TED KUZEY KIBRIS KOLEJİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TED KUZEY KIBRIS KOLEJİ"

Transkript

1 TED KUZEY KIBRIS KOLEJİ

2 İçİndekİler 2 Tarihçe 4 Temel Amaç Okullarımız: 6 Anaokulu 8 İlkokul 10 Ortaokul 12 Yabancı Dil Eğitimi 14 Öğrenci Kulüpleri Destek Birimler: 16 Bilgi Erişim Merkezi 17 Sağlık, Ulaşım, Güvenlik Yemek Hizmetleri 18 Lise KÜNYE Dernek Tüzüğü nün 2. maddesinde de ifade edildiği üzere, Cumhurbaşkanı, Türk Eğitim Derneği nin yüksek koruyucusudur. Derneğimiz, öncelikle köklü bir sivil toplum kuruluşu olarak kurulduğu günden beri eğitim alanında faaliyet göstermekte olup, aynı zamanda yeterli maddi olanağa sahip olmayan ahlaklı, anlayışlı ve çalışkan Türk çocuklarının eğitimlerini desteklemekte ve Türk eğitim hayatına maddi ve bilimsel katkılar sağlamaktadır.

3 Tarİhçe Eğitim, Atatürk ün Cumhuriyete geçişte en çok önem verdiği alanlardan biriydi. Atatürk, her alanda lider vatandaşların Türkiye yi geleceğin uygar ülkeleri arasına taşıyacağının ve bu vatandaşları yetiştirmenin en önemli aracının eğitim olduğunun farkındaydı. Atatürk 1925 yılında yaptığı Meclis açış konuşmasında iki noktayı özellikle vurgulamıştır: Eğitimde niteliği artıracak çalışmalara yoğunluk vermek ve başarılı ama olanakları kısıtlı çocukların okuması için varlıklı kimselerin fırsat yaratması. İşte bu iki nokta, Cumhuriyetin ilk sivil toplum kuruluşlarından birinin kurulmasına giden yolu hazırlamıştır. Kısa bir süre sonra, şimdi müze olarak kullanılan Büyük Millet Meclisi binasında tüm milletvekilleri, üst yöneticiler ve ileri gelen iş adamlarının katıldığı bir toplantı yapıldı ve o zamanki adıyla Türk Maarif Cemiyeti nin kuruluş hazırlıklarına tez elden başlandı. Mustafa Kemal Atatürk ün işaret ettiği hedefleri gören, sorunlara sahip çıkan ve çözüm yollarını araştıran kurul, özenle sürdürdüğü görüşmelerden sonra Türk Maarif Cemiyeti nin kurulması konusunda karara vardı. Derneğin Ana Tüzüğü 31 Ocak 1928 günü, madde madde görüşülerek kabul edildi. Türk Eğitim Derneği kuruluş amaçları doğrultusunda, açılışından hemen sonra, öğretim yılında açtığı anaokulu ile eğitim-öğretim çalışmalarına başladı öğretim yılında ise, Milli Eğitim Bakanlığı nın onayı ile Ankara İlkokulu olarak İlkokul 1. sınıfını açtı. TED Ankara Koleji nin açılışını ülkenin diğer illerinde açılan okullar izledi ve ülke çapındaki TED Okulları nın sayısı hızla arttı. Ankara da küçük bir anaokulu ile başlayan bu yürüyüş, bugün Kuzey Kıbrıs Koleji ile birlikte 23 TED Okuluyla geniş bir aile olarak sürmekte ve gerek eğitim-öğretim kalitesi gerekse sosyal sorumluluk açısından model olacak bu aile her geçen sene büyümeye devam etmektedir. 2

4

5 Amacımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Eğitim amaçlarında belirtilen niteliklere sahip, Bilimsel düşünen ve yaratıcı çözümler sunan, bilgiyi üretime dönüştürebilen, Teknolojiyi gereksinimleri doğrultusunda etkin kullanabilen, Kendi bireysel öğrenme farklılıklarının bilincinde ve yaşam boyu öğrenebilen, Bir üst eğitim kademesi için gerekli akademik donanıma sahip, En az iki yabancı dili bilen ve yaşamında etkili bir şekilde kullanan, Sosyal sorumluluk bilincine sahip, Toplum ve ülke sorunlarına karşı farkındalığı ve çözüm üretme bilinci yüksek, Özgüveni yüksek, Demokrat, empati kuran ve farklılıklara saygılı, Çevreye duyarlı, Yüksek ahlaklı, Mutlu, dünya vatandaşı bireyler yetiştirmektir... 4

6

7 Anaokulu 6 TED Kuzey Kıbrıs Koleji nde, KKTC Milli Eğitim, Kültür ve Spor Bakanlığı tarafından öngörülen okul öncesi eğitim programı, TED Okullarına özel okul öncesi etkinlik programları ile zenginleştirilerek uygulanır. Eğitim etkinlikleri; öğrencilerin, sevgi, saygı, iş birliği, katılımcılık, sorumluluk, yardımlaşma Anaokul Sosyal Etkİnlİklerİ Öğrencide kendine güven ve sorumluluk duygusu geliştirmeyi, yeni ilgi alanları ve beceriler oluşturmayı hedefleyen; bilişsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda etkinlikler planlanır. Tüm öğretmenler ile birlikte gönüllü veliler de sosyal etkinlik çalışmalarına katılarak öğrencilere rehberlik edebilirler. Sosyal etkinlikler kapsamında geziler, sportif etkinlikler, yayınlar, gösteriler, sergiler, tiyatro, drama, müzik çalışmaları vb. faaliyetler düzenlenir. ve paylaşma duygularını geliştirici niteliktedir. Anasınıflarında okul öncesi eğitim programına ek olarak İngilizce, drama, görsel sanatlar, beden eğitimi, yoga, müzik ve satranç dersleri verilir. Ayrıca öğrencilerin gelişimini destekleyici spor, kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenir. TED Kuzey Kıbrıs Koleji anasınıflarında haftalık ders saati sayısı 35; her bir ders süresi 40 dakikadır. Ana sınıflarında belirli dersler branş öğretmenleri eşliğinde işlenir. Öğrenciler sabah kahvaltılarını, öğle yemeklerini ve ikindi kahvaltılarını hep birlikte ve öğretmenlerinin eşliğinde yaparlar.

8

9 İlkokul 8 TED Kuzey Kıbrıs Koleji İlkokulu nda KKTC Milli Eğitim, Kültür ve Spor Bakanlığı tarafından öngörülen öğretim programları çok sayıda ve çeşitli seçmeli ders olanakları ile zenginleştirilerek uygulanır. Bu programların yanı sıra öğrencileri ortaokulda takip edecekleri programlara hazırlamak üzere özellikle ingilizce, matematik ve fen derslerinde çift dilli eğitim sistemine göre takviye programlar uygulanır. TED Kuzey Kıbrıs Koleji İlkokulu unda haftalık ders saati sayısı 40; her bir ders süresi 40 dakikadır. 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerine birinci dersten sonraki beslenme arasında ara öğün verilir.

10

11 Ortaokul 10 TED Kuzey Kıbrıs Koleji Ortaokulu nda KKTC Milli Eğitim, Kültür ve Spor Bakanlığı tarafından öngörülen öğretim programlarının yanı sıra öğrencileri lisede takip edecekleri uluslararası programlara hazırlamak üzere takviye programlar uygulanır. TED Kuzey Kıbrıs Koleji Ortaokul öğrencileri İngilizce ağırlıklı bir eğitim programı izlemektedir. Öğrenciler derslerin büyük çoğunluğunu o derse ait yabancı dil dersliği, matamatik dersliği, sosyal bilgiler dersliği ve fen laboratuarında yapmaktadırlar. TED Kuzey Kıbrıs Koleji Ortaokulu nda haftalık ders saati sayısı 40; her bir ders süresi 40 dakikadır.

12

13 Yabancı Dİl EĞİtİmİ 12 TED Kuzey Kıbrıs Koleji nde, uygulanan Ağırlıklı Yabancı Dil Programı gereği, İngilizce dil eğitimi okul öncesi 4, 5 yaş ve ilkokulda Çift Dilli eğitim ortamında verilir. İngilizce dil eğitiminde öğrencilerin dil ve eleştirel düşünme becerileri bireysel farklı öğrenme stilleri göz önüne alınarak ve bilgisayar tabanlı programlar uygulanarak Avrupa Ortak Diller Çerçeve Programı doğrultusunda K12 bütünlüğünde geliştirilirken, öğrencilerin uluslararası geçerliliği olan sertifikaları almaları da hedeflenir. Ortaokulda matematik ve fen dersleri İngilizce dilinde işlenmekte olup, dersler arası sağlanan bütünlükle öğrencilerin İngilizce dil becerilerinin akademik olarak geliştirilmesi sağlanmaktadır. TED Kuzey Kıbrıs Koleji nde öğrenciler 2. yabancı dil olarak 4. sınıftan itibaren seçmeli olarak Almanca veya Fransızca dil eğitimi alırlar.

14

15 ÖĞrencİ Kulüplerİ 14 TED Kuzey Kıbrıs Koleji nde öğretim yılı başında, öğrenciler ile okul yönetici ve öğretmenlerinin katıldığı toplantıda; çevrenin sosyal, kültürel ve coğrafi özellikleri ve öğrencilerin sınıf seviyelerine göre istekleri doğrultusunda öğrenci kulüpleri açılır. Öğrencilerin istekleri doğrultusunda görev aldıkları kulüp çalışmalarında bir yandan öğrencilerin beceri ve yetenekleri geliştirilirken, diğer yandan hoşça vakit geçirmeleri sağlanır. Yapılan çalışmalar ve ürünler yılsonunda öğrenci ve velilere sergilenir.

16

17 BİLGİ ErİşİM Merkezİ 16 Bilgi Erişim Merkezimizin amacı; okulumuzun eğitim ve öğretim programlarına etkin bir şekilde katkıda bulunmak, öğrencilerin derslerini olduğu kadar serbest zamanlarını da en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak yaratmak, düşünme yeteneğinin geliştirilmesi ve bilgi gereksinimlerinin karşılanması için her türlü bilgi kaynağını sağlamak, düzenlemek ve hizmete sunmaktır. Bilgi Erişim Merkezimiz; okuma kitapları, süreli yayınlar, danışma kaynakları, notalar, görselişitsel materyaller (VCD, video,kaset, poster vb.) ve elektronik bilgi kaynaklarından oluşmakta olup koleksiyonumuz, gereksinimler doğrultusunda sürekli olarak güncellenmektedir.

18 Destek HİzmetlerİMİz Ulaşım Hİzmetİ TED Kuzey Kıbrıs Koleji, ulaşım hizmetlerinde konusunda uzman servis işletmeleri ile çalışmaktadır. Okul servislerimiz, uzman sürücü ve rehberleri ile emniyet-düzen-özen ilkeleri esaslarına göre çocuklarımızın okula ve okuldan ulaşımlarını zaman kaybı yaratmaksızın sağlamaktadır. Öğrencilerimiz Lefkoşa,Güzelyurt,Girne ve Mağusa bölgeleri ile civarlarına, yeni, konforlu,temiz, bakımlı, emniyet kemerli, ısıtma ve soğutma sistemleri yanısıra, ilk yardım seti, trafik seti, yangın söndürme gibi mecburi teçhizatın eksiksiz, kullanılmaya hazır bulunduğu modern araçlarla taşınmaktadır. Öğretim yılı başında, serviste mevcut öğrencilerin veli adı ve telefon numaralarının bulunduğu listeler servis sorumlusu sürücü ve - veya hostese, servis görevlilerinin ietişim bilgileri ise velilerimize bildirilmektedir. Okula gidiş gelişlerde zaman kaybı olmaması ve servis içi düzenin sağlanması için hazırlanmış bulunan Servis Kuralları listesi öğrencilerimizle ve velilerimizle paylaşılmaktadır. Sağlık Hİzmetİ Okulumuzda öğrencilerimize ve çalışanlarımıza sunulan sağlık hizmetleri ile okulda meydana gelebilecek sağlık sorunlarını en aza indirmek ve sağlık düzeyini yüksek tutmak amaçlanmaktadır. Bu kapsamda, okulumuzda tam donanımlı bir revir ve burada tam zamanlı görev yapan bir çocuk sağlığı hemşiresi bulunur. Okula başlayan her öğrencinin sağlık kaydı bilgileri tutulur ve gerektiğinde güncellenir. Sağlık taramaları sonuçları velilerle paylaşılır. Okul-veli iletişimi ile öğrencinin sağlık takibi aksatılmadan yürütlür. Okulumuzda öğrenim gören öğrenciler ve çalışanlar okulda meydana gelebilecek acil durumlara karşı sigortalanmıştır. Yemek Hİzmetİ TED Kuzey Kıbrıs Koleji, yemek hizmetleri konusunda uzman yemek firması ile çalışmaktadır. Öğrencilerin sağlıklı, dengeli ve hijyenik beslenmelerinin kontrolünü sağlamak amacıyla diyetisyenimiz kontrolünde hazırlanan menüler, okul yönetimi onayına sunulmakta, aylık yemek menümüz okulumuzun web sayfasında velilerimizle paylaşılmaktadır. Okul diyetisyenimiz ayrıca beslenmeyle ilgili iş ve işlemleri denetlemekte ve takibini yapmaktadır. Tüm öğrencilerimize her gün dört çeşitten oluşan öğle yemeği servis edilmektedir. Ayrıca ilkokul sınıflara sabah kahvaltısı, anaokul öğrencilerimize ise sabah kahvaltısına ek olarak ikindi kahvaltısı da verilmektedir. Yemeklerimiz ve ara öğünlerimiz günlük enerji ve besin ihtiyaçları dikkate alınarak lezzetli ve doyurucu olacak şekilde, konusunda uzman aşçı ve ekip tarafından okulumuz yemekhanesinde hazırlanmaktadır. Öğün aralarında atıştırmak isteyen öğrenciler ve çalışanlarımız ev yapımı, sağlıklı ve besleyici ürünlerin belirli saatlerde satışının yapıldığı Ara Öğün Barı ndan faydalanabilmektedir. Güvenlİk Öğrenci ve çalışanların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla, iki özel güvenlik görevlisi 24 saat kampüsümüzde görev yapmaktadır. Tüm okulda bina içlerine ve dış mekanlara yerleştirilmiş kameralar kesintisiz çalışmakta ve güvenlik biriminden izlenmektedir. Okula giriş çıkışlar güvenlik görevlileri kontrolünde yapılmakta, okulla işi olmayan kişilerin kampüse girişine izin verilmemektedir.

19 Lİse Lisemiz yılında eğitim-öğretime başlayacaktır. Lise binamızda; ÔÔ Farklı öğrenme stillerine uygun yüksek teknoloji donanımlı sınıflar ÔÔ Branş derslikleri ÔÔ Bilgisayar laboratuvarı ÔÔ Fizik-Kimya-Biyoloji laboratuvarları ÔÔ Bilgi Erişim Merkezi (Kütüphane) ÔÔ Kulüp odaları bulunacaktır. Sosyal Tesİslerİmİz Konferans Salonu Kapalı Spor Salonu Yüzme Havuzu Sahne Sanatları Salonu TED Kuzey Kıbrıs Koleji Lisesinde, KKTC Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından öngörülen öğretim programlarının yanısıra, AS ve A düzeylerinde IGCSE ile IELTS sınavlarına yönelik programlar uygulanacaktır. ÖSYS ye yönelik takviye programları da izlenecek olup ilerleyen zamanlarda uluslararası bakalorya programı da uygulanacaktır.

20 TED KUZEY KIBRIS KOLEJİ TED Kuzey Kıbrıs Koleji Yakın Doğu Bulvarı, Fuar Alanı Arkası, Ortaköy Lefkoşa - KKTC Tel: (0392) Fax: (0392) Gsm: (0533) E-posta: info@tedkuzeykibris.com Web:

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

TED TOKAT KOLEJİ TED li Olmak Ayrıcalıktır.

TED TOKAT KOLEJİ TED li Olmak Ayrıcalıktır. Bedestenlioğlu OSB Bölgesi 2. Kısım 6. Cadde No:3 TOKAT Tel: 0 (356) 212 0 660-0 (356) 213 0 833 info@tedtokat.org www.tedtokat.org TED TOKAT KOLEJİ TED li Olmak Ayrıcalıktır. TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ TARİHÇE

Detaylı

Nesibe Aydın Anaokulu Öğrencisi

Nesibe Aydın Anaokulu Öğrencisi Vizyonumuz Yaşam boyu öğrenme felsefesini benimsemiş çalışanları ile; yenilikçi, uluslararası alanda sayılan, yaşamın içinde var olan ve etkin eğitim-öğretim standartlarına sahip bir kurum olmaktır. Misyonumuz

Detaylı

21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da

21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da 21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da geleceğin mimarı nesiller artık bizim ellerimizde, güvenle... Keşke Hep Çocuk Kalsak! Büyüyünce ne olacaksın diye sorarlar. Oysa çocuk kalmak en güzel şey değil midir?

Detaylı

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere MİSYONUMUZ Özel Üsküdar SEV Ana sınıfı, İlkokulu ve Ortaokulu güncel öğretim teknik ve yöntemleri ile zenginleştirilmiş eğitim programlarını uygular. Ulusal kültüre ve evrensel değerlere saygılı, Türkçe

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

wıas world Internatıonal American College

wıas world Internatıonal American College wıas world Internatıonal American College Çetin Cad. Nurettin Duman Sk.No.3 Kuzey Ataşehir / İstanbul Tel: 0216 314 0 100-0216 365 0 808 Faks: 0216 314 0 107 www.amerikankoleji.net wıas world Internatıonal

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak olan anaokulu; bilgi aktaran değil, çocukta var olan

Detaylı

OKUL ÖNCESİ, İLKOKUL VE ORTAOKULLARDA HAFTALIK DERS DAĞILIMLARI

OKUL ÖNCESİ, İLKOKUL VE ORTAOKULLARDA HAFTALIK DERS DAĞILIMLARI OKUL ÖNCESİ, İLKOKUL VE ORTAOKULLARDA HAFTALIK DERS DAĞILIMLARI 1 Okul Öncesi ve İlkokulların Haftalık Dersleri Okul Öncesi Okul öncesi dönem 4 yaş grubunda dersler 8:30 da başlar ve 12:00 da sona erer.

Detaylı

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz.

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz. EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ Öğrencilerimiz yaşamlarının en hızlı gelişim dönemindeler. Bu dönemi en güzel şekilde geçirmeleri için onların fiziksel, duygusal ve akademik olarak kendilerini güvende hissedebilecekleri

Detaylı

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Öğrenci) Özet Sonuçları ( )

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Öğrenci) Özet Sonuçları ( ) İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Öğrenci) Özet Sonuçları (31.12.217) 24 Bölümümdeki yöneticiler öğrencilerin sorunlarını önemserler. - Average: 3.1 24 İhtiyaç duyduğumda bölümümdeki yöneticilere rahatlıkla ulaşabilirim.

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

JALE TEZER BÜYÜMEKTEN BÜYÜMEYE FARK VARDIR! ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ GÜÇLÜ TEMEL ETÜT EGITIM MERKEZI AÇILDI

JALE TEZER BÜYÜMEKTEN BÜYÜMEYE FARK VARDIR! ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ GÜÇLÜ TEMEL ETÜT EGITIM MERKEZI AÇILDI JALE TEZER EĞİTİM KURUMLARI JALE TEZER KOLEJİ TEZER KOLEJİ JALE JALE TEZER ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ OFİS SİSTEMİ (ETÜT) EĞİTİM DANIŞMANLIĞI (KARİYER MERKEZİ) SOSYAL İMKÂNLAR TEOG SINAVINA HAZIRLIK HER

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Fakültemiz 2809 sayılı Kanunun Ek 30. maddesi uyarınca Bakanlar Kurulunun 02.06.2000 tarih ve 2000-854 sayılı kararnamesiyle kurulmuş, 2001-2002 Eğitim

Detaylı

Yukarı Dudullu Mah. B3 Kapısı Karşısı Metanet Sokak No:6 / Ümraniye

Yukarı Dudullu Mah. B3 Kapısı Karşısı Metanet Sokak No:6 / Ümraniye www.erseegitim.com.tr 0538 931 30 33 Yukarı Dudullu Mah. B3 Kapısı Karşısı Metanet Sokak No:6 / Ümraniye Çekmeköy Kampüsü Madenler Mah. Halid Sok. No:2 Madenler / Ümraniye / İstanbul Esenşehir Kampüsü

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Fakültemiz 2809 sayılı Kanunun Ek 30. maddesi uyarınca Bakanlar Kurulunun 02.06.2000 tarih ve 2000-854 sayılı kararnamesiyle kurulmuş, 2001-2002 Eğitim

Detaylı

SORULARLA PROJE OKULU

SORULARLA PROJE OKULU SORULARLA PROJE OKULU 1.Proje Okulu Nedir? Milli Eğitim Bakanlığının ulusal eğitim politikaları kapsamında, eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak adına başlatılan, özellikleri kendi yönetmeliği ile

Detaylı

ARMADA OKULLARI BAŞARININ ANAHTARI

ARMADA OKULLARI BAŞARININ ANAHTARI BAŞARININ ANAHTARI ARMADA OKULLARI Armada okullarında her sınıf seviyesine uygun MEB program standartlarına dikkat edilerek eğitim ve öğretim yöntemleriyle de zenginleştirilmiş uygulamalar ve teknolojik

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI... - 2013 Okul /Kurum Haritası I. BÖLÜM KURUMUN ADI : TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İLİ : MERSİN İLÇESİ : TOROSLAR ADRES : AKBELEN

Detaylı

Öğrenci Memnuniyet Anketi

Öğrenci Memnuniyet Anketi 1 / 13 15.12.2018 13:20 Sevgili Öğrenciler; Bu çalışmanın amacı, Kalite Değerlendirme Raporu kapsamında, meslek yüksek okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin genel memnuniyet düzeylerinin belirlenmesidir.

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 Okul Haritası Toroslar Anaokulu Toroslar Anaokulu Müdürlüğü Brifing 2014-2015 - 2 - KURUM BİLGİSİ KURUMUN

Detaylı

Özel okullara yeni standartlar geldi

Özel okullara yeni standartlar geldi On5yirmi5.com Özel okullara yeni standartlar geldi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından özel öğretim kurumlarına yeni standartlar getirildi. Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2014 Cuma (oluşturma : 1/4/2016) Milli

Detaylı

TÜRKİYE DE İLK VE ORTAOKULLARDA (İLKÖĞRETİM) OKUTULAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSLERİNİN TARİHİ (TEMMUZ 2013)

TÜRKİYE DE İLK VE ORTAOKULLARDA (İLKÖĞRETİM) OKUTULAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSLERİNİN TARİHİ (TEMMUZ 2013) TÜRKİYE DE İLK VE ORTAOKULLARDA (İLKÖĞRETİM) OKUTULAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ İNİN TARİHİ (TEMMUZ 2013) TÜRKİYE DE İLKOKUL VE ORTAOKULLARDA (İLKÖĞRETİM) OKUTULAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ İNİN TARİHİ (Bilişim

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU TARİHÇE Yakupoğlu İlköğretim Okulu, Yakupoğlu Deri Sanayi A.Ş. tarafından Eğitime %100 Destek kampanyası kapsamında 2006 yılı

Detaylı

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20 Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20 Notre Dame de Sion Fransız Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi olarak amacımız veli-öğretmen-idare ile işbirliği sağlayarak öğrencilerimizin

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKOKULU. BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ ve E-POSTA ADRESLERİMİZ ANASINIFI 4 YAŞ BİLGİ KILAVUZU

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKOKULU. BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ ve E-POSTA ADRESLERİMİZ ANASINIFI 4 YAŞ BİLGİ KILAVUZU BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ ve E-POSTA ADRESLERİMİZ Sekreterlik: (0 324) 224 13 47 (0 324) 224 13 49 (0 324) 224 13 33 (0 324) 224 13 35 Web Adresi: www.odtugvo.k12.tr ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI

Detaylı

GÖKKUŞAĞI KOLEJİ ÖZEL ÖĞRETİM İHTİYAÇLARI POLİTİKASI

GÖKKUŞAĞI KOLEJİ ÖZEL ÖĞRETİM İHTİYAÇLARI POLİTİKASI GÖKKUŞAĞI KOLEJİ ÖZEL ÖĞRETİM İHTİYAÇLARI POLİTİKASI OKUL MİSYONU Gökkuşağı Eğitim Kurumları, öğrencilerinin entelektüel, sosyal, duygusal ve bireysel yeteneklerinin gelişimine odaklanmış, akademik olarak

Detaylı

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise ÖĞRENCİLERİMİZİN ve VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı için tüm hazırlıkların

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 25-26 www.company.com Okul Haritası Toroslar Anaokulu Toroslar Anaokulu Müdürlüğü Brifing 24-25 - 2 - KURUM BİLGİSİ KURUMUN ADI İLİ İLÇESİ

Detaylı

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI PDR Bülteni 2017-2018 Sayı: 07 YÖNDER OKULLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI Yönder Okulları

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ ... 2010-2011 EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ Merhaba! Yine, yeni, yeniden birlikte olmanın coşkusu ve heyecanıyla bir aradayız. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında da sağlıkla, mutlulukla, oyunlarla, şenliklerle,

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

TED DİYARBAKIR KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU

TED DİYARBAKIR KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU TED DİYARBAKIR KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU 1 2 ÖNSÖZ Bu kitapçık 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında TED Diyarbakır Koleji Özel anasınıfına, Özel ilkokula

Detaylı

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Okul Haritası Nasrettin Hoca Anaokulu Müdürlüğü Brifing 2015-2016 - 2 - Yüreğir İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı 2015

Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı 2015 Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı Çağrı Mektubu Eğitim, dış dünyadan aldığı dönütler doğrultusunda kendisini değiştirerek yenileyen açık bir sistemdir. Günümüz eğitiminin vizyonu, kabul görmüş düşünceleri

Detaylı

İlköğretim (İlkokul ve Ortaokul) Programları. Yrd.Doç.Dr.Gülçin TAN ŞİŞMAN

İlköğretim (İlkokul ve Ortaokul) Programları. Yrd.Doç.Dr.Gülçin TAN ŞİŞMAN İlköğretim (İlkokul ve Ortaokul) Programları Yrd.Doç.Dr.Gülçin TAN ŞİŞMAN Yakın Geçmiş... 1990 Eğitimi Geliştirme Projesi Dünya Bankası nın desteği - ÖME 1997 8 Yıllık Kesintisiz Eğitim 2000 Temel Eğitime

Detaylı

Brifing Dosyası KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI

Brifing Dosyası KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI 20182019 2 İÇİNDEKİLER 1. OKULUN KİMLİK BİLGİLERİ.. 4 2. OKULUN GENEL ÖZELLİKLERİ... 57 3. BİNA, ARSA VE DONANIM BİLGİLERİ...89 3.1 BİNA VE ARSA BİLGİLERİ

Detaylı

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan kaybetmeden,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Bir yıl sonrasını düşünüyorsan tohum ek; on yıl sonrasını düşünüyorsan ağaç dik; yüz yıl sonrasını düşünüyorsan insan yetiştir. Konfüçyüs REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK

Detaylı

Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı

Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı 12.02.2009 Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak, toplumsal sorunlara yaklaşımımız sorunların değil çözümün bir parçası olmaktır. Bu nedenle, ülke sorunlarının çözümüne yönelik somut projeler oluşturarak

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır

Detaylı

İstek Kemal Atatürk İlkokulu Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ

İstek Kemal Atatürk İlkokulu Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ İstek Kemal Atatürk İlkokulu 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, 2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk dönemini bugün tamamlıyoruz. İlk dönem,

Detaylı

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu Başarının Önsöz ü 1 2 Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu 1200 m² kullanım alanı, oyun salonları, çalışma sınıfları, sınıfların dışında açık ve kapalı oyun bahçesi, kum havuzu, bilim atölyesi, spor salonu,

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 4. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 4. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 4. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan kaybetmeden,

Detaylı

1.1. Öğrenci Profili 1.2. Küresel Vatandaşlık nedir 1.3. Küresel Vatandaşlık Politikasının Hedef Kitlesi Kimdir?

1.1. Öğrenci Profili 1.2. Küresel Vatandaşlık nedir 1.3. Küresel Vatandaşlık Politikasının Hedef Kitlesi Kimdir? İÇİNDEKİLER 1 1. Küresel Vatandaşlık Politikasına Neden İhtiyacımız var 1.1. Öğrenci Profili 1.2. Küresel Vatandaşlık nedir 1.3. Küresel Vatandaşlık Politikasının Hedef Kitlesi Kimdir? 2. Eğitim Kurumu

Detaylı

/ karcicegianaokulu.com

/ karcicegianaokulu.com 0216 314 14 76-79 / karcicegianaokulu.com İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 22.10.2011 TOPLANTI PLANI 14:00 Veli Bilgilendirme Semineri Okul Müdürü 14:30 14:45 15:30 Sınıf Öğretmenleri Toplantısı Her sınıf kendi sınıfının dersliğinde

Detaylı

Bir okuldan fazlası. Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ. www.toros.k12.tr ANAOKULU VE KREŞLER İLKOKULLAR ORTAOKULLAR

Bir okuldan fazlası. Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ. www.toros.k12.tr ANAOKULU VE KREŞLER İLKOKULLAR ORTAOKULLAR Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ ANAOKULU VE KREŞLER HER YERE YAKINIZ Toros Kaş Toros Finike Toros Kumluca Toros Güven Toros Akdeniz Toros İdeal Çocuk Akademisi Toros

Detaylı

İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ. Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web : Tel :

İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ. Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web :  Tel : İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web : http://tokatsbl.meb.k12.tr/ Tel : 0356 2280770 Edebiyat ve sosyal bilimler alanlarında ihtiyaç duyulan üstün nitelikli

Detaylı

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti Ülkemizin turizm sektörüne kalifiye elemanlar yetiştirme amacıyla 2008 yılında kurulan Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, aynı yıl Turizm ve Otel İşletmeciliği programı, sonrasında

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

İç ve dış mekanı, özel güvenlik kameralarıyla donatılmış çocuklar için her türlü güvenlik önlemleri alınmış, 600m 2 net kullanım alanlı okul binamız

İç ve dış mekanı, özel güvenlik kameralarıyla donatılmış çocuklar için her türlü güvenlik önlemleri alınmış, 600m 2 net kullanım alanlı okul binamız www.okeanaokulu.com İç ve dış mekanı, özel güvenlik kameralarıyla donatılmış çocuklar için her türlü güvenlik önlemleri alınmış, 600m 2 net kullanım alanlı okul binamız Tamamı doğal ağaçtan imal edilmiş

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL FAALİYET RAPORU 2 Gelenekten Geleceğe 4 Eğitim Felsefemiz 7 Faaliyet Raporu 21 Belirli Gün Ve Haftalar 25 Kulüp Çalışmaları 29 Ölçme-Değerlendirme Çalışmaları

Detaylı

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DEBİP ZEHRA SUNA MANASIR İLKOKULU / ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU DEĞERLENDİRMESİ Raportör Müdür Yardımcısı Hasan ALKIN Okul

Detaylı

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi 80 EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi Sayın İnşaat Mühendisi Adayı, İnşaat Mühendisliği Eğitimi Kurulu, İMO 40. Dönem Çalışma Programı çerçevesinde İMO Yönetim Kurulu nca İnşaat Mühendisliği Eğitimi

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU TARİHÇE Yakupoğlu İlköğretim Okulu, Yakupoğlu Deri Sanayi A.Ş. tarafından Eğitime %100 Destek kampanyası kapsamında 2006 yılı

Detaylı

Fakültemiz; Fakültemiz yeni kurulmasına rağmen hızla büyümekte ve kadrolarını genişletmektedir.

Fakültemiz; Fakültemiz yeni kurulmasına rağmen hızla büyümekte ve kadrolarını genişletmektedir. HOŞGELDİNİZ Fakültemiz; Bilimsel tutum ve becerileri kazanmış, mesleki donanım sahibi, içinde bulunduğu eğitimsel süreçlerle ilgili, toplumsal meselelere duyarlı, hür düşünen, demokratik ilkelere bağlı,

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

EĞİTİMİMİZ 4 ANA EĞİTİM PROGRAMI ÜZERİNE PLANLANMIŞTIR

EĞİTİMİMİZ 4 ANA EĞİTİM PROGRAMI ÜZERİNE PLANLANMIŞTIR EĞİTİMİMİZ 4 ANA EĞİTİM PROGRAMI ÜZERİNE PLANLANMIŞTIR 1. DEĞERLER EĞİTİMİ Manevi değerler Milli değerler Maddi değerler Kişilik değerleri Çevre Değerleri Görgü ve nezaket kuralları Saygı ve ahlaki değerler

Detaylı

T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ Merkez Özel Tekirdağ Fatih İlkokulu Müdürlüğü 1. Sınıf / A Şubesi 2012-2013 I. Dönem haftalık ders programı çizelgesi

T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ Merkez Özel Tekirdağ Fatih İlkokulu Müdürlüğü 1. Sınıf / A Şubesi 2012-2013 I. Dönem haftalık ders programı çizelgesi Merkez Özel Tekirdağ Fatih İlkokulu Müdürlüğü 1. Sınıf / A Şubesi 2012-2013 I. Dönem haftalık ders programı çizelgesi Gülten BAYLAN OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER Gülten BAYLAN OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER OYUN

Detaylı

Her Okulun Bir Projesi Var

Her Okulun Bir Projesi Var T.C ÇORUM VALİLİĞİ ŞEHİT ALİ KARSLI İMAM HATİP ORTAOKULU Her Okulun Bir Projesi Var Merak Eden Çocuk Saati ÇORUM 2017 Proje Adı: Merak Eden Çocuk Saati Projenin Sahibi: Şehit Ali Karslı İmam Hatip Ortaokulu

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 7. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 7. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 7. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır

Detaylı

Açılışımıza özel indirimli ücretlerimizden yararlanmak için u arayınız.

Açılışımıza özel indirimli ücretlerimizden yararlanmak için u arayınız. Açılışımıza özel indirimli ücretlerimizden yararlanmak için 0212 669 59 59 u arayınız. İç ve dış mekanı, özel güvenlik kameralarıyla donatılmış çocuklar için her türlü güvenlik önlemleri alınmış, 600m

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq SERVİSİ

wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq SERVİSİ ORTAKÖY ANADOLU LİSESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ 2012 ORTAKÖY ANADOLU LİSESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ Rehberlik, bireye kendini anlaması, çevredeki olanakları tanıması ve doğru

Detaylı

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V.

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V. Sayın Velimiz, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları olarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm ANKÜ ailesi için sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim

Detaylı

RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Bölüm :.... Sayfa 3 a) Okul Kimlik Bilgisi :..... Sayfa 3 2. Bölüm :.... Sayfa 4 a) Okulun Tarihçesi:..... Sayfa 4 b) Genel

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi Sık Sorulan Sorular

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi Sık Sorulan Sorular 1 VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi Sık Sorulan Sorular Şubat 2016 Anasınıfına kaç öğrenci alınır? Alım süreci nasıldır? Yapılan randevulu görüşmelerle aday öğrencilerin okula bilişsel, fiziksel,

Detaylı

Avusturya Liseliler Vakfı. Özel ALEV Okulları IB DP Aday Okulu. İSTANBUL Bilgilendirme Toplantısı Sunumu

Avusturya Liseliler Vakfı. Özel ALEV Okulları IB DP Aday Okulu. İSTANBUL Bilgilendirme Toplantısı Sunumu Avusturya Liseliler Vakfı İSTANBUL Bilgilendirme Toplantısı Sunumu ALEV Okulları Misyonu Yaşam boyu öğrenme bilinciyle, potansiyellerini en üst düzeyde eyleme dönüştürmeyi ve yetkinliklerini geliştirmeyi

Detaylı

Biz dünyayı merkeze alıyoruz çünkü bizim dünyamız çocuklarımız.

Biz dünyayı merkeze alıyoruz çünkü bizim dünyamız çocuklarımız. Biz dünyayı merkeze alıyoruz çünkü bizim dünyamız çocuklarımız. Milli Eğitim Bakanlığı nın genel amaçları doğrultusunda öğrencilerimizin; evrensel dünya görüşü çerçevesinde çağının çizgilerini yeniden

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI AĞUSTOS-2015 1 Yüksekokulumuz Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde

Detaylı

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 FEN BİLİMLERİ LİSESİ GENEL AÇIKLAMALAR Fen Bilimleri Lisesi ni farklı kılan, Fen

Detaylı

SORU ve CEVAPLARLA 12 YILLIK (4+4+4) ZORUNLU EĞİTİM SİSTEMİ

SORU ve CEVAPLARLA 12 YILLIK (4+4+4) ZORUNLU EĞİTİM SİSTEMİ SORU ve CEVAPLARLA 12 YILLIK (4+4+4) ZORUNLU EĞİTİM SİSTEMİ SORU 1: Bu yasal değişikliğe neden gerek duyuldu? CEVAP 1 Dünya genelindeki ortalama eğitim süresi 11-12 yıl veya daha üzerindedir. Türkiye de

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu 1. Dönemini gururla tamamladı. Öğrencilerimiz bu dönem boyunca sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik

Detaylı

Dilek ERCAN dercan@odtugvo.k12.tr 1

Dilek ERCAN dercan@odtugvo.k12.tr 1 BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ ve E-POSTA ADRESLERİMİZ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKOKULU ANASINIFI BİLGİ KILAVUZU Sekreterlik: (0 324) 224 13 47 (0 324) 224 13 49 (0 324) 224 13 33

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim-Öğretim Yılı. Brifing Dosyası

KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim-Öğretim Yılı. Brifing Dosyası KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Brifing Dosyası Kavak İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü Tel: 362 741 32 39 Adres : Yaşar Doğu Mah. Adnan Menderes Cad. Nu:128 Kavak/SAMSUN

Detaylı

AKŞEHİR ŞEHİT ÖZDEN ÇINAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI

AKŞEHİR ŞEHİT ÖZDEN ÇINAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI AKŞEHİR ŞEHİT ÖZDEN ÇINAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Nasıl Bir Alandır Çocuk gelişimi ve eğitimi ile ilgili bilgi, beceri, tutum ve

Detaylı

Siz, almakla olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız.

Siz, almakla olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Gençler, Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakla olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Mustafa Kemal ATATÜRK VİZYONUMUZ

Detaylı

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1.BÖLÜM...4 OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER...4 II. BÖLÜM...5 OKULUN TARİHÇESİ...5 OKULUN/KURUMUN ÖZELLİKLERİ...5 III.BÖLÜM...6

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

"Köklü geçmişimize yakışır, Asil bir gelecek için..." Kulübümüz ASİLDER in faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.

Köklü geçmişimize yakışır, Asil bir gelecek için... Kulübümüz ASİLDER in faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. "Köklü geçmişimize yakışır, Asil bir gelecek için..." Kulübümüz ASİLDER in faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. İyi İnsan yetiştirme yarışında siz değerli gönüllülerimizin de bir tuzu olsun istedik.

Detaylı

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni her ay için

Detaylı

altın çocukları biraraya geliyor Altın çağın, mutlu ve eğlenceli eğitim için

altın çocukları biraraya geliyor Altın çağın, mutlu ve eğlenceli eğitim için çocuk akademisi Altın çağın, altın çocukları mutlu ve eğlenceli eğitim için biraraya geliyor Tohum için güneş, su ve toprak ne kadar önemliyse, çocuk için de eğitim o kadar önemlidir. Altınşehir Koleji

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR, BUGÜNÜN ÇOCUĞUNU YARININ BÜYÜĞÜ OLARAK YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN İNSANLIK

Detaylı

YGS-LYS de. 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi. www.cinarkoleji.com.tr

YGS-LYS de. 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi. www.cinarkoleji.com.tr YGS-LYS de 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi www.cinarkoleji.com.tr Çınar Koleji nde güne her sabah mutlulukla başlarsınız. 20 yıllık eğitim tecrübesiyle geliştirilen Sınavlara Hazırlık Sistemi ile sınav endişesi

Detaylı

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PAYLAŞIMI İSTANBUL 2012

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PAYLAŞIMI İSTANBUL 2012 EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PAYLAŞIMI İSTANBUL 2012 KARANLIK DÜNYALARI AYDINLATALIM PROJESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK Küçükçekmece FAHREDDİN KERİM GÖKAY ANADOLU LİSESİ BİLGE YILDIZ YAŞAR ÇAYANOĞLU A Ğ

Detaylı

Değerli Akademik, İdari Personelimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Değerli Akademik, İdari Personelimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Akademik, İdari Personelimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, Yükseköğretim kurumlarında Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Yönetmeliği (ADEK) çerçevesinde eğitim-öğretim, araştırma faaliyetleri

Detaylı

GÖKKUŞAĞI KOLEJİ KÜTÜPHANE POLİTİKASI

GÖKKUŞAĞI KOLEJİ KÜTÜPHANE POLİTİKASI GÖKKUŞAĞI KOLEJİ KÜTÜPHANE POLİTİKASI OKUL MİSYONU Gökkuşağı Eğitim Kurumları, öğrencilerinin entelektüel, sosyal, duygusal ve bireysel yeteneklerinin gelişimine odaklanmış, akademik olarak iddialı ve

Detaylı

Eğitim - Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Oryantasyon Programı

Eğitim - Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Oryantasyon Programı 2016-2017 Eğitim - Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Oryantasyon Programı 28 Eylül 2016 İZMİR 28 Eylül 2016 PROGRAM 13:00 - Açılış Konuşmaları 13:20 - Sanatsal Etkinlik 13:50 - Başarılı Öğrencilere Belge Takdimi

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarını da planlanan konular ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirerek geçirdik.

Detaylı