Genel Bilgilendirme :

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Genel Bilgilendirme :"

Transkript

1 Genel Bilgilendirme : Tamamen Pi Bilgi ve İnternet Çözümleri tarafından geliştirilmiş, E-ticaret alanında gelişmekte olan Evbuya Projesi; sektörde daha güçlü adımlarla ilerleyebilmek ve, ürün geliştirme yapabilmek için sermaye ortakları arıyor. Şuanda satış işlemlerinin devam ettiği, canlı ortamnda olan bu projenin hisse bedeli 750 USD olarak belirlenmiştir. Min. Satışın %5 oranında olabileceği bu hisselendirme programında hedef ilk 1 yıl sonunda hisse bedelini % 40 arttırmaktır. Kimler Katılabilir? - Önceliğimiz ürün geliştirme konusunda yeni pazarlar arayan kişilerdir. Evbuya nın gücünü kullanarak hem kendi ürünlerinin pazarını arttırmaları hem de Evbuya yı kalkındırmaları hedeflenmektedir. - Bununla birlikte, 3500 USD ye sahip herkes Evbuya ya sermaye ortağı olabilir. Bu şekilde sağlayacağı sermaye ile kazanç elde etmeye başlar. Pi olarak projemize o kadar güveniyoruz ki zarar riskini biz üstleniyoruz. Yani İlk 6 ay sonunda isterseniz sermayenizi aynen alarak programdan ayrılabilirsiniz. Bu dökümanda bulabileceğiniz konular : 1) Hisselendirme Tablosu 2) Hisse Satış Şartları 3) Evbuya nın Ayrıcalıkları 4) Sıkça Sorulan Sorular 5) İletişim ve Başvuru Kanalları

2 EVBUYA E-TİCARET SİSTEMİ 1.DÖNEM HİSSELENDİRME BİLGİSİ : Satış Başlangıç Tarihi : Satış Bitiş Tarihi : Max. Hisse Satış Oranı : % 50 Min. Hisse Alış Oranı : % 5 Birim Hisse Fiyatı : 750 Usd GELECEK DÖNEMLER İÇİN SERMAYE / HİSSE DAĞITIM TABLOSU : TARİH DÖNEM TOPLAM SERMAYE HİSSEDAR DAĞILIMI Proje Başlangıcı Usd %100 Şirket Sermayesi Dönem Hisse Satışı Usd %50 Şirket Sermayesi Sermaye Artışı Usd + Max. %50 Şirket Sermayesi Sermaye Artışı Usd + Max. + Max. %50 Şirket Sermayesi Dönem Hisse Satışı Usd + Max. + Max. %20 Şirket Sermayesi Evbuya Hisse Satış Şartları : 1) Sermaye Ortakları istedikleri zaman hisselerini 3.kişilere satabilir, devredebilir. 2) Sermaye artış dönemlerinde hissedarların %51 nin kabul edeceği oranda hisse artışına gidilir. Hisse artışını kabul etmeyen hissedarların payları ödenerek program dışına çıkartılabilir. 3) Sermaye ortakları programdan memnun kalmamaları durumda ; 1. Sermaye artış tarihinde ( ) aldıkları hisseler için ödedikleri miktarı aynen alarak programdan ayırabilirler. 4) Hisse sahipleri, sahip oldukları hisse oranında elde edilecek kâr dan pay sahibi olurlar. Sahip oldukları bu kâr miktarları ertesi ay hesaplarına aktarılır. 5) Sermaye Ortakları, kendi ürünlerini de evbuya üzerinden satış hakkına sahiptirler.

3 AYRICALIKLARI : 1) HEPSIBURADA.COM ÜRÜN TEDARİKÇİLİĞİ Hepsiburada.com genellikle kendi stoğundan ürün satışı yapmaktadır. Dışardan bayilik ve satış kanalları konusunda çok hassas kriterlere sahip olan Hepsiburada.com 2015 yılı itibariyle evbuya ile de tedarikçilik sözleşmesi imzalamıştır. 2) KOLAY ERİŞEBİLİRLİK, ULAŞIM KOLAYLIĞI E-ticarette yaşanan en büyük korkulardan biri, muhattap bulunamaması, erişim ve ulaşımın kolay olmamasıdır. Evbuya ; - İstanbul un ulaşımı en kolay lokasyonlarının birinde, e5 in, metrobüs durağının hemen yanında yer alan ofisi, ve gibi akılda kalıcı, Sanal Operatörlü, Santralli ve 7 / 24 Erişilebilen telefon numaraları, - Site üzerinden Canlı Destek Sistemi yapıya sahiptir. 3) TÜM SANAL PAZARLARDA 3 YILI AŞKIN SÜREDİR %100 OLUMLU YORUMLARLA YAPILMIŞ SATIŞLAR 4) HIZLI VE GÜVENİLİR KARGO ANLAŞMALARI : Evbuya nın UPS kargo ile anlaşması bulunmaktadır. Bununla birlikte, Ofis adresinin konumu itibariyle ARAS ve YURT İÇİ Kargo seçeneklerinde, birçok e-ticaret sitesinin yapamadığı : gün içinde 17:00 a kadar gelen siparişler aynı gün kargoya teslim edilebilmektedir. 5) KAPIDA ÖDEME OLANAĞI UPS Kargo ile yaptığımız anlaşma gereği, tüm gönderimlerimiz için Kapıda Ödeme Seçeneği de sunulabilmektedir. 6) SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ Facebook Beğeni : Youtube İzlenme : İnstagram Takip : 956 Twitter Takipçi : ) SPONSORLUK ANLAŞMALARI 2015 yılı itibariyle aşağıdaki markalarla sponsorluk görüşmelerimiz devam etmektedir. Projenin hayata geçmesi ile birlikte, gerekli reklam çalışmaları başlatılacaktır. Elazığspor Kulubü Eser TÖZÜM interpending Services Toplamda 500k takipçiye sahip instagram hesapları 8) YURTDIŞI BAĞLANTILARI Pi nin yapmış olduğu ticari bağlantılar sayesinde, Araplar ve Almanya başta olmak üzere birçok yurtdışı noktaya da satış hedeflenmektedir. Özellikle kendi ürünlerini satmayı planlayan sermaye ortakları için ciddi bir yeni Pazar oluşturacaktır.

4 SIKÇA SORULAN SORULAR : 1) BU KADAR DEĞERLİ BİR PROJEYE NEDEN ORTAK ARIYORSUNUZ? İlk nedeni Evbuya elimizdeki bütçe ile yükseleceği en iyi yere ulaşmış bir projedir. Daha fazla büyüyüp, daha fazla kâr bırakabilmesi için stok, reklam ve diğer harcamalara gerekli bütçenin oluşturulması amaçlanmaktadır. Bununla birlikte, E-ticaretin ivmesi aşikardır. Bu yükselişte ayakta kalabilmek, piyasada söz sahibi olabilmek için yapısının değişmesi gerekmektedir. Son olarak ; Projemizin gelecekteki mağazalaşma hedefine ulaşabilmesi, marka değerinin artması için projeye inanan, güvenen ortaklık yapısına ihtiyaç duyulmaktadır. 2) ORTALAMA KAZANÇ HAKKINDA ÖRNEK BİR TABLO MEVCUT MU? Ürün Satış Fiyatı : *0,40 = 196 TL ÖRNEK ÜRÜN ALIŞ FİYATI : 100 TL ( Kdv Dahil ) MALİYETİ : - Kredi Kartı, Sanal Pazar Komisyon Oranları : %15 ( max. ) - Reklam Bedeli : % 10 ( max ) - Personel ve Ofis Giderleri : % 10 - Vergi ve Diğer Giderler : % 5 Maliyet : = 140 TL Kâr Oranı : %40 = 56 TL ( ortalama ) Sermaye Ortağının bu satıştan elde edeceği kazanç : 2,8 TL Yani; > Sermaye ortağı 1 yıllık sağladığı 10bin TL lik sermaye için max TL kazanç sağlamış olur. Bu da ortalama %33 Kâr elde etmek demektir.

5 4) ZARAR EDEBİLİR Mİ? Elbette, Yapımız tamamen ticarete dayalıdır. Faiz sistemi değildir. Ticarette de kârda zararda olabilir. Bununla birlikte projemize güvendiğimiz için, Sermaye ortaklarımızın riskini en aza indirgemek adına : 1.sermaye artış tarihine ( ) kadar oluşabilecek tüm zararı biz üstleniyoruz. Bu tarihte Sermaye ortağımız eğer isterse verdiği sermayeyi AYNEN geri alarak programımızdan çekilebilir. Bu sayede zarar etmemiş olur. 5) Evbuya NIN HEDEFLERİ NELERDİR? Öncelikli hedefimiz internetten satışa güvenin az olacağı yerlerde müşteri temsilcileri sağlayarak ürün satışının arttırılması. Avon vb. firmalar tarafından yürütülen elden satış network ağının oturtulması. Daha sonraki aşamada, istatistik verilere bağlı olarak, bu müşteri temsilcilerine ofislerin açılması yada mağazalaşmaya adımına geçilecektir. 6) ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLERİNİZ NELERDİR? Özellikle Osmanlı Döküm Satranç Takımında Türkiye de açık ara lideriz. 149 TL lik satış fiyatına sahip olmasına rağmen, müşterilerimize sağladığımız güven ve istikrar sayesinde satış hacmi hergün artmaktadır. Bununla birlikte, tedarikçisi olduğumuz Kadife Duvar Sticker ı konularında da niye ön plana çıkıyoruz. Özellikle Aile Ağacı Duvar Sticker ımız 98 TL lik satış fiyatı ile birçok sanal mağazada en çok satılan ürünlerimiz arasındadır. Bunların yanı sıra, Birçok tedarikçi ile yaptığımız anlaşmalar ile birlikte, Ev & Mutfak ve Hediyelik Eşya konularında lider firma olma yolunda ilerlemekteyiz. Şuanda halihazırda devam eden 10 a yakın tedarikçimizin 2bine yakın ürününü satma konusunda yetkimiz ve sözleşmelerimiz bulunmaktadır.

6 7) HİSSE SAHİPLERİNİN YÜKÜMLÜLÜK VE KAZANÇLARI NELERDİR? Hisse bedelini ödeyen her pay sahibi Evbuya nın ortaklık yapısına dahil olmuş olur. 1) Evbuya da %5 lik bir paya sahiptir. Proje büyüdükçe, istediği zaman; kendi hissesini daha fazla bir miktara başkasına satabilir. 2) Her Ortak ilk 6 ay sonunda memnun kalmazsa payını aynı bedel ile hiçbir kayıp yaşamadan geri devredebilir. O süreçte yapılacak kârdan da hak ettiği miktarı kazanmış olur. 3) Kâr üzerinden %5 lik oranda bir paya sahiptir. Ay sonlarında hesaplanacak tüm kâr dan % 5 lik kısmı, ertesi ay hesabına aktarılabilir. Satış ve kâr oranı arttıkça bu oran artabilir, azalmaz. 4) Evbuya halihazırda var olan bir şirket olduğu için herhangi bir resmi prosedüre gerek kalmadan, risk almadan böyle bir oluşuma dahil olmuş olacaktır. 5) Hisse sahibi kendine ait ürünleri de Evbuya üzerinden satma hakkına sahip olacaktır. Bu sayede var olan ürünlerini binlerce kişiye sunabilecek, satış hacmini arttırmış olacaktır. 6) Her ortak, Evbuya için harcayacağı emeğin kazancını da ekstra olarak alacaktır. Örneğin her ortak, kendi sağlayacağı referans kodlu müşteri için ortalama % 2 oranında reklam payından ekstra kazanç sağlamış olur. 7) Sermaye ortağı zarar etmemesi için, projeye giriş TL, Altın yada Döviz kurundan yapacağı ödemeler projeden ayrılırken aynı birimden dönüşüm yaptırılarak ödenecektir. 8) Dünyanın en hızlı büyüyen sektörüne yapacağı yatırımın kendisine sağlayacağı prestij ve güven, hayatında tüm alanlara pozitif etki edecektir. Aile hayatında yeni bir ufuk, sosyal statüde yeni bir sıfat kazanmış olacaktır.

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz MARPAR Ev Gereçleri San.ve Tic. Ltd. Şti. 2001-2009 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası alanda bilinen markaların Karadeniz ve Doğu Anadolu

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

Elektrikte yeni akım: İpragaz Elektrik

Elektrikte yeni akım: İpragaz Elektrik Elektrikte yeni akım: İpragaz Elektrik Türkiye ye güven ve enerji veriyoruz Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Detaylı

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!*

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Merhaba, Kırmızı Solucan ve Gübresi Ticareti yapan bir firma olarak kazancınızı arttırmak ve daha çok müşteriye erişmek istiyorsanız, Türkiye

Detaylı

SELKİM SELÜLOZ KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

SELKİM SELÜLOZ KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. SELKİM SELÜLOZ KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Dipnot Cari Dönem Referansları Önceki Dönem Finansal Tablo Türü Konsolide Olmayan Konsolide Olmayan Dönem 31.12.2012 31.12.2011 Raporlama Birimi TL TL V A R

Detaylı

Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi

Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2010 ürününün Türk Telekom Faturası içerisinde Taksitli Satış Kampanyası Uygulama Esasları BĠREYSEL PAZARLAMA DĠREKTÖRLÜĞÜ Dikey

Detaylı

BİLANÇO (YTL) VARLIKLAR

BİLANÇO (YTL) VARLIKLAR Bağımsız Denetim'den BİLANÇO (YTL) VARLIKLAR Geçmemiş Geçmiş Dipnot Referansları 31.03.2007 31.12.2006 Cari / Dönen Varlıklar 43.974.109 42.366.791 Hazır Değerler 4 1.463.463 2.108.013 Menkul Kıymetler

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı

AKIN TEKSTİL A.Ş. BİLANÇO (TL) Bağımsız Denetim'den (XI-29 KONSOLİDE) Geçmiş Geçmiş ATEKS

AKIN TEKSTİL A.Ş. BİLANÇO (TL) Bağımsız Denetim'den (XI-29 KONSOLİDE) Geçmiş Geçmiş ATEKS ATEKS BİLANÇO (TL) Bağımsız Denetim'den Geçmiş Geçmiş Dipnot Referansları 31.12.2008 31.12.2007 VARLIKLAR Dönen Varlıklar 78.934.837 84.136.172 Nakit ve Nakit Benzerleri 3 4.014.604 3.557.388 Finansal

Detaylı

ELEKTRİKTE YENİ AKIM!

ELEKTRİKTE YENİ AKIM! ELEKTRİKTE YENİ AKIM! Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. Türkiye ye güven ve enerji veriyoruz İpragaz, 1961

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir?

ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir? DERS NOTU - 1 ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir? Ticaret ifadesi kavramsal olarak mal veya hizmetin satın alınması ve satılması işlemlerini kapsamaktadır. Bu sürecin elektronik ortamda

Detaylı

REKLAM ve SPONSORLUK

REKLAM ve SPONSORLUK REKLAM ve SPONSORLUK Supervitrin.com, markanızı geniş kitlelere ulaştırmanın en garanti yollarından biridir. Emlaktan otomobile, giyimden bilgisayara kadar binlerce alt kategoriye sahip olan supervitrin.com,

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Sepaş Enerji, elektrik piyasası kanunu gereğince, dağıtım ve perakende satış faaliyetlerinin ayrı tüzel kişilikler altında yürütülmesi zorunluluğu nedeniyle, hukuki

Detaylı

Aselsan l Halka Arz Profili

Aselsan l Halka Arz Profili Aselsan l Halka Arz Profili 25.05.2018 Yönetici Özeti Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. («Aselsan» veya «Şirket»), Türk silahlı Kuvvetleri nin haberleşme ihtiyaçlarının karşılanması için 1975 yılında

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Satış İlkesi Hunca 30,- Hunca 30,- Fırsat! Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci Devamlı artan ve eklenen maliyetler Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci

Detaylı

Muhasebe Hesap Kodları, Muhasebe Hesap Kodu. Tek Düzen Hesap Planı 1 DÖNEN VARLIKLAR 10 HAZIR DEĞERLER 100 KASA 101 ALINAN ÇEKLER 102 BANKALAR

Muhasebe Hesap Kodları, Muhasebe Hesap Kodu. Tek Düzen Hesap Planı 1 DÖNEN VARLIKLAR 10 HAZIR DEĞERLER 100 KASA 101 ALINAN ÇEKLER 102 BANKALAR Muhasebe Hesap Kodları, Muhasebe Hesap Kodu Tek Düzen Hesap Planı 1 DÖNEN VARLIKLAR 10 HAZIR DEĞERLER 100 KASA 101 ALINAN ÇEKLER 102 BANKALAR 103 VERİLEN ÇEKLER VE ÖDEME EMİRLERİ (-) 108 DİĞRE HAZIR DEĞERLER

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Ticket Compliments. Hediye Kuponları

Ticket Compliments. Hediye Kuponları Ticket Compliments Hediye Kuponları İçerik Ticket Compliments Universal Ticket Compliments Fashion Ticket Compliments Ürün Özellikleri Ticket Compliments Marka Kartları Ticket Gift Club Titre du document

Detaylı

ÖZERDEN PLASTİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU RAPORU. Halka Arzdan Elde Edilen Fonların Kullanımı 21 Ağustos 2015

ÖZERDEN PLASTİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU RAPORU. Halka Arzdan Elde Edilen Fonların Kullanımı 21 Ağustos 2015 ÖZERDEN PLASTİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU RAPORU Halka Arzdan Elde Edilen Fonların Kullanımı 21 Ağustos 2015 1 Raporun Konusu: Sermaye Piyasası Kurulu nun VII.128.1 Sayılı Pay Tebliği

Detaylı

27 Satışlar ve Maliyetler

27 Satışlar ve Maliyetler 27 Satışlar ve Maliyetler A Satışlar 1 Satış, bir işletmenin sattığı ve bunun için aldığı parayı ifade eder. Nordsee Marina sından Denise van Beek satış takımıyla bir satış toplantısı yapıyor. Son yıldaki

Detaylı

Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu. OLCAY KÜK -

Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu. OLCAY KÜK - Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu OLCAY KÜK - www.olcaykuk.com Her koşulda iyi niyetinizi gösterin. Satın alma sonrası müşterileriniz ile olan diyaloglarınız onların size olan güvenini %70 oranında

Detaylı

Bilanço Cari Dönem Önceki Dönem Finansal Tablo Türü Konsolide Olmayan Konsolide Olmayan Dönem Raporlama Birimi TL TL

Bilanço Cari Dönem Önceki Dönem Finansal Tablo Türü Konsolide Olmayan Konsolide Olmayan Dönem Raporlama Birimi TL TL SELKİM SELÜLOZ KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 2013/Yıllık Bağımsız Denetimden Geçmiştir Bilanço Cari Dönem Önceki Dönem Finansal Tablo Türü Konsolide Olmayan Konsolide Olmayan Dönem 31.12.2013 31.12.2012

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Hunca Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Devamlı artan ve eklenen maliyetler Hunca Life Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Satış masraflarında

Detaylı

KURUMSAL TANITIM DOSYASI

KURUMSAL TANITIM DOSYASI KURUMSAL TANITIM DOSYASI İNDEX 1. ŞİRKETİMİZ HAKKINDA 2. ŞİRKETİN İDARİ MERKEZİ 3. ŞİRKETİN AMAÇ VE KONULARI 4. ŞİRKETİN SERMAYESİ VE HİSSEDARLARI 5. ŞİRKETİN MÜŞTERİLERİ VE AYLIK SMS TRAFİĞİ 6. ŞİRKET

Detaylı

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR Rota Ticaret Sistemi Nedir? İnsanların alışveriş yaparken aralarındaki gerçek güvene dayalı olarak yapılan özgün bir ticaret sistemidir. Mantığı basittir Panarota online

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 31Aralık 2013 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu na Göre Yönetim Kurulu Tarafından Hazırlanan Bağlı Şirket Raporu 26 Şubat 2014

Detaylı

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 31Aralık 2014 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu na Göre Yönetim Kurulu Tarafından Hazırlanan Bağlı Şirket Raporu 27 Şubat 2015

Detaylı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı 1 Google Ads Ads, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Ads ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde

Detaylı

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret A.Ş.

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret A.Ş. Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret A.Ş. 14.03.2012 Yeni Gelişmeler ve 2012 Beklenti; Genel görünüm itibari ile son bir yılda özellikle petrol fiyatlarında yaşanan yükselişler ve durulan lojistik çalışmaları

Detaylı

KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLANÇO (TL) Bağımsız Denetim'den (XI-29 KONSOLİDE) KLBMO VARLIKLAR

KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLANÇO (TL) Bağımsız Denetim'den (XI-29 KONSOLİDE) KLBMO VARLIKLAR KLBMO BİLANÇO (TL) Bağımsız Denetim'den (XI-29 KONSOLİDE) Geçmiş VARLIKLAR Geçmiş Dipnot Referansları 30.06.2009 31.12.2008 Dönen Varlıklar 28,839,659 28,730,807 Nakit ve Nakit Benzerleri 6 4,148,637 2,181,600

Detaylı

Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. Türkiye ye güven ve enerji veriyoruz İpragaz, 1961 yılında Eureka Metal

Detaylı

10.1.Kar Zarar Tabloları

10.1.Kar Zarar Tabloları 10.1.Kar Zarar Tabloları Gelir ve giderler 2008 A- Brüt satışlar 563.752.599,33 573.579.296,04 654.817.545,31 1- Yurtiçi satışlar 522.960.763,29 533.708.451,93 604.193.703,98 2- Yurtdışı satışlar 40.791.836,04

Detaylı

Özsermaye Değişim Tablosu

Özsermaye Değişim Tablosu Özsermaye Değişim Tablosu Finansal Tablo Türü Raporlama Birimi Konsolide Olmayan TL Ref. Sermaye Sermaye Düzeltmesi Olumlu Farkları Hisse Senedi İhraç Primi kardan ayrılan Kısıtlanmış Yedekler Geçmiş Yıllar

Detaylı

10.1.Kar Zarar Tabloları

10.1.Kar Zarar Tabloları 10.1.Kar Zarar Tabloları Gelir ve giderler 2011 A- Brüt satışlar 854.455.559,29 823.017.968,57 875.905.247,46 1- Yurtiçi satışlar 756.018.408,89 718.585.063,60 805.602.932,74 2- Yurtdışı satışlar 98.437.150,40

Detaylı

MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.Ş. YÖNETİM KURULU ARALIK 2008 FAALİYET RAPORU I. SUNUŞ

MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.Ş. YÖNETİM KURULU ARALIK 2008 FAALİYET RAPORU I. SUNUŞ MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.Ş. YÖNETİM KURULU ARALIK 2008 FAALİYET RAPORU I. SUNUŞ 1. Tarihsel Gelişim, Ortaklık Yapısı ve Sermaye ve Ortaklık Yapısı Değişimleri Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Detaylı

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU İş bu sözleşme 06.03.2011 tarih ve 25137 sayılı resmi gazetede yayınlanan mesafeli sözleşmeler uygulama usul ve esasları hakkında yönetmelik gereği internet-telefon ve

Detaylı

BAYİ SİPARİŞ TAKİP SİSTEMİ (Analiz Raporu)

BAYİ SİPARİŞ TAKİP SİSTEMİ (Analiz Raporu) AHMET YESEVİ ÜNİVERSİTESİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Mehmet Aykut ALTUNKURT (Öğrenci No: 142132159) BAYİ SİPARİŞ TAKİP SİSTEMİ (Analiz Raporu) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü TBIL-503-01

Detaylı

hekzan 30 ON TESİS FABRİKA AYAKKABI TÜRKİYE GENELİNDE ARIYOR!!! BİN DEV BAY ÇOCUK BAYAN SERMAYE BİZDEN İŞLETME SİZDEN LERCE KENDİ İŞİNİN PATRONLARINI

hekzan 30 ON TESİS FABRİKA AYAKKABI TÜRKİYE GENELİNDE ARIYOR!!! BİN DEV BAY ÇOCUK BAYAN SERMAYE BİZDEN İŞLETME SİZDEN LERCE KENDİ İŞİNİN PATRONLARINI hekzan 100 BİN M² TESİS 30 ON DEV FABRİKA BİN LERCE BAY BAYAN ÇOCUK AYAKKABI TÜRKİYE GENELİNDE KENDİ İŞİNİN PATRONLARINI ARIYOR!!! SERMAYE BİZDEN İŞLETME SİZDEN 5 KURUŞ HARCAMADAN İŞ SAHİBİ YAPACAK! Ayakkabı

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 10 Nisan 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 10 Nisan 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 10 Nisan 2014 09.04.2014 Açılış Kapanış % EURUSD 1,37969 1,38550 0,42 ALTIN 1308,45 1311,65 0,24 USDTRY 2,09558 2,10241 0,32 EURTRY 2,89117 2,91312 0,75 USDJPY 101,811 101,991 0,17

Detaylı

Nakit ve Nakit Benzerleri

Nakit ve Nakit Benzerleri 31 MART 2013 TARİHLİ KONSOLİDE ÖZET BİLANÇO Bağımsız Denetim'den Dipnot Geçmemiş Geçmiş Referansları 31.03.2013 31.12.2012 VARLIKLAR Dönen Varlıklar 50.145.727 48.005.315 Nakit ve Nakit Benzerleri 5 7.743.929

Detaylı

TÜRK YE HRACATÇI B RL KLER

TÜRK YE HRACATÇI B RL KLER 1 mdn Finansal Dan manl k TÜRK YE HRACATÇI B RL KLER Türkiye İhracatçılar Meclisi-TİM 2 TİM bölgesel ve sektörel bazda faaliyet gösteren 60 İhracatçı Birliği, 24 ihracatçı sektörü ihracatçılara ve İhracatçı

Detaylı

OPSİYON HAKKINDA GENEL BİLGİLER. www.yf.com.tr

OPSİYON HAKKINDA GENEL BİLGİLER. www.yf.com.tr OPSİYON HAKKINDA GENEL BİLGİLER www.yf.com.tr 1 Opsiyon Nedir? Opsiyon, satın alan tarafa herhangi bir ürünü bugünden belirlenen bir fiyat (kullanım fiyatı) üzerinden ileride bir vadede satın alma ya da

Detaylı

Şok l Halka Arz Profili l SMK

Şok l Halka Arz Profili l SMK Şok l Halka Arz Profili l SMK 07.05.208 Yönetici Özeti Şok Marketler Ticaret A.Ş. («Şok» veya «Şirket»), 995 yılında Koç Grubu na ait olan Migros Ticaret A.Ş tarafından kurulmuştur. Şirket toplamda 5.00

Detaylı

ŞİRKET HAKKINDA Şirket: Ortaklar: Yönetim / Ekip Toplam Çalışan Sayısı: Açıklama:

ŞİRKET HAKKINDA Şirket: Ortaklar: Yönetim / Ekip Toplam Çalışan Sayısı: Açıklama: ŞİRKET HAKKINDA Şirket: Z & S Yenilenebilir Enerji Sist. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Ortaklar: Zeki KÜÇÜKYARMA, Yönetim / Ekip: Zeki KÜÇÜKYARMA / Genel Müdür Stephan RİNDİSBACKER / Avrupa Temsilcisi Ufuk UĞUR

Detaylı

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ VE BAĞLI ORTAKLIKLARI BAĞIMSIZ DENETİMDEN GEÇMİŞ 31 ARALIK 2012 TARİHLİ KONSOLİDE BİLANÇO

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ VE BAĞLI ORTAKLIKLARI BAĞIMSIZ DENETİMDEN GEÇMİŞ 31 ARALIK 2012 TARİHLİ KONSOLİDE BİLANÇO 31 ARALIK 2012 TARİHLİ KONSOLİDE BİLANÇO Dipnot Cari Dönem Geçmiş Dönem Referansları 31.12.2012 31.12.2011 VARLIKLAR Dönen Varlıklar 48,005,315 54,518,989 Nakit ve Nakit Benzerleri 6 6,123,634 9,340,897

Detaylı

Tek Düzen Hesap Planı, Muhasebe Hesap Kodları 1. DÖNEN VARLIKLAR 10. Hazır Değerler 100. Kasa 101. Alınan Çekler 102. Bankalar 103.

Tek Düzen Hesap Planı, Muhasebe Hesap Kodları 1. DÖNEN VARLIKLAR 10. Hazır Değerler 100. Kasa 101. Alınan Çekler 102. Bankalar 103. Tek Düzen Hesap Planı, Muhasebe Hesap Kodları 1. DÖNEN VARLIKLAR 10. Hazır Değerler 100. Kasa 101. Alınan Çekler 102. Bankalar 103. Verilen Çekler Ve Ödeme Emirleri(-) 108. Diğer Hazır Değerler 11. Menkul

Detaylı

43-c) 5. sırada teklif veren Gülsoylu Sosyal Hizmetler Temizlik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketinin İş Hacmini Gösteren Belgeleri incelenir.

43-c) 5. sırada teklif veren Gülsoylu Sosyal Hizmetler Temizlik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketinin İş Hacmini Gösteren Belgeleri incelenir. 43-c) 5. sırada teklif veren Gülsoylu Sosyal Hizmetler Temizlik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketinin İş Hacmini Gösteren Belgeleri incelenir. 60 61 62 63 64 65 GELİR TABLOSU 2010 BRÜT SATIŞLAR 650.859,00

Detaylı

Tarihi İtibarıyla Sona Eren Hesap Dönemine İlişkin Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu

Tarihi İtibarıyla Sona Eren Hesap Dönemine İlişkin Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu Sayfa No: 1 Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi İşletmeleri A.Ş. 30.06.2016 Tarihi İtibarıyla Sona Eren Hesap Dönemine İlişkin Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi

Detaylı

Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr

Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr Gerek birey gerekse kuruluşların, standartları belirli iletişim ağları üzerinden ses, video, yazılı metin vb verilerin iletişimi ile fiziksel değiş-tokuş işlemi yapmadan

Detaylı

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim HİZMET SÖZLEŞMESİ Altay Bilgisayar İcadiye mah. Arifbey sok No: 23 Da: 5 Üsküdar İstanbul Telefon: 0850 800 13 75 E-Posta: info@altaybilgisayar.com Sayfa 1 I. SÖZLEŞME TARAFLARI: İşbu sözleşme... adresinde

Detaylı

B HESAP PLANI 1 DÖNEN VARLIKLAR 10 HAZIR DEĞERLER 100 KASA 101 ALINAN ÇEKLER 102 BANKALAR 103 VERİLEN ÇEKLER VE ÖDEME EMİRLERİ (-)

B HESAP PLANI 1 DÖNEN VARLIKLAR 10 HAZIR DEĞERLER 100 KASA 101 ALINAN ÇEKLER 102 BANKALAR 103 VERİLEN ÇEKLER VE ÖDEME EMİRLERİ (-) B HESAP PLANI 1 DÖNEN VARLIKLAR 10 HAZIR DEĞERLER 100 KASA 101 ALINAN ÇEKLER 102 BANKALAR 103 VERİLEN ÇEKLER VE ÖDEME EMİRLERİ (-) 104 105 106 107 108 DİĞER HAZIR DEĞERLER 109 11 MENKUL KIYMETLER 110 HİSSE

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR!

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR! Geleceğinizin güvence altında olduğunu düşünüyor musunuz? Kendinize ve sevdiklerinizle yeterince zaman ayırabiliyor musunuz? Etikete bakmadan alışveriş yapabiliyor musunuz? Daha kaliteli bir yaşam tarzı

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi 1 / Slayt Adedi Türkiye 35 milyon internet kullanıcısı ile, Avrupa daki en büyük beşinci, dünyadaki en büyük 13. internet toplumunu temsil ediyor. Türkiye de 9 milyon online alışveriş kullanıcısı varken,

Detaylı

Önemli Not unuz varsa, buraya yazınız. Versiyon: [Gün Ay Yıl] [İletişim Bilgileri]

Önemli Not unuz varsa, buraya yazınız. Versiyon: [Gün Ay Yıl] [İletişim Bilgileri] İş Planı ÖNEMLİ NOT Önemli Not unuz varsa, buraya yazınız. Versiyon: [Gün Ay Yıl] [İletişim Bilgileri] Firma Bilgileri Firma İsmi İlgili Kişi / Pozisyonu İş Adresi Telefon / Faks Numaraları E-Posta / Web

Detaylı

Yatırımcı Sunumu 2014 Birinci Çeyrek Finansal Sonuçlar

Yatırımcı Sunumu 2014 Birinci Çeyrek Finansal Sonuçlar Yatırımcı Sunumu 2014 Birinci Çeyrek Finansal Sonuçlar M. Buğra Koyuncu İcra Kurulu Başkanı Gülnur Anlaş İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Hukuk ve Mali İşler 9 Mayıs 2014 Yasal Uyarı Bu sunum, Şirket hakkında

Detaylı

Almanya,16 Ekim 2020 vadeli tahvili yeniden ihraç edecek. Tahvil ihalesinde 3 milyar euro satış hedefleniyor.

Almanya,16 Ekim 2020 vadeli tahvili yeniden ihraç edecek. Tahvil ihalesinde 3 milyar euro satış hedefleniyor. Ekonomik Gündem Son zamanlarda Çin den gelen tüm makro ekonomik datalar piyasaları olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bugün Çin Ulusal İstatistik Bürosu, 12 inci Beş Yıllık (2011-2015) Kalkınma Planı döneminde

Detaylı

DESPC AL Hedef Fiyat: 2,70TL 14 Haziran 2013

DESPC AL Hedef Fiyat: 2,70TL 14 Haziran 2013 Düşük çarpanlar ve yüksek temettü verimliliği, piyasa üzerinde getiri beklentimizi destekliyor Bilgi Teknolojileri (BT) tüketim malzemeleri sektörünün önemli oyuncularından olan Şirket, toner-mürekkep

Detaylı

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 31Aralık 2016 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu na Göre Yönetim Kurulu Tarafından Hazırlanan Bağlı Şirket Raporu 07 Mart 2017

Detaylı

TMS 7 NAKİT AKIŞ TABLOLARI

TMS 7 NAKİT AKIŞ TABLOLARI TMS 7 NAKİT AKIŞ TABLOLARI M. Vefa TOROSLU Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mayıs 2009 Tanım Nakit akış tablosu, bir faaliyet dönemi içerisinde işletmede ortaya çıkan nakit akımlarını; işletme faaliyetlerine,

Detaylı

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ MART 2010 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ MART 2010 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ MART 2010 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Değerli Ortaklarımız, Şirketimizin Mart 2010 dönemine ilişkin faaliyetleri aşağıda özetlenmiştir.

Detaylı

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından Değerli Üyemiz; 6012 sayılı Yeni Türk Ticaret Kanununa göre, bütün şirketlerin bir web sitesi olmalıdır ve mali belgelerini bu web sitesinde paylaşmaları gerekmektedir. Dolayısıyla, şeffaflık ilkelerine

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

İESOB Bilgilendirme Toplantısı TEK ELEKTRİK 2016

İESOB Bilgilendirme Toplantısı TEK ELEKTRİK 2016 İESOB Bilgilendirme Toplantısı İçerik 01. SEKTÖREL 02. TANIMLAR 03. SÜREÇ 04.ÖDEME 05.SIKÇA SORULAN SORULAR 01. SEKTÖREL TEK Elektrik Hakkında 2013 2014 MARKALAŞMA VE İLK ABONE Sekto rṳn ihtiyac duyacağı

Detaylı

Kasa Cari Stok. Fatura Çek/Senet Banka. İrsaliye Sipariş Fatura

Kasa Cari Stok. Fatura Çek/Senet Banka. İrsaliye Sipariş Fatura Kasa Cari Stok Fatura Çek/Senet Banka İrsaliye Sipariş Fatura Depo Sayım Seri No. Barkod Kredi Kartı Mail Order Yönetici Taşören Hızlı Üretim Kasa 1. Serbest Kasa Girişi 2. Cari Hesaptan Nakit Tahsilat

Detaylı

İşletme Finansmanı İÇİNDEKİLER. BİRİNCİ BÖLÜM İşletme Finansmanına Giriş 1 28

İşletme Finansmanı İÇİNDEKİLER. BİRİNCİ BÖLÜM İşletme Finansmanına Giriş 1 28 İşletme Finansmanı ix İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM İşletme Finansmanına Giriş 1 28 I. Finans, Finansman ve Finansal Yönetim Nedir? 5 Finansal Hizmetler, 6; Finansal Yönetim, 6; Finansal Yönetimin Öğrenilmesi,

Detaylı

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ VE BAĞLI ORTAKLIKLARI 31 MART 2011 TARİHLİ ÖZET KONSOLİDE BİLANÇO

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ VE BAĞLI ORTAKLIKLARI 31 MART 2011 TARİHLİ ÖZET KONSOLİDE BİLANÇO GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ VE BAĞLI ORTAKLIKLARI 31 MART 2011 TARİHLİ ÖZET KONSOLİDE BİLANÇO Bağımsız Denetim'den Dipnot Geçmemiş Geçmiş Referansları 31.03.2011 31.12.2010 VARLIKLAR

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün :

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün : Taksitli Satış Đşlemleri Taksitli Satış sistemi adı üzerinde tüm taksitle satış yapan firmalarda kullanılabilir. Bunun yanısıra peşin fiyatı belirli ancak vadeli fiyatı ve taksit sayısı bilinmeyen tüm

Detaylı

T.E.B. 29. BÖLGE MANİSA ECZACI ODASI 01/09/ /08/2018 GELİR TABLOSU A- BRÜT SATIŞLAR 1-BELGE VE HİZMET SATIŞ GELİRİ

T.E.B. 29. BÖLGE MANİSA ECZACI ODASI 01/09/ /08/2018 GELİR TABLOSU A- BRÜT SATIŞLAR 1-BELGE VE HİZMET SATIŞ GELİRİ T.E.B. 29. BÖLGE MANİSA ECZACI ODASI 01/09/2017-31/08/2018 GELİR TABLOSU 31.08.2017 31.08.2018 A- BRÜT SATIŞLAR 1-BELGE VE HİZMET SATIŞ GELİRİ CEZAEVİ SÖZLEŞMESİ İŞ BANKASI SÖZLEŞMESİ VAKIFBANK SÖZLEŞMESİ

Detaylı

Şirket Raporu 14 Haziran 2017

Şirket Raporu 14 Haziran 2017 Şirket Raporu 14 Haziran 2017 AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. (AKENR) Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. nin ( Şirket veya Akenerji ) fiili faaliyet konusu; elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye

Detaylı

1. Tarihsel Gelişim, Ortaklık Yapısı ve Sermaye ve Ortaklık Yapısı Değişimleri

1. Tarihsel Gelişim, Ortaklık Yapısı ve Sermaye ve Ortaklık Yapısı Değişimleri Sayfa No: 1 I. SUNUŞ 1. Tarihsel Gelişim, Ortaklık Yapısı ve Sermaye ve Ortaklık Yapısı Değişimleri Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. ( Şirket ), Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem Küresel hisse senetlerinde toparlanmalar dün hız kazandı. Çin borsalarının öncülüğünde Avrupa ve ABD borsalarında değer kazançları haftaya yapılacak FED toplantısı öncesinde piyasaların

Detaylı

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu Süha Makina BayiPos Sistemi BayiPos, Süha Makina'nın bayilerine ve Süha Makina bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve hizmet satışlarını kredi kartı

Detaylı

TUNA FAKTORİNG HİZMETLERİ A.Ş. 31/12/2007 AYRINTILI BİLANÇOSU(YTL)

TUNA FAKTORİNG HİZMETLERİ A.Ş. 31/12/2007 AYRINTILI BİLANÇOSU(YTL) AKTİF (VARLIKLAR) 31/12/2007 31/12/2007 AYRINTILI BİLANÇOSU(YTL) I- DÖNEN VARLIKLAR A- Hazır Değerler 403.030,45 725.183,53 1- Kasa 12.368,77 2.498,62 2- Alınan Çekler 0,00 0,00 3- Bankalar 390.661,68

Detaylı

Günümüzde internet kullanımının hızla yaygınlaşmasından dolayı e-ticaret sistemlerine olan ilgi arttırmıştır.

Günümüzde internet kullanımının hızla yaygınlaşmasından dolayı e-ticaret sistemlerine olan ilgi arttırmıştır. Yazılımnet E-ticaret Sistemi Günümüzde internet kullanımının hızla yaygınlaşmasından dlayı e-ticaret sistemlerine lan ilgi arttırmıştır. Bir kaç yıl öncesine kadar giyim, elektrnik, kitap, cd ve benzeri

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR

ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR E-İŞ Elektronik İş (E-iş) Bilgi ve iletişim teknolojilerinin bir şirketin tüm aktivitelerini desteklemek amaçlı uygulanması Şirketin iç ve dış veri sistemlerini

Detaylı

TEKDÜZEN MUHASEBE HESAP PLANI

TEKDÜZEN MUHASEBE HESAP PLANI www.isvesosyalguvenlik.com Mevzuat Bilgi Kültür - Haber Platformu TEKDÜZEN MUHASEBE HESAP PLANI 1 DÖNEN VARLIKLAR 10 HAZIR DEĞERLER 100 KASA 101 ALINAN ÇEKLER 102 BANKALAR 103 VERİLEN ÇEKLER VE ÖDEME EMİRLERİ

Detaylı

HÜRGÜÇ GAZ. TİC. TURİZM VE ORG. A.Ş. 31 ARALIK 1998 TARİHİ İTİBARİYLE AYRINTILI BİLANÇO (MİLYON TL)

HÜRGÜÇ GAZ. TİC. TURİZM VE ORG. A.Ş. 31 ARALIK 1998 TARİHİ İTİBARİYLE AYRINTILI BİLANÇO (MİLYON TL) AKTİF (VARLIKLAR) HÜRGÜÇ GAZ. TİC. TURİZM VE ORG. A.Ş. 31 ARALIK 1998 TARİHİ İTİBARİYLE AYRINTILI BİLANÇO I.DÖNEN VARLIKLAR 2,433,801 2,919,245 A- HAZIR DEĞERLER 57,865 424,947 1- Kasa 3,507 614 2- Bankalar

Detaylı

IFC Finansman Desteği

IFC Finansman Desteği IFC Finansman Desteği Bu çalışmanın amacı IFC Türkiye nin faaliyetleri ve finansman koşulları hakkında bilgi vermektir. Burada yer alan bilgilerin tamamı IFC den (http://www.ifc.org) temin edilmiştir.

Detaylı

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 31Aralık 2015 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu na Göre Yönetim Kurulu Tarafından Hazırlanan Bağlı Şirket Raporu 04 Mart 2016

Detaylı

BÖLÜM 2. Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği. Doç. Dr. Serkan ADA

BÖLÜM 2. Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği. Doç. Dr. Serkan ADA BÖLÜM 2 Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği Doç. Dr. Serkan ADA İş Süreçleri - 1 İş süreçleri, bir ürün yada hizmet üretmek için gerekli olan faaliyetlerin bir derlemesidir. İşletme performansı

Detaylı

SERİ:II NO:14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:II NO:14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 30.09.2018 Tarihi İtibarıyla Sona Eren Hesap Dönemine İlişkin Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu Sayfa No: 2 30.09.2018 Tarihi İtibarıyla Sona Eren Hesap Dönemine İlişkin Yönetim Kurulu

Detaylı

Yenileme Kampanyası. Yapı Sektöründe Yenileme Pazarının Canlandırılması

Yenileme Kampanyası. Yapı Sektöründe Yenileme Pazarının Canlandırılması Yenileme Kampanyası Yapı Sektöründe Yenileme Pazarının Canlandırılması Kampanya Tanımı Tüm Türkiye de Yapı Sektöründe Yenileme Pazarının Organize Kampanya Hareketi ve Destekleyici Finansman Kampanyası

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI MUHASEBE

T.C. MALİYE BAKANLIĞI VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI MUHASEBE T.C. MALİYE BAKANLIĞI VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI MUHASEBE Sınav Tarihi ve Saati : 3 Mart 2012-14:00 Sınav Süresi : 4 (dört) saat AÇIKLAMALAR : a) Sorular 6 (altı) sayfadır. b) Soru kağıtları,

Detaylı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. ARAŞTIRMA DEPARTMANI Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 2003 yılında iştiraki olduğu TOKİ ile toplu konut hamlesine başlayan Emlak GYO nun 2003 yılından 2011'in

Detaylı

Biggshop Dijital Franchise

Biggshop Dijital Franchise Biggshop Dijital Franchise Biggshop Markası BiggShop bir tasarım mağazasıdır. BiggPlus grubu tarafından kurulmuştur. BiggDesign konsepti ile erişilebilir lüks, erişilebilir sanat olarak tanımlanabilecek

Detaylı

HAKKIMIZDA Araba Ekspertiz, girişimci bir proje olup, ülkedeki en yaygın ekspertiz ağına sahip olan firmadır. Araba Ekspertiz in amacı 2. el araç alım/satımı esnasında alıcının talep ettiği ekspertiz raporunun

Detaylı

SERİ:II NO:14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:II NO:14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi İşletmeleri A.Ş. 31.03.2017 Tarihi İtibarıyla Sona Eren Hesap Dönemine İlişkin Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu Sayfa No: 2 Vakko Tekstil ve Hazır Giyim

Detaylı

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK; Bilişim sektörü üreticileri ve iş ortaklarına, yurtiçi ve yurtdışında danışmanlık, kurulum, eğitim, bilişim güvenliği ve dış kaynak sağlama(outsource) alanlarında,

Detaylı

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain Video Reklamlar «Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain 1 2 3 4 Türkiye deki Arama Türkiye Pazarında Arama Hacmi Türkiye de Beyazperde Nerede? Rakip Analizi, Yıllık Analiz YouTube

Detaylı

ABD - AB SERBEST TİCARET ANLAŞMASI Ve TÜRKİYE ÜZERİNE ETKİLERİ

ABD - AB SERBEST TİCARET ANLAŞMASI Ve TÜRKİYE ÜZERİNE ETKİLERİ ABD - AB SERBEST TİCARET ANLAŞMASI Ve TÜRKİYE ÜZERİNE ETKİLERİ ÇERÇEVE SUNU Gülçiçek ÖZKORKMAZ Başkanlık Baş Danışmanı Mukim Özel Temsilciler Direktörü ABD - AB SERBEST TİCARET ANLAŞMASI ve TÜRKİYE ÜZERİNE

Detaylı

KREDİLENDİRME AŞASINDA YAPILAN SWOT ANALİZİ ÖRNEĞİ VE AŞAMALARI

KREDİLENDİRME AŞASINDA YAPILAN SWOT ANALİZİ ÖRNEĞİ VE AŞAMALARI KREDİLENDİRME AŞASINDA YAPILAN SWOT ANALİZİ ÖRNEĞİ VE AŞAMALARI 1.)Öncelikle firmanın tanıtımı yapılır: Firmanın kuruluş tarihi, Firmanın adresi, Firmanın tanıtımı (faaliyet konusu dahil), Firmanın ortaklık

Detaylı

Şubat 2019 BİLGİLENDİRME. Teknik arıza ve Onarımları Hakkında

Şubat 2019 BİLGİLENDİRME. Teknik arıza ve Onarımları Hakkında BİLGİLENDİRME Teknik arıza ve Onarımları Hakkında 1- Para kanalı arızası : Bu arıza kullanıcı/kullanım kaynaklı olup içerisine atılan yabancı materyaller, kullanım ömrünü tamamlaması, yağmur kar gibi doğal

Detaylı