ELDE VE OMUZDA TAŞINABİLİR SICAK ŞİŞLEME MAKİNESİNİN TEKNİK ŞARTNAMESİ 2. ELDE VE OMUZDA TAŞINABİLİR SICAK ŞİŞLEME MAKİNESİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ELDE VE OMUZDA TAŞINABİLİR SICAK ŞİŞLEME MAKİNESİNİN TEKNİK ŞARTNAMESİ 2. ELDE VE OMUZDA TAŞINABİLİR SICAK ŞİŞLEME MAKİNESİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ"

Transkript

1 ELDE VE OMUZDA TAŞINABİLİR SICAK ŞİŞLEME MAKİNESİNİN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından başta sıtma ve leishmaniasis hastalıkları olmak üzere vektörle bulaşan hastalıkların vektör mücadelesinde kullanılmak üzere aşağıda belirtilen özelliklerde Elde ve Omuzda Taşınabilir Sıcak Şişleme Makinesi satın alınacaktır. 2. ELDE VE OMUZDA TAŞINABİLİR SICAK ŞİŞLEME MAKİNESİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ 2.1. Makine sıcak şişleme prensibiyle biyosidal ürün uygulaması yapabilen ve vektörler için kullanılan yağ bazlı her türlü biyosidal ürünü kullanma özelliğine sahip olmalıdır Makine elde ve omuzda rahatça taşınabilir özellikte olmalıdır Makine üzerinde şişlemeyi başlatan ve durduran bir anahtar bulunmalıdır Makineyi çalıştırmak için elektrik start sistemi mevcut olmalıdır. Makine kesinlikle pompalama sistemi ile çalıştırılmamalıdır Makinede yangın emniyet sistemi bulunmalıdır. Makinede herhangi bir arıza anında yangın önleyici sis çıkışını otomatik olarak durduran check-valf sistemi bulunmalıdır Makinenin saatteki hız verimi 0-36 litre /saat arasında ayarlanabilir olmalıdır Uygulanan biyosidal ürünün zerrecik büyüklüğü mikron arasında ayarlanabilir olmalıdır Makinede biyosidal ürünle temas eden tüm parçalar paslanmaz çelik, polietilen, viton, polietrafloretilen, polipropilen asetat, naylon veya paslanmaya dayanıklı diğer malzemelerden yapılmış olmalıdır Makinenin formülasyon deposu özel alaşımlı alüminyumdan imal edilmiş olup en az 3 litre kapasiteli olmalıdır Makine üzerinde, meme değiştirme işlemi yapılmaksızın sis çıkışını ayarlayan en az 10 kademeli bir kontrol valfı olmalıdır Makine formülasyon deposu basıncını kendi kendine alan by pass sistemine sahip olmalıdır Motor üzerinde hava girişini filtre eden süzgeç olmalıdır Motorun ilk ateşlemesi, cihaz üzerinde bulunan bataryadan veya herhangi bir aracın çakmak girişinden alınan elektrik akımının bujiye iletilmesi ile yapılmalıdır.

2 2.14. Makinenin motorunun benzin tüketimi en çok 2 litre/saat olduğu belgelendirilmelidir. Motorun benzin deposu 1 (bir) - 2 (iki) litre kapasiteli olmalıdır Makinenin motorunun performansı en az kcal/saat (30 HP) olmalıdır. Makinenin çalıştırma sistemi, elektrikli hava kompresörü beslemeli olmalıdır. Makine elektrik ihtiyacını üzerinde monteli bulunan yeterli sayıda 1.5 voltluk alkaline pil veya herhangi aracın çakmaklık aparatı ile bağlantılı olarak temin edilebilir özellikte olmalıdır Bütün elektrik sistemi açık hava koşullarında çalışabilecek nitelikte olmalıdır Makine üzerinde pil ve akü çalıştırmayı seçebilen komütatör anahtarı olmalıdır Makinenin boş ağırlığı en fazla 9 kg dolu ağırlığı en fazla 13 kg olmalıdır Üretici ya da ithalatçı firmanın cihazla ilgili CE Belgesi olmalıdır. 3. UYULMASI GEREKEN ŞARTLAR 3.1. Firmalar teslim edilen makine ve cihazlara ait: Makinenin teknik özelliklerini anlatan Türkçe kataloğu olmalıdır Teklif veren firma üretici firma dışında ithalatçı ya da yetkili bayi ise üreticiden aldığı satış yetki belgesini idareye sunmalıdır Makine ve cihazlara ait teknik şartnamede yer alan koşulların uygunluğuna dair her bir madde için açıklamalı uygunluk belgesi yazılı olarak tedarikçi firma tarafından beyan edilmesi gerekmektedir Makine ve cihazlar imalat ve işçilik hatalarına karşı teslim tarihinden itibaren en az 2 (iki) yıl garantili olmalıdır. Bu husus firma tarafından garanti belgesi ile belgelenmelidir Yüklenici firma tarafından makine ve cihazlar için en az 1 (bir) iş günü boyunca ülke genelinde idarenin belirleyeceği tarih ve İfde yerinde operatör eğitimi ücretsiz olarak verilecektir. Firma tarafından Tüm makine ve cihazların çalışma prensipleri ile ilgili uygulayıcı olan operatörlere eğitim verilecektir Makine ve cihazlar ile birlikte gerekli tamir ve anahtar takımları verilecektir Makine ve cihazlar ithal ürün ise firmaların yetki belgeleri (noter onaylı) idareye sunulacaktır Makine ve cihazların çalışma standartları ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) standartlarına uygunluğunu gösterir belgeleri firma tarafından idareye sunulacaktır.

3 Makine ve cihazlar ile ilgili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (TAMTEST) tarafından yapılmış damlacık ve debi ölçüm sonuçları (Araç Üstü ULV cihazı, Araç Üstü Mist Blower Cihazı ve Sırtta taşınabilir ULV cihazı için) olmalıdır. İdare tarafından Cihazın analize gönderilmesi durumunda analiz ücretleri firmaya ait olacaktır İhaleye giren firmalar, üretici firma ya da bu makine ve cihazların kullanıldığı diğer bir ülke tarafından, ürünün herhangi bir nedenle kullanımının durdurulması veya bu konuda bir haberin kendilerine ulaşması halinde ülkemizde de aynı makine ve cihazlardan ithal edilmiş ise, kırk sekiz saat içinde Bakanlığımıza (marka adı, seri no., kullanımının durdurulma nedeni vb. konularda) bilgi vereceğini, geri çekmeyi, mahrece iade etmeyi taahhüt edeceklerdir Satın alınan makine ve cihazlarda belirtilen kullanma süresi içinde garanti kapsamında bir arıza olduğu takdirde ve bu durum Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Alet ve Makineleri Test Merkezi Müdürlüğü (TAMTEST) raporu ile tespit edildiğinde, kullanımı uygun olmayan makine ve cihaz; firma tarafından ücretsiz olarak. Şartnameye uygun makine ve cihazla en geç 1 (bir ) ay içinde değiştirilecektir. 4. BAŞVURU DOSYASINDA BULUNMASI GEREKEN BELGELER VE DEĞERLENDİRMESİ 4.1. Teklif sahipleri tekliflerinde; Şartnamenin her maddesini ŞARTNAMEYE UYGUNLUK BELGESİ" başlığı altında firmanın başlıklı kağıdına cevaplayacaklardır. Teklif sahibi teknik şartnamenin ve vereceği şartnameye uygunluk belgesinin her sayfasını kaşeleyip imzalayacaktır Firmalar teklif verdikleri makine ve cihazları sözleşme imzalandığı tarihten itibaren bir (1) ay içerisinde teslim edebileceğini teklif aşamasında bildireceklerdir. 5. AMBALAJDA ARANAN ÖZELLİKLER 5.1. Makine ve cihazlar orijinal ambalâjlarında olmalıdır Her ambalâj içinde makine ve cihazların orijinal Türkçe katalogları yer alacaktır Ambalaj durumları şartnamede yazılı evsafta olmayan cihaz ve ekipmanlar muayeneye sevk edilmeyecektir. 6. NAKİL ŞARTLARI VE MUAYENE KABUL 6.1. Firma, makine ve cihazlara ait Teknik Şartnamenin 3.1. Tindeki belgeleri iki (2) nüsha halinde satın alınan makine ve cihazlarla beraber Türkiye Halk Sağlığı Kurumuna teslim edecektir Makine ve cihazların kesin kabulü, Zoonotik ve Vektörel Hastalıklar Daire Başkanlığı tarafından oluşturulan komisyon tarafından yapılacaktır.

4 7. MAKİNE VE CİHAZLARIN TESLİMİ 7.1. Firma makine ve cihazların gelişini teslim tarihinden beş (5) iş günü öncesi Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Zoonotik ve Vektörel Hastalıklar Daire Başkanlığına haber verecektir Teslim edilecek malzemelerin Türkiye'deki bayram, resmî tatil ve mesai saati bitimine rastlamayağı tarihte Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Zoonotik ve Vektörel Hastalıklar Daire Başkanlığının Ankara İlinde uygun gördüğü yere teslimatı yapılacaktır İdari ve Özel Şartname, işbu Teknik Şartnamenin ayrılmaz bir parçasıdır. İdari ve Özel Şartnamelerin getireceği ilâve hükümler de geçerli olacaktır. İşbu Teknik Şartname, 4 (dört) sayfa ve 7 (yedi) ana maddeden ibarettir

5 SIRTTA TAŞINABİLİR NİTELİKTE ULV CİHAZININ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından başta sıtma ve leishmaniasis hastalıkları olmak üzere vektörle bulaşan hastalıkların vektör mücadelesinde kullanılmak üzere aşağıda belirtilen özelliklerde Sırtda Taşınabilir Nitelikte ULV Cihazı satın alınacaktır. 2. SIRTTA TAŞINABİLİR NİTELİKTE ULV CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ 2.1.Sırtta taşınabilir nitelikte olmalıdır Tek başlıklı olmalıdır Ateşleme sistemi elektromanyetik olmalıdır Tek yönlü ve kullanıcı tarafından ayarlanabilir ULV başlığı olmalıdır Motor gücü en az 2,5 hp olmalıdır İki silindirli olmalıdır Motor yer değiştirme hacmi 40.cc olmalıdır Hava üretimi en az 10 m3/dakika olmalıdır Karbüratör diyafram tipi veya membranlı olmalıdır Cihaz basıncı ayarlanabilir olmalıdır. Cihaz basıncı minimum 0.2 bar olacaktır Şartlara göre aralıklı ve sürekli atma özelliğine sahip olmalıdır Formülasyon tankı korozyona dayanıklı olmalıdır Akış hızı 45 ml/dak ml/dak. aralığında olmalı ve ayarlanabilir olmalıdır Cihaz Dünya Sağlık Örgütü (WHO) standartlarında 25 mikron altında damlacık çapı püskürtebilmeli ve bu husus belgelendirilmelidir Motor ayar düzeneği ve sıvı akışını sağlayan kontrol vanası ana üniteden bağımsız olmalıdır Üretici ya da ithalatçı firmanın cihazla ilgili CE Belgesi olmalıdır Yakıt tank kapasitesi 1 Litre formülasyon tank kapasitesi polietilen malzemeden ve 5 L. Kapasiteli olmalıdır Boş iken ağırlık en fazla 12 kg. olmalıdır Bütün sistem açık hava koşullarında çalışabilecek nitelikte olmalıdır.

6 2.20. Yetkili satış belgesi olmalıdır Cihaz imalat ve işçilik hatalarına karşı en az 2 (iki) yıl yedek parça ve bakım garantisine sahip olmalıdır. 3. UYULMASI GEREKEN ŞARTLAR 3.1. Firmalar teslim edilen makine ve cihazlara ait: Makinenin teknik özelliklerini anlatan Türkçe katalogu olmalıdır Teklif veren firma üretici firma dışında ithalatçı ya da yetkili bayi ise üreticiden aldığı satış yetki belgesini idareye sunmalıdır Makine ve cihazlara ait teknik şartnamede yer alan koşulların uygunluğuna dair her bir madde için açıklamalı yazılı uygunluk belgesinin tedarikçi firma tarafından beyan edilmesi gerekmektedir Makine ve cihazlar imalat ve işçilik hatalarına karşı teslim tarihinden itibaren en az 2 (iki) yıl garantili olmalıdır. Bu husus firma tarafından garanti belgesi ile belgelenmelidir Yüklenici firma tarafından makine ve cihazlar için en az 1 (bir) iş günü boyunca ülke genelinde idarenin belirleyeceği tarih ve İl'de yerinde operatör eğitimi ücretsiz olarak verilecektir. Tüm makine ve cihazların çalışma prensipleri uygulayıcı olan operatörlere eğitim verecektir Makine ve cihazlar ile birlikte gerekli tamir ve anahtar takımları verilecektir Makine ve cihazlar ithal ürün ise firmaların yetki belgeleri (noter onaylı) idareye sunulacaktır Makine ve cihazların çalışma standartları ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) standartlarına uygunluğunu gösterir belgeleri idareye sunulacaktır Makine ve cihazlar ile ilgili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (TAMTEST) tarafından yapılmış damlacık ve debi ölçüm sonuçları (Araç Üstü ULV cihazı, Araç Üstü Mist Blower Cihazı ve Sırtta taşınabilir ULV cihazı için) olmalıdır. İdare tarafından Cihazın Analize gönderilmesi durumunda analiz ücretleri firmaya ait olmalıdır İhaleye giren firmalar, üretici firma ya da bu makine ve cihazların kullanıldığı diğer bir ülke tarafından, ürünün herhangi bir nedenle kullanımının durdurulması veya bu konuda bir haberin kendilerine ulaşması halinde ülkemizde de aynı makine ve cihazlardan ithal edilmiş ise, kırk sekiz saat içinde Bakanlığımıza (marka adı, seri no. Biyosidal Ürün Uygulama Cihaz.Alet Ekipman Teknik Şartnamesi, 2015

7 kullanımının durdurulma nedeni vb. konularda) bilgi vereceğini, geri çekmeyi, mahrece iade etmeyi taahhüt edeceklerdir Satın alman makine ve cihazlarda belirtilen kullanma süresi içinde garanti kapsamında bir arıza olduğu takdirde ve bu durum Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Alet ve Makineleri Test Merkezi Müdürlüğü (TAMTEST) raporu ile tespit edildiğinde, kullanımı uygun olmayan makine ve cihaz; firma tarafından ücretsiz olarak. Şartnameye uygun makine ve cihazla en geç 1 (bir) ay içinde değiştirilecektir. 4.BAŞVURU DOSYASINDA BULUNMASI GEREKEN BELGELER VE DEĞERLENDİRMESİ 4.1. Teklif sahipleri tekliflerinde; Şartnamenin her maddesini "ŞARTNAMEYE UYGUNLUK BELGESİ * başlığı altında firmanın başlıklı kağıdına cevaplayacaklardır. Teklif sahibi teknik şartnamenin ve vereceği şartnameye uygunluk belgesinin her sayfasını kaşeleyip imzalayacaktır Firmalar teklif verdikleri makine ve cihazları sözleşme imzalandığı tarihten itibaren bir (1) ay içerisinde teslim edebileceğini teklif aşamasında garanti edeceklerdir. 5. AMBALÂJDA ARANAN ÖZELLİKLER 5.1. Makine ve cihazlar orijinal ambalâjlarında olacaktır Her ambalâj içinde makine ve cihazların orijinal Türkçe katalogları yer alacaktır Ambalaj durumları şartnamede yazılı evsafta olmayan cihaz ve ekipmanlar muayeneye sevk edilmeyecektir. 6. NAKİL ŞARTLARI VE MUAYENE KABUL 6.1. Firma, makine ve cihazlara ait Teknik Şartnamenin 3.1.Tindeki belgeleri iki (2) nüsha halinde satın alman makine ve cihazlarla beraber Türkiye Halk Sağlığı Kurumuna teslim edecektir Makine ve cihazların kesin kabulü, Zoonotik ve Vektörel Hastalıklar Daire Başkanlığı tarafından oluşturulan komisyon tarafından yapılacaktır. 7. MAKİNE VE CİHAZLARIN TESLİMİ 7.1. Firma makine ve cihazların gelişini teslim tarihinden beş (5) iş günü öncesi Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Zoonotik ve Vektörel Hastalıklar Daire Başkanlığına haber verecektir Teslim edilecek malzemelerin Türkiye'deki bayram, resmî tatil ve mesai saati bitimine rastlamayağı tarihte Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Zoonotik ve Vektörel Hastalıklar Daire Başkanlığının Ankara İlinde uygun gördüğü yere teslimatı yapılacaktır.

8 7.3. İdari ve Özel Şartname, işbu Teknik Şartnamenin ayrılmaz bir parçasıdır. İdari ve Özel Şartnamelerin getireceği ilâve hükümler de geçerli olacaktır. İşbu Teknik Şartname, 4 (dört) sayfa ve 7 (yedi) ana maddeden ibarettir

9 PULVERİZATÖR CİHAZININ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından başta sıtma ve leishmaniasis hastalıkları olmak üzere vektörle bulaşan hastalıkların vektör mücadelesinde kullanılmak üzere aşağıda belirtilen özelliklerde Pulverizatör cihazı satın alınacaktır. 2. PULVERİZATÖRÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ 2.1. Pülverizatör tankı paslanmaz krom nikel çelik alışıma sahip olup, yüksek kalitede olmalıdır Depo kapasitesi 10 L. (On) - 15 L. (On beş) arasında olmalıdır Pülverizatör üzerinde basıncı gösterecek basınç gösterge saati bulunmalıdır. 2.4.Omuzda ve elde taşınabilir aparatlara (kemer vb.) sahip olmalıdır Pülverizatör kapağı içindeki havayı kaçırmayacak yapıda olmalı ve kapak üzerinde tutma kolu bulunmalıdır İlaçlama meme gövdesi pirinçten- meme ucu paslanmaz çelik ihtiva etmelidir. İlaçlama memesi en az 100 psi basınca dayanıklı olmalı ve dakikada en az 750 mi ürün çıkışı sağlayabilmelidir Pülverizatör de bulunan pompalama sisteminin içerisinde emniyet valfi bulunmalıdır Cihaz imalat ve işçilik hatalarına karşı en az 2 (iki) yıl yedek parça ve bakım garantisine sahip olmalıdır Üretici ya da ithalatçı firmanın cihazla ilgili CE belgesi olmalıdır Pulverizatör çalışma standartlarının Dünya Sağlık Örgütü (WHO) veya yetkilendirdiği bir kuruluş tarafından Dünya Sağlık Örgütü (WHO) spesifıkasyonlarına uygun olduğuna dair rapora sahip olmalı ve rapor idareye sunulmalıdır. 3. UYULMASI GEREKEN ŞARTLAR 3.1. Firmalar teslim edilen makine ve cihazlara ait: Makinenin teknik özelliklerini anlatan Türkçe kataloğu olmalıdır Teklif veren firma üretici firma dışında ithalatçı ya da yetkili bayi ise üreticiden aldığı satış yetki belgesini idareye sunmalıdır.

10 Makine ve cihazlara ait teknik şartnamede yer alan koşulların uygunluğuna dair her bir madde için açıklamalı yazılı uygunluk belgesinin tedarikçi firma tarafından beyan edilmesi gerekmektedir Makine ve cihazlar imalat ve işçilik hatalarına karşı teslim tarihinden itibaren en az 2 (iki) yıl garantili olmalıdır. Bu husus firma tarafından garanti belgesi ile belgelenmelidir Yüklenici firma tarafından makine ve cihazlar için en az 1 (bir) iş günü boyunca ülke genelinde idarenin belirleyeceği tarih ve İfde yerinde operatör eğitimi ücretsiz olarak verilecektir. Tüm makine ve cihazların çalışma prensipleri uygulayıcı olan operatörlere eğitim verecektir Makine ve cihazlar ile birlikte gerekli tamir ve anahtar takımları verilecektir Makine ve cihazlar ithal ürün ise firmaların yetki belgeleri (noter onaylı) idareye sunulacaktır Makine ve cihazların çalışma standartları ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) standartlarına uygunluğunu gösterir belgeleri idareye sunulacaktır Makine ve cihazlar ile ilgili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (TAMTEST) tarafından yapılmış damlacık ve debi ölçüm sonuçları (Araç Üstü ULV cihazı, Araç Üstü Mist Blovver Cihazı ve Sırtta taşınabilir ULV cihazı için) olmalıdır. İdare tarafından Cihazın Analize gönderilmesi durumunda analiz ücretleri firmaya ait olmalıdır İhaleye giren firmalar, üretici firma ya da bu makine ve cihazların kullanıldığı diğer bir ülke tarafından, ürünün herhangi bir nedenle kullanımının durdurulması veya bu konuda bir haberin kendilerine ulaşması halinde ülkemizde de aynı makine ve cihazlardan ithal edilmiş ise, kırk sekiz saat içinde Bakanlığımıza (marka adı, seri no. kullanımının durdurulma nedeni vb. konularda) bilgi vereceğini, geri çekmeyi, mahrece iade etmeyi taahhüt edeceklerdir Satın alınan makine ve cihazlarda belirtilen kullanma süresi içinde garanti kapsamında bir arıza olduğu takdirde ve bu durum Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Alet ve Makineleri Test Merkezi Müdürlüğü (TAMTEST) raporu ile tespit edildiğinde, kullanımı uygun olmayan makine ve cihaz; firma tarafından ücretsiz olarak. Şartnameye uygun makine ve cihazla en geç 1 (bir ) ay içinde değiştirilecektir. 4.BAŞVURU DOSYASINDA BULUNMASI GEREKEN BELGELER VE DEĞERLENDİRMESİ 4.1. Teklif sahipleri tekliflerinde; Şartnamenin her maddesini "ŞARTNAMEYE UYGUNLUK BELGESİ" başlığı altında firmanın başlıklı kağıdına cevaplayacaklardır. Teklif sahibi teknik şartnamenin ve vereceği şartnameye uygunluk belgesinin her sayfasını kaşeleyip imzalayacaktır. Biyosidal Ürün Uygulama Cihaz.Alet Ekipman Teknik Şartnamesi, 2015

11 4.2. Firmalar teklif verdikleri makine ve cihazları sözleşme imzalandığı tarihten itibaren bir (1) ay içerisinde teslim edebileceğini teklif aşamasında bildireceklerdir. 5. AMBALAJDA ARANAN ÖZELLİKLER 5.1. Makine ve cihazlar orijinal ambalâjlarında olacaktır Her ambalâj içinde makine ve cihazların orijinal Türkçe katalogları yer alacaktır Ambalaj durumları şartnamede yazılı evsafta olmayan cihaz ve ekipmanlar muayeneye sevk edilmeyecektir. 6. NAKİL ŞARTLARI VE MUAYENE KABUL 6.1. Firma, makine ve cihazlara ait Teknik Şartnamenin 3.1.Tindeki belgeleri iki (2) nüsha halinde satın alınan makine ve cihazlarla beraber Türkiye Halk Sağlığı Kurumuna teslim edecektir Makine ve cihazların kesin kabulü, Zoonotik ve Vektörel Hastalıklar Daire Başkanlığı tarafından oluşturulan komisyon tarafından yapılacaktır. 7. MAKİNE VE CİHAZLARIN TESLİMİ 7.1. Firma makine ve cihazların gelişini teslim tarihinden beş (5) iş günü öncesi Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Zoonotik ve Vektörel Hastalıklar Daire Başkanlığına haber verecektir Teslim edilecek malzemelerin Türkiye'deki bayram, resmî tatil ve mesai saati bitimine rastlamayağı tarihte Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Zoonotik ve Vektörel Hastalıklar Daire Başkanlığının Ankara İlinde uygun gördüğü yere teslimatı yapılacaktır İdari ve Özel Şartname, işbu Teknik Şartnamenin ayrılmaz bir parçasıdır. İdari ve Özel Şartnamelerin getireceği ilâve hükümler de geçerli olacaktır. İşbu Teknik Şartname, 3 (üç) sayfa ve 7 (yedi) ana maddeden ibarettir r \ ^ \ X

12 ARAÇ ÜSTÜ MIST BLOWER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından başta sıtma ve leishmaniasis hastalıkları olmak üzere vektörle bulaşan hastalıkların vektör mücadelesinde kullanılmak üzere aşağıda belirtilen özelliklerde Araç üstü Mist Blower cihazı satın alınacaktır. 2. ARAÇ ÜSTÜ MIST BLOWER CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ 2.LCihaz her türlü tozlu, nemli ve sıcak ortamda çalışmaya dayanıklı kimyasal maddelere ve biyosidal ürünlere karşı dayanıklı malzemeden yapılmış olmalıdır Cihazın moturu en az 35 hp gücünde olacak, dizel ve su soğutmalı olmalıdır Cihazın yakıt tankı en az 25 L.(litre) hacim kapasitesinde olmalıdır Cihazın ULV bölümünde nozzle damla çapı büyüklüğü 50 mikronun altında. Mist blower kısmında nozzle damla çapı büyüklüğü 70 mikronun altında olmalıdır. Span değeri 2'nin altında olup bu durum deney test raporunda belirtilmiş olmalıdır Cihazın sıvı debisi ULV de 80 ml/dak. Mist Blower de 300 ml./dak olmalı ve bu durum deney test raporunda belirtilmiş olmalıdır Püskürtme ünitesi üzerinde en az 8 (sekiz) adet ULV nozzle ve yine en az 8 (sekiz) adet Mist Blower nozzle'na sahip olmalıdır Cihaz şoför mahallinden kontrol edilebilmelidir. Motor start/stop, Cihaz açma/ kapama. ULV açma/ kapama. Yakıt ve biyosidal ürün seviyesi izleme, çalışma süresi saati, ikaz sesli uyarı sistemine sahip olmalıdır Cihaz üzerindeki tüm bağlantılar ve elektrik donanımına yönelik malzemeler açık havada kullanıma uygun olmalıdır Püskürtme başlığı en az 220 derece sağa-sola 270 derece yukarı aşağı otomatik dönme özelliğine sahip olmalıdır Cihazda en az 50 metre uzunluğunda kanal, çöp yeri vs. yerlerde kullanılmak üzere cihaz üzerine monteli bir makara sistemine bağlı hortum ve tabancası olmalıdır Cihaz üzerinde kullanılacak biyosidal ürün deposu en az 300 Litre kapasiteli olmalıdır. Depo polietilen ya da korozyona dayanıklı malzemeden olmalı, kolayca sökülüp takılabilir olmalı ve solüsyonun tortu ve çökelti yapmaması için karıştırıcı sisteme sahip olmalıdır Cihazın şasesi araca monte edilebilir nitelikte ve titreşim izolasyonuna sahip olmalıdır.

13 2.13. Araç üstü Mist blower cihazı Dünya Sağlık Örgütü (WHO) nun Mist blower cihazları ile ilgili spesifıkasyonuna uygun olmalıdır Üretici ya da ithalatçı firmanın cihazla ilgili CE Belgesi olmalıdır Üretici ya da ithalatçı firmanın T.S.E. den alınmış Kritere Uygunluk Belgesi olmalıdır. Cihazın Türk Patent Enstitüsünce tescil edilmiş Endüstriyel tasarım ve faydalı ürün belgesi bulunmalıdır Üretici veya ithalatçı firma 'TSE-HYB TS ve TS 13390" belgelerine sahip olmalıdır Üretici ya da ithalatçı firmanın ISO 9001 belgesi olmalıdır Üretici ya da ithalatçı firmanın Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğünden alınmış Garanti Belgesi olmalıdır Üretici ya da ithalatçı firmanın Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğünden alınmış Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi olacak ve bunların vize süreleri geçerli olmalıdır Cihazın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım ve Alet Makineleri Tam Test Merkezi Müdürlüğü (TAMTEST) tarafından Ulv-Mist Blower- Holder kriterleri belirlenmiş olmalıdır ve cihaza ait onaylı deney test raporu olmalıdır. 3. UYULMASI GEREKEN ŞARTLAR 3.1. Firmalar teslim edilen makine ve cihazlara ait: Makinenin teknik özelliklerini anlatan Türkçe katalogu olmalıdır Teklif veren firma üretici firma dışında ithalatçı ya da yetkili bayi ise üreticiden aldığı satış yetki belgesini idareye sunmalıdır Makine ve cihazlara ait teknik şartnamede yer alan koşulların uygunluğuna dair her bir madde için açıklamalı uygunluk belgesi yazılı olarak tedarikçi firma tarafından beyan edilmesi gerekmektedir Makine ve cihazlar imalat ve işçilik hatalarına karşı teslim tarihinden itibaren en az 2 (iki) yıl garantili olmalıdır. Bu husus firma tarafından garanti belgesi ile belgelenmelidir Yüklenici firma tarafından makine ve cihazlar için en az 1 (bir) iş günü boyunca ülke genelinde idarenin belirleyeceği tarih ve Îl'de yerinde operatör eğitimi ücretsiz olarak verilecektir. Firma tarafından Tüm makine ve cihazların çalışma prensipleri ile ilgili uygulayıcı olan operatörlere eğitim verilecektir.

14 Makine ve cihazlar ile birlikte gerekli tamir ve anahtar takımları verilecektir Makine ve cihazlar ithal ürün ise firmaların yetki belgeleri (noter onaylı) idareye sunulacaktır Makine ve cihazların çalışma standartları ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) standartlarına uygunluğunu gösterir belgeler firma tarafından idareye sunulacaktır Makine ve cihazlar ile ilgili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (TAMTEST) tarafından yapılmış damlacık ve debi ölçüm sonuçları (Araç Üstü ULV cihazı, Araç Üstü Mist Blower Cihazı ve Sırtta taşınabilir ULV cihazı için) olmalıdır. İdare tarafından Cihazın analize gönderilmesi durumunda analiz ücretleri firmaya ait olacaktır İhaleye giren firmalar, üretici firma ya da bu makine ve cihazların kullanıldığı diğer bir ülke tarafından, ürünün herhangi bir nedenle kullanımının durdurulması veya bu konuda bir haberin kendilerine ulaşması halinde ülkemizde de aynı makine ve cihazlardan ithal edilmiş ise, kırk sekiz saat içinde Bakanlığımıza (marka adı, seri no. kullanımının durdurulma nedeni vb. konularda) bilgi vereceğini, geri çekmeyi, mahrece iade etmeyi taahhüt edeceklerdir Satın alman makine ve cihazlarda belirtilen kullanma süresi içinde garanti kapsamında bir arıza olduğu takdirde ve bu durum Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Alet ve Makineleri Test Merkezi Müdürlüğü (TAMTEST) raporu ile tespit edildiğinde, kullanımı uygun olmayan makine ve cihaz; firma tarafından ücretsiz olarak. Şartnameye uygun makine ve cihazla en geç 1 (bir ) ay içinde değiştirilecektir. 4.BAŞVURU DOSYASINDA BULUNMASI GEREKEN BELGELER VE DEĞERLENDİRMESİ 4.1. Teklif sahipleri tekliflerinde; Şartnamenin her maddesini ŞARTNAMEYE UYGUNLUK BELGESİ'* başlığı altında firmanın başlıklı kağıdına cevaplayacaklardır.teklif sahibi teknik şartnamenin ve vereceği şartnameye uygunluk belgesinin her sayfasını kaşeleyip imzalayacaktır Firmalar teklif verdikleri makine ve cihazları sözleşme imzalandığı tarihten itibaren bir (1) ay içerisinde teslim edebileceğini teklif aşamasında garanti edeceklerdir. 5. AMBALAJDA ARANAN ÖZELLİKLER 5.1. Makine ve cihazlar orijinal ambalâjlarında olacaktır Her ambalâj içinde makine ve cihazların orijinal Türkçe katalogları yer alacaktır.

15 5.3. Ambalaj durumları şartnamede yazılı evsafta olmayan cihaz ve ekipmanlar muayeneye sevk edilmeyecektir. 6. NAKİL ŞARTLARI VE MUAYENE KABUL 6.1. Firma, makine ve cihazlara ait Teknik Şartnamenin 3.1. Tindeki belgeleri iki (2) nüsha halinde satın alınan makine ve cihazlarla beraber Türkiye Halk Sağlığı Kuruntuna teslim edecektir Makine ve cihazların kesin kabulü, Zoonotik ve Vektörel Hastalıklar Daire Başkanlığı tarafından oluşturulan komisyon tarafından yapılacaktır. 7. MAKİNE VE CİHAZLARIN TESLİMİ 7.1. Firma makine ve cihazların gelişini teslim tarihinden beş (5) iş günü öncesi Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Zoonotik ve Vektörel Hastalıklar Daire Başkanlığına haber verecektir Teslim edilecek malzemelerin Türkiye'deki bayram, resmî tatil ve mesai saati bitimine rastlamayağı tarihte Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Zoonotik ve Vektörel Hastalıklar Daire Başkanlığının Ankara İlinde uygun gördüğü yere teslimatı yapılacaktır İdari ve Özel Şartname, işbu Teknik Şartnamenin ayrılmaz bir parçasıdır. İdari ve Özel Şartnamelerin getireceği ilâve hükümler de geçerli olacaktır. İşbu Teknik Şartname, 4 (dört) sayfa ve 7 (yedi) ana maddeden ibarettir Biyosidal Ürün Uygulama Cihaz.Alet Ekipman Teknik Şartnamesi, 2015

16 1. KONU ARAÇ ÜSTÜ ULV (SOĞUK ŞİŞLEME) CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından başta sıtma ve leishmaniasis hastalıkları olmak üzere vektörle bulaşan hastalıkların vektör mücadelesinde kullanılmak üzere aşağıda belirtilen özelliklerde Araç üstü ULV cihazı satın alınacaktır. 2. ARAÇ ÜSTÜ ULV (SOĞUK ŞİŞLEME) CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ 2.1. Teklif edilen ULV cihazı için alınmış Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 'farım Alet ve Makineleri Test Merkezi Müdürlüğü (TAMTEST) tarafından yapılmış damlacık ve debi ölçüm sonuçları olacaktır. Cihazın 500 ml/dk debisi 5-25 mikron damlacık çapı oluşturduğuna dair raporu teklif ekinde sunulacaktır Araç üstü ULV cihazının motoru 4 (Dört) zamanlı, çift silindirli ve benzinli olmalıdır. Volant gücü en az 18 Hp olmalıdır. Marşlı, şarjlı ve hava soğutmalı olacaktır. Motor gürültüsü maksimum 90 desibel olmalıdır. İlk hareketi marş motorundan alacak. 12 V, en az 40 amp. gücünde aküyle beslenmelidir Araç Üstü ULV Cihazının üzerinde minimum 60 İt. kapasiteli biyosidal ürün seviye göstergeli, paslanmaz çelikten veya polietilen formiilasyon tankı olmalıdır. Sistemde en az 5 (beş) İt. kapasiteli yıkama tankı olmalıdır..nozzle veya nozzleler ULV'ye uygun disk tipi Vertical tipte hava kesişli dört çıkışlı olmalıdır. Nozzle meme sistemi yatay ve düşey 360 derece ayarlanabilir olmalıdır. Sağa ve sola kumandadan hareket kabiliyetine sahip olmalıdır Formülasyon debisi 500 ml/dak. olmalıdır. Cihazla Dünya Sağlık Örgütü(WHO) standartlarında 5-25 mikron çapında aeresol damlacıkları üretecek ve bu özelliği sağladığına dair sonuçları Türkiye'deki bir resmi kurum (Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı TAMTEST veya TSE ) tarafından belgelendirilmiş olmalıdır. Cihaz en az 10 metre uzağa ürün püskürtme kapasitesinde olmalıdır Cihazın hava üretme sistemi yağsız disk tipi Blower olmalıdır Cihazın biyosidal ürün seyreltme suyunun ph dengesini ayarlamak için kullanılacak biyosidal ürüne göre elektromekanik ph düzenleyici regülatöre sahip olmalıdır Cihazın kumanda sisteminin en az 5 (beş) m. uzunluğunda kablosu ve kumanda üzerinde gece görülür özellikte uyarı ışıkları olmalıdır. Cihazın kumandası üzerinde başlık yönlendirme, motor çalıştırma, durdurma, ULV başlatma, durdurma ve otomatik yıkama (Flaşör) sistemleri olmalıdır. 2.8 Cihazın kanalizasyon donanımı en az 10 (on) metre uzunluğunda ve 20 (yirmi) bar basınca dayanıklı olmalıdır. Aparatın hava giriş ve çıkışlarında birer adet küresel vana olmalı ve aparat başlığı ULV yapabilecek özellikte olmalıdır. Aparat blower çıkış

17 borusuna bilyeli-jaklı sistemle kolayca monte edilip çıkarılabilir olmalıdır. Biyosidal ürün çıkış memesi diğer nozzlelardan (meme) bağımsız kullanılabilir olmalıdır Araç üstü ULV cihazı Dünya Sağlık Örgütü (WHO) nun ULV (Ultra Low Volume) cihazları ile ilgili spesifıkasyonuna uygun olmalıdır Üretici yada ithalatçı firmanın cihazla ilgili CE Belgesi olmalıdır Üretici yada ithalatçı firmanın T.S.E. den alınmış Kritere Uygunluk Belgesi olmalıdır Üretici yada ithalatçı firmanın TS Hizmet Yeterlilik Belgesi olmalıdır Üretici yada ithalatçı firmanın ISO 9001 belgesi olmalıdır Üretici ya da ithalatçı firmanın Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğünden alınmış Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi olacak ve bunların vize süreleri geçerli olmalıdır. 3. UYULMASI GEREKEN ŞARTLAR 3.1. Firmalar teslim edilen makine ve cihazlara ait: Makinenin teknik özelliklerini anlatan Türkçe kataloğu olmalıdır Teklif veren firma üretici firma dışında ithalatçı ya da yetkili bayi ise üreticiden aldığı satış yetki belgesini idareye sunmalıdır Makine ve cihazlara ait teknik şartnamede yer alan koşulların uygunluğuna dair her bir madde için açıklamalı uygunluk belgesi yazılı olarak tedarikçi firma tarafından beyan edilmesi gerekmektedir Makine ve cihazlar imalat ve işçilik hatalarına karşı teslim tarihinden itibaren en az 2 (iki) yıl garantili olmalıdır. Bu husus firma tarafından garanti belgesi ile belgelenmelidir Yüklenici firma tarafından makine ve cihazlar için en az 1 (bir) iş günü boyunca ülke genelinde idarenin belirleyeceği tarihlerde ve İl'de yerinde operatör eğitimi ücretsiz olarak verilecektir. Firma tarafından Tüm makine ve cihazların çalışma prensipleri ile ilgili uygulayıcı olan operatörlere eğitim verilecektir Makine ve cihazlar ile birlikte gerekli tamir ve anahtar takımları verilecektir Makine ve cihazlar ithal ürün ise firmaların yetki belgeleri (noter onaylı) idareye sunulacaktır. >

18 Makine ve cihazların çalışma standartları ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) standartlarına uygunluğunu gösterir belgeler firma tarafından idareye sunulacaktır Makine ve cihazlar ile ilgili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (TAMTEST) tarafından yapılmış damlacık ve debi ölçüm sonuçları (Araç Üstü ULV cihazı, Araç Üstü Mist Blower Cihazı ve Sırtta taşınabilir ULV cihazı için) olmalıdır. İdare tarafından Cihazın analize gönderilmesi durumunda analiz ücretleri firmaya ait olacaktır İhaleye giren firmalar, üretici firma ya da bu makine ve cihazların kullanıldığı diğer bir ülke tarafından, ürünün herhangi bir nedenle kullanımının durdurulması veya bu konuda bir haberin kendilerine ulaşması halinde ülkemizde de aynı makine ve cihazlardan ithal edilmiş ise, kırk sekiz saat içinde Bakanlığımıza (marka adı, seri no. kullanımının durdurulma nedeni vb. konularda) bilgi vereceğini, geri çekmeyi, mahrece iade etmeyi taahhüt edeceklerdir Satın alınan makine ve cihazlarda belirtilen kullanma süresi içinde garanti kapsamında bir arıza olduğu takdirde ve bu durum Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Alet ve Makineleri Test Merkezi Müdürlüğü (TAMTEST) raporu ile tespit edildiğinde, kullanımı uygun olmayan makine ve cihaz; firma tarafından ücretsiz olarak. Şartnameye uygun makine ve cihazla en geç 1 (bir) ay içinde değiştirilecektir. 4.BAŞVURU DOSYASINDA BULUNMASI GEREKEN BELGELER VE DEĞERLENDİRMESİ 4.1. Teklif sahipleri tekliflerinde; Şartnamenin her maddesini ŞARTNAMEYE UYGUNLUK BELGESİ başlığı altında firmanın başlıklı kağıdına cevaplayacaklardır. Teklif sahibi teknik şartnamenin ve vereceği şartnameye uygunluk belgesinin her sayfasını kaşeleyip imzalayacaktır Firmalar teklif verdikleri makine ve cihazları sözleşme imzalandığı tarihten itibaren bir (1) ay içerisinde teslim edebileceğini teklif aşamasında garanti edecektir. 5. AMBALÂJDA ARANAN ÖZELLİKLER 5.1. Makine ve cihazlar orijinal ambalâjlarında olmalıdır Her ambalâj içinde makine ve cihazların orijinal Türkçe katalogları yer alacaktır Ambalaj durumları şartnamede yazılı evsafta olmayan cihaz ve ekipmanlar muayeneye sevk edilmeyecektir. 6. NAKİL ŞARTLARI VE MUAYENE KABUL 6.1. Firma, makine ve cihazlara ait Teknik Şartnamenin 'indeki belgeleri iki (2) nüsha halinde satın alman makine ve cihazlarla beraber Türkiye Halk Sağlığı Kurumuna teslim edecektir.

19 6.2. Makine ve cihazların kesin kabulü, Zoonotik ve Vektörel Hastalıklar Daire Başkanlığı tarafından oluşturulan komisyon tarafından yapılacaktır. 7. MAKİNE VE CİHAZLARIN TESLİMİ 7.1. Firma makine ve cihazların gelişini teslim tarihinden beş (5) iş günü öncesi Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Zoonotik ve Vektörel Hastalıklar Daire Başkanlığına haber verecektir Teslim edilecek malzemelerin Türkiye'deki bayram, resmî tatil ve mesai saati bitimine rastlamayan bir tarihte Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Zoonotik ve Vektörel Hastalıklar Daire Başkanlığının Ankara İlinde uygun gördüğü yere teslimatı yapılacaktır İdari ve Özel Şartname, işbu Teknik Şartnamenin ayrılmaz bir parçasıdır. İdari ve Özel Şartnamelerin getireceği ilâve hükümler de geçerli olacaktır. İşbu Teknik Şartname, 4 (dört) sayfa ve 7 (yedi) ana maddeden ibarettir

20 S n İL PERSONEL mevcut m e v c u t P U L V E R İZ A T Ö R ta le p ih tiy a ç 1mevcut ARAÇ ÜSTÜ ULV CİHAZI talep ihtiyaç m e vcut EL T İP İ Ş İŞ L E M E ta le p ih tiy a ç mevcut SIRT TİPİ ULV talep İhtiyaç m e vcut M İS T B L O W E R ta le p ih tiyaç 1 A dana A dıyam an A ntalya A rtv in A ydın B urdur D iyarbakır Edirne Erzincan G aziantep H akkari H atay K astam onu M a la tya i M anisa M a rdin M uğla î O rdu S iirt Sinop Trabzon Ş anlıurfa Van A ksaray Batm an i 26 Şırnak O sm aniye T O P U M L ]

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- SU TANKI: St -37 A1 kalite 5 mm sac kullanılmaktadır. Tank içinde Enine 2, Boyuna 4 adet tank malzemesi ile ayni malzemeden dalgakıran Tank üzerinde

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.-2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ 1 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR..1 4. GARANTİ

Detaylı

Temiz Hava Solunum Sistemleri

Temiz Hava Solunum Sistemleri Temiz Hava Solunum Sistemleri Temiz Hava Solunum Sistemi Çeşitleri: Kompresörlü Temiz Hava Solunum Sistemleri Tekerlekli Hava Tüplü Solunum Sistemleri Sıralı Sistem Solunum Sistemleri Temiz Hava Solunum

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI SA Serisi - SP Serisi Yüksek hava debisi, üstün manevra kabiliyeti ve mükemmel ilaçlama performansı... Sağlam depo ve şasi New Holland SA serisi bağ, bahçe atomizörlerinin

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. www.egefe.com.tr. ZEYTİN HASAT ve İLAÇLAMA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ.

ÜRÜN KATALOĞU. www.egefe.com.tr. ZEYTİN HASAT ve İLAÇLAMA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ. ZEYTİN HASAT ve İLAÇLAMA MAKİNALARI ÜRÜN KATALOĞU TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ DÜŞÜK İŞÇİLİK MALİYETİ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ HIZLI TEKNİK SERVİS BOL YEDEK PARÇA TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Tüm Ürünlerimizi Tarım Kredi

Detaylı

YIL TAM GARANTİ. TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler

YIL TAM GARANTİ. TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler 2 YIL TAM GARANTİ TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler B E N Z İ N L İ T E K S A N M İ N İ J E N E R AT Ö R S E R İ S İ TJ 3200 TJ 2700 TJ 15000 TS OTM / MS OTM TJ 12000 TS Üstün

Detaylı

UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ. Portatif Jeneratörler

UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ. Portatif Jeneratörler UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ Portatif Jeneratörler PENSA BENZİNLİ JENERATÖR SERİSİ PH 3200M PH 7500M/T İ-M-O PH 12000M/T İ-M-O PH 15000M/T İ-M-O PH 7500M İ -M-O / PH 7500T İ-M-O PENSA portatif jeneratörler,

Detaylı

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte 203 ÇAPA MAKİNALARI 1125.$ Motor: 6,5 Hp Benzinli / Honda GX200 4 Zamanlı Hava Soğutmalı OHV Motor Hareket Tipi: Şanzıman 2 ileri + 1 geri Şaft Sayısı: 1 Çalışma Genişliği: 80-100 cm Çalışma Derinliği:

Detaylı

2.1.1. Pozitif Basınçlı Fan (PPV, Positive Pressure Ventilator): Havayı basabilen aksamdır

2.1.1. Pozitif Basınçlı Fan (PPV, Positive Pressure Ventilator): Havayı basabilen aksamdır EURAMCOSAFETY GF165 POZİTİF BASINÇLI SEYYAR FAN(PPV) ŞARTNAMESİ ŞARTNAME NUMARASI : ESCA-TR-GA5006 REVİZE TARİHİ : 31.07.2015 - BU ŞARTNAME EURAMCOSAFETY KULLANICILARINA VE TEDARİKÇİLERE FANLARDA YAPILAN

Detaylı

Tarla Pülverizatörü Asılır & Çekilir Tip Modeller

Tarla Pülverizatörü Asılır & Çekilir Tip Modeller Tarla Pülverizatörü Asılır & Çekilir Tip Modeller www.untartarim.com.tr Teknik Özellikler - Fiberglas veya polietilen depo. - Makinelerimizdeki kol (boom iş genişliği 8 mt. - 12 mt. - 16 mt. - 16 mt. -

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ. Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1

TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ. Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1 TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1 İÇİNDEKİLER MADDE 1 TANIMLAR..... 3 MADDE 2 İHALENİN KONUSU....

Detaylı

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 4 3. GARANTİ

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

Die Maschine.

Die Maschine. Die Maschine HAKKIMIZDA FARYA BAUMASCHİNEN FABRİK GMBH firması 20 yıllık Almanya tecrübesi ile inşaat, yapı ve inşaat makineleri sektörlerinde kaliteli ve güvenli bir hizmet vermektedir. İnşaat makineleri

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu

MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu Kitap Revizyon Tarihi: 160905 Kitap Baský Tarihi: 160905 Revizyon No: 3 ÝÇÝNDEKÝLER 05 06 07 08 09 11 12 13 13 14 15 16 17 18 Giriþ Genel Uyarýlar Garanti ve Servis Genel

Detaylı

SU POMPALARI ve HiDROFORLARI YANGIN GRUPLARI

SU POMPALARI ve HiDROFORLARI YANGIN GRUPLARI SU POMPALARI ve HiDROFORLARI YANGIN GRUPLARI YANGINLA MÜCADELE POMPALARIMIZ Yangınla mücadelede kullanılan Makine ve ekipmanlar içerisinde Sulu Söndürme Sistemleri hayati bir öneme sahiptir. Sulu söndürme

Detaylı

TÜRK KIZILAYI TEK KULLANIMLIK HOLDER TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI TEK KULLANIMLIK HOLDER TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI TEK KULLANIMLIK HOLDER TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER 1. GÜVENLİKLİ HOLDER TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 3 3. TESLİMAT... 3 4. MUAYENE...

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR....4 3. TESLİMAT...4,5

Detaylı

HAKKIMIZDA. Group Şirketlerimizin Faaliyet Alanları :

HAKKIMIZDA. Group Şirketlerimizin Faaliyet Alanları : Dizel üretimi 2015 yılı Ocak Ayı İtibari ile başlamıştır. Başta tarım sektörü olmak üzere tüm alanlarda kullanılan KAAN Dizel umuz Türkiye ye hayırlı olsun... HAKKIMIZDA Group Şirketlerimizin Faaliyet

Detaylı

YÜKSEK BASINÇLI (JETTING), SICAK SULU, YOL YIKAMA, AFİŞ SÖKME, TEMİZLİK VE MİNİ KANAL AÇMA MAKİNESİ HWS.

YÜKSEK BASINÇLI (JETTING), SICAK SULU, YOL YIKAMA, AFİŞ SÖKME, TEMİZLİK VE MİNİ KANAL AÇMA MAKİNESİ HWS. YÜKSEK BASINÇLI (JETTING), SICAK SULU, YOL YIKAMA, AFİŞ SÖKME, TEMİZLİK VE MİNİ KANAL AÇMA MAKİNESİ Profijet HWS TEKNİK ÖZELLİKLERİ 2 x 400 lt. standart su deposu + ilave su deposu, 2.800 devir/dakika

Detaylı

Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası

Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası 2-3 adet zeytin çırpıcı çalıştırabilen 2019 B özel hava kompresörü sayesinde zeytin hasadında yüksek hasat kapasitesi ve performans sağlar. Uzun

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

KD 50. Standby 50 kva DİZEL JENERATÖR GRUPLARI. 3 Phase Ratings, 50 Hz, PF 0,8. Motor: Ricardo Alternator: Katana Kontrol sistem: Datakom 309 TANITIM

KD 50. Standby 50 kva DİZEL JENERATÖR GRUPLARI. 3 Phase Ratings, 50 Hz, PF 0,8. Motor: Ricardo Alternator: Katana Kontrol sistem: Datakom 309 TANITIM TANITIM 4 ZAMANLI SU SOĞUTMALI DİZEL MOTOR,MEKANİK FANLI VE KORUYUCU KAFESLİ RADYATÖR,AKÜ İLE ÇALIŞTIRMA,AKÜ KABLOLARI VE SEHPASI,ŞARJ ALTERNATÖRÜ,MEKANİK GOVERNOR,MOTOR SUYU ISITICISI,ESNEK RADYATÖR HORTUMLARI,TİTREŞİM

Detaylı

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ....3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.... 4 3. TESLİMAT...

Detaylı

Kapalı Ürün AB Gürültü Mevzuatına Göre Test 2000/14/EC sayılı. Voltage kva kw kva kw 400/

Kapalı Ürün AB Gürültü Mevzuatına Göre Test 2000/14/EC sayılı. Voltage kva kw kva kw 400/ TANITIM 4 ZAMANLI SU SOĞUTMALI DİZEL MOTOR,MEKANİK FANLI VE KORUYUCU KAFESLİ RADYATÖR,AKÜ İLE ÇALIŞTIRMA,AKÜ KABLOLARI VE SEHPASI,ŞARJ ALTERNATÖRÜ,MEKANİK GOVERNOR,MOTOR SUYU ISITICISI,ESNEK RADYATÖR HORTUMLARI,TİTREŞİM

Detaylı

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü...

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... 2 Neden Ekosan Kompresör 3 Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, Türkiye

Detaylı

KURU KİMYEVİ TOZLU YANGıN SÖNDÜRME CİHAZLARI DOLUM ŞARTNAMESİDİR

KURU KİMYEVİ TOZLU YANGıN SÖNDÜRME CİHAZLARI DOLUM ŞARTNAMESİDİR KURU KİMYEVİ TOZLU YANGıN SÖNDÜRME CİHAZLARI DOLUM ŞARTNAMESİDİR Hacettepe Üniversitesi birimlerine ait Kuru Kimyevi Tozlu Yangın Söndürme Tüplerinin dolumu, dolum sonrası bakımı ve test işlemleri aşağıdaki

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR...

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

KOMPRESÖR ŞARTNAMESİ. 1. Kompresör yağlı sistemde çalışabilir özellikte olmalıdır.

KOMPRESÖR ŞARTNAMESİ. 1. Kompresör yağlı sistemde çalışabilir özellikte olmalıdır. Marka : JUN-AIR Geçerlilik Tarih : Model : 6-25 YAĞLI KOMPRESÖR Toplam Sayfa : 1 1. Kompresör yağlı sistemde çalışabilir özellikte olmalıdır. 2. 220 V / 50 Hz şebeke cereyanı ile çalışabilmeli ve maksimum

Detaylı

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ....3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.... 4 3. TESLİMAT...

Detaylı

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) 1 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Mikropipetler sürekli piston vuruşlu ve ayarlanabilir hacimli olmalıdır. 2.Mikropipetler elektronik ve renkli ekrana

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK KOAGÜLASYON TEST KİTLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. KOAGÜLASYON CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 4 3. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

2015 YILI HİDROLİK DİREK TEKNİK ŞARTNAMESİ

2015 YILI HİDROLİK DİREK TEKNİK ŞARTNAMESİ 2015 YILI HİDROLİK DİREK TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ Kurumumuz Üzülmez Taşkömürü İşletme Müessesesi ihtiyacı olarak uzun ayak kömür üretim sisteminde kullanılmak üzere 300 adet çelik hidrolik direk satın

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4 4. MUAYENE.....4

Detaylı

The Power to Save Energy.

The Power to Save Energy. The Power to Save Energy. SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU CT SERİSİ Soğutma CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir. Dolayısıyla

Detaylı

2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ. 1,2 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR. 2 3.

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

BASINÇLI KAPLARDA ÇALIŞMALARDA İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ

BASINÇLI KAPLARDA ÇALIŞMALARDA İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ 1 Basınçlı kaplarda temel prensip olarak hidrostatik test yapılması esastır. Bu testler, standartlarda aksi belirtilmediği sürece işletme basıncının 1,5 katı ile ve bir yılı aşmayan sürelerle yapılır.

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI EGE BKM ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI ve TEKNİK ÖZELLİKLERİ Sıra No Ürün 1. Elektrikli Kan Nakil Kutusu Tam Kan Torba Sistemi Taşıma

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3,4 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.5 3.TESLİMAT...6

Detaylı

Rotfire D Teknik Özellikler

Rotfire D Teknik Özellikler Rotfire D 30 17 Sistem dizel tek motorlu olup marşlı ve akülüdür. Hiçbir güç kaynağına bağlamaya gerek duymadan üzerindeki 300 lt. su tankı ve 2 adet 30 lt. lik köpük tankı ile kesintisiz 10 dakika yangına

Detaylı

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir.

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. M5 EVOLUTION - GÜÇLÜ SUPERMIX - İDEAL İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. Turbomix özellikli sıva makinesi Kolay müdahale edilebilen su armatürü D ve R tipi

Detaylı

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 BC Serisi Haşbaysız Balya Makineleri BC 5060 BC 5070 Çeki okunun doğrudan aksa bağlanması ile daima güvenli çalışabilme

Detaylı

MAGIC 50 LUX ÖZELLİKLERİ FLASH 50 ÖZELLİKLERİ. MOTOR TİPİ : Tek Silindir 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı. MAX. GÜÇ : 8000d/d 1,75 Kw 2.

MAGIC 50 LUX ÖZELLİKLERİ FLASH 50 ÖZELLİKLERİ. MOTOR TİPİ : Tek Silindir 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı. MAX. GÜÇ : 8000d/d 1,75 Kw 2. MAGIC 50 LUX ÖZELLİKLERİ MOTOR TİPİ : Tek Silindir - 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı HACİM : 49,4 cc MAX. GÜÇ : 8000 d/d -1,75 kw - 2,35 Hp VİTES : 4 Vites Yarı Otomatik AKÜ : 12 V -5 Ah YAKIT TANKI : 3,8 Litre

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç.

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Yeni Bosch yüksek basınçlı yıkama cihazları. Yeni Aquatak Go. Küçük, mobil ve çok güçlü. Bu yüksek basınçlı yıkama cihazı ile ileri geri itmeyi unutun. Aquatak

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Yüksek Basınç Pompaları -70-100 Bar 1 x 30lt/dk, Elektrik motor 380V 50Hz. 1 x 5.5 kw Basınç ayar regülatörleri ve Baypas Manometre 0-160 Bar. Giriş Suyu Kontrol Valfi Düşük Basınç Uyarı Switch 2. Su Filtre

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

CFTMAK HİDROLİK KRİKO ENDÜSTRİYEL EKİPMANLAR

CFTMAK HİDROLİK KRİKO ENDÜSTRİYEL EKİPMANLAR CFTMAK HİDROLİK KRİKO ENDÜSTRİYEL EKİPMANLAR 2018 HAKKIMIZDA CFTMAK Firmamız, 1976 yılında kurulmuş olup, 30 yılı aşkın süredir, makineler, pompalar, hidrolik sistemler üzerine bakım ve fason işçiliği

Detaylı

Dersin Adı Alan Meslek / Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Sınıf/Yıl Süre. Dersin Amacı. Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları

Dersin Adı Alan Meslek / Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Sınıf/Yıl Süre. Dersin Amacı. Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Dersin Adı Alan Meslek / Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Sınıf/Yıl Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlilikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler Eğitim Öğretim

Detaylı

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sözleşme ve eklerinde kullanıldığı takdirde aşağıdaki anlamları taşır.

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın

Detaylı

İL-STAR 35 HP MISTBLOWER-ULV MAKİNESİ KULLANMA KILAVUZU

İL-STAR 35 HP MISTBLOWER-ULV MAKİNESİ KULLANMA KILAVUZU İL-STAR 35 HP MISTBLOWER-ULV MAKİNESİ KULLANMA KILAVUZU Makineyi kullanmadan önce, lütfen kullanım kılavuzdaki tüm konuları okuyun. Bu kullanma kılavuzu, makinenizin temel fonksiyonlarını ve genel yapısını

Detaylı

840180YK SANTRAL REGÜLATÖRÜ

840180YK SANTRAL REGÜLATÖRÜ GAZ ALETLERİ 444 5 168 [info@alkangaz.com] [www.alkangaz.com.tr] 840180YK SANTRAL REGÜLATÖRÜ GİRİŞ 840180YK basınç regülatörleri, yüksek basınç için direk etkili cihazlardır, diyagram tarafından kontrol

Detaylı

EMNİYET VENTİLİ (EV)

EMNİYET VENTİLİ (EV) EMNİYET VENTİLİ (EV) SABİT AYARLI Ağustos 018 TANITIM Sabit ayarlı emniyet ventilleri kapalı devre ısıtma sistemlerinde oluşan basıncı tahliye ederek, önceden belirlenmiş bir değere sınırlamak amacıyla

Detaylı

KİNİN SÜLFAT TABLET TEKNİK ŞARTNAMESİ

KİNİN SÜLFAT TABLET TEKNİK ŞARTNAMESİ KİNİN SÜLFAT TABLET TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. SATIN ALINACAK İLACIN İSMİ VE AÇIK FORMÜLÜ Her tablet; Dünya Sağlık Örgütümün (DSÖ) ya da yürürlükteki İngiliz Farmakopesi (BP) veya Amerikan Farmakopesi (USP)

Detaylı

Konutsal Yangın Hidrofor Sistemleri

Konutsal Yangın Hidrofor Sistemleri Konutsal Yangın Hidrofor Sistemleri Konutsal Yangın Hidroforları - Y2 KO Serisi Villa, apartman vb. kullanım amacı taşıyan binaların yangınla mücadele sistemi için kullanılmaktadır. Ülkemizdeki genel uygulamada,

Detaylı

RMS İSTASYONLARI NEDİR?

RMS İSTASYONLARI NEDİR? KERİM ÖZBEYAZ RMS İSTASYONLARI NEDİR? O Basınç düşürme ve ölçüm istasyonu bölgesel istasyonlardan orta basınçta gelen gazı müşterinin ihtiyaç duyduğu basınca düşürme ve faturalamaya baz alacak ölçümü yapmak

Detaylı

Zeyilname Zeyilname No:4

Zeyilname Zeyilname No:4 Zeyilname Zeyilname No:4 Not: Bu Zeyilname bu sayfa dahil olmak üzere toplam 7 sayfadan oluşmaktadır. Zeyilname No:4 1/6 GİRİŞ 4x4 MOBİL HABERLEŞME ARACI ALIMI (GA4.18) ZEYİLNAME NO: 4 Orijinal ihale dökümanları

Detaylı

SÜRÜCÜ MAHALLİ

SÜRÜCÜ MAHALLİ 4 - ELE ALIŞ SÜRÜCÜ MAHALLİ 1. Hız sabitleyici / sınırlayıcı kumandası. 2. Direksiyon ayarlama kumandası. 3. Aydınlatma ve sinyal lambaları kumandası. 4. Gösterge tablosu. 5. Sürücü Airbag'i. Korna. 6.

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Güç, Performans ve Konforun Eşsiz Birlikteliği ÜST DÜZEY PERFORMANS Kendi sınıfı ürünler arasında yüksek verimi ve sanat niteliğindeki eşsiz tasarım çözümleri

Detaylı

TS EN 12845+A2 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YE Serisi

TS EN 12845+A2 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YE Serisi TS EN 85+A Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YE Serisi ETNA Yangın Pompa Sistemleri Yangında En Önemli Standart Nedir? Neden TS EN 85+A ye Uygun Yangın ETNA Yangın Pompa Sistemlerl İhtiyacınızın

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

6. GENLEŞME DEPOLARI 6.1 AÇIK GENLEŞME DEPOSU

6. GENLEŞME DEPOLARI 6.1 AÇIK GENLEŞME DEPOSU 6. GENLEŞME DEPOLARI Genleşme depoları sistemdeki basıncın kontrolü ve sisteme gerekli su desteğinin sağlanması bakımından çok önemlidir. Genleşme depoları açık ve kapalı olmak üzere iki tiptedir. 6.1

Detaylı

Mikrodizel Temizlik & Montaj Ekipmanları

Mikrodizel Temizlik & Montaj Ekipmanları Mikrodizel Temizlik & Montaj Ekipmanları HM1007 HM1003 HM1000 HM1009 Mikrodizel Temizlik & Montaj Ekipmanları Hartridge TM Mikrodizel Temizlik & Montaj Ekipmanları en son jenerasyon dizel teknolojilerini

Detaylı

Neden kheell Kompresör

Neden kheell Kompresör Neden kheell Kompresör Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, yeni markanız Kheell ile Türkiye pazarında

Detaylı

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık 5 8 HP SU SOĞUTMALI MOTOR ÖN VE ARKA PAPATYA DİSK FREN DİJİTAL GÖSTERGE SAATİ AYARLANABİLİR AMORTİSÖR GÜÇLÜ ŞASE : Su soğutmalı, zamanlı, tek silindirli : 9 cc : 5 vites : 7 LT : 8 HP : Hidrolik tek papatya

Detaylı

TAVSİYE EDİLEN TÜKETİCİ FİYAT LİSTESİ 2014-1

TAVSİYE EDİLEN TÜKETİCİ FİYAT LİSTESİ 2014-1 www.asayac.com info@asayac.com Sayfa: 1 /11 GENEL SATIŞ ŞARTLARI : 1. ATLAS SAYAÇ Fiyat Listesi, Tavsiye Edilen Tüketici Fiyat Listesi olarak düzenlenmiştir. 2. Fiyatlarımız; KDV hariç ve avro olarak hazırlanmıştır.

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ $ ^.0 3»^- T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

CALEFFI. Termal, hidrolik ve kullanım suyu sistemleri için emniyet tahliye vanaları serileri 01253/14 TR.

CALEFFI. Termal, hidrolik ve kullanım suyu sistemleri için emniyet tahliye vanaları serileri 01253/14 TR. Termal, hidrolik ve kullanım suyu sistemleri için emniyet tahliye vanaları 311-312-313-314-513-514 serileri REDITED LEFFI 013/14 TR ISO 9001 FM 21654 ISO 9001 No. 0003 Genel 311, 312, 313, 314, 513 ve

Detaylı

Periyodik Test ve Kontroller

Periyodik Test ve Kontroller Periyodik Test ve Kontroller İş Güvenliği yönünden; Buhar Kazanı Periyodik Kontrolü, Kalorifer Kazanı Periyodik Kontrolü, Hava Tankı Periyodik Kontrolü, Kompresör Periyodik Kontrolü, Hidrofor Periyodik

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2018TSDN014 Elektron Hızlandırıcısı ve Işınım Tesisi (TARLA) Project Grand No: 2006K 120470 Alımın Adı: Optik mikroskop alımı şartnamesi Doküman

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER MADDE 1 TEDARİK EDİLECEK KAN IŞINLAMA ETİKETLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 MADDE 2 İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ Cam ve Yer Temizlik Ekipmanları Uluslararası Kalite 2 Endüstriyel Temizlik Deterjanları Azami Verimlilik Güçlü Stok Hızlı Sevkiyat İÇİNDEKİLER SAYFA NO 4 6 7 8 8 9 11 11

Detaylı

PERİYODİK KONTROL NEDİR?

PERİYODİK KONTROL NEDİR? PERİYODİK NEDİR? 25 Nisan 2013 perşembe tarihinde yayınlanan İŞ EKİPMANLARININ KULLANIMINDA SAĞLIK VE GÜVENLİK ŞARTLARI YÖNETMELİĞİ gereğince 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamına giren

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak Petrol Ürünleri ne [Motorin (15.000 Lt), Motorin (Diğer)(10.000

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINABİLİR HEMOGLOBİN TAYİN SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK TAŞINABİLİR HEMOGLOBİN TAYİN SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ....1 2.

Detaylı

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu Teknik Şartname için yurt içinden satın alınacak Etilen Oksit Düşük Isı Gaz Sterilizasyon Cihazı nın Teknik özellik, kontrol

Detaylı

TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Portatif Jeneratörler

TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Portatif Jeneratörler TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Portatif Jeneratörler TEKSAN MİNİ BENZİNLİ JENERATÖR SERİSİ TM2400HB1-I TM3200HB1-I TM15000HB1-O / TM16000HB3-O TM12000HB3-M TM7500HB1-I / M / O / TM8000HB3-M TeksanMini

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ Profesyoneller İçin Tertemiz Mekanlar... Cam ve Yer Temizlik Ekipmanları Endüstriyel Temizlik Deterjanları Uluslararası Kalite Azami Verimlilik Güçlü Stok Hızlı Sevkiyat

Detaylı

Kadar artar. Artan bu hacmi depolayacak açık genleşme deposunun hacmi ise;

Kadar artar. Artan bu hacmi depolayacak açık genleşme deposunun hacmi ise; 7. GENLEŞME DEPOLARI Genleşme depoları sistemdeki basıncın kontrolü ve sisteme gerekli su desteğinin sağlanması bakımından çok önemlidir. Genleşme depoları açık ve kapalı olmak üzere iki tiptedir. 7.1

Detaylı

1. BAYLAN SU SAYAÇLARI TEST MASASI BTB-06

1. BAYLAN SU SAYAÇLARI TEST MASASI BTB-06 1. BAYLAN SU SAYAÇLARI TEST MASASI BTB-06 Baylan BTB-6 Test Masası ev tipi sayaçların ISO 4064/3 standardına göre performans testlerini gerçekleştirmek üzere Baylan Ölçü Aletleri bünyesinde tasarlanmıştır.

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINABİLİR HEMOGLOBİN TAYİN SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINABİLİR HEMOGLOBİN TAYİN SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINABİLİR HEMOGLOBİN TAYİN SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK TAŞINABİLİR HEMOGLOBİN TAYİN SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ....1 2. TAŞINABİLİR

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE DPT2006K-120470 No lu DPT-YUUP Projesi Kapsamında temin edilecek olan TARLA- 2014TSRF003 teknik sartname dökünanı numarası ile verilen

Detaylı