BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI"

Transkript

1 BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S AY I - 8 ( E K İ M ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: Pamukkale /DENİZLİ Telefon: Web : Facebook: Fax : E-Posta: info@dtb.org.tr Twitter :

2

3

4 TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 93 üncü yaşını kutlayan Cumhuriyetimiz bizi medeniyet yarışında en ileri taşıyacak ortak değerimizdir. Milletin iradesine duyulan saygı, en büyük erdemdir dedi. Hisarcıklıoğlu, Türkiye Cumhuriyeti nin ilelebet bağımsız olarak, birlik beraberlik içerisinde yaşayacağına vurgu yaparken, Türk iş dünyası olarak üzerlerine düşen ekonomik gelişmeyi sağlama görevini, tüm güçleriyle yerine getirmeye söz verdiklerini bildirdi. Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: 29 Ekim 1923 yılında kurulan ve uğrunda atalarımızın canlarını feda ettiği Cumhuriyetimizin yeni yaşını, büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bu topraklarda kader birliği yapmış milyonların en güzel ortaklığıdır. En aziz eseridir. 15 Temmuz da bu necip millete yöneltilen hain planları püskürten işte bu sarsılmaz bağlarımız ve gönüldaşlığımızdır. Bu düşüncelerle, Türk özel sektörü adına ülkemizin bu güzel ve anlamlı gününün sevincini gönülden paylaşıyorum. Yaşasın Cumhuriyet. paylaşıyorum. Yaşasın Cumhuriyet. Cumhuriyet e Her Zaman Sahip Çıkacağız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolasıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, gelecek nesillere bırakılacak en güzel mirasın Cumhuriyet olduğunu, iş dünyası olarak her zaman Cumhuriyet in gelişmesi için, Türkiye nin ekonomik anlamda dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri olması için çalıştıklarını ifade etti. Sözlerine şu şekilde devam eden Tefenlili; Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Cumhuriyet in kurulmasında, var olmasında emeği geçen tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Cumhuriyet in kuruluşu halkın demokratik haklara kavuştuğu, özgürlüğe kavuştuğu bir süreçtir. Tarih boyunca her türlü zorlukla, bağımsızlığından ödün vermeden mücadele eden halkımız, tıpkı 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminde olduğu gibi gelecekte de Cumhuriyet e, Demokrasi ye, Milli İrade ye sahip çıkacaktır. Biz sivil toplum kuruluşları, iş dünyası olarak her zaman Cumhuriyet in korunması, gelişmesi için gece gündüz çalışacağız. Bu duygu ve düşünceler ile tüm halkımızın ve iş dünyamızın Cumhuriyet Bayramı nı en içten dileklerimle kutluyorum dedi.

5 Denizli Ticaret Borsası Manisa da Karakaş ile Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Fatih Toker katıldı. Başlangıç olarak Manisa Ticaret Borsasının Temel Gerekliler ve Temel Hizmetler alanında çalışmaları değerlendirilmiş, sonrasında Manisa Ticaret Borsası iştiraki olan Hayvan Pazarında incelemeler gerçekleşmiştir. Toplantıda iki Borsanın Akreditasyon çalışmaları karşılaştırılmış, DTB nin; Düzeltici Önleyici Faaliyet Takip Listesi, Karar Takip Formu, İnternet Sitesi Portalı ve Hayvan Pazarı Programı Manisa Ticaret Borsasının beğenisini kazanmıştır. Toplantının sonunda karşılıklı teşekkürler sunularak, Manisa Ticaret Borsası Denizli ye davet edilmiştir. Denizli Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Oda ve Borsaların üyelerine Beş Yıldızlı Hizmet vermesi için fırsat oluşturan Akreditasyon Sistemi çalışmalarına son hız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Denizli Ticaret Borsası İdari ve Mali İşler Müdürü Uğur Tanrıverdi, Kalite ve Akreditasyon Sorumluları, Canberk Kundakçı, Tuğçe Çoban ve Hayvan Pazarı Sorumlusu Veteriner Hekimi Ömer Benli Manisa Ticaret Borsasını ziyaret ederek kıyaslama toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Manisa Ticaret Borsasını temsilen Genel Sekreter Mutlu BAKAN ZEYBEKCİ YE ZİYARET Denizli Ticaret Borsası, Denizli Ticaret Odası Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, ve Denizli Sanayi Odası oluşan heyet, Ekonomi Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Bakanı Nihat Zeybekci yi ziyaret etti. Memişoğlu ile Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu hazır bulundu. Ekonomi bakanlığı nda gerçekleşen ziyarette, Denizli ekonomisinin masaya yatırıldığı zidenizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başyarette, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kanı İbrahim Tefenlili, Denizli Ticaret Borsası (TOBB) tarafından düzenlenen 9. Ticaret ve Meclis Başkanı İbrahim Yayan, Denizli Ticaret Sanayi Şurası nın da değerlendirilmesi yapıldı.

6 IX. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası na Katıldık IX. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun evsahipliğinde, Başbakan Binali Yıldırım ın başkanlığında, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile 365 oda ve borsanın yönetim kurulu başkanları ve meclis başkanlarının katılımıyla TOBB Konferans Salonu nda gerçekleştirildi. Şuraya, 81 ilden katılan oda/borsa başkanları özel sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini, Başbakan Yıldırım ve bakanlara iletti. Şurada, Denizli yi temsilen söz alan Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli deki Ulaşım, Organize Sanayi Bölgesi, Termal Turizm sorunlarını dile getirdi. Tefenlili nin konuşma metni şu şekildedir: 1- ULAŞIM VE LOJİSTİK SORUNLARIMIZ Ege, Akdeniz ve iç Anadolu bölgeleri arasında önemli bir geçit yeri olan Denizli nin, ulaşım sorunları hala devam etmektedir. Bu Sorun sanayimiz için zaman ve kaynak kaybı olduğu gibi, bölgemize yapılacak yatırımları da olumsuz etkilemektedir. lanan demir yolu tünelinin mutlaka bu yıl ihale edilmesini arzu ediyoruz. Ayrıca, sanayimizin yoğunlaştığı Islah OSB içerisinde ve Çardak OSB içerisinde birer yükleme istasyonu yapılması, sanayimize ve ihracatımıza büyük destek sağlayacaktır. İlimiz merkezi ile Çardak Hava Alanı, Serbest Bölge, Özdemir Sabancı OSB, Denizli OSB arasında bir banliyö tren hattının yapımına acil ihtiyaç vardır. Türk Hava Yollarından, daha az sayıda yolcu gerektiren uçaklarla, düzenli olarak, daha fazla sefer yapılmasını ve İstanbul dışında ticaretimizin yoğun olduğu merkezlere de sefer yapılmasını istiyoruz. Ayrıca, Aydın-Denizli-Antalya otoyolunun yapımı hala gerçekleşmemiştir. Bölgemiz Turizm ve Sanayisi için olmazsa olmazlardan olan bu otoyolun en kısa zamanda tamamlanması gerekmektedir. İhracatta Türkiye nin 8. İli olan Denizli, ürettiği ürünleri demiryolu ile İzmir Nemrut Limanına ulaştıramamaktadır. Bu sorunun acilen çözüme kavuşturulmasını, diğer taraftan, İzmir-Denizli demiryolu hattının, elektrosinyalizasyonlu ve çift hatlı yapılmasını ivedilikle bekliyoruz. Bu amaçla Aydın Bölgesinde plan- Diğer taraftan, ilimizin iletişim alt yapısı yetersiz kalmaktadır. Bir an önce gerekli yatırımların yapılmasını arzu ediyoruz.

7 2- OSB SORUNLARIMIZ Denizli Çardak OSB deki parsellerin yatırımcıya teşvik kapsamında tahsis edilmesi için kamu nezdinde gerekli adımların atılmasını bekliyoruz. İklimi ve toprak yapısıyla, önemli bir tarım hayvancılık merkezi olan ve ihracata konu olan 125 çeşit tarım ürünü üreten Denizli nin, üretiminin daha katma değerli hale getirilmesi, ürünlerimizin ekonomik değere dönüştürülmesi için acil ihtiyaç olan Tarım, Gıda İhtisas OSB kurularak parsellerin yatırımcılara teşvik kapsamında verilmesini talep ediyoruz. Hükümetimizin, katma değerli üretim politikasına uygun olarak, ilimizde kurulacak olan, Makine İhtisas OSB parsellerinin yatırımcılara teşvik kapsamında değerlendirilmesini istiyoruz.kurulması ilimizi sağlık turizmi merkezi haline getirecek, dış turizm gelirlerimizi artıracaktır. Bu amaçla gerekli desteğin sağlanmasını talep ediyoruz. 3- TERMAL TURİZM SORUNLARIMIZ Şifalı Termal kaynak zengini ilimizde termal tedavi, yaşlı bakım, geriatri hizmetleri sağlayacak tesislerin kurulması ilimizi sağlık turizmi merkezi haline getirecek, dış turizm gelirlerimizi artıracaktır. Bu amaçla gerekli desteğin sağlanmasını talep ediyoruz. Ulaşım, Lojistik, OSB, İletişim ve Turizm gibi sorunlarımızın çözümünün sağlanması halinde, Türkiye nin hedef ihracatına uygun olarak, ilimiz hedef ihracatını gerçekleştirmek, hiç de zor olmayacaktır.

8 Terör Örgütleri Asla Amacına Ulaşamayacak Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan ı İbrahim Tefenlili Hakkâri nin Şemdinli ilçesinde yaşanan terör saldırısını şiddetle kınayarak, hain saldırı hakkında açıklama yaptı. 10 u asker 18 kişinin şehit olduğu, 27 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili açıklama yapan Tefenlili, Bu tür hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşmayacaktır, milletimiz birlik ve beraberliğini daima muhafaza edecektir. Millet olarak 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütünün kanlı eylemleri karşısında dimdik ayakta durduk, bundan sonra da millet olarak aynı irade ile terör örgütlerinin karşısında duracağız dedi. İş dünyası olarak her zaman bu tür eylemlerin karşında olacaklarını ifade eden Tefenlili, şehitlere Allah tan rahmet, yaralılara acil şifalar, şehit yakınlarına ve milletimize başsağlığı diledi. Alatay dan Ticaret Borsası ve Ticaret Odasına Teşekkür Ziyaretleri Pamukkale Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Selim Köroğlu ve proje ekibi, yaptıkları ziyaretlerde elektrikli araç projesinin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından Ağustos ayında birincilikle ödüllendirildiğini belirterek, Bizlere sponsorluk desteğini esirgemeyen Denizli Ticaret Odası, Denizli Ticaret Borsası, Denizli İhracatçılar Birliği ve Denizli nin önde gelen sanayicilerine teşekkür ediyoruz. dedi. Yrd. Doç. Dr. Selim Köroğlu, sponsorluk desteği veren Denizli Ticaret Odası ve Denizli Ticaret Borsası na yönelik bir ziyaret gerçekleştirdi. Denizli Ticaret Odası ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurullarının Başkanları ile görüşme yapan Köroğlu ve öğrencilerden oluşan ekip, projeleri hakkında bilgiler verdi. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası olarak adında Denizli geçen her türlü projede var olacaklarını söyleyerek, Biz Oda olarak sadece tasdik makamı olmayacağız, bu işler zaten rutin bir şekilde yürüyecek. Önemli olan Denizli adına kazanımlar elde edilmesidir. Önünde veya arkasında Denizli olan her proje için bizim için önemlidir. Bu kapsamda da Pamukkale Üniversitesi ile işbirlikleri yapılmasını önemsiyoruz. TÜBİTAK tan elde edilen bu birincilik de bizlere ne kadar doğru bir karar verdiğimizi ortaya koymuştur. diye konuştu. Denizli Ticaret Borsası Başkanı Tefenlili ise ziyarette yaptığı açıklamada, ÜNİVERSİTE, SA- NAYİ, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ işbirliği ile ortaya çıkan başarıdan dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Tefenlili, TÜBİTAK ın 12.sini düzenlediği Alternatif Enerjili Elektrikli Araç Yarışmasına ilk kez katılarak birincilik elde eden öğrencilerin ileride çok daha iyi işler yapacağına inanıyorum, Denizli Ticaret Borsası olarak bu tür projelere her zaman destek olacağız dedi.

9 DENİZLİ LEBLEBİSİ YÖREX TE Denizli Ticaret Borsası, bu yıl 7.si düzenlenen, Ekim tarihleri süresince devam edecek Yörex Yöresel Ürünler Fuarı nda Coğrafi İşaretli Leblebiyi tanıttı. Antalya Ticaret Borsası nın yöresel ürünleri ekonomiye kazandırmak, tanınırlığını arttırmak amacıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteği ile düzenlediği Yörex Yöresel Ürün ler Fuarı Antalya EXPO Center da gerçekleşti. Fuarın açılışına katılan DTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Ticaret Borsası nın düzenli olarak fuara katıldığını ifade ederek, fuarın yöresel ürünleri tanıtmak için bir fırsat olduğunu, Denizli nin Coğrafi İşaretli Leblebisinin binlerce ziyaretçi tarafından görüldüğünü dile getirdi.

10 ÜRÜN BAZINDA İŞLEM HACİMLERİ ÜRÜN ADI İŞL. HCM.(BİN TL) ORT.FİYAT İŞL. HCM.(BİN TL) ORT.FİYAT İŞL. HCM.(BİN TL) ORT.FİYAT ARPA (BİN TL) 0,69 TL (BİN TL) 0,64 TL (BİN TL) 0,76 TL MISIR (YEMLİK) (BİN TL) 0,71 TL (BİN TL) 0,71 TL (BİN TL) 0,71 TL 2016 TESCİL SUNUMU MASIR(SLAJ) (BİN TL) (BİN TL) (BİN TL) 0,14 TL BUĞDAY (BİN TL) 0,79 TL (BİN TL) 0,74 TL (BİN TL) 0,80 TL NOHUT (BİN TL) 2,71 TL (BİN TL) 2,99 TL (BİN TL) 4,99 TL LEBLEBİ (BİN TL) 3,81 TL (BİN TL) 4,13 TL (BİN TL) 7,47 TL ANASON (BİN TL) 6,89 TL (BİN TL) 7,35 TL (BİN TL) 7,18 TL AYÇEKİRDEĞİ (BİN TL) 3,91 TL (BİN TL) 3,97 TL (BİN TL) 4,96 TL SÜT(LT) M³ (BİN TL) 1,12 TL M³ (BİN TL) 1,13 TL (BİN TL) 1,06 TL PAMUK (BİN TL) 4,47 TL HAŞHAŞ (BİN TL) 4,83 TL (BİN TL) 5,23 TL (BİN TL) 4,87 TL B.B. HAYVAN (AD) K.B. HAYVAN (AD) ADET (BİN TL) TL 2613 ADET (BİN TL) TL ADET (BİN TL) TL ADET (BİN TL) 369 TL ADET (BİN TL) 396 TL ADET (BİN TL) 433 TL KEKİK (BİN TL) 5,29 TL (BİN TL) 5,52 TL (BİN TL) 4,85 TL VE TESCİL GELİRİ VERİLERİ İŞLEM 125 MİLYON TL 33% 166 MİLYON TL 62% 270 MİLYON TL HACMİ/BİN TL TESCİL GELİRİ TL 29% TL 5% TL T E S C İ L G E L İ R İ TL TL TL TL TL TL TL TL TL 125 MİLYON TL %29 % 33 TESCİL GELİRİ % TL 166 MİLYON TL %5 270 MİLYON TL TL MİLYON TL 250 MİLYON TL 200 MİLYON TL 150 MİLYON TL 100 MİLYON TL 50 MİLYON TL MİLYON TL İ Ş L E M H A C M İ () ARPA % % % 216 EN AZ FİYAT ,57 TL 4% 0,59 TL 14% 0,67 TL 0,63 TL -2% 0,62 TL 15% 0,71 TL EN ÇOK FİYAT ,73 TL -5% 0,69 TL 16% 0,80 TL 0,80 TL -6% 0,75 TL 19% 0,89 TL ORT. FİYAT ,67 TL - 0,62 TL 19% 0,74 TL 0,71 TL -6% 0,66 TL 19% 0,79 TL

11 0,95 ARPA FİYAT TRENDİ(AYLIK) AYLIK ARPA İŞLEM MİKTARI ,80 0,65 0,70 0,62 0,76 0,66 0,67 0,74 0,76 0,79 0,76 0,64 0,70 0,67 0,74 0,67 0,78 0,78 0,70 0,78 0,72 0,77 0,74 0,79 0, ,50 TEMMUZ 16 10% HAZİRAN 16 4% AĞUSTOS 16 15% NİSAN 16 11% 16 EKİM 15 14% OCAK 16 13% KASIM 15 10% ARALIK 15 11% ARPA () -44% -12% % % MART 16 3% ŞUBAT 16 2% ARPA İŞLEM EKİM EKİM EKİM

12 0,90 0,75 0,60 0,45 0,30 0,15 ARPA FİYAT TRENDİ(YILLIK) 0,45 0,49 0,40 0,47 0,36 0,41 0,47 0,59 0,34 0,38 0,52 0,58 0,58 0,61 0,67 0,71 0,66 0,62 0,79 0,74 () BUĞDAY % % % % EN AZ FİYAT ,62 TL 5% 0,65 TL 8% 0,70 TL 0,64 TL 0% 0,64 TL 8% 0,69 TL EN ÇOK FİYAT ,84 TL 0,90 TL 12% 1,01 TL 1,37 TL 23% 1,68 TL -6% 1,58 TL ORT. FİYAT , ,77 TL - 0,71 TL 11% 0,79 TL 0,80 TL -6% 0,75 TL 9% 0,83 TL 0,95 0,80 0,65 0,77 0,73 0,75 0,72 0,83 0,76 BUĞDAY FİYAT TRENDİ(AYLIK) 0,85 0,85 0,89 0,81 0,85 0,83 0,85 0,85 0,83 0,77 0,80 0,77 0,78 0,81 0,79 0,80 0,86 0, AYLIK BUĞDAY İŞLEM MİKTARI ,50

13 TEMMUZ 16 18% AĞUSTOS 16 25% 16 5% EKİM 15 HAZİRAN 16 18% BUĞDAY İŞLEM KASIM 15 9% MART 16 3% ARALIK 15 6% OCAK 16 2% ŞUBAT 16 3% NİSAN 16 4% MAYIS 16 0% EKİM BUĞDAY() % -15% % EKİM EKİM ,90 0,75 0,60 0,45 0,30 0,47 0,45 0,60 0,55 0,41 0,41 BUĞDAY FİYAT TRENDİ(YILLIK) 0,53 0,48 0,57 0,56 0,64 0,61 0,68 0,63 0,80 0,77 0,75 0,71 0,83 0,79 () MISIR YEMLİK % % % EN AZ FİYAT ,69 TL 1% 0,70 TL -1% 0,69 TL 0,71 TL 0% 0,71 TL -3% 0,69 TL EN ÇOK FİYAT ,70 TL 1% 0,71 TL 3% 0,73 TL 0,80 TL -6% 0,75 TL 2 0,95 TL 0,15 ORT. FİYAT , ,69 TL 1% 0,70 TL 1% 0,71 TL 0,71 TL 1% 0,72 TL 0% 0,72 TL

14 0,95 0,80 0,65 0,50 0,71 0,69 0,67 0,69 0,71 0,70 0,78 0,75 0,81 0,85 0,83 0,72 0,70 0,67 0,66 0,67 MISIR FİYAT TRENDİ(AYLIK) 0,64 0,69 0,67 0,70 0, AYLIK MISIR İŞLEM MİKTARI MART 16 4% ŞUBAT 16 1 OCAK 16 9% NİSAN 16 2% HAZİRAN 16 0% 16 5% EKİM 15 24% KASIM 15 18% % MISIR () -15% 42% % ARALIK 15 21% MISIR İŞLEM EKİM EKİM EKİM

15 0,90 0,75 MISIR FİYAT TRENDİ(YILLIK) 0,71 0,72 0,72 NOHUT () % % % % 443 0,60 0,45 0,30 0,15 0,42 0,41 0,43 0,41 0,47 0,49 0,48 0,59 0,60 0,58 0,60 0,58 0,69 0,70 0,71 EN AZ FİYAT ,01 TL 68% 1,70 TL 5 2,67 TL 0,40 TL 125% 0,90 TL -33% 0,60 TL EN ÇOK FİYAT ,61 TL 30% 6,00 TL 24% 7,42 TL 5,80 TL -20% 4,65 TL 6 7,77 TL ORT. FİYAT , ,98 TL 12% 3,35 TL 66% 5,56 TL 1,86 TL 42% 2,63 TL 52% 4,01 TL 6,00 5,50 5,00 4,50 4,00 3,50 3,00 2,50 2,00 1,50 1,00 0,50 0,00 NOHUT FİYAT TRENDİ(AYLIK) 3,45 3,64 4,18 4,29 4,07 4,36 4,37 4,41 4,95 3,02 3,10 3,33 3,46 3,50 3,33 3,50 3,04 3,44 5,04 5,04 4,14 4,68 4,01 5, AYLIK NOHUT İŞLEM MİKTARI

16 AĞUSTOS 16 12% TEMMUZ 16 HAZİRAN 16 6% MAYIS 16 NİSAN MART 16 3% ŞUBAT 16 6% EKİM 15 13% NOHUT İŞLEM KASIM 15 10% ARALIK 15 11% OCAK 16 11% EKİM NOHUT () -2% 11% % EKİM % EKİM ,00 5,50 5,00 4,50 NOHUT FİYAT TRENDİ(YILLIK) 5,56 BEYAZ LEBLEBİ LEBLEBİ BEYAZ 8,50 mm % % 40 4,00 3,50 3,00 3,58 3,06 2,86 2,98 3,35 4,01 LEBLEBİ BEYAZ 9 + 9,50 mm % 88-45% 48 2,50 2,00 1,50 1,00 0,50 0,00 1,85 1, ,54 1, ,47 1, ,75 1, , , , , , LEBLEBİ BEYAZ 9 mm % % 147 LEBLEBİ BEYAZ TOPLAM % 235

17 LEBLEBİ BEYAZ 8,50 mm FİYATLARI EN AZ 3,10 TL -3% 3,00 TL 82% 5,45 TL EN ÇOK 3,80 TL 4% 3,94 TL 46% 5,75 TL ORTALAMA 3,36 TL 0% 3,36 TL 70% 5,72 TL LEBLEBİ BEYAZ 9+ 9,50 mm FİYATLARI EN AZ 3,99 TL 0% 4,00 TL 50% 6,00 TL EN ÇOK 5,70 TL 1% 5,75 TL 22% 7,01 TL ORTALAMA 4,78 TL 11% 5,31 TL 25% 6,66 TL LEBLEBİ BEYAZ 9 mm FİYATLARI EN AZ 6,00 TL 0% 6,00 TL 18% 7,07 TL EN ÇOK 7,25 TL 1 8,50 TL 53% 13,00 TL ORTALAMA 6,81 TL -6% 6,43 TL 41% 9,06 TL SARI LEBLEBİ LEBLEBİ SARI 9 mm % % 65 LEBLEBİ SARI 9,50 mm % % 57 LEBLEBİ SARI 9,75 mm % % 75 LEBLEBİ SARI 10 mm % % 716 LEBLEBİ SARI 9 mm FİYATLARI EN AZ 3,00 TL 3% 3,10 TL 35% 4,20 TL EN ÇOK 4,00 TL 0% 4,00 TL 50% 6,00 TL ORTALAMA 3,50 TL 9% 3,80 TL 38% 5,24 TL LEBLEBİ SARI TOPLAM % % 913 LEBLEBİ SARI 9,50 mm FİYATLARI EN AZ 4,10 TL -2% 4,00 TL 55% 6,20 TL EN ÇOK 5,00 TL 0% 5,00 TL 40% 7,00 TL ORTALAMA 4,69 TL -3% 4,53 TL 40% 6,34 TL

18 LEBLEBİ SARI 9,75 mm FİYATLARI EN AZ 5,00 TL 0% 5,00 TL 43% 7,15 TL EN ÇOK 6,00 TL 0% 6,00 TL 30% 7,80 TL ORTALAMA 5,50 TL 2% 5,60 TL 32% 7,37 TL () LEBLEBİ KALBURALTI Sarı Leblebi 60 9% Beyaz Leblebi 34-18% LEBLEBİ SARI 10 mm FİYATLARI EN AZ 6,00 TL 0% 6,00 TL 32% 7,90 TL EN ÇOK 7,50 TL 13% 8,50 TL 41% 12,00 TL ORTALAMA 6,47 TL 6,92 TL 36% 9,39 TL ORT. FİYAT Sarı Leblebi 2,67 TL -28% 1,94 TL 3,95 TL % Beyaz Leblebi 2,06 TL -53% 0,97 TL 5 1,52 TL LEBLEBİ İHRACATI SARI LEBLEBİ kg. SARI LEBLEBİ kg. SARI LEBLEBİ kg. BEYAZ LEBLEBİ kg. BEYAZ LEBLEBİ kg. KAPLAMALI LEBLEBİ kg. KAPLAMALI LEBLEBİ kg. BEYAZ LEBLEBİ kg. KAPLAMALI LEBLEBİ kg. KIRIK LEBLEBİ kg. KIRIK LEBLEBİ kg. KIRIK LEBLEBİ kg Leblebi İhracat (Ton) LEBLEBİ KALBURALTI kg. LEBLEBİ KALBURALTI - LEBLEBİ KALBURALTI kg. LEBLEBİ UNU - LEBLEBİ UNU kg. LEBLEBİ UNU kg. TOPLAM kg. TOPLAM kg. TOPLAM kg.

19 AĞUSTOS 16 8% TEMMUZ 16 HAZİRAN 3% 16 8% MAYIS 16 10% 16 10% NİSAN 16 9% EKİM 15 10% KASIM 15 8% MART 16 9% LEBLEBİ İHRACAT ARALIK 15 OCAK 16 10% ŞUBAT 16 8% EKİM LEBLEBİ İHRACAT() % 1 EKİM % 1 EKİM AYÇEKİRDEĞİ () % % % % 4394 EN AZ FİYAT ,00 TL -38% 1,25 TL 142% 3,02 TL 1,20 TL -29% 0,85 TL 259% 3,05 TL EN ÇOK FİYAT ,02 TL -12% 6,17 TL -6% 5,77 TL 7,74 TL 1% 7,78 TL 5% 8,16 TL 7,00 6,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 AYÇİÇEĞİ FİYAT TRENDİ(AYLIK) 4,42 4,55 4,40 4,41 3,77 3,74 3,91 4,31 3,91 4,24 4,56 5,19 4,98 4,25 4,06 3,98 3,93 3,76 3,60 3,72 3,87 3,36 3,93 4,20 ORT. FİYAT ,35 TL -2% 4,25 TL 1 4,98 TL 4,56 TL 5% 4,79 TL 8% 5,19 TL 0,00

20 AYLIK AYÇİÇEĞİ İŞLEM MİKTARI HAZİRAN 16 2% MAYIS 16 6% AĞUSTOS 16 3% TEMMUZ 16 2% NİSAN 16 9% MART 16 9% 16 15% ŞUBAT 16 6% EKİM 15 18% KASIM 15 14% ARALIK 15 OCAK 16 9% AYÇİÇEĞİ İŞLEM EKİM AYÇİÇEĞİ () 49% 1 EKİM % 40% EKİM ,25 4,50 3,75 3,00 2,25 1,50 0,75 0,00 AYÇİÇEĞİ FİYAT TRENDİ(YILLIK) 2,57 2, ,75 2, ,98 2, ,81 2, ,34 2, ,08 2, ,21 5, ,56 4, ,79 4, ,19 4,

21 AYÇEKİRDEĞİ İHRACATI % % AYÇEKİRDEĞİ İHRACAT MİKTARI() Ayçiçeği İhracat (Ton) AĞUSTOS 16 5% HAZİRAN 16 9% TEMMUZ 16 5% MAYIS % NİSAN 16 5% EKİM 15 6% MART 16 6% AYÇİÇEĞİ İHRACAT KASIM 15 9% ARALIK 15 3% OCAK 16 14% ŞUBAT 16 13% % 179% EKİM AYÇİÇEĞİ İHRACAT() EKİM EKİM

22 SÜT 1,40 İNEK SÜTÜ FİYAT TRENDİ(AYLIK) İŞLEM MİKTARI (M³) , M³ 0% M³ 30% M³ SÜT İŞLEM MİKTARI (M³) 1,00 0,80 0,60 1,13 1,12 1,13 1,15 1,10 1,06 1,05 1,08 1,08 1,07 1,05 1,05 ORTALAMA FİYAT ,12 TL 0% 1,13 TL - 1,05 TL 0,40 0,20 0, AĞUSTOS 16 TEMMUZ 16 8% 9% HAZİRAN 16 9% 16 8% EKİM 15 KASIM 15 ARALIK 15 8% OCAK 16 11% SÜT İŞLEM MİKTARI (M³) MAYIS 16 9% İNEK SÜTÜ () NİSAN 16 8% MART 16 8% ŞUBAT 16 8%

23 m³ m³ m³ İNEK SÜTÜ (M³) % 22% BEYAZ HAŞHAŞ () % % % % 90 EN AZ FİYAT ,73 TL -3% 6,50 TL 4% 6,75 TL m³ 6,93 TL -28% 5,00 TL 28% 6,40 TL m³ EN ÇOK FİYAT m³ 7,71 TL 30% 10,00 TL -28% 7,19 TL 8,87 TL -15% 7,50 TL 13% 8,50 TL m³ 1 EKİM EKİM EKİM ORT. FİYAT ,38 TL -4% 7,09 TL -2% 6,91 TL 7,57 TL - 7,01 TL 2% 7,13 TL 9,00 B. HAŞHAŞ FİYAT TRENDİ(AYLIK) AYLIK B. HAŞHAŞ İŞLEM MİKTARI ,00 7,00 6,00 7,22 7,05 6,74 6,47 6,82 6,58 6,63 6,50 6,59 6,35 6,64 6,36 6,96 6,82 6,87 7,12 7,28 7,50 7,33 7,55 6,77 7,23 7,13 6, ,00 0

24 TEMMUZ 16 HAZİRAN 16 32% AĞUSTOS 16 2% 16 3% EKİM 15 5% MAYIS 16 16% KASIM 15 1% ARALIK 15 MART 16 5% NİSAN 16 15% OCAK 16 3% ŞUBAT 16 4% % B. HAŞHAŞ 25% % -30% B. HAŞHAŞ İŞLEM 1 EKİM EKİM EKİM B. HAŞHAŞ FİYAT TRENDİ(YILLIK) 9,00 8,00 7,00 6,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 6,04 5,92 8,03 7,88 4,36 4,07 4,72 4,59 3,89 3,62 8,89 8,78 5,33 4,28 7,57 7,38 7,09 7,01 7,13 6,91 MAVİ HAŞHAŞ () % % % % 170 EN AZ FİYAT ,00 TL -20% 4,80 TL 3% 4,95 TL 6,63 TL -9% 6,05 TL -13% 5,25 TL EN ÇOK FİYAT ,56 TL -22% 5,87 TL 4% 6,08 TL 8,10 TL 4% 8,43 TL -22% 6,60 TL 0, ORT. FİYAT ,82 TL -26% 5,06 TL 0% 5,08 TL 6,89 TL -23% 5,28 TL 4% 5,50 TL

25 M. HAŞHAŞ FİYAT TRENDİ(AYLIK) AYLIK M. HAŞHAŞ İŞLEM MİKTARI 8,75 7,75 6,75 5,75 4,75 3,75 5,74 5,48 5,46 5,01 5,15 4,86 5,55 4,06 5,50 5,00 5,71 5,25 5,50 4,92 5,72 5,33 5,71 5,30 5,19 4,82 5,37 5,01 5,50 5, ,75 AĞUSTOS 16 21% 16 15% TEMMUZ 16 10% EKİM 15 6% HAZİRAN 16 6% M. HAŞHAŞ İŞLEM OCAK 16 5% MAYIS 16 6% NİSAN 16 5% KASIM 15 ARALIK 15 10% ŞUBAT 16 3% MART 16 6% EKİM % M. HAŞHAŞ () EKİM % -46% EKİM

26 M. HAŞHAŞ FİYAT TRENDİ(YILLIK) 8,00 7,00 6,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 3,93 4,20 5,14 5,18 2,29 2,81 3,21 3,44 2,98 3,19 3,99 4,07 4,96 6,82 6,89 5,06 5,28 3,38 5,50 5,08 İŞLEM MİKTARI () KÜTLÜ PAMUK EN AZ FİYAT EN ÇOK FİYAT , ORTALAMA FİYAT ,00 1,80 1,60 1,40 1,20 1,00 0,80 0,60 0,40 KÜTLÜ PAMUK FİYAT TRENDİ(AYLIK) 1,66 1,88 1,86 1,78 1,72 1,74 AYLIK KÜTLÜ PAMUK İŞLEM MİKTARI ,20 0,00

27 ŞUBAT 16 10% MART 16 10% EKİM 15 1% KASIM 15 21% KÜTLÜ PAMUK () % OCAK 16 23% ARALIK 15 35% % KÜTLÜ PAMUK İŞLEM 1 EKİM EKİM EKİM ,50 PAMUK FİYAT TRENDİ(YILLIK) MAHLIÇ PAMUK 2,25 2,00 1,75 KÜTLÜ İŞLEM MİKTARI () ,50 1,25 1,00 EN AZ FİYAT ,50 TL - - 0,75 0,50 0,25 EN ÇOK FİYAT ,63 TL - - 0, ORTALAMA FİYAT ,47 TL - -

28 6,00 5,50 5,00 4,50 MAHLIÇ PAMUK FİYAT TRENDİ(AYLIK) 4,50 4,42 4,46 4,61 4,83 4,37 4,45 4,62 5,64 AYLIK MAHLIÇ PAMUK İŞLEM MİKTARI ,00 3,50 3,00 2, ,00 1,50 1,00 0 0,50 0,00 7,00 6,50 6,00 5,50 5,00 4,50 4,00 3,50 PAMUK FİYAT TRENDİ(YILLIK) 4,00 4,47 KEKİK () % % % % 1119 EN AZ FİYAT ,20 TL 263% 4,35 TL - 4,03 TL 1,70 TL 121% 3,75 TL -25% 2,80 TL 3,00 2,50 2,00 1,50 1,00 0,50 0,00 2, MAHLIÇ EN ÇOK FİYAT ,97 TL 6% 6,35 TL -1% 6,27 TL 12,75 TL -6% 12,00 TL 4% 12,50 TL ORT. FİYAT ,17 TL 4% 5,36 TL -11% 4,76 TL 5,44 TL 3% 5,63 TL -12% 4,95 TL

29 9,00 8,00 7,00 6,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 5,93 TL 5,56 5,86 TL 5,46 6,04 TL 5,35 5,86 TL 5,28 KEKİK FİYAT TRENDİ(AYLIK) 6,42 TL 5,34 6,76 TL 5,39 6,13 TL 5,30 6,89 TL 5,18 5,98 TL 5,28 5,61 TL 5,28 5,29 TL 5,14 4,95 TL 4, AYLIK KEKİK İŞLEM MİKTARI ,00 AĞUSTOS 16 19% TEMMUZ % HAZİRAN 16 4% MAYIS 16 5% EKİM 15 NİSAN 16 5% KEKİK İŞLEM ŞUBAT 16 KASIM 15 9% ARALIK 15 9% MART 16 4% OCAK 16 8% EKİM KEKİK () % % EKİM EKİM

30 ANASON () % % 151 EN AZ FİYAT ,83 TL 8% 6,29 TL -2 4,60 TL 6,04 TL 16% 7,03 TL -1% 6,93 TL EN ÇOK FİYAT ,90 TL 8% 7,48 TL 0% 7,47 TL 7,50 TL 13% 8,50 TL 18% 10,00 TL ORT. FİYAT ,00 TL 21% 7,28 TL -3% 7,04 TL 7,11 TL 4% 7,40 TL 0% 7,39 TL 9,00 8,00 7,00 6,00 5,00 ANASON FİYAT TRENDİ(AYLIK) 7,52 7,15 7,51 7,52 7,40 7,85 7,09 8,01 7,50 7,54 7,36 7,39 7,13 6,76 7,25 7,35 7,34 6,23 6,48 6,77 7,27 7,28 7,20 7, AYLIK ANASON İŞLEM MİKTARI AĞUSTOS 16 13% TEMMUZ 16 10% HAZİRAN 16 10% MAYIS 16 3% 16 9% NİSAN 16 3% EKİM 15 10% MART 16 ŞUBAT 16 14% ANASON İŞLEM KASIM 15 10% ARALIK 15 OCAK 16 4%

31 EKİM ANASON () 32% EKİM % -9% EKİM BÜYÜKBAŞ (ADET) KÜÇÜKBAŞ (ADET) KASAPLIK CANLI HAYVAN ADET 623 ADET -14% 5% 1960 ADET 653 ADET -12% 2590% 1723 ADET ADET ADET 1272 ADET 0% 46% 6384 ADET 1861 ADET -5% -93% 6074 ADET 139 ADET BÜYÜKBAŞ İŞLEM MİKTARI (ADET) KÜÇÜKBAŞ İŞLEM MİKTARI (ADET)

32 ADET ADET BÜYÜKBAŞ (ADET) 2% % ADET ADET ADET KÜÇÜKBAŞ (ADET) 3% 9% ADET ADET ADET % % ADET ADET ADET ADET ADET % 14% ADET ADET 1 EKİM EKİM EKİM EKİM EKİM EKİM DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM RECEP MENGİ

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S AY I - 5 ( T E M M U Z 2 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 215 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI A Y L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S A Y I - 3 ( M A Y I S 2 0 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S AY I - 4 ( H A Z İ R A N 2 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 215 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S AY I - 7 ( E Y L Ü L 2 0 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 2 S AY I - 1 2 ( Ş U B AT 2 0 1 7 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI A Y L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - S A Y I - 2 ( N İ S A N 2 0 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 2050 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 2 S AY I - 1 4 ( N İ S A N 2 0 1 7 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 2 S AY I - 1 3 ( M A R T 2 0 1 7 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 06/03/207-0/03/207 T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.75 0.82 0.7856 45,800.00 KG 35,980.00 3 ARPA YEMLİK TTS 0.90 0.92 0.9022 63,255.00 KG 47,29.00 3 ARPA YEMLİK ı: 83,27.00 6

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.59 0.64 0.6212 834,400.00 KG 518,335.32 6 ARPA YEMLİK TTS 0.62 0.70 0.6547 303,030.00 KG 198,399.20 16 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.77 0.79 0.7783 36,270.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 71,960.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 71,960. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.98 0.9278 77,560.00 KG 71,960.80 11 ARPA YEMLİK ı: 71,960.80 11 ARPA ı 71,960.80 11 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.17 0.17 0.1723 460,000.00

Detaylı

MALKARA TİCARET BORSASI AYLIK E-BÜLTEN web: / e-posta:

MALKARA TİCARET BORSASI AYLIK E-BÜLTEN web:  / e-posta: Sayfa 1/8 01 AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ GÜNÜ, İLK ÜRÜN AYÇİÇEĞİ SATIŞ SEANSI GERÇEKLEŞTİ. DOLUKÖY MAHALLEMİZDEN MEHMET KOŞAR IN GETİRDİĞİ AYÇİÇEĞİ BEŞERLER TARIM ÜRÜN. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. HÜSEYİN BEŞER TARAFINDAN

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 492,900.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 492,900. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK /04/206-5/04/206 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.80 0.7345 70,260.00 KG 5,603.00 3 ARPA YEMLİK TTS-V 0.85 0.85 0.8500 5,590.00 KG 3,25.50 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.85 0.782

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 23,569.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 23,569. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.67 0.70 0.6773 153,870.00 KG 104,216.90 4 ARPA YEMLİK TTS 0.73 0.75 0.7406 95,230.00 KG 70,524.60 3 ARPA YEMLİK ı: 271,076.20 9 ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 442,343.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 442,343. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.78 0.7800 0,240.00 KG 7,987.20 2 ARPA YEMLİK TTS 0.84 0.84 0.8400 24,500.00 KG 20,580.00 ARPA YEMLİK ı: 28,567.20 3 ARPA ı 28,567.20 3 MISIR

Detaylı

TEMMUZ - AĞUSTOS - EYLÜL 2017

TEMMUZ - AĞUSTOS - EYLÜL 2017 bülten e YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ HARUN HALICI YA M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NDAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 48 yaşına giren Boğazlıyan Ticaret

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.93.00 0.9762 7,580.00 KG 7,399.40 2 ARPA YEMLİK ı: 7,399.40 2 ARPA ı 7,399.40 2 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.25 0.25 0.2500 62,000.00 KG 5,500.00

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.57 0.69 0.6509 95,640.00 KG 62,247.64 4 ARPA YEMLİK TTS 0.50 0.74 0.5987 178,610.00 KG 106,940.99 5 ARPA YEMLİK ı: 169,188.63 9 ARPA ı 169,188.63 9

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 3/0/207 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK TTS 0.72 0.90 0.8332 70,850.00 KG 42,355.00 5 ARPA YEMLİK ı: 42,355.00 5 ARPA ı 42,355.00 5 MISIR MISIR MISIR CİN TTS 6.50 6.50 6.5000 320.00

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.92 0.8459 342,770.00 KG 289,945.39 7 ARPA YEMLİK TTS 0.84 1.02 0.9004 329,000.00 KG 296,227.70 6 ARPA YEMLİK ı: 586,173.09 13 ARPA ı 586,173.09

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.86 0.90 0.8889 440,700.00 KG 39,755.78 4 ARPA YEMLİK ı: 39,755.78 4 ARPA ı 39,755.78 4 BUĞDAY MAKARNALIK BUĞDAYLAR BUĞDAY SERT MTS 0.84 0.9 0.8720,763,485.00

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 54,418.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 54,418. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.70 0.6555 504,510.00 KG 330,694.90 5 ARPA YEMLİK TTS 0.66 0.85 0.6948 907,100.00 KG 630,287.73 28 ARPA YEMLİK ı: 960,982.63 33 ARPA ı 960,982.63

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ençok Fiyat. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.6476 48,830.00 KG 31,620.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ençok Fiyat. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.6476 48,830.00 KG 31,620. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.63 0.70 0.6476 48,830.00 KG 31,620.60 3 ARPA YEMLİK ı: 31,620.60 3 ARPA ı 31,620.60 3 ÇAVDAR ÇAVDAR ÇAVDAR TTS 1.00 1.00 1.0000 5,000.00 KG 5,000.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 18/08/2017. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 18/08/2017. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 4/08/207-8/08/207 T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.94 0.8600 43,320.00 KG 370,99.28 9 ARPA YEMLİK TTS 0.8 0.9 0.852 70,620.00 KG 45,377.68 0 ARPA YEMLİK ı: 56,296.96

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 55,082.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 55,082. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.76 0.7020 78,460.00 KG 55,082.80 4 ARPA YEMLİK ı: 55,082.80 4 ARPA ı 55,082.80 4 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.16 0.16 0.1600 50,800.00 KG

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/05/2014. Tarih: Sayı:

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/05/2014. Tarih: Sayı: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.65 0.6500 10,180.00 KG 6,617.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.68 0.6800 25,180.00 KG 17,122.40 3 ARPA YEMLİK ı: 23,739.40 4 ARPA ı 23,739.40 4

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,141, KG 731,483.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,141, KG 731,483. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.65 0.6500 7,700.00 KG 5,005.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.70 0.6973 48,480.00 KG 33,805.94 4 ARPA YEMLİK ı: 38,810.94 5 ARPA ı 38,810.94

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,239, KG 846,495.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,239, KG 846,495. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 06/0/207 T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.75 0.80 0.7555 68,825.00 KG 5,995.66 2 ARPA YEMLİK TTS 0.72 0.95 0.8573 258,500.00 KG 22,606.05 9 ARPA YEMLİK ı: 273,60.7 2 ARPA ı 273,60.7

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 03/03/207 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.80 0.8000 5,000.00 KG 2,000.00 ARPA YEMLİK TTS 0.84 0.85 0.8474 22,460.00 KG 9,032.8 4 ARPA YEMLİK ı: 3,032.8 5 ARPA ı 3,032.8

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.64 0.75 0.6756 1,852,683.00 KG 1,251,679.69 21 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.75 0.7036 928,948.00 KG 653,653.49 21 ARPA YEMLİK ı: 1,905,333.18 42 ARPA

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 09/03/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 09/03/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.68 0.75 0.7149 119,663.00 KG 85,549.78 3 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.79 0.7703 48,430.00 KG 37,303.30 2 ARPA YEMLİK ı: 122,853.08 5 ARPA ı 122,853.08

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/04/2015. Tarih: Sayı: 399 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/04/2015. Tarih: Sayı: 399 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.75 0.7119 56,320.00 KG 40,097.00 5 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.84 0.7838 118,590.00 KG 92,947.98 5 ARPA YEMLİK ı: 133,044.98 10 ARPA ı 133,044.98

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.74 0.74 0.7400 20,900.00 KG 15,466.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.76 0.7158 120,050.00 KG 85,934.70 5 ARPA YEMLİK ı: 101,400.70 6 ARPA ı 101,400.70

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 26/07/2013. Tarih: Sayı: 319 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 26/07/2013. Tarih: Sayı: 319 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.56 0.62 0.5950 1,468,995.00 KG 873,997.90 3475 ARPA YEMLİK TTS 0.56 0.66 0.6065 903,120.00 KG 547,729.20 30 ARPA YEMLİK ı: 1,421,727.10 3505

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.82 0.85 0.8402 76,640.00 KG 64,394.00 3 ARPA YEMLİK ı: 64,394.00 3 ARPA ı 64,394.00 3 MISIR MISIR MISIR CİN İHR 350.50 KG 2 MISIR CİN TTS 2.85

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.66 0.80 0.7002 291,270.00 KG 203,959.92 13 ARPA YEMLİK TTS 0.66 0.77 0.7562 396,745.00 KG 300,022.52 14 ARPA YEMLİK ı: 503,982.44 27 ARPA ı 503,982.44

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.61 0.61 0.6113 164,090.00 KG 100,310.09 2 ARPA YEMLİK TTS 0.60 0.62 0.6051 88,880.00 KG 53,779.20 5 ARPA YEMLİK ı: 154,089.29 7 ARPA ı 154,089.29

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.86 0.8232 82,30.00 KG 49,924.3 3 ARPA YEMLİK TTS 0.85 0.90 0.879 245,300.00 KG 25,647.0 4 ARPA YEMLİK ı: 365,57.23 7 ARPA ı 365,57.23 7 ÇAVDAR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 09/09/206 T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.73 0.75 0.7332 36,880.00 KG 00,359.80 4 ARPA YEMLİK TTS 0.76 0.8 0.7859 2,0.00 KG 88,2.40 0 ARPA YEMLİK ı: 88,472.20 4 ARPA ı 88,472.20

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 4,708.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 4,708. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.67 0.70 0.6983 21,260.00 KG 14,846.00 2 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.80 0.8000 600.00 KG 480.00 2 ARPA YEMLİK ı: 15,326.00 4 ARPA TOHUMLUK ARPA TOHUMLUK

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı Akdeniz Bölgesi ndeki oda ve borsaların katılımıyla TOBB İkiz Kuleler de gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu, ekonomide

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT MISIR MISIR 3/06/206-7/06/206 Sayfa: - 9 MISIR SOSLU TTS 2.90 2.90 2.9000 2,000.00 KG 5,800.00 2 MISIR SOSLU (GRAM PAKETLİ ÜRÜN) TTS 8.75 8.75 8.7500,000.00 KG 8,750.00 MISIR ı: 4,550.00 3 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.7 0.75 0.763 226,890.00 KG 62,53.60 4 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.8 0.7680 72,720.00 KG 32,640.80 4 ARPA YEMLİK ı: 295,54.40 8 ARPA ı 295,54.40 8 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 227,370.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 227,370. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.76 0.7227 314,630.00 KG 227,370.78 11 ARPA YEMLİK ı: 227,370.78 11 ARPA ı 227,370.78 11 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.15 0.15 0.1500 102,000.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ençok Fiyat. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 305,164.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ençok Fiyat. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 305,164. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.54 0.70 0.5957 120,000.00 KG 71,486.00 3 ARPA YEMLİK TTS 0.76 0.82 0.7948 11,920.00 KG 9,474.40 3 ARPA YEMLİK ı: 80,960.40 6 ARPA ı 80,960.40

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.69 0.75 0.7287 8,08.00 KG 86,045.2 7 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.80 0.7837 07,072.00 KG 83,95.2 6 ARPA YEMLİK ı: 69,960.33 23 ARPA ı 69,960.33 23 MISIR

Detaylı

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 06.02.2017 TARİHİNDE ANKARA DA DÜZENLENEN "AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ" NE BORSAMIZ AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ OLARAK KATILIM SAĞLADIK. 7 Şubat 2017 Salı günü TOBB konferans

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR ,430, KG 1,441,694.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR ,430, KG 1,441,694. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.73 0.80 0.7661 94,540.00 KG 72,424.20 4 ARPA YEMLİK TTS 0.77 0.80 0.7798 69,220.00 KG 53,977.20 11 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.72 0.73 0.7222 12,150.00

Detaylı

Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 60 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 60 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. 1 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 60 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 15 adet yeni üye kaydı

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 1,750.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 1,750. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 5/07/206 T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.82 0.788 302,980.00 KG 27,780.00 6 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.95 0.7877 76,690.00 KG 60,405.70 5 ARPA YEMLİK ı: 278,85.70 ARPA ı 278,85.70

Detaylı

2015 Ekim Ayı Bülteni

2015 Ekim Ayı Bülteni 2015 Ekim Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 01.10.2015 tarihinde Borsamız, TE - TA Teknik Tarım aracılığıyla Üyelerimize ve Bölgedeki Sektör ilgililerine hitaben " Hayvancılıkta

Detaylı

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni 2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 04.05.2016 tarihinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan Toprak Koruma Kurulu Toplantısına Genel

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.70 0.7000 30,900.00 KG 21,630.00 2 ARPA YEMLİK TTS 0.74 0.75 0.7438 47,300.00 KG 35,183.17 6 ARPA YEMLİK ı: 56,813.17 8 ARPA ı 56,813.17

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇAVDAR , KG 4,736.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇAVDAR , KG 4,736. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 8//206 T.C. Sayfa: - 3 ARPA YEMLİK MTS 0.73 0.80 0.7486 207,600.00 KG 55,40.50 9 ARPA YEMLİK TTS 0.82 0.85 0.830 53,00.00 KG 44,27.00 3 ARPA YEMLİK ı: 99,528.50 2 ARPA ı 99,528.50

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam YAĞLI TOHUMLAR T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam YAĞLI TOHUMLAR T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ HUBUBAT MISIR MISIR 08/05/207-2/05/207 T.C. Sayfa: - 8 MISIR SOSLU TTS 3.30 9.00 3.882,00.00 KG 4,200.00 2 MISIR ı: 4,200.00 2 MISIR ı 4,200.00 2 HUBUBAT 4,200.00 2 BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ NOHUT NOHUT NOHUT

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.7 0.6562 675,560.00 KG 443,300.40 5 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.8 0.7548 38,94.24 KG 04,850.02 9 ARPA YEMLİK ı: 548,50.42 4 ARPA ı 548,50.42 4

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 113,177.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 113,177. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.70 0.5684 134,110.00 KG 76,226.00 4 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.75 0.7108 21,200.00 KG 15,069.00 4 ARPA YEMLİK ı: 91,295.00 8 ARPA ı 91,295.00 8 MISIR

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 18/01/ /01/2016. Tarih: Sayı:

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 18/01/ /01/2016. Tarih: Sayı: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.66 0.6418 49,240.00 KG 31,600.80 5 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.82 0.7544 70,070.00 KG 52,862.50 7 ARPA YEMLİK ı: 84,463.30 12 ARPA ı 84,463.30

Detaylı

2015 Ağustos Ayı Bülteni

2015 Ağustos Ayı Bülteni 2015 Ağustos Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 05.08.2015 tarihinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Zafer Toplantı Salonunda saat 15:00 te Toprak Koruma Kurulu

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,671, KG 951,016.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,671, KG 951,016. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.59 0.59 0.5900 50,000.00 KG 29,500.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.80 0.8000 1,100.00 KG 880.00 1 ARPA YEMLİK ı: 30,380.00 2 ARPA ı 30,380.00 2 MISIR

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EKİM 2016 YIL 1 SAYI 20 09.11.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:20 EDİRNE YUNANİSTAN KONSOLOSLUĞU NDAN UTSO YA FESTİVAL ZİYARETİ (01.10.2016)

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ 26/09/2016. Tarih: Sayı: - 30/09/2016 Satış Şekli

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ 26/09/2016. Tarih: Sayı: - 30/09/2016 Satış Şekli Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.79 0.79 0.787 3,000.00 KG 24,400.00 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.75 0.7500 22,650.00 KG 6,987.50 ARPA YEMLİK ı: 4,387.50 2 ARPA ı 4,387.50 2

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ 02/05/ /05/2017. Tarih: Sayı:

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ 02/05/ /05/2017. Tarih: Sayı: HUBUBAT MISIR MISIR T.C. Sayfa: 1-8 MISIR SLAJ MTS 0.08 0.08 0.0814 818,440.00 KG 66,588.02 1 MISIR SLAJ TTS 0.21 0.25 0.2388 818,440.00 KG 195,461.36 4 MISIR SOSLU TTS 2.50 2.73 2.5773 3,000.00 KG 7,732.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.73 0.75 0.7456 43,000.00 KG 32,060.00 3 ARPA YEMLİK ı: 32,060.00 3 ARPA ı 32,060.00 3 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.7 0.7 0.730 2,450.00 KG 2,53.85 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT MISIR MISIR - 0/04/206 T.C. Sayfa: - 9 MISIR CİN TTS.78.78.7820 50.00 KG 267.30 MISIR YEMLİK MTS 0.75 0.75 0.7495 299,30.00 KG 224,33.70 MISIR YEMLİK TTS 0.70 0.82 0.7528 337,40.00 KG 253,997.25

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 3 ARPA YEMLİK MTS 0.84 0.89 0.8720 237,540.00 KG 207,45.76 5 ARPA YEMLİK TTS 0.87.00 0.969 325,690.00 KG 298,64.30 3 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.90 0.90 0.9000 33,500.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.70 0.6704 118,190.00 KG 79,236.60 6 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.70 0.6984 54,360.00 KG 37,964.40 6 ARPA YEMLİK ı: 117,201.00 12 ARPA ı 117,201.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 30/0/207 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.85 0.82 65,990.00 KG 53,592.50 2 ARPA YEMLİK TTS 0.85 0.90 0.8925 306,00.00 KG 273,09.00 3 ARPA YEMLİK ı: 326,70.50 5 ARPA ı 326,70.50

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 1,237.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 1,237. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.66 0.75 0.7140 322,040.00 KG 229,938.70 3 ARPA YEMLİK TTS 0.71 0.71 0.7100 25,500.00 KG 18,105.00 1 ARPA YEMLİK ı: 248,043.70 4 ARPA TOHUMLUK ARPA

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 08/11/2013. Tarih: Sayı: 330 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 08/11/2013. Tarih: Sayı: 330 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.55 0.64 0.5966 112,325.00 KG 67,009.05 5 ARPA YEMLİK TTS 0.60 0.70 0.6604 166,785.00 KG 110,151.99 12 ARPA YEMLİK ı: 177,161.04 17 ARPA ı 177,161.04

Detaylı

2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni

2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni 2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 01.05.2015 tarihinde düzenlenen TOBB 71. Genel Kuruluna Meclis Başkanımız Fahrettin ZOBALI, Yönetim Kurulu Başkanımız

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni 2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 1 Şubat 2015 tarihinde Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU nun Afyonkarahisar Ziyaretine geldiği sırada Yön. Kur. Bşk.

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR KG 1

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR KG 1 HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.58 0.67 0.6280 431,860.00 KG 271,218.87 2816 ARPA YEMLİK TTS 0.60 0.71 0.6318 205,960.00 KG 130,116.31 13 ARPA YEMLİK ı: 401,335.18 2829 ARPA

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS 0.80 0.8000 9,850.00 KG 7,880.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS 0.80 0.8000 9,850.00 KG 7,880. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.57 0.73 0.6827 88,540.00 KG 60,447.90 6 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.76 0.7128 323,480.00 KG 230,584.32 9 ARPA YEMLİK ı: 291,032.22 15 ARPA TOHUMLUK

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.61 0.70 0.6767 289,050.00 KG 195,607.08 9 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.75 0.6972 334,860.00 KG 233,454.20 12 ARPA YEMLİK ı: 429,061.28 21 ARPA ı 429,061.28

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 80,241.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 80,241. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.75 0.6894 106,640.00 KG 73,522.00 6 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.80 0.7781 112,770.00 KG 87,746.70 9 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.60 0.60 0.6000 2,500.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.75 0.6822 240,380.00 KG 163,990.57 11 ARPA YEMLİK TTS 0.72 0.85 0.7406 148,350.00 KG 109,867.10 11 ARPA YEMLİK ı: 273,857.67 22 ARPA ı 273,857.67

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.55 0.70 0.6169 109,470.00 KG 67,537.00 5 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.80 0.8000 300.00 KG 240.00 1 ARPA YEMLİK ı: 67,777.00 6 ARPA ı 67,777.00 6 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MAKARNALIK BUĞDAYLAR , KG 77,101.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MAKARNALIK BUĞDAYLAR , KG 77,101. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK MTS 0.67 0.80 0.7444 408,080.00 KG 303,791.58 13 ARPA YEMLİK TTS 0.71 0.89 0.8049 81,090.00 KG 65,271.40 5 ARPA YEMLİK ı: 369,062.98 18 ARPA ı 369,062.98

Detaylı