Ön toplayıcı. TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) zeyt nler. zeyt n / badem (karma)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ön toplayıcı. TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) zeyt nler. zeyt n / badem (karma)"

Transkript

1 Ön toplayıcı TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) zeyt nler VM00XT10 TRV PNA/PNH 80 VM1XT10 TRV PNA/PNH 80 VM2XT10 TRV PGA VG3XT10 TRV PGA zeyt n / badem (karma) VM00XT10 TRV DGA 80 PLUS VM1 XT10 TRV DGA 80 PLUS VM2XT10 TRV DGA VG3XT10 TRV DGA HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI

2 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ VM TRV Serisi 3 Yüksek performanslı toplayıcı VMXT10 TRV serisi sizlere, badem ve zeytin hasatı için çok yönlülüğe ve büyük avantajlara sahip yüksek performanslı bir ürün sunmaktadır. Bu makineler yükleyicinin kollarına kurulur ve her tür ağacı (badem ağaçları ve zeytin ağaçları) hasat edebilecek şekilde tasarlanmış ve ortaya çıkarılmıştır.

3 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 4 Üç noktadan kapanan baslık Çok hafif ağırlık. Eklenti üç noktada düzeltilmiş (dallara, gövdeye ya da meyveye zarar vermez). Hasat edilecek ağaç türüne bağlı olarak (badem ağaçları ya da zeytin ağaçları) çok kolay bir operasyonla, %3040 güç farkı olasılığı ile birlikte sürekli dairesel titreşim. Enleri 10 ila 50 cm arasında değişen gövdelere eklememizi sağlayan çift bağlantılı yeni sıkıştırma kolları. Eklenen sallama türü ve üç noktalı sistemde düzeltilen eklentinin toplamı küçük enli, büyük enli, vs. genç ve yaşlı ağaçlarda, devirme oranlarının, hiçbir hasar olmaksızın mükemmel olmasını sağlar. Opsiyonel olarak, genç ağaçlar için özel kollar kurabiliriz, bu da bize gövdeleri 8 ila 30 cm aralığındaki ağaçlara hiçbir hasar vermeden sallamamızı sağlar. Elde edeceğimiz sarsıntı ve verim oranları mükemmel olacaktır.

4 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Paralel kapanan baslıklı z2o ve z1o () 5 İki noktalı yeni eklenti sistemi. Kıskaç iki ya da üç noktada sıkıştırabilir. Bütün Agromelca titreşimli cihaz modellerine kurulabilir. Silindirler arkada konumlandırılmıştır ve bu yüzden tam korumalıdır. Gövdeye kolay eklenme. Geniş kıskaç açılımı. Kıskaç açılımı ayarlanabilir ve böylelikle bunu her tür ağaca (geniş enli, genç vs.) uyarlayabiliriz. Hasat edilecek ağaç türüne bağlı olarak (badem ağaçları ya da zeytin ağaçları) çok kolay bir operasyonla, %3040 güç farkı olasılığı ile birlikte sürekli dairesel titreşim. Modeller: Z20: Maksimum 80 cm açılma. Daha büyük boyut ve her tür ağaç üzerinde mükemmel performans için tasarlanmıştır. Z1O: Maksimum 50 cm açılma. Daha ufaktır ve orta boylugenç ağaçlar için tasarlanmıştır. Not: başlık, gövde eni 20 cm üzeri ağaçlar için önerilmektedir.

5 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 6 vmxt10 pna/pga/dga serisi modellerinin hareketleri VM00XT10 TRV PNA 80 / DGA 80 PLUS Kıskaç rotasyonu (eğik gövdeler). Şemsiyeden ayrı kaldırma. Bu sallama cihazı temel olarak 1 fitlik ağaçları çok çabuk ve kolay biçimde hasat etmek için tasarlanmıştır. Ağacın, gövdesinden doğrudan sarsmak için gerekli koşulları yoksa (zeytin ağacında büyük en, birkaç fit yükseklik vs.), daha yüksek konumlarda eklemek için şemsiyeyi ayırmalıyız. Hafif ağırlığı göz önüne alındığında, meyve traktörlerine kurulabilir. VM1XT10 TRV PNA 80 / DGA 80 PLUS Kıskaç rotasyonu (eğik gövdeler). 160 cm teleskop (uzatılabilir). Şemsiyeden ayrı kaldırma. Bu sallama cihazı temel olarak 1 fitlik ağaçları çok çabuk ve kolay biçimde hasat etmek için tasarlanmıştır. VM1 modeli aynı zamanda teleskopu en yüksek konumlara eklenebilecek şekilde kaldırmamızı ve açmamızı sağlar. Gerekirse, şemsiyeyi kullanarak hasatın çok zor olduğu ağaçlarda, çok kolay şekilde serbest bırakılabilir. Hafif ağırlığı göz önüne alındığında, meyve traktörlerine kurulabilir.

6 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ 7 VM2XT10 TRV PGA / DGA Kıskaç rotasyonu (eğik gövdeler) cm teleskop (uzatılabilir). Şemsiyeden ayrı kaldırma. Yan makine rotasyonu (sx dx). Kıskaç seviyelendirme. Toplama platformu yerde iken ve traktörü ilk konumundan hareket ettirmeden, bir ila iki fit boyundaki ağaçlara, boyu 2 metreye kadar olan gövdelere ekleyebilir ve yan hareketleri 2 metreye kadar olan eklemeler yapabiliriz. Gerekirse, şemsiyeyi kullanarak hasatın çok zor olduğu ağaçlarda, çok kolay şekilde serbest bırakılabilir. VG3XT10 TRV PGA / DGA Kıskaç rotasyonu (eğik gövdeler) cm + 50 cm teleskoplar (uzatılabilir). Şemsiyeden ayrı kaldırma. Yan makine rotasyonu (sx dx). Kıskaç seviyelendirme. Toplama platformu yerde iken ve traktörü ilk konumundan hareket ettirmeden, birkaç fit boyundaki ağaçlara, boyu 3.5 metreye kadar olan gövdelere ekleyebilir ve yan hareketleri 2 metreye kadar olan eklemeler yapabiliriz. Gerekirse, şemsiyeyi kullanarak hasatın çok zor olduğu ağaçlarda, çok kolay şekilde serbest bırakılabilir.

7 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 8 Borulu alüminyum toplama platformları VMXT10 TRV serimiz, birkaç boyut seçme opsiyonuna sahip yeni borulu alüminyum platform ile donatılmıştır. Bu platform ile konvansiyonel bir şemsiyenin (demir) ağırlığını %70 oranında azaltacak, böylelikle ağırlığa direnen aracın aşınma ve bozulmalarını çok büyük oranda azaltacak ve aracın kontrolünü, dengesini, güvenliğini, operasyonların çevikliğini ve hareketlerdeki hızı arttıracağız. Agromelca, s.l., alüminyum platform üretiminde bir öncüdür (patentli). Bu şemsiye ile, hasat makineleşmesinde ileriye doğru çok büyük bir adım attık ve yüksek ağırlık sorunundan kurtulduk. PNA m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı PGA m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı PGA m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı PGA m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı Borulu yapısı ağaç operasyonlarına giriş ve ağaç operasyonlarından çıkışı kolaylaştırır. En talep üzerine değiştirilebilir. (Sorun). Tarla türü bunu gerektiriyorsa (örn: Zeytin ağaçları şemsiyelerle hasata uyumlu değilse) şemsiye, sarsıntı cihazından hızlıca serbest bırakılabilir. OPSİYONEL. Minimum açılı çubuklar (zeytin ağaçları için belirtilmekte). Gerekirse, şemsiyenin dış çevresi üzerinden zeytin toplamayı kolaylaştırmak için minimum çubuk açısı istenebilir. OPSİYONEL. Çapı arttırmak için çubuk desteği. Borulu demir platform pnh 80 plus modeli () Opsiyonel olarak, VM00 ve VM1 sarsıntı cihazlarına, borulu tasarıma sahip ve demirden yapılma PNH 80 PLUS modeli platform kurabilirsiniz.

8 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Borulu alüminyum toplama platformları (karma) 9 DGA 80 PLUS m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı DGA m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı DGA m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı Ortalama yük kapasitesi DGA kg (meyveye bağlı). Ortalama yük kapasitesi DGA kg (meyveye bağlı). Borulu yapısı ağaç operasyonlarına giriş ve ağaç operasyonlarından çıkışı kolaylaştırır. En talep üzerine değiştirilebilir. (Sorun) Yerleştirilmiş iki soyma makinesi, iki meyve sınıflayıcısı ve tankta sesli alarmlı iki tank dolum sensörüne sahiptir. İki soyma makinesi ve iki meyve sınıflayıcısının yerleştirilmesi ile bademler çok çabuk biçimde giriş yapar ve temizlenir; böylelikle aksama süresi ortadan kaldırılır. Ayrı soyma makinesi ve meyve sınıflayıcı hız ayarı. Diğer meyvelerin (zeytinler) müteakip hasatında kullanım için sökülümü kolay soyma makineleri (yine de bu gerekli değildir), meyve sınıflayıcıları ve alüminyum tank plakaları. Tarla türü bunu gerektiriyorsa (örn: Zeytin ağaçları şemsiyelerle hasata uyumlu değilse) DGA şemsiyesi sarsıntı cihazından hızlıca serbest bırakılabilir. OPSİYONEL. Minimum açılı çubuklar (zeytin ağaçları için belirtilmekte). Gerekirse, şemsiyenin dış çevresi üzerinden zeytin toplamayı kolaylaştırmak için minimum çubuk açısı istenebilir. OPSİYONEL. Çapı arttırmak için çubuk desteği. Yalnızca üç vida sökerek soyma makinesi şaftı (kauçuk contaları değiştirmek için) kolayca çıkarılabilir.

9 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 10 Dar tarım alanları için yerlestirilmis mentese () Vm00 ve vm1 modeller ne kurulum Çok ufak alanlı şemsiye tipi tarlalarda hasat yapabilmek için, menteşe sistemini yerleştirebiliriz. Bu eklenti bizlere, toplayıcının tamamını tek bir yönde 45º döndürmenizi, böylelikle ağaç operasyonlarına giriş ve çıkışı büyük çapta sorunlar olmadan yapabilmemizi sağlar. Menteşenin başarılı biçimde çalışabilmesi için gereken minimum alan 5x3'tür. Ağaçları menteşe çalışması ile hasat etmemiz gerekiyorsa şemsiye çapı 5 metreyi geçemez. Hareket ve sarsıs kontrolleri Kumanda kolu ve selektörler ile donatılan bir elektronik kutu kullanılarak hareketler ve sarsış, oldukça rahat ve kolay şekilde yürütülür. Opsiyonel olarak, elektronik bir cobra kontrol kurulabilir.

10 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Hidrolik sistemin yapılandırması 11 Ürünlerimizin güvenilirliğine kendimizi daima adadık ve bu yüzden toplayıcılarımıza kurduğumuz bütün hidrolik aksamlar ünlü ve en üstün kalitede markalardan seçilmiştir. TRV sistemini sunmak için, son teknoloji ve en yüksek kalite hidrolik aksamlarla donatılmış tamamen yeni bir elektrik ve hidrolik sistemi tasarladık. VMXT10 TRV PNA/PGA serisi hidrolik yapılandırması şu şekildedir: 1. Her yönde çift dahil ediyoruz (Her yönde 1 karma + 1 turbo). 2. Ayarlanabilir sarsış freni. 3. Kolların gövdeye uyguladığı sıkıştırma kuvvetinin ayarlanması (soymayı engelleriz). 4. Çoğaltıcılı (TDF 540 RPM) bir çifte pompadan oluşan hidrolik sistem.

11 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 12 VMXT10 TRV DGA genel hidrolik özellikleri şunlardır: 1. Üçlü pompa w/çoğaltıcısı (Güç çıkış ünitesi 540 RPM). 2. Turbo sistemli sarsış ( 1 sarsış + ). 3. Ayarlanabilir sarsış freni. 4. Kolların gövdeye uyguladığı sıkıştırma kuvvetinin ayarlanması. 5. Soyma makineleri ve meyve sınıflandırıcıları, sarstığımızda durmaz. 6. Soyma makinelerinin ve meyve sınıflandırıcılarının ayrı hız ayarı. 7. Seçtiğimiz soyma makinesi ve meyve sınıflandırıcı hızı, aracı hızlandırsak bile değişmez. 8. Diğer özellikler (dağıtıcıya sorunuz).

12 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Genel özellikler TRV PNA/PGA 13 Özellikler VM00XT10 TRV PNA 80 VM1XT10 TRV PNA 80 VM2XT10 TRV PGA VG3XT10 TRV PGA Çabuk şemsiye eklenmesi ve bırakılması. Alüminyum borulu platform PNA 80 PNA 80 PGA 100. PGA 100. Meyve tank kapasitesi kg meyveye kg meyveye kg meyveye kg meyveye Standart çubuk çapı 66.5 m 66.5 m 77.5 m 77.5 m Şemsiye açılma ve kapanma sesli alarmı Kumanda kolu + selektör kutusu Kobra kontrol TURBOLU SARSIŞ SİSTEMİ (TRV) Devamlı dairesel sarsış Güç azaltım denge ağırlığı desteği Güç artış denge ağırlığı desteği Ayar kolu sıkma ve sarsış freni Kıskaçta dönüş Teleskop (uzatılabilir) 2. teleskop (uzatılabilir) Şemsiyeden ayrı kaldırma. Makine tarafı dönüşü Kıskaç seviyelendirme. Yağ tank kapasitesi (litre) Hidrolik sistem 2 pompa w/çoğaltıcı 2 pompa w/çoğaltıcı 2 pompa w/çoğaltıcı 2 pompa w/çoğaltıcı Traktör güç çıkış ünitesi devirleri Yaklaşık ağırlık (şemsiye + sarsıcı) 650 kg 750 kg 875 kg 1050 kg Yaklaşık ağırlık (hidrolik tank) 430 kg 430 kg 430 kg 430 kg Üç noktalı başlık Özel kollar genç ağaçlar (3 noktalı başlık) Paralel başlık Z20 / Z10 Kurulum platformu PNA 80 Demir kurulum platformu PNH80 PLUS Kurulum platformu PGA 100 Kurulum platformu PGA 125/140 Çubuk desteği (0.50 m / 1 m) Minimum çubuk açısı (ücretsiz) (ücretsiz) (ücretsiz) (ücretsiz) Uzaktan kumanda Hidrolik tank denge ağırlığı (30 kg) 45º menteşe dar tarla alanları (2) Agromelca, s.l. bu katalogtaki ürünlere gerekli gördüğü değişiklikleri önceden uyarıda bulunmaksızın yapma hakkını saklı tutar. () Standart (1) Rough guide (meyve türü ve özelliklerine bağlıdır). (2) Menteşe ile birlikte çubuk çapı 5 metreyi geçmeyecektir.

13 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 14 Genel özellikler TRV DGA Özellikler VM00XT10 TRV DGA 80 PLUS VM1XT10 TRV DGA 80 PLUS VM2XT10 TRV DGA VG3XT10 TRV DGA Karma. Badem Zeytin Çabuk şemsiye eklenmesi ve bırakılması Alüminyum borulu platform DGA 80 PLUS DGA 80 PLUS DGA 100 DGA 100 Meyve tank kapasitesi kg meyveye kg meyveye kg meyveye kg meyveye Standart çubuk çapı 66.5 m 66.5 m 77.5 m 77.5 m İki soyma makinesi ve iki meyve sınıflandırıcı Hız farklılığı olmaksızın soyma makinelerinin ve meyve sınıflandırıcılarının ayrı hız ayarı Sarsış sırasında soyma makinelerinin ve meyve sınıflandırıcılarının durması HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR Motor devrini arttırsak dahi soyma makinesi ve meyve sınıflandırıcı hızının korunması EVET EVET EVET EVET Sesli meyve yük seviyesi alarmı Şemsiye açılma ve kapanma sesli alarmı Kumanda kolu + selektör kutusu Kobra kontrol TURBOLU SARSIŞ SİSTEMİ (TRV) Devamlı dairesel sarsış Güç azaltım denge ağırlığı desteği Güç artış denge ağırlığı desteği Ayar kolu sıkma ve sarsış freni Kıskaçta dönüş Teleskop (uzatılabilir) 2. teleskop (uzatılabilir) Şemsiyeden ayrı kaldırma Makine tarafı dönüşü Kıskaç seviyelendirme Yağ radyatörü Yağ tank kapasitesi (litre) Hidrolik sistem Üçlü pompa w/çoğaltıcı Üçlü pompa w/çoğaltıcı Üçlü pompa w/çoğaltıcı Üçlü pompa w/çoğaltıcı Traktör güç çıkış ünitesi devirleri Yaklaşık ağırlık (şemsiye + sarsıcı) 750 kg 850 kg 975 kg 1150 kg Yaklaşık ağırlık (hidrolik tank) 500 kg 500 kg 500 kg 500 kg Üç noktalı başlık Özel kollar genç ağaçlar (3 noktalı başlık) Paralel başlık Z20 / Z10 Çubuk desteği (0.50m / 1m) Minimum çubuk açısı (ücretsiz) (ücretsiz) (ücretsiz) (ücretsiz) Kurulum platformu DGA 100 HAYIR Kurulum platformu DGA 125 HAYIR HAYIR Uzaktan kumanda Hidrolik tank denge ağırlığı (30 kg) 45º menteşeli dar tarla alanları (2) Agromelca, s.l. bu katalogtaki ürünlere gerekli gördüğü değişiklikleri önceden uyarıda bulunmaksızın yapma hakkını saklı tutar. () Standart (1) Rough guide (meyve türü ve özelliklerine bağlıdır). (2) Menteşe ile birlikte çubuk çapı 5 metreyi geçmeyecektir.

14 T A M A M E N A L Ü M N Y U M D A N Y A P I L M A Pol. Industrial Las Lagunas, PA Calaceite Teruel ( spanya) Tel Faks Pol. Industrial La Estación, naves Alcañiz Teruel ( spanya) Tel. ve Faks info@agromelca.com

TOPLAYICI ÖZEL ARAÇLAR CLASSIC VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI

TOPLAYICI ÖZEL ARAÇLAR CLASSIC VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ TOPLAYICI ÖZEL ARAÇLAR CLASSIC VERS YON VM1XT10 CLASSIC PNA/PNH 80 VM2XT10 CLASSIC PGA 100 www.agromelca.com HER GEÇEN

Detaylı

Ön toplayıcı. TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ

Ön toplayıcı. TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ Ön toplayıcı TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) ZEYT NLER VM1XT10 TRV PNA/PNH 80 VM2XT10 TRV PGA ZEYT N / BADEM (KARMA) VM1 XT10 TRV DGA 80 PLUS VM2XT10 TRV DGA HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ

Detaylı

Toplayıcı özel araçlar

Toplayıcı özel araçlar Toplayıcı özel araçlar CLASSIC VERS YON VM00XT10 CLASSIC PNA/PNH 80 VM1XT10 CLASSIC PNA/PNH 80 VM2XT10 CLASSIC PGA 100 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI

Detaylı

Ön toplayıcı VM-JOV VERS YONU HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ VM-JOV CLASSIC DGH 80 PLUS

Ön toplayıcı VM-JOV VERS YONU HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ VM-JOV CLASSIC DGH 80 PLUS Ön toplayıcı VMJOV VERS YONU zeyt nler VMJOV CLASSIC PNH 80 PLUS VMJOV TRV (TURBO) PNH 80 PLUS zeyt n / badem (karma) VMJOV CLASSIC DGH 80 PLUS VMJOV TRV DGH 80 PLUS HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL

Detaylı

Arka toplayıcı CLASSIC VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ VT00-XT10 CLASSIC PNA 80 PLUS VT00-XT10 CLASSIC DGA 80 PLUS

Arka toplayıcı CLASSIC VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ VT00-XT10 CLASSIC PNA 80 PLUS VT00-XT10 CLASSIC DGA 80 PLUS Arka toplayıcı CLASSIC VERS YON VT00-XT10 CLASSIC PNA 80 PLUS VT00-XT10 CLASSIC DGA 80 PLUS HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI

Detaylı

Ön toplayıcı. zeyt nler. zeyt n / badem (karma)

Ön toplayıcı. zeyt nler. zeyt n / badem (karma) Ön toplayıcı PROGRESSIVE ELLIPTICAL VERS YON zeyt nler VM00XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PNH 80 PLUS VM1 XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PNH 80 PLUS VM2XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PGA zeyt n / badem

Detaylı

KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ ARKADAN HASAT TOPLAMA MAKINASI YAN VERS YON VTL.

KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ ARKADAN HASAT TOPLAMA MAKINASI YAN VERS YON VTL. KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ ARKADAN HASAT TOPLAMA MAKINASI YAN VERS YON VTL www.agromelca.com HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ 3

Detaylı

Ön toplayıcı PROGRESSIVE ELLIPTICAL VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ

Ön toplayıcı PROGRESSIVE ELLIPTICAL VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ Ön toplayıcı PROGRESSIVE ELLIPTICAL VERS YON zeyt nler VM00XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PNH 80 PLUS VM1XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PNH 80 PLUS VM2XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PGA VG3XT10 PROGRESSIVE

Detaylı

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 360 40.25 360 50.19 360 50.21 360 60.16 PEGASUS 360 Dieci Türkiye Distribütörü Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 Pegasus360.indd 2 11/04/18 12:19 PERFORMANS PEGASUS 40.25 PEGASUS 50.19 PEGASUS 50.21 PEGASUS

Detaylı

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 NEW HOLLAND T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 Hi-Lo & Electro Command Düşük yakıt sarfiyatı Yüksek tork Uzun ömürlü motor Çevre dostu *T5.95 sadece EC modellerinde bulunmaktadır. Comman Rail Motor ile, Daha

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

NEW HOLLAND. TTB Serisi

NEW HOLLAND. TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi Türk çiftçisinin bahçe segmentindeki vazgeçilmezi TTB Serisi, yenilenmiş Tier3 emisyon değerine sahip turbo-intercooler motoruyla artık daha da performanslı...

Detaylı

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR Süper kompakt. Yüksek güvenilirlikte. Çalıştırması kolay. 1 tonun altında dünya çapında en iyi satan modelimiz, inanılmaz derecede verimli süper mini ekskavatör olarak geliştirilmiştir

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

DEUTZ-FAHR 4E Serisi

DEUTZ-FAHR 4E Serisi DEUTZ-FAHR 4E Serisi YENİ 4E SERİSİNİN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİYLE TANIŞIN DAİMA DAHA FAZLASINI İSTE! 4E Serisi 4050E 4055E 4065E 4075E 4080E Maksimum Güç Hp/kW 50/36,8 62/46,2 72/53,7 82/61,1 80/59,7

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

Balya Makineleri. w w w. a t e s. c o m. t r

Balya Makineleri. w w w. a t e s. c o m. t r Balya Makineleri w w w. a t e s. c o m. t r Balya Makineleri Haşbaysız Kare Balya Makinesi PK 4010 KOSTKA Agromaster Balya Makinesi buğday, arpa, yulaf ve çavdar gibi tahıl bitkilerinin hasattan sonra

Detaylı

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI SA Serisi - SP Serisi Yüksek hava debisi, üstün manevra kabiliyeti ve mükemmel ilaçlama performansı... Sağlam depo ve şasi New Holland SA serisi bağ, bahçe atomizörlerinin

Detaylı

KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR

KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR Sıfır kuyruk çıkıntısı. Ultra kompakt. Çalıştırması kolay. Kubota U10-3, kuyruk çıkıntısı olmayan mini bir ekskavatörden beklediğiniz her şey ve daha fazlasıdır.

Detaylı

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Ekonomik, modern, çok amaçlı Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Geçmişinden gelen gücün modern teknoloji ile

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez COMMON RAİL MOTORLARIN AVANTAJLARI Düşük motor devrinde maksimum performans Düşük yakıt tüketimi Düşük ses seviyesi Daha az

Detaylı

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM TUR www.sepro-group.com ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM Sepro her çeşit enjeksiyon makinesini, yeni veya mevcut makineleri her boyutta (5000 Ton a kadar) ve tüm markalarda donatmaktadır.

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Güç, Performans ve Konforun Eşsiz Birlikteliği ÜST DÜZEY PERFORMANS Kendi sınıfı ürünler arasında yüksek verimi ve sanat niteliğindeki eşsiz tasarım çözümleri

Detaylı

LF 230 Yerüstü Sondaj Makinesi

LF 230 Yerüstü Sondaj Makinesi LF 230 Yerüstü Sondaj Makinesi 1 Giriş LF230 yüksek delgi kapasitesi, üstün motor gücü, geniş kapasiteli hidrolik tankı ve yıllardır kazanılan derin sondaj tecrübelerinin yansıtıldığı diğer tüm bileşenleriyle

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı

AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T80 AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT. Dieci Türkiye Distribütörü

AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T80 AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT. Dieci Türkiye Distribütörü AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT AGRI PIVOT T80 Dieci Türkiye Distribütörü AgriPivot.indd 1 11/04/18 12:16 AgriPivot.indd 2 11/04/18 12:16 PERFORMANS Standart kova

Detaylı

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez Case IH Farmall C serisi traktörlerde sunulan silindirli F5C motorlar; yenilikçi tasarımlarıyla güç ve ekonomiyi bir araya getirmektedir.

Detaylı

2017 www. altinors.com.tr

2017 www. altinors.com.tr 2017 www.altinors.com.tr Sayın Çiftçimiz; 1970 yılında başladığımız imalat faaliyetlerimizi, daima ilkler ile birleştirerek siz sayın çiftçilerimizin hizmetine sunmayı ilke edindik. Sizlerden aldığımız

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 BC Serisi Haşbaysız Balya Makineleri BC 5060 BC 5070 Çeki okunun doğrudan aksa bağlanması ile daima güvenli çalışabilme

Detaylı

Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası

Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası 2-3 adet zeytin çırpıcı çalıştırabilen 2019 B özel hava kompresörü sayesinde zeytin hasadında yüksek hasat kapasitesi ve performans sağlar. Uzun

Detaylı

ET 18. ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri

ET 18. ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri ET 18 İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. Wacker Neuson, 1,7'den 2,4 t sınıfına kadar yeni nesil modellerle kompakt ekskavatörler için yeni standartları belirliyor.test

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

KAPI KAPATICILARI İNDEKS. Kapı Kapatıcıları Genel Bilgi. Yer Hidrolikleri

KAPI KAPATICILARI İNDEKS. Kapı Kapatıcıları Genel Bilgi. Yer Hidrolikleri İNDEKS Kapı Kapatıcıları Genel Bilgi 6.01 Yer Hidrolikleri GEZE Boxer [Gizli] TS-1500 TS-1500G [Kayar Kollu] TS-2000 TS-3000 TS-4000 TS-5000 6.02 6.03 6.03 6.04 6.04 6.05 6.05 GEZE TS 500 EN 3 TS 500 NV

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Net Güç 13,2 kw 17,7 bg Ağırlık Kanopiyle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye

Detaylı

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler EW 100 Tekerlekli Ekskavatörler EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun 10 tonluk mobil ekskavatör EW100, güçlü bir çıkış, düşük yakıt tüketimi ve özellikle kullanıcı dostu özellikleriyle göz doldurur.

Detaylı

21 Hp Dizel Marin Motor

21 Hp Dizel Marin Motor 21 Hp Dizel Marin Motor 3M78 Su soğutmalı, 4 zamanlı (mm) 78 x 78,4 Toplam Silindir Hamcı (L) 1,123 Max. Güç (Hp) 21 Hp Max Devir (R.P.M) 3,000 Egzost Su Soğutmalı- Paslanmaz Yakıt Cinsi Dizel Ağırlık

Detaylı

SERİSİ(ÇİFT PLAKA - UZUN AÇAR) Enerji tasarruflu plastik enjeksiyon makineleri

SERİSİ(ÇİFT PLAKA - UZUN AÇAR) Enerji tasarruflu plastik enjeksiyon makineleri Yüksek mengene açma mesafesi ile büyük boyutdaki kalıpları bağlama imkanı. 24 4 Silidirli tahrik bağlantı ile kalıp üzerindeki stresi düşürerek kalıpların ömrünü uzatır. Yüksek hızlı iki silindir sayesinde

Detaylı

Yüksek verimli içme suyu pompası. Calio-Therm S. Tip Kitapçığı

Yüksek verimli içme suyu pompası. Calio-Therm S. Tip Kitapçığı Yüksek verimli içme suyu pompası Calio-Therm S Tip Kitapçığı Baskı Tip Kitapçığı Calio-Therm S Tüm hakları saklıdır. Bu kitabın içeriği üreticinin izni olmadan dağıtılamaz, çoğaltılamaz, düzenlenemez veya

Detaylı

NEW HOLLAND TT4 Serisi

NEW HOLLAND TT4 Serisi NEW HOLLAND TT4 Serisi tt4.50 tt4.55 tt4.65 Gelişmiş özellikler ve seçkin konforun yeni temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 bg Ağırlık Kanopi ile Nakliye Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabin ile Nakliye Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye ve daha fazla

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010 HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME MAKİNELER NELERİ 2010 Patentli Elektronik Takip Sistemi kesim yaparken sviçe bir dokunuşta, operatörüne her zaman doğru ayarlama ve ölçme izini verir. Patentli Güç Aktarım

Detaylı

MIKRO EKSKAVATÖR SV08-1AS. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn

MIKRO EKSKAVATÖR SV08-1AS. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn MIKRO EKSKAVATÖR Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn KOMPAKTLIK İşte, kapalı alanlarda basit ve verimli çalışma için uygun şekil., konut temelleri, iç

Detaylı

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr MAKAS KESİM ermaksan.com.tr MAKAS KESİM HİDROLİK MAKASLAR GİYOTİN MAKAS DEVİRMELİ MAKAS CNC HVR Otomatik Çözümler Mükemmel Kesimler... 4-4 - 6-8(ops.) m boy seçenekleri 6 -... - 40 mm kapasite seçenekleri

Detaylı

NEW HOLLAND. TTJ Serisi

NEW HOLLAND. TTJ Serisi NEW HOLLAND TTJ Serisi Adını geçmişten, gücünü gelecekten alan yeni TT Junior Ülkemizde ve dünyada bağ ve bahçe tarımı gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. New Holland markası olarak bu doğrultudaki gelişmeleri

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

PHC-A HİDROLİK TUTUCULAR HASSAS TAKIM BAĞLAMADA YENİ NESİL STANDART SIFIR SALGILI HİDROLİK - PHZ S P.38 İNCE TİP HİDROLİK - PHC S

PHC-A HİDROLİK TUTUCULAR HASSAS TAKIM BAĞLAMADA YENİ NESİL STANDART SIFIR SALGILI HİDROLİK - PHZ S P.38 İNCE TİP HİDROLİK - PHC S HİDROLİK TUTUCULAR PHC-A HASSAS TAKIM BAĞLAMADA YENİ NESİL STANDART SIFIR SALGILI HİDROLİK - PHZ S P.3 İNCE TİP HİDROLİK - PHC S EKSTRA GÜÇLÜ HİDROLİK - PHC A BT P.4 BBT P.6 HSK A P. Ekstra Güçlü Hidrolik

Detaylı

Toprak İşleme Makineleri

Toprak İşleme Makineleri Toprak İşleme Makineleri TF Serisi Sabit Toprak Frezesi TürkTraktör Toprak Frezeleri, sağlam, güçlü ve güvenilir yapıları, kolay kullanımları ve her türlü ihtiyaca cevap verebilen geniş model yelpazesi

Detaylı

Yeni 5GF Serisi Bağ-Bahçe Traktörleri 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC)

Yeni 5GF Serisi Bağ-Bahçe Traktörleri 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC) Yeni 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC) 2 - Giriş 3 Her türlü zorlu arazinin hakimi siz olun! Çok amaçlı bağ ve bahçe traktörü Eğer kaliteden ve performanstan hoşlanıyorsanız yeni 5GF modellerinden

Detaylı

Traktörler MICHELIN AGRIBIB MICHELIN YIELDBIB MICHELIN OMNIBIB MICHELIN MULTIBIB MICHELIN XEOBIB MICHELIN MACHXBIB MICHELIN AXIOBIB

Traktörler MICHELIN AGRIBIB MICHELIN YIELDBIB MICHELIN OMNIBIB MICHELIN MULTIBIB MICHELIN XEOBIB MICHELIN MACHXBIB MICHELIN AXIOBIB MICHELIN MICHELIN YIELDBIB MICHELIN OMNIBIB MICHELIN MULTIBIB MICHELIN XEOBIB MICHELIN MACHXBIB MICHELIN AXIOBIB Kullanım ömrü boyunca yüksek performans seviyeleri ve iki yıl fazladan kullanım MICHELIN

Detaylı

EKSPANDER TİP: FEX 25, FEX 34, FEX 42. Türkiye Temsilcisi. CEMAS İç ve Dış Ticaret Danışmanlık Turizm Tic.Ltd.Şti. www.cemasltd.com.

EKSPANDER TİP: FEX 25, FEX 34, FEX 42. Türkiye Temsilcisi. CEMAS İç ve Dış Ticaret Danışmanlık Turizm Tic.Ltd.Şti. www.cemasltd.com. EKSPANDER TİP: FEX 25, FEX 34, FEX 42 Türkiye Temsilcisi CEMAS İç ve Dış Ticaret Danışmanlık Turizm Tic.Ltd.Şti. www.cemasltd.com.tr MÜKEMMEL NİŞASTA JELATİNİZASYONUNUN BAŞLADIĞI AN ANDRITZ FEED & BIOFUEL

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

ALPİN MAKİNE. Mini Yükleyici Ataşmanları ZOR İŞLERİN MİNİ DEVLERİ

ALPİN MAKİNE. Mini Yükleyici Ataşmanları ZOR İŞLERİN MİNİ DEVLERİ ALPİN MAKİNE Mini Yükleyici Ataşmanları bffgnghn ZOR İŞLERİN MİNİ DEVLERİ Makine Alpin Makine ataşman serisi ile daha fazlası... Mini yükleyiciniz ile yapabileceklerinizi arttırın. www.alpinmakine.com

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

MIKRO EKSKAVATÖR. ViO10-2A. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn

MIKRO EKSKAVATÖR. ViO10-2A. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn MIKRO EKSKAVATÖR Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn KOMPAKTLIK İşte, kapalı alanlarda basit ve verimli çalışma için uygun şekil., konut temelleri,

Detaylı

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı.

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. Ürün yenilikleri Frezeleme EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN PERFORMANS VE GÜVENİLİRLİK BİR ARADA. Başarılı Walter frezeleme takımlarının

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı

Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. Güç Yönetim Sistemi.

Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. Güç Yönetim Sistemi. Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. 69 dba ya düşürülmüş sessiz kabin içi. Kontrol kolayl ğ sağlayan kumanda kollar. Güç Yönetim Sistemi. Tamamı yüksek verim sağlayan modelleriyle

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi t4.75f/n/v t4.85f/n/v t4.95f/n/v Bağ ve bahçe uygulamaları için tasarlanmış, her biri kendi alanının uzmanı modellerimizle tanışın New Holland T4 F/N/V serisi traktörler kompakt

Detaylı

TR5 Serisi TR5.105 TR5.115

TR5 Serisi TR5.105 TR5.115 TR5.105 TR5.115 MOTOR YÜK UYGULANDI Motor Hızı New Holland TR 5 serisi, 2 farklı model seçeneği ile Türk çiftçisinin hizmetine sunuluyor. TR5 Toparlanma Noktası Tier 3 Traktörler Motor Hız Düşüşü GELİŞTİRİLMİŞ

Detaylı

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi Güç İhtiyacınız Olan Her Zaman Her Yerde Seyyar kompresörlerin tek görevi vardır: ihtiyaç olan yerde ve zamanda

Detaylı

DDV SERİSİ. SANTRİFÜJ TEKNOLOJİLERİ

DDV SERİSİ.  SANTRİFÜJ TEKNOLOJİLERİ DDV SERİSİ www.haus.com.tr SANTRİFÜJ TEKNOLOJİLERİ HAUS ZEYTİNYAĞI DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı DDV dekantörleri zeytin sıkma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN.

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. 2 CLG2160H FORKLIFT YATIRIMINIZIN GERİ DÖNÜŞÜNÜ MAKSİMİZE EDİN LiuGong un müşteri-odaklı tasarımı ve kalite-odaklı mühendisliği günün sonunda size

Detaylı

Daha fazla esneklik sunan yükleyici. WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³

Daha fazla esneklik sunan yükleyici. WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³ WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³ Daha fazla esneklik sunan yükleyici Dar alan koşulları için özellikle bir şey gerekir: daha fazla esneklik. Wacker Neuson tekerlek yükleyicisi

Detaylı

WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi

WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi Tanımı; WAW serisi Bilgisayar kontrollü çekme test makineleri ASTM, ISO, DIN, GB ve diğer uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmış

Detaylı

LF90D Yerüstü Sondaj Makinesi

LF90D Yerüstü Sondaj Makinesi LF90D Yerüstü Sondaj Makinesi 1 Giriş Tüm dünyada başarıyla kullanılan LF70 sondaj makinesinden sonra geliştirilen LF90 sondaj makinesi, sınıfının en verimli makinesi olduğunu saha çalışmalarında kanıtlamıştır.

Detaylı

Fark Seviye Transmitteri

Fark Seviye Transmitteri Temassız Sensörlü Fark Seviye Transmitteri Mekanik Çubuklu Izgaralarda Kullanım İçin Greyline DLT 2.0 Fark Seviyeyi ve Daha Fazlasını Görüntüler, İletir ve Kontrol Eder Basit 5-tuşla Kalibrasyon Üç Adet

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Net Güç 13,2 kw 17,7 hp Ağırlık Kanopiyle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

302.4D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 bg

302.4D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 bg 302.4D Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 bg Ağırlıklar Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 2.320 kg 5.115 lb Kanopi ile Çalışma Ağırlığı 2.210 kg 4.872 lb İşinizi sorunsuz

Detaylı

Hep ileriye daha ileriye...

Hep ileriye daha ileriye... Sayın Çiftçimiz; 1970 yılında başladığımız imalat faaliyetlerimizi, daima ilkler ile birleştirerek siz sayın çiftçilerimizin hizmetine sunmayı ilke edindik. Sizlerden aldığımız destekle ilk defa 1974 yılında;

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

937 Motorlu Testere. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler.

937 Motorlu Testere. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Güç, Performans ve Konforun E şsiz Birlikteliği ÜST DÜZEY PERFORMANS Kendi s n f ürünler aras nda yüksek verimi ve sanat niteli ğindeki e şsiz tasar m

Detaylı

NEW HOLLAND. T8 Auto Command Serisi

NEW HOLLAND. T8 Auto Command Serisi NEW HOLLAND T8 Auto Command Serisi Yeni T8 AC Serisi, Sahip olduğu yeni ve en son teknolojiye sahip Tier 4B SCR motorları ile kendi sınıfında gücün ve ekonominin simgesi olmaya devam etmektedir. T8 AC

Detaylı

Hep ileriye daha ileriye...

Hep ileriye daha ileriye... Sayın Çiftçimiz; 1970 yılında başladığımız imalat faaliyetlerimizi, daima ilkler ile birleştirerek siz sayın çiftçilerimizin hizmetine sunmayı ilke edindik. Sizlerden aldığımız destekle ilk defa 1974 yılında;

Detaylı

NEW HOLLAND. TT Serisi

NEW HOLLAND. TT Serisi NEW HOLLAND TT Serisi NEW HOLLAND TT Serisi Türk çiftçisi taraf ndan en çok tercih edilen serilerinden biri olan TT Serisi, 50 HP, 55 HP, 65 HP ve 72 HP güçlerindeki geniş ürün yelpazesiyle yeni, ekonomik

Detaylı

AFM GÜÇ VE PERFORMANS

AFM GÜÇ VE PERFORMANS AFM GÜÇ VE PERFORMANS AFM-Forest Ltd TECRÜBE Finlandiya firması, AFM-Forest Ltd talep edilen orman işlemleri için yüksek kalitede ağaç kesim makinesi üretmektedir. Orman sektöründe uzun yılların verdiği

Detaylı

WL32. Güçlü ufaklık: WL32

WL32. Güçlü ufaklık: WL32 WL32 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Güçlü ufaklık: WL32 WL32 tekerlek yükleyici, dar makine eni sayesinde özellikle tüm dar alanlarda birinci sınıf iç sonuçları sağlar. Düşük geçit yüksekliği de onu yapı

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

Sonorous Sabit Duvar Montaj Aparatları ve Aksesuar. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. 200x200, duvardan uzaklık 25mm. Kutu 20 Adet.

Sonorous Sabit Duvar Montaj Aparatları ve Aksesuar. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. 200x200, duvardan uzaklık 25mm. Kutu 20 Adet. Sonorous Sabit Duvar Montaj Aparatları ve Aksesuar SUREFIX230 Sabit Sistem, Önerilen 32" - 50", Özel Alyan Kilitli Sistem Taşıma Kapasitesi 50kg, vesa ölçüleri 200x200-400x200-400x400 65,0 TL SUREFIX235

Detaylı

301.7D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 13,2 kw 17,7 hp

301.7D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 13,2 kw 17,7 hp 301.7D Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 13,2 kw 17,7 hp Ağırlıklar Kanopiyle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.610 kg 3.550 lb Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.720

Detaylı

F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ

F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ www.caseismakineleri.com EXPERTS FOR THE REAL WORLD SINCE 1842 DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ EN ZORLU İŞLER İÇİN GÜVENİLİR YATIRIM Akslar

Detaylı

Teknik bilgiler. weidemann.de oluşturma tarihi Sayfa: 1

Teknik bilgiler. weidemann.de oluşturma tarihi Sayfa: 1 1140 Teknik bilgiler Standart Donanım örneği Motor verileri Motor üreticisi Perkins Perkins Motor tipi 403 D-11 403 D-11 Silindir 3 3 Motor gücü (maks.) kw (PS) 17.9 ( 24 ) 17.9 ( 24 ) maks. devirme sayısı

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 34.000 kg ~ 36.500 kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

MEMMINGER-IRO yanal kafes: Bireysel bobin alımı

MEMMINGER-IRO yanal kafes: Bireysel bobin alımı MEMMINGER-IRO yanal kafes: Bireysel bobin alımı Advanced KnIttIng Technology MEMMINGER-IRO GMBH Jakob-Mutz-Straße 7 72280 Dornstetten-Germany Tel. +49 7443 281-0 Faks +49 7443 281-101 info@memminger-iro.de

Detaylı

Neden kheell Kompresör

Neden kheell Kompresör Neden kheell Kompresör Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, yeni markanız Kheell ile Türkiye pazarında

Detaylı

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa Yiv Açma Yangın hatları ve diğer endüstriyel tesisatların hız ve verimliliğini geliştirmek için tasarlanmıştır. Maksimum 24" çapındaki uygulamalar için geniş mekanik ve hidrolik ünite seçeneği. Tip No

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. www.egefe.com.tr. ZEYTİN HASAT ve İLAÇLAMA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ.

ÜRÜN KATALOĞU. www.egefe.com.tr. ZEYTİN HASAT ve İLAÇLAMA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ. ZEYTİN HASAT ve İLAÇLAMA MAKİNALARI ÜRÜN KATALOĞU TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ DÜŞÜK İŞÇİLİK MALİYETİ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ HIZLI TEKNİK SERVİS BOL YEDEK PARÇA TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Tüm Ürünlerimizi Tarım Kredi

Detaylı