UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili,"

Transkript

1 İlan Çevre Mühendisleri Aranıyor İlan sahibi UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili, İş Tanımı * Arıtma tesisi işletme ve koordinasyonunu yürütebilecek, * Çevre Görevlisi Belgesi ne sahip, * Çorlu'da ikamet eden, * Seyahat engeli bulunmayan, * Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayacak, * Ehliyetli (aktif olarak araç kullanabilen), * Sigara içmeyen, * Minimum 2 sene deneyimli, ( Erkek adayların askerlik görevini yapmış olması gerekmektedir) Alınacak Personel Sayısı 2 İletişim Bilgileri Telefon : Adres : info@ugecevre.com Đlgilenen adayların resimli cv'lerini (resimsiz cv ler değerlendirmeye alınmayacaktır) adresine göndermeleri rica olunur.

2 SUFEN PROJE YAZILIM MÜH. ĐNŞ. SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Đçme Suyu Arıtma Tesisi alanında tecrübeli Çevre Mühendisi aranmaktadır.. Üniversitelerin Çevre Mühendisliği Bölümünden Mezun, Ankara da ikamet eden, En az 2 (iki) yıl deneyime sahip, Đyi derecede Autocad bilgisine sahip,. Hidrolik ve CBS konusunda kendisini geliştirmek isteyen, özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Çağlar AKKUŞ / cakkus@sufen.com.tr Başlangıç tarihi :22/01/2015 Bitiş tarihi :29/01/2015

3 Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. ERENSAN GERĐ DÖNÜŞÜM AMBALAJ ATIKLARI TEM. ĐNŞ. TAAH. TURZ. SAN. VE TĐC. A.Ş. Ambalaj Atığı Toplama ve Ayırma Tesisi olarak faaliyet gösteren firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Çevre Mühendisi personel alımı yapılacaktır. - Antalya da ikamet eden, - Çevre Görevlisi belgesine sahip, - B sınıfı ehliyet sahibi ve Aktif Sürücü Olan, - Sahada aktif olarak görev alabilecek, Seyahat engeli olmayan, - Ms Office programlarına hakim, - Yazılı ve Sözlü Đletişim becerileri yüksek adaylar. Tel: E-posta: oguzhancakir@antsandonusum.com.tr Adres: Ünsal Mh. Hurdacılar Cd. No:176 Kepez/ANTALYA özgeçmişlerini verilen adrese mail atmaları gerekmektedir.

4 BORÇEV ÇEVRE DANIŞMANLIK EĞĐTĐM BELGELENDĐRME SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Çevre Danışmanlık Hizmeti Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun çevre görevlisi belgesine sahip, Çevre Danışmanlığı konusunda çalışacak, Araç ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, MS Office programlarına ve bilgisayar kullanımına iyi derecede hakim, Đnsan ilişkileri ve iletişimi kuvvetli, iyi organize olabilen ve sonuç odaklı çalışabilen, Đzmir'de ikamet eden, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, Đlgilenenlerin özgeçmişlerini adresine göndermeleri rica olunur. Alınacak personel sayısı:1 Tel: 0(542) E-posta: Adres: Alsancak Mah. Kıbrıs Şehitleri Cad. No:134-1 Kat:2 D:206 Konak / ĐZMĐR Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

5 POLAR ÇEVRE ĐŞ SAĞLIĞI ĐŞ GÜVENLĐĞĐ MÜHENDĐSLĐK DAN. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve Đş Güvenliği Uzmanlığı hizmetlerinin gerçekleştirilmesi işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. Ankarada ikamet eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, En Az C Sınıfı ĐSG Uzmanlık belgesine sahip Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. polar@polarisg.net Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

6 KÜTAHYA MERKEZ 2.ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Müdürlüğümüz bünyesinde istihdam edilmek üzere,atıksu Arıtma Tesisi Đnşaatı kapsamında Kontrol Mühendisliği ile birlikte söz konusu tesisin işletmeye geçmesiyle tesis sorumluğunu üstlenecek ;ayrıca "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. Üniversitelerin Çevre Mühendisliği Bölümünden Mezun. Tercihen en az 3 yıl tecrübeli. Kütahya'da ikamet eden,edebilecek Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlama konusunda deneyimli veya bilgi sahibi, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Aktif araç kullanabilen, Seyahat engeli olmayan Diksiyonu düzgün,đletişim ve problem çözme becerisi yüksek,analitik düşünebilen MS Office uygulamalarına hakim, Bay adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,. Tercihen iyi derecede Đngilizce bilen özgeçmişlerin verilen adrese , fax veya kargo yoluyla göndermeleri gerekmektedir. gokselilgaz@gmail.com fax:(0274) Tlf:(0274) Adres:Kütahya Merkez 2.OSB Müdürlüğü 75.Yıl Mh.Dumlupınar Bulv.73/1 Merkez/Kütahya Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

7 MAĐ ÇEVRE YÖNETĐM DAN. ĐNŞ. MĐM. VE MAD. SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. Samsun da ikamet eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar.. 2 yıl deneyimli özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. info@maicevre.com.tr Bahçelievler Mah. Reşat Nuri Güntekin Sok. Đlin Apt. No: 11/B D:5 Đlkadım/SAMSUN Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

8 TULIP Eğitim ve Danışmanlık LTD. ŞTĐ. Çevre, Deniz Kirliliği, Enerji konularında eğitim ve danışmanlık veren firmamızda, çevre danışmanlığı projelerinde ve destek olarak diğer projelerde de görev alacak Çevre Görevlisi olarak çalışan ÇEVRE MÜHENDĐSĐ aramaktayız. Üniversitelerin Mühendislik Fakülteleri' nin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun, Çevre Danışmanlık konusunda 3 yıl deneyime sahip ve bunu belgeleyebilecek, Deniz kirliliği konusunda tecrübeli, Đstanbul Anadolu yakasında ikamet eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar, Takım çalışmasına yatkın, Kantitatif ve Analitik düşünce yapısına sahip, Proaktif çalışma şeklini benimsemiş, Planlama, koordinasyon ve sonuç odaklı, Dinamik ve esnek çalışma saatlerine uyumlu, Đyi düzeyde Đngilizce bilgisine sahip(okuma,yazma,konuşma) özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. PAKSA/METROPORT,Merdivenköy Mah. G 118 Sk. No:2, A Blok K:11, D: 36, Göztepe-Đstanbul info@tulipconsultants.com, Đlan Yayın Süresi(Đlanın bitiş tarihi Başlangıç tarihi: Bitiş tarihi:

9 OCN ÇEVRE MÜHENDĐSLĐK DAN. ĐNŞ. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. Ankara'da ikamet eden, Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlama konusunda en az iki (2) yıl deneyimli veya bilgi sahibi, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

10 Ekonorm Çevre Đ.S.G. Ölçüm Hiz. Müh. Taah. San. Tic. Ltd. Şti. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında Çevre Danışmanlık Birimi nde görevlendirilmek üzere Çevre Mühendisi alınacaktır. Ankara da ikamet eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, - En az iki yıl deneyimli, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Tel: 0 (312) info@ekonorm.com.tr Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

11 ANKAÇED ÇEVRE DAN. MÜHENDĐSLĐK PLAN. ĐNŞ. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisleri alınacaktır. Ankara da ikamet eden, ÇED sektöründe deneyimli Aktif araç kullanabilen, Seyahat engeli olmayan Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. özgeçmişlerini verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. : info@ankaced.com : Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

12 BAF PROJE MÜTEAHĐTLĐK PLANLAMA ARITMA TĐC. SAN. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Arıtma projeleri, hazırlanması konusunda çalışabilecek Çevre Mühendisleri alınacaktır. Ankara da ikamet eden, Arıtma projeleri hazırlanmasında deneyimli Đngilizce bilen, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Seyahat engeli olmayan Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. özgeçmişlerini verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. : info@bafproje.com.tr : Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

13 KILIÇLAR ÇEVRE DENETİM VE DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisleri alınacaktır. Kayseri de İkamet Eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Dinamik, sorumluluk sahibi, çözüm odaklı, İletişim, koordinasyon, planlama ve rapor hazırlama becerisi olan, İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişimi güçlü, Sürücü belgesine sahip, aktif araç kullanabilen, Askerliğini yapmış (Erkek adaylar için) ÇEVRE MÜHENDİSLERİ İSTİHDAM EDİLECEKTİR. Başvuru için; e-posta adresine fotoğraflı özgeçmişinizi gönderebilirsiniz. Gsm: Tel: E-posta: kiliclarmuhendislik@gmail.com Adres: Serçeönü Mah. Ahi Evran Cad. Kültür İş Merkezi Kat:2/106 Kocasinan / KAYSERİ Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

14 PROSES ÇEVRE BĐLĐMLERĐ DANIŞMANLIK MÜHENDĐSLĐK SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ. Firmamızda ÇED ve PTD hazırlaması konularında çalışacak arkadaşlar arıyoruz. Takım çalışmasına uyumlu, çalışkan ve dinamik takım arkadaşları ile daha da güçlenmek istiyoruz. Đzmit/Kocaeli nde yer alan çalışma ofisimizde görevlendirmek üzere 1 adet ÇEVRE MÜHENDĐSĐ alınacaktır. ÇED Mevzuatına hakim, ÇED ve PTD raporlarının hazırlanmasında en az 1 yıl tecrübeli, E-Çed sistemine hakim, Yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip, iletişim gücü yüksek, Takım çalışmasına yatkın ve proje yönetim becerisine sahip, Analitik düşünce yapısına sahip, takipçi ve çözüm odaklı, Kocaeli nde ikamet eden, Erkek adaylar için askerliğini yapmış, Office, AutoCAD, Netcad programlarına hakim, Đngilizce tercih sebebi olabilir, Đlgilenen arkadaşlar özgeçmişlerini ik@prosescevre.com.tr" adresinden bize ulaştırabilirler. Adres: Alikahya Fatih Mah. Sultan Murat Cad. Manolya Apt. No:57 D:2 Đzmit/KOCAELĐ Tel: (0262) Fax: (0262) Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

15 RKR MAKĐNE ĐMALAT ĐNŞ.SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. Arıtma tesislerinin tasarımında; teklif hazırlama ve ihale hazırlık süreçlerinde görev almak, Teklif ve ihale dosyalarının hazırlanmasında aktif rol oynamak, Proje çalışmalarında, keşif ve değerlendirme süreçlerinde görev almak, Müşterilere doğru ve uygun ürün seçiminde destek olmak ve öneride bulunmak. Üretim proseslerini bilmek ve müşteri talepleri ile üretim arasında koordinasyonu sağlamak. Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun, Teklif hazırlama, satış, konusunda tecrübeli,sistemli Çalışma, planlama ve koordinasyon becerilerine sahip, Seyahat engeli olmayan, KOCAELĐ, GEBZE BÖLGESĐNDE ĐKAMET EDENLER,ERKEK ADXAYLAR ĐÇĐN ASKERLĐĞĐNĐ YAPMIŞ ADAYLAR TERCĐHĐMĐZDĐR. TEL : ĐLGĐLĐ : FATĐH YILMAZ ŞĐRKET ADRESĐ : S.S.MARMARA GERĐ DÖNÜŞÜMCÜLER KOOPERATĐFĐ 242.ADA BAŞAK SOKAK NO:14/A ŞEKERPINAR-KOCAELĐ Başlangıç tarihi :12,01,2015 Bitiş tarihi :12,03,2015

16 EGAM GROUP Đlan Sahibi Firma BAM BAŞARININ ARAMA MOTORU ÖZEL EĞĐTĐM ÇEVRE YÖNETĐMĐ ELEKTRĐK ENERJĐ DANIŞMANLIK HĐZMETLERĐ YAYINCILIK TĐC. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve Yetkili kurumlarla ilişkilerin sağlanması Afyon, Konya, Antep ve Bursa da görev almak üzere 4 Çevre Mühendisi istihdam edilecektir. Belirtilen illerde ikamet etmek Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Đletişim yeteneği güçlü Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. özgeçmişlerini verilen adrese mail atmaları gerekmektedir SK NO:16 K.1 D.1-2 MEVLANA MAH. BORNOVA /ĐZMĐR Mail: info@bamcevre.com Tel: Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

17 TAYTEK TEHLİKELİ ATIK YÖNETİM TEKNOLOJİLERİ İNŞ.NAK. SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ÇEVRE MÜHENDİSİ/ÇEVRE GÖREVLİSİ TAYTEK firması olarak yetkili çevre danışmanlık ve atık yönetimi alanlarında faaliyet gösteren konularında deneyimli bir firmayız. Merkezimiz Ankara da olup İzmir deki şubemizde firmalarımıza hizmet verebilecek ve İzmir de ikamet eden bir elemana ihtiyacımız vardır. Çevre görevli belgesine sahip çevre mühendisi olmak, çevre sektöründe en az iki yıl çalışmış ve deneyimli olmak,,aktif araç kullanabilen, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, seyahat engeli olmayan, bilgisayar programlarına hakim, kendine güvenen, iletişimi kuvvetli ve ikna kabiliyeti yüksek, çevre yasal mevzuatlarına hakim, kendini geliştirmeye ve yeniliğe açık, insan ilişkilerinde iyi ve uzun soluklu ve kalıcı olabilecek bir çevre mühendisine ihtiyacımız vardır. 1 Personel alınacaktır. Tel: GSM: E-posta: latife@taytek.com.tr murat@taytek.com.tr Adres: Mebusevleri iller sok.3/3 Çankaya /ANKARA Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

18 MARTI KURUMSAL HĐZ. ÖZEL ĐSTĐHDAM BÜROSU TĐC. LTD. ŞTĐ. Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, "Deri Đmalatı" sektöründe faaliyet gösteren firmamız için, aşağıdaki niteliklere sahip "Çevre Mühendisi" arayışımız bulunmaktadır. Üniversitelerin Çevre Mühendisliği Bölümü' nden mezun, Atık su arıtma tesisleri işletmesi konusunda deneyimli, Aktif olarak araç kullanabilen, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, Đlgili yasal mevzuatlara hâkim, Raporlama yapabilecek. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların özgeçmişlerini verilen adrese mail atmaları veya telefonla iletişime geçmeleri gerekmektedir. Mail: Tel: Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

19 ÇEVRE BOYUT DANIŞMANLIK ĐŞ SAĞLIĞI GÜVENLĐĞĐ MÜHENDĐSLĐK ĐNŞAAT ARAÇ KĐRALAMA TAAHHÜT SAN.VE TĐC.LTD.ŞTĐ Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisleri alınacaktır. Đstanbul Anadolu Yakasında ikamet eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip (Tercihen tecrübeli) Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Seyahat engeli olmayan,. Office programlarına hakim, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan bay-bayan Çevre Mühendisleri alınacaktır. özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

20 GÜZEL ÇEVRE PROJE MÜHENDĐSLĐK MÜŞAVĐRLĐK DAN.MADEN ĐNŞAAT SAN. VE TĐC.LTD.ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. Ankara da ikamet eden, Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlama konusunda deneyimli veya bilgi sahibi, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti.

ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti. ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisanslar Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi

Detaylı

AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. aymelcevre@gmail.com

AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. aymelcevre@gmail.com İlan Sahibi Firma AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi

Detaylı

Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ve Tic.A.Ş.

Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ve Tic.A.Ş. Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ve Tic.A.Ş. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere; A,B veya C sınıfı Đş Güvenliği sertifikasına sahip Çevre

Detaylı

Çevre Mühendisi Aranıyor. EKOL-6 ÇEVRE JEOTEKNĐK MAD. MÜH. MŞVR. LTD.

Çevre Mühendisi Aranıyor. EKOL-6 ÇEVRE JEOTEKNĐK MAD. MÜH. MŞVR. LTD. Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. EKOL-6 ÇEVRE JEOTEKNĐK MAD. MÜH. MŞVR. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere bay/bayan Çevre Mühendisi alınacaktır. - ANKARA' da ikamet eden, -

Detaylı

BAM BAŞARININ ARAMA MOTORU ÖZEL EĞĐTĐM ÇEVRE YÖNETĐMĐ ELEKTRĐK ENERJĐ DANIŞMANLIK HĐZMETLERĐ YAYINCILIK TĐC. LTD. ŞTĐ.

BAM BAŞARININ ARAMA MOTORU ÖZEL EĞĐTĐM ÇEVRE YÖNETĐMĐ ELEKTRĐK ENERJĐ DANIŞMANLIK HĐZMETLERĐ YAYINCILIK TĐC. LTD. ŞTĐ. BAM BAŞARININ ARAMA MOTORU ÖZEL EĞĐTĐM ÇEVRE YÖNETĐMĐ ELEKTRĐK ENERJĐ DANIŞMANLIK HĐZMETLERĐ YAYINCILIK TĐC. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında

Detaylı

Çevre Mühendisi Aranıyor.

Çevre Mühendisi Aranıyor. Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. CEYDA YÖNETĐM DANIŞMANLIK MAD.MÜH.. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Çevre izin ve Lisans Yönetmeliği kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin

Detaylı

Türet Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi. Plastik Geri Kazanım Tesisi. Çevre Mühendisi Olması Şartı

Türet Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi. Plastik Geri Kazanım Tesisi. Çevre Mühendisi Olması Şartı Türet Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Plastik Geri Kazanım Tesisi Çevre Mühendisi Olması Şartı Đşini zevke yapacak olan arkadaşlar arıyoruz. Mevzuata göre işlemleri yapacak kriterlere sahip olması

Detaylı

REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. İlan İşletmeler Sorumlusu aranıyor. İlan sahibi REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. İş Tanımı Arıtma Tesisi İşletmeler Sorumlusu Çevre Mühendisliği eğitimini tamamlamış, En az 5 yıl

Detaylı

Başlangıç tarihi :15.01.2015

Başlangıç tarihi :15.01.2015 ANKAÇED ÇEVRE DAN. MÜHENDĐSLĐK PLAN. ĐNŞ. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması

Detaylı

BAŞÖZ ENERJĐ TAAH. TĐC. SAN. A.Ş. atillak@basozenerji.com.tr. Adres: Başkent OSB Başkent Bulvarı No:79. Malıköy / Sincan / ANKARA

BAŞÖZ ENERJĐ TAAH. TĐC. SAN. A.Ş. atillak@basozenerji.com.tr. Adres: Başkent OSB Başkent Bulvarı No:79. Malıköy / Sincan / ANKARA BAŞÖZ ENERJĐ TAAH. TĐC. SAN. A.Ş. TS EN ISO 14001, TS 18001, TS EN ISO 9001 Yönetim sistemlerinin sürdürülmesi ve iyileştirilmesi TS EN ISO 14001, TS 18001, TS EN ISO 9001 Yönetim sistemleri konusunda

Detaylı

ALPA DANIŞMANLIK ĐNSAN KAYNAKLARI LTD.

ALPA DANIŞMANLIK ĐNSAN KAYNAKLARI LTD. ALPA DANIŞMANLIK ĐNSAN KAYNAKLARI LTD. Entegre üretim sistemi olan danışmanlığını yaptığımız bir firma için çevre hizmetleri biriminde sorumlu olarak çalışacak mühendis arayışımız vardır. Üniversitelerin

Detaylı

İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti. İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti. Ankara'da ÇED, Çevre Danışmanlığı, Su Arıtma ve Madencilik sektöründe Faaliyet gösteren Firmamıza aşağıdaki özellikleri taşıyan

Detaylı

Melih Gökçek Bulv.,Eminel Đş Merkezi,No:18/64 Đvedik/Ankara. Erdem SAMANCI: 0533 411 88 43. Mail: info@empasuaritma.com.tr

Melih Gökçek Bulv.,Eminel Đş Merkezi,No:18/64 Đvedik/Ankara. Erdem SAMANCI: 0533 411 88 43. Mail: info@empasuaritma.com.tr EMPA GERĐ KAZANIM VE SU ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD ŞTĐ Su Arıtma Sistemleri projelendirilmesi,imalatı,satışı ve satış sonrası hizmetleri veren firmamızda saha hizmetleri konusunda çalışacak deneyimsiz

Detaylı

Coca-Cola İçecek A.Ş. (Mersin Fabrika)

Coca-Cola İçecek A.Ş. (Mersin Fabrika) İlan Sahibi Firma Coca-Cola İçecek A.Ş. (Mersin Fabrika) * İşyerindeki tehlikelerin tanımlanmasını ve risk değerlendirmesinin yapılmasını, tehlikelerin ortadan kaldırılmasını ve risklerin kontrol altına

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi İŞ İLANI - 1 TARİH: 10.07.2011 FİRMA ADI: ARTIBEL KALİTE SİSTEM BELGELENDİRME VE EĞİTİM HİZ. İÇ VE DIŞ LTD. ŞTİ FİRMANIN ÇALIŞMA ALANI: BELGELENDİRME, SERTİFİKASYON, EĞİTİM, ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ DENEYİM:

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi İŞ İLANI - 1 TARİH: 28.09.2011 FİRMA ADI: FATİH ISI MÜHENDİSLİK FİRMANIN ÇALIŞMA ALANI: DOĞALGAZ TESİSAT DENEYİM: EN AZ 1 YIL TECRÜBELİ DOĞALGAZ YETKİ BELGESİ OLAN, İÇ TESİSAT PROJESİ ÇİZEBİLEN MAKİNA

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi İŞ İLANI - 1 TARİH: 30.11.2011 FİRMA ADI: MOMENT YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. FİRMANIN ÇALIŞMA ALANI: İNŞAAT DENEYİM: 7 YIL BAYINDIRLIK MEVZUATINA HAKİM. MERKEZ BÜRODA GÖREVLENDİRİLECEK AD SOYAD : ÖMER AKSOY

Detaylı

BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ

BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ Genel Nitelikler: Kadın Hastalıkları, doğum, infertilite ( kısırlık) ve üremeye yardımcı tekniklerin uygulamasında sektörün öncü kuruluşlarından Bahçeci Sağlık

Detaylı

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ. İlan Bilgileri

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ. İlan Bilgileri Şube: Acıbadem Hst. Taksim İlan Adı: Endoskopi Hemşiresi Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde Acıbadem Taksim Hastaanemizde görevlendirilmek üzere; - Hemşirelik Lisans ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, -

Detaylı

Genel Müdür Ref (GM-01)

Genel Müdür Ref (GM-01) Genel Müdür Ref (GM-01) İş tanımı Genel Müdür, tesisin düzgün yürütülmesini sağlamak, birinci sınıf imalat hizmetleri sunmak, Ortak Kullanım Tesisinin sunacağı hizmetlerin pazarlanmasını sağlamak, personel

Detaylı

Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği en az 2 yıl tecil ettirmeyi taahhüt etmek,

Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği en az 2 yıl tecil ettirmeyi taahhüt etmek, THY A.O. Uzman Adayları Arıyor THY A.O. Uzman Adayları Arıyor Genel Kriterler T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten

Detaylı

İlan No: 1. Firma Adı: Milenyum Yapı Denetim Ltd.Şti. İlan Açıklaması: Kontrol mühendisi pozisyonunda görevlendirilecek, aranmaktadır.

İlan No: 1. Firma Adı: Milenyum Yapı Denetim Ltd.Şti. İlan Açıklaması: Kontrol mühendisi pozisyonunda görevlendirilecek, aranmaktadır. İlan No: 1 Firma Adı: Milenyum Yapı Denetim Ltd.Şti. İlan Açıklaması: Kontrol mühendisi pozisyonunda görevlendirilecek, aranmaktadır. İnşaat Mühendisi Yetkili: Açelya ATAM Tel : 0 532 5810764 E-mail: milenyumyapidenetim@windowslive.com

Detaylı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından:

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: TÜBİTAK NE (BİLGEM) BAĞLI; KURUMSAL KAYNAK YÖNETİMİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI (KKYBY), BİLGİ SİSTEMLERİ VE TESİS GÜVENLİK BİRİMİNDE (BSTG), MARMARA

Detaylı

TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği. İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi

TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği. İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi İstanbul Proje Koordinasyon Bürosunda (İPKB) Çalıştırılmak Üzere ELEMAN

Detaylı

İş başvurularınız ve İnşaat Mühendisi talepleriniz için Şubemizin 0 232 462 5655 numaralı telefonu ile iletişime geçebilirsiniz.

İş başvurularınız ve İnşaat Mühendisi talepleriniz için Şubemizin 0 232 462 5655 numaralı telefonu ile iletişime geçebilirsiniz. Değerli Üyemiz; Şubemize gelen güncel iş ilanları detayları aşağıda verilmiştir. İş başvurularınız ve İnşaat Mühendisi talepleriniz için Şubemizin 0 232 462 5655 numaralı telefonu ile iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı

HİDROLİK VE SU KAYNAKLARI

HİDROLİK VE SU KAYNAKLARI Firma Adı Kontenjan Staj Konusu Staj Tipi Staj Yapilacak İl SAYIN İNŞAAT TİC. SAN. LTD. ŞTİ. MAKYOL İNŞ. SAN. TUR. TİC. A.Ş. 4 ULAŞTIRMA ŞANTİYE İstanbul COŞKUN YAPI KİMYASALLARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ. FS

Detaylı

İkraz No: 8531-TR Proje Adı: Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Proje Süresi: Başvuru Numarası:

İkraz No: 8531-TR Proje Adı: Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Proje Süresi: Başvuru Numarası: T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU SAĞLIK SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ VE DESTEKLENMESİ PROJESİ KAPSAMINDA ALINACAK DANIŞMANLAR İÇİN İSTİHDAM DUYURUSU İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz No: 8531-TR

Detaylı

İstihdam. Aranılan Nitelikler. Edilecek Personel Sayısı. Personelin Görev Yapacağı Şehir. Öğrenim Durumu. İlan No İşyeri Birimi.

İstihdam. Aranılan Nitelikler. Edilecek Personel Sayısı. Personelin Görev Yapacağı Şehir. Öğrenim Durumu. İlan No İşyeri Birimi. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: TÜBİTAK BAŞKANLIK BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI VE İDARİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI İLE TÜBİTAK MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ BÜNYESİNDE GÖREV

Detaylı

e k n a d k r tek yol

e k n a d k r tek yol da n a d okta n r i ib z e k r Me ha itleye k r i b geniş www.madencity.com GRUP MEDESA GRUP 2 011 yılında Aksaray'da İlkyardım Eğitim Merkezi olarak yola çıkan MEDESA; girdiği tüm sektörlerde en iyi hizmeti

Detaylı

Sultanbeyli. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. 3 Yapı Büro İstanbul Beşiktaş Yok Var Var Yok

Sultanbeyli. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. 3 Yapı Büro İstanbul Beşiktaş Yok Var Var Yok Firma Adı Konten jan Staj Konu Staj Tipi Staj İl Staj İlçe Yol Öğle Yemek Ücret Kalacak Yer Firma Kriterler SAYIN İNŞAAT TİC. SAN. LTD. ŞTİ. 2 Şantiye İstanbul Şişli Yok Var Yok Yok SAYIN İNŞAAT TİC. SAN.

Detaylı

http://www.yenibiris.com/bahcesehir-kolejleri/muhasebe-uzman-yardimcisi-isilani/387736 Bahçeşehir Kolejleri

http://www.yenibiris.com/bahcesehir-kolejleri/muhasebe-uzman-yardimcisi-isilani/387736 Bahçeşehir Kolejleri http://www.yenibiris.cm/bahcesehir-klejleri/muhasebe-uzman-yardimcisi-isilani/387736 ; 22. 11. 2014 Bahçeşehir Klejleri KLJ-GM-MUY02 Muhasebe Uzman Yardımcısı İş Tanımı Türkiye nin 7 bölgesinde 100 kul

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi. Mühendislik Fakültesi. Çevre Mühendisliği Bölüm Tanıtımı

Akdeniz Üniversitesi. Mühendislik Fakültesi. Çevre Mühendisliği Bölüm Tanıtımı Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölüm Tanıtımı Haziran 2017 Çevre Mühendisliği Öncelikle, doğal kaynakları (hava, su, toprak) kirlenmeye karşı korumak Kirlenmiş ise, bunları temizlemek amacı ile

Detaylı

Prolab Müh. Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Danışmanlık Hiz. San. Tic. Ltd. Şti

Prolab Müh. Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Danışmanlık Hiz. San. Tic. Ltd. Şti İMO İzmir Şubesi İlan No 1 Prolab Müh. Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Danışmanlık Hiz. San. Tic. Ltd. Şti Menderes ilçesinde riskli yapı tespitinde çalıştırılmak üzere İnşaat Uğur ÇAKIR Tel 0532 4510935

Detaylı

Üyelerimize duyurulması talebiyle Şubemize iletilen güncel iş ilanlarının detayları ekte verilmiştir.

Üyelerimize duyurulması talebiyle Şubemize iletilen güncel iş ilanlarının detayları ekte verilmiştir. Üyelerimize duyurulması talebiyle Şubemize iletilen güncel iş ilanlarının detayları ekte verilmiştir. İş başvurularınız ve İnşaat Mühendisi talepleriniz için Şubemizin 0 232 4625655 105, 106, 114 numaralı

Detaylı

Üyelerimize duyurulması talebiyle Şubemize iletilen güncel iş ilanlarının detayları ekte verilmiştir.

Üyelerimize duyurulması talebiyle Şubemize iletilen güncel iş ilanlarının detayları ekte verilmiştir. Üyelerimize duyurulması talebiyle Şubemize iletilen güncel iş ilanlarının detayları ekte verilmiştir. İş başvurularınız ve İnşaat Mühendisi talepleriniz için Şubemizin 0 232 4625655-105, 106, 114 numaralı

Detaylı

1 İzmir Nif Yapı Denetim A.Ş. 2 Atlas Yapı Yalıtım 3 Eski İzmir Yapı Denetim Ltd.Şti 4 MMC İnşaat 5 Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş.

1 İzmir Nif Yapı Denetim A.Ş. 2 Atlas Yapı Yalıtım 3 Eski İzmir Yapı Denetim Ltd.Şti 4 MMC İnşaat 5 Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. 1 İzmir Nif A.Ş. Uygulama Denetçisi Olarak Görevlendirilecek İnşaat Mühendisi Aranmaktadır. Işın Akın isinakin.bornova@gmail.com 2 Atlas Yapı Yalıtım İstanbul'daki Bir Projede Su Yalıtımı İşinde 4 Ay Görevlendirildikten

Detaylı

ilişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü tarafından 4 (Dört) Adet Ülke Koordinatörü Ülke Koordinatörü

ilişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü tarafından 4 (Dört) Adet Ülke Koordinatörü Ülke Koordinatörü İLGİ BİLDİRİME DAVET : TÜRKİYE CUMHURİYETİ SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN YENİDEN YAPILANDIRILMASINA DESTEK PROJESİ (SSYYDP) KAPSAMINDA 4 (DÖRT) ADET ÜLKE KOORDİNATÖRÜ İSTİHDAM EDİLECEKTİR. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Bir Şirket : Đnançlı,zeki,kuvvetli ve dinamik yöneticilerle temsil edildiği ölçüde güçlü ve istikrarlıdır

HAKKIMIZDA. Bir Şirket : Đnançlı,zeki,kuvvetli ve dinamik yöneticilerle temsil edildiği ölçüde güçlü ve istikrarlıdır HAKKIMIZDA Artanlar Grup u 2010 yılında sektörde uzun seneler hizmet vermiş başarılı yöneticiler tecrübelerini birleştirerek kurmuşlardır. Amaç sektöründe emin adımlar ile yasal mevzuatlarını yerine getirerek

Detaylı

KÖK ÇEVRE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK İNŞ. MADEN TAR. TURZ. SAN Ve TİC. LTD. ŞTİ.

KÖK ÇEVRE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK İNŞ. MADEN TAR. TURZ. SAN Ve TİC. LTD. ŞTİ. ÇEVREYE DAİR TÜM SORUNLARI ORTAYA KOYARAK, KALİTELİ HİZMET VERMEK AMACIMIZDIR. KÖK ÇEVRE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK İNŞ. MADEN TAR. TURZ. SAN Ve TİC. LTD. ŞTİ. ÇALIŞMA GRUBUMUZ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ MADEN MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz?

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz? Türkiye nin en popüler iş arama ve işe alma platformları olan yenibiriş.com da 1500, kariyer.net te ise 2000 e yakın İç Kontrol başlıklı ilan bulunmaktadır. İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere

Detaylı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından:

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: TÜBİTAK BİLİŞİM VE BİLGİ GÜVENLİĞİ İLERİ TEKNOLOJİLER ARAŞTIRMA NE (BİLGEM) BAĞLI; KAMU SERTİFİKASYON (KAMU SM), SİBER (SGE) İLE SAVUNMA

Detaylı

YETERLİK BELGESİ TEBLİĞİ KAPSAMINDA ÇALIŞTIRILMASI TAAHHÜT EDİLEN PERSONEL TABLOSU

YETERLİK BELGESİ TEBLİĞİ KAPSAMINDA ÇALIŞTIRILMASI TAAHHÜT EDİLEN PERSONEL TABLOSU YETERLİK BELGESİ TEBLİĞİ KAPSAMINDA ÇALIŞTIRILMASI TAAHHÜT EDİLEN PERSONEL TABLOSU Projenin Adı : Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artışı Proje Sahibi : Pelenkoğlu Madencilik San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

: Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER. : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ

: Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER. : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER İsim Adres : Ender CENGİZ : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ Doğum Tarihi : 21.04.1975 Doğum Yeri : Lüleburgaz / KIRKLARELİ

Detaylı

ÇEÇEN YAPI HARFİYAT FİRMA TANITIM DOSYASI ÇEÇEN YAPI HAFRİYAT

ÇEÇEN YAPI HARFİYAT FİRMA TANITIM DOSYASI ÇEÇEN YAPI HAFRİYAT ÇEÇEN YAPI HARFİYAT ÇEÇEN YAPI İNŞAAT MADENCİLİK NAKLİYAT VE HAFRİYAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ÇEÇEN TURİZM VE NAKLİYAT EROL ÇEÇEN FİRMA TANITIM DOSYASI 2015 İÇİNDEKİLER FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER FİRMANIN

Detaylı

ALINACAK KİŞİ SAYISI BAŞVURU YAPILACAK YER BAŞVURU ŞARTLARI

ALINACAK KİŞİ SAYISI BAŞVURU YAPILACAK YER BAŞVURU ŞARTLARI 1 SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 24-31 EKİM 2018 BİLGİSAYAR LABORATUVARI GÖREVLİSİ 1 SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU OFİS PROGRAMLARINA HAKİM 2 SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 24-31 EKİM 2018

Detaylı

www.abccevre.com ABECE GRUP ÇEVRE VE İŞGÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ A.Ş. TANITIM SUNUMU

www.abccevre.com ABECE GRUP ÇEVRE VE İŞGÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ A.Ş. TANITIM SUNUMU ABECE GRUP ÇEVRE VE İŞGÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ A.Ş. TANITIM SUNUMU ABECE GRUP ÇEVRE DAN. A.Ş ABECE GRUP; Çevre ve iş güvenliği sektörlerinde gelişmeleri takip eden, teknolojik gelişmeler ile birlikte

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz : 8531-TR

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI TÜKETİCİNİN KORUNMASI VE PİYASA GÖZETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SATIŞ SONRASI HİZMET YETERLİLİK BELGESİ Belgenin Veriliş Tarihi ve Sayısı: Belgenin Geçerlilik Tarihi: 29.02.2016

Detaylı

Her pozisyon için aranan nitelikler, pozisyon referans kodları ile birlikte pozisyon referans listesinde bulunmaktadır.

Her pozisyon için aranan nitelikler, pozisyon referans kodları ile birlikte pozisyon referans listesinde bulunmaktadır. UZMAN VE PROJE ASİSTANI İSTİHDAM DUYURUSU 05.06.2013 ve 10.02.2014 tarihlerinde internet sayfalarımızda yayınlanan iş ilanları iptal edilmiş olup geçerli olan son ilanımız aşağıdaki gibidir: T.C. Çevre

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz : 8531-TR

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz : 8531-TR

Detaylı

Staj Yapilacak İl. Staj Yapilacak İlçe Yol Yemek Staj Ücreti. 1 YAPI ŞANTİYE İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok

Staj Yapilacak İl. Staj Yapilacak İlçe Yol Yemek Staj Ücreti. 1 YAPI ŞANTİYE İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok çe Yol Yemek ERDEMLİ PROJE MÜŞAVİRLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ. 1 YAPI ŞANTİYE İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok ERDEMLİ PROJE MÜŞAVİRLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ. 1 YAPI BÜRO İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok BİLGİ2000

Detaylı

KURUMSAL KAYNAK YÖNETİMİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI

KURUMSAL KAYNAK YÖNETİMİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI KURUMSAL KAYNAK YÖNETİMİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI İlan No: TBTK.BİLGEM.KKYBY.2017-2 1- Referans Kodu: TBTK.BİLGEM.KKYBY.2017-2.1 1.1- İşin Tanımı ve Özellikleri Satınalma Yönetimi süreçlerini mevzuata uygun

Detaylı

BÖLÜM LOKASYON POZİSYON EĞİTİM BİLGİ YETKİNLİK

BÖLÜM LOKASYON POZİSYON EĞİTİM BİLGİ YETKİNLİK BÖLÜM LOKASYON POZİSYON EĞİTİM BİLGİ YETKİNLİK BAKIRKÖY INTERNATIONAL MASLAK FULYA MASLAK Danışma Yatan Hasta Danışmanı Hasta Danışmanı * Sağlık sektöründe en az bir yıl deneyim sahibi olmak * Temel bilgisayar

Detaylı

aselsan Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi İç Denetçi

aselsan Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi İç Denetçi Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi aselsan ASELSAN'ın İç Denetim Bölümü'nde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip adaylara ihtiyaç bulunmaktadır. Üniversitelerin Bilgisayar

Detaylı

: Fabrika AOSB de Hidrolik Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları sektöründe faaliyet göstermekte olup, üretim firmasıdır. 350 personeli bulunmaktadır.

: Fabrika AOSB de Hidrolik Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları sektöründe faaliyet göstermekte olup, üretim firmasıdır. 350 personeli bulunmaktadır. : KASTAŞ KAUÇUK : Sena ŞENÜSTÜN- Kalite Yönetimi & İK Şefi İletişim Adresi- Telefon ve Mail Adresi : Tel.: +90 232 376 88 26 Fax: +90 232 376 87 57 ssenustun@kastas.com.tr www.kastas.com.tr Firma Hakkında

Detaylı

Staj Yapilacak İl YAPI BÜRO İSTANBUL BEYOĞLU Yok Yok Yok Yok YAPI BÜRO İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok

Staj Yapilacak İl YAPI BÜRO İSTANBUL BEYOĞLU Yok Yok Yok Yok YAPI BÜRO İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok Firma Adı Tercih Kodu Kontenjan Staj Konusu Staj Yeri Staj Yapilacak İl Staj Yapilacak İlçe Ulaşım Öğle Yemeği ÖZCAN YAPI ÜRETiM SAN. VE TiC. AŞ. 301 1 ULAŞTIRMA ŞANTİYE KONYA ERMENEK Var Var Var Var DÖNÜŞÜM

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

e) Etkinlik sektöründe büyük ölçekli etkinliklerde görev almış,3 yıl deneyim,

e) Etkinlik sektöründe büyük ölçekli etkinliklerde görev almış,3 yıl deneyim, EXPO 2016 Antalya Ajansı, Genel Sekreterliğinde 18 Mayıs 2013 tarih, 2861 sayılı EXPO 2016 Antalya Ajansı İnsan Kaynakları Yönetmeliğinde yer alan usul ve esaslar çerçevesinde Belirli Süreli iş sözleşmesi

Detaylı

www.saydamcevre.com.tr 2 www.saydamcevre.com.tr Hakkımızda Saydam Çevre olarak; 2014 yılında çevre sektöründe farklı mühendislik gruplarından deneyimli çevre, maden ve kimya mühendisleri ile çevre danışmanlık

Detaylı

MUSKSDB FORM1KZOISTEKTALEBIFORMU ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YAPACAK BİRİM BAŞVURU TARİHLERİ İŞİN ADI 1 KİŞİ İÇİN EN SIRA NO FAZLA AYLIK ÇALIŞMA SAATİ

MUSKSDB FORM1KZOISTEKTALEBIFORMU ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YAPACAK BİRİM BAŞVURU TARİHLERİ İŞİN ADI 1 KİŞİ İÇİN EN SIRA NO FAZLA AYLIK ÇALIŞMA SAATİ 1 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 12-13 EKİM 2017 SEKRETER YARDIMCISI 1 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SEKRETERLİĞİ (GÖZTEPE YERLEŞKESİ, DAİRE BAŞKANLIKLARI BİNASI 5. KAT) HAFTA İÇİ 13-16

Detaylı

TANITIM KATALOĞU www.enpark.com.tr

TANITIM KATALOĞU www.enpark.com.tr TANITIM KATALOĞU www.enpark.com.tr HAKKIMIZDA Enpark Çevre Danışmanlık; Türkiye nin, kalkınmaya yönelik yapılanmasını uluslararası çevresel değerlerle uyum içerisinde sürdürebilmesine katkı sağlamak, şirketlere

Detaylı

AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI, WEB UYGULAMALARI VE VERİ TABANLARI AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI, WEB UYGULAMALARI VE VERİ TABANLARI

AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI, WEB UYGULAMALARI VE VERİ TABANLARI AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI, WEB UYGULAMALARI VE VERİ TABANLARI 1. FİRMA HİZMET KAPSAMI ADEO BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZ. SAN. VE TİC. 1335 SOK. NO:58 ÖVEÇLER / ANKARA TEL: 0 312 482 12 35 YAPISI TSE-STF-002 TSE-PTC-002 08.07.2015 2. HAVELSAN HAVA ELEKTRONİK SANAYİ TİCARET

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

GÖREVLİ ÖĞRENCİ PROGRAMI

GÖREVLİ ÖĞRENCİ PROGRAMI Görevli Öğrenci Programı Hakkında GÖREVLİ ÖĞRENCİ PROGRAMI (Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma) Bilgi ve İş Tanımları Metni Görevli Öğrenci Programı (Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma) İstanbul

Detaylı

Sistem Yazılım ve Yönetim Elemanı

Sistem Yazılım ve Yönetim Elemanı CAPS-Career Assessment and Planning System-Kariyer Değerleme ve Planlama Sistemini tüm dünyada kullanılabilen bir sistem haline getirme sürecimizde tam zamanlı ve/veya yarı zamanlı ekip arkadaşları arıyoruz.

Detaylı

EVDE SAĞLIK ve BAKIMDA HİZMET VERENLERİN SORUN TESPİTİ ve ÇÖZÜM ÖNERİLERİ HEMŞİRELİK

EVDE SAĞLIK ve BAKIMDA HİZMET VERENLERİN SORUN TESPİTİ ve ÇÖZÜM ÖNERİLERİ HEMŞİRELİK EVDE SAĞLIK ve BAKIMDA HİZMET VERENLERİN SORUN TESPİTİ ve ÇÖZÜM ÖNERİLERİ HEMŞİRELİK Prof. Dr. Seçil Aksayan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi saksayan@ciu.edu.tr Evde Bakım=

Detaylı

AMASYA ORTAK KULLANIM MERKEZİ İŞ İLANI

AMASYA ORTAK KULLANIM MERKEZİ İŞ İLANI AMASYA ORTAK KULLANIM MERKEZİ İŞ İLANI Amasya nın yerel mobilya ve otomobil mekaniği sektörlerinin güçlendirilmesi amacıyla, projesi Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği sahipliğinde finansmanı T.C.

Detaylı

1 / 5. Hüseyin Aga Bakülü. Makina Mühendisi. İletişim Bilgileri

1 / 5. Hüseyin Aga Bakülü. Makina Mühendisi. İletişim Bilgileri Hüseyin Aga Bakülü Makina Mühendisi İletişim Bilgileri E-Posta : huseyinbakulu@yahoo.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Üsküdar - Bağlarbaşı Cep Telefonu : 90 (533) 514 68 12 Kişisel Bilgiler

Detaylı

0(216) (507)

0(216) (507) Kişisel Bilgiler Sefa Murat Ersoy Adres KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye Telefonlar Ev Telefonu Cep Telefonu (1) E-Posta 0(216) 488

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ ŞİRKET PROFİLİ Şirketimiz; 2005-2013 yılları arasında yurtdışı projelerde sırasıyla inşaat mühendisliği, şantiye şefliği, proje müdürlüğü yapmış Tuğberk Esenyel tarafından 2014 yılında Ankara'da kurulmuştur.

Detaylı

Mehmet İSEL. Avrasya Ünüversitesi / Pelitli Yerleşkesi Adnan Kahveci Mah. Rize Cad. No: 226 Pelitli / TRABZON

Mehmet İSEL. Avrasya Ünüversitesi / Pelitli Yerleşkesi Adnan Kahveci Mah. Rize Cad. No: 226 Pelitli / TRABZON Mehmet İSEL KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yeri Babaeski / KIRKLARELİ Doğum Tarihi 26. 02. 1971 Medeni Durumu Askerlik Durumu Bekar Yapıldı İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres - 1 Avrasya Ünüversitesi / Pelitli Yerleşkesi

Detaylı

: KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye 0(216) (507)

: KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye 0(216) (507) Kişisel Bilgiler Sefa Murat Ersoy Adres Telefonlar E-Posta : KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye : Ev Telefonu Cep Telefonu (1) 0(216)

Detaylı

THY A.O. Bilgi Teknolojileri Alanında Tecrübeli Çalışma Arkadaşları Arıyor

THY A.O. Bilgi Teknolojileri Alanında Tecrübeli Çalışma Arkadaşları Arıyor THY A.O. Bilgi Teknolojileri Alanında Tecrübeli Çalışma Arkadaşları Arıyor Genel Kriterler T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için; askerliğini yapmış,

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz No:

Detaylı

Planlama ve Lojistik alanındaki birikim ve iş geliştirme becerilerimi bir şirkette değerlendirmek.

Planlama ve Lojistik alanındaki birikim ve iş geliştirme becerilerimi bir şirkette değerlendirmek. EVREN ÖZBİLEN Ünalan Mah. Libadiye Cad. Soyak Göztepe Sit. 42 Blok No: 755 Üsküdar / İstanbul Tel: 0532 307 95 65 e-mail: ozbilenevren@gmail.com KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu Doğum Yeri : T.C : Urla Doğum Tarihi

Detaylı

T.C. BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI PERSONEL GİRİŞ SINAVI İLANI

T.C. BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI PERSONEL GİRİŞ SINAVI İLANI T.C. BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI PERSONEL GİRİŞ SINAVI İLANI Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına (BAKKA) 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun ile 25.07.2006

Detaylı

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde Ege İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı kadrosuna 1 (bir) adet Maden Mühendisi

Detaylı

ENSTİTÜMÜZ İLE ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA YAPILAN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE DIŞ İNCELEME UZMANI ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN DUYURU

ENSTİTÜMÜZ İLE ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA YAPILAN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE DIŞ İNCELEME UZMANI ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN DUYURU ENSTİTÜMÜZ İLE ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA YAPILAN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE DIŞ İNCELEME UZMANI ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN DUYURU Enstitümüz ile Eti Maden Ġşletmeleri Genel Müdürlüğü yapılan

Detaylı

KAYSERİ İLİ TEHLİKESİZ ATIK TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR

KAYSERİ İLİ TEHLİKESİZ ATIK TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR BELGE NO FİRMA ADI ADRESİ ATIK KODU GEÇERLİLİK SÜRESİ 020104, 020107, 070213, 170201, 170202, 170203, 191201, 191204, 191205, 191207, 191208, 191212, 200139 2011-1 KAYSERİ İLİ TEHLİKESİZ ATIK TOPLAMA-AYIRMA

Detaylı

ANKARA İLİNDE BULUNAN ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI

ANKARA İLİNDE BULUNAN ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI İLİNDE BULUNAN ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI SIRA NO 1 ÖZEL İSTİHDAM BÜROSUNUN ADI DETAM ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK VE HİZ.LTD.ŞTİ BÜRONUN BULUNDUĞU İL YÖNETİM KURULUNUN İZNİNE İLİŞKİN KARAR TARİH VE SAYISI 31.05.2010-135

Detaylı

Automechanika Fuarı -Đstanbul 07 Nisan Atık Akümülatör Yönetimi ve Çevre Mevzuatı

Automechanika Fuarı -Đstanbul 07 Nisan Atık Akümülatör Yönetimi ve Çevre Mevzuatı Automechanika Fuarı -Đstanbul 07 Nisan 2017 Sunum Koordinatör Çevre Görevlisi Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı A Sınıfı Đş Güvenliği Uzmanı Akülerin Hayatımızdaki Yeri 3 Akülerin Hayatımızdaki Yeri 4

Detaylı

TARİHİNDE SAATLERİ ARASINDA AÇIK TUTULACAK NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ KOORDİNATLAR/KONUM BİLGİSİ

TARİHİNDE SAATLERİ ARASINDA AÇIK TUTULACAK NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ KOORDİNATLAR/KONUM BİLGİSİ ADAYLARIN DİKKATİNE Kayıp veya değiştirme nedeniyle T.C. Kimlik Kartı almak için Nüfus Müdürlüğüne başvuran adaylar, Müdürlük personeli ile birlikte ÖSYM nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinde

Detaylı

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Turizmi - İkili İşbirliği Kapsamındaki Hastaların Koordinasyon Eğitimi ve Değerlendirme Toplantısı

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Turizmi - İkili İşbirliği Kapsamındaki Hastaların Koordinasyon Eğitimi ve Değerlendirme Toplantısı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Turizmi - İkili İşbirliği Kapsamındaki Hastaların Koordinasyon Eğitimi ve Değerlendirme Toplantısı 04 06 Aralık 2013_Antalya Medikal Turizmde Kamu Hastane Birliklerinin

Detaylı

SIMURGPLUS EGEANKA İLAÇLAMA HİJYEN DANIŞMANLIK VETERİNER GIDA TURİZM TAŞIMACILIK ELEKTRİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MARKASIDIR.

SIMURGPLUS EGEANKA İLAÇLAMA HİJYEN DANIŞMANLIK VETERİNER GIDA TURİZM TAŞIMACILIK ELEKTRİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MARKASIDIR. SIMURGPLUS İLAÇLAMA & HİJYEN & VETERİNER HEKİM HİZMETLERİ EGEANKA İLAÇLAMA HİJYEN DANIŞMANLIK VETERİNER GIDA TURİZM TAŞIMACILIK ELEKTRİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MARKASIDIR. ŞIRKETIMIZ 01/01/2005

Detaylı

Rüzgar ın Tarihçesi. 1970 lerde Rüzgar enerjisi sektörü ivme kazandı Petrol krizi. Yelkenli gemiler kullanılmaya başlandı.

Rüzgar ın Tarihçesi. 1970 lerde Rüzgar enerjisi sektörü ivme kazandı Petrol krizi. Yelkenli gemiler kullanılmaya başlandı. Rüzgar ın Tarihçesi Yelkenli gemiler kullanılmaya başlandı. İngiliz J. Semeaton rüzgar hızı ve enerji arasında bir bağlantı kurdu. Danimarka'da 10.000 kadar yel değirmeni kuruldu. Amerika'da su pompalamak

Detaylı

Sayı : 2010 / 191 Konu : Belge İptali 30 Temmuz 2010

Sayı : 2010 / 191 Konu : Belge İptali 30 Temmuz 2010 Sayı : 2010 / 191 : Belge İptali 30 Temmuz 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nün

Detaylı

T. HALK BANKASI A.Ş.

T. HALK BANKASI A.Ş. T. HALK BANKASI A.Ş. UZMAN YARDIMCISI, UZMAN YARDIMCISI (MÜHENDİS), SERVİS GÖREVLİSİ VE BANKO GÖREVLİSİ GİRİŞ SINAVI Bankamızın Genel Müdürlük Birimleri, Bölge Koordinatörlükleri ve Şubelerinde istihdam

Detaylı

Solution Partner Automation (Çözüm Ortaklarımız)

Solution Partner Automation (Çözüm Ortaklarımız) Automation (Çözüm Ortaklarımız) lerimiz ve Uzmanlık Alanları SIMATIC, ARTI ALV N BGM Mühendislik DAL ELEKON ENTEGRE ESA NOKTA Endüstriyel PINAR Mühendislik PROS M RETEK Mühendislik SAFER SIMETRONIK S MTEK

Detaylı

: Fabrika AOSB de Hidrolik Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları sektöründe faaliyet göstermekte olup, üretim firmasıdır. 350 personeli bulunmaktadır.

: Fabrika AOSB de Hidrolik Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları sektöründe faaliyet göstermekte olup, üretim firmasıdır. 350 personeli bulunmaktadır. : KASTAŞ KAUÇUK : Sena ŞENÜSTÜN- Kalite Yönetimi & İK Şefi İletişim Adresi- Telefon ve Mail Adresi : Tel.: +90 232 376 88 26 Fax: +90 232 376 87 57 ssenustun@kastas.com.tr www.kastas.com.tr Firma Hakkında

Detaylı

En Ucuz Enerji, Tasarruf Edilen Ve Verimli Kullanılan Enerjidir.

En Ucuz Enerji, Tasarruf Edilen Ve Verimli Kullanılan Enerjidir. 2011 Dünya alarm veriyor Fosil kaynaklarının tükenmesi, alternatif kaynakların henüz ekonomik olmaması nedeniyle, kullanılan enerjinin tamamının faydaya dönüştürülmesi ile daha temiz çevre sağlanabilecektir.

Detaylı

T.C. TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU Tasarımlar Dairesi Başkanlığı

T.C. TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU Tasarımlar Dairesi Başkanlığı T.C. TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU Tasarımlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 91930458-120 - [2007/03523 ] / E.2017-OE-356120 Konu : Yenileme Talebi Hakkında Referansınız: 17.08.2017 İLKAY YASEMİN ÖZLÜK (DESTEK

Detaylı

ÖZKON YAPI İNŞAAT MAKİNA ASANSÖR VE DOĞALGAZ SİSTEMLERİ SAN.

ÖZKON YAPI İNŞAAT MAKİNA ASANSÖR VE DOĞALGAZ SİSTEMLERİ SAN. KİŞİSEL BİLGİLER ADI SAYADI : İSMAİL ATASEVEN BÖLÜMÜ : İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ E-POSTA : ismailataseven5388@gmail.com CEP TELEFONU : 0536 262 1733 UYRUK : TÜRKİYE CUMHURİYETİ DOĞUM YERİ VE TARİHİ : RİZE /

Detaylı

Vizyonumuz Ülkemizin, çevre ve iş güvenliği alanlarında ulusal ve uluslararası rekabet gücünü artıracak çalışmalarda öncü olmaktır.

Vizyonumuz Ülkemizin, çevre ve iş güvenliği alanlarında ulusal ve uluslararası rekabet gücünü artıracak çalışmalarda öncü olmaktır. Kariyer Mühendislik 2011 yılında gelişen çevre ve iş güvenliği mevzuatlarının Türkiye de uygulanmasını hedef alarak kurulmuştur. Şirket çalışanlarının ve kurucusunun yıllar içerisinde elde etmiş olduğu

Detaylı

Sürücü Belgesi B. Şehir Ankara. Bitiş Tarihi Hala çalışıyorum. Firma Sektörü Karayolu Taşımacılığı. Bitiş Tarihi

Sürücü Belgesi B. Şehir Ankara. Bitiş Tarihi Hala çalışıyorum. Firma Sektörü Karayolu Taşımacılığı. Bitiş Tarihi İletişim Bilgileri Ozan Görmüş HARİTA VE KADASTRO TEKNİKERİ E-Posta Adresi ozzharita@yandex.com Doğum Tarihi 24/04/1995 Telefon 90 (506) 143 60 98 Adres Türkiye - - Mamak Özel Bilgiler Cinsiyet Erkek Askerlik

Detaylı

Doğuş Đş Merkezi Gürsel Mahallesi Yalın Çıkmazı Sk. No:2 Çağlayan Kağıthane / ĐSTANBUL Telefon: 0212 222 89 89 Faks: 0212 222 88 95-96 web:

Doğuş Đş Merkezi Gürsel Mahallesi Yalın Çıkmazı Sk. No:2 Çağlayan Kağıthane / ĐSTANBUL Telefon: 0212 222 89 89 Faks: 0212 222 88 95-96 web: ELEKTRĐK ELEKTRONĐK BĐLGĐSAYAR ALTYAPI HĐZ. SAN. ve TĐC. LTD. ŞTĐ DOĞUŞ HAKKINDA DOĞUŞ ELEKTRĐK ELEKTRONĐK BĐLGĐSAYAR ALTYAPI HĐZ. SAN. ve TĐC. LTD. ŞTĐ. 1987 yılından bu yana, Bilişim sektöründe doğru,

Detaylı

Sayı: 2010/121 Konu: Belge İptali 27 Nisan 2010

Sayı: 2010/121 Konu: Belge İptali 27 Nisan 2010 Sayı: 2010/121 Konu: Belge İptali 27 Nisan 2010 Değerli Üyemiz, TÜROFED tarafından Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nden alınan Club Denge Turizm Seyahat

Detaylı

HALİL YASİN PARLAK 28 yaşında, Evli, Erkek

HALİL YASİN PARLAK 28 yaşında, Evli, Erkek HALİL YASİN PARLAK 28 yaşında, Evli, Erkek Uyruk : T.C. Doğum Yeri / Tarihi : Merkez, Kütahya - Türkiye / 01.08.1986 Askerlik Durumu : Yapmış (18/01/2011 ) E-posta : yasinparlak123@gmail.com Ev Adresi

Detaylı