14 Cool Set 15 16 Capri Soft Set 17 18 Leon Set 19 20 Smartwool Set 21 Nilüfer King Baza 22 Yataklar

Detaylı

Mükemmel form, kusursuz konfor!

Mükemmel form, kusursuz konfor! Mükemmel form, kusursuz konfor! Urün yelpazemizde yer alan ve en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan FlexiForm, 14 ile 60 dansite (yoğunluk- kg/m3) arasında üretilebilen konvansiyonel sünger çeşitlerini

Detaylı

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu LEEEPEASY 2016 Yatak Koleksiyonu Diamond Europed Pedli ve dolgun görünümüyle eşsiz konfor sunar. Üst yüzey içerisinde bulunan ekstra sünger katman uyku pedi ile vücudun ergonomik yapısını korur. Ultra

Detaylı

Otel Ürünleri Kataloğu

Otel Ürünleri Kataloğu Otel Ürünleri Kataloğu Yay Sistemleri Dünyada en çok kullanılan klasik Bonnell yay sistemi. Talep edildiği takdirde yatak kumaşı veya tüm yatak katmanlarında alev geciktirici özellikte hammaddeler kullanılır.

Detaylı

Elit & Platin Baza MDF

Elit & Platin Baza MDF Elit & Platin Baza MDF 90x190 569 90x200 587 100x200 620 120x200 690 140x190 Ç.P 1.052 140x200 Ç.P 1.070 150x200 Ç.P 1.087 160x200 Ç.P 1.104 180x200 Ç.P 1.173 200x200 Ç.P 1.242 Fiyatlara yatak ve başlık

Detaylı

Atom Star Yatak Organic Mattress Ürün Kodu: 423

Atom Star Yatak Organic Mattress Ürün Kodu: 423 Atom Star Yatak Organic Mattress Ürün Kodu: 423 * Atom Star yatak ile unutulmaz bir uyku... * Uzun yıllar mukavemeti bozulmayan hasır yay kullanılmıştır. * Yüzeysel Doğal Pamuk işlemeli kumaş... * Terlemeyi

Detaylı

Değişimin başladığı yer. The place where change starts

Değişimin başladığı yer. The place where change starts Değişimin başladığı yer The place where change starts 1915 New York City New Polo Bedding Factory Birileri gelir, dünyayı değiştirir... Birileri bazen bir düşünceyle gelir, değiştirir dünyayı... Bazen

Detaylı

elegance elagance başlık / damask yatak / mina kanyon baza

elegance elagance başlık / damask yatak / mina kanyon baza elegance elagance başlık / damask yatak / mina kanyon baza Elegance yatak seti, modern mekânlar için özenle ve titizlikle sizlerin rahatlığı düşünülerek tasarlanmış özel bir üründür. Elegance yatak seti,

Detaylı

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi www.kugufethiye.com Kuğu Çamaşır Yıkama Fabrikası Tatil köyleri ve Otel tekstillerinin yıkama hizmetini modern çamaşırhanesinde

Detaylı

olivia sofa set Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105

olivia sofa set Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105 2018 Collection olivia sofa ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105 02 olivia sofa / olivia koltuk takımı www.sevyat.com 03 valente sofa ÜÇLÜ G/W: 248

Detaylı

Evlerde huzurun Abc si...

Evlerde huzurun Abc si... Evlerde huzurun Abc si... Her sabah, yeni bir güzelliğe uyanmaktır. Abc sleep concept, tüm yatak üretiminde, Kanserojen içermeyen, D2 Normuna sahip Hot Melt (Su bazlı yapıştırıcı) kullanmaktadır. Hot Melt

Detaylı

2015 Mattresses Collection

2015 Mattresses Collection 3 güzel bir geleceğe uyanmak için! Uyku, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için vazgeçilmezdir. Kendinize en uygun yatağı almanız, yaşam kaliteniz ve sağlığınız için yapacağınız en iyi yatırımdır, özellikle

Detaylı

Sağlıklı uyku için...

Sağlıklı uyku için... Sağlıklı uyku için... Yatak - Baza - Başlık www.ervabaza.com Yatak odanızı düzenleyip yer açmanın zamanı Tek ve çift kişilik bazalar özenle üretilen yataklarımızla birlikte dayanıklı ve uzun ömürlü olarak

Detaylı

Evlerde huzurun Abc si...

Evlerde huzurun Abc si... Evlerde huzurun Abc si... Her sabah, yeni bir güzelliğe uyanmaktır. Abc sleep concept, tüm yatak üretiminde, Kanserojen içermeyen, D2 Normuna sahip Hot Melt (Su bazlı yapıştırıcı) kullanmaktadır. Hot Melt

Detaylı

Su / Hasta Değil Susuzsunuz adlı kitapta suyun önemi anlatılıyor ve yazara göre vücudumuz tam 46 nedenle suya ihtiyaç duyuyor.

Su / Hasta Değil Susuzsunuz adlı kitapta suyun önemi anlatılıyor ve yazara göre vücudumuz tam 46 nedenle suya ihtiyaç duyuyor. Su / Hasta Değil Susuzsunuz adlı kitapta suyun önemi anlatılıyor ve yazara göre vücudumuz tam 46 nedenle suya ihtiyaç duyuyor. 1- Hiçbir şey susuz yaşayamaz. 2- Göreceli su yetersizliği vücudun bazı fonksiyonlarını

Detaylı

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab Me Too Koleksiyonu Tasarım Nurus D Lab Dünyanın en iyi kişisel koltuklarından biri. İnsan anatomisi uzun süre oturmaya uygun olmasa da hayatımızın en az 15 yılını oturarak geçiyoruz. Bu sürecin sağlığımız

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOG

ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOG ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOG Güzel ve Sağlıklı bir uyku için... Stresten uzak durun... Uyku vaktiniz gelse de uykunuz gelmediyse sizi rahatlatacağını ve günün gerginliğinden arındıracağını bildiğiniz

Detaylı

BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK İPEKSİ UYKULARLA BİRLEŞTİ

BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK İPEKSİ UYKULARLA BİRLEŞTİ BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK İPEKSİ UYKULARLA BİRLEŞTİ 7 - ÖRME KUMAŞ - İPEK DOLGU - KUŞ TÜYÜ SÜNGER - VISCO FRESH - LATEX - VISCO 7- PAKET YAY SİSTEMİ... Multi Touch PAKET YAY TEKNOLOJİSİ Çok Noktalı Bağımsız

Detaylı

CARDİMO UYKU TEKNOLOJİLERİ İLE RAHAT BİR UYKUYU GARANTİYE ALIN

CARDİMO UYKU TEKNOLOJİLERİ İLE RAHAT BİR UYKUYU GARANTİYE ALIN CARDİMO UYKU TEKNOLOJİLERİ İLE RAHAT BİR UYKUYU GARANTİYE ALIN DAHA SAĞLIKLI UYKU İÇİN YARATICI ÇÖZÜMLER. CARDİMO UYKU TEKNOLOJİLERİ İLE RAHAT BİR UYKUYU GARANTİYE ALIN Günlük uyku düzenimiz, verimli

Detaylı

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Me Too Kullanım ve Montaj Kılavuzu Her açıdan mükemmel Me Too, bedeni mükemmel șekilde tamamlar ve çalıșma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan

Detaylı

mutlu başlamanın yolu huzurlu bir uykudan geçer

mutlu başlamanın yolu huzurlu bir uykudan geçer mutlu ve zinde bir güne başlamanın yolu huzurlu bir uykudan geçer sağlıklı uyku dostu... mutlu ve zinde bir güne başlamanın yolu, huzurlu bir uykudan geçer... Uyku konforunuz, genel sağlığınız adına çok

Detaylı

Perakende. Fiyat Listesi

Perakende. Fiyat Listesi Perakende 2016 Fiyat Listesi Neden Yatağımızı Değiştirmeliyiz? Omurga ağrıları ile uyanıyorsanız, Yatağınızda yer yer çökmeler varsa, Uyandığınızda yorgunluk hissi duyuyorsanız, Yatağınızı 5 yılı aşkındır

Detaylı

Hep m z sabah uyandığımızda d nlenm ş ve yen b r güne hazır kalkmak ster z...

Hep m z sabah uyandığımızda d nlenm ş ve yen b r güne hazır kalkmak ster z... ürün kataloğu 14 Hep m z sabah uyandığımızda d nlenm ş ve yen b r güne hazır kalkmak ster z... D nlenm ş ve güzel b r uyku ç n en öneml şey, tab k yatağınızdır. B sco Yatak, s ze uygun konforda farklı

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN.

The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN. The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN MEDICAL PRODUCT www.lebenmann.com HASTA POZİSYON YASTIK SETİ Ürün Özellikleri asta pozisyon yastığı; hastanelerde bulunan kliniklerde, yoğun bakım

Detaylı

Laressa Yatak, sağlıklı bir uyku için doğru tasarlanmış ve kaliteli yatak ürünlerinin önemini bilerek araştırıyor, üretiyor.

Laressa Yatak, sağlıklı bir uyku için doğru tasarlanmış ve kaliteli yatak ürünlerinin önemini bilerek araştırıyor, üretiyor. Kökleri 1973 yılında kurulan Üçler Mefruşat a uzanan, Ankara Yatak ve Kapitone Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak 1992 den beri yatak ve mobilya pazarında faaliyet gösteren şirketimiz 2005 yılında oluşturduğu

Detaylı

www.valerimobilya.com ROSE Yatak Odası 2 2 Kapaklı Sürgülü Dolap 2165 2490 655 2 Kapaklı XL Sürgülü Dolap 2165 2640 655 Karyola 1341 1930 2045 Tuvalet Masası 1542 1270 462 Komodin 430 634 468 Puf 420 370

Detaylı

Omuz ısıtma yastığı. Kullanım talimatı. Tchibo GmbH D Hamburg 88183FV05X07VI

Omuz ısıtma yastığı. Kullanım talimatı. Tchibo GmbH D Hamburg 88183FV05X07VI Omuz ısıtma yastığı tr Kullanım talimatı Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88183FV05X07VI 2016-07 333 429 Değerli Müşterimiz! Yeni omuz ısıtma yastığınız boyun ve omuz alanınızın etrafını rahat bir şekilde sarar.

Detaylı

BAZA-AR K O L E K S İ Y O N.

BAZA-AR K O L E K S İ Y O N. BAZA-AR M O D E R N Ş I K E S T E T İ K K O N F O R L U 2 0 1 0 K O L E K S İ Y O N 2010 KOLEKSİYON Kayseri Fabrika Organize San. Böl. 18. Cad. No : 21 / KAYSERİ Tel: +90 352 321 33 28 Faks: +90 352 321

Detaylı

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu -Broşür- Buğday Çimi Suyu Hakkında Vücudumuz her gün 25 milyon yeni hücre oluşturur. Bu, yaklaşık olarak her yıl 9 milyar yeni hücre demektir. 9 milyar yeni hücre, yalnızca

Detaylı

SCHLAF SHÖN. Neden KUNST Bedding i tercih etmelisiniz?

SCHLAF SHÖN. Neden KUNST Bedding i tercih etmelisiniz? Neden KUNST Bedding i tercih etmelisiniz? Çünkü ortalama ömrümüzün üçte birini uyuyarak geçirdiğimizi düşünürsek, uykunun hayatımızda ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlayabiliriz. Uyku, pasif bir dinlenme

Detaylı

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK...

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... Koşulsuz müşteri memnuniyetinin ilk halkası, doğru hammade seçimi ve yüksek standartlarda kalite kontrol mekanizmasıdır. Bunun bilinci ile üretici firmalarımızı

Detaylı

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat Uneo Koleksiyonu Tasarım Martin Ballendat Ağırlığınıza otomatik uyum sağlayan en iyi performans koltuklarından biri. Uneo, ağırlığınıza uyum sağlamanın yanı sıra vücut ölçülerinize göre ayarlayabileceğiniz,

Detaylı

2015 uyku koleksiyonu

2015 uyku koleksiyonu 2015 uyku koleksiyonu Artık uykunuz kesintisiz olacak. Yatağınızla sadece uykunuzu değil aslında hayatınızı paylaşıyorsunuz. Ona emanet ettiğiniz vücudunuzu, organik pamuktan yapılmış doğal bir yatağın

Detaylı

Modüler Buharsız Sauna

Modüler Buharsız Sauna Modüler Buharsız Sauna SunCare Buharsız Sauna Teknolojisi SunCare Buharsız Sauna Teknolojisi SunCare Buharsız Sauna Sistemleri sauna anlayışına yepyeni bir bakış getirmek amacı ile tamamıyla güneş ışınları

Detaylı

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK...

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... Koşulsuz müşteri memnuniyetinin ilk halkası, doğru hammade seçimi ve yüksek standartlarda kalite kontrol mekanizmasıdır. Bunun bilinci ile üretici firmalarımızı

Detaylı

2016/1 KIŞ/İLKBAHAR KOLEKSİYONU

2016/1 KIŞ/İLKBAHAR KOLEKSİYONU 2016/1 KIŞ/İLKBAHAR KOLEKSİYONU TÜM YATAKLARDA % KDV İNDİRİMİ 2+2 YIL Dolgu Garantisi 10 YIL Yay Garantisi Selena bir markasıdır. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun

Detaylı

27 yıllık tecrübe... Uykunun en tatlı hali

27 yıllık tecrübe... Uykunun en tatlı hali Koşulsuz müşteri memnuniyetinin ilk halkası, doğru hammadde seçimi ve yüksek standartlarda kalite kontrol mekanizmasıdır. Bunun bilinci ile her bir hammaddemizi ve üretici firmayı özenle seçeriz. Bunun

Detaylı

TÜM YATAKLARDA SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU. KDV indirimi. Perakende fiyat listesi.

TÜM YATAKLARDA SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU. KDV indirimi. Perakende fiyat listesi. TÜM YATAKLARDA SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU KDV indirimi Perakende fiyat listesi. 2+2 Dolgu Garantisi 10 Yay Garantisi Selena bir markasıdır. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza

Detaylı

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06 Grandë Taşıma ML1005 Lüx ve Zerafet 0-13 kg arası kullanım Özel Alüminyum tutma kolu Anne kucağı formu Açılır - Kapanır güneşlik Darbe emici gövde 3 noktalı özel emniyet kemeri Darbe emici emniyet kemer

Detaylı

Diş hekimlerinde Bel Ağrısından Korunma

Diş hekimlerinde Bel Ağrısından Korunma Diş hekimlerinde Bel Ağrısından Korunma Hastalığın en güzel ilacı, o hastalıktan korunmanın çarelerini öğrenmektir. HİPOKRAT Bu sunumun amacı; bel ağrısından korunmak için doğru oturuş, doğru çalışma ve

Detaylı

Walkmaxx le attığınız her adımla, hafif bir şekilde öne ve arkaya doğru salındığınızı hissedeceksiniz.

Walkmaxx le attığınız her adımla, hafif bir şekilde öne ve arkaya doğru salındığınızı hissedeceksiniz. Kasları çalıştırmak ve sırt bölgesindeki ağrıları engellemek için Walkmaxx Yürüyüş ve Fitness Ayakkabıları Günümüzün büyük kısmında ayakkabı kullanırız. Peki, kullandığımız ayakkabıların kaslarımızı güçlendirmesi,

Detaylı

yaşadığınız her yerde... yeni ürünler

yaşadığınız her yerde... yeni ürünler yaşadığınız her yerde... yeni ürünler 2015 2 PYT 102-125 Enjoy Yatak Odası Sürgülü Dolap 2155 2487 655 Yüksek Şifonyer 1210 604 486 Tuvalet Masası 1298 1397 538 Sol Komodin 321 606 494 Karyola 1207 2919

Detaylı

İYİ BİR UYKU İÇİN EN GÜZELİ ŞİMDİ VARAN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ 2017/2. TÜM YATAK, BAZA, BAŞLIK ve EV TEKSTİLİNDE

İYİ BİR UYKU İÇİN EN GÜZELİ ŞİMDİ VARAN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ 2017/2. TÜM YATAK, BAZA, BAŞLIK ve EV TEKSTİLİNDE PERAKENDE LİSTESİ 207/2 45 İYİ BİR UYKU İÇİN EN GÜZELİ ŞİMDİ e VARAN TÜM, BAZA, BAŞLIK ve EV TEKSTİLİNDE Laressa da Sonbahar Fırsatları 45 45 40 Kökleri, 973 yılında kurulan Üçler Mefruşat a uzanan Ankara

Detaylı

Breeze Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg

Breeze Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg Breeze Koleksiyonu Tasarım Justus Kolberg Farklı çalışma stilleri için akıllı performans koltuğu. Oturarak çalışmanın sebep olduğu sağlık problemlerini en aza indirmek amacıyla tasarladığımız Breeze, doğru

Detaylı

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Core Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlık ve konfor bir arada Core, ayarlanabilir sırt yüksekliği ile farklı vücut ölçülerine sahip bireylere sağlıklı bir șekilde uyum sağlar. Core, Pro-Support ve Dyna-Support

Detaylı

Train Aktif Destekleri Daha hızlı hareket için. Motion is life. www.bauerfeind.com. Motion is life. www.bauerfeind.com

Train Aktif Destekleri Daha hızlı hareket için. Motion is life. www.bauerfeind.com. Motion is life. www.bauerfeind.com DESTEKLER VE ORTEZLER KOMPRESYON ÇORAPLARI TABANLIK VE AYAKKABILAR ÖLÇÜM TEKNOLOJİ S İ DESTEKLER VE ORTEZLER Rev. 0-03/10_19000060009012 Bauerfeind AG Triebeser Strasse 16 07937 Zeulenroda-Triebes Germany

Detaylı

Turtop Tekstil Mefruşat San. ve Tic. Ltd.Şti. Tel +90(232) 4676696 Fax: +90(232) 4676697 www.turtopsoftplay.com info@turtopsoftplay.

Turtop Tekstil Mefruşat San. ve Tic. Ltd.Şti. Tel +90(232) 4676696 Fax: +90(232) 4676697 www.turtopsoftplay.com info@turtopsoftplay. TURTOP Tekstil olarak çocukların eğitimi, öğretimi ve oyunlarında yardımcı olacak, zekalarını geliştirecek, hem oyun hem de dinlenme zamanlarında kullanabilecekleri ürünler imal etmekte ve Avrupa da bulunan

Detaylı

Uykusuzluk, Nedenleri ve Çözüm Önerileri. GRUP UYKUSUZLAR Todup D2 Danışman: Prof.Dr. Murat KASAP

Uykusuzluk, Nedenleri ve Çözüm Önerileri. GRUP UYKUSUZLAR Todup D2 Danışman: Prof.Dr. Murat KASAP Uykusuzluk, Nedenleri ve Çözüm Önerileri GRUP UYKUSUZLAR Todup D2 Danışman: Prof.Dr. Murat KASAP Uyku nedir? Vücudumuzun dinlenmesi, beynimizin mola verebilmesi için gerekli olan bir döngüdür. İnsan ömrünün

Detaylı

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Breeze Kullanım ve Montaj Kılavuzu Yeni çalıșma trendlerinin akıllı koltuğu Breeze, çalıșma hayatında değișken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze,

Detaylı

www.scalaturkiye.com.tr

www.scalaturkiye.com.tr www.scalaturkiye.com.tr Giriş Bayan iç çamaşırları, gecelikleri ve korse alanında dünyanın en ünlü üreticilerinden olan Scala, yıllar süren araştırma ve geliştirme faaliyetlerinden sonra, devrim niteliği

Detaylı

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg Core Koleksiyonu Tasarım Justus Kolberg Sağlık ve konfor bir arada. Core, uzun süreli çalışmaların sebep olduğu yorgunluğu ve sağlık sorunları riskini azaltan bir performans koltuğudur. Yüksek kalite ve

Detaylı

TEMEL İSG Elle Kaldırma ve Taşıma İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği

TEMEL İSG Elle Kaldırma ve Taşıma İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği TEMEL İSG Elle Kaldırma ve Taşıma İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Ders Nu: 35 www.ustadlar.com.tr Elle Kaldırma ve Taşıma İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Konu; Elle Kaldırma ve Taşıma İşlerinde İş

Detaylı

PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ

PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ 17.02.2014 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ Yrd. Doç. Dr. Aydoğan: Uykusuzluk Sağlık Sorunlarına Davetiye Çıkarıyor Güzel bir uykunun önemini en iyi uykusuzluk çekenler bilir. Güzel, dinlendirici bir uyku,

Detaylı

Günümüzde diş ve diş eti hastalıkları bütün dünyada yaygın ve önemli bir sorundur. Çünkü ağız ve diş sağlığı genel sağlığımızla yakından ilişkilidir.

Günümüzde diş ve diş eti hastalıkları bütün dünyada yaygın ve önemli bir sorundur. Çünkü ağız ve diş sağlığı genel sağlığımızla yakından ilişkilidir. Ağız ve Diş Sağlığı Günümüzde diş ve diş eti hastalıkları bütün dünyada yaygın ve önemli bir sorundur. Çünkü ağız ve diş sağlığı genel sağlığımızla yakından ilişkilidir. Ağız sağlığı: Dişler ve onları

Detaylı

DOLPHIN EL MASAJ ALETİ KULLANMA KILAVUZU

DOLPHIN EL MASAJ ALETİ KULLANMA KILAVUZU DOLPHIN EL MASAJ ALETİ KULLANMA KILAVUZU Kullanım talimatları: Lütfen bu kitabı iyi muhafaza ediniz. Sağlığınızın keyfini çıkarmaya buradan başlayabilirsiniz 1 Masaj Prensibi Masaj, Geleneksel Çin Tıbbının

Detaylı

DORUK OTEL TEKSTİLİ 2015 KATALOĞU

DORUK OTEL TEKSTİLİ 2015 KATALOĞU DORUK OTEL TEKSTİLİ 2015 KATALOĞU HAVLU GRUBU LİNEN GRUBU YASTIK GRUBU RESTAURANT SPA GRUBU TEK KULLANIMLIK ÜRÜNLER OTEL YATAKLARI DİGER ÜRÜNLER OTEL HAVLULARI %100 Pamuk. %100 Hidrofil,özelliği kazandırılmıştır.

Detaylı

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

30.12.2014. Anne Sütünün Önemi. 10.Sınıf Kadın Sağlığı Hastalıkları ve Bakımı. Anne Sütünün Önemi. Anne Sütünün Önemi. Anne Sütünün Önemi

30.12.2014. Anne Sütünün Önemi. 10.Sınıf Kadın Sağlığı Hastalıkları ve Bakımı. Anne Sütünün Önemi. Anne Sütünün Önemi. Anne Sütünün Önemi 10.Sınıf Kadın Sağlığı Hastalıkları ve Bakımı 15.Hafta ( 22-26 / 12 / 2014 ) ANNE SÜTÜNÜN ÖNEMİ VE ÖZELLİKLERİ Slayt No: 22 Bebeğin bağışıklık sisteminin gelişimini kolaylaştırır. Bebekte kulak enfeksiyonları

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

Isıtıcı atkı. Kullanım talimatı. Tchibo GmbH D Hamburg 82651HB55XV

Isıtıcı atkı. Kullanım talimatı. Tchibo GmbH D Hamburg 82651HB55XV Isıtıcı atkı tr Kullanım talimatı Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82651HB55XV 2015-06 322 833 Değerli Müşterimiz! Yeni ısıtıcı atkınız boyun ve omuz alanınızın etrafını rahat bir şekilde sarar. Isıtıcı atkıda,

Detaylı

doğal dolgu ile yastık

doğal dolgu ile yastık türk doğal dolgu ile yastık Doğa Muhtemelen etki eden kuvvetlerin Isınmak ve serinlemek için Yastık Örneğin Yardımcı Boyun gerginliği, Omuz-kol ağrısı, Sırt ve kalça problemleri, Karın ve adet ağrısı,

Detaylı

SOĞUK UYGULAMA TALİMATI

SOĞUK UYGULAMA TALİMATI SAYFA NO 1/5 1. AMAÇ: Vücut ısısını düşürmek, bölgenin ısısını düşürerek gelen kan akımını azaltmak, doku metabolizmasını yavaşlatmak, vazokontrüksiyon ve anestezik etki yaratarak ağrı duygusunu azaltmaktır.

Detaylı

EKSTRA İNDİRİM. Belirli ürünlerde KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

EKSTRA İNDİRİM. Belirli ürünlerde KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. İNDİRİM EKSTRA Belirli ürünlerde KIŞ KOLEKSİYONU Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen

Detaylı

BESLENME VE UYKU DÜZENİNİN SINAV İÇİN ÖNEMİ

BESLENME VE UYKU DÜZENİNİN SINAV İÇİN ÖNEMİ BESLENME VE UYKU DÜZENİNİN SINAV İÇİN ÖNEMİ Beslenme ve uyku düzeni ders çalışma süreci ve sınavlar için çok önemlidir. Zihinsel ve bedensel enerjiyi en fazla etkileyen faktörlerden biri yemek yeme biçimidir.

Detaylı

Sağlıklı uyu, mutlu yaşa...

Sağlıklı uyu, mutlu yaşa... Sağlıklı uyu, mutlu yaşa... İndex Venüs Set SETLER 06-09 YATAKLAR Safran 81-82 King Set 10-13 Venedik 83-84 Oregon Set 14-17 Viscolex 85-86 Prestige Set 18-21 Visco Medical 87-88 Nevada Set 22-25 Visco

Detaylı

NEVRESİM TAKIMLARI İÇİN TENCEL ELYAF PORTFÖYÜ Cenk Durakçay, 2 Haziran 2015, Bursa

NEVRESİM TAKIMLARI İÇİN TENCEL ELYAF PORTFÖYÜ Cenk Durakçay, 2 Haziran 2015, Bursa 1 NEVRESİM TAKIMLARI İÇİN TENCEL ELYAF PORTFÖYÜ Cenk Durakçay, 2 Haziran 2015, Bursa Mükemmel bir uyku için botanik yatak YASTIK NEVRESİM YORGAN ALEZ ÇARŞAF YATAK 2 Rahat bir uyku için gerekenler Nem yönetimi

Detaylı

İŞYERİ EGZERSİZLERİ. Hazırlayan: Uzman Fizyoterapist Meral HAZIR

İŞYERİ EGZERSİZLERİ. Hazırlayan: Uzman Fizyoterapist Meral HAZIR İŞYERİ EGZERSİZLERİ Hazırlayan: Uzman Fizyoterapist Meral HAZIR EGZERSİZLERİ Günümüzde, özellikle endüstriyel toplumlarda aktif olmayan yaşam şekli, ergonomik olmayan çalışma koşulları ve İŞYERİEGZERSİZLERİ

Detaylı

UYKU UYANIKLIK DÖNGÜSÜ. Dr.Ezgi Tuna Erdoğan İstanbul Tıp Fakültesi Fizyoloji A.D.

UYKU UYANIKLIK DÖNGÜSÜ. Dr.Ezgi Tuna Erdoğan İstanbul Tıp Fakültesi Fizyoloji A.D. UYKU UYANIKLIK DÖNGÜSÜ Dr.Ezgi Tuna Erdoğan İstanbul Tıp Fakültesi Fizyoloji A.D. Uyku tanımı Uyku Fizyolojisi (uyku evreleri) Sirkadiyen ritim Uyku yoksunluğu İdeal uyku Uyku ile ilgili bazı hastalıklar

Detaylı

TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI

TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI Otellerimiz yurt içinden ve yurt dışından bir çok insanımızın konakladığı ve ortaklaşa kullandığı alanlarımızdır. Bu sebeple bu mekanların temizliği ve dezenfeksiyonuda

Detaylı

h e r ş e y z a m a n ı n d a

h e r ş e y z a m a n ı n d a h e r ş e y z a m a n ı n d a ÖNSÖZ; 2005 Yılında bir damla olarak çıktığımız lezzet yolculuğunda ; çalışanlarımızın emekleri, tedarikçilerimizin destekleri ve müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde zamanla

Detaylı

KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. YAZZ KOLEKSİYONU Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen yataktır. Başka bir deyişle,

Detaylı

TÜM YATAKLARDA. KDV indirimi KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

TÜM YATAKLARDA. KDV indirimi KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. TÜM LARDA KIŞ KOLEKSİYONU KDV indirimi Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen yataktır.

Detaylı

TÜM ÜRÜNLERDE. KDV indirimi KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

TÜM ÜRÜNLERDE. KDV indirimi KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. TÜM ÜRÜNLERDE KIŞ KOLEKSİYONU KDV indirimi Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG Koltuk serisi İŞLEVLER/ PARÇALAR 2 li kanepe ünitesi 3 lü kanepe ünitesi Uzanma koltuğu ünitesi Köşe ünitesi Kolçak Ayaklar Çıkartılabilen kılıf Kılıf seçeneği Yıkanabilen

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

NEM NİÇİN ÖNEMLİDİR?

NEM NİÇİN ÖNEMLİDİR? NEM NİÇİN ÖNEMLİDİR? UYGUN DEĞİL (KURU) İDEAL NEM UYGUN DEĞİL (YAŞ) Bakteri Virüsler Küfler Toz ve akarlar Burun kuruluğu Alerji ve astım Mobilya ve ağaç Statik elektrik 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100

Detaylı

HİJYENİK SARF MALZEMELER

HİJYENİK SARF MALZEMELER AYG-04-7500 MASKE Nonwoven-spunbond kumaş. 2 ve 3 katlı. Filitreli. Beyaz, mavi ve yeşil renklerde. Hijyenik, anti-allerjik, allerjik, hava geçirgenli, burun teli ile yüze tam uyum sağlama. AYG-04-7501

Detaylı

EKMEKSİZ DİYET OLUR MU? ŞİŞMANLIĞIN TEK SUÇLUSU EKMEK Mİ? Dilara Koçak Beslenme ve Diyet Uzmanı 8 Mart 2013 www.dilarakocak.com.tr

EKMEKSİZ DİYET OLUR MU? ŞİŞMANLIĞIN TEK SUÇLUSU EKMEK Mİ? Dilara Koçak Beslenme ve Diyet Uzmanı 8 Mart 2013 www.dilarakocak.com.tr EKMEKSİZ DİYET OLUR MU? ŞİŞMANLIĞIN TEK SUÇLUSU EKMEK Mİ? Dilara Koçak Beslenme ve Diyet Uzmanı 8 Mart 2013 www.dilarakocak.com.tr Ağacın kökü toprak İnsanın kökü EKMEK tir. 2 BİR AYDA 7-12 KG. VERMEK

Detaylı

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi TEMPUR-MED Ürününün Sağladıkları Optimum basınç azaltımı Yüksek konfor Yüksek hijyen Kullanım kolaylığı Geniş uygulama alanı Minimum

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu D Chair Kullanım ve Montaj Kılavuzu Genç ve yalın D Chair, dinamik tasarımı ve zengin renk seçenekleri ile keyifli bir çalıșma ortamı sunar. Ayarlanabilir bel desteği ve kolları ile kullanım süresince

Detaylı

İYİ VE DÜZENLİ Uykunun Kuralları

İYİ VE DÜZENLİ Uykunun Kuralları 2017 Collection İYİ VE DÜZENLİ Uykunun Kuralları 1. 6. Yatak alırken, size uygunluğunu test edin. Alacağınız yatağın, boyunuzdan en az 10-15 cm uzun olmasına ve kilonuza uygunluğuna dikkat edin. Olabildiğince

Detaylı

Beynimizi Zinde Tutmak. Dr. Emre Esen Bilecik Devlet Hastanesi 11.03.2015

Beynimizi Zinde Tutmak. Dr. Emre Esen Bilecik Devlet Hastanesi 11.03.2015 Beynimizi Zinde Tutmak Dr. Emre Esen Bilecik Devlet Hastanesi 11.03.2015 Beyin Farkındalığı Haftası Beynin fonksiyonları, Beyin sağlığı, Beyin araştırmalarının yararları hakkında; Toplumda farkındalık

Detaylı

Koltuk Takımları. 44 Klima Latex. 6-7 Alyans. 30 Toronto. 45 Elegance. 8-9 Serra. 31 Alyans - Serra Anemon. 46 Platin. 32 Pırlanta.

Koltuk Takımları. 44 Klima Latex. 6-7 Alyans. 30 Toronto. 45 Elegance. 8-9 Serra. 31 Alyans - Serra Anemon. 46 Platin. 32 Pırlanta. 2019 COLLECTION Konsept Ürünler Soft Ürünler Uyku 6-7 Alyans 8-9 Serra 10-11 Anemon 12-13 Duman 14-17 Berra 18-21 Platin 22-23 Kardelen 24-25 Retro Genç Odaları 26 Naturel 27 Love Koltuk Takımları 30 Toronto

Detaylı

Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır.

Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır. Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır. Sırt kısmında bulunan ekstra güçlendirilmiş ped ile bel ve sırt askılıklarını kendi bedeninize göre ayarlayabilirsiniz Yastıklı, antibakteriyel,

Detaylı

Rüyalarınız için temiz hava akımı

Rüyalarınız için temiz hava akımı Rüyalarınız için temiz hava akımı Daha iyi bir uyku için temiz hava Temiz hava, Dünya üzerindeki en temel unsurlardan biridir ve insanlar için hayati önem taşır. Akciğerlerimizi günde 25,000 kereden daha

Detaylı

KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. YAZZ KOLEKSİYONU Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen yataktır. Başka bir deyişle,

Detaylı

Laressa Yatak, sağlıklı bir uyku için doğru tasarlanmış ve kaliteli yatak ürünlerinin önemini bilerek araştırıyor, üretiyor.

Laressa Yatak, sağlıklı bir uyku için doğru tasarlanmış ve kaliteli yatak ürünlerinin önemini bilerek araştırıyor, üretiyor. Kökleri 1973 yılında kurulan Üçler Mefruşat a uzanan, Ankara Yatak ve Kapitone Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak 1992 den beri yatak ve mobilya pazarında faaliyet gösteren şirketimiz 2005 yılında oluşturduğu

Detaylı

Stepping On. Seans Altı. Mola. Altinci Seans Broşürü. Güven oluşturmak ve düşmeleri azaltmak. 1. Bugünün seans tanıtımı.

Stepping On. Seans Altı. Mola. Altinci Seans Broşürü. Güven oluşturmak ve düşmeleri azaltmak. 1. Bugünün seans tanıtımı. Stepping On Güven oluşturmak ve düşmeleri azaltmak Seans Altı 1. Bugünün seans tanıtımı. 2. Ev ödevinin gözden geçirilmesi. 3. Konuk konuşmacı: ilaçlar ve düşmeler. 4. Fizyoterapist kontrolünde yapılan

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı