177. DÖNEM PROJE GRUBU. Fotoğraf her yerde...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "177. DÖNEM PROJE GRUBU. Fotoğraf her yerde..."

Transkript

1

2

3 177. DÖNEM PROJE GRUBU Fotoğraf her yerde...

4 İBRAHİM AYŞIL (AFIAP) 1946 İstanbul doğumlu. Lise mezunu yılından itibaren fotoğraf çekiyor yılında İFSAK la tanıştı.1995 yılında üyesi olduğu İFSAK ta sekiz yıl İdari Sekreter olarak çalıştı. Çok sayıda Ulusal ve Uluslararası yarışmalara katıldı. Birçok ödül aldı. Bir fotoğrafı FIAP The Earth 2000 albümünde, bir fotoğrafı da İstanbul Modern Sanatlar Müzesinin açılış sergisi olan Cityrama da yer aldı. Birçok karma sergi ve saydam gösterilerine katıldı yılında FIAP tarafından AFIAP(Artiste FIAP) ünvanı verildi yılında, İFSAK ta, Hızlandırılmış ve Uygulamalı Temel Fotoğraf Atölyesi ni kurdu. Burada eğitim çalışmalarına devam ediyor. Belgesel ağırlıklı fotoğrafa ağırlık veriyor. Proje Danışmanı EBRU ÖZMERAL 1980 yılında İstanbul da doğdu. Marmara Üniversitesi Matbaa Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Fotoğraf çekmeye 2008 yılında İfsak da aldığı Temel Fotoğraf Eğitimi ile başladı. Bu eğitim sonrasında 156. Dönem Hikayenin Hikayesi adlı proje sergisine katıldı yılında Dora Günel Foto Öykü Atölyesi fotoğraf sergisinde yer aldı. İFSAK Eğitim Birimlerinde yardımcı eğitmen olarak görev yapmaktadır. Danışmanı Yardımcısı

5 FOTOĞRAFLAR

6 Çiğdem Meral

7 Çiğdem Meral

8 Ebru Baydar Mercan

9 Zehra Çöplü

10 Nilüfer Demir

11 Nilüfer Demir

12 Rıdvan Türker

13 Müberra Özbizerdik

14 Çağla Mazlum

15 Müberra Özbizerdik

16 Gökhan Özbek

17 Rıdvan Türker

18 Emrehan Ersoy

19 Emrehan Ersoy

20 Zehra Çöplü

21 Neriman Tarhan

22 Banu Karanfil

23 Gökhan Özbek

24 Engin Yavuz

25 Banu Karanfil

26 Kamil Tuğcu

27 Müberra Özbizerdik

28 Büşra Güner

29 Rıdvan Türker

30 Büşra Güner

31 Engin Yavuz

32 Ebru Baydar Mercan

33 Nilüfer Demir

34 Ebru Baydar Mercan

35 Rıdvan Türker

36 Elifnur Güner

37 İlknur Doğuer

38 Zehra Çöplü

39 Zehra Çöplü

40 Gökhan Özbek

41 Gökhan Özbek

42 İlknur Doğuer

43 Fulya Hisarlıoğlu

44 Fulya Hisarlıoğlu

45 Rıdvan Türker

46 Rıdvan Türker

47 Elifnur Güner

48 Emrehan Ersoy

49 Hilal Aydoğan

50 Emrehan Ersoy

51 Gökhan Özbek

52 Fulya Hisarlıoğlu

53 Gökhan Özbek

54 İrem Atay

55 İrem Atay

56 Müberra Özbizerdik

57 Rıdvan Türker

58 Kamil Tuğcu

59 Zehra Çöplü

60 Sultan Demir

61 Kamil Tuğcu

62 İlknur Doğuer

63 Hilal Aydoğan

64 Şekika Güner

65 Şekika Güner

66 KATILIMCILAR

67 BANU KARANFİL 1980 yılında Adapazarı nda doğdum, Boğaziçi Üniversite si Kimya bölümünü bitirdim. Özel sektörde 6 sene çalıştıktan sonra özel kimyasallar satan kendi firmamı kurdum, halen bu işi yürütmekteyim. Fotoğrafa ilgim, çocukluğumdan beri çok yakınımda iyi bir fotoğrafçı olması, eniştem Hüsnü Gürsel sebebiyle vardı, fakat ilgilenme fırsatını ancak geçen sene İfsakta Temel Fotoğrafçılık Eğitimine başlayarak bulabildim. Genel olarak görsel sanatlara ilgim olduğunu da belirtmeliyim. BÜŞRA GÜNER 1990 yılında Gaziantep te doğdu yılında, Yıldız Teknik Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü nde başladığı eğitimi halen devam etmektedir. İfsakta 177. Dönem Fotoğraf Eğitimini 2011 yılında tamamlamıştır. EBRU BAYDAR MERCAN 1974 yılında İstanbul da doğdum. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunuyum. İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstütüsü nde MBA İngilizce hazırlık okudum yılından beri finans sektöründeyim, hâlen Sompo Japan Sigorta da Plan Bütçe ve Raporlama müdürü olarak çalışmaktayım. İfsak 177.Dönem kursiyerlerindenim. Değişik uğraşlar, hobiler edinmekten çok keyif alan biriyim. Fotoğrafçılık en gözde uğraşlarımdan. Onu gözde kılan, detayların içinden basitliği çıkartma, basitliği özel kılma çabası, etrafa bakıp görmeden geçmek yerine daha bir ilgiyle, dikkatle bakmayı sağlaması, farkına varamadığımız anları gözümüze sokabilmesi ve belki de değerini anlamamızı sağlaması.

68 İREM ATAY da İstanbul da doğdum. İlkokulu 50.Yıl Cumhuriyet İlkokulun da, orta okul ve liseyi de Fenerbahçe Lisesi nde okudum yılında Akademi İstanbul Grafik Bölümü nden mezun oldum. Fotoğraf yolculuğuma 11 yaşındayken abim ve yengemin aldığı Kodak marka fotoğraf makinasıyla başladım.daha sonra İFSAK ta aldığım Temel Fotoğraf Eğitimi ve Ayça Oğuş tan aldığım Doğum Fotoğrafçılığı eğitimiyle de hayata fotoğrafçı gözüyle bakmayı öğrendim. Şimdilerde insanların Özel günlerini ölümsüzleştirmeye ve onlara güzel anılar bırakmaya çalışıyorum. FULYA HİSARLIOĞLU 1984 Ankara doğumlu. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü doktora öğrencisi. Evli ve bir kedi annesi. KAMİL TUĞCU 1977 de İstanbul da doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimini İstanbul da tamamladıktan sonra 1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Kontrol ve Bilgisayar mühendisliğinden mezun oldu. Fotoğrafa ilgisi çocuk yaşlarda başladı. Amatör olarak fotoğraf çekimine yıllarca devam ettikten sonra zamanı geldi deyip, fotoğrafçılık eğitimini 2012 yılı başlarında İFSAK ta aldı. O gün bu gündür amatör ama bilinçli bir fotoğrafçı olarak fotoğraf çekmeye devam ediyor.

69 MÜBERRA ÖZBİZERDİK Adana Doğumluyum Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Mezunuyum. İFSAK da 165.Dönem Temel Fotoğraf Eğitimi Seminerine katılarak fotoğrafa başladım. İFSAK Üyesiyim. Sosyal temalı, portre ve doğa fotoğrafları çekmeyi çok seviyorum. Projemizde büyük emekleri geçen hocamız Sn. İbrahim Ayşıl a ve Sn.Ebru Özmeral e çok teşekkürler... SULTAN DEMİR 1979 yılında İstanbul da doğan Sultan Demir İlk ve Orta öğrenimini İstanbul da tamamlamıştır.fotoğraf merakını daha ileriye götürmek amacıyla 2012 yılında İFSAK 177. Dönem Temel Fotoğraf Eğitimi Semineri ne başlamış ve 2012 de Muammer Yanmaz ın 67. Dönem Temel Fotoğrafçılık Eğitimine de katılmış, Kırk Haramiler Fotoğraf Grubu na dahil olmuştur. Bu gruba dahil olduktan sonra ara vermeden Muammer Yanmaz ın İleri Fotoğrafçılık Eğitimi ni de tamamlamış ve Pro Harami olmaya hak kazanmıştır. H. ÇAĞLA MAZLUM Adana doğumluyum ve ODTÜ İşletme mezunuyum. Uzun yıllar yurtdışında yaşadıktan sonra Türkiye ye döndüğümde yaptığım en güzel şeylerden biri İFSAK a üye olmaktı Dönem Temel Fotoğraf Eğitimi aldım.

70 ÇİĞDEM MERAL 1986 yılına Ankara da doğdum yılında ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldum yılında İstanbul a taşındım ve Vakıfbank ta uzman yardımcısı olarak göreve başladım. Bilgi Üniversitesinde Uluslararası Ekonomi Politik programında yüksek lisans yapıyorum. Üniversite yıllarımda hep aklımda olan ama fırsat bulamadığım fotoğraf için İFSAK a geldim ve 177. Dönem Temel Fotoğraf Eğitimine katıldım. İLKNUR DOĞUER 1970 yılının güzel bir bahar gününde Aydın da dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimi Aydın da tamamladıktan sonra 1991 yılında Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü nden mezun oldu. Hayali olan Güzel Sanatlar Fakültesi ne yatay geçiş yapamasa da tüm sanat türlerini takip etmeyi sürdürdü. Sırası ile Ege Çağdaş Dershanesi, Kdz.Ereğli Lisesi, Kdz.Ereğli Anadolu Lisesi, Kdz Ereğli Atatürk İlköğretim Okulu, İstanbul Kurtuluş Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu nda çalıştı. Halen Yeni Levent Lisesi nde Tarih öğretmenliği yapıyor. Öğrencileri kendisini sert bir öğretmen olarak tanımlasa da aslında daha kaliteli, duyarlılıkları olan, kitap okuyan bir nesil yetiştirebilmek için uğraş vermektedir. Öğrenci iken tarih dersinden çok sıkılan bir öğrenci olmasının şu anki öğrencilerinin şansı olduğunu düşünmekte.hobileri yağlıboya resim yapmak, takı ve giysi tasarlamak, dünya mutfaklarından ilginç yemekler denemek, mümkün olduğunca yeni çıkan akademik kitapları takip etmek ve pek çok ülke görmek sayılabilir. Anlamlı, derin, estetik, ilginç, stil sahibi fotoğraf çekebilme arayışı onun kendini İFSAK ta bulması ile son buldu.bu günlerde fotoğrafları için eskiden olduğu gibi bu değil,bu da değil,bu hiç değil... dememek adına büyük bir gayret içinde... İlknur İstanbul Köyü nde yaşıyor, evli ve bir çocuk annesi.

71 NERİMAN TARHAN İstanbul Üniversitesi iktisat fakültesi mezunu. Beyin felci (inme) hastalığının toplumda bilinirliğini sağlamak ve bilgilendirmek amaçlı sitesini kurdu. Temel Afet Bilimi eğitmeni. Fotoğraf eğitimini İFSAK Hızlandırılmış ve Uygulamalı Temel Fotoğraf Atölyesinde aldı. İfsak üyesi. ELİFNUR GÜNER 1979 yılında Gaziantep te doğmuş, ilköğretim ve lise öğrenimini Gaziantep te tamamlamıştır. Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü nden 2002 yılında mezun olmuştur. Yaşadığı anları daha çok insanla paylaşabilmek ve yakaladığı karelerle hayata olumlu katkı sağlamak amacıyla 2012 yılında İFSAK ta temel fotoğrafçılık eğitimi almıştır. Bir fark yaratacak o fotoğraf karesini aramaya devam etmektedir. EMREHAN ERSOY Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Kocatepe Mimar Kemal Lisesinde tamamlamış ve A.Ü Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi İspanyol Dili ve Edebiyatından 1995 yılında mezun olmuştur yılında Turizm Bakanlığı profesyonel turist rehberliği eğitimini almış ve o zamandan beri aktif olarak İspanyol dilinde rehberlik yapmaktadır yılında Nikon dslr makina ile fotoğrafa başlamış, İFSAK 177. Dönem Temel Fotoğraf Eğitimi Seminerine katılmış ve 2012 yılında İFSAK üyesi olmuştur.

72 RIDVAN TÜRKER 1975 yılın da Bursa/Mustafakemalpaşa da doğdu. Metal ve Elektronik sektörlerinde teknik elaman olarak çalıştı. Sanat la ilişkisi tiyatro MAN- GA atölye çalışmalarından aldığı temel eğitimle başladı. Bir dönem Şiir draması ve Sokak tiyatrosu yaptı. Fotoğraf a 2012 de İFSAK ta İBRAHİM AYŞIL dan temel eğitim alarak başladı.aynı yıl İFSAK üyesi oldu.yaşama dair söylemek istediklerini İFSAK proje çalışmaları ile birlikte bireysel olarak yürüttüğü İNSANI ve EMEĞİ konu alan uzun soluklu belgesel çalışmalarıyla sürdürmekte.. ŞEFİKA GÜNER PEKİN 1981 yılında İstanbul da doğdu yılında Yeditepe Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesini bitirdi yılında, Yıldız Teknik Üniversitesin de başladığı yüksek lisans eğitimi halen devam etmektedir. İfsak da 177. Dönem fotoğraf eğitimini 2012 yılında tamamlamıştır. GÖKHAN ÖZBEK 1957 İstanbul doğumlu. İstanbul Erkek Lise sinden mezun olduktan sonra İ.T.Ü Makina Fakültesi ve İÜ İşletme İktisadi Enstitüsü nü bitirdi. Isıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe mühendislik ve yöneticilik yaptı yılında İfsakta aldığı Temel Fotoğraf Eğitiminin ardından fotoğraf çekmeye başladı. Almanca ve İngilizce bilen Gökhan Özbek evli ve bir çocuk babası.

73 HİLAL AYDOĞAN 1981 Balıkesir doğumlu yılında Mülkiye den mezun oldu yılında Ankara dan İstanbul a taşındıktan sonra İstanbul un güzelliği karşısında fotoğrafla ilgilenmeye başladı yılında İFSAK ta 177. Dönem Temel Fotoğraf Eğitimine katıldı. ZEHRA ÇÖPLÜ 1966 Çorum doğumluyum..erenköy Kız Lisesi nden sonra; Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Ana Sanat Dalı Moda Tasarım bölümünden 87 yılında mezun oldum...uzun yıllar, tasarımcı olarak çeşitli firmalarda çalıştım.. Fotoğraf sanatına,yaklaşık 1 yıl önce ilgi duymaya başladım... İlk önce; Murat Pulat - Altan Bal Seminerlerine katıldım. Daha sonra; İfsak Derneği ne üye olup, İbrahim Ayşıl ile hızlandırılmış temel fotoğraf seminerini tamamladım.. Fotoğrafın Sanat yönü, benim ilgilendiğim ve hedeflediğim çizgiyi oluşturuyor...sağlam ve yenilikçi adımlarla, bu yolda ilerlemek istiyorum...amacım;altyapımdaki sanat eğitimini fotoğrafla birleştirip, kendime ait bir stil oluşturabilmek... Fotoğrafa başladığım 2012 yılı içindeki derece aldığım yarışmalar :-2012-İstanbul Büyükşehir Belediyesi-En Güzel 50 Lale-Ödül ve Sergileme-2 Adet Pendik Belediyesi-Pendik de Zaman-Sergileme İfsak 17. Fotomaraton 1. si-altın Madalya İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Sporun Renkleri-Sergileme İfsak Aralık Ayın Fotoğrafı Mersin Photographic Society 6.international Salon Of Photography- Free Monochrome-FİAP Acceptances-2 Adet İfsak Ocak Ayın Fotoğrafı Mersın Olba Photographıc Assocıatıon(MOF) Internatıonal Exhıbıtıon of Photography-MOF 2012-Fıap Altın Madalya Mersın Olba Photographıc Assocıatıon(MOF) Internatıonal xhıbıtıon of Photography-MOF 2012-Fiap Sergileme

74 ENGİN YAVUZ 1979 Yılında Ankara da doğdu. İlk-orta- lise eğitimini Ankara- Diyarbakır ve Adıyaman da bitirdikten sonra 1998 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümüne girdi yılında mezun oldu yılında Ankara Devlet Opera ve Balesi Koro sanatçısı olarak çalıştı yılında İstanbul Devlet Opera ve Balesi Koro sanatçısı olarak çalışmaya başladı yılında fotoğraf ile tanıştı yılında 177. Dönem Temel Fotoğraf Eğitimi Semineri ile gerçek eğitimi İFSAK bünyesinde almaya başladı.photoshop Başlangıç ve İleri seviye seminerlerini Burak Şenbak gözetiminde bitirdi. Yedi Renk proje gurubunda bilgilerini pekiştirdi. Halen İstanbul Devlet Opera ve Balesi Koro sanatçısı olarak çalışmakta ve fotoğraf sanatını öğrenmeye devam etmektedir. NİLÜFER DEMİR 31 Ekim 1984 yılında Varna da doğdum. Orta okul ve liseyi İstanbul da, Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi nde tamamladım. Lisans öğrenimimi İstanbul Üniversitesi Matematik Bölümü nde 2009, yüksek lisans öğrenimimi Boğaziçi Üniversitesi Finas Mühendisliği nde 2011 yıllarında bitirdim. Üniversite öğrencilik yıllarımda Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu na bağlı İstanbul Gözetmen Kurulu nda otomobil sporları hakemliği yapmaya başladım. Amatör fotoğraf merakım tam olarak bu yıllarda, çevremdeki profesyonel foto-muhabirleri izleyerek, arkadaşlarımın makinalarıyla fotoğraf çekerek başladı. Artık bu merakımın ödünç alınan makinalarla yürümeyeceği belli olduktan sonra ilk makinamı aldım ve 177. dönem İFSAK Temel Fotoğraf Eğitimine katıldım.

75

76

77

2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İlker Elçi 1979 yılında Malatya da doğdu, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2003 yılında İnönü Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun oldu ve 2005 Yılında

Detaylı

2015-2017 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Osman Aydın 1975 Ordu doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendiliği bölümünden, 2012 yılında da Anadolu Üniversitesi AÖF Fotoğrafçılık ve Kameramanlık

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri. Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı

Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri. Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı 1974 Amasya Taşova da doğdu. İlköğrenimini Şeyhli köyünde, ortaöğrenimimi Samsun Ladik İlçesi Şıhlı nahiyesinde,

Detaylı

İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU

İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU 212 SOKAK`TA İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU UFUK AKARI PROJE DANIŞMANI MERAL GÜZELKAN PROJE DANIŞMAN YARDIMCISI GRAFİK TASARIM MERAL GÜZELKAN Gözleri gülen adam Belli ki iyi

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ Adı ve Soyadı : Cengiz ALYILMAZ : Prof. Dr. Bölüm/ Anabilim Dalı : Türkçe Eğitimi Bölümü Doğum Tarihi : 11.4.1966 Doğum Yeri : Kars Çalışma Konusu : Eski Türk Dili, Türkçe Eğitimi,

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI

2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI 2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI 2011-ÖSYS sonuçlarına göre yerleştirme puanı en yüksek 100 adayın, puan türlerine göre yerleştirildikleri yükseköğretim

Detaylı

2014-DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar

2014-DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar Üniversite Fakülte / Yüksekokul Adı 100110266 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Bolu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik SAY 6 6 277,83369 311,06335 100110018 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Eğitim

Detaylı

2014-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar

2014-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar Üniversite Fakülte / Yüksekokul Adı 100110115 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji (İngilizce) SAY 2 2 253,13368 261,96973 100110124 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU)

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU Öğr. Gör. Murat SARI Tasarım Bölümü, Grafik Tasarımı Programı İLETİŞİM BİLGİLERİ Yazışma Adresi BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN Telefon 0 378 227 99 39 Dahili 143 Faks 0 378

Detaylı

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ Hüseyin BOZKURT GRUP MÜDÜRÜ 1974 yılında Manisa/Salihli de doğdu. İlk ve ortaöğretimini İzmir de tamamladı. 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında

Detaylı

ÇİZGİLER 191. DÖNEM PROJE GRUBU. Yaşam çizgilerden ibarettir.

ÇİZGİLER 191. DÖNEM PROJE GRUBU. Yaşam çizgilerden ibarettir. ÇİZGİLER 191. DÖNEM PROJE GRUBU Yaşam çizgilerden ibarettir. ÇİZGİLER 191. DÖNEM PROJE GRUBU SALİH ZEKİ İLBAN PROJE DANIŞMANI AHMET ADIGÜZEL PROJE DANIŞMAN YAR. GRAFİK TASARIM MELTEM SUMELİ ÇİZGİLER Tüm

Detaylı

GEBZE ANADOLU LİSESİ 2014 LYS SONUÇLARI Programlar ve Programlara Yerleşen Öğrenci Sayısı

GEBZE ANADOLU LİSESİ 2014 LYS SONUÇLARI Programlar ve Programlara Yerleşen Öğrenci Sayısı GEBZE ANADOLU LİSESİ 04 LYS SONUÇLARI Programlar ve Programlara Yerleşen Öğrenci Sayısı Sıra No Toplam Kazanan Program Adı Kazanan 8 Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği 5 Makine Mühendisliği (İÖ) 7

Detaylı

Sayfa1. Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Endüstriyel Tasarım Mühendisliği. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

Sayfa1. Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Endüstriyel Tasarım Mühendisliği. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Okul Numarası 346 Üniversite Adı BOĞAZİÇİ Program Adı (İngilizce) 367 BOĞAZİÇİ İktisat (İngilizce) 309 BOĞAZİÇİ Tarih (İngilizce) 465 BOĞAZİÇİ Turizm İşletmeciliği (İngilizce) 494 BOĞAZİÇİ Matematik (İngilizce)

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nevzat Yıldırım 2. Doğum Tarihi: 02.12.1987 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Fotoğraf ve Grafik Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ Klasik Türk süsleme sanatçısı Gülşah İkbal Özkeskin Cesur un, Bodrum Kalesi nde 13 üncü kişisel sergisini açtı. Sergi açılışında sanatçının 9 yaşındaki kızı Neslişah

Detaylı

NEDEN? Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini. Seçmeliyim

NEDEN? Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini. Seçmeliyim NEDEN? Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini Seçmeliyim 1. İŞ İMKANI Üniversite Mezunu İŞSİZ sayısı? 828 BİN 1. İŞ İMKANI Meslek lisesi mezunu olarak, üniversiteye gidemesen bile, aldığın eğitimle iş bulma

Detaylı

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri 1 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL TIP 2 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) TIP FAKÜLTESİ 3 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) TIP FAKÜLTESİ 4

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU 2. Sınıf Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 YGS-3 0 3 Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz

Detaylı

AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI

AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI 2017-2018 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel akademik ortalamaya göre değerlendirmektedir.

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI

2015-2016 AKADEMİK YILI T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 201 2016 AKADEMİK YILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI KONTENJANLARI HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM Kurumsal İletişim İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler, Reklamcılık,

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDAL ERDEM Halk Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 5.sınıf İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ

Detaylı

DGS-2012/1 DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar

DGS-2012/1 DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar PROGRAM PUAN En Küçük En Büyük KODU P R O G R A M A D I TÜRÜ KONT. YER. Puan Puan ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Eğitim Fakültesi 1011359 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği SAY 4

Detaylı

2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. Sınıf. Yurt Dışı 5.yy. Yurt İçi 3. yy. Yurt Dışı 9.yy. Yurt Dışı 3.yy. Yurt İçi 7. yy. Yurt İçi 5. yy. Yurt İçi 9.

2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. Sınıf. Yurt Dışı 5.yy. Yurt İçi 3. yy. Yurt Dışı 9.yy. Yurt Dışı 3.yy. Yurt İçi 7. yy. Yurt İçi 5. yy. Yurt İçi 9. Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 YGS-3 3 1 Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri 2 YGS-5 2 1 Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği (Almanca) 4 DİL-1 2 1 2 1 Atatürk Eğitim

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ N YÜKSEK LİSANS DOKTORA ÇALIŞAN SAYISI 2012-2013 30 1 1 2 2014-2015 40 2015-2016

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI

2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI 2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre Üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel akademik ortalamaya göre değerlendirmektedir.

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL/YANDAL KONTENJAN TABLOSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL/YANDAL KONTENJAN TABLOSU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL/YANDAL KONTENJAN TABLOSU Üst Birim Adı Birim Adı Süre Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği (Almanca) 4 DİL-1 10 6 Sosyal ve Beşeri Bilimler Temel Alanları

Detaylı

DEVİNİMİN GÖRSEL DİLİ SERGİSİ VE KİTABI (VISUAL LANGUAGE EXHIBITION OF MOTION AND ITS BOOK)

DEVİNİMİN GÖRSEL DİLİ SERGİSİ VE KİTABI (VISUAL LANGUAGE EXHIBITION OF MOTION AND ITS BOOK) DEVİNİMİN GÖRSEL DİLİ SERGİSİ VE KİTABI (VISUAL LANGUAGE EXHIBITION OF MOTION AND ITS BOOK) TAHSİN AYDOĞMUŞ Fotoğrafçı tahsinaydogmus@hotmail.com Her şey devinim halindedir. Tüm Toplumsal olayların belirleyicisi

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BÖLÜM ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

MARMARA ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BÖLÜM ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2015-2016 MARMARA ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BÖLÜM ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi 5 5 5 - Zihin Engelliler Eğitimi 1 1 1 - Zihin Engelliler

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

Yerleştiği Puan Türü

Yerleştiği Puan Türü İZMİR FEN LİSESİ LYS 2010 YERLEŞTİRME SONUÇLARI Say-2 Puanı Tercih Sırası Yerleştiği Puan Türü Yerleştiği Üniversite Yerleştiği Bölüm 575,000 1 MF-4 Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Müh. 563,763

Detaylı

Atatürk Üniversitesi (erzurum) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası

Atatürk Üniversitesi (erzurum) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası On5yirmi5.com Atatürk Üniversitesi (erzurum) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası Atatürk Üniversitesi (erzurum) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası OSYS 2016 sınavları için Atatürk Üniversitesi

Detaylı

Ek-Kontenjan Puan, Kontenjan, Ücret ve Burslar

Ek-Kontenjan Puan, Kontenjan, Ücret ve Burslar 2018-2019 Ek-Kontenjan, Kontenjan, ve Burslar Program Adı Türü Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi (li) SAY 382,93905 4 66.000 -- Eğitim Fakültesi Arapça Öğretmenliği (%50 Burslu) DİL -- 41

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER Akademik Personel Hizmet Alanları Sayısı (Adet) Alanı (m 2 ) Kullanan Kişi Sayısı Çalışma Odası 51 720 85 Öğretim Elemanı Dinlenme Odası - - - Toplam 51 720 85

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için kurum içi ve kurum

Detaylı

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Yılı BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Yılı BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI Öğretim Süresi Program Adı Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İng.) Yeditepe Üniversitesi 208-209 Öğretim Yılı BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE YATAY GEÇİŞ

Detaylı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı 2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA BİRİNCİLİĞİ NDAN LER TÜRÜ LİSANS PROGRAMI EK LA EK DİL 1 Amerikan Kültürü ve Edebiyatı EGE ÜNİVERSİTESİ 2 1 1 1 4921 DİL 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ Prof. Dr. Aydın PAŞAOĞLU 1948 yılında doğdu. 1973 de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun oldu. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında asistanlığa başladı.

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI * İşletme (Üretim Yönetimi) - 2 - - Finans - 4-2 DR Pazarlama - 5 - - Muhasebe 2 - - Yönetim ve Organizasyon 5 2-1 DR İşletme Tezli YL 30 - - 5 YL Muhasebe Tezli YL 10 - - - İşletme Tezsiz YL 30 - - -

Detaylı

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE DİKEY GEÇİŞ YAPILACAK YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARI

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE DİKEY GEÇİŞ YAPILACAK YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 1011359 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 SAY 4 3129 1011053 Okul Öncesi Öğretmenliği 4 EA 5 3275 1011106 Biyoloji (İngilizce) 4 SAY 2 15 17 28 3133

Detaylı

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI TEVFİK SENO ARDA ANADOLU LİSESİ (KOCAELİ - İZMİT) 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI TEVFİK SENO ARDA ANADOLU LİSESİ (KOCAELİ - İZMİT) 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ Önemli Duyuru: T.C. Kimlik,Ad Soyad vb kişisel bilgilerin açık liste halinde yayınlanması "Kişisel Verilerin Korunması" Kanununa göre yasak olduğundan öğrencilerimizin kimlik bilgileri yayınlanmamıştır.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI ŞUBE BAŞKANI 1955 yılında İstanbul Fatih de doğdum. İlk öğrenimimi Levent, orta öğrenimimi Gültepe de tamamladıktan sonra Gültepe Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünü 1973-1974 yılında bitirdim. İki

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

KARŞILAŞMA. Sergi Kataloğu. Peker Sanat Yayını 16 Ankara, Haziran Sanat Danışmanı İbrahim Karaoğlu. Fotoğraflar Sanatçıların arşivinden

KARŞILAŞMA. Sergi Kataloğu. Peker Sanat Yayını 16 Ankara, Haziran Sanat Danışmanı İbrahim Karaoğlu. Fotoğraflar Sanatçıların arşivinden KARŞILAŞMA KARŞILAŞMA Sergi Kataloğu Peker Sanat Yayını 16 Ankara, Haziran 2014 Sanat Danışmanı İbrahim Karaoğlu Fotoğraflar Sanatçıların arşivinden Grafik Tasarım Hüseyin Ayışıt Renk Ayrımı ve Baskı Desen

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI * İşletme - 4 1 DR 1 DR İşletme Tezsiz YL 30 - - - Yönetim ve Organizasyon Tezsiz YL 30 - - - Bankacılık ve Borsa Tezsiz YL 30 - - - Pazarlama Tezsiz YL 30 - - - İşletme ve Teknoloji Yönetimi Tezsiz YL

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1) : 11 Haziran 2017 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika Matematik

Detaylı

201. DÖNEM PROJE GRUBU

201. DÖNEM PROJE GRUBU 201. DÖNEM PROJE GRUBU GEOMETRİK 201. DÖNEM PROJE GRUBU SERDAR ERCAN PROJE DANIŞMANI MELTEM SUMELİ PROJE DANIŞMAN YARDIMCISI 19.03.2016 GRAFİK TASARIM MELTEM SUMELİ SERDAR ERCAN 1974 İstanbul doğumlu.

Detaylı

KADRO SAYISI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

KADRO SAYISI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ Başkent Üniversitesinden: DÜZELTME İLANI 07..08 tarihli ve 3068 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Başkent Üniversitesi Fakülte/Meslek Yüksekokullarına Öğretim Görevlileri ve Araştırma Görevlileri Alım

Detaylı

2013-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar

2013-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar 2013-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre ve En Küçük lar 100110018 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği SAY 2 2 267,28332 274,13663 100110115

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

KURULARARASI VE YURTDIŞINDAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

KURULARARASI VE YURTDIŞINDAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI KURULARARASI VE YURTDIŞINDAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI FAKULTE PROGRAM KURUMLARARASI YURT DIŞI 2.SNF.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01 Taraf Kurum Koordinatörü DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01 Prof. Dr. Banu DURUKAN E-posta: banu.durukan@deu.edu.tr Tel: 0 232 412 10 29 Fax: 0 232 412 10 56 res: Dokuz Eylül Dış İlişkiler Koordinatörlüğü

Detaylı

2015 EK TERCİH DÖNEMİ TABAN PUANLAR & BAŞARI SIRALARI

2015 EK TERCİH DÖNEMİ TABAN PUANLAR & BAŞARI SIRALARI 2015 EK TERCİH DÖNEMİ LAR & BAŞARI SIRALARI FAKÜLTELER,,, BAŞARI SIRALARI ve 2015-2016 ÇİZELGESİ I BAŞARI SIRASI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Diş Hekimliği Fakültesi MF-3 1 382.78731 44.783 45.550,00 - Diş

Detaylı

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2007-2008-2009 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 30 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 155 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

Ek-1 Balıkesir Üniversitesi Eğitim Öğretim Hizmeti Birimleri ve Alt Birimleri Eğitim Dili Birinci Ebelik. Türkçe Yüksekokulu. Birinci Hemşirelik

Ek-1 Balıkesir Üniversitesi Eğitim Öğretim Hizmeti Birimleri ve Alt Birimleri Eğitim Dili Birinci Ebelik. Türkçe Yüksekokulu. Birinci Hemşirelik Ek-1 Balıkesir Üniversitesi Eğitim Hizmeti Birimleri ve Alt Birimleri Akademik Birim Bölüm Program Program Eğitim Dili Seviyesi Türü Ebelik Balıkesir Sağlık Hemşirelik Antrenörlük Eğitimi Beden Eğitimi

Detaylı

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) i hatırlama, anlama ve anlatma amacı ile düzenlediğimiz

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 5.sınıf İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 4 4 4 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 4 4 4

Detaylı

1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı.

1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. ALİ FUAT ALTIN AraĢtırma Görevlisi 1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksek Okulu Fotoğrafçılık Bölümünde bir

Detaylı

100210202 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 4 TM 1 5 231,9244

100210202 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 4 TM 1 5 231,9244 PROGRAM KODU (1) ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE PROGRAM ADI (2) ÖĞR. SÜRE (3) PUAN TÜRÜ (4) GENEL KONT. (5) ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAM ALAR (6) 2014 ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN (7) 100110063 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

DGS-2012/1 DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Küçük Puanlar ve Başarı Sıraları

DGS-2012/1 DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Küçük Puanlar ve Başarı Sıraları DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre lar ve Sıraları ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği SAY 4 4 276,21410 5.288 Okul Öncesi Öğretmenliği EA 5 5 240,92520

Detaylı

Staj Yeri 01.10.1997-01.06.1998 Poyraz Reklam Ajansı

Staj Yeri 01.10.1997-01.06.1998 Poyraz Reklam Ajansı ARMAĞAN GÖKÇEARSLAN Kişisel Bilgi Medeni Hali :Bekar Milliyeti :TC Doğum Tarihi :20.08.1977 Eğitimi 2010 : Londra da İngilizce Dil Eğitimine katıldı (Avalon School) 2003-2007 :Hacettepe Üniversitesi Güzel

Detaylı

E-posta: Tel: Fax:

E-posta: Tel: Fax: Taraf DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01 Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Banu DURUKAN E-posta: banu.durukan@deu.edu.tr Tel: 0 232 412 10 29 Fax: 0 232 412 10 56 res: Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Cumhuriyet

Detaylı

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu. ARDEŞEN AVNI KAHYA 07.11.1962 Yılında Ardeşen de doğdu. İlk orta öğrenimi mi Ardeşen de Liseyi Rize de tamamladı. Siyasete 1978 de Milli Türk Talebe Birliği ile başladı, 1994 yılında Refah Partisinde Teşkilat

Detaylı

BRANŞ SIRA NO. KİMLİK NO. PUAN Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60

BRANŞ SIRA NO. KİMLİK NO. PUAN Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60 Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60 Beden Eğitimi (B) Öğretmenliği 1 209812 39 Beden Eğitimi (E) Öğretmenliği 1 185582 61 Beden Eğitimi (E) Öğretmenliği 2 162701

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BÖLÜM ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

MARMARA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BÖLÜM ÖĞRENCİ KONTENJANLARI MARMARA ÜNİVERSİTESİ 09-00 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ÜNİVERSİTEMİZE BAŞVURU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR YÖK tarafından alınan karar gereğince,

Detaylı

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE DİKEY GEÇİŞ YAPILACAK YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARI

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE DİKEY GEÇİŞ YAPILACAK YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110018 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 SAY 6 3129 100110054 Okul Öncesi Öğretmenliği 4 EA 8 3275 100110115 Biyoloji (İngilizce) 4 SAY 8 15 17

Detaylı

BAĞIMLILARIN GÖZÜNDEN DÜNYA

BAĞIMLILARIN GÖZÜNDEN DÜNYA BAĞIMLILARIN GÖZÜNDEN DÜNYA Karma Fotoğraf Sergisi Yeşilay Mali Destek Programı PROJE EKİBİ Proje Başvuru Sahibi Psikiyatrist Prof. Dr. Hakan COŞKUNOL Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve

Detaylı

2011-DGS En Küçük ve En Büyük Puanlar

2011-DGS En Küçük ve En Büyük Puanlar ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) BOLU SAĞLIK YÜKSEKOKULU 1011012 HEMŞİRELİK 3 3 SAY 260.750 266.972 1011359 BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ 4 4 SAY 285.715 290.190 1011053 OKUL ÖNCESİ

Detaylı

2011-2012 Öğretim Yılı İstatistiki Veriler ## ## 118 0 95 1 1 18 Son Sınıf Öğrenci Sayımız: 117

2011-2012 Öğretim Yılı İstatistiki Veriler ## ## 118 0 95 1 1 18 Son Sınıf Öğrenci Sayımız: 117 - Öğretim Yılı İstatistiki Veriler ## ## 8 9 8 Son Sınıf Sayımız: 7 - ÖSYS Sonuçları (Sayısal) Son Sınıf Beklemeli Sayımız: Toplam Sayımız: Son Sınıftan Mezun Olan Sayımız: Son Sınıftan Mezun Olamayan

Detaylı

2017 Yılı Birim Öğretim Türü Kontenjan Akademik Birim Devlet Konservatuvarı Kontrabas Normal Öğretim Devlet Konservatuvarı Piyano Normal

2017 Yılı Birim Öğretim Türü Kontenjan Akademik Birim Devlet Konservatuvarı Kontrabas Normal Öğretim Devlet Konservatuvarı Piyano Normal Devlet Konservatuvarı Kontrabas Normal Öğretim 5 0 5 - Devlet Konservatuvarı Piyano Normal Öğretim 10 0 10 - Devlet Konservatuvarı Viyola Normal Öğretim 5 0 5 - Devlet Konservatuvarı Viyolonsel Normal

Detaylı

Taraf DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01

Taraf DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01 Taraf DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01 Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Banu DURUKAN E-posta: banu.durukan@deu.edu.tr Tel: 0 232 412 10 29 Fax: 0 232 412 10 56 res: Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Cumhuriyet

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ 2014 ÖSYS ANALİZİ TÜRKİYE GENELİNDE LYS YE GİREN ADAY İSTATİSTİĞİ

CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ 2014 ÖSYS ANALİZİ TÜRKİYE GENELİNDE LYS YE GİREN ADAY İSTATİSTİĞİ CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ ÖSYS ANALİZİ ÖSYS YE BAŞVURAN ADAY SAYISI 160 LYS PUANI HESAPLANAN ÖĞRENCİ SAYISI 160 YERLEŞEN ÖĞRENCİ SAYISI 152 YERLEŞEMEYEN ÖĞRENCİ SAYISI 8 YERLEŞME ORANI %95 TÜRKİYE GENELİNDE

Detaylı

2013 Atamalarında Bilişim Teknolojileri Öğretmenliğine Başvurabilecek Alanlar

2013 Atamalarında Bilişim Teknolojileri Öğretmenliğine Başvurabilecek Alanlar www.bte.org.tr - bilgi@bte.org.tr 2013 Atamalarında Bilişim Teknolojileri Öğretmenliğine Başvurabilecek Alanlar Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının Öğretmen Olarak Atanacakların Atamalarına Esas Olan

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

GENEL OKUL BİRİNCİSİ KONTENJAN KONTENJANI PUAN EN BAŞARI EN EN EN KODU BÖLÜMÜN ADI KON. YER. TÜRÜ KÜÇÜK SIRASI* BÜYÜK KÜÇÜK BÜYÜK

GENEL OKUL BİRİNCİSİ KONTENJAN KONTENJANI PUAN EN BAŞARI EN EN EN KODU BÖLÜMÜN ADI KON. YER. TÜRÜ KÜÇÜK SIRASI* BÜYÜK KÜÇÜK BÜYÜK ABANT İZZET BAYSAL Ü. (BOLU) 1011359 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 41 41 SAY-1 333.062 46.300 344.618 330.896 330.896 1011029 Fen Bilgisi Öğretmenliği 47 47 SAY-2 286.976 108.000 318.938

Detaylı

Anadolu Üniversitesi (eskişehir) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası

Anadolu Üniversitesi (eskişehir) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası On5yirmi5.com Anadolu Üniversitesi (eskişehir) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası Anadolu Üniversitesi (eskişehir) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası OSYS 2016 sınavları için Anadolu Üniversitesi

Detaylı

2014 YILINDA ÜNİVERSİTELERİMİZİN DÜNYA SIRALAMALARINDA GENEL VE ALAN BAZINDAKİ DURUMU 2 TEMMUZ 2014

2014 YILINDA ÜNİVERSİTELERİMİZİN DÜNYA SIRALAMALARINDA GENEL VE ALAN BAZINDAKİ DURUMU 2 TEMMUZ 2014 2014 YILINDA ÜNİVERSİTELERİMİZİN DÜNYA SIRALAMALARINDA GENEL VE ALAN BAZINDAKİ DURUMU 2 TEMMUZ 2014 [Metni 02/05/2014 yazın] URAP (University Ranking by Academic Performance) Sayfa 0 www.urapcenter.org

Detaylı

ULUSAL VE ULUSLAR ARASI PROJE YARIŞMALARI (ÖĞRENCİLERE YÖNELİK)

ULUSAL VE ULUSLAR ARASI PROJE YARIŞMALARI (ÖĞRENCİLERE YÖNELİK) ULUSAL VE ULUSLAR ARASI PROJE YARIŞMALARI (ÖĞRENCİLERE YÖNELİK) PROJE YARIŞMASININ ADI KATEGORİ ALANI BAŞLAMA BİTİŞ X. Bu Benim Eserim Proje 5. 6. 7. 8. Sınıf 08.12.2014 09.01. 46. Tübitak Ortaöğretim

Detaylı

Universite 2011-Programın Adı Puan Türü Ok.1.TabanOk.1.Tavan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Bolu) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

Universite 2011-Programın Adı Puan Türü Ok.1.TabanOk.1.Tavan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Bolu) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Universite 2011-Programın Adı Puan Türü Ok.1.TabanOk.1.Tavan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Bolu) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS-1 362,307 364,626 Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel

Detaylı

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ AV.BİLGİN YEŞİLBOĞAZ 1968 yılında Mersin de doğdu. İlkokulu Mersin Kurtuluş İlkokulu nda, ortaokulu ve liseyi Mersin Gazi Lisesinde okudu.1989 yılında

Detaylı

Puan Türü YGS- 6. Bankacılık YGS- 6. Sigortacılık. Sigortacılık (KKTC Uyruklu) YGS- 6. Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları DİL- 1

Puan Türü YGS- 6. Bankacılık YGS- 6. Sigortacılık. Sigortacılık (KKTC Uyruklu) YGS- 6. Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları DİL- 1 4 Yıllık Bölümler Lisans programları Program Adı Fakülte Bölüm Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu Diş Hekimliği Eczacılık

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı : E Yazının Ekidir

Evrak Tarih ve Sayısı : E Yazının Ekidir YTÜ FAKÜLTE YTÜ BÖLÜM DERS ALMASI ÖNGÖRÜLEN ÜNİVERSİTE EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK FAKÜLTESİ YTÜ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN, YAZ OKULUNDA DERS ALABİLECEKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI

Detaylı

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV BİYOGRAFİ TUNCAY LANGAL 1978 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak da doğdu. Ticaret Meslek Lisesini bitirdikten sonra Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği

Detaylı

2009 ÖSYS YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLARI LİSTESİ (Tablo 4)

2009 ÖSYS YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLARI LİSTESİ (Tablo 4) 1011171 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV. (BOLU) Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon YO. SAY 1 41 41 353,660 362,891 350,746 350,746 1011318 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV. (BOLU) Tıp Fak. SAY 2 77 77 351,343 358,919

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 10/01/2019-E.10921 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi *BENFN4V9Z* Sayı : 38391723-301.10.01 Konu : Yüksek Lisans Başvuruları

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV(BOLU) Eğitim Fak Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 YGS 1 8 1, 74 293,36628

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV(BOLU) Eğitim Fak Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 YGS 1 8 1, 74 293,36628 no PROGRAM KODU (1) ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE PROGRAM ADI (2) ÖĞR. SÜRE (3) PUA N TÜR Ü GENEL KONT. (5) ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR (6) 2014 ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN (7) 100110018 1 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV(BOLU)

Detaylı