Ön toplayıcı PROGRESSIVE ELLIPTICAL VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ön toplayıcı PROGRESSIVE ELLIPTICAL VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ"

Transkript

1 Ön toplayıcı PROGRESSIVE ELLIPTICAL VERS YON zeyt nler VM00XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PNH 80 PLUS VM1XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PNH 80 PLUS VM2XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PGA VG3XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PGA zeyt n / badem (karma) VM00XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA 80 PLUS VM1XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA 80 PLUS VM2XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA VG3XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI

2 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ VM Serisi PROGRESSIVE ELLIPTICAL 3 Yüksek performanslı toplayıcı VMXT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL serilerini oluşturan modeller sizlere, meyve toplamada çok yönlülüğe ve büyük avantajlara sahip tamamen yenilikçi ve yüksek performanslı bir ürün sunmaktadır. Bu makineler yükleyicinin kollarına kurulur ve her tür ağacı hasat edebilecek şekilde tasarlanmış ve ortaya çıkarılmıştır.

3 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 4 Üç noktadan kapanan baslık Çok hafif ağırlık. Eklenti üç noktada düzeltilmiş (dallara, gövdeye ya da meyveye zarar vermez). Hasat edilecek ağaç türüne bağlı olarak (badem ağaçları ya da zeytin ağaçları) çok kolay bir operasyonla, %3040 güç farkı olasılığı ile birlikte sürekli dairesel sarsış. Enleri 15 ila 50 cm arasında değişen gövdelere eklememizi sağlayan çift bağlantılı yeni sıkıştırma kolları. Eklenen sarsış türü ve üç noktalı sistemde düzeltilen eklentinin toplamı küçük enli, büyük enli, vs. genç ve yaşlı ağaçlarda, hiçbir hasar olmaksızın mükemmel verim oranı olmasını sağlar. Opsiyonel olarak, genç ağaçlar için özel kollar kurabiliriz, bu da bize gövdeleri 8 ila 30 cm aralığındaki ağaçlara hiçbir hasar vermeden sarsmamızı sağlar. Elde edeceğimiz sarsış ve verim oranları mükemmel olacaktır.

4 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Paralel kapanan baslıklı z2o ve z1o () 5 İki noktalı yeni eklenti sistemi. Kıskaç iki ya da üç noktada sıkıştırabilir. Bütün Agromelca titreşimli cihaz modellerine kurulabilir. Silindirler arkada konumlandırılmıştır ve bu yüzden tam korumalıdır. Gövdeye kolay eklenme. Geniş kıskaç açılımı. Kıskaç açılımı ayarlanabilir ve böylelikle bunu her tür ağaca (geniş enli, genç vs.) uyarlayabiliriz. Hasat edilecek ağaç türüne bağlı olarak (badem ağaçları ya da zeytin ağaçları) çok kolay bir operasyonla, %3040 güç farkı olasılığı ile birlikte sürekli dairesel titreşim. Modeller: Z20: Maksimum 80 cm açılma. Daha büyük boyut ve her tür ağaç üzerinde mükemmel performans için tasarlanmıştır. Z1O: Maksimum 45 cm açılma. Daha ufaktır ve orta boylugenç ağaçlar için tasarlanmıştır. Not: başlık, gövde eni 20 cm üzeri ağaçlar için önerilmektedir.

5 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 6 vmxt10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PGA/ DGA serisi modellerinin hareketleri VM00XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA / DGA Kıskaç rotasyonu (eğik gövdeler). Şemsiyeden ayrı kaldırma. Bu sarsış cihazı temel olarak 1 fitlik ağaçları çok çabuk ve kolay biçimde hasat etmek için tasarlanmıştır. Ağacın, gövdesinden doğrudan sarsışk için gerekli koşulları yoksa (zeytin ağacında büyük en, birkaç fit yükseklik vs.), daha yüksek konumlarda eklemek için şemsiyeyi serbest bırakmalıyız. Hafif ağırlığı göz önüne alındığında, meyve traktörlerine kurulabilir. VM1XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA /DGA Kıskaç rotasyonu (eğik gövdeler). 160 cm teleskop (uzatılabilir). Şemsiyeden ayrı kaldırma. Bu sarsış cihazı temel olarak 1 fitlik ağaçları çok çabuk ve kolay biçimde hasat etmek için tasarlanmıştır. VM1 modeli aynı zamanda teleskopu en yüksek konumlara eklenebilecek şekilde kaldırmamızı ve açmamızı sağlar. Gerekirse, şemsiyeyi kullanarak hasatın çok zor olduğu ağaçlarda, çok kolay şekilde serbest bırakılabilir. Hafif ağırlığı göz önüne alındığında, meyve traktörlerine kurulabilir.

6 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ 7 VM2XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PGA / DGA Kıskaç rotasyonu (eğik gövdeler) cm teleskop (uzatılabilir). Şemsiyeden ayrı kaldırma. Yan makine rotasyonu (sx dx). Kıskaç seviyelendirme. Toplama platformu yerde iken ve traktörü ilk konumundan hareket ettirmeden, bir ila iki fit boyundaki ağaçlara, boyu 2 metreye kadar olan gövdelere ekleyebilir ve yan hareketleri 2 metreye kadar olan eklemeler yapabiliriz. Gerekirse, şemsiyeyi kullanarak hasatın çok zor olduğu ağaçlarda, çok kolay şekilde serbest bırakılabilir. VG3XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PGA / DGA Kıskaç rotasyonu (eğik gövdeler) cm + 50 cm teleskoplar (uzatılabilir). Şemsiyeden ayrı kaldırma. Yan makine rotasyonu (sx dx). Kıskaç seviyelendirme. Toplama platformu yerde iken ve traktörü ilk konumundan hareket ettirmeden, birkaç fit boyundaki ağaçlara, boyu 3.5 metreye kadar olan gövdelere ekleyebilir ve yan hareketleri 2 metreye kadar olan eklemeler yapabiliriz. Gerekirse, şemsiyeyi kullanarak hasatın çok zor olduğu ağaçlarda, çok kolay şekilde serbest bırakılabilir.

7 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 8 Borulu alüminyum toplama platformları VMXT10 serisi toplayıcılarımız yeni PNA, PGA ya da DGA modeli borulu alüminyum platform ile donatılmıştır. Bu platform ile konvansiyonel bir şemsiyenin (demir) ağırlığını %70 oranında azaltacak, böylelikle ağırlığa direnen aracın aşınma ve bozulmalarını çok büyük oranda azaltacak ve aracın kontrolünü, dengesini, güvenliğini, operasyonların çevikliğini ve hareketlerdeki hızı arttıracağız. Agromelca, s.l., alüminyum platform üretiminde bir öncüdür (patentli). Bu şemsiye ile, hasat makineleşmesinde ileriye doğru çok büyük bir adım attık ve yüksek ağırlık sorunundan kurtulduk. PNA 80 PLUS m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı PGA m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı PGA m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı PGA m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı PNA 80 PLUS. Yaklaşık yük kapasitesi (zeytinde kg [meyve türüne bağlı]). PGA 100/125/140. Yaklaşık yük kapasitesi (zeytinde kg [meyve türüne bağlı]). Borulu yapısı ağaç operasyonlarına giriş ve ağaç operasyonlarından çıkışı kolaylaştırır. En talep üzerine değiştirilebilir. (Sorun). Tarla türü bunu gerektiriyorsa (örn: Zeytin ağaçları şemsiyelerle hasata uyumlu değilse) şemsiye, sarsış cihazından hızlıca serbest bırakılabilir. OPSİYONEL. Minimum açılı çubuklar (zeytin ağaçları için belirtilmekte). Gerekirse, şemsiyenin dış çevresi üzerinden zeytin toplamayı kolaylaştırmak için minimum çubuk açısı istenebilir. OPSİYONEL. Çapı arttırmak için çubuk desteği. Borulu demir platform pnh 80 plus modeli () Opsiyonel olarak, VM00 ve VM1 sarsış cihazlarına, borulu tasarıma sahip ve demirden yapılma PNH 80 PLUS modeli platform kurabilirsiniz.

8 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Borulu alüminyum toplama platformları (karma) 9 DGA 80 PLUS m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı DGA m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı DGA m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı DGA 80 PLUS. Yaklaşık yük kapasitesi (bademde kg [meyve türüne bağlı]) DGA 100/125. Yaklaşık yük kapasitesi (zeytinde kg [meyve türüne bağlı]) Borulu yapısı ağaç operasyonlarına giriş ve ağaç operasyonlarından çıkışı kolaylaştırır. En talep üzerine değiştirilebilir. (Sorun). Yerleştirilmiş iki soyma makinesi, iki meyve sınıflayıcısı ve tankta sesli alarmlı iki tank dolum sensörüne sahiptir. İki soyma makinesi ve iki meyve sınıflayıcısının yerleştirilmesi ile bademler çok çabuk biçimde giriş yapar ve temizlenir; böylelikle aksama süresi ortadan kaldırılır. Ayrı soyma makinesi ve meyve sınıflayıcı hız ayarı. OPSİYONEL. Minimum açılı çubuklar (zeytin ağaçları için belirtilmekte). Gerekirse, şemsiyenin dış çevresi üzerinden zeytin toplamayı kolaylaştırmak için minimum çubuk açısı istenebilir. OPSİYONEL. Çapı arttırmak için çubuk desteği. Diğer meyvelerin (zeytinler) müteakip hasatında kullanım için sökülümü kolay soyma makineleri (yine de bu gerekli değildir), meyve sınıflayıcıları ve alüminyum tank plakaları. Yalnızca üç vida sökerek soyma makinesi şaftı (kauçuk contaları değiştirmek için) kolayca çıkarılabilir. Tarla türü bunu gerektiriyorsa (örn: Zeytin ağaçları şemsiyelerle hasata uyumlu değilse) DGA şemsiyesi sarsış cihazından hızlıca serbest bırakılabilir.

9 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 10 Dar tarım alanları için yerlestirilmis mentese () donatılmıstır Çok ufak alanlı şemsiye tipi tarlalarda hasat yapabilmek için, menteşe sistemini yerleştirebiliriz. Bu eklenti bizlere, toplayıcının tamamını tek bir yönde 45º döndürmenizi, böylelikle ağaç operasyonlarına giriş ve çıkışı büyük çapta sorunlar olmadan yapabilmemizi sağlar. Menteşenin başarılı biçimde çalışabilmesi için gereken minimum alan 5x3'tür. Ağaçları menteşe çalışması ile hasat etmemiz gerekiyorsa şemsiye çapı 5 metreyi geçemez.

10 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Karma kademeli sarsıs sistemi 11 Bu modeller vm00 ve vm1 modellerinde yeni karma kademeli sarsış sistemi tertibatımız ile (VERSİYON 2014) 2009 yılında bu yeni sarsış sistemini tasarladık ve toplayıcılarımız arasına dahil ettik. O tarihten bu yana alınan sonuçlar muhteşem oldu ve böylece ileriye doğru yeni bir adım attık ve sarsışta yeni bir konsept sunacak olan yeni ilerlemeler ekledik. Hepimizin bildiği gibi, hasat edilecek ağaç türü (genç ya da yaşlı ağaçlar, orta ya da büyük ebatta gövdeler vs.) ve hatta traktörün mevcut gücüne bağlı olarak sarsış, daha büyük ya da küçük boyutta etkiler (meyve verim oranları) ve bu yüzden her ağaç türünde aynı sonuçları almayız. İş bu yüzden, her durumda en uygun sarsışı seçmemizi sağlayan yeni bir kademeli sarsış sistemi tasarladık. Bu yeni versiyon bizlere, değişik sarsış kombinasyonları seçmemize imkan tanıyor; böylelikle, hasat edilecek ağaç türüne bağlı olarak, her zaman için en iyi sonuçları sunan sarsış türünü seçebileceğiz. Her yönde programlanabilir akışlı sarsış + her yönde programlanabilir akışlı kademeli sarsış, kol sıkıştırma ayarı, ayarlı sarsış sistemi Bu sistem bizlere, aracın ya da traktörün gaz pedalını kullanmaya gerek kalmadan sarsış hızını arttırma ya da azaltma imkanı sağlar. Birkaç farklı sarsış yapılandırması seçebiliriz. Her yapılandırma bize farklı bir sarsış sunar, bu yüzden ağaç türüne, mevcut motor gücüne vs.'ye göre ihtiyaçlarımıza en uygun olanı seçebiliriz. Seçebileceğimiz farklı standart yapılandırmalara ilaveten, ihtiyaçlarımıza göre ayarlanmış bir sarsış yapılandırması da yapabiliriz. Yapabileceğimiz yapılandırma örnekleri. 1. sarsış %60 + Kademeli %40 1. sarsış %50 + Kademeli %50 1. sarsış %100 + Kademeli %0 1. sarsış %75 + Kademeli %25 Ve daha bir sürü kombinasyon. Karma kademeli sarsış sistemi ile, mükemmel verim oranları elde ederek tam bir ağaç süpürme frekansı oluşturuyoruz. Düşük yakıt tüketimi ve bunun sonucunda kirletici gazların emisyonunda azalma ve maliyet tasarrufu. Ağaç türüne, hasat sezonuna vs.'ye bağlı olarak ve gövdeye zarar gelmesini önlemek için, kolların gövdeye uyguladığı sıkıştırma kuvvetini ayarlayabiliriz. Sarsışlı kendi kendine sıkıştırmayı aktive edebilir ya da devre dışı bırakabiliriz. Sistem, sıkıştırma basıncında herhangi bir farklılık olması halinde basıncı, ayarladığımız değerlere otomatikman getirecek şekilde tasarlanmıştır. Ağaç türüne (badem ağaçları, zeytin ağaçları vs.) bağlı olarak sarsış fren hızını ayarlayabilir ve sarsış frenlemesinde ani sarsıştan, sarsış yönündeki değişikliklerde meydana gelen aşırı basınçlardan ve mekanik arızalardan sakınabiliriz.

11 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 12 Karma kademeli sarsıs sisteminin çalısma örnegi Bir sonraki sarsış yapılandırmasının seçilmesi: Sarsış Hızı. %50 Sarsış 1 (sola dönüş) ya da Sarsış 2 (sağa dönüş) düğmesine basıldığında, mevcut akışın %50 si ile sarsıntıyı başlatırız. Düğme basılı durumda iken ve kumanda kolunu sola ittirerek, %100 e ulaşana kadar mevcut akışın diğer %50 lik kısmını kademeli olarak sağlarız. SARSIŞ 1 SARSIŞ 2 %50 %50 Kumanda kolunu isteğimize göre etkinleştirerek (solsağ) akışı arttırabilir ya da azaltabiliriz. KADEMELİ + Elliptical Sistemi (elektronik ve hidrolik) %100 %50 VMXT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL serisinde, yeni kademeli sarsış versiyonu sunmanın yanı sıra, yeni bir kontrol sistemi de geliştirdik. ELLIPTICAL, yeni teknolojileri mükemmel derecede entegre ettiğimiz ve böylelikle sonucun bize sayısız avantaj sunan farklı bir ürün olduğu ve hasat etmek zorunda olduğumuz bütün ağaç türlerine çabuk bir şeklide adapte olmamızı sağlayan birtakım opsiyonlar seçebileceğimiz akıllı ve tamamen yenilikçi bir konsepttir. Ana özellikleri şunlardır: Bir kumanda kolu ya elektronik cobra kontrol ile LDC ekrandan oluşmaktadır. Bu parçalar bir elektronik ünite (CPU) tarafından kontrol ve koordine edilir. Hareketleri ve sarsışı kumanda kolu ya da elektronik kontrol paneli ile gerçekleştirebiliriz. LDC ekran üzerinde genel işletim bilgilerini, alarmları görüntüleriz ve toplayıcının farklı yapılandırma parametrelerini değiştirebiliriz.

12 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Kumanda kolu ya da cobra kontrol kullanılarak yürütülen eylemler 13 Orantısal hareketler. Toplayıcı hareketlerinin hızı, kumanda kolu ile ne yaptığımızı bağlı olacaktır (daha az ittirme = daha düşük hız / daha çok ittirme = daha yüksek hız). Bütün hareketleri gerekli gördüğümüz hızda yapmamıza ve kendimizi olmak istediğimiz noktada kolayca ve doğru şekilde konumlandırmamıza imkan tanır. Kademeli sarsış. Kırmızı sxdx düğmesine basılması ilk sarsışı etkinleştirir ve kumandanın sola ittirilmesi de kademeli sarsışı etkinleştirir (ilettiğimiz sarsış türü, bir önce seçtiğimiz olacaktır). Sıralı hareketler. Bu seçeneği etkinleştirirsek şemsiye açılma, kıskaç kapanma, sarsış, kıskaç açılma ve şemsiye toplama hareketleri otomatikman yapılacak ve böylelikle tekrar eden hareketlerden sakınılıp epey bir zaman tasarruf edilecektir. LCD ekran Toplayıcının bütün işletim parametrelerinin görüntüsü. Kumanda kolu ile her eylemde bulunuşumuzda ekranda, yürütmekte olduğumuz eylemi (kıskacı sola döndürme, makine kaldırma, şemsiyeyi açma vs.) gösteren bir mesaj görünecektir. Alarmlar. Toplayıcıda herhangi bir sorun meydana gelirse bu olay bize ekranda bildirilecektir. Sarsış yapılandırma seçicisi. Farklı standart sarsış opsiyonlarını seçebilir ve kendi yapılandırmamızı oluşturabiliriz. Akış seçicisi her harekette kişiselleştirilir. Her silindire esas yağ akışını gönderebilir ve böylelikle gereksiz yakıt tüketiminden, aşırı basınçlardan, toplayıcı parçalarının gereksiz çalışmasından sakınabilir ve traktör ya da aracın gücünü optimize edebiliriz. Kıskacın kendi kendine sıkıştırma sisteminin gövdeye bağlanması ve gövdeden sökülmesi. Soyma makinelerinin ve meyve sınıflandırıcılarının (kurulu iseler) bağlanması ve sökülmesi. Otomatik sıralı hareketler sistemi işletim parametrelerinin bağlanması, sökülmesi ve değiştirilmesi. DİĞERLERİ: ELLIPTICAL sistemimiz tarafından sunulan yüksek performans ve seçenekler dolayısıyla, daha fazla bilgiye ihtiyaç. duyuyorsanız lütfen dağıtıcınız ile irtibata geçin.

13 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 14 Otomatik sıralı hareketlerinin çalısma örnegi Hiçbir düğmeye basmaya gerek kalmadan, kumanda kolunu ileri itip bu konumda tutarsak, aşağıdaki hareketler gerçekleştirilir: Şemsiyeyi açma. Kıskacı kapama. Sağ sarsış (etkinleştirmiş isek). Sol sarsış (etkinleştirmiş isek). HİÇBİR DÜĞMEYE BASMAYA GEREK YOK Etkinleştirilmemiş ise manüel olarak etkinleştirmeliyiz. Bu hareketleri yaptıktan sonra, aşağıdaki şekilde hareket ederek: Hiçbir düğmeye basmaya gerek kalmadan, kumanda kolunu geri çekip bu konumda tutarsak, aşağıdaki hareketler gerçekleştirilir: Kıskacı açma. HİÇBİR DÜĞMEYE BASMAYA GEREK YOK Şemsiyeyi toplama.

14 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Hidrolik sistemin yapılandırması 15 Ürünlerimizin güvenilirliğine kendimizi daima adadık ve bu yüzden toplayıcılarımıza kurduğumuz bütün hidrolik aksamlar ünlü ve en üstün kalitede markalardan seçilmiştir. Elliptical sistemini ve yeni kademeli karma sarsış versiyonunu sunmak için, son teknoloji ürünü ve en yüksek kalite hidrolik aksamlarla donatılmış tamamen yeni bir hidrolik sistem tasarladık. VMXT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL serisi aşağıdaki genel özelliklere sahiptir: 1. Tek pompa w/çoğaltıcısı (Güç çıkış ünitesi 540 RPM). 2. Karma kademeli sarsış sistemi (versiyon 2014). (1. programlanabilir sarsış + programlanabilir kademeli). 3. Ayarlanabilir sarsış freni. 4. Kolların gövdeye uyguladığı sıkıştırma kuvvetinin ayarlanması. 5. Orantısal hidrolik sistem. 6. Her harekete özel yağ akışı. 7. Diğer özellikler (dağıtıcıya sorunuz).

15 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 16 Hidrolik sistemin yapılandırması (karma) VMXT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA genel hidrolik özellikleri şunlardır: 1. Üçlü pompa w/çoğaltıcısı (Güç çıkış ünitesi 540 RPM). 2. Karma kademeli sarsış sistemi (versiyon 2). (1. programlanabilir sarsış + programlanabilir kademeli). 3. Ayarlanabilir sarsış freni. 4. Kolların gövdeye uyguladığı sıkıştırma kuvvetinin ayarlanması. 5. Orantısal hidrolik sistem. 6. Her harekete özel yağ akışı. 7. Soyma makineleri ve meyve sınıflandırıcıları, sarstığımızda durmaz. 8. Soyma makinelerinin ve meyve sınıflandırıcılarının ayrı hız ayarı. 9. Seçtiğimiz soyma makinesi ve meyve sınıflandırıcı hızı, aracı hızlandırsak bile değişmez. 10. Diğer özellikler (dağıtıcıya sorunuz).

16 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Genel özellikler VM PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PGA Özellikler Çabuk şemsiye eklenmesi ve bırakılması Alüminyum borulu platform Meyve tank kapasitesi Standart çubuk çapı Şemsiye açılma ve kapanma sesli alarmı Kontrol paneli + ekran ELLIPTICAL ELEKTRONİK SİSTEMİ KARMA KADEMELİ SARSIŞ SİSTEMİ (versiyon 2) Devamlı dairesel sarsış Güç azaltım denge ağırlığı desteği Güç artış denge ağırlığı desteği Ayar kolu sıkma ve sarsış freni Kıskaçta dönüş Teleskop (uzatılabilir) 2. teleskop (uzatılabilir) Şemsiyeden ayrı kaldırma Makine tarafı dönüşü Kıskaç seviyelendirme Yağ tank kapasitesi (litre) Hidrolik sistem Traktör güç çıkış ünitesi devirleri Yaklaşık ağırlık (şemsiye + sarsıcı) Yaklaşık ağırlık (hidrolik tank) Üç noktalı başlık Özel kollar genç ağaçlar (3 noktalı başlık) Paralel başlık Z20 / Z10 Kurulum platformu PNA 80 Demir kurulum platformu PNH80 PLUS Kurulum platformu PGA 100 Kurulum platformu PGA 125/140 Çubuk desteği (0.50 m / 1 m) Minimum çubuk açısı Hidrolik tank denge ağırlığı (30 kg) 45º menteşe dar tarla alanları (2) VM00XT10 TRV PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA 80 PLUS PNA 80 PLUS kg meyveye bağlı (1) 66.5 m 1 adet her yönde programlanabilir sarsış + her yönde programlanabilir kademeli 325 l 1 pompa w/çoğaltıcı 540 PRM 650 kg 760 kg (ücretsiz) VM1XT10 TRV PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA 80 PLUS PNA 80 PLUS kg meyveye bağlı (1) 66.5 m 1 adet her yönde programlanabilir sarsış + her yönde programlanabilir kademeli 325 l 1 pompa w/çoğaltıcı 540 PRM 750 kg 760 kg (ücretsiz) VM2XT10 TRV PROGRESSIVE ELLIPTICAL PGA PGA kg meyveye bağlı (1) 77.5 m 1 adet her yönde programlanabilir sarsış + her yönde programlanabilir kademeli 325 l 1 pompa w/çoğaltıcı 540 PRM 875 kg 760 kg (ücretsiz) VG3XT10 TRV PROGRESSIVE ELLIPTICAL PGA PGA kg meyveye bağlı (1) 77.5 m 1 adet her yönde programlanabilir sarsış + her yönde programlanabilir kademeli 325 l 1 pompa w/çoğaltıcı 540 PRM 1050 kg 760 kg (ücretsiz) 17 Agromelca, s.l. bu katalogtaki ürünlere gerekli gördüğü değişiklikleri önceden uyarıda bulunmaksızın yapma hakkını saklı tutar. () Standart (1) Rough guide (meyve türü ve özelliklerine bağlıdır). (2) Menteşe ile birlikte çubuk çapı 5 metreyi geçmeyecektir. Hidrolik ve Elektronik aksamlar

17 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 18 Genel özellikler VM PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA Özellikler VM00XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA 80 PLUS VM1XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA 80 PLUS VM2XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA VG3XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL DGA Karma. Badem Zeytin Çabuk şemsiye eklenmesi ve bırakılması Alüminyum borulu platform DGA 80 PLUS DGA 80 PLUS DGA 100 ya da125 DGA 100 ya da125 Meyve tank kapasitesi kg meyveye bağlı (1) kg meyveye bağlı (1) kg meyveye bağlı (1) kg meyveye bağlı (1) Standart çubuk çapı 66.5 m 66.5 m 77.5 m m İki soyma makinesi ve iki meyve sınıflandırıcı Hız farklılığı olmaksızın soyma makinelerinin ve meyve sınıflandırıcılarının ayrı hız ayarı Sarsış sırasında soyma makinelerinin ve meyve sınıflandırıcılarının durması HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR Motor devrini arttırsak dahi soyma makinesi ve meyve sınıflandırıcı hızının korunması EVET EVET EVET EVET Sesli meyve yük seviyesi alarmı Şemsiye açılma ve kapanma sesli alarmı Cobra kontrol ELLIPTICAL ELEKTRONİK SİSTEMİ KARMA KADEMELİ SARSIŞ SİSTEMİ (versiyon 2) 1 adet her yönde programlanabilir sarsış + her yönde programlanabilir kademeli 1 adet her yönde programlanabilir sarsış + her yönde programlanabilir kademeli 1 adet her yönde programlanabilir sarsış + her yönde programlanabilir kademeli 1 adet her yönde programlanabilir sarsış + her yönde programlanabilir kademeli Devamlı dairesel sarsış Ayar kolu sıkma ve sarsış freni Kıskaçta dönüş Teleskop (uzatılabilir) 2. teleskop (uzatılabilir) Şemsiyeden ayrı kaldırma Makine tarafı dönüşü Kıskaç seviyelendirme Yağ radyatörü Yağ tank kapasitesi (litre) 325 l 325 l 325 l 325 l Hidrolik sistem Çift pompa w/çoğaltıcı Çift pompa w/çoğaltıcı Çift pompa w/çoğaltıcı Çift pompa w/çoğaltıcı Traktör güç çıkış ünitesi devirleri 540 PRM 540 PRM 540 PRM 540 PRM Yaklaşık ağırlık (şemsiye + sarsıcı) 750 kg 850 kg 975 kg 1150 kg Yaklaşık ağırlık (hidrolik tank) 760 kg 760 kg 760 kg 760 kg Üç noktalı başlık Özel kollar genç ağaçlar (3 noktalı başlık) Paralel başlık Z20 / Z10 Çubuk desteği (0.50m / 1m) Minimum çubuk açısı (ücretsiz) (ücretsiz) (ücretsiz) (ücretsiz) Kurulum platformu DGA 100/125 Opsiyonel DGA 100 Hidrolik tank denge ağırlığı (30 kg) 45º menteşe dar tarla alanları (2) Agromelca, s.l. bu katalogtaki ürünlere gerekli gördüğü değişiklikleri önceden uyarıda bulunmaksızın yapma hakkını saklı tutar. () Standart (1) Rough guide (meyve türü ve özelliklerine bağlıdır). (2) Menteşe ile birlikte çubuk çapı 5 metreyi geçmeyecektir. Hidrolik ve Elektronik aksamlar

18 T A M A M E N A L Ü M N Y U M D A N Y A P I L M A Pol. Industrial Las Lagunas, PA Calaceite Teruel ( spanya) Tel Faks Pol. Industrial La Estación, naves Alcañiz Teruel ( spanya) Tel. ve Faks info@agromelca.com

Toplayıcı özel araçlar

Toplayıcı özel araçlar Toplayıcı özel araçlar CLASSIC VERS YON VM00XT10 CLASSIC PNA/PNH 80 VM1XT10 CLASSIC PNA/PNH 80 VM2XT10 CLASSIC PGA 100 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI

Detaylı

TOPLAYICI ÖZEL ARAÇLAR CLASSIC VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI

TOPLAYICI ÖZEL ARAÇLAR CLASSIC VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ TOPLAYICI ÖZEL ARAÇLAR CLASSIC VERS YON VM1XT10 CLASSIC PNA/PNH 80 VM2XT10 CLASSIC PGA 100 www.agromelca.com HER GEÇEN

Detaylı

Ön toplayıcı. TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) zeyt nler. zeyt n / badem (karma)

Ön toplayıcı. TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) zeyt nler. zeyt n / badem (karma) Ön toplayıcı TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) zeyt nler VM00XT10 TRV PNA/PNH 80 VM1XT10 TRV PNA/PNH 80 VM2XT10 TRV PGA VG3XT10 TRV PGA zeyt n / badem (karma) VM00XT10 TRV DGA 80 PLUS VM1 XT10 TRV DGA 80 PLUS

Detaylı

Ön toplayıcı. TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ

Ön toplayıcı. TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ Ön toplayıcı TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) ZEYT NLER VM1XT10 TRV PNA/PNH 80 VM2XT10 TRV PGA ZEYT N / BADEM (KARMA) VM1 XT10 TRV DGA 80 PLUS VM2XT10 TRV DGA HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ

Detaylı

Ön toplayıcı VM-JOV VERS YONU HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ VM-JOV CLASSIC DGH 80 PLUS

Ön toplayıcı VM-JOV VERS YONU HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ VM-JOV CLASSIC DGH 80 PLUS Ön toplayıcı VMJOV VERS YONU zeyt nler VMJOV CLASSIC PNH 80 PLUS VMJOV TRV (TURBO) PNH 80 PLUS zeyt n / badem (karma) VMJOV CLASSIC DGH 80 PLUS VMJOV TRV DGH 80 PLUS HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL

Detaylı

Arka toplayıcı CLASSIC VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ VT00-XT10 CLASSIC PNA 80 PLUS VT00-XT10 CLASSIC DGA 80 PLUS

Arka toplayıcı CLASSIC VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ VT00-XT10 CLASSIC PNA 80 PLUS VT00-XT10 CLASSIC DGA 80 PLUS Arka toplayıcı CLASSIC VERS YON VT00-XT10 CLASSIC PNA 80 PLUS VT00-XT10 CLASSIC DGA 80 PLUS HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI

Detaylı

Ön toplayıcı. zeyt nler. zeyt n / badem (karma)

Ön toplayıcı. zeyt nler. zeyt n / badem (karma) Ön toplayıcı PROGRESSIVE ELLIPTICAL VERS YON zeyt nler VM00XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PNH 80 PLUS VM1 XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PNH 80 PLUS VM2XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PGA zeyt n / badem

Detaylı

KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ ARKADAN HASAT TOPLAMA MAKINASI YAN VERS YON VTL.

KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ ARKADAN HASAT TOPLAMA MAKINASI YAN VERS YON VTL. KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ ARKADAN HASAT TOPLAMA MAKINASI YAN VERS YON VTL www.agromelca.com HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ 3

Detaylı

YENİ TAKIM ARKADAŞLARI

YENİ TAKIM ARKADAŞLARI YENİ TAKIM ARKADAŞLARI Conventional boom TADANO Triple-Boom System Connecting the 3 tubes via partitions YOL TİPİ (ALL TERRAIN) TELESKOBİK VİNÇLER 40 Tondan 600 tona kadar 11 farklı model seçeneği sunar.

Detaylı

Çoklu aralık basıncı ve fark basıncı transmitteri

Çoklu aralık basıncı ve fark basıncı transmitteri Gönderi JUMO GmbH adresi: & Co. Mackenrodtstraße KG Telefon: Postal address: 36035 +49 661 Fulda, 6003-0 Germany Harlow Telefon: - Essex CM20 0216 2DY, 455 UK 86 52 Phone: 315-697-JUMO Phone: +49 661 6003-0

Detaylı

MULTIMATIC KURULUM VE ÇALIŞTIRMA KİTAPÇIĞI

MULTIMATIC KURULUM VE ÇALIŞTIRMA KİTAPÇIĞI MULTIMATIC KURULUM VE ÇALIŞTIRMA KİTAPÇIĞI KONTROL PANELİ ÖZELLİKLERİ 1 5 2 6 7 8 3 4 1. LCD ekran çalışma esnasında basıncı gösterir. 2. Manual START / STOP butonları. (Otomatik modda etkisizdir). 3.

Detaylı

Yanal kafes. FLEXCREEL Rund FLEXCREEL. İki sistemin avantajlarını kombine eder. Size ait makine parkının tümü için daha fazla etkinlik

Yanal kafes. FLEXCREEL Rund FLEXCREEL. İki sistemin avantajlarını kombine eder. Size ait makine parkının tümü için daha fazla etkinlik MEMMINGER-IRO yanal kafes: Bireysel bobin alımı ADVANCED KNITTING TECHNOLOGY Yanal kafes FLEXCREEL FLEXCREEL Rund Size ait makine parkının tümü için daha fazla etkinlik İki sistemin avantajlarını kombine

Detaylı

lagoon Advanced Care Başlangıç set Kuru temizleme işlemi için mükemmel bir tamamlayıcı PROFESSIONAL LAUNDRY Özellikler ve faydalar Ana özellikler

lagoon Advanced Care Başlangıç set Kuru temizleme işlemi için mükemmel bir tamamlayıcı PROFESSIONAL LAUNDRY Özellikler ve faydalar Ana özellikler PROSSIONAL LAUNRY lagoon Advanced Care Başlangıç set Kuru temizleme işlemi için mükemmel bir tamamlayıcı Özellikler ve faydalar Müşterinizi kaybetmeyin %100 doğal deterjanlar ve özel programlar sayesinde

Detaylı

444F2. Caterpillar 444F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

444F2. Caterpillar 444F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 9600-11 500 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4330-5300 444F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre değişebilir.

Detaylı

Geberit pisuvar sistemleri. Tüm ihtiyaçları karşılar.

Geberit pisuvar sistemleri. Tüm ihtiyaçları karşılar. Geberit pisuvar sistemleri Tüm ihtiyaçları karşılar. Tüm avantajlar tek bir üründe. Geberit pisuvar sistemlerinin ayırt edici özelliği esnekliktir tüm ihtiyaçlar için mükemmel çözüm sunar. Geniş ürün yelpazesinin

Detaylı

SK 1200 Seviye Alarm Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SK 1200 Seviye Alarm Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 1200 Seviye Alarm Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 1200 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 5 4.1. Montaj...

Detaylı

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Drain TS 40-65

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Drain TS 40-65 Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Drain TS 40-65 Yapı türü Kirli su dalgıç motorlu pompa Tip kodlaması Örn.: TS Wilo-Drain -A Kirli su için dalgıç motorlu pompa 50 Bağlantı: 50 (= Rp 2); 65 (= Rp 2 ½) H Çark

Detaylı

SERİSİ(ÇİFT PLAKA - UZUN AÇAR) Enerji tasarruflu plastik enjeksiyon makineleri

SERİSİ(ÇİFT PLAKA - UZUN AÇAR) Enerji tasarruflu plastik enjeksiyon makineleri Yüksek mengene açma mesafesi ile büyük boyutdaki kalıpları bağlama imkanı. 24 4 Silidirli tahrik bağlantı ile kalıp üzerindeki stresi düşürerek kalıpların ömrünü uzatır. Yüksek hızlı iki silindir sayesinde

Detaylı

Tavan Penceresi : Holllanda 300, 500, 700. Yatır / Kaydır Aç

Tavan Penceresi : Holllanda 300, 500, 700. Yatır / Kaydır Aç Açılır tavanı çalıştırma 1. Kontrol panelleri (elektrikli ve elektronik modeller) Elektrikli modeller Kayar güneşlikli Hollandia 300 DeLuxe modelleri (güneşlikli ya da güneşliksiz), Hollandia 500 FreeDome

Detaylı

KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR

KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR Sıfır kuyruk çıkıntısı. Ultra kompakt. Çalıştırması kolay. Kubota U10-3, kuyruk çıkıntısı olmayan mini bir ekskavatörden beklediğiniz her şey ve daha fazlasıdır.

Detaylı

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü 321 Cevher Hazırlama Laboratuvarı I HİDROSİKLON İLE SINIFLANDIRMA

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü 321 Cevher Hazırlama Laboratuvarı I HİDROSİKLON İLE SINIFLANDIRMA 1. GİRİŞ İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü 321 Cevher Hazırlama Laboratuvarı I HİDROSİKLON İLE SINIFLANDIRMA Hidrosiklon, hidrolik sınıflandırıcıda yerçekimiyle gerçekleşen

Detaylı

Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar

Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar KTCM 512 Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanaları Modülasyonlu kontrol için IMI TA / Kontrol vanaları / KTCM 512 KTCM 512 Değişken

Detaylı

Jeneratör'ün Genel Özellikleri

Jeneratör'ün Genel Özellikleri GF SERİSİ DİZEL JENERATÖR MODEL BAŞLANGIÇ GÜÇ SÜREKLİ GÜÇ DR-90 54KW/68KVA 60KW/75KVA STANDART ÖZELLİKLER Motor:Weifag Motor R4105IZD Radiator 40 C max,fanlar kayış yardımı ile çalışır, Akü alternatör

Detaylı

RCT3500 ARK KAYNAK REDRESÖRÜ

RCT3500 ARK KAYNAK REDRESÖRÜ RCT3500 ARK KAYNAK REDRESÖRÜ Ağır şantiye koşullarının, gemi sektörünün, boru kaynaklarının, bakım-onarım ve bunlarda kullanılan dolgu kaynaklarının, montaj işlerinin, yerinde imalatın ve ağır sanayi kaynak

Detaylı

Kompakt tasarımla konsantre güç.

Kompakt tasarımla konsantre güç. Kompakt tasarımla konsantre güç. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Bosch'tan yeni nesil Compact darbeli matkaplar. Easy, Universal veya Expert size uyan aleti mutlaka bulursunuz.

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha PSX3 model game controller için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha PSX3 model game controller için geçerlidir. psx3 Bu kullanma kılavuzu Piranha PSX3 model game controller için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

Detaylı

CDD Toz Boya Çözme ve Gönderim Sistemi

CDD Toz Boya Çözme ve Gönderim Sistemi Toz Boya Çözme ve Gönderim Sistemi Toz Boya Sistemleri Hiç şüphesiz ki tekstil boyama prosesleri için en kritik unsur boyar maddelerdir. Boyar maddelerin, boyama makineleri tarafından prosese en uygun

Detaylı

BINGO Evolution. BINGO Evolution by HOGGI. İyi bir ürün her zaman daha da iyi olur. Yeni katlama mekanizması ve AFS Yay Sistemi.

BINGO Evolution. BINGO Evolution by HOGGI. İyi bir ürün her zaman daha da iyi olur. Yeni katlama mekanizması ve AFS Yay Sistemi. . de www. BINGO Evolution by HOGGI Alman malı BINGO Evolution İyi bir ürün her zaman daha da iyi olur Çocukların taşınmasında partneriniz Yeni katlama mekanizması ve AFS Yay Sistemi BINGO Evolution - Yeni

Detaylı

Setüstü Kapalı Ateş Gazlı Ocaklar

Setüstü Kapalı Ateş Gazlı Ocaklar 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Online teknik sayfa GME700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa GME700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

G1-M1 (Koruma Rölesi)

G1-M1 (Koruma Rölesi) G1-M1 (Koruma Rölesi) G1 ve M1 serisi koruma rölelerinin basit bir şekilde tanımlanması G1 ve M1 serisi Koruma röleleri, elektriksel değerleri ölçen ve arızaları algılayan bir otomasyon cihazıdır. Yenilenen

Detaylı

IGH FX / IGH FX EC. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH FX / IGH FX EC. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH FX olarak adlandırılmaktadır. Systemair HSK EC Fanlı Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi IGH FX

Detaylı

Havacılık sanayi gövde Odak noktası delik delme çözümleri

Havacılık sanayi gövde Odak noktası delik delme çözümleri Havacılık sanayi gövde Odak noktası delik delme çözümleri Kompozit Alüminyum Titanyum Paslanmaz çelik Yeni boyutlara ulaşma Havacılık sanayi sürekli ilerleme halinde. Toleranslar daha sıkılaşıyor, işleme

Detaylı

OvilanCube Entegre Veri Merkezi Çözümleri

OvilanCube Entegre Veri Merkezi Çözümleri OvilanCube Entegre Veri Merkezi Çözümleri Websitesi:www.ovilan.com İLETİŞİM Tel: +90 (216) 573 00 32 Faks: +90 (216) 573 00 92 E-mail: sales@ovilan.com MERKEZ Adres: Altıntepe Mah., Galip Bey Cad., CS

Detaylı

HAYATTA ÖNEM VERDİĞİNİZ HERŞEYİN KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN

HAYATTA ÖNEM VERDİĞİNİZ HERŞEYİN KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN R 3 HAYATTA ÖNEM VERDİĞİNİZ HERŞEYİN KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN ENDÜSTRİYEL OTOMASYON ŞEHİR OTOMASYONU EV OTOMASYONU Biz kendimize hep şu soruyu soruyoruz; İnsanların konfor ve güvenliğini aynı anda nasıl

Detaylı

CitySpirit tüm sokaklarda

CitySpirit tüm sokaklarda CitySpirit tüm sokaklarda CitySpirit Street CDS480 CitySpirit, mimari görünümden taviz vermeden mükemmel ve çevre dostu aydınlatma sağlayacak şekilde tasarlanmış bir sokak aydınlatma ürünleri serisidir.

Detaylı

Her açıdan mükemmel! Me Too Ailesi. Me Too, Fluid Motion / Fluid Motion Plus. Me Too, Fluid Motion High

Her açıdan mükemmel! Me Too Ailesi. Me Too, Fluid Motion / Fluid Motion Plus. Me Too, Fluid Motion High Her açıdan mükemmel! Me Too, bedeni mükemmel șekilde tamamlar ve çalıșma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu en aza indirerek

Detaylı

VA1903a 16:9 geniş LED ekranı ve 1366x768 çözünürlüğü sayesinde gerek iş gerekse iş hayatınızda en ideal çözümü sunar.

VA1903a 16:9 geniş LED ekranı ve 1366x768 çözünürlüğü sayesinde gerek iş gerekse iş hayatınızda en ideal çözümü sunar. 19" Geniş Ekran LED Monitör VA1903a ViewSonic VA1903a, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak ve ince ön çerçeve tasarımına sahip, 18,5 inç geniş ekran monitördür. 1366 x 768

Detaylı

Fark Seviye Transmitteri

Fark Seviye Transmitteri Temassız Sensörlü Fark Seviye Transmitteri Mekanik Çubuklu Izgaralarda Kullanım İçin Greyline DLT 2.0 Fark Seviyeyi ve Daha Fazlasını Görüntüler, İletir ve Kontrol Eder Basit 5-tuşla Kalibrasyon Üç Adet

Detaylı

PTO'ların kontrolü. Genel bilgiler

PTO'ların kontrolü. Genel bilgiler Genel bilgiler Genel bilgiler Aracın BCI (Üstyapı İletişim Sistemi) kontrol ünitesi aracılığıyla PTO'nun kontrolü İşlev yalnızca araçta PTO varsa kullanılabilir. Araç PTO ile donatılmışsa, BCI için bir

Detaylı

Soğuk odalar (-2º) 12-14m³

Soğuk odalar (-2º) 12-14m³ Electrolux, çok farklı boyutlarda geniş bir soğuk oda ürün yelpazesine sahiptir. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+8 C) panel kalınlığı 60 mm dir;

Detaylı

Soğuk odalar (-2º) 8-10m³

Soğuk odalar (-2º) 8-10m³ Electrolux, çok farklı boyutlarda geniş bir soğuk oda ürün yelpazesine sahiptir. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+8 C) panel kalınlığı 60 mm dir;

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E PD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E PD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E PD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E PD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Şeker Pancarı Hasadı. Hakan Yılmaz AYAN Mehmet BAKAY Emrah ASAR. Prof. Dr. Can ERTEKİN

Şeker Pancarı Hasadı. Hakan Yılmaz AYAN Mehmet BAKAY Emrah ASAR. Prof. Dr. Can ERTEKİN Şeker Pancarı Hasadı Hakan Yılmaz AYAN Mehmet BAKAY Emrah ASAR Prof. Dr. Can ERTEKİN 1 Şeker Pancarı Etli kökünden şeker elde edilen, ıspanakgillerden 2yıllık tarım bitkisidir. 1 yıl vejetatif organları,

Detaylı

AKSESUARLAR PEUGEOT PARTNER VAN

AKSESUARLAR PEUGEOT PARTNER VAN AKSESUARLAR PEUGEOT PARTNER VAN Sürdürmeniz gereken işleriniz varsa, yükleme, boşaltma ve teslimatı mümkün olduğunca kolaylaştıracağına güveneceğiniz bir van araca ihtiyacınız vardır. Yeni Partner 850

Detaylı

HİDROLİK PNÖMATİK DERSİ ÇALIŞMA SORULARI

HİDROLİK PNÖMATİK DERSİ ÇALIŞMA SORULARI 1. Aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır? HİDROLİK PNÖMATİK DERSİ ÇALIŞMA SORULARI a. Can güvenliği tehlikesi hidrolik sistemlerde daha fazladır. b. Hidrolikte çalışma hızı yüksek, pnömatikte hız yavaştır.

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ZEMİN SIKIŞTIRMA MAKİNELERİ (SİLİNDİR) OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ZEMİN SIKIŞTIRMA MAKİNELERİ (SİLİNDİR) OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ZEMİN SIKIŞTIRMA MAKİNELERİ (SİLİNDİR) OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI ANKARA 2010 KURUMUN ADI : KURUMUN ADRESİ : KURUCUNUN ADI : PROGRAMIN

Detaylı

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM TUR www.sepro-group.com ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM Sepro her çeşit enjeksiyon makinesini, yeni veya mevcut makineleri her boyutta (5000 Ton a kadar) ve tüm markalarda donatmaktadır.

Detaylı

.. 9 SERISI. DEUTZ-FAHR 9340 TTV Agrotron

.. 9 SERISI. DEUTZ-FAHR 9340 TTV Agrotron .. 9 SERISI DEUTZ-FAHR 9340 TTV Agrotron YAŞAMINIZI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN TASARLANDI. İŞLERİNİZİ İYİLEŞTİRMEK İÇİN GELİŞTİRİLDİ. 9 SERIES TTV AGROTRON 9340 Max. power (kw/hp) 247 / 336 2050 yılı itibarıyla

Detaylı

SL 03 Arka Aydınlatmalı LCDli Dijital Oda Termostatı 7 gün Programlanabilir

SL 03 Arka Aydınlatmalı LCDli Dijital Oda Termostatı 7 gün Programlanabilir SL 03 Arka Aydınlatmalı LCDli Dijital Oda Termostatı 7 gün Programlanabilir Ürün Özellikleri Güç: 2*AA*1.5V alkalin pil Çıkış: Röle Anahtarı Gösteri Doğruluğu::0.5 or1 Yalıtım Durumu: Normal Çevre Prob

Detaylı

OTOMATİK KAYAR KAPILAR

OTOMATİK KAYAR KAPILAR OTOMATİK KAYAR KAPILAR Eğer aradığınız en yeni teknolojiye sahip, en verimli ve pürüzsüz bir sistem ise, size sunmaktan gurur duyduğumuz çözüm: Holux X-Serisi TANITIM OTOMATİK KAYAR KAPILAR 150 120 43

Detaylı

Proses Örnekleme Yöntemleri

Proses Örnekleme Yöntemleri Proses Örnekleme Yöntemleri Sistemi temsil eden doğru örneğin alınması yanı sıra doğru örnekleme için aşağıdakilerin sağlanmış olması gerekir. 1. Numune alımı ve taşınmasının güvenli olması 2. Doğru şartlarda

Detaylı

Me Too. tasarım Nurus D Lab. teknik doküman

Me Too. tasarım Nurus D Lab. teknik doküman Me Too tasarım Nurus D Lab teknik doküman Me Too, bedeni mükemmel şekilde tamamlar ve çalışma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too,

Detaylı

MEMMINGER-IRO AKSESUAR: yüksek değerli, çok yönlü, güvenilir

MEMMINGER-IRO AKSESUAR: yüksek değerli, çok yönlü, güvenilir MEMMINGER-IRO AKSESUAR: yüksek değerli, çok yönlü, güvenilir ADVANCED KNITTING TECHNOLOGY Furnisör tahriki Gerilim tertibatı Gerilim tertibatları, tahrik kayışlarında gerekli gerilimi sağlar. Bunlar, tahrik

Detaylı

TESTONE TTS 125-3300 TRAFO TEST SİSTEMİ

TESTONE TTS 125-3300 TRAFO TEST SİSTEMİ TESTONE TTS 125-3300 TRAFO TEST SİSTEMİ ULTRA HASSAS KULLANICI DOSTU SİZ BAĞLANTILARI YAPIN GERİSİ TAM OTOMATİK SİSTEM KONSEPTİ TTS 125-330 Trafo Test Sistemi, dağıtım trafoların YÜKTE - BOŞTA kayıplarının

Detaylı

HGX44e/665-4 Motor: 380-420V Y/YY -3-50Hz PW Soğutucu: R404A, R507

HGX44e/665-4 Motor: 380-420V Y/YY -3-50Hz PW Soğutucu: R404A, R507 Kapasite verisi uygulama talimatları sınırı Lütfen kontrol Uygulama: Soğutma & AC Soğutucu R404A, R507 Güç kaynağı 50 Hz, 400 V Besleme frekansı 50 Hz Evaporasyon sıcaklığı 0,0 C Evaporasyon basıncı (abs.)

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

+ 1. ) transfer edilir. Seri. Isı T h T c sıcaklık farkı nedeniyle üç direnç boyunca ( dirençler için Q ısı transfer miktarı aşağıdaki gibidir.

+ 1. ) transfer edilir. Seri. Isı T h T c sıcaklık farkı nedeniyle üç direnç boyunca ( dirençler için Q ısı transfer miktarı aşağıdaki gibidir. GİRİŞ Isı değiştiricileri (eşanjör) değişik tiplerde olup farklı sıcaklıktaki iki akışkan arasında ısı alışverişini temin ederler. Isı değiştiricileri başlıca yüzeyli ısı değiştiricileri, karışımlı ısı

Detaylı

24 Vac 9V TBOS Latching Solenoid

24 Vac 9V TBOS Latching Solenoid Kablolama çizelgesine bakınız. 24 Vac 9V BOS Latching Solenoid 1 adet Rain Bird BOS latching solenoid ile çalışan bir istasyonlu kontrol ünitesi. Kontrol ünitesinden vanalara giden kabloların yeraltı düşük

Detaylı

Dijital Fotoǧraf Çekim Kılavuzu

Dijital Fotoǧraf Çekim Kılavuzu Dijital Fotoǧraf Çekim Kılavuzu İÇİNDEKİLER Dijital Fotoǧraf Rehberi... 2 1. NETLIǦI DOǦRU AYARLAMAK... 2 2. HAREKETTEN KAYNAKLANAN NETSIZLIǦININ ÖNLENMESI... 4 3. ALAN DERINLIǦI... 5 4. HANGI ÇÖZÜNÜRLÜK

Detaylı

SoftCare Classic Range. Hızlı çözüm

SoftCare Classic Range. Hızlı çözüm Portal yıkama tesisleri SoftCare Classic Range Hızlı çözüm Ekonomik Başarılı bir yıkama ticareti için hızlı çözüm SC Pro Classic Tasarım: Cyclo SC Juno Classic Tasarım: Cyclo SoftCare Classic Range ile

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

Uzaktan motor marşı. Açıklama. Motoru kabinin dışından çalıştırmak için uzaktan motor çalıştırma fonksiyonu kullanılır.

Uzaktan motor marşı. Açıklama. Motoru kabinin dışından çalıştırmak için uzaktan motor çalıştırma fonksiyonu kullanılır. Motoru kabinin dışından çalıştırmak için uzaktan motor çalıştırma fonksiyonu kullanılır. Fonksiyonu etkinleştirmek için aşağıdaki koşullar yerine getirilmelidir: Marş anahtarı sürüş konumunda Kabindeki

Detaylı

Dövme Makinaları: Vidalı Presler, Çekiçler vd.

Dövme Makinaları: Vidalı Presler, Çekiçler vd. 1 Dövme Makinaları: Vidalı Presler, Çekiçler vd. 1.1 Vidalı Pres (Friksiyon Presi) 1.2 Vidalı Pres Konstrüksiyonu Kapasite: 100-1500 t Azami: 8000 ton 1.3 Vidalı Preslerin Kullanım Yerleri Kapalı kalıpta

Detaylı

HT-SERİSİ CNC TORNALAR

HT-SERİSİ CNC TORNALAR HT-SERİSİ CNC TORNALAR 52HT/76HT/92HT 52HTL/76HTL/92HTL 8/1/12 inç aynalı 75/125 mm boylarda FANUC i-tc KONTROL ÜNİTESİ, RENKLİ LİKİD KRİSTAL EKRAN, MANUAL GUIDE i DİYALOG PROGRAMLAMA DESTEĞİ ULTRA MODERN,

Detaylı

ARÇELİK LE KOMBİNE GÜVEN

ARÇELİK LE KOMBİNE GÜVEN 20 Kombiler ARÇELİK LE KOMBİNE GÜVEN Arçelik ten büyük indirim! Üstelik 1.464 TL den başlayan fiyatlarla! Hermetik kombilerde 10 Yoğuşmalı kombilerde 200 ÜCRETSİZ KOMBİ HİZMETLERİMİZ Kombi Montaj Hizmeti

Detaylı

YENİ C4 1.4 VTi 95HP EASY M/T

YENİ C4 1.4 VTi 95HP EASY M/T YENİ C4 1.4 VTi 95HP EASY M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1397 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 95/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 135/4000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4329-1789 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Sunu: Belli bir konunun resim, grafik, metin, ses ve görüntüler kullanılarak giriş, gelişme, sonuç bölümleriyle sıralı ve düzenli bir şekilde

Sunu: Belli bir konunun resim, grafik, metin, ses ve görüntüler kullanılarak giriş, gelişme, sonuç bölümleriyle sıralı ve düzenli bir şekilde MICROSOFT OFFICE Sunu: Belli bir konunun resim, grafik, metin, ses ve görüntüler kullanılarak giriş, gelişme, sonuç bölümleriyle sıralı ve düzenli bir şekilde anlatılmasına sunu denir. Sunuyu sınıfa ya

Detaylı

TRECÜMAN ÜNİTESİ. Genel Özellikler :

TRECÜMAN ÜNİTESİ. Genel Özellikler : TU-01 TRECÜMAN ÜNİTESİ Genel Özellikler : Dayanıklı Metal Kasa Sayısal Sistem Kontrolü Arkadan aydınlatmalı 2 x 16 karakterli LCD ekran 16 Butonlu dayanıklı Membrane Switch Klavye 2 çıkış kanalı, (A /

Detaylı

Yuvarlak Kanal Fanları

Yuvarlak Kanal Fanları Yuvarlak Kanal Fanları Minimum Çap Maksimum Hava Debisi Maksimum Çap 00% hız kontrolü İzolasyon malzemesi, taşyünü Harici Montaj Her açıda montaj K 660 00 5 * * * * Kanatlar geriye eğik Kanatlar öne eğik

Detaylı

Polaris 5xx/7xx Tıbbi Lambalar ve Video

Polaris 5xx/7xx Tıbbi Lambalar ve Video Polaris 5xx/7xx Tıbbi Lambalar ve Video Işık olmadan ameliyat yapılamaz. Yeterli ışık, ameliyathaneler için en temel ihtiyaçlardan biridir. Polaris lambalar, verim ve uyumluluk için tasarlanmış olup aydınlatma

Detaylı

NEW HOLLAND. TDD Serisi

NEW HOLLAND. TDD Serisi NEW HOLLAND TDD Serisi İşinin Uzmanı TDD Serisi Modern çizgilere sahip yeni kabin ve kaportasıyla TDD serisi güçlü, güvenilir, her işin üstesinden gelebilen 6 ayrı modelde 65 beygirden 110 beygire kadar

Detaylı

Kiraz Boylama Rehberi. InVision 5 Görüş Açılı Kabin. Özet

Kiraz Boylama Rehberi. InVision 5 Görüş Açılı Kabin. Özet Kiraz Boylama Rehberi InVision 5 Görüş Açılı Kabin Özet Bölgesel ürün farklılıkları, makinanın konfigürasyonu, InVision programını kullanan operatörün bilgi ve kabiliyetine bağlı olarak makinanın performansında

Detaylı

Panora-View -Detaylı Teknik Katalog-

Panora-View -Detaylı Teknik Katalog- Panora-View -Detaylı Teknik Katalog- # 3589 PENCERE ve KAPILAR / PANORA VIEW Libart olarak, dünyanın her yerinden fark yaratmak isteyen mimarlar ve profesyoneller için hareketli mimari sistemler tasarlıyor

Detaylı

Montaj kılavuzu. Ayarlanabilir flanş contası. VEGAPULS 67 ve 69 için. Document ID: 33797

Montaj kılavuzu. Ayarlanabilir flanş contası. VEGAPULS 67 ve 69 için. Document ID: 33797 Montaj kılavuzu Ayarlanabilir flanş contası VEGAPULS 67 ve 69 için Document ID: 33797 İçindekiler İçindekiler 1 Kendi emniyetiniz için 1.1 Yetkili personel... 3 1.2 Amaca uygun kullanım... 3 1.3 Yanlış

Detaylı

5. GÖSTERİ AYARLARI. 5.1. Geçiş Efekti

5. GÖSTERİ AYARLARI. 5.1. Geçiş Efekti 5. GÖSTERİ AYARLARI Sunumun başarısını düşünüyorsanız gösteri ayarlarını, sunum konusunu destekleyici biçimde kullanmalı gereksiz düzenlemelerle dikkati dağıtmaktan kaçınmalısınız. Animasyonlar, slaytlara

Detaylı

Kritik iklimlendirme uygulamaları için nem transmitteri

Kritik iklimlendirme uygulamaları için nem transmitteri Kritik iklimlendirme uygulamaları için nem transmitteri testo 6651 Her türlü analog sinyali istenildiği gibi ayarlama imkanı Ethernet, röle ve analog çıkışlar, farklı otomasyon sistemlerine optimum şekilde

Detaylı

CS 5000 KAPORTA ÇEKTİRME MAKİNASI

CS 5000 KAPORTA ÇEKTİRME MAKİNASI KULLANMA KLAVUZU CS 5000 KAPORTA ÇEKTİRME MAKİNASI 1. KAPORTA ÇEKTİRME MAKİNASI KULLANMADAN ÖNCE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR VE GÜVENLİK UYARILARI - Koruyucu ekipmanlarınızı tedarik ediniz. - Çalışma

Detaylı

DEN 322. Gaz Türbini Karakteristikleri ve Kombine tahrik sistemleri

DEN 322. Gaz Türbini Karakteristikleri ve Kombine tahrik sistemleri DEN 3 Gaz Türbini Karakteristikleri ve Kombine tahrik sistemleri Gaz Türbinleri Rolls Royce WR Gaz Türbini Büyük hacim kaplayan ve ağır buhar türbini tesislerine göre gaz türbinlerinin yapısı basittir.

Detaylı

WQHD 2560x1440 Çözünürlüklü SuperClear IPS Panel Monitör VX2778-smhd Öne Çıkan Özellikler

WQHD 2560x1440 Çözünürlüklü SuperClear IPS Panel Monitör VX2778-smhd Öne Çıkan Özellikler WQHD 2560x1440 Çözünürlüklü SuperClear IPS Panel Monitör VX2778-smhd ViewSonic VX2778-smhd 27 inç WQHD (2560x1440) çözünürlüklü SuperClear IPS panele sahip çerçevesiz tasarımı ile hem şık hem de performansı

Detaylı

LF 230 Yerüstü Sondaj Makinesi

LF 230 Yerüstü Sondaj Makinesi LF 230 Yerüstü Sondaj Makinesi 1 Giriş LF230 yüksek delgi kapasitesi, üstün motor gücü, geniş kapasiteli hidrolik tankı ve yıllardır kazanılan derin sondaj tecrübelerinin yansıtıldığı diğer tüm bileşenleriyle

Detaylı

22" (21,5" görüntülenebilir) Full HD LED Monitör

22 (21,5 görüntülenebilir) Full HD LED Monitör 22" (21,5" görüntülenebilir) Full HD LED Monitör VA2261-2 ViewSonic VA2261-2 22"" (21,5"" görüntülenebilir) Full HD LED ekranı ve 1920x1080p çözünürlük ve 5MS tepki süresi ile filmler, oyunlar ve diğer

Detaylı

Ürün görünümü ve Ölçüler. için dalgıç pompa,santrafüj pompa,inline pompa,foseptik pompa ve tüm AC380V(50Hz)trifaze 1-10 Hp direk kalkışlı

Ürün görünümü ve Ölçüler. için dalgıç pompa,santrafüj pompa,inline pompa,foseptik pompa ve tüm AC380V(50Hz)trifaze 1-10 Hp direk kalkışlı LTS 1 Teknolojık değişiklikler nedeniyle,üretici Firma önceden haber vermeden değişiklikler yapabilir. Akıllı ve kolay pompa kontrol ünitesi LTS 1 modeli;otomatik seviye kontrolü,basınç şalteri kontrolü

Detaylı

Şekil 1 Çeşitli vida profilleri (şematik)

Şekil 1 Çeşitli vida profilleri (şematik) Şekil 1 Çeşitli vida profilleri (şematik) Tablo 1 Vida toleransları Şekil 2 Cıvata-somun bağlantı şekilleri Şekil 3 Özel başlı civatalar Makine Elemanları-II FÖY-2 1 Civata Bağlantıları ve Problemler Şekil

Detaylı

BS02-SCE LUNA OTO KOLTUĞU Çocuk Oto Koltuğu Kullanım Kılavuzu

BS02-SCE LUNA OTO KOLTUĞU Çocuk Oto Koltuğu Kullanım Kılavuzu BS02-SCE LUNA OTO KOLTUĞU Çocuk Oto Koltuğu Kullanım Kılavuzu Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. ÜRÜN

Detaylı

Selectomat SL Lider Kalite - Mükemmel Fiyat

Selectomat SL Lider Kalite - Mükemmel Fiyat Selectomat SL Lider Kalite - Mükemmel Fiyat Ömür boyu güvenilirlik Başarılı kaynak kontrolü Global hızlı servis MMM. İnsan sağlığını korur. Selectomat SL Lider Kalite - Mükemmel Fiyat MMM, hastane sterilizasyon

Detaylı

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 360 40.25 360 50.19 360 50.21 360 60.16 PEGASUS 360 Dieci Türkiye Distribütörü Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 Pegasus360.indd 2 11/04/18 12:19 PERFORMANS PEGASUS 40.25 PEGASUS 50.19 PEGASUS 50.21 PEGASUS

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Modem ve Yerel Ağ Kullanıcı Kılavuzu

Modem ve Yerel Ağ Kullanıcı Kılavuzu Modem ve Yerel Ağ Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Peyzaj Sulama Sistem Tasarımı EGE ÜNİVERSİTESİ / 31.03.2016

Peyzaj Sulama Sistem Tasarımı EGE ÜNİVERSİTESİ / 31.03.2016 Peyzaj Sulama Sistem Tasarımı EGE ÜNİVERSİTESİ / 31.03.2016 Eğitimin içeriği Peyzaj Sulama Sistem Bileşenleri Sprinkler Sulama ürünleri Mikro Sulama ürünleri Vanalar Kontrol Üniteleri Aksesuarlar Temel

Detaylı

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi Güç İhtiyacınız Olan Her Zaman Her Yerde Seyyar kompresörlerin tek görevi vardır: ihtiyaç olan yerde ve zamanda

Detaylı

Panel Radyatörler Dekoratif Radyatörler Havlupanlar Aksesuarlar

Panel Radyatörler Dekoratif Radyatörler Havlupanlar Aksesuarlar Panel Radyatörler Dekoratif Radyatörler Havlupanlar Aksesuarlar Yalın Düşünce Coşkunöz Holding şirketlerinin tamamında olduğu gibi COPA olarak bizler, değer zincirimizdeki israfları yok etme sorumluluğu

Detaylı

Ek kılavuz. Bağlantı kablosu IP 66/IP 68 (1 bar) plics ailesi cihazları için ek donanım/aksesuar. Document ID: 34107

Ek kılavuz. Bağlantı kablosu IP 66/IP 68 (1 bar) plics ailesi cihazları için ek donanım/aksesuar. Document ID: 34107 Ek kılavuz Bağlantı kablosu IP 66/IP 68 (1 bar) plics ailesi cihazları için ek donanım/aksesuar Document ID: 4107 İçindekiler İçindekiler 1 Kendi emniyetiniz için 1.1 Amaca uygun kullanım... 1.2 Kullanımına

Detaylı

SINAVA HAZIRLANAN BİR ERGENİN ANNE-BABASI OLMAK

SINAVA HAZIRLANAN BİR ERGENİN ANNE-BABASI OLMAK Uzm. Psikolog Nuray ÖZBEN AVŞAR SINAVA HAZIRLANAN BİR ERGENİN ANNE-BABASI OLMAK TEOG sınavının yaklaştığı bu dönemde öğrencilerimiz de velilerimiz de haklı bir kaygı içerisindeler. Sınavlar da başarılı

Detaylı

MINI Cooper Cabrio 1.6 115 HP

MINI Cooper Cabrio 1.6 115 HP İlan no: 209686 MINI Cooper Cabrio 1.6 115 HP Sahibinden Kiralık Cooper - BEYAZ - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL MAVİ - KIRMIZI - UYGUN FİYAT GARANT İlan tarihi: 17 Ekim 2014 İlan detayları

Detaylı

MEKANĐK SALMASTRALAR GĐRĐŞ MEKANĐK SALMASTRA TANIMI MEKANĐK SALMASTRALARIN ÇALIŞMA PRENSĐBĐ. Birol GÜR

MEKANĐK SALMASTRALAR GĐRĐŞ MEKANĐK SALMASTRA TANIMI MEKANĐK SALMASTRALARIN ÇALIŞMA PRENSĐBĐ. Birol GÜR MEKANĐK SALMASTRALAR Birol GÜR 1964 yılında Đstanbul da doğdu. 1984 yılında Đ.S.T.L. Makina Bölümü'nden mezun oldu. Yurt içi firmalarda ve yurtdışındaki vahana firmalarda Gemi Makinaları Đşletmecisi olarak

Detaylı

POŞETLER - h o m o je n le ş tirm e iş le m le ri iç in. > Filtresiz poşet > Yan kenar filtreli poşet > Tüm gövde filtreli poşet

POŞETLER - h o m o je n le ş tirm e iş le m le ri iç in. > Filtresiz poşet > Yan kenar filtreli poşet > Tüm gövde filtreli poşet 2016 POŞETLER 079 laboratuvarürünleri POŞETLER - h o m o je n le ş tirm e iş le m le ri iç in % > Özel karışımlı polietilenden 70 mikron kalınlıkta > Kalın fakat esnek yapıları sıvı faz içerisinde katı

Detaylı