Büyükşehir Bodrum u güvenli yollarla birleştiriyor

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Büyükşehir Bodrum u güvenli yollarla birleştiriyor"

Transkript

1 Büyükşehir Bodrum u güvenli yollarla birleştiriyor Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum İlçesinde sorumluluğunda olan yollarda vatandaşların yıllardır yaşadıkları ulaşım sorununu sona erdiriyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2016 yılı asfalt kaplama programı dâhilinde bulunan Bodrum İlçesi Yalıkavak, Gümüşlük, Turgutreis, Akyarlar, Bağla ve Gürece Mahallelerini birbirine bağlayan 36 kilometrelik alan ile Yalıkavak-Gürece arasındaki sıcak asfalt çalışmasında 17 km uzunluğundaki Yalıkavak hattında yapılan çalışmaları tamamladı. Ekipler ayrıca Turgutreis Akyarlar, Bağla ve Gürece Mahallelerindeki 19 km uzunluğundaki yol güzergâhında sıcak asfalt çalışmalarına da devam ediyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar yapılan çalışmalarla ilgili duydukları memnuniyeti dile getirirken Bizleri modern yollara kavuşturdukları ve Büyükşehir Belediyemize yakışan bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdükleri için tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz ifadelerini kullandılar. Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç çalışmalara yönelik açıklamasında İl genelinde yapmış olduğumuz yol çalışmalarında hızlı bir şekilde ilerlemekteyiz. Yıllardır Bodrum daki vatandaşlarımız yollarla ilgili ciddi sorunlar yaşamaktaydı. Büyükşehir Belediyesi olduğumuz andan itibaren Bodrum ilçemizde çalışmalarımız başlamış olup halkımızı güvenli ve rahat bir şekilde seyahat edebilecekleri yollara kavuşturmakta mutlu sona yaklaşmak üzereyiz. Ben ilçe halkına sabrettikleri ve ekip arkadaşlarımıza da özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum dedi.

2

3

4

5

6

7

8

9 Bodrum da asfalt çalışmaları

10 sürüyor Bodrum da sıcak asfalt çalışmaları, hava sıcaklıklarının en yüksek oranda seyrettiği şu günlerde de hız kesmeden sürüyor. Çalışmalarına Gümüşlük ve İçmeler yanı sıra tüm yarımada genelinde devam eden Bodrum Belediyesi ekipleri, bölge bölge yolların bakım ve onarımlarını yapıyor. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, Bodrum yarımadasının tamamında yaşanan yol problemlerine en kısa sürede çözüm getirilmesi hedefleniyor. Bu nedenle belediye ekipleri, vatandaşların mağduriyetlerini de önlemek için hava şartları da müsait olduğu müddetçe çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında; Bodrum 3. Bölge deki Gümüşlük Mahallesi deforme olan yollar asfaltlanarak bakıma aldı; yol zemininde, Bodrum Belediyesi ne ait asfalt şantiyesinde üretilen 960 ton sıcak asfalt kullanıldı. Ayrıca İçmeler Mevkii Akçabük Sokak taki 1300 metrelik yol, 520 ton sıcak asfalt malzemeyle kaplandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcı Taner Uslu, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağının bilgisini vererek, ilçe genelinde gerek duyulan zeminlerdeki sıcak asfalt uygulamalarını ve bakım onarım faaliyetlerini, aciliyeti bulunan bölgelere önceliği vererek hızla sürdürdüklerini söyledi.

11

12

13

14 Yeni asfalt kuruluyor şantiyesi Bodrum Belediyesi tarafından geçtiğimiz yapılan yeni asfalt şantiyesi kuruluyor. aylarda ihalesi Bodrum Peksimet mahallesinde Muğla Büyük Şehir Belediyesi tarafından tahsisi yapılan 18 dönüm arazi üzerine yapılması planlanan asfalt plenti ve mekanik plent için çalışmalar başladı. Arazide hafriyat ve beton dökme çalışmasına başlayan ekipler, 100 ton saat kapasiteli asfalt plenti ve ton

15 kapasiteli planlıyor. mekanik plenti ağustos ayında çalıştırmayı Yüklenici firma tarafından makinelerin kurulumunun tamamlanmasının ardından Bodrum Belediyesi, iki asfalt şantiyesi ile birlikte yolların bakım ve onarımını gerçekleştirecek. Geçtiğimiz günlerde ihalesi gerçekleştirilen sathi kaplama çalışmaları ise aralıksız devam ediyor. Temmuz sonuna kadar tamamlanması planlanan çalışmalar kapsamında şu ana kadar Kadıkalesi, Koyunbaba ve İslamhaneleri Mahallelerindeki yolların sathi kaplama işlemi tamamlandı. Öte yandan sathi kaplama asfaltlama işlemi büyük oranda bitirilen Konacık, Bitez, Ortakent, Yaka, Gürece, Gümüşlük, Akyarlar, Turgutreis, Dereköy, Peksimet, Yalıkavak, Gündoğan, Göltürkbükü, Pınarlıbelen, Mazı, Yalı, Yeniköy, Kumköy, Kurudere, Çamarası, Çamlık, Çömlekçi, Bahçeyakası, Sazköy, Gökpınar Mahallelerinde ise çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında yaklaşık 600 bin metre kare ham yol, sathi kaplamayla kaplanmış olacak. Bodrum Belediyesi asfalt şantiyelerinde yılbaşından mayıs ayına kadar üretilen yaklaşık 5 bin ton asfalt, yolların bakım, onarım ve asfaltlanmasında kullanıldı. Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu da yol çalışmaları ile asfalt plenti inşasını yerinde inceleyerek ilgili birim müdürlerinden bilgiler aldı. Başkan Yardımcısı Uslu, gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak Bodrum Belediyesi sorumluluk sahasına giren yollarda çalışmaların yaz ayları boyunca devam edeceğini, altyapı çalışmaları tamamlanan sokakların tamamının asfaltlanacağını belirtti.

16

17

18

19

20 BODRUM DA YOLLAR YENİLENİYOR Bodrum Belediyesi ekipleri, Bodrum merkezde sık kullanılan güzergâhlardan olan Cevat Şakir Caddesi ni yeniden asfaltladı. Bodrum Belediyesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi girişinden başlayarak Cevat Şakir Caddesi boyunca gerçekleştirmiş olduğu asfaltlama çalışması tamamlandı. Bodrum Belediyesi önüne kadar devam eden çalışma kapsamında ilk olarak yıpranan ve deforme olan asfalt tabakası iş makineleriyle kazındı. Kazıma işlemenin tamamlanmasının ardından, sıcak asfalt dökerek yol daha kullanışlı hale getirildi. Yaklaşık bin ton modifiye asfalt dökülen yol, tekrar trafiğe açıldı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ve meclis üyeleriyle birlikte Cevat Şakir Caddesi üzerindeki çalışmaları yerinde inceledi. Belediye personelinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kocadon, vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşlar, yapılan asfalt yenileme çalışmaları için Başkan Mehmet Kocadon a ve Bodrum Belediyesi personeline teşekkür etti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ilçe genelinde alt yapı çalışmaları tamamlanan tüm cadde ve sokaklarda asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmalarının hızla devam edeceğini belirterek, Planlamalarımızı yaptık, hava şartları el verdiğince çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz. Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra sahil ve çevre düzenleme çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Özellikle Bitez de ve Turgutreis te devam eden çalışmalarda sona yaklaştık. Yaklaşan sezon öncesi ekiplerimizi seferber ederek eksikleri hızla gidereceğiz. dedi.

21 Bodrum un giriş caddesi olarak kullanılan Cevat Şakir Caddesi nden başlanan çalışmaların Bodrum Belediyesi nin sorumluluk sahasında kalan tüm yollarda devam etmesi planlanıyor. Asfaltlama sürüyor Bodrum Belediyesi ekiplerinin çalışmaları tüm yarımada genelinde sürdürdükleri çalışmalar yaz aylarında da aralıksız olarak devam ediyor. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Gümüşlük Mahallesinde DSİ tarafından gerçekleştirilen çalışmaların ardından zarar gören yollarda asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Adnan Menderes Caddesinde asfaltlama çalışması öncesinde bozuk olan yolları düzelten ve stabilize malzemeyle kaplayan ekipler, yol kenarlarındaki molozları ve atık malzemeleri de kaldırıyor. Temizlik ve hazırlık işinin tamamlanmasının ardından yolu sıcak asfaltla kaplayan ekipler çalışmaları İsmet İnönü Caddesinde sürdürecek. Ekipler ayrıca Turgutreis, Yalıkavak, Mumcular ve Bodrum merkezde bordür döşeme ve yol bakım çalışmalarına devam ediyor.

22 Günde 5 yüz ton asfalt Umurca Mahallesi, İbrahim Gökbel Caddesi nde Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan asfalt çalışmaları tamamlandı. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yarımada genelinde mevsimsel şartlar ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda sürdürdüğü asfalt çalışmalarını hızla tamamlıyor. DSİ ekipleri ile koordineli olarak Bodrum merkezde bulunan Umurca Mahallesi, İbrahim Gökbel Caddesi nde çalışma yapan ekipler, DSİ nin bölgede yapmış olduğu alt yapı çalışmaları sebebiyle bozulan 1500 metrelik cadde yolunun metrelik bölümünü asfaltladı. 400 metrelik bölüm ise DSİ ekipleri tarafından asfaltlanırken; Bodrum Belediyesi ekipleri, çalışmalarında toplam 850 ton sıcak asfalt kullandı. Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar Osman Nuri Bilgin Caddesi ve Adnan Menderes Caddesi nde; Umurca, Gümbet, Cumhuriyet, Mumcular ve Yalıkavak mahallelerinde ve ilçenin diğer bölgelerinde devam ediyor. Günde ortalama 500 ton sıcak asfaltın üretildiği Bodrum Belediyesine ait iki adet asfalt şantiyesi ise yarımada geneline hizmet vermeyi sürdürüyor.

23 Bodrum un yolları öncesi bakıma alındı sezon Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sezon öncesinde yarımada genelinde başlattığı asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında mevsimsel şartların ve ağır tonajlı iş makinelerinin deforme ettiği sokaklardaki asfaltlama çalışmaları aralıksız sürüyor. Bodrum Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmalar kapsamında bozulan yolların üzeri sıcak beton asfalt ile kaplanırken yer yer yama asfalt dökme işlemleri yapılıyor. Eski Çeşme Mahallesi Kaptan Kalesi Sokak taki yolda devam eden sıcak beton asfaltla kaplama çalışmasında yaklaşık 50 ton asfalt malzemesi kullanıldı. İki yüz metre uzunluğundaki sokak boyunca yapılan çalışmada, yol kenarlarında meydana gelen bozulmaları gidermek üzere ayrıca bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağış durumuna göre planladıkları iş programları çerçevesinde; Turgutreis, Gümüşlük, Kızılağaç ve Yalıçiftlik Mahalleleri ile Bodrum Merkez deki yama-asfalt çalışmalarını, yaklaşan sezon öncesinde ivedilikle sürdürecek.

24 FEN İŞLERİ ÇALIŞIYOR, BODRUM YENİLENİYOR Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un Mart 2009 da görevi devraldıktan sonra başlattığı Bodrum daki yenileme çalışmaları devam ediyor. Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri gibi Fen İşleri Müdürlüğü de üzerine düşen görevi büyük

25 bir özveriyle yerine getiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ne bağlı ekipler, Bodrum Yenileniyor sloganıyla başlayan alt yapı ve çevre düzenleme çalışmalarında sadece Bodrum merkezde değil belde ve köylerde de çalışmalar yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü nün son günlerde yaptığı çalışmalardan bazıları şöyle; Eski Çeşme Mahallesi: Cafer Paşa Caddesi nde 1528 Sokak başlangıcından Karaburgaz Mezarlığı na kadar olan bölümde daha önce yarısı asfalt dökülmüş olan yolun diğer yarısına da asfalt dökümü yapılarak çalışma tamamlandı. Bölgeye 100 ton asfalt dökümü yapıldı. Yağmur sonrası oluşan taşkınlıkları önlemek amacıyla Fırkateyn ve Kemancı Salih Sokak ta 50 şer metre, 1411 Sokak ta da 60 metre yağmur suyu drenaj hattı döşendi ve mazgal yapıldı. Cevat Şakir Mahallesi: İsmet İnönü Caddesi nde yağmur sonucu oluşan taşkınları önlemek amacıyla gerekli görülen yere mazgal açıldı. Çarşı Mahallesi: Eski Hükümet Sokak ta yapılan mermer döşeme çalışmasından sonra sokakta bulunan ızgaralar yol seviyesine getirildi.

26 Türkkuyusu Caddesi ndeki Dönen Pansiyon un da bulunduğu, yıpranmış durumdaki sokağa 200 m² mermer döşendi. Yeniköy Mahallesi Kelerlik Mescit Sokak ta BOSKİ tarafından yapılan çalışma sonrası andezit taş döşeme çalışması yapıldı. Kelerlik Sokak taki yıpranmış durumdaki beton sökülerek sokak temizlendi, kumla tesviyesi yapıldıktan sonra toplam 80 m² kilit parke taş döşendi. Turgutreis Caddesi nde Karaburgaz Mezarlığı ndan Yeniköy Camii ne kadar olan bölümde BOSKİ tarafından yapılan temiz su yenileme çalışması daha önce yarısı yapılmış olan, asfalt yolun diğer yarısının da asfalt dökümü yapıldı. Bölgeye 100 ton asfalt döküldü. Hacamatlar Sokak ta yağmur sonrası taşkınları önlemek amacıyla 2 adet mazgal yapıldı. Gümbet Mahallesi: Gümbet Mahallesi civarında çukurlara yama asfalt çalışması yapıldı. Umurça Mahallesi: Karadağlı Sokak ta çocuk parkı olarak toplamda 32 m³ mikserli beton döküm çalışması yapıldı. Yokuşbaşı Mahallesi belirlenen alana

27 İbrahim Gökbel Caddesi nde yer alan kaldırımın kenarındaki uçurumun herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi için korkuluk yapıldı. Kemer Köyü Köyün bozuk ve yıpranmış sokaklarında betonarme yol çalışması yapıldı ve toplam 50 m³ beton döküldü. Pınarlıbelen Köyü Yağmur sonrası taşkınları önlemek amacıyla uzunluğunda yağmur suyu drenaj hattı 70 metre döşendi. Ayrıca köy içerisindeki dar ve bozuk olan yollara ıslah çalışması yapıldı. Tepecik Köyü Sağlık Evi önüne 30 m² alana mermer döşeme çalışması yapıldı. Turgutreis: Turgutreis i Gümüşlük ve Akyarlar a bağlayan yolların yağmur ve çökme nedeniyle bozulan bölümleriyle merkezdeki çeşitli cadde ve sokaklardaki bozulan ve yıpranan yollara toplamda 50 ton serme asfalt çalışması yapıldı. Akçaalan da bulunan kırık mazgallar yenileri ile değiştirildi. Yama Asfalt Torba Mahallesi ile Çamlık, Kum ve İrmene Köylerinde yama asfalt çalışması yapıldığı bildirildi.

28 KÖYLERDE BESİCİLİK SERBEST Bodrum Kaymakamlığı bir basın açıklaması yayınlayarak Bodrum Yarımadasında köyler de hayvan ahırlarının yasaklanmasına ilişkin çıkan haberlere açıklık kazandırdı. Yapılan açıklamada İlçe Hıfzısıhha Kurul Kararı ile ahır ve kümeslerin kaldırılması konusunun köyleri kapsamadığı bildirildi. Köy kelimesinin sehven yazıldığı ifade edildi. Son günlerde basında ve kamuoyunda Bodrum Yarımadasında köyleri de kapsayacak şekilde hayvan ahırları ve kümeslerin yasaklandığına dair haberler yer alıyordu. Bu konudaki basın açıklması metni şöyle: tarih ve 11 Nolu İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararında Belediyelerce tayin edilen bölgeler dışında büyükbaş ve küçükbaş hayvan ahırlarının yapılmasının önlenmesi; meskûn mahal içinde besicilik yapılmasının önlenmesi kararı alınmış olup; karar Belediye sınırları içinde meskûn mahalleri kapsamakta, köylerden söz edilmemektedir. Söz konusu kararın Belediyelere duyurulması sırasında tarihli yazıda köy kelimesi sehven İlçe Merkezi, Beldeler ve köylerde meskûn mahal içinde şeklinde yazılmış olup tarih ve 12 No lu İlçe Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile ahır ve kümeslerin kaldırılması hususunun köyleri kapsamadığı netleştirilmiştir. Belediyeler ve Köy Muhtarlıklarına tarihli Kaymakamlık Makamının yazısı ile söz konusu kararın köyleri içermediği duyurulmuş, ayrıca halkımıza anons yoluyla da duyurulması istenilmiştir. Duyuruların yapıldığına dair Belediyeler ve Muhtarlıklarından geri bildirimler alınmaktadır. Köy

29 Kamuoyuna önemle duyurulur.

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

BERKAY CANER TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI

BERKAY CANER TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI BERKAY CANER TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI Bodrum, Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Berkay Caner Eryazar Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) Sınavında 120 soruyu doğru yanıtladı. Eryazar

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

BODRUM DA YOLLAR YENİLENİYOR

BODRUM DA YOLLAR YENİLENİYOR BODRUM DA YOLLAR YENİLENİYOR Bodrum Belediyesi ekipleri, Bodrum merkezde sık kullanılan güzergâhlardan olan Cevat Şakir Caddesi ni yeniden asfaltladı. Bodrum Belediyesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi girişinden

Detaylı

BODRUMLU GİRİŞİMCİ YENİ BİR TAVUK IRKI YARATMAK İSTİYOR

BODRUMLU GİRİŞİMCİ YENİ BİR TAVUK IRKI YARATMAK İSTİYOR BODRUMLU GİRİŞİMCİ YENİ BİR TAVUK IRKI YARATMAK İSTİYOR YENİ IRKIN YUMURTALARINDA AMAÇ, EKONOMİK, SAĞLIKLI VE FAYDALI OLMALI Bodrumlu bir girişimci Dünyanın en çok yumurtlayan tavuk cinsini üretmek istediğini

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

SAHİBİNDEN SATILIK ANTİK KENT

SAHİBİNDEN SATILIK ANTİK KENT SAHİBİNDEN SATILIK ANTİK KENT MİLASLI ÇİFTÇİ VE AİLESİ SİT MAĞDURU Bodrum Yarımadasının kuzey doğusunda yer alan bu günkü ismi ile Bargilya Antik Kenti nde bulunan 330 dönüm araziyi satışa çıkaran mal

Detaylı

SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER

SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER Çağdaş Holding bünyesinde yer alan Swissotel Resort Bodrum Beach personeli yaza merhaba partisinde buluştu. Muhteşem deniz ve ada manzarasıyla Bodrum un en güzel lokasyonunda

Detaylı

Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları

Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde düzenli olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında Bodrum Pazar Yeri ve çevresi yıkanıp

Detaylı

TURGUTREİS, YALI,MAZI VE AKYARLARDA ELEKTRİK KESİNTİSİ

TURGUTREİS, YALI,MAZI VE AKYARLARDA ELEKTRİK KESİNTİSİ TURGUTREİS, YALI,MAZI VE AKYARLARDA ELEKTRİK KESİNTİSİ Aydem den yapılan açıklamaya göre13 ve 15, 16 Eylül tarihlerinde; Bodrum, Turgutreis, Yalı, Mazı ve Akyarlar mahallelerinde uygulanacak eklektrik

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

BODRUM ACİL EYLEM PLANI İÇİN TOPLANDI

BODRUM ACİL EYLEM PLANI İÇİN TOPLANDI BODRUM ACİL EYLEM PLANI İÇİN TOPLANDI Bodrum Kaymakamlığının öncülüğünde ilçenin ilgili kurumları Bodrum yarımadasının afetlerde ve acil durumlarda, can ve mal kaybını en aza indirebilmek için bir araya

Detaylı

Bodrum da turistik işletmeler donanımı ve gıda fuarı

Bodrum da turistik işletmeler donanımı ve gıda fuarı Bodrum da turistik işletmeler donanımı ve gıda fuarı Bodrum da Turistik İşletmeler Donanımı ve Gıda Fuarı açıldı. Bodrum da, Marmaris Fuarcılık Organizasyon (MARFO) tarafından Bodrum Turistik İşletmeler

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

Bodrum da Hırsız Var Eylemi

Bodrum da Hırsız Var Eylemi Bodrum da Hırsız Var Eylemi Birleşik Haziran Hareketi Bodrum Forumu, 17 Aralık ın yıldönümünde hırsız maskesi ve ayakkabı kutularıyla eylem yaptı. Eyleme, Bodrum daki bazı sivil toplum kuruluşları ve meslek

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

Bodrum Belediyesi Mart Ayı Basın Toplantısı

Bodrum Belediyesi Mart Ayı Basın Toplantısı Bodrum Belediyesi Mart Ayı Basın Toplantısı Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, düzenlenen basın toplantısında faaliyetler hakkında kamuoyuna bilgi verdi. Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU RAPOR NO : 13 KONU : Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Yönetmeliği Belediye Meclisi nin 11.02.2019 tarihli birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mezarlıklar Dairesi

Detaylı

BAŞKAN YARDIMCISI TANER USLU SON BİR YILI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN YARDIMCISI TANER USLU SON BİR YILI DEĞERLENDİRDİ BAŞKAN YARDIMCISI TANER USLU SON BİR YILI DEĞERLENDİRDİ Bodrum Belediyesi 2015 Aralık Ayı Basın toplantısında son bir yıl değerlendirildi Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

MHP BODRUM DAN TURGUTREİS MAHALLESİNDE İFTAR YEMEĞİ

MHP BODRUM DAN TURGUTREİS MAHALLESİNDE İFTAR YEMEĞİ MHP BODRUM DAN TURGUTREİS MAHALLESİNDE İFTAR YEMEĞİ MHP Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla gerçekleştirilen iftar yemeğinin ikincisi Turgutreis Mahallesi Atatürk Meydanı nda yapıldı.

Detaylı

The Marmara BAYK Kış Trofesi 4. Ayak Yarışları Bodrum da Başlıyor

The Marmara BAYK Kış Trofesi 4. Ayak Yarışları Bodrum da Başlıyor The Marmara BAYK Kış Trofesi 4. Ayak Yarışları Bodrum da Başlıyor The Marmara nın turizm sektörüne değer katan projelere destek verme misyonu doğrultusunda ana sponsor olduğu, The Marmara BAYK Kış Trofesi

Detaylı

EN BÜYÜK BALIK BODRUM YAKALANDI 46,3 KİLO

EN BÜYÜK BALIK BODRUM YAKALANDI 46,3 KİLO EN BÜYÜK İLÇE BODRUM Muğla nın ilçeleri arasında en büyük ilçe yine Bodrum oldu. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan yaptığı açıklamada Türkiye İstatistik Kurumu(TUİK) verilerine göre Bodrum un 152.440

Detaylı

MUSKİ, DSİ NİN PATLAYAN SU BORUSUNU ONARDI, ÇÖZÜMSÜZLÜK DEVAM EDİYOR

MUSKİ, DSİ NİN PATLAYAN SU BORUSUNU ONARDI, ÇÖZÜMSÜZLÜK DEVAM EDİYOR MUSKİ, DSİ NİN PATLAYAN SU BORUSUNU ONARDI, ÇÖZÜMSÜZLÜK DEVAM EDİYOR Muski Genel Müdürlüğü bir açıklama yaparak geçtiğimiz hafta Torba kavşağında patlayan ana şebeke borusunun büyük çalışmalar, özverilerle

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

BODRUM İLÇESİNDE BULUNAN KOOPERATİFLERE AİT HESAPLAMA TABLOSU (1)

BODRUM İLÇESİNDE BULUNAN KOOPERATİFLERE AİT HESAPLAMA TABLOSU (1) BODRUM İLÇESİNDE BULUNAN KOOPERATİFLERE AİT HESAPLAMA TABLOSU () Sıra No. S.S.35 NOLU BORDUM- ORTAKENT-YAHŞİ MOT. TAŞ.KOOP. ki BODRUM-YAHŞİ ÜST YOL 39 0 0 5 06 380 47.700 5,00 38.500,00.86.000,00 BODRUM-YAHŞİ

Detaylı

İDARESİ 2012 YILI RAPORU

İDARESİ 2012 YILI RAPORU EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ YOL VE ULAŞIM HİZMETLERH ZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 212 YILI FAALİYET RAPORU 16.12.211 YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde; 5 tane memur, 36

Detaylı

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI 29 EYLÜL 2014 HABERLER HABERLER Gül-Ay - Sayfa 4 GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014'den bugüne kadar geçen 6 ayın Gülnar

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2015 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2015 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2015 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan program ile sorumluluk

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI Başkan Kocadon Muğla genelinde müdürlüklerini oluşturmuş, bütçelerini ilçe ve büyükşehir belediye meclisinden geçirebilmiş tek belediyeyiz Kocadon: Özlenen

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİM 2015 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİM 2015 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİM 2015 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan program ile sorumluluk

Detaylı

FEN ĠġLERĠ DAĠRESĠ BAġKANLIĞI YOL ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE

FEN ĠġLERĠ DAĠRESĠ BAġKANLIĞI YOL ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE FEN ĠġLERĠ DAĠRESĠ BAġKANLIĞI YOL ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKĠ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Denizli

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Yerli Ve Yabancı Turistler Daha Rahat Edecek

Yerli Ve Yabancı Turistler Daha Rahat Edecek Yerli Ve Yabancı Turistler Daha Rahat Edecek MUSKİ ekipleri, yaz aylarında bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlere daha rahat bir yaz sezonu geçirtmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Muğla Büyükşehir

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

2011-2013 YILLARINDA

2011-2013 YILLARINDA T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ercan BORA Yüksekova Belediye Başkanı İŞ TLF : 0438-351 40 11 E-MAİL : yovabelediyesi@mynet.com 2011-2013 YILLARINDA Ercan BORA Tarafından Yapılan Çalışmaların Özeti HAKKÂRİ

Detaylı

Bodrum dan Adana ya yardım eli

Bodrum dan Adana ya yardım eli Bodrum dan Adana ya yardım eli Geçtiğimiz günlerde Adana da ortaokul öğrencilerinin kaldığı kız yurdunda meydana gelen ve 12 kişinin ölümüyle tüm ülkeyi yasa boğan yangın faciasının ardından yardım kampanyası

Detaylı

Bodrum Belediyesi Mart Ayı Basın Toplantısı

Bodrum Belediyesi Mart Ayı Basın Toplantısı Bodrum Belediyesi Mart Ayı Basın Toplantısı Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, düzenlenen basın toplantısında faaliyetler hakkında kamuoyuna bilgi verdi. Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner

Detaylı

Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU

Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU 2 0 1 5 Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU 2016 Yılı Gider Bütçe fişleri, tüm müdürlüklerden toplanarak konsolide edilip İdare Bütçesi hazırlanmıştır. 2016 Yılı Performans Esaslı Analitik Bütçe Taslağı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ 1 03/01/2017 26/12/2016 29380 K O N U S U Ö Z E T İ Yazı İşleri 5393 Sayılı Kanunun 20. Maddesi gereği Belediye Meclisimizin 2017 Yılı için 1 aylık tatil sürecinin Belediye Meclisimizin 2017 Yılı için

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Tire, Bodrum Yarımadasına nefes aldıracak çözümleri basınla paylaştı. Bodrum İlçe Başkanlığı

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YOL YAPIM ŞEFLİĞİ: 2010 yılı programında bulunan yollarımızdan; Mevlana Mahallesi: a-mevlana mahallesi 25 m lik Papatya caddesi alt yapı çalışmaları imar planına uygun şekilde tamamlandı.

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FALİYET RAPORU

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FALİYET RAPORU FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MALİ YILI FALİYET RAPORU GERÇEKLEŞTİRİLEN İHALELER: nce yılında gerçekleştirilen ihalelere ait liste aşağıda verilmiştir. 2/419 110 luk Sabit Aksamlı Kırma Eleme Tesisi Mal Alımı 2/66262

Detaylı

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI 15 18 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Bodrum Modern Dans Festivali yapılan final yarışmaları ile sona erdi. Bodrum Dans Kulübü

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

w w w. m u s. b e l. t r

w w w. m u s. b e l. t r Fen İşleri Müdürlüğü MUŞ BELEDİYESİ MUŞ BELEDİYESİ M üdürlüğümüz yetki alanında kalan yapı ve tesislerin yapımı onarımı, inşaat ve hizmetlerin önceliklerinin belirlenmesi, Fen İşleri Müdürlüğüne ait bütçe

Detaylı

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Yaşlılar Haftası nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri ile birlikte ilçelerde vatandaşları

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI BAKIM ONARIM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE

Detaylı

2 BİN 500 YILLIK MEZAR, KORUMAK İÇİN KAPATILDI!

2 BİN 500 YILLIK MEZAR, KORUMAK İÇİN KAPATILDI! 2 BİN 500 YILLIK MEZAR, KORUMAK İÇİN KAPATILDI! BODRUM YARIMADASI SU HATTI PROJESİ SIRASINDA BULUNMUŞTU 2 Bin 500 Yıllık Mezar Kapatıldı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun, kurtarma çalışmalarının

Detaylı

Başkan Kocadon, gazetecilerin Basın Bayramı nı kutladı

Başkan Kocadon, gazetecilerin Basın Bayramı nı kutladı Başkan Kocadon, gazetecilerin Basın Bayramı nı kutladı Basında Sansürün Kaldırılışının 106. Yıldönümü nde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bir basın toplantısı düzenleyerek Bodrum daki yerel ve

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

Bodrum son yılların en şiddetli yağışının ardından yaralarını sarıyor

Bodrum son yılların en şiddetli yağışının ardından yaralarını sarıyor Bodrum son yılların en şiddetli yağışının ardından yaralarını sarıyor Bodrum bölgesinde, dere yataklarının taşması nedeniyle yaşanan sel felaketi can kaybı yaşanmamasına rağmen çok büyük zarara yol açtı.

Detaylı

T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüt Proje Müdürlüğü ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ 2007 YILI FAALİYET RAPORUDUR.

T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüt Proje Müdürlüğü ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ 2007 YILI FAALİYET RAPORUDUR. T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüt Proje Müdürlüğü ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ 2007 YILI FAALİYET RAPORUDUR. Etüt Proje Müdürlüğü 02.04.2007 tarih ve 26 sayılı Meclis Kararıyla Norm Kadroda oluşturulmuştur.

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Müdürlüğümüz her gün artan hizmet taleplerini en ekonomik ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla kentin ihtiyacı olan asfalt yol kaplama, istinat duvarı,

Detaylı

w w w. m u s. b e l. t r

w w w. m u s. b e l. t r Kızıl ziyaret ve Kaniya Dengi kaynaklarından 6 kilometre çelik boru döşendiği ve 5 adet kapitaj yapıldığını ifade eden Başkan Necmettin Dede, ayrıca Erikli Bağı ve Kumluk mevkiinde de 3 adet kapitaj yapıldığını

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü Sayı : 53734723-301.03-15/07/2016 NDAN Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince; 2016 Yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı 19.07.2016

Detaylı

MODERN MODERN ASFALT ASFALT PLENTİ PLENTİ

MODERN MODERN ASFALT ASFALT PLENTİ PLENTİ MODERN MODERN ASFALT ASFALT PLENTİ PLENTİ 4 Sayısız faaliyetin yürütüldüğü kentlerde belediyeler vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlüdür. Kentler sürekli değişen canlı mekanlardır. Toplumsal

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞ...3 I. OCAK-HAZİRAN 2017 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI...4 1. BÜTÇE GİDERLERİ...4 2. BÜTÇE GELİRLERİ...4 3. FİNANSMAN...5

Detaylı

ANTALYA ÇEVRE YOLLARI

ANTALYA ÇEVRE YOLLARI ANTALYA ÇEVRE YOLLARI Toplam 29 km uzunluğundaki 2003 yılından önce 24,6 km si sathi kaplamalı, 4,4 km si BSK kaplamalı bölünmüş yol olarak trafiğe açılmıştır. 2003 2008 yılları arasında ise 4,1 km si

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ A) GENEL BİLGİLER Fen İşleri Müdürlüğü tarafından; program dahilinde köprü, menfez ve sanat yapılarına ait bakım ve onarımların keşfini hazırlamak, teknik ve idari işlerini yürütmek,

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ -----------------------------------------

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ----------------------------------------- FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ----------------------------------------- Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü 2012 yılı Kadro olarak; 1 Müdür, 3 Teknik Eleman, 2 Büro Elemanı, 3 Kaldırım Ustası, 5 Kepçe Operatörü, 7

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2014 İÇİNDEKİLER I- OCAK HAZİRAN 2013 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri... 3 01. Personel Giderleri...

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1. Amaç ve kapsam Bu yönerge, İzmir Büyükşehir

Detaylı

Balıkesir (Edremit) 12 Mart 8 Adet Tesisin Temel Atma Merasimi (3 adedi sulama, 5 adedi taşkın koruma tesisi,)

Balıkesir (Edremit) 12 Mart 8 Adet Tesisin Temel Atma Merasimi (3 adedi sulama, 5 adedi taşkın koruma tesisi,) Balıkesir (Edremit) 12 Mart 8 Adet Tesisin Temel Atma Merasimi (3 adedi sulama, 5 adedi taşkın koruma tesisi,) Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim,

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÜNLÜK FAALİYET RAPORU

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÜNLÜK FAALİYET RAPORU GÜNLÜK FAALİYET RAPORU 15 ARALIK 2014 İLK ÇALIŞMA SON 15 ARALIK 2014 KARİZMA PAZAR YERİ PARKE TAŞI TAMİRATI İLK ÇALIŞMA SON 15 ARALIK 2014 KARİZMA PAZAR YERİ PARKE TAŞI TAMİRATI GÜNLÜK FAALİYET RAPORU

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Sayın Bakanlarım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım,

Sayın Bakanlarım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım, İzmir 14 Mart Bayındır 9 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi ( 6 temel, 3 açılış) (1 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu tesisi, 2 adedi gölet, 3 adedi gölet ve sulama, 1 adedi rehabilitasyon, 1 adedi

Detaylı

7 HIRSIZLIK OLAYI ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI

7 HIRSIZLIK OLAYI ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI 7 HIRSIZLIK OLAYI ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI Muğla Valiliğinden yapılan açıklama ile Emniyet Müdürlüğü tarafından Selimiye de, Jandarma ekipleri tarafından Turgutreis te düzenlenen operasyonlarda 7 hırsızlık

Detaylı

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 YILI YAPILAN 2018 YILI YAPILACAK ÇALIŞMALAR 2017 YILI ÇALIŞMALARI KALDIRIM ÇALIŞMALARI İHALE YOL BAKIM PRESTİJ CADDE ASFALT ÇALIŞMALARI İHALE YOL BAKIM HİBE ASFALT İBB

Detaylı

Öneri konusu, amacın / hedefin gerçekleşmesi için belirlenmiş hedef veya faaliyetler arasında mı?

Öneri konusu, amacın / hedefin gerçekleşmesi için belirlenmiş hedef veya faaliyetler arasında mı? KOMİSYON KARAR RAPORU Sayfa No : 1 Karar Rapor Tarihi : 01/10/2012 Kararla İlgili Teklif No : Sözlü öneri Mevcut Durumun Tanımlanması : İl Genel Meclisinin Eylül/2012 toplantısının 03.09.2012 tarihli birinci

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

KÖYLERDE BESİCİLİK SERBEST

KÖYLERDE BESİCİLİK SERBEST KÖYLERDE BESİCİLİK SERBEST Bodrum Kaymakamlığı bir basın açıklaması yayınlayarak Bodrum Yarımadasında köyler de hayvan ahırlarının yasaklanmasına ilişkin çıkan haberlere açıklık kazandırdı. Yapılan açıklamada

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

Koruyucuları na plaket

Koruyucuları na plaket Taner Uslu dan Çevre Koruyucuları na plaket Bodrum da İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Çevre Koruyucuları kitabının tanıtımı yapıldı. Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi nde gerçekleşen

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2015 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2015 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2015 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan program ile sorumluluk

Detaylı

Muğla 15 Mart 18 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi (9 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu, 8 adedi taşkın koruma tesisi)

Muğla 15 Mart 18 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi (9 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu, 8 adedi taşkın koruma tesisi) Muğla 15 Mart 18 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi (9 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu, 8 adedi taşkın koruma tesisi) Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI BAKIM ONARIM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :433 Karar Tarihi :10/12/2015 T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I KONUSU: 2. Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi ç) Bodrum ilçe Belediye Başkanlığına ait 2016 yılı

Detaylı

Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler

Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler CHP İlçe Başkanı Recai Seymen Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler de bulundu. CHP İlçe binasında düzenlenen ve parti yöneticilerinin de katıldığı

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

FOLKLÖRCÜLER İÇİN KERMES

FOLKLÖRCÜLER İÇİN KERMES FOLKLÖRCÜLER İÇİN KERMES Kulüpler Arası Muğla İl Birinciliği Yarışması 04 Mart Cuma günü Bodrum da Türk Halk Oyunları Federasyonu Kulüpler Arası Muğla İl Birinciliği Yarışması na katılacak olan Bodrum

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan günlük çalışma programı

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :140 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi k) İlimiz, Marmaris ve Çevresi Turizm Alanı içerisinde kalan ve plan

Detaylı