Huzur Veren Yer... Alkolsüz, Balık, Ocakbaşı ve Taşfırın

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Huzur Veren Yer... Alkolsüz, Balık, Ocakbaşı ve Taşfırın"

Transkript

1 Alkolsüz, Balık, Ocakbaşı ve Taşfırın

2 GANİTA; bir çay bahçesi olmanın ötesinde Trabzon un sosyal ve kültürel yaşantısının ayrılmaz bir parçası işleviyle yıllar yılı konuk ettiği insanların gönlüne işlenmiş bir mekân olarak anılır. Kimilerine göre Trabzon un denize ve şiire açılan penceresi, masmavi denizin içine abanmış balkonu, kimilerine göre bir okul, açık hava üniversitesi Atakum sahiline özenle yerleştirdiğimiz GANİTA, Trabzon daki adaşından da esinlenerek Samsun halkına ve Samsun a gelen misafirlerimize hak ettikleri huzur ortamını yaşatmayı ilke edinmiştir. BALIK; her gün günlük, taze balık yerken balığın doğal tadının yanı sıra ustalarımızın maharetli elleri sayesinde bir yemeğin lezzeti kadar sunumunun da ne kadar önemli olduğuna tanık olursunuz. KEBAP; etin susuz pişirilmiş hali. Ateşin bulunmasıyla başlamış, baharat kullanımı ve et pişirme tekniklerinin gelişmesiye farklı tatlar kazanmıştır. GANİTA da lezzet yolculuğunuz, kebabın türü, doğru et seçimi, etin terbiye edilişi, dinlenme süresi ve sizin isteklerinizle başlar. BAFRA PİDESİ; ismiyle değil lezzetiyle öne çıkan tat. GANİTA da pide yedikten sonra Bafra ya ancak gezmeye gidersiniz. Veee LAHMACUN, işlenen etten artan değil, özellikle lahmacun için alınan etten hazırlanır. Lahmacun, GANİTA yı tercih etmenizin mihenk lezzetlerindendir. GANİTAVA; alternatif lezzet tatmak isteyenleri de düşündük. Tava yemeklerinde de farkımızı ve iddiamızdaki haklılığımızı yaşayacak ve sevdiklerinizle paylaşacaksınız. GANİTA, var olmak için değil, en iyi olmak için.

3 BALIKLARIN SERVİSE HAZIRLANMA SÜRECİ Balıklarımızın tamamına yakını Samsun - Sinop arası balık tekneleri ile tutulan taze günlük balıklardır. Karadeniz de bulunmayan bazı türlerimiz, İzmir başta olmak üzere Ege ve Akdeniz deki çözüm ortaklarımızla karşılıklı olarak temin etmekteyiz. Av yasağının olduğu dönemlerde Ganita adına olta balıkçılarının yakaladığı balıkları servise sunmaktayız.

4 BALIK ÇORBASI Balık çorbası olur mu demeyin. Balık lokantalarının da olmazsa olmazıdır. Toplumumuzda, keyifli bir yemeğe genellikle çorba ile başlanır. Her balığın çorbası da olmaz. Ganita da balık çorbaları için kırlangıç başta olmak üzere etli balıklar ve iskorpit kullanılır. KUZU İNCİK PAÇA Sakadattan değil kuzunun en lezzetli eti olan inciğinden hazırlanır. Keyifli bir et yemeğine öncesi tat açıcı bir lezzetle başlamanızı istedik.

5 BAŞLANGIÇ ve ARA SICAKLAR Kendi evinizde gösterdiğiniz özen ve temizlikte, sağlıklı ve farklı tatlarla, yemeğinizi beklerken sıcak bir ortam için küçük tatları büyük farklarla tatmanızı istedik.

6 IZGARA BALIKLAR Izgara balık, en doğal en güzel en lezzetli ve kısmen de olsa en kolay balık pişirme şeklidir. Ganita usulünce ızgara balıkların önce her iki tarafı zeytinyağı ile yağlanır. İçinin daha iyi pişmesi için büyük balıkların iki yanına bıçakla kesikler atılır. Daha lezzetli olduğu için ızgara balıkların kılçıkları çıkarılmaz. Ancak istemeniz halinde servis esnasında çıkartılabilir.

7 BALIK TAVA Tava balığı en güzel en hafif şekliyle Ganita da yenir. Tava balıklar pişirilirken balığın bir yüzü için kullandığımız yağı diğer yüzü için kullanmayız. Barbun gibi yağlı balıkların pişirilmesi esnasında yağı daha az kullanırız. Size sunulan balıkların iyi pişmiş olup olmadığını çok kolay ayırt edebilirsiniz. İyi kızartılmış balık altın sarısı rengindedir.

8 BALIK BUĞULAMA VE EKŞİLİ Balık buğulamanın en güzel yapıldığı yerlerden biri de Samsun dur. Balık ekşili ise Trabzon usulü buğulama olarak da bilinir. Ganita da Mutfak Şefimiz in özellikle buğulama balık için kullandığı farklı malzemelerle balığın yanı sıra bu malzemelerin kattığı lezzetin de farkında olursunuz. Trabzon usulü Ekşili Balık ise daha hafif ve az malzeme ile hazırlanır. Böylece balığın tadı daha ön plana çıkmaktadır.

9 ÇITLAMA BALIK Ganita nın iddialı olduğu pişirme şekillerinin başında gelir. Balığın en sade ve değişmeden pişirilmiş halidir. Hemen hemen hiç ek malzeme kullanılmaz, balığın tadı ve tazeliği anında belli olur.

10 OCAKBAŞI GANİTA da ocakbaşı tam bir keyif halidir. Bir yanınızda ocakbaşı, diğer yanınızda alabildiğine deniz. Yani kuzeyin serinliğinde güneyin tadını çıkartmak. Samsun da yiyebeleceğiniz en iyi kebap çeşitlerini GANİTA da yersiniz. Çünkü; GANİTA da hazır bekletilen malzeme bulunmaz. Kebap çeşitleri, siz istedikten sonra ve sizin isteğinize göre hazırlanır. Özenle seçilmiş taze etlerden ve işinin ustası ocakbaşı ustamızın marifetli ellerinden çıkmaktadır.

11 KEBAPLARIN SERÜVENİ Kebap etlerimizin büyük bir kısmı Bafra ve Engiz yaylalarında yetiştirilen kuzu etinden hazırlanır. Pirzola ve et şişleri ise aynı yörenin süt danası etinden hazırlanmaktadır. Etlerimiz, karkas halde değil hazırlanacağı kebabın türüne göre alınır ve mutfağımızda terbiye edilerek hazırlanır. Huzur Veren Yer... ADANA KEBAP GANİTA da Samsun da yiyebileceğiniz en iyi Adana kebaplardan birini yiyeceğiniz konusunda oldukça haklı bir iddiamız var. Çünkü; özel kesim yapılmış kuzu ve süt danası hayvanların en güzel yerlerinden alınan taze etler, marifetli, işinin ehli ocakbaşı ustamızın ellerinden çıkmaktadır. Her şey taze, Her şey anında...

12 TAŞ FIRIN BAFRA PİDESİ Samsun da cafeden kasaba kadar heryerde pide bulabilirsiniz. GANİTA yı farklı kılan gerçek BAFRA PİDESİ dir. Haftasonu Kahvaltı yanısara Bafra pidesinde iddialıyız. Çünkü en iyisini yapmak için buradayız. LAHMACUN, sadece lahmacun yemek için GANİTA ya gelmek isterseniz endişelenmeyin. Çünkü bunu yaşayacaksınız. ETLİ EKMEK, Konya ile özdeşleşmiştir. Samsun da pideye rakip olabilecek tek tat. Ozaman pide kültürünün yaygın olduğu Samsun da farklı bir tat sunmanın keyfi de GANİTA nın olsun.

13 KUZU TANDIR Çok meşakkatli bir kebap türüdür. Kuzuyu alırken, pişirirken, servis ederken çok dikkat ister. Lazita tüm bu aşamalarda azami dikkat ve özeni göstererek sizlere unutamayacağınız bir tandır kebap keyfi yaşatmayı amaçlar. Size düşen ise sadece bu keyfin tadını çıkartmaktır.

14 GANİTAVA Alacart restoranların en iddialı yemeklerinde etin, yağın ve sosun seçimi çok önemlidir. Vezir olmak da var.... ganita mutfağı vezir olmak için hizmetinizdedir. menüde olan veya sizin isteğinize göre tava yemekleri istediğiniz anda hazırlanır ve size sunulur.

15 TATLILAR Güzel bir yemeği ağızda tat bırakmadan olmaz. geleneksesel tatlıların yanında mevsimine uygun tatlıları da bulabilirsiniz. Ganita da tatlı çeşitleri siz istediğiniz zaman hazırlanır ve taze olarak damak tadınıza sunulur. KünEFE Tatlıların EFE si, Hatay ın milli tatlısı. Künefenin olmazsa olmazı kendine has peyniridir ki biz bu peyniri Hatay dan getiriyoruz. Ganita da künefeyi farklı yapan siz istediğiniz zaman hazırlanması ve isterseniz yapılışını seyredebilmenizdir.

16 KAHVALTI Restorantların en gözde hizmeti. aynı zaman diliminde birçok misafiri mutlu etmelisiniz. Birçok mekanda bulabilirsiniz. Ganita yı farklı kılan, kaliteli ve taze ürün seçimi, ferah ortam, aynı anda hızlı ve keyifli hizmet anlayışıdır. Sadece hafta sonları değil hergün ve günün her saatinde kahvaltı yapabilme imkanıdır. çünkü kahvaltınız sizin istediğiniz anda hazırlanır. kahvaltı yanında bafra pidesi, kuymak, melemen gibi çok çeşiti yemekleri de isteyebilirsiniz.

17 GANİTA MUTFAĞI Biz mutfağımızdan kapıyı kaldırdık. bizim için belediye veya sağlık ekiplerinin denetimi değil önce kendi kontrolümüz sonra da misafirlerimizin denetimidir.

18 Huzur Veren Yer... Bebek Odası MESCİT Atakum sahilinde ganita daki mescit büyüklüğünde cami bile yoktur. Günün yorgunluğunu atartken veya akşamın keyfini çıkartırken namazı nerede kılacağımdiye düşünmeyin. biz düşündük ganita da kılacaksınız ve keyfinizi bölmeyeceksiniz. ÇOCUK OYUN ALANI ve BEBEK ODASI Ganita da Sadece büyükleri değil başımızın tatlı belaları, çocuklarımıza da huzur ve keyif sunuyoruz. siz yemeğinizi yerken veya dinlenirken, çocuklarımız da oyun alanında çocukluğunu yaşar. ssizin karnınız doydu. Ya bebeklerimiz. Biz onu da düşündük. bebek odamızda bebeklerimizi besleyebilir ve temizliğini yapabilirsiniz. huzur veren yerde, karnı tok altı kuru bebekler.

19 Yakuplu Mah. Hürriyet Blv. Beyza Konağı Kat: 1 No:28/4Beylikdüzü/İSTANBUL Tel: 0(212) Kırmızı ışıktan sonra sahile dön 40 m ileride Huzur Veren Yer... REZERVASYON Güzel Yalı Mahallesi Adnan Menderes Blv. No: 63 ( Atakent Sahili ) Atakum / SAMSUN ganita@ganitabalik.com ganitabalik

ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Altıntepe Mahallesi Bahar Sokağı No:12 Maltepe / İSTANBUL 0532 158 73 22 www.sefinmutfagi.com.tr HAKKIMIZDA Gerçek tatlar korumamız altında,

Detaylı

Keyifli Kahvaltılar. Omlet. Serpme Kahvaltı (En Az 2 Kişilik) 1 Kişi: 24,00. Hafif Kahvaltı Tek Kişilik: 18,00

Keyifli Kahvaltılar. Omlet. Serpme Kahvaltı (En Az 2 Kişilik) 1 Kişi: 24,00. Hafif Kahvaltı Tek Kişilik: 18,00 ME MENՄ NU Bazen saatlerce süren bir kahvaltıdır mutluluk, keyif kahvesini yudumlarken bir başka gün devam etmek üzere bitirilen Bazen küçük bir tatlı kaçamağı, yoğun iş temposunda sıcak bir kahve, keyifli

Detaylı

merkez lokantası 1971

merkez lokantası 1971 TAİHİ Merkez Lokantası yılında Arif ve Kadir Soylu kardeşler tarafından kurulmuş ve 45 yılı aşkın hiç değişmeyen lezzetiyle damak zevkinize hitap etmeye devam etmektedir. O yıllardan bugünlere Merkez Lokantası

Detaylı

kahvaltı çorbalar Günün Çorbası (az) Günün Tam Çorbası Balık Çorba (az) Balık Çorba Lahana Çorba(az) Lahana Çorba

kahvaltı çorbalar Günün Çorbası (az) Günün Tam Çorbası Balık Çorba (az) Balık Çorba Lahana Çorba(az) Lahana Çorba kahvaltı Kahvaltı Yöresel Tabak Kahvaltı (Tek Kişilik) : Serpme Kahvaltı : Siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, 2 çeşit reçel, kaşar peyniri, ezine peynir, burgu peynir,tulum peynir,tahin pekmez, süzme pekmez,salatalık,domates,

Detaylı

Cihangir Sosyal Tesisi

Cihangir Sosyal Tesisi Cihangir Sosyal Tesisi İstanbul un Prestij Mekanları Arnavutköy Avcılar Avcılar Deniz Köşk Beykoz Koru Beykoz Sahil Büyükçekmece Cihangir Çamlıca Dragos Fethipaşa Florya Gözdağı Haliç İstinye Kasımpaşa

Detaylı

tüm toplantı ve buluşmalarınız için hizmetinizdeyiz...

tüm toplantı ve buluşmalarınız için hizmetinizdeyiz... www.tekocafe.com.tr Biz Kimiz? Etimesgut ta Etimed Hastanesi karşısında konumlanan Tek o Cafe Bistro, ev sıcaklığını hissettiren iç dekoru, lezzetli menüleri ve zengin içecek çeşitleri ile size eşsiz

Detaylı

Gavurdağı Salatası Domates, soğan, sivri biber, maydanoz, ceviz, zeytinyağı ve nar ekşisi

Gavurdağı Salatası Domates, soğan, sivri biber, maydanoz, ceviz, zeytinyağı ve nar ekşisi Mezeler Tabule Maydanoz, taze nane, dereotu, salatalık, domates, nar ve köftelik bulgur Humus/Pastırmalı Panço Patlıcan, patates ve sarımsaklı yoğurt Çiğ Köfte Muhammara Domates salçası, ceviz ve baharat

Detaylı

Lezzet. Keyif. /emretbursa Mudanya Yolu, Bademli Girişi, Trend Park

Lezzet. Keyif. /emretbursa  Mudanya Yolu, Bademli Girişi, Trend Park Lezzet Emr-et te usta eller tarafından özel yöntemlerle hazırlanan klasik ve modern sunumlu etlerimiz ağzınıza lezzet katacak. Etin en güzel hali! Keyif Aileniz ve sevdiklerinizle beraber neşe içinde yemeğinizi

Detaylı

Hakkımızda. Alaçatı muhallebicisi Ege nin kendine özgü doğasından ilham alır. Alaçatı doğallığı temel değer olarak benimsenmiştir.

Hakkımızda. Alaçatı muhallebicisi Ege nin kendine özgü doğasından ilham alır. Alaçatı doğallığı temel değer olarak benimsenmiştir. Hakkımızda Alaçatı Muhallebicisi, Tatlı Bereket Firmasının markalarından biridir. Ülkenin en iyi restoran işletmecisi şirketlerinden birisi olan Özsar tarafından kurulmuştur. Alaçatı muhallebicisi Ege

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

Lezzettar a Hoşgeldiniz!

Lezzettar a Hoşgeldiniz! Lezzettar a Hoşgeldiniz! Osmanlı Sultanları için özenle hazırlanan şerbetli tatlılar, saray mutfağının vazgeçilmezleri arasındaydı. Lezzettar, Osmanlı mutfağının lezzet sırlarını tarihin derinliklerinden

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı

HER TABAKTA LEZZET SANATI

HER TABAKTA LEZZET SANATI HER TABAKTA LEZZET SANATI AŞK TAN GELEN LEZZETLER KAHVALTI Saat 08:00 ile 17:00 arasında servis edilir. 1 2 3 4 5 6 7 Kahvaltı Tabağı (1 Kişilik) 3 Çeşit Peynir, 2 Çeşit Reçel, Domates, Salatalık, Yeşil

Detaylı

ESKİŞEHİR İLİ LOKANTALAR FİYAT TARİFESİ

ESKİŞEHİR İLİ LOKANTALAR FİYAT TARİFESİ ŞEHİR İLİ LOKANTALAR TARİFESİ 24.09.2013 ŞEHİR İLİ LOKANTALAR TARİFESİ ÇORBALAR % % % % İşkembe 200 4,25 TL 5,10 TL 20 4,00 TL 4,80 TL 20 3,75 TL 4,50 TL 20 3,50 TL 4,20 TL 20 Tuzlama-Paça 200 6,25 TL

Detaylı

çorbalar 10,00 TL 5,00 TL beyran mercimek ezogelin (haşlanmış kuzu incik, haşlanmış pirinç, sarımsak, pul biber, karabiber, et suyu sosu ile)

çorbalar 10,00 TL 5,00 TL beyran mercimek ezogelin (haşlanmış kuzu incik, haşlanmış pirinç, sarımsak, pul biber, karabiber, et suyu sosu ile) www.kebapkar.com.tr Antep Fıstığı Gaziantep yemekleri, Türk mutfağında malzeme çeşitliliği, pişiriliş tarzları, göze ve damak tadına hitap eden sunuluş şekilleriyle her zaman için önemli biryer tutmaktadır.

Detaylı

Kahvaltı 25, ,00

Kahvaltı 25, ,00 Menü Kahvaltı Kahvaltı Tabağı... (Beyaz Peynir, Kaşar Peynir, Çeçil Peynir, Zeytin Çeşitleri, Domates, Salatalık, Bal, Tereyağ, Reçel Çeşitleri, Haşlanmış Yumurta, Muska Böreği, Salam, Sigara Böreği, Sınırsız

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

RESTAURANT. Keyif veren mekanlarda, damakta iz bırakan tatlar

RESTAURANT. Keyif veren mekanlarda, damakta iz bırakan tatlar Keyif veren mekanlarda, damakta iz bırakan tatlar RESTAURANT Değerli Müşterilerimiz, Ticaret hayatına Samsun da 1970 yılında kuyumculuk mesleği ile başlayan Gülhan ailesi 1993 yılında içerisinde akaryakıt

Detaylı

Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15

Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Kemer-Kaş- Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Akdeniz in masmavi sularıyla buluşmak, hem mavi yolculuk hem de dalış

Detaylı

Sofralara Lezzet Geliyor. Arayın Sofranıza Börek Gelsin!

Sofralara Lezzet Geliyor.   Arayın Sofranıza Börek Gelsin! Sofralara Lezzet Geliyor www.sembolborek.com 444 26 82 Arayın Sofranıza Börek Gelsin! www.sembolborek.com Undan hayallerimiz var. 1986 yılından bugüne aile mesleği olan Börek ve Unlu Mamüller sektöründe,

Detaylı

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz...

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... _ 1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... www.atombaharat.com www.baharatgunleri.com HAKKIMIZDA ATOM GIDA Küçük bir işletme olarak yola çıktık. Fakat her yaptığımız işin en iyisini yapmaya çalıştık.

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

KO-CA-TE-PE TABLDOT EV YEMEKLERİ. İş yerlerine anlaşmalı yemek servisi. Sulu yemekte paket servis.

KO-CA-TE-PE TABLDOT EV YEMEKLERİ. İş yerlerine anlaşmalı yemek servisi. Sulu yemekte paket servis. meşhur KO-CA-TE-PE TABLDOT EV YEMEKLERİ İş yerlerine anlaşmalı yemek servisi Sulu yemekte paket servis www.kocatepelokantasi.com Bizi kimseyle kıyaslamayın, Farkımız Tarzımızdır... Sizin Farkınız, Bizim

Detaylı

Öğr. Gör. Osman ÇULHA 1/30

Öğr. Gör. Osman ÇULHA 1/30 Öğr. Gör. Osman ÇULHA 1/30 2/30 İçerik MENÜNÜN YAPISI Klasik Menü Klasikten Günümüz Modern Menüsüne Değişmeler Günümüz Modern Menüsü MENÜNÜN İÇERİĞİ Menünün Yapısı Bilinen en eski düzenli menü 1800 lü

Detaylı

BAŞKA ŞUBEMİZ YOKTUR! Tarihçemiz

BAŞKA ŞUBEMİZ YOKTUR! Tarihçemiz BAŞKA ŞUBEMİZ YOKTUR! Bir Merhaba ile başlar tanışmamız, Hizmetimiz ve lezzetimiz baki kalır damaklarda Dostluğumuzda Öyle... Siz Elveda derken bile bir dahaki görüşmemizin umuduyla, sizleri bekleriz mekanımızda.

Detaylı

FRANCHISE TANITIMI intable SELF SERVİS MASADA OCAK BAŞI RESTORAN KONSEPTİ İŞ FİKRİ Alman şef Paul Hammelehle Almanya dışında Doğu ülkelerinde de çalıştı Ocakbaşı keyfini tanıdı, Avrupa ya taşıdı Hava filtreli

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com Hakkımızda Kuruluşumuz 1998 yılında Merih Gıda Süt Ürünleri Yem Hayvancılık Ltd. Şti. ünvanıyla 278 kg süt ile üretimine başlamıştır. Mutlak kalite ve lezzet prensibi ile

Detaylı

İncipark Köy Kahvaltı

İncipark Köy Kahvaltı İncipark Köy Kahvaltı Peynir Çeşitler,Bal,Kaymak,Tereyağı,Pastırma,Reçel Çeşitleri, Domates,Salatalık,Söğüş,Sahanda Sucuklu Yumurta, Sınırsız Çay veya Semaver (SERVİCE TIME): 10 Minutes SERVİS SÜRESİ:

Detaylı

BAŞLANGIÇLAR SÜZME MERCİMEK ÇORBA GÜNÜN SPESİYAL ÇORBASI

BAŞLANGIÇLAR SÜZME MERCİMEK ÇORBA GÜNÜN SPESİYAL ÇORBASI MÖNÜ KAHVALTILAR (BREAKFAST) KAHVALTI TABAĞI Beyaz peynir, kaşar peyniri, siyah ve yeşil zeytin, domates, salatalık, dana jambon, salam, tereyağı, reçel, haşlanmış yumurta OMLET ÇEŞİTLERİ Sade, karışık,

Detaylı

Hangi balık ne zaman yenir? Çipura: Akdeniz ve Ege kıyılarında yaygın olan çipura ya seyrek de olsa Marmara da da rastlanır. Ege de Kasım, Akdeniz de

Hangi balık ne zaman yenir? Çipura: Akdeniz ve Ege kıyılarında yaygın olan çipura ya seyrek de olsa Marmara da da rastlanır. Ege de Kasım, Akdeniz de Hangi balık ne zaman yenir? Çipura: Akdeniz ve Ege kıyılarında yaygın olan çipura ya seyrek de olsa Marmara da da rastlanır. Ege de Kasım, Akdeniz de ise Ekim ve Aralık ayları arasında üreme mevsimine

Detaylı

Dayanılmaz Lezzetler

Dayanılmaz Lezzetler Dayanılmaz Lezzetler * 2015 Kurumsal Kataloğu. Fırıncı Orhan, 1958 yılında Ankara Çukurambar da ekmek üretimiyle faliyetine başlayıp daha sonra temel konsepti olan fırın&cafe lerinin yanısıra restoran

Detaylı

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR ÇORBALAR GÜNÜN ÇORBASI BORÇ ÇORBA 5 TL 6 TL KAHVALTI KAHVALTI TABAĞI ( Zeytin, Beyaz Peynir, Domates, Salatalık, Salam, Tavuk, Jambon, Haşlanmış Yumurta, Kaşar Peyniri, Çilek Reçeli, Tereyağ, Bal, Tahin,

Detaylı

FRANCHISE TANITIMI. Mangal keyfini masada yaşatan Kolay, karlı ve eğlenceli Benzersiz restoran konsepti

FRANCHISE TANITIMI. Mangal keyfini masada yaşatan Kolay, karlı ve eğlenceli Benzersiz restoran konsepti FRANCHISE TANITIMI Mangal keyfini masada yaşatan Kolay, karlı ve eğlenceli Benzersiz restoran konsepti İŞ FİKRİ Alman şef Paul Hammelehle Almanya dışında Doğu ülkelerinde de çalıştı Ocakbaşı keyfini tanıdı,

Detaylı

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal Adres : Çıralı - Olimpos - Kemer - Antalya - Türkiye Tel : 0090 242 825 73 27-825 73 28 Fax : 0090 242 825 71 28 Web : www.orangemotel.net E-mail : info@orangemotel.net Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2

Detaylı

Son 40 yıl için teşekkür ederiz

Son 40 yıl için teşekkür ederiz Son 40 yıl için teşekkür ederiz Mövenpick Salata Büfesi Leziz yeşillikler ve çiğ sebze çeşitlerinden oluşan, Rose Island, Fransız veya İtalyan soslarının eşlik ettiği salata büfemizden seçiminizi yapabilirsiniz.

Detaylı

RAMAZAN BÜFESİ TL (%18 KDV eklenecektir)

RAMAZAN BÜFESİ TL (%18 KDV eklenecektir) RAMAZAN BÜFESİ 1 120 TL (%18 KDV eklenecektir) İftariyelik (Serpme) Beyaz peynir, tulum peyniri, kaşar, pastırma, sucuk, kuru kayısı, kuru incir, kuru erik, hurma, ceviz, gül reçeli, portakal reçeli, tereyağı,

Detaylı

Değerli dostlarımız ile geldiğimiz bu noktada OSKAR ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Değerli dostlarımız ile geldiğimiz bu noktada OSKAR ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. 36 yıl önce başladığımız bu yolculuk şimdi, bütün heyecanı ve güzellikleri ile devam ediyor. Bu uzun yolculuğumuz da siz değerli müşterilerimizin bize olan desteği ve sevgisi ile bugünlere ulaştık. OSKAR

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P02A Rev Yaz Konsepti_Türkçe

YAZ KONSEPTİ. SP P02A Rev Yaz Konsepti_Türkçe YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 DE LUXE HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve Seti Kasa Oda Servisi / 01:00-07:00 saatleri arası oda servisi

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km LABRANDA GÜLLÜK PRINCESS ADDRESS: Gulluk Mah. Camlik Cad. No: 15 48670 Milas / Mugla TURKEY Tel: +90 2525222911 E-mail: info.gulluk@labranda.com LABRANDA Kategori: konfor Resmi Kategori: **** TANITIM LABRANDA

Detaylı

Çorbalar. Tavuk uyu Çorba ı. Mercimek Çorba ı * Domate Çorba ı * Usta dokunuşlarla hazırlanan enfes mercimek çorbası. 6,00

Çorbalar. Tavuk uyu Çorba ı. Mercimek Çorba ı * Domate Çorba ı * Usta dokunuşlarla hazırlanan enfes mercimek çorbası. 6,00 Çorbalar Mercimek Çorba ı * Usta dokunuşlarla hazırlanan enfes mercimek çorbası. Domate Çorba ı * Mis gibi domates çorbası ve kaşar peyniri. * Günün çorbasını sorunuz. Tavuk uyu Çorba ı Leziz tavuklarımızla

Detaylı

53 lezzet dolu yıl...

53 lezzet dolu yıl... 53 lezzet dolu yıl... www.kuklakebap.com.tr Izgara Tavuklu Baget Sandviç Günün Çorbası Bulgur Pilavı Kıtır Turşu Patates Kızartması Elma Dilimli Patates Yoğurt Steak Baget Sandviç Baget ekmek arasına dana

Detaylı

1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI

1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI 1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI Eski köye yeni lezzet Türkiye de ilk soslu döner, 1962 yılında İSOS markası ile İskenderun da yapıldı İSOS

Detaylı

maksimum konfor, maksimum deneyim...

maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... Genel Bilgi Koşulsuz misafir memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin başarıyı getirdiğine inanan

Detaylı

KURUMSAL. Misyonumuz. Vizyonumuz

KURUMSAL. Misyonumuz. Vizyonumuz 1 2 3 HAKKIMIZDA 4 KURUMSAL Misyonumuz Sağlıklı çalışma koşullarında, kalitesine güvenilen malzemeleri, bilinçli ve kusursuz işçilik ile işleyerek, sağlıklı ve lezzetli beslenme ilkesi ile sürekli müşteri

Detaylı

Ramazan ayının keyfini çıkartın... Enjoy Ramadan ( )

Ramazan ayının keyfini çıkartın... Enjoy Ramadan ( ) İFTAR ZAMANI @ Herkes sabırla bekler, zayi olmaz emekler İftara gelin hadi, hazırlandı yemekler All who wait patiently during the all day Deserve the best food and Ankara s best views Eşsiz Ankara manzarasında

Detaylı

IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler.

IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler. 09 Haziran 2016 IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler. IKEA, mutfakta bolca zaman geçirilen Ramazan ayında, servis aksesuvarlarından yemek takımlarına, fonksiyonel saklama kaplarından

Detaylı

Bodrum Karacasöğüt Mavi Yolculuk Turu

Bodrum Karacasöğüt Mavi Yolculuk Turu 28.02.2017 Bodrum ࠀMav Yolculuk Turu SETUR Bodrum Mavi Yolculuk Turu 29.04.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 715,00TL 607,75TL TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı Bodrum

Detaylı

cafe Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler

cafe Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler cafe Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler www.fanfancafe.com Hakkımızda Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler.. Fanfan Cafe, genç ve hızlı yaşayanlar için, kaliteli ve besin değeri yüksek malzemelerle hazırlanmış

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr DENİZE AÇILAN KAPI Ege nin gözbebeği Çeşme de maviyle yeşili birbirinden ayırmadık, Çeşme ye yakışan bir hayat tasarladık. ÇEŞME MARİNA PAŞALİMANI KOYU ILICA

Detaylı

KLASİK TÜRK MUTFAĞI KURS PROGRAMI

KLASİK TÜRK MUTFAĞI KURS PROGRAMI KLASİK TÜRK MUTFAĞI KURS PROGRAMI 1. KURUMUN ADI : 2. KURUMUN ADRESİ : 3. KURUCUNUN ADI : 4. PROGRAMIN ADI : Klasik Türk Mutfağı 5. PROGRAMIN DAYANAĞI : 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu, 625 sayılı

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI DOĞRUDAN TEMİN İLANI OKUMAYI YAYGINLAŞTIRMA VE GELİŞTİRME DERNEĞİ Elazığ ili SODES ÇOCUKLARIMIZ OKUYOR, YÜZLERİMİZ GÜLÜYOR Projesi kapsamında İaşe ihalesi İlişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

Ç eş ni l i Sız ma Zeytiny ağl ar ı

Ç eş ni l i Sız ma Zeytiny ağl ar ı Ç eş ni l i Sız ma Zeytiny ağl ar ı L a b o ratuvarcılık deneyim i s ayes in de, meyva ve bitki özelerin in ya ğd a çözünd üğünü çok i yi b i l e n L a l e l i, ç e ş n i l i ze ytinyağlarının üretimin

Detaylı

Hatay Mutfağı. Gastro Kültür. Medeniyetleri Aynı Sofrada Buluşturan. Reha Tartıcı

Hatay Mutfağı. Gastro Kültür. Medeniyetleri Aynı Sofrada Buluşturan. Reha Tartıcı Gastro Kültür Reha Tartıcı Medeniyetleri Aynı Sofrada Buluşturan Hatay Mutfağı Y ıllardır pek çok medeniyete ev sahipliği yapan Antakya köklü tarihi ve zengin mutfak kültürü ile öne çıkan büyüleyici bir

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

KIRLANGIÇ L: Chelidonichthys lucerna M: Kırmızı Kırlangıç Đ: Tub gurnard A: Roter Knurrhani F: Grondin perlon

KIRLANGIÇ L: Chelidonichthys lucerna M: Kırmızı Kırlangıç Đ: Tub gurnard A: Roter Knurrhani F: Grondin perlon KIRLANGIÇ L: Chelidonichthys lucerna M: Kırmızı Kırlangıç Đ: Tub gurnard A: Roter Knurrhani F: Grondin perlon Ege, Akdeniz ve Marmara'nın fazla göç etmeyen, yerli balığıdır. Kısmen Karadeniz'de rastlanır.

Detaylı

No: 226 Mahreç işareti TARSUS HUMUSU

No: 226 Mahreç işareti TARSUS HUMUSU No: 226 Mahreç işareti TARSUS HUMUSU Tescil Ettiren TARSUS TİCARET VE SANAYİ ODASI Bu coğrafi işaret, 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu kapsamında 26.05.2017 tarihinden itibaren korunmak üzere 01.11.2017

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KURULUŞLARI BESLENME ve DİYET BİRİMİ KOAH LI HASTANIN BESLENMESİ FR-HYE-04-719-41

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KURULUŞLARI BESLENME ve DİYET BİRİMİ KOAH LI HASTANIN BESLENMESİ FR-HYE-04-719-41 FR-HYE-04-719-41 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KURULUŞLARI BESLENME ve DİYET BİRİMİ KOAH LI HASTANIN BESLENMESİ Hazırlayan AD/BD/Birim(ler): Beslenme ve Diyet Birimi Sayfa 1 / 7 İlk yayın tarihi: 01.05.2007

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

Öğr. Gör. Osman ÇULHA 1/30

Öğr. Gör. Osman ÇULHA 1/30 Öğr. Gör. Osman ÇULHA 1/30 2/30 İçerik Menünün Tanımı Menünün Tarihçesi Menün İşlevleri 3/30 Menünün Tanımı Latincede küçük-az anlamına gelen Minutus sözcüğünden türeyerek Fransızcaya geçmiştir. Yemek

Detaylı

Bebeğinizin Beslenme Sağlığı ve Zeytin Yağı

Bebeğinizin Beslenme Sağlığı ve Zeytin Yağı Bebeğinizin Beslenme Sağlığı ve Zeytin Yağı Bebek beslenmesinde 0-3 yaş arası kritik bir dönemdir. Bu dönemde annelerin her konuda olduğu gibi beslenme konusunda bebekleri için mümkün olan en 1 / 7 iyi

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

ZEYNEP GOLF RESORT Taşlıburun Mevkii, 07506 Belek - Antalya / Türkiye T. +90.242.725 41 80 F. +90.242.725 42 00. www.zeynepgolfresort.

ZEYNEP GOLF RESORT Taşlıburun Mevkii, 07506 Belek - Antalya / Türkiye T. +90.242.725 41 80 F. +90.242.725 42 00. www.zeynepgolfresort. ZEYNEP GOLF RESORT Taşlıburun Mevkii, 07506 Belek - Antalya / Türkiye T. +90.242.725 41 80 F. +90.242.725 42 00 www.zeynepgolfresort.com ZeynepGolf Resort Zeynep Golf Resort e hoşgeldiniz... Önce güneyin

Detaylı

KONAKLAMA FİYATLARI TESİS KULLANIM KURALLARI VE AÇIKLAMALAR

KONAKLAMA FİYATLARI TESİS KULLANIM KURALLARI VE AÇIKLAMALAR S.T.İ. Yönetim Kurulunun 25.12.2014 tarihli kararı. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 2014 KONAKLAMA FİYATLARI O.M.Ü. DİĞER PERSONEL KAMU 1 KİŞİ 35 45 2 KİŞİ 70 90 2 KİŞİ (tek kişi kalmak isteyen) 50 60 SUİT

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

turkuaz evleri TURKUAZ TURKUAZ EVLERİ YENİ MAH. MEVLANA CAD. NO:10 Altınordu-ORDU / TÜRKİYE İLETİŞİM...

turkuaz evleri TURKUAZ TURKUAZ EVLERİ YENİ MAH. MEVLANA CAD. NO:10 Altınordu-ORDU / TÜRKİYE İLETİŞİM... z a u z k a r u ttuurkvlerrii eevvler z a u k tur TURKUAZ Turkuaz rengi; açık kirli yardımsever ve gururlu kişilerin rengi olup, en üst düzeydeki bir değişimin ve dönüşümün sembolüdür.insanlar üzerinde

Detaylı

KURT KEMERİ. Sosyal tesislerimiz ESBAŞ tarafından işletilmektedir /

KURT KEMERİ. Sosyal tesislerimiz ESBAŞ tarafından işletilmektedir / KURT KEMERİ Sosyal tesislerimiz ESBAŞ tarafından işletilmektedir. 0212 480 08 45-46 / www.esbas.gen.tr Kahvaltılar Breakfast Klasik Kahvaltı / Classic Breakfast Beyaz peynir, kaşar peynir, örgü peynir,

Detaylı

Çorbalar. Tavuk uyu Çorba ı * 6,50 7,50. Mercimek Çorba ı* Domate Çorba ı * Usta dokunuşlarla hazırlanan enfes mercimek çorbası.

Çorbalar. Tavuk uyu Çorba ı * 6,50 7,50. Mercimek Çorba ı* Domate Çorba ı * Usta dokunuşlarla hazırlanan enfes mercimek çorbası. Çorbalar Mercimek Çorba ı* Usta dokunuşlarla hazırlanan enfes mercimek çorbası. 6,50 Domate Çorba ı * Mis gibi domates çorbası ve kaşar peyniri. 6,50 * Günün çorbasını sorunuz. Tavuk uyu Çorba ı * Leziz

Detaylı

h e r ş e y z a m a n ı n d a

h e r ş e y z a m a n ı n d a h e r ş e y z a m a n ı n d a ÖNSÖZ; 2005 Yılında bir damla olarak çıktığımız lezzet yolculuğunda ; çalışanlarımızın emekleri, tedarikçilerimizin destekleri ve müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde zamanla

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz.

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Festivalin Amacı Gaziantep, yeryüzünde, derin tarihi, çok sesli, çok renkli

Detaylı

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ Serpme Kahvaltı Kişi Başı 35 TL Yöresel Peynir ve Zeytin Çeşitleri, Domates-Salatalık-Yeşillik, Jambon, Ev Yapımı Reçeller, Tereyağ, Kahvaltılık Salça, Bal-Kaymak, Salçalı

Detaylı

Riva s Club Anadolu dan malzemeler ile sizlere klasik Ramazan Sofralarını hatırlatan bir menü hazırladı.

Riva s Club Anadolu dan malzemeler ile sizlere klasik Ramazan Sofralarını hatırlatan bir menü hazırladı. Ramazan ayı; sadece Müslüman toplulukların uyduğu bir ibadet yada yüzyıllardır sürdürülen bir geleneğin nostaljik yansıması değildir. Ramazan ayı; israf etmemeyi, açı, toku, hastayı, yaşlıyı düşünerek

Detaylı

Dünyada otomatlar. İçindekiler:

Dünyada otomatlar. İçindekiler: Dünyada otomatlar İçindekiler: 1. Dünyada Otomatlar 2. Türkiye de Jetbite Jetomat nedir? Jetomatlar neden çok sevildi? Klasik severler için Jetbite Uygulama ve kullanım şekli İlkeler Hedefler 3. Ürünler

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR KIŞ KONSEPTİ 2 0 1 8-2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / KIŞ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

DEĞERLERİMİZ. Mükemmellik anlayışımız

DEĞERLERİMİZ. Mükemmellik anlayışımız TARİHÇE 1968 yılında, Gaziantepli Burhan ve Mehmet Dinçerler kardeşler, baklava sektöründe işçi olarak çalışmaya başlarlar. Mesleğin tüm inceliklerini öğrenen kardeşler, 1983 yılına geldiklerinde bu sektörün

Detaylı

KAHVALTI. Kahvaltı Tabağı. Sucuk şiş Elma dilim patates ile. Melemen. Sahanda Yumurta Çeşitleri

KAHVALTI. Kahvaltı Tabağı. Sucuk şiş Elma dilim patates ile. Melemen. Sahanda Yumurta Çeşitleri Kafe Mönüsü KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 30.00 TL Beyaz peynir, taze kaşar peyniri, eski kaşar peyniri,dil peyniri, sebzeli tavuk jambon, dana jambon, Macar salam, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, kuru

Detaylı

Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu

Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu 24.05.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 890,00 756,50 TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı Fethiye, Göcek Körfezi, Yassıca Adaları

Detaylı

www.sutsesut.com Sütse faaliyete başladığı günden bugüne ürünlerinin güvenle tüketilecek yüksek standartlarda olmasını hedeflemiştir. Kaliteye olan hassasiyeti ile hareket ederek çözüm ortağı olarak büyümeyi

Detaylı

1985 YILI EGE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ MEZUNLARI ESKİŞEHİR BULUŞMASI 5 6 7 TEMMUZ 2013

1985 YILI EGE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ MEZUNLARI ESKİŞEHİR BULUŞMASI 5 6 7 TEMMUZ 2013 1985 YILI EGE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ MEZUNLARI ESKİŞEHİR BULUŞMASI 5 6 7 TEMMUZ 2013 http://www.abaciotel.com YEME-İÇME http://www.222park.com http://www.birsenkebap.com.tr/ http://www.birsenkebap.com.tr/

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 Tarihin, kültürün ve doğanın destansı aşkı; Türkiye Büyük bir aşkın adıdır Türkiye. Tarihiyle, kültürüyle, insanlarıyla,

Detaylı

LA LORRAINE HAMURUNDA TUTKU VAR

LA LORRAINE HAMURUNDA TUTKU VAR HAMURUNDA TUTKU VAR LA LORRAINE HAMURUNDA TUTKU VAR Taze ve donuk unlu mamuller alanında faaliyet gösteren La Lorraine Bakery Group un %100 ü Belçikalı bir ailenindir. 11 üretim tesisi ve 2800 çalışanıyla

Detaylı

İFTAR MENÜ 1. Serpme İftarlıklar Gül reçeli, çam balı, tereyağı, ramazan pidesi

İFTAR MENÜ 1. Serpme İftarlıklar Gül reçeli, çam balı, tereyağı, ramazan pidesi İFTAR MENÜ 1 Serpme İftarlıklar İftar Tabağı yeşil zeytin, beyaz peynir, kaşar peynir, kısır ve hurma Ezogelin çorba Saray usulü piliç sarma Tereyağlı pilav, baharatlı domates ve sote sebze ile Cevizli

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

Ayşa Boşnak Börekçisi ve Ev Yemekleri - Abacıoğlu Hanı

Ayşa Boşnak Börekçisi ve Ev Yemekleri - Abacıoğlu Hanı Kemeraltı na Yakından Bakmak Bundan böyle Tarihi Çarşımızı mercek altına alarak tarih kokan bu bölgeyi size daha yakından tanıtmak istiyoruz. Şehrin tam merkezinde bulunan, gün içerisinde belki de onlarca

Detaylı

1- Süt ve Sütten Yapılan Besinler

1- Süt ve Sütten Yapılan Besinler Besin Grupları Doğada çok çeşitli besinler bulunmakta ve her besinin besin öğesi bileşimi farklılık göstermektedir. Besin öğelerini tek bir besinle vücudumuza almamız imkansızdır. Besin öğelerinin dengeli

Detaylı

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir.

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir. HAKKIMIZDA Her türlü organizasyon ve davetlerin ikram servisi konusunda gerekli lezzet, kalite, estetik, hijyen, çabukluk yeteneği ile hizmet anlayışımızı Aktivitem Catering çatısı altında birleştirdik.

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı