BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI"

Transkript

1 BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI A Y L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - S A Y I - 2 ( N İ S A N ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: Pamukkale /DENİZLİ Telefon: Web : Facebook: Fax : E-Posta: info@dtb.org.tr Twitter :

2 NOHUT PANELİ Nohut Yetiştiriciliğinde Karşılaşılan Hastalıklar, Sorunlar, Leblebilik Nohut Üretiminin Geleceği Paneli Gerçekleştirildi Borsamız tarafından organize edilen panel 6 Nisan Çarşamba günü Dedeman Park Otel de gerçekleştirildi. Pamukkale Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sebahattin Nas moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Eskişehir Geçit Kuşağı Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Sabri Çakır, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Ticaret Borsası Meclis Üyesi Mehmet İhsan Önöz ve Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu konuşmacı olarak katıldı. Yoğun ilgi gören panele, leblebi imalatçıları, nohut üreticileri, ilimiz il ve ilçelerinden ziraat odaları ile çevre il ve ilçelerden ziraat odaları yetkilileri, Uşak Ticaret Borsası, Kütahya Ticaret Borsası Başkanları katıldı. Panelde gerek hastalıklar gerekse diğer sorunlar nedeniyle giderek azalan leblebilik nohut üretimi sorunu masaya yatırıldı. İmalatçılar ve üreticiler leblebilik nohut üretimi ve tedariki hakkında yaşadıkları sorunları dile getirdiler. Yapılan geniş kapsamlı değerlendirmeler neticesinde leblebilik nohut üretimi sorununa bilimler yaklaşım benimsendi. Bu çerçevede Denizli Ticaret Borsası, Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Eskişehir Geçit Kuşağı Araştırma Enstitüsü ve Pamukkale Üniversitesi nin ortak çalışmalar yürüterek leblebi üretimine uygun, hastalıklara dayanaklı nohut üretimi konusunda araştırmalar yapılması yönünde görüş birliğine varıldı.

3 Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Denizli İl Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, Eskişehir Geçit Kuşağı Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Sabri Çakır süt ve süt ürünleri tüketimini desteklediklerini açıkladılar. Dedeman Park Otel de gerçekleştirilen panele ilimizden ve çevre illerden konuklar yoğun ilgi gösterdi. Panel ile ilgili videolara, detaylara QR kodlarını tarayarak ya da web sitemizden ulaşabilirsiniz.

4 DENİZLİ TİCARET BORSASI NDAN DENİZLİ POLİSİNE DESTEK Türk Polis Teşkilatı nın kuruluşunun 7. yılında 0 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, merkezi bütçe kaynakları ve yerel destekler neticesinde Denizli Emniyet Müdürlüğü araç filosuna kazandırılan 62 araç için anahtar teslim töreni düzenledi. Denizli Polisevi nde gerçekleşen anahtar teslim töreninde Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin NAMAL, katılımcıları Polisevi girişinde tek tek karşıladı. Törene Denizli Valisi Şükrü Kocatepe,. Komando Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Adalet Komisyonu Başkanı Halil Uçar, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Özgür, Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cengiz Yıldız, MİT İl Temsilcisi, daire müdürleri, TOBB Başkan Vekili ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, emniyet teşkilatında görevli müdür, amir ve polisler katıldı. Konuşmaların ardından Denizli İl Emniyet Müdürlüğü nde görev yapan ve mesleklerinde olağanüstü gayret ve çalışmalarıyla fark oluşturan personele Valilik tarafından Başarı Belgesi verildi. Başarılı personele ödüllerini Vali Şükrü Kocatepe ve diğer protokol üyeleri takdim etti. Başarılı emniyet personeline ödüllerinin verilmesinden sonra Denizli Emniyet Müdürlüğü araç filosuna katkı sağlayan kurum, sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlara da Teşekkür Belgesi verildi. Program yeni araçların anahtar teslim töreni, günün anısına hatıra fotoğrafının çekilmesi ve yeni araçların protokol geçişi ile sona erdi.

5 BORSA DAN ZİYARETLER Borsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Sabanoğlu, Yüksel Tanrıkulu ve Ömer Lütfi İnamlıca Polis Haftası vesilesiyle Denizli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ı makamında ziyaret etti. Halkın can ve mal güvenliği için gece gündüz çalışan polislerin zorlu görevleri olduğunu İbrahim Tefenlili, çalışmalarından dolayı Hüseyin Namal a teşekkürlerini iletti. Karşılıklı iyi niyetlerin paylaşıldığı ziyarette, Hüseyin Namal ziyaretlerinden dolayı Denizli Ticaret Borsası na teşekkürlerini ilettti. Kutlu doğum haftası kapsamında Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık ı makamında ziyaret etti. Kutlu doğum haftasının önemine vurgu yapan Tefenlili Bu gibi önemli günler birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz için vesile olmalı, yüz yıllarlardır aynı şemsiye altında bulunan İslam alemi bu özel günlerin değerini bilmelidir dedi. Peygamberimizin hatırasına, emanetine sahip çıkılmasının gerekliliğine dikkat çeken Tefenlili tüm Denizlililerin ve İslam âleminin Kutlu Doğum Haftası nı kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi ve Kutlu Doğum Haftası boyunca düzenledikleri etkinliklerden dolayı Müftü Mehmet Aşık a teşekkürlerini iletti. ALİMENTARİA 206 YİYECEK İÇECEK FUARI Bu sene, 40. yılını kutlayan İspanya nın Barselona şehrinde gerçekleştirilen, dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Alimentaria 206 yiyecek içecek fuarına borsamız üyeleri ziyaretçi olarak katıldı. Barselona ziyaretinde, üyelerimiz İspanya başta olmak üzere dünyanın farklı yerlerinden firmalarla sektörleri ile alakalı incelemeler yapıp, meslekleri ile gelişmeleri inceleyip yenilikçi fikirler edindiler. Üyelerimiz, Marcebarna Gıda Halini ziyaret edip burada faaliyet gösteren firmalarla karşılıklı ticaret konusunda görüşmelerde bulundular.

6 PLATFORM DAN TÜRK HAVA YOLLARINA SAAT AYARI Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu nun dönem sözcülüğünü yürüten Borsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, yaz saati uygulamasıyla değişen Denizli - İstanbul, İstanbul - Denizli uçak sefer saaatleriyle ilgili Türk Hava Yolları na tepki göstermiş, uçak sefer saatlerinin daha kullanılabilir olması için kamuoyu oluşturmuştu. Tefenlili nin çabaları sonuç verdi ve THY İstanbul - Denizli arası uçak sefer saatlerini daha uygun hale getirdi. Buna göre THY NİN 29 Ekim 206 tarihine kadar Denizli - İstanbul uçak seferleri şu şekilde revize edilmiştir: ATATÜRK HAVA LİMANI İSTANBUL KALKIŞ DENİZLİ VARIŞ DENİZLİ KALKIŞ İSTANBUL VARIŞ 00:50 02:05 05:30 06:40 06:00 07:20 08:5 09:20 7:0 8:30 9:25 20:40 SABİHA GÖKÇEN HAVA LİMANI 6:25 7:25 7:55 8:55 Değişikliğe istinaden İbrahim Tefenlili Platform Dönem Sözcüsü olarak bir teşekkür mesajı yayınladı: Denizli iş dünyasının sesi olan Platformumuz aracılığıyla söz konusu uçak sefer saatlerinin daha kullanılabilir olması için, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Dr. Sema Ramazanoğlu ndan, önceki dönem Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi den, Adalet Bakanı Bakan Yardımcısı Sayın Bilal Uçar dan, Denizlili Vekillerimizden, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımızın Danışmanı hemşerimiz Saim İlçioğlu dan konuyu yakından takip etmeleri hususunda ricada bulunduk. Talebimiz doğrultusunda Türk Hava Yolları, İstanbul Denizli ve Denizli İstanbul uçak sefer saatlerini 25 Nisan 206 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yeniden revize etmiş, söz konusu seferler İstanbul a ulaşım için daha kullanışlı hale gelmiştir. Denizli ilimizin sanayisine, turizmine, ticaretine katkı sağlayacak olan bu talebimiz karşısında kayıtsız kalmayıp, konuyu yakından takip eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Sema Ramazanoğlu na, önceki Dönem Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi ye, Adalet Bakanı Bakan Yardımcısı Sayın Bilal Uçar a, Denizlili Vekillerimize, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımızın Danışmanı hemşerimiz Sayın Saim İlçioğlu na ve konuyu gündemine alan herkese Platform dönem sözcüsü olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni uçak sefer saatlerinin ilimize, iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyoruz. dedi.

7 DENİZLİ TİCARET BORSASI NDAN SERVERGAZİ İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ NE DESTEK 8 9 Mart tarihinde, Muğla Fethiye de 6. kez düzenlenen ŞEF MAVİ FETHİYE ULUSAL YEMEK YARIŞMASI na katılan öğrenciler Lise Düzeyi Aşçılar kategorisinde başarı göstererek ilimizi gururlandırdı. Yarışmaya on öğrenci ile katılan Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin tamamı madalya alarak göğsümüzü kabarttı. Ödüllerini alan öğrenciler ve sorumlu öğretmenleri, Denizli Ticaret Borsasını ziyaret ederek, sponsorluk katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

8 PLATFORM DA DEVİR TESLİM 22 Nisan 205 tarihinde Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu nun dönem sözcülüğünü devrelan Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, 28 Nisan Perşembe günü borsa binasında düzenlenen basın toplantısıyla birlikte dönem sözcülüğünü Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert e devretti. Konu ile ilgili basın açıklaması düzenleyen Tefenlili, Platform olarak bir senede içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahsetti. Basın Açıklaması Şu Şekildedir; Bilindiği üzere 22 Nisan 205 tarihinde Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu dönem sözcülüğü görevini devraldık. 205 yılı mayıs ayında genişletilmiş platform toplantısı yaparak platform üyesi kuruluşların yönetim kurulları ile Denizli ve Ülke Ekonomisinde Son Durum üzerine Ekonomi Bakan Yardımcısı Sn. Adnan yıldırım ın katılımlarıyla bilgilendirme toplantısı düzenledik. 205 Kasım ayında yapmış olduğumuz toplantıda Hükümetimizin asgari ücreti yeniden belirlenmesi çalışmalarını değerlendirerek, Platform olarak görüşümüzü belirledik, bu görüşümüzü ilgili mercilere ulaştırdık. 206 yılı ocak ayında Ekonomi Bakanımız S. Nihat Zeybekçi onuruna düzenlemiş olduğumuz toplantı ile Bakanlığı döneminde İlimize ve Ülkemize sağladığı katkılardan dolayı şükranlarımızı sunduk ve genel bir değerlendirme yaptık. Yine 206 Ocak ayında Bakanlarımıza ve milletvekillerimize sunulmak üzere İlimiz sorunlarının tespit edilmesi ve çözüm önerilerimiz ile ilgili bir dosya hazırlanması konusunu görüşerek çalışmalara başladık. İş dünyasını yakından ilgilendiren sorunlar belirlenerek dosya haline getirildi ve ilgili Bakanlıklar ile Milletvekillerimize ulaştırıldı.

9 Bu sorunlarımızı başlıklar halinde sıraladığımızda, Çardak Organize Sanayi Bölgesi Sorunları Mermer Organize Sanayi Bölgesi Kurulmalı İhtisas Makine Organize Sanayi Bölgesi Kurulmalı İhtisas Gıda Organize Sanayi Bölgesi Kurulmalı Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Bölgesi Altyapı Sorunları Demiryolunun Limanlara Ulaşmasında Yaşanan Sıkıntılar Denizli-İzmir arasına Elektro-Sinyalizasyonlu, çift hatlı demiryolu yapımı Metropol Yerleşim Merkezlerine Hızlı Tren İle Ulaşımın Sağlanması Aydın-Denizli-Antalya Otoyolu Yapımı Gıda İşleyen İşletmelerin Sorunları, İlimizde çözüm bekleyen öncelikli sorunlar olarak ortaya çıkmaktadır. Bu çerçevede Ankara da, gerek bakanlıklarda, gerekse ilgili bürokratlar ile sık sık görüşmeler yaparak sorunlarımızı dile getirdik, takipçisi olduk. Söz konusu sorunlarımızın çözümü yönündeki çalışmalar, Platformumuz tarafından, bundan sonra da devam edecektir. 5 Mart 206 tarihinde düzenlediğimiz basın toplantısı ile, 3 Mart 206 Pazar günü Ankara Kızılay da terör örgütünce düzenlenen hain saldırıyı lanetle kınayarak Ülkemize yönelik her türlü terör eylemi karşısında birlik, beraberlik ve itidal çağrısı yaparak tepkimizi ortaya koyduk. 206 Mart ayı içinde Türk Hava Yolları nın uçak seferleri saatlerini yeniden düzenlemesi için gerekli girişimlerde bulunduk ve düzenlemenin yapılmasına katkı sağladık. Bugün, 28 Nisan 206 itibariyle Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu dönem sözcülüğü görevini Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Sn. Süleyman KOCASERT e devrediyorum. Sözcülük Görevini yürüttüğüm dönemde birlikte çalıştığımız Platform üyesi kurumların temsilcilerine ve bizleri yakından izleyerek görüşlerimizi kamuoyuna aktaran değerli basın mensuplarına teşekkür ederim.

10 EĞİTİMLER Profesyonel Yönetim Becerileri eğitimi tarihinde İzgören Akademi Eğitmenlerinden Sayın Akif AKTUĞ un katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Katılımcıların kendilerini birbirlerine tanıtmalarıyla eğitim başlamıştır. Kişilerin tanıtılmasında farklı bir yöntem kullanılmıştır. Kişiler kendilerini tanıtırken 2 şerli gruplandırılmışlar ve birbiriyle bilgi alışverişinde bulunduktan sonra partnerlerinin ağzından kendi bilgileri duymuşlardır. Böylece herkes partnerini tanıtmıştır ve kişilerin birbirini ne kadar tanıdığı vurgulanmak istenmiştir. Katılımcıların tanıtımıyla başlayan eğitimde katılımcılara, hem Liderlik hem de Yöneticilik vasıflarını beraber kullanabilmenin ve bunun sonucunda kurumlarda sürekli gelişen ve ilerleyen bir sistem oluşturabilmenin önemi aktarılmıştır. Böyle bir sistemin hayata geçirilmesine yönelik olarak da Sistem Liderliği Modeli işlenmiştir. Yaratıcılık ile ilgili nokta uygulaması yapılmıştır. Üstün yönetsel becerilerden olan uzağı görme ve hedef belirleme konularına değinilmiştir. Kasnak ve şambrel uygulamaları yaptırılarak hedef belirlemenin nasıl olması gerektiğine değinilmiş, uzağı görme ile ilgili örnekler verilmiştir. Eğitimden memnun kalan Meclis Üyelerimiz bu tarz eğitimlerin arttırılmasını talep edilmiştir. Eğitim sonunda Denizli Tarımı ile ilgili mevcut durum tartışılmış, kooperatifçiliğin neden başarılı olmadığı konusunda fikirler paylaşılmıştır. Neler yapılabileceği konuşularak eğitim tamamlanmıştır. Eğitim süresince değerlerini bilgilerini bizlerle paylaşan Sayın Akif Aktuğ a Denizli Ticaret Borsası olarak Teşekkürlerimizi sunarız.

11 Eğitim sürecinde kasnak ve şambrel çalışmaları gerçekleştirildi.

12 AKREDİTASYON EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR TOBB Beş Yıldızlı Akreditasyon Sistemi kapsamında verilen eğitim 2 gün boyunca 2. Dönem Oda/Borsalar ile devam etmiştir. Eğitimin amacı Akreditasyon Denetimi sırasında denetçilerin hangi konu başlıklarından ne tür bilgiler ve dokümanlar isteneceği ve bu dokümanların hazırlanma yöntemleridir. Eğitim kapsamında;.. Yönetim ve Oda/Borsa Mevzuatı.2. Mali Yönetim.3. İnsan Kaynakları Yönetimi.4. İş Planlaması ve Yönetimi.5. Haberleşme ve Yayınlar,.6. Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı.7. Üye İlişkileri konularında bilgiler aktarıldı..8. Kalite 2.. İletişim Ağı 2.2. Politika ve Temsil 2.3. Bilgi, Danışmanlık ve Destek 2.4. İş Geliştirme ve Eğitim 2.6. Satış Salonları ve Laboratuarlar

13 ÜRÜN BAZINDA İŞLEM HACİMLERİ 204 ÜRÜN ADI ARPA 206 TESCİL SUNUMU MISIR (YEMLİK) 206 İŞLEM HACMİ/BİN TL 35 MİLYON TL 40 MİLYON TL 33 MİLYON TL TESCİL GELİRİ TL TL TL 200 MİLYON TL T E S C İ L G E L İ R İ TL % TL TL TL 40 MİLYON TL 35 MİLYON TL TL TL % TL 80 MİLYON TL İ 33 MİLYON TL 60 MİLYON TLŞ 40 MİLYON TL L 20 MİLYON TLE TL M 00 MİLYON TL 80 MİLYON TL % TL 204 H A 40 MİLYON TL C 20 MİLYON TLM İ MİLYON TL 0,67 TL.228 TON 206 İŞL. HCM.(BİN TL) ORT.FİYAT 892 (BİN TL) 0,73 TL TON 507 TON İŞL. HCM.(BİN TL) ORT.FİYAT 357 (BİN TL) 0,70 TL 6.7 TON (BİN TL) 0,59 TL TON (BİN TL) 0,70 TL TON (BİN TL) 0,69 TL TON 2 (BİN TL) 0,22 TL 3 TON 20 (BİN TL) 0,5 TL NOHUT.488 TON (BİN TL) 2,48 TL.289 TON (BİN TL) 2,82 TL LEBLEBİ TON 9.99 (BİN TL) 4,89 TL TON (BİN TL) 4,76 TL TON (BİN TL) 6, TL 640 TON ANASON (BİN TL) 7,9 TL 228 TON.57 (BİN TL) 6,65 TL 967 TON 253 TON (BİN TL) 3,7 TL.90 (BİN TL) 7,5 TL TON (BİN TL) 5,40 TL TON 9.27 (BİN TL) 4,06 TL 8.28 TON (BİN TL) 3,67 TL SÜT(LT) M³ (BİN TL),02 TL M³ 2.30 (BİN TL),2 TL TON (BİN TL),07 TL PAMUK.32 TON 3.72 (BİN TL) 2,83 TL TON (BİN TL),84 TL TON 5.78 (BİN TL) 2,02 TL.585 TON.650 (BİN TL) 7,35 TL.950 TON (BİN TL) 6,5 TL 572 TON (BİN TL) 6,29 TL B.B. HAYVAN (AD) 2.23 ADET (BİN TL) TL.79 ADET 7.48 (BİN TL) 4.35 TL ADET (BİN TL) TL K.B. HAYVAN (AD) ADET.604 (BİN TL) 438 TON 350 TL ADET (BİN TL) 368 TL 6.7 ADET (BİN TL) 436 TL (BİN TL) 5,9 TL 475 TON 2.94 (BİN TL) 6,9 TL ARPA 558 TON (BİN TL) 6,08 TL İŞLEM HACMİ TON TON 574 TON 38 TON 342 TON 653 TON 89 TON EN AZ FİYAT ,50 TL 0,62 TL 0,54 TL 0,50 TL 0,60 TL 0,69 TL EN ÇOK FİYAT ,75 TL 0,75 TL 0,80 TL 0,80 TL 0,89 TL 0,82 TL ORTALAMA FİYAT ,62 TL 0,70 TL 0,67 TL 0,73 TL 0,75 TL 0,76 TL 60 MİLYON TL İŞLEM HACMİ TL TL % (BİN TL) TON 5.09 TON (BİN TL) 0,77 TL TON 4.85 (BİN TL) 0,87 TL 5.52 TON (BİN TL) 0,82 TL KEKİK TON 205 ORT.FİYAT BUĞDAY HAŞHAŞ 204 İŞL. HCM.(BİN TL) MASIR(SLAJ) AYÇEKİRDEĞİ İŞLEM HACMİ VE TESCİL GELİRİ VERİLERİ TON 205 TESCİL GELİRİ 206

14 , ,67 0,79 AYLIK ARPA İŞLEM MİKTARI 0,70 0,76 0,64 0,67 0,76 0,66 0,70 0,62 0,66 0,64 0,62 0,62 0,65 0,50 0,62 0,68 0,66 0,78 0,77 0,7 0,65 0,70 0,80 0,74 ARPA FİYAT TRENDİ(AYLIK) 0,95 0 ŞUBAT 6 6 MAYIS 5 3% 2% 0% OCAK 6 % NİSAN 5 5% ARALIK 5 0% HAZİRAN 5 4% TEMMUZ 5 5% TON 6% TON AĞUSTOS 5 2% EKİM 5 2% ARPA (TON) TON TON KASIM 5-40% TON TON TON TON TON TON EYLÜL 5 ARPA İŞLEM NİSAN NİSAN NİSAN 5 3 6

15 TON.89 TON.36 TON TON 3.60 TON 0,67 0, ,85 0,85 0,77 0,80 0,83 0,76 0,75 0,72 0,77 0,73 0,75 0,7 0,76 0,75 0, ,47 TL 0,64 TL 0,53 TL 0,40 TL 0,70 TL 0,80 TL EN ÇOK FİYAT ,85 TL 0,9 TL 0,92 TL,30 TL,68 TL,58 TL ORTALAMA FİYAT ,7 TL 0,83 TL 0,77 TL 0,80 TL 0,89 TL 0,89 TL AYLIK BUĞDAY İŞLEM MİKTARI , , ,76 0,76 0,72 0, ,86 0,78 0, BUĞDAY FİYAT TRENDİ(AYLIK) 0,86 0, , TON EN AZ FİYAT ,75 0,70 0,73 0,62 0,72 0,64 0,53 0,53 0,47 0,37 0,47 0, ,5 0,30 0,30 0,42 0,45 0,33 0,45 0,48 0,60 0,57 0,75 BUĞDAY İŞLEM HACMİ TON 0,76 ARPA FİYAT TRENDİ(YILLIK) 0,90 0,50

16 OCAK 6 2% KASIM 5 EKİM 5 6% EYLÜL 5 ŞUBAT 6 3% 6 2% NİSAN 5 3% ARALIK 5 5% BUĞDAY(TON) HAZİRAN 5 3% TON TON -25% TON TEMMUZ TON % TON TON TON TON AĞUSTOS 5 3% TON NİSAN ,89 0,77 0,7 0,83 0,70 0,69 0,57 0,55 0,53 0,59 0,58 0,57 0,48 0,43 0,30 0,39 0,45 0,44 0,60 0,48 0,6 0,75 0,89 BUĞDAY FİYAT TRENDİ(YILLIK) 0,90 0,80 BUĞDAY İŞLEM 0,5 0, NİSAN NİSAN MISIR YEMLİK YEMLİK MISIR TON TON 2.24 TON TON TON.69 TON EN AZ FİYAT ,48 TL 0,55 TL 0,6 TL 0,48 TL 0,63 TL 0,70 TL EN ÇOK FİYAT ,75 TL 0,75 TL 0,75 TL 0,90 TL 0,90 TL 0,90 TL ORTALAMA FİYAT ,62 TL 0,69 TL 0,69 TL 0,67 TL 0,7 TL 0,70 TL

17 ,7 0,69 0,70 0,69 0,66 0,67 0,67 0,69 0,7 0,70 0,67 0,72 0,64 0,70 0,79 0,77 0,74 0,75 0,73 0,72 0,65 0,7 0,80 AYLIK MISIR İŞLEM MİKTARI MISIR FİYAT TRENDİ(AYLIK) 0,95 0,50 ŞUBAT 6 7% 6 4% NİSAN 5 5% EYLÜL 5 2% OCAK 6 EKİM 5 24% TON MISIR(TON) 55% TON -25% TON TON TON ARALIK 5 2% MISIR İŞLEM TON KASIM TON TON NİSAN NİSAN NİSAN 5 3 6

18 MISIR FİYAT TRENDİ(YILLIK) 0,5 0,70 0,69 0,7 0, ,50,00 0,50 3, TON 854 TON 372 TON 444 TON 428 TON 495 TON EN AZ FİYAT ,00 TL 0,95 TL 2,50 TL 0,50 TL 0,50 TL,50 TL EN ÇOK FİYAT ,67 TL 4,85 TL 6,60 TL 5,60 TL 4,22 TL 5,35 TL ORTALAMA FİYAT ,0 TL 3,5 TL 4,36 TL,95 TL 2,2 TL 3,33 TL AYLIK NOHUT İŞLEM MİKTARI ,33 3,02 2,63 2,39 2,00 2,00 2,68 2,60 2,50 2,89 3,00 3,0 3,45 3,35 3,33 3,26 3,2 3,7 3,50 3,27 4,00 4,8 NOHUT FİYAT TRENDİ(AYLIK) 4, , , , , , , NOHUT MİKTAR ,69 0,67 0,62 0,63 0,56 0,56 0,57 0,49 0,47 0,46 0,45 0,42 0,30 0,36 0,45 0,4 0,60 0,47 0,6 0,75 0,66 0,90 0 0,00

19 OCAK 6 ARALIK 5 0% 0% ŞUBAT 6 5% 6 NİSAN 5 3% MAYIS 5 7% HAZİRAN 5 % 3.42 NOHUT(TON) % TON 3% TON TON TON TEMMUZ 5 AĞUSTOS 5 KASIM 5 EKİM 5 2% TON TON TON TON EYLÜL 5 NİSAN NOHUT İŞLEM 0,50 3,5 3, , TON 288 TON 34 TON 6 TON 60 TON 96 TON İşlem Miktarı (Ton) NİSAN BEYAZ LEBLEBİ 8, ,50 mm 9 mm 204 0, MİKTAR BEYAZ LEB. (8, ,50 mm) BEYAZ LEB.(9.0 mm) 2,72,95,8,4,67,56,32,00,37,50,2,70,85 2,00 2,42 3,00 2,86 3,50 3,0 3,9 4,00 2,50 4,36 NOHUT FİYAT TRENDİ(YILLIK) 3,73 4,50 NİSAN ORTALAMA FİYAT BEYAZ LEB.(8, ,50 mm) 4,2 TL 4,8 TL 5,93 TL BEYAZ LEB.(9.0 mm) 5,87 TL 6,43 TL 8,28 TL

20 3,50 2,75 9mm , ,50 mm ,50 mm 5,6 5,64 5,9 5,29 5, 4,25 5,93 6,65 4,75 5,00 8,28 9,04 6,49 4,98 5,75 6,0 6,66 4,90 7,2 6,73 4,99 6,50 6,85 6,56 4,95 8,00 6,43 8,75 7,97 9,50 7,25 AYLIK B.LEBLEBİ İŞLEM MİKTARI LEBLEBİ BEYAZ FİYAT TRENDİ 0,25 0 2,00 8,50 mm ,50 mm SARI LEBLEBİ Ort. Fiyat Tablosu SARI LEBLEBİ (9 mm) SARI LEBLEBİ (9,50-9,75 mm) SARI LEBLEBİ (0 mm ) ,63 TL 3,66 TL 5,50 TL 4,95 TL 4,98 TL 6,89 TL 6,39 TL 6,42 TL 8,9 TL 2,00 Sarı Leb.9mm Sarı Leb. 9,50-9,75 mm 8,9 TL 8,9 TL 5,50 6,89 2,75 3,50 8,20 TL SARI LEBLEBİ (0 mm ) 5,39 7,06 4,25 5,00 8,3 TL SARI LEBLEBİ (9,50-9,75 mm) 6,9 5,75 5, SARI LEBLEBİ ( 9 mm) 5,32 7,28 7,25 TL 3,76 5, ,25 6, ,00 7,07 TL 296 TON 3,80 4,98 67 TON 6,92 TL 492 TON 3,80 5,08 SARI LEBLEBİ (0 mm ) 8,75 6,80 TL 586 TON 3,77 5,9 774 TON 6,63 TL 43 TON 3,72 4, TON 6,70 TL 337 TON 3,77 5,0 224 TON SARI LEBLEBİ (9,50-9,75 mm) 6,78 TL SARI LEBLEBİ ( 9 mm) LEBLEBİ SARI FİYAT TRENDİ 3,68 5, ,70 TL 205 3,64 5, İŞLEM MİKTARI 9mm Sarı Leb. 0 mm

21 LEBLEBİ KALBURALTI 586 Sarı Leblebi 57 TON 03 TON 5 TON Beyaz Leblebi 8 TON 7 TON 37 TON Ortalama Fiyat Sarı Leblebi 2,35 TL 2,5 TL 3,28 TL Beyaz Leblebi 2,88 TL,64 TL 3,45 TL ŞUBAT kg. SARI LEBLEBİ kg. SARI LEBLEBİ 8.40 kg. BEYAZ LEBLEBİ kg. BEYAZ LEBLEBİ kg. BEYAZ LEBLEBİ kg. KAPLAMALI LEBLEBİ KAPLAMALI LEBLEBİ KAPLAMALI LEBLEBİ kg kg kg. KIRIK LEBLEBİ kg. KIRIK LEBLEBİ kg. KIRIK LEBLEBİ kg. LEBLEBİ KALBURALTI kg. LEBLEBİ KALBURALTI kg. LEBLEBİ KALBURALTI kg. LEBLEBİ UNU kg. LEBLEBİ UNU kg. LEBLEBİ UNU 2.88 kg. TOPLAM kg. TOPLAM kg. TOPLAM kg SARI LEBLEBİ Leblebi İhracat (Ton) Sarı 0 mm 303 KASIM 5 ARALIK 5 OCAK 6 Sarı 9,50-9,75 mm LEBLEBİ İHRACATI EKİM Sarı 9mm NİSAN 5 MAYIS 5 HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL İŞLEM MİKTARI S. Leblebi İşlem Miktarı

22 6 NİSAN 5 ŞUBAT 6 LEBLEBİ 5.923İHRACAT(TON) MAYIS 5 7% HAZİRAN 5 0% TEMMUZ 5 5% OCAK 6 0% ARALIK 5 7% TON TON -3% 37% TON TON TON KASIM 5 EKİM 5 0% AĞUSTOS 5 EYLÜL TON TON NİSAN NİSAN NİSAN LEBLEBİ İHRACAT ,00 7,50 TL 6,32 TL 5,3 TL 0,78 TL 7,82 TL 7,00 TL ORTALAMA FİYAT ,8 TL 3,90 TL 3,60 TL 5,66 TL 4,22 TL 3,74 TL,00 3, ,60 EN ÇOK FİYAT 3,77 3,00 3,76 0,43 TL 4,4 0,60 TL 3,93 0,82 TL 4,40 4,00 3,98 2,42 TL 4,55 206,48 TL 4, ,90 TL 4, ,25 EN AZ FİYAT 4,79 5,00 4, TON 4, TON 3, TON 4,49 6,00 3, TON 4, TON 4, TON 4, ,88 İŞLEM MİKTARI 5,03 AYÇİÇEĞİ FİYAT TRENDİ(AYLIK) 7,00 4,02 AYÇEKİRDEĞİ 0,00

23 0 4,50 3, TON TON NİSAN NİSAN NİSAN 5 3 6,79 TON,94,38 2,4, TON,69 2, TON,97 3, TON 3,74 -% 5,25 4, ,60 30% AYÇİÇEĞİ FİYAT TRENDİ(YILLIK) 5,66 AYÇİÇEĞİ (TON) TON AYÇİÇEĞİ İŞLEM 3, TON 5,8 KASIM 5 7% 3,6 EKİM 5 23% 3, , OCAK 6 % ARALIK 5 2, , ŞUBAT 6 2, TEMMUZ 5 2% HAZİRAN 5 2% AĞUSTOS 5 % EYLÜL 5 7% 2, NİSAN 5 MAYIS 5 2% 7% 2, % AYLIK AYÇİÇEĞİ İŞLEM MİKTARI 0,75 0,

24 MİKTAR TON TON TON AYÇEKİRDEĞİ İHRACAT MİKTARI(TON) YILLAR 204 Ayçiçeği İhracat (Ton) AYÇEKİRDEĞİ İHRACATI NİSAN 5 4% HAZİRAN 5 2% ŞUBAT 6 AYÇİÇEĞİ İHRACAT(TON) TEMMUZ 5 3% MAYIS 5 4% AĞUSTOS 5 4% EYLÜL 5 0% TON TON % TON TON TON TON EKİM 5 OCAK 6 ARALIK 5 5% KASIM 5 3% TON.500 TON.000 TON 500 TON TON NİSAN NİSAN NİSAN AYÇİÇEĞİ İHRACAT

25 ,06,5,00, SÜT İŞLEM MİKTARI (M³),20, M³, M³, M³,3,3 206,3 205,3 204,3 İŞLEM MİKTARI İNEK SÜTÜ FİYAT TRENDİ(AYLIK),40,3 SÜT 0,80 0, ,2 TL,06 TL 0, ,02 TL ,20 Ortalama Fiyat ,40 OCAK 6 3% NİSAN 5 ŞUBAT 6 TEMMUZ 5 ARALIK 5 SÜT İŞLEM MİKTARI (M³) MAYIS 5 HAZİRAN 5 KASIM 5 7% İNEK SÜTÜ EKİM 5 AĞUSTOS 5 7% EYLÜL 5 7%

26 BEYAZ HAŞHAŞ İNEK SÜTÜ (M³) m³ -2% İŞLEM MİKTARI % TON 585 TON 944 TON 8 TON TON 245 TON EN AZ FİYAT ,2 TL 6,06 TL 6,27 TL 6,25 TL 5,94 TL 6,50 TL m³ EN ÇOK FİYAT m³ 8,7 TL 7,40 TL 6,60 TL 9,05 TL 8,47 TL 7,90 TL ORTALAMA FİYAT ,47 TL 6,52 TL 6,36 TL 7,42 TL 6,72 TL 6,64 TL m³ m³ m³ NİSAN AYLIK B. HAŞHAŞ İŞLEM MİKTARI ,64 6, ,59 6,35 6,63 6,82 6,58 6,50 6,74 6,47 7,22 7,05 7,09 7,0 6,04 6,0 5,93 6,48 6,52 6,32 6,2 5,68 5,00 6,0 6,00 6,36 7, , B. HAŞHAŞ FİYAT TRENDİ(AYLIK) 9, NİSAN NİSAN m³ 0

27 OCAK 6 3% 6 6% NİSAN 5 6% ŞUBAT 6 5% ARALIK 5 7% EKİM 5 6% TEMMUZ 5 % 4.69 MAYIS 5 2% KASIM 5 % B.HAŞHAŞ (TON) % -34% TON TON TON TON TON AĞUSTOS 5 25% TON TON.500 TON EYLÜL TON 500 TON TON NİSAN B. HAŞHAŞ İŞLEM 3,00 2,00 6,64 6,36 6,52 6,72 7,42 7,47 5,35 4,09 5,77 6,50 6,29,00 0, NİSAN MAVİ HAŞHAŞ 4,9 4,00 3,20 5,00 3,3 6,00 6,25 7,00 6,24 6,37 8,00 6,38 9,00 8,30 8,6 B. HAŞHAŞ FİYAT TRENDİ(YILLIK) NİSAN İŞLEM MİKTARI TON 6 TON 52 TON 97 TON 72 TON 75 TON EN AZ FİYAT ,00 TL 4,80 TL 5,2 TL 6,44 TL 5,0 TL 5,30 TL EN ÇOK FİYAT ,57 TL 6,76 TL 5,80 TL 8,09 TL 7,00 TL 6,90 TL ORTALAMA FİYAT ,93 TL 5,47 TL 5,25 TL 7,08 TL 5,69 TL 5,7 TL

28 , ,50 5,55 5,00 5,5 5,46 4,86 5,0 5,48 5,28 5,07 5,06 5,03 4,8 5,44 4,93 5,3 5,46 5,0 3,75 4,74 5,46 5,7 4,75 5,74 6,75 5,25 7,75 5,75 AYLIK M. HAŞHAŞ İŞLEM MİKTARI M. HAŞHAŞ FİYAT TRENDİ(AYLIK) 8,75 0 2,75 EKİM 5 4% ŞUBAT 6 2% ARALIK 5 6% OCAK 6 KASIM 5 3% 4% 6 4% NİSAN 5 % MAYIS 5 HAZİRAN 5 6% M.HAŞHAŞ(TON) TON -67% TON TON TON EYLÜL 5 7% AĞUSTOS 5 2% TEMMUZ 5 4% -27% TON.000 TON TON M. HAŞHAŞ İŞLEM NİSAN NİSAN NİSAN 5 3 6

29 M. HAŞHAŞ FİYAT TRENDİ(YILLIK) KÜTLÜ PAMUK TON 2582 TON 2302 TON EN AZ FİYAT ,30 TL 0,98 TL,62 TL EN ÇOK FİYAT ,84 TL,50 TL,75 TL ORTALAMA FİYAT ,74 TL,24 TL,74 TL 5,7 204 MİKTARI 5,25 4, KÜTLÜ PAMUK 4,00 2,88 3,06 3,09 2,95 2,00 2,97 3,00 3,02 3,0 4,00 3,623,4 5,00 4,06 5,97 6,00 5,47 6,93 7,00 5,69 6,53 7,08 8,00, ,40,74,72,66,60,78,88,80,86 KÜTLÜ PAMUK FİYAT TRENDİ(AYLIK) 2,00 AYLIK KÜTLÜ PAMUK İŞLEM MİKTARI ,20, ,80 0, ,60 365, ,00 0 0,20 0,00

30 6 0% ŞUBAT 6 0% NİSAN 5 0% KÜTLÜ PAMUK (TON) EKİM 5 % KASIM 5 2% TON -7% TON TON OCAK 6 23% TON TON TON ARALIK 5 35% KÜTLÜ PAMUK İŞLEM 2,50 NİSAN PAMUK FİYAT TRENDİ (YILLIK) 2,32 0,75,74 0,68 0,8 0,8,25,24,00,50,22,24,75,74 KÜTLÜ 2,00 NİSAN NİSAN MAHLIÇ PAMUK 2,25,00 TON 0,50 MAHLIÇ PAMUK MİKTARI 496 TON 822 TON 266 TON EN AZ FİYAT ,40 TL 3,45 TL 4,00 TL EN ÇOK FİYAT ,05 TL 4,8 TL 4,70 TL ORTALAMA FİYAT ,62 TL 3,72 TL 4,37 TL 0,25 0,

31 , , , , ,37 4,46 4,42 4,50 4,47 4,26 4,36 AYLIK MAHLIÇ PAMUK İŞLEM MİKTARI (TON) 573 3,00 4,04 3,50 3,80 4,00 4,22 4,50 4,83 5,00 4,6 MAHLIÇ PAMUK FİYAT TRENDİ(AYLIK) 5,50 0 0,50 0,00 7,00 6,50 KEKİK 7,00 PAMUK FİYAT TRENDİ(YILLIK) 2,00,92 2,50 2,9 3,00 2,00 3,50 3,72 3,06 4,00 3,48 4,50 3,70 5,00 4,62 MAHLIÇ 5,50 4,37 6,00,50,00 0,50 0, İŞLEM MİKTARI TON 237 TON 275 TON 89 TON 238 TON 283 TON EN AZ FİYAT ,3 TL 4,75 TL 4,50 TL 4,50 TL,49 TL 2,50 TL EN ÇOK FİYAT ,00 TL 7,00 TL 5,86 TL 2,75 TL 2,75 TL 2,00 TL ORTALAMA FİYAT ,85 TL 6,07 TL 5,39 TL 5,90 TL 6,30 TL 6,76 TL

32 , , ,39 5,28 5,34 5,35 5,36 5,46 5,35 5,56 5,47 5,45 6, 5,56 6,76 TL 5,86 TL 6,42 TL 6,04 TL 5,63 TL 5,86 TL 5,63 TL 3,00 5,93 TL 5,66 TL 4,00 6,22 TL 5,00 5,98 TL 6,00 5,88 TL 8,00 7,00 AYLIK KEKİK İŞLEM MİKTARI KEKİK FİYAT TRENDİ(AYLIK) 9,00 0 0,00 ŞUBAT 6 7% OCAK 6 ARALIK 5 NİSAN 5 4% 6 MAYIS 5 4% 4% HAZİRAN 5 % TON AĞUSTOS 5 7% TEMMUZ 5 5% KASIM 5 KEKİK(TON) % TON % TON TON TON TON TON.000 TON EKİM 5 7% EYLÜL 5 25% KEKİK İŞLEM TON NİSAN NİSAN NİSAN 5 3 6

33 7,80 TL 8,46 TL 8,50 TL ORTALAMA FİYAT ,6 TL 6,37 TL 7,34 TL 7,42 TL 7,44 TL 7,85 TL AYLIK ANASON İŞLEM MİKTARI 5,00 ŞUBAT 6 4% OCAK 6 4% ,00 KASIM 5 0% 6 7% MAYIS 5 3% NİSAN 5 4% ARALIK 5 7% 0 7,85 7,34 7,40 TL 7, ,00 TL 7, ,68 TL 7, ,23 EN ÇOK FİYAT 7,00 7,5 5,30 TL 7,25 5,50 TL 6,80 TL 7,5 5,98 TL 6,04 TL 6,76 5,83 TL 7,52 8,00 7, ,40 6 TON 205 7,28 60 TON 204 7, TON 7,2 EN AZ FİYAT 7,47 82 TON 6,40 68 TON 7,52 9 TON 7,32 ANASON FİYAT TRENDİ(AYLIK) 9,00 7, , , ,08 ANASON İŞLEM MİKTARI HAZİRAN 5 TEMMUZ 5 3% EKİM 5 0% AĞUSTOS 5 EYLÜL 5% 5 4% ANASON İŞLEM

34 ANASON(TON) 66% TON TON TON BÜYÜK BAŞ İşlem (Adet) -5% TON TON TON TON 600 TON NİSAN NİSAN NİSAN KÜÇÜKBAŞ İşlem BÜYÜKBAŞ İŞLEM MİKTARI (ADET) (Adet)

35 KÜÇÜKBAŞ İŞLEM MİKTARI (ADET) 6 ŞUBAT 6 6% OCAK 6 NİSAN 5 0% MAYIS 5 ARALIK 5 7% KASIM 5 7% EKİM 5 OCAK 6 ŞUBAT 6 6 NİSAN 5 7% 5% AĞUSTOS 5 BÜYÜKBAŞ (ADET) MAYIS 5 HAZİRAN 5 5% TEMMUZ 5 0% EYLÜL 5 0% BÜYÜKBAŞ İŞLEM ADET ARALIK 5 6% KASIM 5 5% EKİM 5 HAZİRAN % ADET ADET TEMMUZ 5 EYLÜL ADET ADET ADET KÜÇÜKBAŞ İŞLEM AĞUSTOS 5 2% NİSAN NİSAN NİSAN 5 3 6

36 ADET ADET ADET ADET ADET ADET ADET ADET ADET NİSAN KÜÇÜKBAŞ (ADET) 3% 37% NİSAN NİSAN DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

37

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI A Y L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S A Y I - 3 ( M A Y I S 2 0 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S AY I - 5 ( T E M M U Z 2 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 215 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S AY I - 4 ( H A Z İ R A N 2 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 215 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S AY I - 7 ( E Y L Ü L 2 0 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S AY I - 8 ( E K İ M 2 0 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 2 S AY I - 1 2 ( Ş U B AT 2 0 1 7 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

NOHUT YETİŞTİRİCİLİĞİNDE KARŞILAŞILAN HASTALIKLAR, SORUNLAR, LEBLEBİLİK NOHUT ÜRETİMİNİN GELECEĞİ

NOHUT YETİŞTİRİCİLİĞİNDE KARŞILAŞILAN HASTALIKLAR, SORUNLAR, LEBLEBİLİK NOHUT ÜRETİMİNİN GELECEĞİ NOHUT YETİŞTİRİCİLİĞİNDE KARŞILAŞILAN HASTALIKLAR, SORUNLAR, LEBLEBİLİK NOHUT ÜRETİMİNİN GELECEĞİ 2016 PANEL ÖNCESİ VE SONRASI YAPILAN ÇALIŞMALAR Nohut paneli için konular araştırılarak içerisinden önemli

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 2 S AY I - 1 4 ( N İ S A N 2 0 1 7 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni

2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni 2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 01.05.2015 tarihinde düzenlenen TOBB 71. Genel Kuruluna Meclis Başkanımız Fahrettin ZOBALI, Yönetim Kurulu Başkanımız

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 2 S AY I - 1 3 ( M A R T 2 0 1 7 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.03.2014 22.04.2014 ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL E HAYIRLI OLSUN TİCARETİ-09 OCAK 2014 30 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN SEÇİMLER SONUCUNDA HİZMET BAYRAĞINI

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

2015 Ekim Ayı Bülteni

2015 Ekim Ayı Bülteni 2015 Ekim Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 01.10.2015 tarihinde Borsamız, TE - TA Teknik Tarım aracılığıyla Üyelerimize ve Bölgedeki Sektör ilgililerine hitaben " Hayvancılıkta

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.11.2017-28.12.2017) Oda Meclisimizin 28 Aralık 2017 tarih ve 58 sayılı toplantısının gündeminde yer alan,

Detaylı

2015 Ağustos Ayı Bülteni

2015 Ağustos Ayı Bülteni 2015 Ağustos Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 05.08.2015 tarihinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Zafer Toplantı Salonunda saat 15:00 te Toprak Koruma Kurulu

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 06/03/207-0/03/207 T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.75 0.82 0.7856 45,800.00 KG 35,980.00 3 ARPA YEMLİK TTS 0.90 0.92 0.9022 63,255.00 KG 47,29.00 3 ARPA YEMLİK ı: 83,27.00 6

Detaylı

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 06.02.2017 TARİHİNDE ANKARA DA DÜZENLENEN "AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ" NE BORSAMIZ AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ OLARAK KATILIM SAĞLADIK. 7 Şubat 2017 Salı günü TOBB konferans

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 71,960.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 71,960. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.98 0.9278 77,560.00 KG 71,960.80 11 ARPA YEMLİK ı: 71,960.80 11 ARPA ı 71,960.80 11 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.17 0.17 0.1723 460,000.00

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

ETB 2015 MART VE NİSAN AYLARI FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2015 MART VE NİSAN AYLARI FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2015 MART VE NİSAN AYLARI FAALİYETLER VE KATILIMLAR SİVRİHİSARDA YAPILAN GÜBRE SUNUMU (25.02.2015) Sivrihisar İrtibat Büromuzda Gübre Kullanımı ve Gübre çeşitleri bilgilendirmesi Prof.Dr. Engin KINACI

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.59 0.64 0.6212 834,400.00 KG 518,335.32 6 ARPA YEMLİK TTS 0.62 0.70 0.6547 303,030.00 KG 198,399.20 16 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.77 0.79 0.7783 36,270.00

Detaylı

2015 Temmuz Ayı Bülteni

2015 Temmuz Ayı Bülteni 2015 Temmuz Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 08.07.2015 tarihinde AFSİAD ın düzenlediği iftar yemeğine Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER katılım

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK.

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:4 Sayı:11 (Ocak-Şubat-Mart 2018) MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. Yahyalı İlçemizin ve yöremizin en önemli gelir

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 492,900.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 492,900. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK /04/206-5/04/206 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.80 0.7345 70,260.00 KG 5,603.00 3 ARPA YEMLİK TTS-V 0.85 0.85 0.8500 5,590.00 KG 3,25.50 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.85 0.782

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 442,343.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 442,343. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.78 0.7800 0,240.00 KG 7,987.20 2 ARPA YEMLİK TTS 0.84 0.84 0.8400 24,500.00 KG 20,580.00 ARPA YEMLİK ı: 28,567.20 3 ARPA ı 28,567.20 3 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.93.00 0.9762 7,580.00 KG 7,399.40 2 ARPA YEMLİK ı: 7,399.40 2 ARPA ı 7,399.40 2 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.25 0.25 0.2500 62,000.00 KG 5,500.00

Detaylı

Eskişehir Sanayi Odası Olarak Yaptığımız Tanıtım Faaliyetleri

Eskişehir Sanayi Odası Olarak Yaptığımız Tanıtım Faaliyetleri İstihdam Seferberliği 2019, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatıldı. 25 Şubat 2019 tarihinde İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 23,569.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 23,569. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.67 0.70 0.6773 153,870.00 KG 104,216.90 4 ARPA YEMLİK TTS 0.73 0.75 0.7406 95,230.00 KG 70,524.60 3 ARPA YEMLİK ı: 271,076.20 9 ARPA TOHUMLUK

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 3/0/207 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK TTS 0.72 0.90 0.8332 70,850.00 KG 42,355.00 5 ARPA YEMLİK ı: 42,355.00 5 ARPA ı 42,355.00 5 MISIR MISIR MISIR CİN TTS 6.50 6.50 6.5000 320.00

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN...

GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN... GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN... ENERJİ VERİMLİLİĞİ DERNEĞİ DENİZLİ ŞUBESİ FAALİYET RAPORU: 2011-2015 2011-2015 FAALİYETLERİ 02 Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi 04.02.2011 tarihinde

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.92 0.8459 342,770.00 KG 289,945.39 7 ARPA YEMLİK TTS 0.84 1.02 0.9004 329,000.00 KG 296,227.70 6 ARPA YEMLİK ı: 586,173.09 13 ARPA ı 586,173.09

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

MALKARA TİCARET BORSASI AYLIK E-BÜLTEN web: / e-posta:

MALKARA TİCARET BORSASI AYLIK E-BÜLTEN web:  / e-posta: Sayfa 1/10 06 ŞUBAT 2017 TARİHİNDE ANKARA DA YAPILAN TOBB ODA BORSA AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ NE KATILDIK. 07 ŞUBAT 2017 TARİHİNDE ANKARA DA YAPILAN TOBB TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASI NA MECLİS BAŞKANIMIZ

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.64 0.75 0.6756 1,852,683.00 KG 1,251,679.69 21 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.75 0.7036 928,948.00 KG 653,653.49 21 ARPA YEMLİK ı: 1,905,333.18 42 ARPA

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.74 0.74 0.7400 20,900.00 KG 15,466.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.76 0.7158 120,050.00 KG 85,934.70 5 ARPA YEMLİK ı: 101,400.70 6 ARPA ı 101,400.70

Detaylı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı Akdeniz Bölgesi ndeki oda ve borsaların katılımıyla TOBB İkiz Kuleler de gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu, ekonomide

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 18/08/2017. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 18/08/2017. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 4/08/207-8/08/207 T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.94 0.8600 43,320.00 KG 370,99.28 9 ARPA YEMLİK TTS 0.8 0.9 0.852 70,620.00 KG 45,377.68 0 ARPA YEMLİK ı: 56,296.96

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 ŞUBAT AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 ŞUBAT AYI E- BÜLTENİ 2015 ŞUBAT AYI E- BÜLTENİ UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI YEREL BASIN İLE SOHBET TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ. 03.02.2015 zunköprü Ticaret Borsası Meclis Baş- Ukanı Ahmet Gür, Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.57 0.69 0.6509 95,640.00 KG 62,247.64 4 ARPA YEMLİK TTS 0.50 0.74 0.5987 178,610.00 KG 106,940.99 5 ARPA YEMLİK ı: 169,188.63 9 ARPA ı 169,188.63 9

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,239, KG 846,495.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,239, KG 846,495. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 06/0/207 T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.75 0.80 0.7555 68,825.00 KG 5,995.66 2 ARPA YEMLİK TTS 0.72 0.95 0.8573 258,500.00 KG 22,606.05 9 ARPA YEMLİK ı: 273,60.7 2 ARPA ı 273,60.7

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/05/2014. Tarih: Sayı:

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/05/2014. Tarih: Sayı: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.65 0.6500 10,180.00 KG 6,617.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.68 0.6800 25,180.00 KG 17,122.40 3 ARPA YEMLİK ı: 23,739.40 4 ARPA ı 23,739.40 4

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU Basın Yayın Politikamız Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın kuruluşları aracılığıyla

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI 02 No.lu Meclis Toplantısı 1 Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.03.2018-26.04.2018) Oda Meclisimizin

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.86 0.8232 82,30.00 KG 49,924.3 3 ARPA YEMLİK TTS 0.85 0.90 0.879 245,300.00 KG 25,647.0 4 ARPA YEMLİK ı: 365,57.23 7 ARPA ı 365,57.23 7 ÇAVDAR

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni 2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 1 Şubat 2015 tarihinde Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU nun Afyonkarahisar Ziyaretine geldiği sırada Yön. Kur. Bşk.

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.61 0.61 0.6113 164,090.00 KG 100,310.09 2 ARPA YEMLİK TTS 0.60 0.62 0.6051 88,880.00 KG 53,779.20 5 ARPA YEMLİK ı: 154,089.29 7 ARPA ı 154,089.29

Detaylı

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ OCAK / 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Yönetim Kurulu Meclis Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ve Genel Sekreter

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ŞUBAT 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 03/03/207 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.80 0.8000 5,000.00 KG 2,000.00 ARPA YEMLİK TTS 0.84 0.85 0.8474 22,460.00 KG 9,032.8 4 ARPA YEMLİK ı: 3,032.8 5 ARPA ı 3,032.8

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 09/09/206 T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.73 0.75 0.7332 36,880.00 KG 00,359.80 4 ARPA YEMLİK TTS 0.76 0.8 0.7859 2,0.00 KG 88,2.40 0 ARPA YEMLİK ı: 88,472.20 4 ARPA ı 88,472.20

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT MISIR MISIR 3/06/206-7/06/206 Sayfa: - 9 MISIR SOSLU TTS 2.90 2.90 2.9000 2,000.00 KG 5,800.00 2 MISIR SOSLU (GRAM PAKETLİ ÜRÜN) TTS 8.75 8.75 8.7500,000.00 KG 8,750.00 MISIR ı: 4,550.00 3 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.7 0.75 0.763 226,890.00 KG 62,53.60 4 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.8 0.7680 72,720.00 KG 32,640.80 4 ARPA YEMLİK ı: 295,54.40 8 ARPA ı 295,54.40 8 MISIR

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009 2009 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 2001 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı na seçildi. İzmir, Ankara, Mersin, İstanbul

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/04/2015. Tarih: Sayı: 399 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/04/2015. Tarih: Sayı: 399 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.75 0.7119 56,320.00 KG 40,097.00 5 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.84 0.7838 118,590.00 KG 92,947.98 5 ARPA YEMLİK ı: 133,044.98 10 ARPA ı 133,044.98

Detaylı

Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 41 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz Raporu ve 7 adet de Fiili Tüketim

Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 41 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz Raporu ve 7 adet de Fiili Tüketim . Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 41 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz Raporu ve 7 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. . - Odamızın da desteklediği fuarlardan

Detaylı

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ OCAK / 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Yönetim Kurulu Meclis Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ve Genel Sekreter

Detaylı