PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ"

Transkript

1 PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da düzenlenecek olan VI.ULUSAL PEDİATRİK ÜROLOJİ KONGRESİ için iş dünyasının değerli temsilcileri olan sizlerden kongreye destekleriniz ile güç vermenizi rica ediyoruz. Kongreye 250 civarında aktif katılım bekliyoruz. Detay konuları hep birlikte, sizlerle yapacağımız toplantılarda konuşacağız, fikirleriniz bizler için çok önemlidir. Ancak bu toplantılara katılımınız kadar ben de bu kongrede yer alacağım ifadesi bizleri ve yerimizi bırakacağımız genç bilim adamlarımızı motive edecektir. Dosyamızda da göreceğiniz üzere her sponsorluk seçeneği, firmalara, kurumlara, kuruluşlara hedef kitlelerine erişimde farklı gücü ve etkisi olan mecralar yaratmak amacıyla tasarlanmıştır. Desteğinizi esirgemeyeceğinize olan inancımızla teşekkür ederiz Mayıs 2015 te Diyarbakır da görüşmek dileğiyle, Saygılarımızla, Kongre Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman ÖNEN Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Ürolojisi Uzmanı

2 BİLİMSEL TOPLANTI SPONSORLUKLARI ANA KURS SPONSORLUĞU: TL+KDV (yalnızca 1 şirket için) duyuru, afiş, kongre kitabı, web sayfası v.b. yerlerde) firmanın platin sponsor olarak logosu yer alacaktır.. Firma ya Düzenleme Kurulu tarafından hazırlatılmış ve imzalanmış olan Katkı Sertifikası verilecektir. Kongre Açılış ve Kapanış konuşmalarında firmalara teşekkür kısmında arka perdede firmanın ismi Ana Kurs Sponsoru olarak yer alacaktır. SEMPOZYUM SPONSORLUĞU: TL +KDV (yalnızca 1 şirket için) duyuru, afiş, kongre kitabı, web sayfası v.b.yerlerde )altın sponsor olarak firmanın logosu yer alacaktır. Firma ya Düzenleme Kurulu tarafından hazırlatılmış ve imzalanmış olan Katkı Sertifikası verilecektir. imkanı tanınacaktır Kongre Açılış ve Kapanış konuşmalarında firmalara teşekkür kısmında arka perdede firmanın ismi sempozyum sponsoru olarak yer alacaktır. HEMŞİRELİK KURSU SPONSORLUĞU KDV (yalnızca 1 şirket için) Firma ya Düzenleme Kurulu tarafından hazırlatılmış ve imzalanmış olan Katkı Sertifikası verilecektir. imkanı tanınacaktır Kongre Açılış ve Kapanış konuşmalarında firmalara teşekkür kısmında arka perdede firmanın ismi Hemşirelik Kursu Sponsoru olarak yer alacaktır.

3 OTURUM (PANEL) SPONSORLUĞU: 5000 TL+KDV (yalnızca 5 şirket için) Firma ya Düzenleme Kurulu tarafından hazırlatılmış ve imzalanmış olan Katkı Sertifikası verilecektir. imkanı tanınacaktır Kongre Açılış ve Kapanış konuşmalarında firmalara teşekkür kısmında arka perdede firmanın ismi Gümüş Sponsor olarak yer alacaktır. DAVETLİ KONUŞMACI SPONSORLUĞU YABANCI DAVETLİ KONUŞMACI ULAŞIM SPONSORLUĞU: TL + KDV (yalnızca 3 şirket için) (Davetli konuşmacı doktor listesi ekte sunulmuştur) Basılı, görsel malzemelerde ve elektronik ortamlarda firmanın logosu ile yer alacaktır. YABANCI DAVETLİ KONUŞMACI KAYIT VE KONAKLAMA SPONSORLUĞU: TL +KDV (yalnızca 3 şirket için) (Davetli konuşmacı doktor listesi ekte sunulmuştur) Basılı, görsel malzemelerde ve elektronik ortamlarda firmanın logosu ile yer alacaktır. DAVETLİ KONUŞMACI KAYIT VE KONAKLAMA SPONSORLUĞU: TL + KDV (yalnızca 20 şirket için) (Davetli konuşmacı doktor listesi ekte sunulmuştur) Basılı, görsel malzemelerde ve elektronik ortamlarda firmanın logosu ile yer alacaktır.

4 YİYECEK / İÇECEK SPONSORLUĞU GALA YEMEĞİ SPONSORU:5.500 TL+KDV (yalnızca 1 şirket için) Kongrenin 3. Akşamında yapılacak olan gala yemeği sponsorluğunu kapsar. Gala yemeği sponsoru olan kuruluş, tüm etkinliğin ev sahipliğini üstlenecektir. Bir hoş geldiniz konuşması da yapabilecek olan gala yemeği sponsoruna tüm katılımcılara vermek üzere bir hediye takdim etme hakkı, salon içi ve masa üstü bayrakları koyma hakkı verilecektir. Gala sponsora 3 kişinin ücretsiz galaya katılım hakkı verilecektir. Sponsor firmaya gala yemeği esnasında 2 adet özel masa ayrılacaktır. AÇILIŞ KOKTEYLİ SPONSORLUĞU: TL +KDV (yalnızca 1 şirket için) Kokteyl sponsoru olan firmanın logosu, kongre kitabında bilimsel programın içindeki Kokteyl bölümünde yer alacaktır. Kokteyl servisinin yapılacağı alanda firmanın reklam panolarına yer verilebilecektir. Kongre web sayfasında ve kitabında firma logosu sponsorlar arasında yer alacaktır. ÖĞLE YEMEĞİ SPONSORLUĞU: TL+KDV (günlük) (günlük 1 şirket için) Kongrenin yapılacağı mekanda verilecek olan öğle yemeklerinden birinin ev sahipliğini yapma hakkını kapsar. Yemek alanındaki masalara firma bayrakları, pankartları konacak ve firma logosu etkinlik duyurusunda öğle yemeği sponsoru olarak yer alacaktır. 3 öğle yemeği aynı firma tarafından sponsorluğu üstlenilebildiği gibi her öğle yemeği farklı firmalar tarafından da üstlenilebilecektir. Kongre Açılış ve Kapanış konuşmalarında firmalara teşekkür kısmında arka perdede firmanın ismi Öğle yemeği Sponsoru olarak yer alacaktır.

5 KAHVE MOLASI SPONSORLUĞU: TL +KDV (günlük) (günlük 1 şirket için) Kahve molası sponsoru olan firmanın logosu, kongre kitabında bilimsel programın içindeki kahve molası bölümlerinde yer alacaktır. Kahve molaları süresince, kongre salonu perdesinde firma logosu Kahve Molası Sponsoru başlığı ile yer alacaktır. Kahve molasının verileceği alanda kullanılacak olan masalarda firma yada ürünün masa bayrakları yer alacaktır. BASILI MATERYAL SPONSORLUĞU FLASH BELLEK SPONSORLUĞU: TL +KDV (yalnızca 1 şirket için) Flash Bellek Sponsorluğu karşılığında firma logosu Kongre bildirilerinin yer alacağı flash bellekler üzerinde yer alacaktır. KONGRE ÇANTASI SPONSORLUĞU: TL +KDV (yalnızca 1 şirket için) Kongre çantalarının üzerinde firma logosu yer alacaktır. YAKA İPİ SPONSORLUĞU: TL +KDV (yalnızca 1 şirket için) Sponsor firmaya ait logo ve firma ismi yaka kartı ve ipinde kullanılacaktır.

6 PROGRAM KİTAPÇIĞI SPONSORU: TL +KDV (yalnızca 1 şirket için) Program kitapçığı kongreye katılacak herkese kongre çantası içerisinde dağıtılacaktır. Program kitapçığı aynı zamanda kongre resmi web sitesinde yer alacak ve online indirilebilir olacaktır. Davetli katılımcılarımıza, oturumlar ve programlar hakkında bilgi sağlayacaktır. Basılı, görsel malzemelerde ve elektronik ortamlarda firmanın logosu ile yer alacaktır. KATILIMCI ODALARINA PROMOSYON VE BROŞÜR DAĞITIMI SPONSORLUĞU: TL +KDV (yalnızca 1 şirket için) Sponsor firma kendi broşürlerinin ve promosyon malzemelerinin kongre davetlilerinin ve katılımcılarının odalarına dağıtılması hakkına sahip olacaktır. BAGAJ ETİKETİ VE ODA ANAHTARI SPONSORLUĞU: 1000 TL+KDV (yalnızca 1 şirket için) Bagaj etiketi ve oda anahtarları üzerinde firmanın logosu olacaktır. DİĞER HİZMET SPONSORLUKLARI STAND: TL + KDV (Bir birim stand 2 m x 3 m = 6 m2) Stand alanları başvuru sırasına göre değerlendirilecektir. Stantta gerçekleştirmek istediğiniz her türlü aktivite için Three Season Organization ile temasa geçmenizi rica ederiz.

7 CEP TELEFONU ŞARJ ÜNİTELERİ: TL+KDV (yalnızca 1 şirket için) Kongre kapsamında kayıt deski yakınında ve stand alanında yer alacak 2 adet cep telefonu şarj ünitesi en az 5 telefon için hizmet verebilecek ve katılımcılara kongre esnasında telefon pillerini şarj etmeleri sağlayacaktır. Cep telefonu şarj ünitelerinin üzerinde firma ürün logosu yer alacaktır. Bu sponsorluk desteği ile genel alanlarda sürekli görünür olmak imkanı sağlanacaktır. ULAŞIM SPONSORLUĞU: TL+KDV (Tek yön) (yalnızca 2 şirket için) Havalimanı-otel-havalimanı ulaşım hizmetinin sponsoru olan firma kongre kapsamındaki basılı, görsel malzemelerde ve elektronik ortamlarda firmanın logosu ile yer alacaktır. Ulaşım hizmetini sağlayan araçlarda, araç ön iç camında sponsor firmanın logosu yer alacaktır. duyuru, afiş, kongre kitabı, web sayfası v.b.yerlerde ) firmanın logosu yer alacaktır. YÖNLENDİRME LEVHALARI SPONSORLUĞU: TL+KDV (yalnızca 1 şirket için) Sponsor firma kongre süresince kullanılacak bannerlar, ayaklı ve ayaksız yönlendirmeler ve bilgilendirme panolarına logo ekleme hakkına sahip olacaktır. Basılı malzemelerde, Kongre çantasına 1 adet insert koyma hakkı verilecektir SU SEBİLİ SPONSORLUĞU: TL+KDV (yalnızca 1 şirket için) Fuaye alanına konulacak 2 adet su sebili üzerinde firmanın logo giydirmesi olacaktır. Basılı, görsel malzemelerde ve elektronik ortamlarda firmanın logosu ile yer alacaktır.

8 VI.ULUSAL PEDİATRİK ÜROLOJİ KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Aşağıdaki VI.ULUSAL PEDİATRİK ÜROLOJİ KONGRESİ (2015) Sponsorluk Talep Formu dahilinde aşağıda belirtilen tutarları ödeyeceğimizi kabul ederiz. Firma Adı : Yetkili İsim :. SPONSORLUK TALEP FORMU ANA KURS SPONSORLUĞU SEMPOZYUM SPONSORLUĞU HEMŞİRELİK KURSU SPONSORLUĞU OTURUM SPONSORLUĞU YABANCI DAVETLİ KONUŞMACI ULAŞIM SPONSORLUĞU YABANCI DAVETLİ KONUŞMACI KAYIT VE KONAKLAMA SPONS. DAVETLİ KONUŞMACI KAYIT VE KONAKLAMA SPONSORLUĞU GALA YEMEĞİ SPONSORLUĞU AÇILIŞ KOKTEYLİ SPONSORLUĞU ÖĞLE YEMEĞİ SPONSORLUĞU KAHVE MOLASI SPONSORLUĞU

9 FLASH BELLEK SPONSORLUĞU KONGRE ÇANTASI SPONSORLUĞU YAKA İPİ SPONSORLUĞU PROGRAM KİTAPÇIĞI SPONSORLUĞU KATILIMCI ODALARINA PROMOSYON VE BROŞÜR DAĞITIMI SPONSORLUĞU BAGAJ ETİKETİ VE ODA ANAHTARI SPONSORLUĞU STAND CEP TELEFONU ŞARJ ÜNİTELERİ SPONSORLUĞU ULAŞIM SPONSORLUĞU YÖNLENDİRME LEVHALARI SPONSORLUĞU BASILI MALZEME SPONSORLUĞU SU SEBİLİ SPONSORLUĞU

10 SPONSOR FİRMA FATURA BİLGİLERİ Firma Adı :... Adresi : Tel Vergi Dairesi Kongre faaliyetimize SPONSOR olma talebinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Talebiniz Kongre Yönetim Kurulu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiş olup, saygıdeğer firmanızın bu Kongre için SPONSOR olma talebi kabul edilmiş ve onaylanmıştır. Tarih :.. Kaşe&İmza :.. ÖNEMLİ NOT Bu sözleşmenin geçerli olması için; 1. Sözleşmenin eksiksiz doldurulduktan sonra kaşelenerek imzalanması gerekmektedir. 2. KDV dahil toplam Sponsorluk bedelinin; a. Yüzde Ellisi (%50) sözleşme tarihinde, b. Yüzde Ellisi (%50) 15 Mart 2015 tarihine kadar, ödeme günü TL olarak belirtilen banka hesabına yatırılması gerekmektedir.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle Bilişim Sektörünün değerli çalışanları, sektörümüze katkı sağlayan bilişim dostları, Bilindiği üzere Türkiye Bilişim Derneği, Bilişim Sektörünün gelişmesi amacıyla tam 40 yıldır çalışmalarına aralıksız

Detaylı

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Gala Yemeği Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Gala Yemeği Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu SPONSORLUK PAKETLERİ Etkinlik Sponsorluğu Gala Yemeği Sponsorluğu Etkinlik Çantası Sponsorluğu Networking Kokteyl Sponsorluğu Öğle Yemeği Sponsorluğu Dijital Literatür Sponsorluğu Fotoğraf Sponsorluğu

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Gala Yemeği Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Gala Yemeği Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu SPONSORLUK PAKETLERİ Etkinlik Sponsorluğu Gala Yemeği Sponsorluğu Etkinlik Çantası Sponsorluğu Networking Kokteyl Sponsorluğu Öğle Yemeği Sponsorluğu Dijital Literatür Sponsorluğu Fotoğraf Sponsorluğu

Detaylı

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu. Öğle Yemeği Sponsorluğu

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu. Öğle Yemeği Sponsorluğu SPONSORLUK PAKETLERİ Etkinlik Sponsorluğu Etkinlik Çantası Sponsorluğu Networking Kokteyl Sponsorluğu Öğle Yemeği Sponsorluğu Dijital Literatür Sponsorluğu Fotoğraf Sponsorluğu Kablosuz İnternet Sponsorluğu

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri GENELBİLGİLER KongreTarihiveYeri KEPAN2011Kongresi30Mart 3Nisan2011tarihleriarasındaMaritimPineBeachOtel Antalya da gerçekleştirilecektir. KongreKurulları Düzenleyen KlinikEnteralParenteralNütrisyonDerneği

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 25.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 4 kişinin kayıt bedeli (4 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

Sayın İlgili, Saygılarımızla TUFUAB Düzenleme Kurulu

Sayın İlgili, Saygılarımızla TUFUAB Düzenleme Kurulu Sayın İlgili, Türkiye Ulusal Fotogrametri ve Uzaktan Algılama Birliği (TUFUAB) Teknik Sempozyumlarının 9. su Afyon Kocatepe Üniversitesi nin ev sahipliğinde 27-29 Nisan 2017 tarihleri arasında Afyonkarahisar

Detaylı

VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI

VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI Sayın İlgili, Ülkemizde her iki yılda bir düzenlenen ve ilki 2006 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi nde gerçekleştirilen

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu Dr. Sırrı ÇAM Dr. Serdar CEYLANER Dr. Tahsin YAKUT Dr. Sırrı ÇAM Dr. İbrahim AKALIN Dr. Mustafa ÖZEN Dr. Yavuz ŞAHİN Dr. Hakan ULUCAN 12. Ulusal Tıbbi

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 20.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 8 kişinin kayıt bedeli (8 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ,

SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ, SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ, Çocuk ürolojisi ülkemizde yan dal uzmanlığı olarak tescil edilmiş bir bilim dalıdır. Ülkemizde çocuk ürolojisi hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi, olgu çeşitliliğinin arttırılması,

Detaylı

Burkon Kongre & Organizasyon Tel: 0224 233 40 00 Fax: 0224 233 80 00 merve.rodoper@burkon.com www.burkon.com

Burkon Kongre & Organizasyon Tel: 0224 233 40 00 Fax: 0224 233 80 00 merve.rodoper@burkon.com www.burkon.com 10. ULUDAĞ PEDİATRİ KIŞ KONGRESİ ÖZET FİYAT LİSTESİ Stand ( 6m2) 3.500 Euro 6 Konuşmacı Karşılığı Stand 3.300 Euro + Ulaşım Baskılı Materyaller Paket 8.000 Euro 2. Duyuru Reklam ( Postalama Ücreti Dâhil)

Detaylı

Kongreyi Mardin Artuklu Üniversitesinde yapacagiz. Detaylı bilgilere www.mezopotamyatipkongresi.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Kongreyi Mardin Artuklu Üniversitesinde yapacagiz. Detaylı bilgilere www.mezopotamyatipkongresi.org adresinden ulaşabilirsiniz. SPONSORLUK DOSYASI Değerli Meslektaşlar, Sizleri 15-17 Mayıs 2014 tarihlerinde Mardin de yapılacak olan VI. Mezopotamya Tıp Kongresine (VI MMC) davet etmek istiyoruz. Gelecek kongremizi uluslararası ve

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

Standlar 2.000 TL ile 30.000 TL arasında değişen fiyatlarda olup konum ve m2 ye göre planlanmıştır. Stand fiyatları ve krokisi ektedir.

Standlar 2.000 TL ile 30.000 TL arasında değişen fiyatlarda olup konum ve m2 ye göre planlanmıştır. Stand fiyatları ve krokisi ektedir. ORGANİZASYONUN PARÇASI OLUN Organizasyonda etkin bir şekilde yer almak, fikirlerinizi bildirmek, katkıda bulunmak ve bizlerle görüşlerinizi paylaşmak için lütfen görüşmeye davet ediniz. Stand Standlar

Detaylı

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki Climamed 2013 Sponsorluk Yönergesi dahilinde; Kongre Partneri / Platin Sponsorluk Bedeli... 30.000.- EURO + KDV* Sponsor-A (Altın) Sponsorluk Bedeli...

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN 9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN Sayın İlgili, 12 Ağustos 2017 2002 den bu yana düzenlediğimiz Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu, her geçen yıl büyüyen ilgi ve katılımdan aldığı güçle

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler.

Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler. Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler S P O N S O R LU K BiLGiLERi Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı

Detaylı

SPONSORLUK TÜRLERİ VE KALEMLERİ

SPONSORLUK TÜRLERİ VE KALEMLERİ Sayın İlgili; Birliğimizin Kasım 2009 dan beri bağlı üye (affiliate member) statüsünde üyesi bulunduğu ve Mart 2012 den beri de Bağlı Üyeler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğü Birleşmiş

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası

12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası BEC2013 BIOMED2013 12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası Ege Üniversitesi, 2000-2001 yılında, devlet üniversiteleri mühendislik fakülteleri içinde Türkiye de ilk kez Biyomühendislik Lisans Programı

Detaylı

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur.

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur. SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ondokuz Mayıs Üniversitesi/ Samsun Toplantı Tarihi 7-9 Ekim 2015 Toplantı Dili Toplantı dili Türkçe dir. Web Sayfası Toplantı resmi sitesi olan www.labaratuvarhayvanlarıbilimikongresi.org

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI Nisan 2017 Antalya TURKEY

SPONSORLUK DOSYASI Nisan 2017 Antalya TURKEY INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ADVANCES IN LAMIACEAE SCIENCE SPONSORLUK DOSYASI 26-29 Nisan 2017 Antalya TURKEY Uluslararası Sempozyum: Lamiaceae (Nanegiller) Bilimindeki Son Gelişmeler Sizleri 26-29 Nisan

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Sayın İlgili; Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Kongremizde teknik tekstiller alanındaki ulusal

Detaylı

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır KONGRE DÜZENLEME KURULU Prof. Dr. Necdet Kuyucu Prof. Dr. Ener Çağrı Dinleyici Prof. Dr. Metehan Özen Prof. Dr. Ateş Kara GENEL BİLGİLER Tarih 05-08 Nisan 2015 Konge Dili Yer Türkçe Konge ( Tahmini ) Katılımcı

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

II. ULUSAL ARITMA ÇAMURLARI SEMPOZYUMU AÇS-2009 04-06 Kasım 2009, Dokuz Eylül Üniversitesi, DESEM Konferans Salonu, Alsancak, İzmir DAVET

II. ULUSAL ARITMA ÇAMURLARI SEMPOZYUMU AÇS-2009 04-06 Kasım 2009, Dokuz Eylül Üniversitesi, DESEM Konferans Salonu, Alsancak, İzmir DAVET II. ULUSAL ARITMA ÇAMURLARI SEMPOZYUMU AÇS-2009 04-06 Kasım 2009, Dokuz Eylül Üniversitesi, DESEM Konferans Salonu, Alsancak, İzmir DAVET Sayın Yetkili, Dokuz Eylül Üniversitesi, Çevre Mühendisliği Bölümü

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ SPONSOR FİRMA FATURA BİLGİLERİ Firma Adı : Adresi : Telefon Numarası : Fax Numarası : Email Adresi : Vergi Dairesi : Vergi Numarası : Platin Sponsorluk Bedeli

Detaylı

TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki TTMD Sempozyum Sponsorluk Yönergesi dâhilinde; Partner (Platin) Sponsorluk Bedeli... 20.000 EURO + KDV* Sponsor-A (Altın)

Detaylı

V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU

V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU 08 11 Kasım, 2012 SUENO HOTEL, Antalya TÜRKİYE SPONSORLUK VE SERGİ PROSPEKTÜSÜ Değerli Sponsorlar, Sizlerin katılım ve katkılarıyla beşincisini gerçekleştireceğimiz

Detaylı

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI 2 0-21 Ara lık 2 0 1 7 Sheraton Ankara Hotel & Convention Centre 34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI Üretim İnnovas yon S ü rdü rü lebilir Kalkınm a S ü reç Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Sayısal Paz ar Ekonomi

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

11. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ SAĞLIKTA DEĞER: SAĞLIK HERŞEYE DEĞER. Sponsorluk Dosyası

11. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ SAĞLIKTA DEĞER: SAĞLIK HERŞEYE DEĞER. Sponsorluk Dosyası 11. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ SAĞLIKTA DEĞER: SAĞLIK HERŞEYE DEĞER Sponsorluk Dosyası 2 Türk Eczacıları Birliği 1980 yılında yaptığı birinci eczacılık kongresinden bu yana, iki yılda bir mesleğin en büyük

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org www.ohsadkurultayi.org SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler

Detaylı

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

LOGO KULLANIM HAKLARI. 35 adet Digital Age Summit 2015 katılım davetiyesi ALAN KULLANIM HAKLARI

LOGO KULLANIM HAKLARI. 35 adet Digital Age Summit 2015 katılım davetiyesi ALAN KULLANIM HAKLARI SPONSORLUK LOGO KULLANIM HAKLARI Digital Age Summit 2015 gazete ve dergi ilanlarında logo kullanımı Digital Age Summit 2015 açıkhava ilanlarında logo kullanımı Digital Age Summit 2015 TV tanıtımlarında

Detaylı

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 29 Kasım - 02 Aralık 2018 Merit Crystal Cove Otel Kıbrıs www.aciltipkibris.com İÇİNDEKİLER Genel Bilgiler 2 Konaklama Oteli 3 Kayıt, Konaklama ve Transfer

Detaylı

III. ISTANBUL CARBON SUMMIT III. İSTANBUL KARBON ZİRVESİ 14-15 April 2016 14-15 Nisan 2016

III. ISTANBUL CARBON SUMMIT III. İSTANBUL KARBON ZİRVESİ 14-15 April 2016 14-15 Nisan 2016 III. ISTANBUL CARBON SUMMIT III. İSTANBUL KARBON ZİRVESİ 14-15 April 2016 14-15 Nisan 2016 www.istanbulcarbonsummit.org ULUSLARARASI DESTEKÇİ Uluslararası Emisyon Ticareti Derneği II. İSTANBUL KARBON ZİRVESİNDEN

Detaylı

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR ANA SPONSORLUK Ana sponsorluk sadece bir firmaya verilecek olup, aşağıdaki tüm hizmetler ana sponsora Tüm Basılı materyallerde ANA SPONSOR ibaresi ile yer alacaktır.

Detaylı

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları.

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları. Davet mektubu Genel Bilgiler Ana Kategori Sponsorlukları Sosyal Aktivite Sponsorlukları Zirve Hizmetleri Sponsorlukları İletişim DAVET Dünya Meyve Suyu Günü (DMSG) Türk Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED)

Detaylı

I. ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 HAKKINDA I.ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018

I. ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 HAKKINDA I.ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 I. ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 HAKKINDA I.ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 Sporda Küresel Hedefler 26-28 Nisan 2018 Nişantaşı Üniversitesi

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları...

Sponsorluk Fırsatları... Fırsatları... 26 Platin Paketi Sadece bir şirket için geçerlidir Protokol konuşmalarında 10 dakika konuşma hakkı İlgili forumda bir konuşmacı bulundurma hakkı 18 m² sergi alanı tahsisi (Sergi alanı belirleme

Detaylı

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : 3. Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi İçerik : Sağlık Bilişimi, Biomedikal, Görüntüleme Teknolojileri,Tesis, Dijital Hastane-Sağlık, Tele-tıp, HBYS, Bilişim, İletişim,

Detaylı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı ELMAS SPONSORLUK Üç (3) Premium Paket Mevcuttur Sponsorluk Paketleri Etkinlik boyunca maksimum sergileme imkanları sağlayan benzersiz bir premium

Detaylı

Değerli Meslektaşlarım,

Değerli Meslektaşlarım, 1 Değerli Meslektaşlarım, Bu yıl Ulusal Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme Kongremizi Samsun Sheraton Hotel de gerçekleştirmeyi planladık. Yıllar geçtikçe büyüyen Çocuk Gastroenteroloji ailesine

Detaylı

TBD KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" BİLGİLERİ

TBD KAMU-BİB'19 SPONSORLUK BİLGİLERİ TBD KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" BİLGİLERİ KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" ÖZET Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Oturum Sponsorluğu Yaka Kartı Sponsorluğu Etkinlik Sponsoru Stand Sponsorluğu Çanta Sponsoru Destekleyen

Detaylı

7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR

7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR 7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR 16-18 Kasım 2017 Çeşme / İZMİR SPONSORLUK DOSYASI www.oek2017.com STAND SPONSORLUĞU 3 m. x 2 m. = 6 metrekare stand alanı 3000.- EURO 1 stand karşılığında,

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ

SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ www.sspkongre.com i SSPKONGRE4 SPONSORLUK SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ... i SSPKONGRE NEDİR?... 1 SSPKONGRE1... 2 SSPKONGRE2... 3 SSPKONGRE3... 4 ÖNCEKİ KONGRELERİMİZE DESTEK VEREN

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi 2017

Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi 2017 Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi 2017 Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi 2017 SPONSORLUK DOSYASI 1 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ 3 GENEL BİLGİLER 4 SPONSORLUK AKTİVİTELERİ 5-7 SPONSORLUK PAKETLERİ 8-9 KAYIT BİLGİLERİ

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

VI. ULUSLARARASI BİYOMÜHENDİSLİK KONGRESİ (BEC2013) XIX. ULUSLARARASI BİYOMEDİKAL BİLİM VE TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU (BIOMED2013) Sponsorluk Dosyası

VI. ULUSLARARASI BİYOMÜHENDİSLİK KONGRESİ (BEC2013) XIX. ULUSLARARASI BİYOMEDİKAL BİLİM VE TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU (BIOMED2013) Sponsorluk Dosyası VI. ULUSLARARASI BİYOMÜHENDİSLİK KONGRESİ (BEC2013) XIX. ULUSLARARASI BİYOMEDİKAL BİLİM VE TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU (BIOMED2013) Sponsorluk Dosyası 12-15 Kasım 2013 Bölümümüz Hakkında Ege Üniversitesi,

Detaylı

6 th Juiceful Istanbul Summit

6 th Juiceful Istanbul Summit Düzenleyen Destekleyenler www.meyed.org.tr www.juicefulistanbul.com Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED) olarak 2010 yılında başlattığımız ve yurt dışındaki paydaşlarımızla gerek ortaklaşa, gerekse iş

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 11-12 Aralık 2014 - BURSA www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Yeşil Şehirler Zirvesi, İtibar Yönetimi Enstitüsü tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir

Detaylı

DAVET YAZISI. Değerli Meslektaşlarımız,

DAVET YAZISI. Değerli Meslektaşlarımız, DAVET YAZISI Değerli Meslektaşlarımız, Sekizinci Ulusal Larengoloji Kongresi 8-9 Mayıs 2015 tarihleri arasında İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisinde yapılacaktır. Larengoloji alanında

Detaylı

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu. Öğle Yemeği Sponsorluğu

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu. Öğle Yemeği Sponsorluğu SPONSORLUK PAKETLERİ Etkinlik Sponsorluğu Etkinlik Çantası Sponsorluğu Networking Kokteyl Sponsorluğu Öğle Yemeği Sponsorluğu Dijital Literatür Sponsorluğu Fotoğraf Sponsorluğu Kablosuz İnternet Sponsorluğu

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

2018 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL NİSAN 2018 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI.

2018 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL NİSAN 2018 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Türk kuruyemiş sanayinin rekabet gücünü artırmak, sektör içi işbirliklerini geliştirmek ve

Detaylı

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU Toplantı Tarihi 3-4 Haziran 2016 Toplantı Dili Toplantı

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI.

SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI Kongreye Davet Değerli Firma Yetkilileri, Gün geçtikçe yenilenen ve gelişen kozmetik ürünler; Güzelleşmenin ve iyi görünmenin argümanı olmanın yanında, tüketicileri tarafından yaşam

Detaylı

Ana Sponsorluk. ITECH Teknoloji Kongre ve Fuarı. Stant. Oturum. Medya. Tanıtım. Logo. Ücretsiz Bilet. Temsilci Çantası

Ana Sponsorluk. ITECH Teknoloji Kongre ve Fuarı. Stant. Oturum. Medya. Tanıtım. Logo. Ücretsiz Bilet. Temsilci Çantası Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 14-15-16 Haziran 2019 www.itechcongress.com Ana Sponsorluk (2 paket mevcuttur) 36 m² Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Her stant için toplamda 3 Kw elektrik sağlanacak

Detaylı

27. Ulusal Kimya Kongresi

27. Ulusal Kimya Kongresi CANAKKALE ONSEKIZ MART UNIVERSITESI 1 9 9 2 TÜRKİYE KİMYA DERNEĞİ 27. Ulusal Kimya Kongresi 23-28 Ağustos 2015 ÇANAKKALE DESTEK DOSYASI KİMYA 2015 100. Y I L www.kimya2015.org DİZİN Genel Bilgiler 2 Destek

Detaylı

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ PLANLANAN TARİH 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ 1.PERSONEL BELGELENDİRME KONFERANSI HAZIRLIK ÇALIŞMASI PLANI Amaç : Şirketlerin temel varlık gücü olan rekabeti

Detaylı

Sayın Yetkili, Saygılarımla, Doç. Dr. Şenol BABUŞCU Başkent Üniversitesi 1. Uluslararası Bankacılık Kongresi Dönem Başkanı

Sayın Yetkili, Saygılarımla, Doç. Dr. Şenol BABUŞCU Başkent Üniversitesi 1. Uluslararası Bankacılık Kongresi Dönem Başkanı Sayın Yetkili, Türkiye de bankacılık disiplini akademik bir alan olarak son yıllarda bir atılım göstermektedir. Bankacılık sektörünün bilimsel bilgi birikimine katkı sağlayacak akademik ve uygulamaya yömelik

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK...

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... İÇİNDEKİLER GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... 4 BRONZ SPONSORLUK... 5 GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE

Detaylı

İnsan Kaynakları Kongresi

İnsan Kaynakları Kongresi İnsan Kaynakları Kongresi Esin Ver Tutku Yarat 14 Mayıs 2015 Ankara Sheraton Oteli İş Birliği Dosyası İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve

Detaylı

6. DÜNYA ENERJİ DÜZENLEME FORUMU 25-28 Mayıs 2015, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI. www. wfer2o15.org. QR code generated on http://qrcode.littleidiot.

6. DÜNYA ENERJİ DÜZENLEME FORUMU 25-28 Mayıs 2015, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI. www. wfer2o15.org. QR code generated on http://qrcode.littleidiot. 6. DÜNYA ENERJİ DÜZENLEME FORUMU 25-28 Mayıs 2015, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI www. wfer2o15.org QR code generated on http://qrcode.littleidiot.be facebook/wfer2015istanbul twitter/wfer2015 twitter/wfer6

Detaylı

BEC2015. 19-21 Kasım 2015 İzmir. Sponsorluk Dosyası

BEC2015. 19-21 Kasım 2015 İzmir. Sponsorluk Dosyası BEC2015 19-21 Kasım 2015 İzmir Sponsorluk Dosyası BÖLÜMÜMÜZ HAKKINDA Ege Üniversitesi, 2000-2001 yılında, devlet üniversiteleri mühendislik fakülteleri içinde Türkiye de ilk kez Biyomühendislik Lisans

Detaylı

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara Bilişimle Güçlü Lojistik 25-26 Mayıs 2017 Swissotel Ankara BİLİŞİMLE GÜÇLÜ LOJİSTİK Lojistik, ürün ve hizmetlerin başlangıç noktasından tüketildiği noktaya kadar olan hareketinin planlanması, uygulanması

Detaylı

32. Dünya Veteriner Hekimliği Kongresi 13-17 Eylül 2015

32. Dünya Veteriner Hekimliği Kongresi 13-17 Eylül 2015 32. Dünya Veteriner Hekimliği Kongresi 13-17 Eylül 2015 İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, İSTANBUL, TÜRKİYE www.wvcistanbul2015.com İŞ ORTAKLIĞI, SERGİ & LUK DOSYASI www.wvcistanbul2015.com

Detaylı

16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI

16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI 16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI ANKARA-2019 ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI NEDİR? Hasta bilgilendirme yarışması, Ankara Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından her yıl

Detaylı

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : İçerik : Web Sitesi : Tarih : Resmi Açılış : Zirve Ziyaret Saatleri : Organizasyon yeri : Düzenleyen : 4. Uluslararası Sağlık

Detaylı

DÜZENLEME KURULU DÜZENLEME KOMİTESİ BİLİMSEL KOMİTE. Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter

DÜZENLEME KURULU DÜZENLEME KOMİTESİ BİLİMSEL KOMİTE. Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter SPONSORLUK DOSYASI DÜZENLEME KURULU Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter DÜZENLEME KOMİTESİ İmre Altuğlu Gülden Çelik Candan Çiçek Dilek Çolak Selda Erensoy Koray Ergünay

Detaylı

RAST 2013 12 14 Haziran 2013 Sponsorluk Bilgileri

RAST 2013 12 14 Haziran 2013 Sponsorluk Bilgileri 12 14 Haziran 2013 Sponsorluk Bilgileri 6 th International Conference on PLATİN SPONSORLUK Platin sponsoru olan firmanın logosu veya ismi, Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi toplantı salonu girişinde

Detaylı

II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI

II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü, İstanbul Üniversitesi

Detaylı

Değerli Sektör Temsilcileri,

Değerli Sektör Temsilcileri, Değerli Sektör Temsilcileri, Uluslararası Balkan Gıda, Tarım Hayvancılık ve Gastronomi Zirvesi 26-30 Eylül 2017 tarihleri arasında siz değerli sektör temsilcilerinin katılımlarıyla, Balkanlardaki Osmanlı

Detaylı

Aşağı Öveçler Mah. Kabil Cad. No: 50/9 Çankaya/ANKARA Tel: (0.312) 481 21 00 - (0.312) 481 21 02 Faks: (0.312) 481 21 07 Web:

Aşağı Öveçler Mah. Kabil Cad. No: 50/9 Çankaya/ANKARA Tel: (0.312) 481 21 00 - (0.312) 481 21 02 Faks: (0.312) 481 21 07 Web: Değerli Firma Temsilcileri, Dünyamız her geçen gün yaşlanmakta, yaşlanan dünya ile birlikte beklenen yaşam süresi uzamakta ve yaşlı insanların toplum içindeki oranı giderek artmaktadır. Ülkemizde yaşlanma

Detaylı

PLATİN SPONSOR: 40 000

PLATİN SPONSOR: 40 000 PLATİN SPONSOR: 40 000 Bu paket firmanızın etkinliğe en üst düzeyde katılımını sağlayan fiili bir ortaklıktır. Sizin tercihleriniz doğrultusunda önceden planlanmış ve onaylanmış toplantı programı. Tüm

Detaylı

4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI

4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 26-27 Kasım 2015, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI 1 İtibar Yönetimi Enstitüsü ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle 26-27 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul da 4. Uluslararası

Detaylı

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524 Konferansın Gerçekleştirileceği Yer: ANKARA Katılımcı Sayısı ve Hedef Kitle : Hedef kitle, Bilişim teknolojileri konusunda faaliyet gösteren, teknolojik değişimi öngören, teknolojiyi geliştiren ve bu konudaki

Detaylı

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi,

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi, DAVET YAZISI Sayın Firma Yetkilisi, Türk Periodontoloji Derneği 1970 yılından beri kesintisiz olarak düzenlediği kongre ve sempozyumlarla üyelerinin bilimsel seviyesini geliştirmeyi ve güncel konuları

Detaylı

Vnci Uluslararası Türk Coğrafyası UFRS (Uluslararası Finansal Raporlama Standartları) Sempozyumu 10-11 EKİM 2015

Vnci Uluslararası Türk Coğrafyası UFRS (Uluslararası Finansal Raporlama Standartları) Sempozyumu 10-11 EKİM 2015 SPORSORLUK DÜZEYLERİ ve SAĞLANAN HAKLAR Düzey 1 2 3 4 5 6 7 8 ADI ANA PLATİN ALTIN GÜMÜŞ BRONZ NİKEL ÇELİK DEMİR BEDELİ (TL) 32,000 16,000 8,000 4,000 2,000 1,000 500 250 SAYI 1 2 4 6 8 10 12 14 KONAKLAMA

Detaylı

5-6 ARALIK. Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi

5-6 ARALIK. Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi 5-6 ARALIK 2013 Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi Uluslararası İstanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi Sponsorluk Paketleri ELMAS SPONSORLUK Iki (2) Premium Paket Mevcuttur

Detaylı

UK SI RL YA SO OS N D

UK SI RL YA SO OS N D SPONSORLUK DOSYASI 2 SEMPOZYUMA DAVET Sağlık alanında enerjinin kullanımında tasarruf sağlamak ve enerji verimliliğine dikkat çekmek amacı ile 13-14 aziran 2012 tarihlerinde Ankara da gerçekleştirilen

Detaylı