EUROPEAN FOOTBALL CUP FOR LAWYERS MAY

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EUROPEAN FOOTBALL CUP FOR LAWYERS 27-31 MAY 2015 WWW.MUNDIAVOCAT.COM"

Transkript

1 EUROPEAN FOOTBALL CUP FOR LAWYERS MAY KAYIT ŞARTLARI - TURNUVA KURALLARI - TARİFELER (31 Ağustos Organizasyon, bu yönetmelik şartlarını değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.) I. KAYIT ŞARTLARI FUTBOL TURNUVASI 11 li EUROLAWYERS; Avrupalı avukatlara özel bir futbol turnuvasıdır Takım Kaydı Turnuva, baro avukatları, baro grupları ve avukat toplulukları futbol takımlarına yöneliktir Her takım, en az 13 ve en fazla 26 oyuncudan oluşabilir Oyuncu Nitelikleri Bütün takımlar, aşağıdaki hükümler dikkate alınarak kurulmalıdır. : Muafiyet durumları, nolu paragrafta belirtilmekle beraber; oyuncular aşağıdaki özelliklere haiz olmalıdır : İlgili ülkenin baro yönetmeliğine göre, katılımcı takımın, ülkenin baro kayıtlarında kayıtlı(veya önceden kayıtlı) olması gerekmektedir ; Stajyer avukatlar ve hukuk fakültesi öğrencileri de her takımda iki kişi olmak üzere kabul edilecektir. İlgili ülkenin, baro yapılanması yok ise hukuki danışmanlar veya ilgilileri olmalıdır Muafiyet İlkeleri Profesyonel veya yarı-profesyonel bir takımda oynayan ya da oynamış avukat olmayan bir oyuncu için hiçbir muafiyet talep edilmemelidir ve zira kabul edilmeyecektir. İstisnalar, hukuk çalışanlarının veya adli (noter, mübaşirler, yüksek lisans öğrencileri,hakimler) çalışanlarının aile mensuplarından olan avukat olmayan kişileri kapsayabilmektedir. Kabul edilebilmek için, muafiyet taleplerinin, turnuvadan en geç 2 ay önce, MUNDIAVOCAT ve EUROLAWYERS kurucusu Sayın Vincent PINATEL e iletilmesi gerekmektedir. Yukarıda, muafiyetler ile ilgili bahsedilen tüm şartlar zorunludur ancak muhafiyetin kabulunu garanti etmemektedir. Nihai karar, Sayın Vincent Pinatel (kurucu avukat) ve Pierre CHICCO (turnuva direktörü) tarafından oluşan muafiyetler komisyonuna aittir Takım Kadroları Klasik turnuva : Yaş Kısıtlamaları 2015 yılında 30 yaşından büyük olmayan (31/12/1985 tarihinden önce doğmamış) 2 avukat olmayan oyuncu Ana Turnuva : 2015 yılında 35 yaşından büyük olmayan ( tarihinden önce doğmamış) avukatlar 2015 yılında 30 yaşından büyük olmayan (31/12/1985 tarihinden önce doğmamış) 5 avukat oyuncu 2015 yılında 30 yaşından büyük olmayan (31/12/1985 tarihinden önce doğmamış) 2 avukat olmayan oyuncu VINCENT PINATEL Lawyer in Marseille and Founder of the MUNDIAVOCAT 39, rue de la paix MARSEILLE - FRANCE Phone: +33 (0) Fax: +33 (0) pinatel@mundiavocat.com CORPORATE SPORT ORGANISATION Information and registration 15/29, rue guilleminot PARIS - FRANCE Phone: +33 (0) Fax: +33 (0) info@mundiavocat.com

2 1.3. Kayıt Şekli Her oyuncu, turnuvadan en geç 3 hafta önce aşağıdaki belgeleri sunmak zorundadır: (a) Mesleki sertifika : Avukatlar için : avukatlık kimlik kartı fotokopisi ; Muhafiyetten yararlanan, avukat olmayanlar için : hukuki çalışmasını belgeleyen bir sertifika, takım kaptanının, muhafiyet talebi ile oynayacak olan oyuncunun hangi türde olursa olsun bir futbol kulübünde hiç oynamadığına dair yeminli ifadesi. (b) 1 yıldan daha az bir zamanda alınmış, organizatörler tarafından sunulan modele uygun olarak hazırlanan EUROLAWYERS müsabaka koşullarında (5 günde 60 dakikalık 4-6 maç) oynayabileceklerini belgeleyen sağlık raporu. ; (c) Bir adet renkli vesikalık fotoğraf (d) Pasaport fotokopisi Hiçbir yedek oyuncu kayıt yaptırmayacaktır ancak müsabaka sırasında bir lisans sunmaları gerekecektir Turunuva başlangıcından önce, tüm oyuncular belgelerin orjinallerini teslim etmek zorundadırlar. (avukatlar için meslek kimlik kartları, muaflar için mesleki bağlantılarını gösteren belgeler) Akreditasyon verilebilmesi için bu şart zorunludur Kendi kayıt ve konaklama giderlerini ve/veya gerekli belgeleri sağlayamayan hiçbir takıma akreditasyon verilmeyecektir. II. TURNUVA KURALLARI ÖZETİ 2.1. Müsabaka formatı Gerçekleşecek müsabaka : ya mağlubiyet ile direkt eleme aşamalı bir turnuva olacak, ya şampiyonluk türünde bir turnuva olacak, ya da direkt elemeli bir turnuva olacaktır. Her koşulda, her turnuva için seçilen formüle göre, tüm takımların 4-6 maç oynamaları sağlanacaktır Karşılaşma süreleri : 2x30 dakika. Devre Arası : 10 dakika. Karşılaşmalar doğal veya sentetik çim sahalarda oynanacaktır Final ve klasman aşamalarında, beraberlik durumlarında, kazanan takım, penaltı atışları ile belirlenecektir (5 atışlık penaltılar) Turnuva öncesinde ve sonrasında sahada, kuralar sırasında, her kaptana profesyonel bir sportif müsabaka düzenlemesi sağlanacaktır turnuva sonunda verilecek ödüller : Şampiyonlar, ikinci sırada ve üçüncü sırada yer alanlar : kupa ve madalya (altın, gümüş, bronz) alacaklardır. Diğer tüm takımlar kendi sıralamalarına göre bir kupa alacaklardır. Bireysel Ödüller : En iyi golcü, en iyi oyuncu, en iyi kaleci, Fair-Play takım, en iyi yönetici ödülleri.

3 III. KAYIT ÜCRETLERİ 6. EUROLAWYERS katılım ücretleri şunlardan oluşmaktadır Takım başına Kayıt ücreti Kişi başı konaklama ücretleri 3.1. Takım başına Kayıt ücreti Bu tutarlar turnuvanın sportif organizasyonu ile ilgili giderleri kapsamaktadır; futbol sahası, balonlar, hakemler(her maç için 3 hakem), su, saha kenarı tıbbi yardım, kupalar, ödüller, madalyalar Konaklama ve ulaşım masrafları, kişi başına İki kişilik odalarda kişi başı konaklama ücreti. KATEGORİ OTELLER SABIT FIYAT 4 GECE & ETKİNLİKLER ÖZEL FIYAT, OYUNCULARIN EŞLERI* EXTRA GECE A Alexandra Hotel B Golden Tulip Vivaldi Hotel C Cavalieri Art Hotel İsteğe Bağlı : Tek Kişilik oda, üç Kişilik oda ve aile odası, öğrenci odaları ve 5 yıldızlı otel. *Eşler için özel fiat sınırlı sayıdadır, diğer misafirler için uygulanamaz. Bu fiyatlara : 27 mayıs 2015 Çarşambadan 31 Mayıs 2015 Pazara kadar 4 gece, iki kişilik odalarda konaklama, vergiler, kahvaltılar, hoşgeldin kokteyli, ödül seremonisi, havaalanı/otel ve otel/maç sahası transferleri, dönüş sigortası, dosya masrafları dahildir. Fiyata dahil olmayanlar : İkamet yerinden Malta ya kadar olan ulaşım ve dönüş, kişisel harcamalar(telefon,mini bar, çamaşır yıkama), konaklama iptal sigortası ücreti.

4 3.3. Tüm katılımcılar için konaklama zorunludur Bölge otelleri ile aynı sektörde olan organizasyon gönüllerinin anlaşmaları gereğince, takımlar rezervasyonlarını organizasyon aracılığı ile yapmak zorundadır. Nitekim, EUROLAWYERS organizasyonu için gerekli sayıda oda sağlamak amacıyla, ilgili otellerin prensiplerine göre geri ödemesiz olan yatakları düzenleriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. DİKKAT : EUROLAWYER organizasyonuna KURUMSAL SPOR ORGANİZASYONU tarafından ön rezevasyon yapılmayan otellerden faydalanılarak katılmak mümkün değildir. Diğer Otellerde rezervasyon yaptırmadığınız için teşekkür ederiz zira bu durumda EUROLAWYERS organizasyonuna katılımınız mümkün olmayacaktır. Bu durum müzakere edilemez. Sadece Malta avukatları bu kuralın dışında tutulabilecektir Turnuva ücretleri, yaşam giderleri ve çeşitli hizmetlerin düzenlenmesi Kaydınızı gerçekleştirebilmemiz için, aşağıdaki ödeme planına uymanızı istirham ederiz. : 27 Kasım 2014 öncesi : 3, Şubat 2015 öncesi : 3, Nisan 2015 öncesi : Bakiye IV. GEÇİCİ PROGRAM 26 Mayıs 2015,Salı Takımların Varışı Kuralar Futbol turnuvası 11 li 27 Mayıs 2015, Çarşamba 9.00/ Takımların varışı 14.00/ Futbol turnuvası 11 li Kuralar Futbol Turnuvası 5 li 30 Mayıs 2015, Cumartesi Futbol Turnuvası 5 li ve Futbol turnuvası 11 li ödül seremonisi Dimanche 31 mai / Futbol turnuvası 11 li Takımların Ayrılışı 28 Mayıs 2015,Perşembe Futbol Turnuvası 5 li ve Futbol turnuvası 11 li 29 Mayıs 2015,Cuma Futbol Turnuvası 5 li ve Futbol turnuvası 11 li Daha fazla bilgi Yaklaşan EUROLAWYERS ile ilgili her türlü bilgi için hizmetinizdeyiz. Bizimle irtibata geçmekte tereddüt etmeyin : Telefon : 0033 (0) E-Posta : info@mundiavocat.com Web Sitesi :

5 YENİ FUTBOL TURNUVASI 5 Lİ İlk kez, 2005 yılından bu yana oynanan 11 e karşı 11 oynan turnuvaya paralel olarak 5 e karşı 5 oynanacak bir organizasyon düzenlenecektir. Bu turnuva, asıl turnuvaya katılan takımlara açıktır ve avrupa avukatlarına yöneliktir. I. KAYIT ŞARTLARI 1.1. Takım Kaydı Turnuva, baro avukatları, baro grupları ve avukat toplulukları futbol takımlarına yöneliktir Her takım, en az 6 ve en fazla 8 oyuncudan oluşabilir Oyuncu Nitelikleri 11 lik turnuva ve nolu maddelere bakınız Takım Kadroları 5 lik Futbol Turnuvası : Yaş Kısıtlamaları (31/12/1985 tarihinden önce doğmamış) 2015 yılında 30 yaşın üzerinde olmayan bir avukat olmayan oyuncu 1.3. Kayıt Şekli 11 lik turnuva 1.3.1, 1.3.2, ve nolu maddelere bakınız. 5 lik takımlarda, 2 günde 20 dakikalık 4-6 maç, oynayabileceğini gösteren sağlık raporu. II. TURNUVA KURALLARI ÖZETİ 2.1. Müsabaka formatı Gerçekleşecek müsabaka : ya mağlubiyet ile direkt eleme aşamalı bir turnuva olacak, ya şampiyonluk türünde bir turnuva olacak, ya da direkt elemeli bir turnuva olacaktır. Her koşulda, her turnuva için seçilen formüle göre, tüm takımların 4-6 maç oynamaları sağlanacaktır Karşılaşma Süreleri : 2x20 dakika. Devre Arası : 5 dakika. Karşılaşmalar doğal veya sentetik çim sahalarda oynanacaktır. Organizasyon maçların süresini sporcuların sağlığına göre belirleyebilir Final ve klasman aşamalarında, beraberlik durumlarında, kazanan takım, penaltı atışları ile belirlenecektir (3 atışlık penaltılar) Turnuva öncesinde ve sonrasında sahada, kuralar sırasında, her kaptana profesyonel bir sportif müsabaka düzenlemesi sağlanacaktır Turnuva sonunda verilecek ödüller : Şampiyonlar, ikinci sırada ve üçüncü sırada yer alanlar : kupa ve madalya (altın, gümüş, bronz) alacaklardır. Diğer tüm takımlar kendi sıralamalarına göre bir kupa alacaklardır. Bireysel ödüller : En iyi golcü, en iyi oyuncu, en iyi kaleci, Fair-Play takım, en iyi yönetici ödülleri.

6 III. KAYIT ÜCRETLERİ 1. 5 li Futbol Turnuvası Katılım ücretişunları Kapsamaktadır: Takım başına Kayıt ücreti Kişi başı konaklama ücretleri 3.1. Takım başına Kayıt ücreti takım için özel fiyat 600 ( 11 e 11 takım için başvurulduysa) Bu tutarlar 5 li Futbol Turnuvasının sportif organizasyonu ile ilgili giderleri kapsamaktadır; futbol sahası, balonlar, hakem(her maç için 1 hakem), su, saha kenarı tıbbi yardım, kupalar, ödüller, madalyalar Konaklama ve ulaşım masrafları, kişi başı İki kişilik odalarda kişi başı konaklama ücreti. KATEGORİ OTELLER SABIT FIYAT 4 GECE & ETKİNLİKLER ÖZEL FIYAT, OYUNCULARIN EŞLERI* EXTRA GECE A Alexandra Hotel B Golden Tulip Vivaldi Hotel C Cavalieri Art Hotel İsteğe Bağlı : Tek Kişilik oda, üç Kişilik oda ve aile odası, öğrenci odaları ve 5 yıldızlı otel. *Eşler için özel fiat sınırlı sayıdadır, diğer misafirler için uygulanamaz. Bu fiyatlara : 27 mayıs 2015 Çarşambadan 31 Mayıs 2015 Pazara kadar 4 gece, iki kişilik odalarda konaklama, vergiler, kahvaltılar, hoşgeldin kokteyli, ödül seremonisi, havaalanı/otel ve otel/maç sahası transferleri, dönüş sigortası, dosya masrafları dahildir. Fiyata dahil olmayanlar : İkamet yerinden Malta ya kadar olan ulaşım ve dönüş, kişisel harcamalar(telefon,mini bar, çamaşır yıkama), konaklama iptal sigortası ücreti.

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU Sayfa1 2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU *TURNUVA 16 TAKIMDAN OLUŞACAKTIR. *TURNUVA 4 TEMMUZ 1 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEKTİR. *MÜSABAKALAR SALI ve PERŞEMBE GÜNLERİ

Detaylı

ENDA SPORTS 2015 KIŞ TURNUVASI KURALLARI

ENDA SPORTS 2015 KIŞ TURNUVASI KURALLARI ENDA SPORTS 2015 KIŞ TURNUVASI KURALLARI 1. AMAÇLAR VE GÖREVLER ENDA CUP kupası (ileride Kupa olarak adı geçecektir) aşağıdaki amaçlar doğrultusunda yapılır: Kulüpler ile eğitim-antrenmanı kampı ve maçları

Detaylı

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI 1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI FUTBOL TURNUVASI 2013 ANKARA 1 KATILAN ÜNİVERSİTELER Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Fatih Üniversitesi

Detaylı

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER 1. Pamukkale Belediyesi 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası Pamukkale

Detaylı

2015 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Genel Esasları

2015 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Genel Esasları 2015 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Genel Esasları * 2015 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında, 01.01.2000 ile 31.12.2002 tarihleri arasında doğmuş(bu tarihler dahil) olan lisanslı futbolcular

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 2007 1. ULUSAL FEDERASYON TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKAN GENEL SEKRETER ADRES : TEL: FAX: E-MAİL: WEB SİTESİ: Oyunların resmi web sitesi Haluk ULUSOY Lütfi ARIBOĞAN Ankara

Detaylı

ANTALYA OSB CUP HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ

ANTALYA OSB CUP HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ ANTALYA OSB CUP 2017 2. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ A. TURNUVANIN AMACI Antalya OSB bölgesinde faaliyet gösteren şirketleri bir araya getirmek, kaynaştırmak ve çalışanlarının spor yaşantılarının

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. Futbol Gelişim Direktörlüğü bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.

Detaylı

İzmir ULUSLARARASI VETERAN MASA TENİSİ TAKIM TURNUVASI (ITTTCVS) AĞUSTOS 2017,İZMİR/TURKEY

İzmir ULUSLARARASI VETERAN MASA TENİSİ TAKIM TURNUVASI (ITTTCVS) AĞUSTOS 2017,İZMİR/TURKEY İzmir 2017 6. ULUSLARARASI VETERAN MASA TENİSİ TAKIM TURNUVASI (ITTTCVS) 2017 18-19-20 AĞUSTOS 2017,İZMİR/TURKEY İÇİNDEKİLER Turnuva Afişi syf:3 Turnuva Programı syf:4 Katılım Şartları syf:5 Konaklama

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ 1- Halı Saha Ligi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenir. TFF tarafından atanacak Organizasyon Komitesi bu statüde yer alan hususlarda karar

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. Futbol Gelişim Direktörlüğü bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.

Detaylı

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2018 2019 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Ziraat Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın

Detaylı

BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI

BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI 1- TURNUVANIN AMACI: Necmettin Erbakan Üniversitesi Akademik ve İdari Personelin birlikte sosyal bir aktivite içerisinde yer alması ve aynı zamanda

Detaylı

RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 2013 YILI SONBAHAR DÖNEMİ FUTBOL TURNUVASI KATILIM ŞARTLARI VE OYUN KURALLARI Hastanemiz personelleri arasında düzenlenmesi planlanan geleneksel " Sonbahar

Detaylı

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda Üniversitemiz çalışanları arasında birlik ve beraberliği ile birimler arası kaynaşmayı sağlamak, çalışma motivasyonunu artırmak amacıyla SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI bünyesinde Personel Halı

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI HALI SAHA FUTBOL MÜSABAKA TALİMATI HALI SAHA FUTBOL YÜRÜTME KURULU

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI HALI SAHA FUTBOL MÜSABAKA TALİMATI HALI SAHA FUTBOL YÜRÜTME KURULU AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI TERTİP KOMİTESİ BAŞKAN : Prof. Dr. M. Akif ZİYAGİL Bed. Eğt. ve Spor Böl.Bşk. ÜYE : Ünal AYDOĞAN Sağ.Kül.ve Spor Dai. Bşk.

Detaylı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı FUTBOL TURNUVA YÖNETMELĠĞĠ Mütevelli Heyeti Onay Tarihi: 11.01.2009 Sayı: 02 BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2017-2018 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2017 2018 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1- KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde oynattığı profesyonel lig müsabakalarından sonraki kupa müsabakalarının ismi Türkiye Kupası dır.

Detaylı

TENİS AÇIKLAMALAR 4-a) b) ç) 5. a) b) c) b) 9.

TENİS AÇIKLAMALAR 4-a) b) ç) 5. a) b) c) b) 9. TENİS AÇIKLAMALAR 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatları ile Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere

Detaylı

2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALARI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

ORDU BAROSU KARADENİZ VE BÖLGE BAROLARI FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ VE OYUN KURALLARI

ORDU BAROSU KARADENİZ VE BÖLGE BAROLARI FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ VE OYUN KURALLARI ORDU BAROSU KARADENİZ VE BÖLGE BAROLARI FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ VE OYUN KURALLARI A)KATILMA KOŞULLARI 1-19.04.2012-23.04.2012 tarihleri arasında Avukatlar kapsamında yapılacak olan Karadeniz ve Bölge

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Süper Lig grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin bir alt-kategorisi

Detaylı

TURKISH SENIORS 2016 TÜRKİYE 50+ KATEGORİSİ 2016 BOWLING TURNUVASI

TURKISH SENIORS 2016 TÜRKİYE 50+ KATEGORİSİ 2016 BOWLING TURNUVASI TURKISH SENIORS 2016 TÜRKİYE 50+ KATEGORİSİ 2016 BOWLING TURNUVASI 20-21 ŞUBAT 2016 ROLLHOUSE, ANKARA Rollhouse ve Trianka Bowling tarafından düzenlenen Turkish Seniors 2016 / Türkiye 50+ Kategorisi Bowling

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Bayanlar Ligi Statüsü (23 Mart 2011 tarih ve 95/2010-2011 sayılı Yönetim Kurulu genelgesiyle düzenlenmiştir.) Madde 1 - Amaç ve Kapsam: 2010 2011 Futbol Sezonu Bayanlar Ligi

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2017-2018 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2013 2014 SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) nun ulusal düzeyde düzenlediği kupanın

Detaylı

FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI

FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI Amaç Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı FKMD AKPORT LOJİSTİK Halı Saha Turnuvasında oynanan tüm Halı Saha Futbol Müsabakalarının

Detaylı

Kocaeli SMMM Odası Çim Halı Saha Futbol Turnuvası Yönergesidir.

Kocaeli SMMM Odası Çim Halı Saha Futbol Turnuvası Yönergesidir. 1.MADDE Amaç ve Kapsam: Kocaeli SMMM Odası Çim Halı Saha Futbol Turnuvası Yönergesidir. Bu yönergenin amacı; odaya kayıtlı meslek mensubu, stajyer ve oda bölgesi içinde Muhasebe ve Müşavirlik mesleği konusunda

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI BRANŞLAR BASKETBOL VOLEYBOL - SALON FUTBOLU - MASA TENİSİ TURNUVA PROGRAMI Kayıt İçin Son Tarih : 15 Ekim 2014 Çarşamba Kura Tarihi : 20 Ekim 2014 Pazartesi

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA 2017 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Amirliğince öngörülen hükümlere, Uluslararası Kurallara, Yarışma Talimatlarına

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 2017-2018 Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu na ilgili sezon için kayıt yaptıran Süper Lig, 1.Lig ve

Detaylı

Hakkımızda. Dönemlig, lise ve üniversite öğrencileri ile mezunlarından oluşan futbol takımlarının katılımıyla

Hakkımızda. Dönemlig, lise ve üniversite öğrencileri ile mezunlarından oluşan futbol takımlarının katılımıyla Hakkımızda Dönemlig, lise ve üniversite öğrencileri ile mezunlarından oluşan futbol takımlarının katılımıyla organize edilen ve arkadaşları bir araya getirerek dönem ruhunu yeniden yakalamalarını amaç

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU TARİH 03 07 MAYIS 2017 FMV ÖZEL IŞIK LİSESİ NİŞANTAŞI KAMPÜSÜ BRANŞ MASA TENİSİ ( GENÇ KIZ-GENÇ ERKEK ) 1. Masa Tenisi Müsabakaları 04 Mayıs 2017 Perşembe günü başlayacaktır. 2. Yarışmalar, uluslararası

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları *BE8VL9F6* T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü Sayı : 61219748-813.03-8417 03/10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları GENEL SEKRETERLİK MAKAMINA Üniversitemiz Selçuk Yaşar Kampüsü

Detaylı

ÖZEL SAİNT BENOİT FRANSIZ LİSESİ ATATÜRK Ü ANMA TURNUVASI 2013-2014

ÖZEL SAİNT BENOİT FRANSIZ LİSESİ ATATÜRK Ü ANMA TURNUVASI 2013-2014 ÖZEL ATATÜRK Ü ANMA TURNUVASI 2013-2014 Atatürk ü anma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz turnuvamıza katılan tüm okullara başarılar dileriz. KATILAN

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. Kadınlar Ligi Statüsü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. Kadınlar Ligi Statüsü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kadınlar Ligi Statüsü ŞUBAT 2017 2016 2017 Futbol Sezonu Kadınlar Ligi Statüsü Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; KTFF'na tescilli Süper Lig, 1.Lig ile diğer futbol takımlarında

Detaylı

U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI EYLÜL 2018-KONYA

U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI EYLÜL 2018-KONYA U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI 04 09 EYLÜL 2018-KONYA ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI U10 - U12

Detaylı

KATILAN OKULLAR. Ankara Özel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi. Galatasaray Lisesi. İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi. İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi

KATILAN OKULLAR. Ankara Özel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi. Galatasaray Lisesi. İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi. İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi 1 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz turnuvamıza katılan tüm okullara başarılar dileriz. KATILAN OKULLAR Ankara Özel Tevfik

Detaylı

KIRŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL 1. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI

KIRŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL 1. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI KIRŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL 1. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI Kırşehir Belediyesi Geleneksel 1.Halı Saha Futbol Turnuvası Talimatnamesi 1. GENEL İŞLEYİŞ a) Turnuva katılım sayısına göre grup usulüne uygun

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2018 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası

10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası Tarih ; - - Ağustos 0 Spor Salonu ; Yeni Erzurum Spor Salonu Yakutiye / Erzurum Kategoriler ; Minik - Yıldız Ümit - Genç ve Büyük Ferdi - Kata ve Kumite Kurallar ; WKF Kuralları Kayıtlar ; Kayıt formları

Detaylı

www.powerbullsorganizasyon.com

www.powerbullsorganizasyon.com 2014 TURNUVA FİKSTÜRÜ 1.HAFTA SÜPER MİNİK KATEGORİSİ MİNİKLER KATEGORİSİ 1 ÇEVRE KOLEJİ SPOR KULÜBÜ 1 ANTALYA KOLEJİ ( A ) 2 ANTALYA KOLEJİ 2 TUZLA MERCAN SPOR KULÜBÜ 3 KADIKÖY GENÇLİK SPOR KULÜBÜ 3 ÇEVRE

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ HOKEY BRANġ AÇIKLAMALARI

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ HOKEY BRANġ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SUTOPU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SUTOPU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SUTOPU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Sutopu Deplasmanlı

Detaylı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKAN Demirhan ŞEREFHAN GENEL SEKRETER Mehmet TURHAN ADRES : Ulus İşhanı A Blok Kat:1 Ulus-Ankara TÜRKİYE TEL: +90 312 309 73 97 FAKS:

Detaylı

13.ANGORA KUPASI FUTBOL FİKSTÜRÜ

13.ANGORA KUPASI FUTBOL FİKSTÜRÜ MERKEZ ÇİM SAHA Özel Hususlar / Esnek Kurallar: Not: Tüm müsabakalar Üniversite Sporları Federasyonu Oyun Kurallarına ve Misyonuna Tabidir. Ancak, turnuvanın yapısı ve amacı doğrultusunda bazı esnek kurallar

Detaylı

2015-2016 SEZONU U21 LİGİ STATÜSÜ. (1) 2015-2016 sezonunda Süper Lig ve 1. Lig de yer alan kulüplerin U21 Ligi ne katılmaları zorunludur.

2015-2016 SEZONU U21 LİGİ STATÜSÜ. (1) 2015-2016 sezonunda Süper Lig ve 1. Lig de yer alan kulüplerin U21 Ligi ne katılmaları zorunludur. MADDE 1 KATILIM 2015-2016 SEZONU U21 LİGİ STATÜSÜ (1) 2015-2016 sezonunda Süper Lig ve 1. Lig de yer alan kulüplerin U21 Ligi ne katılmaları zorunludur. (2) Her kulüp U21 Ligi ne en fazla bir takımla katılabilir.

Detaylı

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI ÖĞRENCİ BASKETBOL (24 Mart 11 Nisan 2014) 1. Eğitim Fakültesi 2. Orman Fakültesi 3. Fen Edebiyat Fakültesi

Detaylı

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ Sayfa : 1/5 TURNUVA YÖNETMELİĞİ TY.2012.02 YAYIN NO: 01 YAYIN TARİHİ: 21.03.2012 Hazırlayan : Teknik Kurul Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik Tarihi Değişiklik Kapsamı 01 21 / 03 /2012İlk

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Ragbi Deplasmanlı

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2017 2 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 8. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 8. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 8. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI ÖĞRENCİ BASKETBOL 2. Sağlık Bilimleri Fakültesi 3. Artvin MYO 4. Arhavi MYO 5. Borçka Acarlar MYO BASKETBOL TURNUVASI GRUPLAR 1 Borçka

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Salon

Detaylı

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ Sayfa : 1/5 TURNUVA YÖNETMELİĞİ TY.2012.01 YAYIN NO: 01 YAYIN TARİHİ: 09.01.2012 ERTUĞRUL YÜCEL 3'LÜ TAKIM TURNUVASI YÖNETMELİĞİ Hazırlayan : Levent Pelen - Sabri İskit - Oktay Deniz Kurt - Sezayi Özel

Detaylı

ZABITA FUTBOL TURNUVASI MÜSABAKA VE DİSİPLİN TALİMATI

ZABITA FUTBOL TURNUVASI MÜSABAKA VE DİSİPLİN TALİMATI ZABITA FUTBOL TURNUVASI MÜSABAKA VE DİSİPLİN TALİMATI - 2016 Amaç: Madde 1 Bu talimatın amacı, Zabıta Futbol Turnuvası futbol müsabakalarını Uluslararası Futbol Oyun Kurallarına göre gerçekleştirmek, disiplini

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ Sayın Yetkili İzmir ve çevresinde düzenli bir şirketler ligi oluşturarak, şirket çalışanlarının takım ruhu oluşmasına katkı sağlamak, kurum içi iletişimi

Detaylı

2013-2014 SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİNDE UYGULANACAK ESASLAR

2013-2014 SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİNDE UYGULANACAK ESASLAR 2013-2014 SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİNDE UYGULANACAK ESASLAR YEREL LİGLERİN KATEGORİLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLER: A) BÜYÜKLER: 2012-2013 Sezonunda İl Tertip Komitelerince, amatör küme büyükler kategorisinde

Detaylı

ORGANİZASYON BİLGİLERİ:

ORGANİZASYON BİLGİLERİ: ORGANİZASYON BİLGİLERİ: SPORCU KONAKLAMALARI: 3 KİŞİLİK ODALARDA VE TEK KİŞİLİK STANDART YATAKLAR.ODALAR CLUP VE ANA BİNA BÖLÜMÜNDE OLACAKTIR. 20 KİŞİYE 1 FREE ANTRENÖR 40 KİŞİYE 2 FREE ANTRENÖR 50 KİŞİYE

Detaylı

BİLGİ CUP LİSELER ARASI SPOR OYUNLARI STATÜSÜ

BİLGİ CUP LİSELER ARASI SPOR OYUNLARI STATÜSÜ MADDE 1 - AMAÇ ve KAPSAM BİLGİ CUP LİSELER ARASI SPOR OYUNLARI STATÜSÜ (1) Bu Statü Bilgi Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan Bilgi Cup Liseler Arası Spor Oyunları na katılım koşullarının, takım

Detaylı

TÜRKİYE MASTER SÜPER LİGİ SEZONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TALİMATLARI

TÜRKİYE MASTER SÜPER LİGİ SEZONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TALİMATLARI A. ŞAMPİYONA YERİ VE KATILIM ŞARTLARI 1. Türkiye Şampiyonası 23-29 Nisan 2018 tarihleri arasında, Antalya/Manavgat, Side de, Starlight Resort Hotel de gerçekleştirilecektir. 2. Takımlar otele 23 Nisan

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2014-2015 Sezonu Genç Erkekler Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Gençler Ligi

Detaylı

www.koycegiz-beachhandball.com

www.koycegiz-beachhandball.com 12. ULUSLARARASI ve TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KÖYCEĞİZ YAŞAR SEVİM PLAJ HENTBOL ŞAMPİYONASI 6-10 TEMMUZ 2009 www. koycegiz-beachhandball.com 12. ULUSLARARASI ve TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KÖYCEĞİZ YAŞAR SEVİM PLAJ

Detaylı

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ Sayfa : 1/5 TURNUVA YÖNETMELİĞİ TY.2012.02 YAYIN NO: 01 YAYIN TARİHİ: xx.xx.xxxx Hazırlayan : Erman Bozkurt, Sezayi Özel, Sabri İskit, Oktay Deniz Kurt Onay : Sezayi Özel Onay : Işık ERTUFAN Değişiklik

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 2007 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE OKÇULUK FEDERASYONU BAŞKAN Abdullah TOPALOĞLU GENEL SEKRETER Zeki ÖZTÜRK ADRES : Ulus İşhanı. Kat:7 Ulus- Ankara TEL: +90 312 311 8610 FAX:

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU AHMED SAMİ TOPCAN KUPASI STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU AHMED SAMİ TOPCAN KUPASI STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2016-2017 SEZONU AHMED SAMİ TOPCAN KUPASI STATÜSÜ Madde 1 - Kupanın Oluşumu 1) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) nun ulusal düzeyde ve A2 Ligleri için düzenlediği kupanın

Detaylı

2014-2015 SEZONU U21 LİGİ STATÜSÜ

2014-2015 SEZONU U21 LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 KATILIM 2014-2015 SEZONU U21 LİGİ STATÜSÜ (1) 2014-2015 sezonunda Süper Lig ve 1. Lig de yer alan kulüplerin U21 Ligi ne katılmaları zorunludur. (2) Her kulüp U21 Ligi ne en fazla bir takımla katılabilir.

Detaylı

2015 ANTALYA LİONS KULÜBÜ SATRANÇ TURNUVASIYÖNERGESİ

2015 ANTALYA LİONS KULÜBÜ SATRANÇ TURNUVASIYÖNERGESİ İli Antalya İlçe Merkez Yarışma Adı Başlama-Bitiş Tarihi 01-02-03 Mayıs2015 2015 Antalya Lions Kulübü Satranç Turnuvası Son Başvuru Tarihi 30Nisan 2015 Saat:17:00 Düşünme Süresi 60 +30 Organizasyon Ödüller

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, 1. Lig : 2014-2015 Sezonu Erkekler 1. Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF 1.Ligi müsabakaları Ocak

Detaylı

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi FUTBOL AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli

Detaylı

AKASYA SİTESİ 2.GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ KATILIM KURALLARI

AKASYA SİTESİ 2.GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ KATILIM KURALLARI AKASYA SİTESİ 2.GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ KATILIM KURALLARI 2017 1 DEĞERLİ KATILIMCIMIZ; İkincisini düzenlediğimiz ve geleneksel olarak her yıl yapmayı planladığımız Akasya Sitesi 2. Geleneksel Spor Şenliğini

Detaylı

BERK TUĞRA ÇALIŞKAN SATRANÇ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2. ELO SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ

BERK TUĞRA ÇALIŞKAN SATRANÇ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2. ELO SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ BERK TUĞRA ÇALIŞKAN SATRANÇ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2. ELO SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ İLİ İZMİR İLÇESİ KONAK YARIŞMANIN ADI Berk Tuğra Çalışkan Satranç Spor Kulübü Derneği 2.Elo Satranç Turnuvası BAŞLAMA-BİTİŞ

Detaylı

sezonunda U13 League İstanbul da 12 takımın katılımıyla oynanacaktır.

sezonunda U13 League İstanbul da 12 takımın katılımıyla oynanacaktır. 2010 KATILIM ŞARTLARI 1. 2010 sezonunda U13 League İstanbul da 12 takımın katılımıyla oynanacaktır. 2. Katılımda öncelik geçmiş yıllarda Junior League i ve kendi kulüplerini sportif ve sosyal anlamda başarı

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu 2015 Sezonu Futsal Ligi Statüsü

Türkiye Futbol Federasyonu 2015 Sezonu Futsal Ligi Statüsü Türkiye Futbol Federasyonu 2015 Sezonu Futsal Ligi Statüsü MADDE 1 - KATILIM KOŞULLARI (1) Futsal Ligi ne katılmak isteyen kulüpler, kulübü temsile yetkili kişiler tarafından eksiksiz olarak doldurup imzalanmış

Detaylı

KATILAN OKULLAR SPOR BRANŞLARI VE KATEGORİLER

KATILAN OKULLAR SPOR BRANŞLARI VE KATEGORİLER KATILAN OKULLAR Lisesi Fransız Lisesi Fransız Lisesi Saint Joseph Fransız Lisesi - İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi - İzmir Fransız Lisesi Sainte Pulchérie Fransız Lisesi Tevfik Fikret Lisesi - Ankara

Detaylı

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ Hazırlayan : Teknik Kurul Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik Tarihi Değişiklik Kapsamı 01 21.03.2012 İlk yayın 02 07.04.2018 İlk revizyon İçindekiler Sayfa No 1 Amaç 1 2 Kapsam ve

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2018 SEZONU PLAJ FUTBOLU LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2018 SEZONU PLAJ FUTBOLU LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 - AMAÇ ve KAPSAM TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2018 SEZONU PLAJ FUTBOLU LİGİ STATÜSÜ Bu Statü TFF tarafından 2018 sezonunda düzenlenecek olan Plaj Futbolu Ligi ne katılım koşullarının, takım yöneticilerinin,

Detaylı

İSTANBUL YILDIZLAR CIRCUIT - U14 AÇIK FLÖRE TURNUVASI

İSTANBUL YILDIZLAR CIRCUIT - U14 AÇIK FLÖRE TURNUVASI İSTANBUL YILDIZLAR CIRCUIT - U14 AÇIK FLÖRE TURNUVASI EFC Yıldızlar Circuit Erkek & Kız Kılıç U14 Erkek & Kız Flöre 10-11 Kasım 2018 Değerli Arkadaşlar, Sizleri Türkiye Eskrim Federasyonu adına, 10-11

Detaylı

KÜÇÜKLER KATEGORİSİ FUTBOL YARIŞMALARI AÇIKLAMALAR

KÜÇÜKLER KATEGORİSİ FUTBOL YARIŞMALARI AÇIKLAMALAR KÜÇÜKLER KATEGORİSİ FUTBOL YARIŞMALARI AÇIKLAMALAR İlk olarak 1999-2000 öğretim yılında İlköğretim Kurumları küçükler kategorisinde; okuliçi (sınıflararası), okullararası (mahalli), Grup ve Türkiye Birinciliği

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ FİYAT LİSTESİ TESİS ÜYELİK ÜCRETİ ( 1 Kişi - 1 Yıl ) OMÜ Öğrenci, Personel Eşi ve Çocukları : 25.00 OMÜ

Detaylı

BÜYÜKLER KILIÇ - GENÇLER FLÖRE AÇIK TURNUVA TALİMATI EKİM 2018-ANKARA

BÜYÜKLER KILIÇ - GENÇLER FLÖRE AÇIK TURNUVA TALİMATI EKİM 2018-ANKARA BÜYÜKLER KILIÇ - GENÇLER FLÖRE AÇIK TURNUVA TALİMATI 06-07 EKİM 2018-ANKARA ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI Gençler Flöre, Büyükler Kılıç (Kadınlar-Erkekler) Gençler

Detaylı

KATILAN OKULLAR BRANŞLAR KATEGORİLER

KATILAN OKULLAR BRANŞLAR KATEGORİLER 1 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize katılan tüm okullara başarılar dileriz. KATILAN OKULLAR Ankara Özel Tevfik

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

U10 - U12 - U14 EPE KILIÇ AÇIK CUMHURİYET TURNUVASI TALİMATI EKİM 2018-ALANYA

U10 - U12 - U14 EPE KILIÇ AÇIK CUMHURİYET TURNUVASI TALİMATI EKİM 2018-ALANYA U10 - U12 - U14 EPE KILIÇ AÇIK CUMHURİYET TURNUVASI TALİMATI 27-28 EKİM 2018-ALANYA ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI U10 - U12 - U14 Epe-Kılıç (Kızlar-Erkekler) U10

Detaylı

ESBBL 3x3 Oyun Kuralları

ESBBL 3x3 Oyun Kuralları ESBBL 3x3 Oyun Kuralları Kasım 2018 ESBBL 3x3 Resmi Oyun Kuralları nda belirtilmeyen her durum için en son yayınlanan FIBA Resmi Basketbol Oyun Kuralları geçerlidir. Madde 1. Saha ve Top 1.1. Müsabaka

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2017 SEZONU PLAJ FUTBOLU LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2017 SEZONU PLAJ FUTBOLU LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 - AMAÇ ve KAPSAM TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2017 SEZONU PLAJ FUTBOLU LİGİ STATÜSÜ Bu Statü TFF tarafından 2017 sezonunda düzenlenecek olan Plaj Futbolu Ligi ne katılım koşullarının, takım yöneticilerinin,

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 10. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 10. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ AMASYA ÜNİVERSİTESİ 10. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ TERTİP KOMİTESİ BAŞKAN : Prof. Dr. Telhat ÖZDOĞAN ÜYE : Doç Dr. Recep KÜRKÇÜ ÜYE : Daire Başkanı Ünal AYDOĞAN ÜYE : Şube Müdürü Cemal OKTAY ÜYE : Yrd.

Detaylı

KOCAELİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİ ARASI. KONU: Okul öncesinde okuyan öğrenciler arası yapılacak satranç yarışması MADDE 2

KOCAELİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİ ARASI. KONU: Okul öncesinde okuyan öğrenciler arası yapılacak satranç yarışması MADDE 2 KOCAELİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİ ARASI 4. GELENEKSEL SATRANÇ TURNUVASI ŞARTNAMESİ MADDE 1 KONU: Okul öncesinde okuyan öğrenciler arası yapılacak satranç yarışması MADDE 2 AMAÇ: Satranç figürlerinin ve satranç

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu na ilgili sezon için kayıt yaptıran Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig ve Yükselme

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2018 SEZONU FUTSAL LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2018 SEZONU FUTSAL LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2018 SEZONU FUTSAL LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 - KATILIM KOŞULLARI (1) Futsal Ligi ne katılmak isteyen kulüpler, kulübü temsile yetkili kişiler tarafından eksiksiz olarak doldurup,

Detaylı