BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI"

Transkript

1 BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 2 S AY I ( M A R T ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: Pamukkale /DENİZLİ Telefon: Web : Facebook: Fax : E-Posta: info@dtb.org.tr Twitter :

2 TEFENLİLİ LEBLEBİLİK NOHUT SORUNUNU ANLATTI Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tarla Bitkileri Proje Değerlendirme Toplantılarına katılarak Yemeklik Dane Baklagil Araştırmaları Proje Değerlendirme Grubunda Leblebi Sektörünün Durumu, Sorunları ve Nohut Araştırmalarından Beklentileri konulu sunumu gerçekleştirerek sektörün sesi oldu. Ülkemizin tarımsal araştırma önceliklerinin, hedeflerinin ve politikalarının belirlendiği en önemli zirve olarak kabul edilen, 28 Şubat 2 Mart tarihlerinde Antalya da gerçekleştirilen toplantılarda, Bakanlığın Merkez Kuruluşları, Üniversiteler, Araştırma Enstitüleri ve Araştırma yetkisi verilmiş kuruluşlar, TÜBİTAK, İlgili Bakanlık Kuruluşları, Özel Sektör ve STK temsilcilerinden oluşan çok sayıda katılımcı yer aldı. Toplantıların ardından yapılan değerlendirme kısmında, Denizli tarımı açısından büyük önem taşıyan özellikle leblebilik nohut, çerezlik ayçiçeği, çerezlik kabak ile kekik başta olmak üzere tıbbi ve aromatik bitkiler konularında yürütülen araştırmalarda ilgili kurumların ortaklaşa çalışmalar yapması hususunda görüş birliğine varıldı. 69 bildiri ve projenin görüşüldüğü toplantıda, Denizli Ticaret Borsası, Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu ve Eskişehir Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü tarafından ortaklaşa hazırlanan ve yürütülmekte olan Nükleer Teknikler Kullanılarak Leblebilik Nohut Islahı projesinin sunumuna da yer verildi.

3 DESTAN YAZAN KAHRAMANLARIMIZI MİNNETLE ANIYORUM Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nin 102. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak Gurur duyduğumuz tarihimizin en önemli zaferlerinden biri olan Çanakkale destanını yazan kahramanlarımızı minnetle anıyorum dedi. Tefenlili mesajında şu görüşlere yer verdi: Çanakkale destanını yazan kahramanlarımız milli birlik ve beraberlik duygusu içerisinde vatan topraklarını savunmuş, tarihte eşi benzeri zor görülen bir zafer elde etmişlerdir. İtilaf devletleri olanca gücüyle Çanakkale yi geçmeye çalışırken, kahramanlarımız yokluk içerisinde ama vatan sevgisi ile mücadele ederek düşman devletlerine geçit vermemişlerdir. Çanakkale Zaferi şanlı tarihimizin dönüm noktalarından biri olmuştur. Düşman ilerleyişine dur diyen milletimiz vatanından ve bağımsızlığından asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir ve bizlere bu güzel vatanımızı miras bırakmışlardır. Canları uğruna Çanakkale de vatanımızı savunan ve tarihin en büyük destanlarından birini yazan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, isimsiz kahramanlarımızı şükran ve minnetle anıyorum. Onların, bizlere, gelecek nesillerimize miras bıraktığı bu vatanı kalkındırmak, muasır medeniyetler seviyesine getirmek bizim en asli görevimizdir. Bizler vatansever iş dünyası olarak aziz vatanımıza her zaman sahip çıkacağız. Bu duygu ve düşünceler ile Çanakkale Zaferi nin 102. yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü nde vatanımız uğruna şehit olan tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum.

4 TEFENLİLİ KURUYEMİŞ SEKTÖRÜNÜN SORUNLARINI ANLATTI Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili Ekonomi Bakanlığı nda yapılan Kuruyemiş Sektör Toplantısına katılarak sektörde yaşanılan sorunları aktardı. Tefenlili, kuruyemiş sektöründeki sorunları Tarımsal Üretim Boyutu, Sanayi Üretimi Boyutu ve Dış Ticaret Boyutu olmak üzere üç başlık halinde sıralayarak detaylandırdı. Planlı Tarım ve Lisanslı Depoculuk Vurgusu Tarımsal üretim boyutundaki sorunları anlatan Tefenlili, kuruyemiş sanayisinde kullanılan girdilerden, badem, ceviz, ayçekirdeği vb. üretim istatistikleri piyasayı yansıtmadığını, ürünlerin standartlarının tam olarak belirlenemediğini ifade etti. Sorunların giderilmesi için planlı tarıma geçilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Tefenlili, lisanslı depoculuğa geçilmenin önemine dikkat çekti. Acılaşma olan bazı ürünlerde ise ıslah çalışmaları yapılmasının gerekliliğini anlattı. Firmalar AR-GE ye Önem Vermeli Sanayi üretim boyutunda ise sektördeki firmaların AR-GE kapasitelerinin arttırması gerektiğine değinen Tefenlili, soslu ve kaplamalı ürünlerde raf ömrünün arttırılması, ambalaj ve yeni teknolojilerin desteklenmesi konularına vurgu yaptı. Tefenlili, üniversitelerdeki Gıda Mühendisliği bölümünün müfredatına da kuruyemiş üretim teknikleri ile ilgili derslerin eklenmesini talep etti. Gümrük Vergisi Oranları Hakkında Açıklamalar Kuruyemiş sektöründeki sorunların dış ticaret boyutuna da değinen Başkan Tefenlili, kuruyemiş tanıtım grubu kurulmasını önerdi. Ülkemizde tarımsal üretimin miktar olarak kuruyemiş sanayisinin ihtiyacını karşılamadığı dönemlerde dönemsel olarak ithalata izin verilmesi gerektiğini dile getiren Tefenlili, ceviz, badem ve kaju ithalatında uygulanan yüksek gümrük vergisi oranlarının düşürülmesi konusunda çalışma yapılmasını talep etti. Tefenlili, Ekonomi Bakanlığı tarafından firma düzeyinde verilen ihracat destekleri limitlerinin arttırılmasının gerekliliğini vurgulayarak, Bakanlığın yurtdışı tanıtım faaliyetlerinin desteklenmesi tebliği kapsamında iş birliği kuruluşlarının gerçekleştirdiği tanıtım faaliyetleri için yurtdışı marka tescili ya da yurtdışı ofis bulunması şartının kaldırılması istedi. DTB nin Sektör Sorunlarının Çözümüne Dair Çalışmaları Borsa Başkanı İbrahim Tefenlili kuruyemiş sektörü ile ilgili sorunları anlattıktan sonra Denizli Ticaret Borsası nın, sektördeki sorunların giderilmesi için yaptığı Nohut Islahı, Çivril Yağlı Tohumlar Lisanslı Depoculuk, 5 Yılda 500 Bin Ceviz Fidanı projeleri hakkında bilgi aktardı. Tefenlili, Borsanın girişimleri ile kuruyemişteki KDV oranlarının netleştirildiğini, Nohut ithalinde gümrük vergisinin 1 Temmuz 2017 tarihine kadar kaldırıldığını anlatarak, Denizli Leblebisinin Coğrafi İşaretinin Borsa tarafından alındığı bilgilerini aktardı.

5 TEFENLİLİ DEN GÜMRÜK VERGİSİ MÜJDESİ Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, nohut ithalatında uygulanan gümrük vergisinin, Borsanın girişimleri ile 1 Temmuz 2017 tarihine kadar kaldırıldığı müjdesini verdi. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci ye konuyla ilgili duyarlılığından dolayı teşekkürlerini sunan Başkan Tefenlili nin açıklaması şu şekilde: Borsamızın, Ekonomi Bakanlığı nezdinde yaptığı nohut ithalatında gümrük vergisinin 1 Temmuz 2017 tarihine kaldırılması girişimi olumlu şekilde sonuçlandı. Bilindiği gibi nohut üretimi bu sezon düşük şekilde sonuçlanmıştı. Bu nedenle nohut fiyatları 3.5 TL civarında seyrederken 9.00 TL ye kadar çıkmıştı. Nohuta bağlı leblebi üretim ve ihracatının darbe almaması için Ekonomi Bakanlığı nezdinde girişimde bulunarak, nohut ithalatında alınan gümrük vergisinin 1 Temmuz 2017 tarihine kadar, yani yeni mahsulün çıkmasına yakın zamana kadar, kaldırılmasını talep ettik. Talebimiz olumlu bulunmuş ve bugün itibariyle nohut ithalatında gümrük vergisi 1 Temmuz a kadar kaldırılmıştır. Yapmış olduğumuz girişimiz sayesinde ümit ediyorum ki son zamanlarda aşırı artış gösteren nohut fiyatları beklenen seviyelere ulaşacaktır. Leblebi şehri olan ilimiz için önemli bir husus olarak gördüğümüz bu talebimizin gerçekleşmesinde gerekli duyarlılığı gösteren Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ye teşekkürlerim sunuyorum. Mart ayı personel toplantısı Borsamız Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti. Toplantıda, personelin Mart ayında aldığı görevler değerlendirilerek Borsanın stratejik planı incelendi. Ayrıca Nisan ayı görev atamaları gerçekleşti

6 TEFENLİLİ: BİLD İN ÇİRKİN YAKIŞTIRMASINI KINIYORUM Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci nin Almanya ziyareti ile ilgili Alman Bild gazetesinde yayınlanan haberleri kınayarak haddini aşarak mesnetsiz haberler yapan Bild gazetesi bilmedir ki her zaman bakanımızın yanındayız dedi. Tefenlili açıklamasında; Türkiye ve Almanya tarih boyunca yakın ilişki içerisinde olmuş iki büyük devlettir. Ancak son zamanlarda görüyoruz ki sözde demokrasinin en güçlü olduğu ülkelerden biri olan Almanya, Türklere karşı bir takım olumsuz tavırlar sergilemektedir. En son bir Alman gazetesi, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ye küstahça yakıştırmalarda bulunmuştur. Yapılan çirkin saldırı Bakanımız ile birlikte Türk halkına yapılmış bir saldırıdır. Gazetecilik adı altında yapılan bu mesnetsiz, küstah saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bild gazetesi ve onun zihniyetinde olan herkes bilmedir ki her zaman Sayın Bakanımızın yanındayız. Umuyorum ki bu tür çirkin saldırıları yapanlar hak ettikleri cezaları çekeceklerdir ifadelerine yer verdi. TEFENLİLİ: KADINA VERDİĞİMİZ DEĞER TOPLUMUMUZUN AYNASIDIR. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Toplumun kadına verdiği değer, toplumun uygarlık seviyesinin göstergesidir, ailenin ve toplumun temel direği olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum dedi. Kadınların öneminin yılda bir gün değil, her zaman bilinmesi gerektiğini vurgulayan Tefenlili, mesajında şu ifadelere yer verdi. Kadına verdiğimiz değer toplumumuzun aynasıdır, gelişmişlik göstergesidir. Onları ikinci plana iterek, yok sayarak, onlara şiddet uygulayarak uygar bir medeniyet olamayız. Toplum olarak bu tür yaklaşımların karşısında olmalıyız. Kadınlarımız da sosyal hayatta, iş hayatında, siyasette daha aktif rol alarak toplumsal gelişimize katkı sağlamalıdır. Dünya, onların emekleri ile daha güzel bir dünya olacaktır. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yürekten kutluyor, cinsiyet ayrımcılığının olmadığı bir toplum düzenini temenni ediyorum.

7 DENİZLİ DEN CEVİZE BÜYÜK YATIRIM Denizli Ticaret Borsası öncülüğünde başlayan Ceviz Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Denizli Ticaret Borsası, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ve Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü nün ortak çalışmaları neticesinde hayat bulan projede geçen yıl toprağa dikilen ceviz tohumları bu yıl aşılanmaya başladı. Orman Bölge Müdürlüğü nün fidanlığında gerçekleşen aşılama çalışmalarını incelemek üzere fidanlıkta bir araya gelen kurumlar çalışmaları yerinde inceleyerek proje sürecini yakından takip etti. Projeyi değerlendiren Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Türkiye tükettiği cevizin sadece yüzde 20 sini üretiyor, geriye kalan kısmını ithal ediyor. Verimli topraklara ve iklime sahip ülkemizin ceviz ithalatı yapması üzücü bir durum. Bu durumu tersine çevirmek için Borsa olarak sorumluluk aldık ve Orman Bölge Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü ile ortaklaşa bu projeyi hayata geçirdik dedi. Tefenlili değerlendirmesinde, Geçen yıl 50 bine yakın fidan dağıttık, şu an aşılanmakta olan 100 bin fidanı da bu yıl dağıtacağız. 100 bin fidanın aşılanması kolay iş değil. Bunun için daha önce ilimizde uygulanmayan aşılama teknikleri üzerinde çalıştık. Aşı makinası getirterek aşı yapacak olan çalışanlara ceviz aşısı eğitimi sağladık. Kısa sürede 100 bin fidanın aşılanmasını tamamlayacağız ifadelerine yer verdi. Projenin, ekonomik olarak büyük bir hedefleri olduğu vurgulayan Tefenlili, Ceviz üretiminde Türkiye 4.sü olan ilimiz, proje sonunda ülkemizin ceviz başkenti olacak. İlimizde şu anda 500 bine yakın ceviz ağacı var, 5 yıl sonunda bu rakamı iki katına çıkaracağız ve ülkemizin en fazla ceviz ağacı yetiştiren ili olacağız. Burada kurumlarımıza ve köylülerimize önemli görevler düşüyor. Bu cevizler uygun yerlere dikilmeli ki verimi yüksek olsun. Cevizlerin verimi yüksek olunca hem aile bütçesine hem de ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayacak. Ceviz ithalinde yurtdışına çıkan paramız ülkemizde kalacaktır dedi.

8

9 HİSARCIKLUOĞLU: KORUMACILIĞI BİTİRELİM, TİCARETİN ÖNÜNÜ AÇALIM Türkiye, Afganistan, Azerbaycan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Pakistan, Tacikistan ve Türkmenistan ın üye olduğu ECO-CCI toplantısında konuşan TOBB Başkanı ve ECO CCI Yönetim Kurulu Üyesi M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bölge nin işbirliğini artırmak zorunda olduğunu vurguladı. Hisarcıklıoğlu, ECO ülkeleri arasındaki korumacılığın ve vizelerin kaldırılmasını, ECOTA nın ve tahkimin hayata geçirilmesini, ulaşım yollarının güvenli ve hızlı hale getirilmesini istedi. TOBB Başkanı ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası (ECO-CCI) Yönetim Kurulu Üyesi M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ECO ülkelerine işbirliğini artırma, korumacılığı ve vizeleri kaldırma, ECOTA anlaşması ve tahkimi ise hayata geçirme çağrısında bulundu. Ulaşım yollarının şeffaf, güvenli ve hızlı hale getirilmesi gerektiğini söyledi. Türkiye, Afganistan, Azerbaycan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Pakistan, Tacikistan ve Türkmenistan ın üye olduğu, ECO CCI nin 22. Yürütme Kurulu toplantısı Pakistan ın başkenti İslamabad ta gerçekleştirildi. TOBB Başkanı ve ECO CCI Yönetim Kurulu Üyesi M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun da katıldığı toplantıda; Pakistan Ticaret Bakanı Khurram Dastgir Khan, ECO Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zubair Tufail, İran Ticaret Sanayiler Madenler ve Tarım Odası Başkanı Gholamhossein Shafei, ECO Genel Sekreteri Halil İbrahim Akça, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardmcısı Ruhsar Pekcan da yer aldı. Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada ECO bölgesinde işbirliğini arttırmanın artık sadece bir kalkınma aracı değil, zorunluluk haline geldiğini belirtti. Hisarcıklıoğlu, Zira küresel sistem çok farklı bir dönemden geçiyor. Küresel ekonomi ve siyasetin kodları tamamen değişiyor. Dünyayı etkileyen ekonomik-siyasi gelişmelerin neredeyse tamamı da ECO coğrafyasının etrafında şekilleniyor. Bu bizim için hem bir risk, hem de bir fırsat. Süreci iyi okuyup, iyi hazırlanmalıyız ifadesini kullandı. TOBB Başkanı ve ECO CCI Yönetim Kurulu Üyesi Hisarcıklıoğlu, dünya petrol rezervlerinin yüzde15 inin, doğalgaz rezervlerinin yüzde 24 ünün ECO bölgesinde bulunduğuna, Asya ile Avrupa arasındaki bütün enerji koridorlarının, bütün ticaret koridorlarının da bu coğrafyadan geçtiğine dikkat çekti. Bölgenin çok büyük avantajları bulunduğunu söyleyen Hisarcıklıoğlu, bunlardan yararlanarak ticareti artırmak gerektiğini anlattı.

10 ÜRETEN TÜRKİYE KONUŞACAK, YENİ TEŞVİK VE DESTEKLER AYRINTILARIYLA ANLATILACAK Üreten Türkiye Konuşuyor toplantıları ile devletin iş dünyasına verdiği teşvikler, yapılan iyileştirilmeler 12 ilde girişimcinin ayağına giderek anlatılacak. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu son dönemde hükümetin, istihdamı, ticareti, sanayiyi, tarımı destekleme yönünde yeni adımlar attığına dikkat çekerek, bunlardan tüm iş dünyasının haberdar olmasını ve faydalanmasını istediklerini bildirdi. Üreten Türkiye Konuşuyor toplantılarının lansmanı TOBB İkiz Kuleler de düzenlendi. Toplantıya Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi (KİK) Türkiye Kanadını oluşturan TOBB, Hak-iş, TESK, Memur-Sen, TİSK, Türk-İş, Türkiye Kamu-Sen, TZOB ile iş dünyası sivil toplum kuruluşları ASKON, MÜSİAD, TİM, TÜGİAD, TÜGİK ve TÜMSİAD Başkan ve temsilcileri katıldı. Üreten Türkiye Konuşuyor toplantıları; Van, Eskişehir, Diyarbakır, Adana, İzmir, Samsun, Edirne, Antalya, Malatya, Bursa, Konya ve Gaziantep olmak üzere toplam 12 ilde gerçekleştirilecek.

11 HİSARCIKLIOĞLU: İSTİHDAM ÜZERİNDEKİ YÜKLERİ ÇÖZÜYORUZ OBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Nevşehir de yaptığı konuşmada, iş dünyasının en büyük sorunlarından birinin istihdam üzerindeki yükler olduğunu ve bu konuda çözüm ürettiklerini anlatarak, işe yeni alınan çalışanın maaşı, sigortası ve vergisinin tamamını devletin verdiğini söyledi. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası Müşterek Ödül Töreni, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki nin katılımıyla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi nde gerçekleştirildi. Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmasına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ye teşekkür ederek başladı. Bakan Özhaseki nin bu toprağın öz çocuğu olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, Bakan olmadan önce de bütün Türkiye onu tanıyordu. Türkiye nin en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanıydı. Bugün Kayseri bir marka şehir haline geldiyse, sanayide, turizmde, eğitimde marka olduysa Sn. Bakanımızın bunda çok büyük emeği var. Kendisinden Allah razı olsun. Şimdi o tecrübesini Bakanlığa taşıdı. Müthiş işlere imza atıyor. Bakanımızın en büyük özelliği şu: dümdüz bir adamdır. Ağzından yalan duyamazsınız. Doğru işi sonuna kadar savunur, yanlış işin de karşısında durur. Ta belediye başkanlığından bu yana hep yanımızda oldu, bizi destekledi. Bugün de mutlu günümüzde bizim yanımızda. Camiam adına, Türk iş dünyası adına sayın bakanıma yürekten teşekkür ediyorum dedi. HİSARCIKLIOĞLU, 14 TIP BAYRAMI NI KUTLADI 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu sağlık sektörünün bütün insanlık için vazgeçilmez bir alan olduğunu, bu sektörde çalışanların da kutsal bir görev üstlendiğini ifade etti. Hisarcıklıoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi: Büyük fedakârlık isteyen ve insan sağlığı gibi çok kutsal ve onurlu bir işe hizmet eden tıp camiası, bütün milletimizin gönlünde özel bir yere sahiptir. Bir nefes sıhhat için gecesini gündüzüne katarak çalışanlarımıza hepimiz şükran borçluyuz. Şu bir gerçek ki, toplumların sağlık sektörlerinin gelişmişlik düzeyi, insana verilen değerin uygarlık düzeyinin göstergesidir. Ülkemizde bu alanda her gün üzerine koyularak yapılan iyileştirmeler de bizi mutlu etmekte ve gururlandırmaktadır. Unutmayalım ki sağlık sektörünün güçlü ve donanımlı olması, sağlıklı ve güzel yarınların habercisidir. Türk iş dünyasının çatı kuruluşu olarak tıp dünyasına verdiğimiz önemin en somut göstergesi; TOBB ETÜ Hastanesini, ardından da TOBB ETÜ Tıp Fakültesi ni hayata geçirmemiz ve bu alanda her zaman Türkiye nin ve dünyanın en iyileri arasına girme hedefimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle 14 Mart Tıp Bayramı nı can-ı gönülden kutluyorum.

12 ÜRÜN BAZINDA İŞLEM HACİMLERİ ÜRÜN ADI İŞL. HCM.(BİN TL) ORT.FİYAT İŞL. HCM.(BİN TL) ORT.FİYAT İŞL. HCM.(BİN TL) ORT.FİYAT ARPA (BİN TL) 0,73 TL (BİN TL) 0,70 TL (BİN TL) 0,88 TL MISIR (YEMLİK) (BİN TL) 0,70 TL (BİN TL) 0,69 TL (BİN TL) 0,78 TL 2017 TESCİL SUNUMU MASIR(SLAJ) (BİN TL) 0,22 TL (BİN TL) 0,15 TL BUĞDAY (BİN TL) 0,87 TL (BİN TL) 0,82 TL (BİN TL) 0,91 TL NOHUT (BİN TL) 2,82 TL (BİN TL) 3,71 TL (BİN TL) 6,44 TL LEBLEBİ (BİN TL) 3,99 TL (BİN TL) 4,83 TL (BİN TL) 10,23 TL ANASON (BİN TL) 6,65 TL (BİN TL) 7,51 TL (BİN TL) 10,35 TL AYÇEKİRDEĞİ (BİN TL) 3,92 TL (BİN TL) 3,48 TL (BİN TL) 4,81 TL SÜT(LT) M³ (BİN TL) 1,12 TL (BİN TL) 1,07 TL (BİN TL) 1,13 TL PAMUK (BİN TL) 1,84 TL (BİN TL) 2,02 TL (BİN TL) 5,22 TL HAŞHAŞ (BİN TL) 6,51 TL (BİN TL) 6,29 TL (BİN TL) 6,81 TL B.B. HAYVAN ADET (BİN TL) TL 2655 ADET (BİN TL) TL ADET (BİN TL) TL (AD) K.B. HAYVAN ADET (BİN TL) 368 TL ADET (BİN TL) 436 TL ADET (BİN TL) 504 TL (AD) KEKİK (BİN TL) 6,19 TL (BİN TL) 6,08 TL (BİN TL) 6,42 TL İŞLEM HACMİ VE TESCİL GELİRİ VERİLERİ İŞLEM HACMİ 140 MİLYON TL -5% 133 MİLYON TL 16% 154 MİLYON TL TESCİL GELİRİ TL -6% TL 16% TL İŞLEM HACMİ VE TESCİL GELİRİ VERİLERİ 1 OCAK OCAK OCAK İŞLEM HACMİ/BİN TL 365 MİLYON TL 16% 423 MİLYON TL 85% 780 MİLYON TL TESCİL GELİRİ (BİN TL) 15% (BİN TL) 19% (BİN TL) T E S C İ L G E L İ R İ TL TL TL TL TL TL TL TL TL İŞLEM HACMİ TESCİL GELİRİ % MİLYON TL 140 MİLYON TL % MİLYON TL TL TL TL %16 % MİLYON TL 200 MİLYON TL 150 MİLYON TL 100 MİLYON TL 50 MİLYON TL MİLYON TL İ Ş L E M H A C M İ T E S C İ L G E L İ R İ TL TL TL TL TL 0 TL İŞLEM HACMİ 365 MİLYON TL % TL %28 1 OCAK TESCİL GELİRİ % MİLYON TL TL %21 1 OCAK MİLYON TL TL 1 OCAK MİLYON TL 500 MİLYON TL 250 MİLYON TL MİLYON TL İ Ş L E M H A C M İ

13 İŞLEM HACMİ () ARPA % % % % 212 0,95 AYLIK ARPA FİYAT TRENDİ(TL) 0,84 0,89 0,91 EN AZ FİYAT ,62 TL -13% 0,54 TL 39% 0,75 TL 0,60 TL 15% 0,69 TL 22% 0,84 TL EN ÇOK FİYAT ,75 TL 7% 0,80 TL 25% 1,00 TL 0,89 TL - 0,82 TL 20% 0,98 TL ORT. FİYAT ,70 TL -3% 0,67 TL 25% 0,84 TL 0,80 0,65 0,50 0,74 0,67 0,78 0,78 0,78 0,70 0,72 0,77 0,79 0,74 0,74 0,74 0,79 0,75 0,79 0,74 0,77 0,79 0,84 0,84 0,75 TL 1% 0,76 TL 20% 0,91 TL 2000 AYLIK ARPA İŞLEM MİKTARI () OCAK 17 4% ARALIK 16 7% ŞUBAT 17 1% 17 3% NİSAN 16 14% HAZİRAN 16 5% KASIM 16 13% EKİM 16 9% EYLÜL 16 9% AĞUSTOS 16 21% TEMMUZ 16 14% AYLIK ARPA İŞLEM MİKTARI ORANLARI

14 NİSAN YILLIK ARPA İŞLEM MİKTARI () % NİSAN % -36% NİSAN ,90 0,75 0,60 0,45 0,30 0,15 0,00 YILLIK ARPA FİYAT TRENDİ (TL) 0,45 0, ,47 0, ,37 0, ,53 0, ,57 0, ,72 0, ,73 0, ,75 0, ,76 0, ,91 0, İŞLEM MİKTARI () BUĞDAY % % % EN AZ FİYAT ,64 TL -17% 0,53 TL 40% 0,74 TL 0,70 TL 14% 0,80 TL 6% 0,85 TL EN ÇOK FİYAT ,91 TL 1% 0,92 TL 9% 1,00 TL 1,68 TL -6% 1,58 TL -3% 1,53 TL ORT. FİYAT ,83 TL -7% 0,77 TL 15% 0,89 TL 0,89 TL 0% 0,89 TL 4% 0,93 TL 0,95 0,80 0,65 0,50 0,81 AYLIK BUĞDAY FİYAT TRENDİ (TL) 0,85 0,83 0,85 0,85 0,83 0,85 0,86 0,82 0,90 0,90 0,78 0,81 0,79 0,80 0,86 0,79 0,81 0,79 0,79 0,84 0,86 0,89 0,93

15 AYLIK BUĞDAY İŞLEM MİKTARI () OCAK 17 2% KASIM 16 ARALIK 16 6% 4% EKİM 16 7% EYLÜL 16 6% ŞUBAT 17 1% AĞUSTOS % NİSAN 16 4% HAZİRAN 16 20% TEMMUZ 16 20% MAYIS 16 0% AYLIK BUĞDAY İŞLEM MİKTARI ORANLARI YILLIK BUĞDAY İŞLEM MİKTARI () % -22% ,20 1,05 0,90 AYLARI BUĞDAY FİYAT ORT. (TL) 0,80 0,89 0,89 0, NİSAN % NİSAN NİSAN ,75 0,60 0,45 0,30 0,15 0,00 0,61 0, ,53 0, ,48 0, ,59 0, ,57 0, ,70 0, , , , ,

16 İŞLEM MİKTARI () MISIR DANE % % % EN AZ FİYAT ,55 TL 11% 0,61 TL 0,66 TL 0,63 TL 11% 0,70 TL -4% 0,67 TL EN ÇOK FİYAT ,75 TL 0% 0,75 TL 13% 0,85 TL 0,90 TL 0% 0,90 TL 3% 0,93 TL ORT. FİYAT ,69 TL 0% 0,69 TL 16% 0,80 TL 0,71 TL -2% 0,70 TL 11% 0,78 TL 0,95 0,80 0,65 0,50 AYLIK MISIR DANE FİYAT TRENDİ (TL) 0,78 0,75 0,81 0,85 0,83 0,72 0,71 0,71 0,72 0,72 0,83 0,80 0,78 0,67 0,70 0,71 0,69 0,68 0,68 0,72 0, AYLIK MISIR DANE İŞLEM MİKTARI () OCAK 17 5% ARALIK 16 19% ŞUBAT 17 1% KASIM 16 36% 17 2% EYLÜL 16 4% NİSAN 16 2% EKİM 16 31% MISIR DANE İŞLEM MİKTARI ORANLARI

17 NİSAN YILLIK MISIR DANE İŞLEM MİKTARI () 19% % % NİSAN % NİSAN ,90 0,75 0,60 0,45 0,30 0,15 0,00 AYLARI DANE MISIR FİYAT ORT. ( TL) 0,45 0, ,47 0, ,47 0, ,61 0, ,56 0, ,66 0, ,67 0, ,71 0, ,70 0, ,80 0, NOHUT İŞLEM HACMİ () % % % % 590 EN AZ FİYAT ,95 TL 163% 2,50 TL 140% 6,00 TL 0,50 TL 200% 1,50 TL -47% 0,80 TL EN ÇOK FİYAT ,85 TL 36% 6,60 TL 37% 9,04 TL 4,22 TL 27% 5,35 TL 59% 8,50 TL NOHUT NATUREL İŞLEM HACMİ () % % % 141 EN AZ FİYAT ,75 TL 43% 2,50 TL 140% 6,00 TL 1,90 TL -11% 1,70 TL 141% 4,10 TL EN ÇOK FİYAT ,56 TL 7% 3,80 TL 96% 7,44 TL 3,47 TL 12% 3,90 TL 90% 7,40 TL ORT. FİYAT ,15 TL 39% 4,36 TL 61% 7,01 TL 2,21 TL 51% 3,33 TL 80% 6,00 TL ORT. FİYAT ,94 TL 16% 3,42 TL 114% 7,31 TL 2,71 TL -4% 2,60 TL 139% 6,21 TL

18 NOHUT EKSTRA LEBLEBİLİK İŞLEM HACMİ () % % % 220 EN AZ FİYAT ,00 TL 3% 4,13 TL 82% 7,50 TL - - 4,15 TL 81% 7,50 TL EN ÇOK FİYAT ,85 TL 37% 6,66 TL 36% 9,04 TL - - 5,35 TL 59% 8,50 TL ORT. FİYAT ,11 TL 17% 4,82 TL 73% 8,36 TL - - 4,51 TL 7 8,01 TL 6,75 6,00 5,25 4,50 3,75 3,00 2,25 1,50 0,75 0,00 AYLIK NOHUT FİYAT TRENDİ (TL) 4,37 4,41 4,95 5,04 5,04 5,56 5,33 5,23 3,50 3,04 3,44 4,14 4,68 4,01 3,81 4,77 6,26 6,35 5,17 5,32 4,81 7,20 6,00 7,01 AYLIK NOHUT İŞLEM MİKTARI () ŞUBAT 17 4% ARALIK 16 OCAK 17 5% 6% KASIM 16 9% EKİM 16 9% EYLÜL 16 9% 17 7% NİSAN 16 9% AĞUSTOS 16 16% MAYIS 16 10% HAZİRAN 16 7% TEMMUZ 16 9% AYLIK NOHUT İŞLEM MİKTARI ORANLARI

19 YILLIK TOPLAM NOHUT İŞLEM MİKTARI () NİSAN % 3% NİSAN % -29% NİSAN ,00 7,00 6,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 0,00 AYLARI NOHUT FİYAT ORT. ( TL) 1,70 1, ,41 1, ,67 1, ,42 1, ,73 2, ,19 2, ,10 1, ,15 2, ,36 3, ,01 6, BEYAZ LEBLEBİ LEBLEBİ BEYAZ 8,50 mm İŞLEM MİKTARI() % 60-65% 21 LEBLEBİ BEYAZ 9 mm İŞLEM MİKTARI () % LEBLEBİ BEYAZ 9+ 9,50 mm İŞLEM MİKTARI () % 74-62% 28 LEBLEBİ BEYAZ TOPLAM İŞLEM MİKTARI () % % 277 LEBLEBİ BEYAZ 8,50 mm FİYATLARI EN AZ 2,70 TL 85% 5,00 TL 9% 5,45 TL EN ÇOK 3,88 TL 4 5,75 TL 4% 6,00 TL ORTALAMA 3,52 TL 57% 5,51 TL 5,95 TL LEBLEBİ BEYAZ 9 mm FİYATLARI EN AZ 5,80 TL 26% 7,30 TL 15% 8,40 TL EN ÇOK 7,10 TL 41% 10,00 TL 40% 14,00 TL ORTALAMA 6,43 TL 29% 8,28 TL 33% 10,98 TL LEBLEBİ BEYAZ 9+ 9,50 mm FİYATLARI EN AZ 4,00 TL 50% 6,00 TL 0% 6,00 TL EN ÇOK 5,80 TL 21% 7,00 TL 17% 8,20 TL ORTALAMA 4,95 TL 27% 6,29 TL 1% 6,37 TL

20 SARI LEBLEBİ LEBLEBİ SARI 9 mm İŞLEM HACMİ % % 87 LEBLEBİ SARI 9,50 mm İŞLEM HACMİ % % 235 LEBLEBİ SARI 9,75 mm İŞLEM HACMİ % 368 İŞLEM HACMİ LEBLEBİ SARI 10 mm % % 341 LEBLEBİ SARI TOPLAM İŞLEM HACMİ % LEBLEBİ SARI 9 mm FİYATLARI EN AZ 3,00 TL 33% 4,00 TL 125% 9,00 TL EN ÇOK 4,00 TL 50% 6,00 TL 67% 10,00 TL ORTALAMA 3,66 TL 50% 5,50 TL 75% 9,62 TL LEBLEBİ SARI 9,75 mm FİYATLARI EN AZ 5,00 TL 40% 7,00 TL 66% 11,60 TL EN ÇOK 6,00 TL 30% 7,80 TL 67% 13,00 TL ORTALAMA 5,41 TL 37% 7,43 TL 66% 12,30 TL LEBLEBİ SARI 10 mm FİYATLARI LEBLEBİ SARI 9,50 mm FİYATLARI EN AZ 4,00 TL 51% 6,02 TL 66% 10,00 TL EN ÇOK 5,00 TL 40% 7,00 TL 64% 11,50 TL ORTALAMA 4,65 TL 41% 6,57 TL 6 11,01 TL EN AZ 5,70 TL 37% 7,80 TL 67% 13,00 TL EN ÇOK 10,00 TL -4% 9,60 TL 64% 15,70 TL ORTALAMA 6,42 TL 2 8,19 TL 70% 13,93 TL

21 İŞLEM HACMİ () LEBLEBİ KALBURALTI Sarı Leblebi % % 168 Beyaz Leblebi % 41 LEBLEBİ İHRACAT MİKTARLARI SARI LEBLEBİ kg. SARI LEBLEBİ kg. SARI LEBLEBİ kg. BEYAZ LEBLEBİ kg. BEYAZ LEBLEBİ kg. BEYAZ LEBLEBİ kg. KAPLAMALI LEBLEBİ kg. KAPLAMALI LEBLEBİ kg. KAPLAMALI LEBLEBİ kg. KIRIK LEBLEBİ kg. KIRIK LEBLEBİ kg. KIRIK LEBLEBİ kg. ORT. FİYAT LEBLEBİ KALBURALTI kg. LEBLEBİ KALBURALTI kg. LEBLEBİ KALBURALTI kg. Sarı Leblebi 2,51 TL 31% 3,28 TL 133% 7,63 TL Beyaz Leblebi 1,64 TL 110% 3,45 TL -4 1,80 TL LEBLEBİ UNU kg. LEBLEBİ UNU kg. LEBLEBİ UNU - TOPLAM kg. TOPLAM kg. TOPLAM kg Leblebi İhracat (Ton) OCAK 17 10% ARALIK 16 7% KASIM 16 9% ŞUBAT 17 7% 17 10% EKİM 16 9% NİSAN 16 9% MAYIS 16 10% HAZİRAN 16 TEMMUZ 16 3% EYLÜL AĞUSTOS % AYLIK LEBLEBİ İHRACAT MİKTARI ORANLARI

22 YILLIK TOPLAM LEBLEBİ İHRACAT MİKTARI () % 4% AYÇEKİRDEĞİ İŞLEM MİKTARI () % % % % 1872 EN AZ FİYAT ,48 TL 64% 2,42 TL 51% 3,66 TL 0,60 TL -2 0,43 TL 830% 4,00 TL EN ÇOK FİYAT ,32 TL -19% 5,13 TL 25% 6,39 TL 7,82 TL -10% 7,00 TL 14% 8,00 TL 1 NİSAN NİSAN NİSAN ORT. FİYAT ,90 TL - 3,60 TL 34% 4,82 TL 4,22 TL -11% 3,74 TL 54% 5,75 TL 7,00 6,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 AYLIK AYÇİÇEĞİ FİYAT TRENDİ (TL) 3,91 4,31 3,91 4,24 4,56 4,98 5,17 5,03 3,72 3,87 3,36 3,93 4,20 5,19 5,35 5,25 5,25 5,34 5,39 5,75 4,94 5,02 4,94 4, AYLIK AYÇİÇEĞİ İŞLEM MİKTARI () ,00

23 ARALIK 16 6% KASIM 16 12% NİSAN 16 2% MAYIS 16 ŞUBAT 17 6% TEMMUZ 16 OCAK 17 3% 2% HAZİRAN 16 2% AĞUSTOS 16 3% YILLIK TOPLAM AYÇİÇEĞİ İŞLEM MİKTARI () % % % % EKİM 16 AYLIK AYÇİÇEĞİ 33% İŞLEM MİKTARI ORANLARI EYLÜL 16 15% NİSAN NİSAN NİSAN AYLARI AYÇİÇEĞİ FİYAT ORT. ( TL) 5,66 5,75 AYÇEKİRDEĞİ İHRACATI 5,25 4,50 3,75 3,00 2,25 1,50 0,75 2,14 1,38 1,97 1,79 2,89 2,66 2,74 2,51 2,89 2,64 3,61 3,59 5,18 4,22 3,90 3,74 3,60 4,82 İŞLEM HACMİ % AYÇEKİRDEĞİ İHRACAT MİKTARI() ,

24 Ayçiçeği İhracat (Ton) ŞUBAT 17 OCAK 17 10% ARALIK 16 4% 17 13% KASIM 16 NİSAN 16 4% HAZİRAN 16 MAYIS 16 6% TEMMUZ 16 4% AĞUSTOS 16 4% EKİM 16 17% Aylık Ayçiçeği İhracat Mİktarı Oranları EYLÜL 16 14% YILLIK TOPLAM AYÇİÇEĞİ İHRACAT MİKTARI () % % İŞLEM MİKTARI (M³) SÜT M³ 14% M³ 16% M³ SÜT İŞLEM MİKTARI (M³) NİSAN NİSAN NİSAN ORTALAMA FİYAT ,12 TL -5% 1,06 TL 5% 1,12 TL

25 1,40 1,20 AYLIK İNEK SÜTÜ FİYAT TRENDİ (TL) ,00 0,80 1,05 1,08 1,08 1,07 1,05 1,05 1,05 1,06 1,06 1,06 1,12 1,12 0,60 0,40 0,20 0,00 AYLIK SÜT İŞLEM MİKTARI (M³) OCAK 17 9% 17 ŞUBAT 17 9% NİSAN 16 MAYIS 16 9% HAZİRAN 16 9% m³ m³ m³ YILLIK TOPLAM İNEK SÜTÜ İŞLEM MİKTARI (M³) % 15% ARALIK 16 TEMMUZ m³ m³ KASIM 16 EKİM 16 EYLÜL 16 AĞUSTOS m³ m³ 1 NİSAN NİSAN NİSAN AYLIK İNEK SÜTÜ İŞLEM MİKTARI ORANLARI

26 İŞLEM MİKTARI () BEYAZ HAŞHAŞ % % % % 105 EN AZ FİYAT ,06 TL 3% 6,27 TL 24% 7,80 TL 5,94 TL 9% 6,50 TL 33% 8,66 TL EN ÇOK FİYAT ,40 TL -11% 6,60 TL 41% 9,30 TL 8,47 TL -7% 7,90 TL 33% 10,50 TL ORT. FİYAT ,52 TL -3% 6,36 TL 34% 8,53 TL 6,72 TL -1% 6,64 TL 32% 8,76 TL 9,00 8,00 7,00 6,00 5,00 AYLIK B. HAŞHAŞ FİYAT TRENDİ(TL) 6,96 7,12 7,50 6,82 6,87 7,28 7,55 7,23 7,13 7,47 7,56 7,33 6,77 6,91 7,08 7,44 8,38 8,68 8,78 8,76 7,60 8,32 8,50 8,53 AYLIK B. HAŞHAŞ İŞLEM MİKTARI () OCAK 17 4% ARALIK 16 16% EKİM 16 4% EYLÜL 16 3% KASIM 16 4% AĞUSTOS 16 1% ŞUBAT 17 5% TEMMUZ 16 6% 17 2% NİSAN 16 13% MAYIS 16 14% HAZİRAN 16 2 B. HAŞHAŞ İŞLEM MİKTARI ORANLARI

27 YILLIK TOPLAM B. HAŞHAŞ İŞLEM MİKTARI () % -40% % 45% AYLARI B. HAŞHAŞ FİYAT TRENDİ (TL) 9,00 8,00 7,00 6,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 6,37 6,38 6,29 5,77 8,16 8,30 6,24 6,25 6,50 4,09 4,19 5,35 7,42 6,72 7,47 6,52 6,36 6,64 8,53 8,76 1 NİSAN NİSAN NİSAN , İŞLEM MİKTARI () MAVİ HAŞHAŞ % % 160 8,75 AYLIK M. HAŞHAŞ FİYAT TRENDİ(TL) 72 4% 75 91% 143 EN AZ FİYAT ,75 4,80 TL 7% 5,12 TL -3% 4,96 TL 5,10 TL 4% 5,30 TL 2% 5,40 TL EN ÇOK FİYAT ,76 TL -14% 5,80 TL 5% 6,08 TL 7,00 TL -1% 6,90 TL 9% 7,51 TL 6,75 5,75 4,75 3,75 5,50 4,92 5,33 5,72 5,30 5,71 4,82 5,19 5,01 5,37 5,08 5,50 5,12 5,37 5,32 5,36 4,93 5,35 5,32 5,60 5,08 5,46 5,54 5,81 ORT. FİYAT ,47 TL -4% 5,25 TL 6% 5,54 TL 2,75 5,69 TL 0% 5,71 TL 2% 5,81 TL

28 AYLIK M. HAŞHAŞ İŞLEM MİKTARI () ŞUBAT 17 7% OCAK 17 10% ARALIK 16 17% 17 12% NİSAN 16 MAYIS 16 3% 4% HAZİRAN 16 TEMMUZ 16 7% 4% EKİM 16 11% AĞUSTOS 16 13% EYLÜL 16 10% KASIM 16 2% M. HAŞHAŞ İŞLEM MİKTARI ORANLARI 0 YILLIK TOPLAM M. HAŞHAŞ İŞLEM MİKTARI () % -1% AYLARI M. HAŞHAŞ FİYAT TRENDİ (TL) 8,00 7,00 6,00 6,53 6,93 7,08 5,47 5,71 5, % % ,00 4,00 3,00 2,00 5,97 3,14 3,62 4,06 3,02 3,09 2,95 3,06 2,88 4,03 4,00 5,69 5,25 5,54 1 NİSAN NİSAN NİSAN ,00 0,

29 KÜTLÜ PAMUK AYLIK KÜTLÜ PAMUK FİYAT TRENDİ (TL) İŞLEM MİKTARI () % % 250 2,80 2,40 2,02 2,12 2,15 2,55 2,39 2,00 EN AZ FİYAT ,98 TL 65% 1,62 TL 23% 2,00 TL 1,60 1,20 EN ÇOK FİYAT ,50 TL 17% 1,75 TL 64% 2,87 TL 0,80 0,40 ORTALAMA FİYAT ,24 TL 41% 1,74 TL 37% 2,39 TL 0,00 AYLIK KÜTLÜ PAMUK İŞLEM MİKTARI () OCAK 17 26% ŞUBAT % 1% KASIM 16 30% ARALIK 16 33% 0 AYLIK KÜTLÜ PAMUK İŞLEM MİKTARI ORANLARI

30 YILLIK TOPLAM KÜTLÜ PAMUK İŞLEM MİKTARI () AYLARI K.PAMUK FİYAT TRENDİ(TL) % 2,75 2,50 2,25 2,00 1,75 KÜTLÜ PAMUK 2,32 1,74 1,74 2, ,50 1,25 1,00 0,75 0,81 0,68 1,00 1,24 1,22 1,24 0,50 1 NİSAN NİSAN NİSAN ,25 0, İŞLEM MİKTARI () % 402 EN AZ FİYAT ,45 TL 16% 4,00 TL 73% 6,90 TL EN ÇOK FİYAT ,18 TL 12% 4,70 TL 51% 7,10 TL ORTALAMA FİYAT MAHLIÇ PAMUK ,72 TL 17% 4,37 TL 60% 6,98 TL AYLIK MAHLIÇ PAMUK FİYAT TRENDİ(TL) 7,50 7,00 6,50 6,00 5,50 5,00 4,50 4,00 3,50 3,00 2,50 2,00 1,50 1,00 0,50 0,00 4,45 4,62 4,36 5,64 5,18 5,36 5,84 6,34 6,95 6,98

31 AYLIK MAHLIÇ PAMUK İŞLEM MİKTARI () 7,00 6,50 AYLARI MAHLIÇ PAMUK FİYAT ORT. (TL) 7,00 6, ,00 5,50 5,00 4,50 4,00 3,50 3,00 2,50 2,00 1,50 2,19 MAHLIÇ 1,92 3,06 3,48 3,70 4,62 3,72 4,37 1,00 0,50 0, KEKİK İŞLEM HACMİ () % % % % 492 EN AZ FİYAT ,75 TL -5% 4,50 TL -9% 4,08 TL 1,49 TL 6 2,50 TL 100% 5,00 TL EN ÇOK FİYAT ,00 TL -16% 5,86 TL 5% 6,14 TL 12,75 TL -6% 12,00 TL -33% 8,00 TL 9,00 8,00 7,00 6,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 AYLIK KEKİK FİYAT TRENDİ(TL) 6,13 TL 5,30 6,89 TL 5,18 5,98 TL 5,28 5,61 TL 5,28 5,29 TL 5,14 4,95 TL 4,76 4,81 TL 4,45 5,23 TL 4,66 5,09 TL 4,55 5,53 TL 4,73 5,86 TL 5,06 7,57 TL 5,62 ORT. FİYAT ,00 6,07 TL -11% 5,39 TL 4% 5,62 TL 6,30 TL 7% 6,76 TL 12% 7,57 TL

32 AYLIK KEKİK İŞLEM MİKTARI () OCAK 17 9% ARALIK 16 ŞUBAT 17 9% KASIM % NİSAN 16 EKİM 16 AĞUSTOS EYLÜL MAYIS 16 HAZİRAN 16 TEMMUZ 16 AYLIK KEKİK İŞLEM MİKTARI ORANLARI % NİSAN YILLIK TOPLAM KEKİK İŞLEM MİKTARI() % 1 NİSAN % 20% NİSAN ANASON İŞLEM MİKTARI () % % % % 270 EN AZ FİYAT ,98 TL - 5,50 TL 45% 8,00 TL 6,80 TL -22% 5,30 TL 79% 9,50 TL EN ÇOK FİYAT ,00 TL 6% 7,40 TL 56% 11,56 TL 8,46 TL 0% 8,50 TL 3 11,70 TL ORT. FİYAT ,37 TL 15% 7,34 TL 40% 10,27 TL 7,44 TL 6% 7,85 TL 33% 10,44 TL

33 11,00 10,00 9,00 8,00 7,00 6,00 5,00 6,48 7,09 AYLIK ANASON FİYAT TRENDİ(TL) 8,01 7,50 7,54 7,36 7,39 7,56 7,84 6,77 7,27 7,28 7,20 7,04 7,21 7,63 7,94 8,02 10,11 10,44 7,75 8,46 9,06 10, AYLIK ANASON İŞLEM MİKTARI () ŞUBAT 17 3% OCAK 17 10% 17 11% NİSAN 16 3% MAYIS 16 3% HAZİRAN 16 10% TEMMUZ 16 10% YILLIK TOPLAM ANASON İŞLEM MİKTARI() % % ARALIK KASIM % 13% EKİM 16 13% EYLÜL 16 9% AĞUSTOS 16 14% % % AYLIK ANASON İŞLEM MİKTARI ORANLARI 1 NİSAN NİSAN NİSAN

34 KASAPLIK CANLI HAYVAN AYLIK BÜYÜKBAŞ İŞLEM MİKTARI (ADET) BÜYÜKBAŞ (ADET) ADET 394 ADET 34% 124% 1772 ADET 883 ADET -12% -29% 1556 ADET 623 ADET KÜÇÜKBAŞ (ADET) ADET 11% 5103 ADET ADET 1804 ADET -44% 1014 ADET -37% 639 ADET AYLIK KÜÇÜKBAŞ İŞLEM MİKTARI (ADET) ADET ADET ADET ADET ADET YILLIK TOPLAM BÜYÜKBAŞ İŞLEM (ADET) % -15% % ADET 1 NİSAN NİSAN NİSAN

35 ADET ADET ADET ADET ADET ADET ADET ADET YILLIK TOPLAM KÜÇÜKBAŞ İŞLEM(ADET) % 37% % -23% DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM RECEP MENGİ ADET 1 NİSAN NİSAN NİSAN

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI A Y L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S A Y I - 3 ( M A Y I S 2 0 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S AY I - 5 ( T E M M U Z 2 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 215 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S AY I - 4 ( H A Z İ R A N 2 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 215 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S AY I - 7 ( E Y L Ü L 2 0 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 2 S AY I - 1 2 ( Ş U B AT 2 0 1 7 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 2 S AY I - 1 4 ( N İ S A N 2 0 1 7 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI AY L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S AY I - 8 ( E K İ M 2 0 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.74 0.74 0.7400 20,900.00 KG 15,466.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.76 0.7158 120,050.00 KG 85,934.70 5 ARPA YEMLİK ı: 101,400.70 6 ARPA ı 101,400.70

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 227,370.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 227,370. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.76 0.7227 314,630.00 KG 227,370.78 11 ARPA YEMLİK ı: 227,370.78 11 ARPA ı 227,370.78 11 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.15 0.15 0.1500 102,000.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 442,343.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 442,343. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.78 0.7800 0,240.00 KG 7,987.20 2 ARPA YEMLİK TTS 0.84 0.84 0.8400 24,500.00 KG 20,580.00 ARPA YEMLİK ı: 28,567.20 3 ARPA ı 28,567.20 3 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 492,900.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 492,900. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK /04/206-5/04/206 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.80 0.7345 70,260.00 KG 5,603.00 3 ARPA YEMLİK TTS-V 0.85 0.85 0.8500 5,590.00 KG 3,25.50 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.85 0.782

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.61 0.61 0.6113 164,090.00 KG 100,310.09 2 ARPA YEMLİK TTS 0.60 0.62 0.6051 88,880.00 KG 53,779.20 5 ARPA YEMLİK ı: 154,089.29 7 ARPA ı 154,089.29

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.59 0.64 0.6212 834,400.00 KG 518,335.32 6 ARPA YEMLİK TTS 0.62 0.70 0.6547 303,030.00 KG 198,399.20 16 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.77 0.79 0.7783 36,270.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 3/0/207 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK TTS 0.72 0.90 0.8332 70,850.00 KG 42,355.00 5 ARPA YEMLİK ı: 42,355.00 5 ARPA ı 42,355.00 5 MISIR MISIR MISIR CİN TTS 6.50 6.50 6.5000 320.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 71,960.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 71,960. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.98 0.9278 77,560.00 KG 71,960.80 11 ARPA YEMLİK ı: 71,960.80 11 ARPA ı 71,960.80 11 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.17 0.17 0.1723 460,000.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.7 0.75 0.763 226,890.00 KG 62,53.60 4 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.8 0.7680 72,720.00 KG 32,640.80 4 ARPA YEMLİK ı: 295,54.40 8 ARPA ı 295,54.40 8 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.92 0.8459 342,770.00 KG 289,945.39 7 ARPA YEMLİK TTS 0.84 1.02 0.9004 329,000.00 KG 296,227.70 6 ARPA YEMLİK ı: 586,173.09 13 ARPA ı 586,173.09

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 09/09/206 T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.73 0.75 0.7332 36,880.00 KG 00,359.80 4 ARPA YEMLİK TTS 0.76 0.8 0.7859 2,0.00 KG 88,2.40 0 ARPA YEMLİK ı: 88,472.20 4 ARPA ı 88,472.20

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ 26/09/2016. Tarih: Sayı: - 30/09/2016 Satış Şekli

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ 26/09/2016. Tarih: Sayı: - 30/09/2016 Satış Şekli Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.79 0.79 0.787 3,000.00 KG 24,400.00 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.75 0.7500 22,650.00 KG 6,987.50 ARPA YEMLİK ı: 4,387.50 2 ARPA ı 4,387.50 2

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/05/2014. Tarih: Sayı:

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/05/2014. Tarih: Sayı: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.65 0.6500 10,180.00 KG 6,617.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.68 0.6800 25,180.00 KG 17,122.40 3 ARPA YEMLİK ı: 23,739.40 4 ARPA ı 23,739.40 4

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.57 0.69 0.6509 95,640.00 KG 62,247.64 4 ARPA YEMLİK TTS 0.50 0.74 0.5987 178,610.00 KG 106,940.99 5 ARPA YEMLİK ı: 169,188.63 9 ARPA ı 169,188.63 9

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.93.00 0.9762 7,580.00 KG 7,399.40 2 ARPA YEMLİK ı: 7,399.40 2 ARPA ı 7,399.40 2 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.25 0.25 0.2500 62,000.00 KG 5,500.00

Detaylı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı Akdeniz Bölgesi ndeki oda ve borsaların katılımıyla TOBB İkiz Kuleler de gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu, ekonomide

Detaylı

TOBB, Türk şirketlerine Özbekistan kapısını açıyor

TOBB, Türk şirketlerine Özbekistan kapısını açıyor TOBB ULUSLARARASI TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Özbekistan ın önemli projelerinde daha fazla yer almayı arzu ettiklerini söyledi. TOBB, Türk şirketlerine Özbekistan kapısını açıyor Özbekistan Başbakan Yardımcısı

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 1,750.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 1,750. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 5/07/206 T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.82 0.788 302,980.00 KG 27,780.00 6 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.95 0.7877 76,690.00 KG 60,405.70 5 ARPA YEMLİK ı: 278,85.70 ARPA ı 278,85.70

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam YAĞLI TOHUMLAR T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam YAĞLI TOHUMLAR T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ HUBUBAT MISIR MISIR 08/05/207-2/05/207 T.C. Sayfa: - 8 MISIR SOSLU TTS 3.30 9.00 3.882,00.00 KG 4,200.00 2 MISIR ı: 4,200.00 2 MISIR ı 4,200.00 2 HUBUBAT 4,200.00 2 BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ NOHUT NOHUT NOHUT

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ençok Fiyat. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 305,164.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ençok Fiyat. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 305,164. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.54 0.70 0.5957 120,000.00 KG 71,486.00 3 ARPA YEMLİK TTS 0.76 0.82 0.7948 11,920.00 KG 9,474.40 3 ARPA YEMLİK ı: 80,960.40 6 ARPA ı 80,960.40

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 18/08/2017. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 18/08/2017. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 4/08/207-8/08/207 T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.94 0.8600 43,320.00 KG 370,99.28 9 ARPA YEMLİK TTS 0.8 0.9 0.852 70,620.00 KG 45,377.68 0 ARPA YEMLİK ı: 56,296.96

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 06/03/207-0/03/207 T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.75 0.82 0.7856 45,800.00 KG 35,980.00 3 ARPA YEMLİK TTS 0.90 0.92 0.9022 63,255.00 KG 47,29.00 3 ARPA YEMLİK ı: 83,27.00 6

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/04/2015. Tarih: Sayı: 399 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/04/2015. Tarih: Sayı: 399 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.75 0.7119 56,320.00 KG 40,097.00 5 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.84 0.7838 118,590.00 KG 92,947.98 5 ARPA YEMLİK ı: 133,044.98 10 ARPA ı 133,044.98

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,239, KG 846,495.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,239, KG 846,495. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 06/0/207 T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.75 0.80 0.7555 68,825.00 KG 5,995.66 2 ARPA YEMLİK TTS 0.72 0.95 0.8573 258,500.00 KG 22,606.05 9 ARPA YEMLİK ı: 273,60.7 2 ARPA ı 273,60.7

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 09/03/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 09/03/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.68 0.75 0.7149 119,663.00 KG 85,549.78 3 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.79 0.7703 48,430.00 KG 37,303.30 2 ARPA YEMLİK ı: 122,853.08 5 ARPA ı 122,853.08

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS 0.80 0.8000 9,850.00 KG 7,880.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS 0.80 0.8000 9,850.00 KG 7,880. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.57 0.73 0.6827 88,540.00 KG 60,447.90 6 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.76 0.7128 323,480.00 KG 230,584.32 9 ARPA YEMLİK ı: 291,032.22 15 ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 55,082.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 55,082. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.76 0.7020 78,460.00 KG 55,082.80 4 ARPA YEMLİK ı: 55,082.80 4 ARPA ı 55,082.80 4 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.16 0.16 0.1600 50,800.00 KG

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 03/03/207 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.80 0.8000 5,000.00 KG 2,000.00 ARPA YEMLİK TTS 0.84 0.85 0.8474 22,460.00 KG 9,032.8 4 ARPA YEMLİK ı: 3,032.8 5 ARPA ı 3,032.8

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.64 0.75 0.6756 1,852,683.00 KG 1,251,679.69 21 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.75 0.7036 928,948.00 KG 653,653.49 21 ARPA YEMLİK ı: 1,905,333.18 42 ARPA

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.82 0.85 0.8402 76,640.00 KG 64,394.00 3 ARPA YEMLİK ı: 64,394.00 3 ARPA ı 64,394.00 3 MISIR MISIR MISIR CİN İHR 350.50 KG 2 MISIR CİN TTS 2.85

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 16/06/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 20/06/2014.

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 16/06/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 20/06/2014. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.62 0.6200 700.00 KG 434.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.76 0.6971 312,850.00 KG 218,101.66 9 ARPA YEMLİK ı: 218,535.66 10 ARPA ı 218,535.66

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT MISIR MISIR 3/06/206-7/06/206 Sayfa: - 9 MISIR SOSLU TTS 2.90 2.90 2.9000 2,000.00 KG 5,800.00 2 MISIR SOSLU (GRAM PAKETLİ ÜRÜN) TTS 8.75 8.75 8.7500,000.00 KG 8,750.00 MISIR ı: 4,550.00 3 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 23,569.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 23,569. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.67 0.70 0.6773 153,870.00 KG 104,216.90 4 ARPA YEMLİK TTS 0.73 0.75 0.7406 95,230.00 KG 70,524.60 3 ARPA YEMLİK ı: 271,076.20 9 ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.61 0.70 0.6767 289,050.00 KG 195,607.08 9 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.75 0.6972 334,860.00 KG 233,454.20 12 ARPA YEMLİK ı: 429,061.28 21 ARPA ı 429,061.28

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 26/07/2013. Tarih: Sayı: 319 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 26/07/2013. Tarih: Sayı: 319 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.56 0.62 0.5950 1,468,995.00 KG 873,997.90 3475 ARPA YEMLİK TTS 0.56 0.66 0.6065 903,120.00 KG 547,729.20 30 ARPA YEMLİK ı: 1,421,727.10 3505

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.75 0.6822 240,380.00 KG 163,990.57 11 ARPA YEMLİK TTS 0.72 0.85 0.7406 148,350.00 KG 109,867.10 11 ARPA YEMLİK ı: 273,857.67 22 ARPA ı 273,857.67

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 113,177.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 113,177. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.70 0.5684 134,110.00 KG 76,226.00 4 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.75 0.7108 21,200.00 KG 15,069.00 4 ARPA YEMLİK ı: 91,295.00 8 ARPA ı 91,295.00 8 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.66 0.80 0.7002 291,270.00 KG 203,959.92 13 ARPA YEMLİK TTS 0.66 0.77 0.7562 396,745.00 KG 300,022.52 14 ARPA YEMLİK ı: 503,982.44 27 ARPA ı 503,982.44

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.68 0.6417 122,410.00 KG 78,547.00 4 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.72 0.7138 78,740.00 KG 56,205.20 4 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.63 0.63 0.6300 12,500.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.70 0.6145 197,050.00 KG 121,086.00 8 ARPA YEMLİK TTS 0.61 0.75 0.6689 108,500.00 KG 72,572.00 9 ARPA YEMLİK ı: 193,658.00 17 ARPA ı 193,658.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.55 0.70 0.6169 109,470.00 KG 67,537.00 5 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.80 0.8000 300.00 KG 240.00 1 ARPA YEMLİK ı: 67,777.00 6 ARPA ı 67,777.00 6 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.7 0.6562 675,560.00 KG 443,300.40 5 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.8 0.7548 38,94.24 KG 04,850.02 9 ARPA YEMLİK ı: 548,50.42 4 ARPA ı 548,50.42 4

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.85 0.872,620.00 KG 9,496.00 2 ARPA YEMLİK ı: 9,496.00 2 ARPA ı 9,496.00 2 MISIR MISIR MISIR YEMLİK MTS 0.66 0.85 0.7336 83,4.79 KG 34,554.35

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 3 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.85 0.7952 03,700.00 KG 82,465.00 4 ARPA YEMLİK TTS 0.74 0.90 0.8585 60,300.00 KG 5,767.20 3 ARPA YEMLİK ı: 34,232.20 7 ARPA ı 34,232.20 7

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MAKARNALIK BUĞDAYLAR , KG 77,101.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MAKARNALIK BUĞDAYLAR , KG 77,101. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK MTS 0.67 0.80 0.7444 408,080.00 KG 303,791.58 13 ARPA YEMLİK TTS 0.71 0.89 0.8049 81,090.00 KG 65,271.40 5 ARPA YEMLİK ı: 369,062.98 18 ARPA ı 369,062.98

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 6/0/207 T.C. Sayfa: - 5 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.85 0.830 95,450.00 KG 77,604.00 4 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.90 0.893 30,020.00 KG 06,53.60 2 ARPA YEMLİK ı: 84,35.60 6 ARPA ı 84,35.60

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 54,418.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 54,418. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.70 0.6555 504,510.00 KG 330,694.90 5 ARPA YEMLİK TTS 0.66 0.85 0.6948 907,100.00 KG 630,287.73 28 ARPA YEMLİK ı: 960,982.63 33 ARPA ı 960,982.63

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.73 0.75 0.7456 43,000.00 KG 32,060.00 3 ARPA YEMLİK ı: 32,060.00 3 ARPA ı 32,060.00 3 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.7 0.7 0.730 2,450.00 KG 2,53.85 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.7514 40,900.00 KG 30,732.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.7514 40,900.00 KG 30,732. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK TTS 0.74 0.80 0.7514 40,900.00 KG 30,732.28 8 ARPA YEMLİK ı: 30,732.28 8 ARPA ı 30,732.28 8 MISIR MISIR MISIR YEMLİK MTS 0.70 0.70 0.7000 122,000.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 3 ARPA YEMLİK MTS 0.84 0.89 0.8720 237,540.00 KG 207,45.76 5 ARPA YEMLİK TTS 0.87.00 0.969 325,690.00 KG 298,64.30 3 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.90 0.90 0.9000 33,500.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 24,752.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 24,752. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.69 0.6821 1,571,612.00 KG 1,071,938.03 16 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.74 0.7087 1,522,410.00 KG 1,078,903.88 24 ARPA YEMLİK ı: 2,150,841.91 40

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 30/0/207 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.85 0.82 65,990.00 KG 53,592.50 2 ARPA YEMLİK TTS 0.85 0.90 0.8925 306,00.00 KG 273,09.00 3 ARPA YEMLİK ı: 326,70.50 5 ARPA ı 326,70.50

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 80,241.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 80,241. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.75 0.6894 106,640.00 KG 73,522.00 6 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.80 0.7781 112,770.00 KG 87,746.70 9 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.60 0.60 0.6000 2,500.00

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 18/01/ /01/2016. Tarih: Sayı:

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 18/01/ /01/2016. Tarih: Sayı: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.66 0.6418 49,240.00 KG 31,600.80 5 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.82 0.7544 70,070.00 KG 52,862.50 7 ARPA YEMLİK ı: 84,463.30 12 ARPA ı 84,463.30

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.69 0.75 0.7287 8,08.00 KG 86,045.2 7 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.80 0.7837 07,072.00 KG 83,95.2 6 ARPA YEMLİK ı: 69,960.33 23 ARPA ı 69,960.33 23 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.86 0.8232 82,30.00 KG 49,924.3 3 ARPA YEMLİK TTS 0.85 0.90 0.879 245,300.00 KG 25,647.0 4 ARPA YEMLİK ı: 365,57.23 7 ARPA ı 365,57.23 7 ÇAVDAR

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/12/2016. Tarih: Sayı: 442 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/12/2016. Tarih: Sayı: 442 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.77 0.7391 103,450.00 KG 76,462.50 5 ARPA YEMLİK TTS 0.72 0.84 0.7602 75,180.00 KG 57,151.20 7 ARPA YEMLİK ı: 133,613.70 12 ARPA ı 133,613.70

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 28/0/206 T.C. Sayfa: - 3 ARPA YEMLİK MTS 0.75 0.77 0.768 08,000.00 KG 82,950.00 3 ARPA YEMLİK ı: 82,950.00 3 ARPA ı 82,950.00 3 ÇAVDAR ÇAVDAR ÇAVDAR MTS 0.80 0.80 0.8000 6,700.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR ,430, KG 1,441,694.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR ,430, KG 1,441,694. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.73 0.80 0.7661 94,540.00 KG 72,424.20 4 ARPA YEMLİK TTS 0.77 0.80 0.7798 69,220.00 KG 53,977.20 11 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.72 0.73 0.7222 12,150.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.78 0.7800 0,000.00 KG 7,800.00 ARPA YEMLİK TTS 0.85 0.95 0.8826 9,500.00 KG 8,385.00 3 ARPA YEMLİK ı: 6,85.00 4 ARPA TOHUMLUK ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.70 0.6704 118,190.00 KG 79,236.60 6 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.70 0.6984 54,360.00 KG 37,964.40 6 ARPA YEMLİK ı: 117,201.00 12 ARPA ı 117,201.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 08/11/2013. Tarih: Sayı: 330 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 08/11/2013. Tarih: Sayı: 330 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.55 0.64 0.5966 112,325.00 KG 67,009.05 5 ARPA YEMLİK TTS 0.60 0.70 0.6604 166,785.00 KG 110,151.99 12 ARPA YEMLİK ı: 177,161.04 17 ARPA ı 177,161.04

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇAVDAR , KG 4,736.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇAVDAR , KG 4,736. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 8//206 T.C. Sayfa: - 3 ARPA YEMLİK MTS 0.73 0.80 0.7486 207,600.00 KG 55,40.50 9 ARPA YEMLİK TTS 0.82 0.85 0.830 53,00.00 KG 44,27.00 3 ARPA YEMLİK ı: 99,528.50 2 ARPA ı 99,528.50

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 26/05/207 T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK TTS 0.99 0.99 0.9900 6,000.00 KG 5,940.00 ARPA YEMLİK ı: 5,940.00 ARPA ı 5,940.00 ÇAVDAR ÇAVDAR ÇAVDAR TTS 0.94 0.94 0.9429 2,00.00 KG,980.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.72 0.6939 253,800.00 KG 176,121.30 12 ARPA YEMLİK TTS 0.64 0.80 0.7271 284,297.00 KG 206,717.41 22 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.65 0.70 0.6757 97,990.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat BUĞDAY YEMLİK 0.72 0.7076 1,878,720.00 KG 1,329,325.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat BUĞDAY YEMLİK 0.72 0.7076 1,878,720.00 KG 1,329,325. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.64 0.6096 274,500.00 KG 167,332.90 3 ARPA YEMLİK TTS-V 0.76 0.76 0.7600 52,110.00 KG 39,603.60 1 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.66 0.6574 93,640.00 KG

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ 02/05/ /05/2017. Tarih: Sayı:

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ 02/05/ /05/2017. Tarih: Sayı: HUBUBAT MISIR MISIR T.C. Sayfa: 1-8 MISIR SLAJ MTS 0.08 0.08 0.0814 818,440.00 KG 66,588.02 1 MISIR SLAJ TTS 0.21 0.25 0.2388 818,440.00 KG 195,461.36 4 MISIR SOSLU TTS 2.50 2.73 2.5773 3,000.00 KG 7,732.00

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI A Y L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - S A Y I - 2 ( N İ S A N 2 0 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 2050 Pamukkale /DENİZLİ Telefon:

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.73 0.6574 379,250.00 KG 249,327.50 9 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.75 0.7500 103,990.00 KG 77,992.50 9 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.67 0.67 0.6700 850.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR KG 1

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR KG 1 HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.58 0.67 0.6280 431,860.00 KG 271,218.87 2816 ARPA YEMLİK TTS 0.60 0.71 0.6318 205,960.00 KG 130,116.31 13 ARPA YEMLİK ı: 401,335.18 2829 ARPA

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,671, KG 951,016.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,671, KG 951,016. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.59 0.59 0.5900 50,000.00 KG 29,500.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.80 0.8000 1,100.00 KG 880.00 1 ARPA YEMLİK ı: 30,380.00 2 ARPA ı 30,380.00 2 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 7/0/206-2/0/206 T.C. Sayfa: - 5 ARPA YEMLİK MTS 0.7 0.78 0.7308 284,450.00 KG 207,864.00 8 ARPA YEMLİK TTS 0.76 0.82 0.806 34,830.00 KG 08,085.00 8 ARPA YEMLİK ı: 35,949.00 6 ARPA

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,141, KG 731,483.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,141, KG 731,483. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.65 0.6500 7,700.00 KG 5,005.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.70 0.6973 48,480.00 KG 33,805.94 4 ARPA YEMLİK ı: 38,810.94 5 ARPA ı 38,810.94

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 27/12/2013. Tarih: Sayı: 334 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 27/12/2013. Tarih: Sayı: 334 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.59 0.65 50 149,950.00 KG 90,715.00 5 ARPA YEMLİK TTS 0.74 0.6502 92,940.00 KG 60,434.16 10 ARPA YEMLİK ı: 151,149.16 15 ARPA ı 151,149.16 15

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.70 0.6486 223,570.00 KG 144,997.32 11 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.77 0.7158 54,800.00 KG 39,227.80 5 ARPA YEMLİK ı: 184,225.12 16 ARPA ı 184,225.12

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 4,708.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 4,708. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.67 0.70 0.6983 21,260.00 KG 14,846.00 2 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.80 0.8000 600.00 KG 480.00 2 ARPA YEMLİK ı: 15,326.00 4 ARPA TOHUMLUK ARPA TOHUMLUK

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK MTS , KG 9,720.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK MTS , KG 9,720. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK MTS 0.63 0.70 0.6799 229,970.00 KG 156,357.20 8 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.73 0.7239 213,200.00 KG 154,346.00 5 ARPA YEMLİK ı: 310,703.20 13 ARPA TOHUMLUK

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 26/10/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 30/10/2009. Tarih: Sayı:

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 26/10/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 30/10/2009. Tarih: Sayı: Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.30 0.37 0.3130 70,810.00 KG 22,162.80 30 ARPA YEMLİK TTS-V 0.60 0.60 0.6000 2,400.00 KG 1,440.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.34 0.40 0.3719 48,030.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 1,237.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 1,237. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.66 0.75 0.7140 322,040.00 KG 229,938.70 3 ARPA YEMLİK TTS 0.71 0.71 0.7100 25,500.00 KG 18,105.00 1 ARPA YEMLİK ı: 248,043.70 4 ARPA TOHUMLUK ARPA

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK MTS , KG 35,748.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK MTS , KG 35,748. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.56 0.60 0.5748 179,930.00 KG 103,415.18 6 ARPA YEMLİK TTS 0.62 0.80 0.6337 117,560.00 KG 74,500.05 12 ARPA YEMLİK ı: 177,915.23 18 ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 9/06/207-23/06/207 T.C. Sayfa: - 4 ARPA YEMLİK TTS 0.90 0.90 0.9000 03,440.00 KG 93,096.00 2 ARPA YEMLİK ı: 93,096.00 2 ARPA ı 93,096.00 2 MISIR MISIR MISIR YEMLİK TTS 0.72 0.72

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS 0.75 0.7483 17,635.00 KG 13,196.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS 0.75 0.7483 17,635.00 KG 13,196. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-14 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.69 0.6513 262,320.00 KG 170,860.06 9 ARPA YEMLİK MTS- 0.59 0.59 0.5900 31,180.00 KG 18,396.20 1 GT ARPA YEMLİK TTS 0.62 0.67 0.6561

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 30/05/206 Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK TTS 0.8 0.82 0.83 44,400.00 KG 36,00.30 2 ARPA YEMLİK ı: 36,00.30 2 ARPA TOHUMLUK ARPA TOHUMLUK MTS 0.95 0.95 0.950 3,470.00 KG 3,300.00 ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT MISIR MISIR - 0/04/206 T.C. Sayfa: - 9 MISIR CİN TTS.78.78.7820 50.00 KG 267.30 MISIR YEMLİK MTS 0.75 0.75 0.7495 299,30.00 KG 224,33.70 MISIR YEMLİK TTS 0.70 0.82 0.7528 337,40.00 KG 253,997.25

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.86 0.90 0.8889 440,700.00 KG 39,755.78 4 ARPA YEMLİK ı: 39,755.78 4 ARPA ı 39,755.78 4 BUĞDAY MAKARNALIK BUĞDAYLAR BUĞDAY SERT MTS 0.84 0.9 0.8720,763,485.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 18/09/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 22/09/2017.

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 18/09/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 22/09/2017. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.89 0.8568 685,295.00 KG 587,132.03 12 ARPA YEMLİK MTS- 0.82 0.82 0.8200 58,980.00 KG 48,363.60 1 GT ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.90 0.8252 189,660.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 20,885.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 20,885. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 8/07/206 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.75 0.702 353,760.00 KG 25,253.50 5 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.89 0.783 302,950.00 KG 236,698.55 9 ARPA YEMLİK ı: 487,952.05 24

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/05/2014. Tarih: Sayı: 5 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/05/2014. Tarih: Sayı: 5 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-20 ARPA YEMLİK MTS 0.64 0.69 0.6799 60,130.00 KG 40,881.21 4 ARPA YEMLİK TTS 0.6 0.76 0.7022 187,20.00 KG 131,684.70 17 ARPA YEMLİK ı: 172,6.91 21 ARPA ı 172,6.91

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.70 0.7000 30,900.00 KG 21,630.00 2 ARPA YEMLİK TTS 0.74 0.75 0.7438 47,300.00 KG 35,183.17 6 ARPA YEMLİK ı: 56,813.17 8 ARPA ı 56,813.17

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ençok Fiyat. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.6476 48,830.00 KG 31,620.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ençok Fiyat. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.6476 48,830.00 KG 31,620. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.63 0.70 0.6476 48,830.00 KG 31,620.60 3 ARPA YEMLİK ı: 31,620.60 3 ARPA ı 31,620.60 3 ÇAVDAR ÇAVDAR ÇAVDAR TTS 1.00 1.00 1.0000 5,000.00 KG 5,000.00

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/05/206-3/05/206 T.C. Sayfa: - 20 ARPA YEMLİK TTS 0.7 0.85 0.7790 20,260.00 KG 56,78.60 ARPA YEMLİK ı: 56,78.60 ARPA ı 56,78.60 MISIR MISIR MISIR CİN İHR,075.20 KG MISIR CİN TTS.75

Detaylı