İdiiaya göre, Kadın kaptan önce öldürmüş sonra çuvala

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İdiiaya göre, Kadın kaptan önce öldürmüş sonra çuvala"

Transkript

1 İdiiaya göre, Kadın kaptan önce öldürmüş sonra çuvala koyup ormanlık alana bırakılmış Bodrum da 6 gündür kayıp olan kadın kaptan ormanlık alanda çöp poşeti içerisinde koyulup bırakılmış halde bulundu. Turgutreis Mahallesi nde yat acentesi bulunan ve kaptanlık yapan 48 yaşındaki Hafize Özer İzmir e gidiyorum diyerek ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamamıştı. Özer in abisi Güven Özer telefonla ulaşamadığı kardeşi için emniyet güçlerini harekete geçirdi. Kadın kaptan Özer, erkek arkadaşıyla birlikte yaşadığı evinden en son 19 Kasım Cumartesi günü ayrıldığı ve aynı gün içerisinde telefonla yakınlarıyla görüşüp İzmir e gittiğini söylemişti. Kadın kaptandan hiçbir ize rastlayamayan jandarma ekipleri olayla ilgili sevgilisi 56 yaşındaki B.K gözaltına almıştı. 6 gündür kayıp olan Hafize Müjde Özer in, av tüfeği ile vurulduktan sonrada çuvala konulup cesedin ormanlık alana bırakıldığı iddia edildi. Yapılan aramalar sonucundan Özer in cesedine ulaşıldı. Yapılan ilk incelemelerde Özer in yüzünde ve göğsünden av tüfeği ile vurulduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

2

3 Bodrum da tartışma cinayet ile sonuçlandı Bodrum da yaşanan tartışma cinayet ile sonuçlandı. Edinilen bilgiye göre gece yarısı saat 03:00 civarında Bodrum Belediye Meydanında yaşanan bir tartışma sonucu, F.D ( Faruk Denktaş ) adlı kişi öldü. Bodrum Manavlar sokağında deniz ürünleri ticareti yapan iş adamı Y.K., Bitez de ikamet eden bir kaptanı bıçaklamak sureti ile öldürdüğü iddia edildi. Yanındaki bir bayana laf atıldığı iddiası sonrası yaşanan tartışmanın sonunda belediye meydanında tartışmanın büyüdüğü öğrenildi. Y.K nın laf atan kaptanla kavga sırasında birbirlerine karşılıklı olarak vurdukları, Y.K nın kendini korumak için çektiği bıçağı sapladığını itiraf ettiği öğrenildi. Tek bıçak darbesinin F.D nin kalbine isabet etmesi sonucunda hayatını kaybettiği bildirildi. Alınan bilgilere göre, Y.K emniyet güçleri tarafından göz altına alındı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek. Alkolün de etkisi ile yaşandığı iddia edilen tartışma sonucu talihsiz bir bıçak yarası sonucu hayatını kaybeden F.D ise adli tıp ta yapılacak otopsinin ardından defnedilmek üzere memleketi Giresun a gönderileceği alınan bilgiler arasında yer alıyor.

4 BODRUM DA AİLE TARTIŞMASI,MAALESEF CİNAYET VE İNTİHAR İLE SONUÇLANDI MUTLU GÖRÜNTÜ FOTOĞRAFLARDA KALDI Bodrum Yeniköy Mahallesi de bir sitede oturdukları evde çıkan tartışma sonucu Ceyhun Soner Paylan (45)önce eşini daha sonra da kendisini, silahla öldürdü. Olay Nuray Paylan ın (41) eşine eve neden geç geldiğini sorması üzerine başlayan tartışma sonunda geliştiği iddia ediliyor. Nuray Paylan, eve geç geldiğini iddia ettiği eşinin arabasının camını kırması ile tartışma alevlenir. Çevrede bulunan komşularına inşaat işleri ile uğraştığı söyleyen Ceyhun Soner Paylan, tartışmanın büyümesinin ardından silah ile önce eşini göğsünden, daha sonra da kendi kafasına ateş ettiği öğrenildi. Olaylar yaşanırken 10 yaşında olduğu öğrenilen oğullarının da evde bulunduğu alınan bilgiler arasında yer alıyor. Olay yerine gelen emniyet güçleri delilleri toplayıp soruşturma başlattı. Tartışmanın sonunda, cinayet ve intihar ile son bulması büyük üzüntü ve şaşkınlık yarattı.

5 Gümbet te tartışma, cinayetle son buldu Bodrum Gümbet Mahallesi 65 Evler Sitesi nde bulunan bir evde bağırma seslerinin duyulması üzerine mahallle sakinleri polisi arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri evin giriş kısmında kanlar içerisinde yerde yatan bir erkek cesedi ile karşılaştı. Yapılan ilk incelemeler sonucunda cesedin 25 yaşındaki Haluk Pakbıyık a ait olduğu belirlendi. Alınan bilgilere göre Pakbıyık ın kalbinden kesici aletle aldığı darbe sonucu öldüğü anlaşıldı. Öldürülen Haluk Pakbıyık ın abisi olduğu öğrenilen Faruk Pakbıyık ise bir otomobilin yanına oturarak uzun süre ağladı. Farun Pakbıyık ı arkadaşları sakinleştirmeye çalışırken, polis ekipleri ise site içerisinde fener yardımıyla olayda kullanılan kesici aleti aradı. Uzun süre aranan cinayet aletinin bulunduğu öğrenildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından bir kafeteryada servis elemanı olduğu öğrenilen Haluk Pakbıyık ın cansız bedeni cenaze aracıyla Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan en son kız arkadaşıyla kavga ettiği iddia edilen Haluk Pakbıyık ın cinayetiyle ilgili sorgusu yapılan kız arkadaşı M. İ cinayeti itiraf etmesi üzerine çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

6 KADIKALESİNDE CİNAYET Muğla nın Bodrum İlçesi Turgutreis mahallesinde bir kişi silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Turgutresi Mahallesi Kadıkalesi mevkisi çöplük yolu kenarında bulunan bir aracın yanında çevreden geçen işçiler tarafından

7 bir erkek cesedi bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri incelemelerde bulundu. İlk incelemelere göre Cesedin 33 yaşındaki Mehmet Şeref Başarır a ait olduğunu öğrenildi. 3 el ateş edilerek öldürülen Başarır ın 9 ayrı suçtan sabıka kaydı olduğu iddia edildi. Gaziantep li olan Başarır ın 2 çocuk babası ve evli olduğu belirtildi. Jandarma ve savcının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Başarır ın cesedi önce Bodrum Devlet Hastanesi morguna oradan ise Muğla adli tıp kurumuna gönderildi. Jandarma ekipleri sürdürüyor. GÜNDOĞAN GÖZALTI ise cinayet ile ilgili soruşturmayı CİNAYETİNDE İKİ Gündoğan Mahallesinde yaşanan korkunç cinayet ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Ayakları ve elleri arkadan bağlanmış kafasına poşet geçilirmiş halde Eski Gölköy Mevkinde dağlık arazide Murat Dereli nin cesedinin bulunmasının ardından başlatılan geniş çaplı soruşturma çerçevesinde iki kişi daha gözaltına alındı.

8 Alınan bilgilere göre, önceki gün adliyeye sevk edilen ve maktulün eniştesi ile kızkardeşleri olduğu öğrenilen şüphelilerin serbest bırakılmasının ardından Milas ta 38 yaşındaki A.T. ve 41 yaşındaki Ü.T. isimli karı koca Jandarma tarafından gözaltına alındı. Önceki gün Milas ta gözaltına alınan karı koca Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığında sorgulandıktan sonra öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi. Şüpheliler adliye merdivenlerinden çıkarken, gazetecilerin sorusu üzerine suçsuz olduklarını iddia ettiler. Bu arada Murat Dereli nin tahminen 4 veya 5 gün önce boğularak öldürüldüğü, cesedinin çürümeye başladığı bilgisine ulaşıldı. Dereli nin kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumunun raporu bekleniyor. CİNAYET ŞÜPHELİSİ ADLİYEDE ÜÇ KİŞİ Bodrum Gündoğan Mahallesi Eski Gölköy Mevkinde dağlık arazide erkek cesedini gören vatandaşlar durumu Jandarmaya haber verdi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin olay yerinde yaptıkları araştırma ve inceleme neticesinde 38 yaşındaki Milas doğumlu Murat Demir in ayakları ve elleri arkadan bağlanmış halde ölü olarak bulunduğunu tespit edildi. Olay yerinde ve çevrede yapılan incelemeler neticesinde iki kız kardeş ve enişte, 35 yaşındaki H.D.E., 35 yaşındaki M.Ö. ve 39 yaşındaki S.E. şüpheli olarak gözaltına alındı. Cinayetin ne sebeple işlenildiğine dair araştırmalar sürerken gözaltına alınan şüpheliler öğlen saatlerinde Adliyeye sevk edildi. Yapılan sorgulamanın ardından şüpheli olarak adliyeye sevk edilen üç kişi serbest kaldı. Olayla ilgili soruşturma

9 devam ediyor. Murat Dereli nin cenazesi ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. GÜMBET TE CİNAYET EVLERİNE GİRERKEN SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN İKİ KİŞİDEN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ Bodrum Gümbet Mahallesi 1537 Sokak içerisinde yaşanan silahlı saldırı olayında bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Gümbet Mahallesinde bir barda muhasebe işleriyle ilgilenen İlhan Kabala ve Buğrahan Akyüz isimli çalışanlar sularında işlerini bitirip kaldıkları eve geldiler. Otomobil ile Armoni Sitesinde birlikte kaldıkları evin önüne gelen Kabala ve Akyüz araçlarından indikten sonra kendilerini bekleyen kişi yada kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradılar. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, 4-5 el ateş eden zanlı yada zanlılar site önünde park halinde bekleyen siyah bir otomobil ile olay yerinden kaçtılar. Kalbinden ve boynundan vurulan İlhan Kabala olay yerinde hayatını kaybederken Buğrahan Akyüz ise olay yerine gelen 112 ilk yardım ambulansı ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Başından ve vücudunun çeşitli yerinden yaralanan Akyüz ün tedavisine yoğun bakında devam edildiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

10 Silah seslerine uyanan bir vatandaş yaşananların şaşkınlığı ile şunları söyledi: Silah seslerine uyandık. Birini burada birini de arabanın önünde vurdular. Biri yaralandı hastaneye kaldırdılar diğeri kaldı yerde. Kabala nın cenazesi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cenaze daha sonra buradan Muğla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. MODACI KOCA ABD Lİ KARISINI ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ Bodrum da yaşayan modacı koca 1 yaşındaki çocuğunun gözü önünde ABD li karısının öldürdü. Gümüşlük beldesi Özgüvendik sokaktaki, siteye yeni taşınan İhsan Bora Sengir gece tartıştığı ABD li eşi Esther Parker i 4 yerinden bıçaklayarak 1 yaşındaki çocuğunun gözü önünde öldüğü iddia edildi. Sabaha karşı eşi ile tartışan Sengir, eşi Parker ı tartışma sonucu bıçaklayarak öldürdü.

11 39 yaşındaki karısını 1 yaşındaki oğlunun gözü önünde öldüren Sengir, daha sonra kardeşlerine telefon açtı. Olay yerine gelen kardeşleri Paker in cansız bedenini yerde görünce şoka girdi. Olay yerine çağrılan Jandarma ekipleri cinayet işlediğini itiraf eden Sengir i gözaltına alarak karakola götürdü. Savcı ve olay yeri inceleme ekipleri evde geniş çaplı inceleme yaptı. Perker in cenazesi yapılan incelemelerin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu na gönderildi. Modacı olduğu öğrenilen Sengir in ise ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. İfadenin ardından Bodrum Adliyesine getirilen Sengir nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.

12 BERKİN ELVAN IN YÜREKLERİ DAĞLADI ÖLÜMÜNE Gezi olayları sırasında kafasına gelen biber gazı kapsülü nedeniyle 269 yaşam mücadelesi veren Berkin Elvan ın yaşamını kaybetmesi üzerine Bodru Belediye meydanında bir eylem düzenlendi. Taksim Gezi Parkı Bodrum bileşenleri tarafından düzenlenen eyleme çeşitli sivil toplum örgütlerinden binlerce kişi katıldı. Tören sırasında zaman zaman hükümet aleyhine sloganlar atılırken, zaman zaman şiirler, ağıtlar okundu, marşlar söylendi. Eylem olaysız bir şekilde sona erdi. Bodrum Belediye meydanındaokunan metin de şu ifadelere yer verildi. BODRUM KAMUOYUNA Haziran Direnişi ni yenemeyen, halkı bir türlü alt edemeyen ve iktidardan düşme aşamasına gelen Adalet ve Kalkınma Partisi bir kardeşimizi daha aramızdan aldı.

13 16 Haziran tarihinde İstanbul Okmeydanı nda AKP iktidarının kolluk kuvvetleri tarafından kafasından gaz kapsülü ile vurulan, 269 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren, bu süre zarfında tüm halkımızın mücadele azmi ve umudu olan on beş yaşındaki Berkin Elvan ı sonsuzluğa uğurluyoruz. AKP hükümetinin ülkeyi yönetme ehliyeti yoktur. 1-) AKP iktidarı çocuk katilidir. Hükümet derhal istifasını vermelidir. 2-) Berkin Elvan ın kafasından gaz kapsülü ile vurulmasına ve dolayısıyla ölümüne sebebiyet veren kolluk güçleri açığa çıkartılmalı ve yargılanmalıdır. 3-) İlgili kolluk kuvvetlerine emir veren dönemin Vali, Emniyet Müdürü ve İçişleri Bakanı eğer görevlerine devam ediyorlarsa görevden alınmalı, haklarında soruşturma açılmalıdır. 4-) Recep Tayyip Erdoğan çocuklarımızın ölümünden dolayı yargıya sevk edilmeli, Türk Ceza Kanunu nun ilgili maddelerine göre yargılanmalıdır. Berkin Elvan artık yetmiş küsur milyonluk koskoca bir ülkenin evladıdır. Bodrumdan yaşayan bizler tüm halkımızı, Haziran Direnişi nin minik çiçeğini her yerde anmaya davet ediyoruz. Yakalarımıza Berkin ile ilgili yaka kartları asalım. Mahallemizde, sokağımızda, semtimizde Berkin için saygı duruşları, yürüyüşler düzenleyelim. Okullarda Berkin için derslere girmeyelim. Kardeşimizin ismi duvarları süslesin. Bütün komşularımız ve dostlarımız ile birlikte çocuk katili iktidardan nasıl kurtulacağımızı konuşalım. Bunları yapalım ki, AKP iktidarı kendisini toparlayacak bir saniye dahi bulamasın. Korksun, titresin ve yıkılsın Başta Berkin in ailesinin ve yakınlarının olmak üzere tüm halkımızın başı sağ olsun. Türkiye halklarını Türkiye nin her yerinde sokağa, katillerden hesap sormaya çağırıyoruz. Ve Haykırıyoruz; Ölenler döğüşerek öldüler; güneşe gömüldüler. Vaktimiz yok onların matemini tutmaya! Akın var güneşe akın! Güneşi zaaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın! TAKSİM GEZİ PARKI BODRUM BİLEŞENLERİ

14

KÜÇÜK EBRU SANATÇISI İLK SERGİSİNİ ANNESİ İLE BİRLİKTE AÇTI

KÜÇÜK EBRU SANATÇISI İLK SERGİSİNİ ANNESİ İLE BİRLİKTE AÇTI KÜÇÜK EBRU SANATÇISI İLK SERGİSİNİ ANNESİ İLE BİRLİKTE AÇTI Bodrum lu usta sanatçı İkbal Gülşah Cesur un kızı Neslişah ile birlikte Nesilden Nesile Sanat isimli sergisini Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com Tarih:09.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.urfastar.com Tarih:09.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

Detaylı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı Türk şiirinde İkinci Yeni akımın usta şairi İlhan Berk, aramızdan ayrılışının 6.yılında Bodrum da ailesi ve sevenlerinin katıldığı sergide anıldı. Bodrum

Detaylı

FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI

FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI Hakkında yakalama kararı bulunan FETÖ İmamlarından, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01. Günlük Haber Bülteni 23.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01.2015 1 2 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 22.01.2015 İNTERNET

Detaylı

************* ***************

************* *************** Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, 18 metre derinliğindeki kuyuda cesedi bulunan ve iddiaya göre gizli ilişki sonucu hamile kalan ve 8.5 aylık hamile olduğu belirlenen 19 yaşındaki kadının, töre kurbanı

Detaylı

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU İstanbul da bir süre önce evini terk eden genç kızı Bodrum polisi buldu. Ulusal televizyon kanallarında kızının eviden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini açıkladığını

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02. Günlük Haber Bülteni 02.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

Sanat Güneşi Zeki Müren 20. ölüm yıldönümünde Bodrum da Anıldı

Sanat Güneşi Zeki Müren 20. ölüm yıldönümünde Bodrum da Anıldı Sanat Güneşi Zeki Müren 20. ölüm yıldönümünde Bodrum da Anıldı Tüm mal varlığını Türk Eğitim Vakfı ve TSK Mehmetçik Vakfı na bağışlayan Zeki Müren, ölüm yıldönümü olan 24 Eylül de Bodrum da düzenlenen

Detaylı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı KANLI HESAPLAŞMA NIN KEŞFİ YAPILDI Bodrum da yol ortasında 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın devam eden davası kapsamında keşif

Detaylı

Bonzai satılmadan ele geçirildi

Bonzai satılmadan ele geçirildi Bonzai satılmadan ele geçirildi Bodrum polisin 400 gram bonzai ve bin 260 adet uyuşturucu hap ele geçirdiği operasyonda gözaltına alınan şüpheli adli makamlara sevk edildi. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık

Detaylı

AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI

AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI Bodrum da HDP nin basın açıklamasına katılan gazeteci ve Bodrum Çevre Platformu Sözcüsü Ayhan Karahan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : Tarih:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi :  Tarih: Günlük Haber Bülteni 13.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfanatik.com Tarih: 12.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih:12.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Günlük Haber Bülteni 13.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:12.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sabah.com.tr Tarih:12.03.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

AYŞEGÜL ARSLAN IN KATİL ZANLISI MÜEBBET YEDİ

AYŞEGÜL ARSLAN IN KATİL ZANLISI MÜEBBET YEDİ AYŞEGÜL ARSLAN IN KATİL ZANLISI MÜEBBET YEDİ Geçtiğimiz 28 Mayıs ta kendisinden ayrılan iki çocuğunun annesi dini nikahlı eşi 29 yaşındaki Ayşegül Aslan ı çalıştığı işyerinde silahla öldüren, işyeri sahibini

Detaylı

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI Bodrum açıklarında tur teknesi personelince deniz yüzeyinde fark edilen 3 yetişkin mülteciye ait ceset bulundu. Bodrum dan Yunan adalarına gitmek üzere denize açılan

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 26.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 26.01. Günlük Haber Bülteni 27.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 26.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 26.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 26.01.2015

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Günlük Haber Bülteni 11.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:10.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.urfa.com Tarih:10.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet

Detaylı

ASSUBAY CİNAYETİNDE 4 GÖZALTI

ASSUBAY CİNAYETİNDE 4 GÖZALTI ASSUBAY CİNAYETİNDE 4 GÖZALTI Bodrum Bitez Beldesinde evinde dün cesedi bulunan emekli Astsubay Hakan Alp i öldürdüğü iddia edilen 4 kişi İzmir de gözaltına alınarak Bodrum a getirildi. Bodrum, Muğla ve

Detaylı

BODRUM DA FETÖ DEN 4 KADIN DAHA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

BODRUM DA FETÖ DEN 4 KADIN DAHA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ BODRUM DA FETÖ DEN 4 KADIN DAHA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ Bodrum dan motor yatla Yunanistan ın İstanköy ( Kos) Adası na yasa dışı yollardan geçmeye çalışırken yakalanan ve FETÖ üyesi iddiasıyla aranan 17 kişiden,

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 10.02.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 10.02. Günlük Haber Bülteni 11.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 10.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 10.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

Ankara'da İş Kazası! Kendi Mesleği Sonu Oldu

Ankara'da İş Kazası! Kendi Mesleği Sonu Oldu Ankara'da İş Kazası! Kendi Mesleği Sonu Oldu www.yalinosgb.com/haber/ankarada-is-kazasi-kendi-meslegi-sonu-oldu Ankara nın Çankaya ilçesinde inşaatı süren Sinpaş Altınoran Konutları nda üzerine sac parçası

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ Günlük Haber Bülteni 09.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sondakika.com.tr Tarih: 08.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi :www.haberler.com.tr Tarih: 08.02.2015 İNTERNET

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 25.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 25.01. Günlük Haber Bülteni 26.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 25.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 25.01.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

Domates Kamyonu Can Aldı

Domates Kamyonu Can Aldı Domates Kamyonu Can Aldı yalinosgb.com /haber/domates-kamyonu-kaza-yapti-2-olu Aydın da domates toplamaya giden işçilerin bindiği kamyonun arka kapağının açılması sonucu meydana gelen kazada iki kişi öldü,

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01. Günlük Haber Bülteni 01.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih:

Detaylı

Bodrum a geldikleri tespit edildikten sonra düzenlenen. FETÖ/PDY üyesi 8 kişiden 6 sı tutuklandı.

Bodrum a geldikleri tespit edildikten sonra düzenlenen. FETÖ/PDY üyesi 8 kişiden 6 sı tutuklandı. Yasadışı yollarla Yunan Aadalarına kaçmak için Bodrum a geldikleri tespit edildikten sonra düzenlenen operasyonla yakalanan FETÖ/PDY üyesi 8 kişiden 6 sı tutuklandı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Terör

Detaylı

İNSAN HAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI ARALIK AYI İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU ARALIK 2012

İNSAN HAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI ARALIK AYI İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU ARALIK 2012 İNSAN HAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI ARALIK AYI İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU 01 31 ARALIK 2012 M. SEZGİN TANRIKULU CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSTANBUL MİLLETVEKİLİ GİRİŞ: Bugün 10 Aralık İnsan Hakları

Detaylı

BODRUM BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KOCADON A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BODRUM BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KOCADON A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KOCADON A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Mart 2014 Yerel Seçimlerini kazanarak Bodrum Belediye Başkanı

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 04.02.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 04.02. Günlük Haber Bülteni 05.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 04.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 04.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

TMMOB TEMSİLCİLERİNE AÇILAN DAVALAR

TMMOB TEMSİLCİLERİNE AÇILAN DAVALAR 4.19.4 TMMOB TEMSİLCİLERİNE AÇILAN DAVALAR 1) Dosya No : 2013/551 E. : Ankara 17. Asliye Ceza si : 1- TMMOB YK Başkanı Mehmet Soğancı 2- TMMOB Genel Sekreteri N. Hakan Genç :2911 sayılı Toplantı ve Gösteri

Detaylı

BİR GRUP EĞİTİM-SEN ÜYESİ GÖREVİNDEN AYRILAN MUSTAFA ÖZCAN ALEYHİNE EYLEM YAPTI

BİR GRUP EĞİTİM-SEN ÜYESİ GÖREVİNDEN AYRILAN MUSTAFA ÖZCAN ALEYHİNE EYLEM YAPTI BİR GRUP EĞİTİM-SEN ÜYESİ GÖREVİNDEN AYRILAN MUSTAFA ÖZCAN ALEYHİNE EYLEM YAPTI Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan ın kurum değişikliği ile Ankara Gölbaşı belediye başkan yardıcılığı görevine

Detaylı

Gölcük'te bir emekli polis, komşusu uzman çavuşu öldürdü.daha sonra da kendisi intihar etti.

Gölcük'te bir emekli polis, komşusu uzman çavuşu öldürdü.daha sonra da kendisi intihar etti. Gölcük'te bir emekli polis, komşusu uzman çavuşu öldürdü.daha sonra da kendisi intihar etti. Gölcük İlçesi'nde Saraylı Deprem Konutları'nda oturan emekli polis memuru 59 yaşındaki Selim Bağcı, kapı komşusu

Detaylı

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN Bodrum da, okula giderken trafik kazası sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Aslı Değirmen in sınıf arkadaşları sırasını çiçeklerle donattı. Bodrum da dün

Detaylı

İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 3 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU BİLANÇO 05 MAYIS 2017 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ

İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 3 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU BİLANÇO 05 MAYIS 2017 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 3 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU BİLANÇO 05 MAYIS 2017 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ -AÇIKLAMA- Bu raporda yer alan veriler ve verilere

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : Tarih:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi :  Tarih: Günlük Haber Bülteni 17.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 16.02.2015 İnternet Haber Sitesi: www.urfanatik.com Tarih:16.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfanatik.com Tarih: 16.02.2015

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 6 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO-

İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 6 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO- İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 6 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO- 21 TEMMUZ 2017 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ -AÇIKLAMA- Bu raporda yer alan veriler ve verilere

Detaylı

GÖKYÜZÜNDE KISA FİLM SENARYOSU

GÖKYÜZÜNDE KISA FİLM SENARYOSU GÖKYÜZÜNDE KISA FİLM SENARYOSU 1. DIŞ. CADDE - GECE 1 FADE IN: Saat 22:30. 30 yaşında bir gazeteci olan Eren caddede araba sürmektedir. Bir süre sonra kırmızı ışıkta durur. Yan koltukta bulunan fotoğraf

Detaylı

TÜRKİYE DE CEZA VE ADALET SİSTEMİ

TÜRKİYE DE CEZA VE ADALET SİSTEMİ TÜRKİYE DE CEZA VE ADALET SİSTEMİ TÜRK HUKUK SİSTEMİ İdari Yargı Adli Yargı Askeri Yargı Sayıştay Anayasa Mahkemesi İDARİ YARGI SİSTEMİ İdarenin eylem ve işlemlerine karşı açılan davaların görüşüldüğü,

Detaylı

İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 9 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO-

İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 9 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO- İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 9 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO- 01 KASIM 2017 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ -AÇIKLAMA- Bu raporda yer alan veriler ve verilere

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: Günlük Haber Bülteni 27.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sondakika.com Tarih:26.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haber7.com Tarih: 26.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI DAYANIŞMA GÜNÜ

25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI DAYANIŞMA GÜNÜ 25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI DAYANIŞMA GÜNÜ BODRUM KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ 25 KASIM KADINLARA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE VE DAYANIŞMA GÜNÜ BASIN BÜLTENİ: Mirabel kız kardeşler,

Detaylı

Başsavcı Barış Duman: Tek

Başsavcı Barış Duman: Tek Başsavcı Barış Duman: Tek gündemimiz yine adalet olacaktır Bodrum Cumhuriyet Başsavısı Dr. Barış Duman, 1 Eylül Adli yılın açılışı nedeniyle yaptığı açıklamada tek gündemimiz yine adalet olacaktır dedi.

Detaylı

2016 YILI İLK 6 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

2016 YILI İLK 6 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2016 YILI İLK 6 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İ RAPORU -BİLANÇO- 21 TEMMUZ 2016 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ YAŞAM HAKKI İ ÖLÜ YARALI YARGISIZ İNFAZ (Keyfi Öldürme,

Detaylı

Diyarbakır ve Yüksekova da kayıplarının failleri soruldu

Diyarbakır ve Yüksekova da kayıplarının failleri soruldu Diyarbakır ve Yüksekova da kayıplarının failleri soruldu İHD ve kayıp yakınları, faile meçhul cinayetlere kurban giden ve kaybedilenlerin faillerini Diyarbakır ve Yüksekova da bu hafta da biraraya gelerek

Detaylı

7 HIRSIZLIK OLAYI ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI

7 HIRSIZLIK OLAYI ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI 7 HIRSIZLIK OLAYI ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI Muğla Valiliğinden yapılan açıklama ile Emniyet Müdürlüğü tarafından Selimiye de, Jandarma ekipleri tarafından Turgutreis te düzenlenen operasyonlarda 7 hırsızlık

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekilleri Gök ile Çetin, polisler tarafından vurularak hayatını kaybeden Cem Aygün ü Meclis gündemine taşıdı. Tarih : 03.09.2012 Ankara Milletvekilleri Levent Gök

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.haberturk.com Tarih: 16.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.haberturk.com Tarih: 16.01. Günlük Haber Bülteni 17.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.haberturk.com Tarih: 16.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sondakika.com Tarih: 16.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 16.01.2015

Detaylı

Bombalama konusunda araştırma sürüyor

Bombalama konusunda araştırma sürüyor Bombalama konusunda araştırma sürüyor Mart 01, 2012-8:48:28 Bakan Şahin, Van'ın Erciş ilçesindeki depremzedelerin kaldığı afet evlerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Afet evlerinin

Detaylı

GÜNGÖREN TERÖRİST SALDIRISI

GÜNGÖREN TERÖRİST SALDIRISI GÜNGÖREN TERÖRİST SALDIRISI 27.07.2008 O. Metin İlkışık Nilay Ö. Ergenç ve Murat T. Turk İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, AKOM Güngören Bombalamaları Tarih: 27 Temmuz 2008, Saat:

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Genel Başkan Kılıçdaroğlu Bolu da: (Berkin Elvan ın ölümü) Berkin, bizim oğlumuzdur. O, bir demokrasi şehididir, onu her zaman anacağız Tarih : 13.03.2014 Arkadaş, sen kendine güveniyorsan, senin istediğin

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Başkan Kocadon, Yalıkavak ta vatandaşlarla sohbet etti

Başkan Kocadon, Yalıkavak ta vatandaşlarla sohbet etti Başkan Kocadon, Yalıkavak ta vatandaşlarla sohbet etti Başkan Kocadon, Yalıkavak Mahallesi nde yaptığı kahve ziyaretinde kapanan Yalıkavak Belediyesi eski Başkanı Celal Yıldızhan ile bir araya gelerek

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 05.02.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 05.02. Günlük Haber Bülteni 06.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 05.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfahaber24.com Tarih: 05.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 05.02.2015

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı

2016 YILI DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

2016 YILI DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2016 YILI DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO- 23 OCAK 2017 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ YAŞAM HAKKI İHLALLERİ ÖLÜ YARALI YARGISIZ İNFAZ (Keyfi Öldürme,

Detaylı

HALKIN DOKTORLARINDAN KORKUYORLAR

HALKIN DOKTORLARINDAN KORKUYORLAR BALIKESİR - 30.09.2014 HALKIN DOKTORLARINDAN KORKUYORLAR Balıkesir Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Hüseyin Gündoğdu, Ankara ve Hatay Tabip odaları üyelerinin Gezi Parkı olayları sürecinde hukuka aykırı

Detaylı

Muhsin Yazıcıoğlu Kazası Meclis Gündeminde

Muhsin Yazıcıoğlu Kazası Meclis Gündeminde Muhsin Yazıcıoğlu Kazası Meclis Gündeminde MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 6 kişinin hayatını kaybettiği

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 34

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 34 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 22.12.2015-22.12.2015 Haber Sayısı: 34 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 22.12.2015 9 EYLÜL İZMİR PARALEL YAPI OPERASYONUNDA 26

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

FETÖ cü polisler onlar hakkında da istihbarat toplamış

FETÖ cü polisler onlar hakkında da istihbarat toplamış FETÖ cü polisler onlar hakkında da istihbarat toplamış FETÖ nün okullarına mülki amirlerin ricasıyla 200 ton demir gönderen fabrika müdürü, şirketini eleştiren esnaf hakkında FETÖ ü polislere istihbarat

Detaylı

2017 İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU

2017 İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU 2017 İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU 1 Av.Dr. M. SEZGİN TANRIKULU İSTANBUL MİLLETVEKİLİ GİRİŞ 2015 yılı Ağustos ayından itibaren tekrar başlayan çatışmalar Türkiye tarihinde eşi az görülmüş bir yıkıma, sayısız

Detaylı

2016 YILI İLK 9 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

2016 YILI İLK 9 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2016 YILI İLK 9 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO- 19 EKİM 2016 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ YAŞAM HAKKI İHLALLERİ ÖLÜ YARALI YARGISIZ İNFAZ (Keyfi

Detaylı

ÇYDD: SOMA AÇIKLAMASI

ÇYDD: SOMA AÇIKLAMASI ÇYDD: SOMA AÇIKLAMASI ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ GENEL MERKEZİ VE TÜM ŞUBELERİNDEN BÜYÜK ACI Soma maden ocaklarında yaşanan felaket, bir iş kazasının çok ötesindedir. Cinayet sözcüğü bile durumu

Detaylı

KAYMAKAMA ve GAZETECİLERE SALDIRDILAR

KAYMAKAMA ve GAZETECİLERE SALDIRDILAR KAYMAKAMA ve GAZETECİLERE SALDIRDILAR Bodrum Gümüşlükte olaysız ve şenlik gibi yapılan sembolik tabela dikimini yapan Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ikinci durağı Kadıkalesi Ormancılar Sitesinde

Detaylı

Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi

Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi Erdoğan, "OHAL uygulaması kesinlikle demokrasiye, hukuka ve özgürlüklere karşı değildir" dedi. 21.07.2016 / 09:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından

Detaylı

OKULLARDA GELĠġĠMSEL ve ÖNLEYĠCĠ PDR-5. Prof. Dr. Serap NAZLI Ankara Üniversitesi

OKULLARDA GELĠġĠMSEL ve ÖNLEYĠCĠ PDR-5. Prof. Dr. Serap NAZLI Ankara Üniversitesi OKULLARDA GELĠġĠMSEL ve ÖNLEYĠCĠ PDR-5 Prof. Dr. Serap NAZLI Ankara Üniversitesi Suçlu çocuk-ergen yoktur, Suça itilmiş çocuk-ergen vardır. Suça karışma İzmir'de 15 yaşındaki H.K., öğretmenini bıçaklayarak

Detaylı

: İstanbul Barosu Başkanlığı

: İstanbul Barosu Başkanlığı 31.05.2013 815 İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA İHBARDA BULUNAN : İstanbul Barosu Başkanlığı İHBAR EDİLENLER : Şiddet ve zor kullanan kolluk görevlileri, onlara bu yönde emir ve talimat verenler, bu

Detaylı

yaralandı. Polisten elde edilen bilgiye göre, kaza, saat 22.00'de karşıya geçmekte olan Mahmut ve Ayla, 120 km. hızla giden aracın

yaralandı. Polisten elde edilen bilgiye göre, kaza, saat 22.00'de karşıya geçmekte olan Mahmut ve Ayla, 120 km. hızla giden aracın 1.LEFKOŞA'DA TRAFİK KAZASI: 10 YAŞINDAKİ HASAN AĞIR YARALI Dün, sabah saatlerinde Lefkoşa'da meydana gelen trafik kazasında, 10 yaşındaki Hasan ciddi şekilde yaralandı. Polisten edinilen bilgiye göre,

Detaylı

İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi

İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi İSTANBUL, DENİZLİ VE ANKARADA SAHTE ARAÇ MUAYENE ÇETELERİ ÇÖKETİLDİ İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi Denizli ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda sahte araç muayenesi

Detaylı

Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu

Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu GÜNÜN MANŞETLERİ 23 Temmuz 2016 Cumartesi 11:52 Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu FETÖ darbe girişimi olaylarında darbecilerin hedefinde UIC Yönetim

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 29.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 29.01. Günlük Haber Bülteni 30.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 29.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 29.01.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 58

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 58 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 01.11.2016-11.01.2017 Haber Sayısı: 58 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 11.01.2017 AKDENİZ GERÇEK "AKP BASKI VE FİŞLEMEDEN VAZGEÇSİN"

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 18.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 18.01. Günlük Haber Bülteni 19.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 18.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 18.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.şanlıurfa.com Tarih:

Detaylı

Polis Taksim Meydanı'na girdi

Polis Taksim Meydanı'na girdi On5yirmi5.com Polis Taksim Meydanı'na girdi Gezi Parkı eylemlerinin 15. gününde polis, Taksim Meydanı na girdi. AKM ve Cumhuriyet Anıtı ndaki afişler söküldü, barikatlar da kaldırıldı. Yayın Tarihi : 11

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: Günlük Haber Bülteni 09.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:08.03.2015 (1) (2) İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:08.03.2015 İNTERNET

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 53

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 53 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 2.3.2017-2.3.2017 Haber Sayısı: 53 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 2.3.2017 AKDENİZ GERÇEK İBRAHİM AKKAYA 2 2 2.3.2017 AKDENİZ

Detaylı

2. Haber Listesi. 15:19 son güncelleme Bianet Bültene Abone Ol facebook twitter rss youtube BĐANET. Haber Listesi. 5. Özel Dosyalar BĐAMAG

2. Haber Listesi. 15:19 son güncelleme Bianet Bültene Abone Ol facebook twitter rss youtube BĐANET. Haber Listesi. 5. Özel Dosyalar BĐAMAG 1 / 5 07.04.2015 15:50 15:19 son güncelleme Bianet Bültene Abone Ol facebook twitter rss youtube BĐANET 4. Galeriler 5. Özel Dosyalar BĐAMAG 2. Yazılar 4. Galeriler 5. Bia Kitaplığı ENGLISH 1. Homepage

Detaylı

SON BEŞ YIL ŞİDDET VERİLERİ

SON BEŞ YIL ŞİDDET VERİLERİ SON BEŞ YIL ŞİDDET VERİLERİ Yapılan basın taraması ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğünden alınan bilgiler doğrultusunda son 5 yılda (11-15 Kasım) Diyarbakır da; kadın dövülerek, bıçaklanarak, boğularak ve silahla

Detaylı

İNSAN HAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS AYLARI İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU

İNSAN HAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS AYLARI İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU İNSAN HAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS AYLARI İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU 2014 GİRİŞ: Türkiye de son üç ayda (Haziran, Temmuz, Ağustos) insan hakları ihlalleri istikrarlı bir biçimde

Detaylı

Kahramanmaraş'a Şehit Ateşi Düştü

Kahramanmaraş'a Şehit Ateşi Düştü Kahramanmaraş'a Şehit Ateşi KARS ın Kağızman İlçesi nde PKK lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan jandarmauzman çavuş 23 yaşındaki Ahmet Ece nin Kahramanmaraş ın Ebistan İlçesi ndeki baba ocağına

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.haberler.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.haberler.com Günlük Haber Bülteni 24.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.haberler.com Tarih:23.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 23.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 55

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 55 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 15.02.2016-15.02.2016 Haber Sayısı: 55 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 15.02.2016 AKDENİZ BEYAZ KURT "KADIN CİNAYETİ DURSUN" 1

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi n Ortaköy Zabıta Hizmet Ofisi n Ortaköy Mahallesi n Etiler Mahallesi Yaşam Evi n Etiler Mahallesi Ahular

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi n Ortaköy Zabıta Hizmet Ofisi n Ortaköy Mahallesi n Etiler Mahallesi Yaşam Evi n Etiler Mahallesi Ahular 20-21 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Online işlem yapabilirsiniz BELEDİYEYE gelmeden online işlemlerinizi yapabilirsiniz. Beşiktaş Mobil uygulamaları ile TC / sicil

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 2 TEMMUZ 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Beşiktaş'ta kutlandı 1 TEMMUZ Kabotaj Bayramı kapsamında İstanbul Boğazı nda gerçekleştirilen gösteriler, renkli görüntülere sahne

Detaylı

1 Mayıs 2008 Taksim Dosyası

1 Mayıs 2008 Taksim Dosyası 1 Mayıs 2008 Taksim Dosyası Başbakan işçiyi 'ayaktakımı', Adalet Bakanı evrensel gösteri hakkını 'Anayasa'ya başkaldırı' diye tanımlayınca polis de Taksim'i korumak uğruna savaş a hazırlandı. Taksim, Beşiktaş,

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi etmeden hırsızlık olayını gerçekleştirmeleri ise dikkat çekti. Polis şüphelilerin

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi etmeden hırsızlık olayını gerçekleştirmeleri ise dikkat çekti. Polis şüphelilerin 3 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Hırsızlar kamerada TA bir kuruyemişçiye giren hırsızlar işyerindeki kasadan 650 TL parayı alarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameraları

Detaylı

Batı Dünyasının 'Bireysel Silahlanma' İkilemi

Batı Dünyasının 'Bireysel Silahlanma' İkilemi Batı Dünyasının 'Bireysel Silahlanma' İkilemi Batı ülkelerinde yaşanan silahlı saldırılar bireysel silah edinimi konusundaki tartışmaları alevlendiriyor. Peki, bu konuda düzenleme yapan ülkeler hangileri?

Detaylı

İsrail. 08 Haziran 2010 TÜRK KIZILAYI MÜDAHALE FAALİYETİ. Yaralıların Tahliye Operasyonu. Afet Yönetimi Müdürlüğü FAALİ YET RAPORU

İsrail. 08 Haziran 2010 TÜRK KIZILAYI MÜDAHALE FAALİYETİ. Yaralıların Tahliye Operasyonu. Afet Yönetimi Müdürlüğü FAALİ YET RAPORU İsrail Yaralıların Tahliye Operasyonu FAALİ YET RAPORU TÜRK KIZILAYI MÜDAHALE FAALİYETİ 08 Haziran 2010 Afet Yönetimi Müdürlüğü A. GENEL DURUM Ulusal ve uluslararası çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından

Detaylı

Kenyada otele saldırı: 12 ölü

Kenyada otele saldırı: 12 ölü Kenyada otele saldırı: 12 ölü Kenya polis yetkililerinden yapılan açıklamada saldırganların işgal ettiği otelden aralarında yaralıların da bulunduğu 10 kişinin kurtarıldığı açıklandı. Kenya yayın organlarında

Detaylı

YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI

YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI BİR İHBARI DEĞERLENDİREN BODRUM POLİSİ UYUŞTURUCU SATMAK İÇİN İLÇEYE GELEN 3 KİŞİYİ YAKALADI Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup

Detaylı

Mavi Kadın Saynur Gelendost u ölümünün 13 üncü yılında anıldı

Mavi Kadın Saynur Gelendost u ölümünün 13 üncü yılında anıldı Mavi Kadın Saynur Gelendost u ölümünün 13 üncü yılında anıldı 2003 yılında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle vefat eden ve Çevreci Anne olarak bilinen rölyef sanatçısı Saynur Gelendost Bodrum Gümbet Türbe

Detaylı

Beykozlu Şehidimiz Er Erhan TERLETME ye Son Görev - Özgün Haber

Beykozlu Şehidimiz Er Erhan TERLETME ye Son Görev - Özgün Haber 1 / 6 Hatay İskenderun'da haince planlanan pusuda hayatını kaybeden Beykozlu şehidimiz Deniz Topçu Er Erhan TERLETME'ye son görev için bütün İstanbul bir araya geldi. Beykozlu şehidimiz sabah saatlerinde

Detaylı