Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1

2 1991 kuruluşlu firmamız, yapmış olduğumuz işlerle kendini geliştirmiş, ilerletmiş ve reklam dünyasında Ant Roadshow organizasyon çalışmalarıyla yer almıştır. Zaman içinde gelen talepler doğrultusunda dijital baskı makinelerini de bünyesine katarak reklam sektöründe ve açık hava reklamcılığında siz değerli müşterilerine hizmet vermeye karar vermiştir. Kaliteli yaşam ile hizmet görüşünde yenilikleri takip ederek yaratıcılığı ve gelişimi ilke edinmiştir. Önceliği müşteri memnuniyeti olan anlayışla 7/24 çözüm yaratarak minumum maliyetle maksimum hizmeti vermektir. Ulusal ve Uluslar arası arenada, alanlarında ciddi bilgi birikimine, tecrübeye sahip ekibimizle başarılı projelere haklı imza atmanın gururunu yaşamaktayız. Takım ruhunu içimizde hissederek yaşıyor ve siz müşterilerimizle aynı samimiyet ve güven ortamında çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.

3 indoor & outdoor

4 Dijital Baskı, bilgisayar ortamında hazırlanan görsel tasarımların dijital baskı makinaları ile istenilen yüzeye basılmasının adıdır. Dijital baskılar in door ve out door (iç mekan ve dış mekan) olarak iki katagoriye ayrılır. iç mekan baskılar çöznürlük ve pikselasyon açısından dış mekan baskılardan daha kalitelidir. Ant DCW, büyük ebatlı dijital baskı alanında, su ve solvent bazlı inkjet baskı makineleriyle, dış ve iç mekanlar için çok değişik kullanım amaçlı reklam ürünlerinin baskısını gerçekleştirmektedir. En canlı ve doğal renklerle basılmış ürünleri en kaliteli ve en uygun fiyatla üreterek montaj aşaması dahil olmak üzere müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Dijital baskı işlemlerinde en çok dikkat edilmesi gereken konulardan biri baskı işinin verileceği firmanın kullandığı makinalardır. Makinaların baskı kalitesi için kalitesini de doğru orantılı etkilemektedir.bir çok müşterimizde önceki tercihlerindeki firmalarda bu tarz sıkıntılar yaşadıklarına tanık olduğumuz için bu konuda dikkatli olunması gerektiiğini hatırlatmak isteriz. Web sitemizde oldukça geniş bir referans yelpazesine yer vererek doğru karar vermenize yardımcı olmak istedik.sitemiz sık sık güncellenerek yeni referanslar eklenecektir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için çalışmalarımıza hızla devam etmekteyiz.

5

6 Reklam sektörünce çok fazla sayıda reklam yapabileceğiniz mecralar bulunmaktadır. Televizyon, Radyo, Gazete, Dergi, Tabela, Billboard, v.s. bu çeşitliliğe çok daha fazla örnek ekleyebiliriz. Televizyon, Radyo, Gazete reklamları, hem zaman açısından hemde fiyat açısından firmaları zorlamaktadır. Fiyat politikası ve reklamın hedefe ulaşması açısından en önemli reklam mecrasının araç giydirme olduğunu düşünüyoruz. Bu araç ister şahsi aracınız olsun ister firmanızın ihtiyaçlarını gidermek için (nakliye, servis, toplantı amaçlı) bir araç olsun. Bu araç her daim trafikte olduğundan dolayı, sürekli gezen bir reklam aracınız olacaktır. Bu sebepten dolayı araç üzeri reklam çok önemlidir. Araç Giydirme için ayıracağınız bütçe Televizyon, Radyo, Gazete gibi reklam kullanına verdiğiniz bütçenin çok altındadır. Bir defaya mahsus vereceğiniz bu ücret karşılığında araçınızın üzerindeki reklamı 5-7 yıla kadar kullanabilirsiniz. Daha sonra renklerinde solma meydana gelecektir ve görseli yani aracın üstündeki imajı değiştirmek gerekecektir. Görüldüğü üzere bir defalık ödemesini yaptığınız araç reklamını 7 yıla kadar kullanabiliyorsunuz. Firma araçları olup araç reklamı yaptırmayanların sayısı gün geçtikçe azalmaktadır. Bu da araç giydirmenin ne kadar başarılı olduğunun bir ispatıdır. Araç giydirme konusu hakkında web sitemizde tüm referans örneklerimizi görebilirsiniz. Araçların sadece kapı kısımlarına logo uygulaması, lokal araç giydirme, tam araç giydirme tüm örnekler mevcuttur.

7

8 Biz firmanızın tüm reklam tasarım işlerini üstlenebiliriz. Deneyimlerimizi ön koşulsuz paylaşır ve çalışmalarımızın sağlıklı çıkması için seferber oluruz. Kurumsal kimlik çalışmanızı oluşturur, süreç içerisinde tüm reklam faliyetlerinizin kurumsal kimliğinize uygun yürütülmesini sağlarız. Biz, dilerseniz tüm tasarım işlerinizi baskıya ve uygulamaya hazır hale getirir, ürün tedarikçinize göndeririz. Dilerseniz daha fazlasını yaparız. Gerekli tüm tasarım işlerinizi hazırladıktan sonra ürünün son aşamasına kadar takip eder, imalat sürecinin doğru biçimde gerçekleşmesini sağlar ve ürün tesliminde çözümler sunarız. Biz, sizinle aynı dili konuşuruz. hedefimiz sizin konumuzla ilgili harcadığınız zamanı minimuma düşürmektir. Sizin dışınızda ama içinizde gibi çalışabiliriz. Firmaların vazgeçilmez tanıtım araçları olan, tek sayfalık tanıtım broşürlerinden, yüzlerce sayfalık tanıtım yada ürün kataloglarına kadar her türlü tanıtım materyalini fotoğraf çekimlerini, baskı öncesi hazırlığı, tasarımını ve matbaa baskısını en uygun maliyetlerle gerçekleştirebiliriz. Dilerseniz sadece bunlarla sınırlı kalmayıp firmanızın tüm reklam işlerini de üstlenebilir, tüm tasarımların firma kurumsal kimliğine uygun yürütülmesini sağlarız. Ayrıca tüm tasarım işlemleri bittikten sonra ürününüzün matbaa aşamasını takip eder, imalatının hatasız, doğru biçimde gerçekleşmesini sağlarız. Sizin dışınızda ama içinizde gibi çalışabiliriz.

9

10 Dijital sanat, genel anlamda üretilişinde bilgisayarın rol aldığı, fiziksel olmayan nesnelerin üretilmesiyle gerçekleşen sanat biçimine denir. Bu süreçte bilgisayar geleneksel anlamda bir yardımcı araçtan vazgeçilmez bir ortak yaratıcı konumuna kadar uzanan tayfın herhangi bir yerinde bulunabillir. Dijital sanat eseri, dijital olarak kaydedilmiş bir resim verisi, bir hiper-metin (hypertext), bir veritabanı veya bir program olabilir. Geleneksel sanat eserinin aksine insan tarafından algılanan biçimiyle sanat objesi aynı şey değildir. Temel biçim teknik bir ortam yoluyla insan tarafından görülür/duyulur/ hissedilir hale getirilir. Bu tekrardan temsilin biçimi sanat eseriyle değil onu insana ileten teknik ortamla bağlantılıdır. Bu bakımdan dijital sanat ile gösteri sanatları arasında bir benzerlik vardır; bir tiyatro oyunu için yazılan senaryo ile salonda oynanan oyun arasındaki farka benzer bir ayrım burda da söz konusudur. Ant DCW, aşina olduğu dijital medya ve interaktif kampanya süreçleri konusunda müşterilerine hizmet vermenin yanı sıra, salt internet reklam çeşitlerinden viral tanıtım gibi kompleks tanıtım tekniklerine kadar geniş bir skalada çözüm sunmaktadır. Kurumsal site, kampanya destekçisi mikro site, yaratıcı banner çalışmaları, gadget desktop uygulamaları ve advergame leri, markanın aktüel çalışmalarına uygularken, mailing ile kampanyanın duyuru ve bilinirliğine yönelik ihtiyaçlarını eksiksiz karşılar. Myspace, Facebook gibi büyük komünite platformları için aplikasyon, tema,space tasarımı ve programlaması da geliştiren Ant DCW; kampanyalar dahilinde toplanan dataları da akılcı bir şekilde kullanır.

11 Başarının zor elde edildiği günümüz de, ağır rekabet koşulları ve hızla akan zamanı göz ardı etmeden gerek birey gerekse kurumsal olarak kendini iyi tanıtabilenler biraz daha öne çıkıyor. Zamanın doğru kullanılmadığı, iyi programlanmayan ve doğru uygulanmayan hiçbir işte geriye dönüş olmuyor. Bu sebeplerden dolayı gerek kurumsal gerekse bireysel bakıldığında yapılacak bir etkinlik varsa organizasyon firmasına da ihtiyaç duyulacağı şüphesizdir. İşte bu zamanlarda; Davet ve düğünlerinizden açılış törenlerinize, toplantı ve seminerlerinizden festival, şenlik, konser, catering ve tanıtım hizmetlerinize kadar tüm organizasyonlarınızda biz deneyimli ve genç personel kadrosu ve teknik ekipmanlarıyla tüm ihtiyaçlarınızı yeni ve yaratıcı fikirlerimizle karşılamak için hazır bulunmaktayız. Amacımız; geçmişten gelen birikimlerimizle gerektiğinde yeni bir konsept belirleyerek ya da belirlenen konsepte uygunluğu sağlayarak, öneriler sunup, gerçekleştireceğiniz organizasyonları en ince detaylarına kadar düşünüp zevkli ve çarpıcı bir şekilde hazırlamak ve akıllardan silinmemesini sağlamaktır. Güleryüzlü, dinamik ve genç ekibiyle kurulduğu günden beri organizasyonlarınızı size özel konseptlerle unutulmaz kılmak adına çalışmaktadır. Her yeni organizasyonda çıtasını biraz daha yükseltmekte ve organizasyon konusunda olan tüm gelişmeleri yakından takip ederek sizlere her zaman en yeni, en yaratıcı hizmeti %100 müşteri memnuniyeti ile sunmaktadır. Kişiye ve amaca yönelik her biri yeni proje ve yeni tasarım olan, her biri hayal gücüyle süslenmiş tamamen size özel tasarımlarıyla kurulduğu günden beri yaratıcılığıyla dikkat çekmektedir. Ayrıntılara önem vermesi, tasarımlarınıza bu ayrıntılarla ruh katması, profesyonel ve yaratıcı bakış açısıyla organizasyonlarınızı unutulmaz hale getirmek için bugüne kadar çalıştığı yüzlerce birey ve kurumların halen tercih sebebi ve çözüm ortağı olmaktadır.

12

13 Günümüz rekabet koşullarında, özellikle hızlı tüketim sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin girmesi gereken satış noktası sayısı ve in-store marketing maliyetleri her geçen gün artmaktadır. Bunun yanında şirketler, mağaza içi teşhir sistemlerinde yenilikçi ürünlerle markette farklılaşmak zorundadır. Bu durum şirketleri, müşteri taleplerini anlayarak teşhir sistemlerinde yenilik yaratan tasarım ekipleri ve endüstriyel yöntemlerle üretim maliyetlerini azaltmış, daha verimli bütçelerle daha yüksek adette üretim yapabilen üreticilerle çalışmaya sevk etmektedir. Ant Digital Creative Works instore marketing sektöründe uzmanlaşmış dinamik tasarım kadrosu ve yüksek teknoloji yatırımları ile donanmış verimli üretim tesisi ile kurumsal müşterilerine en doğru tasarım ve üretim hizmetini vermeyi amaçlar. Display ürünler uygulaması kolay ve istenilen ürün tanıtımını etkili ve kolay yapabileceğiniz ürünlerdir. Başlıca çerçeve çeşitleri; standart alüminyum, cam, ahşap kilitli, güvenlikli, sürgülü olmak üzere malzeme ve uygulama şekli olarak gruplara ayrılır. Display ürünler fuarların vazgeçilmez teşhir ürünleridir. Tanıtım standları, pansetler, panolar, pop-up ve örümcek standlar en çok ilgi gören türleridir. Ürünlerimiz gördüklerinizle sınırlı değildir. Her türlü ihtiyacınız doğrultusunda uygulamalar yapılır.

14

15

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Kurumsal Sunum 2017/5. DİJİTAL BASKI n STAND SİSTEMLERİ n TABELA SİSTEMLERİ n DİSPLAY SİSTEMLERİ n FUAR MALZEMELERİ.

Kurumsal Sunum 2017/5. DİJİTAL BASKI n STAND SİSTEMLERİ n TABELA SİSTEMLERİ n DİSPLAY SİSTEMLERİ n FUAR MALZEMELERİ. Kurumsal Sunum 2017/5 DİJİTAL BASKI n STAND SİSTEMLERİ n TABELA SİSTEMLERİ n DİSPLAY SİSTEMLERİ n FUAR MALZEMELERİ www.digitra.com.tr KURUMSAL Hakkında Digitra, 2016 yılında reklam endüstrisi içerisinde,

Detaylı

Açık Hava Tanıtım Reklam Uygulamalarında 25 senelik Tecrübe...

Açık Hava Tanıtım Reklam Uygulamalarında 25 senelik Tecrübe... Açık Hava Tanıtım Reklam Uygulamalarında 25 senelik Tecrübe... İç Mekan Ürün Kataloğu 2014 İç Mekan Hizmetlerimiz; Dijital Baskı Ürünleri Cephe Giydirme Stand Ürünleri Display Ürünler Araç Giydirme Otopark

Detaylı

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web tasarım, marka danışmanlığı, ve tüm creative tasarımları

Detaylı

Web siteleri için en önemli

Web siteleri için en önemli WEB TASARIM Web siteleri için en önemli konuların başında, özgün ve kullanıcıya hitap eden tasarım ile modern yazılımın uyumu gelir. İDA Consulting olarak yaptığımız web projelerinde, istekleriniz ve yönlendirmelerimizle

Detaylı

ozalit - reklam - matbaa

ozalit - reklam - matbaa ozalit - reklam - matbaa www.dijidors.com 1. 2 grafik tasarımdan renk ayrımına, ofsetten mücellite, dijital baskıdan promosyona tam hizmet Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. Tanıtım Kataloğu Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. www.janrmedya.com 05 07 09 11 13 15 17

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

Hayal Gücümüzü Kullanın.

Hayal Gücümüzü Kullanın. Hayal Gücümüzü Kullanın. Faaliyet Alanlarımız Grafik Tasarım Kurumsal Kimlik Broşür & El İlanı İnsert Tasarımı Afiş Katalog Dergi Tasarımı Gazete Reklamları Ambalaj Tasarım 3D Modelleme Açık Hava Reklamcılığı

Detaylı

w w w. m s b a j a n s. c o m

w w w. m s b a j a n s. c o m www.msbajans.com Dikkat çekecek harika bir fikrim var: gelin doğruyu söyleyelim William Bill BERNBACH İşimiz, markaların ruhunu bir bütün olarak kavramak ve onu dışarıya yansıtmaktır. M. SAMİ BELEN MSB

Detaylı

Web Tasarım. Grafik Tasarım. Kurumsal Kimlik. Promosyon Ürünler

Web Tasarım. Grafik Tasarım. Kurumsal Kimlik. Promosyon Ürünler Web Tasarım Grafik Tasarım Kurumsal Kimlik Promosyon Ürünler Yıl Sonu Çalışmaları ve Promosyonlar Promosyon Fikirleri Ajanda Takvim Saat Plaket Bloknot Kurumsal Kimlik Logo Kartvizit Antetli Kağıt Zarf

Detaylı

Tanıtım Sunumu

Tanıtım Sunumu www.monomor.com.tr Tanıtım Sunumu Hakkımızda Monomor Prodüksiyon, yenilikçi vizyonu ile reklam ve tanıtım filmlerinden video kliplere; seslendirme, müzik, baskı çözümleri, tanıtım hizmetleri, kreatif tasarım

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için AD DRONE Dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte aynı orantıda internet dünyasıyla olan bağlarımız güçlenmeye devam ediyor. İşte tam da bu adımda AD Drone ekibi olarak sizleri güler yüz ve sıcakkanlılığımız

Detaylı

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir.

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir. HAKKIMIZDA Her türlü organizasyon ve davetlerin ikram servisi konusunda gerekli lezzet, kalite, estetik, hijyen, çabukluk yeteneği ile hizmet anlayışımızı Aktivitem Catering çatısı altında birleştirdik.

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK. Creative Design

GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK. Creative Design GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK Creative Design GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK Grafik Tasarımda İhtiyacınızı Biliyoruz, Sizin için tasarlıyoruz... 1 Bizi Yakından Tanıyın 2 3 Profesyonel Fotoğraf Çekimlerimiz

Detaylı

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler kazandırıyoruz. Bugüne kadar onlarca başarılı organizasyonu

Detaylı

HıZMETLERıMıZ MARKA TASARIMI DİJİTAL. - Web Sitesi Tasarımı - Advergame - Banner - E-mailing - Web Hosting - E-Katalog Tasarımı

HıZMETLERıMıZ MARKA TASARIMI DİJİTAL. - Web Sitesi Tasarımı - Advergame - Banner - E-mailing - Web Hosting - E-Katalog Tasarımı TANITIM KATALOĞU HAKKIMIZDA sekizpiksel, 2011 yılının Aralık ayında kurulmuştur. Oğuzhan Özel in önderliğinde toplanan sekizpiksel ekibi, hem markalara, hem televizyona, hem de topluma yönelik projeler

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

Kurumsal Kimlik. Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması. Reklam Tanıtım Ürünleri. Dijital Medya. Stand Tanıtım Ürünleri. Prodüksiyon.

Kurumsal Kimlik. Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması. Reklam Tanıtım Ürünleri. Dijital Medya. Stand Tanıtım Ürünleri. Prodüksiyon. Biz küçücük ama sıcacık bir ekibiz. İşimizi Tutkuyla yapar ve en iyi sonucu almak için çabalarız. Müşterilerimize verdiğimiz değer başta olmak üzere, birbirimize ve işimize aşkla bağlı oluşumuz, bizi yukarıya

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

İÇ VE DIŞ MEKAN DİJİTAL BASKI HİZMETLERİ

İÇ VE DIŞ MEKAN DİJİTAL BASKI HİZMETLERİ İÇ VE DIŞ MEKAN DİJİTAL BASKI HİZMETLERİ Vinyl Baskı Folyo Baskı Şeffaf Folyo Baskı Mesh Baskı One Way Vision Baskı Blueback Billboard Baskı Megalight Raket Baskı Poster Baskı Flour Graphics (Yer Grafiği)

Detaylı

www.locareklam.com www.locaambalaj.com

www.locareklam.com www.locaambalaj.com R E K L A M M A T B A A A M B A L A J www.locareklam.com www.locaambalaj.com Hakkımızda Loca Reklam, 3800 metrekarelik alandaki matbaa ve ambalaj üretim tesislerinin yanı sıra bünyesinde bulunan creative

Detaylı

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi HAKKIMIZDA 2 3 LEPA yenilikçi, vizyonlu, genç ve çalışkan ekibiyle organizasyon, prodüksiyon ve ajans hizmetlerinde bulunmaktadır. LEPA bir kurumun

Detaylı

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

YÖN GRUP wwww.yongrup.com Geleceğe birlikte YÖN verelim YÖN GRUP wwww.yongrup.com HAKKIMIZDA 2000 yılında kurulan Yön Grup, merkez ofisi Ankara da bulunan ve bünyesinde farklı kuruluşları barındıran bir grup şirketidir. Şirketimiz

Detaylı

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES INFOGROUP olarak,1991 yılından beri elektronik ürünler pazarında, profesyonel ses ürünleri konusunda Dünya nın en önemli mühendislik/tasarım firmaları ile Türkiye

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız!

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! denebirkere biz kimiz? 2 biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! Marka ve kurumlar için her projede yenilikçi olmayı ve yeni fikirler üretmeyi hedefler, müşterilerimizin

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB BİNALAR. BİNALARIN İÇİNDEKİ MEKANLAR. MEKANLARIN İÇİNDEKİ MARKALAR. MARKALARIN İÇİNDEKİ KİMLİKLER. KİMLİKLERİN İÇİNDEKİ HİZMETLER. TAB

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

üçleminde tedarikçiniz olmak isteriz.

üçleminde tedarikçiniz olmak isteriz. www.patrol.com.tr üçleminde tedarikçiniz olmak isteriz. Ürünlerinizin tanıtım ve pazarlamasında tüm Matbaa işlerinizin tasarım ve uygulamasını yaparak, fotoğraf çekimleri, renk ayrımı, grafikten baskılı

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER. HALKLA İLİŞKİLERDE FAYDALANILAN YÖNTEM ve ARAÇLAR - 2. Yrd.Doç.Dr. Özgür GÜLDÜ

HALKLA İLİŞKİLER. HALKLA İLİŞKİLERDE FAYDALANILAN YÖNTEM ve ARAÇLAR - 2. Yrd.Doç.Dr. Özgür GÜLDÜ HALKLA İLİŞKİLER HALKLA İLİŞKİLERDE FAYDALANILAN YÖNTEM ve ARAÇLAR - 2 Yüzyüze İlişkiler Yüzyüze ilişkilerde, kararların verilmesinde halktan gelen geri bildirimlerin önemli bir işlevi vardır. Bu tür ilişkilerde

Detaylı

BİZ KİMİZ? DiSPLAY PRODUCTS

BİZ KİMİZ? DiSPLAY PRODUCTS www.aktifdisplay.com 2 www.aktifgrup.com BİZ KİMİZ? 1991 yılında kurulan Aktif Grup, başarılı ve güvenilir geçmişiyle, birçok saygın firmaya reklam, matbaa, ve serigrafi sektöründe hizmet vermiştir. Ürün

Detaylı

Kurumsal Kimlik. Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması. Reklam Tanıtım Ürünleri. Dijital Medya. Stand Tanıtım Ürünleri. Prodüksiyon

Kurumsal Kimlik. Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması. Reklam Tanıtım Ürünleri. Dijital Medya. Stand Tanıtım Ürünleri. Prodüksiyon Kurumsal Kimlik Reklam Tanıtım Ürünleri Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması Dijital Medya Stand Tanıtım Ürünleri Prodüksiyon PR Biz deneyimli bir ekibiz. İşimizi Tutkuyla yapar ve en iyi sonucu almak için

Detaylı

Hakkımızda. Neler Yapıyoruz? Medya Hizmetleri. Etkinlik & Organizasyon

Hakkımızda. Neler Yapıyoruz? Medya Hizmetleri. Etkinlik & Organizasyon www.pusulamedia.ch Neler Yapıyoruz? Hakkımızda 2007 yılından beri İsviçre`de yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik yayınlanan Pusula Dergisi; kaliteli içeriği, objektif yayın politikası ve yüksek tirajıyla

Detaylı

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ Kurumunuzu veya markalarınızdan birini tanıtmak, farkınızı

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

DESTEKLENECEK FAALİYET

DESTEKLENECEK FAALİYET LENECEK FAALİYETLER I.TASARIMCI ŞİRKETLERİNİN LENMESİ Tasarımcı şirketlerin yurt dışında tanınmaları ve markalaşmaları amacıyla aşağıdaki faaliyetler belirtilen tutarda desteklenmektedir. LENECEK FAALİYET

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

Z G N ZİGANA GRUP ZGN MEDYA

Z G N ZİGANA GRUP ZGN MEDYA Z G N ZİGANA GRUP ZGN MEDYA PRODÜKSİYON 01 MARKA TANITIMI 02 MARKA YÖNETİMİ 03 DİJİTAL MEDYA 04 YAZILIM 05 Fotoğraf Hizmetlerimiz Moda Çekimi Ürün Çekimi Gıda Çekimi Mimari Çekimler Mobilya Çekimi Endüstriyel

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ.

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. hakkımızda 16.05.1985 yılında İstanbul Cağaloğlu nda kurulan firmamız ilerleyen zamanla birlikte gelişip güçlenmiş ve 24.03.1995 yılında ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. adını alarak matbaacılık

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Șerifali Mh. Beyit Sk. No:32 Y. Dudullu, Ümraniye, İstanbul T F

Șerifali Mh. Beyit Sk. No:32 Y. Dudullu, Ümraniye, İstanbul T F ODİN REKLAM ve DİGİTAL BASKI HİZ SAN TİC LTD ŞTİ Șerifali Mh Beyit Sk No:32 Y Dudullu, Ümraniye, İstanbul T+90 216 415 6346 F+90 216 415 6346 odin@odinreklamcom wwwodinreklamcom Hakkımızda 1987 yılında

Detaylı

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi drkcrs@hotmail.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

www.nurkopyalama.com

www.nurkopyalama.com www.nurkopyalama.com ANT YAPI www.nurkopyalama.com Profesyonel RENKLİ MAKİNA Parkurumuzla RENKLİ Fotokopi - Print Renkli Fotokopi - Print Fotokopi çekimlerinizi RENKLİ olarak, dünyanın tercih ettiği lider

Detaylı

Karton Creative Works. Hakkımızda

Karton Creative Works. Hakkımızda www.kartoncw.com Karton Creative Works Hakkımızda Birkaç yıl önce bambaşka disiplinlerden gelen bir takımla kuruldu Karton Ajans. Finans, reklam, baskı, matbaa, dijital medya gibi uzmanlıkları olan bu

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

Organizasyon, sürpriz ve rastlantı istemez.

Organizasyon, sürpriz ve rastlantı istemez. rganizasyon Organizasyon, sürpriz ve rastlantı istemez. Bizim müşterilerimiz, talebi çözümlemiş ve deneyimlerini müşterisiyle paylaşan bir firmayla çalışmanın huzurunu yaşar. Her organizasyonu, diğerlerinden

Detaylı

SosyoKopter SosyoKopter

SosyoKopter SosyoKopter SosyoKopter olarak kullandığımız uzaktan kumandalı yüksek teknolojili insansız hava araçları ile istenilen fotoğraf ve videoyu yüksek çözünürlük ile tamamen SosyoKopter ekibi tarafından geliştirilen yazılımlar

Detaylı

ÇEKİM & STYLING ÜRÜN, MENÜ, KONSEPT VE İÇ MEKAN ÇEKİMLERİ İLE STYLING HİZMETLERİ

ÇEKİM & STYLING ÜRÜN, MENÜ, KONSEPT VE İÇ MEKAN ÇEKİMLERİ İLE STYLING HİZMETLERİ ÇEKİM & STYLING ÜRÜN, MENÜ, KONSEPT VE İÇ MEKAN ÇEKİMLERİ İLE STYLING HİZMETLERİ Yemek Organizasyonları Ürün ve Menü Çekimi İç Mekan Çekimi Mimari & Yemek Özel Catering Hizmetleri Konsept Çekimler *Tüm

Detaylı

www.buyukcekmece.kizilay.org.tr Merhamet Çınarı Değerli Yönetici, Türk Kızılayı'nın etkin bir parçası olarak, Türk Kızılayı İstanbul Büyükçekmece Şubesi'nin kurumsal temsilini desteklemek amacıyla, gerçekleştireceğimiz

Detaylı

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır:

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: Ek 1 2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: TV TV reklamları TV reklam yayın telifi TV reklam videolarının ülke bazlı adaptasyonu TV

Detaylı

Katılımcılar Alıcılar ve Distribütörler Konsolosluklar ve Ticari Ataşelikler VIP ler Basın Kurumları Bakanlıklar & Hükümet

Katılımcılar Alıcılar ve Distribütörler Konsolosluklar ve Ticari Ataşelikler VIP ler Basın Kurumları Bakanlıklar & Hükümet REKLAM FIRSATLARI 1- KATALOG İLANI Asansör İstanbul 2013 ün resmi kataloğu bir müşteri el kitabı şeklinde fuar katılımcısı ile ziyaretçiye fuar boyunca yardımcı olacak bir rehber olarak hazırlanmaktadır.

Detaylı

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA Her detayı düşünülmüş toplantılar, organizasyonlar, projeler ve fazlası... 1998 yılından itibaren hizmet veren EDFA Turizm ve Seyahat Acentası, bugün Türkiye

Detaylı

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri 10.. yıl TARİHÇEMİZ Şirketimiz, 2007 yılında Özel Güvenlik Hizmetleri vermek amacı ile Efe Güvenlik Hizmetleri Tic. LTD.ŞTİ. ünvanıyla kurulmuş olup, gelişen ve değişen hizmet sektöründe, müşteri talepleri

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur Corporate Stars her yıl Türkiye nin en iyi kurumsal firmalarını bir araya getirir

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

farkımız, bakış açımız.

farkımız, bakış açımız. farkımız, bakış açımız. ÜRÜN FOTOĞRAFLAMA ÜRÜN FOTOĞRAFLAMA Ürün çekiminde firmanıza gelerek veya stüdyomuzda, uzman kadromuz ile ürünlerinize en doğru fon ve format ile ayrı bir boyut katarak detaylı

Detaylı

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : 3. Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi İçerik : Sağlık Bilişimi, Biomedikal, Görüntüleme Teknolojileri,Tesis, Dijital Hastane-Sağlık, Tele-tıp, HBYS, Bilişim, İletişim,

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi TÜRKİYE'NİN PEYNİRİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR Tespit edilen 193 çeşit peynir üretimiyle adeta bir peynir cenneti olan Türkiye nin peynir çeşitliliğini ülkemizde ve dünyada tanıtılmasına vesile olarak, sektörün

Detaylı

Sunum. produces quality

Sunum. produces quality Sunum Sürgülü Kapı ve Kapak Sistemleri Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler 1978 yılında Bursa da otomotiv sektörüne yedek parça üretimine başladık. 1985 yılında üretimlerimize motorsiklet kaskı ve yedek

Detaylı

AMACIMIZ. İhtiyaçlara uygun, özgün, ölçülebilir ve sürdürülebilir iletişim çözümleri üretmektir.

AMACIMIZ. İhtiyaçlara uygun, özgün, ölçülebilir ve sürdürülebilir iletişim çözümleri üretmektir. BİZ İnteraktif reklam ajansıyız. Dijital kanalları kullanarak projeler geliştirir, markaları pazarlama hedeflerine ulaştırmak için fikir üretir ve uygulamasını gerçekleştiririz. AMACIMIZ İhtiyaçlara uygun,

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

OCT Organisation Congress Travel

OCT Organisation Congress Travel OCT Organisation Congress Travel OCT müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olma hedefini 1996 yılından bu yana tutkuyla sürdürmektedir. Bu dinamizm ve butik hizmet anlayışı ile OCT imza attığı yüzlerce

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

+ MENU WALL. Restorant/Fast Food Menü Ekranları

+ MENU WALL. Restorant/Fast Food Menü Ekranları Digital Tabela İşletmenize özel Digital Tabela (Signage) ihtiyaçlarınız için dilediğiniz yerden içeriğini güncelleyebileceğiniz merkezi yönetim destekli, video wall, digital menu ekranları, birleşik led

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz 1 ÖNSÖZ İşimiz; Kurumunuz için gerçekleştirilecek tüm kurumsal yenilenme, reklam, PR, basın ilişkileri, tanıtım materyalleri, strateji oluşturma, yeni müşteri ilişkileri ve marka yönetimi hizmetlerini

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

Grafik Tasarım İnternet Uygulamaları Sosyal Medya Yönetimi Fotoğraf Çekimi Matbaa Hizmetleri Mobil APP www.gorselfikir.com.tr Görünen herşey kendine has bir dil, algısal bir yapı ve derinlikle varolur,

Detaylı

e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek

e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek Benzersiz eğitim ihtiyaçlarınızı karşılamak için elektronik ortamda çeşitli geniş kapsamlı çözüm yollarımızı sunmaktayız Hakkında Her müşterimiz için, her türlü e-öğrenim

Detaylı

Sizin İçin Yapabileceklerimiz

Sizin İçin Yapabileceklerimiz Patrol Matbaacılık, 2000 yılından bu yana ofset baskı sektöründe hızlı büyümesini sağlayan, yaşanan tüm gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri takip eden köklü bir Türk ofset baskı firmasıdır. 75 personel

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

Eğitim Mh.Ahsen Sk.n:12/30 Kadıköy - İstanbul +9 (0) 216 345 AN DA +9 (0) 216 345 32 65. bilgi@anda.web.tr www.anda.web.tr

Eğitim Mh.Ahsen Sk.n:12/30 Kadıköy - İstanbul +9 (0) 216 345 AN DA +9 (0) 216 345 32 65. bilgi@anda.web.tr www.anda.web.tr Eğitim Mh.Ahsen Sk.n:12/30 Kadıköy - İstanbul +9 (0) 216 345 AN DA +9 (0) 216 345 32 65 bilgi@anda.web.tr www.anda.web.tr Anda İnteraktif Tanıtım Dosyası 1 Hakkımızda 2013 Şubat ayı itibariyle Anda İnteraktive

Detaylı

Levent ALTINOK Grafik, Görsel, Web Tasarımcı & Fotoğrafçı

Levent ALTINOK Grafik, Görsel, Web Tasarımcı & Fotoğrafçı Levent ALTINOK Grafik, Görsel, Web Tasarımcı & Fotoğrafçı KİŞİSEL BİLGİLER Adres : Yakuplu Mah. Sancaktar Cad. No:19 Bahar Sitesi A-Blok 4/8 Beylikdüzü / İstanbul Telefon : 0533 094 95 88 E-Posta : leventaltinok1@gmail.com

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 STRATEJİK DİJİTAL MEDYA PLANLAMA MEDYA SATIN ALMA SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ KREATİF TASARIM ÇALIŞMALARI Stratejik Planlama Nedir? Dijital, gerçek zamanlı, tam detaylı ve

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

Kreatif Sizlere prestij katıp, rakiplerinizin ağzını açık bırakacak tasarımlar için gece gündüz demeden yazıyoruz çiziyoruz.

Kreatif Sizlere prestij katıp, rakiplerinizin ağzını açık bırakacak tasarımlar için gece gündüz demeden yazıyoruz çiziyoruz. 2 3 HAKKIMIZDA Sektöründe uzman, reklamı yaratmak kadar onu yaşamayı seven tam hizmet reklam ajansı olarak kurulan Kaiser Creative yaratıcı, genç ve dinamik kadrosu ile müşterilerine çizgi üstü tasarımlar

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları

Sponsorluk Fırsatları Sponsorluk Fırsatları Geniş Yelpazeden Oluşan 5 Farklı Paket Seçeneği Ayrıca diğer opsiyonlar için lütfen sponsorluk menusunu inceleyiniz! Satış Maksimize+ Yüksek Görünürlük + Marka Konumlandırma Sponsorlu

Detaylı

Marka İletişim Süreci

Marka İletişim Süreci Markalar Marka İletişim Süreci Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler, Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI

SPONSORLUK FIRSATLARI SPONSORLUK FIRSATLARI Geniş bir yelpazeden oluşan sponsorluk fırsatlarıyla Avrasya Ambalaj Fuarı nda üst düzey ziyaretçi profiline markanızın bilinirliğini artırma fırsatı yakalayın. 5 farklı paketimizden

Detaylı

TURİZM PAZARLAMASI REKLAM

TURİZM PAZARLAMASI REKLAM TURİZM PAZARLAMASI Turizm Pazarlamasında Tutundurma REKLAM Reklâm; belirli bir ücret karşılığında ve ücretin kimin tarafından ödendiği bilinecek biçimde; bir turizm işletmesinin ve turizm bölgesinin ürünlerinin

Detaylı