KANAL GİRİŞ HAZIRLIĞI İÇİN DÖNER EĞE (1)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KANAL GİRİŞ HAZIRLIĞI İÇİN DÖNER EĞE (1)"

Transkript

1 C tipi EL EĞESİ 1. Eğelerin uçları piramit şeklinde olmalıdır. 2. Eğelerin sapında bıçakların hemen üst kısmında derinlik ölçüm çizgileri olmalıdır. 3. Eğelerin üstündeki işaretler X-ray ile çalışırken ölçüm yapmayı kolaylaştırmalıdır. 4. Eğelerin yüzeyleri cilalı olmalıdır. 5. Eğelerin kesitleri kare formunda olmalıdır. 6. Eğeler 18, 21, 25mm uzunluklarında olmalıdır. 7. Eğelerin.08,.10 ve.15 numara boyları 2şer adet olmak üzere 6 lı asorti kutularda olmalıdır. 8. Eğelerin.06,.08,.10 ve.15 numara boyları 6lı kutularda sorti olarak bulunmalıdır. 9. Eğelerin burulma direnci yüksek olmalıdır. 10. Eğeler, her bir eğenin rahatlıkla çıkmasını sağlayan; istenilmeyen eğelerinde kutuda kalmasını sağlayan tekli açılır kutuda olmalıdır. 11. Eğeler çelik olmalıdır nolu eğenin ilk dört mm si % 5 tapera sahip olmalıdır nolu eğenin ilk dört mm si % 4.5 tapera sahip olmalıdır nolu eğenin ilk dört mm si % 4.5 tapera sahip olmalıdır nolu eğenin ilk dört mm si % 4 tapera sahip olmalıdır.

2 K TİPİ EL EĞESİ 1. Eğelerin çapları ISO arasında olacaktır. 2. Eğeler paslanmaz çelik olacaktır. 3. Eğe bıçakları hazırlanma aşamasında kesim ile değil büküm ile hazırlanmış olacaktır. 4. Eğelerin 21mm, 25mm, 28mm ve 31mm lik boyları bulunacaktır. 5. Eğelerin türü ve numarası hem sap kenarında hem de sap tepesinde bulunacaktır. 6. Eğe ucu aktif olacaktır arası kare kesitli, arası üçgen kesitli olacaktır. 8. 1,5mm. kalınlığında silikon stop monte edilmiş olacaktır. 9. Kutunun hem üst yüzünde hem de kenarında referans bilgileri yer alacaktır. 10. Diğer eğe tiplerinden kolayca ayırt edebilmek için silikon stopları sarı renkte olacaktır ebatlarında kesme etkinliğini artırmak için kesim açısı 90 olacaktır. 12. Eğimli kanallarda eğim yönünü karıştırmamak için silikon stop üzerinde bir işaret bulunacaktır (siyah çizgi). 13. Kutunun hem üst yüzünde hem de kenarında referans bilgileri yer alacaktır ,5mm. kalınlığında silikon stop monte edilmiş olacaktır. 15. Diğer eğe tiplerinden kolayca ayırt edebilmek için silikon stopları siyah renkte olacaktır. 16. Eğimli kanallarda eğim yönünü karıştırmamak için silikon stop üzerinde bir işaret bulunacaktır. (siyah çizgi).

3 KANAL GİRİŞ HAZIRLIĞI İÇİN DÖNER EĞE (1) 1. Ürün Nikel Titanyum olmalıdır. 2. Ürün rotary sistem halinde kullanılmalıdır. 3. Ürün hızı 300 rpm olmalıdır. 4. Ürün 013, 016, 019 numaralarında olmalıdır. 5. Ürün 2 li set halinde 6 eğe içeren kutular halinde gelmelidir. 6. Ürün 21/25/31mm lik boylarda bulunmalıdır. 7. Ürünün sap kısmında sıralamayı belirleyecek renk koduna sahip olmalıdır. 8. Ürünün şaft kısmında standart uzunlukları belirlenmesine imkan tanıyacak işaretler olmalıdır. 9. Ürün stoper (rondel) ile birlikte gelmelidir. 10. Ürün 6lık refil setler halinde de bulunmalıdır. 11. Ürün kanalın şeklinin rotary sistem kullanımı öncesi kanalı optimize etmek amacıyla kullanılmalıdır. 12. Ürünün koniklik açısı %2 olmalıdır.

4 KÖK KANALI TAMİR MATERYALİ 1. Materyalin kullanımı diş kök kanallarını tamir amaçlı olacaktır. 2. Mateyal Mineral Trioxide Aggregate içermelidir. 3. Materyal kök tamirinin yanında apeksifikasyon, kök rezorpsiyonu tamiri ve aynı zamanda kuafaj materyali olarak da kullanılacaktır. 4. Materyal saf su ile hazırlanabilir olacaktır. 5. Materyal 1er gramlık paketler halinde olacaktır. 6. Diş renginde (beyaz) olacaktır. 7. Kullanımı kolay olacaktır. 8. Ürün kenar sızdırmazlığına sahip olacak ve bakteri istilasını azaltıcı etkisi olacaktır. 9. Ürünün içinde saf su özel kapalı ambalajında birlikte gelmelidir.

5 Nİ -Tİ EL İLE KULLANILAN DÖNER EĞE 1. Ürün NiTi alaşımından yapılmış olmalıdır. 2. Ürün el icin kullanılabilir olacaktır. 3. Ürün tutma sapları ISO rengini takip edecek; kullanılabilirlik sırası da bu renkler ile ilerlenecektir. 4. Ürün tutma sapları kolay kullanımı sağlamak amacıyla silikon olmalıdır. 5. Ürün çoklu koniklik açısına sahip olmalıdır. 6. Ürün Shaper (Şekillendirici) ve Finisher (Bitirici ) diye adlandırılan iki farklı grupta olacaktır. 7. Ürününün kronal genişletmeye yarayan eğelerinin bu genişletmeyi sağlamak amacıyla artarak artan koniklik açısına sahip olmalıdır. 8. Ürününün apikal şekillendirmeye yarayan eğelerinin bu şekillendirmeyi sağlamak amacıyla azalarak artan koniklik açısına sahip olmalıdır. 9. Ürünün Finisher tarzı eğelerinin en uç çapları ISO standardına göre ve 0.50 mm çapında olacaktır. 10. Ürünün kesitleri üçgen konveks bir yapıda olacaktır. Son üç bitirici eğe için modifiye üçgen konvekse kesite ilaveten her kenarında oluklar bulunacaktır. 11. Ürünün en uçları kesmeyen rehber uç seklinde olmalıdır. 12. Ürünün tüm bitim eğelerinin uçları yuvarlatılmıs olacaktır. 13. Ürün kanal eğeleri standart eğe renk kodlarında olacaktır. 14. Ürünün kanal girişini hazırlayan eğesi 19 mm olacaktır. 15. Ürünün diğer eğelerinin 21 ve 25 ve 31mm lik boyları bulunacaktır. 16. Tüm bitim eğelerinin uçları yuvarlatılmıs olacaktır. 17. Set içinde toplam 6 eğe olacaktır. 18. Her bir eğe grubunun sortisi 6 eğelik paket halinde ayrı olarak satın alınabilecektir mm.lik standart boydaki her bir ege uzerinde 18,19,20 ve 22mm. lerde isaret bulunmalidir. 20. Steril edilebilir sıralayıcısı gerektiğinde temin edilebilir olacaktır. 21. Eğeler crown-down yöntemiyle kullanıma uygun olacaktır. 22. Ürünün yapısındaki nikel oranı genel orana kıyas ile % 54,5-57 arasında olmalıdır Sistemin her bir bitirici eğenin şekil ve çapına uygun gutta perkaları ve paper pointleri gerektiğinde temin edilebilir olacaktır.

6 DÖNER EĞE ŞARTNAMESİ 1. Ürün özel işlem görmüş M-wire NiTi alaşımından yapılıyor olmalıdır. 2. Ürün beş adet eğeden oluşmalıdır. 3. Ürün pek çok diş kök kanalını en fazla iki adet eğe ile hazırlıyabiliyor olmalıdır. 4. Ürünün kesidi dikdörtgen olmalıdır. 5. Ürün dikdörgen kesidi eğe yatay düzleminde merkez dışına doğru konumlanmalıdır. 6. Ürün dönüş hareketi yılan kıvrılma hareketi şeklinde olmalıdır. 7. Ürün önceden steril edilmiş blisterler içinde gelmelidir. 8. Ürün tek hastada kullanılabilir olarak gelmelidir. 9. Ürünün contra angle içine giren sapı 11 mm olmalıdır. 10. Ürün kanal içinde hareketi sırasında debris atabilmesini sağlamak adına daha genişletilmiş bir alana sahip olmalıdır. 11. Ürün bıçakları kanal içinde yalnızca iki noktadan temas etmelidir. 12. Ürün ISO standart eğe renklerinde kolay sıralanabilir olarak gelmelidir. 13. Ürün ilk eğesi hariç hepsinin ilk çapları ISO renklerinin belirlediği standart çaplarda olmalıdır. 14. Ürün sarı renkli ilk eğesinin çapı 0.17 mm olmalıdır. 15. Ürün değişken taperli olmalıdır. 16. Ürünün eğe boyları 21, 25 ve 31mm uzunluklarında olmalıdır. 17. Ürün crown down prosedürlerine uygun çalışabilir olmalıdır. 18. Ürün sortie olarak steril 3 lü ambalajlarda gelmelidir. 19. Ürün asortie olarak X1, X2 ve X3 olarak gelmelidir. 20. Ürün kendi standartlarında ilk eğe hariç Gutta Perca ve Paper Pointlere de sahip olmalıdır.

7 PROTAPER PAPER POİNT 1. Ürün ProTaper Universal Rotary sistem F1, F2 ve F3 ile hazırlamış olduğunuz kanalların tamamiyle kurulaması sağlamaladır. 2. Ürünün sapında ayrt etmesini kolaylaştırmak amacıyla ProTaper F grubu eğe renk kodları olmalıdır. 3. Ürün sorti olarak 180lik kutularda bulunmalıdır. 4. Ürün F1,F2 ve F3 lerden 60 ar tane olmak üzere asorti 180lik kutularda olmalıdır. 5. Ürün F4 ve F5 lerden 90 ar tane olmak üzere asorti 180lik kutularda olmalıdır 6. Ürünün uzunlukları 29mm.olmalıdır. 7. Ürünler hijyen açısından 5er li steril paketlerde olmalıdır. 8. Ürünlerin kutularının üzerinde son kullanma tarihleri belirtilmelidir

8 Nİ-Tİ DÖNER EĞE SARTNAMESI 1. Ürün NiTi alaşımından yapılmış olmalıdır. 2. Ürün çoklu koniklik açısına sahip olmalıdır. 3. Ürün Shaper (Şekillendirici) ve Finisher (Bitirici ) diye adlandırılan iki farklı grupta olacaktır. 4. Ürününün kronal genişletmeye yarayan eğelerinin bu genişletmeyi sağlamak amacıyla artarak artan koniklik açısına sahip olmalıdır. 5. Ürününün apikal şekillendirmeye yarayan eğelerinin bu şekillendirmeyi sağlamak amacıyla azalarak artan koniklik açısına sahip olmalıdır. 6. Ürünün Finisher tarzı eğelerinin en uç çapları ISO standardına göre ve 0.50 mm çapında olacaktır. 7. Ürünün kesitleri üçgen konveks bir yapıda olacaktır. Son üç bitirici eğe için modifiye üçgen konvekse kesite ilaveten her kenarında oluklar bulunacaktır. 8. Ürünün en uçları kesmeyen rehber uç seklinde olmalıdır. 9. Ürünün tum bitim eğelerinin uçları yuvarlatılmıs olacaktır.kanal eğeleri standart eğe renk kodlarında olacaktır. 10. Renk halkası olmayan kanal eğesi 19 mm olacaktır. 11. Renk halkası olan kanal eğelerin 21 ve 25 ve 31mm lik boyları bulunacaktır. 12. Tüm bitim eğelerinin uçları yuvarlatılmıs olacaktır. 13. Kanal eğelerinin optimal dönüş hızı 250 devir/dakika olacaktır. 14. Set içinde toplam 6 eğe olacaktır. 15. Her bir eğe grubunun sortisi 6 eğelik paket halinde ayrı olarak satın alınabilecektir mm.lik standart boydaki her bir ege uzerinde 18,19,20 ve 22mm. lerde isaret bulunmalidir. 17. Egelerin başlık icine giren sap kısmı 13mm. olacaktır. 18. Steril edilebilir sıralayıcısı gerektiğinde temin edilebilir olacaktır. 19. Eğeler crown-down yöntemiyle kullanıma uygun olacaktır. 20. Ürünün yapısındaki nikel oranı genel orana kıyas ile % 54,5-57 arasında olmalıdır Başlangıç seti içerisinde her bir eğe için gereken tork değeri belirtilecektir. 22. Egelerin tamamının aynı zamanda el icin kullanılabilen versiyonları gerektiğinde temin edilebilir olacaktır. 23. Sistemin re-treatment egeleri gerektiğinde temin edilebilir olduğunun ispatı amacıyla 1 adet numune olarak verilecektir. 24. Sistemin her bir bitirici eğenin şekil ve çapına uygun gutta perkaları ve paper pointleri gerektiğinde temin edilebilir olacaktır. 25. Hasta ve ürün güvenirliği sağlamak amacıyla tüm ürünlerin üzerinde lot numarası ve ürünün özelliklerini belirten orijinal bandrol etiketleme ve markalama yapılmış olmalıdır. Orijinal ambalajın üzerinde herhangi bir şekilde sonradan etiket v.s. yapıştırılmamalıdır

9 WAVEONE EĞELERİNE UYGUN ISITILMIŞ GUTTA OBTURATOR 1. Ürün small; primary ve large boyutlarında olmalıdır. 2. Ürün plastikten bir taşıyıcıya sahip olmalıdır. 3. Ürün taşıyıcısı o renk koduna ait eğenin çap ve yapısıyla aynı olmalıdır. 4. Ürün saplarında ait olduğu kanal aletinin renk kodunu taşımalıdır. 5. Ürün plastik taşıyıcı üstünde 18, 19, 20, 22, 24, 27 ve 29mm leri gösterir işaretler bulunmalıdır. 6. Ürün 6 lı ve 20 li sortie kutularda bulunmalıdır.

10 WAVEONE EĞELERİNE UYGUN GUTTA PERCHA 1. Ürün WaveOne eğelerinin renk koduna uygun boyutlarda olmalıdır. 2. Ürün saplarında ait olduğu kanal aletinin renk kodunu taşımalıdır. 3. Ürün 60 lık kutular içinde 20 small, 20 Primary, 20 Large boyutlarda olmalıdır.

11 WAVEONE EĞELERİNE UYGUN PAPER POİNT 1. Ürün WaveOne eğelerinin renk koduna uygun boyutlarda olmalıdır. 2. Ürün saplarında ait olduğu kanal aletinin renk kodunu taşımalıdır. 3. Ürün 180 lık kutular içinde 60 adet small, 60 adet Primary, 60 adet Large boyutlarda olmalıdır. 4. Ürün steril 5li perfore paketler içinde olmalıdır.

12 RESİPROKAL SİSTEM EĞE ŞARTNAMESİ 1. Ürün small, primary ve large olmak üzere 3 değişik eğe boyunda bulunmalıdır. 2. Ürünün small eğe boyunun çapı 0.21 mm ve taperı ise 0.06 olmalıdır. 3. Ürünün primary eğe boyunun çapı 0.25 mm ve taperi ise 0.08 olmalıdır. 4. Ürünün large eğe boyunun çapı 0.40mm ve taperı ise 0.08 olmalıdır. 5. Ürünün yapıldığı alaşım NiTi olmalı ve bu alaşıma kuvvetlendirme adına özel bir ısı uygulaması yapılmalıdır. 6. Ürün önceden steril edilmiş 3 lü blister ambalajlar içerisinde bulunmalıdır. 7. Ürünün boylarını belirtir renk kodları hem saplarının üstünde plastik bir halka ile hem de şaft üstünde ait olduğu boyutu gösterir bir rondel ile belirtilmelidir. 8. Ürün 21mm, 25mm v e 31 mm boyutlarında bulunmalıdır. 9. Ürün otoklava konulduğunda tekrar çalışmasını engelleyen tek kullanımlık bir düzeneğe sahip olmalıdır.

13 ENDOAKTİVATOR 1. Ürün sonik olarak çalışmalıdır. 2. Ürün üç farklı hızda çalışmalıdır. 3. Ürün arka dişlere de rahatça ulaşabilmek için contra angle başlık şeklinde olmalıdır. 4. Ürün hız ayar düğmesi ergonomik olarak başlığın alt köşesinde bulunmalıdır. 5. Ürün üç farklı boy vibrasyon yapıcı uç çeşidine sahip olmalıdır. 6. Ürünün üç farklı boy kolay yerleştirilir ve çıkartılır vibrasyon uçları a. SMALL - #15/.02; b. MEDIUM - #25/.04; c. LARGE - #35/.04 boylarında bulunmalıdır. 7. Ürün 25 adet SMALL - #15/.02;25 adet MEDIUM - #25/.04; 25 adet LARGE - #35/.04 uç ile gelmelidir. 8. Ürün her hastada değiştirilebilir koruyucu bariyer ile kullanılabilir olmalıdır. 9. Ürün 100 adet koruyucu bariyer ile birlikte gelmelidir. 10. Ürün uçları koruyucu bariyerin üstünden de uygulanabilir olmalıdır. 11. Ürünün uçları, kuvvetli, esnek, medikal sınıf polimerden olmalıdır. 12. Ürün bir adet "AA" alkaline pil ile çalışmalıdır.

14 APEKS BULUCU CİHAZ 1. Ürünün ağırlığı 360 gr olmalıdır. 2. Ürünün ekran tipi, renkli, grafik TFT olmalıdır. 3. Ürünün boyutları 130x80x63 mm olmalıdır. 4. Ürünün ekran boyutları 3.5 inch olmalıdır. 5. Ürün apikal forameni kanal ıslak veya kuru her koşulda belirleyecektir. 6. Üründe eğenin kanal içindeki pozisyonu görüntülü ve sesli olarak takip edilebilecektir. 7. Ürünün sessi; sessiz, düşük, orta, yüksek olmak üzere dört ayrı seviyeye ayarlanabilir olmalıdır. 8. Ürünün kullanımı sırasında apeks geçilirse sesle ve grafikle uyarıda bulunmalıdır. 9. Ürünün üzerinde apikal 2.0 birimde kanal aletinin kanal içindeki ilerleyişi ekranda 0,1birim lik dilimler halinde izlenmelidir ,4 voltluk şarj edilebilen NiMH pille çalışacaktır. 11. Ürünün sarj seviye göstergesi ön panelde yer alacaktır. 12. Ürün orijinal ambalaj içinde cihazla beraber 2 adet dudak klipsi, 2 adet bağlantı kancası, iki adet bağlantı çatalı, şarj cihazı ve ölçüm kablosu bulunacaktır. 13. Ürünün harici sarj cihazının Inputu 120 V / Hz or 230V / Hz Outputu 6V DC olmalıdır. 14. Ürün -20 derece ile +60 derece sıcaklıklar arasında çalışabilmelidir. 15. Ürünün çalışabileceği bağıl nem oranı %10 ila %90 arasında olmalıdır. 16. Ürün kullanılmadığı takdirde beş dakika içinde kendi kendine kapanmalıdır. 17. Ürünün kullanım sırasındaki ekran özelliklerini gösterir demo modu bulunmalıdır. 18. Ürün pili 12 saatte şarj edebilmelidir 19. Ürünün bağlantılarının doğru olup olmadığını anlamak için Bağlantı Test özelliğine sahip olmalıdır. 20. Ürünün ekranından eğenin kanal içindeki ilerleyişi ve konumu izlenmelidir..

15 APEKS BULUCU CİHAZ 1. Ürün AAA 1.2V 1000 mah NiMH sarj edilebilir pil ile çalışmalıdır. 2. Ürün kök kanalı tedavisi sırasında kanal apeksinin konumlandırılması amacıyla kullanılmalıdır. 3. Ürün şarj aleti ile birlikte gelmelidir. 4. Ürünün yanında aksesuar olarak klipsi, ölçüm kablosu, iki adet dudak klipsi, bağlantı kancası gelmelidir. 5. Ürün kablolarını kontrol etmek amacıyla bağlantı test özelliğine sahip olmalıdır. 6. Ürünün dört farklı seviyede ayarlanabilir ses ayarı olmalıdır. 7. Ürün tanınmasına yardımcı olamak amacıyla demo modu içermelidir. 8. Ürün kanal içinde ilerleme durmunun izlenmesini sağlayan sesli uyarı özelliğin sahip olmalıdır. 9. Ürün kullanımdışı kaldıktan üç dakika sonra otomatik kapanmalıdır. 10. Ürünün boyutları 66 x 55 x 18mm olmalıdır. 11. Ürünün ağırlığı 55gr olmalıdır. 12. Ürünün ekranı renkli LED ler olmalıdır. 13. Ürün girişi V AC ~ Hz çıkışı 6 V DC ± 5% 1000mA lik harici bir şarj aletine sahip olmalıdır. 14. Ürün apikal bölgesi 1.0 ile 0.0 arasında derecelendirilmiş üç çubuğa ayrılmalıdır. 15. Ürün Apikal öncesi uyarısı 2.0 led ışığının yanması ile başlamalıdır. 16. Ürün eğe Apikali geçiğinde kırmızı bir OVER yazısı ile uyarmalıdır.

16 GUTTA ISITMA FIRINI 1. Ürün İki adet bağımsız çalışır fırın gözüne sahip olmalıdır. 2. Ürünün ısıtılmış gutta percha tutma kolları teleskobik yavaş hareketle yukarı hareket etmelidir. 3. Ürünün ısıtma zamanı kullanılan obtüratöre bağlı olarak 20 saniye, 44 saniye ve 49 saniye arasında olmalıdır. Bu değer otomatik olarak belirlenmelidir. 4. Ürün gutta percha yerleştirildiğinde aktif olduğunu belirtir sabit bir ışıkla uyarıya sahip olmalıdır. 5. Ürün Gutta Percha hazır olduğunda bir sinyal ile uyarmalıdır. 6. Ürün hazır olunmasına karşı alınmayan Gutta Percha için her 15 saniyede bir uyarı sinyali vermelidir. 7. Ürün hazır olunan Gutta Percha 90 saniye içinde alınmazsa sinyali kesmeli ve ısıtma işlemini otomatik olarak durdurmalıdır. 8. Ürün, her iki ısıtıcısınında ısıtma döngüsü bitmiş ve hiçbir butona basılmadığında, fırın 5 dakika sonra, stand-by moduna girmelidir. 9. Ürünün maksimum çalışma yüksekliği 2000 metre olmalıdır. 10. Ürün saklama sıcaklığı -20 ile 65 C arasında olmalıdır. 11. Ürünün saklama koşullarındaki nemi yoğuşma olmadan %20 ile 80 arasında olmalıdır. 12. Ürün kullanım sıcaklığı 5 ile 40 C arasında olmalıdır. 13. Ürün uygulama sırasındaki nemi 31 C %80 ve 40 C %50 lmalıdır. 14. Ürünün ağırlığı 0.56 kg olmalıdır. 15. Ürünün boyutları 155x178x81mm olmalıdır. 16. Ürün iki adet hassas ısıtma uyaısı ile tasarlanmış olmalıdır. 17. Ürünün voltaj seviyeleri 115 ya da 230 VAC, 50/60 Hertz olmalıdır. 18. Ürün <1.5W Normal kullanım: 380W max Sigorta Derecelendirme: 4AT 250V -; Voltaj 115 veya 230 VAC, 50/60 Hertz, besleme gerilimi + / aralığı% 10, bekleme modunda güç tasarrufu olmalıdır.

17 APEKS ÖLÇERLE BİRLİKTE ENDODONTİK TEDAVİ MİKRO MOTORU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Tork, hız ve program ayarlarının yapıldığı ve kanala girildiğinde mesafeyi gösteren masaüstü ekran kısmı ile endodontik tedavide kullanılacak 2/1 angldruva ve mikro motordan oluşmalıdır. 2. Mikro motor ile ekranı birbirine bağlayan kablonun uzunluğu en az 1.9 metre olmalıdır. 3. Cihazın toplam ağırlığı yaklaşık olarak 0.480kg olmalıdır. 4. Ebatları; Y:140, E: 100 ve D:150 cm olmalıdır. 5. Mikro motor kullanmaksızın elle ölçüm yapılması istendiğinde takılacak ayrı bir aparatı olmalıdır. 6. Unitin voltajı 18 VDC 7. Cihazın ekranın tipi likit kristal gösterge. 8. Cihazın pili 11.1 V Li-ion Mn resarjlı 1600mAh batarya olmalıdır. 9. Elektrik iletimi için hastanın ağzına konulacak dudak elektrodu da beraberinde verilmelidir. 10. Tüm Nikel-Titanyum eğelerle kullanılabilmelidir. 11. Şarjlı pille, 2 saatlik bir kesintisiz çalışma zamanı olmalıdır. 12. Pilin şarj durumu ekran üzerinde yine ışıklı bir gösterge ile görülebilmelidir, kırmızı yandığında şarj edilmesi gerekir. Ölçüm netliği +_2 bar olmalıdır. 13. Mikro motor hızı rpm arasında, ekran üzerindeki + ve düğmeleri kullanılarak, ayarlanabilmelidir. 14. Tork değeri, ekran üzerindeki + ve düğmeleri kullanılarak, 0,6-5,2 Ncm arasında ayarlanabilmelidir. 15. Kanal kanlı olduğunda da ölçüm yapabilmelidir. 16. Şarjlı veya elektrikli çalışabilecektir. 17. Toplam şarj edilme süresi 5 saat olmalıdır. 18. Pedalsız çalışacak, istenildiğinde takdirde pedal monte edilebilecektir. 19. Geniş ekranı olacaktır. 20. Auto reverse özelliği olacaktır. 21. En az 9 programı olmalıdır. 22. Dış şarj ünitesinin girişi (Input) 100VAC ile 240VAC/50-60Hz arası olmalıdır. 23. Dış şarj ünitesinin çıkışı (Output) 18VDC / 165 max olmalıdır. 24. Aletin güç tüketimi max. 30VA olmalıdır.

18 KABLOSUZ ENDODONTİK BAŞLIK 1. Ürünün kutusunun içinde, şarj tabanı, tork kartı, F tipi püskürtme ucu (kutuda), anguldurva ataşmanı (kutuda), kullanıcı kılavuzu, garanti kartı, motorlu el aleti bulunmalıdır. 2. Ürünün motorlu el aleti, belirlenmiş girişi DC 3.7V 2.0 olmalıdır. 3. Ürünün motorlu el aleti, şarj süresi yaklaşık 1.5 saat olmalıdır. 4. Ürünün motorlu el aleti, boyutları G30 x D160 x Y32 mm olmalıdır. 5. Ürünün motorlu el aleti, ağırlıkğı 150g (anguldurva ataşmanı ile) olmalıdır. 6. Ürünün şarj standının belirlenmiş girişi VAC 50-60Hz., 0.5A olmalıdır 7. Ürünün şarj standı boyutları G125 x D130 x Y57 mm olmalıdır. 8. Ürünün şarj standı ağırlığı 330g olmalıdır. 9. Ürünün anguldurva ataşmanı motorlu el aletine 6 ayarlanabilir başlık pozisyonunda bağlanabilir olmalıdır. 10. Ürünün motorlu el aletinin dönme hızındaki dalgalanmayı ve anguldurva ataşmanı aracılığıyla torktaki farkı azaltmak için kalibrsyon seçeneği olmalıdır. 11. Ürün 3 dakika kullanılmadıktan sonra güç otomatik olarak kapanmalıdır. 12. Ürünün kullanım yönünü ayarlamak amacıyla İLERİ (FORWARD) GERİ (REVERSE) tuşu bulunmalıdır. 13. Ürünün otomatik geri dönme işlevi ayarlanabilir olmalıdır. 14. Ürün hız ayarı rpm arasında 50 rpm'lik artışlarla ayarlanabilir olmalıdır. 15. Ürün tork ayarı 0.6 N cm N cm arasında 0.2 N cm'lik artışlarla ve 1.0 N cm N cm arasında 0.5 N cm artışlarla yapılabilir olmalıdır. 16. Ürün, şarj edilebilir 1500 mah Lityum-İyon pil ile kullanılabilir olmalıdır. 17. Ürün 16:1 oranına sahip anguldurva ataşmanları ile kullanılmalıdır. 18. Ürün sıcaklığın C ( F), nemin %10 85 RH, atmosferik basıncın hpa aralığında olduğu ortamlarda çalışabilmelidir.

19 ENDODONTİK MOTOR 1. Ürün şarjlı veya elektrikli çalışabilecektir. 2. Ürünün toplam şarj edilme süresi 5 saat olacaktır. 3. Ürün şarjlı iken çalışma süresi 2 saat olacaktır. 4. Ürün beraberinde 16:1 contra angle bulunacaktır. 5. Ürün pedalsız çalışacak, istendiği takdirde pedal monte edilebilecektir. 6. Ürünün motoru çalıştırma düğmesi mikromotor üzerinde bulunmalıdır. 7. Ürün ile yapılan işlemler LCD ekranından takip edilebilmelidir. 8. Auto reverse özelliği olacak ve bu özelliği kontrol edebilecek bir düğmesi olacak ve bu düğme yardımıyla üç farklı modda (auto reverse, auto stop ve auto reverse off) kullanılabilir olacaktır. 9. Dakika/devir aralığı 120 ile 800 arasında olacaktır. 10. Tork kontrol aralığı 0,6 5,2 N.cm olacaktır farklı moda ayarlanabilir programı olacaktır. 12. Ürünün ağırlığı 456 gr. olmalıdır. 13. Ürünün boyutları W:98, D:152, H:139 mm. olmalıdır. 14. Ürünün girişi DC20V 0,5A, çıkışı DC7V 0,4A olmalıdır. 15. Mikromotor girişi DC7V 0,4A olmalıdır. 16. Mikromotorun boyutları 20 mm çapında ve 108 mm. uzunluğunda olmalıdır. 17. Mikromotor (kablosu da dahil olmak üzere) 92 gr. olmalıdır. 18. Ürün -10 ila 50 derece arası sıcaklıklarla çalışabilmelidir. 19. Ürün nem oranı %10 ila %85 RH arasında bulunan ortamlarda çalışabilmelidir. 20. Ürün hpa arasındaki atmosferik basınçlı ortamlarda çalışabilmelidir. 21. Ürün nikel metal hidrid şarj edilebilir pillerle çalışabilmelidir. 22. İşlem paneli üzerinde; hızı, torku, reverse/auto reverse modunu, takılan başlık oranını ayarlayabilmeyi, hafızaya alabilmeyi sağlayan düğmeler bulunmalıdır. 23. İşlem paneli üzerinde ürünün adaptörün takılı olduğunu gösterir uyarıcı ışık bulunmalıdır. 24. İşlem paneli üzerinde ürün şarjdayken şarj durumunu gösterir uyarıcı ışık bulunmalıdır. 25. Ürün 5 farklı başlık oranıyla (1:1, 4:1, 10:1, 16:1 ve 20:1) çalışabilir olmalıdır. 26. LCD ekran üzerinde, hareket halindeyken motora yüklenen kuvvet derecesini gösterir bar grafik olmalıdır. 27. Ürünle birlikte lubrikasyon için kullanılan F tipi yağ sprey ucu verilmelidir.

20 ENDODONTİK MİKROMOTOR 1. Ürünün tork aralığı sürekli dönüşte 0,1 Ncm'lik artışlarla Ncm arasında olmalıdır. 2. Ürün hem resiprokal hem de rotary hareket yapabilmelidir. 3. Ürün hız aralığı sürekli dönüşte 50 rpm'lik artışlarla rpm arasında ve 100 rpm'lik artışlarla rpm arasında olmalıdır Ürünün belirlenmiş güç girişi DC 18 V 0.5 A olmalıdır. 5. Ürünün şarj süresi yaklaşık beş saat olmalıdır. 6. Ürünün boyutları G107 x D196 x Y107 mm olmalıdır. 7. Ürünün ağırlığı 580gr olmalıdır. 8. Ürünün motorlu el aleti Ø 22.6 x L133.5 mm boyutlarında olmalıdır. 9. Ürünün motorlu el aleti 150 g (motorlu el aleti kablosu dahil) olmalıdır. 10. Ürünün anguldurvası dişli oranı 6:1 olmalıdır Ürünün anguldruva eğe sap bağlantısı Ø 2.35 mm ISO Tip1 olmalıdır. 12. Ürünün anguldruvası tutucu tipi basmalı düğme olmalıdır. 13. Ürünün anguldruvasının ağırlığı 36 gr olmalıdır Ürünün AC adaptörünün girişi AC V Hz olmalıdır Ürünün AC adaptörünün çıkış DC 18 V 1,67 A olmalıdır. 16. Ürünün AC adaptörünün boyutları G62 x D37 x Y109 mm olmalıdır. 17. Ürünün AC adaptörünün ağırlığı 300 g olmalıdır. 18. Ürünün kullanım için çevre koşulları sıcaklığı 10 C - 40 C (50 F F) arasında olmalıdır. 19. Ürünün kullanım için çevre koşulları nem 30% 75% arasında olmalıdır. 20. Ürünün kullanım için çevre koşulları atmosferik basınç 700hPa 1060hPa arasında olmalıdır. 21. Ürünün motor el aleti yanlış kullanıma bağlı bozulma, aşırı ısınma veya kırılma gibi bir anormallik nedeniyle durursa, kontrol ünitesinin durumunu otomatik olarak denetlemeli anormalliğin nedenini saptamalı ve LCD panelinde bir hata kodu görüntülemelidir. 22. Ürün IEC Güvenlik ve IEC EMC (Elektromanyetik uyumluluk) CE Uyum İşareti standartları ve koşullarına uygun olmalıdır. 23. Ürünün OTOMATİK GERİ DÖNME, OTOMATİK DURDURMA, OTOMATİK GERİ DÖNME KAPALI olmak üzeri 3 farklı otomatik geri dönme modu bulunmalıdır. 24. Ürünün AÇMA/KAPAMA düğmesi motor el aleti üzerinde olmalıdır. 25. Ürünün AÇMA/KAPAMA düğmesine 1 saniyeden daha uzun süre basılı tutulduğunda, motorlu el aleti, düğme basılıyken çalışmalı, tuşu bırakıldığında dururmalıdır. 26. Üründe işlem yapmadan 10 dakika geçerse, güç (otomatik kapanma işlevi) otomatik olarak kapanmalıdır. 27. Ürünün ses seviyesi, 3 farklı seviyede ayarlanabilir olmalıdır. 28. Ürün şarj edilebilir Nikel Metal Hidrit (NiMH) pil ile çalışmalıdır. 29. Ürünün anguldruvası 6 ayarlanabilir başlık pozisyonunda bağlanabilir olmalıdır.

21 30. Ürünün pilinin o anda kalan miktarını görüntülemelidir. 31. Ürünün pili şarj edilirken pil işareti hareketli olmalıdır. 32. Ürün kullanılan eğenin geçerli dönme yönünü görüntülemelidir. 33. Ürünün LCD paneli üzerinde seçili eğe sistemi, seçili eğe, dönüş hızı, tork limit değeri, tork çubuğu, seçili otomatik geri dönme modu gösterilmelidir. 34. Ürünün çalıştırma paneli üzerinde güç düğmesi, hız ayar düğmesi, tork düğmesi, sistem düğmesi, eğe ayar düğmesi, geri dönme düğmesi, otomatik geri dönme düğmesi, kalibrasyon düğmesi, Hafizaya alış düğmesi, ses seviyesi ayar düğmesi bulunmalıdır. 35. Ürünün çalıştırma paneli üzerinde kontrol ünitesinin elektriğe bağlı olduğunu gösterir yeşil ac-in lambası bulunmalıdır. 36. Ürünün çalıştırma paneli üzerinde pil şarj edilirken veya yenileme modundayken ve hata durumunda turuncu renkte yanar veya yanıp söner şarj lambası bulunmalıdır.

Apex Pointer TM + Kullanım Klavuzu. Pillerin yanlış yönde takılması cihazınıza zarar verebilir.

Apex Pointer TM + Kullanım Klavuzu. Pillerin yanlış yönde takılması cihazınıza zarar verebilir. Apex Pointer TM + Kullanım Klavuzu Apex Pointer + apeks bulucu cihazını aldığınız için tebrik ederiz. Yeni enstrümanınız kök kanal boyunu kesin ve çabuk olarak belirleme imkanı sağlar. Cihazınızdan en

Detaylı

Endodontik Sistemler

Endodontik Sistemler www.dunyadental.com Endodontik Sistemler ENDO a CASS RECIPROC MOTOR MÜKEMME PERFORMANS GEİŞTİRİMİŞ ANGUDURVA YENİİKÇİ TASARIM Endo a Class kablosuz endodontik motor 3.0 Ncm (16:1) torku sayesinde 120-2000

Detaylı

KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR

KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR 1. Cihaz ünitden bağımsız çalışabilen tipte olmalıdır. Yalnızca elektrikle çalışılabilmelidir. Başlık bağlantısı cihaz ön tarafından yapılmalıdır. 2.

Detaylı

LABORATUVAR MİKROMOTORU

LABORATUVAR MİKROMOTORU 3.000-35.000 LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Mikromotor çekirdeksiz yapıda olmalıdır. 2. Piyasemen dönme hızı 3.000-35.000 devir/dakika olmalıdır 3. Mikromotor sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır.

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 18/04/2017-E.6219 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5F3P6TS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 13/03/2018-E.4193 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5N4E710* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Diş Hekimliği

Detaylı

Küllerinden doğan bir Anka gibi rejeneratif NiTi Eğesi!

Küllerinden doğan bir Anka gibi rejeneratif NiTi Eğesi! Yeni nesil NiTi Eğeleri Küllerinden doğan bir Anka gibi rejeneratif NiTi Eğesi! YENİ! steril ve kullanıma hazır 134 C > > Biçim belleği yok + Olağanüstü esneklik = Üstün kanal takibi > > Isı uygulamasının

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz 4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz Kullanma Kılavuzu DS-55204 Digitus 4K Çoğaltıcı Seti, 4K2K/60Hz hem yüksek çözünürlüklü grafikler hem de kesintisiz video oynatımı için en yüksek talepleri dahi karşılayan

Detaylı

1-)ÖZELLİKLER 2-)TEKNİK ÖZELLİKLER

1-)ÖZELLİKLER 2-)TEKNİK ÖZELLİKLER 1-)ÖZELLİKLER *Bu ölçüm cihazı DIN,ASTM ve BS standartlarına uyduğu gibi IOS-2178 ve ISO-2360 standartlarınında tüm koşulları sağlayarak laboratuar ve zor koşullarda kullanılabilir. *F Tipi probe manyetik

Detaylı

ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034)

ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034) ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034) 1. Buzdolabı raflarında asılı kalacak şekilde dizayn edilmiş 2. Sıcaklık ölçüm aralığı -20... +50 C olmalıdır

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Ürün no.: 544027 MLC510R30-1200-IP Set güvenlik sensörü alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar:

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar: Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları 1.0 Genel Uyarılar: 1.1 Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 PolyCure 25 kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve

Detaylı

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır.

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır. Vertex MultiCure için Kullanım Talimatları 1.0. Genel Uyarılar: 1.1. Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Ürün no.: 544007 MLC510R14-300-IP Set güvenlik sensörü alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m Kullanma Kılavuzu DS-55101 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 130 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T IP Set güvenlik sensörü verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T IP Set güvenlik sensörü verici Ürün no.: 544006 MLC500T14-1200-IP Set güvenlik sensörü verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

Tek Ürünle Tıraş Olun, Şekil Verin ve Vücut Bakımı Yapın

Tek Ürünle Tıraş Olun, Şekil Verin ve Vücut Bakımı Yapın Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Philips AquaTouch Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi ComfortCut Bıçak Sistemi 40 dakika kablosuz kullanım/1 saat şarj SmartClick sakal şekillendirici

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Pens Ampermetre PCE-DC 1

Kullanım Kılavuzu Pens Ampermetre PCE-DC 1 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Pens Ampermetre

Detaylı

Üç nokta kontrollü vana motorları

Üç nokta kontrollü vana motorları Teknik föy Üç nokta kontrollü vana motorları emniyet fonksiyonsuz SU, SD emniyet fonksiyonlu (yay yukarı/yay aşağı tipi) Açıklama Motorlar aşağıdaki vanalarla birlikte herhangi bir adaptör olmadan kullanılabilmektedir:

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU

DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU 1. Dayanıklı, hafif ve kaliteli malzemeden yapılmış olmalıdır. 2. Cihaz en az 25,000 devir/dak. çalışabilmelidir.bu durum kullanım kılavuzunda belirtilmelidir. 3.

Detaylı

Çıkış sinyali aktif notu

Çıkış sinyali aktif notu Kanal/Daldırma Sıcaklığı Sensörü Kanal uygulamalarında sıcaklığın ölçülmesi için aktif sensör (4...20 ma). Boru uygulamaları için de geçerli olan paslanmaz çelik veya pirinç thermowell ile birlikte. NEMA

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Kuvvet Test Standı PCE-MTS500

KULLANIM KILAVUZU Kuvvet Test Standı PCE-MTS500 KULLANIM KILAVUZU Kuvvet Test Standı PCE-MTS500 İçindekiler 1 Fonksiyon... 3 2 Yapı... 3 3 Kuvvet Ölçer Kurulumu... 4 4 Özellikler... 4 5 Uyarı... 4 6 İşlem... 5 7 Bakım... 5 8 Paket Listesi... 5 2 1 Fonksiyon

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

B2 KANTAR İNDİKATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU

B2 KANTAR İNDİKATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU Sürüm 1.0 ERTE Endüstriyel Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adres Sakarya Cad. 142/A Balçova İZMİR TÜRKİYE Telefon +90 232 259 7400 Faks +90 232 259 3960 E-posta Web sitesi bilgi@erte.com.tr

Detaylı

1 Nem Kontrol Cihazı v3

1 Nem Kontrol Cihazı v3 NEM KONTROL CİHAZI v5.0 Nem Kontrol Cihazı v3.0 1 Nem Kontrol Cihazı v3 NEM Havada bulunan su buharı miktarına nem denir. Nem ölçümlerinde mutlak nem, bağıl nem ve spesifik nem hesaplanır. Mutlak nem birim

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

Sentil Mastarları. Kod No. Diş Mastarları Kod No. Diş Tipi Yaprak Adedi. Radius Mastarları. Kod No. Radius (mm) Yaprak Adedi

Sentil Mastarları. Kod No. Diş Mastarları Kod No. Diş Tipi Yaprak Adedi. Radius Mastarları. Kod No. Radius (mm) Yaprak Adedi MASTARLAR Sentil Mastarları Boyutları (mm) Yaprak Uzunluğu Yaprak Adedi MC851-108 0.03 1.00 mm 100 8 MC851-113 0.05 1.00 mm 100 13 MC851-120 0.05 1.00 mm 100 20 MC851-220 0.05 1.00 mm 200 20 Diş Mastarları

Detaylı

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu KILAVUZ DS-48300 Bu ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. En iyi performans ve emniyet için bu ürünü bağlamadan, kullanmadan veya ayarlamadan önce lütfen bu talimatları

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /05/20 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 203205 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 7/05/20 TARİHİ, SAAT 4:00

Detaylı

YENİ NESİL NiTi EĞELER. Esnekliği ve kırılma dayanımıyla bir mucize!

YENİ NESİL NiTi EĞELER. Esnekliği ve kırılma dayanımıyla bir mucize! YENİ NESİL NiTi EĞELER Esnekliği ve kırılma dayanımıyla bir mucize! Yüksek düzeyde esneklik Ekstrem kırılma dayanımı Merkezlenmiş kanal preparasyonu eğeleri, konvansiyonel NiTi eğelerin aksine, kristalografik

Detaylı

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Tek Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Tek Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER ABSOLUTE ROTARY ENKODER Tek Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm SAS Analog Çıkışlı SAS-S (ŞAFTLI) SAS- B (YARI HOLLOW ŞAFTLI) SAS-K (KOLLU) GENEL ÖZELLİKLER SAS serisi enkoderler absolute olarak çalışırlar.

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 ULD-25AL ÇAP ÖLÇER 2016 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ... 5-13 HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ... 14-22 BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 2 ÖZELLİKLER ÖZELLİKLER MODEL : U25AL ÖLÇÜM YÖNTEMİ.:

Detaylı

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik .5 X X testregistrierung Kontrol panelleri Tipi Kontrolör yapılandırmasına ait bağlantı soketi EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik kontrolörleri ile birlikte kullanılacak kontrol panelleri, çalışma

Detaylı

Yellowtec Headquarters Heinrich-Hertz-Str. 1-3, 40789 Monheim Germany www.yellowtec.com

Yellowtec Headquarters Heinrich-Hertz-Str. 1-3, 40789 Monheim Germany www.yellowtec.com 2015 Ürün Kataloğu Yellowtec Headquarters Heinrich-Hertz-Str. 1-3, 40789 Monheim Germany www.yellowtec.com Yellowtec USA 1551 Vaquero Glen Escondido, CA 92026 www.yellowtecusa.com www.facebook.com/yellowtec

Detaylı

Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Teknik veriler Temel veriler Seri MLC 500 Cihaz türü Alıcı içeriği 2 adet çevirme yuvası BT-IP Uygulama Eldiven İşlevler İşlev paketi İşlevler Temel Transfer kanalı değişimi Otomatik start/restart Karakteristik

Detaylı

Gaz Dedektörü GSP1. Grafik LED-göstergeli Gaz Dedektörü için Kullanıcı Kılavuzu. SYSTRONIK Elektronik u. Systemtechnik GmbH

Gaz Dedektörü GSP1. Grafik LED-göstergeli Gaz Dedektörü için Kullanıcı Kılavuzu. SYSTRONIK Elektronik u. Systemtechnik GmbH SYSTRONIK Elektronik u. Systemtechnik GmbH Grafik LED-göstergeli Gaz Dedektörü için Kullanıcı Kılavuzu Gaz Dedektörü GSP1 Kullanmadan önce kılavuzu okuyun! Tüm güvenlik talimatlarına uyun! Daha sonrası

Detaylı

K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU

K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU MX MN AVG 1. ÖN BİLGİ Bu cihaz K-tipi termokupl ile ısı sensörü şeklinde çalışan dijital bir termometredir. Sıcaklık göstgergesi uluslararası 1990 standartlarına

Detaylı

Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır.

Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır. Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır. 0.02-0.2 ml ARASI AYARLANABİLİR 1. Pipetlerin hacim aralıkları, hacim ayarlama değeri, ve hata payları aşağıdaki gibi olmalıdır: Sistematik Rasgele Hacim Hacim

Detaylı

Centronic MemoControl MC42

Centronic MemoControl MC42 Centronic MemoControl MC42 tr Montaj ve İşletme Talimatı Bellek Tuşları Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere iletiniz! Bu

Detaylı

MATKAP VİDALAMA. Güçlü ve hızlı.

MATKAP VİDALAMA. Güçlü ve hızlı. 14 MATKAP VİDALAMA Güçlü ve hızlı. 4.2Ah 21.6V YENI. EY 7460 LS2S Yeni yüksek performanslı 4.2Ah Li-Ion akü seti 65 dakikalık kullanılabilirlik ve 85 dakikalık tam şarj edilebilirlik 2.45 kg lık hafif

Detaylı

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1-

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1- DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM DKG-190 telekom sistemlerinde kullanılan jeneratörlerin çalışma saatlerini azaltmak amacıyla tasarlanmış ileri teknoloji ürünü bir cihazdır. Cihaz kullanıldığı yerlerde

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26 2014 www.loobex.com www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 buhar makinaları

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

M6061 ROTARY VANA MOTORLARI. Özellikler. Teknik Bilgiler. Uygulama ÜRÜN SPESİFİKASYONU

M6061 ROTARY VANA MOTORLARI. Özellikler. Teknik Bilgiler. Uygulama ÜRÜN SPESİFİKASYONU M6061 ROTARY VANA MOTORLARI ÜRÜN SPESİFİKASYONU Özellikler Aşırı yüklenme ve sıkışmaya karşı korumalı Rotary vanalar için bakım gerektirmeden kullanılır Pozisyon göstergesi Rotary vanalara ara parça gerekmeksizin

Detaylı

DÖNER ALETLERİN KANAL TEDAVİSİNDE KULLANIMI

DÖNER ALETLERİN KANAL TEDAVİSİNDE KULLANIMI TC. EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ENDODONTİ ANABİLİM DALI DÖNER ALETLERİN KANAL TEDAVİSİNDE KULLANIMI BİTİRME TEZİ Stj. Diş Hekimi Javid JAFARZADA Danışman Öğretim Üyesi: Prof.Dr. M. Kemal ÇALIŞKAN

Detaylı

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP ı. GÜVENLİK BİLGİSİ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz.

Detaylı

YENİ NESİL NiTi EĞELER. HyFlex CM & EDM. Daima doğru yolda

YENİ NESİL NiTi EĞELER. HyFlex CM & EDM. Daima doğru yolda YENİ NESİL NiTi EĞELER & EDM Daima doğru yolda EDM Elektrik Boşaltımıyla İşleme Yeni EDM eğeleri 5'inci nesil kök kanal eğelerini oluşturmaktadır. EDM NiTi eğeleri, elektrik boşaltımıyla işleme yöntemi

Detaylı

İçerik. Ürün no.: ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri

İçerik. Ürün no.: ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri Ürün no.: 50127902 ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Diyagramlar Kumanda ve gösterge Aksesuarlar Uyarılar

Detaylı

İçerik. Ürün no.: SLE46C-70.K2/4P Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı

İçerik. Ürün no.: SLE46C-70.K2/4P Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Ürün no.: 50121916 SLE46C-70.K2/4P Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge

Detaylı

Tip Genel Bilgileri. Teknik Veriler. Kablo Sıcaklık Sensörü

Tip Genel Bilgileri. Teknik Veriler. Kablo Sıcaklık Sensörü Teknik katalog Kablo Sıcaklık Sensörü Boru ve hava uygulamalarında sıcaklığın ölçülmesi için aktif sensör (4...20 ma). Paslanmaz çelik bir prob ve plenum kalitesinde kablo içerir Tip Genel Bilgileri Tip

Detaylı

Subminyatür Sensör zor montaj şartları için

Subminyatür Sensör zor montaj şartları için Çok Küçük İndüktif Proximity Sensör Subminyatür Sensör zor montaj şartları için mm çap algılama kafası en zor montaj şartları için uygundur 1 mm uzun çok kısa M12 boy muhafaza Uygulamalar Robot kol freze

Detaylı

B2K TARTI İNDİKATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU

B2K TARTI İNDİKATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU Sürüm 1.0 ERTE Endüstriyel Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adres Sakarya Cad. 142/A Balçova İZMİR TÜRKİYE Telefon +90 232 259 7400 Faks +90 232 259 3960 E-posta Web sitesi bilgi@erte.com.tr

Detaylı

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Çok Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Çok Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER ABSOLUTE ROTARY ENKODER Çok Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm MAS Analog Çıkışlı MAS-S 50 MAS-S 58 MAS-B 50 MAS-B 58 Manyetik prensiple absolute (mutlak) ölçüm 50 mm veya 58 mm gövde çapı seçenekleri

Detaylı

MT9505-P/Px, MT9503-P/Px HIZLI KULLANMA KILAVUZU

MT9505-P/Px, MT9503-P/Px HIZLI KULLANMA KILAVUZU MT9505-P/Px, MT9503-P/Px HIZLI KULLANMA KILAVUZU MT9505-P yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Fırını kullanmaya başlamadan önce Hızlı Kullanma Kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. 1.- GÜVENLİK Bu ürün kullanım

Detaylı

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 4 6 7 1 2 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ TUTUCU 2. AYDINLATMA IŞIĞI 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. TORK KONTROL 5. YÖN DEĞİŞTİRME 6. ŞARJ SEVİYE IŞIĞI

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC511R Güvenlik ışık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC511R Güvenlik ışık perdesi alıcı Ürün no.: 68005109 MLC511R14-900 Güvenlik ışık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Dijital Pens Ampermetre

Kullanım Kılavuzu Dijital Pens Ampermetre PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Dijital

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler...

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı.

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı. 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Giriş besleme voltajı Maks. güç harcaması Besleme koruması Motor gerilimi Motor çıkış akımı Motor kontrol şekli Motor koruması Encoder tipi Encoder çözünürlüğü Encoder voltajı Kumanda

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW 1 1 2 2 60 87 ±1.5 m >0.2 m 3 34 125 3 İçindekiler Üniteyi çalıştırtmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bir kenara atmayın. İleride başvurmak üzere arşivinizde saklayın. Ekipmanın veya aksesuarların

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

KÖK KANALLARININ NİKEL TİTANYUM (Nİ-Tİ) DÖNER ALETLER İLE ŞEKİLLENDİRİLMESİ VE GÜNÜMÜZDE KULLANILAN SİSTEMLER HAKKINDA GENEL BİLGİLER

KÖK KANALLARININ NİKEL TİTANYUM (Nİ-Tİ) DÖNER ALETLER İLE ŞEKİLLENDİRİLMESİ VE GÜNÜMÜZDE KULLANILAN SİSTEMLER HAKKINDA GENEL BİLGİLER KÖK KANALLARININ NİKEL TİTANYUM (Nİ-Tİ) DÖNER ALETLER İLE ŞEKİLLENDİRİLMESİ VE GÜNÜMÜZDE KULLANILAN SİSTEMLER HAKKINDA GENEL BİLGİLER Dt. İzzet COŞKUN Dt. Atakan TEZCAN Dt. Özlem KAHVECİ DOYDUK Selçuk

Detaylı

Mobil Güç Kalitesi Analizörleri İçin Aksesuarlar PQ-Box 100 & 150 & 200

Mobil Güç Kalitesi Analizörleri İçin Aksesuarlar PQ-Box 100 & 150 & 200 Mobil Güç Kalitesi Analizörleri İçin PQ-Box 100 & 150 & 200 12-2015 PQ-Box 100 & 150 & 200 Sayfa 1 Rogowski bobin seti (4 adet) Akım aralığı: 1A 3000A RMS; Ölçüm hatası: 1% Boyut: 61 cm ( 24 ) Çap = 194mm;

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

TAM OTOMATİK KAPI KARTI

TAM OTOMATİK KAPI KARTI İBRAHİMOĞLU MÜHENDİSLİK TAM OTOMATİK KAPI KARTI KULLANMA KILAVUZU KAPI KARTINA GENEL BAKIŞ SOĞUTUCULARI İLE BİRLİKTE MOTOR SÜRME TRANSİSTÖRLERİ 15V AKÜ BESLEME SİGORTASI AC GİRİŞ BESLEME SİGORTASI Kapı

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R14-600/V Güvenlik ışık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R14-600/V Güvenlik ışık perdesi alıcı Ürün no.: 68001136 MLC510R14-600/V Güvenlik ışık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

İçerik. Ürün no.: SLE46CI-70.K4/4P Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı

İçerik. Ürün no.: SLE46CI-70.K4/4P Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Ürün no.: 50126333 SLE46CI-70.K4/4P Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

Genişletme modülleri EM-TRF-USV. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için K /2012 DE/tr

Genişletme modülleri EM-TRF-USV. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için K /2012 DE/tr .3 X X testregistrierung Genişletme modülleri TAM EASYLAB adaptör modülü EASYLAB'in 30 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için TCU3 Tipi EASYLAB kontrolörlerinin ve TAM Tipi adaptör modüllerinin

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

1. GÜVENLİK BİLGİLERİ

1. GÜVENLİK BİLGİLERİ Dijital Nem/Sıcaklık Ölçer TES-1360A KULLANIM KILAVUZU 1. GÜVENLİK BİLGİLERİ 1. Cihazı, güvenlik bilgilerini dikkatlice okuduktan sonra kullanmaya başlayınız. 2. Cihazı sadece kullanım kılavuzunda belirtilen

Detaylı

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033 BoomP!ll Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33033 Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth hoparlörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı ilk kez kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatı okuyun. ÖZELLİKLER

Detaylı

Unidrive M200, M201 (Boy 1-4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Unidrive M200, M201 (Boy 1-4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu kılavuzun amacı bir motoru çalıştırmak üzere bir sürücünün kurulması için gerekli temel bilgileri sunmaktır. Lütfen www.controltechniques.com/userguides veya www.leroy-somer.com/manuals adresinden indirebileceğiniz

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3 DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı CAT5/CAT6/ DT8

Detaylı

Kullanım kılavuzu. LD-PULS Sinyal Jeneratörü

Kullanım kılavuzu. LD-PULS Sinyal Jeneratörü Kullanım kılavuzu LD-PULS Sinyal Jeneratörü 2 Kullanım kılavuzu LD-PULS Sinyal Jeneratörü İçindekiler 1. Üretici ve ithalatçı firmanın ünvanı, adres ve telefon numarası 3 2. Bakım, onarım ve kullanımda

Detaylı

MONOFAZE MİKROİŞLEMCİLİ REDRESÖR KULLANIM KILAVUZU

MONOFAZE MİKROİŞLEMCİLİ REDRESÖR KULLANIM KILAVUZU MONOFAZE MİKROİŞLEMCİLİ REDRESÖR KULLANIM KILAVUZU Cihazı Devreye Almadan Önce Kullanım Kılavuzunu Mutlaka Okuyunuz. CİHAZIN İLK KURULUMU Cihazınızı Koyacağınız Yerin Zemini Düz Olmalıdır. Cihazın Çalışacağı

Detaylı

-- - - KULLANIM KILAVUZU

-- - - KULLANIM KILAVUZU --- - -- - - KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER TAN itim 2 GARANTİ ŞARTLAR! 2 KGK'NIN KURULUMU 2-3 KONTROL PANELİ 3 MONTAJ ŞEKİLLERİ 4 UZAKTAN KUMANDA TANITIMI 4 UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZAYA YÜKLEME 5 UZAKTAN

Detaylı

MRL 200 - RF Oda Termostatları

MRL 200 - RF Oda Termostatları MRL 200 - RF Oda Termostatları MRL 200 - RF oda termostatı, kablosuz bir oda termostatıdır. Bu termostat her türlü ısıtma ve soğutma sistemlerini kontrol etmek için dizayn edilmiş ve her türlü termostatın

Detaylı

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

FL-1 Led Acil Aydınlatma Kitleri (3-80V DC Led sistemleri için)

FL-1 Led Acil Aydınlatma Kitleri (3-80V DC Led sistemleri için) Acil Aydınlatma Kitleri FL-1 Led Acil Aydınlatma Kitleri (3-80V DC Led sistemleri için) www.femto.com.tr/urun/acil-durum-aydinlatma-kitleri/lk1-led-acil-kitleri Ürün Özellikleri 3-80V DC Led li armatürlerde

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

PROXIMITY KART VE ANAHTARLIK 125 khz. Proximiti kart düz beyaz termal baskıya uygundur.

PROXIMITY KART VE ANAHTARLIK 125 khz. Proximiti kart düz beyaz termal baskıya uygundur. GEC_PO0R GEC_PO0W GEC_MO0R GEC_MO0W PR_1K PR_0A MY_1K MY_0A PROXIMITY OKUYUCU ROLELİ PROKXIMITY OKUYUCU WIEGAND MIFARE OKUYUCU ROLELİ MIFARE OKUYUCU WIEGAND PROXIMITY KART PROXIMITI ANAHTARLIK MIAFERE

Detaylı

İçerik. Ürün no.: SLE46CI-40.K4/4P-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı

İçerik. Ürün no.: SLE46CI-40.K4/4P-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Ürün no.: 50126332 SLE46CI-40.K4/4P-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda

Detaylı

İçerik. Ürün no.: SLS46CI-70.K28-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici

İçerik. Ürün no.: SLS46CI-70.K28-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici Ürün no.: 50121911 SLS46CI-70.K28-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve

Detaylı

Güç Bankası 10000 mah

Güç Bankası 10000 mah Güç Bankası 10000 mah Kılavuz 31883 I. Giriş Bu ürün, her an her yerde kullanılabilen çoğu taşınabilir cihazlar için hafif, yüksek kapasiteli, şık ve çevre dostu bir taşınabilir güç bankasıdır. Ürün, yüksek

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC520R Güvenlik ışık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC520R Güvenlik ışık perdesi alıcı Ürün no.: 68002119 MLC520R14-1950 Güvenlik ışık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001

ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001 ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

AKE ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU

AKE ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU AKE.343.502 ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU AKE.343.502 ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ AKE.343.502

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü laboratuarında kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımlarının yapılması

Detaylı