SIKÇA SORULAN SORULAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SIKÇA SORULAN SORULAR"

Transkript

1 SIKÇA SORULAN SORULAR Sıkça Sorulan Sorular 1- BioBellinda Marketing Organizasyon a nasıl Üye olunur? Şartları nelerdir? BioBellinda Marketing Organizasyon a menajeriniz aracılığıyla ön kaydınız yapılarak Aday Üye olunur. Aday Üyeye üye numarası ve şifresi gönderilerek bireysel şubeye giriş yetkisi verilir. Aday Üye internet şubesi aracılığı ile sistemimizi tanıma fırsatı bulur, bireysel şubesinden üyelik seçeneklerinden birini tercih ederek ilk siparişini verir ve Asil Üye olur. 2- BioBellinda Marketing Organizasyon da Asil Üye nasıl olunur? Şartları nelerdir? Kişinin Ön kaydı yapıldıktan sonra 3 ay içinde Business Üyelik, Gold Üyelik yada Ekonomik Üyelik seçeneklerinden birini tercih ederek ilk siparişini vermesi gerekir. Sipariş vermeyen Aday Üyenin kaydı silinecektir. Aday Üye Asil Üye olmadan üye yapamaz. 3- Aday Üyenin Üyelik Süreci Nasıldır? 1. Menajerin Aday Üyesinin ön kaydını bireysel şubesinden girmesi 2. Kimlik fotokopisinin Menajer tarafından sisteme yüklenmesi 3. Üyelik seçeneklerinden birinin seçilerek, siparişin verilmesi 4. Siparişin oluşmasıyla Aday Üyeye onay kodunun gitmesi 5. Onay kodunun menajer tarafından sisteme girilmesi 6. Siparişlerin teslim alınması 7. Ekonomik Üyelik seçeneğiyle verilen sipariş bedelinin 30 gün içinde ödenmesi

2 4- BioBellinda Marketing Organizasyon da Business Üyelik nedir? Şartları nelerdir? Minimum 60 puan değerinde istenilen ürünlerin seçilerek sipariş verilmesiyle Business Üyelik gerçekleştirilmiş olur. Business Üyelik siparişinin karşılığında kazanılacak hediyeler özeldir. Ayrıca Business Üyelikle başlayan üyelerimiz için özel içerikli materyal paketimiz siparişiyle birlikte gönderilir. Business Üyelikle verilen siparişin ödemesi Havale, Eft veya Kredi kartı ile peşin olarak ödenmesi gerekir. 5- BioBellinda Marketing Organizasyon da Gold Üyelik nedir? Şartları nelerdir? Minimum 42 puan değerinde istenilen ürünlerin seçilerek sipariş verilmesiyle Gold Üyelik gerçekleştirilmiş olur. Gold üyelik siparişinin karşılığında verilecek hediyeler özeldir. Ayrıca Gold Üyelikle başlayan üyelerimiz için özel içerikli materyal paketimiz siparişiyle birlikte gönderilir. Gold Üyelikle verilen siparişin ödemesi Havale, Eft veya Kredi Kartı ile peşin olarak ödenmesi gerekir. 6- BioBellinda Marketing Organizasyon da Ekonomik Üyelik nedir? Şartları nelerdir? Ekonomik Üyelik %3 - %24 arası menajerlere verilen ücretsiz üye hakkıdır. Menajerin bir önceki ay geldiği performans seviyesine göre sayfasına tanımlanır. Minimum 42 PD maksimum 75 puan değerinde istenilen ürünlerin seçilerek sipariş verilmesiyle Ekonomik Üyelik gerçekleştirilmiş olur. Ekonomik Üyelikle verilen siparişin ödemesi 30 gün vadelidir. 7- BioBellinda Marketing Organizasyon da yeni Üye ilk siparişini nasıl verebilir? Yeni üyenin ilk siparişi iki şekilde verilebilir. Kendisi üye numarası ve şifresiyle bireysel şubesinden ya da menajeri kendi bireysel şubesinden üyesi yerine sipariş verebilir. Sipariş menajeri tarafından girildiğinde üyeye onay kodu gönderilir. Bu kodun girilmesiyle sipariş onaylanmış olur. 8- BioBellinda Marketing Organizasyon da grup priminden yararlanabilmek için en az kaç üyemiz olması gerekir? BioBellinda Marketing Organizasyon da grup priminden yararlanabilmek için en az 2 yatay üyeniz olması gerekmektedir. 9- BioBellinda Marketing Organizasyon da aktiflik şartı nedir? Her ay yapılması zorunlumudur? Aktiflik şartı üyenin prim kazanabilmesi için üyeliğini aktif hale getirmesidir. Kısaca ay içerisinde yapması gereken minimum sipariş tutarıdır. BioBellinda aktiflik şartı 42 puan değeridir. Aktiflik şartı zorunlu değildir ancak kişi o ayki priminden yararlanmak isterse aktif olması gerekir. 10- BioBellinda Marketing Organizasyon da Büyüme Primi nedir? Hangi üyeler için geçerlidir? Menajerin yeni üyesinin ilk sipariş tutarı üzerinden kazandığı % 7 Büyüme Primidir. Prim yeni üyenin menajerine aittir.

3 11- BioBellinda Marketing Organizasyon da Gelişim Primi nedir? Kim kazanır? Menajer pasif üyesinden sipariş aldığında sipariş tutarı üzerinden gelişim primi kazanır. Gelişim Primi 2 şekildedir ile 180 gün arası sipariş vermemiş pasif üyenin menajeri bu üyesinden sipariş almasıyla %2, gün ve üzeri sipariş vermeyen pasif üyesinden sipariş alan menajer ise %3 gelişim primi kazanır. Gelişim Primini siparişi bireysel şubesinden giren menajer kazanacaktır. 12- BioBellinda Marketing Organizasyon da Pasif Üye kimdir? Üye siparişini verip ödemesini yaptıktan sonra en az 91 gün yeni bir sipariş vermediğinde Pasif Üye sayılır. 13- BioBellinda Marketing Organizasyon da Onay Kodu nedir? Onay kodu 2 farklı işlemde gerekli olur. 1. Menajer Aday Üyesinin kaydını girdiğinde, 2. Menajer üyesi adına girmiş olduğu siparişlerde, üyeye SMS yolu ile gönderilen onay kodu menajer tarafından sisteme girildiğinde sipariş onay koduyla kesinlik kazanır. 14- Aynı ay içinde, Ekonomik Üyelik seçeneği ile üye yaptığımda, üyem kendi ödemesini yapmadan yeni üye kaydı yapılabilir mi? Üye Business ve Gold üyelik seçeneği ile kaydı her zaman yapabilir. Ekonomik üyelik seçeneğinde aynı ay içindeki bakiye durumu üye yapmasına engel değildir. 15- Aday Üyenin evraklarını üyeliği açan menajer mi tamamlayacak aradaki menajerler de sistemden evrak tamamlama yapabilecekler mi? Aday üye aday üyelik seçildiğinde üyenin evraklarının girilmesi zorunluluğu yoktur. Aday Üyeye üye no ve şifresi SMS ile gönderilir. Aday Üye bireysel şubesinden kimlik fotokopisini yükleyerek, e- üyelik formunu okudum onaylıyorum kısmını işaretlemelidir. 16- Aday Üyenin ıslak imzalı Üyelik Sözleşmesine gerek kalmadı mı? Aday üye kaydını oluşturabilmek için e- üyelik formunu bireysel şubenizden onayladıktan sonra imzalı forma gerek kalmayacaktır. 17- Menajer ücretsiz üye hakkını 8. derinde kullanmak istediğinde o kolun tamamının borçsuz mu olması gerekiyor? Ekonomik Üyelik Hakkının kullanılacağı üyenin kaçıncı derinde olduğunun bir önemi yoktur. Sadece Ücretsiz Üyelik Hakkını verecek ve kullanacak olan Üyelerin borçsuz olması gereklidir.

4 18- Ekonomik Üyelik seçeneği haklarını çapraz ekip kullanabiliyor mu? Ekonomik Üyelik Hakları sadece bağlı olduğu Yatay ve Dikey gruplarda kullanılabilmektedir. 19- Hangi durumda Ekonomik Üyelik hakkından yararlanılamaz? Vadesi geçmiş borcunuz olduğunda ve bir önceki ay en az %3 performans seviyesine ulaşmadığınızda Ekonomik Üyelik hakkı hak edilmeyecektir. 20- %24 seviyesinde Yakut Menajerim. 15 Ücretsiz Üyelik Hakkımı alt ekibime kullanacağım. Üye yapacağım Menajerimin borcu var, bu durumda o Menajerime Ücretsiz Üyelik Hakkımı verebiliyor muyum? Ücretsiz Üyelik açılabilmesi için, hakkı veren ve kullanan Menajerin borçsuz olması gerekmektedir. Bu durumda borçlu Menajer bu haktan yararlanamamaktadır. Borçlu Menajer Business ya da Gold seçenekten üye kaydı açabilmektedir. 21- Ücretsiz Üye hakkını kullanacak menajerin 65 Kriteri var mıdır? Hayır, 65 Kriteri bulunmamaktadır. 22- Altı aydır sipariş vermeyen pasif üyenin siparişinden kimler kazanç elde eder? Aradaki Menajerler de kazanç elde ediyor mu? Gelişim Primini direkt siparişi giren Menajer kazanacaktır. Alınan sipariş aradaki tüm Menajerlerin Grup Puanına yansıyacaktır. 23- Yataya yapılan yeni Üye ile Aktif olunuyor mu? Business, Gold ve Ekonomik Üyelik seçeneklerinin tümünde yapmış olduğunuz yeni üyeler ile aktif olunmayacaktır. Yeni üyenin ilk siparişi grup cironuza yansıyacaktır. 24- BioBellinda Marketing Organizasyon da nasıl sipariş verilir? Web sitemizden üye numaranızı ve şifrenizi kullanarak, Kişisel siparişinizi, müşteri hizmetlerimizi arayarak (Tel: pbx - Ücretsiz Danışma Hattı: ) Menajer üyesinin siparişini bireysel şubesinden girebilir. 25- BioBellinda Marketing Organizasyon da kargo ücreti var mı? BioBellinda Marketing Organizasyon da vermiş olduğunuz siparişler en az 42 puan değerinde ise kargo bedeli yoktur. 42 PD altında sipariş verildiğinde kargo bedeli Üyeye aittir. 26- BioBellinda Marketing Organizasyon un sipariş limiti nedir? BioBellinda Marketing Organizasyon un sipariş limiti maksimum ön ödemesiz 75 puan değeri olup, Üye sipariş tutarını ödedikten sonra tekrar sipariş verme hakkına sahiptir.

5 27- BioBellinda Marketing Organizasyon a vermiş olduğumuz siparişleri farklı bir adrese yönlendirebiliyor muyuz? BioBellinda Marketing Organizasyon a verilen her sipariş kişinin isteğine göre istenilen adrese yönlendirme yapılabilir. 28- BioBellinda Marketing Organizasyon a sipariş verilen ürünler kaç gün içerisinde teslim edilir? BioBellinda Marketing Organizasyon da sipariş verilen ürünler, en geç 3 iş günü içerisinde üyelerimize teslim edilmektedir. 29- BioBellinda Marketing Organizasyon dan gelen ürünler eksik ve hasarlı ise ne yapılmalıdır? BioBellinda Marketing Organizasyon dan gelen ürünleriniz eksik ve hasarlı ise getiren kargoyla kolinizi içerisindeki ürünlerin tamamı ile şirketimize geri göndermeniz ve müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirmeniz gerekmektedir. Bunun sonucunda ise en geç 3 iş günü içerisinde koliniz istediğiniz şekilde tekrar elinize ulaşacaktır. 30- BioBellinda Marketing Organizasyon da ürün değişikliği ve iade yapılıyor mu? BioBellinda Marketing Organizasyon da ürün değişikliği ve iade Ürün Tatmin Garantisinde belirtilen şartlar dahilinde yapılmaktadır. 31- BioBellinda Marketing Organizasyon hangi kargo ile çalışmaktadır? BioBellinda Marketing Organizasyon normal gönderimlerde Aras Kargo ile; kapıda ödeme seçeneğinde MNG Kargo (kapıda kredi kartıyla ödeme) ve PTT Kargo (kapıda peşin ödeme) ile çalışmaktadır. 32- BioBellinda Marketing Organizasyon un çalışma saatleri nelerdir? BioBellinda Marketing Organizasyon Hafta içi Cumartesi Günü ise saatleri arasında hizmet vermektedir. Bunun dışında İnternet Şubemiz sayesinde 7/24 sipariş verebilir, tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 33- Prim ödemeleri hesabınıza nasıl yatırılır? Kazanılan brüt puan üzerinden yasal kesintiler (stopaj vergisi) uygulanır. Kalan puanlarınız 4 TL ile çarpılarak hesabınıza yatırılır. (1 puanın karşılığı 4 TL dir) 34- BioBellinda Marketing Organizasyon hangi belgelere sahiptir? ISO GMP(ISO 22716)- ISO OHSAS 18001:2007 MARKA PATENTİ- TSE HELAL SERTİFİKASI belgelerine sahiptir.

6 35- Tüm ürünler için genel olarak nasıl bir kullanma metodu izlemeliyiz? BioBellinda temizlik ürünlerimizi daha iyi sonuç alabilmek için sıcak su ile farklı deterjanların kalıntılarının bulunmadığı temiz sünger ve mikrofiber temizlik bezleri ile kullanmalısınız. Kullanım talimatı ve ölçülendirmeye dikkat etmelisiniz. 36- Doğrudan satış sisteminin diğer satış sistemlerine göre avantajları nelerdir? Network pazarlama olarak da adlandırılan doğrudan satış sisteminin en büyük avantajı kişilerin kendi işlerinin sahibi olmasıdır. Bunun yanı sıra kendi kazanç limitlerini kendilerinin belirlemesidir. Ayrıca geleneksel satış faaliyetlerinde ürün üreticiden tüketiciye ulaşana kadar birçok evreden geçmek zorundadır. Üretilen bir ürünün fiyatı araya ana bayilerin, toptancıların ve marketlerin girmesiyle birkaç katına çıkarken, reklam gibi bir unsurun da eklenmesiyle daha da katlanarak artar. Kısacası eski dağıtım sistemleri tüketici dışındakilerin lehine işlerken doğrudan satış sistemi tüketicilerin lehine işler. 37- Süreklilik Primi nedir? Nasıl Kazanılır? Menajer %24 Yakut olduktan sonra yatayındaki bir üyesinin de %24 Yakut Menajer olmasıyla kazanacağı ek primdir. Yatayınızdan çıkan 1. yakut size yakut dalınız dışında kalan yatay grup puanınızın 10,000 puana kadar olan kısmından %5 üzeri için ise +%2 pay kazanmanızı sağlar. Ayrıca grubunuzda çıkan her Yakutunuz için ekstra 500 PD yakut bedeli kazanırsınız. 38- Süreklilik Primi Safir grubu nedir? Yatayınızdaki Yakut sayısı 7 olduğunda unvanınız Safir olur. Kazancınız yakut grubunda olduğu gibi cirodan pay ve yatayınızdaki Yakut sayısı kadar Yakut bedeli kazancıyla Süreklilik Primini almaya devam edersiniz.

Hiçbir ayrım yapmadan, her üyemizin girişimci ruhuna destek veriyor ve kişisel gelişimlerini her daim destekliyoruz.

Hiçbir ayrım yapmadan, her üyemizin girişimci ruhuna destek veriyor ve kişisel gelişimlerini her daim destekliyoruz. İÇİNDEKİLER Değerlerimiz... 1 Doğrudan satış sistemi nedir?... 2 BioBellinda Marketing Organizasyon sistemi ile kazanç nasıl sağlanır?... 2 BioBellinda sistemine nasıl üye olunur?... 3 Grup nasıl kurulur?...

Detaylı

İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU

İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU İnternet Şubesi: ICBC Turkey İnternet Şubesi Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde hizmet vermektedir. İnternet Şubesine web sitemiz (www.icbc.com.tr) üzerinden giriş

Detaylı

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR Rota Ticaret Sistemi Nedir? İnsanların alışveriş yaparken aralarındaki gerçek güvene dayalı olarak yapılan özgün bir ticaret sistemidir. Mantığı basittir Panarota online

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU

TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU i Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU ŞUBAT 2016 ii İÇİNDEKİLER Sayfa 1 GİRİŞ... 1 2 Üyelik Kaydı... 2 3 Beyanlar... 17 3.1 Beyan İlanı... 17 3.2 Beyan Listesi...

Detaylı

PROJE YÖNETİMİ EĞİTİMİ

PROJE YÖNETİMİ EĞİTİMİ ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ PROJE YÖNETİMİ EĞİTİMİ Bu eğitim, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile ODTÜ arasında yapılan protokol kapsamındadır. Bu eğitim, KOSGEB Genel Destek

Detaylı

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız;

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız; Değerli İş Ortağımız; Mahallem Nedir? Sipariş vermenin geleneksel ve en yalın halinden yola çıkarak, sizlere daha fazla müşteri ve ciroyu daha az riskle oluşturabileceğiniz, yaptığınız ticaretin gelişen

Detaylı

GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ SATIŞ ŞARTLARI SİPARİŞ ŞARTLARI TESLİMAT ŞARTLARI

GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ SATIŞ ŞARTLARI SİPARİŞ ŞARTLARI TESLİMAT ŞARTLARI 2016 FİYAT LİSTESİ GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ Fiyatlar 31.12.2015 tarihine kadar geçerlidir. Maliyetler Dolar kuruna göre yapılmıştır. Dolar kuru 3.20 TL. yi geçtiği takdirde fiyat değişikliği yapılacaktır.

Detaylı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı masburo.com Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması kazanç programı kazanç programı maximas nedir?????? maximas, bayilerin MAS ürünlerini satın alırken puan kazanmalarını ve kazandıkları

Detaylı

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Sorularla Birinci Kart Birinci Kart Nedir? Neden üye olmalıyım? Birinci Karta üyelik işlemleri nasıl gerçekleşir? Birinci Karttan Akü satışı nasıl

Detaylı

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz,

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Kullanmakta olduğunuz mevcut elektrik sayaçlarınız Ön Ödemeli (KONTÖRLÜ) sayaçlardır. Elektrik sarfiyatınız kontör sistemi mantığıyla hesaplanacak, satın alacağınız kontör

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 20 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 30 TL 22 Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 30 TL 250

Detaylı

VODAFONE TABLET KAMPANYASI

VODAFONE TABLET KAMPANYASI VODAFONE TABLET KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Tablet Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU İŞLETMESİ KULLANICI KULLANIM DOKÜMANI

YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU İŞLETMESİ   KULLANICI KULLANIM DOKÜMANI YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU İŞLETMESİ WWW.YSSKOPRUSUVEOTOYOLU.COM.TR 2017 İÇİNDEKİLER YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU İŞLETMESİ... 1 1. İHLALLİ GEÇİŞ BORÇ SORGULAMA...

Detaylı

Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası. Sıkça Sorulan Sorular

Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası. Sıkça Sorulan Sorular Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular 1. Vodafone Dijital İşyeri nedir? Vodafone Dijital İşyeri, sabah 8 den akşam 8 e kadar adresteki en yüksek hizlı interneti, bu saat aralığının dışında

Detaylı

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Sepaş Enerji, elektrik piyasası kanunu gereğince, dağıtım ve perakende satış faaliyetlerinin ayrı tüzel kişilikler altında yürütülmesi zorunluluğu nedeniyle, hukuki

Detaylı

G.M.K. Bulvarı No: 71 Maltepe / Ankara

G.M.K. Bulvarı No: 71 Maltepe / Ankara 2016/2 DÖNEM SERBEST MUHASEBESİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVI FİNANSAL MUHASEBE SORULARI 28 Ağustos 2016 Cumartesi Soru: X A.Ş. nin 2015/3. Geçici vergi dönemi hesaplarının bakiyeleri aşağıdaki gibidir. HESAPLAR

Detaylı

EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ FAYDALANICISI ANNELERİN, BAKICI ADINA YAPACAKLARI PRİM VE MAAŞ ÖDEMELERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME

EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ FAYDALANICISI ANNELERİN, BAKICI ADINA YAPACAKLARI PRİM VE MAAŞ ÖDEMELERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ FAYDALANICISI ANNELERİN, BAKICI ADINA YAPACAKLARI PRİM VE MAAŞ ÖDEMELERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME Evde Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi

Detaylı

KARİYER VE kazanç plani

KARİYER VE kazanç plani KARİYER VE kazanç plani AYRICALIKLARLA DOLU HUNCALIFE DÜNYASININ BİR PARÇASI OLUN, HEM SİZ HEM AİLENİZ İÇİN EŞSİZ FIRSATLARDAN YARARLANIN NEDEN HUNCALIFE? ISO 9001:2008 HELAL SERTİFİKASI GMP BELGESİ (GOOD

Detaylı

GRUP EMEKLİLİK PLANLARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR

GRUP EMEKLİLİK PLANLARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR GRUP EMEKLİLİK PLANLARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR İŞVEREN (SPONSOR KURULUŞ) İşveren, katkı payı tutarını nasıl belirleyebilir? Bu sistemde işveren sabit bir katkı payı belirleyebilir ya da katkı

Detaylı

TEKLiF SÜRECİ BAŞVURU SÜRECİ TAHSiLAT SÜRECİ YÜRÜRLÜK SÜRECİ OTOMATİK KURUMSAL

TEKLiF SÜRECİ BAŞVURU SÜRECİ TAHSiLAT SÜRECİ YÜRÜRLÜK SÜRECİ OTOMATİK KURUMSAL TEKLiF SÜRECİ BAŞVURU SÜRECİ TAHSiLAT SÜRECİ YÜRÜRLÜK SÜRECİ OTOMATİK KURUMSAL TEKLiF BAŞVURU Bi Tıkla Otomatik Kurumsal Giriş (AvivaSA) 1. Teklif Sunulması İşveren tarafından belirlenen yetkili kişilerin

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün :

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün : Taksitli Satış Đşlemleri Taksitli Satış sistemi adı üzerinde tüm taksitle satış yapan firmalarda kullanılabilir. Bunun yanısıra peşin fiyatı belirli ancak vadeli fiyatı ve taksit sayısı bilinmeyen tüm

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Satış İlkesi Hunca 30,- Hunca 30,- Fırsat! Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci Devamlı artan ve eklenen maliyetler Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci

Detaylı

SİİRT ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı BİREYSEL EMEKLİLİK SIKÇA SORULAN SORULAR

SİİRT ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı BİREYSEL EMEKLİLİK SIKÇA SORULAN SORULAR SİİRT ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı BİREYSEL EMEKLİLİK SIKÇA SORULAN SORULAR 01 Nisan 2017 tarihi itibariyle Bireysel Emeklilik Sistemine (BES) kamu kurumlarının geçişi zorunlu olduğundan

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Hunca Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Devamlı artan ve eklenen maliyetler Hunca Life Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Satış masraflarında

Detaylı

B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M

B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M H E A L T H W E A L T H C A R E E R B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M Temmuz 2018 Gökhan KARALİ İ Ç E R İ K Türkiye de Emeklilik Sistemi Gereksinimi Otomatik

Detaylı

Müşteriye Özel Limit Puan Sorgusu

Müşteriye Özel Limit Puan Sorgusu Müşteriye Özel Limit Puan Sorgusu Cihaz satışlarında yepyeni bir dönem başlıyor! 1 Nisan da lanse edilecek yeni «Müşteriye Özel» Limit Puan Sorgulama Sistemi sayesinde cihaz satışları artık Daha fazla

Detaylı

halkbank.com.tr Halkbank Dialog

halkbank.com.tr Halkbank Dialog halkbank.com.tr 0850 222 0 400 Halkbank Dialog Merhaba arkadaşlar, Sizi, uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen üniversitenizin kimlik kartı ile tanıştırmak istiyoruz!

Detaylı

Açılış. Tüccarpos Uygulaması Kullanım Kılavuzu. Üye olmasanız bile görüntüleyebileceğiniz ekrandır. Tüccarpos tan haberler, duyurular vb.

Açılış. Tüccarpos Uygulaması Kullanım Kılavuzu. Üye olmasanız bile görüntüleyebileceğiniz ekrandır. Tüccarpos tan haberler, duyurular vb. Açılış Tüccarpos iletişim/tanıtım sayfası Üye olmasanız bile görüntüleyebileceğiniz ekrandır. Tüccarpos tan haberler, duyurular vb. Ana menü ekranında Tüccarpos logosuna tıklayarak da bu ekrana ulaşırsınız.

Detaylı

TOROS MENKUL KIYMETLER KUR RİSKİ ASİSTANI KULLANIM KILAVUZU

TOROS MENKUL KIYMETLER KUR RİSKİ ASİSTANI KULLANIM KILAVUZU TOROS MENKUL KIYMETLER KUR RİSKİ ASİSTANI KULLANIM KILAVUZU ÜÇ ADIMDA KUR RİSKİNDEN KORUNMA 1) Yapacağınız ticari işlemle ilgili bazı bilgileri girip kaydediniz. 2) Hesapla tuşuna basınız. 3) Raporda belirtilen

Detaylı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı Bayi siparişlerinin giriş ve ekstre takibini yapmak üzere geliştirdiğimiz web sitemiz bayi.obaperdesan.com.tr nin kullanımı bu dokumanda açıklanmıştır. Siteye

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci BAŞURU ve ÖDEME DÖNEMİ Başlangıç : 21 Ağustos 2017 Bitiş : 11 Eylül 2017 www.turmob.org.tr sitesine Teorik Eğitim için katılım ücreti ödenmesi ve http://etik.turmob.org.tr

Detaylı

LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR

LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (V) Siz de ev internetinizi Vodafone dan alın, evinize göre internetinizi size önerelim. Anahtar teslim Kurulum hizmeti ile gelip

Detaylı

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir.

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir. ÖDEMELERİN YAPILACAĞI BANKA VE HESAP NUMARALARI İkinci tahsis işlemi sonucunda, adınıza tahsis edilen konut için tarafınızca tercih edilecek ödeme seçeneğine göre belirlenen tutarların, en geç 01 Mart

Detaylı

VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA

VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Tablet Hediyeli Kampanya yı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR

MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR 1.Alacak kaydı taleplerimi nereye ve nasıl yapabilirim? İstanbul 1. İflas Müdürlüğünün 2017/14 İflas sayılı dosyasına doğrudan

Detaylı

İade talebi onaylandıktan sonra ürün bedeli, kredi kartınız veya banka kartınız üzerinden iade edilecektir.

İade talebi onaylandıktan sonra ürün bedeli, kredi kartınız veya banka kartınız üzerinden iade edilecektir. İade veya değişim sürecini başlatabilmek için; Sipariş sayfasından ürünün yanındaki İade Et butonuna basıp formu doldurarak talebinizi iletirsiniz. postalardaki Sipariş Detayı linkinden İade Et butonuna

Detaylı

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU Genel Tanımlar Mobil Telekom Tanıtım Ticari Şirket Bilgileri Kargo Gönderim Bilgileri Ticari Banka Hesapları Kurumsal Kimlik Çalışmaları Çözüm Ortakları İş Takibi ve Personel

Detaylı

LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular

LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular 1. Paketlerin içinde neler var? Seçtiğiniz aboneliğe özel yüzlerce LEO CoreLine Girişimcilik eğitimine sınırsız* erişim ve ayrıca Business veya VIP

Detaylı

Veresiye 1000/2000 Tarifeleri - Sıkça Sorulan Sorular

Veresiye 1000/2000 Tarifeleri - Sıkça Sorulan Sorular Veresiye 1000/2000 Tarifeleri - Sıkça Sorulan Sorular Fatura erteleme özeliği nedir? Sadece Veresiye tarifeler kapsamında sunulan fatura erteleme özelliği ile bu tarifelerden yararlanmanız durumunda belirlenen

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 25 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 3 225 TL Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 35 TL 275

Detaylı

Etik Eğitime başvuru bedeli 50 TL dir.

Etik Eğitime başvuru bedeli 50 TL dir. Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "Etik Eğitimi" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır. Odanız

Detaylı

2011/1 SAYILI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN GENELGE BİRİNCİ BÖLÜM

2011/1 SAYILI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN GENELGE BİRİNCİ BÖLÜM (2011/1-6) 2011/1 SAYILI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN GENELGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR Amaç MADDE 1 Bu Genelgenin

Detaylı

UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI E-ODA VE E-PAZAR KULLANIM KILAVUZU

UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI  E-ODA VE E-PAZAR KULLANIM KILAVUZU UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI www.usaktso.org E-ODA VE E-PAZAR KULLANIM KILAVUZU usaktso.org web adresinden Online İşlemler veya E-Oda menülerinden herhangi birisi tıklanır ve karşılaşılan ekrandan Kayıt

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI (Bu rehberde sadece Bireysel Emeklilik Sistemine ilişkin Devlet Katkısı hakkında bilgilendirme mevcuttur. Otomatik katılıma ilişkin sorularınız

Detaylı

Soru ve cevaplarla yeni Bireysel Emeklilik Sistemi

Soru ve cevaplarla yeni Bireysel Emeklilik Sistemi Soru ve cevaplarla yeni Bireysel Emeklilik Sistemi Yeni Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular aşağıda yer almaktadır. Devlet Katkısı Nedir? Bireysel Emekliliğin teşvik edilmesine

Detaylı

Arayış içinde misiniz?

Arayış içinde misiniz? Arayış içinde misiniz? İşe Başlama Zamanınızı nasıl kullanacağınıza karar verebiliyor musunuz? Hak ettiğinizi kazanıyor musunuz? Evden çalışmak ister miydiniz? İstediğiniz iş-özel yaşam dengesine sahip

Detaylı

FAZLA ÇALIŞMA MODÜLÜ UYGULAMA KILAVUZU

FAZLA ÇALIŞMA MODÜLÜ UYGULAMA KILAVUZU T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ FAZLA ÇALIŞMA MODÜLÜ UYGULAMA KILAVUZU NİSAN-2009 BİM PERSONEL ÖDEMELERİ UYGULAMA DESTEK ŞUBESİ Kamuda farklı kanunlara tabi olarak, -Memur -Kadro karşılığı

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim. Yardım Kılavuzu

TÜRMOB Etik Eğitim. Yardım Kılavuzu Yardım Kılavuzu Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI 1. Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2016-2017 DGS EK YENİ KAYIT KILAVUZU Sevgili Öğrencimiz, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz. 2016 ÖSYM

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI 1. Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının

Detaylı

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞININ İSTEDİĞİ BELGELER

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞININ İSTEDİĞİ BELGELER T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ÖZEL HUKUK DOKTORA PROGRAMI 2014-2015 GÜZ MÜLAKAT-DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ASİL LİSTE ADI SOYADI SONUÇ SERKAN BAYRAM BAŞARILI-ÖZEL ÖĞRENCİ İLAN TARİHİ

Detaylı

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama SİTE KULLANIMI Üye Girişi Anasayfa Sepete Ürün Ekleme Sepeti Onaylama Sipariş Adımları Fatura Bilgisi Teslimat Bilgisi Teslimat Yönetimi Ödeme Seçeneği Sipariş Onaylama Üyelik Bilgileri Düzenlemeleri Hesap

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 28.5 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 34.2 TL 256.5 TL Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5

Detaylı

ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İÇİNDEKİLER

ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER 1. İçindekiler 2. Önsöz 3. Üye 4. Menejerler ve Liderler 5. Önce ekip ve kota bilgisi 6. Bronz Menejerler 7. Gümüş Menejer 8. Altın Menejer 9. Platin Menejer 10. Direktörler 11. Zümrüt Lider

Detaylı

FIRSAT AYAĞINA GELDİ PARA GERİ ÖDEME KAMPANYASI

FIRSAT AYAĞINA GELDİ PARA GERİ ÖDEME KAMPANYASI FIRSAT AYAĞINA GELDİ PARA GERİ ÖDEME KAMPANYASI 2 YASAL METİN 3 MÜŞTERİNİN İZLEYECEĞİ ADIMLAR # ve genel bilgiler 5 Tüketicinin ödülüne ulaşabilmesi için, aşağıdaki 4 basit adım yeterli: 1 2 3 4 Tüketici

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

SKTBBarkod Bayilik Modeli

SKTBBarkod Bayilik Modeli SKTBBarkod Bayilik Modeli Ticaret işiyle uğraşan, tercihen bilgi teknolojileri ile ilgili faaliyet yürüten şahıs ve şirketler SKTB ürünlerinin satışına aracılık etmeleri halinde kazanç elde ederler. Bu

Detaylı

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu.

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Bank24 JET Kartın Avantajları Öğrenim süresi boyunca hesap

Detaylı

EK DERS SİSTEM İŞLEYİŞ

EK DERS SİSTEM İŞLEYİŞ EK DERS SİSTEM İŞLEYİŞ A OKULU Mutemet Yardımcısı B OKULU Mutemet Yardımcısı C OKULU Mutemet Yardımcısı D OKULU Mutemet Yardımcısı E OKULU Mutemet Yardımcısı İl / ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mutemet Muhasebe

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU İÇİNDEKİLER ÜYELİK... 3 YATIRIMCI ÜYE... 4 e-devlet Şifresi ile Üyelik Kaydı... 4 T.C. Kimlik Numarası ve MKK Şifresi

Detaylı

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DEVLET KATKISI SORULAR / CEVAPLAR

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DEVLET KATKISI SORULAR / CEVAPLAR BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DEVLET KATKISI SORULAR / CEVAPLAR . Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının %25 i oranında devlet tarafından katılımcının emeklilik hesabına ödenen

Detaylı

TEMEL BANKACILIK BİLGİ FORMU

TEMEL BANKACILIK BİLGİ FORMU TEMEL BANKACILIK BİLGİ FORMU Müşterinin Adı Soyadı TCKN / Müşteri Numarası ÜRÜNÜN ADI : VADESİZ TL/YABANCI PARA MEVDUAT HESABI İŞLEM AÇIKLAMASI ÜCRET TUTARI TAHSİLAT PERİYODU Hesap İşletim i - - - ÜRÜNÜN

Detaylı

www.biobellinda.com.tr

www.biobellinda.com.tr Her birimizin hayatta hayal ettiği, ulaşmayı arzuladığı ve bizi mutlu edeceğine inandığı hedeflerimiz vardır. Bazen bizi bu hedeflere ulaştıracak yolu bulmakta zorlanırız. BioBellinda Marketing Organizasyon

Detaylı

Cep T Para Ekranları. Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları

Cep T Para Ekranları. Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları Cep T Para Ekranları Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları Cep T Para ya Erişim Cep T Para, SIM kartlar üzerinde çalışan bir uygulama olduğu için, uygulamaya erişim için, müşterilerimizin kullandıkları telefonun

Detaylı

Doğrudan Borçlanma Sistemi

Doğrudan Borçlanma Sistemi Doğrudan Borçlanma Sistemi DOĞRUDAN BORÇLANDIRMA SİSTEMİ Doğrudan Borçlandırma Sistemi (DBS), ana firmanın elektronik ortamda bankaya gönderdiği fatura bilgilerine göre fatura tarihlerinde müşteri hesaplarından

Detaylı

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler A. PORTAL GİRİŞİ... 4 B. DOSYANIN BANKAYA İLETİLMESİ... 5 a. PORTALDAN DOSYA YÜKLEME... 5

Detaylı

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAROKART. Tek Kartla, Çok Hizmet!

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAROKART. Tek Kartla, Çok Hizmet! TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAROKART Tek Kartla, Çok Hizmet! indirim fırsatı! Petrol Ofisi, Türkiye Barolar Birliği üyelerine özel kampanyasıyla akaryakıtta %3 indirim avantajı sunuyor. Yenilenmiş Avukat Kimlik

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI (Bu rehberde sadece Bireysel Emeklilik Sistemine ilişkin Devlet Katkısı hakkında bilgilendirme mevcuttur. Otomatik katılıma ilişkin sorularınız

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK?

NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK? NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK? İPRAGAZ ELEKTRİK ÇÜNKÜ... Bağımsız bir enerji şirketi seçerken en önemli unsur güvendir. İpragaz Elektrik, 50 yılı aşkın süredir Türkiye ye hizmet veren İpragaz ın gücü ve güvencesindedir.

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI 1. Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

1.1 ) Yarınlara Özel Emeklilik Planı EMEKLİLİK YATIRIM FONLARIMIZ :

1.1 ) Yarınlara Özel Emeklilik Planı EMEKLİLİK YATIRIM FONLARIMIZ : 1.1 ) Yarınlara Özel Emeklilik Planı Bu planımız için giriş aidatı, brüt aylık asgari ücrete % lik bir oranla hesaplanmaktadır. Şirketimizdeki ilk yılınızda bu tutarın yarısını taksitler halinde ödeme

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN BİLGİ FORMU. İŞLEM/KANAL Ücret Tutarı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN BİLGİ FORMU. İŞLEM/KANAL Ücret Tutarı TEMEL BANKACILIK ÜRÜN BİLGİ FORMU ÜRÜN ADI: VADESİZ TL/YABANCI PARA MEVDUAT HESABI MASRAF TUTARI (BSMV hariç*) MASRAFIN ADI Tahsilat Asgari Azami Periyodu Hesap İşletim TL Hesaplar için 10, Aylık ** Kampüs

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA YENİ KAYIT

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA YENİ KAYIT 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA YENİ KAYIT Lisansüstü Kesin Kayıt Tarihleri : 25.01.2016-29.01.2016 Lisansüstü Ders Ekleme/Bırakma/Çekilme Tarihleri : 01.02.2016-08.02.2016

Detaylı

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU Şirket Adı / Ünvanı: Kartın Üzerine basılmasını istediğiniz Şirket Adı: Boşluklar dahil en fazla 21 karakterdir. Şirket Tipi: Adi Şirket Limited Şirket Anonim Şirket Komandit

Detaylı

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim?

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay 1. fastpay 2. fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? 3. fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt Olurum? 4. fastpay i Size Kim Önerdi? 5. fastpay e Nasıl Para Yüklenir? 6. fastpay Uygulamasına Nasıl

Detaylı

2018 YILI ZİRAAT FİNANS GRUBU İŞE ALIM SINAVI SIKÇA SORULAN SORULAR

2018 YILI ZİRAAT FİNANS GRUBU İŞE ALIM SINAVI SIKÇA SORULAN SORULAR 2018 YILI ZİRAAT FİNANS GRUBU İŞE ALIM SINAVI SIKÇA SORULAN SORULAR 1. Hangi Şirketler için alım yapılıyor?... 2 2. Sınavla ilgili detaylı bilgiyi nereden alabilirim?... 2 3. Sınava kimler başvurabilir?...

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T)

LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T) LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T) SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T) Fiber Kampanyası (T) ile Vodafone dan fiber hızlı internet evinizde! Üstelik Vodafone Faturalı Mobil abonesiyseniz fiber

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

2017 yılı Nisan ayı itibari APPLE SAMSUNG markalı cep telefonlarında alım adetlerine göre özel indirim ve ek vade uygulaması sona ermiştir.

2017 yılı Nisan ayı itibari APPLE SAMSUNG markalı cep telefonlarında alım adetlerine göre özel indirim ve ek vade uygulaması sona ermiştir. SİRKÜLER: NİSAN AYI CEP TELEFONU UYGULAMALARI KAMPANYA ÖZETİ- 2017 YILI NİSAN AYI CEP TELEFONU UYGULAMALARI 2017 yılı Nisan ayı itibari APPLE SAMSUNG markalı cep telefonlarında alım adetlerine göre özel

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM SATIM SORUMLUSU SEVİYE 5 BELGELENDİRME PROGRAMI

MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM SATIM SORUMLUSU SEVİYE 5 BELGELENDİRME PROGRAMI Programın Adı 17UY0299-5 MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM SATIM SORUMLUSU (SEVİYE 5) Programın Amacı Bu programda motorlu kara taşıtı alım satım çalışmalarının eğitim almış ve nitelik kazandırılmış kişiler

Detaylı

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Fibermax Yeni Anahtar Teslim Tarifeleri açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

VODAFONE YENİ DSL MAX LI EVLER TARİFELERİ

VODAFONE YENİ DSL MAX LI EVLER TARİFELERİ VODAFONE YENİ DSL MAX LI EVLER TARİFELERİ SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Yeni DSL MAX lı Evler Tarifeler ini açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU

ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU TL KREDİ YÜKLEME - ge.sanalmagaza.com GE çalışanlarının TL kredileri hesaplarına yüklenir. YENİ SİTEYE GİRİŞ - ge.sanalmagaza.com GE çalışanları kendileri ile paylaşılan

Detaylı

2018/2.DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARI FİNANSAL MUHASEBE

2018/2.DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARI FİNANSAL MUHASEBE 2018/2.DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARI FİNANSAL MUHASEBE 01.01.2017 tarihinde kurulan ve kuru gıda ticareti ile iştigal eden EGE Gıda Ticaret Kolektif Şirketi muhasebe kayıtlarını 7/A

Detaylı

VERGİDE ELEKTRONİK TEBLİGAT DÖNEMİ 1 OCAK 2016 DA BAŞLIYOR. Kasım 2015 mukellefhizmetleri@gelirler.gov.tr www.gib.gov.tr

VERGİDE ELEKTRONİK TEBLİGAT DÖNEMİ 1 OCAK 2016 DA BAŞLIYOR. Kasım 2015 mukellefhizmetleri@gelirler.gov.tr www.gib.gov.tr VERGİDE ELEKTRONİK TEBLİGAT DÖNEMİ 1 OCAK 2016 DA BAŞLIYOR Kasım 2015 mukellefhizmetleri@gelirler.gov.tr www.gib.gov.tr E-Tebligat Sistemi Nedir? 2 Vergi dairelerince düzenlenen ve muhataplarına 213 sayılı

Detaylı

YENİ BAŞVURU SÜRECİ HAZIRLIK E-İMZA KEP

YENİ BAŞVURU SÜRECİ HAZIRLIK E-İMZA KEP YENİ BAŞVURU SÜRECİ HAZIRLIK Gerekli Belgeler Listesinde belirtilen belgeler hazırlanır. Belgeler tek bir PDF içerisinde olacak şekilde taranıp bilgisayara aktarılır. E-İMZA KEPport a http://evrak.immib.org.tr/eimza

Detaylı

01.01.2011 Daha detaylı bilgi ve teklif için bilgi@kamubilisim.com adresine eposta gönderebilirsiniz.

01.01.2011 Daha detaylı bilgi ve teklif için bilgi@kamubilisim.com adresine eposta gönderebilirsiniz. Elektronik Belge Yönetim Sistemi 01.01.2011 Daha detaylı bilgi ve teklif için adresine eposta gönderebilirsiniz. Elektronik Belge Yönetim Sistemi, %100 Web tabanlı olup, Kurumunuzdaki belge ve bilgi alış

Detaylı

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su Nos Kazanç Planı Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke su Eğitim Bonusları Eğitim Seminerleri Hediye Ürünler Seyahat Ödülleri Başlamak

Detaylı