9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ"

Transkript

1 9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ yılı Mart ayında Almanya/Hannover kentinde yapılacak olan CEBIT Bilişim Fuarına ziyaretçi olarak katılmak için organizasyon düzenlenmesi talep edilmiştir. 9 kişi sağlanamadığı için gerçekleşememiştir Meslekte mal ve hizmetlerin türlerinin ve azami fiyatlarının belirlenmesi çalışmasını yapmak için Zafer Özgülbay (Servis net) görevlendirilmiştir. Ortak fiyat tarifesinin oluşturulduğunu fakat rekabete aykırı olduğunu belirten yönetim kurulumuzun ilgili tarifeyi kabul etmediğini dile getirmiştir Yapılması planlanan "Yazılım Lisanslama Şekilleri" semineri çalışmaları için Zafer Bolat (Bilişim Bilgisayar) görevlendirilmiştir. Seminer, Ticaret Odası tarafından düzenlenmiştir. Üyelerimize sms ve mail kanalı ile duyuru yapılmış,seminer Mayıs 2014 Perşembe günü saat de Teknopark Tekno -1 salonunda yapılaca gerçekleşmiştir Fuar duyurularının artırılması talep edilmiştir. Tüm sektörlerle ilgili yurtiçi ve yurt dışı fuarlar Odamız web sayfasında yayınlanmakta,meslek grublarına mail kanalı ile duyurulmaktadır.ayrıca meslek komitesi toplantılarında ilgili personel yaklaşmakta olan fuar bilgilerini komite üyelerine aktarmaktadır.

2 Odamız tarafından 9.meslek grubu üyelerine Sektör üyelerine yönelik kurumsallaşma ve yöneticilik eğitimi verilmesi için çalışma y Kurumsallaşma ve Yöneticilik eğitimi verilmiştir Bilgisayar, Donanım ve Yazılımı, Üretim ve Ticareti Firmaları için ortak fiyat listesi oluşturulması talep edilmiştir. Söz konusu Ortak Fiyat Tarifesinden Komite üyelerinin çoğunluğunun kararı ile vazgeçilmiştir Komite üyelerince Kayseri Ticaret Odasından üyelerine özellikle 9. Komite üyelerine Odamız tüm üyelerine " Kayseri Ticaret Odası üyesidir" levhası ve alternatif hediyeler (şapka,tshırt vs) verilmektedir Sektör ile ilgili konularda yürtülen projeler hakkında bilgi almak için Çalışma Ve İş Kurumu Kayseri İl Müdürlüğünden randevu alınması talep edilmiştir. Randevu talebimiz sonucu tarihinde komite üyelerimiz, Çalışma Ve İş Kurumu Kayseri İl MüdürüAhmet AYÇİÇEK İLE görüşmüş, yürütülen projeler ve destekler hakkında istişare edilmiştir Komite üyelerince Kayseri Ticaret Odası tarafından Risk Analizi Eğitimi düzenlenmesi talep edilmiştir tarihinde İş Güvenliği ve Sağlığı Uzmanı Naci KIRTAŞ tarafından Risk Analizi Eğitimi verilmiştir.

3 Yeni üye ziyareti yapan KTO mobil ekip tarafından üye ziyaretine gidilirken komite başkanı yahut meslek komitesi üyelerinin eşliğinde gidilmesi talep edilmiştir. Odaya yeni kayıt olan üyelerimizin görevli oda personellerince iş yerlerinde ziyaret edildiği, bu ziyaretlerin, ziyaret edilen üyenin ait olduğu meslek grubunun komite başkanı ve İlgili Komitenin Yönetim Kurulu temsilcisininde katılımı ile gerçekleştirilmesi, söz konusu ziyaretin ayda bir kez yapılmasına karar verilmiş, ilk olarak 9.meslek komitesi Komite Başkanı ve KTO Başkan Yrd.,Komite Yönetim Kurulu Temsilcisi,Meslek komiteleri Birim Müdürü tarafından, 4 üye firmamız ziyaret edilmiştir Meslek Komitesi toplantılarına düzenli olarak katılan komite üyelerine meclis toplantısında ödül verilmesi talep edilmiştir. Odamızın bütün organlarında geçerli olmak üzere geçmiş altı ay verilerine göre, toplantılara katılımda en yüksek devamı gösteren ve mesleki sorunlarını takip ederek yönetim kuruluna sunan, organ üyelerinine bu çalışmalarından dolayı, tarihli meclis toplantısında ödül verilmiştir Odamız komitelerinden başarılı olan komitenin belirlenip komite asil-yedek üyelerineödül verilmesi talep edilmiştir. Odamızın bütün organlarında geçerli olmak üzere geçmiş altı ay verilerine göre, toplantılara katılımda en yüksek devamı gösteren ve mesleki sorunlarını takip ederek yönetim kuruluna sunan, organ üyelerinine bu çalışmalarından dolayı, Meclis toplantısında plaket takdim edilmiştir Kayseri Ticaret Odası tarafından Risk Analizi Eğitimi verilmesi talep edilmiştir. Risk analizi konusunda bilgi sahibi olması için Kayseri Ticaret Odası tarafından eğitim verilmesi talebi yinelendi. Risk analizi eğitiminin uzaktan eğitim yoluyla Kayseri Ticaret Odası web sitesi üzerinden y Naci KIRTAŞ tarafından Odamızda üyelerimize yönelik İş Güvenliği Sağlığı ve Risk Analizi Eğitimi verilmiştir. Eğitim programı Kayseri Ticaret Odası web sitesi üzerindemevcuttur.

4 Pardus İşletim Sistemi hakkında bilgi edinmek için komite asil ve yedek üyeleri ile birlikte TÜBİTAK taki ekibin ziyaret edilmesi için Odamız tarafından organizasyonun yapılması talep edilmiştir. (Pardus Projesi, kamu kurumları ve KOBİ'lerin güvenle kullanabileceği, yüksek performanslı, Türkçe destekli uygulamaların barındığı, sürekli güncel ve güvenli tutulan, düşük maliyetli, işlevsellik ve görselliğin ön planda tutulduğu bir işletim sistemi). Komite üyelerimiz KTO öncülüğünde tarihinde alınan randevuyla Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu( TÜBİTAK) Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi ni (ULAKBİM) ziyaret etmişler, proje hakkında istişare etmişlerdir Bilişim Sektörü meslek mensubu heyeti ile birlikte İzmir Ticaret Odası eş komite üyelerini çalışma ve tanışma toplantısı yapmak amaçlı ziyaret edilmesi için Odamızın organiasyon düzenlemesi talep edilmiştir. Odamızca düzenlenen organizsayon ile 9.meslek komitesi üyelerimiz, tarihinde İzmir Ticaret Odasını ziyaret etmişler ve İZTO eş komitesi (Bilişim) ile sektör hakkında istişare toplantısı yapılmıştır Kriz döneminde şirket yönetim birleşmesi ortak kaynak kullanımı konusunda Odamız tarafından seminer düzenlenmesi talep edilmiştir tarihinde, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esin CAN tarafından "Kurumsallaşma " eğitimi verilmiştir.

5 Pardus İşletim Sistemi hakkında TÜBİTAK ve Kayseri Ticaret Odası arasında İyi Niyet Protokolü imzalanması talep edilmiştir. Meslek komitesi üyeleri ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu( TÜBİTAK) arasında çalışmalar devam etmektedir Sektör bazlı konular hakkında görüşmek üzere 2015 Aralık ayı içerisinde, Oran Kalkınma Ajansı Kayseri Yatırım Destek Ofisi, Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ndan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut HİÇYILMAZ dan randevu alınması talep edilmiştir tarihinde komite üyelerimiz talep ettikleri ziyaretleri gerçekleştirmiştir nolu üyemiz Nebula Yazılım Tasarım İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi yetkilisi Mehmet ERGÜNER in, Odamıza, KTO nun tüm üyelerinin davet edilerek, Nebula Yazılım yetkilisi Mehmet ERGÜNER in Şubat ayı hedef kitlesi kobiler olan kendi yazılım projesinin tanıtım toplantsının yapılması için meslek komitesi toplantısına davet edilmiştir. verdiği dilekçe değerlendirilmiş olup, ilgili firma yetkilisinin tanışmak için subat ayı meslek komitesi toplantısına davet edilmesi talep edilmiştir.

6 Toplantıda komite üyeleri tarafından, sektör bazlı konular hakkında görüşmek üzere 8 Şubat 2016 tarihinde sonra, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kayseri Hizmet Merkezi Müdürlüğü nden ve Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn Celal HASNALÇACI dan randevu alınması talep edilmiştir. 18 Şubat 2016 günü komite üyelerimiz talep ettikleri ziyaretleri gerçekleştirmiştir Kayseri Ticaret Odası nın üyelerinin bilgi ve ürünlerine ulaşılabilecek sanal fuar programı hazırlaması talep edilmiştir. KTO Yönetim Kurulu tarafından Sanal fuar açılması ile alakalı yapılacak işlerin ve maliyetinin komite tarafından araştırılarak rapor hazırlanması talep edilmiştir.komite çalışmaları devam etmektedir Toplantıda komite üyeleri tarafından, Kayseri Ticaret Odası nın bilişim meslek grubu için, Kayseri de üretilmiş, alınıp satılmamış (bayilik vb.olmayan ) nitelikli ürünlerin tanıtımının yapılacağı nitelikli ürün katoloğu hazırlaması talep edilmiştir. KTO Yönetim Kurulu tarafından, Nitelikli ürün katalogu hazırlanması ile alakalı yapılacak işlerin, katalogda yer alacak firmaların, ürünlerinin nasıl belirleneceğinin ve söz konusu kataloğun maliyetinin komite tarafından araştırılarak rapor hazırlanması talep edilmiştir.komite çalışmaları devam etmektedir.

7 Sektör ile ilgilili fikir alış verişinde bulunmak için Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mete ÇELİK in subat ayı meslek komitesi toplantısına davet edilmesi talep edilmiştir tarihinde yapıla mk toplantısıma Yrd. Doç. Dr. Mete ÇELİK katılmıştır Komite üyelerince üniversitelerde özellikle staj dönemi ve ders müfredatı ile ilgili görüşmek üzere Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile toplantı düzenlenmesi talep edilmiştir tarihi için Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden akademisyenin katılımı ile toplantı gerçekleşmiştir Sektör bazlı konular hakkında görüşmek üzere mart ayı içinde Çalışma ve İş Kurumu Kayseri İl Müdürlüğü ( İŞKUR) ve Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Bahri COŞKUN dan randevu alınması talep edilmiştir tarihinde komite üyelerimizin talep ettikleri ziyaretler gerçekleştirildi.

8 3.3.Toplantıda, komite üyesi Tarık YÜCE nin TÜBİTAK Pardus Proje Sorumlusu Abdullah EROL ile birlikte hazırladığı protokol anlaşması taslağı hakkında istişare edilmesi hazırlanan protokol taslağının KTO Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilmesi ve anlaşma taslağında geçen 6.maddenin özellikle dikkate alınarak,gerçekleştirilmesi talep edilmiştir ( 6.Madde : KTO, kendi kadrolu personelinden en az 2 kişiyi Pardus eğitimlerine dahil ederek bu alanda uzmanlaşmalarını sağlayacaktır.tayin edilen personel, proje sorumlusu olarak atanacaktır). Meclis Üyemiz Tarık YÜCE'nin proje maliyetinin arastırılmasına (Pardus Projesi, kamu kurumları ve KOBİ'lerin güvenle kullanabileceği, yüksek performanslı, Türkçe destekli uygulamaların barındığı, sürekli güncel ve güvenli tutulan, düşük maliyetli, işlevsellik ve görselliğin ön planda tutulduğu bir işletim sistemi) Toplantıda KTO tarafından 9.Bilişim Meslek Grubu üyeleri için, KOSGEB yetkilerince, destekler hakkında bilgilendirme sunumu yapılacak kahvaltılı bir program düzenlenmesi talep edilmiştir KOSGEB yetkililerince, destekler hakkında bilgilendirme sunumunun yapılacağı kahvaltılı bir program düzenlenmesinin uygun olduğu dile getirilmiştir.program Mayıs ayı içinde planlanmaktadır.

9 3.5.Toplantıda komite üyeleri, Mayıs da Çin de düzenlenecek olan CES ASİA fuarına 6 firma olarak katılacaklarını, bu program için kişi başı tüm ücretlerin 2500 USD tuttuğunu belirtmişler, KTO nun bu fuara katılanlar için uygun gördüğü kadar destekte bulunmasını talep etmişlerdir Odamız tarafından sadece yurt içi fuarların desteklendiği belirtilerek, yurt dışında düzenlenen fuarlara maddi desteğimizin olmadığı ancak komitemizin katılmayı planladığı Çin de düzenlenecek olan CES ASİA fuarına Ekonomi Bakanlığının desteklerinin olup olmadığının dış ticaret birimi tarafından araştırılmasına karar verilmiş,odamız Dış ticaret Birimi yaptığı araştırmayı komite üyelerimiz ile paylşamıştır Toplantıda, Erciyes Üniversitesi Müh. Fakültesi Bilgisayar Müh. Bölümü akademisyenleri ile KTO da yapılan çalışma toplantısı hakkında istişare edilmiştir. Toplantıya katılan Bilgisayar Mühendisliği akademisyenleri, yapılacak olan ikinci toplantı da diğer akademik kadronun da bulunabilmesi için toplantı yerinin üniversite olmasının daha sağlıklı olacağını dile getirerek komite üyelerini üniversiteye davet etmiş, komite üyeleri de daveti kabul etmek istediklerini belirterek bu toplantıda görüşülecek gündem maddelerini, üniversiteden beklentiler ile 9.Bilişim Meslek Komitesinin yapması gerekenler olarak iki ana başlık altında toplamış ve KTO Yönetim Kurulu kararına sunmuştur. Söz konusu toplantının üniversitede yapılmasının uygun olduğu dile getirldi Toplantı da komite üyeleri tarafından yine üniversite ile istişare edilen staj süreci ve staj için doğru öğrencinin doğru iş yeri ile eşleşmesi konusu gündeme alınmış, KTO bünyesinde konu hakkında bir proje geliştirilmesi ve bu projenin teşviklerden yararlanma olasılığının görüşülmesi için ORAN Kalkınma Ajansı ndan randevu alınması talep edilmiştir. ORAN Kalkınma Ajansı ndan randevu alınarak gerekli görüşmelerin yapılmasına

10 3.3.Toplantıda Ekim 2016 tarihlerinde Taiwan da gerçekleşecek olan TAİTRONİCS 2016 Fuarı hakkında istişare edilmiş, fuara katılım için Taiwan Ticaret Merkezi( TAİTRA) ile irtibata geçilerek fuar hakkında bilgi alınması talep edilmiştir Ekim 2016 tarihlerinde Taiwan da gerçekleşecek olan TAİTRONİCS 2016 Fuarı hakkında bilgi alınmasına ve komite üyelerine aktarılmasına, Toplantı da komite üyeleri, Erciyes Üniversitesi hukuk fakültesi İş hukuku uzmanı bölümünden Ertuğrul YUVALI nın davet edilerek Temmuz 2016 tarihleri tarafından 9.meslek grubu üyelerine yönelik Bilişim Hukuku hakkında bir seminer düzenlenmesini ayrıca 9.Bilişim Meslek grubu için düzenlenecek kahvaltı programının Cumartesi günü kır kahvaltısı olarak düzenlenmesini talep etmişlerdir. Erciyes Üniversitesi hukuk fakültesi İş hukuku uzmanı bölümünden Ertuğrul YUVALI tarafından Temmuz 2016 tarihleri arasında 9.meslek grubu üyelerine yönelik Bilişim Hukuku hakkında bir seminer düzenlenmesine Toplantıda Ekim 2016 tarihlerinde Taiwan da gerçekleşecek olan TAİTRONİCS 2016 Fuarı ve Taiwan Ticaret Merkezi (TAİTRA) dan alınan bilgiler hakkında istişare edilmiştir. Taiwan Ticaret Merkezi (TAİTRA) ile çalışarak fuara katılmak istediklerini belirten komite üyeleri, KTO dan 9.Bilişim Meslek Grubuna fuar organizasyonu hakkında sms ve mail kanalı ile duyuruya çıkılmasını ve dönüşlerin toplanılarak TAİTRA ile irtibata geçilmesini talep etmişlerdir Ekim 2016 tarihlerinde Taiwan da gerçekleşecek olan TAİTRONİCS 2016 Fuarı'nın 9.Bilişim Meslek grubu üyelerine sms ve mail kanalı ile duyurulmasına ve katılımın en az 15 kişi olması halinde organizasyonun yapılmasına

11 3.3.Odamızda, Bilişim Komisyonu gündeminde olan staj evi konusunun görüşüleceği bir toplantı daha yapılması ve toplantıya Erciyes Üni.Mühendislik Fakültesi bölümünden akademisyenlerin davet edilmesi talep edilmiştir. Staj evi konusunun görüşüleceği, Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bölümünden akademisyenlerinde davet edileceği Odamızda bir toplantı yapılmasına

MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR

MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 41 41. MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR 41 30.09.2015 2.2. Ticaret odası üyelerinden gelen talep

Detaylı

Tetkiklerini yaptırmayan acentelerin tetkiklerini yaptırmaları ve fiziki şartlarını tamamlamaları için KTO tarafından posta ile uyarı yazısı

Tetkiklerini yaptırmayan acentelerin tetkiklerini yaptırmaları ve fiziki şartlarını tamamlamaları için KTO tarafından posta ile uyarı yazısı KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 37 TARİH KARAR YAPILAN İŞ Acentelerin kanun ve yönetmeliklere uygun fiziki şartlara,unvan düzeltmelerine hakim olmaları için uyarı maili gönderimi talep Mail

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 28 28. MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 28 TARİH KARAR 28 04.03.2014 İş sağlığı ve Güvenliği Kanunu

Detaylı

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır.

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır. Faaliyet 1.1.1 TOBB vb. kuruluşlar tarafından düzenlenen eğitimlere katılım sağlanması TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde

Detaylı

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014 Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 Erciyes Üniversitesi Genkök Genom ve Kök Hücre Merkezi Akredite Belgesi Aldı Erciyes Teknoloji

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ Doç. Dr. Mustafa Türkmen ERÜ Mühendislik Fak. 20 Mayıs 2016 KAYSO Sunum Planı KÜSİ Çalışma Grubu KÜSİ İl Planlama

Detaylı

TARİH KARAR YAPILAN İŞ

TARİH KARAR YAPILAN İŞ TARİH KARAR YAPILAN İŞ 2.07.2013 Acentelerin kanun ve yönetmeliklere uygun fiziki şartlara,unvan düzeltmelerine hakim olmaları için uyarı maili gönderimi talep edilmiştir. Mail gönderimi yapılmıştır. 24.09.2013

Detaylı

STRATEJİK PLAN (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLANI

STRATEJİK PLAN (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLANI STRATEJİK PLA (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLAI Faaliyet OCAK ŞUBAT MART İSA MAYIS Zaman ve Stres Yönetimi Eğitimi Müşteri/ ve İletişim Teknikleri Office ve oda programları eğitimi Performans değerlendirme

Detaylı

ŞANLIURFA İLİ TEKSTİL VE HAZIR GİYİM KÜMELENMESİ İHTİYAÇ ANALİZİ RAPORU

ŞANLIURFA İLİ TEKSTİL VE HAZIR GİYİM KÜMELENMESİ İHTİYAÇ ANALİZİ RAPORU ŞANLIURFA İLİ TEKSTİL VE HAZIR GİYİM KÜMELENMESİ İHTİYAÇ ANALİZİ RAPORU İÇERİK YÖNETİCİ ÖZETİ 4. YÖNETİCİ ÖZETİ 1. BÖLÜM 8. PROJEYE GENEL BAKIŞ 2. BÖLÜM 12. SEKTÖREL MAKRO ANALİZ 3. BÖLÜM 26. ULUSAL ÖLÇEKTE

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2014 2016) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

T.C. Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Amaç ve Hedefleri

T.C. Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Amaç ve Hedefleri T.C. Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Amaç ve Hedefleri Amaç 1 - Eğitim - öğretim kalite ve kapasitesinin artırılması Hedef 1.1: Akreditasyon ve kalite güvence çalışmalarının

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ FİNANS SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI

ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ FİNANS SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ FİNANS SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI 2015 yılının Aralık ayı içerisinde yapılması planlanan 3. İzleme ve Değerlendirme Kurulu toplantısına hazırlık teşkil

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Sayı 43 Mayıs 2013 e-bülten İTO BİLİŞİM H e r a y ı n i l k h a f t a s ı İ T O w e b s i t e s i n d e y a y ı n l a n ı r İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Mal ve hizmetlerin üretim, tanıtım,

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

Pardus Vizyonu. Prof. Dr. Abdullah ÇAVUŞOĞLU 25.06.2014

Pardus Vizyonu. Prof. Dr. Abdullah ÇAVUŞOĞLU 25.06.2014 Pardus Vizyonu Prof. Dr. Abdullah ÇAVUŞOĞLU 25.06.2014 Gündem Pardus Projesi Hakkında Proje hedefleri Kamu göç projelerimiz Yürüteceğimiz Faaliyetler AKASYA Projesi Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Açık kaynak

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Uluslararası İlişkiler Birimi (UİB) (OMÜ-YÖS Ofisi) 1. OMÜ-YÖS İŞ AKIŞI

Uluslararası İlişkiler Birimi (UİB) (OMÜ-YÖS Ofisi) 1. OMÜ-YÖS İŞ AKIŞI Uluslararası İlişkiler Birimi (UİB) (OMÜ-YÖS Ofisi) 1. OMÜ-YÖS İŞ AKIŞI 1. OMÜ-YÖS ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek a) OMÜ-YÖS sınavının yapılacağı yurt içi ve yurt dışı sınav merkezlerinin belirlenmesi,

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR. Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç

MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR. Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 17 17. MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR 17 03.12.2013 10-12 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2017 2019) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

Y ö n e. Ko mi te. Komite ve Talepleri. Sonuç

Y ö n e. Ko mi te. Komite ve Talepleri. Sonuç Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri 13 14 14. MESLEK KOMİTESİ - GAYRİMENKUL VE KİRALAMA HİZMETLERİ 14 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 14 TARİH KARAR 14 31.12.2013 Azami Fiyat Tarifeleri Yönetmeliğinin

Detaylı

KAYSERİ ŞEKER AR-GE MERKEZİ ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞ BİRLİĞİ MODELİ

KAYSERİ ŞEKER AR-GE MERKEZİ ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞ BİRLİĞİ MODELİ II. AR-GE MERKEZLERİ İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ ZİRVESİ KAMU-ÜNİVERSİTE -SANAYİ İŞBİRLİĞİ KAYSERİ ŞEKER AR-GE MERKEZİ KAYSERİ ŞEKER FABRİKASI A.Ş. AR-GE MERKEZİ SUNUM PLANI 1. UYGULAMANIN KISA AÇIKLAMASI 2.

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ & Yükseköğrenim Kalite Kurulu Kurum Dış Değerlendirme Süreci

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ & Yükseköğrenim Kalite Kurulu Kurum Dış Değerlendirme Süreci ERCİYES ÜNİVERSİTESİ & Yükseköğrenim Kalite Kurulu Kurum Dış Değerlendirme Süreci Prof. Dr. Karamehmet YILDIZ Rektör Yardımcısı Erciyes Üniversitesi Kalite Komisyonu Bilgilendirme Toplantısı 25 Ocak 2017

Detaylı

EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1

EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1 EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1 ISIF 18 de OMÜ-TTO rüzgârı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi nin (OMÜ-TTO), 3. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı nda (ISIF 18) 1 altın 1 gümüş 3

Detaylı

11. MESLEK KOMİTESİ - DIŞ TİCARET FİRMALARI

11. MESLEK KOMİTESİ - DIŞ TİCARET FİRMALARI 11. MESLEK KOMİTESİ - DIŞ TİCARET FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 11 TARİH KARAR YAPILAN İŞ Organize Sanayi Bölgesinde Odamızın bir dış ticaret birimi, bürosu, ofisi şeklinde temsilcilik

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA SEKTÖR TOPLANTISI YAPILDI. "İnşaat Mühendisleri Odası Edremit Temsilciliğinin Katkıları ve Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği Katılımı ile Yapı Malzemeleri Yönetmeliğine Uygun Malzeme

Detaylı

Üniversiteler İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu İzmir 11.12.2015 - KOÇ ÜNİVERSİTESİ

Üniversiteler İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu İzmir 11.12.2015 - KOÇ ÜNİVERSİTESİ Üniversiteler İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu İzmir 11.12.2015 - KOÇ ÜNİVERSİTESİ Biz kimiz Neden platform? Üniversitelerde; İSG farkındalığını nasıl arttırabiliriz? İSG kültürünü nasıl geliştirebiliriz?

Detaylı

ÇORLU TİCARET ve SANAYİ ODASI 2017 YILI ÜYE MEMNUNİYET ANKETİ ANALİZ RAPORU

ÇORLU TİCARET ve SANAYİ ODASI 2017 YILI ÜYE MEMNUNİYET ANKETİ ANALİZ RAPORU ÇORLU TİCARET ve SANAYİ ODASI 2017 YILI ÜYE MEMNUNİYET ANKETİ ANALİZ RAPORU Raporun amacı; ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI hakkındaki üye ihtiyaçlarının belirlenmesi, iyileştirmeye ve geliştirmeye açık alanların

Detaylı

EK C 9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C 9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C 9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Mutfak Sektörü Avusturya Ticaret Heyeti GİRİŞ: 18.05.2018

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

ÜSİMP TTO TECRÜBE PAYLAŞIMI. ÖMER BAYKAL, GAZİ TTO 26 Temmuz 2013, ASO

ÜSİMP TTO TECRÜBE PAYLAŞIMI. ÖMER BAYKAL, GAZİ TTO 26 Temmuz 2013, ASO ÜSİMP TTO TECRÜBE PAYLAŞIMI ÖMER BAYKAL, GAZİ TTO 26 Temmuz 2013, ASO Gazi TTO nun Amacı Gazi Üniversitesi bünyesindeki bilimsel ve teknolojik bilginin toplumsal faydaya ve ekonomik değere dönüşümünü ve

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN 14. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, Rektörlüğe bağlı olarak görev yapan ve Rektör Yardımcısı

Detaylı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörlüğü

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörlüğü Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörlüğü SANAYİYE BİLGİ VE TEKNOLOJİ TRANSFER ETME temel hedefiyle 2017 yılından itibaren yeni bir dönem başlamıştır. Bilecik Şeyh

Detaylı

2011 YILI FAALİYETLERİ GANTT ÇİZELGESİ

2011 YILI FAALİYETLERİ GANTT ÇİZELGESİ 2011 YILI FAALİYETLERİ GANTT ÇİZELGESİ FAALİYET ADI 5.1. KURUMSALLAŞMA VE ORGANİZASYON FAALİYETLERİ 5.1.1. İnsan Kaynakları (Personel Alımı, Çalışma Birimlerinin Oluşturulması, İşbölümü ve Personel Dağılımı)

Detaylı

HABERLEŞME - İLETİŞİM STRATEJİSİ

HABERLEŞME - İLETİŞİM STRATEJİSİ HABERLEŞME - İLETİŞİM STRATEJİSİ KONU SORUMLU YAPILACAK GÖZDEN GEÇİRME PER. GÖS. 1 Her yıl üye bilgilerinde güncelleme yapılması, üye durumlarının ( faaı- askıda- terk ) belirlenmesi Üyeler telefonlar

Detaylı

25 Aralık 2016, Pazar. 26 Aralık 2016, Pazartesi (1. Gün)

25 Aralık 2016, Pazar. 26 Aralık 2016, Pazartesi (1. Gün) YÖK KALİTE KURULU DIŞ DEĞERLENDİRME TAKIMI ZİYARET PROGRAMI (Taslak) (25.12.2016 28.12.2016) Zaman Ziyaret Sürecinde Kimler İle Ne Yapılacağı Ziyaretin İçeriği Görüşme Yeri 25 Aralık 2016, Pazar Öğlene

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Koordinatörlüğümüzün Amacı, Üniversite birimleri ile özel sektör, sanayi ve sivil toplum kuruluşları arasında; İşbirliği stratejileri ve politikaları belirlemek, belirlenen ihtiyaçlara

Detaylı

STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU

STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU FAKÜLTE/BÖLÜM ADI: STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU Stj. Amaç No Hedef No Faaliyet No Performans no Stratejik Amaç / Hedef / Faaliyet Tanımı 2008 mevcut durum 2009 2010 2011 2012 2013 Faaliyet

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

PROJE EKİPLERİNİN GÖREV VE SORUMLUKLARI REHBERİ

PROJE EKİPLERİNİN GÖREV VE SORUMLUKLARI REHBERİ Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. KAYITLI ISTIHDAMIN TEVIKI II (PRE II) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı IPA IV. Bileşeni TRH1.3.PREII/P-03/224

Detaylı

Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi

Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi Türkiye deki tüm akademik kurumları birbirine ve sonra küresel araştırma ağlarına bağlayan, Ulusal Akademik Ağ altyapısını işleten, Ar-Ge faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde

Detaylı

STRATEJİK PLAN ( ) 2017 YILI FAALİYET PLANI

STRATEJİK PLAN ( ) 2017 YILI FAALİYET PLANI STRATEJİK PLA (2015-2018) 2017 YILI FAALİYET PLAI Faaliyet OCAK ŞUBAT MART İSA MAYIS Zaman ve Stres Yönetimi eğitimi GEEL SK. YRD. - ORG. Müşteri/Üye İlişkileri ve İletişim Teknikleri GEEL SK. YRD. - ORG.

Detaylı

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI FETHİYE ŞUBESİ FAALİYET BÜLTENİ

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI FETHİYE ŞUBESİ FAALİYET BÜLTENİ İMEAK DENİZ TİCARET ODASI FETHİYE ŞUBESİ FAALİYET BÜLTENİ Aralık 2016 FAALİYETLER TRAVEL TURKEY İZMİR FUARI GEÇEKLEŞTİRİLDİ PARİS BOAT SHOW DA ÜLKEMİZ TANITIMINA KATKI SAĞLADIK 2017 ÜYE EĞİTİMLERİ BELİRLENDİ

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

NİZİP TİCARET BORSASI STRATEJİK HEDEFLER ve GERÇEKLEŞME DURUMLARI TABLOSU 2015

NİZİP TİCARET BORSASI STRATEJİK HEDEFLER ve GERÇEKLEŞME DURUMLARI TABLOSU 2015 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 STRATEJİK AMAÇ 1 STRATEJİK Stratejik plandaki hedeflere yenilerini ekleyerek İş Planları ile takibini sağlamak TSE ISO EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi nin Gerektirdiği Standartları

Detaylı

BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU

BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU 3.10.16 BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU 18-22 Eylül 2016, Kotonu Benin İnceleme Gezisi, 18-22 Eylül 2016, Kotonu Türkiye-Benin iş Konseyi Başkanı Adnan Bostan, 18-22 Eylül 2016 tarihleri arasında Benin

Detaylı

e-bülten BİLİŞİM SEKTÖRÜNE YÖNELİK TEŞVİK VE DESTEKLER-3 SEMİNERİ BİLİŞİM İHTİSAS KOMİTESİ TOPLANTISI

e-bülten BİLİŞİM SEKTÖRÜNE YÖNELİK TEŞVİK VE DESTEKLER-3 SEMİNERİ BİLİŞİM İHTİSAS KOMİTESİ TOPLANTISI İTO BİLİŞİM Sayı 36 Eylül 2012 Her ayın ilk haftası İTO web sitesinde yayınlanır. BİLİŞİM SEKTÖRÜNE YÖNELİK TEŞVİK VE DESTEKLER-3 SEMİNERİ Bilindiği üzere, ülkemizin kalkınma trendinin artarak sürdürülebilmesi

Detaylı

2017 YILLIK İŞ PLANI

2017 YILLIK İŞ PLANI 2017 YILLIK İŞ PLANI İLGİLİ/PERSONEL BİRİM OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK BÜTÇE FAALİYET 1.1.1.1 ISO 2-6 Ocak 2017 9001/2008 KYS Revizyonuna ilişkin her yıl

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

Ko mi te. Tarih Komite ve Talepleri Sonuç

Ko mi te. Tarih Komite ve Talepleri Sonuç Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 8 8. MESLEK KOMİTESİ - ET VE ET ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE TİCARETİ 8 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 8 TARİH KARAR 8 22.05.2014 Yaz aylarının yaklaşması ve

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Senato Kabul Tarihi ve Sayısı: 25.01.2012 tarih ve T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDİNATÖRLÜK (MEYOK), DANIŞMA KURULU ve DANIŞMA KOMİTELERİ YÖNERGESİ 2012-12 Sayılı Karar BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

7 70. MESLEK KOMİTESİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

7 70. MESLEK KOMİTESİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU Odamız 70. Meslek Komitesinde yer alan ve medikal ürünlerin imalatı, toptan-perakende ticareti ile uğraşan üyelerimizin sektörleriyle ilgili sorunlarını dinlemek ve bu sorunlara ortak çözüm yolları bulmak

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.10.2014 25.11.2014 LETONYA-RİGA İŞ GEZİSİ 28-31 EKİM 2014 ÜYELERİMİZE YENİ UFUKLAR AÇMAK, ULUSAL VE ULUSLARARASI PAZARALARA AÇILMALARINA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA GERÇEKLEŞTİREN

Detaylı

Düzce Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve ilgili mekanizmaların vizyonu, Bölgesel, ulusal ve

Düzce Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve ilgili mekanizmaların vizyonu, Bölgesel, ulusal ve Düzce Üniversitesi 2015-2019 stratejik planında Düzce Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) doğrudan yer almakta olup, bu plan kapsamında ortaya konulan hedeflere ulaşılmasında önemli bir işleve sahiptir. Bu

Detaylı

PROJE DESTEK HİZMETLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

PROJE DESTEK HİZMETLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR PROJE DESTEK HİZMETLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR 24.12.2015 1 24 Aralık 2015 tarihinde Tübitak Ardeb 3001 programına proje yazmak isteyen sanayici, projeyi Tübitak'a göndermeden önce Akademik kuruluna

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

FR-52-MESLEK KOMİTESİ 4 AYLIK SONUÇLAR PLAN FORMU

FR-52-MESLEK KOMİTESİ 4 AYLIK SONUÇLAR PLAN FORMU 1 NOLU -MESLEK KOMİTESİ 4 AYLIK SONUÇLAR PLAN FORMU Sayfa : 1 / 16 Komite Adı Toplantı Tarihi 15 Ocak 12 Toplantıda Alınan Kararlar Yönetim Kuruluna Sunulan Kararlar Gerçekleşen Kararlar 1.) 2014 yılının

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.12.2014 27.01.2015 T.C.KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN ARICI DAN ODAMIZA ZİYARET-13 OCAK 2015 KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN ARICI 13 OCAK

Detaylı

Cevap beklenmektedir.

Cevap beklenmektedir. 35. MESLEK KOMİTESİ - SAĞLIK HİZMETLERİ VE ÜRÜNLER ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR 29.05.2014 15.05.2014 tarih ve 29001 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Tıbbi

Detaylı

Doğu Marmara ABİGEM AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ

Doğu Marmara ABİGEM AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ N :19 - EKİM 2016 AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ Doğu Marmara ABİGEM MİDEST ULUSLARARASI ALT YÜKLENİCİLİK FUARI ZİYARETİ Doğu Marmara ABİGEM organizasyonunda 05-08 Aralık

Detaylı

Bilindiği gibi TÜBİTAK tarafından desteklenen Cumhuriyet Üniversitesi Akademik

Bilindiği gibi TÜBİTAK tarafından desteklenen Cumhuriyet Üniversitesi Akademik Bilindiği gibi TÜBİTAK tarafından desteklenen Cumhuriyet Üniversitesi Akademik Kadroları için TUBİTAK Tarafından Desteklenen Ulusal ve Uluslararası Araştırma Projelerinde Farkındalık Yaratma ve Üretme/Kabul

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULACAKTIR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ İNŞAAT SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI

ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ İNŞAAT SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ İNŞAAT SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI 2015 yılının Aralık ayı içerisinde yapılması planlanan 3. İzleme ve Değerlendirme Kurulu toplantısına hazırlık teşkil

Detaylı

İçerik Uluslararası Ofis Süreçleri Ofis Kurma Ortaklarla İlişkiler Hibe Yönetimi Öğrenci Hareketliliği Personel Hareketliliği

İçerik Uluslararası Ofis Süreçleri Ofis Kurma Ortaklarla İlişkiler Hibe Yönetimi Öğrenci Hareketliliği Personel Hareketliliği KA1 Süreçleri Ortaklarla İlişkiler ve Hareketlilik GÜLECE ŞENEL Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Danışman 22-23 MAYIS 2017, KAYSERİ YENİ BAŞLAYANLAR TOPLANTISI İçerik Uluslararası Ofis Süreçleri Ofis

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

TRH1.2.PYEIS/P-03/232. Faaliyetler 2016/ / / / / / / / / / / /02

TRH1.2.PYEIS/P-03/232. Faaliyetler 2016/ / / / / / / / / / / /02 GÜNCEL FAALİYET PLANI Sözleşme Numarası Proje Hibe Faydalanıcısı TRH1.2.PYEIS/P-03/232 Yayla ve Köylere Uygun Ahşap Yapıların İnşaa, Bakım ve Onarım İşlemlerini Gerçekleştirebilecek Nitelikli Elemanların

Detaylı

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU EYLEM PLANI

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU EYLEM PLANI ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU EYLEM PLANI EP Konusu Hedef 1.1. Çift yönlü iletişim kanallarını en etkin şekilde kullanarak nitelikli öğrencilerin İKÜ Adalet Meslek Yüksekokulu na kazandırılması, Strateji 1.1.

Detaylı

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ Ülkemizde kurumsallaşmış bazı fuar ve sergilere Şubemizce her yıl düzenli olarak katılım ve destek sağlanmaktadır. Fuarların yanısıra, Şubemiz tarafından organize edilen teknik

Detaylı

tarihinde konuyla ilgili çalışma yapan Birsen Koca'ya Fire ve zayiat ornalarının web sitesine konması hususunda görev verilmiştir.

tarihinde konuyla ilgili çalışma yapan Birsen Koca'ya Fire ve zayiat ornalarının web sitesine konması hususunda görev verilmiştir. 35. MESLEK KOMİTESİ - SAĞLIK HİZMETLERİ VE ÜRÜNLER ÜRETİM VE TİCARETİ TARİH KARAR SONUÇ Fire ve zaiyat oranları ve tıbbi atıkların imhası gündeme gelmiştir. Tıbbi atıkların imhası ile ilgili mevzuatın

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ Sayfa 1 / 6 1. Amaç Bu prosedürün amacı, Üniversitemiz Tanıtım Dönemi faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve görevlendirme usul ve esaslarının açıklanmasıdır. 2. Kapsam Bu prosedür,

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak Kurumsal Yapının Güçlendirilmesine İlişkin Amaç Stratejik Amaç 1.1 Borsanın Kurumsal Yönetim Yaklaşımı ile Yönetilmesi Hedef 1.1.1 Borsada Kurumsal Yönetim İlkeleri Konusunda Farkındalık Oluşturmak Strateji

Detaylı

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ M A R K A D E M İ B U L U Ş M A L A R I ETTOM İletişim Bilgileri ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi 26040 Eskişehir ettom@ogu.edu.tr www.eskisehirttp.com 0 222 229 39 54 10 Ocak 2018 tarihinde Eskişehir Osmangazi

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2016 YILI FAALİYET TAKVİMİ PLANLANAN FAALİYET TARİHİ. Her Hafta Çarşamba günü

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2016 YILI FAALİYET TAKVİMİ PLANLANAN FAALİYET TARİHİ. Her Hafta Çarşamba günü Her Hafta Haftalık Olağan Toplantısı Meslek Kom. Ocak Şubat 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS DEĞERLENDİRMELERİNİN YAPILMASI

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 12 12. MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR 12 28.11.2013 Meydandaki iş yerlerini tabeleların sökülmesiyle

Detaylı

07 ŞUBAT ŞUBAT 2017

07 ŞUBAT ŞUBAT 2017 07 ŞUBAT 2017 SGK İlaç Alım Protokolü revizyon konularının değerlendirilmesi amacıyla SGK Protokol Komisyonu 07.02.2017 tarihinde Türk Eczacıları Birliğinde bir araya gelmiştir. Toplantıya Oda Başkanımız

Detaylı

2015 yılında düzlenen fuar 20.000 katılımcıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yıl fuarımız 100.000 katılımcıyı hedeflemektedir.

2015 yılında düzlenen fuar 20.000 katılımcıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yıl fuarımız 100.000 katılımcıyı hedeflemektedir. 2-5 Haziran 2016 tarihlerinde Congresium Ankara da gerçekleşecek fuarımızda elektronik oyun konusunda yaratıcı bir fikri, bir projesi ya da aracı olan ve bunu piyasa içerisinde değerlendirmeyi düşünen

Detaylı

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ EKİM SAYI 11

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ EKİM SAYI 11 GENÇ PUPA e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ EKİM SAYI 11 1 4 EKİM 2016 Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Tanıtım ve Bilgilendirme Sunumu 2016 4 EKİM 2016 Kariyer Planlama ve İç Girişimcilik Semineri Key Of Change

Detaylı

KONYA TEKNOKENT SELÇUK ÜNİVERİTESİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ

KONYA TEKNOKENT SELÇUK ÜNİVERİTESİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ KONYA TEKNOKENT SELÇUK ÜNİVERİTESİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ PROJE VE İŞ GELİŞTİRME MERKEZİ 2006 yılında kurulmuş olan PİGEM; teknoloji transferi, girişimciliği destekleme ve inovasyona yönelik diğer

Detaylı

2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU Salone Internazionale del Mobile

2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU Salone Internazionale del Mobile 2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU 2011 Salone Internazionale del Mobile 13-17 Nisan tarihleri arasında İtalya nın Milano kentinde düzenlenen 42. (S. Internazionela Del Mobile) Milano Uluslararası

Detaylı