Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz"

Transkript

1 Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz Giriş ve Genel Bakış AdWords sizin sayenizde büyüdü yılından beri, reklamverenlerimizin AdWords'ü kullanma şekillerine ayak uydurmak amacıyla 20'den fazla araç ve 10'dan fazla rapor ekledik. Arayüzde Yapılan Önemli Güncellemeler Yeni arayüz, kampanya yönetimi deneyimine ilişkin birçok küçük değişiklik içermektedir. Önemli eklemeler: Kısa bir süre önce reklamverenlerimizin kampanyalarını yönetme şeklini yakından incelemeye, düşüncelerini öğrenmeye ve neleri geliştirebileceğimizi belirlemeye karar verdik. Sonuç: Yeni bir AdWords arayüzü. Yeni hesap ağacıyla hesapta daha kolay gezinme. Anahtar kelimeleri, teklifleri, reklamları ve yerleşimleri yerinde düzenleme. Kampanya yönetimi sayfalarında entegre raporlar. Kampanyadaki tüm anahtar kelimeler, reklamlar ve yerleşimler için kapsamlı görünümler. En çok ilgilendiğiniz veriye odaklanmanızı sağlayan hızlı filtre uygulama Eğilimleri hızlı bir şekilde saptamanızı sağlayan performans özeti grafikleri Amacımız, hesabınızda genel olarak yaptığınız günlük işlemleri daha da kolaylaştırmak. Bu, şu anlama gelmektedir: Verilerinizi görmeniz ve doğru araçları doğru zamanda bulmanız için daha fazla yol Hesapta daha hızlı gezinme Anahtar kelimeleri, reklamları, teklifleri ve yerleşimleri daha kolay düzenleme Daha ayrıntılı istatistikler ve bağlamsal raporlarla hesabınızı daha iyi anlama Bu kılavuz, yeni AdWords arayüzünü kullanmaya başlamanıza yardımcı olacaktır. Hesabınızda gezinirken keşfedeceğiniz temel özelliklere genel bir bakış sunmaktadır. I. Hesapta Gezinme Gezinme Sekmeleri Hesabınızı güncellenen arayüzde ilk kez açtığınızda, sayfanın üst kısmındaki gezinme sekmelerinde değişiklik olduğunu göreceksiniz.

2 Yeni "Araçlar" sekmesi, sizi hesabınızın Araçlar sayfasına götürür. Aynı araç grubuna erişmeye devam edersiniz, ancak bu araçların bazıları yeni arayüzde "Kampanyalar" sekmesine entegre edilmiştir. "Hesabım" sekmesi hesap tercihlerinizi ve hesap erişim ayarlarınızı görüntülemenizi ve düzenlemenizi sağlarken, "Faturalandırma" sekmesi fatura özeti ve faturalandırma tercihleri sayfalarına erişmenize olanak tanır. "Kampanyalar" sekmesi, içeriği değiştirilen tek sekmedir. Diğer sekmeleri veya bu sekmeler altındaki bağlantıları tıkladığınızda, önceki AdWords arayüzünde kullandığınız sayfalara gidersiniz. Hesap Ağacı ile Gezinme Sayfanın kenarında, AdWords Editör'deki hesap ağacına benzeyen, gezinme için kullanabileceğiniz bir hesap ağacı göreceksiniz. Hesapta Gezinmeyle İlgili İpuçları Hesabınızdaki etkin bir kampanyaya veya reklam grubuna hızlı bir şekilde gitmek için hesap ağacını kullanın Bir kampanyayla ilişkili olan veya hesabınızda bulunan tüm reklam gruplarının, anahtar kelimelerin, yerleşimlerin ve reklamların listelerini görmek için yeni kapsamlı görünüm sekmelerini kullanın Her sayfanın üst kısmında bulunan etiketler, hesabınızın hangi bölümünde olduğunuzu gösterir. Önceki düzeylere geri dönmek için herhangi bir bağlantıyı tıklayın. Hesap ağacını, hesabınızdaki herhangi bir sayfadan herhangi bir kampanya veya reklam grubuna hızlı bir şekilde gitmek için kullanabilirsiniz. Hesap ağacını kullanmak istemezseniz, hesabınızda gezinmek için kampanya yönetimi sayfalarınızın üst kısmında veya tabloların içinde bulunan bağlantıları kullanmaya devam edebilirsiniz. II. Performans İzleme Performans Özeti Grafikleri Yeni grafiklerle hesabınızda birden çok sayfada performans eğilimlerini daha kolay şekilde görebilirsiniz. Bir kerede en fazla iki ölçüm seçin ve seçtiğiniz tarih aralığı için performans grafiklerini görüntüleyin. Verilerinizi yönetmek için daha fazla alan isterseniz, grafikleri tamamen gizlemek için "Filtreler ve Görünümler" menüsünü kullanabilirsiniz.

3 Performans İstatistiklerini Görüntüleme İlgilenmeniz gereken alanlara hızlı bir genel bakış için hesabınızdaki kapsamlı görünüm sekmelerini kullanın. Hesap ve Kampanya Düzeyindeki Kapsamlı Görünümler Artık, hesabınızdaki reklamları ve anahtar kelimeleri görüntülerken ve sıralarken daha fazla esnekliğe sahipsiniz. Hesabınızdaki Tüm Çevrimiçi Kampanyaları veya tek bir kampanyayı görüntülerken Reklam Grupları, Ayarlar, Reklamlar, Anahtar Kelimeler ve Ağlar (bu sekmeyle ilgili daha fazla bilgi verilecektir) için yeni sekmeler olduğunu göreceksiniz. Anahtar Kelimeler, Ağlar veya Reklamlar sekmelerini tıkladığınızda, seçtiğiniz düzeydeki tüm anahtar kelimeleri, yerleşimleri veya reklamları görüntüleyeceksiniz. Bu, reklam gruplarında önemli ölçümlere göre sıralama yapmanızı veya filtre uygulamanızı, ayrıca yüksek veya düşük performans gösteren belirli öğelere odaklanmanızı kolaylaştırır. Örneğin, hesap düzeyinde Anahtar Kelimeler sekmesini tıkladıktan sonra tüm reklam gruplarında en iyi performans gösteren anahtar kelimeleri görmek için tüm anahtar kelimeleri maliyet/dönüşüm oranına göre sıralayabilirsiniz. Daha sonra bu anahtar kelimeler için daha yüksek teklif vermeyi veya bunları özel bir günlük bütçeyle tek bir kampanyada gruplandırmayı düşünebilirsiniz. Kapsamlı görünüm sekmelerine bakarken farklı kampanyalara ilişkin anahtar kelimelerin, reklamların ve yerleşimlerin tam listeleri arasında hızlı geçiş yapmak için hesap ağacını kullanın. Belirlediğiniz kurallara uyan tüm anahtar kelimeleri, yerleşimleri veya reklamları görmek için filtreleri ve kapsam görünüm sekmelerini birlikte kullanın Düşük performans gösteren aramalardan negatif anahtar kelimelerle ilgili fikir edinmek için "arama terimlerini görüntüle" seçeneğini kullanın. Hesabınızdaki öğeleri görmek için kapsam görünüm sekmelerini kullanmak genel performansınızı artırmak için kullanabileceğiniz fikirler verebilir. Filtreler Artık verileriniz için yalnızca belirlediğiniz işletme kurallarına uyan reklamları, anahtar kelimeleri veya yerleşimleri görüntüleyen filtreler ayarlayabilirsiniz. Bir veya daha fazla filtre ayarlamak için "Filtreler ve görünümler" altında "Filtre Oluştur"u seçin. Örneğin, satışları artıracak yüksek potansiyelli fırsatlar bulmak üzere hesabınızdaki yüksek dönüşüm oranına ve düşük harcamaya sahip anahtar kelimeler veya düşük maliyet/dönüşüm oranına ve az sayıda gösterime sahip içerik ağı yerleşimleri için filtre uygulayın. Filtrelerin ve kapsam görünüm sekmelerinin birlikte kullanılması, hangi reklam grubunda yer alırlarsa alsınlar, dikkatinizi hesabınızın en önemli bölümlerine odaklamanız için güçlü bir yöntemdir. Entegre Raporlar Artık reklamlarınızın nerede gösterildiğiyle ilgili daha ayrıntılı bilgi sağlayan raporlara daha kolay erişebilirsiniz.

4 Anahtar Kelimeler sekmesinde, entegre bir arama sorgusu raporu görüntülemek üzere seçtiğiniz anahtar kelimeler için "Arama terimlerini görüntüle"yi tıklayın. Bu raporda, reklamlarınızın göründüğü yerdeki arama terimleriyle ilgili performans istatistikleri gösterilir. Trafiğinizin kalitesini artırmak için bu terimleri normal veya negatif anahtar kelimeler olarak ekleyerek kolayca önlem alabilirsiniz. Değişiklik Yapmayla İlgili İpuçları Hesabınızda hızlı bir şekilde değişiklik yapmak için yerinde düzenleme özelliğini kullanın. Birden çok anahtar kelimeyi, yerleşimi veya teklifi değiştirmek için düzenlenecek öğeleri seçin ve toplu değişiklikler yapmak için "Düzenle" düğmesini kullanın. Anahtar kelimelerinizi farklı bir reklam grubunda mı denemek istiyorsunuz? İşlemi birkaç tıklamayla tamamlamak için "Kopyala" düğmesini kullanın. Anahtar kelime performansınızın eşleme türüne göre nasıl değişiklik gösterdiğini mi görmek istiyorsunuz? Performansınızın anahtar kelimelerinizin geniş, sıralı ve tam eşlemeleri için nasıl farklılık gösterdiğini görmek üzere "Filtreler ve Görünümler" menüsü altında "Sorgu eşleme türüne göre ayır" seçeneğini belirtin. Daha etkili içerik ağı yönetimi için, Yerleşim Performansı Raporunda olduğu gibi, Ağlar sekmesinde "Otomatik yerleşimler"i işaretleyerek içerik ağında reklamlarınızın görüntülendiği siteleri ve URL'leri görebilirsiniz. (Bununla ilgili daha fazla bilgi verilecektir.) III. Eklemeler ve Değişiklikler Yapma Yeni Oluşturma Siz hesabınızı geliştirirken, daha fazla esneklik sağlamak için kampanya ve reklam grubu oluşturma işlemini de güncelledik. Öğeleri bir.csv dosyasına aktarmak ve değişiklikleri çevrimdışı yapmak için "İndir" düğmesini kullanın. Herhangi bir sırayla reklamlar oluşturabilir, anahtar kelimeler ekleyebilir veya teklifler belirleyebilirsiniz. Bu eklemeleri, tamamladıktan sonra kampanyanızı veya reklam grubunuzu yönetmek için kullanacağınız sekmelerden yaparsınız. Bunun yerine, farklı bir yaklaşım tercih ediyorsanız, yeni reklam gruplarını daha da hızlı oluşturmak için tek bir sayfada oluşturma işlemini kullanabilirsiniz. Yerinde Düzenleme Yerinde düzenlemeyle hesabınızda hızlı bir şekilde değişiklikler yapın. Hesabınızdaki düzenlenebilir bir öğeyi tıklayın ve değişiklikleri ayrı bir sayfaya gitmeden doğrudan yapın.

5 Örneğin, hızlı bir şekilde üzerinde düzenlemeler yapmak veya eşleme türünü değiştirmek için herhangi bir anahtar kelimeyi tıklayabilirsiniz. IV. Ağlar Sekmesi ve Otomatik Yerleşimler Ağlar Sekmesi Önceki AdWords arayüzünden tanıdığınız Yerleşimler sekmesinin yerine artık Ağlar sekmesi bulunuyor. Bu sekme Google Arama, arama ortağı siteleri ve Google İçerik Ağı'ndaki reklamlarınızın performansına ilişkin özet istatistikler görüntüler. Ağlar Sekmesiyle İlgili İpuçları İçeriğe dayalı hedefleme için anahtar kelimeler kullandığınızda otomatik yerleşimler, reklamlarınızın görüntülendiği içerik ağı sitelerini gösterir. Anahtar kelimeleriniz, eklediğiniz herhangi bir yönetilen yerleşimde reklamlarınızı hedeflemeye devam edecektir. Yeni yönetilen yerleşimler bulmak için otomatik yerleşimler listenizi kullanın. Yönetilen yerleşimler için ayrı teklifler belirleyerek performansınızı optimize edin. Bir yerleşimin performansı düşük olduğunda, yerleşimi hariç tutmadan önce teklifini düşürmeyi deneyin. Bir yerleşimi sürekli düşük performans göstermesi veya diğer işletme hedeflerinizi karşılamaması durumunda hariç tutmayı düşünün. Ağlar sekmesini, reklamlarınızın görüntülendiği içerik ağı yerleşimleriyle ilgili alan ve URL düzeyindeki raporları görmek ve içerik ağında reklamlarınızın görüntülendiği yerleşimleri yönetmek için de kullanabilirsiniz. Ağlar sekmesindeki içerik ağı istatistikleri şimdi iki gruba ayrılmıştır: yönetilen yerleşimler ve otomatik yerleşimler. Yönetilen Yerleşimler Öncelikle, yönetilen yerleşimleri açıklayarak başlayalım. Aşağıda, anahtar kelimeler ve yönetilen yerleşimlerin birlikte nasıl çalıştıkları kısaca hatırlatılmaktadır: Yeterli tıklama hacmine sahip olmak için, reklamlarınızı içerik ağında yayınlamayı ve yayınınızı sınırlandırmadan önce yönetilen yerleşimlerinizdeki trafiği izlemeyi deneyin. Reklam grubunuzda anahtar kelimeler varsa anahtar kelimelerinizi, daima reklamlarınızı içerik ağındaki sayfalara içeriğe, dayalı olarak hedeflemek için kullanırız. Örneğin, reklam grubunuzda "güller" anahtar kelime teması varsa reklamlarınız yalnızca güllerle alakalı içerik ağı sayfalarında görüntülenecektir. Daha sonra reklam grubunuza bir yönetilen yerleşim eklerseniz bu yerleşim kampanya ayarlarınıza bağlı olarak farklı şekilde çalışacaktır.

6 Reklamlarınızı yayınlamak için ağın tamamındaki alakalı sayfalar'ı tercih ettiyseniz, yönetilen yerleşimleriniz reklamlarınızın görüntülenmeye uygun olduğu sayfaları değiştirmeyecektir. Bunun yerine, bir yönetilen yerleşim eklemek bu yerleşim için belirli bir teklif belirlemenize olanak sağlar. Daha fazla trafik almak istediğiniz yerleşimler için daha yüksek teklifler, performans hedeflerinizi karşılamayan yerleşimler için daha düşük teklifler belirleyin. Reklamlarınızı yayınlamak için yalnızca yönettiğim yerleşimlerdeki alakalı sayfalar'ı tercih ettiyseniz, yönetilen yerleşim eklemek, içerik ağında reklamlarınızın gösterilebileceği sayfaların sayısını artırır. Ancak, reklamlarınız, yönetilen yerleşimlerinizde yalnızca anahtar kelime listenizdeki temalarla alakalı sayfalarda görüntülenecektir. (Reklam grubunuzda anahtar kelimeler yoksa, reklamlarınız eklediğiniz yönetilen yerleşimlerdeki herhangi bir sayfada görüntülenebilir). Otomatik Yerleşimler Otomatik yerleşimler, içerik ağında bulunan, reklamlarınızı yerleştirdiğimiz içerikle alakalı bölümlerdir. Önceki AdWords arayüzünde, bu yerleşimleri Rapor Merkezinde bir Yerleşim Performansı Raporu çalıştırarak görüyordunuz. Artık, yeni arayüzü kullanarak bu yerleşimleri doğrudan Ağlar sekmenizden görebilirsiniz. Reklam grubunuza eklenecek yönetilen yerleşimleri bulmanın en iyi yolu, otomatik yerleşimlerinize bakmaktır. Otomatik yerleşimler içerik ağının hangi bölümlerinin en iyi performansı sağladığını gösterir; bu yararlı veriyi kullanarak hızlı bir şekilde önlem alabilirsiniz. Yönetilen yerleşimler listenize otomatik yerleşim eklemek ve özel bir teklif belirlemek için "Yerleşim ve teklifi yönet" düğmesini kullanın. Reklamlarınızın artık belirli bir yerleşimde görüntülenmediğinden emin olmak istiyorsanız, söz konusu yerleşimi kampanyanızdan veya reklam grubunuzdan kalıcı olarak hariç tutmak için "Yerleşimleri hariç tut" düğmesini kullanın. Ağlar sekmesi çok sayıda gelişmiş araca ve rapora erişmenizi sağlar. İçerik ağı reklamlarınızla ilgili daha fazla bilgi edinmek için bu yeni seçenekleri kullanın ve genel performansınız üzerinde büyük bir etki yaratacak değişiklikler yapın. V. Görüş Bildirme Yeni AdWords arayüzü, AdWords kampanyalarınızı işletme hedeflerinize uygun olarak daha etkili şekilde yönetebilmenizi sağlayacaktır. Bununla birlikte, değişiklikler yapmaya devam ediyor ve geliştirilecek noktaları sürekli olarak araştırıyoruz. Lütfen, hesabınızın üst köşesindeki görüş bildir bağlantısını kullanarak yeni arayüzle ilgili yorumlarınızı iletin. Yorumlarınız doğrudan AdWords ürün geliştirme ekibine ulaşacaktır. Gönderilen tüm yorumları okuyoruz. Görüşleriniz, ileride hangi noktalarda değişiklik yapacağımız konusunda bize yardımcı olacaktır. Yeni arayüzle ilgili bilgi edinmek üzere zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. AdWords'ü sizin için daha anlaşılır ve etkili hale getirebildiğimizi ve bu değişikliklerin kampanyalarınızdan en iyi şekilde yararlanma konusunda size yardımcı olacağını umuyoruz.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

ARAMADA SÜPER KAHRAMAN OLMAK İÇİN KULLANIM REHBERİNİZ

ARAMADA SÜPER KAHRAMAN OLMAK İÇİN KULLANIM REHBERİNİZ Google AdWords ARAMADA SÜPER KAHRAMAN OLMAK İÇİN KULLANIM REHBERİNİZ Yeni AdWords arayüzünü kullanırken zamandan tasarruf etmek ve Google ın arama ağı reklamcılığı araçlarıyla ilgili önemli bilgiler edinmek

Detaylı

ProQuest DISSERTATIONS AND THESIS FULL TEXT

ProQuest DISSERTATIONS AND THESIS FULL TEXT ProQuest DISSERTTIONS ND THESIS FULL TEXT Kullanım Kılavuzu Kapsam Kendi alanındaki tek veritabanı olan bu veritabanı Mühendislik, Tıp Bilimleri, Fizik, Psikoloji, Eğitim, Edebiyat, Felsefe, Sosyal Bilimler,

Detaylı

Google AdWords'ü ilk kez kullandığınızda, yeni bir terminolojiyle karşılaşırsınız. En sık kullanılan bazı AdWords terimleri aşağıda belirtilmiştir:

Google AdWords'ü ilk kez kullandığınızda, yeni bir terminolojiyle karşılaşırsınız. En sık kullanılan bazı AdWords terimleri aşağıda belirtilmiştir: Tüm Sınav Hazırlık Malzemeleri 1. AdWords'e Giriş 1.1 AdWords'e Genel Bakış Google ve Google AdWords Hakkında Google ve Google AdWords'e Giriş Google, arama motoru olarak İnternet'ten büyük miktarda bilgi

Detaylı

iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma

iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için iphone veya ipad'inizi ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Android telefonunuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

Microsoft Word 2010 ara yüzündeki bölümler aşağıda gösterilmiştir.

Microsoft Word 2010 ara yüzündeki bölümler aşağıda gösterilmiştir. Başlangıç Bu dersin amacı, öğrencilerin çalışma hayatlarında Microsoft Word programını daha etkili ve verimli kullanmalarını sağlamak ve karşılaştıkları sorunların çözümlerine ulaşma konusunda deneyim

Detaylı

Google a Aittir ve Gizlidir

Google a Aittir ve Gizlidir Google a Aittir ve Gizlidir İçindekiler Geribildiriminize yanıt olarak yaptığımız değişiklikler Karşılaşabileceğiniz iki kullanıcı arayüzü tasarımı Yeni Fatura Özeti sayfası Güncellenmiş Faturalandırma

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 4 ÖĞRENME FAALİYETİ 4

ÖĞRENME FAALİYETİ 4 ÖĞRENME FAALİYETİ 4 ÖĞRENME FAALİYETİ 4 ÖĞRENME FAALİYETİ 4 AMAÇ Bilgisayar ve elektronik tablolama yazılımı sağlandığında çalışma sayfasının özelliğine göre estetiğe uygun sayfa ayarlarını hatasız yapabileceksiniz. ARAŞTIRMA

Detaylı

Amway Türkiye Grup Haritası Aracı. Grup Haritası Aracı. www.amway.com.tr, infotr@amway.com. Her hakkı saklıdır.

Amway Türkiye Grup Haritası Aracı. Grup Haritası Aracı. www.amway.com.tr, infotr@amway.com. Her hakkı saklıdır. Grup Haritası Aracı www.amway.com.tr, infotr@amway.com. Her hakkı saklıdır. İçindekiler: Giriş sayfa 1 Grup Haritası Erişim sayfa 2 Grup Haritasını Görüntüleme sayfa 3 Araç Çubuğu Simgeleri sayfa 5 Sütunlar

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma

Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Windows Phone'unuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com EBSCOhost lider bilgi sağlayıcılarından derlenmiş çeşitli tam metin ve popüler veri tabanları sunan güçlü bir danışma aracıdır. Bu kullanıcı kılavuzunda, EBSCOhost

Detaylı

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM Google Görüntülü Ağı. Görüntülü ü cılıkneden ede Önemlidir? Program. Neden çevrimiçi reklamcılık? Müşteri Satın Alma Döngüsü Neden? Doğru hedefleme seçeneklerini belirleme i i denetleme Çevrimiçi reklamcılık

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

Ben. https://www.linkedin.com/in/halilsoyler

Ben. https://www.linkedin.com/in/halilsoyler Facebook Reklamları Ben https://www.linkedin.com/in/halilsoyler Markalar Facebook Bitti Mi? Hayır. Facebook kullanıcılarının %92 si birbirlerine «4 degrees of seperation» ile bağlı. 1.320.000.000 aylık

Detaylı

A) KAMPANYA OPTİMİZASYONU

A) KAMPANYA OPTİMİZASYONU A) KAMPANYA OPTİMİZASYONU Google AdWords ün amacı sonuç içindir. Optimizasyon, maliyetleri yükseltmeden, hesabınızın kalitesini ve performansını artırarak istediğiniz sonuçları almak için gerekli adımları

Detaylı

ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA

ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA Instructional Technology Support Office ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA Orta Doğu Teknik Üniversitesi Middle East Technical University Đletişim Bilgileri: Web adresi: http://its.metu.edu.tr Adres:

Detaylı

Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2

Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2 Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2 S: Haritayı kullanarak nasıl uçuş bulabilirim? Bir arama başlatmak için harita üzerinde bir noktaya Ardından uçuş bilgilerini görüntülemek için ekrandaki menüden tercih

Detaylı

5.Slayt ana hat görünümü 6.Görev bölmesi penceresi 7.Not alanı 8.Durum çubuğu

5.Slayt ana hat görünümü 6.Görev bölmesi penceresi 7.Not alanı 8.Durum çubuğu MS POWERPOINT 2010 PowerPoint, Windows ortamında çalışan bir sunu paket programıdır. Metin, taslak, çizim ve grafikler kullanılarak sunular, slaytlar, broşürler, bildiriler, konuşmacı notları ve taslaklar

Detaylı

Google İçerik Ağı nda EBM (Edinme Başı Maliyet) Performansı Eğilimleri

Google İçerik Ağı nda EBM (Edinme Başı Maliyet) Performansı Eğilimleri Google İçerik Ağı nda EBM (Edinme Başı Maliyet) Performansı Eğilimleri 1 Google İçerik Ağı Teknik Bülten Google İçerik Ağı nda EBM Performansı Eğilimleri Google İçerik Ağı Google İçerik Ağı, yüksek kaliteli

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Excel 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle öğrenmenizi kolaylaştırmak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu'na komutlar ekleme Şeridi

Detaylı

Intel Öğretmen Programı Çevrimiçi Temel Kursu Katılımcı İzleme Kılavuzu

Intel Öğretmen Programı Çevrimiçi Temel Kursu Katılımcı İzleme Kılavuzu Intel Öğretmen Programı Çevrimiçi Temel Kursu Katılımcı İzleme Kılavuzu Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü KIRKLARELİ Hazırlayan: Murat YAZICI ST olarak, eğitimlerdeki rehber rolünüzü yerine getirmek

Detaylı

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain Video Reklamlar «Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain 1 2 3 4 Türkiye deki Arama Türkiye Pazarında Arama Hacmi Türkiye de Beyazperde Nerede? Rakip Analizi, Yıllık Analiz YouTube

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU

YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU ARACI TANIMLA Microcat Live tarafından desteklenen Nissan EPC en üst düzey parça satış sistemi sunar. Başlamak için, ana ekranlara göz atın. Araç Arama Araç

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Access 2013 önceki sürümlerden farklı görünmektedir, dolayısıyla öğrenme eğrisini en aza indirmenize yardımcı olmak üzere bu kılavuzu hazırladık. Ekran boyutunu değiştirme

Detaylı

MS POWERPOINT 2010. Şekil 111 Powerpoint 2010 Programını Başlatmak

MS POWERPOINT 2010. Şekil 111 Powerpoint 2010 Programını Başlatmak MS POWERPOINT 2010 1.Giriş: PowerPoint, Windows ortamında çalışan bir sunu paket programıdır. Metin, taslak, çizim ve grafikler kullanılarak sunular, slaytlar, broşürler, bildiriler, konuşmacı notları

Detaylı

e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013

e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013 e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013 ANKARA Versiyon : 1.0 1/24 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI Uygulama ve Veri Yönetimi Daire Başkanlığı (I) Versiyon : 1.0 2/24 Versiyon Yayım Tarihi Eklenen/Silinen/Değişen

Detaylı

www.wikispaces.com Kullanım Kılavuzu

www.wikispaces.com Kullanım Kılavuzu www.wikispaces.com Kullanım Kılavuzu İnternet tarayıcınıza(internet Explorer vb.) www.wikispaces.com adresini yazıp enter tuşuna bastığınızda yukarıdaki ekranla karşılaşacaksınız. Önceden oluşturmuş olduğunuz

Detaylı

SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu

SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu İçindekiler 1. SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu... 2 2. E-posta Bildirimi Alma... 2 3. Belgeyi İmzalama... 3 4. Diğer Seçenekler... 4 4.1 Sonra bitir... 4 4.2 Yazdır,

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Publisher 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle öğrenmenizi kolaylaştırmak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu En sevdiğiniz komutları

Detaylı

EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar

EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar Hoşgeldin sayfası/ Otomatik ülke algılama Yeni tasarlanmış başlangıç sayfası, cihazın ayarlarına dayalı otomatik ülke algılama özelliğine sahiptir. October 10, 2017

Detaylı

Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Öğrenci Kullanım Kılavuzu Öğrenci Kullanım Kılavuzu Web tabanlı ALMS adresinizden sisteminize web tarayıcınızla (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla, Safari vb.) giriş yapınız. Açılan sayfada gerekli alanlara TC kimlik numaranızı

Detaylı

Quick Installation Guide. Central Management Software

Quick Installation Guide. Central Management Software Quick Installation Guide English 繁 中 簡 中 日 本 語 Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska Central Management Software Ambalajın İçindekileri Kontrol Edin Yazılım CD

Detaylı

Video Hazırlama Programı ile Öğretim Materyali Oluşturulması

Video Hazırlama Programı ile Öğretim Materyali Oluşturulması Öğretim Teknolojileri Destek Ofisi Instructional Technology Support Office Video Hazırlama Programı ile Öğretim Materyali Oluşturulması Orta Doğu Teknik Üniversitesi Middle East Technical University İletişim

Detaylı

TrueView ile Video için Google AdWords.

TrueView ile Video için Google AdWords. TrueView ile Video için Google AdWords. Reklam videonuzu izleyen kişilerş için ödeme yapın. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi video sitesi #2 En büyük arama motoru (Google'dan sonra) #3 En büyük

Detaylı

OFFICE EXCEL 2007 TEMEL EĞĐTĐMĐ

OFFICE EXCEL 2007 TEMEL EĞĐTĐMĐ Çalışma Kitapları Oluşturmak OFFICE EXCEL 2007 TEMEL EĞĐTĐMĐ Var olan verilerinizin hiçbiriyle ilişkili olmayan verileri toplamak ve depolamak istediğinizde, yeni bir çalışma kitabı oluşturmanız gerekir.

Detaylı

Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Öğrenci Kullanım Kılavuzu Öğrenci Kullanım Kılavuzu Web tabanlı ALMS adresinizden sisteminize web tarayıcınızla (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla, Safari vb.) giriş yapınız. Açılan sayfada gerekli alanlara kullanıcı adı

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

Söz konusu arama kutusuna ilgilendiğiniz terimi girip ara düğmesine tıklayarak sonuçların gösterileceği sayfaya ulaşmanız mümkündür.

Söz konusu arama kutusuna ilgilendiğiniz terimi girip ara düğmesine tıklayarak sonuçların gösterileceği sayfaya ulaşmanız mümkündür. Summon keşif hizmeti, kütüphanenizin abone olduğu içerikleri çok kolay bir şekilde aramanızı mümkün kılmaktadır. Söz konusu arama kutusuna ilgilendiğiniz terimi girip ara düğmesine tıklayarak sonuçların

Detaylı

Microsoft Access 2003 ten. Access 2010 a geçiş

Microsoft Access 2003 ten. Access 2010 a geçiş Bu Kılavuzda Microsoft Microsoft Access 2010 un görünüşü çok farklı olduğundan, öğrenme çabasını en aza indirmede size yardımcı olmak amacıyla bu kılavuzu hazırladık. Yeni arabirimin önemli bölümlerini

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

A) ALT HESAP RAPORLAMA

A) ALT HESAP RAPORLAMA A) ALT HESAP RAPORLAMA MM ile yönettiğiniz alt hesaplardan birine girin; - Sayfanın sağ üst tarafında bulunan tarih aralığını Tüm zamanlar olarak değiştirin - Kampanyalar sekmesine girin - Anahtar kelimeler

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords?

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords? 1 Google Adwords Adwords, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Adwords ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Detaylı

YouTube Türkiye Verileri

YouTube Türkiye Verileri YouTube REKLAMLARI YouTube Türkiye Verileri Aralık 2013 verilerine göre; Türkiye de YouTube tekil kullanıcı sayısı 24.9 milyon kişi İzlenen video sayısı 3,5 milyar video İzleyici başına video 142,4 adet

Detaylı

UFUK ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ MENDELEY KULLANIM KILAVUZU

UFUK ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ MENDELEY KULLANIM KILAVUZU UFUK ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ MENDELEY KULLANIM KILAVUZU Mendeley Nedir? Araştırmacıların araştırmalarını yönetmelerini, düzenlemelerini ve diğer araştırmacılar ile çevrimiçi işbirliği yapmasını

Detaylı

Google AdWords Internet Reklamcılığı

Google AdWords Internet Reklamcılığı Google AdWords Internet Reklamcılığı Temel Bilgiler Konular AdWords e Genel Bakış Temel Prensipler Standart Hesap Oluşturma Standart Sürüm de Gezinti Başarı İçin Optimizasyon Performans Ölçümü AdWords

Detaylı

Web sayfalarında yapılan her çalışma ve düzenleme tablolar aracılığı ile yapılır. Dolayısıyla çoğu web sayfalarında tablo kullanmak zorunluluktur.

Web sayfalarında yapılan her çalışma ve düzenleme tablolar aracılığı ile yapılır. Dolayısıyla çoğu web sayfalarında tablo kullanmak zorunluluktur. Yazı Tipi Stili HTML kodları 47 Kalın İtalik Altı Çizili 9.2.6 Metin yükseltme veya alçaltma 1. Sayfa görünümünde, belge penceresinin altındaki Tasarla düğmesini tıklatın. 2.

Detaylı

E-Bülten. Proquest Dissertations and Thesis Full Text Tez Veri Tabanı. Proquest Dissertations and Thesis Full Text Kullanım Kılavuzu

E-Bülten. Proquest Dissertations and Thesis Full Text Tez Veri Tabanı. Proquest Dissertations and Thesis Full Text Kullanım Kılavuzu E-Bülten Mart 2008 Sayı: 4 Bilgi Merkezi E-Bülten in bu sayısında Bilgi Merkezi mizin abone olduğu Proquest Dissertations and Thesis Full Text Tez Veri Tabanı ve Safari Books Online elektronik kitap veritabanlarını

Detaylı

Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kluzem Panel Kullanımı Öğrenci Sürümü 2 Hazırlayan: Uzman Süleyman ASLAN Uzaktan Eğitim Merkezi İletişim Bilgileri Kluzem Müdürü Yrd.

Detaylı

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Bir adım önde olma şansınızı arttırın, firma profilinizle alıcıları cezbedin ve performansınızı

Detaylı

Laboratuvar Çalışması 3.6.5 Kaynak Paylaşma

Laboratuvar Çalışması 3.6.5 Kaynak Paylaşma Laboratuvar Çalışması 3.6.5 Kaynak Paylaşma Hedefler Aşağıdaki görevleri tamamlamak için Windows XP kullanın: Dosyaları ve klasörleri paylaşma. Ağ sürücülerini eşleme. Arkaplan / Hazırlık PC leri bir ağ

Detaylı

Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz

Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz E-Ticaretinizden edineceğiniz dönüşümlerinizi etkileyebilecek 12 Madde ve Adwords de işinizi kolaylaştıracak yenilikler. E-ticaret Sitelerinde Dönüşümü Arttırabilen Bazı Tavsiyeler

Detaylı

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi Enes Usta Enes Usta enesusta.com.tr twitter.com/enesustacom instagram.com/enesustacomtr instagram.com/enesustadiyorki facebook.com/enesustablog facebook.com/enesustacomtr

Detaylı

adresinden ÖĞRETİM ÜYESİ GİRİŞİ

adresinden ÖĞRETİM ÜYESİ GİRİŞİ Sisteme giriş yapabilmek için butonunu tıklayınız. http://turtep.yesevi.edu.tr/ adresinden ÖĞRETİM ÜYESİ GİRİŞİ Açılan pencerede ilgili kısımlara kullanıcı adınızı ve şifrenizi girip Giriş butonunu tıklayınız.

Detaylı

Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014

Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014 Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014 İçindekiler Flow nedir? Bir Flow hesabı oluşturmak Oturum açmak Flow Hesabınız Genel Görünüm Flow Hesabınız Kullanım + Add (ekle butonu) Bibliography (Künye/Atıf butonu)

Detaylı

EXPEDIA İLE ÇALIŞMAK FİYATLARIN VE MÜSAİTLİĞİN YÖNETİMİ

EXPEDIA İLE ÇALIŞMAK FİYATLARIN VE MÜSAİTLİĞİN YÖNETİMİ EXPEDIA İLE ÇALIŞMAK FİYATLARIN VE MÜSAİTLİĞİN YÖNETİMİ GİRİŞ Bu kılavuzda, fiyat ve müsaitlik bilgilerinizi güncel tutmanız için Expedia PartnerCentral'da bulunan önemli özelliklerden bazılarını ele alınacaktır.

Detaylı

e-öğrenme ortamı kullanma kılavuzu

e-öğrenme ortamı kullanma kılavuzu e-öğrenme ortamı kullanma kılavuzu Genel Açıklama Ders ve çalışma alanı sekmeleri Ulaşmak istediğiniz dersin sekmesine tıklamanız yeterlidir. Aktif olan diğerlerinden farklı olarak öne çıkar. Ekranda yer

Detaylı

MENÜLER. Powerpoint 2007 de yedi temel menü vardır. Bunlar;

MENÜLER. Powerpoint 2007 de yedi temel menü vardır. Bunlar; MENÜLER Powerpoint 2007 de yedi temel menü vardır. Bunlar; GİRİŞ MENÜSÜ EKLE MENÜSÜ Slayt a görüntü eklemek için; Ekle menüsünden Resim ya da Küçük Resim Örneğin; Atatürk ile ilgili internetten 30 tane

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Word 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle öğrenmenizi kolaylaştırmak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu Buradaki komutlar her zaman

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Outlook 2013 önceki sürümlerden farklı bir görünüme sahiptir; bu nedenle, öğrenme eğrisini en aza indirmenize yardımcı olmak üzere bu kılavuzu hazırladık. Size özel hale

Detaylı

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım?

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX e Hoş geldiniz! Bu kılavuz; üyeliğinizi tamamladığınız andan itibaren, ProjeX te neler yapabileceğinizi adım adım göstermek

Detaylı

İşletmenizi AdWords ile Büyütün. İpuçlarımızı uygulayın ve AdWords hesabınızın gelişimini izleyin

İşletmenizi AdWords ile Büyütün. İpuçlarımızı uygulayın ve AdWords hesabınızın gelişimini izleyin İşletmenizi AdWords ile Büyütün İpuçlarımızı uygulayın ve AdWords hesabınızın gelişimini izleyin İşletmenizi AdWords le büyütün kılavuzuna hoş geldiniz. Bu yardım kılavuzu, AdWords reklam kampanyalarınızı

Detaylı

EBOOK CENTRAL KULLANIM KILAVUZU

EBOOK CENTRAL KULLANIM KILAVUZU EBOOK CENTRAL KULLANIM KILAVUZU Ebook Central İçerisinde Arama Yapma: Ebook Central içerisinde yeni arama yapmak çok kolaydır. Aramanızı sayfanın yukarısında yer alan Arama Kutucuğu nu kullanarak ya da

Detaylı

Sosyal Medya Reklamcılığının El Kitabı

Sosyal Medya Reklamcılığının El Kitabı Sosyal Medya Reklamcılığının El Kitabı Bu rehber size ne kazandıracak? Facebook & Instagram reklam hesaplarınızın yönetimi için AdresGezgini ile çalışmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Reklam

Detaylı

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM Google Arama Ağı Reklamı. Tam olarak sunduğunuz ürün veya hizmetleri Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. Siz de yalnızca reklamınıztıklanıp web siteniz ziyaret edildiğinde veya telefonla

Detaylı

XTRA CONTROLLER PRO KULLANIM KILAVUZU

XTRA CONTROLLER PRO KULLANIM KILAVUZU XTRA CONTROLLER PRO KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER İlgili bölümü göstermesi için içindekiler tablosundaki bir başlığı tıklayın 1. GİRİŞ... 3 2. TRAVELLING ZOOM ÖZELLİĞİ... 5 3. CHAT AND SHOW FOTOĞRAF/VİDEO/MÜZİK

Detaylı

UNICO JIRA DASHBOARD OLUŞTURMA

UNICO JIRA DASHBOARD OLUŞTURMA UNICO JIRA DASHBOARD OLUŞTURMA JIRA DA KENDİ PANELİMİ NASIL OLUŞTURURUM? 1. «Kontrol Panelleri» butonuna tıklanır. 2. Açılan listede en aşağıda bulunan «Kontrol Panellerini Yönet» seçeneğine tıklanır.

Detaylı

Seçenekler Menüsünden Genel Sekmesi

Seçenekler Menüsünden Genel Sekmesi Seçenekler Menüsünden Genel Sekmesi Word 2003 açtıktan sonra ARAÇLAR>SEÇENEKLER tıklanır. Karşımıza bu tür ekran çıkar. İlk komut Arka planda yeniden sayfalandır ; Siz çalışırken belgeleri otomatik olarak

Detaylı

Hotel Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz

Hotel Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

Sayfa 1 3

Sayfa 1 3 PowerPoint 5 Saat Ön Koşullar (Eğitimler) Temel Bilgisayar Eğitimi, Word Eğitimi Eğitimin Süresi (Saat) 5 Saat Katılımcılar eğitim sonunda; sunum hazırlarken slaytlarında yer verdikleri nesnelerin (resim,

Detaylı

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen.

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen İçindekiler VeduBox İçeriği- Öğretmen... 3 Ana Sayfa... 3 Takvimim... 4 Takvimim... 4 Akademik Takvim... 4 Derslerim... 4 Ders Profili... 5 İçerik... 5 Duyurular... 7 Ödevler:... 8 Anketler...

Detaylı

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT OfficeMessenger AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 20.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yerel ağlarda (ofis veya ev) veya internet üzerinden (E-Ofis programı entegrasyonu sayesinde)

Detaylı

OneNote 2010 a geçiş

OneNote 2010 a geçiş Bu Kılavuzda Microsoft Microsoft OneNote 2010 un görünüşü OneNote 2007 den çok farklı olduğundan, öğrenme çabasını en aza indirmede size yardımcı olmak amacıyla bu kılavuzu hazırladık. Yeni arabiriminin

Detaylı

Expedia Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz

Expedia Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

Giriş. Memeo Instant Backup Hızlı Başlangıç Kılavuzu. 1. Adım: Ücretsiz Memeo hesabınızı oluşturun. 2. Adım: Depolama aygıtınızı bilgisayarınıza takın

Giriş. Memeo Instant Backup Hızlı Başlangıç Kılavuzu. 1. Adım: Ücretsiz Memeo hesabınızı oluşturun. 2. Adım: Depolama aygıtınızı bilgisayarınıza takın Giriş Memeo Instant Backup, karmaşık dijital dünya için basit bir yedekleme çözümüdür. Memeo Instant Backup, C sürücünüzdeki değerli dosyalarınızı otomatik ve sürekli olarak yedekleyerek verilerinizi korur

Detaylı

a. Giriş sekmesi: 1. Paragraf bölümünde Madde İşaretleri veya Numaralandırma seçeneklerinden istediğinize tıklayın.

a. Giriş sekmesi: 1. Paragraf bölümünde Madde İşaretleri veya Numaralandırma seçeneklerinden istediğinize tıklayın. Madde İmleri ve Numaralandırma Sıralı veya sırasız listeler oluşturmak için madde imleri ve numaralandırma seçeneğini kullanabilirsiniz. Madde İşaretli ve Numaralandırılmış Listeler Oluşturma Yazılı olan

Detaylı

Emerald insight tan en iyi şekilde yararlanma rehberiniz

Emerald insight tan en iyi şekilde yararlanma rehberiniz Emerald insight tan en iyi şekilde yararlanma rehberiniz Aşağıdaki başlıklarda adım adım rehberlik: Bir hesap oluşturma - Emerald Insight için kendi kullanıcı hesabınızın oluşturulması Arama ve gözden

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Eğitmenler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı

AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı Emre GÜLCAN IT Responsible & Web Admin AEGEE-Eskişehir emregulcan@gmail.com e_gulcan@hotmail.com 0535 729 55 20 1 1. YÖNETİM PANELİNE

Detaylı

İçerik Turu. Britannica School'u kullanmaya başlamak için kılavuzunuz.

İçerik Turu. Britannica School'u kullanmaya başlamak için kılavuzunuz. İçerik Turu Britannica School'u kullanmaya başlamak için kılavuzunuz. www.school.eb.co.uk Giriş Sayfası Bu sayfada herhangi bir düzeyde arama yapabilirsiniz. Düzeylerin her birinde kendi liste kutusu bulunur,

Detaylı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress nedir? WordPress, dünyada en çok kullanılan blog sistemlerinden biridir, açık kaynaklı ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.wordpress açık kaynaklı bir yazılım

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Temel Arama. help.ebsco.com

Kullanıcı Kılavuzu. Temel Arama. help.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu Temel Arama help.ebsco.com EBSCOhost lider bilgi sağlayıcılarından derlenmiş çeşitli tam metin ve popüler veri tabanları sunan güçlü bir danışma aracıdır. Bu kullanıcı kılavuzunda, EBSCOhost

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Eylül 2018

Kullanım Kılavuzu Eylül 2018 Kullanım Kılavuzu Eylül 2018 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Arama Seçeneği... 3 2.1... Bazı Atıf Tarama İpuçları... 4 2.2... Atıf Arama Sonuçlarını Yazdırın... 7 2.3... Detaylar Bölümü... 7 2.4.Gelişmiş Arama

Detaylı

GoFeed Kullanıcı Arayüzü

GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed temel olarak yayıncıların, reklamverenlerin ürün/fırsat bilgilerine ulaşabildiği feed sistemidir. Yayıncılar oluşturdukları feedler ile kullanıcıları ürünlerin/fırsatların

Detaylı

EndNote Web Hızlı Başvuru kartı

EndNote Web Hızlı Başvuru kartı EndNote Web Hızlı Başvuru kartı THOMSON SCIENTIFIC Web öğrencilere ve araştırmacılara çalışmalarını yazarken yardımcı olacak şekilde tasarlanmış Web tabanlı bir servistir. ISI Web of Knowledge, EndNote,

Detaylı

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme seçenekleri. Hedefleme seçeneğiniz. Google Görüntülü Reklam Ağı Nedir? (GDN), reklamlarınızı yerleştirebileceğiniz reklam alanlarına sahip web sitesi ağıdır, ilgi

Detaylı

Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Öğrenci Kullanım Kılavuzu Öğrenci Kullanım Kılavuzu Web tabanlı ALMS adresinizden sisteminize web tarayıcınızla (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla, Safari vb.) giriş yapınız. Açılan sayfada gerekli alanlara kullanıcı adı

Detaylı

Emerald Insight dan en iyi şekilde yararlanma rehberi

Emerald Insight dan en iyi şekilde yararlanma rehberi Emerald Insight Emerald Insight dan en iyi şekilde yararlanma rehberi Adım adım kullanım rehberleri: Hesap açma Emerald Insight için kendi kullanıcı hesabınızı oluşturma Tarama ve gözden geçirme Emerald

Detaylı

GPS NAVI GASYON SI STEMI

GPS NAVI GASYON SI STEMI GPS NAVI GASYON SI STEMI NAV HIZLI BAS LANGIÇ KILAVUZU MOTOR ANA SAYFA TÜRK Başlarken Navigasyon yazılımı ilk kez kullanıldığında otomatik olarak bir ilk kurulum işlemi başlar. Aşağıdaki işlemleri yapın:

Detaylı

MyEnglishLab: Speakout Öğretmen Kullanım Kılavuzu

MyEnglishLab: Speakout Öğretmen Kullanım Kılavuzu MyEnglishLab: Speakout Öğretmen Kullanım Kılavuzu 2013 Speakout: Giriş Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab: Speakout öğretmen arayüzünü inceleyeceğiz. MyEnglishLab: Speakout, tüm tarayıcılarla ve tablet

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Project 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle en kısa sürede öğrenmenizi sağlamak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu Sık kullandığınız

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Sanal Ders Oluşturma... 3 Sisteme Materyal Yükleme... 13 Sisteme Sanal Ders Videosunu

Detaylı

LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI

LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI İçindekiler LUCA Yeni Arayüz Uygulaması... 1 Fiş Listesi Kullanımı... 3 Yeni Fiş... 7 KDV Hesapları... 16 KDV Hesapları Örnek Uygulamalar... 17 Fiş Ayarları... 21 Kısa Yollar...

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Sayın Bologna Birim Sorumlusu, HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM PROGRAMLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Bu kılavuz Üniversitemizde Bologna Sürecine uyum çalışmaları kapsamında hazırlanan Program

Detaylı