Ön toplayıcı. zeyt nler. zeyt n / badem (karma)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ön toplayıcı. zeyt nler. zeyt n / badem (karma)"

Transkript

1 Ön toplayıcı PROGRESSIVE ELLIPTICAL VERS YON zeyt nler VM00XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PNH 80 PLUS VM1 XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PNH 80 PLUS VM2XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PGA zeyt n / badem (karma) VM00XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA 80 PLUS VM1 XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA 80 PLUS VM2XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI

2 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ VM Serisi PROGRESSIVE ELLIPTICAL 3 Yüksek performanslı toplayıcı VMXT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL serilerini oluşturan modeller sizlere, meyve toplamada çok yönlülüğe ve büyük avantajlara sahip tamamen yenilikçi ve yüksek performanslı bir ürün sunmaktadır. Bu makineler yükleyicinin kollarına kurulur ve her tür ağacı hasat edebilecek şekilde tasarlanmış ve ortaya çıkarılmıştır.

3 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 4 Üç noktadan kapanan baslık Çok hafif ağırlık. Eklenti üç noktada düzeltilmiş (dallara, gövdeye ya da meyveye zarar vermez). Hasat edilecek ağaç türüne bağlı olarak (badem ağaçları ya da zeytin ağaçları) çok kolay bir operasyonla, %3040 güç farkı olasılığı ile birlikte sürekli dairesel sarsış. Enleri 15 ila 50 cm arasında değişen gövdelere eklememizi sağlayan çift bağlantılı yeni sıkıştırma kolları. Eklenen sarsış türü ve üç noktalı sistemde düzeltilen eklentinin toplamı küçük enli, büyük enli, vs. genç ve yaşlı ağaçlarda, hiçbir hasar olmaksızın mükemmel verim oranı olmasını sağlar. Opsiyonel olarak, genç ağaçlar için özel kollar kurabiliriz, bu da bize gövdeleri 8 ila 30 cm aralığındaki ağaçlara hiçbir hasar vermeden sarsmamızı sağlar. Elde edeceğimiz sarsış ve verim oranları mükemmel olacaktır.

4 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Paralel kapanan baslıklı z2o ve z1o () 5 İki noktalı yeni eklenti sistemi. Kıskaç iki ya da üç noktada sıkıştırabilir. Bütün Agromelca titreşimli cihaz modellerine kurulabilir. Silindirler arkada konumlandırılmıştır ve bu yüzden tam korumalıdır. Gövdeye kolay eklenme. Geniş kıskaç açılımı. Kıskaç açılımı ayarlanabilir ve böylelikle bunu her tür ağaca (geniş enli, genç vs.) uyarlayabiliriz. Hasat edilecek ağaç türüne bağlı olarak (badem ağaçları ya da zeytin ağaçları) çok kolay bir operasyonla, %3040 güç farkı olasılığı ile birlikte sürekli dairesel titreşim. Modeller: Z20: Maksimum 80 cm açılma. Daha büyük boyut ve her tür ağaç üzerinde mükemmel performans için tasarlanmıştır. Z1O: Maksimum 50 cm açılma. Daha ufaktır ve orta boylugenç ağaçlar için tasarlanmıştır. Not: başlık, gövde eni 20 cm üzeri ağaçlar için önerilmektedir.

5 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 6 vmxt10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PGA/ DGA serisi modellerinin hareketleri VM00XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA / DGA Kıskaç rotasyonu (eğik gövdeler). Şemsiyeden ayrı kaldırma. Bu sarsış cihazı temel olarak 1 fitlik ağaçları çok çabuk ve kolay biçimde hasat etmek için tasarlanmıştır. Ağacın, gövdesinden doğrudan sarsışk için gerekli koşulları yoksa (zeytin ağacında büyük en, birkaç fit yükseklik vs.), daha yüksek konumlarda eklemek için şemsiyeyi serbest bırakmalıyız. Hafif ağırlığı göz önüne alındığında, meyve traktörlerine kurulabilir. VM1XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA /DGA Kıskaç rotasyonu (eğik gövdeler). 160 cm teleskop (uzatılabilir). Şemsiyeden ayrı kaldırma. Bu sarsış cihazı temel olarak 1 fitlik ağaçları çok çabuk ve kolay biçimde hasat etmek için tasarlanmıştır. VM1 modeli aynı zamanda teleskopu en yüksek konumlara eklenebilecek şekilde kaldırmamızı ve açmamızı sağlar. Gerekirse, şemsiyeyi kullanarak hasatın çok zor olduğu ağaçlarda, çok kolay şekilde serbest bırakılabilir. Hafif ağırlığı göz önüne alındığında, meyve traktörlerine kurulabilir.

6 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ 7 VM2XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PGA / DGA Kıskaç rotasyonu (eğik gövdeler) cm teleskop (uzatılabilir). Şemsiyeden ayrı kaldırma. Yan makine rotasyonu (sx dx). Kıskaç seviyelendirme. Toplama platformu yerde iken ve traktörü ilk konumundan hareket ettirmeden, bir ila iki fit boyundaki ağaçlara, boyu 2 metreye kadar olan gövdelere ekleyebilir ve yan hareketleri 2 metreye kadar olan eklemeler yapabiliriz. Gerekirse, şemsiyeyi kullanarak hasatın çok zor olduğu ağaçlarda, çok kolay şekilde serbest bırakılabilir.

7 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 8 Borulu alüminyum toplama platformları VMXT10 serisi toplayıcılarımız yeni PNA, PGA ya da DGA modeli borulu alüminyum platform ile donatılmıştır. Bu platform ile konvansiyonel bir şemsiyenin (demir) ağırlığını %70 oranında azaltacak, böylelikle ağırlığa direnen aracın aşınma ve bozulmalarını çok büyük oranda azaltacak ve aracın kontrolünü, dengesini, güvenliğini, operasyonların çevikliğini ve hareketlerdeki hızı arttıracağız. Agromelca, s.l., alüminyum platform üretiminde bir öncüdür (patentli). Bu şemsiye ile, hasat makineleşmesinde ileriye doğru çok büyük bir adım attık ve yüksek ağırlık sorunundan kurtulduk. PNA 80 PLUS m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı PGA m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı PGA m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı PGA m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı PNA 80 PLUS. Yaklaşık yük kapasitesi (zeytinde kg [meyve türüne bağlı]). PGA 100/125/140. Yaklaşık yük kapasitesi (zeytinde kg [meyve türüne bağlı]). Borulu yapısı ağaç operasyonlarına giriş ve ağaç operasyonlarından çıkışı kolaylaştırır. En talep üzerine değiştirilebilir. (Sorun). Tarla türü bunu gerektiriyorsa (örn: Zeytin ağaçları şemsiyelerle hasata uyumlu değilse) şemsiye, sarsış cihazından hızlıca serbest bırakılabilir. OPSİYONEL. Minimum açılı çubuklar (zeytin ağaçları için belirtilmekte). Gerekirse, şemsiyenin dış çevresi üzerinden zeytin toplamayı kolaylaştırmak için minimum çubuk açısı istenebilir. OPSİYONEL. Çapı arttırmak için çubuk desteği. Borulu demir platform pnh 80 plus modeli () Opsiyonel olarak, VM00 ve VM1 sarsış cihazlarına, borulu tasarıma sahip ve demirden yapılma PNH 80 PLUS modeli platform kurabilirsiniz.

8 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Borulu alüminyum toplama platformları (karma) 9 DGA 80 PLUS m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı DGA m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı DGA 80 PLUS. Yaklaşık yük kapasitesi (bademde kg [meyve türüne bağlı]) DGA 100. Yaklaşık yük kapasitesi (zeytinde kg [meyve türüne bağlı]) Borulu yapısı ağaç operasyonlarına giriş ve ağaç operasyonlarından çıkışı kolaylaştırır. En talep üzerine değiştirilebilir. (Sorun). Yerleştirilmiş iki soyma makinesi, iki meyve sınıflayıcısı ve tankta sesli alarmlı iki tank dolum sensörüne sahiptir. İki soyma makinesi ve iki meyve sınıflayıcısının yerleştirilmesi ile bademler çok çabuk biçimde giriş yapar ve temizlenir; böylelikle aksama süresi ortadan kaldırılır. Ayrı soyma makinesi ve meyve sınıflayıcı hız ayarı. Diğer meyvelerin (zeytinler) müteakip hasatında kullanım için sökülümü kolay soyma makineleri (yine de bu gerekli değildir), meyve sınıflayıcıları ve alüminyum tank plakaları. OPSİYONEL. Minimum açılı çubuklar (zeytin ağaçları için belirtilmekte). Gerekirse, şemsiyenin dış çevresi üzerinden zeytin toplamayı kolaylaştırmak için minimum çubuk açısı istenebilir. OPSİYONEL. Çapı arttırmak için çubuk desteği. Yalnızca üç vida sökerek soyma makinesi şaftı (kauçuk contaları değiştirmek için) kolayca çıkarılabilir. Tarla türü bunu gerektiriyorsa (örn: Zeytin ağaçları şemsiyelerle hasata uyumlu değilse) DGA şemsiyesi sarsış cihazından hızlıca serbest bırakılabilir. Borulu demir platform DGH 80 plus modeli () Opsiyonel olarak, VM00 ve VM1 sarsış cihazlarına, borulu tasarıma sahip ve demirden yapılma DGH 80 PLUS modeli platform kurabilirsiniz.

9 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 10 Dar tarım alanları için yerlestirilmis mentese () donatılmıstır Çok ufak alanlı şemsiye tipi tarlalarda hasat yapabilmek için, menteşe sistemini yerleştirebiliriz. Bu eklenti bizlere, toplayıcının tamamını tek iki yönlü 45º toplama cihazı, böylelikle ağaç operasyonlarına giriş ve çıkışı büyük çapta sorunlar olmadan yapabilmemizi sağlar. Menteşenin başarılı biçimde çalışabilmesi için gereken minimum alan 5x3'tür. Ağaçları menteşe çalışması ile hasat etmemiz gerekiyorsa şemsiye çapı 5 metreyi geçemez.

10 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Elliptical Sistemi 2015 (elektronik ve hidrolik) 11 VMXT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL serisinde, yeni kademeli sarsış versiyonu sunmanın yanı sıra, yeni bir kontrol sistemi de geliştirdik. ELLIPTICAL, yeni teknolojileri mükemmel derecede entegre ettiğimiz ve böylelikle sonucun bize sayısız avantaj sunan farklı bir ürün olduğu ve hasat etmek zorunda olduğumuz bütün ağaç türlerine çabuk bir şeklide adapte olmamızı sağlayan birtakım opsiyonlar seçebileceğimiz akıllı ve tamamen yenilikçi bir konsepttir. Ana özellikleri şunlardır: Bir kumanda kolu ya elektronik cobra kontrol ile LDC ekrandan oluşmaktadır. Bu parçalar bir elektronik ünite (CPU) tarafından kontrol ve koordine edilir. Hareketleri ve sarsışı kumanda kolu ya da elektronik kontrol paneli ile gerçekleştirebiliriz. LDC ekran üzerinde genel işletim bilgilerini, alarmları görüntüleriz ve toplayıcının farklı yapılandırma parametrelerini değiştirebiliriz.

11 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 12 Eliptik Özellikler 2015 Kumanda kolu ya da cobra kontrol kullanılarak yürütülen eylemler Orantısal hareketler. Toplayıcı hareketlerinin hızı, kumanda kolu ile ne yaptığımızı bağlı olacaktır (daha az ittirme = daha düşük hız / daha çok ittirme = daha yüksek hız). Bütün hareketleri gerekli gördüğümüz hızda yapmamıza ve kendimizi olmak istediğimiz noktada kolayca ve doğru şekilde konumlandırmamıza imkan tanır. Eş zamanlı hareketler. Bu seçeneği etkinleştirirsek şemsiye açılma, kıskaç kapanma, kıskaç açılma ve şemsiye aynı anda gerçekleştirir yapılacak ve böylelikle tekrar eden hareketlerden sakınılıp epey bir zaman tasarruf edilecektir. Kademeli sarsış. Kırmızı sxdx düğmesine basılması ilk sarsışı etkinleştirir ve kumandanın sola ittirilmesi de kademeli sarsışı etkinleştirir (ilettiğimiz sarsış türü, bir önce seçtiğimiz olacaktır). LCD ekran Toplayıcının bütün işletim parametrelerinin görüntüsü. Kumanda kolu ile her eylemde bulunuşumuzda ekranda, yürütmekte olduğumuz eylemi (kıskacı sola döndürme, makine kaldırma, şemsiyeyi açma vs.) gösteren bir mesaj görünecektir. Alarmlar. Toplayıcıda herhangi bir sorun meydana gelirse bu olay bize ekranda bildirilecektir. Sarsış yapılandırma seçicisi. Farklı standart sarsış opsiyonlarını seçebilir ve kendi yapılandırmamızı oluşturabiliriz. Akış seçicisi her harekette kişiselleştirilir. Her silindire esas yağ akışını gönderebilir ve böylelikle gereksiz yakıt tüketiminden, aşırı basınçlardan, toplayıcı parçalarının gereksiz çalışmasından sakınabilir ve traktör ya da aracın gücünü optimize edebiliriz. Kıskacın kendi kendine sıkıştırma sisteminin gövdeye bağlanması ve gövdeden sökülmesi. Soyma makinelerinin ve meyve sınıflandırıcılarının (kurulu iseler) bağlanması ve sökülmesi. Toplanan ağaçlar, ortalama süre, titreme, titremeyi frenleme, vs. Eş zamanlı hareketler hareketler sistemi işletim parametrelerinin bağlanması, sökülmesi ve değiştirilmesi. DİĞERLERİ: ELLIPTICAL sistemimiz tarafından sunulan yüksek performans ve seçenekler dolayısıyla, daha fazla bilgiye ihtiyaç. duyuyorsanız lütfen dağıtıcınız ile irtibata geçin.

12 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Her bir harekete ve ilerlemeli titremenin karısık sistemine akıs hızı belirleme 13 Hareketlerin akıs hızının seçimi Uygun gördüğümüz her bir harekete bir akış hızı belirleyebiliriz. Yani her bir manevranın (silindirin) hızı belirlediğimiz akış hızına göre değişir. Her türlü manevra ve titreme için geçerli örnek. Bu çizimde işaretlenmiş olan butona bastığımızda ve joysticki öne doğru ittiğimizde (bu şekilde tutarak) ekranda açılacak olan Şemsiye ve bir grafik belirir. Düğmesini basılı ve kumanda kolunu Yapılan söz konusu hareketin akış hızını (daha hızlı olacak şekilde) selektörün sağ okuna basarak artırabiliriz (her bir basımda akış hızı %5 artar). Yapılan söz konusu hareketin akış hızını (daha yavaş olacak şekilde) selektörün sol okuna basarak azaltabiliriz (her bir basımda akış hızı %5 azalır). Ya da tam tersi şekilde bu çizimde belirtilmiş olan oka bastığımızda ve joysticki arkaya doğru çektiğimizde (bu şekilde tutarak), ekranda toplanacak olan Şemsiye ve bir grafik belirir. Düğmesini basılı ve kumanda kolunu Titreme hızının seçimi Her bir hareket için bir akış hızı belirleyebildiğimiz gibi ilk titremeye bir akış hızı belirleyip geri kalanını ilerlemeli bir titreme seçebiliriz. Karışık titreme sisteminin işleyiş örneği %50 sabit + %50 ilerlemelidir. Titreme 1 (sola döndürerek) veya titreme 2 (sağa döndürerek) butonuna bastığımızda ilk titremenin (pompa akış hızının) % sini, dönüş yönünü ve titremenin gerçekleştiği saniyeleri gösteren bir saatin bulunduğu ekran belirir. SARSIŞ 1 SARSIŞ 2 50% 50% Bu durumda %50 olan sabit titremede istediğimiz akış hızını belirlemek için hareketler bölümünde olduğu gibi akış hızının % sini artırmak için selektörün sağ okuna ve azaltma için sol okuna basarız (her bir basımda %5 artar veya azalır), ekranda limit % si olan %50 ye varana kadar buna devam ederiz. Bu işlemi yaptıktan sonra eğer sol veya sağ titreme butonuna basarsak (pompanın akış hızı %50 olur) ve joysticki öne doğru iterek %100 e varana kadar mevcut akış hızı olan diğer %50 yi ilerlemeli şekilde belirleriz. Joysticki (solmerkez) hareket ettirerek ve kriterlerimiz altında titremenin akış hızını artırabilir veya azaltabiliriz. KADEMELİ + 100% 50%

13 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 14 İlerlemeli karısık titreme sisteminin avantajları Bu modeller vm00 ve vm1 modellerinde yeni karma kademeli sarsış sistemi tertibatımız ile (VERSİYON 2015) 2009 yılında bu yeni sarsış sistemini tasarladık ve toplayıcılarımız arasına dahil ettik. O tarihten bu yana alınan sonuçlar muhteşem oldu ve böylece ileriye doğru yeni bir adım attık ve sarsışta yeni bir konsept sunacak olan yeni ilerlemeler ekledik. Hepimizin bildiği gibi, hasat edilecek ağaç türü (genç ya da yaşlı ağaçlar, orta ya da büyük ebatta gövdeler vs.) ve hatta traktörün mevcut gücüne bağlı olarak sarsış, daha büyük ya da küçük boyutta etkiler (meyve verim oranları) ve bu yüzden her ağaç türünde aynı sonuçları almayız. İş bu yüzden, her durumda en uygun sarsışı seçmemizi sağlayan yeni bir kademeli sarsış sistemi tasarladık. Bu yeni versiyon bizlere, değişik sarsış kombinasyonları seçmemize imkan tanıyor; böylelikle, hasat edilecek ağaç türüne bağlı olarak, her zaman için en iyi sonuçları sunan sarsış türünü seçebileceğiz. Her yönde programlanabilir akışlı sarsış + her yönde programlanabilir akışlı kademeli sarsış, kol sıkıştırma ayarı, ayarlı sarsış sistemi Bu sistem bizlere, aracın ya da traktörün gaz pedalını kullanmaya gerek kalmadan sarsış hızını arttırma ya da azaltma imkanı sağlar. Farklı titreme türlerini konfigüre edebiliriz. Her yapılandırma bize farklı bir sarsış sunar, bu yüzden ağaç türüne, mevcut motor gücüne vs.'ye göre ihtiyaçlarımıza en uygun olanı seçebiliriz. Karma kademeli sarsış sistemi ile, mükemmel verim oranları elde ederek tam bir ağaç süpürme frekansı oluşturuyoruz. Düşük yakıt tüketimi ve bunun sonucunda kirletici gazların emisyonunda azalma ve maliyet tasarrufu. Yapabileceğimiz yapılandırma örnekleri. 1. sarsış %60 + Kademeli %40 1. sarsış %50 + Kademeli %50 1. sarsış %100 + Kademeli %0 1. sarsış %75 + Kademeli %25 Ve daha bir sürü kombinasyon. Ağaç türüne, hasat sezonuna vs.'ye bağlı olarak ve gövdeye zarar gelmesini önlemek için, kolların gövdeye uyguladığı sıkıştırma kuvvetini ayarlayabiliriz. Sarsışlı kendi kendine sıkıştırmayı aktive edebilir ya da devre dışı bırakabiliriz. Sistem, sıkıştırma basıncında herhangi bir farklılık olması halinde basıncı, ayarladığımız değerlere otomatikman getirecek şekilde tasarlanmıştır. Ağaç türüne (badem ağaçları, zeytin ağaçları vs.) bağlı olarak sarsış fren hızını ayarlayabilir ve sarsış frenlemesinde ani sarsıştan, sarsış yönündeki değişikliklerde meydana gelen aşırı basınçlardan ve mekanik arızalardan sakınabiliriz.

14 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Es zamanlı hareket islevlerinin örnegi 15 Hiçbir düğmeye basmaya gerek kalmadan, kumanda kolunu ileri itip bu konumda tutarsak, aynı anda aşağıdaki hareketler yapılır: Şemsiyeyi açma. Kıskacı kapama. HİÇBİR DÜĞMEYE BASMAYA GEREK YOK Bu hareketleri yaptıktan sonra, aşağıdaki şekilde hareket ederek: Hiçbir düğmeye basmaya gerek kalmadan, kumanda kolunu geri çekip bu konumda tutarsak, aynı anda aşağıdaki hareketler yapılır: Kıskacı açma. HİÇBİR DÜĞMEYE BASMAYA GEREK YOK Şemsiyeyi toplama.

15 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 16 Hidrolik sistemin yapılandırması Ürünlerimizin güvenilirliğine kendimizi daima adadık ve bu yüzden toplayıcılarımıza kurduğumuz bütün hidrolik aksamlar ünlü ve en üstün kalitede markalardan seçilmiştir. Elliptical sistemini ve yeni kademeli karma sarsış versiyonunu sunmak için, son teknoloji ürünü ve en yüksek kalite hidrolik aksamlarla donatılmış tamamen yeni bir hidrolik sistem tasarladık. VMXT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL serisi aşağıdaki genel özelliklere sahiptir: 1. Tek pompa w/çoğaltıcısı (Güç çıkış ünitesi 540 RPM). 2. Karma kademeli sarsış sistemi (versiyon 2014). (1. programlanabilir sarsış + programlanabilir kademeli). 3. Ayarlanabilir sarsış freni. 4. Kolların gövdeye uyguladığı sıkıştırma kuvvetinin ayarlanması. 5. Orantısal hidrolik sistem. 6. Her harekete özel yağ akışı. 7. Diğer özellikler (dağıtıcıya sorunuz).

16 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Hidrolik sistemin yapılandırması (karma) 17 VMXT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA genel hidrolik özellikleri şunlardır: 1. Üçlü pompa w/çoğaltıcısı (Güç çıkış ünitesi 540 RPM). 2. Karma kademeli sarsış sistemi (versiyon 2). (1. programlanabilir sarsış + programlanabilir kademeli). 3. Ayarlanabilir sarsış freni. 4. Kolların gövdeye uyguladığı sıkıştırma kuvvetinin ayarlanması. 5. Orantısal hidrolik sistem. 6. Her harekete özel yağ akışı. 7. Soyma makineleri ve meyve sınıflandırıcıları, sarstığımızda durmaz. 8. Soyma makinelerinin ve meyve sınıflandırıcılarının ayrı hız ayarı. 9. Seçtiğimiz soyma makinesi ve meyve sınıflandırıcı hızı, aracı hızlandırsak bile değişmez. 10. Diğer özellikler (dağıtıcıya sorunuz).

17 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 18 Genel özellikler VM PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PGA Özellikler Çabuk şemsiye eklenmesi ve bırakılması Alüminyum borulu platform Meyve tank kapasitesi Standart çubuk çapı Şemsiye açılma ve kapanma sesli alarmı Kontrol paneli + ekran ELLIPTICAL ELEKTRONİK SİSTEMİ KARMA KADEMELİ SARSIŞ SİSTEMİ (versiyon 2) Devamlı dairesel sarsış Güç azaltım denge ağırlığı desteği Güç artış denge ağırlığı desteği Ayar kolu sıkma ve sarsış freni Otomatik kavrama Kıskaçta dönüş Teleskop (uzatılabilir) 2. teleskop (uzatılabilir) Şemsiyeden ayrı kaldırma Makine tarafı dönüşü Kıskaç seviyelendirme Yağ tank kapasitesi (litre) Hidrolik sistem Traktör güç çıkış ünitesi devirleri Yaklaşık ağırlık (şemsiye + sarsıcı) Yaklaşık ağırlık (hidrolik tank) Üç noktalı başlık Özel kollar genç ağaçlar (3 noktalı başlık) Paralel başlık Z10 Paralel başlık Z20 Kurulum platformu PNA 80 Demir kurulum platformu PNH80 PLUS Kurulum platformu PGA 100 Kurulum platformu PGA 125/140 Çubuk desteği (0.50 m / 1 m) Minimum çubuk açısı Hidrolik tank denge ağırlığı (30 kg) 45º menteşe dar tarla alanları (2) VM00XT10 TRV PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA 80 PLUS PNA 80 PLUS kg meyveye bağlı (1) 66.5 m 1 adet her yönde programlanabilir sarsış + her yönde programlanabilir kademeli 325 l 1 pompa w/çoğaltıcı 540 PRM 650 kg 760 kg (ücretsiz) VM1XT10 TRV PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA 80 PLUS PNA 80 PLUS kg meyveye bağlı (1) 66.5 m 1 adet her yönde programlanabilir sarsış + her yönde programlanabilir kademeli 325 l 1 pompa w/çoğaltıcı 540 PRM 750 kg 760 kg (ücretsiz) VM2XT10 TRV PROGRESSIVE ELLIPTICAL PGA PGA kg meyveye bağlı (1) 77.5 m 1 adet her yönde programlanabilir sarsış + her yönde programlanabilir kademeli 325 l 1 pompa w/çoğaltıcı 540 PRM 875 kg 760 kg (ücretsiz) Agromelca, s.l. bu katalogtaki ürünlere gerekli gördüğü değişiklikleri önceden uyarıda bulunmaksızın yapma hakkını saklı tutar. () Standart (1) (2) Rough guide (meyve türü ve özelliklerine bağlıdır). Menteşe ile birlikte çubuk çapı 5 metreyi geçmeyecektir. Hidrolik ve Elektronik aksamlar

18 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Genel özellikler VM PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA Özellikler VM00XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA 80 PLUS VM1XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA 80 PLUS VM2XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA 19 Karma. Badem Zeytin Çabuk şemsiye eklenmesi ve bırakılması Alüminyum borulu platform DGA 80 PLUS kg DGA 80 PLUS kg Meyve tank kapasitesi meyveye bağlı (1) meyveye bağlı (1) Standart çubuk çapı İki soyma makinesi ve iki meyve sınıflandırıcı Hız farklılığı olmaksızın soyma makinelerinin ve meyve sınıflandırıcılarının ayrı hız ayarı Sarsış sırasında soyma makinelerinin ve meyve sınıflandırıcılarının durması Motor devrini arttırsak dahi soyma makinesi ve meyve sınıflandırıcı hızının korunması Sesli meyve yük seviyesi alarmı Şemsiye açılma ve kapanma sesli alarmı Cobra kontrol + ekran ELLIPTICAL ELEKTRONİK SİSTEMİ 66.5 m HAYIR EVET 1 adet her yönde 66.5 m HAYIR EVET 1 adet her yönde KARMA KADEMELİ SARSIŞ SİSTEMİ (versiyon 2) programlanabilir sarsış + her yönde programlanabilir kademeli programlanabilir sarsış + her yönde programlanabilir kademeli Devamlı dairesel sarsış Ayar kolu sıkma ve sarsış freni Otomatik kavrama Kıskaçta dönüş Teleskop (uzatılabilir) 2. teleskop (uzatılabilir) Şemsiyeden ayrı kaldırma Makine tarafı dönüşü Kıskaç seviyelendirme Yağ radyatörü Yağ tank kapasitesi (litre) Hidrolik sistem Traktör güç çıkış ünitesi devirleri Yaklaşık ağırlık (şemsiye + sarsıcı) Yaklaşık ağırlık (hidrolik tank) Üç noktalı başlık Özel kollar genç ağaçlar (3 noktalı başlık) Paralel başlık Z10 Paralel başlık Z20 Çubuk desteği (0.50m / 1m) Minimum çubuk açısı Kurulum platformu DGA 100 Hidrolik tank denge ağırlığı (30 kg) 45º menteşe dar tarla alanları (2) 325 l Çift pompa w/çoğaltıcı 540 PRM 750 kg 760 kg (ücretsiz) HAYIR 325 l Çift pompa w/çoğaltıcı 540 PRM 850 kg 760 kg (ücretsiz) Agromelca, s.l. bu katalogtaki ürünlere gerekli gördüğü değişiklikleri önceden uyarıda bulunmaksızın yapma hakkını saklı tutar. () Standart (1) Rough guide (meyve türü ve özelliklerine bağlıdır). (2) Menteşe ile birlikte çubuk çapı 5 metreyi geçmeyecektir. DGA kg meyveye bağlı (1) 77.5 m HAYIR EVET 1 adet her yönde programlanabilir sarsış + her yönde programlanabilir kademeli 325 l Çift pompa w/çoğaltıcı 540 PRM 975 kg 760 kg (ücretsiz) Hidrolik ve Elektronik aksamlar

19 T A M A M E N A L Ü M N Y U M D A N Y A P I L M A Pol. Industrial Las Lagunas, PA Calaceite Teruel ( spanya) Tel Faks Pol. Industrial La Estación, naves Alcañiz Teruel ( spanya) Tel. ve Faks info@agromelca.com

TOPLAYICI ÖZEL ARAÇLAR CLASSIC VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI

TOPLAYICI ÖZEL ARAÇLAR CLASSIC VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ TOPLAYICI ÖZEL ARAÇLAR CLASSIC VERS YON VM1XT10 CLASSIC PNA/PNH 80 VM2XT10 CLASSIC PGA 100 www.agromelca.com HER GEÇEN

Detaylı

Toplayıcı özel araçlar

Toplayıcı özel araçlar Toplayıcı özel araçlar CLASSIC VERS YON VM00XT10 CLASSIC PNA/PNH 80 VM1XT10 CLASSIC PNA/PNH 80 VM2XT10 CLASSIC PGA 100 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI

Detaylı

Ön toplayıcı. TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ

Ön toplayıcı. TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ Ön toplayıcı TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) ZEYT NLER VM1XT10 TRV PNA/PNH 80 VM2XT10 TRV PGA ZEYT N / BADEM (KARMA) VM1 XT10 TRV DGA 80 PLUS VM2XT10 TRV DGA HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ

Detaylı

Ön toplayıcı. TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) zeyt nler. zeyt n / badem (karma)

Ön toplayıcı. TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) zeyt nler. zeyt n / badem (karma) Ön toplayıcı TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) zeyt nler VM00XT10 TRV PNA/PNH 80 VM1XT10 TRV PNA/PNH 80 VM2XT10 TRV PGA VG3XT10 TRV PGA zeyt n / badem (karma) VM00XT10 TRV DGA 80 PLUS VM1 XT10 TRV DGA 80 PLUS

Detaylı

Ön toplayıcı VM-JOV VERS YONU HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ VM-JOV CLASSIC DGH 80 PLUS

Ön toplayıcı VM-JOV VERS YONU HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ VM-JOV CLASSIC DGH 80 PLUS Ön toplayıcı VMJOV VERS YONU zeyt nler VMJOV CLASSIC PNH 80 PLUS VMJOV TRV (TURBO) PNH 80 PLUS zeyt n / badem (karma) VMJOV CLASSIC DGH 80 PLUS VMJOV TRV DGH 80 PLUS HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL

Detaylı

Arka toplayıcı CLASSIC VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ VT00-XT10 CLASSIC PNA 80 PLUS VT00-XT10 CLASSIC DGA 80 PLUS

Arka toplayıcı CLASSIC VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ VT00-XT10 CLASSIC PNA 80 PLUS VT00-XT10 CLASSIC DGA 80 PLUS Arka toplayıcı CLASSIC VERS YON VT00-XT10 CLASSIC PNA 80 PLUS VT00-XT10 CLASSIC DGA 80 PLUS HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI

Detaylı

KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ ARKADAN HASAT TOPLAMA MAKINASI YAN VERS YON VTL.

KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ ARKADAN HASAT TOPLAMA MAKINASI YAN VERS YON VTL. KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ ARKADAN HASAT TOPLAMA MAKINASI YAN VERS YON VTL www.agromelca.com HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ 3

Detaylı

Ön toplayıcı PROGRESSIVE ELLIPTICAL VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ

Ön toplayıcı PROGRESSIVE ELLIPTICAL VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ Ön toplayıcı PROGRESSIVE ELLIPTICAL VERS YON zeyt nler VM00XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PNH 80 PLUS VM1XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PNH 80 PLUS VM2XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PGA VG3XT10 PROGRESSIVE

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 NEW HOLLAND T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 Hi-Lo & Electro Command Düşük yakıt sarfiyatı Yüksek tork Uzun ömürlü motor Çevre dostu *T5.95 sadece EC modellerinde bulunmaktadır. Comman Rail Motor ile, Daha

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 360 40.25 360 50.19 360 50.21 360 60.16 PEGASUS 360 Dieci Türkiye Distribütörü Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 Pegasus360.indd 2 11/04/18 12:19 PERFORMANS PEGASUS 40.25 PEGASUS 50.19 PEGASUS 50.21 PEGASUS

Detaylı

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM TUR www.sepro-group.com ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM Sepro her çeşit enjeksiyon makinesini, yeni veya mevcut makineleri her boyutta (5000 Ton a kadar) ve tüm markalarda donatmaktadır.

Detaylı

SERİSİ(ÇİFT PLAKA - UZUN AÇAR) Enerji tasarruflu plastik enjeksiyon makineleri

SERİSİ(ÇİFT PLAKA - UZUN AÇAR) Enerji tasarruflu plastik enjeksiyon makineleri Yüksek mengene açma mesafesi ile büyük boyutdaki kalıpları bağlama imkanı. 24 4 Silidirli tahrik bağlantı ile kalıp üzerindeki stresi düşürerek kalıpların ömrünü uzatır. Yüksek hızlı iki silindir sayesinde

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 34.000 kg ~ 36.500 kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

NEW HOLLAND. TTB Serisi

NEW HOLLAND. TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi Türk çiftçisinin bahçe segmentindeki vazgeçilmezi TTB Serisi, yenilenmiş Tier3 emisyon değerine sahip turbo-intercooler motoruyla artık daha da performanslı...

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz»

The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz» The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz» BENCHMARK S3 Yeni Standartlar Göz ve Kulaklar için BENCHMARK S3 DESMA nın tamamen yeni özellikler içeren dikey bir makinesidir. ServoGear,

Detaylı

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR Süper kompakt. Yüksek güvenilirlikte. Çalıştırması kolay. 1 tonun altında dünya çapında en iyi satan modelimiz, inanılmaz derecede verimli süper mini ekskavatör olarak geliştirilmiştir

Detaylı

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler EW 100 Tekerlekli Ekskavatörler EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun 10 tonluk mobil ekskavatör EW100, güçlü bir çıkış, düşük yakıt tüketimi ve özellikle kullanıcı dostu özellikleriyle göz doldurur.

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-TH 5

KULLANIM KILAVUZU PCE-TH 5 KULLANIM KILAVUZU PCE-TH 5 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 07/04/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teslimat içeriği... 3 3 Özellikler... 3 4 LCD ekran... 3 5 Belirleme... 3 6 Anahtar fonksiyonu... 4 7 İşletim...

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos Ürün serisi tanımı: Wilo- Benzer resim Yapı türü Islak rotorlu sirkülasyon pompası, rakor veya flanş bağlantılı, otomatik güç uyarlamalı EC motoru Uygulama alanı Tüm sistemlerin sıcak sulu ısıtma tesisatları,

Detaylı

Parametreler Üstyapı uyarlaması. Giriş

Parametreler Üstyapı uyarlaması. Giriş Giriş Giriş Bu belgedeki parametreler listesini sınırlamak için sadece üstyapı imalatçılarının kullanabileceği parametreler açıklanmıştır. Belli bir araca yönelik mevcut parametrelerin tüm detayları için,

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR

KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR Sıfır kuyruk çıkıntısı. Ultra kompakt. Çalıştırması kolay. Kubota U10-3, kuyruk çıkıntısı olmayan mini bir ekskavatörden beklediğiniz her şey ve daha fazlasıdır.

Detaylı

MIG / MAG 350NC. Ürün Resimleri. Açıklama

MIG / MAG 350NC. Ürün Resimleri. Açıklama MIG / MAG 350NC MIG / MAG 350 NC, ince ve orta kalınlıktaki demir, aluminyum ve paslanmaz metallerin özlü ve normal tellerle kaynağında kullanılabilen, profesyonel, kolay kullanımlı, kompakt, güvenilir,

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez COMMON RAİL MOTORLARIN AVANTAJLARI Düşük motor devrinde maksimum performans Düşük yakıt tüketimi Düşük ses seviyesi Daha az

Detaylı

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI SA Serisi - SP Serisi Yüksek hava debisi, üstün manevra kabiliyeti ve mükemmel ilaçlama performansı... Sağlam depo ve şasi New Holland SA serisi bağ, bahçe atomizörlerinin

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

MIKRO EKSKAVATÖR. ViO10-2A. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn

MIKRO EKSKAVATÖR. ViO10-2A. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn MIKRO EKSKAVATÖR Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn KOMPAKTLIK İşte, kapalı alanlarda basit ve verimli çalışma için uygun şekil., konut temelleri,

Detaylı

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun Teknik Özellikler Kardiyopulmoner rehabilitasyon ergometresi Fren sistemi Yük / doğruluk Devir sayısı aralığı Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 36.100 kg ~ 38.200 kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE HRG SERİSİ Honda Motor Kendini birçok alanda kanıtlamış düşük ses ve emisyon düzeylerine sahip 4 zamanlı motor; otomatik jikleye sahiptir, kolay çalışır ve düşük yakıt tüketimi sunar. Akıllı Bıçaklar Özel

Detaylı

Traktörler MICHELIN AGRIBIB MICHELIN YIELDBIB MICHELIN OMNIBIB MICHELIN MULTIBIB MICHELIN XEOBIB MICHELIN MACHXBIB MICHELIN AXIOBIB

Traktörler MICHELIN AGRIBIB MICHELIN YIELDBIB MICHELIN OMNIBIB MICHELIN MULTIBIB MICHELIN XEOBIB MICHELIN MACHXBIB MICHELIN AXIOBIB MICHELIN MICHELIN YIELDBIB MICHELIN OMNIBIB MICHELIN MULTIBIB MICHELIN XEOBIB MICHELIN MACHXBIB MICHELIN AXIOBIB Kullanım ömrü boyunca yüksek performans seviyeleri ve iki yıl fazladan kullanım MICHELIN

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Your reliable partner Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Vacumat Eco her yönüyle verimli Su kalitesi performansı belirler Su kalitesi soğutma ve ısıtma sistemlerinin performansını belirler.

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

LF90D Yerüstü Sondaj Makinesi

LF90D Yerüstü Sondaj Makinesi LF90D Yerüstü Sondaj Makinesi 1 Giriş Tüm dünyada başarıyla kullanılan LF70 sondaj makinesinden sonra geliştirilen LF90 sondaj makinesi, sınıfının en verimli makinesi olduğunu saha çalışmalarında kanıtlamıştır.

Detaylı

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili)

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili) Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi (Instant-Servo Teknolojili) Basınç Kapasitesi: Gövde Tipi: Kontrolör: Yük Ölçüm Aralığı: 1000 kn dan 5000 kn a kadar (diğer kapasiteler için bize ulaşın.)

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez Case IH Farmall C serisi traktörlerde sunulan silindirli F5C motorlar; yenilikçi tasarımlarıyla güç ve ekonomiyi bir araya getirmektedir.

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

Fark Seviye Transmitteri

Fark Seviye Transmitteri Temassız Sensörlü Fark Seviye Transmitteri Mekanik Çubuklu Izgaralarda Kullanım İçin Greyline DLT 2.0 Fark Seviyeyi ve Daha Fazlasını Görüntüler, İletir ve Kontrol Eder Basit 5-tuşla Kalibrasyon Üç Adet

Detaylı

1 3 2 1 2 A DETAY B B 1 A B 2 DETAY B 1 A 2 1 A 2 5 A 1 6 2 3 4 1 5 2 A 4 3 A 1 2 3 A 2 4 3 1 1 2 5 1 4 3 2 1 A 3 2 Aydınlatma Küpeşte BUTON -Aşağı yukarı butonu -Alarm -Acil Stop -Ekran ve Aşırı yük

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı

Yeni nesil fren sistemi JCB nin daha etkin, daha az güç harcayarak daha iyi frenleme imkanı sunan yeni hidrolik fren sistemi standart olarak sunulmaktadır. Sistem kendinden ayarlıdır, çoklu disk donanım

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 bg Ağırlık Kanopi ile Nakliye Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabin ile Nakliye Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye ve daha fazla

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı

DNC PRES CHEMICAL & EQUIPMENT

DNC PRES CHEMICAL & EQUIPMENT 2 İÇİNDEKİLER 3 PROSESİN AVANTAJLARI 4 TASARIM VE SÜREÇ 5 UYGULAMALAR 6 KURULUM / MONTAJ 7 BOYUTLAR / KAPASİTE 8 OTOMASYON SÜRECİ 9 ŞİRKET PROFİLİ 10 3 DNC Presler bağlayıcılar ile Ana Uygulamalar İşleme

Detaylı

MIKRO EKSKAVATÖR SV08-1AS. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn

MIKRO EKSKAVATÖR SV08-1AS. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn MIKRO EKSKAVATÖR Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn KOMPAKTLIK İşte, kapalı alanlarda basit ve verimli çalışma için uygun şekil., konut temelleri, iç

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

www.teknimaelektronik.com

www.teknimaelektronik.com www.teknimaelektronik.com Ücretsiz Eğitim Seminerleri, Kurulum, Teknik Yardım ve Satış Sonrası Destek İçin; 0212 547 48 03 Numaralı Telefondan, info@teknimaelektronik.com Mail Adresinden İrtibata Geçiniz

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Nem Ölçer PCE-555

Kullanım Kılavuzu Nem Ölçer PCE-555 Nem Ölçer PCE-555 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Versiyon

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi t4.75f/n/v t4.85f/n/v t4.95f/n/v Bağ ve bahçe uygulamaları için tasarlanmış, her biri kendi alanının uzmanı modellerimizle tanışın New Holland T4 F/N/V serisi traktörler kompakt

Detaylı

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Gaz ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Yüksek alaşımlı döküm alüminyumdan imal edilmiş, premix ısı eşanjörü ile donatılmış yeni nesil yoğuşmalı

Detaylı

ELEKTRİKLİ HİDROLİK SİSTEM

ELEKTRİKLİ HİDROLİK SİSTEM ELEKTRİKLİ HİDROLİK SİSTEM Daha Sessiz Daha Temiz Bir Çevre İçin Elektrikli Hidrolik Sistem Nedir? Elektrikli Hidrolik Sistem Üst yapılı araçlarda PTO aracılığı ile motordan alınan güce alternatif olarak

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

Dräger X-plore 8000 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Zorlu çalışma koşulları güvenilir çözümler gerektirir., çalışanlarınızın görevleri sırasında işlerine odaklanmalarını sağlarken, yüksek güvenlik seviyesi için gerekli elektronik

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. Güç Yönetim Sistemi.

Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. Güç Yönetim Sistemi. Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. 69 dba ya düşürülmüş sessiz kabin içi. Kontrol kolayl ğ sağlayan kumanda kollar. Güç Yönetim Sistemi. Tamamı yüksek verim sağlayan modelleriyle

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

LF 230 Yerüstü Sondaj Makinesi

LF 230 Yerüstü Sondaj Makinesi LF 230 Yerüstü Sondaj Makinesi 1 Giriş LF230 yüksek delgi kapasitesi, üstün motor gücü, geniş kapasiteli hidrolik tankı ve yıllardır kazanılan derin sondaj tecrübelerinin yansıtıldığı diğer tüm bileşenleriyle

Detaylı

Bosch Climate 5000 VRF

Bosch Climate 5000 VRF Bosch Climate 5000 VRF Heat Pump VRF Sistemler Yüksek verim ve sertifikalı performans 8 HP ila 88 HP arası geniş kapasite aralığı Tümü inverter kompresörler ile yüksek güvenilirlik Korozyona karşı koruma

Detaylı

2017 www. altinors.com.tr

2017 www. altinors.com.tr 2017 www.altinors.com.tr Sayın Çiftçimiz; 1970 yılında başladığımız imalat faaliyetlerimizi, daima ilkler ile birleştirerek siz sayın çiftçilerimizin hizmetine sunmayı ilke edindik. Sizlerden aldığımız

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

ECO Newton Yeni Nesil Kapı Hidrolikleri

ECO Newton Yeni Nesil Kapı Hidrolikleri ECO Newton Yeni Nesil Kapı Hidrolikleri Kapı için Sistem tekniği ECO Newton Güvenlik Prensibi ECO Newton Kapı Hidrolikleri Kapı Hidrolikleri, günlük yaşam ve acil durumlar için uygun olması gerekiyor:

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

Model DS3 ELEKTRO-HİDROLİK BASINÇ ŞARTELLERİ. Maksimum Çalışma Basınçı 250 Bar 2 Terminal. İçindekiler. Sayfa Özellikler

Model DS3 ELEKTRO-HİDROLİK BASINÇ ŞARTELLERİ. Maksimum Çalışma Basınçı 250 Bar 2 Terminal. İçindekiler. Sayfa Özellikler ELEKTRO-HİDROLİK BASINÇ ŞARTELLERİ Model DS3 Maksimum Çalışma Basınçı 250 2 Terminal İÇİNDEKİLER İçindekiler Sayfa Özellikler 1 Sipariş Kodu 2 İşlev Bölümler Sembol 3 Teknik Özellikler 4 Teknik Ölçüler

Detaylı

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı.

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. Ürün yenilikleri Frezeleme EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN PERFORMANS VE GÜVENİLİRLİK BİR ARADA. Başarılı Walter frezeleme takımlarının

Detaylı

BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite

BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite Schmid & Wezel pnömatik aletlere odaklanan öncülerdendi. Şirket 85 yıldır müşteriye en yüksek düzeyde hassasiyet, kalite ve işbirliği sunmakta. Bugünlerde, havalı el aletleri

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

Yenilikler LogiKal VERSİYON 7

Yenilikler LogiKal VERSİYON 7 Yenilikler LogiKal VERSİYON 7 Yenilikler Versiyon 7 Sayfa 1 İÇERİK YENİ KULLANICI ARAYÜZÜ...4 ANA MENÜ...4 PROJE YÖNETİCİSİ...5 PROJE MERKEZİ...6 PROJE GİRİŞİ...7 PROJE YÖNETİCİSİ...8 MENÜ İŞLEVİ YAPILANDIRMASI...8

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Net Güç 13,2 kw 17,7 bg Ağırlık Kanopiyle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye

Detaylı

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada sıralı

Detaylı

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 BC Serisi Haşbaysız Balya Makineleri BC 5060 BC 5070 Çeki okunun doğrudan aksa bağlanması ile daima güvenli çalışabilme

Detaylı

NEW HOLLAND. T8 Auto Command Serisi

NEW HOLLAND. T8 Auto Command Serisi NEW HOLLAND T8 Auto Command Serisi Yeni T8 AC Serisi, Sahip olduğu yeni ve en son teknolojiye sahip Tier 4B SCR motorları ile kendi sınıfında gücün ve ekonominin simgesi olmaya devam etmektedir. T8 AC

Detaylı

Nilfisk-Advance Profesyonel Necla Cad. No:48, Yenisahra, 34746, Kadıköy, Istanbul Tel: +90 216 470 0860 - Fax: +90 216 470 0863

Nilfisk-Advance Profesyonel Necla Cad. No:48, Yenisahra, 34746, Kadıköy, Istanbul Tel: +90 216 470 0860 - Fax: +90 216 470 0863 Dar alanlarda hızlı temizlik için kompaktlık ve hareket kabiliyeti, bütün ticari zemin temizleme uygulamalarını kapsayan profesyonel binicili makine serisidir.geniş alanların temizliğini yüksek manevra

Detaylı

Önemli Tedbirler Değer Müşterimiz, UMA, Casa Bugatti'den elektronik tartıyı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Her ev tipi cihaz gibi, bu tartıda dikkatli bir şekilde kullanılmalı ve tartının zarar görmesi

Detaylı