BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI"

Transkript

1 BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 2 S AY I ( N İ S A N ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: Pamukkale /DENİZLİ Telefon: Web : Facebook: Fax : E-Posta: info@dtb.org.tr Twitter :

2 BAŞKAN TEFENLİLİ REFERANDUM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili referandum sonuçlarını değerlendirerek Milletimiz, özgür iradesiyle Evet diyerek aydınlık geleceğimiz için önemli bir karara imza atmıştır. İnanıyorum ki daha aydınlık yarınlarımız olacak dedi. Tefenlili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 16 Nisan da millet olarak bir sınavı daha başarı ile atlattık. Demokrasi şöleni havasında geçen seçimden çıkan Evet sonucu aydınlık yarınlarımız için güzel bir karardır. Artık önemli bir belirsizliği geride bıraktık. Şunu çok iyi bilmek gerekir ki bu referandumun kaybedeni yoktur, kazanını Türkiye dir. Ülke olarak daha büyük atılımlar gerçekleştirerek daha çok yol kat edeceğiz. Yeni sistemle hızlı kararlar alarak hızlı yol alacağız. Ekonomi dünyası da önünü daha rahat görebilecek, daha rahat yatırım yapabilecektir. Bizler çok çalışıp, çok üreterek ülkemizin gelişmesinde, kalkınmasında üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Dünyaya demokrasi dersi verdiğimiz referandumdan sonra sandıktan çıkan sonucun tüm ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

3 DENİZLİ TİCARET BORSASI EBDS YE GEÇTİ Denizli Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile yaptığı protokolle Elektronik Belge Dağıtım Sistemi ni (EBDS) üyelerinin kullanımına sundu. Denizli Ticaret Borsası üyeleri ihtiyaç duydukları belgeleri internet üzerinden, Borsaya gelmeden, temin edebilecekler. Konu hakkında açıklama yapan Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Dünya standartlarında Akredite Borsa olarak öncelikli amacımız üyelerimizin taleplerini hızlı ve kaliteli şekilde yerine getirmektir. Bu doğrultuda Denizli Ticaret Borsası olarak kendimize uygulayabileceğimiz teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Son olarak TOBB ile Elektronik Belge Dağıtım Sistemi protokolünü imzalayarak üyelerimizin hizmetine sunduk. Gururla belirtmek isterim ki Denizli Ticaret Borsası, Türkiye de bu sistemi kullanan ilk Borsadır. Artık üyelerimiz, önceden Borsamıza gelerek aldıkları belgeleri bulundukları yerden elektronik imzalı ve ücretsiz olarak temin edebileceklerdir. dedi.

4 TEFENLİLİ: KÖKLÜ POLİS TEŞKİLATIMIZIN 172. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili Polis teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümünü kutlayarak mesaj yayınladı. Tefenlili mesajında, Ülkemizde huzur ve asayişi sağlamada önemli bir role sahip olan polis teşkilatımız ülkemizin köklü kurumlarından biridir. Kurulduğu günden beri milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz çalışan polisimiz görevini başarı ile yerine getirmektedir. Kamu düzenini sağlayan polisimiz büyük bir özveri içerisinde terör örgütleri ile de kararlılıkla mücadele etmekte, bu mücadelesinde birçok fedakarlıkta bulunmaktadır. Polisimizin, gelecekte de milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayacağına, suç unsurları ve terör örgütleri ile yılmadan mücadele edeceğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşünceler ile polis teşkilatımızın 172. yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyor, şehit polislerimize Allah tan rahmet, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında olan polislerimize görevlerinde başarılar diliyorum dedi.

5 TEFENLİLİ: 23 NİSAN IN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınlayan Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili 23 Nisan Milletimizin egemenliğini kazandığı önemli bir gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugünü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir. O ve silah arkadaşları olmak üzere milletimizin egemenliği ve bağımsızlığı için canı uğruna mücadele eden tüm kahramanlarımızı şükran ve minnetle anıyorum, bizlere bıraktıkları mirasa her zaman sahip çıktık, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız da milletimizin egemenlik ve bağımsızlığına sahip çıkacaktır dedi. Tefenlili mesajında şu ifadelere yer verdi: Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları 23 Nisan 1920 te Türkiye Büyük Millet Meclisi ni kurarak, ülke yönetiminde demokrasinin, halkın iradesinin söz sahibi olmasını sağlamıştır. Meclisimiz, aydınlık geleceğimizin, ulusal egemenliğimizin en büyük sembolüdür. Aynı zamanda Meclisimizin kuruluşu olan 23 Nisan, çocuklarımızın bayramıdır. Bu bayram, günümüzde sınırlarımızı aşarak dünyada çocuk bayramı olarak kutlanmaktadır. Bugün, bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi nin açılması ile milletimiz, kendi geleceğine kendisi karar verebilmektedir. Bu bizim en büyük servetimizdir, her zaman bu servetimize sahip çıkacağız. Bizler çok çalışarak, çok üreterek ülkemizin kalkınması, refah düzeyinin artması için çaba gösteriyoruz. İnanıyorum ki bugün, 23 Nisan ı bayram olarak kutlayan çocuklarımız, gelecekte, Atalarımızın bizlere miras bıraktığı değerlere sahip çıkacaklardır. İş dünyası olarak milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı en samimi duygularımla kutluyor, bizlere bu günleri armağan edenleri, vatanın bölünmez bütünlüğü için canı uğruna mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.

6 HİSARCIKLIOĞLU NDAN COĞRAFİ İŞARET ÇAĞRISI TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Ankara Ticaret Odası nda (ATO) düzenlenen Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi nde yaptığı konuşmada yöresel ürünlere sahip çıkmak için coğrafi işaret almak gerektiğini söyledi. Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ankara Valisi Ercan Topaca ve ATO Başkanı Gürsel Baran ile birlikte geniş bir izleyici kitlesinin katılımıyla gerçekleştirildi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada coğrafi işaretin önemine değindi. Allah a şükür bize petrol vermemiş, doğalgaz vermemiş diyen Hisarcıklıoğlu bunun yerine çok daha önemli iki hazineye sahip olduklarını söyledi. Hisarcıklıoğlu şöyle konuştu: Birincisi müthiş bir girişimci ruh vermiş. İkincisi de müthiş bir coğrafya vermiş. Anadolu nun her şehrini yılda bir defa gezen bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Her şehrimizden, ilçemizden, beldemizden zenginlik fışkırıyor. El emeğinden tut, yiyeceğine, içeceğine kadar 3 binden fazla yöresel ürünümüz, yöresel marka değerimiz var. Şimdi bu marka değerlere hakkını vermemiz gerekiyor. Coğrafi işaret meselesini ülke olarak sahiplenmek zorundayız. Biz bu işin önemini geç fark ettik. Geçmişte kendi malımıza sahip çıkamadık. En iyi örneği Lale. Düşünün şimdi Lale nin anavatanı neresi? Anadolu! Avrupa laleyi bilmezken bizde lale bahçeleri vardı. Hollanda bizden ithal ettiği lale soğanları ile lale ülkesi oldu. Sadece laleden bir yılda elde ettiği kazanç 1 milyar Euro ya ulaştı. Yaw arkadaş benim malımla marka oluyor, benim malımla zengin oluyor. Biz daha yeni yeni laleyi tekrar gündeme getirmeye başladık. Bunun gibi o kadar çok değerimiz var ki. Bakın 50 yıl önce Avrupa da yoğurdu bilen yokken, benim annem çocukluğumda, yoğurtla reçeli karıştırır bize yedirirdi. Hepimiz yemedik mi çocukken pekmezli yoğurdu, reçelli yoğurdu? Şimdi Avrupalı yoğurdu aldı, meyveli yoğurt diye paketledi bize satıyor, bizim çocuklarımıza yediriyor. Bunu yapan şirket yılda 20 milyar dolara yakın ciro yapıyor. Yani benim annemin, büyükannemin aklı ile para kazanıyor. Bu işin özeti bu.

7 -3 ürün AB de tescil edildi Son 10 yılda bu alanda çok önemli başarılar sağlandığının altını çizen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ülkedeki pek çok ürüne coğrafi işaret aldıklarını söyledi. Bu konuda siyasetçilerin, kamu kurumlarının bu işe öncelik vermesinin etkili olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, TOBB camiası olarak da buna büyük destek verdiklerini açıkladı. Şu an tescil edilmiş 204 coğrafi ürünümüzün yüzde 35 i, süreci devam eden 300 ürünün de yüzde 45 inin başvurusu yerel Oda-Borsalarımız tarafından yapıldığını bildiren Hisarcıklıoğlu, 3 ürünümüz AB de tescil edildi. Gaziantep Baklavamız ve Aydın İncirimiz. İnşallah Malatya Kayısımız da bugün yarın tescil edilecek. 8 ürünümüz de tescil sürecinde. Bunların da büyük bölümü Oda-Borsalarımız tarafından yürütülüyor. Ben bu nedenle bütün Oda-Borsalarımızı yürekten kutluyorum. Şimdi önümüzdeki dönemde en önemli konu coğrafi işaretli ürünlerin doğru yerde, doğru şekilde üretilmesi ve bu işin denetimi. Bunların hepsini yapıyoruz. Burada önemli olan şu. Kültürümüzde çok güzel bir öğüt var.: Birlikte rahmet bereket, ayrılıkta azap vardır diye. Biz bu yola girdik. İnşallah kamu özel sektör bir ve beraber olarak çalışmaya devam edersek kısa sürede çok önemli mesafe kaydedeceğimize inanıyorum. Atamızdan miras kalan her değeri, dünya ile buluşturacağımıza inanıyorum dedi.

8 NİKARAGUA NIN EFSANEVİ LİDERİ ORTEGA DAN, TÜRK İŞ DÜNYASINA YATIRIM DAVETİ Nikaragua nın efsanevi lideri Devlet Başkanı Daniel Ortega TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu nu kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ı referandumdan dolayı tebrik ettiğini iletti. Türkiye ekonomisinden övgüyle söz eden Ortega Türk iş dünyasını ülkesine yatırım yapmaya çağırdı. İber-Amerika Odalar Birliği Yönetim Kurulu toplantısı nedeniyle Nikaragua nın başkenti Managua da bulunan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Nikaragua Devlet Başkanı Daniel Ortega ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Türkiye nin Kostarika Büyükelçisi Nuri Kaya Bakkalbaşı nın da katıldığı kabulde, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri Şahin Bilgiç, Cengiz Günay, Bülent Karakuş ve Hakan Ülken yer aldı. Nikaragua Devlet Başkanı Ortega görüşmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a selamlarının iletilmesini isteyerek, referandum sonuçlarındaki başarısından dolayı Erdoğan ı kutladı. Türkiye de Büyükelçilik açmak için çalışmaları başlatacaklarını ifade eden Ortega, Türkiye ekonomisinin başarılı dönüşüm sürecinden övgüyle bahsederek, Türk iş dünyasını yatırım yapmak üzere Nikaragua ya davet etti. Nikaragua ulusal birlik mücadelesini başarıyla kazanan Sandinista Ulusal Özgürlük Cephesi (FSL- N) nin lideri Daniel Ortega, 6 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşen seçimlerde oyların yüzde 72 sini alarak dördüncü kez Cumhurbaşkanlığına seçilmişti. -Hisarcıklıoğlu, Nikaragualı Bakanlarla da görüştü TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ayrıca, Nikaragua Dışişleri Bakanı Denis Moncado Colindres ve Ekonomi Bakanı Orlando Solorzano ile Dışişleri Bakanlığında bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye-Nikaragua iktisadi ilişkilerinin geliştirilmesi konusu ele alındı. Türkiye nin iktisadi dönüşüm süreci, girişimcilik, KOBİ ler ve turizm alanındaki deneyimlerinden yararlanma imkânları konuşuldu.

9 HİSARCIKLIOĞLU REFERANDUMU DEĞERLENDİRDİ TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu referandumu değerlendirdi. Referandum sürecinin tamamlanmasıyla önemli bir belirsizliğin geride bırakıldığını belirten Hisarcıklıoğlu açıklamasında şu görüşlere yer verdi: Türkiye de bir defa daha demokratik süreçler işlemiş, milli irade tecelli etmiş ve milletimiz ferasetiyle tercihini yapmıştır.referandum sonucunda hayata geçirilecek yeni sistemle güçlenen ve hızlanacak olan yönetim şekliyle daha hızlı kararlar almak ve icraata geçirmek mümkün olacaktır. Devletteki çarkların hızlanmasını ve bunun özel sektöre olumlu yansımasını bekliyoruz. Referandum sürecinin tamamlanmasıyla önemli bir belirsizlik geride bırakılmıştır. Özel sektörümüz bundan sonra önünü daha rahat görebilecek, daha rahat risk alarak yatırım yapabilecektir. Türkiye olarak son 15 senede müthiş bir ekonomik gelişme gösterdik. Kişi başı geliri 3 bin dolardan 12 bin dolara çıkardık. Düşük teknolojili üretimden, orta teknolojili üretime geçtik. Ancak dünyada iş yapma biçimi, malları üretme biçimi inanılmaz bir biçimde değişiyor.3 bin dolardan 12 bin dolara çıkarken yaptıklarımız yaparak, 25 bin dolara sıçrayabilmek mümkün değil. Artık yarına odaklanmalı, ortak bir vizyon ve hedef etrafında toplumu birleştirip geleceğe birlikte yürümeliyiz. İçerde ve dışarda ülkemize karşı oluşturulmak istenen olumsuz algıları değiştirip yatırımcıların güvenini yeniden artırmak ve ülkemizi zenginleştirme hamlesine devam etmek için reform sürecini canlandırmalı, hep birlikte çalışarak hazırlayacağımız yeni büyüme hikâyemizi tüm dünyaya gösterebilmeliyiz.

10 ÜRÜN BAZINDA İŞLEM HACİMLERİ ÜRÜN ADI İŞL. HCM.(BİN TL) ORT.FİYAT İŞL. HCM.(BİN TL) ORT.FİYAT İŞL. HCM.(BİN TL) ORT.FİYAT ARPA (BİN TL) 0,73 TL (BİN TL) 0,70 TL (BİN TL) 0,88 TL MISIR (YEMLİK) (BİN TL) 0,70 TL (BİN TL) 0,69 TL (BİN TL) 0,78 TL 2017 TESCİL SUNUMU MASIR(SLAJ) (BİN TL) 0,22 TL (BİN TL) 0,15 TL BUĞDAY (BİN TL) 0,87 TL (BİN TL) 0,82 TL (BİN TL) 0,91 TL NOHUT (BİN TL) 2,82 TL (BİN TL) 3,71 TL (BİN TL) 6,44 TL LEBLEBİ (BİN TL) 3,99 TL (BİN TL) 4,83 TL (BİN TL) 10,23 TL ANASON (BİN TL) 6,65 TL (BİN TL) 7,51 TL (BİN TL) 10,35 TL AYÇEKİRDEĞİ (BİN TL) 3,92 TL (BİN TL) 3,48 TL (BİN TL) 4,81 TL SÜT(LT) M³ (BİN TL) 1,12 TL (BİN TL) 1,07 TL (BİN TL) 1,13 TL PAMUK (BİN TL) 1,84 TL (BİN TL) 2,02 TL (BİN TL) 5,22 TL HAŞHAŞ (BİN TL) 6,51 TL (BİN TL) 6,29 TL (BİN TL) 6,81 TL B.B. HAYVAN ADET (BİN TL) TL 2655 ADET (BİN TL) TL ADET (BİN TL) TL (AD) K.B. HAYVAN ADET (BİN TL) 368 TL ADET (BİN TL) 436 TL ADET (BİN TL) 504 TL (AD) KEKİK (BİN TL) 6,19 TL (BİN TL) 6,08 TL (BİN TL) 6,42 TL İŞLEM HACMİ VE TESCİL GELİRİ VERİLERİ İŞLEM HACMİ 140 MİLYON TL -5% 133 MİLYON TL 16% 154 MİLYON TL TESCİL GELİRİ TL -6% TL 16% TL İŞLEM HACMİ VE TESCİL GELİRİ VERİLERİ 1 OCAK OCAK OCAK İŞLEM HACMİ/BİN TL 365 MİLYON TL 16% 423 MİLYON TL 85% 780 MİLYON TL TESCİL GELİRİ (BİN TL) 15% (BİN TL) 19% (BİN TL) T E S C İ L G E L İ R İ TL TL TL TL TL TL TL TL TL İŞLEM HACMİ TESCİL GELİRİ % MİLYON TL 140 MİLYON TL % MİLYON TL TL TL TL %16 % MİLYON TL 200 MİLYON TL 150 MİLYON TL 100 MİLYON TL 50 MİLYON TL MİLYON TL İ Ş L E M H A C M İ TL T E S TL C İ L TL G E L İ R İ TL TL 0 TL İŞLEM HACMİ 365 MİLYON TL % TL %28 1 OCAK TESCİL GELİRİ % MİLYON TL TL %21 1 OCAK MİLYON TL TL 1 OCAK MİLYON TL 500 MİLYON TL 250 MİLYON TL MİLYON TL İ Ş L E M H A C M İ

11 İŞLEM HACMİ () ARPA % % % % 212 0,95 AYLIK ARPA FİYAT TRENDİ(TL) 0,84 0,89 0,91 EN AZ FİYAT ,62 TL -13% 0,54 TL 39% 0,75 TL 0,60 TL 15% 0,69 TL 22% 0,84 TL EN ÇOK FİYAT ,75 TL 7% 0,80 TL 25% 1,00 TL 0,89 TL - 0,82 TL 20% 0,98 TL ORT. FİYAT ,70 TL -3% 0,67 TL 25% 0,84 TL 0,80 0,65 0,50 0,74 0,67 0,78 0,78 0,78 0,70 0,72 0,77 0,79 0,74 0,74 0,74 0,79 0,75 0,79 0,74 0,77 0,79 0,84 0,84 0,75 TL 1% 0,76 TL 20% 0,91 TL 2000 AYLIK ARPA İŞLEM MİKTARI () OCAK 17 4% ARALIK 16 7% ŞUBAT 17 1% 17 3% NİSAN 16 14% HAZİRAN 16 5% KASIM 16 13% EKİM 16 9% EYLÜL 16 9% AĞUSTOS 16 21% TEMMUZ 16 14% AYLIK ARPA İŞLEM MİKTARI ORANLARI

12 NİSAN YILLIK ARPA İŞLEM MİKTARI () % NİSAN % -36% NİSAN ,90 0,75 0,60 0,45 0,30 0,15 0,00 YILLIK ARPA FİYAT TRENDİ (TL) 0,45 0, ,47 0, ,37 0, ,53 0, ,57 0, ,72 0, ,73 0, ,75 0, ,76 0, ,91 0, İŞLEM MİKTARI () BUĞDAY % % % EN AZ FİYAT ,64 TL -17% 0,53 TL 40% 0,74 TL 0,70 TL 14% 0,80 TL 6% 0,85 TL EN ÇOK FİYAT ,91 TL 1% 0,92 TL 9% 1,00 TL 1,68 TL -6% 1,58 TL -3% 1,53 TL ORT. FİYAT ,83 TL -7% 0,77 TL 15% 0,89 TL 0,89 TL 0% 0,89 TL 4% 0,93 TL 0,95 0,80 0,65 0,50 0,81 AYLIK BUĞDAY FİYAT TRENDİ (TL) 0,85 0,83 0,85 0,85 0,83 0,85 0,86 0,82 0,90 0,90 0,78 0,81 0,79 0,80 0,86 0,79 0,81 0,79 0,79 0,84 0,86 0,89 0,93

13 AYLIK BUĞDAY İŞLEM MİKTARI () OCAK 17 2% KASIM 16 ARALIK 16 6% 4% EKİM 16 7% EYLÜL 16 6% ŞUBAT 17 1% AĞUSTOS % NİSAN 16 4% HAZİRAN 16 20% TEMMUZ 16 20% MAYIS 16 0% AYLIK BUĞDAY İŞLEM MİKTARI ORANLARI NİSAN YILLIK BUĞDAY İŞLEM MİKTARI () % -22% % NİSAN NİSAN ,20 1,05 0,90 0,75 0,60 0,45 0,30 0,15 0,00 AYLARI BUĞDAY FİYAT ORT. (TL) 0,61 0, ,53 0, ,48 0, ,59 0, ,57 0, ,70 0, ,80 0, ,89 0, ,89 0, ,93 0,

14 İŞLEM MİKTARI () MISIR DANE % % % EN AZ FİYAT ,55 TL 11% 0,61 TL 0,66 TL 0,63 TL 11% 0,70 TL -4% 0,67 TL EN ÇOK FİYAT ,75 TL 0% 0,75 TL 13% 0,85 TL 0,90 TL 0% 0,90 TL 3% 0,93 TL ORT. FİYAT ,69 TL 0% 0,69 TL 16% 0,80 TL 0,71 TL -2% 0,70 TL 11% 0,78 TL 0,95 0,80 0,65 0,50 AYLIK MISIR DANE FİYAT TRENDİ (TL) 0,78 0,75 0,81 0,85 0,83 0,72 0,71 0,71 0,72 0,72 0,83 0,80 0,78 0,67 0,70 0,71 0,69 0,68 0,68 0,72 0, AYLIK MISIR DANE İŞLEM MİKTARI () OCAK 17 5% ARALIK 16 19% ŞUBAT 17 1% KASIM 16 36% 17 2% EYLÜL 16 4% NİSAN 16 2% EKİM 16 31% MISIR DANE İŞLEM MİKTARI ORANLARI

15 NİSAN YILLIK MISIR DANE İŞLEM MİKTARI () 19% % % NİSAN % NİSAN ,90 0,75 0,60 0,45 0,30 0,15 0,00 AYLARI DANE MISIR FİYAT ORT. ( TL) 0,45 0, ,47 0, ,47 0, ,61 0, ,56 0, ,66 0, ,67 0, ,71 0, ,70 0, ,80 0, NOHUT İŞLEM HACMİ () % % % % 590 EN AZ FİYAT ,95 TL 163% 2,50 TL 140% 6,00 TL 0,50 TL 200% 1,50 TL -47% 0,80 TL EN ÇOK FİYAT ,85 TL 36% 6,60 TL 37% 9,04 TL 4,22 TL 27% 5,35 TL 59% 8,50 TL NOHUT NATUREL İŞLEM HACMİ () % % % 141 EN AZ FİYAT ,75 TL 43% 2,50 TL 140% 6,00 TL 1,90 TL -11% 1,70 TL 141% 4,10 TL EN ÇOK FİYAT ,56 TL 7% 3,80 TL 96% 7,44 TL 3,47 TL 12% 3,90 TL 90% 7,40 TL ORT. FİYAT ,15 TL 39% 4,36 TL 61% 7,01 TL 2,21 TL 51% 3,33 TL 80% 6,00 TL ORT. FİYAT ,94 TL 16% 3,42 TL 114% 7,31 TL 2,71 TL -4% 2,60 TL 139% 6,21 TL

16 NOHUT EKSTRA LEBLEBİLİK İŞLEM HACMİ () % % % 220 EN AZ FİYAT ,00 TL 3% 4,13 TL 82% 7,50 TL - - 4,15 TL 81% 7,50 TL EN ÇOK FİYAT ,85 TL 37% 6,66 TL 36% 9,04 TL - - 5,35 TL 59% 8,50 TL ORT. FİYAT ,11 TL 17% 4,82 TL 73% 8,36 TL - - 4,51 TL 7 8,01 TL 6,75 6,00 5,25 4,50 3,75 3,00 2,25 1,50 0,75 0,00 AYLIK NOHUT FİYAT TRENDİ (TL) 4,37 4,41 4,95 5,04 5,04 5,56 5,33 5,23 3,50 3,04 3,44 4,14 4,68 4,01 3,81 4,77 6,26 6,35 5,17 5,32 4,81 7,20 6,00 7,01 AYLIK NOHUT İŞLEM MİKTARI () ŞUBAT 17 4% ARALIK 16 OCAK 17 5% 6% KASIM 16 9% EKİM 16 9% EYLÜL 16 9% 17 7% NİSAN 16 9% AĞUSTOS 16 16% MAYIS 16 10% HAZİRAN 16 7% TEMMUZ 16 9% AYLIK NOHUT İŞLEM MİKTARI ORANLARI

17 YILLIK TOPLAM NOHUT İŞLEM MİKTARI () NİSAN % 3% NİSAN % -29% NİSAN ,00 7,00 6,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 0,00 AYLARI NOHUT FİYAT ORT. ( TL) 1,70 1, ,41 1, ,67 1, ,42 1, ,73 2, ,19 2, ,10 1, ,15 2, ,36 3, ,01 6, BEYAZ LEBLEBİ LEBLEBİ BEYAZ 8,50 mm İŞLEM MİKTARI() % 60-65% 21 LEBLEBİ BEYAZ 9 mm İŞLEM MİKTARI () % LEBLEBİ BEYAZ 9+ 9,50 mm İŞLEM MİKTARI () % 74-62% 28 LEBLEBİ BEYAZ TOPLAM İŞLEM MİKTARI () % % 277 LEBLEBİ BEYAZ 8,50 mm FİYATLARI EN AZ 2,70 TL 85% 5,00 TL 9% 5,45 TL EN ÇOK 3,88 TL 4 5,75 TL 4% 6,00 TL ORTALAMA 3,52 TL 57% 5,51 TL 5,95 TL LEBLEBİ BEYAZ 9 mm FİYATLARI EN AZ 5,80 TL 26% 7,30 TL 15% 8,40 TL EN ÇOK 7,10 TL 41% 10,00 TL 40% 14,00 TL ORTALAMA 6,43 TL 29% 8,28 TL 33% 10,98 TL LEBLEBİ BEYAZ 9+ 9,50 mm FİYATLARI EN AZ 4,00 TL 50% 6,00 TL 0% 6,00 TL EN ÇOK 5,80 TL 21% 7,00 TL 17% 8,20 TL ORTALAMA 4,95 TL 27% 6,29 TL 1% 6,37 TL

18 SARI LEBLEBİ LEBLEBİ SARI 9 mm İŞLEM HACMİ % % 87 LEBLEBİ SARI 9,50 mm İŞLEM HACMİ % % 235 LEBLEBİ SARI 9,75 mm İŞLEM HACMİ % 368 İŞLEM HACMİ LEBLEBİ SARI 10 mm % % 341 LEBLEBİ SARI TOPLAM İŞLEM HACMİ % LEBLEBİ SARI 9 mm FİYATLARI EN AZ 3,00 TL 33% 4,00 TL 125% 9,00 TL EN ÇOK 4,00 TL 50% 6,00 TL 67% 10,00 TL ORTALAMA 3,66 TL 50% 5,50 TL 75% 9,62 TL LEBLEBİ SARI 9,75 mm FİYATLARI EN AZ 5,00 TL 40% 7,00 TL 66% 11,60 TL EN ÇOK 6,00 TL 30% 7,80 TL 67% 13,00 TL ORTALAMA 5,41 TL 37% 7,43 TL 66% 12,30 TL LEBLEBİ SARI 10 mm FİYATLARI LEBLEBİ SARI 9,50 mm FİYATLARI EN AZ 4,00 TL 51% 6,02 TL 66% 10,00 TL EN ÇOK 5,00 TL 40% 7,00 TL 64% 11,50 TL ORTALAMA 4,65 TL 41% 6,57 TL 6 11,01 TL EN AZ 5,70 TL 37% 7,80 TL 67% 13,00 TL EN ÇOK 10,00 TL -4% 9,60 TL 64% 15,70 TL ORTALAMA 6,42 TL 2 8,19 TL 70% 13,93 TL

19 İŞLEM HACMİ () LEBLEBİ KALBURALTI Sarı Leblebi % % 168 Beyaz Leblebi % 41 LEBLEBİ İHRACAT MİKTARLARI SARI LEBLEBİ kg. SARI LEBLEBİ kg. SARI LEBLEBİ kg. BEYAZ LEBLEBİ kg. BEYAZ LEBLEBİ kg. BEYAZ LEBLEBİ kg. KAPLAMALI LEBLEBİ kg. KAPLAMALI LEBLEBİ kg. KAPLAMALI LEBLEBİ kg. KIRIK LEBLEBİ kg. KIRIK LEBLEBİ kg. KIRIK LEBLEBİ kg. ORT. FİYAT LEBLEBİ KALBURALTI kg. LEBLEBİ KALBURALTI kg. LEBLEBİ KALBURALTI kg. Sarı Leblebi 2,51 TL 31% 3,28 TL 133% 7,63 TL Beyaz Leblebi 1,64 TL 110% 3,45 TL -4 1,80 TL LEBLEBİ UNU kg. LEBLEBİ UNU kg. LEBLEBİ UNU - TOPLAM kg. TOPLAM kg. TOPLAM kg Leblebi İhracat (Ton) OCAK 17 10% ARALIK 16 7% KASIM 16 9% ŞUBAT 17 7% 17 10% EKİM 16 9% NİSAN 16 9% MAYIS 16 10% HAZİRAN 16 TEMMUZ 16 3% EYLÜL AĞUSTOS % AYLIK LEBLEBİ İHRACAT MİKTARI ORANLARI

20 YILLIK TOPLAM LEBLEBİ İHRACAT MİKTARI () % 4% AYÇEKİRDEĞİ İŞLEM MİKTARI () % % % % 1872 EN AZ FİYAT ,48 TL 64% 2,42 TL 51% 3,66 TL 0,60 TL -2 0,43 TL 830% 4,00 TL EN ÇOK FİYAT ,32 TL -19% 5,13 TL 25% 6,39 TL 7,82 TL -10% 7,00 TL 14% 8,00 TL 1 NİSAN NİSAN NİSAN ORT. FİYAT ,90 TL - 3,60 TL 34% 4,82 TL 4,22 TL -11% 3,74 TL 54% 5,75 TL 7,00 6,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 AYLIK AYÇİÇEĞİ FİYAT TRENDİ (TL) 3,91 4,31 3,91 4,24 4,56 4,98 5,17 5,03 3,72 3,87 3,36 3,93 4,20 5,19 5,35 5,25 5,25 5,34 5,39 5,75 4,94 5,02 4,94 4, AYLIK AYÇİÇEĞİ İŞLEM MİKTARI () ,00

21 ARALIK 16 6% KASIM 16 12% NİSAN 16 2% MAYIS 16 ŞUBAT 17 6% TEMMUZ 16 OCAK 17 3% 2% HAZİRAN 16 2% AĞUSTOS 16 3% YILLIK TOPLAM AYÇİÇEĞİ İŞLEM MİKTARI () % % % % EKİM 16 AYLIK AYÇİÇEĞİ 33% İŞLEM MİKTARI ORANLARI EYLÜL 16 15% NİSAN NİSAN NİSAN AYLARI AYÇİÇEĞİ FİYAT ORT. ( TL) 5,66 5,75 AYÇEKİRDEĞİ İHRACATI 5,25 4,50 3,75 3,00 2,25 1,50 0,75 2,14 1,38 1,97 1,79 2,89 2,66 2,74 2,51 2,89 2,64 3,61 3,59 5,18 4,22 3,90 3,74 3,60 4,82 İŞLEM HACMİ % AYÇEKİRDEĞİ İHRACAT MİKTARI() ,

22 Ayçiçeği İhracat (Ton) ŞUBAT 17 OCAK 17 10% ARALIK 16 4% 17 13% KASIM 16 NİSAN 16 4% HAZİRAN 16 MAYIS 16 6% TEMMUZ 16 4% AĞUSTOS 16 4% EKİM 16 17% Aylık Ayçiçeği İhracat Mİktarı Oranları EYLÜL 16 14% YILLIK TOPLAM AYÇİÇEĞİ İHRACAT MİKTARI () % 69% İŞLEM MİKTARI (M³) SÜT M³ 14% M³ 16% M³ SÜT İŞLEM MİKTARI (M³) NİSAN NİSAN NİSAN ORTALAMA FİYAT ,12 TL -5% 1,06 TL 5% 1,12 TL

23 1,40 1,20 AYLIK İNEK SÜTÜ FİYAT TRENDİ (TL) ,00 0,80 1,05 1,08 1,08 1,07 1,05 1,05 1,05 1,06 1,06 1,06 1,12 1,12 0,60 0,40 0,20 0,00 AYLIK SÜT İŞLEM MİKTARI (M³) OCAK 17 9% 17 ŞUBAT 17 9% NİSAN 16 MAYIS 16 9% HAZİRAN 16 9% m³ m³ m³ YILLIK TOPLAM İNEK SÜTÜ İŞLEM MİKTARI (M³) % 15% ARALIK 16 TEMMUZ m³ m³ KASIM 16 EKİM 16 EYLÜL 16 AĞUSTOS m³ m³ 1 NİSAN NİSAN NİSAN AYLIK İNEK SÜTÜ İŞLEM MİKTARI ORANLARI

24 İŞLEM MİKTARI () BEYAZ HAŞHAŞ % % % % 105 EN AZ FİYAT ,06 TL 3% 6,27 TL 24% 7,80 TL 5,94 TL 9% 6,50 TL 33% 8,66 TL EN ÇOK FİYAT ,40 TL -11% 6,60 TL 41% 9,30 TL 8,47 TL -7% 7,90 TL 33% 10,50 TL ORT. FİYAT ,52 TL -3% 6,36 TL 34% 8,53 TL 6,72 TL -1% 6,64 TL 32% 8,76 TL 9,00 8,00 7,00 6,00 5,00 AYLIK B. HAŞHAŞ FİYAT TRENDİ(TL) 6,96 7,12 7,50 6,82 6,87 7,28 7,55 7,23 7,13 7,47 7,56 7,33 6,77 6,91 7,08 7,44 8,38 8,68 8,78 8,76 7,60 8,32 8,50 8,53 AYLIK B. HAŞHAŞ İŞLEM MİKTARI () OCAK 17 4% ARALIK 16 16% EKİM 16 4% EYLÜL 16 3% KASIM 16 4% AĞUSTOS 16 1% ŞUBAT 17 5% TEMMUZ 16 6% 17 2% NİSAN 16 13% MAYIS 16 14% HAZİRAN 16 2 B. HAŞHAŞ İŞLEM MİKTARI ORANLARI

25 YILLIK TOPLAM B. HAŞHAŞ İŞLEM MİKTARI () % -40% % 45% AYLARI B. HAŞHAŞ FİYAT TRENDİ (TL) 9,00 8,00 7,00 6,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 6,37 6,38 6,29 5,77 8,16 8,30 6,24 6,25 6,50 4,09 4,19 5,35 7,42 6,72 7,47 6,52 6,36 6,64 8,53 8,76 1 NİSAN NİSAN NİSAN , İŞLEM MİKTARI () MAVİ HAŞHAŞ % % 160 8,75 AYLIK M. HAŞHAŞ FİYAT TRENDİ(TL) 72 4% 75 91% 143 7,75 EN AZ FİYAT ,80 TL 7% 5,12 TL -3% 4,96 TL 5,10 TL 4% 5,30 TL 2% 5,40 TL EN ÇOK FİYAT ,76 TL -14% 5,80 TL 5% 6,08 TL 7,00 TL -1% 6,90 TL 9% 7,51 TL 6,75 5,75 4,75 3,75 5,50 4,92 5,33 5,72 5,30 5,71 4,82 5,19 5,01 5,37 5,08 5,50 5,12 5,37 5,32 5,36 4,93 5,35 5,32 5,60 5,08 5,46 5,54 5,81 ORT. FİYAT ,47 TL -4% 5,25 TL 6% 5,54 TL 2,75 5,69 TL 0% 5,71 TL 2% 5,81 TL

26 AYLIK M. HAŞHAŞ İŞLEM MİKTARI () ŞUBAT 17 7% OCAK 17 10% ARALIK 16 17% 17 12% NİSAN 16 MAYIS 16 3% 4% HAZİRAN 16 TEMMUZ 16 7% 4% EKİM 16 11% AĞUSTOS 16 13% EYLÜL 16 10% KASIM 16 2% M. HAŞHAŞ İŞLEM MİKTARI ORANLARI 0 YILLIK TOPLAM M. HAŞHAŞ İŞLEM MİKTARI () % -1% AYLARI M. HAŞHAŞ FİYAT TRENDİ (TL) 8,00 7,00 6,00 6,53 6,93 7,08 5,47 5,71 5, % % ,00 4,00 3,00 2,00 5,97 3,14 3,62 4,06 3,02 3,09 2,95 3,06 2,88 4,03 4,00 5,69 5,25 5,54 1 NİSAN NİSAN NİSAN ,00 0,

27 KÜTLÜ PAMUK AYLIK KÜTLÜ PAMUK FİYAT TRENDİ (TL) İŞLEM MİKTARI () % % 250 2,80 2,40 2,02 2,12 2,15 2,55 2,39 2,00 EN AZ FİYAT ,98 TL 65% 1,62 TL 23% 2,00 TL 1,60 1,20 EN ÇOK FİYAT ,50 TL 17% 1,75 TL 64% 2,87 TL 0,80 0,40 ORTALAMA FİYAT ,24 TL 41% 1,74 TL 37% 2,39 TL 0,00 AYLIK KÜTLÜ PAMUK İŞLEM MİKTARI () OCAK 17 26% ŞUBAT % 1% KASIM 16 30% ARALIK 16 33% 0 AYLIK KÜTLÜ PAMUK İŞLEM MİKTARI ORANLARI

28 YILLIK TOPLAM KÜTLÜ PAMUK İŞLEM MİKTARI () AYLARI K.PAMUK FİYAT TRENDİ(TL) % 2,75 2,50 2,25 2,00 1,75 KÜTLÜ PAMUK 2,32 1,74 1,74 2, ,50 1,25 1,00 0,75 0,81 0,68 1,00 1,24 1,22 1,24 0,50 1 NİSAN NİSAN NİSAN ,25 0, İŞLEM MİKTARI () % 402 EN AZ FİYAT ,45 TL 16% 4,00 TL 73% 6,90 TL EN ÇOK FİYAT ,18 TL 12% 4,70 TL 51% 7,10 TL ORTALAMA FİYAT MAHLIÇ PAMUK ,72 TL 17% 4,37 TL 60% 6,98 TL AYLIK MAHLIÇ PAMUK FİYAT TRENDİ(TL) 7,50 7,00 6,50 6,00 5,50 5,00 4,50 4,00 3,50 3,00 2,50 2,00 1,50 1,00 0,50 0,00 4,45 4,62 4,36 5,64 5,18 5,36 5,84 6,34 6,95 6,98

29 AYLIK MAHLIÇ PAMUK İŞLEM MİKTARI () 7,00 6,50 7,00 AYLARI MAHLIÇ PAMUK FİYAT ORT. (TL) 6, ,00 5,50 5,00 4,50 4,00 3,50 3,00 2,50 2,00 1,50 2,19 MAHLIÇ 1,92 3,06 3,48 3,70 4,62 3,72 4,37 1,00 0,50 0, KEKİK İŞLEM HACMİ () % % % % 492 EN AZ FİYAT ,75 TL -5% 4,50 TL -9% 4,08 TL 1,49 TL 6 2,50 TL 100% 5,00 TL EN ÇOK FİYAT ,00 TL -16% 5,86 TL 5% 6,14 TL 12,75 TL -6% 12,00 TL -33% 8,00 TL 9,00 8,00 7,00 6,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 AYLIK KEKİK FİYAT TRENDİ(TL) 6,13 TL 5,30 6,89 TL 5,18 5,98 TL 5,28 5,61 TL 5,28 5,29 TL 5,14 4,95 TL 4,76 4,81 TL 4,45 5,23 TL 4,66 5,09 TL 4,55 5,53 TL 4,73 5,86 TL 5,06 7,57 TL 5,62 ORT. FİYAT ,00 6,07 TL -11% 5,39 TL 4% 5,62 TL 6,30 TL 7% 6,76 TL 12% 7,57 TL

30 AYLIK KEKİK İŞLEM MİKTARI () OCAK 17 9% ARALIK 16 ŞUBAT 17 9% KASIM % NİSAN 16 EKİM 16 AĞUSTOS EYLÜL MAYIS 16 HAZİRAN 16 TEMMUZ 16 AYLIK KEKİK İŞLEM MİKTARI ORANLARI % NİSAN YILLIK TOPLAM KEKİK İŞLEM MİKTARI() % 1 NİSAN % 20% NİSAN ANASON İŞLEM MİKTARI () % % % % 270 EN AZ FİYAT ,98 TL - 5,50 TL 45% 8,00 TL 6,80 TL -22% 5,30 TL 79% 9,50 TL EN ÇOK FİYAT ,00 TL 6% 7,40 TL 56% 11,56 TL 8,46 TL 0% 8,50 TL 3 11,70 TL ORT. FİYAT ,37 TL 15% 7,34 TL 40% 10,27 TL 7,44 TL 6% 7,85 TL 33% 10,44 TL

31 11,00 10,00 9,00 8,00 7,00 6,00 5,00 6,48 7,09 AYLIK ANASON FİYAT TRENDİ(TL) 8,01 7,50 7,54 7,36 7,39 7,56 7,84 6,77 7,27 7,28 7,20 7,04 7,21 7,63 7,94 8,02 10,11 10,44 7,75 8,46 9,06 10, AYLIK ANASON İŞLEM MİKTARI () ŞUBAT 17 3% OCAK 17 10% 17 11% NİSAN 16 3% MAYIS 16 3% HAZİRAN 16 10% TEMMUZ 16 10% YILLIK TOPLAM ANASON İŞLEM MİKTARI() % % ARALIK KASIM % 13% EKİM 16 13% EYLÜL 16 9% AĞUSTOS 16 14% % % AYLIK ANASON İŞLEM MİKTARI ORANLARI 1 NİSAN NİSAN NİSAN

32 KASAPLIK CANLI HAYVAN AYLIK BÜYÜKBAŞ İŞLEM MİKTARI (ADET) BÜYÜKBAŞ (ADET) ADET 394 ADET 34% 124% 1772 ADET 883 ADET -12% -29% 1556 ADET 623 ADET KÜÇÜKBAŞ (ADET) ADET 11% 5103 ADET ADET 1804 ADET -44% 1014 ADET -37% 639 ADET AYLIK KÜÇÜKBAŞ İŞLEM MİKTARI (ADET) ADET ADET ADET ADET ADET YILLIK TOPLAM BÜYÜKBAŞ İŞLEM (ADET) % -15% -2% ADET 1 NİSAN NİSAN NİSAN

33 ADET ADET ADET ADET ADET ADET ADET ADET YILLIK TOPLAM KÜÇÜKBAŞ İŞLEM(ADET) % 37% % -23% DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM RECEP MENGİ ADET 1 NİSAN NİSAN NİSAN

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S AY I - 5 ( T E M M U Z 2 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 215 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI A Y L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S A Y I - 3 ( M A Y I S 2 0 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S AY I - 4 ( H A Z İ R A N 2 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 215 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S AY I - 7 ( E Y L Ü L 2 0 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 2 S AY I - 1 2 ( Ş U B AT 2 0 1 7 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S AY I - 8 ( E K İ M 2 0 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 2 S AY I - 1 3 ( M A R T 2 0 1 7 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI E-DERGİSİ

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI E-DERGİSİ BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI E-DERGİSİ Nisan - Mayıs - Haziran 2018 BORSA MECLİSİ SEÇİLDİ Denizli Ticaret Borsası nda gerçekleşen seçimde Borsa üyeleri yeni Borsa Meclisini seçti. Seçimde tek liste

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 71,960.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 71,960. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.98 0.9278 77,560.00 KG 71,960.80 11 ARPA YEMLİK ı: 71,960.80 11 ARPA ı 71,960.80 11 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.17 0.17 0.1723 460,000.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.59 0.64 0.6212 834,400.00 KG 518,335.32 6 ARPA YEMLİK TTS 0.62 0.70 0.6547 303,030.00 KG 198,399.20 16 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.77 0.79 0.7783 36,270.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 23,569.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 23,569. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.67 0.70 0.6773 153,870.00 KG 104,216.90 4 ARPA YEMLİK TTS 0.73 0.75 0.7406 95,230.00 KG 70,524.60 3 ARPA YEMLİK ı: 271,076.20 9 ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.93.00 0.9762 7,580.00 KG 7,399.40 2 ARPA YEMLİK ı: 7,399.40 2 ARPA ı 7,399.40 2 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.25 0.25 0.2500 62,000.00 KG 5,500.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 492,900.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 492,900. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK /04/206-5/04/206 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.80 0.7345 70,260.00 KG 5,603.00 3 ARPA YEMLİK TTS-V 0.85 0.85 0.8500 5,590.00 KG 3,25.50 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.85 0.782

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.92 0.8459 342,770.00 KG 289,945.39 7 ARPA YEMLİK TTS 0.84 1.02 0.9004 329,000.00 KG 296,227.70 6 ARPA YEMLİK ı: 586,173.09 13 ARPA ı 586,173.09

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 06/03/207-0/03/207 T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.75 0.82 0.7856 45,800.00 KG 35,980.00 3 ARPA YEMLİK TTS 0.90 0.92 0.9022 63,255.00 KG 47,29.00 3 ARPA YEMLİK ı: 83,27.00 6

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.74 0.74 0.7400 20,900.00 KG 15,466.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.76 0.7158 120,050.00 KG 85,934.70 5 ARPA YEMLİK ı: 101,400.70 6 ARPA ı 101,400.70

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 3/0/207 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK TTS 0.72 0.90 0.8332 70,850.00 KG 42,355.00 5 ARPA YEMLİK ı: 42,355.00 5 ARPA ı 42,355.00 5 MISIR MISIR MISIR CİN TTS 6.50 6.50 6.5000 320.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 18/08/2017. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 18/08/2017. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 4/08/207-8/08/207 T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.94 0.8600 43,320.00 KG 370,99.28 9 ARPA YEMLİK TTS 0.8 0.9 0.852 70,620.00 KG 45,377.68 0 ARPA YEMLİK ı: 56,296.96

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.57 0.69 0.6509 95,640.00 KG 62,247.64 4 ARPA YEMLİK TTS 0.50 0.74 0.5987 178,610.00 KG 106,940.99 5 ARPA YEMLİK ı: 169,188.63 9 ARPA ı 169,188.63 9

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI A Y L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - S A Y I - 2 ( N İ S A N 2 0 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 2050 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 442,343.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 442,343. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.78 0.7800 0,240.00 KG 7,987.20 2 ARPA YEMLİK TTS 0.84 0.84 0.8400 24,500.00 KG 20,580.00 ARPA YEMLİK ı: 28,567.20 3 ARPA ı 28,567.20 3 MISIR

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/04/2015. Tarih: Sayı: 399 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/04/2015. Tarih: Sayı: 399 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.75 0.7119 56,320.00 KG 40,097.00 5 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.84 0.7838 118,590.00 KG 92,947.98 5 ARPA YEMLİK ı: 133,044.98 10 ARPA ı 133,044.98

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.7 0.75 0.763 226,890.00 KG 62,53.60 4 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.8 0.7680 72,720.00 KG 32,640.80 4 ARPA YEMLİK ı: 295,54.40 8 ARPA ı 295,54.40 8 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,239, KG 846,495.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,239, KG 846,495. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 06/0/207 T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.75 0.80 0.7555 68,825.00 KG 5,995.66 2 ARPA YEMLİK TTS 0.72 0.95 0.8573 258,500.00 KG 22,606.05 9 ARPA YEMLİK ı: 273,60.7 2 ARPA ı 273,60.7

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.61 0.61 0.6113 164,090.00 KG 100,310.09 2 ARPA YEMLİK TTS 0.60 0.62 0.6051 88,880.00 KG 53,779.20 5 ARPA YEMLİK ı: 154,089.29 7 ARPA ı 154,089.29

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 227,370.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 227,370. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.76 0.7227 314,630.00 KG 227,370.78 11 ARPA YEMLİK ı: 227,370.78 11 ARPA ı 227,370.78 11 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.15 0.15 0.1500 102,000.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.86 0.8232 82,30.00 KG 49,924.3 3 ARPA YEMLİK TTS 0.85 0.90 0.879 245,300.00 KG 25,647.0 4 ARPA YEMLİK ı: 365,57.23 7 ARPA ı 365,57.23 7 ÇAVDAR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.64 0.75 0.6756 1,852,683.00 KG 1,251,679.69 21 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.75 0.7036 928,948.00 KG 653,653.49 21 ARPA YEMLİK ı: 1,905,333.18 42 ARPA

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 09/09/206 T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.73 0.75 0.7332 36,880.00 KG 00,359.80 4 ARPA YEMLİK TTS 0.76 0.8 0.7859 2,0.00 KG 88,2.40 0 ARPA YEMLİK ı: 88,472.20 4 ARPA ı 88,472.20

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 09/03/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 09/03/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.68 0.75 0.7149 119,663.00 KG 85,549.78 3 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.79 0.7703 48,430.00 KG 37,303.30 2 ARPA YEMLİK ı: 122,853.08 5 ARPA ı 122,853.08

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ 26/09/2016. Tarih: Sayı: - 30/09/2016 Satış Şekli

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ 26/09/2016. Tarih: Sayı: - 30/09/2016 Satış Şekli Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.79 0.79 0.787 3,000.00 KG 24,400.00 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.75 0.7500 22,650.00 KG 6,987.50 ARPA YEMLİK ı: 4,387.50 2 ARPA ı 4,387.50 2

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/05/2014. Tarih: Sayı:

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/05/2014. Tarih: Sayı: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.65 0.6500 10,180.00 KG 6,617.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.68 0.6800 25,180.00 KG 17,122.40 3 ARPA YEMLİK ı: 23,739.40 4 ARPA ı 23,739.40 4

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 26/07/2013. Tarih: Sayı: 319 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 26/07/2013. Tarih: Sayı: 319 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.56 0.62 0.5950 1,468,995.00 KG 873,997.90 3475 ARPA YEMLİK TTS 0.56 0.66 0.6065 903,120.00 KG 547,729.20 30 ARPA YEMLİK ı: 1,421,727.10 3505

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.82 0.85 0.8402 76,640.00 KG 64,394.00 3 ARPA YEMLİK ı: 64,394.00 3 ARPA ı 64,394.00 3 MISIR MISIR MISIR CİN İHR 350.50 KG 2 MISIR CİN TTS 2.85

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ 02/05/ /05/2017. Tarih: Sayı:

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ 02/05/ /05/2017. Tarih: Sayı: HUBUBAT MISIR MISIR T.C. Sayfa: 1-8 MISIR SLAJ MTS 0.08 0.08 0.0814 818,440.00 KG 66,588.02 1 MISIR SLAJ TTS 0.21 0.25 0.2388 818,440.00 KG 195,461.36 4 MISIR SOSLU TTS 2.50 2.73 2.5773 3,000.00 KG 7,732.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 03/03/207 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.80 0.8000 5,000.00 KG 2,000.00 ARPA YEMLİK TTS 0.84 0.85 0.8474 22,460.00 KG 9,032.8 4 ARPA YEMLİK ı: 3,032.8 5 ARPA ı 3,032.8

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT MISIR MISIR 3/06/206-7/06/206 Sayfa: - 9 MISIR SOSLU TTS 2.90 2.90 2.9000 2,000.00 KG 5,800.00 2 MISIR SOSLU (GRAM PAKETLİ ÜRÜN) TTS 8.75 8.75 8.7500,000.00 KG 8,750.00 MISIR ı: 4,550.00 3 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇAVDAR , KG 4,736.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇAVDAR , KG 4,736. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 8//206 T.C. Sayfa: - 3 ARPA YEMLİK MTS 0.73 0.80 0.7486 207,600.00 KG 55,40.50 9 ARPA YEMLİK TTS 0.82 0.85 0.830 53,00.00 KG 44,27.00 3 ARPA YEMLİK ı: 99,528.50 2 ARPA ı 99,528.50

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.86 0.90 0.8889 440,700.00 KG 39,755.78 4 ARPA YEMLİK ı: 39,755.78 4 ARPA ı 39,755.78 4 BUĞDAY MAKARNALIK BUĞDAYLAR BUĞDAY SERT MTS 0.84 0.9 0.8720,763,485.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ençok Fiyat. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 305,164.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ençok Fiyat. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 305,164. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.54 0.70 0.5957 120,000.00 KG 71,486.00 3 ARPA YEMLİK TTS 0.76 0.82 0.7948 11,920.00 KG 9,474.40 3 ARPA YEMLİK ı: 80,960.40 6 ARPA ı 80,960.40

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.61 0.70 0.6767 289,050.00 KG 195,607.08 9 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.75 0.6972 334,860.00 KG 233,454.20 12 ARPA YEMLİK ı: 429,061.28 21 ARPA ı 429,061.28

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.73 0.75 0.7456 43,000.00 KG 32,060.00 3 ARPA YEMLİK ı: 32,060.00 3 ARPA ı 32,060.00 3 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.7 0.7 0.730 2,450.00 KG 2,53.85 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR ,430, KG 1,441,694.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR ,430, KG 1,441,694. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.73 0.80 0.7661 94,540.00 KG 72,424.20 4 ARPA YEMLİK TTS 0.77 0.80 0.7798 69,220.00 KG 53,977.20 11 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.72 0.73 0.7222 12,150.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,671, KG 951,016.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,671, KG 951,016. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.59 0.59 0.5900 50,000.00 KG 29,500.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.80 0.8000 1,100.00 KG 880.00 1 ARPA YEMLİK ı: 30,380.00 2 ARPA ı 30,380.00 2 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 1,750.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 1,750. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 5/07/206 T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.82 0.788 302,980.00 KG 27,780.00 6 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.95 0.7877 76,690.00 KG 60,405.70 5 ARPA YEMLİK ı: 278,85.70 ARPA ı 278,85.70

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 54,418.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 54,418. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.70 0.6555 504,510.00 KG 330,694.90 5 ARPA YEMLİK TTS 0.66 0.85 0.6948 907,100.00 KG 630,287.73 28 ARPA YEMLİK ı: 960,982.63 33 ARPA ı 960,982.63

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.7 0.6562 675,560.00 KG 443,300.40 5 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.8 0.7548 38,94.24 KG 04,850.02 9 ARPA YEMLİK ı: 548,50.42 4 ARPA ı 548,50.42 4

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.66 0.80 0.7002 291,270.00 KG 203,959.92 13 ARPA YEMLİK TTS 0.66 0.77 0.7562 396,745.00 KG 300,022.52 14 ARPA YEMLİK ı: 503,982.44 27 ARPA ı 503,982.44

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR KG 1

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR KG 1 HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.58 0.67 0.6280 431,860.00 KG 271,218.87 2816 ARPA YEMLİK TTS 0.60 0.71 0.6318 205,960.00 KG 130,116.31 13 ARPA YEMLİK ı: 401,335.18 2829 ARPA

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,141, KG 731,483.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,141, KG 731,483. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.65 0.6500 7,700.00 KG 5,005.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.70 0.6973 48,480.00 KG 33,805.94 4 ARPA YEMLİK ı: 38,810.94 5 ARPA ı 38,810.94

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.69 0.75 0.7287 8,08.00 KG 86,045.2 7 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.80 0.7837 07,072.00 KG 83,95.2 6 ARPA YEMLİK ı: 69,960.33 23 ARPA ı 69,960.33 23 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.68 0.6417 122,410.00 KG 78,547.00 4 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.72 0.7138 78,740.00 KG 56,205.20 4 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.63 0.63 0.6300 12,500.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 28/0/206 T.C. Sayfa: - 3 ARPA YEMLİK MTS 0.75 0.77 0.768 08,000.00 KG 82,950.00 3 ARPA YEMLİK ı: 82,950.00 3 ARPA ı 82,950.00 3 ÇAVDAR ÇAVDAR ÇAVDAR MTS 0.80 0.80 0.8000 6,700.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 26/10/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 30/10/2009. Tarih: Sayı:

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 26/10/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 30/10/2009. Tarih: Sayı: Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.30 0.37 0.3130 70,810.00 KG 22,162.80 30 ARPA YEMLİK TTS-V 0.60 0.60 0.6000 2,400.00 KG 1,440.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.34 0.40 0.3719 48,030.00

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam YAĞLI TOHUMLAR T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam YAĞLI TOHUMLAR T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ HUBUBAT MISIR MISIR 08/05/207-2/05/207 T.C. Sayfa: - 8 MISIR SOSLU TTS 3.30 9.00 3.882,00.00 KG 4,200.00 2 MISIR ı: 4,200.00 2 MISIR ı 4,200.00 2 HUBUBAT 4,200.00 2 BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ NOHUT NOHUT NOHUT

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 30/0/207 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.85 0.82 65,990.00 KG 53,592.50 2 ARPA YEMLİK TTS 0.85 0.90 0.8925 306,00.00 KG 273,09.00 3 ARPA YEMLİK ı: 326,70.50 5 ARPA ı 326,70.50

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS 0.80 0.8000 9,850.00 KG 7,880.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS 0.80 0.8000 9,850.00 KG 7,880. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.57 0.73 0.6827 88,540.00 KG 60,447.90 6 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.76 0.7128 323,480.00 KG 230,584.32 9 ARPA YEMLİK ı: 291,032.22 15 ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 80,241.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 80,241. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.75 0.6894 106,640.00 KG 73,522.00 6 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.80 0.7781 112,770.00 KG 87,746.70 9 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.60 0.60 0.6000 2,500.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ençok Fiyat. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.6476 48,830.00 KG 31,620.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ençok Fiyat. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.6476 48,830.00 KG 31,620. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.63 0.70 0.6476 48,830.00 KG 31,620.60 3 ARPA YEMLİK ı: 31,620.60 3 ARPA ı 31,620.60 3 ÇAVDAR ÇAVDAR ÇAVDAR TTS 1.00 1.00 1.0000 5,000.00 KG 5,000.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 55,082.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 55,082. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.76 0.7020 78,460.00 KG 55,082.80 4 ARPA YEMLİK ı: 55,082.80 4 ARPA ı 55,082.80 4 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.16 0.16 0.1600 50,800.00 KG

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 1,237.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 1,237. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.66 0.75 0.7140 322,040.00 KG 229,938.70 3 ARPA YEMLİK TTS 0.71 0.71 0.7100 25,500.00 KG 18,105.00 1 ARPA YEMLİK ı: 248,043.70 4 ARPA TOHUMLUK ARPA

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 9/06/207-23/06/207 T.C. Sayfa: - 4 ARPA YEMLİK TTS 0.90 0.90 0.9000 03,440.00 KG 93,096.00 2 ARPA YEMLİK ı: 93,096.00 2 ARPA ı 93,096.00 2 MISIR MISIR MISIR YEMLİK TTS 0.72 0.72

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 6/0/207 T.C. Sayfa: - 5 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.85 0.830 95,450.00 KG 77,604.00 4 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.90 0.893 30,020.00 KG 06,53.60 2 ARPA YEMLİK ı: 84,35.60 6 ARPA ı 84,35.60

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 18/01/ /01/2016. Tarih: Sayı:

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 18/01/ /01/2016. Tarih: Sayı: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.66 0.6418 49,240.00 KG 31,600.80 5 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.82 0.7544 70,070.00 KG 52,862.50 7 ARPA YEMLİK ı: 84,463.30 12 ARPA ı 84,463.30

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 16/06/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 20/06/2014.

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 16/06/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 20/06/2014. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.62 0.6200 700.00 KG 434.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.76 0.6971 312,850.00 KG 218,101.66 9 ARPA YEMLİK ı: 218,535.66 10 ARPA ı 218,535.66

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT MISIR MISIR - 0/04/206 T.C. Sayfa: - 9 MISIR CİN TTS.78.78.7820 50.00 KG 267.30 MISIR YEMLİK MTS 0.75 0.75 0.7495 299,30.00 KG 224,33.70 MISIR YEMLİK TTS 0.70 0.82 0.7528 337,40.00 KG 253,997.25

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 20,885.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 20,885. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 8/07/206 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.75 0.702 353,760.00 KG 25,253.50 5 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.89 0.783 302,950.00 KG 236,698.55 9 ARPA YEMLİK ı: 487,952.05 24

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 3 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.85 0.7952 03,700.00 KG 82,465.00 4 ARPA YEMLİK TTS 0.74 0.90 0.8585 60,300.00 KG 5,767.20 3 ARPA YEMLİK ı: 34,232.20 7 ARPA ı 34,232.20 7

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.70 0.6145 197,050.00 KG 121,086.00 8 ARPA YEMLİK TTS 0.61 0.75 0.6689 108,500.00 KG 72,572.00 9 ARPA YEMLİK ı: 193,658.00 17 ARPA ı 193,658.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 113,177.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 113,177. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.70 0.5684 134,110.00 KG 76,226.00 4 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.75 0.7108 21,200.00 KG 15,069.00 4 ARPA YEMLİK ı: 91,295.00 8 ARPA ı 91,295.00 8 MISIR

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 27/12/2013. Tarih: Sayı: 334 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 27/12/2013. Tarih: Sayı: 334 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.59 0.65 50 149,950.00 KG 90,715.00 5 ARPA YEMLİK TTS 0.74 0.6502 92,940.00 KG 60,434.16 10 ARPA YEMLİK ı: 151,149.16 15 ARPA ı 151,149.16 15

Detaylı

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni 2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 04.05.2016 tarihinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan Toprak Koruma Kurulu Toplantısına Genel

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MAKARNALIK BUĞDAYLAR , KG 77,101.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MAKARNALIK BUĞDAYLAR , KG 77,101. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK MTS 0.67 0.80 0.7444 408,080.00 KG 303,791.58 13 ARPA YEMLİK TTS 0.71 0.89 0.8049 81,090.00 KG 65,271.40 5 ARPA YEMLİK ı: 369,062.98 18 ARPA ı 369,062.98

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 4,708.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 4,708. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.67 0.70 0.6983 21,260.00 KG 14,846.00 2 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.80 0.8000 600.00 KG 480.00 2 ARPA YEMLİK ı: 15,326.00 4 ARPA TOHUMLUK ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.75 0.6822 240,380.00 KG 163,990.57 11 ARPA YEMLİK TTS 0.72 0.85 0.7406 148,350.00 KG 109,867.10 11 ARPA YEMLİK ı: 273,857.67 22 ARPA ı 273,857.67

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.85 0.872,620.00 KG 9,496.00 2 ARPA YEMLİK ı: 9,496.00 2 ARPA ı 9,496.00 2 MISIR MISIR MISIR YEMLİK MTS 0.66 0.85 0.7336 83,4.79 KG 34,554.35

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 18/09/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 22/09/2017.

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 18/09/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 22/09/2017. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.89 0.8568 685,295.00 KG 587,132.03 12 ARPA YEMLİK MTS- 0.82 0.82 0.8200 58,980.00 KG 48,363.60 1 GT ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.90 0.8252 189,660.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 30/05/206 Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK TTS 0.8 0.82 0.83 44,400.00 KG 36,00.30 2 ARPA YEMLİK ı: 36,00.30 2 ARPA TOHUMLUK ARPA TOHUMLUK MTS 0.95 0.95 0.950 3,470.00 KG 3,300.00 ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.70 0.6704 118,190.00 KG 79,236.60 6 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.70 0.6984 54,360.00 KG 37,964.40 6 ARPA YEMLİK ı: 117,201.00 12 ARPA ı 117,201.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.7514 40,900.00 KG 30,732.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.7514 40,900.00 KG 30,732. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK TTS 0.74 0.80 0.7514 40,900.00 KG 30,732.28 8 ARPA YEMLİK ı: 30,732.28 8 ARPA ı 30,732.28 8 MISIR MISIR MISIR YEMLİK MTS 0.70 0.70 0.7000 122,000.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 3 ARPA YEMLİK MTS 0.84 0.89 0.8720 237,540.00 KG 207,45.76 5 ARPA YEMLİK TTS 0.87.00 0.969 325,690.00 KG 298,64.30 3 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.90 0.90 0.9000 33,500.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.70 0.6486 223,570.00 KG 144,997.32 11 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.77 0.7158 54,800.00 KG 39,227.80 5 ARPA YEMLİK ı: 184,225.12 16 ARPA ı 184,225.12

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.72 0.6939 253,800.00 KG 176,121.30 12 ARPA YEMLİK TTS 0.64 0.80 0.7271 284,297.00 KG 206,717.41 22 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.65 0.70 0.6757 97,990.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.78 0.7800 0,000.00 KG 7,800.00 ARPA YEMLİK TTS 0.85 0.95 0.8826 9,500.00 KG 8,385.00 3 ARPA YEMLİK ı: 6,85.00 4 ARPA TOHUMLUK ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 7/0/206-2/0/206 T.C. Sayfa: - 5 ARPA YEMLİK MTS 0.7 0.78 0.7308 284,450.00 KG 207,864.00 8 ARPA YEMLİK TTS 0.76 0.82 0.806 34,830.00 KG 08,085.00 8 ARPA YEMLİK ı: 35,949.00 6 ARPA

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 24,752.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 24,752. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.69 0.6821 1,571,612.00 KG 1,071,938.03 16 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.74 0.7087 1,522,410.00 KG 1,078,903.88 24 ARPA YEMLİK ı: 2,150,841.91 40

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 26/05/207 T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK TTS 0.99 0.99 0.9900 6,000.00 KG 5,940.00 ARPA YEMLİK ı: 5,940.00 ARPA ı 5,940.00 ÇAVDAR ÇAVDAR ÇAVDAR TTS 0.94 0.94 0.9429 2,00.00 KG,980.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.55 0.70 0.6169 109,470.00 KG 67,537.00 5 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.80 0.8000 300.00 KG 240.00 1 ARPA YEMLİK ı: 67,777.00 6 ARPA ı 67,777.00 6 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK MTS , KG 35,748.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK MTS , KG 35,748. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.56 0.60 0.5748 179,930.00 KG 103,415.18 6 ARPA YEMLİK TTS 0.62 0.80 0.6337 117,560.00 KG 74,500.05 12 ARPA YEMLİK ı: 177,915.23 18 ARPA TOHUMLUK

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/12/2016. Tarih: Sayı: 442 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/12/2016. Tarih: Sayı: 442 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.77 0.7391 103,450.00 KG 76,462.50 5 ARPA YEMLİK TTS 0.72 0.84 0.7602 75,180.00 KG 57,151.20 7 ARPA YEMLİK ı: 133,613.70 12 ARPA ı 133,613.70

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 08/11/2013. Tarih: Sayı: 330 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 08/11/2013. Tarih: Sayı: 330 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.55 0.64 0.5966 112,325.00 KG 67,009.05 5 ARPA YEMLİK TTS 0.60 0.70 0.6604 166,785.00 KG 110,151.99 12 ARPA YEMLİK ı: 177,161.04 17 ARPA ı 177,161.04

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 2//206 T.C. Sayfa: - 6 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.80 0.7500 489,730.00 KG 367,32.09 6 ARPA YEMLİK TTS 0.85 0.85 0.8500 2,50.00 KG 2,33.50 ARPA YEMLİK ı: 369,445.59 7 ARPA ı 369,445.59

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 31/08/2017. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 31/08/2017. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 3/08/207 T.C. Sayfa: - 20 ARPA YEMLİK MTS 0.7 0.94 0.8334 3,533,782.00 KG 2,945,074.84 52 ARPA YEMLİK TTS 0.8 0.95 0.8687 2,60,965.00 KG 2,260,292.42 77 ARPA YEMLİK ı: 5,205,367.26

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS 0.75 0.7483 17,635.00 KG 13,196.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS 0.75 0.7483 17,635.00 KG 13,196. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-14 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.69 0.6513 262,320.00 KG 170,860.06 9 ARPA YEMLİK MTS- 0.59 0.59 0.5900 31,180.00 KG 18,396.20 1 GT ARPA YEMLİK TTS 0.62 0.67 0.6561

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.73 0.6574 379,250.00 KG 249,327.50 9 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.75 0.7500 103,990.00 KG 77,992.50 9 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.67 0.67 0.6700 850.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.70 0.7000 30,900.00 KG 21,630.00 2 ARPA YEMLİK TTS 0.74 0.75 0.7438 47,300.00 KG 35,183.17 6 ARPA YEMLİK ı: 56,813.17 8 ARPA ı 56,813.17

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat BUĞDAY YEMLİK 0.72 0.7076 1,878,720.00 KG 1,329,325.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat BUĞDAY YEMLİK 0.72 0.7076 1,878,720.00 KG 1,329,325. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.64 0.6096 274,500.00 KG 167,332.90 3 ARPA YEMLİK TTS-V 0.76 0.76 0.7600 52,110.00 KG 39,603.60 1 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.66 0.6574 93,640.00 KG

Detaylı