ARÇELĐK A.Ş.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ARÇELĐK A.Ş."

Transkript

1 MECAPLAST OTOMOTĐV ÜRÜNLERĐ SAN. VE TĐC. A.Ş ĐPEK KAĞIT SAN. VE TĐC. A.Ş CAPĐTOL ALIŞVERĐŞ HĐZ. TĐC. A.Ş EYÜBOĞLU ÇELĐK VE HOBĐ ÜRÜNLERĐ SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ ĐMEAK DENĐZ TĐCARET ODASI KADĐR KAPLAN - KAPLAN ĐKRAZAT SÜMER KUYUMCULUK TÜRKĐYE PETROL RAFĐNERĐLERĐ A.Ş YELDAN TIBBĐ MALZ. LTD. ŞTĐ AKSA AKRĐLĐK KĐMYA SAN. A.Ş EGEDEN KĐMYA SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ FERMAK ĐNŞAAT TAAHHÜT A.Ş MAKSĐ KĐMYEVĐ MADDELER ĐTH. ĐHR. PAZ. TĐC. A.Ş PEPSĐ COLA SERVĐS VE DAĞITIM LTD. ŞTĐ REMONDĐS BURCU ATIK YÖNETĐMLERĐ GERĐ DÖNÜŞÜM VE TEM. HĐZ. TĐC. A.Ş UMUT ĐNŞ. VE ĐNŞ. MALZ. NAKL. VE SERV. HĐZM. A.Ş ORDA OTOMOTĐV YAN. SAN. VE TĐC. A.Ş PHARMAVISION SAN. TĐC. A.Ş ARÇELĐK A.Ş DHL LOJĐSTĐK HĐZ. A.Ş ĐÇDAŞ ÇELĐK ENERJĐ TERSANE VE ULAŞIM SANAYĐ A.Ş ĐNFORM ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. A.Ş KAMĐL KURT MICHAEL HUBER MÜNCHEN MATBAA MLZ. PAZ. ĐTH. ĐHR. LTD. ŞTĐ ROYAL HALI ĐPLĐK TEKSTĐL MOBĐLYA SAN. VE TĐC. A.Ş TEKNOLOJĐ HOLDĐNG A.Ş TÜRKĐYE PETROL RAFĐNERĐLERĐ A.Ş YILMAZ TANSU AKZO NOBEL BOYA A.Ş. EGE SERBEST BÖLGESĐ ŞUBESĐ ALTINBOĞA GAZ ALETLERĐ MAK. SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ ARÇELĐK A.Ş E.G.O. ELEKTRĐKLĐ ALETLER SAN. A.Ş MAQUET CARDIOPLUMONARY MED. TEK. SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ MECAPLAST OTOMOTĐV ÜRÜNLERĐ SAN. VE TĐC. A.Ş SENAPA STAMPA AMB. SAN. TĐC. A.Ş STANDARD PROFĐL OTO. SAN. VE TĐC. A.Ş ŞAHĐN MOTOR YATAKLARI SAN. VE TĐC. A.Ş OYAK RENAULT OTOMOTĐV FABRĐKALARI A.Ş MERCEDES-BENZ TÜRK A.Ş BĐLGECE EĞĐTĐM DANIŞMANLIK VE ORGANĐZASYON HĐZ. TĐC. LTD. ŞTĐ KOSGEB SAMSUN HĐZMET MERKEZĐ MÜDÜRLÜĞÜ EYÜBOĞLU ÇELĐK VE HOBĐ ÜRÜNLERĐ SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ ĐMEAK DENĐZ TĐCARET ODASI ÖZALTUN OTELCĐLĐK TURĐZM TĐC. LTD. ŞTĐ ÖZMAYA SANAYĐ A.Ş TSH TEKNĐK SERVĐS HĐZMETLERĐ SAN. VE TĐC. A.Ş BANKPOZĐTĐF KREDĐ VE KALKINMA BANKASI A.Ş FORD OTOMOTĐV SAN. A.Ş ĐNFORM ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. A.Ş.

2 EMAS MAKĐNA SAN. A.Ş FRESENIUS DĐYALĐZ HĐZMETLERĐ A.Ş SCHOTT ORĐM CAM SAN. VE TĐC. A.Ş SANOVEL ĐLAÇ A.Ş ALĐ RIZA ERMAN BALIKESĐR ELEKTROMEKANĐK SAN. TESĐSLERĐ A.Ş BORDA TEKNOLOJĐ AR-GE ĐTH. ĐHR. LTD. ŞTĐ BSH EV ALETLERĐ SAN. VE TĐC. A.Ş CENK ENDÜSTRĐ TESĐSLERĐ ĐMALAT ve TAAHHÜT A.Ş EAE MAKĐNA SAN. VE TĐC. A.Ş GÜLLE ENTEGRE TEKSTĐL ĐŞLETMELERĐ SAN.TĐC.A.Ş HIS ULUSLAR ARASI TURĐZM SEYAHAT ACENTASI LTD. ŞTĐ ĐNFORM ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. A.Ş MAKO ELEKTRĐK SAN. TĐC. A.Ş MAKRO ĐNŞAAT TĐC. LTD. ŞTĐ MEDĐTEL MEDĐKAL TEKNĐK ELEKTRONĐK LTD. ŞTĐ MĐNDRAY MEDĐKAL TEKNOLOJĐ ĐSTANBUL LTD. ŞTĐ NOVARTĐS SAĞLIK GIDA VE TARIM ÜRÜNLERĐ SAN. VE TĐC. A.Ş SCHOTT ORĐM CAM SAN. VE TĐC. A.Ş TEKNOROT OTOMOTĐV ÜRÜNLERĐ SANAYĐ VE TĐC. A.Ş TEMPO MÜHENDĐSLĐK HĐZMETLERĐ TAAH. TĐC. A.Ş YILMAZ TANSU MAQUET CARDIOPLUMONARY MED. TEK. SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ ĐPRAGAZ A.Ş ĐPRAGAZ A.Ş SPĐRAX ĐNTERVALF SAN. VE TĐC. A.Ş ATATEKS TEKSTĐL ĐŞL. SAN. TĐC. A.Ş COATS TÜRKĐYE ĐPLĐK SAN. A.Ş ELEKTRONĐK BĐLGĐ GÜVENLĐĞĐ A.Ş HACH LANGE SU ANALĐZĐ SĐSTEMLERĐ LTD. ŞTĐ OTAM OTOMOTĐV TEKNOLOJĐLERĐ ARAŞTIRMA GELĐŞTĐRME SAN. VE TĐC. A.Ş TELENET BĐLĐŞĐM VE ĐLETĐŞĐM SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ YÖNTEM DIŞ TĐC. LTD. ŞTĐ TAV HAVALĐMANLARI HOLDĐNG A.Ş BOYTEKS TEKSTĐL SAN. TĐC. A.Ş ĐPEK KAĞIT SANAYĐ VE TĐC. A.Ş MENGERLER TĐC. A.Ş TEKNĐK ĐSTĐF MAKĐNALARI VE PETROL ÜRÜNL. ĐNŞ. SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ AKÇELĐK MADENCĐLĐK TĐC. Ve SAN. A.Ş AKÇELĐK MADENCĐLĐK TĐC. Ve SAN. A.Ş AKÇELĐK MADENCĐLĐK TĐC. Ve SAN. A.Ş BESTSELLER BĐRLEŞĐK TEKSTĐL TOPTAN VE PERAKENDE TĐC. LTD. ŞTĐ ETSUN A.Ş FĐBROBETON YAPI ELEMANLARI SAN. ĐNŞ. TĐC. LTD. ŞTĐ HAFELE MOBĐLYA VE ĐNŞAAT DONANIMLARI SAN. VE TĐC. A.Ş ĐNFORM ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. A.Ş ĐNFORM ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. A.Ş TSH TEKNĐK SERVĐS HĐZMETLERĐ SAN. VE TĐC. A.Ş TSH TEKNĐK SERVĐS HĐZMETLERĐ SAN. VE TĐC. A.Ş.

3 NOBEL ĐLAÇ SAN. VE TĐC. A.Ş NOBELFARMA ĐLAÇ SAN. VE TĐC. A.Ş KOSGEB SAMSUN ĐGEM ZORLU ENERJĐ ELEKTRĐK ÜRETĐM A.Ş ZORLU ENERJĐ ELEKTRĐK ÜRETĐM A.Ş BAHA ELK. EV ALT. TAMĐR BAKIM ĐTH. ĐHR. SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ ĐNFORM ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. A.Ş ŞÖLEN ÇĐKOLATA GIDA SAN. VE TĐC. A.Ş AKÇELĐK MADENCĐLĐK TĐC. Ve SAN. A.Ş TCDD 1. BÖLGE EĞĐTĐM MÜDÜRLÜĞÜ KAYSERĐGAZ KAYSERĐ DOĞALGAZ DAĞITIM PAZARLAMA VE TĐC. A.Ş RAMAZAN ARITÜRK KOCAER HADDECĐLĐK SAN. VE TĐC. A.Ş OLGUN ÇELĐK SAN. TĐC. A.Ş PLASTĐFORM PLASTĐK SAN. TĐC. A.Ş ŞAHĐN KÖMÜR TĐC. A.Ş ARZUM ELEKTRĐKLĐ EV ALETLERĐ SAN. VE TĐC. A.Ş ĐZO AGRA ĐZOLASYON Ltd. Şti LOKMAN HEKĐM ÖZEL SAĞ. HĐZ. LTD. ŞTĐ SMS SANAYĐ MALZEMELERĐ ÜRETĐM VE SATIŞI A.Ş TEZAUTO OTOMOTĐV SAN. Ve TĐC. LTD. ŞTĐ ZURICH SĐGORTA A.Ş DENTAŞ KAĞIT SAN. A.Ş DORUK ĐLETĐŞĐM PAZARLAMA SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ ĐNFORM ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. A.Ş MERCEDES-BENZ TÜRK A.Ş OLGUN ÇELĐK SAN. TĐC. A.Ş OZON GĐYĐM SAN. VE TĐC. A.Ş SETAŞ KĐMYA SAN. A.Ş ARTI VE ARTI TEKNOLOJĐ HĐZMETLERĐ SAN. VE TĐC. A.Ş ĐNFORM ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. A.Ş ĐSKENDERUN DEMĐR VE ÇELĐK A.Ş POLAT MÜH. VE ELEKTRONĐK - ENVER POLAT SÜD-CHEMIE (TR) MADENCĐLĐK SAN. VE TĐC. A.Ş ARGELA YAZILIM VE BĐLĐŞĐM TEKNOLOJĐLERĐ SAN. VE TĐC. A.Ş ERDEMĐR MADENCĐLĐK SAN. VE TĐC. A.Ş NEZĐH TĐCARET KĐMYA VE ENDÜSTRĐYEL HAMMADDELER P. SAN.TĐC. A.Ş OLGUN ÇELĐK SAN. TĐC. A.Ş ÖZMAYA SAN. A.Ş GÖÇMEN MAKĐNA SAN. LTD. ŞTĐ PARĐSTANBUL TAS. VE TAN. HĐZ. LTD. ŞTĐ PROGEN TOHUM A.Ş ALĐSYA PASTACILIK VE GIDA SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ AVERY DENNĐSON TEKSTĐL ÜRÜNLERĐ SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ SCHENKER ARKAS NAK. TĐC. A.Ş YĐĞĐT GIDA SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ TP PETROL DAĞITIM A.Ş KOSGEB SAMSUN ĐGEM ÇĐZMECĐ GIDA SAN. TĐC. A.Ş.

4 GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESĐ ÇĐMENTO SAN. VE TĐC. A.Ş SANOVEL ĐLAÇ A.Ş TMST TIBBĐ SĐSTEMLER PAZARLAMA TĐC. VE SERVĐS A.Ş ZBS ALFAÇELĐK ĐNŞ.SAN.VE TĐC.A.Ş BĐLĐŞĐMCĐM BĐLĐŞĐM SĐSTEMLERĐ VE DANIŞMANLIK HĐZ. SAN. TĐC. LTD.ŞTĐ DERĐDESEN ETĐKET ĐTH. ĐHR. SAN. VE TĐC.LTD. ŞTĐ KOÇSĐSTEM BĐLGĐ VE ĐLETĐŞĐM HĐZMETLERĐ A.Ş SEYHAN HAZIR BETON SAN. VE TAŞ. TĐC. LTD. ŞTĐ TEKNOLOJĐ HOLDĐNG A.Ş TRELLEBORG ÇERKEZKÖY OTOMOTĐV SAN. VE TĐC. A.Ş VESTEL ELEKTRONĐK TĐC. SAN. A.Ş AY DÖKÜM MAK. SAN. TĐC. A.Ş BERK ĐLAÇ ĐTHALAT VE PAZARLAMA A.Ş BERKO ĐLAÇ VE KĐMYA SAN. A.Ş CENTRUM ĐŞ MERKEZĐ A.Ş ĐNFORM ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. A.Ş ÖZMAYA SAN. A.Ş E.G.O. Elektrikli Aletler San. A.Ş ENDÜSTRĐ TEKNĐK LTD. ŞTĐ ENG ELEKTRĐK NAKĐL GEREÇLERĐ VE OTOMAT SAN. LTD. ŞTĐ REKOR KAUÇUK SAN. TĐC. A.Ş SEYHAN HAZIR BETON SAN. VE TAŞ. TĐC. LTD. ŞTĐ AZER ĐNŞAAT SERVĐS MMC DENTAŞ KAĞIT SAN. A.Ş ĐNFORM ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. A.Ş ĐNNOVA BĐLĐŞĐM ÇÖZÜMLERĐ A.Ş ÖZSEL ECZA DEPOLARI TĐC. VE PAZ. A.Ş ENDERSYS DANIŞMANLIK YAZILIM ĐLET. BĐL. TEK. SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ ĐNFORM ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. A.Ş ĐSTA ENERJĐ HĐZMETLERĐ TĐC. LTD. ŞTĐ MICHAEL HUBER MÜNCHEN MATBAA MLZ. PAZ. ĐTH. ĐHR. LTD. ŞTĐ ÖZMAYA SAN. A.Ş SĐMETRĐK MÜHENDĐSLĐK MEK. ELEKT. ĐNŞ. TAAH. ĐTH. ĐHR. SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ ŞAHĐN OZALĐT VE BÜRO GEREÇLERĐ TĐC. LTD. ŞTĐ ARI ARITMA ĐNŞ. SAN. TĐC.LTD.ŞTĐ ARI ARITMA ĐNŞ. SAN. TĐC.LTD.ŞTĐ BĐLKENT ÜNĐVERSĐTESĐ BĐLKENT ÜNĐVERSĐTESĐ GENERICA ĐLAÇ SAN. VE TĐC. A.Ş KORDSA GLOBAL ENDÜSTRĐYEL ĐPLĐK VE KORDBEZĐ SAN. VE TĐC. A.Ş MICHAEL HUBER MÜNCHEN MATBAA MLZ. PAZ. ĐTH. ĐHR. LTD. ŞTĐ ÖZMAYA SAN. A.Ş SĐMETRĐK MÜHENDĐSLĐK MEK. ELEKT. ĐNŞ. TAAH. ĐTH. ĐHR. SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ YILDIZ CENTER GIDA SAN. LTD. ŞTĐ B.B.A.G.Ü.A.Ş. TAYLĐELĐ ZEYTĐN VE ZEYTĐNYAĞI ĐŞLETMESĐ BKM GIDA MADDELERĐ ĐÇ VE DIŞ TĐC. LTD. ŞTĐ ENDERSYS DANIŞMANLIK YAZILIM ĐLET. BĐL. TEK. SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ ĐSTA ENERJĐ HĐZMETLERĐ TĐC. LTD. ŞTĐ USKON UZAY SĐSTEM KONSTRÜKSĐYONLARI SAN. VE T.A.Ş.

5 ĐPEKYOLU PAZARLAMA ĐNŞ. TURĐZM TĐC. LTD. ŞTĐ AZERCELL TELECOM LLC ENDERSYS DANIŞMANLIK YAZILIM ĐLET. BĐL. TEK. SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ BULUTLAR YAPI ÜRETĐMĐ A.Ş GREENPEACE BASIM VE TANITIM HĐZMETLERĐ LTD ŞTĐ VESTEL ELEKTRONĐK TĐC. SAN. A.Ş EMBAWOOD LTD UNIVERSAL BĐLGĐ TEKNOLOJĐLERĐ LTD. ŞTĐ Yücel TARAKÇI FAZ ELEKTRĐK MOTOR MAKĐNE SAN. TĐC. A.Ş ĐNCĐ DERĐ MAM. SAN. VE TĐC. A.Ş SARILAR ĐNŞAAT ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ RMK MARĐNE GEMĐ YAPIM SAN. VE DENĐZCĐLĐK TAŞ. ĐŞL. A.Ş MURATLI KARTON KAĞIT SAN. Ve Tic. A.Ş AZERCELL TELECOM LLC GÜRMED MEDĐKAL ÖZEL SAĞLIK TEŞ. TED.MERK.LTD.ŞTĐ Serap Ekşi AYTAÇ GIDA YAT. SAN. TĐC. A.Ş DEĞĐŞĐM DANIŞMANLIK EĞĐTĐM HĐZMETLERĐ PAZARLAMA DIŞ TĐC. LTD. ŞTĐ MEHMET CAN KORUYAN PROTELGSM HABERLEŞME ĐLETĐŞĐM HĐZMETLERĐ A.Ş VERBUND-INTERNATIONAL GMBH YILDIZ KALIP SAN. VE TĐC. A.Ş OTEL KAT HĐZMETLERĐ EĞĐTĐM VE DAYANIŞMA DERNEĞĐ DERYA BÜRO MALZEMELERĐ SAN. VE TĐC. A.Ş OVA SCA PACKAGING AMB. SAN. VE TĐC. A.Ş AKDENĐZLĐ ELEKTRĐK ÜRETĐM A.Ş AYDINLI HAZIR GĐYĐM TĐC. A.Ş ENPRO MÜH. MÜŞAVĐRLĐK TAAHHÜT VE DIŞ TĐC. LTD. ŞTĐ TP PETROL DAĞITIM A.Ş AKOĞLU PRES MONTAJ SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ ERGO ĐSVĐÇRE SĐGORTA A.Ş GÜRSOYLAR ENDÜSTRĐYEL ÜRÜNLER SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş LABS MEDĐKAL ELEKTRONĐK BĐLGĐSAYAR MÜHENDĐSLĐK SAN. VE TĐC. LTD FUSUN DEMĐRCĐ HALLA OTOMOTĐV ĐKLĐMLENDĐRME SĐSTEMLERĐ ÜRETĐM SAN. VE TĐC. A.Ş AKOĞLU PRES MONTAJ SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ ORTODONTĐST GENEL SAĞLIK HĐZMETLERĐ LTD. ŞTĐ ŞEKERBANK T.A.Ş GENEL MÜDÜRLÜK E&S EUROSCIENTIFIC MÜH. TAAH. SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ AZERCELL TELECOM LLC AZERCELL TELECOM LLC VAROL BETON VE YAPI ENDÜSTRĐ SAN. TĐC.A.Ş BALNAK NAKLĐYAT A.Ş OBA PERDESAN A.Ş WĐLO POMPA SĐS. A.Ş GĐSAN GEMĐ ĐNŞA SAN. Ve TĐC. A.Ş REHAU POLĐMERĐ KĐMYA SAN. A.Ş AGĐS LOJĐSTĐK A.Ş.

6 ÖZMAYA SANAYĐ A.Ş ŞIK MAKAS GĐYĐM SAN. VE TĐC. A.Ş AZERCELL TELECOM LLC YAPI MERKEZĐ ĐNŞAAT VE SAN. A.Ş YAPI MERKEZĐ ĐNŞAAT VE SAN. A.Ş ĐMKB EĞĐTĐM VE YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ T.C. Sağlık Bakanlığı Đstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi NĐYAZĐ LEVENT AYTEMĐZ DOĞAN TV HOLDĐNG A.Ş ELTAS TRANSFORMATOR SAN. VE TĐC. A.Ş GÜR AVUKATLIK BÜROSU-TEVFĐK ADNAN GÜR SĐSTEM ALÜMĐNYUM SAN. TĐC. A.Ş MUTLUSAN ELK. A.Ş AKTOPS TEKSTĐL SAN. A.Ş PAS SOUTH EAST EUROPE SAN. VE TĐC. LTD.ŞTĐ ÇETĐNLER DAYANIKLI TÜKETĐM MALLARI SAN.VE TĐC.A.Ş ĐGDAŞ ĐSTANBUL GAZ DAĞ. SAN. TĐC. A.Ş Pozitif Müzik A.Ş Avivasa Emeklilik v Hayat A.Ş Türk Telekom Eğitim ve Yönetim Geliştirme Direktörlüğü Türk Telekom Eğitim ve Yönetim Geliştirme Direktörlüğü Türk Telekom Eğitim ve Yönetim Geliştirme Direktörlüğü CAN MEDĐKAL HĐZMETLER A.Ş HAN ZEMĐN YAPI MARKET LTD. ŞTĐ INNOVA TEKSTĐL PAZARLAMA SAN. ve TĐC. LTD. ŞTĐ ĐZOCAM TĐC. Ve SAN. A.Ş NUMARĐNE DENĐZCĐLĐK SAN. Ve TĐC. A. Ş Türk Telekom Eğitim ve Yönetim Geliştirme Direktörlüğü Türk Telekom Eğitim ve Yönetim Geliştirme Direktörlüğü FERRO DÖKÜM SAN. VE DIŞ. TĐC. A.Ş Türk Telekom Eğitim ve Yönetim Geliştirme Direktörlüğü SCHULZ BOYA SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ Dinex Egzoz ve Emisyon Teknolojileri A.Ş Aselsan A.Ş Denco Hassas Kontrollü Klima Sist.End.Ve Tic.A.Ş Jotun Toz boya San.ve Tic.A.Ş Silkar Madencilik San. Ve Tic. A.Ş Altaş Yapı San. vetem. Hizm. Tic. Ltd. Şti Arçelik A.Ş Novron Đnşaat Ve Dış Ticaret A.Ş Sarıca Alüminyum San. Tic. A.Ş MPE Mühendislik Đnşaat Taahhüt Ve Dış Tic. A.Ş Digital Platform Đletişim Hizmetleri A.Ş Efor Turizm Organizasyon ve Tic. Ltd.Şti Đnegöl Gaz Dağıtım A.Ş Mersin Devlet Hastanesi Baştabibliği Spinner Takım Tezgahları San. Tic. Ltd. Şti Vestel Elektronik Tic. A.Ş Kervan Gıda A.Ş.

7 Koray Đnşaat San. Tic. A.Ş Avitaş Kompozit Plastik Tic. A.Ş Vestel Elektronik Tic. A.Ş Yapı Kredi Emeklilik A.Ş Rentıp Medikal Ürünler ve Özel Sağlık Hizm. Tic Yapı Kredi Emeklilik A.Ş Türk Ekonomi Bankası A.Ş Dearsan Gemi Đnşa San. A.Ş Forschner Kablo Sistemleri Ltd. Şti Spinner Takım Tezgahları San. Tic. Ltd. Şti Valfsel Armatür San. A.Ş Türk Ekonomi Bankası A.Ş Erak Giyim San. ve Tic. A.Ş Spinner Takım Tezgahları San. Tic. Ltd. Şti Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş Hayat Kimya San. A.Ş Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O Kale Kilit ve Kalıp San. A.Ş Knauf Đnşaat ve Yapı Elm. San. Tic. A.Ş Paksoy Teknik Hizmetleri ve Tic. A.Ş Schott Orim Cam San. ve Tic. A.Ş Yetişen Kauçuk Ltd. Şti Can Đnşaat ve End. Tic. Ltd. Şti Ostim Organize San. Bölg. Md Can Đnşaat ve End. Tic. Ltd. Şti Özgüven Yemek Üretim ve Đnş. San. Tic. Ltd. Şti Akkol Madencilik San.Tic. Ltd. Şti Dijital Platform Đletişim Hizm. A.Ş Dijital Platform Đletişim Hizm. A.Ş Taypa Tekstil Giyim San. ve Tic. A.Ş Dijital Platform Đletişim Hizm. A.Ş Dijital Platform Đletişim Hizm. A.Ş Taypa Tekstil Giyim San. ve Tic. A.Ş Serlog Servis Lojistik Dış Tic. Ltd. Şti Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş EKS Elektrik San. Tic. Ltd. Şti Avitaş Kompozit Plastik San. Tic. A.Ş Rentıp Medikal Ürünler ve Özel Sağlık Hizm. Tic Serlog Servis Lojistik Dış Tic. Ltd. Şti Hisarlar Makine Sanayi A.Ş HĐSCAB Hisarlar Kabin ve Zirai Ekipman End. San Yamata Yatırım Đnş. Turizm Tic. A.Ş Türkiye Jokey Kulubu Derneği At Yetiştiriciliği Asel Engineering Ltd Betek Boya ve Kimya San. A.Ş Lang Yüzer Otomotiv Yan. San. ve Tic. A.Ş Pronet Güvenlik ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş Hattat Đnşaat San. Tic. A.Ş.

8 Hattat Đnşaat San. Tic. A.Ş Otorot Otomotiv Ürünleri Paz. Ve Tic. Ltd. Şti Baycan Ciklet ve Gıda San. A.Ş Bayrak Plastik Mimtur Taş ve Turz. San. Tic. Ltd. Şti Coats Türkiye Đplik San. A.Ş Fako Đlaçları A.Ş Güvenal Makine Tic. San. Ltd. Şti EKS elektrik San. Tic. Ltd. Şti Güvenal Teknik Hrd. Tic. San. Ltd. Şti Çukurova Đnş. San. Tic. A.Ş Hilal Varol Dimacom Otomotiv End. Ltd. Şti GAC gayrimenkul Yatırım A.Ş Aselsan A.Ş Ernaz Otomotiv San. Tic. Paz. A.Ş Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş Sistem Yapı Đnş. Ve Tic. A.Ş Stateji Factoring Hizmetleri A.Ş Tecasa Isı Kontrol A.Ş Türkiye Kızılay Derneği Yatırım Finansal Kiralama A.Ş Đpragaz A.Ş Ahsen Kimya Ev ve Kişisel Bakım Ürünleri San. Tic. A.Ş Grundfos Pompa San. ve Tic. Ltd. Şti Özsa otomotiv tic san. A.Ş Aselsan A.Ş Đmra inş. End. San. Tic. Ltd. Şti Polimeks Đnşaat Tah. San. Tic. A.Ş Sanko Özel Eğitim Hizmetleri A.Ş Besan besin san tic A.Ş Coşkun Çelik Metal San. Tic. Ltd. Şti Coşkun Haddecilik Metal San. Tic. A.Ş Embrio Blş. Đnt. Đletişim Tek. Ve Hizm. Tic. A.Ş Kervan gıda san ve tic a.ş Ladin Kanepe mobilya San. Tic. Ltd. Şti Ulkar Kimya San. ve Tic. A.Ş CMS Jant ve Mak. San. A.Ş Uyum Gıda Đth. Mad. San. ve Tic. A.Ş Gata Haydarpaşa Eğt. Hst K.LIĞI Gata Haydarpaşa Eğt. Hst K.LIĞI Gata Haydarpaşa Eğt. Hst K.LIĞI M. Erdal Kanışlı Ltd. Şti Netlog Lojistik Hizm. A.Ş Erg Đnşaat Tic. Ve San. A.Ş Aykut Taşdelen Havatek Marina San. ve Tic. A.Ş Avon Kozmetik Ürünleri Bayer Türk Kimya San. Ltd. Şti.

9 Erdem Şehircilik Harita Ltd. Şti Cuhadaroğlu Alüminyum San. ve Tic. A.Ş Villa Đnş. Taah. Mak. Dök. San. Tic. Ltd. Şti Yapı-ICF Kiser Müh. Ve Müş. A.Ş Bifa Bisküvü ve Gıda San. A.Ş Rentıp Medika Ürünler ve Özel Sağlık Hizmt. San. ve Tic. A.Ş S.S. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Koop. Birliği Zeytinyağı Kombinası Sedef Şanlı Tüpraş Selex omünikasyon A.Ş Aselsan A.Ş Endo Plast Polyester San. Tic. Ltd. Şti Esbaş Fritz Uluslar arası Nakliyat Ltd. Şti Metaleks Đnşaat San. Tic. A.Ş Fako Đlaçları A.Ş Soli Gemi inşaat San. ve Tic. A.Ş AGS Turizm ve Dış Tic. Ltd. Şti Sunjüt Suni Jüt San. ve Tic. A.Ş Uyum Gıda Đth. Mad. San. ve Tic. A.Ş Duvar Vana Makine San. ve Tic. A.Ş Edak Ecza Koop Ünifil Elektronik San. ve Tic. A.Ş Turkcell iletişim Hizm. A.Ş Kent Gıda Mad. San. ve Tic. A.Ş Mekom Bilgisayar Hizm. Ltd. Şti Merkez Yayın Holding A.Ş Saber A.Ş Arkas Holding A.Ş Döhler Gıda San ve Tic Ltd. Şti Bisiklet Pazarlama San ve Tic. A.Ş Cegatek Đletişim Danışmanlık ve Telesatış Hizm. San. Ltd. Şti Đntra Danışmanlık Tic. Ltd. Şti Ercıkalar Ltd Exitcom Hasan Oltunoluk Gemsan A.Ş Đnanlar Đnşaat A.Ş Demisaş Döküm Emaye Mam. San. A.Ş Mesa Mesken San. A.Ş Döhler Gıda San ve Tic Ltd. Şti Ekrem Koyuncu Mekom Bilgisayar Hizm. Ltd. Şti Mesa Mesken San. A.Ş Vizyon Bilgi işlem Danışmanlık Yayıncılık ve Tic. A.Ş Bamesa Celik Servis San. ve Tic. A.Ş Hürkuş HavayoluTaş ve Tic. A.Ş Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği Detal Metal DMCC

10 Akım Metal San. Tic. Ltd. Şti Güçsan Plastik Kalıp Metal San. Tic. A.Ş Mehtap Balcı Tuzla Gemi End. A.Ş Bahariye Mensucat San. ve Tic. A.Ş IC ictaş Đnş. San. ve Tic. A.Ş Murat Diker Neşe Targutay Polyplex Europa Polyester Film San. ve Tic. A.Ş Zorlu Enerji Elektrk Üretim A.Ş Assan Gıda San. ve Tic. A.Ş IAS Bilgi Đşlem Danışmanlık San. ve Tic. A.Ş Mako Elektrik San. ve Tic. A.Ş Saber A.Ş Nova Reklamcılık San. ve Tic. A.Ş Solmaz Gümrük Müşavirlik A.Ş Durmazlar Mak. San. ve Tic. A.Ş Akzo Nobel Boya A.Ş New Holland Trakmak A.Ş Saber A.Ş Işıl Sağlık Hizmetleri A.Ş NAB Group of Company Temsan Yapı ve Makine End. A.Ş Bayer Đlaç Fabrikaları A.Ş Erk Pazarlama ve Giyim San. Tic. A.Ş Kimar Kimyasal Ara Maddeleri San. ve Tic. A.Ş Lucas Elektrik San. ve Tic. A.Ş Mopisan Motor Gömlek Pistar San. Tic. A.Ş Mopisan Motor Yedek Parça San. Tic. A.Ş Sütaş A.Ş Digicom Elektronik Paz. A.Ş Sanovel Đlaç San. Tic. A.Ş Özge Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti Kcetaş / Kayseri ve Civarı Elk. T.A.Ş Teknopro Müh. Ve End. Tes. A.Ş Çevre Endüstriyel Analiz A.Ş Aykut Erol Endüstriyel Ürün Tasarım ve Org. Ltd Digital Platform Đletişim Hizm. A.Ş Simge Antalis Kağıt San. ve Tic. A.Ş Numas A.Ş Vestel Komünikasyon San. Tic. A.Ş Önallar Yem San. Ltd. Şti Funika Evgiyimi A.Ş Đstek Servis Eğitim Oto Kiralama Tic. A.Ş Bilgi Đletişim Araştirma Dan. Hiz. A.Ş RDG Bilgi ve Üretim Teknolojileri Setmak Makine Dış. Tic. Ve Turizm Ltd Bilsar Tekstil San. ve Dış. Tic. A.Ş Şahingül Otomatcılık San. Tic. A.Ş.

11 Önallar Yem San. Ltd. Şti Emta Đnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş Ostim Medya Đletişim Rek. Dan. Hiz. A.Ş Tempo Metal Aksesuar San. A.Ş Desentaş Yapı Taşları San. Tic. A.Ş Net Göz Sağlık ve Medikal Hiz. A.Ş Önallar Yem San. Ltd. Şti Đzmir Nakliyat ve Tic. A.Ş Önallar Yem San. Ltd. Şti. REFERANSLARIMIZ

Depo ve Stok Yönetimi

Depo ve Stok Yönetimi Depo ve Stok Yönetimi Eğitimin Tarihi Eğitimin Verileceği Yer Kontenjan Ücret Kayıt Formu 21.01.2012 22.01.2012 18.02.2012 19.02.2012 17.03.2012 18.03.2012 21.04.2012 22.04.2012 19.05.2012 20.05.2012 16.06.2012

Detaylı

Satın Alma Yönetimi ve Teknikleri

Satın Alma Yönetimi ve Teknikleri Satın Alma Yönetimi ve Teknikleri Satın Alma Yönetimi ve Süreçleri Eğitimin Tarihi Eğitimin Verileceği Yer Kontenjan Ücret Kayıt Formu 28.01.2012 29.01.2012 23.02.2012 24.02.2012 24.03.2012 25.03.2012

Detaylı

ĐSTANBUL TĐCARET ODASI NA YENĐ KAYIT YAPTIRAN FĐRMALARDA YABANCI YATIRIMCI ve SERMAYE DURUMU 2008 YILLIK YÖNETĐCĐ ÖZETĐ

ĐSTANBUL TĐCARET ODASI NA YENĐ KAYIT YAPTIRAN FĐRMALARDA YABANCI YATIRIMCI ve SERMAYE DURUMU 2008 YILLIK YÖNETĐCĐ ÖZETĐ ĐSTANBUL TĐCARET ODASI NA YENĐ KAYIT YAPTIRAN FĐRMALARDA YABANCI YATIRIMCI ve SERMAYE DURUMU 2008 YILLIK YÖNETĐCĐ ÖZETĐ Yabancı sermaye yatırımları için Hazine Müsteşarlığı ndan ön izin alma mecburiyetinin

Detaylı

EGE BÖLGESĐ NĐN 2008 YILI ÜRETĐMDEN SATIŞLARINA GÖRE 17 MĐLYON YTL BARAJINI AŞAN SANAYĐ KURULUŞLARI

EGE BÖLGESĐ NĐN 2008 YILI ÜRETĐMDEN SATIŞLARINA GÖRE 17 MĐLYON YTL BARAJINI AŞAN SANAYĐ KURULUŞLARI 1 1 EGE BÖLGESĐ NĐN 2008 YILI LARINA GÖRE 17 MĐLYON YTL BARAJINI AŞAN SANAYĐ KURULUŞLARI TÜPRAŞ ĐZMĐR RAFĐNERĐ MÜDÜRLÜĞÜ KARI ĐZMĐR 10.657.101.156 - - - 2 3 HABAŞ - ĐZMĐR ŞUBESĐ ĐZMĐR 3.476.676.148 847.969.641

Detaylı

EGE BÖLGESĐ SANAYĐ ODASI NIN BAŞARILI SANAYĐ KURULUŞLARI 2010 TAKVĐM YILI BAŞARI ÖDÜLLERĐ

EGE BÖLGESĐ SANAYĐ ODASI NIN BAŞARILI SANAYĐ KURULUŞLARI 2010 TAKVĐM YILI BAŞARI ÖDÜLLERĐ 13 OCAK 2012 EGE BÖLGESĐ SANAYĐ ODASI NIN BAŞARILI SANAYĐ KURULUŞLARI 2010 TAKVĐM YILI BAŞARI ÖDÜLLERĐ Sanayileşmek; en büyük ulusal davalarımız arasında yer almaktadır. PROGRAM EGE BÖLGESĐ SANAYĐ ODASI

Detaylı

ÖNEMLĐ REFERANSLAR. ÜRÜNLERĐMĐZĐN KULLANILDIĞI KURULUŞLAR VE PROJELER (Alfabetik Sıra Đle)

ÖNEMLĐ REFERANSLAR. ÜRÜNLERĐMĐZĐN KULLANILDIĞI KURULUŞLAR VE PROJELER (Alfabetik Sıra Đle) ÖNEMLĐ REFERANSLAR ÜRÜNLERĐMĐZĐN KULLANILDIĞI KURULUŞLAR VE PROJELER (Alfabetik Sıra Đle) AFYON ŞEKER FABRĐKASI AIKON CPIT AZERBAYCAN PROJESĐ AKAY PLASTĐK A.Ş. ANKA SERAMĐK TOPRAK ÜRÜNLERĐ ENDÜSTRĐ LTD.

Detaylı

EURO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.

EURO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI 69,510,472 320,253,048 213,281,543 40,524,406 185,783,434 123,699,660 89,581,882 TURKCELL 44,680,625 407,892,985 271,622,968 34,573,851 314,745,672 209,693,549 61,929,419 TEKFEN HOLDĐNG

Detaylı

2010 YILI ÜRETĐMDEN SATIŞLARINA GÖRE EGE BÖLGESĐ SANAYĐ ODASI NIN BÜYÜK SANAYĐ KURULUŞLARI DEĞERLENDĐRMESĐ EGE BÖLGESĐ SANAYĐ ODASI

2010 YILI ÜRETĐMDEN SATIŞLARINA GÖRE EGE BÖLGESĐ SANAYĐ ODASI NIN BÜYÜK SANAYĐ KURULUŞLARI DEĞERLENDĐRMESĐ EGE BÖLGESĐ SANAYĐ ODASI EGE BÖLGESĐ SANAYĐ ODASI 2010 YILI ÜRETĐMDEN SATIŞLARINA GÖRE EGE BÖLGESĐ SANAYĐ ODASI NIN BÜYÜK SANAYĐ KURULUŞLARI DEĞERLENDĐRMESĐ Ender YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı 22 Haziran 2011 2010 YILI ÜRETĐMDEN

Detaylı

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar BANKACILIK ve SİGORTACILIK SEKTÖRÜ I. Bankacılık Sektörü TÜRKİYE GARANTİ

Detaylı

HĐSSE SENETLERĐ PĐYASASI 2007 YILI OCAK AYINDA YABANCI BANKA/ARACI KURUM VEYA ŞAHIS NAM VE HESABINA GERÇEKLEŞTĐRĐLEN ĐŞLEMLER ULUSAL PAZAR

HĐSSE SENETLERĐ PĐYASASI 2007 YILI OCAK AYINDA YABANCI BANKA/ARACI KURUM VEYA ŞAHIS NAM VE HESABINA GERÇEKLEŞTĐRĐLEN ĐŞLEMLER ULUSAL PAZAR Alış Đşlemleri Satış Đşlemleri Alış-Satış Hisse Senedi Nominal Değer Tutarı Nominal Değer Tutarı FARK (YTL) (YTL) ABD$ (YTL) (YTL) ABD$ ABD$ AKBANK (TSP) 200.000.000 1.900.000.000 1.348.857.021 0 0 0 1.348.857.021

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2013 yılı faaliyet sonuçları ile 2013 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

EGE BÖLGESĐ SANAYĐ ODASI 2009 YILI LARI DEĞERLEND. Ender YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı

EGE BÖLGESĐ SANAYĐ ODASI 2009 YILI LARI DEĞERLEND. Ender YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı EGE BÖLGESĐ SANAYĐ ODASI 2009 YILI ÜRETĐMDEN SATIŞLARINA GÖRE G EGE BÖLGESB LGESĐ NĐN N BÜYÜK B K SANAYĐ KURULUŞLARI LARI DEĞERLEND ERLENDĐRMESĐ Ender YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı 28 Haziran 2010

Detaylı

ĐLK 250 FĐRMANIN SEKTÖREL DAĞILIMI VE KARLILIK ANALĐZĐ. Dr. Fatma Taş. Gazi Üniversitesi. 1- Giriş

ĐLK 250 FĐRMANIN SEKTÖREL DAĞILIMI VE KARLILIK ANALĐZĐ. Dr. Fatma Taş. Gazi Üniversitesi. 1- Giriş 1 ĐLK 250 FĐRMANIN SEKTÖREL DAĞILIMI VE KARLILIK ANALĐZĐ 1- Giriş Dr. Fatma Taş Gazi Üniversitesi Bu yazının konusunu, Bursa da faaliyet gösteren 250 büyük firmanın sektörel dağılımı ve sektörler itibariyle

Detaylı

TELERĐ ORTAK TOPLANTISI

TELERĐ ORTAK TOPLANTISI MESLEK KOMĐTELER TELERĐ ORTAK TOPLANTISI ENDER YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkan kanı 15-16 16 Mart 2010 2009-2012 MESLEK KOMĐTELERĐ 1 UN VE YEM SAN. 2 UNLU MAMULLER SAN. 3 YEMEK SAN. 4 BAHARAT, ÇAY, TUZ

Detaylı

10. Mükelleflerimizden 2013 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

10. Mükelleflerimizden 2013 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 10. Mükelleflerimizden 2013 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar I. Bankalar TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş. 540.282.173 AKBANK T.A.Ş. 373.083.895

Detaylı

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org TARIM MAKİNALARI FİRMALARI http://www.tarmakbir.org Firma:ÖZALSAN PÜLVERİZATÖR SANAYİ- ÖZCAN ÖZAL Şehir :ADANA Faaliyet Alanı:İMALATÇI Telefon - 1 :(0090) 322. 611 20 34 (2 H) e-mail :ozalsantarmak@hotmail.com

Detaylı

KOD(1) KOD(1) AÇIKLAMA A TARIM, AVCILIK VE ORMANCILIK A TARIM, AVCILIK VE ORMANCILIK B BALIKÇILIK C MADENCĐLĐK VE TAŞOCAKÇILIĞI D ĐMALAT SANAYĐĐ

KOD(1) KOD(1) AÇIKLAMA A TARIM, AVCILIK VE ORMANCILIK A TARIM, AVCILIK VE ORMANCILIK B BALIKÇILIK C MADENCĐLĐK VE TAŞOCAKÇILIĞI D ĐMALAT SANAYĐĐ KD(1) KD(1) AÇIKLAMA A TARIM, AVCILIK VE RMANCILIK A TARIM, AVCILIK VE RMANCILIK B BALIKÇILIK E ELEKTRĐK, GAZ VE SU E ELEKTRĐK, GAZ VE SU F ĐNŞAAT G TPTAN VE PERAKENDE TĐCARET, MTRLU TAŞIT, MTSĐKLET, KĐŞĐSEL

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 2016 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 2016 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU SANAYİ ODASI NIN 2016 YILI INA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 2016 1 TÜPRAŞ A.Ş. İZMİR RAF. MÜD. (KONS.) 11.544.051 32.642.471 _ 2 PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş. 4.153.280 4.153.280 4.554.373 3 PHILSA

Detaylı

ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti.

ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti. ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisanslar Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi

Detaylı

8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar (Beş Mükelleften Az Olan Sektörlerde Kalan Mükelleflerin Tahakkuk Miktarı

Detaylı

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Mali Destek Programı Teklif Çağrısı kapsamında değerlendirme aşaması tamamlanan ve desteklenmeye hak kazanan proje başvurularının listesidir: Yenilikçilik Odaklı

Detaylı

10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar I. Bankalar TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş. 1.315.635.211 İŞ BANKASI A.Ş.

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2014 yılı faaliyet sonuçları ile 2014 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

Kurumsal Eğitim Referanslarımız

Kurumsal Eğitim Referanslarımız Kurumsal Eğitim Referanslarımız SIEMENS Otomasyon Eğitimleri PLC, S7-300/400 WinCC SCADA PCS7 (DCS) WinCC Flexible HMI SINAMICS S120 Servo Sürücü PROFINET, PROFIBUS-DP PLC S7-1200 Tosyalı Holding, TOSÇELİK

Detaylı

Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31 Aralık

Detaylı

MAKĐNE VE AKSAMLARI RLĐĞĐ

MAKĐNE VE AKSAMLARI RLĐĞĐ ORTA ANADOLU ĐHRACATÇI I BĐRLB RLĐKLERĐ GENEL SEKRETERLĐĞĐ MAKĐNE VE AKSAMLARI ĐHRACATÇILARI BĐRLB RLĐĞĐ Ocak-Aral Aralık k Dönemi D 2010-2011 2011 Verileri ORTA ANADOLU MAKĐNE VE AKSAMLARI ĐHRACATÇILARI

Detaylı

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI NO YETKİLENDİRİLEN KURULUŞ TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI BULUNDUĞ U İL YET Kİ ALA NI TELEFON 1 Yıldırım Yılmaz Özel Yıldırım Eğitim ve Öğretim

Detaylı

2017 ÇELİK İHRACATININ YILDIZLARI

2017 ÇELİK İHRACATININ YILDIZLARI 2017 ÇELİK İHRACATININ YILDIZLARI TÜM ÜRÜNLERDE EN ÇOK İHRACAT KATEGORİSİ 1. HABAŞ SINAİ VE TIBBİ GAZLAR İSTİHSAL ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2. İÇDAŞ ÇELİK ENERJİ TERSANE VE ULAŞIM SANAYİ A.Ş. 3. ÇOLAKOĞLU DIŞ TİCARET

Detaylı

Şirketin Unvanı Gerçekleştirilen İhraç Tutarı (TL) Satış Tarihi Vade (Gün) İtfa Tarihi Faiz (Basit %)

Şirketin Unvanı Gerçekleştirilen İhraç Tutarı (TL) Satış Tarihi Vade (Gün) İtfa Tarihi Faiz (Basit %) Destek Faktoring 45,000,000 14.01.2015 546 15.07.2016 10.78 Bis Enerji Elektrik Üretim 20,000,000 16.01.2015 728 13.01.2017 12.00 Bank Pozitif Kredi ve Kalkınma Bankası TÜPRAŞ-Türkiye Petrol Rafinerileri

Detaylı

KİMYA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN STAJ YAPTIKLARI FİRMALAR

KİMYA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN STAJ YAPTIKLARI FİRMALAR KİMYA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN STAJ YAPTIKLARI FİRMALAR Staj Türü - 2-2 - 2-2 - 2-2 - 2-2 - 2-2 Kurum Kraft Gıda San ve Tic. Ertek Kimya Acıbadem Sağlık Grubu UMEA UNİVERSİTY Kalite Sistem A.Ş. Ege Kimya

Detaylı

18.09.2015 Cuma. YAZILI NİHAİ TEKLİFLER Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı (ASKŞPGO) (%)

18.09.2015 Cuma. YAZILI NİHAİ TEKLİFLER Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı (ASKŞPGO) (%) 18.09.2015 Cuma SIRA NO Toplam 1 MİSEK İNŞ. TİC. VE SAN. A.Ş. 1. SÖZLÜ TURDA ÇEKİLDİ. 2 3 4 5 6 7 ÇAĞDAŞ YAPI İNŞ. TUR. SAN. TİC. A.Ş. & EMİROĞLU İNŞ. TUR. SAN. TİC. A.Ş. & DELTA ARAZİ GEL. İNŞ. TURZ.

Detaylı

DEPO ve STOK YÖNETİMİ. Biymed Eğitim

DEPO ve STOK YÖNETİMİ. Biymed Eğitim DEPO ve STOK YÖNETİMİ Eğitimi Biymed Eğitim Eğitime Bedeline Dahil Olanlar Öğle yemekleri Çay-Kahve ve İkramlar Eğitim notu Sertifika Eğitim Saatleri 10.00-11.15 Eğitim 11.15-11.30 Çay-Kahve Arası 11.30-12.30

Detaylı

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ RESUL LEKESİZ ŞUBE BAŞKANI EMREM YAPI CAM TUĞLA, PROFİLİT CAM, DEKORATİF DOĞAL TAŞ,İNŞAAT 3120566 3165614 5326163469 emrem@camtugla.org HASAN DEMİR

Detaylı

FAKÜLTELERĐN SON 4 YILINA AĐT PUAN TÜRLERĐ ĐLE TABAN VE TAVAN PUANLARI

FAKÜLTELERĐN SON 4 YILINA AĐT PUAN TÜRLERĐ ĐLE TABAN VE TAVAN PUANLARI FAKÜLTELERĐN SON 4 YILINA AĐT TÜRLERĐ ĐLE TABAN VE TAVAN LARI EĞĐTĐM FAK. ĐNGĐLĐZCE ÖĞRETMENLĐĞĐ ĐNGĐLĐZCE ÖĞRETMENLĐĞĐ(II.Ö) VE ÖĞRETĐM TEKN.ÖĞRT. VE ÖĞRETĐMTEKNOLOJĐLERĐ ÖĞRETMENLĐĞĐ(II.Ö) DĐL 313,186

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. - 4 Basf Türk Kimya Ltd.Şti.

Detaylı

FĐNANSAL KĐRALAMA ĐŞLEMLERĐ 2008 YILI III.DÖNEM SONUÇLARI ve 2007 YILI ĐLE KARILAŞTIRMALARI

FĐNANSAL KĐRALAMA ĐŞLEMLERĐ 2008 YILI III.DÖNEM SONUÇLARI ve 2007 YILI ĐLE KARILAŞTIRMALARI FĐNANSAL KĐRALAMA ĐŞLEMLERĐ 2008 YILI III.DÖNEM SONUÇLARI ve 2007 YILI ĐLE KARILAŞTIRMALARI ĐŞLEM TUTARI: 2008 yılı III.Dönem Đşlem Hacmi 1.514.489 bin USD olarak gerçekleşmiştir. 2008 yılı III.Dönem Đşlem

Detaylı

KAYSERĐ SANAYĐ ODASI ETKĐNLĐKLERĐMĐZ MART 2017

KAYSERĐ SANAYĐ ODASI ETKĐNLĐKLERĐMĐZ MART 2017 KAYSERĐ SANAYĐ ODASI ETKĐNLĐKLERĐMĐZ MART 2017 MESLEK KOMĐTESĐ TOPLANTILARI 01 MART 2017 12., 13., 14., 16. VE 26.GRUPLAR MESLEK KOMĐTESĐ TOPLANTISI ODAMIZA YAPILAN ZĐYARETLER 01 MART 2017 AKĐT GAZETESĐ

Detaylı

2013 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU

2013 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU YILI INA GÖRE SANAYİ ODASI NIN 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 2013 1 TÜPRAŞ A.Ş.İZMİR RAF. MÜD. (Kons.) 14.531.918 39.776.721 2 PETKİM PETROKİMYA A.Ş. 3.862.136 3.862.136 4.169.955 88.855 2.827.283 1.344.997

Detaylı

Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Eylül

Detaylı

HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR

HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR FİRMA ÜNVANI BELGE KONUSU BELGE NO FESİH TARİHİ FESİH GEREKÇESİ A-METRE TUR.İNŞ.TAAH. KRT:211 14.31.35-3/3621 20.06.2012

Detaylı

ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI 2009 YILI MALĐ DESTEK PROGRAMLARI

ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI 2009 YILI MALĐ DESTEK PROGRAMLARI Sıra Referans Numarası 1 TR62-09-01/080 2 TR62-09-01/081 ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI TR62-09-01 Đktisadi Kalkınma Mali Destek Programı Asil Liste Başvuru Sahibinin Yasal Adı TEKNĐK MASURA AMBALAJ KAĞIT GERĐ

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 2017 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 2017 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU SANAYİ ODASI NIN 2017 YILI INA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 2017 1 TÜPRAŞ PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. İZMİR RAF. MÜD. (KONS.) 17.212.445 44.665.139-2 PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş. 6.473.546 6.473.546 7.278.824

Detaylı

FĐNANSAL KĐRALAMA ĐŞLEMLERĐ 2011YILI IV.DÖNEM VE 2010 YILI AYNI DÖNEMĐN KARŞILAŞTIRILMASI

FĐNANSAL KĐRALAMA ĐŞLEMLERĐ 2011YILI IV.DÖNEM VE 2010 YILI AYNI DÖNEMĐN KARŞILAŞTIRILMASI FĐNANSAL KĐRALAMA ĐŞLEMLERĐ 2011YILI IV.DÖNEM VE 2010 YILI AYNI DÖNEMĐN KARŞILAŞTIRILMASI ĐŞLEM TUTARI: 2011 yılı IV.Dönem Đşlem Hacmi 1.219.371 bin USD olarak gerçekleşmiştir. 2011 Yılı IV.Dönem Đşlem

Detaylı

D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ

D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ 1 D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ (ASİL ve YEDEK) ASİL LİSTE S.No. Proje Referans No Başvuru

Detaylı

FĐNANSAL KĐRALAMA ĐŞLEMLERĐ 2009 YILI III.DÖNEM VE 9 AYLIK SONUÇLARI ĐLE 2008 YILI AYNI DÖNEMLERĐN KARŞILAŞTIRILMASI

FĐNANSAL KĐRALAMA ĐŞLEMLERĐ 2009 YILI III.DÖNEM VE 9 AYLIK SONUÇLARI ĐLE 2008 YILI AYNI DÖNEMLERĐN KARŞILAŞTIRILMASI FĐNANSAL KĐRALAMA ĐŞLEMLERĐ 2009 III.DÖNEM VE 9 AYLIK SONUÇLARI ĐLE 2008 AYNI DÖNEMLERĐN KARŞILAŞTIRILMASI ĐŞLEM TUTARI: 2009 yılı III.Dönem Đşlem Hacmi550.223 bin USD olarak gerçekleşmiştir. 2009 Yılı

Detaylı

(*) Cari dönem itibarıyla ilişkili taraftan çıkmıştır.

(*) Cari dönem itibarıyla ilişkili taraftan çıkmıştır. Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31 Mart 2016

Detaylı

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey List of withdrawn and invalid certificates in Turkey CERTIFICATE COMPANY COUNTRY CITY INVALID SINCE 399 GERÇEK PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. TK Kayseri 07.04.2007 400 ÖZSAN MAKİNA San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANAN FİRMALAR

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANAN FİRMALAR SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANAN FİRMALAR NO FİRMA İL BÖLÜM KONTENJAN 1 A.V.D. Enerji Verimliliği Dan. Eğt. İnş. Elk. Mak. İth. İhr. San. ve

Detaylı

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Ayaş İçmece Ve Kaplıcaları Ayaş İçmeceleri Ve Kaplıcaları Güriş İnş. Ve Müh. Güriş İnşaat Ve Mühendislik Ankara Yerleşkesi Güriş İş Mak.

Detaylı

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ YILLIK KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ YILLIK KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ 1 EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FAB. T.A.Ş. Ham Çelik Üretilmesi 163.963.684,27 2 ÇANAKCILAR SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Seramik İmalatı 3.771.636,13 3 OYKA KAĞIT AMBALAJ SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Kağıt İmalatı

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/1) Akreditasyon Kapsamı.

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/1) Akreditasyon Kapsamı. Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/1) Akreditasyon No: ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgelendirmesi Sınıf-Kategori Gıda ve Yem İşleme-C Gıda ve Yem İşleme-D Yan Hizmetler-H Yan Hizmetler-I

Detaylı

2008/2009 MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI FİNANSMAN MÜDÜRLÜĞÜ

2008/2009 MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI FİNANSMAN MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL EKONOMİSİ 2008/2009 MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI FİNANSMAN MÜDÜRLÜĞÜ CARİ FİYATLARLA GSMH YILLAR TÜRKİYE MİLYAR $ İSTANBUL MİLYAR $ İSTANBUL PAYI % 2000 265.4 58.7 22.1 2001 196.7 41.9 21.3

Detaylı

KAYSERĐ SANAYĐ ODASI ETKĐNLĐKLERĐMĐZ AĞUSTOS 2017

KAYSERĐ SANAYĐ ODASI ETKĐNLĐKLERĐMĐZ AĞUSTOS 2017 KAYSERĐ SANAYĐ ODASI ETKĐNLĐKLERĐMĐZ AĞUSTOS 2017 YABANCI KONUKLARIMIZ 17 AĞUSTOS 2017 RUSYA PARLAMENTOSU DANIŞMANI RAMĐN GASYMOV VE DÜNYA AZERBAYCANLILAR MEDENĐYET MERKEZĐ YÖNETĐCĐLERĐ MESLEK KOMĐTESĐ

Detaylı

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Haziran

Detaylı

Meslek / Tecrübe Bilgisi

Meslek / Tecrübe Bilgisi Birim İşyeri Adı BABACANPEN PLASTİK İNŞ.METAL ELEK.NAK.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Meslek / Tecrübe Bilgisi Açık İş Sayısı Alüminyum Doğramacı Çalışma Periyodu EMAS KRİYOJENİK VE ENDÜSTRİYEL TANK SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ 2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKSAN TARIM MAKİNALARI-

Detaylı

33,450,000 15/01/2015 546 18/07/2016 9.57 200,000,000 14-15-16.01.2015 728 16/01/2017 8.79

33,450,000 15/01/2015 546 18/07/2016 9.57 200,000,000 14-15-16.01.2015 728 16/01/2017 8.79 Şirketin Unvanı Gerçekleştirilen İhraç Tutarı (TL) Satış Tarihi Vade (Gün) İtfa Tarihi Faiz (Basit %) Destek Faktoring 45,000,000 14/01/2015 546 15/07/2016 10.78 Bis Enerji Elektrik Üretim 20,000,000 16/01/2015

Detaylı

İlişkili Taraf Açıklamaları

İlişkili Taraf Açıklamaları İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30.09.2015 ve 31.12.2014

Detaylı

UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili,

UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili, İlan Çevre Mühendisleri Aranıyor İlan sahibi UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili, İş Tanımı * Arıtma tesisi işletme ve koordinasyonunu

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. Selçuklu / Konya 4 Basf

Detaylı

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ Proje Teklif Çağrısı: TRC2-10-EKOG001-A-B: EKONOMİK GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI S.N. Ref.No BaĢvuru Sahibi

Detaylı

ATAKUM KAYMAKAMLIĞI İLÇE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ BAŞKANLIĞI

ATAKUM KAYMAKAMLIĞI İLÇE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ BAŞKANLIĞI 1 2015/15422 AKBANK T.A.Ş. ÇAYIROVA / KOCAELİ 4290001886123 2 2015/15423 AKBANK T.A.Ş. ÇAYIROVA / KOCAELİ 4290001886130 3 2015/15424 AKBANK T.A.Ş. ÇAYIROVA / KOCAELİ 4290001886147 4 2015/15425 T.GARANTİ

Detaylı

2008 2009 Yılları arasında Bölümümüz Öğrencilerinin. Staj Yaptığı Kurumlar ve Çalışma Süreleri

2008 2009 Yılları arasında Bölümümüz Öğrencilerinin. Staj Yaptığı Kurumlar ve Çalışma Süreleri 2008 2009 Yılları arasında Bölümümüz Öğrencilerinin Staj Yaptığı Kurumlar ve Çalışma Süreleri Kabul edilen Gün Sayısı STAJ YERİ 30 Trabzon İl Telekom Müdürlüğü 20 Yeni Sarp İnşaat 30 EPC Enerji ve Güç

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 06/01/2014 tarihli

Detaylı

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD.

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 2 256 KEBAN ALABALIK SU ÜRÜNLERİ GIDA ÜRETİM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Detaylı

BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA BÖLÜMÜ NORMAL ÖĞRETİM 1-A FİNAL VE BÜTÜNLEME TARİHLERİ

BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA BÖLÜMÜ NORMAL ÖĞRETİM 1-A FİNAL VE BÜTÜNLEME TARİHLERİ BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA BÖLÜMÜ NORMAL ÖĞRETİM 1-A FİNAL VE BÜTÜNLEME TARİHLERİ GATDL101 BĐLGĐSAYAR TÜRK DĐLĐ-I 2 0 GAAIT101 BĐLGĐSAYAR ATATÜRK ĐLKELERĐ VE ĐNK. TARĐHĐ-I 2 0 GAYDL101 BĐLGĐSAYAR YABANCI DĐL-I

Detaylı

KAYSERĐ SANAYĐ ODASI ETKĐNLĐKLERĐMĐZ KASIM 2017

KAYSERĐ SANAYĐ ODASI ETKĐNLĐKLERĐMĐZ KASIM 2017 KAYSERĐ SANAYĐ ODASI ETKĐNLĐKLERĐMĐZ KASIM 2017 YABANCI KONUKLARI 22 KASIM 2017 KOLOMBĐYA ANKARA BÜYÜKELÇĐSĐ JUAN ALFREDO PĐNTO SAAVEDRA TOBB KAPSAMINDAKĐ FAALĐYETLER 02 KASIM 2017 TÜRKĐYE NĐN OTOMOBĐLĐ

Detaylı

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 03 3 PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 1 4143 4852 KARADENİZ PLASTİK ALİ RIZA ÇAKMAK 14.07.1975 Karadeniz V.D. 2230032331

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2015 yılı faaliyet sonuçları ile 2015 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

2015 YILI 3.ÇEYREK NET DÖNEM KARLARI

2015 YILI 3.ÇEYREK NET DÖNEM KARLARI MCT Danışmanlık 226-236 a.d. 711-852 a.d. 141 13 977 344-48 -414 133 25.191 44 10,0 59,6 Kiler Gıda -20.915-21.630 a.d. -134.455-40.330 a.d. -43.752 375 a.d. -69.788-7.380 15.336 6.594 658.292 169-124,5

Detaylı

İzmir. 2b Medikal Nakliye Kozmetik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. Agme Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.

İzmir. 2b Medikal Nakliye Kozmetik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. Agme Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. 2b Medikal Nakliye Kozmetik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. İzmir Agme Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. Agrikem Ege Ziraat İlaçları End. Ürün. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Akcelep Pamuk Gıda Tar. Ürün Teks. Ve Turizm

Detaylı

BURSA'DA ĐLK 250 FĐRMANIN 9 YILLIK SEKTÖREL KÂRLILIK ANALĐZLERĐ

BURSA'DA ĐLK 250 FĐRMANIN 9 YILLIK SEKTÖREL KÂRLILIK ANALĐZLERĐ BURSA'DA ĐLK 250 FĐRMANIN 9 YILLIK SEKTÖREL KÂRLILIK ANALĐZLERĐ Yrd. Doç. Dr. Fikri PALA - ULUDAĞ ÜNĐVERSĐTESĐ Đ.Đ.B.F. Dr. Melek EKER - ULUDAĞ ÜNĐVERSĐTESĐ Đ.Đ.B.F. GĐRĐŞ Çalışmamızda Bursa'da büyüklük

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 235 8871 SEKOSAN SERT KROM SANAYİ A.Ş. 08/10/1976 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme - 7590015911 2 456 9160 PİK-SAN DÖKÜM SANAYİ ALİ YAVUZ 23/12/1980 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme ALİBEY - 01/07/1952-41479705232

Detaylı

T.C. BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI

T.C. BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI Ar-Ge ve Yenilikçilik Odaklı Sanayinin Desteklenmesi (Kar Amacı Güden) (Asil) ABG KALIP FERFORJE VE MAKİNE SAN. TİC. LTD. ŞTİ TR6//ARGEİ/005 AHMET KASAPOĞLU MOBİLYA SAN TİC LTD. TR6//ARGEİ/00 4 ALTUNDAŞ

Detaylı

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇORLU BELEDİYESİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR. TSE Aydın Temsilciliğinden: MART 2016 HİZMET YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR. TSE Aydın Temsilciliğinden: MART 2016 HİZMET YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR 7 Nisan 2016 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29677 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsü Kırşehir Temsilciliğinden: belirtilen firmaların, Türk Standardları Enstitüsü ile yapmış oldukları mevcut sözleşmeleri

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA 30 Aralık 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29578 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda ünvanı, belge no su ve belge kapsamı belirtilen firmaların mevcut sözleşmeleri fesh edildiğinden

Detaylı

Doğuş Đş Merkezi Gürsel Mahallesi Yalın Çıkmazı Sk. No:2 Çağlayan Kağıthane / ĐSTANBUL Telefon: 0212 222 89 89 Faks: 0212 222 88 95-96 web:

Doğuş Đş Merkezi Gürsel Mahallesi Yalın Çıkmazı Sk. No:2 Çağlayan Kağıthane / ĐSTANBUL Telefon: 0212 222 89 89 Faks: 0212 222 88 95-96 web: ELEKTRĐK ELEKTRONĐK BĐLGĐSAYAR ALTYAPI HĐZ. SAN. ve TĐC. LTD. ŞTĐ DOĞUŞ HAKKINDA DOĞUŞ ELEKTRĐK ELEKTRONĐK BĐLGĐSAYAR ALTYAPI HĐZ. SAN. ve TĐC. LTD. ŞTĐ. 1987 yılından bu yana, Bilişim sektöründe doğru,

Detaylı

ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI. Halka Arz Büyüklüğü (TL)

ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI. Halka Arz Büyüklüğü (TL) ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI Logo Şirket Halka Arz Tarihi VANET GIDA SANAYİ İÇ VE DIŞ 05-06/03/1998 337.500 Konsorsiyum Üyesi (Bakiyeyi Yüklenim) TÜRKİYE İŞ BANKASI

Detaylı

www.idealmakina.com REFERANSLARIMIZ N2 & O2 1. AKKİM KİMYA A.Ş. YALOVA 31 NM3/H 2. MALATYA PAZARI A.Ş. İSTANBUL 12 NM3/H

www.idealmakina.com REFERANSLARIMIZ N2 & O2 1. AKKİM KİMYA A.Ş. YALOVA 31 NM3/H 2. MALATYA PAZARI A.Ş. İSTANBUL 12 NM3/H REFERANSLARIMIZ N2 & O2 1. AKKİM KİMYA A.Ş. YALOVA 31 NM3/H 2. MALATYA PAZARI A.Ş. İSTANBUL 12 NM3/H 3. DENİZSAN A.Ş. İSTANBUL 240 NM3/H 4. KİMTEKS A.Ş. KOCAELİ 22 NM3/H 5. VEYSEL VARDAL DENİZCİLİK A.Ş.

Detaylı

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Eylül

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/2) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/2) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/2) ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirmesi 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 12 14 15 16 17 18 19 23 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 * EA Kodu Tarım, balıkçılık

Detaylı

BOLVADİN TİCARET VE SANAYİ ODASI NACE KODLARINA GÖRE ÜYE SAYILARI

BOLVADİN TİCARET VE SANAYİ ODASI NACE KODLARINA GÖRE ÜYE SAYILARI KISIM A: TARIM, ORMANCILIK VE HAYVANCILIK 01: BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM İLE AVCILIK VE İLGİLİ HİZMET FAALİYETLERİ 01.1 Tek yıllık (uzun ömürlü olmayan) bitkisel ürünlerin yetiştirilmesi 5 01.4 Hayvansal

Detaylı

2012 Akbank 2012 Atlas Copco Makinaları İmalat A.Ş. 2012 BRİSA Bridgestone Sabancı Lastik San. Ve Tic. A.Ş. 2012 BYOTELL Mali İşler ve Satış Pazarlama 2012 CarrefourSa (Satınalma) 2012 Deutsche Bank A.Ş.

Detaylı

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK 1 TRA1/15/İK/0037 Üretim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Bölgede İlk Defa Betonarme Menfez Üretimine Geçilmesi Düzyurt Otomotiv İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi 2 TRA1/15/İK/0088

Detaylı

NetSupport Software Ürünleri Kullanıcı Listesi

NetSupport Software Ürünleri Kullanıcı Listesi ADIYAMAN MILLI EGITIM MUDURLUGU 1 NSM Adıyaman AKINAL SENTETİK 3 NSM Gaziantep AKTEK Bilgi İletişim Teknolojisi Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1500 NSM İstanbul ALCATEL LUCENT TELETAŞ A.Ş. 60 NSS İstanbul ALTIEYLÜL

Detaylı

TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 2016 ve LİSTEDE KONYA NIN YERİ

TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 2016 ve LİSTEDE KONYA NIN YERİ ve LİSTEDE KONYA NIN YERİ BURÇİN KABAKCI Araştırma Raporu Ekonomik Araştırmalar ve Proje Müdürlüğü KONYA Haziran, 2017 www.kto.org.tr İÇİNDEKİLER: Başlık Sayfa 1. GİRİŞ...2 2. RAKAMLARLA TÜRKİYE NİN 500

Detaylı

FĐNANSAL KĐRALAMA ĐŞLEMLERĐ 2009 YILI I.DÖNEM SONUÇLARI

FĐNANSAL KĐRALAMA ĐŞLEMLERĐ 2009 YILI I.DÖNEM SONUÇLARI FĐNANSAL KĐRALAMA ĐŞLEMLERĐ 2009 SONUÇLARI ĐŞLEM TUTARI: 2009 yılı I.Dönem Đşlem Hacmi 416.966 bin USD olarak gerçekleşmiştir. 2009 Yılı I.Dönem Đşlem Hacmi 2008 yılı I.Dönem Đşlem Hacmine göre (1.443.933

Detaylı

ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut

ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut portföyü ile birlikte devralınmış ve buna paralel olarak

Detaylı

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ 2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ İl: 58 - SİVAS S.NO Vergi Dairesi Vergi No Mükellef 1 KALE VERGİ DAİRESİ 2280630121 ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ Matrah Tahakkuk Ödenecek

Detaylı

FĐNANSAL KĐRALAMA ĐŞLEMLERĐ 2011YILI II.DÖNEM VE 2010 YILI AYNI DÖNEMĐN KARŞILAŞTIRILMASI

FĐNANSAL KĐRALAMA ĐŞLEMLERĐ 2011YILI II.DÖNEM VE 2010 YILI AYNI DÖNEMĐN KARŞILAŞTIRILMASI FĐNANSAL KĐRALAMA ĐŞLEMLERĐ 2011ILI II.DÖNEM VE 2010 ILI ANI DÖNEMĐN KARŞILAŞTIRILMASI ĐŞLEM TUTARI: 2011 yılı II.Dönem Đşlem Hacmi 1.403.778 bin USD olarak gerçekleşmiştir. 2011 ılı II.Dönem Đşlem Hacmi

Detaylı

TS 12426/ŞUBAT 2002 TS 13011/NİSAN 2003 YUNUS OTO LPG-CENGİZ ÇOLAK TS 12664-1/NİSAN 2008 34/10032 03/10/2011

TS 12426/ŞUBAT 2002 TS 13011/NİSAN 2003 YUNUS OTO LPG-CENGİZ ÇOLAK TS 12664-1/NİSAN 2008 34/10032 03/10/2011 Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda isimleri ve hizmet yerleri belirtilen firmaların Hizmet Yeterlilik Belgesi kullanma hakkı veren sözleşmeleri karşılarında belirtilen tarihlerde ve belirtilen nedenlerden

Detaylı

Biymed Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim ve Danışmanlık

Biymed Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim ve Danışmanlık Biymed Eğitim ve Danışmanlık Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hakkımızda BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak

Detaylı

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇORLU BELEDİYESİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

2016 YILI EGE BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ

2016 YILI EGE BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ 2016 YILI EGE BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ Sıra No Başlama Bitiş Fuarın Adı Fuarın Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici IF Wedding Fashion Gelinlik, Damatlık, Abiye Giyim, Abiye ve Fuar -

Detaylı

SĐRKÜLER Đstanbul, 02.07.2013 Sayı: 2013/147 Ref: 4/147

SĐRKÜLER Đstanbul, 02.07.2013 Sayı: 2013/147 Ref: 4/147 SĐRKÜLER Đstanbul, 02.07.2013 Sayı: 2013/147 Ref: 4/147 Konu: YENĐ NESĐL ÖDEME KAYDEDĐCĐ CĐHAZLAR HAKKINDA DUYURU YAYINLANMIŞTIR Gelir Đdaresi Başkanlığı nca yeni nesil ödeme kaydedici cihazlar hakkında

Detaylı

SEKTÖR TOPLAM TESİS SAYISI 26. Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi 10. Makine, Metal ve Diğer Üretim Tesisleri 9. Tekstil, Mobilya ve Dekorasyon 5

SEKTÖR TOPLAM TESİS SAYISI 26. Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi 10. Makine, Metal ve Diğer Üretim Tesisleri 9. Tekstil, Mobilya ve Dekorasyon 5 SEKTÖR ÜRETİM DESTEK Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi 10 Makine, Metal ve Diğer Üretim Tesisleri 9 Tekstil, Mobilya ve Dekorasyon 5 Kurum, Sağlık, Turizm, Pazarlama ve Diğer Tesisler 2 TOPLAM TESİS SAYISI

Detaylı

KAYSERĐ SANAYĐ ODASI ETKĐNLĐKLERĐMĐZ TEMMUZ 2017

KAYSERĐ SANAYĐ ODASI ETKĐNLĐKLERĐMĐZ TEMMUZ 2017 KAYSERĐ SANAYĐ ODASI ETKĐNLĐKLERĐMĐZ TEMMUZ 2017 TOBB KAPSAMINDAKĐ FAALĐYETLER 06 TEMMUZ 2017 TOBB ĐÇ ANADOLU BÖLGESĐ ĐSTĐŞARE TOPALNTISI 13 TEMMUZ 2017 TOBB, ODA/BORSA VE STK LAR 15 TEMMUZ ORTAK BASIN

Detaylı

İKİNCİ 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU LİSTESİNDE PLASTİK VE KAUÇUK SEKTÖRÜ DEĞERLENDİRME RAPORU

İKİNCİ 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU LİSTESİNDE PLASTİK VE KAUÇUK SEKTÖRÜ DEĞERLENDİRME RAPORU plastik sanayi 2015 İSO TÜRKİYE NİN İKİNCİ 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU LİSTESİNDE PLASTİK VE KAUÇUK SEKTÖRÜ DEĞERLENDİRME RAPORU Selçuk MUTLU PLASFED Genel Sekreteri V. Murat İNKÜN PAGDER Genel Sekreter

Detaylı

KISMİ İŞLETME İZNİ OLAN TESİSLER

KISMİ İŞLETME İZNİ OLAN TESİSLER KISMİ İŞLETME İZNİ OLAN TESİSLER SIRA NO İLİ TESİS ADI TESİS TÜRÜ 1 BALIKESİR AE Gemi ve Tersanecılık Tekne İmal 2 ÇANAKKALE Gelibolu Gemi İnşaat San. ve Tic. A.Ş. Tersane 3 İSTANBUL Ada Denizcilik ve

Detaylı