MESLEK KOMİTESİ - TEKSTİL ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE TİCARETİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MESLEK KOMİTESİ - TEKSTİL ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE TİCARETİ"

Transkript

1 Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç. MESLEK KOMİTESİ - TEKSTİL ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR Komite olarak bir yurt içi ve birde yurt dışı fuara iştirak edilmesine, yurt dışı için Almanya, Frankfurt veya Cezayir deki fuara katılmak için çalışma yapılmasına, yurt içi için tarihinde İstanbul Ev Tekstili Fuarına katılım için Yönetim Kurulundan talepte bulunulmasına, %50 fuar desteği verilmektedir. Yurt dışı fuarlar için sadece organizasyon desteği verilmektedir Kayseri Ticaret Odası tarafından sur içindeki ( Yoğunburç, Cumhuriyet ve Camiikebir Mah.) esnafa anket yapılması ve sorunların alınması ve raporlanması, Kapalı çarşı ile ilgili olarak anket çalışması yapıldığı belirtilerek, bu anketin sonuçlarının komiteyle paylaşılmasına, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut HİÇYILMAZ ın çarşı içi esnafının dolaşması ve ziyaretler yapılmasının esnafın talebi ve beklentisi olduğu belirtilmiştir, Sur içerinde kalan bölgelerdeki esnaflardan birer temsilcinin ve Odamız komitelerinden 4. Ayakkabılar, 15. Sarraflar,. Tekstil komitelerinin de davet edileceği Ramazan sonrasında bir toplantı organize edilmesine, Çek yasasıyla ilgili sıkıntılar dile getirildi. Yurtdışında uygulanan alacakların sigortalanması işleminin nasıl olduğu hakkında bilgi toplanması istenmiştir KTO Olarak e- ticaret hakkında neler yapılabileceği hakkında bilgi istendi. Anket yaptırılmıştır. Anket sonuçları komite üyeleri ile paylaşıldı.kitapcık basılmıştır. Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut HİÇYILMAZ 4 Şubat 2015 tarihinde ziyaretlerde bulunmuş ve ve ilerleyen tarihlerde devamı niteliğinde ziyaretlerde bulunacaktır. İlgili komitelerden temsilcilerin katıldığı merkez çarşı komisyonu kurulmuş toplantıları gerçekleştirilmiştir. Konuyla ilgili bilgi edinildi toplantıda komiteye bilgi verildi. Odamız bilgi teknolojileri biriminden yardım istendi ve komiteye aktarıldı.daha sonrasında tüm üyelere duyurulan e ticaret seminerleri düzenlenmiştir Büyükşehir Belediyesinden bir temsilcinin de katılımıyla, Merkez çarşı komitesinin haftalık olarak çarşı sorunlarını görüşmek üzere toplanmasının uygun olacağı dile getirilmiştir, 6 Ocak 2016 Çarşamba günü 2016 yılı ilk Merkez çarşı toplantısı yapılmıştır. Merkez çarşı grubunun müsaitlik durumuna göre düzenli olarak her ay toplanacaktır Odamız yurtiçi fuar desteği uygulama usul ve esasları uygulanırken her üyemizin bu destekten yılda bir defa değil, iki defa yararlanması koşulunun getirilmesini talep etmişlerdir. Odamız yurtiçi fuar desteği uygulama usul ve esasları uygulanırken her üyemizin bu destekten yılda iki defa yararlanması karar verilmiştir.

2 3.2. Sosyete pazarlarının ilimizde çoğalmasından duydukları rahatsızlık gündeme gelmiş ve komite üyeleri Konya, Samsun, Gaziantep vb. illerden sosyete pazarları olup olmadığı ve eğer var ise, sayısının kaç olduğu ile ilgili bilgi sorulup komiteye bilgi verilmesini talep etmişlerdir, Yazılarımız Konya, Samsun, Gaziantep Ticaret Odalarına yazılmış ve dönüşleri alınmıştır. TOBB VASITASI İLE YAPILAN İŞLER TARİH KARAR KAYSERİ YEREL YÖNETİMLER İLE BAĞ KURULARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR Belediyeler, Emniyet Müdürlüğü, Maliye, S.S.K, Bölge Çalışma Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü ve Ticaret Odasından temsilcilerinde katıldığı bir toplantı organize edilmesine ve merkez çarşının sorunlarının görüşülmesine, Belediyeler,SGK,Vergi Dairesi,Emniyet Müdürlüğü,ve Tarım İl Müdürlüğünden randevular alınması ve Toplantıda belirlenen heyetlerle birlikte sorunların iletilmesine, Toplantı yapılmış ve ilgili yerlere sorunlar iletilmiştir. Seçilen heyetler ile belirtilen kurumlara ziyaretler yapılmış ve sorunlar bizzat dile getirilmiştir Toplantıya sonradan katılan İnönü bulvarı (Düvenönü) esnafı; kapılarının önlerine çıkarılan malları yüzünden Büyükşehir ve Melikgazi zabıtaları ile sorun yaşadıklarını ilk gün uyarı, ikinci günü ceza, üçüncü günü de baskın yediklerini anlatmışlardır. Fakat esnaflar zabıtalardan kötü muamele gördüklerini dile Randevu gerçekleşti,sorunlar direk aktarıldı. getirmişlerdir. Yönetim kurulu başkan yardımcısı Celal HASNALÇACI toplantıda belirlenen birkaç kişi ile Büyükşehir ve Melikgazi belediyeleri zabıta müdürlüklerine randevu alınıp gidilmesini talimatlandırmıştır, Merkez Çarşının ( Vatan ve Mevlevi caddelerinin ) üstünün kapatılması projesinin hangi aşamada Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa ÇELİK ile görüşüldü ve proje ile olduğunun bilgilerini almak için, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa ÇELİK den Mayıs ayı içerisinde ilgilendiği bilgisi alındı. randevu alınması talebi tekrar yinelenmiştir, Komite, Camii Kebir esnafının mağduriyetinin giderilmesi için Camii Kebir bölgesinde ki gerekli düzenlemelerin biran önce yapılmasını istediklerini belirttiler. Bu konunun Melikgazi Belediyesi ve Büyükşehir belediyesine iletilmesini talep ettiler.

3 2.2. Komite, Sultan Hamamı caddesinde bulunan esnafın ticaretinin canlandırılması için caddenin trafiğe açılması ve caddede ki birkaç binanın birleştirilerek katlı otopark haline getirilerek hizmete açılmasını istediklerini belirttiler Komite, pilot bölge olarak seçilen Vatan ve Mevlevi Caddelerinin üzerinin kapatılması projesinin biran önce ihaleye açılarak tamamlanmasını istediklerini belirttiler Komite, Cami Kebir Kooperatifi ile ilgili son durum hakkında Büyükşehir Belediyesinden bilgi alınmasını, derneğin uhdesinde ki Tekstil Kent Kooperatifinden ayrılmak isteyen üyelere zorluk çıkarıldığı, ödenmiş sermayelerini geri alamadıklarını ifade ettiler çözüm için Büyükşehir Belediyesinin ve Ticaret Odasının destek vermesini istediler Komite, Gurbetçilerimizin Kayseri ye yoğun olarak geldikleri bugünlerde, Kayseri Ticaret Odasını temsilen komite içerisinden bir grup oluşturularak gurbetçileri karşılamaya gitmek istediklerini belirtmişlerdir. Ayrıca yine bu dönemlerde havaalanı giriş-çıkışlarında bulunan billboardların Odamız tarafından kullanılıp gurbetçilerimize memleketinize hoş geldiniz ve benzeri sloganlar oluşturularak, billboardlarda yayınlanmasını talep ettiler. Şehrin içerisindeki bilboorlarımızda gurbetçilerimize memleketinize hoş geldiniz mesajı bilboordlarımızda yayınlanmıştır. Ayrıca havalimanındaki bilboortlardan fiyat teklifi alınmış, yönetim kuruluna sunulmuştur. fakat gerçekleştirilememiştir.

4 2.6. Komite, Vezir Hanı restorasyonu sonrasında, Vezir Hanının hangi amaç ile kullanılacağı konusu hakkında Büyükşehir Belediyesinden bilgi alınmasını istediler Bir sonraki komite toplantısına Kapalı Çarşı Derneği, Lokantacılar ve Pastacılar Odası, Terziler ve Manifaturacılar Odası Başkanlarının davet edilmesini istediklerini belirttiler, ( ) toplantı 27 Ağustos Perşembe saat da yapıldı Komite üyeleri, görevli Zabıtaların çarşı kapanana kadar çarşıdan ayrılmamalarını, çarşının akşam saat 21:00 :00 ye kadar açık olmasının çok faydalı olacağını dile getirdiler. Ayrıca Camii Kebir ana karteline araç konmamasını ve çarşımızı ziyaret eden yabancı ve yerli müşterilerin ihtiyaçlarını gidermek amacı ile muhtelif uygun yerlerde AVM lerde olduğu gibi Bay ve bayan tuvaletlerinin, çocuk bakım odalarının yapılmasını istediklerini belirterek; bu taleplerin, Kayseri Ticaret Odası tarafından, Büyükşehir belediyesine yazılı olarak iletilmesi dile getirdiler. Konuyla alakalı Büyük Şehir Belediyesine yazı yazılmış, belediye başkanına konu iletilmiştir Haftada bir gün Çarşı içerisinde halk günü düzenlenmesi ve halk gününde çarşıdaki esnafların mallarını, işyerlerinin önlerinde sergilemesi, böylece çarşıya hareketlilik kazandırılması, dile getirildi. Kayseri Ticaret odası tarafından çarşıda halk günü düzenlenmesi için belediyelere yazılarak gerekli izinlerin alınması noktasında girişimde bulunması talep edildi tarih sayılı büyükşehir belediyesinden gelen yazıda esnafların yaya yolunu işgal ederek dükkan önlerinde ürün teşhir etmelerine ve satmalarına mevzuat hükümleri uyarınca müsaade edemediklerini iletmişleridir. Toplantıda, Cumhuriyet mahallesinde bulunan kahvehane ve dernek adı altındaki yerlerin uygunsuz şekilde kullanıldığı ve yine bu çevrede bulunan birahanelerde alkol alan kişilerin çevreye rahatsızlık verdikleri için özellikle bayanların caddeden geçemedikleri rahatsız oldukları görüşülmüştür. Konunun Melikgazi Kaymakamlığına iletilmesi talep edilmiştir, Melikgazi Kaymakamı ve Emniyet Müdürü ile görüşülmüş, ilgili yerler gezilmiştir. Konu ile ilgili belediyenin çalışmaları mevcuttur. Çarşı içerisine çocuk oyun alanları yapılmasını ve konunun ilgili Belediyeye iletilmesini talep etmişlerdir, Konu ile ilgili belediyenin çalışmaları mevcuttur Cami Kebir bölgesindeki Hacı Ali Karamercan okulunun yıkıldıktan sonra belediye yetkililerince otopark olarak yapılacağının söylenmesine rağmen 5 yıldır hala yapılmamış olmasının, Cami Kebir esnafı tarafından büyük eleştirilere sebep olduğunu bu konunun da Belediyelere iletilmesini talep etmişlerdir, Büyükşehir Belediyesine yapılan ziyaret sırasında konu Büyükşehir Beldiyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalaettin Cengiz TEKİNSOY'a iletilmiştir.

5 3.3. Komite üyelerimiz Ocak ayı içerinde yapılması planlanan merkez çarşı komite toplantısının Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalaettin Cengiz TEKİNSOY un eşliğinde Büyükşehir Belediyesinde yapılmasını talep etmişlerdir, 06 Ocak 2016 Çarşamba günü Büyükşehir Beldiyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalaettin Cengiz TEKİNSOY Merkez Çarşı Komitesi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal HASNALÇACI tarafından ziyaret edilmiş ve bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Konular yapılan toplantı esnasıdan ilgililere aktarılmış, zaten çalışmaları olduğu bilgisi alınmıştır.

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 12 12. MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR 12 28.11.2013 Meydandaki iş yerlerini tabeleların sökülmesiyle

Detaylı

26. MESLEK KOMİTESİ - BAKKAL VE MARKETLER

26. MESLEK KOMİTESİ - BAKKAL VE MARKETLER Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 26. MESLEK KOMİTESİ - BAKKAL VE MARKETLER 26 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 26 TARİH KARAR 26 30.07.2015 26 24.12.2015 2.2. Komite üyeleri kayseri deki

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR. Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç

MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR. Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 17 17. MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR 17 03.12.2013 10-12 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR

MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 41 41. MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR 41 30.09.2015 2.2. Ticaret odası üyelerinden gelen talep

Detaylı

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 28 28. MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 28 TARİH KARAR 28 04.03.2014 İş sağlığı ve Güvenliği Kanunu

Detaylı

15. MESLEK KOMİTESİ - SARRAFLAR, BİJUTERİ VE EV EŞYASI FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR

15. MESLEK KOMİTESİ - SARRAFLAR, BİJUTERİ VE EV EŞYASI FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR 15. MESLEK KOMİTESİ - SARRAFLAR, BİJUTERİ VE EV EŞYASI FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR 25.11.2013 25.11.2013/29 YKK - 15.MESLEK KOMİTESİ TALEBİ OLAN MOBESE KAMERALARININ

Detaylı

Ko mi te. Tarih Komite ve Talepleri Sonuç

Ko mi te. Tarih Komite ve Talepleri Sonuç Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 8 8. MESLEK KOMİTESİ - ET VE ET ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE TİCARETİ 8 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 8 TARİH KARAR 8 22.05.2014 Yaz aylarının yaklaşması ve

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 16 TARİH KARAR

MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 16 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 16 16. MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 2014 yılı Nisan ayında İstanbul da fuar olduğu

Detaylı

Y ö n e. Ko mi te. Komite ve Talepleri. Sonuç

Y ö n e. Ko mi te. Komite ve Talepleri. Sonuç Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri 13 14 14. MESLEK KOMİTESİ - GAYRİMENKUL VE KİRALAMA HİZMETLERİ 14 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 14 TARİH KARAR 14 31.12.2013 Azami Fiyat Tarifeleri Yönetmeliğinin

Detaylı

Tetkiklerini yaptırmayan acentelerin tetkiklerini yaptırmaları ve fiziki şartlarını tamamlamaları için KTO tarafından posta ile uyarı yazısı

Tetkiklerini yaptırmayan acentelerin tetkiklerini yaptırmaları ve fiziki şartlarını tamamlamaları için KTO tarafından posta ile uyarı yazısı KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 37 TARİH KARAR YAPILAN İŞ Acentelerin kanun ve yönetmeliklere uygun fiziki şartlara,unvan düzeltmelerine hakim olmaları için uyarı maili gönderimi talep Mail

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU PAYDAŞLARIMIZ KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç 1: Kurumsal Tanınırlığı Artırmak Hedef 1: 2015 yılı sonuna kadar

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ 2017 24 AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU 27 TEMMUZ 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 77 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ,28 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 77 ADET FİRMANIN; 3 ADETİ

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULACAKTIR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

ARCHIMEDES Projesi Yerel Çalisma Grubu Toplantisi HOS GELDINIZ 6 Mart 2008

ARCHIMEDES Projesi Yerel Çalisma Grubu Toplantisi HOS GELDINIZ 6 Mart 2008 ARCHIMEDES Projesi Yerel Çalisma Grubu Toplantisi HOS GELDINIZ 6 Mart 2008 Archimedes Projesi Yerel Çalisma Grubu Toplantisi Gündemi 6 Mart 2008 9:30-10:00 Kahvalti 10:00-10:30 Açilis ve Hos Geldiniz 10:30-11:00

Detaylı

Y ö n e. Y a p ı Yapıldı. l d ı.

Y ö n e. Y a p ı Yapıldı. l d ı. Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri 30 30. MESLEK KOMİTESİ - SEBZE VE MEYVE TİCARETİ 30 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 30 TARİH KARAR Y A Y ö n e Sonuç 30 21.08.2013 Meclis üyelerine kartvizit

Detaylı

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda,

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, EYLÜL 2014 SAYI:36 GÜÇBİRLİĞİ`NİN GÜNDEMİ ÖLÜDENİZ`Dİ. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, Ölüdeniz in sorunlarının çözümü için belirlenecek

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

Toplantı Katılım Sonuç Raporu*

Toplantı Katılım Sonuç Raporu* Sayfa : 1 / 5 Konu: Yer/ Tarih: Sayı : Türü: Toplantı Organizasyonu Adı/Kapsamı: Görevli Personel: Katılımcılar: Adı/Soyadı ŞENEL TUNCER (MESLEK KOMİTESİ BAŞKANI) 4 NOLU MESLEK KOMİTESİ OLAĞAN TOPLANTISI

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.03.2014 22.04.2014 ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL E HAYIRLI OLSUN TİCARETİ-09 OCAK 2014 30 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN SEÇİMLER SONUCUNDA HİZMET BAYRAĞINI

Detaylı

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN 14. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ

Detaylı

IĞDIR İL HAYVANLARI KORUMA KURULU

IĞDIR İL HAYVANLARI KORUMA KURULU IĞDIR İL HAYVANLARI KORUMA KURULU Karar No: Tarih: 3..5.7.4 tarih ve 559 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 599 sayılı Hayvanları Kanunu ve bu kanuna istinaden Bakanlıkça çıkartılmış olan

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Ekibinde görevlendirilen personele 05 Aralık 2012 Çarşamba

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN OCAK 2016 YIL 1 SAYI 10 03.02.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:10 5 MAYIS 2015 Trakya Kalkınma Ajansı ndan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

Sayı :2010/ Konu :3.Dönem 3.Genel Kurul.

Sayı :2010/ Konu :3.Dönem 3.Genel Kurul. Sayı :2010/222 27.08.2010 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ( Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı) Bilgilerinizi, söz konusu toplantıya katılmak üzere Belediyeniz, Ulaşım Planlama ve Raylı

Detaylı

FR-52-MESLEK KOMİTESİ 4 AYLIK SONUÇLAR PLAN FORMU

FR-52-MESLEK KOMİTESİ 4 AYLIK SONUÇLAR PLAN FORMU 1 NOLU -MESLEK KOMİTESİ 4 AYLIK SONUÇLAR PLAN FORMU Sayfa : 1 / 26 Tarih : 29.08. Komite Adı Toplantı Tarihi 11 Eylül Toplantıda Alınan Kararlar Yönetim Kuruluna Sunulan Kararlar Gerçekleşen Kararlar 1.)

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 17.09.2013 22.10.2013 4.GELENEKSEL VE YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI(YÖREX) 19-22 EYLÜL 2013 19-22 EYLÜL TARİHLERİNDE ANTALYA EXPO CENTER DA DÜZENLENEN 4.GELENEKSEL VE YÖRESEL ÜRÜNLER

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET RAPORU

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET RAPORU KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç 1: KAYHAM ın Kayseri konulu kitap koleksiyonunu zenginleştirmek. Hedef 1: 2016 yılı sonuna kadar farklı kaynaklardan tespit edilen

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULACAKTIR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

3 Temmuz 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

3 Temmuz 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. TEMMUZ 2018 ÇALIŞMA RAPORU 3 Temmuz 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 4 Temmuz 2018 Genç eczacılarla toplantı düzenlendi. 4 Temmuz 2018 T.E.B. Merkez Heyeti tarafından düzenlenen

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2018 HAZİRAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ TEKLİFLERİ

MESLEK KOMİTELERİ 2018 HAZİRAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ TEKLİFLERİ MESLEK KOMİTELERİ 2018 HAZİRAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ TEKLİFLERİ İlkyardım eğitimlerinin oda tarafından düzenlenmesi hususunun görüşülmesi, İlkyardım Yönetmeliği çerçevesince

Detaylı

3 Mayıs 2010, Pazartesi

3 Mayıs 2010, Pazartesi Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 23-30 Temmuz 2011 tarihlerinde Trabzon da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları hazırlıklarının planlanan şekilde yürüdüğünü belirterek organizasyona en güzel şekilde

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 20 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ - YOLCU TAŞIMACILIĞI 39 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER

MESLEK KOMİTESİ - YOLCU TAŞIMACILIĞI 39 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER Komi Tarih Komite ve Talepleri Sonuç te 39 39. MESLEK KOMİTESİ - YOLCU TAŞIMACILIĞI 39 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 39 TARİH KARAR 39 04.07.2013 TIR Karneleri ve Oda hizmet bedellerinin kredi

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER ( G/2019 )

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER ( G/2019 ) Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2019/6-03584 Ankara, 20/03/2019 Konu: Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri Hk. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER ( G/2019 ), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ), ve Türkiye İhracatçılar

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 KONYA HAYVANCILIK 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 KONYA HAYVANCILIK 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 3. Tohum Teknolojileri, Bitki Besleme, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı KONYA HAYVANCILIK

Detaylı

2015 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 21. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 21. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 01.12.2015 Karar No : Konu:2015 Yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 21. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

KONYA HAVA KARGO TERMİNALİ Ahmet ÇELİK

KONYA HAVA KARGO TERMİNALİ Ahmet ÇELİK 1. GİRİŞ Konya Havalimanı, 2 yılında hizmete girmiş, 21 de dış hatlar yolcu trafiğine açılmış olup, yıllık uçak kapasitesi 17.52 dir. Havaalanı 196. m² alan üzerine kurulmuştur. Konya Havalimanı 213 yılı

Detaylı

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Konya Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği Kabul Tarihi: 18/04/2008 Kabul Sayısı: 183 Sayılı Belediye Meclis Kararı Yayım Tarihi:

Detaylı

4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1 DANIŞMA KURULLARI Danışma Kurulu Çalışma Programı nı tartıştı 23. Genel Kurul`un ardından 24. Dönem I. Danışma Kurulu Toplantısı 09 Haziran 2012 tqrihinde

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek komite üyeleri kırmızı

Detaylı

9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ

9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ 9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ 17.12.2013 09.07.05. 2014 yılı Mart ayında Almanya/Hannover kentinde

Detaylı

T.C. KÖRFEZ BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM

T.C. KÖRFEZ BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM DOKÜMAN NO:RDM.ÇY.01 TARİH: 04.05.2011 SAYFA NO: 1 REVİZYON NO: 00 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün kuruluş, görev, yetki

Detaylı

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI KOORDİNATÖR KURULUŞ : Başbakanlığın 20.04.1963 tarih ve DPT Müst.nıın 3031-3-63/1972, Sayılı Genelgeleri. 18.10.2008 gün ve 27028 Sayılı Resmi

Detaylı

Ağustos 2011. DemirDöküm Konsey İletişim Bülteni

Ağustos 2011. DemirDöküm Konsey İletişim Bülteni Ağustos 2011 DemirDöküm Konsey İletişim Bülteni İçindekiler Konsey Başkan ının Mesajı...5 Konsey Kick Off..6 Yeni İş Modeli ve VIP Servis Açılışları...7 Konsey ve Komitelerin Tanıtımı..8 Komitelerin Amaçları...10

Detaylı

58. ve 63. MESLEK KOMİTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

58. ve 63. MESLEK KOMİTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU Odamız 58. ve 63. Meslek Komitelerinde yer alan sektör temsilcileriyle, sektöre dair sorunları dinlemek ve bu sorunlara çözüm yolları bulmak amacıyla 11 Ekim 2016 tarihinde Odamızda bir istişare toplantısı

Detaylı

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN NİSAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 18 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 DTK DERGİSİ HAZİRAN AYI SAYISINDA YAYINLANAN YAZILARIMIZ.. DTK Dergisi Haziran sayısının BACADER DEN köşesinde İSİB ÇALIŞTAYI VE SODEX ANKARA FUARI İZLENİMLERİ konulu yazımız

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

HABER BÜLTENİ /NİSAN 2015

HABER BÜLTENİ /NİSAN 2015 GERÇEKLEŞEN TEMAS,ZİYARET VE TOPLANTILAR ÜNİVERSİTELER İLE İLİŞKİLER & AVAN PROJE ÇALIŞMALARI İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ TARKEM, İzmir Tarih Projesi Havralar Alt Bölgesi ve Yakın Çevresinin Operasyon

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı;

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 26.08.2014 30.09.2014 TORBA YASA 11 EYLÜL 2014 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE YAYMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ-11 EYLÜL 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

Resmî Gazete Sayı : 29361

Resmî Gazete Sayı : 29361 20 Mayıs 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29361 TEBLİĞ Orman ve Su İşleri Bakanlığından: HAVZA YÖNETİM HEYETLERİNİN TEŞEKKÜLÜ, GÖREVLERİ, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA TEBLİĞ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 18.05-16.06.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 16.06.2009 Sayı: 06/07 RUSYA SEYAHATİ İZLENİMLERİ 1 RUSYA SEYAHATİ İZLENİMLERİ İRAN İZLENİMLERİ 2 İRAN SEYAHATİ KRİZ VARSA

Detaylı

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı 7 11 Aralık 2005 Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları TÜYAP BURSA FUARCILIK A.Ş. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar

Detaylı

( tarih ve132 sayılı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı ile yürürlüğe girmiştir.)

( tarih ve132 sayılı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı ile yürürlüğe girmiştir.) (12.03.2010 tarih ve132 sayılı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı ile yürürlüğe girmiştir.) Madde 1 AMAÇ Bu Yönetmeliğin amacı Kayseri Büyükşehir Belediyesi mücavir alan sınırları içerisindeki

Detaylı

Cevap beklenmektedir.

Cevap beklenmektedir. 35. MESLEK KOMİTESİ - SAĞLIK HİZMETLERİ VE ÜRÜNLER ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR 29.05.2014 15.05.2014 tarih ve 29001 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Tıbbi

Detaylı

11. MESLEK KOMİTESİ - DIŞ TİCARET FİRMALARI

11. MESLEK KOMİTESİ - DIŞ TİCARET FİRMALARI 11. MESLEK KOMİTESİ - DIŞ TİCARET FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 11 TARİH KARAR YAPILAN İŞ Organize Sanayi Bölgesinde Odamızın bir dış ticaret birimi, bürosu, ofisi şeklinde temsilcilik

Detaylı

Özel Kalem Müdürlüğü. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Özel Kalem Müdürlüğü. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Özel Kalem Müdürlüğü 2014 Yılı Faaliyet Raporu ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ Görevleri : 1-Belediye Başkanının resmi,özel ve gizlilik taşıyan yazışmalarını yürütmek. 2-Belediye Başkanına ve Müdürlüğe gelen,giden

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI 12. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı Hırdavat ve Nalburiye

Detaylı

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ 26.06.2015 Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 7.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 6.syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 9.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 5.syf BASIN

Detaylı

T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 -

Detaylı

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI 1. Amaç Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurullarının amacı, uyuşturucu ile mücadele sürecinde mevcut durumu tespit etmek ve hazırlanan eylem

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100.

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. yıldönümü kapsamında Çanakkale Valiliği öncülüğünde, 2015 Koordinasyon

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2014 2016) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

26. ve 51. MESLEK KOMİTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

26. ve 51. MESLEK KOMİTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU Odamız 26. ve 51. Meslek Komitelerinde (Elektrik Ve Aydınlatma Malzemeleri İle Ölçme Araçlı Cihazlar İmalatı Toptan Perakende Ticareti - Elektrik Enerjisi Üretimi-İletimi Ve Mühendislik Hizmetleri) yer

Detaylı

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı.

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği'nde yer alan tıbbi cihazların da satış ve tanıtımlarının

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi FUAR ÖZET RAPORU Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 4 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 4 2. GENEL FUAR BİLGİLERİ 4 3.

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 07/09/2009

Meclisin tasviplerine arz olunur. 07/09/2009 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 07/09/2009 2009/112 (2009/112: Belediye Meclisinin 01/09/2009 tarih ve 465 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; 2. Belediye Şehir

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 30.05.2016 2016 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu 25 Nisan 30 Mayıs 2016 Tarihleri Arasında Odamızda Gerçekleştirilen Faaliyetler Odamız ile Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği

Detaylı