Sürdürülebilir Üniversite ve Yeşil Kampüs

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sürdürülebilir Üniversite ve Yeşil Kampüs"

Transkript

1

2 01 İSZÜ HABER İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABERLER Sürdürülebilir Üniversite ve Yeşil Kampüs Çevreye duyarlı, enerji tasarruf yöntemlerini kullanan, sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlayacak, başta ülke ekonomisi ve çevreye olmak üzere tüm akademisyenlere, üniversite öğrencilerine, mezunlarına daha iyi hizmet veren kampüsler oluşturulması amacıyla Sürdürülebilir Üniversite - Yeşil Kampüs paneli Mütevelli Heyeti Başkanımız Prof. Dr. Ramazan EVREN ve Mütevelli Heyeti Üyemiz Sabahattin Kırkan ın katılımıyla üniversitemizde gerçekleştirildi. Çevresel farkındalık göstergeleri ve teknik uygulamalarla kaynak korunumu, atık azaltılması çevre ve enerji konularında başarı öykülerinin ele alındığı panel, 30 üniversiteden yaklaşık 100 akademisyen ve yöneticiye verilen öğle yemeği ile başladı. Panelin açılış konuşması üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Adem ESEN tarafından Sürdürülebilir Üniversite ve Yeşil Kampüs kavramının değerlendirilmesi ve panele ev sahipliği yapan üniversitemizin yeşil kampüs yaklaşımı hakkında bilgi verilmesi ile başladı. Panele onur konuğu olarak davet edilen YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş GÜNAY, yapılan bu panelin, üniversitelere kampüslerini Yeşil Kampüs haline dönüştürebilmek için önemli bir adım olduğunu vurguladı. TBMM 23. Dönem Çevre Komisyonu Başkanvekili Prof.Dr. Mustafa ÖZTÜRK ise yaptığı konuşmada, kullanıcı ihtiyaçlarından hareket edilerek sürdürülebilir yaşam koşullarının sağlanması için entegre bir şehir planlanması ve bunun taviz vermeden uygulanmasına değinerek, çevre, enerji, ulaştırma, sanayi kalkınma, teknoloji, konut ve hizmet sektörlerinde kaynak verimliliğinin geliştirilmesinin üniversitelerin yapacağı etkin çalışmalarla ortaya çıkacağını vurguladı.panelde ayrıca Doç. Dr. Nilgün CILIZ, Doç. Dr. Aslıhan NASIR ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz YENİAY da birer sunum yaptı. Etkinlik, panelistlere şilt verilmesi ve katılımcılara üniversitemizin hediyelerinin takdimi ile son buldu.

3 İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ 02 İSZÜ HABER Kutlu Bir Doğum! Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) nin doğum günü 20 Nisan 2012 Cuma günü üniversitemizde kutlandı. Program Gana lı misafirimiz Ahmet Yunus un Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Doç. Dr. Mustafa Karataş, İslam da kardeşlik ve Peygamber Efendimizin Güzel Ahlakı ile ilgili bilgiler verdi. Program, Mütevelli Heyet Üyemiz Sayın Sabahattin Kırkan ın Doç. Dr. Mustafa Karataş a plaket vermesiyle son buldu. HABERLER Genç Anayasa Prof. Dr. Mümtaz er Türköne 11 Nisan 2012 Çarşamba günü üniversitemizde Genç Anayasa konulu bir seminer verdi. Türkiye Cumhuriyetinde yapılan anayasaların genel özelliklerini ve yapıldığı dönemlerdeki siyasi iklimden bahsederek yeni anayasanın nasıl olması gerektiğini anlattı. 1921, 1924, 1961, 1982 anayalarını karşılaştıran Türköne, mecvut meclisin yeni anayasa yapma iradesine sahip olduğunu vurguladı. Okul Müdürlerine Seminer Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı Okul-Kurum Müdürlerine Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Latife KABAKLI ÇİMEN tarafından Türk Kültüründe Yönetmek konulu seminer verildi. Seminere ilçede görevli yetmiş müdür iştirak etti. İrfan Dershanesi Ziyareti Beykoz da bulunan İrfan Dershanesi öğrencilerine üniversitemizi tanıtıcı seminer programı gerçekleştirildi. Rektör yardımcımız Prof. Dr. Ömer İNAN tarafından verilen seminere yaklaşık 300 öğrenci iştirak etti. Soru cevap şeklinde geçen seminerde üniversitemiz tanıtıcı slayt gösterimi ve promosyon dağıtımı yapıldı. Seminer sonrasında öğrencilerle fotoğraf çekildi, dershane gezildi.

4 03 İSZÜ HABER İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABERLER Bab-ı Alem Öğrenci Buluşması Sultanahmet Meydanında gerçekleştirilen 5. Uluslararası Öğrenci Buluşması programında üniversitemiz de yerini aldı. Açılışını Başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ ın yaptığı fuara 69 ülkeden yüzlerce genç katıldı. Tanıtım standınca yüzlerce genci ağırlayan İSZÜ, tanıtıcı broşürleri ve yabancı öğrenci kontenjanlarıyla gençleri bilgilendirdi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ a standımızı ziyareti sırasında üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Birinci eşlik ederek, bilgilendirmelerde bulundu. İstanbul İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Üniversitemizin katıldığı, Esenler belediyesi ve İşkur ortaklığı ile düzenlenen İstanbul İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (İSİİF) Tekstilkent te gerçekleştirildi. Yaklaşık yüz kurumun stant kurduğu fuarda üniversitemiz de yerini aldı. Fuarın açılışına katılan Genel Sekreterimiz Mehmet Birinci, standımıza gelen katılımcıların sorularını cevapladı. 5 gün süren fuarda, iş hayatı ile ilgili düzenlenen seminerlere üniversite öğencileri iştirak etti. Amerikalı Psikolog Rüştü Roumen İSZÜ de Character Education with Chess / Satrançla Karakter Eğitimi adlı kitabın yazarı Bulgaristan-Pomak asıllı Amerikalı Psikolog Rüştü Roumen Bezergianov tarafından Chess as Logo-Therapy Method with Youth / Gençlerde Bir Logo- Terapi Metodu Olarak Satranç başlıklı bir konferans verildi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Savcı tarafından Rüştü Roumen Bezergianov a hatıra plaketi takdim edildi. METEF Ankara Fuarı Üniversitemizin tanıtım turları devam ediyor. Ankara ya dört günlük bir tanıtım turu düzenleyen İSZÜ, METEF fuarına katıldı. Genel Sekreter Yardımcımız Osman Bilgivar ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Fatih Şişman ın katıldığı fuar sonrasında Muradiye Okulları Genel Merkezi ziyaret edildi. Yavuz Sultan Lisesi, Nene Hatun Lisesi ve Sevgi Koleji ziyaretlerinin de gerçekleştirildiği program, Öğretmenler Derneği ziyaretiyle son buldu.

5 İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ 04 İSZÜ HABER Bilgisayar Mühendisliği Prof. Dr. Nizamettin ERDURAN Bilgisayar Mühendisliği programının amacı öğrencilerin bilgisayar mühendisliğinde başarılı bir kariyer yapabilmeleri için gerekli altyapıyı tesis etmek ve teknik bilgi donanımını sağlamak, daha ileri akademik dereceler yapabilecek mezunlar yetiştirmek, öğrencilerini takım çalışması yapabilen, etik değerlere saygılı ve sosyal sorumluluğa sahip başarılı profesyoneller olarak hazırlamaktır. Bilgisayar Mühendisliği diğer bir deyişle Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği bilgisayarların veya bilgisayar tabanlı sistemlerin tasarımını, yapımını ve geliştirilmesini sağlayan bir disiplindir. Genel olarak donanım, yazılım ve iletişim alanları ile bunların birbirleriyle etkileşimlerini kapsar. Günümüzde Bilgisayar Mühendisliğinin başlıca uygulama alanı donanıma gömülü yazılımın bulunduğu sistemlerin geliştirilmesidir. Bu sistemler arasında çok yaygın olarak kullanılan cep telefonları, dijital müzik ve görüntü cihazları, alarm sistemleri, robotlar ve tıpta kullanılan donanım ve ona gömülü yazılımın entegre olduğu x-ışınlı ve lazerli aletler sıralanabilir. Bilgisayar Mühendisi için kariyer fırsatları: Bilgisayar tasarım ve üretimi Telekomünikasyon ve iletişim ağları Elektronik tasarım ve üretimi Mühendislik araştırma ve geliştirme Bilgisayar donanımlarının satışı ve servisi Yazılım tasarım ve üretimi Proje ve teknoloji idaresi Finans ve bankacılık Bilgisayar Mühendisi için meslek türleri: Bilgisayar sistem mühendisi Bilgisayar ağları mühendisi Yazılım mühendisi Bilgisayar Mühendisi için çalışma alanları: Bilgisayar ve IT şirketleri Yarı iletken cihaz üretimi şirketleri Teknoloji ve üretim şirketleri Bankalar ve finans kuruluşları Telekomünikasyon şirketleri Bilgisayar yazılım ve donanım şirketleri Kamu kuruluşları Kamu ve üniversite araştırma laboratuvarları BÖLÜMLERİMİZİ TANIYALIM BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ( DÖNEMİ) Taban Puanı Tavan Puanı ÜCRETLİ %25 BURSLU %50 BURSLU %100 BURSLU

6 05 İSZÜ HABER İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSTE HAYAT >> KAMPÜSTE SOSYAL HAYAT Emirgan da Lale Buluşması Öğrencilerimiz gezi programları çerçevesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7.si düzenlenen İstanbul Lale festivaline 21 Nisan 2012 Cumartesi günü katıldılar. Emirgan da rengarenk lalelerin arasında gezinti ve fotoğraf çekimi yapan öğrencilerimizin gezi aktivitesi piknik ile tamamlandı. Üniversitelerarası Karate Şampiyonası Üniversitemiz İngilizce Öğretmenliği bölümü öğrencisi, dünya şampiyonu, milli sporcu Hüsnanur Ekşi Türkiye Üniversitelerarası Karate Şampiyonasında üniversitemizi temsil etti. Çocuk Esirgeme Kurumu na Ziyaret Öğrencilerimiz 3 Nisan 2012 Salı günü Eyüp Çocuk Yuvasındaki çocukları ziyaret ettiler. Çocuklara hediyelerini veren öğrencilerimiz, onlarla oyunlar oynayıp, hoşça vakit geçirmelerini sağladılar. Öğrecilerimiz fırsat buldukça kendilerini tekrar ziyarete geleceklerini söyleyerek yuvadan ayrıldılar. Üstün Zekalılar Eğitimi Anabilim Dalı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü bünyesinde Üstün Zekalılar Eğitimi Anabilim Dalı kuruldu. Öğreci alımı ise Akademik yılında planlanacaktır.

7 İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ 06 İSZÜ HABER ÖĞRENCİLERİMİZ NE DÜŞÜNÜYOR<< Okulumuzun en önemli özelliği şehrin kalabalığından telaşından uzak, sessiz ve sakin bir ortam sunması. Kendimi rahat ve huzurlu bir ortamda bulduğumdan dolayı çok mutluyum. Öğretim üyelerimize ve yöneticilerimize kolay ulaşmak, bilgi almak ve isteklerimizi iletmek bir çok üniversiteden daha kolay. Öğrenci İşleri ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı nın ilgi ve alakalarına da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Çalışanların öğrenci sorunlarına ilgisi de biz öğrencileri mutlu eden güzelliklerden sadece birkaçı. Ozan GÜMÜŞ (Öğrenci Konseyi Genel Sekreteri) KAMPÜSTE HAYAT Okulun yanından arabayla geçtiğimde sadece bir binadan ibaret zannederdim ama bahçeye girdikten sonra anladım ki o duvarların arkasında şirin ve yapacağın her şeyi eğlenceli bir atmosfere çevirecek mükemmel bir ortam samimiyetiyle içtenliği ile küçük olmasına rağmen içinde bulunanları cezbetmesiyle sahip olunacak güzel bir fırsat. Ahsen GÜNDOĞDU (Müzik Kulübü Bşk.) Mehmet Akif Ersoy ve niceleri gibi pek kıymetli ve bir o kadar da engin zaatları mezun eden bu kurumun mayasından bizimde faydalanacağımızı; kararlılıkla çalışarak, iyi bir eğitim ve yüksek ahlak sahibi olmaya çalışarak, onlara yakışır birer torunlar olacağımızı düşünüyorum. Mehmet KISAR (Öğrenci Konseyi Üyesi) İMTİYAZ SAHİBİ İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Adına Prof. Dr. Adem ESEN (Rektör) İLETİŞİM Halkalı - Küçükçekmece İSTANBUL T: (pbx) F: / Yayın Türü: Süreli Yayın Ayda Bir Yayınlanır

8

İSZÜ BÜLTEN. Kaynaklara Yolculuk

İSZÜ BÜLTEN. Kaynaklara Yolculuk İSZÜ BÜLTEN İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABER BÜLTENİ MART 2012 YIL 1 SAYI 3 www.iszu.edu.tr 444 97 98 Kaynaklara Yolculuk» ULUSLARARASI İSLAM EKONOMİSİ VE FİNANSI ÇALIŞTAYI» PANEL: TÜRKİYE DE

Detaylı

Bir Kampüs Üniversitesi. 1. Bahar Şenliği Arap Baharı ve Türkiye İlim Yayma Mezunları Buluşması

Bir Kampüs Üniversitesi. 1. Bahar Şenliği Arap Baharı ve Türkiye İlim Yayma Mezunları Buluşması İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABER BÜLTENİ MAYIS 2012 YIL 1 SAYI 5 www.iszu.edu.tr Bir Kampüs Üniversitesi 1. Bahar Şenliği Arap Baharı ve Türkiye İlim Yayma Mezunları Buluşması 01 İSZÜ HABER

Detaylı

İSZÜ BÜLTEN. Bilgi ve Heyecan Üssü: İSZÜ » 75 GÜNDE 75 OKUL PROJESİ» SOUTHERN - İSZÜ İŞBİRLİĞİ

İSZÜ BÜLTEN. Bilgi ve Heyecan Üssü: İSZÜ » 75 GÜNDE 75 OKUL PROJESİ» SOUTHERN - İSZÜ İŞBİRLİĞİ İSZÜ BÜLTEN HABER BÜLTENİ ŞUBAT 2012 YIL 1 SAYI 2 www.iszu.edu.tr 444 97 98 Bilgi ve Heyecan Üssü: İSZÜ» 75 GÜNDE 75 OKUL PROJESİ» SOUTHERN - İSZÜ İŞBİRLİĞİ» LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARIMIZ BAŞLADI» REHBER ÖĞRETMENLER

Detaylı

Yeni Dönem Yeni Heyecan. İSZÜ de Akademik Yıl Başladı Kırgızistan dan İSZÜ ye Ziyaret İSZÜ Doçentlik Sınavına İlk Kez Ev Sahipliği Yaptı

Yeni Dönem Yeni Heyecan. İSZÜ de Akademik Yıl Başladı Kırgızistan dan İSZÜ ye Ziyaret İSZÜ Doçentlik Sınavına İlk Kez Ev Sahipliği Yaptı İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABER BÜLTENİ EYLÜL 2012 YIL 1 SAYI 7 www.iszu.edu.tr Yeni Dönem Yeni Heyecan İSZÜ de Akademik Yıl Başladı Kırgızistan dan İSZÜ ye Ziyaret İSZÜ Doçentlik Sınavına

Detaylı

Tarih ve Doğayla İç İçe Bir Kampüs Üniversitesi

Tarih ve Doğayla İç İçe Bir Kampüs Üniversitesi İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABER BÜLTENİ TEMMUZ-AĞUSTOS 2012 YIL 1 SAYI 6 www.iszu.edu.tr Tarih ve Doğayla İç İçe Bir Kampüs Üniversitesi Tarihi Kampüste Açık Hava İftarı Somalili Öğrenciler

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

tarihinde 200 lise öğrencisine Üniversite ve Kampüs Yaşamı başlıklı Bahçelievler RAM Kariyer Günleri düzenlenmiştir.

tarihinde 200 lise öğrencisine Üniversite ve Kampüs Yaşamı başlıklı Bahçelievler RAM Kariyer Günleri düzenlenmiştir. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA AİT FAALİYETLERİNE İLİŞKİN BİLGİLERİN AÇIKLAMASI 26.09.2014 tarihinde İAÜ Florya Yerleşkesinde İstanbul

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Aralık 2014 AÖF Sınavları İlçemizde İlk Defa Yapıldı. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları için tüm alt yapı hizmetleri;

Detaylı

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 SAMSUN TEKNOPARK TA GOOGLE HASH CODE ETKİNLİĞİ Google ın her yıl 1 Mart tarihinde tüm dünyada eş zamanlı ve çevrimiçi olarak gerçekleştirdiği teknolojik problem çözme

Detaylı

I. ULUSAL ÜNİVERSİTELER ÇEVRE MERKEZLERİ TOPLANTISI

I. ULUSAL ÜNİVERSİTELER ÇEVRE MERKEZLERİ TOPLANTISI I. ULUSAL ÜNİVERSİTELER ÇEVRE MERKEZLERİ TOPLANTISI 20.05.2009 tarih ve 27233 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren Adnan Menderes Üniversitesi Şehir Sağlığını Geliştirme Araştırma ve Uygulama

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube ÜNĠVERSĠTELERLE ġube GÜNCESĠ ĠLĠġKĠLER YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2009-2010 ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ 2009-2010 Öğretim yılı Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik- Elektronik Fakültesi

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI VARANK SAMSUN TEKNOPARK TA Bir dizi ziyaret ve temaslar için Samsun da bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun Teknopark

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

İSZÜ BÜLTEN. Tarih ve Doğayla İç içe eğitim » BAŞBAKAN İSZÜ DE» MEHMET AKİF ERSOY SEMPOZYUMU » MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ» YENİ AÇILAN BÖLÜMLERİMİZ

İSZÜ BÜLTEN. Tarih ve Doğayla İç içe eğitim » BAŞBAKAN İSZÜ DE» MEHMET AKİF ERSOY SEMPOZYUMU » MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ» YENİ AÇILAN BÖLÜMLERİMİZ İSZÜ BÜLTEN HABER BÜLTENİ OCAK 2012 YIL 1 SAYI 1 www.iszu.edu.tr 444 97 98 Tarih ve Doğayla İç içe eğitim» BAŞBAKAN İSZÜ DE» MEHMET AKİF ERSOY SEMPOZYUMU» MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ» YENİ AÇILAN BÖLÜMLERİMİZ

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Kalitesini Arttırmak HEDEF 1.1. Lisans programlarına kabul edilen öğrencilerin niteliklerini artırmak. HEDEF 1.2. Öğretim

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLER

2014 YILI FAALİYETLER 2014 YILI FAALİYETLER 11 Ocak tarihinde Öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Harun SAVUT İstanbul Şehzade Camii nde Mevlid Kandili Programına 11 Ocak 2014 tarihinde öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr Zeki

Detaylı

2. AKADEMİK KAMP GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2. AKADEMİK KAMP GERÇEKLEŞTİRİLDİ 2. AKADEMİK KAMP GERÇEKLEŞTİRİLDİ Elektrik Mühendisleri Odası nın (EMO) Görüntü İşlemede İleri Uygulamalar ve Son Gelişmeler başlığı altında düzenlediği 2. Akademik Kamp çalışmalarına, İzmir Şirince deki

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 30 Ekim 2017 İAÜ Yeni Akademik Yılı Açılışı Gerçekleştirildi 05 Ekim 2017 İstanbul Aydın Üniversitesi 2017-2018 Akademik Açılış Töreni Başkan Yardımcısı

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ GENÇ FİKİRLER KULÜBÜ -2015 Akademik Yılı Bülteni İçindekiler Kulübümüz Hakkında 1 Yönetim Kurulu 2 Bülten

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Yüksekokulumuz Projeleri Ankara da Tanıtıldı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri nde; Yüksekokulumuzda

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

MEDİPOL HEYETİNDEN SIFIR ATIK ZİYARETİ

MEDİPOL HEYETİNDEN SIFIR ATIK ZİYARETİ MEDİPOL HEYETİNDEN SIFIR ATIK ZİYARETİ Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Recep Öztürk, Doç. Dr. Yeter Demir Uslu ve beraberindeki heyet, Sıfır Atık Projesi kapsamında İstanbul Valiliği Çevre

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu (ECZACILIK FAKÜLTESİ) A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının niteliğinin 2021

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN NİSAN 2018 / SAYI: 9 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104 EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI 104 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 7. Dönemi boyunca, EMO-Genç çalışmalarına oldukça önem vermiş oda ile bağlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yürütmüştür. Teknik geziler, tanışma toplantıları,

Detaylı

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta:

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta: FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon: 0 (212) 883 10 62 Faks: 0 (212)883 10 62 E-posta: 750885@meb.k12.tr 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart Nevruz Kutlamaları

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

DKM DIYARBAKIR. sevgi. sehri. sevgi sehrinde kardes kardese

DKM DIYARBAKIR. sevgi. sehri. sevgi sehrinde kardes kardese DKM 2015 DIYARBAKIR sevgi sehri Programımıza Tesriflerinizi Bekleriz 2015 DIYARBAKIR sevgi sehri 22 Mayıs 2015 CUMA ( Gençlere Özel) Yer: Diyarbakır Kültür Merkezi / Eflatun Eğitim Köyü 14:00-18:30 18:30-20:30

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Ekibinde görevlendirilen personele 05 Aralık 2012 Çarşamba

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ 9. SINIFLAR 1. SINAV TAKVİMİ

MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ 9. SINIFLAR 1. SINAV TAKVİMİ MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ 9. Matematik 30 Ekim 2017 Pazartesi 3. Ders Tarih 6 Kasım 2017 Pazartesi 5. Ders Fizik 7 Kasım 2017 Salı 2. Ders İngilizce 8 Kasım 2017 Çarşamba 4. Ders Almanca 13 Kasım

Detaylı

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars Değerli öğretim üyeleri Bu yıl XI. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Ana Bilim Dalı Başkanları Toplantısı Kars

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI. - EMO Genç Etkinliklerimiz

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI. - EMO Genç Etkinliklerimiz TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI - EMO Genç Etkinliklerimiz 9. dönem çalışma raporu / 2010-2011 EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ EMO nun toplumsal yaşamdaki yerini bugünün

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ YAŞLILIK ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (YAŞAM)

ANKARA ÜNİVERSİTESİ YAŞLILIK ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (YAŞAM) YAŞLILIK ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (YAŞAM) KURULLAR ONURSAL BAŞKANLAR Ömer ÇELİK Kültür ve Turizm Bakanı Fatma ŞAHİN Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof.Dr. Erkan İBİŞ Ankara Üniversitesi

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

Eğitimde Kullanılan Materyaller 5.8.sınıf/9.12. sınıf Eğitim CD ler

Eğitimde Kullanılan Materyaller 5.8.sınıf/9.12. sınıf Eğitim CD ler Ekosistemi Bilinçlendirme Programı Etkinlik Başlığı Ekosistemi Bilinçlendirme Programı Etkinlik Tarihi 30.09.2014-12.06.2015 Etkinlik Yeri Samsun Eğitimde Kullanılan Materyaller 5.8.sınıf/9.12. sınıf Eğitim

Detaylı

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi 80 EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi Sayın İnşaat Mühendisi Adayı, İnşaat Mühendisliği Eğitimi Kurulu, İMO 40. Dönem Çalışma Programı çerçevesinde İMO Yönetim Kurulu nca İnşaat Mühendisliği Eğitimi

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE KULÜBÜ YEŞİL SEKTÖR TANITIM DOSYASI HAKKIMIZDA Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Kulübü (YTÜÇEV); sürdürülebilir gelişim sürecinde sanayi, sosyal yaşam ve çevre boyutlarının

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011

DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011 DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011 Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Dicle Üniversitesi AB Proje Ofisi tarafından

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI Değerli Sektör Paydaşımız, 20-21 Mayıs 2015 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.10.2016 29.11.2016 HAL PROJESİ TOPLANTILARI YENİ HAL PROJESİ İLE İLGİLİ 31 EKİM 2016 TARİHİNDE HAL DERNEK TEMSİLCİLERİ İLE ODAMIZDA BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HAL

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER)

IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER) IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER) Organizasyon ġeması REKTÖR Mühendislik Fakültesi ÇEVMER MÜDÜRÜ ÇEVMER YÖNETĠM KURULU Ziraat Fakültesi MÜDÜRYARD. MÜDÜR YARD. ÇEVMER

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLERİ

2014 YILI FAALİYETLERİ 2014 YILI FAALİYETLERİ 28 Ağustos 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali ÇETİNKAYA görevine başladı. 27 Eylül 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya Atatürk Üniversitesinde düzenlenen

Detaylı

KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU

KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU ALMATI (20-23 KASIM 2015) 20 Kasım 2015 Cuma: İlk gün konu ile ilgili öğrenci haricinde konunun ilgililerinin katıldığı bir panel düzenlendi.

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

R ETKİN 62 L LİK E R ETKİN L LİK E 70 Öğrencilerden gelen Süper Ligde dengeler değişti. Alt sıralardaki takımlar üsttekileri zorluyor. Ritmi Manisaspor bozdu. Manisaspor'da bundan sonra neler yapmayı

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1-(1) Bu Yönergenin amacı; Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi nin amaçlarına,

Detaylı

Bölüm Profili. Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ;

Bölüm Profili. Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ; Bölüm Profili Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ; Lisans Programlarında hazırlık sınıfı dahil 281 öğrenci, Yüksek lisans programlarında 75 i tezli (69 u Türkçe

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) 2018 Yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) 2018 Yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının

Detaylı

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ HU08 e-bülten AĞUSTOS 2017 ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ www.hu.edu.tr HU08 AĞUSTOS 2017 Üniversitemiz'de Kayıtlar Devam Ediyor Hakkari nin Doğa Sporları Rotası Çıkarılıyor Kardeşlik Sınır

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 71 Şubat 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

Kula Entegre Tesis Bilgilendirme Toplantısı, Manisa, 25 Temmuz 2011. 2. Kula Aile Günü Etkinliği, Süreko Kula Entegre Tesis, Manisa,

Kula Entegre Tesis Bilgilendirme Toplantısı, Manisa, 25 Temmuz 2011. 2. Kula Aile Günü Etkinliği, Süreko Kula Entegre Tesis, Manisa, Süreko dan Haberler E-Haber Bülteni No: 3 Değerli Dostlarımız, Süreko E-Bültenlerinin üçüncü sayısını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Üçüncü sayımızda, Süreko daki gelişmeler ve Süreko nun yapmış

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

26.11.2015 22.12.2015 RUS KÖKENLİ VATANDAŞLARLA BİRLİK-BERABERLİK KAHVALTISI 05.12.2015 RUSYA İLE YAŞANAN UÇAK KRİZİ VE SONRASINDA YAŞANAN GELİŞMELER İLE İLGİLİ ALANYA DA YAŞAYAN RUS VATANDAŞLARINA YÖNELİK

Detaylı

Araştırma Görevlilerimiz Uluslararası Yaz Okulu Programında Kazakistan da Fakültemizi Başarı İle Temsil Ettiler

Araştırma Görevlilerimiz Uluslararası Yaz Okulu Programında Kazakistan da Fakültemizi Başarı İle Temsil Ettiler Araştırma Görevlilerimiz Uluslararası Yaz Okulu Programında Kazakistan da Fakültemizi Başarı İle Temsil Ettiler 10-11 Haziran 2014 tarihlerinde rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN, rektör yardımcımız ve Orman

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN MAYIS - HAZİRAN

MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN MAYIS - HAZİRAN MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN MAYIS - HAZİRAN 1 4-5 Mayıs 2016 Ekonomi bakanlığının koordinatörlüğünde TİM(Türkiye İhracatçılar Meclisi) ve OAİB(Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri) organizasyonu

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.12.2011 24.01.2012 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SINIRLARININ GENİŞLETİLMESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MÜCAVİR ALANLARININ İL SINIRLARINA GENİŞLETMESİ İLE İLGİLİ YAPILMAKTA OLAN YASAL

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 6 Bülten Tarihi : 18 TEMMUZ 2016 TAB E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 Türk Armatörler Birliği Milliyet Gazetesinde Başkanımız ve Başkan Vekilimiz ile yapılan röportaj yayımlandı. Piri Reis Üniversitesi

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI.

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI. İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi nin

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ http://muhendislik.sdu.edu.tr/endustri Ocak, 2014 Isparta SDÜ MF Endüstri Mühendisliği Bölümü 2006-2014 2 ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Temmuz 2014 2 4 Temmuz 2014 İftar Köln Ditib Merkez Camii UETD GM Genclik Kollarindan Beyza Külünk, Esma Cakmak, Meryem Ates

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı