AKILLI EV VE OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AKILLI EV VE OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 AKILLI EV VE OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL 1. KAPSAM ve AMAÇ Bu şartname aşağıda tarif edilmiş olan dijital kontrol sistemleri prensiplerine uygun bir Akıllı Ev Sistemi (AES) tesisi ve çalışır durumda teslimi için gereken malzeme ve hizmetleri kapsamaktadır. 2. SİSTEM TANIMI AES, yapıdaki tüm altyapı sistemlerini entegre edebilme özelliğine sahip olacak ve mal sahiplerinin her türlü sistem verisine dokunmatik ekranlardan, uzaktan kumandalar ve GSM şebekesi üzerinden kısa mesaj ile çift yönlü komut alışverişi yapabilecek özelliklere sahip olacaktır. Sistemin senaryo oluşturma özelliğinin yanı sıra kendi kendine öğrenme yeteneği ile otomatik senaryo oluşturma imkanı sunması gerekmektedir. Oluşturulacak senaryolar dokunmatik ekranlardan tek bir tuşa basılarak aktif edilebileceği gibi, otomatik olarak da çalıştırılabilir olacaktır. Sistemde kullanılan modüllerin manuel olarak da çalıştırılabilir özelliğe sahip olması gerekmektedir. AES programı ve önyüzü oluşturan dokunmatik ekranlar Türkçe dışında Rusça, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Ukraynaca, Portekizce, Felemenkçe, Katalanca, İsveççe, Yunanca, İbranice, Hırvatça, Estçe, Macarca, Slovakça, Çekçe gibi dillerin kullanımına olanak sağlayacak özellikte olacaktır. Bu gibi dillerin seçimi bir menüden müşteri tarafından kolayca yapılabilir olmalıdır. Input oluşturacak çevresel cihazlar, açma kapama düğmeleri, hareket detektörleri, duman, yangın detektörleri, manyetik kapı kontakları AES bünyesinde bulunan güç ünitesinden 12 V DC ile çalışır şekilde olacaktır. AES sistemini oluşturan tüm modüller çevresel koşullardan, enterferans ve sinyalleşme güçlüğüne neden olabilecek X10 benzeri şehir şebekesi üzerinden haberleşen modüllerden oluşmamalı. Akıllı Ev Sistemi ni (AES) oluşturan modüller ile bağımsız çalışabilir diğer sistemlerle (klima, kombi, ) ile RS232 iletişim protokolü ile text mesajlaşma ve String Exchange ile bilgi alışverişi yapabilir olacaktır.

2 3. SİSTEM FONKSİYONLARI Villaların otomasyonu şu ana başlıklardan oluşmaktadır; 1. Konut içi Güvenlik Sistemi (Yangın-Hırsız-Panik Buton) 2. Aydınlatma Otomasyonu, 3. Isıtma Otomasyonu, 4. Soğutma Otomasyonu, 5. Havuz ve Sauna Kontrolü 6. Renkli LCD Dokunmatik Ekran 7. IR uzaktan kumanda 8. Cep telefonu sms ile uzaktan kontrol ve kumanda 3.1 KONUT İÇİ GÜVENLİK SİSTEMİ Koruma yapılacak mekanlar manyetik kontak, hareket detektörleri, duman/yangın detektörleri ile korunacaktır. Yangın koruması yapılacak alanlar; projeye uygun röle tabanlı ısı ve duman detektörleri ile koruma yapılacaktır. Alarm sisteminde acil imdat panik butonu dokunmatik ekran üzerinden ve müşterinin istediği herhangi bir duvar anahtarından da yapılabilir olacak. Alarm sitemi uzaktan cep telefonundan sadece yetki verilmiş cep telefonlarından sms göndererek devreye alınabilir ve devreden çıkarılabilir özellikte olacaktır. Alarm oluşturan tüm sensörler için farklı içerikli sms metni mesajı gönderebilir özellikte olmalıdır. (Örneğin, salonda hareket algılandı, mutfakta duman/yangın algılandı, balkon kapısı açık gibi ) Alarm durumunda, sistem site güvenlik odasında bulunan Alarm İzleme merkezine olay online olarak aktarılabilmelidir. (Hırsızlık, Yangın, Panik) SMS mesajları güvenlik merkezinde bulunan bir bilgisayara otomatik olarak aktarılarak log tutulması ve formatında mail gönderilmesi de sağlanacaktır.

3 3.2 AYDINLATMA OTOMASYONU Aç kapa ve Dimmer özellikli ışıklandırma ile kapalı mekanların aydınlatılması yapılacaktır. Tüm aydınlatma birimleri dokunmatik ekrandan, uzaktan kumandadan, cep telefonundan kontrol ve kumanda edilebilir olacaktır. Sistem, kendi kendine öğrenebilme yeteneğine sahip olması gerektiğinden otomatik senaryo oluşturulabilir olacaktır. Açma kapama düğmelerinin fonksiyonları ve çalışma şeklileri, altyapı değişikliği gerektirmeden ev sahibi tarafından bilgisayar üzerinden istediği değişiklikleri yapılabilir olacaktır. Açma kapama veya dimmer özellikleri aynı düğme üzerinden gerçekleştirilebilir olacaktır. Aydınlatmada dimmer özelliğinin yanı sıra süreli açma kapama, belirli dimmer değeri ile başlama gibi ek fonksiyonlara da sahip olmalıdır. Müşterinin öngörmesi durumunda herhangi bir açma kapama düğmesi farklı zamanlarda farklı çalışma prensiplerine de sahip olmalıdır. (Örneğin yatak odasındaki aydınlatma düğmesi gece 12 den sonra tüm evin lambalarını açabilir veya cep telefonundan sms gönderebilir özelliklere sahip olmalıdır.) Aydınlatma sağlayan tüm cihazların durumu dokunmatik ekrandan farklı ikonlarla görsel olarak online bilgi sunabilir olacaktır. Ev sahibi hangi lambanın açık, hangi lambanın kapalı olduğunu dokunmatik ekrandan izleyebilir olmalıdır. Sisteme dahil edilecek tüm açma kapama düğmeleri 4 telli bus kablosu (2 Güç, 2 Data) ile pano ile bağlantısı kurulacaktır. Açma kapama düğmelerinde 12V DC ile beslenmelidir. Açma kapama sistemini oluşturan röle modülleri ayrı bir pano gerektirmeden konut içinde tasarlanmış olan sigorta panosu içerisine din-rail montajı yapılabilir olmalıdır. Röle modüllerinin iç enerjileri AES sistemini oluşturan güç ünitesinden almalıdır.

4 Açma kapama röle modülü sekiz giriş ve çıkışlı olmalıdır. (Bağımsız sekiz adet lambayı çalıştırabilir özellikte olmalıdır.) Gerekmesi durumunda manuel müdahalelere (bakım/onarım) olanak tanınması için röle modülünün kendi üzerinde bulunan switch lerle de kontrol ve kumanda edilebilmelidir. Röle modülü üzerinde LED lambalar ile durum bilgisi görülebilir olmalıdır. Açma/Kapama röle modülü dört farklı enerji beslemesi ile çalışabilir özellikte olmalıdır. Dim özellikli aydınlatma röle modülleri ayrı bir pano gerektirmeden konut içinde tasarlanmış olan sigorta panosu içerisine din-rail montajı yapılabilir olmalıdır. Röle modüllerinin iç enerjileri AES sistemini oluşturan güç ünitesinden almalıdır. Dim özellikli röle modülü sekiz giriş ve çıkışlı olmalıdır. (Bağımsız sekiz adet lambayı dim özelliği ile çalıştırabilir olmalıdır.) Dim özellikli aydınlatma röle modülleri gerekmesi durumunda manuel müdahalelere (bakım/onarım) olanak tanınması için dim özellikli röle modülünün kendi üzerinde bulunan switch lerle de kontrol ve kumanda edilebilmelidir. Dim özellikli röle modülü üzerinde LED lambalar ile durum bilgisi görülebilir olmalıdır. Dimmer modülleri 0/1-10V, 500 Watt, 750 Watt ve 1000 Watt çıkış gücü verebilmelidir. Tüm açma kapama ve dimmer özellikli otomasyon röle modülleri -10 C +50 C sıcaklık aralığında çalışabilir özellikte olmalıdır. 3.3 ISITMA KONTROLU VE OTOMASYONU Tüm odalarda ve genel hacimlerde dokunmatik ekrandan, ekranlı termostat modüllerinden, lokal olarak oda termostatından ısı kontrolü yapılabilecektir. Isı, dokunmatik ekrandan girilen set değerleri ile ve lokal olarak oda termostat ayarına göre sistem tarafından kontrol edilecektir. Sistem senaryo uygulamalarında oda termostat değerleri otomatik olarak senaryo değerlerine göre değişecektir.

5 Isıtma senaryolar gün ve saat bazına kadar indirgenebilir özellikte olacaktır. Tüm ısıtma senaryoları dokunmatik ekrandan, uzaktan kumandadan ve cep telefonundan sms göndererek çalıştırılabilir veya kapatılabilir özellikte olacaktır. Çalışan cihazların durumu dokunmatik ekrandan çalışıp çalışmadığına göre farklı ikonlarla görsel olarak bilgi sunabilir olacaktır. Isıtma amaçlı Trip Switch röle modülleri ayrı bir pano gerektirmeden konut içinde tasarlanmış olan sigorta panosu içerisine din-rail montajı yapılabilir olmalıdır. Röle modüllerinin iç enerjileri AES sistemini oluşturan güç ünitesinden almalıdır. Isıtma amaçlı Trip Switch röle modülü dört giriş ve çıkışlı olmalıdır. (Bağımsız dört adet cihazı çalıştırabilir olmalıdır.) Isıtma amaçlı Trip Switch röle modülleri gerekmesi durumunda manuel müdahalelere (bakım/onarım) olanak tanınması için kendi üzerinde bulunan switch lerle de kontrol ve kumanda edilebilmelidir. Isıtma amaçlı Trip Switch lerin çıkış gücü istenen amper (10A,15A, 20A, 25A, ) değerini sağlıyor olmalıdır. Tek bir Trip Switch röle modülünde bağımsız farklı amperlerde akım ihtiyacı olan cihazları kontrol ve kumanda edebilir özellikte olmalıdır. -10 C +50 C sıcaklık aralığında çalışabilir özellikte olmalıdır. 3.4 SOĞUTMA OTOMASYONU VE KONTROLÜ Tüm soğutma senaryoları dokunmatik ekrandan, uzaktan kumandadan ve cep telefonundan sms göndererek çalıştırılabilir veya kapatılabilir özellikte olacaktır. Soğutma sisteminin durumu dokunmatik ekrandan çalışıp çalışmadığına göre farklı ikonlarla görsel olarak bilgi sunabilir olacaktır. Soğutma senaryolar gün ve saat bazına kadar indirgenebilir özellikte olacaktır. Isı, dokunmatik ekrandan girilen set değerleri ile ve lokal olarak oda

6 termostat ayarına göre sistem tarafından kontrol edilecektir. Sistem senaryo uygulamalarında oda termostat değerleri otomatik olarak senaryo değerlerine göre değişecektir. Ekranlı termostat modülleri ile otomatik, manuel ve evde yok senaryoları seçilebilir özellikte olmalıdır. Soğutma amaçlı Trip Switch röle modülleri ayrı bir pano gerektirmeden konut içinde tasarlanmış olan sigorta panosu içerisine din-rail montajı yapılabilir olmalıdır. Röle modüllerinin iç enerjileri AES sistemini oluşturan güç ünitesinden almalıdır. Soğutma amaçlı Trip Switch röle modülü dört giriş ve çıkışlı olmalıdır. (Bağımsız dört adet cihazı çalıştırabilir olmalıdır.) Trip Switch röle modülleri gerekmesi durumunda manuel müdahalelere (bakım/onarım) olanak tanınması için kendi üzerinde bulunan switch lerle de kontrol ve kumanda edilebilmelidir. Soğutma amaçlı Trip Switch lerin çıkış gücü istenen amper (10A,15A, 20A, 25A, ) değerini sağlıyor olmalıdır. Tek bir Trip Switch röle modülünde bağımsız farklı amperlerde akım ihtiyacı olan cihazları kontrol ve kumanda edebilir özellikte olmalıdır. -10 C +50 C sıcaklık aralığında çalışabilir özellikte olmalıdır. 3.5 HAVUZ VE SAUNA OTOMASYONU Havuz suyu ısı kontrolü dokunmatik ekran panelinden kontrol edilecektir. Sauna kontrolü dokunmatik ekran panelinden kontrol edilecektir. Isı, dokunmatik ekrandan girilen set değerleri ile ve lokal olarak oda termostat ayarına göre sistem tarafından kontrol edilecektir. Havuzlarda devridaim, doldurma ve boşaltma motorları senaryo dahilinde ve dokunmatik ekranlardan kontrol ve kumanda edilebilir olacaktır. Sistemlerin çalışıp çalışmadığı bilgisi dokunmatik ekrandan da görülebilir olacaktır.

7 3.6 RENKLİ LCD DOKUNMATİK EKRAN Dokunmatik ekrandan sistemin tümü kontrol edilecektir. Ekran üzerinde uzaktan kumanda alıcısı olacaktır. Ekranda oda sıcaklığı göstergesi ve saat bilgisi olacaktır. Kontrol edilecek olan tüm cihazların durumları görsel olarak değişken ikon larla takip edilebilir olacaktır. Cep telefonuna sms gönderebilir ve alabilir olacaktır. Sıcaklık sensör lerini ekran üzerinden kontrol ve kumanda edebilir özellikte olacaktır. Sıcaklık profilleri ekran üzerinden kontrol edilebilir olacaktır. Periyodik olarak çalışan sistemlerin saat ayarlamalarını ekrandan takip edebilir ve değiştirebilir özellikte olacaktır. Ses sistemini kontrol ve kumanda edebilir olacaktır. Yetkisiz girişleri önlemek için şifre özelliği ile ekran uygulaması kontrol altına alınabilir olacaktır. Arka plan ışığı 30sn-5dk arasında çalışabilir seçenekli olacaktır. Tüm cihazlar ve ev planı seçenekli menülerle gruplandırma yapılabilir özellikte olacaktır. Alarm sistemi ekran üzerinden aktif veya deaktif edilebilir özellikte olacaktır. Alarm sistemi oluşturan tüm sensörlerin durumu ekrandan gerçek zamanlı olarak izlenebilir olacaktır. Özellikler Enerji beslemesi otomasyon sistemi üzerinden sağlanacak özellikte olmalıdır. Ayrı bir besleme bağlantısı olmamalıdır. 320 ma i aşmayan güç tüketimine sahip olmalıdır ¼ VGA, 320 x 240 çözünürlüğü desteklemelidir.

8 Renkli olmalıdır. Üzerinde bulunan sıcaklık sensörü 5 C ile 40 C aralığını gösterebilir olmalıdır. Sıcaklık sensörü manuel olarak kalibre edilebilir olmalıdır. Boyutları190 x 135 mm.den küçük olmamalıdır. 3.7 IR UZAKTAN KUMANDA Uzaktan kumanda ile otomasyona dahil edilmiş tüm cihazlar kontrol ve kumanda edilebilir olacaktır. Uzaktan kumanda ile çalıştırılan tüm cihazların statü bilgileri dokunmatik ekrandan da görülebilir olmalıdır. Uzaktan kumanda ile belirlenen cep telefonlarına SMS gönderebilir olmalıdır. Philips pronto benzeri üniversal IR ve RF uzaktan kumandalar ile sistem entegre çalışabilir özellikte olmalıdır. Uzaktan kumanda alıcıları bağımsız olarak farklı fonksiyonlara sahip olabilmelidir. Her bir IR alıcısı gerekmesi durumunda sadece kendi bölgesini kontrol ve kumanda edebileceği gibi tüm konut alanındaki cihazları da çalıştırabilmelidir. Örneğin uzaktan kumandanın birici tuşu salonda, salon lambasını açık kapatma özelliğine sahip olup, aynı tuş yatak odasında iken sadece yatak odasının lambasını açıp kapatabilir olmalıdır. Uzaktan kumanda alıcıları -10 C +50 C sıcaklık aralığında çalışabilir özellikte olmalıdır. Enerji beslemesi otomasyon sistemi üzerinden sağlanacak özellikte olmalıdır. Ayrı bir besleme bağlantısı olmamalıdır. Uzaktan kumanda tuşları herhangi bir teknik destek gerektirmeden müşteri tarafından bilgisayar yardımı ile kolayca değiştirilebilir veya ek özellikler atanabilir olmalıdır.

9 3.8 CEP TELEFONU SMS İLE UZAKTAN KONTROL VE KUMANDA Tüm cihazlar cep telefonundan sms göndererek uzaktan çalıştırılabilir veya kapatılabilir özellikte olacaktır. SMS içeriğine göre cihazlar komut alabilir olmalıdır. Yetkilendirme yapılarak sadece tanımlı cep telefonlarından gelen SMS ile uzaktan kontrol ve kumanda edilebilir olmalıdır. Elektrik kesintisi durumunda tanımlanacak olan cep telefonuna uyarı sms i gönderebilir özellikte olmalıdır. Alarm sistemi devreye alındığında, devreden çıkartıldığında farklı içerikli sms metni ile tanımlı kullanıcılara uyarı sms i gönderebilir özellikte olmalıdır. Alarm oluşturan tüm sensörler için farklı içerikli sms metni mesajı gönderebilir özellikte olmalıdır. (Örneğin, salonda hareket algılandı, mutfakta duman/yangın algılandı, yatak odasının lambası açıldı, klima kapatıldı gibi ) Komut alış verişi dışında gelen sms leri dokunmatik ekranda da gösterebilir özellikte olmalıdır. 200 telefon numarasını hafızasında tutabilir özellikte olmalıdır. SMS mesaj metinleri ve telefon numaralarını hafızasında tutabilir özellikte olmalıdır. Kendine ait bataryası ile elektrik kesintilerinden etkilenmemelidir. Enerji beslemesi otomasyon sistemi üzerinden sağlanacak özellikte olmalıdır. Ayrı bir besleme bağlantısı olmamalıdır. 100 ma i aşmayan güç tüketimine sahip olmalıdır. Üzerindeki LED ışıkları ile GSM modülünün çalışıp çalışmadığını, GSM sinyal bağlantısını gösterebilir özellikte olmalıdır.

10 4. PROJELER Ekipman listesi Kodu Tanımı Fonksiyonu Kontrol ve Kumanda Edeceği Cihazlar DALI01 Güç Ünitesi Otomasyon modülleri iç enerjilerini sağlar AES sisteminin tamamını AES nin Master ünitesi. Tüm DGQG01 Ana Kontrol Ünitesi DISM04 Input Anahtar Modülü - 4 girişli Ekranlı DTEM02 Termostat Modülü DTRP01 Trip Anahtar Arabirim Modülü İki Kutuplu TL1001 Manuel Trip Anahtar DBIR01 2 Kutuplu 8 Yollu Röle DDIM01 Dimmer Kontrol Modülü DD W Dimmer Modül DD W Dimmer Modül DD W Dimmer Modül tanımlamalar, adreslemeler, senaryolar ve çalışma AES sisteminin tamamını prensiplerinin kontrol edildiği merkezi kontrol ünitesi İnput oluşturacak modüllerin Çevresel cihazların sistemle tamamını (Açma kapama düğmeleri, entegre çalıştırılması için hareket dedektörleri, su kaçağı adresleme modülü sensörleri, gaz kaçağı sensörleri, manyetik kontak ) Bölgesel ısıtma, soğutma için sensörlü, ekranlı, tuş Isıtma ve soğutma sistemi takımlı termostat Yüksek amperajlı cihazların elektrik beslemesini kesen Isıtma ve soğutma sistemi veya veren ana anahtar modülü Yüksek amperajlı cihazların elektrik beslemesini kesen Isıtma ve soğutma sistemi veya veren anahtar modülü 8 çıkışlı röle modülü Aydınlatma sistemi Dimmer kontrol modülü Dimmer özellikli aydınlatma sistemi 500W çıkışlı dimmer fonksiyonu modülü Dimmer özellikli aydınlatma sistemi 750W çıkışlı dimmer fonksiyonu modülü Dimmer özellikli aydınlatma sistemi 1000W çıkışlı dimmer fonksiyonu modülü Dimmer özellikli aydınlatma sistemi

11 DTSC03 Renkli Renkli dokunmatik LCD Dokunmatik LCD ekran Ekran AES sistemi 15 Kanal IR DCDI02 Uzaktan IR uzaktan kumanda AES sistemi Kumanda DDIR02 Entergre IR Alıcı IR uzaktan kumanda alıcısı AES sistemi DMOV01 Hareket Dedektör +/- 100 horizontal, +/- 80 vertical görüş açılı entegre AES-Güvenlik Modülü hareket dedektörü DPD001 Duman Dedektörü Duman dedektörü AES-Güvenlik DMK01 Manyetik Kapı, pencere manyetik Kontkat kontak AES-Güvenlik DPN001 Nem Dedektörü Nem, su basması dedektörü AES-Güvenlik DGSM01 Cep Telefonu Cep telefonu ile kontrol ve (GSM) Arabirimi kumanda modülü AES sistemi DHUB01 Hub Yükseltici Sinyal yükseltici AES sistemi DRS23202 RS232 protokolünü RS232 Bağlantı destekleyen çevresel Modülü cihazlarla iletişimini sağlar AES sistemi DCBU01 Bus Kablosu AES sistemi altyapı (2*0.75, kablolaması 2*0.28) AES sistemi altyapı kablolaması

12 Montaj Sahası Listesi Kodu Tanımı Montaj sahası DALI01 Güç Ünitesi Sigorta Panosu DGQG01 Ana Kontrol Ünitesi Sigorta Panosu DISM04 Input Anahtar Modülü - 4 girişli Input oluşturan açma kapama düğmeleri, sensörler ile sigorta panosu arasına DTEM02 Ekranlı Termostat Modülü Projeye uygun bağımsız yaşam alanlarına DTRP01 Trip Anahtar Arabirim Modülü Sigorta Panosu TL1001 İki Kutuplu Manuel Trip Anahtar Sigorta Panosu DBIR01 2 Kutuplu 8 Yollu Röle Sigorta Panosu DDIM01 Dimmer Kontrol Modülü Sigorta Panosu DD W Dimmer Modül Sigorta Panosu DD W Dimmer Modül Sigorta Panosu DD W Dimmer Modül Sigorta Panosu DTSC03 Renkli Dokunmatik LCD Ekran Salon DCDI02 15 Kanal IR Uzaktan Kumanda Hareketli DDIR02 Entergre IR Alıcı Yatak odası DMOV01 Hareket Dedektör Modülü Güvenlik amaçlı projeye uygun yaşam alanlarına DPD001 Duman Dedektörü Güvenlik amaçlı projeye uygun yaşam alanlarına DMK01 Manyetik Kontkat Kapı ve Pencerelere DPN001 Nem Dedektörü Mutfak DGSM01 Cep Telefonu (GSM) Arabirimi Sigorta Panosu DHUB01 Hub Yükseltici Altyapı kablolaması DRS23202 RS232 Bağlantı Modülü Sigorta Panosu DCBU01 Bus Kablosu (2*0.75, 2*0.28) Altyapı kablolaması (Input oluşturan açma kapama düğmeleri, sensörler ile sigorta panosu arasına)

13 AES modülleri teknik özellikleri Kodu Tanımı Teknik Özellikleri DALI01 Güç Ünitesi Besleme : 230V AC Güç Kaynağı : 16V DC / 2.5A Bağlantı : DIN-Rail Koruma : IP20 Çalışma Aralığı : -10 C +50 C Boyutları : 6 modül Sigorta Koruması :250V/315mA time-lag (temporized) Otomatik (2,5A) DGQG01 Ana Kontrol Ünitesi Tüketim (maksimum) : 100 ma Bağlantı : DIN-Rail Koruma : IP 20 Maksimum modül : 128 modül (Hub haricinde) Boyut : 6 modül DISM04 Input Anahtar Modülü - 4 girişli Bağlantı : Hızlı bağlantı aparatı ile Kapasite : 4 Adet (DISM04) 8 Adet (DISM08) Tüketim : 10 ma Koruma : IP20 Çalışma Aralığı : 0 C 50 C Boyutları : 46 X 28 X 15 mm DTEM02 Ekranlı Termostat Modülü ) Tüketim : 50 ma Bağlantı : Hızlı bağlantı aparatı Ekran : 2 Satır, 16 Karakter Montaj Çerçevesi ve kutusu : Bticino L4703 veya N4703

14 DTRP01 TL1001 DBIR01 DDIM01 Trip Anahtar Arabirim Modülü İki Kutuplu Manuel Trip Anahtar 2 Kutuplu 8 Yollu Röle Dimmer Kontrol Modülü Boyutları : 66 X 44 mm Sıcaklık Sensörü : Type CTN Çalışma Aralığı : +5 C 40 C Hassasiyet : 0.1 C Montaj : Sıva altı Duvar Yüzeyine Tüketim (maksimum) : 500 ma Bağlantı : Bus üzerinden hızlı bağlantı aparatı ile Koruma : IP 20 Çalışma Aralığı : 0 C +50 C Maksimum bağlantı : 4 modül Boyut : 2 modül Güç Kaynağı : 12 V DC Maksimum Voltaj : 250 V Bağlantı : Hızlı bağlantı aparatı Boyutları : 1.5 Modül Kontak Tipi : (TL1001: 1NO + 1 NC), (TL2001:2 NO) Bağlantı : Hızlı bağlantı aparatı ile Çıkış sayısı : 8 adet bi-polar Tüketim : 400 ma (tüm röleler bağlı ise) Koruma : IP20 Çalışma Aralığı : 0 C 50 C Boyutları : 9 modül Max çıkış gücü : Akkor Lamba 230V -> 1000 W Halojen Lamba 230V-> 1000 W Fleoresant TL/ Ekonomik Lamba-> 200W Spot 230V-> 370W Bağlantı : DIN Rail - Bus ile 4x1m2 hızlı bağlantı Kapasite : 8 adet (DD500/DD750/DD1000/DD10V) Tüketim : 150 ma (8 adet modülün tümü takılı ise) Koruma : IP20 Çalışma Aralığı : 0 C 50 C Boyutları : 4 modül

15 DD500 DD750 DD1000 DTSC W Dimmer Modül 750 W Dimmer Modül 1000 W Dimmer Modül Renkli Dokunmatik LCD Ekran Güç Kaynağı : Bus 230 V AC Bağlantı : DIN Rail Koruma : IP 20 Çalışma Aralığı : -10 C +50 C Boyut : 500W 2 modül Güç Kaynağı : Bus 230 V AC Bağlantı : DIN Rail Koruma : IP 20 Çalışma Aralığı : -10 C +50 C Boyut : 750W 2 modül Güç Kaynağı : Bus 230 V AC Bağlantı : DIN Rail Koruma : IP 20 Çalışma Aralığı : -10 C +50 C Boyut : 1000W 3 modül Ekran aydınlatması : CCFL Çözünürlük : ¼ VGA, 320 x 240 Color Tüketim : 320 ma (Backlight ON) Boyutları : 190 x 135 mm Çalışma Aralığı : 5 C to 40 C. Bağlantı Bus ile 4x1m2 hızlı bağlantı Montaj : Sıva altı DTSCBOX Duvar Yüzeyine DCDI02 DDIR02 15 Kanal IR Uzaktan Kumanda İki adet AAA pil Bağlantı : Hızlı bağlantı aparatı ile Entergre IR Alıcı Çalışma Aralığı : -10 C +50 C Montaj : Sıva altı Duvar Yüzeyine DMOV01 Hareket Dedektör Modülü Tüketim : 25 ma. Boyutları : 2 Bticino modules. Bağlantı Bus ile 4x1m2 hızlı bağlantı Görüş Açısı : +/- 100 horizontal, +/- 80 vertical

16 DPD001 DMK01 DPN001 DGSM01 DHUB01 DRS23202 DCBU01 Duman Dedektörü Manyetik Kontkat Nem Dedektörü Cep Telefonu (GSM) Arabirimi Hub Yükseltici RS232 Bağlantı Modülü Bus Kablosu (2*0.75, 2*0.28) Görüş Mesafesi : 6 m Montaj : Sıva altı Duvar Yüzeyine veya Tavan Bağlantı Bus ile 4x1m2 hızlı bağlantı Montaj : Tavan Tüketim : 500 ma. Bağlantı Bus ile 4x1m2 hızlı bağlantı Montaj : Kapı, pencere kanatları Bağlantı Bus ile 4x1m2 hızlı bağlantı Montaj : Zemin üst Tüketim : 100 ma Kapasite : 200 telefon numarası Kontrol : Led ışıkları ile şarj ve aktif göstergeli Tüketim : 40 ma. Boyutları : 17 mm x 35 mm x 58 mm. Bağlantı Bus ile 4x1m2 hızlı bağlantı, diğer cihazlarla RS232 male Çalışma Aralığı : -10 C +50 C Montaj :Din Rail Tüketim : 100 ma Güç Kaynağı : Bus üzerinden (9-16 V DC 0.28 mm Mavi ve Beyaz damar : Rezistivity < 70 Ohm/km Empedans = 100 Ohm Kapasitans < 48 pf/m 0.75 mm Siyah ve Kırmızı damar : Rezistivity < 36 Ohm/km

17 5. DIĞER GRUPLARIN KAPSAMINDA KALAN IŞLER Mekanik Kontrol edilecek cihazların (Klima, Lamba, ) tedarik edilmesi ve montajı Sensörlerin montajı (Hareket, Manyetik kontakt, Duman, ) Duvar anahtarları AES modüllerinin montajı Elektrik Kontrol pano ve otomasyon panoları tasarım ve imalatı Kablolama malzeme ve işçiliği, gerekli sarf malzemeleriyle (trafolar dahil) Saha ekipmanlarının montajı Saha ve pano uç bağlantıları işçiliği, gerekli sarf malzemeleriyle birlikte 6. GARANTİ Bu sözleşme/şartname dahilinde temin edilen tüm ekipman, malzeme ve işçilikler geçici kabulden itibaren 2 yıl boyunca garanti altında olmalıdır. Firma,bu maddeye malzeme tesliminden başlayan bir sınırlama getirecekse, bu süre18 aydan kısa olamaz. 7. DEVREYE ALMA A. Montaj, kablaj ve uç bağlantılarının tamamlanmasından sonra firma gereken programları yükleyerek sistemi devreye alacaktir. B. Firma, her türlü kalibrasyon, deneme ve hata ayıklama işlemlerini yerine getirecek, işletme testlerini yaparak tesis gereklerine uygun çalışmayı sağlayacaktır. C. Sisteme bağlı her nokta, fonksiyonellik testinden geçirilecektir.

18 8. EĞİTİM Firma tesiste ve kurulu sistem üzerinde son mal sahibi personeline eğitim verecektir. Eğitimi veren kişiler, sistemi donanım ve yazılım olarak tanıyan, yeterli bilgi seviyesinde personel olmalıdır. Eğitim 3 aşamada verilecektir Ön Eğitim Sistem devreye alındıktan sonra, geçici kabulden önce olmak üzere 1 gün süreli genel mal sahibi eğitimi. Tazeleme Eğitimi Ön eğitim tamamlandıktan yaklaşık 2-4 hafta sonra yapılacak ve daha ileri konular ele alınıp soruların yanıtlanacağı 1 gün süreli eğitim Garanti süresinde ilave eğitim Mal sahibi bir senelik süre boyunca önceden haber vermek kaydıyla 1 günlük ilave eğitim alabilecektir.

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

AKILLI YAÞAM ALANLARI Akýllý bina ve ev sistemi, bir merkezden kontrol edilebilen, birbirleriyle haberleþebilen, iliþki kurabilen ve bütün bu teknolojiler sayesinde insanlara, daha tasarruflu, daha güvenli,

Detaylı

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 )

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 ) SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme Paket Sistem Fiyatları Temmuz.0 No ACIKLAMA Adet GSM Modülü Alternatif- ( x ) ( Ekranlı, tuştakımlı, DTMF kontrollü, giriş, çıkışlı ) GSM Modülü -: SMS yada telefon

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı

Before the light. www.logiba.com. AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi

Before the light. www.logiba.com. AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi Before the light www.logiba.com AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi Sanayi Siteleri Depolar Otopark Alanları Alışveriş Merkezleri Hayat ışığın kontrolünde, ışık ise sizin... Sokak Aydınlatmaları Park ve Bahçeler

Detaylı

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Akıllı Ev ÇÖZÜMLERİ Güvenlik Sistemi Aydınlatma Otomasyonu Priz Kontrol Isıtma Otomasyonu Senaryolar İklimlendirme Enerji Tasarufu Smart BS Kurumsal

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük EV OTOMASYONU RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük Yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için kablosuz (RF) çözüm standardı. Duvarlara zarar vermeden kontrol noktaları

Detaylı

RTS KONTROL ÜRÜNLERİ EL TİPİ KUMANDALAR. Ürün Resmi Ürün No Ürün Adı Açıklama Sektör PANJUR PERDE TENTE

RTS KONTROL ÜRÜNLERİ EL TİPİ KUMANDALAR. Ürün Resmi Ürün No Ürün Adı Açıklama Sektör PANJUR PERDE TENTE RTS KONTROL ÜRÜNLERİ EL TİPİ KUMANDALAR 1810630 TELIS 1 PURE RTS 1810631 TELIS 4 PURE RTS 1810637 TELIS 1 SILVER RTS Gri renk. 1810638 TELIS 4 SILVER RTS Gri renk. 1810642 TELIS 1 RTS PATIO Islak ortamlar

Detaylı

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik .5 X X testregistrierung Kontrol panelleri Tipi Kontrolör yapılandırmasına ait bağlantı soketi EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik kontrolörleri ile birlikte kullanılacak kontrol panelleri, çalışma

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

BQ301 RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK

BQ301 RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 30.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.2 Cihaz Bağlantı

Detaylı

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri Güvenlik ve Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri, Güvenlik - Otomasyon sistemlerinin öenilmesi, kullanılması, devre elemanlarının tanınması, projelendirilmesi ve uygulamalı eğitime yardımcı olması

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

Genişletme modülleri EM-TRF-USV. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için K /2012 DE/tr

Genişletme modülleri EM-TRF-USV. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için K /2012 DE/tr .3 X X testregistrierung Genişletme modülleri TAM EASYLAB adaptör modülü EASYLAB'in 30 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için TCU3 Tipi EASYLAB kontrolörlerinin ve TAM Tipi adaptör modüllerinin

Detaylı

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Pil DC 3 V (2 1,5V AA Alkaline pil) Alıcı AC 250 V-10A (SPDT) Kullanım ABR 320 SET oda termostatları

Detaylı

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu DSC WLS-4945 KABLOSUZ MANYETİK KONTAK 75 mm x 31 mm x 22 mm Pencere ve kapılarda uygulanan kablosuz bir üründür, 1 adet 3V CR-2 lityum pil ile çalışır ve pil ömrü minimum 2

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7" DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7 DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7" DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı DT8/CAT5

Detaylı

BQ300 RF Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK

BQ300 RF Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK RF Röle Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.2 Cihaz Bağlantı Şeması...

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP Interkom VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP interkom sistemleri ve Somfy RTS kablosuz akıllı ev teknolojisinin bir araya gelmesi ile geliştirilen VIP70 Somfy daire monitörleri ile

Detaylı

2015-1 www.generallife.com.tr MARKA AÇIKLAMA ÜRÜN KODU FİYAT Analog Oda Termostatı Analog Oda Termostatı 230V ON/OFF Lambasız Ayar Düğmeli Sıcaklık Kalibrasyon Ayarı $ 15,50 Dijital LCD Ekran Oda Termostatları

Detaylı

IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik

IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik özelliklerini, kontrolünü ve diğer hususlarla ilgili

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-136X / ML-136X.SCI MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 2/1 I/O MODÜLÜ (2 GİRİŞ / 1 ÇIKIŞ) / KISA DEVRE İZOLATÖRLÜ MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 4/2 I/O MODÜLÜ (4 GİRİŞ / 2 ÇIKIŞ) /

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3 DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı CAT5/CAT6/ DT8

Detaylı

Teknik Döküman RCUXXYY EAE KNX Oda Kontrol Ünitesi RCUXXYY DT R1.0. Genel Bilgi. EAE Teknoloji Sayfa 1/10

Teknik Döküman RCUXXYY EAE KNX Oda Kontrol Ünitesi RCUXXYY DT R1.0. Genel Bilgi. EAE Teknoloji   Sayfa 1/10 Genel Bilgi EAE RCU mevcut versiyonlar: RCU2018 RCU2000 RCU2016 RCU2000 RCU1212 RCU1200 RCU0808 RCU0800 Not: RCUXXYY - XX çıkış sayısını ve YY giriş sayısını ifade eder. Oda Kontrol Ünitesi birden fazla

Detaylı

www.levelteknoloji.com

www.levelteknoloji.com home Akıllı Ev / Bina Sistemleri Evinizin Aklı Sizde Kalsın... www.levelteknoloji.com Akıllı ev nedir Cep telefonunuzdaki basit bir uygulama ile evinizdeki tüm cihazlarınızı ve güvenliğinizi yönetebileceğiniz,

Detaylı

Hırsız Alarm Sistemleri

Hırsız Alarm Sistemleri Hırsız Alarm Sistemleri FCA-62 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LED / LCD Keypad 146 FCA-824 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LCD Keypad 147 FCA-LED62 Kablolu LED Keypad 148 FCA-LCD64 Kablolu LCD Keypad

Detaylı

Detaylı bilgi için www.ekont.com veya http://www.ekont.com/index.php?id=119 adreslerine göz atabilirsiniz. -1-

Detaylı bilgi için www.ekont.com veya http://www.ekont.com/index.php?id=119 adreslerine göz atabilirsiniz. -1- -1- -2- Temel Fonksiyonlar-Özellikler 1. Ücretsiz çağrı atarak kapı ve bariyer kumanda edebilme (1 adet kuru kontak çıkış) 2. Tüm programlama işlemlerinin SMS ile yapılabilmesi ve SMS ile geri bildirim

Detaylı

Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri

Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri 1. Giriş Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemi ilk kurulumda modüler olarak eklenip çıkartılabilen 3. Bölümde detayları verilen bileşenlerden oluşur. Fiyatlar daire alanına

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU BLW-80PB BEAM DEDEKTÖR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Elektronik Kontrol Paneli

Elektronik Kontrol Paneli Elektronik Kontrol Paneli L-ION-EF21 Mikrokontrolör esaslı dijital teknoloji Gelişmiş kullanıcı arabirimi 2x16 Dijital LCD gösterge Kullanışlı Türkçe menü yapısı Parametre ayarları ile çok çeşitli sistemlere

Detaylı

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI DC-808T 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği AHM merkezi Ademco 4+2 ve contact

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

MADE IN TURKEY KOD ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ADRESLENEBİLİR AKILLI YANGIN ALARM SİSTEMİ 2015 FİYAT LİSTESİ

MADE IN TURKEY KOD ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ADRESLENEBİLİR AKILLI YANGIN ALARM SİSTEMİ 2015 FİYAT LİSTESİ Yangın Alarm Panelleri MADE IN TURKEY KOD ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ADRESLENEBİLİR AKILLI YANGIN ALARM SİSTEMİ 2015 FİYAT LİSTESİ AA402 Elektronik Adresli Akıllı Yangın Alarm

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU BLW-140PB BEAM DEDEKTÖR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi EHP Panolar; sabit hızlı pompa uygulamaları için tasarlanmış 128*64 grafik ekrana sahip bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen, bir pompa

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

GENEL SİSTEM ŞEMASI. arayüzler SMART LIFE. input. pano. output KABLO TÜRLERİ. MAX.3 7" ekran. telekom dahili telefon. internet DT-2 SENSÖRLER MAX.

GENEL SİSTEM ŞEMASI. arayüzler SMART LIFE. input. pano. output KABLO TÜRLERİ. MAX.3 7 ekran. telekom dahili telefon. internet DT-2 SENSÖRLER MAX. GENEL SİSTEM ŞEMASI MAX.10 kart okuyucu MAX.10 2,8" ekran MAX.3 7" ekran 1 X CAT 6 DT-2 internet DT-2 SENSÖRLER su duman gaz pır 1 X CAT 6 1 X CAT 6 MAX.10 ısı sensörü panik butonu 2 X 0.75mm siren su

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-136X / ML-136X.SCI MAXLOGIC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 2/1 I/O MODÜLÜ (2 GİRİŞ / 1 ÇIKIŞ) / KISA DEVRE İZOLATÖRLÜ MAXLOGIC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 4/2 I/O MODÜLÜ (4 GİRİŞ / 2 ÇIKIŞ) /

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 VITOCLIMA-S VIESMANN Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 Fonksiyon bilgisi Aynı dış üniteye bağlı 1-16 iç ünite tek tek veya grup olarak kontrol edilebilir. Grup kontrol

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

8 Kullanıcı şifresi. 99 Olay hafızası. Saat göstergesi. (ses mesaj kaydı yapılamaz). Duble zon özelliği. Tarih ve Saat göstergesi

8 Kullanıcı şifresi. 99 Olay hafızası. Saat göstergesi. (ses mesaj kaydı yapılamaz). Duble zon özelliği. Tarih ve Saat göstergesi Vitec AV - 864 4+1 Zonlu Alarm Kontrol Paneli Türkçe KeyPad+Trafo+Kominikatör+Telefon Arama 7 Segment alfanumerik göstergeli 7 ayrı merkez formatına uygun programlanabilir. 8 Kullanıcı şifresi 99 Olay

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

CG - G5. GSM Modüllü Alarm Sistemi

CG - G5. GSM Modüllü Alarm Sistemi Yusuf Noyan AYDIN Aydın Dış Ticaret Altınkum Mahallesi 430 Sokak No:2/4 Konyaaltı ANTALYA Telefon : + 90 242 229 96 50 www.aypro.com info@aypro.com CG - G5 GSM Modüllü Alarm Sistemi GSM / SMS / RFID Alarm

Detaylı

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM LİMİTSİZ IP SİSTEM İçindekiler 05 Uygulama Alanları 07 Botech ile Neler Yapabilirim 09 Görüntülü IP Interkom Sistemleri 11 Zil Paneli 13 Daire Monitörü 18 Villa Tipi Zil Paneli 19 Güvenlik Ünitesi 21 Uzak

Detaylı

Yeni Yasam ç Stiliniz

Yeni Yasam ç Stiliniz Akıllı Yaşam Alanları Hastane Odaları Bayi : Gençlik Mah. 1312 Sok. Tekeli Apt. Kat: 1 No:4/4 07100 Muratpaşa Antalya TÜRKİYE Tel: +90 (242) 243 35 03 - Tel: +90 (555) 353 49 49 1 Merkez : Yenisehir Mah.

Detaylı

Alarm Kitli EHP Pano

Alarm Kitli EHP Pano Alarm Kitli EHP Pano 1. Ürün Bilgisi EHP Pano; sabit devirli alarm kitli yangın pompa uygulamaları için tasarlanan, 128*64 grafik ekranlı kontrol ünitesine sahip bir panodur. Kontrol ünitesi pano kapağına

Detaylı

minova teknoloji elektronik

minova teknoloji elektronik 2015 Telemetri, Uzaktan İzleme ve Kontrol Ürünleri Sistem ve sunucu odası izleme Depo, tesis izleme Soğuk saklama, soğuk zincir takibi Sayaç, tüketim ve ön ödemeli sistemler www.teknoloji.com Telemetri

Detaylı

EPLC-6 Kontrol Paneli

EPLC-6 Kontrol Paneli EPLC-6 Kontrol Paneli 1. Ürün Bilgisi EPLC-6, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan bir pompa kontrol ünitesidir. Dokunmatik PLC ünitesi pano kapağına, röle modülü

Detaylı

RTX12_LRN Kod öğrenmeli Uzaktan kumanda

RTX12_LRN Kod öğrenmeli Uzaktan kumanda RTX12_LRN Kod öğrenmeli Uzaktan kumanda delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel:0216-348 65 21 Genel amaçlı, 12 Röle çıkışlı toggle (buton tip) geçici hafızalı (momentary) ve latch olarak çalışabilen alıcı,verici

Detaylı

DSC ALARM Sistemleri PC-1616 * Kart üzerinde 6 Kablolu Zone Giriþi * 16 Kablolu Zone a kadar geniþletilebilir. * 32 Kablosuz Zone a kadar geniþletilebilir. * Kart üzerinde 2 PGM Çýkýþý PC 5204 ile 6 ya

Detaylı

Fan Coil Kontrol Vanaları

Fan Coil Kontrol Vanaları Fan Coil Kontrol Vanaları Fan Coil Kontrol Vanaları PN20 Küresel Kontrol Vanaları Min. 4 C - Max 95 C (Glikol

Detaylı

www.vescoalarm.com www.vescoalarm.com 1

www.vescoalarm.com www.vescoalarm.com 1 Alarm Sisteminiz Hakkında Bilmeniz Gerekenler Markalı alarm sisteminiz hakkında bilinmesi ve uygulanması gereken Teknik bilgiler asağıda sıralanmıstır. Sistem Kullanıcıları için uyarılar Alarm sisteminizin

Detaylı

Elektroniğe dair herşey...

Elektroniğe dair herşey... Size özel anahtar teslim elektronik kontrol üniteleri Elektroniğe dair herşey... Hayal ettiklerinizi üretir... 2 Neden Aketroniks? Firmamız 2014 yılında, alanında uzman mühendis kadrosuyla endüstriyel

Detaylı

RS 232 veya 485 seri port. Kapı manyetiği girişi

RS 232 veya 485 seri port. Kapı manyetiği girişi Everfocus ELA-821 NB Tek Kapı Kontrol Ünitesi 300 kullanıcı ve 1393 olay kapasitesi RS 232 veya 485 seri port 4 dijital, 7 segment LED'li ekran 3 adet LED'li gösterge Tuş takımı ve entegre kart okuyucu

Detaylı

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE-

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- TEL : +33 4 76 41 86 39 - FAX : +33 4 76 41 92 27 MAIL : SALES@TETHYS-INSTRUMENTS.COM - WEB : WWW.TETHYS-INSTRUMENTS.COM

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ

PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ AÇIKLAMALAR-KULLANIM-BAĞLANTILAR Sayfa 1 ĠÇĠNDEKĠLER SAYFA 1-) Sistemin Genel Tanıtımı 3 2-) Sistemin ÇalıĢma ġekli.4 3-) Sistem Yazılımı 5 4-) Sistemin Elektrik ve Bağlantı

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI

CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI 1 CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI http://www.salimusta.com salim@salimusta.com CAPTAIN-I Alarm paneli Özellikleri 6 programlanabilir bölge 2 bölünme Arayıcı: üç kişisel cep veya ev

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos Ürün serisi tanımı: Wilo- Benzer resim Yapı türü Islak rotorlu sirkülasyon pompası, rakor veya flanş bağlantılı, otomatik güç uyarlamalı EC motoru Uygulama alanı Tüm sistemlerin sıcak sulu ısıtma tesisatları,

Detaylı

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler :

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler : ALEV MONİTÖRÜ ( 4 20 ma ) 03MA 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : Brülörlerde alev denetimi Ultraviyole fotoseller ile alev izlemek için. Yüksek gerilim hatlarında korona tespit etmek için. Yarı

Detaylı

AKÜ ŞARJ REDRESÖRLERİ REDRESÖR+BAKIMSIZ AKÜ SETLERİ

AKÜ ŞARJ REDRESÖRLERİ REDRESÖR+BAKIMSIZ AKÜ SETLERİ GAR110-LH (110V DC / 7...26Ah) Mikroişlemci Kontrollü-Akü Hattı Denetim Sistemli GİRİŞ: GEMTA, GAR110-LH Redresör ve Akü grubu, yüksek güçte akü şarj redresörü ve akü grubu kullanmanın ekonomik ve pratik

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

ALARM SETLERİ KABLOLU ALARM PANELLERİ

ALARM SETLERİ KABLOLU ALARM PANELLERİ ALARM BİLGİ ELEKTRONİK A.Ş. OCAK 2012 GENEL FİYAT LİSTESİ ALARM RESİM MARKA MODEL AÇIKLAMA LİSTE FİYATI ALARM SETLERİ ES-401P ES-401M ES-404P 4+4 ZONLU KABLOLU ALARM SETİ (trafo dahil) (EA-504) + (EK-518)

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +)

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Dijital Ekran Üzerindeki Bilgiler 1.Manuel Çalışma 2.Çalışma Fonksiyonları

Detaylı

OMS-312 ENDÜSTRİYEL SENSÖRLER EĞİTİM SETİ

OMS-312 ENDÜSTRİYEL SENSÖRLER EĞİTİM SETİ OMS-312 ENDÜSTRİYEL SENSÖRLER EĞİTİM SETİ ENDÜSTRİYE SENSÖR EĞİTİM SETİ STANDART DONANIM LİSTESİ M18 endüktif sensör M12 endüktif sensör reflektörden yansımalı optik sensör ve reflektörü cisimden yansımalı

Detaylı

AST-2008V ALARM CİHAZI KULLANIM KILAVUZU

AST-2008V ALARM CİHAZI KULLANIM KILAVUZU AST-2008V ALARM CİHAZI KULLANIM KILAVUZU Mavi ışıklı, LCD ekranlı 95 Kablosuz, 4 kablolu zonlu 6 grup telefon aramalı 10 saniye ses kayıtlı Uzaktan dinleme ve ayarlama fonksiyonu Detektörler için öğrenme

Detaylı

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri Çalıştırma ve Programlama Uzantılar Alarm A-Link Tuş takımları 8 Bölge Giriş Modülü * Çıkış Modülü Kablolu IP/GPRS aktarım IP iletişim cihazı Alarm Haber Alma Merkezi (İletişim Alıcısı/Ağ Geçidi) doğrudan

Detaylı

Elektronik. Çağdaş aydınlatma tarzı...

Elektronik. Çağdaş aydınlatma tarzı... Elektronik 24.Elektronik Kontrol Sistemleri Kataloğu TR LED LEDLine DecoPendant CromaDown WallWasher CromaStreet CromaFloor AquaCroma CromaGardena CromaBollard LEDCell Elektronik FiberOptik Çağdaş aydınlatma

Detaylı

KNX OTOMASYONU İLE AYDINLATMA YÖNETİMİ. Elk.Müh.Egemen KILIÇ infomet Teknoloji İstanbul, 07.01.2012

KNX OTOMASYONU İLE AYDINLATMA YÖNETİMİ. Elk.Müh.Egemen KILIÇ infomet Teknoloji İstanbul, 07.01.2012 KNX OTOMASYONU İLE AYDINLATMA YÖNETİMİ Elk.Müh.Egemen KILIÇ infomet Teknoloji İstanbul, 07.01.2012 Konu Başlıkları KNX Nedir? Neden KNX Otomasyonu? KNX İle Enerji Verimliliği KNX İle Neler Yapabiliriz?

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU SKM 2

KULLANIM KILAVUZU SKM 2 KULLANIM KILAVUZU SKM 2 Versiyon 11 Oluşturma Tarihi: 23.09.2016 İçindekiler 1 Açıklama... 3 1.1 Kullanma Amacı... 3 1.2 Özellikler... 3 2 Operasyon... 3 2.1 Tuş Görevi... 3 2.2 Kapatma/Açma... 4 2.3 Kuvvet

Detaylı

LED TRAFIK IŞARETLERI

LED TRAFIK IŞARETLERI TRAFIK IŞARETLERI Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik ve yol güvenliği standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Türkiye de 81 şehirde ve Dünya da 50 den fazla ülkede Ledtra

Detaylı

Kümes fonksiyonlarına erişim, bir cep telefonu üzerinden internet tarayıcı ile veya SMS ile gerçekleştirilebilir.

Kümes fonksiyonlarına erişim, bir cep telefonu üzerinden internet tarayıcı ile veya SMS ile gerçekleştirilebilir. Tanıtım Tavuklar üzerine etkili çevre koşulları çok çeşitlidir. Bunlardan bakım, besleme ve iklim faktörleri tavuk yetiştiriciliğinde büyük önem taşır. İklim faktörleri içinde de tavuk yetiştiriciliği

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1631 MAXLOGIC SUPERVISOR ENTERPRİSE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI Supervisor Enterpise; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın, hata olaylarının ve aynı zamanda

Detaylı

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ (50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun çeşitli birimlerinde kullanılacak olan; (50-52)- inç (127-132 cm) Full HD LCD

Detaylı

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri IP AKS Sistemi IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Özellikleri: Sınırsız kapasite Daireler arası görüşme Çevre birimi olarak sadece switch kullanılır Bloklar birbiriyle switchler üzerinden bağlanır

Detaylı

COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti

COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti, gerçek bir otomobildeki elektrik tesisatını incelemeye, oluşturulacak arızaları gözlemlemeye uygun yapıdadır. Tüm modüller

Detaylı

2011 FİYAT LİSTESİ ISI KONTROL CİHAZLARI DİJİTAL PANELMETRELER ZAMAN RÖLELERİ DİJİTAL SAYICILAR ZAMAN SAATLERİ. www.tesantr.com tesan@tesantr.

2011 FİYAT LİSTESİ ISI KONTROL CİHAZLARI DİJİTAL PANELMETRELER ZAMAN RÖLELERİ DİJİTAL SAYICILAR ZAMAN SAATLERİ. www.tesantr.com tesan@tesantr. 2011 FİYAT LİSTESİ ISI KONTROL CİHAZLARI DİJİTAL PANELMETRELER ZAMAN RÖLELERİ DİJİTAL SAYICILAR ZAMAN SAATLERİ www.tesantr.com tesan@tesantr.com EKONOMİK SERİ PID SICAKLIK KONTROL CİHAZLARI 6 GELİŞMİŞ

Detaylı

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ AKSİYEL FAN & HIZ KONTROL ÜNİTESİ SFW0S 300 BROŞÜR TEKNİK ÖZELLİKLER SALİKS SFW0S 300 Fan yaygın olarak pano ve server odaları, elekrik panoları gibi endüstriyel makine soğutmalarında, aynı zamanda yaşamsal

Detaylı

KGSM-IO nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir

KGSM-IO nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir KUL ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ GSM Tabanlı Kablosuz Ortam İzleme ve Uyarı Sistemi KGSM-IO nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir İçerik Tanıtım Uygulama Alanları Çalışma Şeması Özellikleri Avantajları

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ Yenilenebilir enerji sistemleri eğitim seti temel olarak rüzgar türbini ve güneş panelleri ile elektrik üretimini uygulamalı eğitime taşımak amacıyla tasarlanmış, kapalı

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

KM-M 26 OPSİYONEL MODÜL. Modüler Kumanda Eğitim Seti. Modüllerini seç Setini kendin oluştur MODELLER

KM-M 26 OPSİYONEL MODÜL. Modüler Kumanda Eğitim Seti. Modüllerini seç Setini kendin oluştur MODELLER KM-M MODELLER AC 24V veya 220V Tek Yönlü Çift Yönlü Modüler Kumanda Eğitim Seti Çarpılma riskine son AC 24V veya 220V seçeneği ile 26 OPSİYONEL MODÜL Modüllerini seç Setini kendin oluştur EMNİYET ÖN PLANDA

Detaylı

PLCM 28 OPSİYONEL MODÜL. Modüler PLC Eğitim Seti. PLC Çevre Birimleri PLC Programlama. %100 kendi imalatımız MODELLER. Tek Yönlü Çift Yönlü

PLCM 28 OPSİYONEL MODÜL. Modüler PLC Eğitim Seti. PLC Çevre Birimleri PLC Programlama. %100 kendi imalatımız MODELLER. Tek Yönlü Çift Yönlü PLCM Modüler PLC Eğitim Seti %100 kendi imalatımız PLC Çevre Birimleri PLC Programlama 28 OPSİYONEL MODÜL MODELLER Tek Yönlü Çift Yönlü UYGULAMALI VİDEO EĞİTİMLERİ Her zaman her yerden... Video eğitimleri

Detaylı

Ortam Denetleme Sistemleri

Ortam Denetleme Sistemleri Ortam Denetleme Sistemleri Esense katalog 2014 İlkbahar www.esense.com.tr www.eds.com.tr Esense ile güvenilir sensörlerinizden gelen verileri istediğiniz zaman kontrol edin ve görüntüleyin. Esense görüntüleme

Detaylı

RTX4_LRN Kod öğrenmeli Uzaktan kumanda

RTX4_LRN Kod öğrenmeli Uzaktan kumanda RTX4_LRN Kod öğrenmeli Uzaktan kumanda delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel:0216-348 65 21 Genel amaçlı, 4 Röle çıkışlı toggle (buton tip) geçici hafızalı (momentary) ve latch olarak çalışabilen alıcı,verici

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

RDA / RDAT OTOMASYON TİP AKÜ ŞARJ CİHAZI

RDA / RDAT OTOMASYON TİP AKÜ ŞARJ CİHAZI RDA / RDAT OTOMASYON TİP AKÜ ŞARJ CİHAZI Akü Şarj Cihazı Sabit Voltaj ve Sabit Akım prensibine göre çalışan tam kontrollü bir cihazdır. LCD panel üzerinden bütün ölçümler ve olay bilgileri izlenilebilir.

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

Yeni bir Elektrik ve Kontrol Dünyasının inşaası

Yeni bir Elektrik ve Kontrol Dünyasının inşaası Building Management Systems Yeni bir Elektrik ve Kontrol Dünyasının inşaası Bina Yönetim Sistemleri SCHNEIDER ELECTRIC TAC Esmi Intellia Elektrik baglanti ve Montaj cizimleri www.schneider-electric.com.tr

Detaylı

1960 tan beri kalitede efsane marka...

1960 tan beri kalitede efsane marka... 1960 tan beri kalitede efsane marka... 1 2 Görüntülü Sistemler 3 NR007 WHITE 4,3 EKRAN : M.U.NRL.00007 : 295,00 TL. BLACK 4,3 EKRAN : M.U. NRL.00008 : 335,00 TL. SILVER 4,3 EKRAN : M.U. NRL.00009 : 335,00

Detaylı

Cooling. Soğutma Otomasyon Sistemleri ve Enstalasyon Tekniği. Uzaktan izleme ve kontrol sistemi...

Cooling. Soğutma Otomasyon Sistemleri ve Enstalasyon Tekniği. Uzaktan izleme ve kontrol sistemi... Cooling Uzaktan izleme ve kontrol sistemi... Soğutma Otomasyon Sistemleri ve Enstalasyon Tekniği Nem ve Dokunmatik TFT Ekran Dokunmatik TFT Ekran Soğuk Oda Kontrol Cihazları Soğutma Sistemleri Kontrol

Detaylı