İÇİNDEKİLER. Uzaktan kumandanın kullanımı Uzaktan kumandanın Teknik Özellikleri Fonksiyon düğmeleri LCD göstergeleri...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İÇİNDEKİLER. Uzaktan kumandanın kullanımı... 2. Uzaktan kumandanın Teknik Özellikleri... 3. Fonksiyon düğmeleri... 5. LCD göstergeleri..."

Transkript

1

2 İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın konumlandırılması. Uzaktan kumandanın kullanımı... 2 Uzaktan kumandanın Teknik Özellikleri... 3 Fonksiyon düğmeleri... 5 LCD göstergeleri... 7 Düğmelerin kullanılması... 8 Uzaktan kumandayı cihazdan 8 metrelik uzaklıkta kullanın, kumanda alıcıya yöneltilmelidir. Sinyal alımı bir bip sesiyle onaylanır. Otomatik çalışma... 8 Soğutma / Isıtma / Fan çalışması... 8 Nem alma işlemi... 9 Hava akışı yönünün ayarlanması... 9 Zamanlayıcının çalışması UYKU / YENİLEME modu fonksiyonu LED / BENİ TAKİP ET fonksiyonu TURBO / OTOMATİK TEMİZLEME fonksiyonu Perdeler, kapılar veya diğer nesneler uzaktan kumandadan dahili üniteye giden sinyalleri engellerse klima çalışmayacaktır. Uzaktan kumandaya sıvı kaçmasını engelleyin. Uzaktan kumandayı doğrudan güneş ışığına veya ısıya maruz bırakmayın. Dahili ünite üzerindeki kızılötesi sinyal alıcısı doğrudan güneş ışığına maruz bırakılırsa, klima düzgün çalışmayabilir. Güneş ışığının alıcıya gelmesini önlemek için perde kullanın. Diğer elektrikli cihazlar uzaktan kumandayı algılıyorsa, ya bu cihazları başka bir yere taşıyın veya satıcınıza danışın. Pillerin değiştirilmesi Uzaktan kumanda, arka kısmına takılan ve bir kapakla koruma altına alınmış iki adet kuru pille (R03/LR03x2) çalışır. (1) Kapağı basıp kaydırarak çıkarın. (2) Eski pilleri çıkarın ve (+) ve (-) uçları doğru yerleşecek şekilde yeni pilleri takın. (3) Kapağı tekrar kaydırarak eski yerine takın. NOT: Piller çıkarıldığında tüm kumanda programlaması silinir. Yeni piller takıldıktan sonra uzaktan kumanda yeniden programlanmalıdır. DİKKAT Eski ve yeni pilleri veya farklı tipte pilleri birbirine karıştırmayın. Kumanda 2 veya 3 ay boyunca kullanılmayacaksa pilleri uzaktan kumandada bırakmayın. Pilleri sınıflandırılmamış kentsel atık olarak atmayın. Özel işleme tabi tutulması için bu tür bir atıkların ayrı bir yerde toplanması gereklidir.

3 Salıncak Düğmesi Dikey panjuru hareket ettirmek veya durdurmak ve hava akımının sola/sağa yönünü ayarlamak için kullanılır. Dikey panjurun açısı, düğmesine her basışta 6 derece değişir. Ve iç ünitenin sıcaklık gösterge ekranında bir saniye süreyle görünür. 2 saniyeden fazla basılı tutulursa, dikey panjurun salıncak hareketi başlar. İç ünitenin ekran bölümünde görünüp dört defa yanıp söner, sonra sıcaklık ayarı geri gelir. Dikey panjurun salıncak hareketi durdurulursa, ekranda LC görünür ve 3 saniye kalır. SLEEP/FRESH (UYKU / YENİLEME modu) Düğmesi UYKU modunu devreye sokma/çıkarma fonksiyonu 2 saniyeden fazla basılırsa YENİLEME fonksiyonu devreye girecektir, tekrar 2 saniyeden fazla basılması fonksiyonu devre dışı bırakacaktır. NOT: Ünite UYKU modunda çalışıyorken MODE (MOD), FAN SPEED (FAN DEVRİ) veya ON/OFF (AÇ/KAPA) düğmesine basılırsa, UYKU modu iptal edilecektir. TURBO/OTOMATİK TEMİZLEME Düğmesi Aktif/Pasif TURBO fonksiyonu. 2 saniyeden fazla basılırsa OTOMATİK TEMİZLEME fonksiyonu devreye girecektir, tekrar 2 saniyeden fazla basılması fonksiyonu devre dışı bırakacaktır.

4 RESET (SIFIRLAMA) Düğmesi RESET (SIFIRLAMA) düğmesine bastığınızda mevcut tüm ayarlar iptal edilir ve kumanda, başlangıç ayarlarına döner. UP (YUKARI) Düğmesi( /+) Sıcaklık ayarını artırmak veya Zamanlayıcı yı ayarlarken Saat i ilerletmek için bu düğmeye DOWN (AŞAĞI) Düğmesi( /+) Sıcaklık ayarını düşürmek veya Zamanlayıcı yı ayarlarken Saat i geriye almak için bu düğmeye SILENCE (SESSİZLİK modu) Düğmesi (RG36F/BG(C)EF modelleri için) SILENCE (SESSİZLİK) modunu başlatmak için bu düğmeye Sessizlik modu etkinleştirildiğinde, iç ünite soluk bir esinti getirir, bu da sesi en alt seviyeye düşürerek size sessiz ve konforlu bir ortam sağlar (SILENCE 8SESSİZLİK) /FP Düğmesi (RG36F1/BG(C)EF modelleri Aktif/Pasif SILENCE (SESSİZLİK) fonksiyonu. Sessizlik modu etkinleştirildiğinde, iç ünite soluk bir esinti getirir, bu da sesi en alt seviyeye düşürerek size sessiz ve konforlu bir ortam Isıtma çalışmasında iken (sadece ayar HEAT (ISITMA) moduna ayarlandığında), bu düğmeye 2 saniyeden fazla basıldığında, FP fonksiyonu etkinleştirilir. Ünite, 8 C ayarlı sıcaklıkta çalışacaktır. İç ünitenin ekran penceresinde FP görünür. Çalışma esnasında ON/OFF (AÇ/KAPA), SLEEP (UYKU), FP, MODE (MOD), FAN SPEED (FAN DEVRİ), UP -DOWN (YUKARI-AŞAĞI) düğmelerine basılması, FP işlevini iptal eder. FAN SPEED (FAN DEVRİ) Düğmesi Dört kademeli fan devrinin kademesini seçmek için kullanılır: TIMER ON (ZAMANLAYICIYI AÇMA) Düğmesi Otomatik çalıştırma zaman serisini başlatmak için bu düğmeye Her basış otomatik saat ayarını 30 dakikalık aralıklarla artıracaktır. Ayarlanan zaman 10H yi (10 saat) gösterdiğinde her basış otomatik saat ayarını 60 dakika artıracaktır. Otomatik açma programını iptal etmek için, sadece otomatik çalıştırma saatini 0:0 a ayarlamanız yeterlidir. TIMER OFF (ZAMANLAYICIYI KAPATMA) Düğmesi Otomatik kapatma zaman serisini başlatmak için bu düğmeye Her basış otomatik saat ayarını 30 dakikalık aralıklarla artıracaktır. Ayarlanan zaman 10H yi (10 saat) gösterdiğinde her basış otomatik saat ayarını 60 dakika artıracaktır. Otomatik kapatma programını iptal etmek için sadece otomatik çalışan zamanlayıcıyı 0:0 a ayarlayın. LED/FOLLOW ME (LED/BENİ TAKİP ET) Düğmesi Pasif/Aktif iç ortam ekran Göstergesi. 2 saniyeden fazla basıldığında FOLLOW ME (BENİ TAKİP ET) fonksiyonu devreye girecektir, tekrar 2 saniyeden fazla basılması fonksiyonu devre dışı bırakacaktır. LOCK (KİLİTLEME) Düğmesi Gömme LOCK (KİLİTLEME) düğmesine bastığınızda, mevcut tüm ayarlar kilitlenir ve uzaktan kumanda LOCK (KİLİTLEME) dışında hiçbir çalışma işlevini kabul etmez. LOCK (KİLİTLEME) modunu iptal etmek için yeniden

5 İletim Göstergesi Uzaktan kumanda, dahili üniteye sinyal gönderdiğinde bu iletim göstergesinin ışığı yanar. Mod göstergesi Mevcut çalışma modunu gösterir. Auto (otomatik) ( ), cool (soğutma) ( ), dry (kurutma) ( ), heat (ısıtma) ( ) (Sadece soğutma işlevi bulunan modellerde yoktur), fan( ) ve back to auto (otomatiğe dönüş) ( ) modları mevcuttur. Sıcaklık/Zamanlayıcı göstergesi Sıcaklık ayarını (17 C~30 C) gösterir. Çalışma modunu FAN a (FAN) getirirseniz sıcaklık ayarı gözükmez. Ve TIMER (ZAMANLAYICI) modundayken, ZAMANLAYICI nın ON (AÇ) ve OFF (KAPA) saat ayarlarını gösterir. Fan devri göstergesi ON/OFF (AÇIK/KAPALI) düğmesine basarak görüntülenir. Görüntüyü kaldırmak için yeniden ON/OFF (AÇIK/KAPALI) düğmesine Otomatik çalışma Ünitenin fişe takılı ve elektrik enerjisinin mevcut olduğundan emin olun. Dahili ünitenin gösterge panelindeki OPERATION (ÇALIŞMA) ışığı yanıp sönmeye başlar. 1. Auto (otomatik) modunu seçmek için MODE (MOD) düğmesine 2. İstenilen sıcaklığa ayarlamak için UP/DOWN (YU- KARI / AŞAĞI) düğmesine Sıcaklık 1 C lik artışlarla 17 C~ 30 C aralığındaki bir sıcaklığa ayarlanabilir. 3. Klimayı başlatmak için ON/OFF (AÇ/KAPA) düğmesine NOT 1. Otomatik moddayken, klima o anki ortam sıcaklığı ile uzaktan kumandada ayarlanan sıcaklık arasındaki farklılığı algılayarak mantıklı bir şekilde Soğutma, Fan ve Isıtma modunu seçebilir. 2. Otomatik modda fan devrini değiştiremezsiniz. Zaten otomatik olarak kontrol edilmiştir. 3. Otomatik modda rahat etmezseniz, elle istenilen mod seçilebilir. Soğutma/Isıtma/Fan çalışması Kilitli Göstergesi LOCK (KİLİTLEME) modu etkinleştirildiğinde görüntülenir. FOLLOW ME (BENİ TAKİP ET) Göstergesi FOLLOW ME (BENİ TAKİP ET) fonksiyonu etkinleştirildiğinde görüntülenir. Sleep (Uyku) modu Göstergesi Uyku modunda çalışırken görüntülenir. Görüntüyü kaldırmak için yeniden SLEEP (UYKU) düğmesine Silence (Sessizlik) modu Göstergesi SILENCE (SESSİZLİK) fonksiyonu etkinleştirildiğinde görüntülenir. Ünitenin fişe takılı ve elektrik enerjisinin var olduğundan emin olun. 1. SOĞUTMA, ISITMA (sadece soğutma ve ısıtmalı modellerde) veya FAN modunu seçmek için MODE (MOD) düğmesine 2. İstenilen sıcaklığa ayarlamak için UP/DOWN (YU- KARI / AŞAĞI) düğmesine Sıcaklık 1 C lik artışlarla 17 C~ 30 C aralığındaki bir sıcaklığa ayarlanabilir. 3. Fan devrini dört kademede -Otomatik, Düşük, Orta veya Yüksek- seçmek için FAN (FAN) düğmesine 4. Klimayı başlatmak için ON/OFF (AÇ/KAPA) düğmesine NOT FAN modunda, ayarlanan sıcaklık uzaktan kumandada görüntülenmez ve oda sıcaklığını da kontrol edemezsiniz. Bu durumda, sadece 1.,3. ve 4. kademeler uygulanabilir.

6 Nem alma işlemi Ünitenin fişe takılı ve elektrik enerjisinin mevcut olduğundan emin olun. Dahili ünitenin gösterge panelindeki OPERATION (ÇALIŞMA) ışığı yanıp sönmeye başlar. 1. KURU modu seçmek için MODE (MOD) düğmesine 2. İstenilen sıcaklığa ayarlamak için UP/DOWN (YU- KARI / AŞAĞI) düğmesine Sıcaklık 1 C lik artışlarla 17 C~ 30 C aralığındaki bir sıcaklığa ayarlanabilir. 3. Klimayı başlatmak için ON/OFF (AÇ/KAPA) düğmesine NOT Nem alma modunda fan hızı düğmesine basamazsınız. Zaten otomatik olarak kontrol edilmiştir. Hava akışı yönünün ayarlanması İstenilen hava akışı yönünü ayarlamak için SWING (SALINCAK) düğmesini kullanın. 1. SWING (SALINCAK) tuşuna her bastığınızda yatay panjur açısı 6 derece değişecektir. Düğmeye 2 saniyeden daha uzun bir süre basmaya devam ederseniz, pancur otomatik olarak yukarı/ aşağı salınıma başlayacaktır. 2. SWING (SALINCAK) tuşuna her bastığınızda dikey panjur açısı 6 derece değişecektir. Düğmeye 2 saniyeden daha uzun bir süre basmaya devam ederseniz, pancur otomatik olarak sola/sağa salınıma başlayacaktır. NOT: Yatay/dikey panjur, klimanın soğutma veya ısıtmasını etkileyecek bir konuma getirildiğinde veya hareket ettirildiğinde, otomatikman salınım/ hareket yönünü değiştirecektir. Zamanlayıcının çalışması TIMER ON (ZAMANLAYICI AÇIK) düğmesine basıldığında ünitenin otomatik çalışan zamanlayıcısı ayarlanabilir. TIMER OFF (ZAMANLAYICI KAPALI) düğmesine basıldığında ünitenin otomatik kapatma zamanlayıcısı ayarlanabilir. Otomatik çalışan zamanlayıcıyı ayarlamak 1. TIMER ON (ZAMANLAYICI AÇIK) düğmesine Uzaktan kumanda TIMER ON (ZAMANLAY- ICI AÇIK) gösterdiğinde, LCD gösterge bölümünde son otomatik başlatılan zaman ve h işareti gösterilecektir. Çalışmayı BAŞLATMAK için Otomatik çalışan zamanlayıcı şimdi sıfırlanmaya hazırdır. 2. Otomatik zamanlayıcıyı açmak için TIMER ON (ZAMANLAYICI AÇIK) düğmesine yeniden Düğmeye her basışınızda süre 0 ile 10 saat arasında yarım saat, 10 ile 24 saat arasında bir saat artar. 3. ZAMANLAYICI AÇIK ayarlandıktan sonra uzaktan kumanda sinyali klimaya göndermeden önce bir saniyelik gecikme olacaktır. Ardından yaklaşık 2 saniye sonra h işareti kaybolacak ve ayarlanan sıcaklık LCD gösterge ekranında yeniden görünecektir. Otomatik kapanan zamanlayıcıyı ayarlamak 1. TIMER OFF (ZAMANLAYICI KAPALI) düğmesine Uzaktan kumanda TIMER OFF (ZAMAN- LAYICI KAPALI) gösterdiğinde, LCD gösterge bölümünde son otomatik kapatılan zaman ve h işareti gösterilecektir. Çalışmayı durdurmak için Otomatik kapatılan zamanlayıcı şimdi sıfırlanmaya hazırdır. 2. Otomatik zamanlayıcıyı kapatmak için TIMER OFF (ZAMANLAYICI KAPALI) düğmesine yeniden Düğmeye her basışınızda süre 0 ile 10 saat arasında yarım saat, 10 ile 24 saat arasında bir saat artar. 3. ZAMANLAYICI KAPALI ayarlandıktan sonra uzaktan kumanda sinyali klimaya göndermeden önce bir saniyelik gecikme olacaktır. Ardından yaklaşık 2 saniye sonra h işareti kaybolacak ve ayarlanan sıcaklık LCD gösterge ekranında yeniden görünecektir.

7 ZAMANLAYICI KAPALI (Otomatik Kapatma İşlemi) ZAMANLAYICI KAPALI özelliği ana kısma gelmeden üniteyi otomatikman kapatmak istediğinizde kullanılır. Klima otomatikman ayarlanan zamanda duracaktır. ZAMANLAYICI AÇIK (Otomatik Başlatma İşlemi) ZAMANLAYICI AÇIK özelliği eve dönmeden önce üniteyi otomatikman açmak istediğinizde kullanılır. Klima otomatikman ayarlanan zamanda çalışmaya başlayacaktır. Örnek: Klimanın 6 saat içinde başlatılması. 1. TIMER ON (ZAMANLAYICI AÇIK) düğmesine basın, çalışma zamanını başlatma son ayarı ve h işareti ekranda görünecektir. 2. Uzaktan kumandanın TIMER ON (ZAMAN- LAYICI AÇIK) ekranında 6:0h nin görüntülenmesi için TIMER ON (ZAMANLAYICI AÇIK) düğmesine 3, 3 saniye bekleyin, dijital ekran sıcaklığı yeniden gösterecektir. TIMER ON (ZAMAN- LAYICI AÇIK) ışığı açık kalır ve bu fonksiyon etkinleştirilir. Örnek: Klimanın 10 saat içinde kapatılması. 1. TIMER OFF (ZAMANLAYICI KAPALI) düğmesine, zamanı durdurma işlemin son ayarına basın, h sinyali ekranda görünecektir. 2. Uzaktan kumandanın TIMER OFF (ZAMANLAYICI KAPALI) ekranında 10h nin görüntülenmesi için TIMER OFF (ZAMANLAYICI KAPALI) düğmesine 3, 3 saniye bekleyin, dijital ekran sıcaklığı yeniden gösterecektir. TIMER OFF (ZAMANLAYICI KAPALI) ışığı açık kalır ve bu fonksiyon etkinleştirilir. BİRLEŞİK ZAMANLAYICI (ON (AÇIK) ve OFF (KAPALI) zamanlayıcılarının aynı anda ayarlanması) ZAMANLAYICI KAPALI ZAMANLAYICI AÇIK (Açık Durdur İşleme başla) Yatağınıza yattıktan sonra klimanın durmasını ve uyandığınızda veya eve döndüğünüzde sabah yeniden çalışmasını istediğinizde bu özellik kullanılacaktır. Örnek: Klimanın ayarladıktan 2 saat sonra durdurulması ve ayarladıktan 10 saat sonra yeniden başlatılması. 1. TIMER OFF (ZAMANLAYICI KAPALI) düğmesine 2. TIMER OFF (ZAMANLAYICI KAPALI) göstergesinde 2.0h yi görüntülemek için TIMER OFF (ZAMANLAY- ICI KAPALI) düğmesine yeniden 3. TIMER ON (ZAMANLAYICI AÇIK) düğmesine 4. TIMER ON (ZAMANLAYICI AÇIK) göstergesinde 10h yi görüntülemek için TIMER ON (ZAMANLAYICI AÇIK) düğmesine yeniden 5. 3 saniye bekleyin, dijital ekran sıcaklığı yeniden gösterecektir. TIMER ON OFF (ZAMANLAYICI AÇIK KAPALI) ışığı açık kalır ve bu fonksiyon etkinleştirilir.

8 ZAMANLAYICI AÇIK ZAMANLAYICI KAPALI (Kapalı Başlatma Durdurma) Uyanmadan önce klimayı başlatmak ve evden çıktıktan sonra klimayı durdurmak istiyorsanız bu özellik kullanılmalıdır. Örnek: Klimanın ayarladıktan 2 saat sonra başlatılması ve ayarladıktan 5 saat sonra durdurulması. 1. TIMER ON (ZAMANLAYICI AÇIK) düğmesine 2. TIMER ON (ZAMANLAYICI AÇIK) göstergesinde 2.0h yi görüntülemek için TIMER ON (ZAMANLAYICI AÇIK) düğmesine yeniden 3. TIMER OFF (ZAMANLAYICI KAPALI) düğmesine 4. TIMER OFF (ZAMANLAYICI KAPALI) göstergesinde 5.0h yi görüntülemek için TIMER OFF (ZAMANLAY- ICI KAPALI) düğmesine yeniden 5. 3 saniye bekleyin, dijital ekran sıcaklığı yeniden gösterecektir. TIMER ON OFF (ZAMANLAYICI AÇIK KAPALI) ışığı açık kalır ve bu fonksiyon etkinleştirilir. NOT: İlk önce, ayarlanan zaman aktive edildikten sonra doğrudan sıradaki zamanlayıcı ayarı (ZAMANLAYICI AÇIK veya ZAMANLAYICI KAPALI) devreye girecektir. UYKU/YENİLE fonksiyonu Bu düğmeye 2 saniyeden az süreliğine basmanız UYKU fonksiyonunu başlatacaktır. Ve bu düğmeye 2 saniyeden fazla basmaya devam ederseniz YENİLE fonksiyonu başlatılacaktır. Uyku fonksiyonu ünitenin ilk iki saatte saat başına otomatikman 1 C artmasını (soğutma) veya azalmasını (ısıtma) sağlar, ardından sonraki 5 saat için sabit kalır ve sonra ünite çalışmayı durdurur. En uygun sıcaklıkta kalabilir ve enerji tasarrufu yapar. NOT: UYKU fonksiyonu sadece Soğutma, Isıtma ve OTOMATİK işlemlerde etkindir. YENİLE fonksiyonu başlatıldığında İyonlaştırıcı/ Plazma Toz Tutucu (modele göre değişir) harekete geçer ve havadaki polen ve pisliklerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olacaktır. LED/BENİ TAKİP ET fonksiyonu Bu düğmeye 2 saniyeden az süreliğine basmanız LED fonksiyonunu başlatacaktır. Ve bu düğmeye 2 saniyeden fazla basmaya devam ederseniz BENİ TAKİP ET fonksiyonu başlatılacaktır. Beni Takip Et fonksiyonu etkinleştirildiğinde, uzaktan kumanda ekranı mekândaki gerçek sıcaklığı gösterir. BENİ TAKİP ET düğmesine yeniden basana kadar uzaktan kumanda bu sinyali her 3 dakikalık aralıkta klimaya gönderecektir. Beni Takip Et fonksiyonu KURU ve FAN modunda etkin değildir. Çalışma moduna basmanız veya üniteyi kapatmanız Beni Takip Et fonksiyonunu otomatikman iptal edecektir. TURBO/OTOMATİK TEMİZLEME Bu düğmeye 2 saniyeden az süreliğine basmanız TURBO fonksiyonunu başlatacaktır. Ve bu düğmeye 2 saniyeden fazla basmaya devam ederseniz OTOMATİK TEMİZLEME fonksiyonu başlatılacaktır. Turbo fonksiyonu en kısa zamanda ünitenin önceden ayarlanmış sıcaklığa ulaşmasını sağlar. Soğutma modunda bu düğmeye basıldığında, ünite en yüksek fan hızıyla güçlü soğutucu hava üfleyecektir. Isıtma modunda (sadece PTC si olan cihazlarda uygulanabilir) bu düğmeye basıldığında PTC harekete geçecek ve ısıtma işlemine çabuk başlayacaktır. SELF CLEAN (OTOMATİK TEMİZLEME) modunda klima Buharlaştırıcı yı bir sonraki işlem için otomatikman temizleyecek ve kurutacaktır

P3ZMI42000-P3ZMA42000

P3ZMI42000-P3ZMA42000 P3ZMI42000-P3ZMA42000 Uzaktan Kumandanın Özellikleri İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın özellikleri... 2 Kumanda düğmeleri... 3 LCD ekrandaki göstergeler... 6 Düğmelerin kullanımı... 7 Otomatik mod... 7 Soğutma/Isıtma/Fan

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36B/BGE İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı... 5

Detaylı

B1ZMI09100/01-B1ZMA09100/01 B1ZMI12100/01-B1ZMA12100/01 B1ZMI18100/01-B1ZMA18100/01 B1ZMI24100/01-B1ZMA24100/01

B1ZMI09100/01-B1ZMA09100/01 B1ZMI12100/01-B1ZMA12100/01 B1ZMI18100/01-B1ZMA18100/01 B1ZMI24100/01-B1ZMA24100/01 BZMI000/0-BZMA000/0 BZMI00/0-BZMA00/0 BZMI00/0-BZMA00/0 BZMI00/0-BZMA00/0 Uzaktan kumandanın Özellikleri İÇİNDEKİLER Model RG5A/BGEF, RG5A/BGEF, RG5B/BGE,RG5D/BGE Nominal Voltaj.0V (Kuru piller R0/LR0x)

Detaylı

P3ZMI P3ZMA09908 P3ZMI P3ZMA12908 P3ZMI P3ZMA18908 P3ZMI P3ZMA24908

P3ZMI P3ZMA09908 P3ZMI P3ZMA12908 P3ZMI P3ZMA18908 P3ZMI P3ZMA24908 PZMI00- PZMA00 PZMI0- PZMA0 PZMI0- PZMA0 PZMI0- PZMA0 Uzaktan kumandanın Özellikleri İÇİNDEKİLER Model RG5A/BGEF, RG5A/BGEF, RG5B/BGE,RG5D/BGE Nominal Voltaj.0V (Kuru piller R0/LR0x) Uzaktan kumandanın

Detaylı

P3ZMI12906-P3ZMA12906 P3ZMI18906-P3ZMA18906

P3ZMI12906-P3ZMA12906 P3ZMI18906-P3ZMA18906 PZMI906-PZMA906 PZMI8906-PZMA8906 DIRECT FRESH TIMER ON SPEED TIMER OFF İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın kullanımı... Uzaktan kumandanın özellikleri... Fonksiyon düğmeleri... LCD ekrandaki göstergeler...

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

VTXN25AV1B VTXN35AV1B VTXN50AV1B VTXN71AV1B VRXN25AV1B VRXN35AV1B VRXN50AV1B VRXN71AV1B

VTXN25AV1B VTXN35AV1B VTXN50AV1B VTXN71AV1B VRXN25AV1B VRXN35AV1B VRXN50AV1B VRXN71AV1B VTXN25AV1B VTXN35AV1B VTXN50AV1B VTXN71AV1B VRXN25AV1B VRXN35AV1B VRXN50AV1B VRXN71AV1B İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın teknik özellikleri... 2 İşlem butonları... 3 LCD üzerindeki göstergeler... 6 Butonların

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Uzaktan kumandanın Tutulması... Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri... İşlev Tuşları... LCD Üzerindeki Göstergeler...

İÇİNDEKİLER. Uzaktan kumandanın Tutulması... Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri... İşlev Tuşları... LCD Üzerindeki Göstergeler... İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın Tutulması... Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri... 3 İşlev Tuşları... 4 LCD Üzerindeki Göstergeler... 7 Tuşların kullanılması... 8 AUTO (OTOMATİK) Konumu... 8 Soğutma/Isıtma/Fan

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Uzaktan kumandanın kullanımı... 1. Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri... 2. Uzaktan kumanda düğmelerinin özellikleri...

İÇİNDEKİLER. Uzaktan kumandanın kullanımı... 1. Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri... 2. Uzaktan kumanda düğmelerinin özellikleri... 2 2 İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın kullanımı... 1 Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri... 2 Uzaktan kumanda düğmelerinin özellikleri... 2 Ekrandaki İşaretler...... 5 Otomatik çalışma... 6 Soğutma/Isıtma/Fan

Detaylı

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu 6 720 868 66 (2016/11) TR Klimamızı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce lütfen bu kullanıcı kılavuzunu dikkatlice okuyun. Kablolu Kumandanın

Detaylı

UZAKTAN KUMANDA İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

UZAKTAN KUMANDA İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR UZAKTAN KUMANDA İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR Model Bilgileri R05/BGE Lütfen klimanızı kullanmadan önce bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz İÇİNDEKİLER Uzaktan Kumandanın Tutulması..2 Uzaktan Kumandanın

Detaylı

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU Lütfen bu kılavuzu uygun şekilde saklayın ve kullanım öncesi dikkatlice okuyun. Sayfa - 1 Ayarı yükseltme : Sıcaklık değerini, Zamanlayıcı zamanını veya Saat zamanını

Detaylı

NOT: Piller çıkarıldı ında kumandadaki tüm programlamalar silinir. Yeni pilleri taktıktan sonra kumandanın yeniden programlanması gerekmektedir.

NOT: Piller çıkarıldı ında kumandadaki tüm programlamalar silinir. Yeni pilleri taktıktan sonra kumandanın yeniden programlanması gerekmektedir. Ç NDEK LER Uzaktan kumandanın kullanılması...2 Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri...3 Fonksiyon Tu ları...4 LCD Üzerindeki Göstergeler...7 Tu ların kullanılması Saatin ilk kez ayarlanması...8 AUTO (OTOMAT

Detaylı

Model Bilgileri RG70E/BGEF

Model Bilgileri RG70E/BGEF SPLİT KLİMA UZAKTAN KUMANDASI TÜRKÇE TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU Model Bilgileri RG70E/BGEF Klimamızı satın aldığınız için çok teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce lütfen bu Kullanım Kılavuzunu

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 VITOCLIMA-S VIESMANN Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 Fonksiyon bilgisi Aynı dış üniteye bağlı 1-16 iç ünite tek tek veya grup olarak kontrol edilebilir. Grup kontrol

Detaylı

TÜRKÇE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TEHLİKE UYARI

TÜRKÇE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TEHLİKE UYARI TÜRKÇE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TEHLİKE Kapağı takmayın, tamir etmeyin, açmayın veya çıkartmayın. Size tehlikeli seviyede voltaj aktarabilir. Bunu yapması için satıcınıza veya bir uzmana danışın. Cihazın kapatılması

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36F3/BGEF İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı...

Detaylı

KLİMA CİHAZI UZAKTAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU

KLİMA CİHAZI UZAKTAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU KLİMA CİHAZI UZAKTAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 2 SICAKLIK GERİ ALMA ZAMANLAYICI 10-11 ELEMANLARIN İSİMLERİ 3 ARIZA TESPİTLERİ 12 HAZIRLIK AŞAMALARI 4 ÇALIŞTIRMA

Detaylı

A. İşlem Kontrol Paneli

A. İşlem Kontrol Paneli A. İşlem Kontrol Paneli EN TR Timer Zamanlayıcı Memory/Screen lock (unlock) Hafıza/Ekran kilidi (kilit açma) Downward movement Aşağı hareket Upward movement Yukarı hareket Memory 1/2/3 Hafıza 1/2/3 Display

Detaylı

TOUCH LCD WALL CONTROLLER for Online Controller

TOUCH LCD WALL CONTROLLER for Online Controller TOUCH LCD WALL CONTROLLER for Online Controller KBRC01A KULLANIM KILAVUZU 1. Dokunmatik ekran açıklaması (Touch LCD Wall Controller) Dokunmatik ekran LCD duvara kontrol paneli dokunmatik LCD ekran üzerinden

Detaylı

DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima

DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği 1 08/2008 Rev 0 İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK ÖZELLİK TABLOSU...3 2. ÇALIŞMA FONKSİYONLARI...4 2.1. Otomatik Çalışma Konumu... 4

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Uzaktan kumanda BRC315D7

Kullanım kılavuzu. Uzaktan kumanda BRC315D7 1 3 2 1 4 11 NOT AVAILABLE 12 6 5 5 7 8 14 9 10 19 17 18 21 13 20 15 16 1 BU KUMANDAYI ALDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. KURULUMU KULLANMAYA GEÇMEDEN ÖNCE KILAVUZU DİKKATLE OKUYUN. KILAVUZU OKUDUKTAN SONRA,

Detaylı

LBX-0601. www.loobex.com

LBX-0601. www.loobex.com LBX-0601 www.loobex.com İÇERİK Giriş.2 Kullanma Talimatları 2 Temizleme Talimatları 4 Kireç Temizleme Talimatları..4 Cihaz Parçaları.5 Sorun Giderme 6 BUHARLI STERİLİZATÖR KURUTUCU - BEBEK MAMASI ISITICISI

Detaylı

Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda

Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda RM-LVR1 Bu el kitabı üniteye ait Kullanma Kılavuzu için bir tamamlayıcı niteliğindedir. Bazı eklenen veya değiştirilen işlevleri tanıtır ve çalışmalarını açıklar. Ayrıca bu

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMARTPLUS DC İNVERTER KLİMALAR

KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMARTPLUS DC İNVERTER KLİMALAR KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMARTPLUS DC İNVERTER KLİMALAR BU KULLANIM KILAVUZU AŞAĞIDA YAZAN MODELLERİ KAPSAMAKTADIR. USMARTPLUS 9 USMARTPLUS 12 USMARTPLUS 18 USMARTPLUS 24 BİLGİLENDİRME Değerli Müşterimiz,

Detaylı

Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE

Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE R-5, R-6, R-7 Kullanma Klavuzu Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE 4- Vericiyi, alıcıyı açmadan açmayın. Sesi en kısık duruma gelecek şekilde ayarlayın, alıcıyı açın,

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU SPLİT TİP ODA KLİMASI SGM08DMA SGM09INVDMA SGM10DMA SGM12INVDMA SGM18INVDMA SGM14DMA SGM18DMA SGM22INVDMA SGM22DMA

KULLANMA KILAVUZU SPLİT TİP ODA KLİMASI SGM08DMA SGM09INVDMA SGM10DMA SGM12INVDMA SGM18INVDMA SGM14DMA SGM18DMA SGM22INVDMA SGM22DMA SPLİT TİP ODA KLİMASI KULLANMA KILAVUZU SGM08DMA SGM10DMA SGM14DMA SGM18DMA SGM09INVDMA SGM12INVDMA SGM18INVDMA SGM22INVDMA SGM22DMA Ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA-S. Planlama kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Merkezi Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1

VIESMANN VITOCLIMA-S. Planlama kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Merkezi Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 VITOCLIMA-S VIESMANN Planlama kılavuzu VITOCLIMA 300-S Merkezi Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 1. Özet 1.1 Fonksiyonlar hakkında Merkezi kontrol kumandası, Vitoclima 333-S VRF klima sistemlerinde 64 adet

Detaylı

DemirDöküm A 410 Serisi Duvar Tipi Split Klima

DemirDöküm A 410 Serisi Duvar Tipi Split Klima DemirDöküm A 410 Serisi Duvar Tipi Split Klima Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği 1 İÇİNDEKİLER 1. Teknik Özellik Tablosu... 3 2. Kullanıcı Arayüzü... 4 2.1. Led Gösterge... 4 2.2. Uzaktan Kumanda...

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKİNASI KULLANIM TALİMATI

ÇAMAŞIR MAKİNASI KULLANIM TALİMATI 1.AMAÇ VE KAPSAM: Bu talimatın amacı çamaşır makinası, güvenli ve etkin çalışmasının yöntemlerini belirlemektir. Bu talimat Yemekhanemiz içerisindeki çamaşır makinasını kapsar. 2.GÖREV VE SORUMLULUK: Temizlik

Detaylı

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz.

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. GW420 Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. KATALOG Bölüm 1 Klavye Arayüzü... 1 Bölüm 2 Çalışma Talimatı... 2 1. Sistem Başlatma... 2 2. Parametre Ayarları...

Detaylı

KANALLI TİP MULTİ KLİMA OLE09MDH OLE12MDH OLE18MDH

KANALLI TİP MULTİ KLİMA OLE09MDH OLE12MDH OLE18MDH KANALLI TİP MULTİ KLİMA OLE09MDH OLE12MDH OLE18MDH Ürünümüzü satın aldığınız ve bize güvendiğiniz için teşekkür ederiz! Lütfen montajdan önce bu el kitabını dikkatli bir şekilde okuyun! Montajdan sonra

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMART DC İNVERTER KLİMALAR

KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMART DC İNVERTER KLİMALAR KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMART DC İNVERTER KLİMALAR BU KULLANIM KILAVUZU AŞAĞIDA YAZAN MODELLERİ KAPSAMAKTADIR. USMART 9 USMART 12 USMART 18 USMART 24 BİLGİLENDİRME Değerli Müşterimiz, Uğur Soğutma A.Ş.

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

R32. AIR CONDITIONER (SPLIT TYPE) For general public use Indoor unit RAS-10, 13, 16PKVSG-TR Outdoor unit RAS-10, 13, 16PAVSG-TR

R32. AIR CONDITIONER (SPLIT TYPE) For general public use Indoor unit RAS-10, 13, 16PKVSG-TR Outdoor unit RAS-10, 13, 16PAVSG-TR R32 AIR CONDITIONER (SPLIT TYPE) For general public use Indoor unit RAS-10, 13, 16PKVSG-TR Outdoor unit RAS-10, 13, 16PAVSG-TR 1118350232 1118350232-00_S04_182x257_12p_S_p70_170309_EN+TR_A.indd 1 9/3/2017

Detaylı

UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU

UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU İÇERİK ÖNLEMLER...1-2 UZAKTAN KUMANDA ÜNİTESİNİN KULLANIMI......3 ÇALIŞTIRMA... 4-9 Room Air Conditioner imizi satın aldığınız için teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce,

Detaylı

Uzaktan kumanda -H1. Uzaktan kumanda. MOD DÜĞMESİ Çalışma modunu seçmek ç n. FAN DÜĞMESİ Fan hız ayarı. 10 MODE CLOCK TIMER ON TIMER OFF

Uzaktan kumanda -H1. Uzaktan kumanda. MOD DÜĞMESİ Çalışma modunu seçmek ç n. FAN DÜĞMESİ Fan hız ayarı. 10 MODE CLOCK TIMER ON TIMER OFF 1 2 3 4 6 7 8 9 10 Uzaktan kumanda Uzaktan kumanda -H1 Uzaktantan kumanda s steme s nyal ver r. AÇMA/KAPAMA DÜĞMESİ MOD DÜĞMESİ Çalışma modunu seçmek ç n. FAN DÜĞMESİ Fan hız ayarı. ODA SICAKLIK AYAR DÜĞMELERİ

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMART DC İNVERTER KLİMALAR

KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMART DC İNVERTER KLİMALAR KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMART DC İNVERTER KLİMALAR BU KULLANIM KILAVUZU AŞAĞIDA YAZAN MODELLERİ KAPSAMAKTADIR. USMART 9 USMART 12 USMART 18 USMART 24 BİLGİLENDİRME Değerli Müşterimiz, Uğur Soğutma A.Ş.

Detaylı

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +)

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Dijital Ekran Üzerindeki Bilgiler 1.Manuel Çalışma 2.Çalışma Fonksiyonları

Detaylı

Konfor Kontrol. Bryant Termostat. Ev Sahibinin Kullanma Kılavuzu

Konfor Kontrol. Bryant Termostat. Ev Sahibinin Kullanma Kılavuzu Konfor Kontrol Bryant Termostat Ev Sahibinin Kullanma Kılavuzu Akıllı, Kolay Konfor Kontrol Tebrikler! Yeni bir Bryant termostatının sahibi olarak, ev konforunda en iyiyi seçmiş oldunuz. Bu termostat,

Detaylı

Önemli Tedbirler Değer Müşterimiz, UMA, Casa Bugatti'den elektronik tartıyı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Her ev tipi cihaz gibi, bu tartıda dikkatli bir şekilde kullanılmalı ve tartının zarar görmesi

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

Türkçe Kullanım Kılavuzu

Türkçe Kullanım Kılavuzu h1 Türkçe Kullanım Kılavuzu İçindekiler Kurulum talimatları 12 Bağlantı şeması 12 Kullanım talimatları 13 Sembollerin anlamları 13 Başlangıç ayarları 14 Başlatma 14 Sıcaklık ayarı 14 Nem değeri ayarı (sadece

Detaylı

ARCWB Denetleyici Gösterimi

ARCWB Denetleyici Gösterimi ARCWB Denetleyici Gösterimi AUTO MON TUE WED THU FRI SAT SUN ALL OVERRIDE ON 12 AM 12 OFF 12 PM 3 2 1 MODE DRY AUTO COOL HEAT FAN TURBO QUIET SWING SLEEP TURBO SWING ROOM TEMP. SET TEMP. QUIET F C 4 5

Detaylı

TECH 700 DA. How true pro s measure. Kullanma Kılavuzu.

TECH 700 DA. How true pro s measure. Kullanma Kılavuzu. TECH 700 DA How true pro s measure Kullanma Kılavuzu www.stabila.com İçindekiler Dizini Bölüm Sayfa 1. Amacına uygun kullanım 3 2. Cihaz elemanları 3 3. Pillerin takılması / Pil değişimi 4 4. Çalıştırma

Detaylı

Model: PR 5005. Programlanabilir Elektronik Oda Termostatı. Kurulum ve Kullanım Kılavuzu CO M ECO SET SUN PROG

Model: PR 5005. Programlanabilir Elektronik Oda Termostatı. Kurulum ve Kullanım Kılavuzu CO M ECO SET SUN PROG Model: PR 5005 SUN 0 6 12 18 24 SET PROG OK CO M ECO Programlanabilir Elektronik Oda Termostatı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş 3 1.1 Tuşlar 3 1.2 Reset 4 2. Teknik Özellikler 6 2.1.

Detaylı

İÇ ÜNİTE FTXB25A FTXB35A FTXB50A DIŞ ÜNİTE RXB25A RXB35A RXB50A RXB60A

İÇ ÜNİTE FTXB25A FTXB35A FTXB50A DIŞ ÜNİTE RXB25A RXB35A RXB50A RXB60A İÇ ÜNİTE FTXB25 FTXB35 FTXB50 FTXB60 Kapasitesi BTU 1,20 / 2,50 / 3,20 4.000 / 8.500 / 10.900 1,30 / 3,53 / 3,80 4.400 / 12.000 / 12.900 1,88 / 5.45 / 6.20 6.400 / 18.600 / 21.200 2,00 / 6,21 / 6,50 6.800

Detaylı

MRL 200 - RF Oda Termostatları

MRL 200 - RF Oda Termostatları MRL 200 - RF Oda Termostatları MRL 200 - RF oda termostatı, kablosuz bir oda termostatıdır. Bu termostat her türlü ısıtma ve soğutma sistemlerini kontrol etmek için dizayn edilmiş ve her türlü termostatın

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine

Detaylı

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU Kazan Kontrol Panosu Ürün Açıklaması Pano AÇ/KAPA tuşundan açılır. Cihaz açıldığında ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Burada

Detaylı

CM727 KULLANIM KILAVUZU

CM727 KULLANIM KILAVUZU CM727 KULLANIM KILAVUZU 1 CM 727 KULLANIM KILAVUZU Tanım CM727, ısıtma sistem verimliliğini kontrol etmek,siz evdeyken ve dışarıdayken konfor sıcaklıklarını sağlamak amacıyla dizayn edilmiş bir programlanabilir

Detaylı

ISISAN Highlife Salon Tipi Klima Cihazı. Kullanma Kılavuzu. Model : ISIO-18 F ISIO-27 F ISIO-45 F ISIO-50 F

ISISAN Highlife Salon Tipi Klima Cihazı. Kullanma Kılavuzu. Model : ISIO-18 F ISIO-27 F ISIO-45 F ISIO-50 F ISISAN Highlife Salon Tipi Klima Cihazı Kullanma Kılavuzu Model : ISIO-18 F ISIO-27 F ISIO-45 F ISIO-50 F ISISAN Highlife klima cihazını seçtiğiniz için teşekkürler. Cihazın doğru ve emniyetli şekilde

Detaylı

ISIO 18FK ISIO 24FK ISIO 45FK

ISIO 18FK ISIO 24FK ISIO 45FK Kullanma Kılavuzu Yer ve Tavan Tipi Split Klima ISIO 18FK ISIO 24FK ISIO 45FK - 1 - Güvenlik uyarısı Bu cihaz içinde yüksek hızda hareket eden parçalar mevcuttur ve elektroşoka neden olabilir. Lütfen cihaz

Detaylı

SEIKO Cal. 7T86 KULLANMA KILAVUZU

SEIKO Cal. 7T86 KULLANMA KILAVUZU SEIKO Cal. 7T86 KULLANMA KILAVUZU ÖZELLİKLER SAAT Akrep, Yelkovan ve küçük saniye ibresi KRONOMETRE 1/5 saniye aralılarla 24 saat ölçüm Ara zaman ölçümü Ölçüm 24 saate ulaştığında otomatik olarak durma

Detaylı

GEKMN LBCNFYWBJYYJUJ EGHFDKTYBZ CONTROLE REMOTO

GEKMN LBCNFYWBJYYJUJ EGHFDKTYBZ CONTROLE REMOTO REMOTE CONTROL GEKMN LBCNFYWBJYYJUJ EGHFDKTYBZ CONTROLE REMOTO MANDO A DISTANCIA TELECOMANDO UZAKTAN KUMANDA ENGLISH HECCRBQ PORTUGUÈS ESPAÑOL ITALIANO Türkçe PROGRAMMING AND OPERATING MANUAL MANUAL DE

Detaylı

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Alarm sistemi uzaktan kumandası Kurulum kılavuzu - Turkish Sayın Müşterimiz, Bu kılavuzda bazı özellikleri aktive ve deaktive atmek için gereken bilgileri

Detaylı

GENERAL ELECTRIC KLİMA TEKNİK ÖZELLİKLERİ

GENERAL ELECTRIC KLİMA TEKNİK ÖZELLİKLERİ GENERAL ELECTRIC KLİMA TEKNİK ÖZELLİKLERİ Duvar Tipi Klimalar Duvar Tipi Ürün Gamı TİPİ MODEL MODEL NO DUVAR DUVAR DUVAR DUVAR DUVAR DUVAR Tek li Split Tek li Split Tek li Split Tek li Split M ulti Split

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. VRF klima sistemleri. VRF Sistemler Kablolu Kumanda WRC2

Kullanım Kılavuzu. VRF klima sistemleri. VRF Sistemler Kablolu Kumanda WRC2 Kullanım Kılavuzu VRF klima sistemleri VRF Sistemler Kablolu Kumanda WRC2 TR DemirDöküm VRF Klimalarını seçtiğiniz için teşekkür ederiz, lütfen kullanıma başlamadan önce bu kullanıcı kılavuzunu dikkatlice

Detaylı

Manuel Yüklemeli Katı Yakıt Kazanı Kontrol Cihazı Fonksiyonel Açıklama

Manuel Yüklemeli Katı Yakıt Kazanı Kontrol Cihazı Fonksiyonel Açıklama ECB 255 0002-R Manuel Yüklemeli Katı Yakıt Kazanı Kontrol Cihazı Fonksiyonel Açıklama 1 1. AÇIKLAMA 3 2. GENEL ÖZELLİKLER 3 İÇİNDEKİLER 2.1. GENEL TEKNİK ÖZELLİKLER 3 2.2. BAĞLANTI ŞEMASI... 4 2.3.ÇALIŞMA

Detaylı

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır.

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır. Vertex MultiCure için Kullanım Talimatları 1.0. Genel Uyarılar: 1.1. Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan

Detaylı

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU

ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU Makine Kapalıyken: LCD Ekranda üretici firma yazısı vardır. Sistem kapalıyken kazan üzerindeki motorlar 5, 6, 7 ve 8 numaralı düğmeler kullanılarak test

Detaylı

Üretici A.Ş. 177. Sok. No: 2

Üretici A.Ş. 177. Sok. No: 2 Üretici GD Midea Air-Conditioning Equipment Co., Ltd. Midea Industrial City, Beijiao, 528311 Shunde, Foshan, Guangdong, P.R.C 177. Sok. No: 2 A.Ş EMNİYET ÖNLEMLERİ Kullanıcı ya da diğer kişilerin yaralanmasını

Detaylı

VITOCLIMA 333-S VIESmann VIESMANN. 333-S VRF Kumanda Servis Ayarları

VITOCLIMA 333-S VIESmann VIESMANN. 333-S VRF Kumanda Servis Ayarları VIESmann VIESMANN 333-S VRF Kumanda Servis Ayarları 1) Servis Uzaktan Kumandası Fonksiyonları 2 A) Kablosuz Kumanda Master İç Ünite Ayarları 2 B) Kablosuz Kumanda Aktif Parametre Ayarlarını Sorgulama 2

Detaylı

DUVAR TİPİ TAVAN TİPİ KANAL TİPİ KASET TİPİ KOMPAKT TİP

DUVAR TİPİ TAVAN TİPİ KANAL TİPİ KASET TİPİ KOMPAKT TİP DUVAR TİPİ TAVAN TİPİ KANAL TİPİ KASET TİPİ KOMPAKT TİP KLİMA (SPLİT TİP) Kullanıcı Kılavuzu İç ünite Model adı: Yüksek Duvar Tipi RAV-SM566KRT-E RAV-SM806KRT-E Ticari kullanım için Kullanıcı Kılavuzu

Detaylı

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ TERMODİNAMİK İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Çevre Dostu Enerji Tasarruflu Akıllı

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

İçindekiler. 1. Güvenlik Önlemleri. 2. Parça adları

İçindekiler. 1. Güvenlik Önlemleri. 2. Parça adları İçindekiler. Güvenlik Önlemleri 2 2. Parça adları 2 3. Ekran Konfigürasyonu 5 4. Haftanın Günü ve Saati Ayarlama 5 5. Çalışma 5 6. Zamanlayıcı 0 7. Diğer İşlevler 3 8. İşlev seçimi 4 9. Kablosuz Uzaktan

Detaylı

Hava Kaynaklı Isı Pompası Kablolu Kontrol Paneli

Hava Kaynaklı Isı Pompası Kablolu Kontrol Paneli Hava Kaynaklı Isı Pompası Kablolu Kontrol Paneli Kullanma Kılavuzu İklimlendirme Cihazları Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz

Detaylı

Duvar Tipi Inverter Klima Isıtma ve Soğutma Modeli ASHA07LGCZ - ASHA09LGCZ - ASHA12LGCZ - ASHA14LGCZ...5

Duvar Tipi Inverter Klima Isıtma ve Soğutma Modeli ASHA07LGCZ - ASHA09LGCZ - ASHA12LGCZ - ASHA14LGCZ...5 İÇİNDEKİLER Duvar Tipi Inverter Klima Isıtma ve Soğutma Modeli ASHA07LGCZ - ASHA09LGCZ - ASHA12LGCZ - ASHA14LGCZ...5 Duvar Tipi Inverter Klima Isıtma ve Soğutma Modeli ASHA18LCCZ...25 Duvar Tipi Inverter

Detaylı

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen Işık Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2243 GİRİŞ Sayaç floresan, metal halojenür, yüksek basınçlı sodyum veya akkor kaynaklardan gelen görünür ışığı ölçer. Bir LUX

Detaylı

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Hava Koşullandırma Sayı 45 / Eylül 2017 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN turn to the experts YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Alarko

Detaylı

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Araç orijinal uzaktan sistemi Kurulum kılavuzu - Turkish Sayın Müşterimiz, Bu kılavuzda bazı özellikleri aktive ve deaktive atmek için gereken bilgileri

Detaylı

İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ. Klimalar

İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ. Klimalar Klimalar ELEGNT YENİ NESİL INVERTER Serisi Duvar Tipi Split Klimalar 7 Yıl Garanti Yeni Nesil Inverter Yüksek Verime Sahip R410 Gazlı Yeni Sezonsal Verimlilik Standartlarına Göre Soğutmada ve Isıtmada

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/12 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

* Şehir isimleri TIME/CALENDAR SETTINGS (Saat/Takvim Ayarları), WORLD TIME (Dünya Saati) ve ALARM modlarında, sağdan sola doğru değişir.

* Şehir isimleri TIME/CALENDAR SETTINGS (Saat/Takvim Ayarları), WORLD TIME (Dünya Saati) ve ALARM modlarında, sağdan sola doğru değişir. DUO DISPLAY QUARTZ / Cal. H023 ÖZELLİKLER 1. SAAT / TAKVİM (TIME / CALENDAR) 2. DÜNYA SAATİ (WORLD TIME) 3. ALARM 4. KRONOMETRE (STOPWATCH) 5. ŞEHİR İSİMLİ DÖNER BEZEL 6. PİL GÖSTERGESİ BUTONLAR & KADRAN

Detaylı

İçindekiler. Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3. Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım

İçindekiler. Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3. Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım Beo4 Rehberi İçindekiler Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3 Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım Beo4'ü kişiselleştirme, 5 Ek bir düğme ekleme Ek düğmeleri

Detaylı

DUVAR TİPİ MULTİ KLİMA OLE09MWH OLE12MWH OLE18MWH

DUVAR TİPİ MULTİ KLİMA OLE09MWH OLE12MWH OLE18MWH DUVAR TİPİ MULTİ KLİMA OLE09MWH OLE12MWH OLE18MWH İnverter Multi-Split Tipi Klima Kullanım ve Bakım El Kitabı Kulanım öncesi hazırlıklar 1 Güvenlik Önlemleri 2 Parçaların tanımlanması İç ünite 3 Ekran

Detaylı

KMD99 RF 99 Kanal Kumanda. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK

KMD99 RF 99 Kanal Kumanda. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK RF 99 Kanal Kumanda Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 30.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Kumanda Paneli... 4 2.2 Kumanda Tanıtmak...

Detaylı

2012 SAMSUNG KLİMALAR

2012 SAMSUNG KLİMALAR 2012 SAMSUNG KLİMALAR Kaliteli Bir Yasam için Akıllı Çözümler samsung.com.tr facebook.com/samsungtürkiye Samsung Smart Klimalar Samsung Beyaz ailesinin yeni smart klimaları farklı mekanlara uygun sık

Detaylı

MONTAJ KILAVUZU. Uzaktan kumanda kiti BRC7F530W BRC7F530S BRC7EB530W

MONTAJ KILAVUZU. Uzaktan kumanda kiti BRC7F530W BRC7F530S BRC7EB530W MONTAJ KILAVUZU BRC7F530W BRC7F530S BRC7EB530W 1 1 1 3 4 5 6 7 1 3 1 3 1 3 BRC7F530W BRC7F530S BRC7EB530W 8 9 10 11 1 BRC7F530W BRC7F530S BRC7EB530W 3X 3X 4X 4X 4X 4X 1 1 X4 7 6 7 X1A XA 3 4 5 3 3 4 ON

Detaylı

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. living eco. Montaj ve Kullanım Kılavuzu. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. living eco. Montaj ve Kullanım Kılavuzu. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss Heating Solutions living eco Montaj ve Kullanım Kılavuzu 2 living eco Bir Danfoss ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz TR Danfoss Heating Solutions 3 tr living

Detaylı

SÜRÜCÜ MAHALLİ

SÜRÜCÜ MAHALLİ 4 - ELE ALIŞ SÜRÜCÜ MAHALLİ 1. Hız sabitleyici / sınırlayıcı kumandası. 2. Direksiyon ayarlama kumandası. 3. Aydınlatma ve sinyal lambaları kumandası. 4. Gösterge tablosu. 5. Sürücü Airbag'i. Korna. 6.

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU UĞUR DUVAR TİPİ SPLIT KLİMALAR

KULLANIM KILAVUZU UĞUR DUVAR TİPİ SPLIT KLİMALAR KULLNIM KILVUZU UĞUR DUVR TİPİ SPLIT KLİMLR BU KULLNIM KILVUZU ŞĞID YZN MODELLERİ KPSMKTDIR. DC INVERTER DUVR TİPİ SPLİT KLİM UCI 9 I - UCI 9 0 UCI 12 I - UCI 12 O UCI 18 I - UCI 18 O UCI 24 I - UCI 24

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU TÜRKÇE. HAD/JAD/DHA Duvara Monte Serisi DC İNVERTÖR. Model 18/21/24. Oda Klimamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

KULLANIM KILAVUZU TÜRKÇE. HAD/JAD/DHA Duvara Monte Serisi DC İNVERTÖR. Model 18/21/24. Oda Klimamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. KULLANIM KILAVUZU TÜRKÇE HAD/JAD/DHA Duvara Monte Serisi DC İNVERTÖR R410A İÇİNDEKİLER Model 18/21/24 ÖZELLİKLER VE FONKSİYONLAR.1 ÖNLEMLER...2 PARÇA ADLARI...3-5 ÇALIŞTIRMA İPUÇLARI...6 KORUMA MODLARI...7

Detaylı

İÇİNDEKİLER GÜVENLİK ÖNLEMLERİ. Tu-1 TEHLİKE! UYARI! DİKKAT! TEHLİKE! DİKKAT!

İÇİNDEKİLER GÜVENLİK ÖNLEMLERİ. Tu-1 TEHLİKE! UYARI! DİKKAT! TEHLİKE! DİKKAT! İÇİNDEKİLER GÜVENLİK ÖNLEMLERİ... PARÇA İSİMLERİ... ÖN HAZIRLIK İŞLEMLERİ... ÇALIŞTIRMA... ZAMANLAYICI FONKSİYONLARI... 5 ZAMANLAYICI AÇ/KAPA... 5 HAFTALIK ZAMANLAYICI... 6 SICAKLIK GERİ AYAR ZAMANLAYICISI...

Detaylı

Servis El Kitabı. Ürün kodu: F Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014

Servis El Kitabı. Ürün kodu: F Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014 Servis El Kitabı Ürün kodu: F086170 Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014 Teknik özellikler: Gerilim: Frekans: Çıkış gücü: Giriş gücü: Hacim:

Detaylı

LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE

LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE 26" LED TELEVİZYON VE MONİTÖR LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler

Detaylı

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar:

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar: Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları 1.0 Genel Uyarılar: 1.1 Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 PolyCure 25 kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve

Detaylı

9001D MUSLUK TİPİ KONTROL ÜNİTESİ Montaj & Çalıştırma Talimatları

9001D MUSLUK TİPİ KONTROL ÜNİTESİ Montaj & Çalıştırma Talimatları 9001D MUSLUK TİPİ KONTROL ÜNİTESİ Montaj & Çalıştırma Talimatları 1 PARÇALARIN TANIMLANMASI MUSLUK TİPİ KONTROL ÜNİTESİ 1. Dişi tip dönebilir hortum vana/musluk adaptörü 2. İç filtre 3. Üst kapak 4. Kontrolör

Detaylı

TÜRKÇE. Standart Ayar Talimatları. Saat ile ilgili ek talimatlar için lütfen bizi http://dkny.co/timemanualsrepair adresinde ziyaret edin.

TÜRKÇE. Standart Ayar Talimatları. Saat ile ilgili ek talimatlar için lütfen bizi http://dkny.co/timemanualsrepair adresinde ziyaret edin. TÜRKÇE Saat ile ilgili ek talimatlar için lütfen bizi http://dkny.co/timemanualsrepair adresinde ziyaret edin. Standart yar Talimatları TRİH Saat ve Tarih yarı 1. Düğmeyi konum 2 ye getirin. 2. Tarihi

Detaylı

1.TERMOSTATI AYARLAMAK İÇİN TEMEL KURALLAR 4 2.SICAKLIK DEĞERİNİ AYARLAMAK Sıcaklık değeri artırmak ve azaltmak...6

1.TERMOSTATI AYARLAMAK İÇİN TEMEL KURALLAR 4 2.SICAKLIK DEĞERİNİ AYARLAMAK Sıcaklık değeri artırmak ve azaltmak...6 İÇİNDEKİLER 1.TERMOSTATI AYARLAMAK İÇİN TEMEL KURALLAR 4 2.SICAKLIK DEĞERİNİ AYARLAMAK... 5 2.1.Sıcaklık değeri artırmak ve azaltmak...6 3.TARİH ve ZAMAN AYARI...6 4.SICAKLIĞIN DÜŞÜRÜLME DÖNEMLERİ...8

Detaylı

TURKÇE KULLANIM KİTABI

TURKÇE KULLANIM KİTABI TURKÇE KULLANIM KİTABI İlk Kullanım; 1.1 PAKET İÇERİĞİ 1- Taşıma Çantası 2-2 adet 2mt yüksek-gerilim dayanıklı uçlu bağlantı kablosu ( bir kırmızı ve bir mavi) 3-1 adet yüksek-gerilim dayanıklı uçlu 2mt

Detaylı

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar.

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. ActivSound 75 (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. () Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. () Kızılötesi Mikrofon Ses Kontrolü [Öğretmen (Teacher) 1 ve ] Bu kontrol, kızılötesi

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. NORDMENDE LE82N8HM İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED ürünümüzü satın

Detaylı

İÇ ÜNİTE/DIŞ ÜNİTE MODEL RAK-60PPA(T) / RAC-60WPA(T)

İÇ ÜNİTE/DIŞ ÜNİTE MODEL RAK-60PPA(T) / RAC-60WPA(T) SPLİT TİP KLİMA İÇ ÜNİTE/DIŞ ÜNİTE MODEL RAK-60PPA(T) / RAC-60WPA(T) İÇ ÜNİTE RAK-60PPA(T) DIŞ ÜNİTE RAC-60WPA(T) RAK-60PPA(T) - 3/4/4 2:44 PM GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Ünitenin doğru kullanımını garantilemek

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. MODEL NO: LE82N8HA İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED TV ürünümüzü

Detaylı