FACEBOOK F8 GELİŞTİRİCİ KONFERANSI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FACEBOOK F8 GELİŞTİRİCİ KONFERANSI"

Transkript

1 FACEBOOK F8 GELİŞTİRİCİ KONFERANSI Nisan 2016

2 GELECEĞİN FACEBOOK U ŞİMDİ YAŞANIYOR Facebook un her sene düzenlediği iki günlük geliştirici konferansı olan Facebook F8, San Francisco da binlerce girişimciyi ağırladı. Platformdaki uygulama ve hizmetlerin gelişimini anlatan konuşmacılarla birlikte etkinlikte yeni ürünler, araçlar ve demolar da gösterildi. F8 aslında ilk olarak sekiz saatlik bir hackathon olarak başlamış olsa da Facebook un geleceği hakkında ipucu verdiği için günümüzde kullanıcılar, yayıncılar, markalar ve özellikle pazarlamacılar için önemli bir etkinlik haline geldi. Facebook, bu yıl F8 in yarattığı heyecanı hayal kırıklığına uğratmadı ve Messenger uygulaması için yaptığı yeniliklerin yanısıra platform için geliştirdiği çeşitli önemli güncellemeler ve ürünleri de tanıttı. Mark Zuckerberg konferansı Facebook un 10 yıllık teknoloji haritasını çıkaran bir konuşma ile başlattı ve sahneyi pazarlamacılar için büyük fırsatlar yaratan, iki gün sürecek dinamik gelişmeler için hazırladı. PAZARLAMACILARI ETKİLEYEN ÖNEMLİ GELİŞMELER 2016 ve sonrası için pazarlamacı kararlarına rehberlik edecek önemli duyuruların özeti aşağıdadır: Messenger Botları: Messenger için botların, API botunun ve marketin entegrasyonu Uygulamalar için Analiz & Hesap Kiti: Uygulama geliştiricileri için geliştirilmiş araç kiti Instant Articles (Anlık Makaleler) & Markalı İçerik : Yayıncı kabiliyeti ve gelir kaynağı konusunda önemli gelişmeler Canlı API: Facebook un Live (Canlı) ürününe profesyonel hedef getirme konusunda bir sonraki adım Copyright Yönetimi / Politikaları: Hak sahiplerine daha fazla seçenek ve teminatlar Profil İfadeleri Kiti: Kitlelerin marka hikayelerini profilleri üzerinden yaymaları için yeni bir yol Crossposted Video (Birden fazla yerde paylaşılan Video) & İçgörüler : Video içeriği için daha fazla esneklik ve birleşik ölçüler Duvarlar yaratmaktansa köprüler inşa etmeye yardımcı olabiliriz. İnsanları ayırmaktansa onları birbirine bağlayabiliriz. Bunları adım adım gerçekleştirebiliriz. Bu nedenle şu an birlikte yaptığımız işin daha önce hiç olmadığı kadar önemli olduğunu düşünüyorum -Mark Zuckerberg

3 I. BOTLAR: MESSENGER IN DÖNÜŞÜMÜ Yapay zeka teknolojisinin pazara girmesiyle birlikte botlar şimdiden 2016 nın en popüler olayı haline geliyor. Fakat botlar tam olarak nedir? Bot veya chatterbot/chatbot insan konuşması simülasyonu sağlamak için geliştirilen ve normalde bir insanın kendisinin yaptığı bazı görevleri otomatize eden yapay zeka bilgisayar yazılım programıdır. İletişim için doğal dili kullanan botlar, genelde mesajlaşma uygulamalarının içinde bulunur ve buluşma ayarlama, randevu yaratma, bilgi toplama ve diğer günlük görevler konusunda yardımcı olabilir. Facebook için botlar; Messenger ı diğer mesajlaşma uygulamalarından ayırmak ve Facebook platformu ile direkt bağlantısından yararlanmak için önemli bir yoldur. F8 de duyurulan önemli bot açıklamaları aşağıdadır: Messenger Platformu için Botlar Facebook Messenger platformu artık botlar sayesinde hava durumu veya trafik güncellemeri gibi otomatikleştirilmiş abonelik içerikleriklerinin yanısıra faturalar, nakliyat bildirimleri ve otomatikleştirilmiş canlı mesajlar gibi özelleştirilmiş iletişimler de sağlayacak. Facebook un bot oyunlarına erkenden katılanlar arasında CNN in son dakika haber botu, Poncho dan hava durumu botu, Spring den E-ticaret alışverişi botu ve Flowers yoluyla sizin için çiçek sipariş eden bir bot bulunuyor. Wit.ai Bot Motoru Bot gelişimine yardımcı olmak için Facebook iş yerlerinin genel konuşma botu yaratmalarına yardımcı olacak yeni bir ürün de tanıttı. İş yerleri botları genel soruları cevaplayacak şekilde eğitebilecek ve böylece müşteri ilişkileri temsilcilerinin daha zorlu ve kompleks ihtiyaçlarla ilgilenmeleri için olanak sağlayacak. Messenger API Gönderimi/Alımı Powering bots yani Güçlendiren botlar şirketlerin geçtiğimiz yıl çıkan deneyimleri yaratmalarını sağlayacak yeni API setidir. Yeni API lere sahip şirketler mesaj, video ve görselleri müşterilere gönderebilecek ve aynı zamanda dinamik içerik içeren (nakliyat bildirimleri ve faturalar gibi) yeni mesaj baloncukları ve özel eyleme çağrı butonlarına sahip olacak. Alıcı tarafında, şirketler mesaj ve görsel alabilecek, kapsamlı geçmiş tutanağını (geçmiş konuşmalar da dahil) saklayabilecek ve rezervasyon iptali veya otel odası değiştirme gibi etkinlikleri tetikliyebilecek bunların hepsi Wit.ai Bot Motoru ile desteklenecek. MARKALAR İÇİN BU NE İFADE EDİYOR? Messenger daki botlar markaların müşterileri ile olan ilişkilerine fayda ve hizmet sağlamasını geliştirecek ve gerçek bir kişisel ilişki yaratabilecek potansiyele sahip. Burada önemli olan istenmeyen mesajlar yerine gerçekten yararlı ve değerli bir şey sunmak. Bu; müşteri hizmeti veya ürün konusunda sorun gidermeden tutun ticaret ve özel bilgilere kadar ilerleyebilir.

4 II. LIVE API (CANLI APİ) F8 de Mark Zuckerberg Facebook un canlı yayın ürünü Instant Livestream e dikkat çekerek 2016 yılının en önemli önceliğinin bu olduğunu açıkladı. Tıpkı Periscope ta olduğu gibi Instant Livestream içeriğinin en büyük sorunu akıllı telefonlardaki ses ve kamera kalitesiydi. Twitter ın GoPro ile ortaklığı Periscope için kaliteyi yükseltmek içindi. Şimdi ise, Facebook bunu bir adım öteye götürerek çeşitli kamera ve ses sistemleri olanağı ile platforma direkt erişim sağlayacak. Ek olarak API olduğu için ileride anlık çeviri aracı gibi inovasyonlar için potansiyel de bulunuyor. Facebook, potansiyeli yükseltmek için Live (Canlı) özelliği ve yüksek kalite araçları ile daha fazla hedefli içerik yaratmak istiyor. III. INSTANT ARTICLES (ANLIK MAKALELER) & MARKALI İÇERİK Facebook dünyanın her yerinden, katılmak isteyen bütün yayıncılar için Instant Articles (Anlık Makaleler) programı açacağını duyurdu. Ek olarak, Facebook, Instant Articles için reklam politikası ve ürün gelişmeleri tanıttı. Bu gelişmelere yayıncıların direkt satın aldığı reklamlar ve artırılmış reklam yoğunluğu için video ve animasyon (zengin medya) dahil olacak Instant Articles ın sarmal doğası yayıncı içeriğini markaya daha çok uyan bir kitleye ulaşmak için kullanabilir. Yayıncılar Facebook üzerinden yönlendirmenin azaldığını ve daha fazla insanın Newsfeed içinden içerik tükettiğini gördükçe bu daha çok önem kazanıyor. Yukarıda bahsedildiği üzere, değişen bu politika sayesinde markalı içerik Facebook Live gibi ürünlerle birleşebiliyor.

5 IV. UYGULAMALAR İÇİN ANALİZ & HESAP KİTİ İlk olarak F te duyurulan Uygulamalar için Facebook Analytics, geliştiricilere insanların uygulamayı nasıl kullandığını göstermeye yardım eden, kullanıcı deneyimini geliştiren ve işlerini büyütmelerine yardımcı olan ücretsiz bir mobil analiz aracıdır. Bu yılki F8 de Facebook, Uygulamalar için Facebook Analytics e daha derin kitle içgörüsü, push ve in-app bildirimleri (beta aşamasında), güçlü analizler ve offline şekilde data analizi için Uygulama Etkinliği İhracat API si gibi gelişmeler getirdiğini duyurdu. Bu gelişmeler, reklamcıların mobil uygulamanın işlerini nasıl etkilediğini daha iyi anlamalarına olanak sağlayacak. Ek olarak uygulamalar için Hesap Kiti, uygulama geliştiricilerine yardım ediyor çünkü kullanıcıların telefon numaraları veya e-posta adresleri ile giriş yapmalarını kolaylaştırıyor. Böylece şifre hatırlama gibi bir problem artık sorun olmayacak. Daha derin analizler, markaların uygulamayı kimlerin kullandığını anlamalarına yardım ediyor. Karşılıklı olarak, bunun sayesinde, segmentasyon araçları kullanarak Facebook reklamları için kitle oluşturmaya yardımcı olacak ve aynı zamanda reklamcıların mobil uygulamarının başarısını görmelerini sağlayacak. Pazarlamacılar uygulama sahibi markalara Hesap Kiti kullanmalarını önerdiğinde, markalar uygulamalarının kullanıcı deneyiminin ve etkileşiminin pozitif bir şekilde arttığını görecek, çünkü bu güncelleme sayesinde uygulama kayıt işlemi de kolaylaşacak. V. COPYRİGHT YÖNETİMİ / POLİTİKALARI Facebook, yeni teknolojiler ve politikalar ile entellektüel varlık hakları yönetimine yenilik getirdi. Böylece artık telif hakkı bulunan videolar başka partiler tarafından Facebook ta paylaşıldığında bu hak sahibi tarafından farkedilebilecek, monitör edilecek ve sonrasında aksiyon alınabilecek. Yeni güncelleme video sahibinin Facebook ta telifli içeriğe karşı aksiyon alabilmesini sağlamakla beraber, marka onurunu koruyor ve izleyen herkesin takibini yapıyor. Bu güncelleme Facebook un kullanıcı tarafından üretilen içerik boyutunun YouTube çapında büyüyeceğini öngördüğüne işaret ediyor. Henüz Facebook, telif hakkı sahiplerinin içeriklerinin izinsiz olarak markaya uymayan bir şekilde kullanıldığında para kazanmaları açısından bir adım atmadı.

6 VI. PROFİL İFADE KİTİ Facebook, Pages ve Profil İfade Kiti için Snapchat lensleri ve filtrelerine benzeyen fakat kullanıcı profillerini hedefleyen, içinde profil fotoğrafı çerçevesi gibi yenilikler olan yeni kimlik ifade platformunu duyurdu. Profil fotoğrafı çerçeveleri onaylanmış bazı sayfaların kullanıcılarının yeni profil fotoğrafları yaratabilmeleri için çerçeve yüklemelerini sağlayacak. Profil İfade Kiti aynı zamanda insanların profil videoları üçüncü parti uygulamalar ile tek click üzerinden paylaşmalarını sağlayacak. PAZARLAMACILAR İÇİN BU NE ANLAM İFADE EDİYOR? Facebook bunun doğru markalar tarafından kullanılması konusunda dikkatli olacak, insanlar profillerinin üzerine marka yükleyebilecek. Eğlence sektörü için bu özellikle büyük bir rahatlık sağlayacak (Star Wars, Walking Dead içeren profiller gibi) çünkü kişisel profillerinde markanın da bir dokunuşu olacak. VII. CROSSPOSTED VİDEOLAR & İÇGÖRÜLER Crossposted videolar (farklı platformlarda paylaşılan videolar) bir içerik yönetimi kabiliyetidir ve yayıncıların aynı videoyu farklı paylaşımlar veya sayfalarda tekrar paylaşmasını sağlar. İçgörü güncellemeleri ise yayıncılara aynı videonun farklı kullanımlarındaki performansına tam bir bakış getirir. PAZARLAMACILAR İÇİN BU NE ANLAM İFADE EDİYOR? Fazla video içeriği olan markalar için bu çok önemlidir. Crossposted videolar ve içgörüler pazarlamacılara daha fazla şeffaflık verir ve Facebook üzerinden pazarlamalarının nasıl bir performans gösterdiğini anlamalarına yardımcı olur. Bu YouTube un rolled up video görüntülenmesine benzerdir ve nerede olursa olsun video görüntülenmesini gösterir.

7 PAZARLAMACILAR & FACEBOOK İÇİN BİR SONRAKİ ADIM NEDİR? Facebook, platformu sadece aile ve arkadaşlarınız ile bağlantı kuracağınız bir yer olmaktan çıkarmaya kararlı. Facebook bunu başarmak için orjinal içerik, müşteri hizmetleri ve hatta ticarete büyük yatırımlar yapıyor. Fakat zaten büyük olan kullanıcı tabanını genişletmenin tek yolu platform içine olabildiğince değer sıkıştırmak ve kullanıcıların platformu vazgeçilmez olarak görmelerini sağlamak. Facebook her zaman için tercih edilen bir platform olmak istiyor. Markalar ve pazarlamacılar için bu iyi bir haber çünkü beraberinde birçok fırsatı getiriyor. Live üzerinden daha zengin içeriklerden yayıncılarla markalı içerik ortaklıklarına ve profil ifadelerine kadar ölçülebilir marka deneyimleri yaratmak için bir fırsat oluşuyor. Böylece içerik, hedeflediği kitlenin kayıt yaptırma ve satın alma olasılığını artırıyor. SOSYALDEN DAHA FAZLA Bütün bunlar Facebook un pazarlamacılar ve markalar için en sofistike dijital platform olmasını güçlendiriyor. Facebook un 10 yıllık planı kendilerini en azından marka ve medya açısından sadece bir sosyal network olarak görmediklerini gösteriyor. Tam olarak dijital deneyim noktası oluyorlar. Eğlence, Ticaret ve Bilgi bir araya geliyor ve Facebook u tüketicinin online olarak istediği her şeyi sağlayan vazgeçilemez bir portal haline getiriyor. Bu aslında 90 ların sonundan beri AOL, Yahoo ve sonrasında da Google ın hayal ettiği bir şeydi ve Facebook tam olarak da bu hayali gerçekleştirme yolunda. EK KAYNAKLAR: Facebook AdAge on Marketers & Messenger Updates Fast Co.& Chatbots Daha fazla bilgi için: eda.onsel@mecglobal.com pelin.yalin@mecglobal.com

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık?

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Bu pazarlamacılar, sosyal medya 'uzmanları' ve PR uzmanlarının her gün konuştuğu konu; Sosyal medyanın geleceği nasıl gözüküyor? 1. Geleneksel medya,

Detaylı

Dijital Voltaj. Aralık 2017

Dijital Voltaj. Aralık 2017 Dijital Voltaj Aralık 2017 2017 de dijital platformlarda en çok arananlar Kaynak:http://www.haberturk.com/google-da-2017-yilinda-en-cok-arananlar-listesi-belli-oldu-1753263-ekonomi Facebook tan kullanıcıları

Detaylı

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil RTB Harcamaları %459 Artış Gösterdi emarketer tahminlerine göre RTB harcamaları (tüm reklam çeşitleri dahil) 2018 yılında toplamda $12 milyar a ulaşacak.

Detaylı

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik.

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital Pazarlamada 2016 Trendleri 2017 ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital pazarlamanın 2016 daki trendlerini sizler için bir araya getirdik. Böylece

Detaylı

SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN

SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN Social Ads Social ads mevcut müşterilerinizi facebook

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

DR. RAMAZAN DEMİR TÜRK TELEKOM 9 MART 2010 CONRAD HOTEL

DR. RAMAZAN DEMİR TÜRK TELEKOM 9 MART 2010 CONRAD HOTEL DR. RAMAZAN DEMİR TÜRK TELEKOM 9 MART 2010 CONRAD HOTEL Yeni bir dünyaya doğru 1 Milyar İnternet kullanıcısı 2 Milyar Web sayfası 2.6 Milyar Cep telefonu 3 Milyar Web araması 500 Milyar Gigabayte dijital

Detaylı

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor Yayınlanan Mayıs ayı 2016 Konular Video Reklâm HP artık dijital video ile tek bir platform üzerinden tüm Y kuşağı kitlesine ulaşabiliyor.

Detaylı

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir?

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? Yazar Peter Lewis Yayınlanan Ağustos 2016 Konular Hareketli Perakende Tüketim maddeleri İşaretçi teknolojisi, cihazları daha faydalı hale

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI Sosyal Medya Kanallarımız Günlük olarak milyonlarca insan tarafından kullanan tüm sosyal medya ortamlarında HEM BİLGİSAYAR HEM DE MOBİL CİHAZLARDA en sık kullanılan

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi Enes Usta Enes Usta enesusta.com.tr twitter.com/enesustacom instagram.com/enesustacomtr instagram.com/enesustadiyorki facebook.com/enesustablog facebook.com/enesustacomtr

Detaylı

Video Reklamcılığında, Daha Uzun Videolar Daha Güçlü Videolar mıdır?

Video Reklamcılığında, Daha Uzun Videolar Daha Güçlü Videolar mıdır? Video Reklamcılığında, Daha Uzun Videolar Daha Güçlü Videolar mıdır? Yayınlanan Aralık 2015 Konular Video Çekirdek kitlenizde kaç oyun meraklısı olduğunu biliyor musunuz? MediaVest te Grup Kıdemli Başkan

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

İşletmeniz için en etkili tanıtım aracıdır. Düşük maaliyetli ve yüksek kalitelidir.

İşletmeniz için en etkili tanıtım aracıdır. Düşük maaliyetli ve yüksek kalitelidir. İşletmeniz için en etkili tanıtım aracıdır. Düşük maaliyetli ve yüksek kalitelidir. Street View, Tarayıcı, Google Haritalar, Google+ gibi tüm diğer Google servisleriyle entegredir. Erişiminizi genişletir

Detaylı

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler 60+ deneyimli çalışan 2.000+ yerel & küresel müşteri 6 ofis SmartMessage Marketing Platform Müşterilerinize ulaştığınız dijital kanallardan maksimum fayda almanızı

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ Mobil pazarlama nedir? Mobil pazarlama, tüke4cide sa7n alma isteği yaratma amacıyla, mobil mecra üzerinden ve/ veya mobil ürünler kullanılarak yapılan faaliyetler olarak tanımlanmaktadır. Bir başka ifadeyle;

Detaylı

Ben. https://www.linkedin.com/in/halilsoyler

Ben. https://www.linkedin.com/in/halilsoyler Facebook Reklamları Ben https://www.linkedin.com/in/halilsoyler Markalar Facebook Bitti Mi? Hayır. Facebook kullanıcılarının %92 si birbirlerine «4 degrees of seperation» ile bağlı. 1.320.000.000 aylık

Detaylı

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ Kurumunuzu veya markalarınızdan birini tanıtmak, farkınızı

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular.

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular. Euro-DMC Kimdir? Enerjisini başarılı olmanın verdiği hazdan ve eğlenerek çalışabilmesinden alan Euro/DMC ekibi, müşterilerine sağladığı esnek çözümler, keskin hedefler ve hedef kitleyi markayla bütünleştirebilme

Detaylı

SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ

SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ SEOPSİ Sosyal medya hesaplarının, doğru ve etkin kullanımı Sosyal medya, son zamanlarda öne çıkan bir araç olarak önümüzde durmaktadır. Peki, kurumsal anlamda sosyal medyanın

Detaylı

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın.

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Satışlarınızı ve müşteri bağlılığını, reklam yatırımlarına oranla en yüksek seviyeye çıkarmak için pazarlama teknolojileri geliştiriyoruz. Amacımız,

Detaylı

EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN

EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN Emarsys CRM Ads Pazarlama stratejinize veri destekli, akıllı reklamlarla güç katın Kendi kişi verilerinizi kullanarak

Detaylı

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu Etkinlik Yönet Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu 02 Etkinlik Yönet Etkinlik Uygulamanız da Etkinliğiniz kadar özel olsun Etkinlik Yönet ile etkinliğinizin mobil uygulamasını

Detaylı

10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Apple dan Bitcoin Açılımı Apple, App Store kılavuzunda yenilemeye giderek sanal para birimlerini kabul edebileceğini belirtti. TechCrunch un farkettiği yenilikte

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

Sosyal Medya Reklamcılığının El Kitabı

Sosyal Medya Reklamcılığının El Kitabı Sosyal Medya Reklamcılığının El Kitabı Bu rehber size ne kazandıracak? Facebook & Instagram reklam hesaplarınızın yönetimi için AdresGezgini ile çalışmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Reklam

Detaylı

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi?

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? http://mobile.sherpa.com.tr info@sherpa.com.tr Mobil Büyüyor Mobil uygulamalar dünya tarihinin en hızlı büyüyen endüstrisidir 2014 yılı sonuna kadar mobil

Detaylı

Dijital Dönüşüm Partneriniz

Dijital Dönüşüm Partneriniz Dijital Dönüşüm Partneriniz GOOGLE ARAMA REKLAMLARI Geleneksel reklamlar reklamınızı bir konumun geneline iletir. Google Arama Reklamları zaten sizin ürün veya hizmetlerinizi arayan kişileri, yani halihazırda

Detaylı

Pazarlamacıların 2017 de Sorması Gereken 5 Soru

Pazarlamacıların 2017 de Sorması Gereken 5 Soru Pazarlamacıların 2017 de Sorması Gereken 5 Soru Yazan: Justin Joy, Natalie Zmuda, Yayınlanma tarihi: Aralık 2016 Sephora, Starcom ve Carat gibi şirketlerde çalışan birçok pazarlama ve ajans yöneticisine,

Detaylı

L Oréal in Dijital Dönüşümü

L Oréal in Dijital Dönüşümü L Oréal in Dijital Dönüşümü Yazan: Marie Gulin-Merle Yayınlanma tarihi: Nisan 2017 Konular Reklamcılık, Perakende, Mobil, Önemli Anlar Dijital dünyada, özellikle de mobil platformda tüketicilere gitgide

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları DIGINEWS 2015 Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları Anlık İleti Uygulamaları Anlık mesajlaşma, internet üzerinden gerçek zamanlı olarak ileti transferi sağlayan bir online mesajlaşma şeklidir. Mart

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

SOSYAL MEDYADA (E) TİCARET. Ekim, 2015

SOSYAL MEDYADA (E) TİCARET. Ekim, 2015 SOSYAL MEDYADA (E) TİCARET Ekim, 2015 SOSYAL DÜNYAYA GENEL BAKIŞ Günden güne sosyal medya, bireylerin günlük rutininin bir parçası haline gelmekte ve bu bütünleşme yalnızca boş vakitleri değerlendirmek

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain Video Reklamlar «Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain 1 2 3 4 Türkiye deki Arama Türkiye Pazarında Arama Hacmi Türkiye de Beyazperde Nerede? Rakip Analizi, Yıllık Analiz YouTube

Detaylı

ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK

ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK www.globaxsoft.com 28.10.2016 1 www.advancity.com.tr HAKKIMIZDA 1999 dan bu yana faaliyet gösteren Advancity uzaktan eğitim ve yazılım çözümleri sunmaktadır. Ofislerimiz:

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

MET-AY BİLİŞİM. w w w.met-aybilisim.com

MET-AY BİLİŞİM. w w w.met-aybilisim.com MET-AY BİLİŞİM T a s a r ı m M E T-AY BİL İŞ İM TASARI M YA ZI LI M LTD.Ş Tİ. Turan Gün eş B ul va r ı 5 1 0. S ok. N o : 2 / 8 Yıld ı zevl er / A NK A R A v e Y a z ı l ı m w w w.met-aybilisim.com bilgi@met-aybilisim.com

Detaylı

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com : @irmakhandan What s yours? Bulunduğumuz çağın ekosisteminin özünde «paylaşmak» ve «konuşmak» yer alıyor. TÜKETİCİ HİKAYELERİ HİKAYELERİN GÜCÜ NEREDEN GELİYOR? EĞLENCELİ

Detaylı

DİJİTAL & SOSYAL MEDYA NIN GELENEKSEL MEDYA YA GÖRE AVANTAJLARI

DİJİTAL & SOSYAL MEDYA NIN GELENEKSEL MEDYA YA GÖRE AVANTAJLARI Düzen Değişti HAMİNNE DİJİTAL MEDYA & SOSYAL AĞ PAZARLAMA Haminne, dijital medya ve sosyal ağlar üzerinde; lokal ve ulusal pazarlama çözümleri üreten, şehir hedefli yayın ve yayıncıları ile yüz binlerce

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

TrueView ile Video için Google AdWords.

TrueView ile Video için Google AdWords. TrueView ile Video için Google AdWords. Reklam videonuzu izleyen kişilerş için ödeme yapın. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi video sitesi #2 En büyük arama motoru (Google'dan sonra) #3 En büyük

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

Quatro Dijital. D.E.S.H. Digital Excellence of Service and Hopitality bir Quatro Dijital markasıdır.

Quatro Dijital. D.E.S.H. Digital Excellence of Service and Hopitality bir Quatro Dijital markasıdır. Quatro Dijital DESH Nedir? D.E.S.H. yani Digital Exclence of Service and Hospitality hizmet veren kurumların, dil farklılıklarını ortadan kaldırarak hizmetlerini daha kolay ve teknolojik bir şekilde sunabilmelerini

Detaylı

www.campaignwall.com

www.campaignwall.com #Hashtag li kampanyalar ve etkinlikler için her türlü iç/dış ekranda kullanılabilen; Tweet leri, Insagram / Facebook Post larını izleme, sayma, gereğinde filtreleme, yönetme ve infografikle raporlama sistemidir.

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medya Uzmanlığı - Müfredat // Ders Saati: 48 Saat Orhan Akkuş - Sosyal Beyin 23 Ocak 2015 Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medyada Uzmanı Nedir? Ne İş yapar? Ders Saati ( 2 Saat) Giriş

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

Mobil Sayfa Hızlarının Karşılaştırıldığı Yeni Sektör Testlerine Göre Hızınızı Değerlendirin

Mobil Sayfa Hızlarının Karşılaştırıldığı Yeni Sektör Testlerine Göre Hızınızı Değerlendirin Mobil Sayfa Hızlarının Karşılaştırıldığı Yeni Sektör Testlerine Göre Hızınızı Değerlendirin Yayınlanma tarihi: Şubat 2017 Konular Mobil, Ölçüm Tüketicilerin beklentileri her zamankinden daha yüksek. Bu

Detaylı

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri Sanal Santral A.Ş. Çözümleri o Sanal Santral o Çağrı Merkezi Hizmetleri o Ses & Faks o Numara Taşıma & Numara Tahsis o Toplu SMS o Pi Plaformu (Programlanabilir IVR) o Yazılım Entegrasyonları & API Desteği

Detaylı

Konu: Bilgi Paylaşım Araçları. Aydın MUTLU İstanbul

Konu: Bilgi Paylaşım Araçları. Aydın MUTLU İstanbul Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 6.Sınıf Konu: Bilgi Paylaşım Araçları 8.-14.Hafta Aydın MUTLU 2016 - İstanbul 1- İŞBİRLİKLİ YAZARLIK İçeriğinin kullanıcıların katkılarıyla oluşturulduğu bilgi paylaşım

Detaylı

Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz?

Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz? Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz? Günümüzde tüketiciler ihtiyaç duydukları ya da istedikleri bir şey olduğunda refleks olarak Yayınlandı Nisan 2015 telefonlarına uzanıyor.

Detaylı

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız;

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız; Değerli İş Ortağımız; Mahallem Nedir? Sipariş vermenin geleneksel ve en yalın halinden yola çıkarak, sizlere daha fazla müşteri ve ciroyu daha az riskle oluşturabileceğiniz, yaptığınız ticaretin gelişen

Detaylı

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET n11.com Müşteri n11.com, Mart 2013'te Türk Doğuş Grubu ile Güney Kore'li SK Grubu

Detaylı

Web 2.0 ve E-Pazarlama

Web 2.0 ve E-Pazarlama Web 2.0 ve E-Pazarlama Yaşar Tonta, Orçun Madran ve Umut Al tonta@hacettepe.edu.tr omadran@baskent.edu.tr umutal@hacettepe.edu.tr -1 Pazarlamanın Hedefleri Kaliteli hizmet Süreklilik Güven Müşteri memnuniyeti

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

SANAL GERÇEKLİK. Reklamcılık için ne ifade ediyor? Kaynak: thinkwithgoogle

SANAL GERÇEKLİK. Reklamcılık için ne ifade ediyor? Kaynak: thinkwithgoogle SANAL GERÇEKLİK Reklamcılık için ne ifade ediyor? Kaynak: thinkwithgoogle Sanal gerçeklik içeren bir gelecek reklamcılık, yaratıcılık ve hikaye anlatıcılığı için ne anlama geliyor? Sanal gerçekliğe olan

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı 2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı sağlayan cihazların daha iyi, hızlı ve ucuz modellerle

Detaylı

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi EĞİTMEN : Eren GÖKYER 2018 Türkiye İnternet Kullanım ve Sosyal Medya İstatistikleri We Are Social 2018 Türkiye araştırma sonuçları Dünyanın en yüksek internet hızına sahip

Detaylı

Yeni Nesil Mobil Deneyimleri Şekillendiren Tüketici Davranışları

Yeni Nesil Mobil Deneyimleri Şekillendiren Tüketici Davranışları Yeni Nesil Mobil Deneyimleri Şekillendiren Tüketici Davranışları Yazar Jason Spero Yayınlanma tarihi: Mayıs 2017 Konular: Mobil, Deneyim ve Tasarım İnsanların beklediği ve pazarlamacıların sunabildiği

Detaylı

WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA

WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA 1 Giriş Bu bölümümde günümüzde en çok kullanılan Web araçları tanıtılacak ve anlatılacaktır.bunların eğitimde, özellikle uzaktan eğitimde nasıl kullanıldığından

Detaylı

ÖRNEK OLAY. L Oréal Canada

ÖRNEK OLAY. L Oréal Canada ÖRNEK OLAY L Oréal Kanada DoubleClick Bid Manager ve Google Analytics Premium ile Programlı Satın Almanın Güzelliğini Görüyor L Oréal Kanada, DoubleClick Bid Manager ve Google Analytics Premium ile Programlı

Detaylı

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Yazan: Kate Stanford Yayınlanma tarihi: Eylül 2016 Konular Reklamcılık Yayın içi video Reklam Öğesi Tüketiciler, tüm cihazlarının

Detaylı

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir. GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden faaliyete geçmiş ve Ekim 2011 Ağustos

Detaylı

SosyoKopter SosyoKopter

SosyoKopter SosyoKopter SosyoKopter olarak kullandığımız uzaktan kumandalı yüksek teknolojili insansız hava araçları ile istenilen fotoğraf ve videoyu yüksek çözünürlük ile tamamen SosyoKopter ekibi tarafından geliştirilen yazılımlar

Detaylı

Hootsuite Tanıtım Sunumu. Hoşgeldiniz

Hootsuite Tanıtım Sunumu. Hoşgeldiniz Hootsuite Tanıtım Sunumu Hoşgeldiniz Hootsuite Nedir? Hootsuite, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya yönetim platformudur Hootsuite ile tüm sosyal medya hesaplarınızı tek bir merkezden kolayca yönetebilirsiniz

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam br ngo ÖZGÜR KAMU br ngo ÖZGÜR KAMU HAKKIMIZDA Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne kavuştu. Fatura korkusu ve mesafe sınırı olmadan dünyanın bir ucundan başka bir

Detaylı

Dijital Voltaj. Ocak 2018

Dijital Voltaj. Ocak 2018 Dijital Voltaj Ocak 2018 2017 yılında Twitter Türkiye de en çok konuşulan başlıklar 2017 yılında Türkiye de en çok Beşiktaş konuşulurken en çok bahsi geçirilen hesap 11.7 milyon takipçiye sahip olan Cumhurbaşkanı

Detaylı

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Birbirleriyle karıştırılan terimleri düşününce akla ilk olarak multichannel ve omnichannel pazarlama geliyor. Omnichannel ve multichannel

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

ItsMeeApp. 360 Network. Girişimci Günü Sunumu

ItsMeeApp. 360 Network. Girişimci Günü Sunumu ItsMeeApp 360 Network Girişimci Günü Sunumu 18.10.2017 Özgür OLGUN +905343330694 Linkedin/ozgurolgun93 ozgurolgun93@i tsmeeapp.com ozgurolgun93@gmail.com Biz kimiz? Networking İnsanlar diğer insanlarla

Detaylı

EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA) Sosyal Eğitim Platformu. Hazırlayan Caner YACAN

EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA) Sosyal Eğitim Platformu. Hazırlayan Caner YACAN EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA) Sosyal Eğitim Platformu Hazırlayan Caner YACAN Değineceklerimiz: EBA Nedir? EBA nın Amacı Nedir? EBA yı Önemli Kılan Özellikleri Nelerdir? Niçin EBA yı Kullanmalıyız? EBA da Neler

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

Webrazzi Etkinlikler '19

Webrazzi Etkinlikler '19 Webrazzi Etkinlikler '19 2006 yılının Ağustos ayında Arda Kutsal tarafından kurulan Webrazzi, internet alanında Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri inceleyerek analiz eden Türkiye nin lider medyasıdır. Sektöre

Detaylı

Dijital Dünyadan Haberler

Dijital Dünyadan Haberler Dijital Dünyadan Haberler Instagram webde 2 yeni özellikle karşımızda Instagram yeni getireceği özellikle mobil web versiyonuna hikaye paylaşımını getiriyor. Burada artırılmış gerçeklik maskelerini kullanmak

Detaylı

SOSYAL MEDYA. Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya Araçları Nelerdir? Sosyal Medyayı Kullanırken Dikkat Etmemiz Gereken Kurallar Nelerdir?

SOSYAL MEDYA. Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya Araçları Nelerdir? Sosyal Medyayı Kullanırken Dikkat Etmemiz Gereken Kurallar Nelerdir? SOSYAL MEDYA Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya Araçları Nelerdir? Sosyal Medyayı Kullanırken Dikkat Etmemiz Gereken Kurallar Nelerdir? Sosyal Medya Nedir? Sosyal medya, kişilerin internet üzerinden birbiriyle

Detaylı

REKLAM ve SPONSORLUK

REKLAM ve SPONSORLUK REKLAM ve SPONSORLUK Supervitrin.com, markanızı geniş kitlelere ulaştırmanın en garanti yollarından biridir. Emlaktan otomobile, giyimden bilgisayara kadar binlerce alt kategoriye sahip olan supervitrin.com,

Detaylı

NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES

NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES 1 DOĞRUDAN SATIŞ; ORJİNAL SOSYAL AĞ OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLİR İş modelimiz yüz yüze satış temeline dayanmaktadır sözlü olarak, ağızdan ağıza

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

ARAS KARGO SOSYAL MEDYA KILAVUZU

ARAS KARGO SOSYAL MEDYA KILAVUZU ARAS KARGO SOSYAL MEDYA KILAVUZU DİJİTAL DÖNÜŞÜM SÜRECİNDE DİJİTAL İLETİŞİM KILAVUZUN AMACI DİJİTAL MANİFESTOMUZ SOSYAL MEDYA İLKELERİMİZ 1. Dinleyin 2. Gizliliğe Önem Verin 3. Bizi Destekleyin 4. İnsana

Detaylı

Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu

Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu DİKKAT LÜTFEN ERİŞİM İÇİN DUYURU METNİNDEKİ ADRESİ KOPYALAYIN 1. DİJİTAL SİSTEM İÇERİSİNDE İSTENİLEN KAYNAĞIN AKTİF DURUMA GETİRİLMESİ VE AÇILMASI A. Önemli

Detaylı

E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l. Ali AŞCI

E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l. Ali AŞCI E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l Evimde Sağlık! Ali AŞCI 1 Şirkete Genel Bakış Evimde Sağlık Aracılık Hizmetleri San. ve Tic Ltd. Şti. Çalışanlarımız, müşterilerimiz ve diğer

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

Sosyal Ağlar ve Pazarlama

Sosyal Ağlar ve Pazarlama Sosyal Ağlar ve Pazarlama Umut Al umutal@hacettepe.edu.tr BBY 401, 17 Aralık 2013-1 Pazarlamanın Hedefleri Kaliteli hizmet Süreklilik Güven Müşteri memnuniyeti Pazar payını korumak/artırmak Bağlılığı artırmak

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

YouTube Türkiye Verileri

YouTube Türkiye Verileri YouTube REKLAMLARI YouTube Türkiye Verileri Aralık 2013 verilerine göre; Türkiye de YouTube tekil kullanıcı sayısı 24.9 milyon kişi İzlenen video sayısı 3,5 milyar video İzleyici başına video 142,4 adet

Detaylı

DİJİTAL REKLAMCILIK. ŞEFFAFLIK, KONTROL, RIZA Mart Teknik standartlar Geliştirilmektedir ve değişebilir

DİJİTAL REKLAMCILIK. ŞEFFAFLIK, KONTROL, RIZA Mart Teknik standartlar Geliştirilmektedir ve değişebilir DİJİTAL REKLAMCILIK ŞEFFAFLIK, KONTROL, RIZA Mart 2018 Teknik standartlar Geliştirilmektedir ve değişebilir Gündem Konu: AB Düzenleyici Zorluklar Çözüm Yolları Kapalı Ekosistem Bağımsız ve esnek bir ekosistem

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

Adım Adım Kılavuzu. 1. Adım. 2. Adım. 3. Adım. 4. Adım. 5. Adım. 6. Adım

Adım Adım Kılavuzu. 1. Adım. 2. Adım. 3. Adım. 4. Adım. 5. Adım. 6. Adım Adım Adım Kılavuzu 1. Adım Teknik hataların giderilmesi 2. Adım Server, IP ve Google Kayıt optimizasyonu 3. Adım İçerik Pazarlama ve itibar yönetimi 4. Adım Sosyal Medya Planlama 5. Adım Performans Değerlendirme

Detaylı

Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Lokasyon Genel Teklifi

Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Lokasyon Genel Teklifi Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Genel Teklifi 26 Ocak 2015 Mobil Pazarlama Mobil cihaz aracılığı ile herhangi bir ağ üzerinden karşılıklı olarak kullanıcılarla iletişime geçildiği uygulamaların

Detaylı