ALİ KÜTAHYA İLKOKULU. Tarihçemiz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ALİ KÜTAHYA İLKOKULU. Tarihçemiz"

Transkript

1 ALİ KÜTAHYA İLKOKULU Tarihçemiz Küçük Kumla eşraflarından Ahmet Kütahya nın trafik kazasında kayıp etmiş olduğu oğlu Ali Kütahya adına arazisini okul binası yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığına bağışlayarak oğlunu adının eğitim yuvasında anılmasını istemiştir. Okulumuzun binası ilk kez 6 derslikli olarak 1988/1989 Eğitim Öğretim yılında Küçük Kumla Ali Kütahya Ortaokulu olarak hizmete girmiştir. Daha sonra Küçük Kumla nın çok göç alan bir bölge olması ve öğrenci kapasitesinin artması üzerine 1991 yılında devlet-halk işbirliği ile kat ilavesi yapılarak 12 derslikli olarak hizmet vermiştir. 1995/1996 Eğitim ve Öğretim yılı içerisinde belde içerisinde bulunan Şükrü Alemdar İlkokulu ile birleştirilerek normal öğretimden ikili öğretime geçerek okulun adı Ali Kütahya İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir. Sekiz yıllık temel ve taşımalı eğitim sistemi uygulaması ile çevrede bulunan Büyükkumla, Karacaali, Narlı ve Haydariye köy ilkokulları kapatılarak öğrencileri okulumuza taşınmaya başlamıştır. Okulumuz halen 18 derslik, 1 çok amaçlı salon, Bilişim Teknolojileri Sınıfı, Fen Bilimleri Laboratuarı, 1 Kütüphane, 1 anasınıfı, 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 1 Öğretmenler odası ve Memur odasıyla hizmet vermeye devam etmektedir. Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, İlkokulda 9 Kadrolu Öğretmen, Ortaokulda ise 13 Branş Öğretmeni ve 2 Anasınıfı öğretmeni olmak üzere 24 Kadrolu öğretmen ve 3 görevlendirme ile çalışan öğretmen bulunmaktadır.

2 LALE KEMAL KILIÇ İLKOK T a r i h ç e Okulumuz, Bursa ilinin en gelişmiş ilçelerinden ve bu yüzden çok göç alan Gemlik ilçesinin kuzeydoğusunda, Eşref Dinçer Mahallesinde bulunmaktadır. Okulumuz, Gemlik eşrafından hayırsever merhum işadamı İsmail Kemal KILIÇ ve değerli eşleri Naile Lale KILIÇ tarafından yaptırılmıştır. Okulumuzun adı okulumuzu yaptıran şahısların adları verilerek LALE KEMAL KILIÇ İLKÖĞRETİM OKULU olmuştur metrekare alan içersinde T.C Bayındırlık ve İskan Bakanlığının tip projesine bağlı kalınarak yapılmıştır yılında eğitim-öğretime başladı. Okulumuz 15 derslik, 1 ana sınıfı,1 rehberlik servisi, 1 fen teknoloji labaratuarı, 1 teknoloji tasarım atölyesi, 1 kütüphane,1 çok amaçlı salon,1 öğretmen odası ve 3 idare odası olmak üzere 25 bölümden oluşmuştur. Okulumuzda eğitim öğretim yılına kadar taşımalı sistemle öğrenci gelmiş ve ikili eğitim yapılmıştır eğitim öğretim yılından itibaren tekli eğitim öğretime geçilmiş ve ilçemizde ilk defa uygulamaya konan branş dersliklerinde eğitim ve öğretime başlanmıştır Öğretim yılından itibaren eğitim sistemi gereği kademeli olarak Ortaokula dönüştürülmüştür.

3 Mevzuat CELAL BAYAR ANADOLU LİSESİ O k u l u m u z u n T a r i h ç e s i 2.1 KURUMUN TARİHÇESİ: 1991 yılında Gemlik Lisesinin üst katında bir idareci 3 öğretmen ve 72 öğrenci ile eğitime başlayıp ilk 7 yıl farklı binalarda eğitim veren GCBAL, 1997 yılında Hürriyet Caddesi üzerindeki kendi binasına taşındı. 19.yılında bugün 4 İdareci 42 öğretmen ve 21 şubede 542 öğrencisi ile eğitimine devam eden Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi ; son yıllarda başta YGS ve LYS olmak üzere eğitimden kültüre,spordan sanata elde ettiği başarılarla sadece ilçemizin değil ilimizin de en başarılı ve gözde okulları arasında yer almanın haklı gururunu yaşıyor. 2.1 KURUMUN TARİHÇESİ: 1991 yılında Gemlik Lisesinin üst katında bir idareci 3 öğretmen ve 72 öğrenci ile eğitime başlayıp ilk 7 yıl farklı binalarda eğitim veren GCBAL, 1997 yılında Hürriyet Caddesi üzerindeki kendi binasına taşındı. 19.yılında bugün 4 İdareci 42 öğretmen ve 21 şubede 542 öğrencisi ile eğitimine devam eden Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi ; son yıllarda başta YGS ve LYS olmak üzere eğitimden kültüre,spordan sanata elde ettiği başarılarla sadece ilçemizin değil ilimizin de en başarılı ve gözde okulları arasında yer almanın haklı gururunu yaşıyor. İlçemiz dışında Bursa merkez ve diğer ilçelerle birlikte Türkiye nin çeşitli illerinden gelen öğrencileri de içinde barındıran Celal Bayar Anadolu Lisesi sahip olduğu fiziki yapısı, üniversitelerle yarışan laboratuarları, modern kütüphanesi,155 koltuklu konferans salonu,50 koltuklu toplantı salonu, projeksiyonla eğitim verilen sınıfları, basketbol, voleybol ve mini futbol sahası ile öğrencilerin güneş ve yağmurda da bahçede oturabilme imkanı sağlayan çardaklı bahçesiyle öğrencilerine son derece modern bir ortamda eğitim sunuyor. Okulun Gemlik, Bursa ve Türkiye başarılarıyla adından sıkça söz ettirmesi, bir yılda yaklaşık 70 kez mahalli basında kendine yer bulması, ilçemiz ilköğretim okullarından mezun olan öğrencilerin önceki yılların aksine Bursa da isim yapmış Anadolu Liselerinin yerine ilk tercihlerini Celal Bayar Anadolu lisesi olarak yazmalarını sağladı. Kaliteden ödün vermeden emin adımlarla geleceğe yürüyen Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi; kısıtlı kaynaklara rağmen her geçen yıl bir önceki dönemden daha güzel bir eğitim ortamı meydana getirmenin çabası içerisinde. Sadece 2009 yılının son üç ayı içerisinde gerçekleştirilen okulun iç ve dış cephe boya işlemi,155 koltuklu konferans salonu, 90kişilik çardak, çatı onarımı,çok amaçlı sınıf ve oda yapımı gibi okul bütçesini kat kat aşan çalışmalar okul idaresinin merkezi ve yerel yönetim ve tüzel kişiliklerle kurulan yakın ve samimi iletişimin bir ürünü olarak tezahür ediyor.

4 Celal Bayar Anadolu Lisesinde hemen her yıl öğrencilere yönelik yapılan ÖSS Sistemi, Meslek tanıtımı, Ders çalışma yöntemleri gibi onlarca seminer ve konferans, sınıflar arası düzenlenen sportif ve kültürel yarışmalar, üniversitelere ve tarihi mekanlara düzenlenen geziler, bilim-teknoloji,tarih,resim sergileri,,tiyatro gösterileri, şiir ve müzik dinletileri gibi öğrencilerine sunduğu sosyal, kültürel ve sportif imkanlar ve gerçekleştirdiği etkinliklerle her yıl dolu dolu eğitim ve öğretim yılı geçiriliyor.. Okulda verilen İngilizce ve Almanca yabancı dil eğitimiyle öğrenciler mezun olduklarında dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından izleyebilmekte ve kazandıkları üniversitelerde bir çok derste olduğu gibi yabancı dilde de okullarında almış oldukları eğitimin kalitesine bir kez daha şahit olmaktadırlar. Okul, ÖSS de elde ettiği başarıyla Bursa daki Anadolu Liseleri arasında ilk sıralardaki yerini korumaya devam ederken her yıl Bursa ve Türkiye ortalamasının üzerinde yer almaktadır. Türkiye nin en seçkin üniversitelerini kazanıp mezun olan GCBAL öğrencileri bugün çalışmış oldukları özel ve resmi kuruluşların en üst makamlarında mesleklerini ifa ederken Celal Bayar Anadolu Liseli olmanın gururunu her zaman taşımakta ve okullarını unutmamaktadırlar.mezunların kurmuş oldukları GCBAL Mezunları Derneği ve adresli internet Sayfası ile öğretmen ve arkadaşlarıyla olan ilişki mezuniyete rağmen devam ettirilmektedir. Okulda eğitimin yanı sıra tiyatro,müzik ve spora da çok büyük önem veriliyor.öğrencilerinin lisanslı olarak ilgilendikleri Futbol, basketbol, voleybol,yüzme,masa tenisi,ayak tenisi,satranç,bocce,kros,karete,judo ve yelken gibi spor dallarında önemli başarılar elde ediyor.okul takımlarının ilçe ve ilde kazandıkları onlarca kupanın yanı sıra öğrencilerinden İremsu Kurşuntutmaz ın, yüzmede;tuğba Öksüz ve Hasan Sal ın yelkende çeşitli bölge ve Türkiye dereceleriyle aldıkları kupalar okul panolarında sergileniyor. Adres:Dr. Ziya Kaya Mah. Hürriyet Cad.NO:52 Gemlik Tel: Faks: Web :

5

6

7 CUMHURİYET İLKOKULU T a r i h i m i z Adını Başöğretmenimiz Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu, Türk Devrimlerinin mimarı Mustafa Kemal ATATÜRK ün en büyük devrimi olan "CUMHURİYET" ten alan okulumuz 19 Eylül 1994 te dönemin Milli Eğitim Bakanı Nevzat AYAZ tarafından eğitimöğretime açılmıştır. Açıldığı ilk yıl öğrenci mevcudu 250 olan ve tam gün eğitim veren okulumuz; Celal Bayar Anadolu Lisesi ne de ev sahipliği yapmaktaydı. Celal Bayar Anadolu Lisesi kendi binasına taşınınca bir süre daha tam gün eğitimine devam eden okulumuz 17 Ağustos depreminde ağır hasarlı olan Kumla Ali Kütahya İlköğretim Okulu öğrencilerine de bir süre ev sahipliği yaptı Eğitim Öğretim yılında uygulanmaya başlanan 12 yıllık kesintisiz eğitimle birlikte okulumuz, Cumhuriyet İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu olarak ikiye ayrılmıştır. İki okulda eğitim öğretime aynı binada devam etmektedir. Cumhuriyet ilköğretim okulunda sırasıyla Metin ŞANLI, M.Emir ŞAHİN, Cemal KURT ve Tuncay ÖZKAN müdürlük yaptı. Şu anda aynı binada hizmet veren iki okulda da Adnan ULUĞ okul müdürü olarak görevine devam etmektedir. Cumhuriyet İlkokulu olarak eğitim-öğretim yılına 3 idareci 23 öğretmen ve 23 şubede 801 öğrenci ile başladık CUMHURİYET ORTAOKULU Cumhuriyet Ortaokulu olarak eğitim-öğretim yılına 3 idareci 32 öğretmen ve 19 şubede 673 öğrenci ile başladık.

8 ÇINAR İLKOKULU T a r i h ç e m i z Mahallenin ihtiyacı olan okulumuz Özel İdare tarafından 32 (otuz iki) derslikli yaptırılmış olup Çınar İlköğretim Okulu ismini alarak eğitim-öğretim faaliyetine 2007 yılında başlamıştır. G e m l i k Ç ı n a r O r t a o k u l u T a r i h ç e s i ÇINAR ORTAOKULU Mahallenin ihtiyacı olan okulumuz Özel İdare tarafından 32 (otuz iki) derslikli yaptırılmış olup Çınar İlköğretim Okulu ismini alarak eğitim-öğretim faaliyetine 2007 yılında başlamıştır.

9 GEMLİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

10 GEMLİK HİSAR ANADOLU LİSESİ T A R H Ç E M Z Okulumuz GEMLİK HİSAR ANADOLU LİSESİ olarak Bursa Valiliğinin,22,05,2011 tarih B MEM /24094 sayılı oluru-milli Eğitim Bakanlığının tarih ve B.08.0.OGM /3781 Sayılı Onaylarıyla Eğitim-Öğretime açılmıştır. Okul binası Asım Kocabıyık Kampüsünde olup eğitim ve öğretim yılında faaliyete girmiştir. Okulumuz binası 3 katlı tek bloktan meydana gelmiş olup 3 adet girişi mevcuttur. Dersliklerin toplamı 2226 m2 dir. 4 yıl sonunda ulaşılabilecek öğrenci kapasitesi Anadolu Liseleri standardı göz önüne alındığında 39x30:1170 öğrenci alabilmektedir. Ayrıca okulumuz bünyesinde 39 derslik, 1 Müdür, 1 Müdür Baş yardımcı odası ve 3 Müdür yardımcı odası, 1 öğretmenler odası, 1 memur odası, 1 kütüphane, 1 Spor odası,kız- Erkek Öğrenci Soyunma odaları, Kantin, Arşiv odası ile 1 adet Fizik Laboratuarı+Fizik hazırlık odası,2 adet Kimya Laboratuarı + Kimya hazırlık odası 1adet Biyoloji Laboratuarı +Biyoloji hazırlık odası 2 adet Bilgisayar Laboratuarı+1adet ups odası,1 adet harita odası 1 adet Çay ocağı,1adet Toplantı odası,1 adet Zümre Toplantı odası,her katta 1 bay 1 bayan Öğretmen wc si, Her katta 1 Erkek 1 Kız Öğrenci wc si,1 adet Rehberlik odası,1 adet çalışma odası,1 adet çok amaçlı salon mevcuttur.

11 GEMLİK TİCARET MESLEK LİSESİNİN TARİHÇESİ Okulumuz; GEMLİK TİCARET LİSESİ olarak, Bursa valiliği ve Bursa Milli Eğitim Müdürlüğünün tarih ve planlama ve inş, teklif yazıları ve Milli Eğitim Bakanlığı, Ticaret ve Turizm Eğitimi Genel Müdürlüğünün tarih ve 420 Genel Bütçe plan Şube müdürlüğün sayı onayları ile 12 derslikli olarak eski Gemlik Orta Okulu binasında 7 öğretmen ve 90 öğrenci mevcuduyla eğitim yalında Eğitim-Öğretim yılında eğitime başlamıştır. Çukur bahçedeki kendi binası 1990 yılında planlamaya alınarak aynı yıl içinde yapımına başlanmış ve 1992 yılı Ağustos ayında bitirilerek teslim alınmıştır öğretim yılında Türk Milli Eğitiminde reforum niteliği taşıyan tarihinde çıkarılan 3308 sayılı Çıraklık ve Mesleki Eğitim Kanunu kabul edilerek yürürlüğe girmesi ile okulumuz öğrencileri de işletmelerde ve hizmet sektöründe meslek eğitime başlamıştır. 30 Nisan 1992 tarihinde kabul edilerek yürürlüğe giren Milli Eğitim Bakanlığı Teşkilat ve görevleri hakandaki kanunun 15. maddesinin a fıkrasına göre okulumuzun adı GEMLİK TİCARET MESLEK LİSESİ olarak değişmiştir. Okulumuz bünyesinde öğretim yılında ANADOLU TİCARET MESLEK LİSESİ açılmış olup; Ticaret Meslek Lisesi bünyesinde Eğitim öğretime devam etmektedir. Mevcut okul binası ihtiyaçlarımızı karşılamadığından, yeni okul binası SUNİ İPEK fabrikası onarılarak TİCARET MESLEK LİSESİ haline dönüştürülmüştür. Yeni okul binamız Eğitim-öğretim yılında faaliyete geçmiştir. Yeni okulumuzda; 23 derslik, bir Fen, 6 Bilgisayar laboratuarı ile birlikte, bir Müdür odası, bir Müdür Baş Yardımcısı, 4 Müdür Yardımcısı, bir öğretmen, bir memur, bir Şef, bir rehberlik, bir öğretmen zümre, bir hizmetli odası, bir kütüphane, bir çok amaçlı salon, bir konferans solunu, bir arşivden, ve kantinden oluşmaktadır. Yeni okul binamızın toplam kapalı alanı 5898 M² dir Eğitim-öğretim yılında toplam öğrenci sayımız 643 tür. Okulumuzda kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu Muhasebe, Dış Ticaret, Finansman, Bankacılık, Borsa Hizmetleri Büro Hizmetleri, Sigortacılık, Lojistik, Bilgisayar ve Bilişim gibi iş alanlarında görev yapacak nitelikli insan gücü yetiştiren, öğrencileri iş hayatına ve yüksek öğrenime hazırlayan ilköğretim üzerine dört yıl süreli öğretim yapan TİCARET MESLEK LİSESİ dir OKUL MÜDÜRLERİMİZ Okulumuzun ilk Müdürü Mehmet Ali BARAŞ ( ) tarihleri arasında görev yapmıştır, İkinci Müdürümüz Özcan YENİÇERİ ( ) tarihleri arasında çalışmış. Üçüncü Müdürümüz Mehmet Ali BARAŞ ( ) tarihleri arasında görev yapmıştır Dördüncü Müdürümüz Nazım ÖZER ( ) tarihleri arasında görev yapmıştır. Beşinci Müdürümüz Hüseyin OTSAY Yılında göreve başlamış olup göreve Devam etmektedir.

12 KIZ TEKNIK VE MESLEK LISESI T a r i h ç e OKULUMUZUN TARİHÇESİ OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz eğitim ve öğretim yılında Pratik Kız Sanat Okulu olarak eğitim ve öğretime başlamıştır. Başlangıçta Papaz Evi olarak yapılan binayı önce Gemlik Ortaokulu, daha sonra Gemlik Lisesi kullanmıştır. Gemlik Lisesi kendi binasına taşınınca bu bina tarih ve /5808 sayılı onay ile Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü ne tahsis edilerek, okulumuz ikinci binasına taşınmıştır eğitim ve öğretim yılında okulumuz Kız Sanat Ortaokulu açılmış, eğitim ve öğretim yılında da Kız Meslek Lisesi seviyesine çıkarılmıştır.1980 yılı Şubat ayında ise eski binanın bahçesine yapılan binasına taşınmış olup halen eski binamızı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kullanmaktadır eğitim ve öğretim yılında da okulumuz bünyesinde Anadolu Meslek Lisesi açılmış olup okulumuz Eğitim Öğretim yılından itibaren Suğniipek yerleşkesi içindeki yeni binasında eğitime devam etmektedir. Bina içerisinde 1. Anadolu Kız Teknik Lisesi 2. Anadolu Kız Meslek Lisesi 3. Kız Meslek Lisesi 1. Anadolu Meslek Lisesi 1. Pratik Kız Sanat Okulu 1. Uygulamalı Anasınıfı 2. Yüz yüze Eğitim 3. DÖSE yer almaktadır

13 K U R T U L O R T A O K U L U K U R T U L L K O K U L U Kurtul Ortaokulu 1932 yılında bugün köyün simgesi haline gelmiş olan ulu çınarların bulunduğu yerdeki ilk binasında eğitim-öğretime başlamıştır. O yıllarda köyün imamı olan Adil Bey (Adil Hoca) iki yıl süreyle köyde hem öğretmenlik hem de cami imamlığı yapmıştır yılında köyümüze gelen ilk öğretmen olan Hakkı YUL, yalnız başına 1946 yılına kadar okulumuzda görev yapmıştır. Okulumuzda yılları arasında üçüncü sınıfa kadar eğitim-öğretim yapılırken; 1938 den sonra 5 yıllık eğitim-öğretime geçilmiştir. Ancak 1942 ve 1943 yıllarında öğrencisizlikten okul kapanmış, eğitim-öğretime ara verilmiştir yılında öğretmen Zeki Bey okulumuzda öğretmenlik yapmış, Ahmet ASTÜRK te yanında eğitmen olarak çalışmıştır yılında okulumuza müdür olarak atanan Adalet Hanım ile birlikte Mukaddes Hanım, 1957 yılında Fazlı TAŞTAN okulumuzda görev yapmışlardır yılında okul müdürlüğüne atanan Ahmet YAVUZ zamanında öğrenci mevcudu zaman zaman 200 ü aştığı için müdürlük müstakil hale getirilmiştir yılında okul müdürlüğü görevine Hamit DURSUN atanmış ve bu görevini 1996 yılına kadar sürdürmüş olup okulumuzdan emekli olmuştur yıllarında okul müdürlüğü görevini Keramettin AKBABA yürütmüş olup, bu dönemde köylüdevlet işbirliği ile bugün eğitim-öğretim görülen yeni binamız yapılmıştır yılları arasında Okul Müdürlüğü görevini Recep TATLI sürdürmüştür.

14 ŞEHİT ÖĞRETMEN ETEM YAŞAR İLKOKULU

15 ŞÜKRÜ ŞENOL ORTAOKULU T A R H Ç E Okulumuzun Tarihçesi Okulumuz Gemlik te açılan ilk Orta Okulun devamı olan İlköğretim okuludur. Gemlik te Ortaokul 1938 yılında halen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün hizmet verdiği binada açılmıştır yılında Gemlik Lisesi binası öğrenime açılınca Gemlik Lisesi bünyesine alınarak lise binasında öğretimine devam etmiştir yılında halen kullanılmakta olan binaya taşınmış 1977 yılında Gemlik Lise Müdürlüğünden ayrılarak müstakil Gemlik Ortaokulu Müdürlüğü haline gelmiştir. Okulumuz Gemlik Orta Okulu ile Şükrü Şenol İlkokulunun birleşmesiyle oluşmuş İlköğretim okuludur Eğitim Öğretim yılında ilköğretim uygulamasına geçilince Şükrü Şenol İlkokulu ile birleşerek 8 sınıflı Gemlik Şükrü Şenol İlköğretim Okulu adını almıştır. Şükrü Şenol İlkokulu binasının arsası; hayırsever Şükrü Şenol tarafından 1968 yılında bağışlanmış olup binanın yapımı 1970 yılında tamamlanarak, arsa ve araç-gereç bağışında bulunan hayırseverin ismi verilerek Şükrü Şenol İlkokulu olarak Eğitim Öğretime açılmıştır den fazla öğrenci mevcuduna sahip iken zorunlu ilköğretim uygulaması ile yakın çevrede bulunan Atatürk, Şehit Cemal ve 11 Eylül ilkokullarının da 6,7,8 ci sınıflarının açılması ve Cumhuriyet ilköğretim okulu ile Lale Kemal Kılıç İlköğretim okullarının açılması sonucu öğrenci aldığımız alan iyice daraldığından öğrenci mevcudu gittikçe azalmıştır. Daha önce ilkokul binası olarak kullanılan binadaki dersliklere ihtiyaç duyulmadığından bina boşaltılmıştır. Şehit Cemal İlkokulu binasının 8 sınıflı İlköğretim uygulamasına yetmeyince daha önce ilkokul binası olarak kullanılan 12 derslikli binamız İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün teklifi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Şehit Cemal İlköğretim Okuluna tahsis edilmiştir. 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremden okulumuz binası hasar görmüş olup yapılan incelemelerden sonra boşaltılan okul binası; Güçlendirme onarımına alınmıştır. Onarım süresince eğitim öğretime Gemlik Lisesi ile Gemlik Ticaret Lisesi binalarında devam edilmiştir.2002 yılı şubat ayında onarım tamamlanarak tekrar kendi binamızda eğitim öğretim yapılmaya başlanmıştır. Temmuz 2012 tarihinden itibaren okulumuz Şükrü Şenol Ortaokulu olarak eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. Okulumuzun Fiziki Durumu Bodrum Katında: Çok Amaçlı Salon, Beden Eğitimi Odası, Kantin, Kazan Dairesi. Zemin Katta: Müdür,Müdür Yrd.Memur,Kütüphane,Okul Aile Birliği odası. 1. Katta : Öğretmenler Odası,Sınıflar,Bilgisayar Sınıfı,Fen Laboratuvarı, 2. Katta :Sınıflar ve Rehberlik Odası, Arşiv bulunmaktadır.

16 UMURBEY ABDULLAH FEHMİ İLKOKULU O K U L U M U Z U N T A R H Ç E S OKULUMUZUN KÖKLÜ BİR GEÇMİŞE SAHİP OLDUĞUNU BİLENİNİZ VAR MI? İNCELEYİN BAKALIM! Okulumuzun tarihi geçmişine baktığımızda temellerinin 1865 yılında açılan Rüştiye Mektebi ne dayandığını görmekteyiz. Hacı Etem Ağa nın bin bir zorlukla hayata geçirdiği eğitim yuvasının bugünkü devamcısı olmak okulumuz açısından gurur verici bir durum yılından 2012 ye doğru kısa bir değerlendirme yapalım: Umurbey de 1865 yılında Rüştiye Mektebi açılır ve iki yıl içinde kişi olarak söylenen ilk mezunlarını verir. Mezun olan tüm öğrenciler çeşitli dairelerde memur olarak çalışmaya başlar lerde Rüştiye Mektepleri nin sayısı artar ve öğrenim süreleri dört yıla çıkartılır yılında rüştiyeler iptidai mektepleriyle birleşince Rüştiye Mektebi nin adı önce Umurbey Merkezi İptidai Mektebi sonra Umurbey Selimiye Mektebi olarak değiştirildi. Yunan işgalinde iki yıl eğitime ara verildi ve işgal sonrası 5 yıllık ilk mektep açıldı. Köyün ilkokul binası yeterli gelmediği için 1940 lı yıllarda şu an okulumuzun bulunduğu yere şimdiki adıyla Umurbey Abdullah Fehmi İlköğretim Okulunun o dönemdeki adıyla Umurbey İlkokulunun temelleri atılır ve yapı çalışmalarına başlanır yılında tamamlanan okulumuz tek katlı olarak eğitim öğretime açılır. Rüştiye binasında ortaokul faaliyet göstermektedir ve 4 Aralık 1967 yılında çıkan yangın sonucunda bina ve eşyaları tamamen yanmıştır. Okul bir süreliğine okulumuza taşınır ve bu yıl ikinci katı yapılır. Umurbey Ortaokulu, 1971yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 12 derslikli tip projeyle Ortaokul binası olarak inşa edilen şu anda Sağlık Meslek Lisesinin bulunduğu binaya de taşınır. Milli Eğitim Bakanlığının 24/03/1980 tarihli yazısıyla Umurbey Ortaokulunun adı, Umurbey Abdullah Fehmi Ortaokulu olarak değiştirilir. Dönemin Umurbey Ortaokulu Müdürü Naci Pehlivan Umurbey adlı kitabında ortaokuldan şöyle bahseder: ( )Sayın Bayar ziyarete gelecek diye haber geldi. Okulda biz Sayın Bayar ı yalnız beklerken yanında M.E Bakanımız Orhan Cemal Fersoy, Sayın Valimiz, M.E. Müdürü ve büyük bir kalabalıkla teşrif ettiler. Odama çıktık. Dinlendikten sonra:

17 - Beyler, babam Abdullah Fehmi Efendi uzun yıllar Umurbey de Rüştiye Mektebinin müdürlüğünü ve öğretmenliğini yaptı. Bu memlekete çok öğrenci yetiştirdi. Halk onu sever ve hürmet ederdi. Kendisini Büyük Hoca diye anarlardı. Ben siyasi bir adamım.( ) eğitime bu kadar emeği geçmiş bir insan olan babamın isminin yaşatılmasını arzu ederim, dedi. Sayın Bakanımız Orhan Cemal Fersoy bana dönerek: - Lütfen Müdür Bey, Bu hususta teklif yazınızı, dedi. Ben de bunun üzerine Umurbey Ortaokulunun isminin Umurbey Abdullah Fehmi Ortaokulu olarak değiştirilmesi teklifinde bulundum. Bugün ilköğretim okulunun ismi buradan gelmektedir. 05/03/1984 tarihinde Umurbey İlkokulu ve Umurbey Abdullah Fehmi Ortaokulu birleştirilerek Eğitim Öğretim Yılı başında Umurbey Abdullah Fehmi İlköğretim Okulu na dönüştürülmüş fakat iki okulun birbirine olan uzaklığı sebebiyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulama ertelenmiş yılında gelen Milli Eğitim Bakanlığı yazısıyla Eğitim Öğretim Yılında ilkokulla ortaokul birleştirilmiş; ortaokul binasının boş kalmaması için her iki binada da eğitim öğretime devam edilmiş Eğitim Öğretim Yılında, 25 Ocak 1993 tarihli yazıyla okulumuzun adı Umurbey Abdullah Fehmi İlköğretim Okulu olarak kesinleşmiştir yılında ortaokulla birleşmesiyle boş kalan bina için Sağlık Meslek Lisesi açılması uygun görülür ve bugünkü Celal Bayar Sağlık Meslek Lisesi kurulur. Şu anda okulumuz 3950 m²lik alana kurulmuş, 2 katlı, iki binadan oluşmaktadır. 1. Binada 10 derslik, Öğretmenler Odası, Müdür ve Müdür Yardımcısı odaları, Kütüphane ve Arşiv odası yer almaktadır. 2. binanın zemin katında Anasınıfı ve Kalorifer Dairesi; ikinci katında Teknoloji Tasarım Dersliği ve Fen Laboratuvarı yer almaktadır. Toplam 266 öğrenci eğitim öğretim görmektedir. Tarihi bir geçmişe sahip olan bu okulumuz, yeni çıkan eğitim sistemiyle yeni konumunu beklemektedir. İlkokul mu ortaokul mu olacak, bilinmez. Sanırım değişmeyen tek şey bu okulda yaşananlar, anılar olacak

18 UMURBEY C. BAYAR SAĞLIK MESLEK LISESI T A R H Ç E Okulumuz Öğretim yılında Hemşirelik bölümünde 122 öğrenci alınarak eğitim ve öğretime açılmıştır. Üç Eğitim Öğretim yılı sonrasında eğitim öğretim yılından itibaren Çevre Sağlığı Teknisyenliği bölümü olarak hizmete devam etmiştir eğitim ve öğretim yılından itibaren ise ATT bölümü olarak eğitim öğretime devam etmiştir. Şu ana kadar 192 Hemşire, 206 Çevre Sağlığı Teknisyeni, 140 ATT mezun vermiştir Eğitim Öğretim yılında Hemşirelik bölümüne yeniden öğrenci alınmıştır. Halen Hemşirelik ve A T T Bölümlerimiz mevcuttur. Bölümlere ilave olarak Eğitim Öğretim yılı için Anestezi Teknikerliği bölümü açılması planlanmaktadır.

19 ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU T a r i h ç e Öğretim yılında yeni bina olarak yapılan ve İstiklal Savaşında büyük yararlıklar gösteren ve ilçe yakınlarında şehit düşen yüzbaşı ŞEHİT CEMAL BEY adına izafeten ŞEHİT CEMAL İLKOKULU olarak açılmış ve Öğretim yılında okul binası kapasitesinin yetersiz kalması sonucu başka bir binaya taşınmıştır. İlçemizde bağımsız bir anaokulu olması gerektiği düşüncesiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet TUNA nın yoğun girişimleri sonucunda İlçe Kaymakamlığının yardımları neticesinde eğitim ve öğretim yılında Şehit Cemal İlköğretim Okulunun boşaltılan binasında Şehit Cemal Anaokulu adı altında faaliyetine başlamıştır eğitim ve öğretim yılında İl Makamının onayı ile okulun adı ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU olarak değiştirilmiştir. 100.YIL ORTAOKULU O K U L U M U Z U N T A R H Ç E S Okulumuz Gemlik Gübre Sanayi İdare binası olarak 1973 yılında inşa edilmiş olup, onarım ve tadilatlardan sonra 03/03/1981 yılında birleştirilmiş sınıflı ilkokul olarak eğitim öğretime açılmıştır yılı Büyük Önder Başöğretmen Atatürk ün 100. Doğum yılı kutlamaları sırası açıldığından 100. Yıl İlkokulu adı verilmiştir. Okul müdürü olarak Özden Özdemir atanmış, açılış yılında 23 öğrenci ve birleştirilmiş sınıf olarak eğitim öğretime devam etmiştir. Daha sonraki yıllarda öğrenci sayısında artış olması nedeniyle beş sınıflı normal öğretime geçilmiştir.zorunlu ilköğretimin 8 yıla çıkarılmasından sonra 1999/2000 öğretim yılında sekiz yıllık İlköğretim okulu kapsamına alınmış ve adı Gemlik 100. Yıl İlköğretim Okulu olarak ikili eğitim öğretime açılmıştır yılında alınan kararla eğitim sisteminin sistemine dönüştürülmesi sonucu Okulumuz sabahçı ve öğlenci olarak ikili eğitim yapmaya başlamıştır. Ortaokul bölümü sabah, ilkokul bölümü ise öğleden sonra eğitimine devam etmektedir

20

Merkez Turgutreis İlköğretim Okulunun Tarihi Gelişimi

Merkez Turgutreis İlköğretim Okulunun Tarihi Gelişimi Merkez Turgutreis İlköğretim Okulunun Tarihi Gelişimi 1880 yıllarındaki kayıtlardan Bodrum da: birisi Çarşı Mahallesi nde, diğeri Tepecik Mahallesi nde olmak üzere iki medrese ve yine Çarşı Mahallesi nde

Detaylı

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2015 SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI Fikret TİRFİL Okul Müdürü 28.09.2015 Sayfa 1 / 8 İçindekiler Tablosu BİRİNCİ BÖLÜM... 3 GENEL BİLGİLER... 3 İKİNCİ BÖLÜM...

Detaylı

RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Bölüm :.... Sayfa 3 a) Okul Kimlik Bilgisi :..... Sayfa 3 2. Bölüm :.... Sayfa 4 a) Okulun Tarihçesi:..... Sayfa 4 b) Genel

Detaylı

RİZE FENER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI

RİZE FENER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI RİZE FENER LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Bölüm :.... Sayfa 3 a) Okul Kimlik Bilgisi :..... Sayfa 3 2. Bölüm :.... Sayfa 4 a) Okulun Tarihçesi:..... Sayfa 4 b) Genel

Detaylı

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli O H İ OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER Okul /Kurum Adı Okul Müdürü Müdür Yardımcısı Okul - Aile Birliği Başkanı Okul Adresi Hakkaniye İlkokulu Eyüp ARSLAN Hayriye Sultan TÜRKOĞLU Kemal ÖZER Hakkaniye Köyü

Detaylı

T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü. Brifing Dosyası

T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü. Brifing Dosyası T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Brifing Dosyası Aralık 2016 İÇİNDEKİLER Bilgiler Sayfa Numarası Kurum Bilgileri 1. Bölüm Genel Bilgiler 1 Arsa Bina Bilgileri 1 Eğitim

Detaylı

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM Okulun; Adı :Hopa Nuri Vatan Anadolu Lisesi Adresi :Sundura Mahallesi Lise Caddesi Hopa Telefon ve Faks Numaraları:

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI İdil

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ARPAÇSAKARLAR ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ARPAÇSAKARLAR ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ARPAÇSAKARLAR ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : Arpaçsakarlar Ortaokulu İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar ADRES :

Detaylı

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu 2017/2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İstanbul/Kartal 02.10.2017 I.BÖLÜM A)OKULUN ADI: Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu B)ADRESİ : Atalar

Detaylı

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM HİZMETLERİ BRİFİNGİ 2012 2013 MELİKGAZİ 1 İdare odası Öğretmenl er odası Sınıflar Laboratuv Rehberlik Servisi Depo BT sınıfı Çok amaçlı Salon Arşiv

Detaylı

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN FATİH SULTAN MEHMET ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN MÜDÜRÜ

Detaylı

ÖĞRETİM YILI NURİ ÖZALTIN 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG DOSYASI

ÖĞRETİM YILI NURİ ÖZALTIN 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 ÖĞRETİM YILI NURİ ÖZALTIN 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG DOSYASI 1 01 EKİM 2015 NURİ ÖZALTIN 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM İLİ : ARTVİN İLÇESİ

Detaylı

PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM T.C PAZARCIK KAYMAKAMLIĞI PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI a)

Detaylı

GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI OKUL /KURUM MÜDÜRÜ MÜDÜR YARD. MÜDÜR YARD. MÜDÜR YARD. OKUL AİLE BİR. BAŞ. OKUL /KURUM

Detaylı

KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU

KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU 1- FAALİYETLER A-Okullar yapılan tadilat onarım ve dağıtımları: 2013 Yılında ilçemiz okulları için İl özel İdaresi tarafından 100.000,00 TL ödenek tahsis edilmiş

Detaylı

TUZLA YUNUS EMRE ORTAOKULU. Öğretmen El Kitabı

TUZLA YUNUS EMRE ORTAOKULU. Öğretmen El Kitabı TUZLA YUNUS EMRE ORTAOKULU Öğretmen El Kitabı 2014 2015 İçindekiler 1.Okulumuzun Tarihçesi... 3 2.Misyonumuz... 5 3.Vizyonumuz... 6 4.Okulumuzun İlkeleri... 7 5.İzinler... 8 6.Kim Kimdir?... 9 7.Okulda

Detaylı

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AYSEL İBRAHİM AKINAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AYSEL İBRAHİM AKINAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AYSEL İBRAHİM AKINAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 BÖLÜM 1 Okulun Adı Lisesi Okul Müdürü Müdür Yardımcıları Ayşe Gül ÖZBAY : Şehitkamil Aysel-İbrahim

Detaylı

VARTO HÜRRİYET İLKOKULU

VARTO HÜRRİYET İLKOKULU VARTO HÜRRİYET İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İÇİNDEKİLER 1. I.BÖLÜM: OKUL GENEL BİLGİLERİ 2. II. BÖLÜM: BİNA, DONANIM VE PERSONEL BİLGİLERİ 3. III. BÖLÜM: MEVCUT BİNA DONANIM DURUMLARI I.BÖLÜM

Detaylı

Her işin esas hedefine kısa ve kestirme yoldan varmak arzu edilmekle beraber, yolun kabul edilebilir; mantıki ve özellikle ilmî olması şarttır.

Her işin esas hedefine kısa ve kestirme yoldan varmak arzu edilmekle beraber, yolun kabul edilebilir; mantıki ve özellikle ilmî olması şarttır. Her işin esas hedefine kısa ve kestirme yoldan varmak arzu edilmekle beraber, yolun kabul edilebilir; mantıki ve özellikle ilmî olması şarttır. Mustafa Kemal Atatürk Müdürlüğümüzün Tarihçesi : İlköğretim

Detaylı

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1.BÖLÜM...4 OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER...4 II. BÖLÜM...5 OKULUN TARİHÇESİ...5 OKULUN/KURUMUN ÖZELLİKLERİ...5 III.BÖLÜM...6

Detaylı

BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG D O S Y A S I 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : TEFENNİ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ B- KURUM

Detaylı

Brifing Dosyası KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI

Brifing Dosyası KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI 20182019 2 İÇİNDEKİLER 1. OKULUN KİMLİK BİLGİLERİ.. 4 2. OKULUN GENEL ÖZELLİKLERİ... 57 3. BİNA, ARSA VE DONANIM BİLGİLERİ...89 3.1 BİNA VE ARSA BİLGİLERİ

Detaylı

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu 2014/2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İstanbul/Kartal 11.02.2015 I.BÖLÜM A)OKULUN ADI: Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu B)ADRESİ : Atalar

Detaylı

BALIKESİR-BANDIRMA EDİNCİK İLKOKULU

BALIKESİR-BANDIRMA EDİNCİK İLKOKULU BALIKESİR-BANDIRMA EDİNCİK İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM A- OKULUN ADI B- ADRESİ C- İLETİŞİM BİLGİLERİ D- AMAÇLARI E- SEVİYESİ F- ÖĞRENİM ŞEKLİ G- OKUTULAN YABANCI DİL H- KİTAPLIKTAKİ

Detaylı

VAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

VAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI VAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2015 BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Kurum Kimlik Bilgileri. 1 2. Kurumun Kimlik Bilgisi..3 3. Kurumun Genel Özellikleri.4 4. Personel Bilgileri... 5

Detaylı

ŞEHİT UZMAN ONBAŞI MUSTAFA ESER İMAM HATİP ORTAOKULU TORBALI

ŞEHİT UZMAN ONBAŞI MUSTAFA ESER İMAM HATİP ORTAOKULU TORBALI ŞEHİT UZMAN ONBAŞI MUSTAFA ESER İMAM HATİP ORTAOKULU TORBALI En mühim ve feyizli vazifelerimiz milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin kurtuluşu ancak

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012- BRİFİNG 2013 DOSYASI 2012-2013 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : 19 Mayıs Ortaokulu Müdürlüğü İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar ADRES :

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI... - 2013 Okul /Kurum Haritası I. BÖLÜM KURUMUN ADI : TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İLİ : MERSİN İLÇESİ : TOROSLAR ADRES : AKBELEN

Detaylı

TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU

TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU 2017-2018 B R İ F İ N G D O S Y A S I Şarköy Cumhuriyet Ortaokulu Müdürlüğü Sayfa 1 / 9 1. BÖLÜM A. KURUMUN ADI : Şarköy Cumhuriyet Ortaokulu B. KURUM MÜDÜRÜ : Çetin

Detaylı

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler OKUL MÜDÜRÜ AHMET İYİOL MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler MEVCUT DURUM Okulumuz Manavgat

Detaylı

T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 2013-2014 1.BÖLÜM a) OKULUN ADI :AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ b) ADRESİ :Yeni valilik yanı AĞRI c) TELEFON NUMARALARI : 2151536 SANTRAL 2151538

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

İSTANBUL SANCAKTEPE

İSTANBUL SANCAKTEPE İSTANBUL SANCAKTEPE NERMİN AHMET HASOĞLU ORTAOKULU 2 0 1 5-2 0 1 6 B R İ F İ N G D O S Y A S I Tüm hakları Nermin Ahmet Hasoğlu Ortaokulu na aittir. İ Ç İ N D E K İ L E R 1. KURUM KİMLİK BİLGİLERİ 2. KURUMUN

Detaylı

2012-2013 ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

2012-2013 ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HÜSEYİN OKAN MERZECİ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1 HÜSEYİN OKAN MERZECİ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULUN / KURUMUN ADI ADRESİ

Detaylı

Özel okullara yeni standartlar geldi

Özel okullara yeni standartlar geldi On5yirmi5.com Özel okullara yeni standartlar geldi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından özel öğretim kurumlarına yeni standartlar getirildi. Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2014 Cuma (oluşturma : 1/4/2016) Milli

Detaylı

T.C. AĞLASUN KAYMAKAMLIĞI 50. YIL İLKOKULU

T.C. AĞLASUN KAYMAKAMLIĞI 50. YIL İLKOKULU T.C. AĞLASUN KAYMAKAMLIĞI 50. YIL İLKOKULU 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI OKUL /KURUM MÜDÜRÜ MÜDÜR BAŞ YARD. MÜDÜR YARD. MÜDÜR YARD.

Detaylı

ÇEVRE İNCELEMESİ ESKİŞEHİR-TEPEBAŞI MUALLA ZEYREK İLKOKULU ÇEVRE İNCELEMESİ. HAZIRLAYAN: Cem ÖNER

ÇEVRE İNCELEMESİ ESKİŞEHİR-TEPEBAŞI MUALLA ZEYREK İLKOKULU ÇEVRE İNCELEMESİ. HAZIRLAYAN: Cem ÖNER ESKİŞEHİR-TEPEBAŞI MUALLA ZEYREK İLKOKULU ÇEVRE İNCELEMESİ HAZIRLAYAN: Cem ÖNER A) MUALLA ZEYREK İLKOKULUNUN TARİHÇESİ 1989-1990 Öğretim yılında 210 öğrenci ile eğitim-öğretime başlayan okulumuz, 1993-1994

Detaylı

Kodu.

Kodu. Kurum Adı Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kodu Adresi Adalet Mah. Lise Cad. No:3 16180 - Osmangazi / BURSA Telefon (224) 2464895 Seviyesi, Öğretim Şekli Misyon Vizyon Stratejik Amaçlar 1 2 3

Detaylı

www.hisarcikanadolulisesi.meb.k12.tr TELEFON: (352) 341 10 05 FAX : (352) 341 10 05 ADRES: Hisarcık Erciyes Mah.Türkmen Sokak. No:2 Melikgazi/Kayseri

www.hisarcikanadolulisesi.meb.k12.tr TELEFON: (352) 341 10 05 FAX : (352) 341 10 05 ADRES: Hisarcık Erciyes Mah.Türkmen Sokak. No:2 Melikgazi/Kayseri www.hisarcikanadolulisesi.meb.k12.tr TELEFON: (352) 341 10 05 FAX : (352) 341 10 05 ADRES: Hisarcık Erciyes Mah.Türkmen Sokak. No:2 Melikgazi/Kayseri AMAÇ & BAKIS AÇIMIZ * BÖLGEMİZDE EN İYİ ŞARTLARA SAHİP,

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 1. a) Mesleki Eğitim Çalışmaları (Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları) b) İlçe Zümre Başkanları

Detaylı

T.C. T.C. GEDİZ GEDİZ KAYMAKAMLIĞI BRİFİNG DOSYASI

T.C. T.C. GEDİZ GEDİZ KAYMAKAMLIĞI BRİFİNG DOSYASI T.C. T.C. GEDİZ GEDİZ KAYMAKAMLIĞI KAYAMAKAMLIĞI Mehmetçik MEHMETÇİK ORTAOKULU Ortaokulu BRİFİNG DOSYASI 2017 İÇİNDEKİLER 1. Kurum Kimlik Bilgileri 2. Kurumun Genel Özellikleri 3. Personel Bilgileri 3.1.

Detaylı

T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI. ŞANLIURFA

T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI. ŞANLIURFA T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI ŞANLIURFA 2015 2016 www.sfl.meb.k12.tr I.BÖLÜM a)okulun ADI : ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ b)adresi : ATATÜRK ORMANI YOLU KARAKÖPRÜ/ŞANLIURFA

Detaylı

BRİFİNG DOSYASI. 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLÇESİ : TEFENNİ

BRİFİNG DOSYASI. 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLÇESİ : TEFENNİ BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLİ : BURDUR İLÇESİ : TEFENNİ BRİFİNG DOSYASI BAŞPINAR ŞEHİT ÖMER KIZILKAYA ORTAOKULU 2015 2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI I. BÖLÜM Okulun/Kurumun

Detaylı

DONDURAN İLK-ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI

DONDURAN İLK-ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI DONDURAN İLK-ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI Yenipazar, AYDIN Aralık, 2012 Okulun ; BRİFİNG DOSYASI 1. BÖLÜM a) Adı : DONDURAN İLK-ORTAOKULU b) Adresi : Donduran Köyü Yenipazar/AYDIN c) Telefon ve Faks : 02563651091-02563651088

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP

Detaylı

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL BİLGİLERİ Okul Kodu 732062 Okulun Adı Okulun Adını Nereden Aldığı İli İlçesi ERİKLİ İLKOKULU MAHALLEMİZİN İSMİNDEN BALIKESİR BANDIRMA İl Nüfusu 1.152.323 İlçe Nüfusu

Detaylı

T.C ESKİŞEHİR VALİLİĞİ Han İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Han İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 11 Eylül 1991 tarihinde faaliyete başlamıştır.

T.C ESKİŞEHİR VALİLİĞİ Han İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Han İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 11 Eylül 1991 tarihinde faaliyete başlamıştır. T.C ESKİŞEHİR VALİLİĞİ Han İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI 1-İLÇEDE FAALİYETE BAŞLANILDIĞI TARİH Han İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 11 Eylül 1991 tarihinde faaliyete başlamıştır. 2-DAİRENİN PERSONEL

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2015-2016 EĞITIM ÖĞRETIM YILI ÖĞRETMENLERIN GÖREVE BAŞLAMASI 01 Eylül 2015 Salı 2 Örgün Eğitim Kurumlarındaki

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI ANADOLU LİSESİ

ADANA TİCARET ODASI ANADOLU LİSESİ 2015 SUNUŞ Sürekli değişen ve gelişen günümüz dünyasında okullar, bilginin öğrenildiği ve toplumlara yön verilmeye çalışılan kurumların başında gelmektedir. Bu bilinçle, Adana Ticaret Odası Anadolu

Detaylı

T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI OKUL BİNASI PANSİYON BİNASI Şehitkâmil Belediyesi Kız Anadolu İmam

Detaylı

KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim-Öğretim Yılı. Brifing Dosyası

KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim-Öğretim Yılı. Brifing Dosyası KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Brifing Dosyası Kavak İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü Tel: 362 741 32 39 Adres : Yaşar Doğu Mah. Adnan Menderes Cad. Nu:128 Kavak/SAMSUN

Detaylı

a - OKULUN KURUMUN ADI : YUKARI HEREKE İLKOKULU b ADRESİ : Yukarı Hereke Mahallesi Emine Sokak No:24 Körfez/KOCAELİ c WEB ADRESİ

a - OKULUN KURUMUN ADI : YUKARI HEREKE İLKOKULU b ADRESİ : Yukarı Hereke Mahallesi Emine Sokak No:24 Körfez/KOCAELİ c WEB ADRESİ T.C. KÖRFEZ KAYMAKAMLIĞI YUKARI HEREKE İLKOKULU 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM A - OKULUN KURUMUN ADI B ADRESİ C WEB ADRESİ D E MAİL ADRESİ E - TELEFON FAX F MÜDÜRÜ G OKUTULAN YABANCI

Detaylı

BRİFİNG D O S Y A S I

BRİFİNG D O S Y A S I BRİFİNG D O S Y A S I İLİ : ADANA İLÇESİ : SARIÇAM ADI : AKKUYU İLKOKULU AKKUYU ORTAOKULU 2014-201 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Akkuyu Ortaokulu B- KURUM KODU : 74372-743726 C- TELEFONU

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI 2012-2013 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : Osmangazi Ortaokulu Müdürlüğü İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar ADRES

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. 3. YAPILACAK İŞ 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması Örgün Eğitim Kurumlarındaki Öğretmenlerin

Detaylı

T.C. CİZRE KAYMAKAMLIĞI KURTULUŞ İLKOKULU VE ORTAOKULU

T.C. CİZRE KAYMAKAMLIĞI KURTULUŞ İLKOKULU VE ORTAOKULU T.C. CİZRE KAYMAKAMLIĞI KURTULUŞ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012 2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM: a) Okulun Adı : Kurtuluş İlkokulu ve Ortaokulu b) Adresi : Cizre-Şırnak Karayolu 5. kilometresi

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S. NO 1 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞ/İŞLEM / KONU Açık Ortaokul Birinci Dönem Yeni

Detaylı

ŞAHBAĞI İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI Beyüzümü / VAN

ŞAHBAĞI İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI Beyüzümü / VAN BRİFİNG DOSYASI 2013-2014 Beyüzümü / VAN Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonrada istiklal ve istikballerini kaybederler.

Detaylı

T.C. GÖNEN KAYMAKAMLIĞI Öğretmen Işıl İpek Ortaokulu Müdürlüğü 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI

T.C. GÖNEN KAYMAKAMLIĞI Öğretmen Işıl İpek Ortaokulu Müdürlüğü 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI T.C. GÖNEN KAYMAKAMLIĞI Öğretmen Işıl İpek Ortaokulu Müdürlüğü 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM A- OKULUN ADI B- ADRESİ C- İLETİŞİM BİLGİLERİ D- AMAÇLARI E- SEVİYESİ F- ÖĞRENİM ŞEKLİ G-

Detaylı

YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU

YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU 2011 BRİFİNG DOSYASI Zeytiinlik Mahallesi Burhanettin Gazi Sk.No:37 İlkadım / SAMSUN Tel: (0362) 4312523 Faks: (362) 4319530 www.yunusemre55.k12.tr İÇİNDEKİLER 1. KURUM KİMLİK

Detaylı

ALİ ŞEVKİ EREK YERLEŞKESİ ISI MERKEZİ BİNASI

ALİ ŞEVKİ EREK YERLEŞKESİ ISI MERKEZİ BİNASI AÇIK SPOR TESİSLERİ Yapımına 1999 yılında başlanan Açık Spor Tesisleri İnşaatında 2004 yılında açık alan spor tesisleri (tenis kortu, basketbol sahası) ile Tribün Binası kaba inşaatı tamamlanmıştır. Futbol

Detaylı

2012 YILI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İL ÖZEL İDARESİ PROGRAMI

2012 YILI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İL ÖZEL İDARESİ PROGRAMI 2012 YILI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İL ÖZEL İDARESİ PROGRAMI NO OKUL ADI DERSLİK SAYISI YAPILAN İŞLER İlköğretim Okulları (Milli Eğitim Bakanlığı na onaya gönderilen yatırım programları 2011 yılından devam

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2012 2013 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2012 2013 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 1. Okul Öncesi Ve İlköğretim Okulları 1. Sınıf Öğrencilerinin Eğitim- Öğretime Hazırlanmaları

Detaylı

BURHANİYE BALIKESİR BRİFİNG DOSYASI

BURHANİYE BALIKESİR BRİFİNG DOSYASI 2018-2019 BURHANİYE BALIKESİR N A D İ R T O L U N İ L K O K U L U BRİFİNG DOSYASI 2018-2019 İÇİNDEKİLER I.BÖLÜM A. OKULUN ADI B. ADRESİ C. İLETİŞİM BİLGİLERİ D. AMAÇLARI E. SEVİYESİ F. ÖĞRENİM ŞEKLİ

Detaylı

KARAPINAR İBRAHİM GÜNDÜZ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

KARAPINAR İBRAHİM GÜNDÜZ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI KARAPINAR İBRAHİM GÜNDÜZ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM A-OKUL ADI : Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi B-ADRES: Yunus Emre Mah. Hacı Veyiszade Cad. C-TELEFON NO :7556892 FAKS NO: 7556892

Detaylı

2013-2014 BRİFİNG DOSYASI

2013-2014 BRİFİNG DOSYASI 2013-2014 BRİFİNG DOSYASI BRİFİNG DOSYASI İLİ : KARAMAN İLÇESİ : MERKEZ OKULUN ADI : BOZKANDAK ORTAOKULU 1 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Bozkandak Ortaokulu B- KURUM KODU : 750500

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü S. NO 1 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞ/İŞLEM / ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KONU Açık Ortaokul Birinci Dönem Yeni

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2017-2018 Sene Başı Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu Toplantısı 24 Ağustos

Detaylı

EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI

EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI 25 26 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI OSMANGAZİ GAZİ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 25/26 .BÖLÜM OKULUN ADI KURUM KODU ADRESİ TELEFON/FAX/WEB/E-MAİL SEVİYESİ, DERECESİ ÖĞRETİM ŞEKLİ MİSYONU VİZYONU

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞ 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması Örgün Eğitim Kurumlarındaki Öğretmenlerin Mesleki

Detaylı

BRİFİNG D O S Y A S I

BRİFİNG D O S Y A S I BRİFİNG D O S Y A S I 2014 2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İLİ : KONYA İLÇESİ : KARATAY ADI : KONYA TÜRK TELEKOM SOSYAL BİLİMLER LİSESİ HAZIRLAYAN Mustafa UYSAL Okul Müdürü I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : KONYA TÜRK

Detaylı

Adı : Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü Adresi : Gümüşçeşme Mahallesi Vehbi Bolak Caddesi No: 63/A Altıeylül//Balıkesir

Adı : Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü Adresi : Gümüşçeşme Mahallesi Vehbi Bolak Caddesi No: 63/A Altıeylül//Balıkesir KURUM BİLGİLERİ Adı : Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü Adresi : Gümüşçeşme Mahallesi Vehbi Bolak Caddesi No: 63/A Altıeylül//Balıkesir Telefonu : 0 266 249 33 84 Faxs : 0 266.. E Mail :

Detaylı

EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI RAHMİYE MALCIOĞLU İLK-ORTAOKULU

EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI RAHMİYE MALCIOĞLU İLK-ORTAOKULU 215 216 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI RAHMİYE MALCIOĞLU İLK-ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI RAHMİYE MALCIOĞLU İLK-ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI 215/216 *OKULUN ADI *KURUM KODU *ADRESİ 1.BÖLÜM *TELEFON/FAX/WEB/E-MAİL *SEVİYESİ,

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

T.C. KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİ Kuveyt Türk Okulu

T.C. KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİ Kuveyt Türk Okulu T.C. KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİ Kuveyt Türk Okulu KUVEYT TÜRK OKULU WEB SİTESİ Kuveyt Türk Okulu Web: http://www.kuveyt.meb.k12.tr/ Twitter: https://twitter.com/kturkishschool Email: 966583@meb.k12.tr 749581@meb.k12.tr

Detaylı

TC KARABAĞLAR KAYMAKAMLIĞI CUMHURİYET İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI

TC KARABAĞLAR KAYMAKAMLIĞI CUMHURİYET İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI TC KARABAĞLAR KAYMAKAMLIĞI CUMHURİYET İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 OKULUMUZUN GENEL GÖRÜNÜMÜ CUMHURİYET İLKOKULU TARİHÇESİ Okulumuz; bina olarak 2000 Yılında Eğitim Öğretime başlayan 75. Yıl İlköğretim

Detaylı

BRİFİNG D O S Y A S I

BRİFİNG D O S Y A S I BRİFİNG D O S Y A S I İLİ : AYDIN İLÇESİ : GERMENCİK ADI : BOZKÖY İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Bozköy İlkokulu B- KURUM KODU : 719987 C- TELEFONU : ( 0256 ) 5761093

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. 3. 4. 5. 6. YAPILACAK İŞ 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı öğretmenlerin göreve başlaması 2013 2014 Öğretim Yılı Eğitim Bölgelerinde

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 2 Okulun Tarihçesi: Okulumuzun daha önceki adı Vakıfbank Umut Çocukları Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Yatılı Ortaokulu iken 20.07.2016 tarihinde MEB kararı

Detaylı

Sağlık Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarını Hizmete Açma,Kapatma ve Bunlara Ad Verme Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelik

Sağlık Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarını Hizmete Açma,Kapatma ve Bunlara Ad Verme Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelik 6 OCAK 1994 GÜN VE 21810 SAYILI RESMİ GAZETEDE YAYINLANAN Sağlık Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarını Hizmete Açma,Kapatma ve Bunlara Ad Verme Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelik BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMMUZ 2014 T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın

Detaylı

https://www.cynkamuranemiroglu.meb.k12.tr VİZVONUMUZ MİSYONUMUZ

https://www.cynkamuranemiroglu.meb.k12.tr VİZVONUMUZ MİSYONUMUZ İSTANBUL 2015 BÖLÜM 1. 1. OKULUN TARİHÇESİ VE YAPISI Çağdaş Yaşam Nakiye Kamuran Emiroğlu İlköğretim Okulu bir bağış okuludur. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Nakiye Kamuran Emiroğlu ve Milli Eğitim

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1/7 Güncelleme Tarihi: 31/08/2016 Sıra 1 Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu 25

Detaylı

T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü

T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 201-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI Uzunköprü - 201 2/1 KURUMUN ADI : Uzunköprü Halk Eğitimi Merkezi ADRESİ : Mescit Mahallesi / Keşan

Detaylı

İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ. Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web : Tel :

İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ. Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web :  Tel : İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web : http://tokatsbl.meb.k12.tr/ Tel : 0356 2280770 Edebiyat ve sosyal bilimler alanlarında ihtiyaç duyulan üstün nitelikli

Detaylı

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ Okulumuz 26.08.1996 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz 26.08.1996 yılında Çankaya İlçesi, Yıldız semtinde Yıldız Anadolu Lisesi adı altında eğitimöğretime

Detaylı

BRİFİNG DOSYASI Ekim Rize

BRİFİNG DOSYASI Ekim Rize T.C. RİZE VALİLİĞİ Fatma-Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI Ekim- 2017 Rize 1. Kurum Kimlik Bilgisi Kurum Adı Fatma-Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi Kurum Türü Özel Eğitim (Özel

Detaylı

ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI

ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI 2016-2017 1 2 3 1.BÖLÜM A- OKULUN ADI B- ADRESİ C- İLETİŞİM BİLGİLERİ D- AMAÇLARI E- SEVİYESİ F- ÖĞRENİM ŞEKLİ G- OKUTULAN YABANCI DİL H-

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SAMSUN Ö N S Ö Z 2012 2013 eğitim öğretim yılına sizlerle başlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Tüm eğitim

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU TARİHÇE Yakupoğlu İlköğretim Okulu, Yakupoğlu Deri Sanayi A.Ş. tarafından Eğitime %100 Destek kampanyası kapsamında 2006 yılı

Detaylı

İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 ORTAHİSAR KAYMAKAMLIĞI İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Tarihçesi Okulumuz

Detaylı

16 Kurslar ve Sosyal Faaliyetler 17 Onarım ve Bakım İşleri 18 Okulun Bina Durumu 19 Okulun Sorunları İÇİNDEKİLER. a.

16 Kurslar ve Sosyal Faaliyetler 17 Onarım ve Bakım İşleri 18 Okulun Bina Durumu 19 Okulun Sorunları İÇİNDEKİLER. a. İÇİNDEKİLER 1 Sunuş 2 Tarihçe 3 Vizyon 4 Misyon 5 İlkeler 6 İletişim Bilgileri 7 Yöneticilerimiz 8 Sınıf Öğretmenleri 9 Branş Öğretmenleri 10 Diğer Personel 11 Norm Kadro Eksikliği 12 Şube Öğrenci Sayıları

Detaylı

TELĐN ĐN GURURU; SUÇATI ĐLKÖĞRETĐM!

TELĐN ĐN GURURU; SUÇATI ĐLKÖĞRETĐM! TELĐN ĐN GURURU; SUÇATI ĐLKÖĞRETĐM! Eskinin Suçatı Orta Okulu, bu günün Suçatı Đlköğretim Okulundaki değişime inanamadım. Çatı yenilenmiş pencerelerin tamamı değişilip duvarlar boyanmış bahçe parke taş

Detaylı

ZONGULDAK BİLİM VE SANAT MERKEZİ STRATEJİK PLANI 2011-2015

ZONGULDAK BİLİM VE SANAT MERKEZİ STRATEJİK PLANI 2011-2015 T.C. ZONGULDAK VALİLİĞİ ZONGULDAK BİLİM VE SANAT MERKEZİ STRATEJİK PLANI 2011-2015 Zonguldak - 2010 İçindekiler Merkezimizin Tarihçesi...3 Merkezimizin Mevcut Durumu...4 Merkezimizin GZFT (SWOT) Analizi...8

Detaylı

NEDEN ÖZLÜCE NURETTİN TOPÇU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ?

NEDEN ÖZLÜCE NURETTİN TOPÇU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ? ÖZLÜCE NURETTİN TOPÇU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ NEDEN ÖZLÜCE NURETTİN TOPÇU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ? 4. ve 8.sınıfı başarıyla bitiren sevgili öğrenciler ve saygıdeğer veliler, eğitim-öğretim yılı sona

Detaylı

SÜLOĞLU İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI

SÜLOĞLU İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI SÜLOĞLU İLKOKULU 2015 BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Kurum Kimlik Bilgileri 2. Kurumun Genel Özellikleri. 3. Personel Bilgileri 3.1. Kadromuz. 3.2. Öğretmen Norm Kadro Bilgileri 3.3. Kurumda Çalışan Personel

Detaylı

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI OKUL /KURUM MÜDÜRÜ NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ Mehmet Gökmen TEMELKAYA MÜDÜR

Detaylı