İÇİNDEKİLER Özel Ege İlköğretim Kurum Müdürü Sibel Z. ŞENOL. Eğitim Rutinlerimiz. Belirli Gün ve Haftalar. Branş Derslerimiz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İÇİNDEKİLER Özel Ege İlköğretim Kurum Müdürü Sibel Z. ŞENOL. Eğitim Rutinlerimiz. Belirli Gün ve Haftalar. Branş Derslerimiz."

Transkript

1

2 İÇİNDEKİLER Özel Ege İlköğretim Kurum Müdürü Sibel Z. ŞENOL Eğitim Rutinlerimiz Belirli Gün ve Haftalar Branş Derslerimiz Deyimler Her Şey Soru Sormakla Başlar Akıl Oyunları Atölyemizde Bu Ay Geçmiş-Bugün-Gelecek İngilizce Dersimizde Bu Ay Almanca Dersimizde Bu Ay Fransızca Dersimizde Bu Ay Ailemle Keyifli Saatler Kitapların Büyülü Dünyası Doğum Günü Çocuklarımız Sevgili Velilerimiz Unutmayalım Sevgili Çocuklar Unutmayalım

3 Değerli Anne Babalar, Okul kelime anlamıyla; eğitim - öğretim verilen kurum ve bu faaliyetlerin gerçekleştirildiği tesisler anlamına gelmektir. Kelime anlamı dışında baktığımız zaman ise okul; içinde ilişkileri, iletişimi, öğrenmeyi, sosyalleşmeyi, birlikte yaşayabilmeyi, sevgiyi, hoşgörüyü ve daha sayabileceğimiz pek çok kavramı içinde bulunduran bir olgudur. Bu açıdan baktığımızda okul aslında hayatın kendisini ifade eder. Çocuklarımız okula başladığı zaman hepimizin aklından geçen, Artık hayata başladığı değil midir? Bir yandan yeni bilgiler öğrenen çocuk, bir yandan da yeni ilişkiler geliştirerek kendine arkadaşları arasında bir yer aramaya çabalar. Aslında toplumsallaşmanın ilk ve en önemli adımları atılmaktadır. Günün büyük bir bölümünü yaşıtlarıyla ve yetişkinlerle geçiren çocuk, programlanmış bir eğitimin gerektirdiği öğrenme faaliyetlerine katılmakta, yeni bilgiler edinmekte, belirli bir plan dahilinde kurallara uymaktadır. Böylece çocuk hem bilgilenme, hem de uyum sürecini birlikte geçirmektedir. Çocuk bu süreç içinde adım adım ilerlerken okul ve aile olarak bizim desteğimiz ve işbirliğimiz sayesinde sağlam temeller atacaktır. Eğitim öğretim sürecinde tamamlayıcı ve bütünsel yaklaşımlar çocukların davranışlarına ve gelişimlerine olumlu yansımaktadır. Buradan hareketle okulu ve aileyi bütünün parçaları olarak düşünebiliriz. Bizlerin tutum ve yaklaşım birliği çocuklarımızın iyi ve doğru davranışları daha kolay öğrenmelerine olanak sağlayacaktır. Bu süreci destekleyici en önemli unsurlarda biri de güven olacaktır. Yol boyunca ailesi ve okulu tarafından kendine güvenildiği mesajı alan çocuklarımız eğitim yolculuğunda daha özgüvenli adımlar atacaktır. Yapabileceği ve başarabileceğini duymak, öğrencilik yaşamı boyunca çocuğun kendine olan inancını pekiştirecek ve karşılaşacağı durumlarla mücadele gücünü arttıracaktır. Özel Ege Ailesinin bir ferdi olan çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor ve iyi bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Sibel Şenol Özel Ege İlköğretim Kurumu Müdürü

4 EĞİTİM RUTİNLERİMİZ TEMAMIZ Ben çocuğum. Çocuk haklarını öğreneceğiz. Hayvanları Seviyoruz. Hayvan haklarını öğreneceğiz. Sokak hayvanları için neler yapabiliriz? Fikirlerimizi paylaşacağız. Aynada kendimizi inceliyoruz. Fiziksel özelliklerimiz hakkında sohbet ediyoruz. Yapmaktan hoşlandığım ve hoşlanmadığım şeylerin resmini yapacağız. SİHİRLİ SÖZCÜKLERİMİZ Teşekkür Ederim ve Rica Ederim sözcüklerini ne zaman ve nerelerde kullanırız? SOSYAL BECERİLERİMİZ El ve yüz temizliği neden önemlidir? Elimi ve yüzümün temizliğini yapabilirim. Dişlerimizi neden fırçalamalıyız? MERAKLI KELİMELER HURÇ nedir, ne işe yarar? Acaba kimin evinde hurç var? DEĞERLER BAHÇEMİZ Güven ne demek? Kimlere güvenebiliriz? SES ÇALIŞMALARIMIZ İlkokula hazırlık çalışmalarımızdan biri olan ses çalışmalarımıza, çevremizdeki sesleri dinleyerek başlıyoruz. DUYULARIMIZLA ALGILADIKLARIMIZ İki göze sahip olmamızın görme için önemini öğreniyoruz. DUYGULARIMIZ Her yaşadığım duygunun bir sebebi var? MUTLU olmak ne demek? Neler seni mutlu eder?

5 EĞİTİM RUTİNLERİMİZ MATEMATİK ÇALIŞMALARIMIZ 1 ve 2 rakamını tanıma, eşleştirme ve gruplama çalışmaları yapacağız. BİLİM EĞLENCELİDİR Sınıfımızın artık bir bitkisi var. Okul bahçesinde saksıya dikeceğimiz bitkimizi sınıfımızda yetiştiriyoruz. MERAK SERÜVENİM Bitkiler ne ile beslenir? KÜÇÜK AŞÇILAR MUTFAKTA Makarna nasıl yapılır öğreniyoruz. Önce makarnalarımızı tabağımıza servis alacağız. Sonra zeytin, domates, peynir, havuç, mısır kullanarak komik yüzler yapacağız ve afiyetle yiyoruz. GELENEKSEL OYUN VE DRAMA İngilizce öğretmenimiz ile birlikte Yağ Satarım Bal Satarım oyununu öğrenip oynayacağız. KÜÇÜK GEZGİNLER Küçük gezginlerin ilk durağı Türkiye olacak. Ülkemizin bölge isimlerini ve önemli şehirlerini öğreneceğiz. Ege Bölgesi nin önemli özelliklerini tanıyacağız.

6 Belirli Gün Ve Haftalar CUMHURİYET BAYRAMI (29 EKİM) HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ (4 EKİM) DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ ( EKİM AYININ İLK PAZARTESİ GÜNÜ)

7 AKTİVİTE DERSLERİMİZ GÖRSEL SANATLAR PINAR FERLİGİL-HAYAL İDİL BİRET SERAMİK ÖZGE TURAN- HAYAL İDİL BİRET HALK OYUNLARI İLKNUR ÇELİK KARAGÖZ Geometrik şekillerle insan figürü oluşturacağız. Pastel tekniği Okulum ve Ben konulu çalışma yapacağız. Picasso ve Kübizm akımını öğrenip, Mandala çalışması yapacağız. Okulum ve Arkadaşlarım konulu pastel tekniği kullanarak çalışma yapacağız. Tırtıl yapacağız. Geometrik şekiller oluşturacağız. Kase yapımını öğreneceğiz. BEDEN EĞİTİMİ CEYDA AKŞEHİR-SEVİN DEMİRCİ Halkoyunlarında ritim ve müzik ilişkisini öğreneceğiz. Üsküp yöresi asker oyununun 1. adım cümlesini öğreneceğiz Çizgi üzerinde koşma, zıplama,sıçrama hareketleri yapacağız. Dizilme ve sıra yapmayı öğreneceğiz. Koşu oyunları oynayacağız. Suya alışma, su üzerinde yardımla kalabilme çalışmaları yapacağız. Ayak ve nefes çalışmaları yapacağız. SATRANÇ EMİNE ALPASLAN Satranç taşlarını başlangıç konumlarına dizebilmeyi öğreneceğiz. Taşlar ve başlangıç konumlarını öğreneceğiz.

8 DEYİMLER Bu ayki deyimimiz; KULAĞINA KÜPE OLMAK Çocuklarımızdan gelen ilginç cevapları Kasım ayında bu sayfada sizlerle paylaşacağız.

9 HERŞEY SORU SORMAKLA BAŞLAR Kim? Ne? Ne Zaman? Nerede? Nasıl? Niçin? Sorularını sorarak, mucitleri, buluşları ve icatları öğreneceğiz.

10 Equilibrio (3 boyutlu denge oyunu) model kitapçığındaki birbirinden zor yapıları yapabilmek için beceri, dikkat ve üretkenlik gösterilen bir oyundur. Görsel dikkat, odaklanma- konstrasyon, bağlantısal düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirir.. Brain Builder Serisinin bir parçası olan Equilibrio, mekânsal gözlem içeren 4 tane oyundan biridir. Bu eğitici oyunda yap-bozlar kolay şekillerden başlar ve gitgide zorlaştıkça oyuncular kendi potansiyellerine göre hareket ederler.

11 Her ne kadar birebir radyo teknolojisini devreye sokan kişiler Lee De Forest ve EdwinHoward Armstrong olsa da radyo dalgalarını ilk bulan kişi GuglielmoMarconi olduğundan dolayı radyo denildiği zaman ünlü bilim insanı akıllara gelmektedir. Günümüz radyo teknolojisiyle birebir aynı olan teknoloji ise 1920 li yılların başında kullanılmaya başlanmıştır.

12 We ve started school what have we done so far A green square Can I go to the toilet I ve finish ed Can I go to my classroo m Shapes, colours, 1 to 6. Food: cheese, bread, olives, tomato, cucumber Can I have water please Yes, please No, thankyou

13 AUTUMN

14 I m hungry, I m thirsty I m full. I don t want it. He s angry. Who eats. Same and different What do we eat for.? What is it? Where are they? Have you had? Breakfast, lunch dinner. Awake, asleep Utensils for mealtimes Lost and found Class B,C and D Jamboree reader

15 Brother Mummy Daddy Sister

16 Pet P

17

18 * Hello my name is Hayal İdil BİRET. I am an English teacher. I love painting, pottery and music. We are painting together. We are singing songs together. We are doing pottery together. WE ARE LEARNING ENGLISH AT THE SAME TIME

19 pottery LET S LEARN HOW TO USE CLAY!

20 art LET S LEARN THE NAMES OF ALL THE COLOURS!

21 music LET S SING TOGETHER! LET S LEARN THE MUSICAL NOTES!

22 MUSIC WE ARE PLAYING DRUMS!

23 ONCE I CAUGHT A FISH ALIVE One, two, three, four, five Once I caught a fish alive, Six, seven, eight, nine, ten, Then ı threw him back again. Why did you let him go? Because he bit my finger so. Which finger did he bite? This little finger on my right.

24 Das lernen wir im Oktober! 6 Jährige

25

26

27 Kinder, heute brauchen wir

28

29 Guten Tag! Hallo! Ich heiße Mehmet. Wie heißt du? Tschüss! Auf Wiedersehen!

30 Hallo! Guten Tag! Wie geht s dir? Gut! Und dir? Super! Tschüss!

31 Brüderlein, komm tanz mit mir Brüderlein, komm tanz mit mir Beide Hände reich ich dir, Einmal hin, einmal her Rundherum, das ist nicht schwer! Mit den Händen klapp, klapp, klapp Und den Füssen, trapp trapp trapp Einmal hin, einmal her Rundherum, das ist nicht schwer! Mit dem Köpfchen nick nick nick Und dem Finger tick tick tick Einmal hin, einmal her Rundherum, das ist nicht schwer! Noch einmal das schöne Spiel Weil es mir so gut gefiel Einmal hin, einmal her Rundherum, das ist nicht schwer! Quelle:

32 Qu allons-nous faire en octobre?

33 Demander comment on va? Comment ça va? Ça va bien, merci!

34 Les remerciements Merci Obélix! De rien Astérix!

35 Les objets de la classe Un crayon Une feuille Des crayons de couleur Des ciseaux Une colle

36 La chanson des couleurs Bleu, jaune, rouge et vert, rouge et vert! Bleu, jaune, rouge et vert, rouge et vert! Des crayons pour créer un petit monde coloré Bleu, jaune, rouge et vert, rouge et vert! Gris, marron, orange et rose, orange et rose! Gris, marron, orange et rose, orange et rose! Des crayons pour créer un petit monde coloré Gris, marron, orange et rose, orange et rose!

37 AİLEMLE KEYİFLİ SAATLER ORİGAMİDEN HAYVANLAR 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Malzemeler: Renkli kartonlar, boya kalemleri ve makas Yapılışı: Hayvanları Koruma Günü ile ilgili çocuklarımızla sohbet ediyoruz. Daha sonra aşağıdaki hayvanlardan istediklerinizi seçerek kartonlarımızı şekillerde gösterildiği gibi kesiyoruz ve katlıyoruz.

38 KİTAPLARIN BÜYÜLÜ DÜNYASI KİM TAKAR SALATALIK KRAL I Christine Nöstlinger O acayip salatalık şey mutfaklarında ortaya çıkana dek, Hogelmann lar sıradan bir aileydi. Kilerdeki Kumi-Ori lerin kralı olduğunu, ama isyan çıkaran hain halkı yüzünden onlara sığındığını ileri süren salatalık yaratık, kendisine Majesteleri demelerini istedi. Kısa sürede Bay Hogelmann ı etkisi altına almayı başardı ve aile bireylerini gizliden gizliye izlemeye, olmadık yalanlar kıvırmaya başladı. Hogelmann ların evinde artık hiçbir şey eskisi gibi değildi. Herkes huzursuz ve mutsuzdu. Eğer, gerçekten doğru dürüst bir aile olsalardı, böyle salatalıktan bir şey yüzünden huzurları kaçar mıydı?

39 HAYAT EVDE BAŞLAR GÖZDE ERDOĞAN Ebeveyn olarak çocuğumuzu güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendine güvenen ve başarılı bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz. Peki, çocuğun kimlik ve kişiliğinin geliştiği, hayata karşı duruşunun belirlendiği 0-6 yaş döneminde hayalimizdeki çocuğu nasıl yetiştirmeliyiz? 0-6 yaş döneminde çocuğun hayatında, beslenme, uyku ve oyun vardır. Oyun bir çocuğun hayatında her koşulda bir ebeveyne bağımlı olmadan kolaylıkla gelişebilir. Peki, yemek ve uyku alışkanlığı? Bana göre yemek ve uyku alışkanlığı, çocuğunuzun temel ve fizyolojik ihtiyacı olsa da çocuğunuz ile iletişime en sık geçtiğiniz araçlardır. Paylaştığımız kitapta, anne babanın çocuğu ile ilişkisini belirleyen yemek ve uyku ihtiyaçlarında, anne babanın nasıl davranması gerektiğini, ebeveynin çocuğun ihtiyacına göre nasıl şekil alabileceğini, bu kitapta bulabilirsiniz.

40 DOĞUM GÜNÜ ÇOCUKLARIMIZ

41 SEVGİLİ VELİLERİMİZ UNUTMAYALIM! 11 Ekim Salı günü saat de sizlerle birinci veli toplantımızı gerçekleştireceğiz. 18 Ekim Salı günü saat:14:00-15:30 arası Cumhuriyet Çocukları Atletizm Oyunları etkinliğimize sizleri de davet ediyoruz. Yaşadığımız anı ve heyecanımızı sizlerle paylaşmak bizi ayrıca güçlü ve mutlu kılacaktır. 27 Ekim Perşembe günü Cumhuriyet Balosu etkinliğimizi çocuklarımızla birlikte Okul Öncesi Binamızda gerçekleştireceğiz. Etkinlik günü çocuklarımızın giyecekleri kıyafetleri okula göndermeniz konusunda vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ederiz. 28 Ekim Cuma günü okulumuzun bahçesinde gerçekleştirilecek Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına izleyici olarak katılacağız. OYUNCAK GÜNÜ etkinliğimiz için çocuklarımızın seçtikleri bir oyuncağı okula getirmesi konusunda vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ederiz.

42 SEVGİLİ ÇOCUKLAR UNUTMAYALIM! Sevgili çocuklar, taşıması güç olmayan, hiçbir tehlike unsuru içermeyen oyuncaklarınızdan birini okulumuza getirebilir ve arkadaşlarınızla beraber oynayabilirsin. Anasınıfı / B CUMA Anasınıfı / C PAZARTESİ Anasınıfı / D PAZARTESİ Sevgili anne ve babalarımız, OYUNCAK GÜNÜ uygulamamızın nedeni çocuklarımıza sorumluluk kazandırma, paylaşma, bir işi takip edebilme ve kendine ait bir eşyayı koruyabilme gibi farklı gelişim alanlarına destek olmaktır. Tabanca türü ve vurucu-kırıcı nitelikteki eylemleri çağrıştıran oyuncakların okula gönderilmemesi konusunda göstereceğiniz özen için şimdiden teşekkür ederiz.

İÇİNDEKİLER Özel Ege İlköğretim Kurum Müdürü Sibel Z. ŞENOL. Eğitim Rutinlerimiz. Belirli Gün ve Haftalar. Ekim Ayı Aktivite Derslerimiz

İÇİNDEKİLER Özel Ege İlköğretim Kurum Müdürü Sibel Z. ŞENOL. Eğitim Rutinlerimiz. Belirli Gün ve Haftalar. Ekim Ayı Aktivite Derslerimiz İÇİNDEKİLER Özel Ege İlköğretim Kurum Müdürü Sibel Z. ŞENOL Eğitim Rutinlerimiz Belirli Gün ve Haftalar Ekim Ayı Aktivite Derslerimiz Meraklı Kelimeler Farklı Fikirler Atölyesi Akıl Oyunları Atölyemizde

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Ekim Ayı Eğitim Rutinleri. Ekim Ayı Aktivite Dersleri. Belirli Gün ve Haftalar. Nesi Var? Tahmin et

İÇİNDEKİLER. Ekim Ayı Eğitim Rutinleri. Ekim Ayı Aktivite Dersleri. Belirli Gün ve Haftalar. Nesi Var? Tahmin et İÇİNDEKİLER Ekim Ayı Eğitim Rutinleri Ekim Ayı Aktivite Dersleri Belirli Gün ve Haftalar Nesi Var? Tahmin et Farklı Fikirler Atölyesi Origami Sanatı İngilizce Etkinliğinde Bu Ay Almanca Etkinliğinde Bu

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Ekim Ayı Eğitim Rutinleri. Belirli Gün ve Haftalar. Dünya Çocuk Günü. Müzik Dersinde Bu Ay. Ekim Ayı Aktivite Dersleri.

İÇİNDEKİLER. Ekim Ayı Eğitim Rutinleri. Belirli Gün ve Haftalar. Dünya Çocuk Günü. Müzik Dersinde Bu Ay. Ekim Ayı Aktivite Dersleri. Ekim Ayı Eğitim Rutinleri Belirli Gün ve Haftalar Dünya Çocuk Günü Müzik Dersinde Bu Ay Ekim Ayı Aktivite Dersleri Deyimler Sandığı Her Şey Soru Sormakla Başlar Ekim Ayı Ses Köşesi Akıl Oyunları Atölyesi

Detaylı

EĞİTİM RUTİNLERİMİZ TEMAMIZ DUYGULARIMIZ. Doğanın uyanışı. Duygularım küpü oluşturuyoruz SİHİRLİ SÖZCÜKLERİMİZ

EĞİTİM RUTİNLERİMİZ TEMAMIZ DUYGULARIMIZ. Doğanın uyanışı. Duygularım küpü oluşturuyoruz SİHİRLİ SÖZCÜKLERİMİZ İÇİNDEKİLER Mart Ayı Eğitim Rutinlerimiz Mart Ayı Aktivite Derslerimiz Düşünme Zamanı Farklı Fikirler Atölyesi Belirli Gün ve Haftalar İngilizce Dersimizde Bu Ay Almanca Dersimizde Bu Ay Fransızca Dersimizde

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şekli ile oyun etkinliklerine yer verdik. 1-10 arası rakamları tanıma ve 1-5 arası sayıları

Detaylı

İÇİNDEKİLER Özel Ege İlkokul Müdür Yardımcısı Birsen AKSU Eğitim Rutinlerimiz Belirli Gün ve Haftalar Ekim Ayı Aktivite Derslerimiz Düşünme Zamanı

İÇİNDEKİLER Özel Ege İlkokul Müdür Yardımcısı Birsen AKSU Eğitim Rutinlerimiz Belirli Gün ve Haftalar Ekim Ayı Aktivite Derslerimiz Düşünme Zamanı İÇİNDEKİLER Özel Ege İlkokul Müdür Yardımcısı Birsen AKSU Eğitim Rutinlerimiz Belirli Gün ve Haftalar Ekim Ayı Aktivite Derslerimiz Düşünme Zamanı Meraklı Kelimeler Farklı Fikirler Atölyesi İngilizce Dersimizde

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Aile nedir? *Ailemizi tanıyalım. *Ailemizdeki büyüklerin isimlerini öğrenelim. *Akraba ne demek öğrenelim. *Arkadaşlık nedir?

Detaylı

E-BÜLTEN 1.SINIFLAR - EKİM 2015

E-BÜLTEN 1.SINIFLAR - EKİM 2015 E-BÜLTEN 1.SINIFLAR - EKİM 2015 1A 1B 1C CUMHURİYETİMİZİN 92. YILI KUTLU OLSUN DERSİN ADI: TÜRKÇE TEMA: BİREY VE TOPLUM KONU: Dinleme, Anlama, Çizgi çalışmaları, Ses Öğrenme Çalışmaları Serbest ve düzenli

Detaylı

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 HAZIRLAYANLAR 5 YAŞ GRUBU ÖĞRETMENLERİ EDİTÖR ÜLKÜ UZUN IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖĞRENCİ İLE VELİLERİMİZE MUTLULUK VE BAŞARI GETİRMESİNİ DİLERİZ. Aylık bültenlerimizde;

Detaylı

Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri

Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri Sohbetler *Kendimi tanıyorum (İlgi ve yeteneklerim, hoşlandıklarım, hoşlanmadıklarım) *Arkadaşlarımı tanıyorum *Okulumu tanıyorum

Detaylı

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur! BU AY NELERİ SORGULAYACAĞIZ? İnsanlar

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:YASEMİN YILDIR ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; Kelebekler sınıfı olarak 24 kasım 28 kasım Tarihleri arasında yapmış olduğumuz eğitim faaliyetlerimizin

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 08.12.2014-12.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Öğrencilerimizle metni takip ederek dinleme, bitişik eğik yazı harflerini kurallara uygun yazma,

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Doğruluk nedir? *Arkadaşlarıma doğru olmayı nasıl öğretebilirim. *Çevremdekilere doğru söylemeyi öğreniyorum. *Doğru söylediğimiz

Detaylı

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1 ZORUNLU DERSLER 0.07.01 Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı nın 5.06.01 tarih ve 69 Sayılı kararı doğrultusunda öğrencilerimizin 01-013 eğitim-öğretim yılında alacağı

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:YASEMİN YILDIR ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; Kelebekler sınıfı olarak 15 Aralık 19 Aralık Tarihleri arasında yapmış olduğumuz eğitim faaliyetlerimizin

Detaylı

SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:EBRU BAHADIR ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 13.10.2014-17.10.2014 Tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri siz değerli velilerimizle paylaşıyoruz.

Detaylı

ÖZEL PEK ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI BÜLTENİ. İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur!

ÖZEL PEK ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI BÜLTENİ. İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur! ÖZEL PEK ANAOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI BÜLTENİ İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur! BU AY NELERİ SORGULAYACAĞIZ? İnsanlar duygularını olaylar

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 00.GÜN SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER TAŞITLAR-MESLEKLER Okulumuzun 00. Günü için ailemizle 00 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 00.gün sergimizi

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMAMIZ

Detaylı

TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ

TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ Bu ayki yaşayan değerimiz Sevgi.

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU 1.HAFTA BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU Kasım Ayı Bülteni (5+Yaş) DEĞERLER EĞİTİMİ: TOPLUMSAL DUYARLILIK- PAYLAŞIM (02.11.2015) KIZILAY DİL, SANAT, DRAMA BÜYÜK (03.11.2015) BALONLAR NEREYE GİDİYOR?

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mayıs ayında Duyularımla Hissediyorum, Haziran ayında Açık Hava Oyunları temalarımızı işledik.elif Öğreniyor

Detaylı

DECEMBER 6 YRS

DECEMBER 6 YRS 2016 2017 DECEMBER 6 YRS Vocabulary to practise in DECEMBER! Christmas tree (Yeni yıl ağacı), Santa Claus (noel baba), bell (zil),deer (geyik), sleigh (kızak), banana (muz), apple (elma), orange (portakal),

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ ... 2010-2011 EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ Merhaba! Yine, yeni, yeniden birlikte olmanın coşkusu ve heyecanıyla bir aradayız. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında da sağlıkla, mutlulukla, oyunlarla, şenliklerle,

Detaylı

5-6 YAŞ KASIM EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ KASIM EĞİTİM PROGRAMI 02-06 Kasım 2015 AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: Parmak İzleri (GEMS) Kavramlar Geometrik Şekil: Oval Sağ Sol, Sağında - Solunda Yaşlı Genç Kirli Temiz Aynı Farklı Benzer Eşit Dikey Yatay Başı

Detaylı

[Metni yazın] OCAK/2016

[Metni yazın] OCAK/2016 OCAK/2016 1 2012-KÜÇÜKLER GRUBU ÖĞRENECEĞİMİZ KAVRAMLAR SAYI/SAYI SAYMA: 1-2-3 4 sayıları 1-10 sayma Sıra Sayısı RENK : Mavi-Sarı-Kırmızı-Yeşil ZAMAN: Yıl-Ay-Mevsim-Gün DUYU: Sert-Yumuşak, Sıcak- Soğuk,

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ. Hazırlayan: MELTEM DÖKÜLMEZ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ. Hazırlayan: MELTEM DÖKÜLMEZ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: MELTEM DÖKÜLMEZ BU HAFTA NELER ÖĞRENDİK *Yerli malını kutladık. *Tutum ve yatırımın kelime anlamlarını öğrendik. *Tutumlu olmayı,

Detaylı

5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI 05-09- Ekim 2015 5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: Ağaç Evler (GEMS) Özel Gün ve Kutlamalar: Hayvanları Koruma Günü Dünya Çocuk Hakları Günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

ETKİNLİKLERİMİZ. ANNELER GÜNÜ (Mayıs ayının ikinci pazarı): Anneler gününü neden kutladığımızı öğrenip, annelerimiz için sürprizler hazırlayacağız.

ETKİNLİKLERİMİZ. ANNELER GÜNÜ (Mayıs ayının ikinci pazarı): Anneler gününü neden kutladığımızı öğrenip, annelerimiz için sürprizler hazırlayacağız. SAYI:8 ETKİNLİKLERİMİZ SOHBET SAATLERİ ANNELER GÜNÜ (Mayıs ayının ikinci pazarı): Anneler gününü neden kutladığımızı öğrenip, annelerimiz için sürprizler hazırlayacağız. BİTKİLER (4-5-6 Yaş): Bitki çeşitlerini,

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:24.10.2016-28.10.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Tatilde neler yaptık? *Hava nedir? Hangi duyu organımızla hissederiz? *Tatildeyken hava nasıl değişimler oldu? *Müzik dendiğinde

Detaylı

SCAMPER ÇALIŞMASI: Sen bir yağmur damlası olsaydın nereye düşmek isterdin? ( RESİMLİ SCAMPER ÇALIŞMASI)

SCAMPER ÇALIŞMASI: Sen bir yağmur damlası olsaydın nereye düşmek isterdin? ( RESİMLİ SCAMPER ÇALIŞMASI) HAFTANIN KONULARI 5-9 EKİM SONBAHAR MEVSİMİNİ TANIYORUZ Sohbet Konularımız; Sonbahar mevsimi. Neden yağmur yağar? Rüzgar çıkıyor ağaçların yaprakları dökülüyor. Göçmen kuşlar leylek, güvercin, guguk, kırlangıç,

Detaylı

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 ŞUBAT AYI BÜLTENİ STAR CLASS BU AYIN TEMASI KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA HATLARIMIZ *Toplumların ve bireylerin ihtiyaçları farklı meslekleri ortaya çıkarır

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: Beyin fırtınası tekniği ile telefon,

Detaylı

SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Ebru BAHADIR ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 15.12.2014-19.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal: Paylaşalım bunları adlı hikâyemizi biz hazırladık. Tekerlemeler:

Detaylı

PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Meltem DÖKÜLMEZ ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; Her gece yatarken o gün size söylenen ve sizin söylediğiniz en güzel sözü hatırlayın O

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *İşbirliği yapmayı öğreniyorum. *Arkadaşlarımla işbirliği yapıyorum. *Çevremle iş birliği yapıyorum. *Yardımlaşmayı öğreniyorum.

Detaylı

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç

Detaylı

MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:HATİCE DEVECİ ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 13.10.2014-17.10.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım. SEVGİLERLE

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl, kuş, kelebek tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:MELTEM DÖKÜLMEZ ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 27.04.2015-30.04.2015 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım. SEVGİLERLE

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI 30 EYLÜL PAZARTESİ 01 EKİM SALI 02 EKİM ÇARŞAMBA 03 EKİM PERŞEMBE 04 EKİM CUMA CUMARTESİ-PAZAR HAFTANIN KONUSU: DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:14.10.2016-18.11.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: YASEMİN YILDIR ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA;25.05.2015-29.05.2015 tarihleri arasında uyguladığımız etkinliklerimizin özetini siz değerli

Detaylı

5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI 03-07- Ekim 2016 5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: Ağaç Evler (GEMS) Kavramlar Eğitim Rutinleri Sorumluluk Eğitimi Görsel Sanat Teknikleri Sınıf Yoklaması Pazartesi

Detaylı

ANASINIFI EYLÜL- EKİM AYI ÇALIŞMA BÜLTENİ OKULUM SINIFIM

ANASINIFI EYLÜL- EKİM AYI ÇALIŞMA BÜLTENİ OKULUM SINIFIM ANASINIFI EYLÜL- EKİM AYI ÇALIŞMA BÜLTENİ OKULUM SINIFIM ÖĞRENDİĞİMİZ KAVRAMLAR *1 sayısını doğru yönde yazabilme *Düzenli-Dağınık *Büyük-Orta-Küçük * Daire şeklini tanıma *İnce-Kalın *Düzenli-Dağınık

Detaylı

İSTEK ACIBADEM KINDERGARTEN

İSTEK ACIBADEM KINDERGARTEN ENGLISH LESSON İSTEK ACIBADEM KINDERGARTEN Bulletin 3 A Big Hello To Our Dear Parents, ( Kocaman Merhabalar Sevgili Velilerimiz ), 2902.2012 This month we have had a wonderful and enjoyable time in English.

Detaylı

3 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir?

3 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir? 3 YAŞ AYIN TEMASI Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? İskelet sistemi nedir? Ne işe yarar? Aile ve aileyi

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri. Sohbetler

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri. Sohbetler Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *19-22 Nisan Dünya Kitap Günü hakkında sohbet ediyoruz. *Kitap nedir? *Kitap ne işe yarar? Faydaları nelerdir? *23 Nisan tarihi

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okul bahçemizde yürüyüş yaptık. Hayvanlar sergisini oluşturduk ve inceledik.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ EVİMİZ- AİLEMİZ Evimizin özelliklerini, Evimizin bölümlerini, Evimizdeki sorumluluklarım Aile kavramının ne olduğunu, Ailemizde

Detaylı

Romero Britto yu yakından tanıyoruz.

Romero Britto yu yakından tanıyoruz. ANADİL ETKİNLİKLERİ KAVRAM GELİŞİMİ AKIL OYUNLARI MATEMATİK OYUNLARI OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK PARMAKLAR ÇALIŞIYOR MEVSİMSEL ETKİNLİKLER SANAT Küçücüktüm Büyüdüm adlı şarkıyı söylüyoruz. Büyüyorum temalı

Detaylı

Özel GOP ANASINIFI. Ekim 2018 EĞİTİM BÜLTENİ

Özel GOP ANASINIFI. Ekim 2018 EĞİTİM BÜLTENİ Özel GOP ANASINIFI Ekim 2018 EĞİTİM BÜLTENİ 1 ÖZEL GOP ANASINIFI EKİM 2018 BÜLTENİ Değerli velilerimiz Ekim ayını geride bırakıyoruz. Bu ay öğrencilerimize neler kazandırdık, hangi etkinlikleri yaptık,

Detaylı

Romero Britto yu yakından tanıyoruz (4 yaş)

Romero Britto yu yakından tanıyoruz (4 yaş) ANADİL ETKİNLİKLERİ Küçücüktüm Büyüdüm adlı şarkıyı söylüyoruz. Büyüyorum temalı hikâyeyi okuyoruz. KAVRAM GELİŞİMİ Büyük-Küçük, Uzun-Kısa kavramlarını kullanarak etkinlikler yapıyoruz. KIRMIZI VE MAVİ

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU 1.HAFTA BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU Kasım Ayı Bülteni (5Yaş) DEĞERLER EĞİTİMİ: TOPLUMSAL DUYARLILIK- PAYLAŞIM (02.11.2015) ARKADAŞLARIMI ÇOK SEVİYORUM TÜRKÇE-MÜZİK-SANAT ETK. (03.11.2015)

Detaylı

TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ

TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ Bu ayki yaşayan değerimiz Sevgi.

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Sayma, sayı kadar nesne bulma ve sıralama çalışmalarına yer verdik. OYUN ve HAREKET

Detaylı

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz.

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz. EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ Öğrencilerimiz yaşamlarının en hızlı gelişim dönemindeler. Bu dönemi en güzel şekilde geçirmeleri için onların fiziksel, duygusal ve akademik olarak kendilerini güvende hissedebilecekleri

Detaylı

TEMA: OKULUMUZ KONU: OKULUM VE ARKADAŞLARIM TARİH: 01 EKİM / 31 EKİM 2015 YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ

TEMA: OKULUMUZ KONU: OKULUM VE ARKADAŞLARIM TARİH: 01 EKİM / 31 EKİM 2015 YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ TEMA: OKULUMUZ KONU: OKULUM VE ARKADAŞLARIM TARİH: 01 EKİM / 31 EKİM 2015 YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ Bu ayki yaşayan değerimiz Sevgi. Bu değerimizi ele alırken yanıtlarını bulmaya çalışacağımız sorulardan

Detaylı

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ YENİ BİLİMAMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 ŞUBATAYI BÜLTENİ RAINBOW CLASS BU AYIN TEMASI KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA HATLARIMIZ *Toplumların ve bireylerin ihtiyaçları farklı meslekleri ortaya çıkarır

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA 25.05.2015-29.05.2015 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU İLGİ KÖŞELERİ Fen ve doğa köşesi Yapboz köşesi Uzay köşesi Yerli Malı köşesi Zaman araçları köşesi Evcilik köşesi Kitap köşesi Blok köşesi Trafik

Detaylı

Küçük Grup Sınıflarımızla; Orta Grup Sınıflarımızla; Büyük Grup Sınıflarımızla;

Küçük Grup Sınıflarımızla; Orta Grup Sınıflarımızla; Büyük Grup Sınıflarımızla; 2010-2011 Ekim Ayından herkese Merhaba Okulumuzun açılmasıyla heyecan ve sevinci bir arada yaşadığımız Eylül ayını geride bıraktık. Öğretmenlerimizle, arkadaşlarımızla tanıştık. Okulumuzu gezdik ve bölümlerini

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Uyum programı tamamlandıktan sonra öğrencilerimizin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek

Detaylı

REHBERLİK POSTASI -1

REHBERLİK POSTASI -1 ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ REHBERLİK POSTASI -1 TARİH: 02.11.2012 Sayın Velimiz, Anaokullarımızda, öğrencilerimizin katılımlarıyla renklenen, çeşitli branş dersleri,

Detaylı

5-6 YAŞ KASIM EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ KASIM EĞİTİM PROGRAMI AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER 5-6 YAŞ KASIM EĞİTİM PROGRAMI Tema: Parmak İzleri (GEMS) Kavramlar Sorumluluk Eğitimi Özel Gün ve Kutlamalar Görsel Sanat Teknikleri Pazartesi : Oyuncak Günü Portre Nedir?

Detaylı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Kim Olduğumuz Benliğin doğasını sorgulama; inançlar ve değerler; kişisel, fiziksel,

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar Gününü Niçin Kutluyoruz? Baba Sevgisi Babamızın

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Kendimizi İfade Etme Yollarımız Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları,

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 15.12.2014-19.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: YASEMİN YILDIR ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA 27.04.2015-30.04.2015 tarihleri arasında uyguladığımız etkinliklerimizin özetini siz değerli

Detaylı

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: ZEYNEP TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 13.10.2014-17.10.2014 Tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri siz değerli velilerimizle

Detaylı

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Ocak ayında yaptığımız etkinliklerimizle çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını baz alarak planladık ve uyguladık. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının 1. dönemini siz değerli

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Kasım ayında olmanın burukluğunu yaşadık. Atatürk ü anma haftamızı Atamızı anarak yaşadık. Bu ayda Sentez Koleji olarak etkinliklerimiz keyifli ve dolu dolu geçti. Etkinliklerimiz

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI KONULARIMIZ: Yaz mevsimi Babalar günü Yaz tatili Genel tekrar SORGULAMA HATLARIMIZ *Yaz mevsimi nedir? *Doğada değişiklik gösteren şeyler *Kıyafetlerimizdeki değişiklikler

Detaylı

PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR

PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR 1.HAFTA KIŞ MEVSİMİ *Kışın kullandığımız kıyafetler *Kış sebze-meyveleri *Kış mevsiminde kullandığımız eşyalar 2.HAFTA

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YENİ YIL ETKİNLİĞİ Okul Öncesi öğrencilerimiz için planladığımız Yeni Yıl Etkinliği okulların kar tatili olması dolayısıyla yapılamadı. Bu

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: ZEYNEP TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA;25.05.2015-29.05.2015 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: HATİCE DEVECİ ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 20.10.2014-24.10.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım. SEVGİLERLE

Detaylı

UNIT 2 YUMMY BREAKFAST BOOKLETS

UNIT 2 YUMMY BREAKFAST BOOKLETS UNIT 2 YUMMY BREAKFAST BOOKLETS CygnusLanguage.com . SINIF "YUMMY BREAKFAST" Sayfa 19 4 Some 1 Yummy Lezzetli 5 Of course 2 Breakfast Kahvaltı Nutritious 3 Get up Uyanmak 7 Useful 4 Have breakfast Kahvaltı

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:02.01.2017-06.01.2017 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Duygularımızın farkında olmak ve ifade etmek çevremizdekilerle ilişkilerimizi etkiler ana fikrinden yola çıkarak;

Duygularımızın farkında olmak ve ifade etmek çevremizdekilerle ilişkilerimizi etkiler ana fikrinden yola çıkarak; BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ? Duygularımızın farkında olmak ve ifade etmek çevremizdekilerle ilişkilerimizi etkiler ana fikrinden yola çıkarak; Duygularımızı tanımlama ve fark etme Duyguların ortaya çıkma nedenleri

Detaylı

İSTEK ACIBADEM KINDERGARTEN

İSTEK ACIBADEM KINDERGARTEN ENGLISH LESSON İSTEK ACIBADEM KINDERGARTEN Bulletin 3 2902.2012 A Big Hello To Our Dear Parents, ( Kocaman Merhabalar Sevgili Velilerimiz ), This month we have had a wonderful and enjoyable time in English.

Detaylı