- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz."

Transkript

1

2 Hakkımızda BMI Conferences, 2004 yılından bu yana eğitim danışmanlık sektörünün vizyoner markası olan Business Management Institute organizasyonudur. Ulusal ve uluslararası uzmanların katılımıyla gerçekleştirdiği Yönetim Konferansları ile sektörler arası bilgi ve network ağının genişletilmesine hizmet ederek, geleceğin iş dünyasına evrensel ve inovasyonel değerler kazandırmayı amaç edinmiştir. Ulusal ve Global çevrelerin değişik sektörlerinden yüzlerce iş dünyası profesyonelinin bir araya geldiği BMI Yönetim Konferansları, aşağıdaki 5 kategori ve ilgili başlıklarda düzenlenmektedir; - İnsan Kaynakları Yönetimi - Bilişim & Teknoloji Yönetimi - Finans & Finansal Yönetim - Lojistik & Tedarik & Satınalma Yönetimi - Satış & Pazarlama Yönetimi Sektörlerin geleceğine yön veren akademisyenleri, stratejik kararlara imza atan üst düzey yöneticileri ve konu üzerinde uzman uygulamacıları, katılımcılarıyla buluşturan BMI Yönetim Konferansları; gerçekleşen oturumlarda, katılımcılarına, iş hayatıyla bütünleşmiş çözümler, farklı bakış açıları ve güncel uygulama örnekleri ile bütünsel bir çerçevede bilgi sunmaktadır. Hakkımızda Kısa Kısa: - Türkiye nin başarılı eğitim kurumlarından olan Business Management Institute tarafından kurulan BMI Conferences, iş dünyasının gelişimini hedefleyen seminer ve konferanslar organize etmektedir. - Türkiye nin en saygın Üniversiteleri (Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi) ile işbirliği içerisindedir ve akademik dünya ile iş dünyasını buluşturan bir platform olarak hareket etmektedir. - İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz. - BMI, Yılda 40 ın üzerinde farklı etkinlik gerçekleştirmektedir ve yılda in üzerinde katılımcı sağlamaktadır. - İş dünyasının nabzını tutan gündem konuları ve etkinlik faaliyetlerimizle Türkiye nin önde gelen iletişim mecralarına güncel haber kaynağı sağlıyoruz. - Etkinliklerimize özel sunduğumuz pazarlama ve iletişim aktiviteleri ile iş ortaklarımıza mevcut ve potansiyel müşterilerine doğrudan ulaşabilecekleri geniş bir network ağı sunuyoruz. Henüz yerinizi almadıysanız sizi de BMI İş Dünyasına davet ediyoruz

3 LOJİSTİK VE TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ ZİRVESİ 14 Mart 2015 Cumartesi Le Mêridien Hotel, Etiler İSTANBUL Yakın gelecekte Tedarik Zincirleri işletmeler arasındaki rekabette hizmet ve maliyet avantajının yaratılacağı tek alan olacaktır! Gittikçe sertleşen küresel rekabette ürünlerdeki kalite ve fiyatların birbirine yaklaşması ile, tedarik, üretim ve dağıtım sistemlerindeki çağdaş ve gelişmiş planlamaların rolü artmış, günümüzde, sürdürülebilir gelişme ve rekabetteki dengelerin değişmesinde major bir etki alanına ulaşmıştır... Maliyetleri azaltmak, verimliliği arttırmak, planlı, hızlı, esnek ve etkin bir tedarik zinciri yönetimi kurmak, üretim ve dağıtım sistemlerinin gelişimini sağlamak Lojistik Yöneticilerinin başlıca hedefidir. Ürün kalitelerinin giderek birbirine benzemesiyle işletmeler arasındaki fiyat avantajının minimalize olması, rekabetteki farkta maliyet ve hizmet üstünlüğünü ön plana çıkarmıştır. Bu noktada etkisi giderek artan bir role sahip olan Tedarik Zinciri Yönetimi, gelecekte işletmelerin birbirleri ile rekabet edip üstünlük sağlayacakları tek alan olma yolunda ilerlemektedir. 14 Mart Cumartesi günü Le Mêridien Hotel Etiler de sektör yöneticilerinin bir araya geleceği Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Zirvesi nde, yarının dünya düzenine yön verecek inovasyon çalışmalarına, güncel Know-How lara, başarılı uygulamalara ve sonuç veren örneklere şahit olacağız. Farklı perspektifleri sahaya sunacağız.

4 OTURUM KONULARINDAN ÖNEMLİ BAŞLIKLAR Türk Lojistik Sektörünün 2014 Yılı Performansının Değerlendirilmesi, Türk Lojistik Sektörünün Gelecek Beklentileri, Türk Lojistik Sektörünü 2023 Yılında Ne Bekliyor? Müşteri Odaklı, Uçtan Uca (E2E) Tedarik Zinciri Yönetimi Tedarik Zinciri Yönetimi nin Sürdürülebilirlik Rolü ve Katkısı Çok Aşamalı Tedarik Zincirlerinde Katılımcı Planlama; Genişleyen Ekonomik Faaliyetlerin Etkileri, İş Ortaklarının Şirket Süreçlerine Penetrasyonu, Lokal Optimizasyon, Stok, Sipariş ve İkmal Politikaları Toptan ve Perakende de Etkin Sipariş ve Stok Yönetimi, Kamçı Etkisi Satınalma, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Sözleşmeleri; Çalışma Hayatına ve İş Hukukuna Etkileri, Mahkeme Kararları, Uygulama Örnekleri Tedarik Zinciri & Teknoloji DeFacto da Lojistik Otomasyon Dönemi Dış Ticarette Lojistik Uygulamaları; Yaşanan Sorunlar, Kaçınma ve Çözüm Önerileri Türkiye de Tehlikeli Madde Taşımacılığı ve Uygulamaları Taşımacılıkta İntermodel Çözümler Depolar İçin Otomasyon Çözümleri & Verimlilik ve daha fazlası sizlerle Program Akışı & Konuşmacılar ve Özgeçmişleri & Kayıt-Başvuru Tüm Detaylar için Lütfen Tıklayınız

5

6 ZİRVE KAYIT ÜCRETLERİ 15 Ocak-15 Şubat 16 Şubat-13 Mart Kişi Başı Katılım Bedeli 850 TL 900 TL Fiyatlara %18 KDV eklenecektir. Grup İndirim Oranları: Aynı firmadan 2 kişi ve üzeri katılımlarda %5, 5 kişi ve üzeri katılımlarda %10 indirim oranı uygulanmaktadır. Katılım Bilgileri: Katılım için kayıt formu doldurulması ve ödeme dekontu ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. Ödeme bilgilerine kayıt formunda yer verilmiştir. Kayıt Formu İndir * Erken kayıt avantajından yararlanılabilmesi ve kaydın tamamlanabilmesi için kayıt olunan dönem içinde ödeme yapılmalıdır. * Erken kayıt avantajında, ücret iadesi yoktur ancak isim değişikliği kabul edilmektedir. * Öğle yemeği, ara ikramlar ve tüm katılımcı dokümanları ücrete dahildir. BMI Conferences gerektiğinde program mekanını değiştirme, erteleme ve iptal etme hakkını saklı tutar. Konuşmacı değişikliğine gidebilir.

7 MARKANIZI ZİRVE YE TAŞIYIN Zirvemizde Sponsorlarımız ve Kurumsal Tanıtım Ortaklarımız arasında yer alarak; Kurumsal uygulama çözümlerinizi paylaşma imkanı bulabilir, hedefinizdeki potansiyel müşterilere ulaşabilir, uluslararası ve lokal pek çok yüksek hacimli şirketin üst düzey yöneticileri ile tanışarak yeni işbirlikleri geliştirebilirsiniz. Etkinlik öncesinde, esnasında ve akabinde yapılan pazarlama ve iletişim aktiviteleri ile marka bilinirliğinize güç katabilirsiniz. Sektördeki kurumsal imajınıza ve prestijinize katma değer sağlayabilirsiniz. KURUMSAL İŞBİRLİĞİ VE TANITIM OLANAKLARIMIZ aşağıdaki kategorilere ayrılmaktadır. ANA SPONSORLUK TL + KDV Ana Sponsor, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Zirvesi 15 Açılış Ev Sahipliğini Yapacaktır. 10 Dakikalık Açılış Konuşması Hakkı Fuaye Alanında Ücretsiz Stant İmkanı (12 m2) Konferans Mekanı Ön Panelinde 70X200 Ebatlarında 2 Adet Flama Kullanım Hakkı Zirveye 8 Kişilik Ücretsiz Davetiye Zirve Best Practices sunumlarında Ana Sponsor un Davet Edeceği Uluslararası Bir Konuşmacıya 30 Dakikalık Sunum Hakkı Ana Sponsor Aracılığı ile Katılımı Bildirilen Kişi veya Kurumlara Etkinlik Bedelinde %15 İndirim Avantajı Firma Web Sitesinde, Basın Mecralarında Yer Alacak İlanlarda, Tüm Duyuru ve Lansmanda, E-Bülten ve Etkinlik Materyallerinde Ana Sponsor un İlanı Ana Sponsorluk Kategorisi Dahilinde Sektörel Bazda 1 Ana Sponsor Kabul Edilir.

8 RESMİ SPONSORLUK TL + KDV Fuaye Alanında Ücretsiz Stant İmkanı (9 m2) Konferans Mekanı Yan Panelinde 50x200 Ebatlarında 2 Adet Flama Kullanım Hakkı Zirveye 6 Kişilik Ücretsiz Davetiye Resmi Sponsor ile Katılımı Bildirilen Kişi veya Kurumlara Etkinlik Bedelinde %10 İndirim Avantajı Firma Web Sitesinde, Basın Mecralarında Yer Alacak İlanlarda, Tüm Duyuru ve Lansmanda, E-Bülten ve Etkinlik Materyallerinde Resmi Sponsor un İlanı Resmi Sponsorluk Kategorisi Dahilinde Sektörel Bazda 1 Resmi Sponsor Kabul Edilir. OTURUM SPONSORLUĞU TL + KDV Firmalar Tarafından Önerilecek Konu ve Konuşmacıların veya BMI Tarafından Belirlenen Oturumların Sponsorluğudur. Fuaye Alanında Ücretsiz Stant İmkanı (6 m2) Konferans Mekanı Yan Panelinde 50x150 Ebatlarında 2 Adet Flama Kullanım Hakkı Zirveye 4 Kişilik Ücretsiz Davetiye Firma Web Sitesinde, Basın Mecralarında Yer Alacak İlanlarda, Tüm Duyuru ve Lansmanda, E-Bülten ve Etkinlik Materyallerinde Oturum Sponsoru nun İlanı Oturum Sponsorluğu Kategorisi Dahilinde Sektörel Bazda 1 Oturum Sponsoru Kabul Edilir. DESTEK SPONSORLUĞU 5000 TL + KDV Fuaye Alanında Stant İmkanı (4 m2) Zirveye 2 Kişilik Ücretsiz Davetiye Firma Web Sitesinde, Basın Mecralarında Yer Alacak İlanlarda, Tüm Duyuru ve Lansmanda, E-Bülten ve Etkinlik Materyallerinde Destek Sponsoru nun İlanı Destek Sponsorluğu Kategorisi Dahilinde Sektörel Bazda 1 den Fazla Katılım Olabilir.

9 MEDYA SPONSORLUĞU. Medya Sponsorluğu İçin; Basılı Medya TV Kanalı Internet Medya Radyo Kanalı Olmak Üzere 4 Ayrı Kategoride Sponsorluk Katılımı Yapılabilecektir. Kategorisel Bazda 1 den Fazla Katılım Olabilir. Medya Sponsorluk Şartları Karşılıklı Görüşülecektir. ETKİNLİK SPONSORLUĞU. Etkinlik Sponsorları; Açılış Kahve Arası Etkinlikleri Kapanış Olmak Üzere Farklı Kategorilerde Sponsorluk Katılımı Yapabilirler. (Firma Gerçekleştireceği Etkinliği BMI ın Onayına Sunar.) Etkinlik Sponsorluğu Şartları Karşılıklı Görüşülecektir. HİZMET SPONSORLUĞU. Hizmet Sponsorları; İletişim Danışmanlığı Teknoloji Desteği Personel Desteği Basılı Malzeme Katılımcı Anketlerinin Yapılması ve Değerlendirilmesi Zirve Acil Sağlık Hizmeti Kategorilerinde Sponsorluk Katılımı Yapabilirler. Kategorisel Bazda 1 Hizmet Sponsoru Kabul Edilir. Hizmet Sponsorluğu Şartları Karşılıklı Görüşülecektir.

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz.

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz. Hakkımızda BMI Conferences, 2004 yılından bu yana eğitim danışmanlık sektörünün vizyoner markası olan Business Management Institute organizasyonudur. Ulusal ve uluslararası uzmanların katılımıyla gerçekleştirdiği

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

İtibar Yönetimi Zirvesi

İtibar Yönetimi Zirvesi SPONSORLUK DOSYASI İtibar Yönetimi Zirvesi Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 3 Aralık 2015 tarihinde üniversitemizde Kurumsal İletişim ve İtibar Yönetimi

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler.

Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler. Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler S P O N S O R LU K BiLGiLERi Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel Ajanslar

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel Ajanslar Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel Ajanslar Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 6-7 Aralık 2017 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 06 07.12.2017 PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına

Detaylı

Türkiye Kalite Derneği Ankara Şubesi 2018 İnsan Kaynakları Kongresi

Türkiye Kalite Derneği Ankara Şubesi 2018 İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği Ankara Şubesi 2018 İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve öğrenmesine katkı vererek, ülkenin gelişimine katkı sağlamak

Detaylı

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 11-12 Aralık 2014 - BURSA www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Yeşil Şehirler Zirvesi, İtibar Yönetimi Enstitüsü tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir

Detaylı

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ PLANLANAN TARİH 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ 1.PERSONEL BELGELENDİRME KONFERANSI HAZIRLIK ÇALIŞMASI PLANI Amaç : Şirketlerin temel varlık gücü olan rekabeti

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel Medya

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel Medya Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel Medya Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle Bilişim Sektörünün değerli çalışanları, sektörümüze katkı sağlayan bilişim dostları, Bilindiği üzere Türkiye Bilişim Derneği, Bilişim Sektörünün gelişmesi amacıyla tam 40 yıldır çalışmalarına aralıksız

Detaylı

2 MAYIS MAYIS Stratejik Ortak YERLİLİK

2 MAYIS MAYIS Stratejik Ortak YERLİLİK 2 MAYIS 2019 2 MAYIS 2019 YERLİLİK Stratejik Ortak Türkiye nin En Büyük ve En Köklü Odası Türk sanayinin en köklü temsilcilerinden biri olan İstanbul Odası, kurulduğu 1952 yılından bu yana, çalışmalarını,

Detaylı

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara Bilişimle Güçlü Lojistik 25-26 Mayıs 2017 Swissotel Ankara BİLİŞİMLE GÜÇLÜ LOJİSTİK Lojistik, ürün ve hizmetlerin başlangıç noktasından tüketildiği noktaya kadar olan hareketinin planlanması, uygulanması

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

İnsan Kaynakları Kongresi

İnsan Kaynakları Kongresi İnsan Kaynakları Kongresi Esin Ver Tutku Yarat 14 Mayıs 2015 Ankara Sheraton Oteli İş Birliği Dosyası İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Aralık 2018 WOW Hotel satinalmazirvesi.org Değerli Yönetici, Sürdürülebilir etik satınalma yaklaşımı çerçevesinde satınalma mesleğini güçlendirme misyonu ile ön plana çıkan TÜSAYDER,

Detaylı

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız.

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız. SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi Sürdürülebilirlik Zirvesi'ni 4 Mayıs 2015 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak gerçekleştiriyoruz. Organizasyon, Saatli Bina adıyla

Detaylı

Sayın Yetkili, Saygılarımla, Doç. Dr. Şenol BABUŞCU Başkent Üniversitesi 1. Uluslararası Bankacılık Kongresi Dönem Başkanı

Sayın Yetkili, Saygılarımla, Doç. Dr. Şenol BABUŞCU Başkent Üniversitesi 1. Uluslararası Bankacılık Kongresi Dönem Başkanı Sayın Yetkili, Türkiye de bankacılık disiplini akademik bir alan olarak son yıllarda bir atılım göstermektedir. Bankacılık sektörünün bilimsel bilgi birikimine katkı sağlayacak akademik ve uygulamaya yömelik

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

SATINALMA PROFESYONELLERİ ve YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ SPONSORLUK DOSYASI

SATINALMA PROFESYONELLERİ ve YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ SPONSORLUK DOSYASI SATINALMA PROFESYONELLERİ ve YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ SPONSORLUK DOSYASI 2017 Derneğin Amacı SÜRDÜRÜLEBİLİR SATINALMA Satınalma Mesleğini Türkiye de ve Uluslararası Alanda Geliştirmek 2 Mesleki Değerlerimiz

Detaylı

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel Teknoloji Platformları, güncel Teknoloji konularının paylaşıldığı Etkinliği, BThaber Özel Dosyası ve Ek Yayını ile etkileşimli bir paylaşım platformudur. SONUÇ BİLDİRGESİ 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus

Detaylı

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır:

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: Ek 1 2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: TV TV reklamları TV reklam yayın telifi TV reklam videolarının ülke bazlı adaptasyonu TV

Detaylı

Kurumsal Eğitim Kataloğu

Kurumsal Eğitim Kataloğu Kurumsal Eğitim Kataloğu Business Management Institute, iş dünyası ile akademik dünya arasında bir bağlantı noktası olarak hareket eden ve böylece iş dünyasına yeni açılımlar ve değerler getirmeyi hedefleyen

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili,

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili, SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 13 Ocak 2016 tarihlerinde üniversitemizde İnşaat Ekonomisi Zirvesi ni gerçekleştiriyoruz. Türkiye nin

Detaylı

TBD Kamu-BİB. Kamu Bilişim Platformu-17. 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC

TBD Kamu-BİB. Kamu Bilişim Platformu-17. 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu-17 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC Türkiye nin bilişimle yeni tanıştığı 1971 yılında profesyonel ve yarı akademik bir topluluk tarafından büyük bir

Detaylı

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ GELECEK GELDİ PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Șubesi tarafından, bu yıl 14. düzenlenen İnsan Yönetimi Zirvesi; üyelerinin ve zirve katılımcılarının oylaması ile belirlenen GELECEK GELDİ ana

Detaylı

12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ. Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ

12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ. Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ 12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ 6 Aralık 2018 Bu sene 12. si düzenlenen İstanbul Bilişim Kongresi" ile Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi, Türkiye

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası 10 Aralık 2013 // Four Seasons The Bosphorus Hotel Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Telefon Numarası Faks Numarası Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke

Detaylı

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN 9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN Sayın İlgili, 12 Ağustos 2017 2002 den bu yana düzenlediğimiz Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu, her geçen yıl büyüyen ilgi ve katılımdan aldığı güçle

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ Sayın Yetkili, Bogăziçi Üniversitesi I ktisadi ve I dari Bilimler Fakültesi olarak, Boğaziçi Üniversitesi Lüks Tüketim Zirvesi ni 28 Ocak 2016

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi bu yıl sekizinci kez, Ekim 2018 tarihinde, «Çarpışma» teması ile gerçekleşecek.

TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi bu yıl sekizinci kez, Ekim 2018 tarihinde, «Çarpışma» teması ile gerçekleşecek. TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları.

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları. Davet mektubu Genel Bilgiler Ana Kategori Sponsorlukları Sosyal Aktivite Sponsorlukları Zirve Hizmetleri Sponsorlukları İletişim DAVET Dünya Meyve Suyu Günü (DMSG) Türk Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED)

Detaylı

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık Biymed Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim, 2006 yılından beri uzman kadrosu ile eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlar. BiYMED Eğitim, müşterilerine hizmet almak istedikleri

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör +90 212 324 0000 sales@artkim.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

Zirve Takvimi

Zirve Takvimi 2016-2017 Zirve Takvimi İK profesyonellerinin buluşma noktası... 2016-2017 Zirve Takvimi 13. Seçme Yerleştirme & Yetenek Yönetimi Zirvesi 5-6 Ekim 2016, İstanbul Marriott Hotel Asia Performans, Ücret ve

Detaylı

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI 2 0-21 Ara lık 2 0 1 7 Sheraton Ankara Hotel & Convention Centre 34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI Üretim İnnovas yon S ü rdü rü lebilir Kalkınm a S ü reç Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Sayısal Paz ar Ekonomi

Detaylı

2-3 Aralık 2013, Hilton Convention Center, BURSA SPONSORLUK DOSYASI. Zirve ile ilgili özel kitap basımı ve dokümantasyon servisleri

2-3 Aralık 2013, Hilton Convention Center, BURSA SPONSORLUK DOSYASI. Zirve ile ilgili özel kitap basımı ve dokümantasyon servisleri KATEGORİLER Ana Sponsorluk (35.000 TL) *tek firma ile sınırlıdır. Konuşmacı Sponsorluğu (25.000 TL) *tek firma ile sınırlıdır. Zirve Sponsorluğu (15.000 TL) Zirve Özel Akşam Yemeği (7.000 TL) *tek firma

Detaylı

CeBIT Bilişim Eurasia 2014

CeBIT Bilişim Eurasia 2014 CeBIT Bilişim Eurasia 2014 FUAR KAPANIŞ RAPORU 11 14 Eylül İstanbul,Turkiye cebitbilisim.com CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Kabuk Değiştirdi Sadece İş Dünyası %100 B2B konsepti Fuar ve Konferanslar CeBIT Global

Detaylı

Sponsorluk Dosyası 1

Sponsorluk Dosyası 1 Sponsorluk Dosyası 1 www.tuad.org.tr I www.arastirmazirvesi.com 2 ARAŞTIRMA ZİRVESİ Geçmiş Araştırma Zirvelerine Sponsor Olan Bazı Araştırmaverenler 3 ARAŞTIRMA ZİRVESİ 4 ARAŞTIRMA ZİRVESİ 5 ARAŞTIRMA

Detaylı

16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek

16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek 1 16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek 2 WYNDHAM GRAND HOTEL WYNDHAM GRAND LEVENT- İSTANBUL 16-17 NİSAN 2015 3 BEDELLİ SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR (SATILDI) 50.000 TL 36 m 2 stand

Detaylı

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524 Konferansın Gerçekleştirileceği Yer: ANKARA Katılımcı Sayısı ve Hedef Kitle : Hedef kitle, Bilişim teknolojileri konusunda faaliyet gösteren, teknolojik değişimi öngören, teknolojiyi geliştiren ve bu konudaki

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır.

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır. TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 2017

SPONSORLUK DOSYASI 2017 SPONSORLUK DOSYASI www.baykusodulleri.org.tr www.tuad.org.tr BAYKUŞ Bayku Ödülleri Etkili ve doğru karar alabilmenin, riskleri azaltmanın en etkili yolu araştırma kullanmaktan geçmektedir. Bu etkinlikte

Detaylı

4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI

4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 26-27 Kasım 2015, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI 1 İtibar Yönetimi Enstitüsü ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle 26-27 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul da 4. Uluslararası

Detaylı

DESTEKLENECEK FAALİYET

DESTEKLENECEK FAALİYET LENECEK FAALİYETLER I.TASARIMCI ŞİRKETLERİNİN LENMESİ Tasarımcı şirketlerin yurt dışında tanınmaları ve markalaşmaları amacıyla aşağıdaki faaliyetler belirtilen tutarda desteklenmektedir. LENECEK FAALİYET

Detaylı

w w w.y a l i n z i r v e. o r g. t r

w w w.y a l i n z i r v e. o r g. t r SPONSORLUK 7-8 A r a l ı k 2 0 1 5 D i v a n A s i a İ s t a n b u l Peter WILLATS Daniel JONES Boaz TAMIR Toshio HORIKIRI Ana Sponsorluk (35.000 TL) * tek firma ile sınırlıdır. Konuşmacı Sponsorluğu (25.000

Detaylı

Yıldızlar Zirveyi aydınlatıyor...

Yıldızlar Zirveyi aydınlatıyor... Yıldızlar Zirveyi aydınlatıyor... İLKİNİ GEÇTİĞİMİZ YIL GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ SPOR İLETİŞİMİ ZİRVESİ, SPOR MARKALARI VE KURUM MARKALARININ BİR ARAYA GELMESİNİ SAĞLAYAN, SPOR MARKALARI VE KURUM MARKALARININ

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

SPONSORLUK BİLGİ DOSYASI

SPONSORLUK BİLGİ DOSYASI SPONSORLUK BİLGİ DOSYASI 31 Mayıs 2019 MSGSÜ Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu Avrasya BIM Forumu, ülkemizde ve dünyada hızla yaygınlaşmakta olan BIM-Yapı Bilgi Modellemesi yaklaşımlarını farklı yönleri ile

Detaylı

BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS

BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS B BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS INVESTMENT BANKING SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Finance Summits, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü ve CARF (Center for Applied Research in Finance) ortaklığı ile

Detaylı

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA 16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA Değerli Bilişimciler, Bilişimin kaldıraç etkisinden faydalanarak vatandaşlarımıza daha kaliteli, hızlı, doğru ve güvenli hizmet vermek için çalışan tüm bilişimcilerin

Detaylı

KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK DAVETİ"

KAMU-BİB'19 SPONSORLUK DAVETİ KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK DAVETİ" TBD Kamu-BİB'19 "26-29 Ekim 2017" Tarihlerinde Vogue Otel Bodrum'da gerçekleştiriliyor. 2017 Ana temasını "Dijital Devlet" olarak belirlediğimiz Kamu-BİB 19 etkinliğimizde,

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI

SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI TEGEP İN DEĞERLERİ Şeffaflık Yerellik Bilimsellik Değer Katmak TEGEP İN AMACI; EĞİTİM VE GELİŞİM ALANINA SAĞLAYACAĞI FAYDALAR TEGEP in en temel amacı Türkiye de yetişkin öğrenim sürecini

Detaylı

3.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI

3.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 3.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 13-14 Kasım 2014, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI 1 Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İtibar Yönetimi Enstitüsü ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle

Detaylı

Kamu Kalite Sempozyumu

Kamu Kalite Sempozyumu Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir yaşam kalitesi yaratmak amacıyla, 25 yılı aşkın süredir çalışmalarını

Detaylı

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI ISAF IT SECURITY FUAR VE KONFERANSI 2015 17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan Bilgi ve Ağ Güvenliği konularını kapsayan

Detaylı

3. OPERASYONEL RİSK KONFERANSI

3. OPERASYONEL RİSK KONFERANSI 3. OPERASYONEL RİSK KONFERANSI 21-22 Nisan 2015 Sheraton Maslak, İstanbul SPONSORLUK BİLGİLENDİRME SUNUMU YÖNETİCİ ÖZETİ Günlük hayatımızda sık rastlanmasa da sıra dışı olaylar büyük önem taşımaktadır.

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR BİLİM ve TEKNOLOJİ FUARI 11-14 Ekim 2018, BURSA Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi B l m Sektöründek Yen l kler ARGE www.kosgeb.gov.tr Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi info@merinosakkm.com

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

[ ab2018.karabuk.edu.tr ]

[ ab2018.karabuk.edu.tr ] [ ab2018.karabuk.edu.tr ] ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz...

17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz... 17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz... NELER YAPTIK... 18-19 Eylül 2013 DHS 2013 DHS 2013 Konuşmacıları DHS 2013 Sponsorları Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA MART EĞİTİMLERİ ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 10 MARTT

Detaylı

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör 25-27 EKiM 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ www.interdyeprinting.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör Turkish Textile Dyeing and Finishing Industrialists Association

Detaylı

Peki Kurumsal Akademi kurmanın bir yol haritası var mı? Kurumsal Akademi kurmaya nereden başlamak gerekir?

Peki Kurumsal Akademi kurmanın bir yol haritası var mı? Kurumsal Akademi kurmaya nereden başlamak gerekir? TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

ETİK VE İTİBAR DERNEĞİ TEİD ETİK ZİRVESİ 2014

ETİK VE İTİBAR DERNEĞİ TEİD ETİK ZİRVESİ 2014 1 2 H A Z İ R A N 2 0 1 ETİK VE İTİBAR DERNEĞİ TEİD ETİK ZİRVESİ 2014 SPONSORLUK DOSYASI İçinde bulunduğumuz, Avrupa da işsizlik oranlarının rekor seviyelere ulaştığı, paydaşlara karşı sorumluluğun ve

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM ve İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ

KURUMSAL YÖNETİM ve İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ KURUMSAL YÖNETİM ve İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ Sayın Yetkili, Kurumsal Yönetim ve İnsan Kaynakları Zirvesi'ni 4-5 Aralık tarihlerinde Prof. Dr. Vedat Akgiray başkanlığında kurulan CCG (Center for Research

Detaylı

KATILIM FIRSATLARI

KATILIM FIRSATLARI www.peryonkongre.com KATILIM FIRSATLARI Bir sivil toplum kuruluşu olan PERYÖN'ün hedefi, üyelerine ve topluma, kuruluş amacı ile ilgili değer yatamak. Hedefe ulaştıracak en güçlü yöntem ise üretimi ve

Detaylı

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015 Sponsorluk Dosyası Amaç ve Hedeflerimiz Vizyonumuz Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile ilişkili farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformda bir araya

Detaylı

Değerli Proje Ortağımız,

Değerli Proje Ortağımız, Değerli Proje Ortağımız, Sağlıklı ve yeterli miktarda gıdaya erişimin giderek zorlaştığı ve buna paralel olarak gıda üretiminin ve ticaretinin büyük önem kazandığı günümüz dünyasında, gıda endüstrisi içinde

Detaylı

FIRST EUROPEAN & AMERICAN CONFERENCE ON BUSINESS ANALYTICS, SUPPLY CHAIN AND LOGISTICS. eusaconference.org

FIRST EUROPEAN & AMERICAN CONFERENCE ON BUSINESS ANALYTICS, SUPPLY CHAIN AND LOGISTICS. eusaconference.org FIRST EUROPEAN & AMERICAN CONFERENCE ON BUSINESS ANALYTICS, SUPPLY CHAIN AND LOGISTICS October 6-9, 2016, Swissôtel The Bosphorus, Istanbul 1. AVRUPA & AMERİKA İŞLETME ANALİTİĞİ, TEDARİK ZİNCİRİ VE LOJİSTİK

Detaylı

Kamu Kalite Sempozyumu

Kamu Kalite Sempozyumu Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir yaşam kalitesi yaratmak amacıyla, 25 yılı aşkın süredir çalışmalarını

Detaylı

PMI TÜRKİYE SPONSORLUK

PMI TÜRKİYE SPONSORLUK PMI TÜRKİYE SPONSORLUK PMI & PMI TÜRKİYE HAKKINDA NEDEN PMI TÜRKİYE YE SPONSOR OLMALISINIZ? PROJE YÖNETİM ZİRVESİ İçindekiler GEÇMİŞ PROJE YÖNETİM ZİRVELERİ SPONSORLUK HAKLARI İLETİŞİM BİLGİLERİ 2 PMI

Detaylı

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE Turkey Stone Sponsorluk Kiti www.turkeystonexpo.com K.Bakkalköy Mh. Koca Sinan Cd. Gümrükçü Sk. N:8 Ataşehir, İstanbul T: 0 216 575 28 28 - F: 0 216 575 11 01-02 www.pyramidsfair.com info@pyramidsfair.com

Detaylı

Doğal Kaynakların Yönetiminde YAEM. www.yaem2015.org

Doğal Kaynakların Yönetiminde YAEM. www.yaem2015.org ve Doğal Kaynakların Yönetiminde YAEM www.yaem2015.org Değerli Sektör Temsilcisi, Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği (YAEM) sosyo-teknik sistemlerin planlanması, tasarımı, iyileştirilmesi ve

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası 20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir

Detaylı

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ HAYALLER VE GERÇEKLER İK BUNUN NERESİNDE? PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi tarafından, bu yıl 13. düzenlenen İnsan

Detaylı

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur.

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur. SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ondokuz Mayıs Üniversitesi/ Samsun Toplantı Tarihi 7-9 Ekim 2015 Toplantı Dili Toplantı dili Türkçe dir. Web Sayfası Toplantı resmi sitesi olan www.labaratuvarhayvanlarıbilimikongresi.org

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

V. LOJİSTİKTE BİLİŞİM SEMPOZYUMU Yeni Trendler Yeni Teknolojiler SPONSORLUK DOSYASI

V. LOJİSTİKTE BİLİŞİM SEMPOZYUMU Yeni Trendler Yeni Teknolojiler SPONSORLUK DOSYASI 23 Mayıs 2017 SPONSORLUK DOSYASI Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi Caferağa Mah. Gn. Asım Gündüz Cad.No:72 Kat:1 Daire:1 Kadıköy / İstanbul Telefon : 0216 337 70 41 e-posta : ist@tbd.org.tr 23 Mayıs

Detaylı

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi.

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi. 25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi StajOkulu Nedir? Bilişim alanında uzmanlaşmak isteyen gençler, alanlarında uzmanlaşmış, özel sektörde uzun yıllar hizmet vermiş profesyoneller

Detaylı

6 th Juiceful Istanbul Summit

6 th Juiceful Istanbul Summit Düzenleyen Destekleyenler www.meyed.org.tr www.juicefulistanbul.com Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED) olarak 2010 yılında başlattığımız ve yurt dışındaki paydaşlarımızla gerek ortaklaşa, gerekse iş

Detaylı