Spectrum Spatial. Lokasyonhizmetlerinin paylaşımını, kullanımını, çevikliğini, verimliliğini ve etkinliğini arttırın.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Spectrum Spatial. Lokasyonhizmetlerinin paylaşımını, kullanımını, çevikliğini, verimliliğini ve etkinliğini arttırın."

Transkript

1 Spectrum Spatial Lokasyonhizmetlerinin paylaşımını, kullanımını, çevikliğini, verimliliğini ve etkinliğini arttırın.

2 Ürüne Genel Bakış Bugün, kuruluşların çoğu farklı platform ve formatlarda konum tabanlı veri tabanlarından yararlanıyorlar. Kuruluşların farklı departmanlarından gelen bilgileri düzenlemek oldukça zordur. Hatta hazır veri yetersiz kaynaklar yüzünden oldukça basit ve yetersizdir. Spectrum spatial kurumların lokasyon problemlerini çözmek için yazılmış kurumsal bir programdır. Pitney Bowes organizasyonların karmaşık verilerini kolayca düzenleyebilir ve entegre edebilmektedir. Spectrum Spatial şirket çapında merkezi yönetim ve uygulama yeteneği ile Web servisi teknolojisini kullanmaktadır.

3 Genel Yararları Şirketlerin müşteri ve iş verilerinde istedikleri konum tabanlı sistem her geçen gün artmaktadır. Mekansal yetenekler ve entegre sistemleri sürekli büyümeye devam etmektedir. Spectrum Spatial organizasyonlara «herkes, her zaman, her yerde» sloganı ile zenginleştirilmiş veri özellikleri sunmaktadır. Spectrum Spatial i kullanarak işletmeler web tabanlı, analitik rutinler, en iyi kararlar ve sonuçlar başka bir program yada ek çalışma süresine ihtiyaç duyulmadan yapılabilmektedir. Spectrum Spatial çok kapsamlı ve önemli yetenekleri olan bir programdır. Organizasyonlara fazladan geliştirme ortamı, IT yatırımları ve kaynaklarını kullanmaya olanak sağlar. Spectrum Spatial web, wireless, call center, thick client ve diğer uygulamaları tek bir API ile desteklemektedir.

4 KurumlaraYararları Web ve mobil servisleri kullanan kullanıcılara bu özelliklerden en iyi seviyede yararlanmalarını sağlamak. Merkezi bir platformda birden fazla uygulamayı kullanmayı sağlamak. Bir yada birden fazla uygulamaya çoklu coğrafik özellikler ekleyebilmek. İş sürecine, pazarlama, mail yada faturalama sürecine konum bilgisi ekleyebilmek. Birden fazla departman arasında birden fazla iş uygulamasını entegre edebilmek.

5 Spatial Data ile daha fazla sonuç Tutarlı bir veri görünümüne sahip olun İş alanınıza yeni yetenekler ve hassas lokasyon zekası ekleyin CBS uzmanı veya CBS uzmanı olmayan birisi kolayca ve görsel bir tasarım yaparak iş akışına katkıda bulunabilir.

6 MekansalAnaliz Yetenekleri Spectrum Spatial pazar analizi, rotalama hizmetleri, finansal riskler, satış ve ulaştırma işleri gibi birçok alanda geocoding, mapping, routing ve analiz yetenekleri gibi özellikler sunmaktadır. Spectrum Spatial aynı zamanda kullanıcıların bu özellikleri birleştirerek web servisleri için kullanma olanağı sağlamaktadır.

7 SpectrumSpatialKullanım Kolaylıkları SpectrumSpatialöncesi: Her departman kendine ait lokasyonkapasitesine sahipti ve diğer departmanlarla paylaşamıyordu. Bu hem yüksek maliyet hem de sınırlı karar vermeye yol açıyordu. Spectrum Spatial sonrası: Departmanlar artık «lokasyon-etkin» olarak çalışmakta ve kendi silolarını muhafaza etmek zorunda kalmazlar. Bu yapı daha düşük işletme maliyetlerine ve gerçek zamanlı görünürlüğe imkan sağlamaktadır.

8 Özellikler Spectrum Spatial Open Geospatial Consortium tarafından tanımlanan Application Programming Interface (API) özelliklerini desteklemektedir. WMS 1.3, WFS 1.0 ve CSW sertifikalarını bulundurmaktadır. Veri tabanları Oracle10ve11 SQL Server Spatial 2008 PostGIS Web Tarayıcıları Microsoft Internet Explorer 8, 9 Mozilla Firefox 10, 11 Google Chrome 17, 18 Safari(Mac OSX) İşletim sistemleri(server side) Windows 2003 ve 2008 SUSELinux10ve11 Solaris9ve10 RedHat5ve6 HP-UX V11iV3(Itanium) AIX6.1and7.1

9 MapXtremeJava ve SpectrumSpatial Spectrum Spatial, MapXtreme ve Envinsa kullanıcılarına güncelleme imkanı sunmaktadır. Yeni nesil Pitney Bowes ürünü olan Spectrum Spatial, MapXtreme ve Envinsa nın yerini alacak ve bu ürünleri kullanan kullanıcılara da ürünlerini Spectrum Spatial ile güncelleme imkanı sağlayacaktır. Spectrum Spatial, MapXtreme ve Envinsa ya göre mimari açıdan daha basittir. MapXtreme Java SDK(Software Development Kit) olarak, Envinsa ve Spectrum Spatial ise SOA(Services Oriented Architecture) olarak çalışmaktadır. MapXtreme, müşteri ve masaüstünde daha yaygın olarak kullanılmakta, Spectrum Spatial ise sistem, yazılım, veri ve fonksiyonları kendi içinde bir platform oluşturarak işlemektedir.

10 SpectrumSpatialPlatformu

11 SpectrumSpatialAlt yapısı

12 Mimari yapı MapXtreme Java Envinsa Spectrum Spatial SDK (Software Development Kit) SOA Platform SOA Platform Portable Centralized Centralized Native Java Web Services Web Services Stateful Stateless Stateless

13 Geliştirme Spectrum Spatial, MapXtreme ve Envinsa temel arayüzlerinden faydalanılarak inşa edilmiştir. Kullanıcıların uygulamaları geliştirmek için 3 seçeneği vardır. Bunlar; 1. WS-I uyumlu SOAP arayüzü, 2. REST arayüzü, 3. WMS, WFS ve CSW dahil OGC(Open Geospatial Consortium) arayüzleri Spectrum Spatial aynı zamana Rich Internet Application(RIA) harita kontrollerini sağlamaktadır. RIA kontrolleri JavaScript ile inşa edilmiştir. Fakat Adobe Flash veya Microsoft Silverlight gibi framework ler ile de geliştirilebilir.

14 Geliştirme Tablosu MapXtreme Java Envinsa Spectrum Spatial Java.NET ve Java SDK s.net ve Java Samples WMS WMS, WFS WMS, WFS, CSW XML OpenLS Web Services WS-I Compliant SOAP Application Builder REST RIA Controls Enterprise Designer

15 RIA Kontrolleri; Harita, Lejant, Katman, Navigasyonve GUI elementlerini içermektedir. Örnek JavaScript uygulaması

16 Enterprise Designer

17 Yayılma MapXtreme Java Envinsa Spectrum Spatial Third Party Servlet Container Third Party Servlet Container Imbedded Jetty Container No Infrastructure No Management Tools Envinsa Infrastructure Enterprise Manager Spectrum Technology Platform SpectrumManagement Console Scales up Scales up Scales up Scales out Scales out Scales out

18 Veri MapXtreme Java Envinsa Spectrum Spatial MDF Workspace MDF Workspace MWS Workspace Map Centric Table Centric Table Centric Data Provider Model Data Provider Model Data Provider Model Internal Geoprocessing Internal Geoprocessing Internal/Pass Down Geoprocessing Java Manager Enterprise Manager Repository Service MWS Upload SS Repository

19 Problemler ve Çözümler Spectrum Spatial i bizim diğer ürünlerimizden(mapxtreme 2008 ve MapXtreme Java) ayıran özelliği bütün organizasyona «lokasyon-etkin» özelliği sağlayarak çoklu uygulamalarla konum özelliği sağlamasıdır. MapXtreme, lokasyon uygulamalarını geliştirmek için kullanılan bir kit olup; Spectrum Spatial ise birçok departmana temsilci, uygulama, ve iş süreçlerini sağlayan lokasyon platformudur. Bilindiği gibi birçok kurum bu problemleri çözmek için birden fazla program kullanmaktadır. Yeni nesil kurumlar artık tek bir programla bir çok işlemi yapmak istemektedirler. Bir sonraki slaytlarda Spectrum Spatial için popüler örnekler verilmiştir.

20 Devlet Örnek Hedef Müşteriler: Uluslararası Ticaret İdaresi vb. Problem: Mekânsal Veri Altyapısı Çözümler: Hükümetlerin verilerini paylaşmasına ve verileri yönetmesine yardım eder. Hükümetlerin varlıklarını yönetmesine yardım eder. Polis, Acil müdahale ve İtfaiye gibi kurumların veri ve altyapılarını sağlar. Hükümet hizmetleri ve sonuçları üzerinde veri analizi yapmaya sağlar.

21 Finansal Hizmetler Örnek Hedef Müşteriler: MasterCard, Visa, American Express vb. Problem: Piyasa Analizi ve mevki lokasyonu Çözümler: Pazar araştırması hizmeti sağlayıcılarına konum zekası, demografik ve ilgili veriler sağlamak. Bankacılık ve Finansal Hizmet sağlayıcılarına ihtiyaçları olan market ve«built-out» zekası.

22 Telekomünikasyon Örnek Hedef Müşteriler: Sprint, O2, Verizon Wireless vb. Problem: Kapsam Belirleme Çözümler: Spectrum Spatial müşterilerin mevcut iş akışını sürdürecek ve işlevselliğini kolaylaştıracak bütün fonksiyonları içeren bir sisteme sahiptir. Sonuç: Bir çağrı merkezi temsilcisi, müşterilere hangi hizmetlerin nerede sunulduğunu çabuk ve kolay bir şekilde sunabilmektedir. Bu aynı zamanda web üzerinden de teslim edilebilir.

23 Lojistik ve İzleme Örnek Hedef Müşteriler: Click Software, IMASS, Eurofunk Kapacher vb. Problem: Saha gücü Otomasyonu Çözümler: Günlük olarak saha satış temsilcileri ziyaret ettikleri müşterilerin ihtiyaçlarını, nasıl en verimli şekilde randevu alacaklarını belirlemek için lokasyon bilgilerini girebilirler. Sonuç: Çağrı zamanlama ve güzergah planlama sürecinde Spectrum Spatial saha çalışanlarına daha üretken imkanlar verip müşteri taleplerine hızlı geri dönüş yapmalarını sağlamaktadır.

24 Sigorta Şirketleri Örnek Hedef Müşteriler: State Farm, Lloyds of London, Cigna vb. Problem: Risk Önleme ve Analiz Çözümler: Spectrum Spatial işbirliği ve analiz gibi birçok işlemi yapma yeteneği sunmaktadır. Örneğin; yangın çıkan bir yere en yakın itfaiye biriminin nerede olduğuna dair mesafe hesaplaması için kullanılabilir. Sonuç: Sigorta temsilcileri riski en az seviyeye indirebilir.

25 Perakende Satış Örnek Hedef Müşteriler: Home Depot, WallMart vb. Problem: Doğrudan Pazarlama Çözümler: Spectrum Spatial, Geocoding ve mekansal arama gibi önemli yetenekler sunarak kurumlara düzgün bir iş akışı sağlamalarına yardımcı olmaktadır. Müşteri listesini posta ile göndererek, satışa çıkmadan önce pazarlama için doğru yatırımların sağlanmasını kolaylaştırır. Sonuç: Konum bilgisini alan Perakendeciler daha yüksek yatırım getirisi sağlayacaktır.

26 Ücretlendirme ve Lisanslama Spectrum Spatial i lisanslama «yazılım lisansı, bakım ve abonelik» olmak üzere geleneksel PBS Place modeli ile gerçekleşmektedir. Yazılım lisansı daimi yada kısa süreli olabilir. Yazılım lisansı modüllere ve çözümlere bağlıdır. Her modül veya çözüm Spectrum Spatial Platformundan gelmektedir.(server, istemci araçları, istemci API leri ve installer) Temel fiyatlandırma 1 sunucu 8 CPU üzerinde kuruludur. Eksunucuveekset8CPU%50indirimliolaraksatınalınabilir.

PBBI Konumsal Zeka (MapInfo Suite) 6. MapInfo Kullanıcılar Konferansı. Çözüm ve Ürün Tanıtımı

PBBI Konumsal Zeka (MapInfo Suite) 6. MapInfo Kullanıcılar Konferansı. Çözüm ve Ürün Tanıtımı PBBI Konumsal Zeka (MapInfo Suite) Çözüm ve Ürün Tanıtımı Luke Robinson Gelişmekte Olan Piyasalar, Teknik Muhasebe Müdürü 20 Ekim 2011 Gündem Konuları 2011 de konumsal zeka MapInfo Professional ve Masaüstü

Detaylı

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ ArcGIS SERVER A GİRİŞ EĞİTİMİ

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ ArcGIS SERVER A GİRİŞ EĞİTİMİ COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ ArcGIS SERVER A GİRİŞ EĞİTİMİ http://facebook.com/esriturkey https://twitter.com/esriturkiye egitim@esriturkey.com.tr Kursun Süresi: 4 Gün 24 Saat COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ ArcGIS

Detaylı

ArcGIS Viewer for Silverlight (Giriş)

ArcGIS Viewer for Silverlight (Giriş) 18. Esri Kullanıcıları Konferansı 7-8 Ekim 2013 ODTÜ, Ankara Teknik Atölye ArcGIS Viewer for Silverlight (Giriş) Fatih OCAK Erhan YILDIRIM İçerik ArcGIS Viewer for Silverlight Nedir? Öne Çıkan Özellikleri

Detaylı

PAZARTESİ SALI 2015-2016 Ders Programı 1. Öğretim 09.00-09.50 10.00-10.50 11.00-11.50 12.00-12.50 HRT4291 WEB TABANLI CBS GR:11 Ü.GÜMÜŞAY EZ-121 ; D1-129 HRT4291 WEB TABANLI CBS GR:22 Ü.GÜMÜŞAY EZ-121

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

Pitney Bowes Software Konumsal Zeka Ürünleri & Strateji. Luke Robinson Güney Avrupa & Orta Asya / Afrika Location Intelligence Yöneticisi

Pitney Bowes Software Konumsal Zeka Ürünleri & Strateji. Luke Robinson Güney Avrupa & Orta Asya / Afrika Location Intelligence Yöneticisi Pitney Bowes Software Konumsal Zeka Ürünleri & Strateji Luke Robinson Güney Avrupa & Orta Asya / Afrika Location Intelligence Yöneticisi itney Bowes Global Şirket Global 100 Yazılım Şirketi 1800 çalışan

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ SERVER MİMARİSİ SERVER UYGULAMA GELİŞTİRME EĞİTİMİ

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ SERVER MİMARİSİ SERVER UYGULAMA GELİŞTİRME EĞİTİMİ COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ SERVER MİMARİSİ SERVER UYGULAMA GELİŞTİRME EĞİTİMİ http://facebook.com/esriturkey https://twitter.com/esriturkiye egitim@esriturkey.com.tr Kursun Süresi: 5 Gün 30 Saat COĞRAFİ

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım Hakkımızda LOGOBI Yazılım A.Ş. iş zekası alanında faaliyet gösteren, Türkiye de sahip olduğu yüzlerce müşterinin

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

SİSTEM İHTİYAÇLARI (Tiger Enterprise / Tiger 3 Enterprise)

SİSTEM İHTİYAÇLARI (Tiger Enterprise / Tiger 3 Enterprise) SİSTEM İHTİYAÇLARI (Tiger Enterprise / Tiger 3 Enterprise) / Gereksinimleri : Sunucu: 60 GB boş disk 21-50 kullanıcı arası en az çift işlemcili Intel Xeon Processor L5638 (12M Cache, 2.00 GB boş disk RAID

Detaylı

Bulut Bilişim. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri

Bulut Bilişim. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri Bulut Bilişim Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri Ediz TÜRKOĞLU 05-07-8509 Özlem GÜRSES 05-07-8496 Savaş YILDIZ 05-07-8569 Umut BENZER 05-06-7670 İ çerik İçerik...2 Bulut Bilişim Nedir?...3

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

Android e Giriş. Öğr.Gör. Utku SOBUTAY

Android e Giriş. Öğr.Gör. Utku SOBUTAY Android e Giriş Öğr.Gör. Utku SOBUTAY Android İşletim Sistemi Hakkında 2 Google tarafından geliştirilmiştir. Dünyada en çok kullanılan mobil işletim sistemidir. 2018 itibariyle Dünyada Android; %78.65,

Detaylı

ArcGIS Platformu Yazılım Geliştirme Çözümleri

ArcGIS Platformu Yazılım Geliştirme Çözümleri 19. Esri Kullanıcıları Konferansı 22-23 Ekim 2014 ODTÜ, Ankara ArcGIS Platformu Yazılım Geliştirme Çözümleri Mehmet BURSALI Amaç Esri Ürün ve Teknolojileri kullanarak oluşturulan yazılım geliştirme çözümleri

Detaylı

ile Uygulama Geliştirme Teknikleri

ile Uygulama Geliştirme Teknikleri ile Uygulama Geliştirme Teknikleri Ajanda SENTORA Kimdir? Application Express (APEX) Nedir? APEX özellikleri APEX kullanım alanları Geliştirme Ortamı Örnek Proje Soru - Cevap SENTORA Kimdir? SENTORA 5

Detaylı

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks IRONIC İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Bilgi Sistemi IRONIC Nedir? IRONIC, iş sağlığı ve güvenliği alanında bilişim alt yapısı oluşturmak amacıyla 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, ISO14001,

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Coğrafi Bilgi Sistemleri Uygulamaları

MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Coğrafi Bilgi Sistemleri Uygulamaları MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Coğrafi Bilgi Sistemleri Uygulamaları 1 UYGULAMA HAKKINDA Uygulama Milli Emlak Genel Müdürlüğü için İstanbul ilinin Fatih, Beykoz ve Çatalca ilçeleri

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI

ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI SESLİ YANIT SİSTEMLERİ Ses teknolojisinde uzman yaklaşım! SYS Sesli Yanıt Sistemleri Kuruluş:1992 Çalışan sayısı:38 Ofisler: Yıldız Teknopark Ankara Ürünler ve

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ITIL FINAL PROJECT 1358110012 Soner Okur 1358110013 Burçin Çelik 1358110015 Nilüfer Ege Kebabcı 1358110046 Umut Atmaca 1358110059

Detaylı

EMRE CAMADAN. E-Posta: Cep: KİŞİSEL BİLGİLER. Doğum Tarihi: 28 Haziran 1989 Sürücü Belgesi: B Sınıfı / 2008 EĞİTİM

EMRE CAMADAN. E-Posta: Cep: KİŞİSEL BİLGİLER. Doğum Tarihi: 28 Haziran 1989 Sürücü Belgesi: B Sınıfı / 2008 EĞİTİM E-Posta: info@ecamadan.com Cep: 0 553 134 43 97 KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Tarihi: 28 Haziran 1989 Sürücü Belgesi: B Sınıfı / 2008 EĞİTİM (2015 - ) M.Sc. Bilgisayar Mühendisliği, Mühendislik Mimarlık Fakültesi,

Detaylı

MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Coğrafi Bilgi Sistemleri Birimi CBS Web Uygulaması 8.MapInfo Kullanıcılar Konferansı 6 Kasım 2013 - ANKARA 1 UYGULAMA HAKKINDA Uygulama Milli

Detaylı

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Cisco Bütünleşik İletişim 9.0 (UC 9.0) İletişim ve işbirliğindeki en son teknoloji olan Cisco Bütünleşik İletişim Sistemi 9.0 (Cisco Unified Communications System

Detaylı

Workcube dünyasında kariyeriniz nasıl ilerler?

Workcube dünyasında kariyeriniz nasıl ilerler? Workcube dünyasında kariyeriniz nasıl ilerler? Dünyanın en iyi 100 mesleği içinde 20 meslek Workcube ile ilgili mesleklerden oluşuyor. 4 # İstatistikçi 8 # Sistem Analisti 13 # Yazılımcı 20 # Matematikçi

Detaylı

ArcGIS Online ve Portal for ArcGIS

ArcGIS Online ve Portal for ArcGIS 18. Esri Kullanıcıları Konferansı 7-8 Ekim 2013 ODTÜ, Ankara Teknik Atölye Online ve Portal for Maral Can Emre, Kürşad Demirer Özet Online ın platformdaki yeri Online ın temel özellikleri Portal for Soru

Detaylı

Ubuntu Hakkında En Çok Sorulan Sorular

Ubuntu Hakkında En Çok Sorulan Sorular Ubuntu Hakkında En Çok Sorulan Sorular Bahadır Demircioğlu Ocak, 2013 İçindekiler 1 Sık Sorulan Sorular............................................ 2 1.1 Ubuntu nun arkasında bir şirket var mı?..............................

Detaylı

Google Web Toolkit ile Öğretim Elemanı Otomasyon Sistemi

Google Web Toolkit ile Öğretim Elemanı Otomasyon Sistemi Google Web Toolkit ile Öğretim Elemanı Otomasyon Sistemi Mehmet Karakoç Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi 28.11.2014 inet-tr'14 : GWT AUFaculty Project 1 İçerik Giriş

Detaylı

EKAHAU RTLS ÇÖZÜMLERİ

EKAHAU RTLS ÇÖZÜMLERİ EKAHAU RTLS ÇÖZÜMLERİ Dünyada WLAN altyapısı üzerinden en gelişmiş Lokasyon Servisleri çözümleri sunan firma EKAHAU dur. CableNet 2009 yılı Eylül ayından beri EKAHAU firmasının Gold Partner ı olarak, geniş

Detaylı

Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı. Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir

Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı. Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir ERP Nedir? ERP = Kurumsal Kaynak Planlama Organizasyonların farklı fonksiyonlarının ve departmanlarının kullandığı enformasyonu

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Mobil Cihazlardan Web Servis Sunumu

Mobil Cihazlardan Web Servis Sunumu Mobil Cihazlardan Web Servis Sunumu Özlem Özgöbek Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2010 İnternet erişiminin yaygınlaşması ve artık mobil cihazlar üzerinden bile yüksek hızlı veri iletişimine

Detaylı

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ERP'ye Bakış ve ARGUS Plus Zaman içinde firmalar geliştikçe, iş yapış şekilleri değişmekte ve ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok gelişen firma, gerçekleştirdikleri operasyonel

Detaylı

ISCOM Kurumsal ISCOM KURUMSAL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KATALOĞU

ISCOM Kurumsal ISCOM KURUMSAL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KATALOĞU 2018 ISCOM Kurumsal ISCOM KURUMSAL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KATALOĞU MİCROSOFT SİSTEM EĞİTİM HİZMETLERİ... 3 MİCROSOFT YAZILIM DANIŞMANLIĞI EĞİTİM HİZMETLERİ... 5 ORACLE EĞİTİM HİZMETLERİ... 7 JAVA

Detaylı

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

ENSTİTÜMÜZDE DIŞ İNCELEME UZMANI GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU

ENSTİTÜMÜZDE DIŞ İNCELEME UZMANI GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU ENSTİTÜMÜZDE DIŞ İNCELEME UZMANI GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU 132 sayılı Türk Standardları Enstitüsü Kuruluş Kanununun 10/A maddesi uyarınca, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı nda BAMS projesi kapsamında

Detaylı

Güvenli Doküman Senkronizasyonu

Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyon sistemi, hızlı ve güvenli kurumsal doküman paylaşım ve senkronizasyon uygulamasıdır. GDS ne sağlar?» Kurumsal hafıza oluşturulmasını sağlar,»

Detaylı

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü 444 0 262 www.kocsistem.com.tr worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyonu çözümü, saha satış ekiplerinin rota bazlı bir satış planı üzerinden,

Detaylı

Yazılım Tanımlı Veri Merkezi - SDDC. Sezgin AŞKIN

Yazılım Tanımlı Veri Merkezi - SDDC. Sezgin AŞKIN Yazılım Tanımlı Veri Merkezi - SDDC Sezgin AŞKIN 1 ipad KAZANMAK için 1 - @EMCTurkey hesabını takip etmelisiniz. 2 - Tweetinizde 4 noktayı belirtmeyi unutmayın! Soru Görseli ( soru ekrana geldiğinde resmini

Detaylı

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI ICONTAX NEDİR? IP tabanlı güçlü iletişim altyapısına sahip yeni jenerasyon iletişim çözümümüz olan icontax, katma değerli hizmetleri tek bir sunucu içerisinde verebilen ve açık mimari yapısı ile üçüncü

Detaylı

Kurumlardaki Konumsal Zekayı Etkinleştirme

Kurumlardaki Konumsal Zekayı Etkinleştirme Kurumlardaki Konumsal Zekayı Etkinleştirme James Brayshaw EMEA Başkan Yardımcısı Coğrafi Bilgi Sistemleri (MapInfo), Konumsal Zeka ve Kurumsal Bilgi Yönetimi Pitney Bowes Kasım 2014 Pitney Bowes Sadeceharitadeğil

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

Selahattin Esim CEO

Selahattin Esim CEO info@esimyazilim.com www.esimyazilim.com Selahattin Esim CEO A private cloud is a new model for IT delivery. It turns a datacenter s infrastructure resources into a single compute cloud and enables the

Detaylı

Kamu Sektörü İçin SAP Karar Destek Sistemleri Zirvesi İş Zekası, Appliance ile Buluşuyor!

Kamu Sektörü İçin SAP Karar Destek Sistemleri Zirvesi İş Zekası, Appliance ile Buluşuyor! Kamu Sektörü İçin SAP Karar Destek Sistemleri Zirvesi İş Zekası, Appliance ile Buluşuyor! Ahmet Emre Naza Vektora Bilişim Teknolojileri SAP BI Takım lideri Gündem Vektora Hakkında SAP Hana SAP Lumira Demo

Detaylı

iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu

iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu LOGOBI LOGOBI İş Zekası Platformu İnternet veya intranet ortamlarda

Detaylı

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 23 Eylül 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 23 Eylül 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 23 Eylül 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

Büyük ve Hızlı Veri ile Değer Yaratmak

Büyük ve Hızlı Veri ile Değer Yaratmak Büyük ve Hızlı Veri ile Değer Yaratmak Pivotal FIRAT OZTURK EMC Türkiye 2 Büyük ve Hızlı Veri ile İşinize Değer Katın Pivotal Veri-Odaklı Uygulamalar için Çevik Altyapı Sağlar Yüksek miktarda veriyi gerçek

Detaylı

Suite 8 on Oracle 11gR2 Donanım İsterleri. 1-10 Kullanıcı (interface'ler dahil) 10-20 Kullanıcı (interface'ler dahil)

Suite 8 on Oracle 11gR2 Donanım İsterleri. 1-10 Kullanıcı (interface'ler dahil) 10-20 Kullanıcı (interface'ler dahil) FIDELIO V8 Suite 8 on Oracle 11gR2 Donanım İsterleri 1-10 Kullanıcı (interface'ler dahil) Windows 2008 R2 /Windows 2003 Standart İngilizce SP2 X64 2*2.4 Ghz 8GB 2*146 GB (Raid 1) veya 4*72 (raid 1+0) c:=20

Detaylı

Sistem Gereksinimleri Opera v5

Sistem Gereksinimleri Opera v5 Opera v5 1-20 Kullanıcı SINGLE SERVER 2*Xeon 2.4 GHZ 4 GB 2*146 GB 15k (Raid 1) c: 30 GB, d: 110 SINGLE SERVER 21-40 Kullanıcı 4*Xeon 2 GHZ 6GB 8*146 GB 15k (Raid 1+0) c:=40 GB, d:>=540 21-40 Kullanıcı

Detaylı

1-20 Kullanıcı. 2*Xeon 2.4 GHZ 4 GB 2*146 GB 15k (Raid 1) c: 30 GB, d: 110. 21-40 Kullanıcı. 21-40 Kullanıcı. 41-80 Kullanıcı.

1-20 Kullanıcı. 2*Xeon 2.4 GHZ 4 GB 2*146 GB 15k (Raid 1) c: 30 GB, d: 110. 21-40 Kullanıcı. 21-40 Kullanıcı. 41-80 Kullanıcı. OPERA 1-20 Kullanıcı SINGLE SERVER 2*Xeon 2.4 GHZ 4 GB 2*146 GB 15k (Raid 1) c: 30 GB, d: 110 SINGLE SERVER 21-40 Kullanıcı 4*Xeon 2 GHZ 6GB 8*146 GB 15k (Raid 1+0) c:=40 GB, d:>=540 APPLICATION SERVER

Detaylı

KoçSistem. İK Uygulaması

KoçSistem. İK Uygulaması KoçSistem İK Uygulaması 444 0 262 www.kocsistem.com.tr İK Uygulaması nedir? İnsan kaynakları ekiplerinin işe alım sürecinden başlayarak, tüm insan kaynakları fonksiyonlarında uçtan uca çözüm üretebilen

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Biz Kimiz? Gerçek zamanlı hedefleme ve satın alma teknolojileriyle doğru yerde doğru zamanda doğru kullanıcıya ulaşmanızı sağlıyoruz Teknoloji

Detaylı

ACRON BİLİŞİM. Destek Hizmetleri Sunumu

ACRON BİLİŞİM. Destek Hizmetleri Sunumu ACRON BİLİŞİM Destek Hizmetleri Sunumu ACRON Destek Hizmetleri PARTNER CENTER SAP Portal OF EXPERTISE / Mobile Platform Kişiler Rol Bazlı Eğitim Yüksek Danışman Tecrübesi Destek Danışmanlık Uzmanlığı Süreçler

Detaylı

İsg Çözümleriniz Modern Tasarımla, Tek Çatı Altında

İsg Çözümleriniz Modern Tasarımla, Tek Çatı Altında İSGZONE NEDİR? İsg Çözümleriniz Modern Tasarımla, Tek Çatı Altında İSGZONE, Türkiye de faaliyet gösteren tüm iş yerlerinin, İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı dâhilindeki süreçlerinin tümünde kullanılacak

Detaylı

SİSTEM İHTİYAÇLARI (Tiger Plus / Tiger 3)

SİSTEM İHTİYAÇLARI (Tiger Plus / Tiger 3) SİSTEM İHTİYAÇLARI (Tiger Plus / Tiger 3) / Gereksinimleri : Sunucu: 60 GB boş disk GB boş disk *** Disk sistemi için pil yedeklemeli, yüksek ön bellekli (512 MB ve üstü) RAID control kartı ve RAID seviyesi

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

1 / 6. Tekin Örnek. Leasing İş Geliştirme/Satış-Pa. İletişim Bilgileri

1 / 6. Tekin Örnek. Leasing İş Geliştirme/Satış-Pa. İletişim Bilgileri Tekin Örnek Leasing İş Geliştirme/Satış-Pa İletişim Bilgileri E-Posta : tekinardi@hotmail.com tekin.ornek@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - Küçükyalı Cep Telefonu : 90 (535)

Detaylı

HSE RADAR. İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Uygulama, Denetim, Eğitim ve Takip HSE GLOBAL YAZILIM A.Ş. 11 Mart 2016

HSE RADAR. İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Uygulama, Denetim, Eğitim ve Takip HSE GLOBAL YAZILIM A.Ş. 11 Mart 2016 HSE RADAR İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Uygulama, Denetim, Eğitim ve Takip HSE GLOBAL YAZILIM A.Ş. 11 Mart 2016 Copyright 2016 İçerik 1. HSE RADAR NEDİR? 2. HSE RADAR IN UYGULAMA ALANLARI 3. HSE RADAR

Detaylı

GeoBusiness Solutions

GeoBusiness Solutions GeoBusiness Solutions Konumsal İş Zekası Çözümleri GeoBusiness Solutions Nedir? Nereye şube açmalıyım? Markalarına göre rakiplerim nerede konumlanmış? En yakın rakibim nerede? En yakın Acentam/Şubem/Bayim

Detaylı

<Insert Picture Here> Primavera P6 Enterprise PPM

<Insert Picture Here> Primavera P6 Enterprise PPM Primavera P6 Enterprise PPM Oracle Primavera 1983 ten bu yana biriken proje yönetim uzmanlığı En çok tercih edilen PPM üreticisi Farklı sektörler ve ihtiyaçlar için farklı ürünler

Detaylı

Kültür Varlıklarının Web Otomasyonu

Kültür Varlıklarının Web Otomasyonu Kültür Varlıklarının Web Otomasyonu SUNUM İÇERİĞİ PROJE GEREKLİLİĞİ PROJE İHTİYAÇLARI SİSTEM TASARIMINA GÖRE TEKNOLOJİK ALT YAPI DÜZENLENEN SİSTEMİN GETİRDİĞİ AVANTAJLAR PROJE GEREKLİLİĞİ Taşınmaz kültür

Detaylı

CENG 302 Yazılım Mühendisliği Yazılım Mimarisi - Devam. Alper UĞUR

CENG 302 Yazılım Mühendisliği Yazılım Mimarisi - Devam. Alper UĞUR CENG 302 Yazılım Mühendisliği Yazılım Mimarisi - Devam Alper UĞUR Yazılım Mimarisi Gereksinim: NE? Mimari : NE+NASIL GEREKSİNİMLER (software architecture) Requirements : WHAT? Architecture : WHAT + HOW?

Detaylı

noktadata ŞİRKET PROFİLİ AKILLI YAZILIML AR Version 1.0.1 - (c) 2016 - Tüm Hakları Saklıdır

noktadata ŞİRKET PROFİLİ AKILLI YAZILIML AR Version 1.0.1 - (c) 2016 - Tüm Hakları Saklıdır noktadata AKILLI YAZILIML AR w w w. n o k t a d a t a. c o m ŞİRKET PROFİLİ Version 1.0.1 - (c) 2016 - Tüm Hakları Saklıdır Noktadata :: Hakkımızda Uzun zamandır sektörde bitirdiği başarılı projeler ile

Detaylı

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014 1 Temmuz 2014 Ana Paket Fiyatı Saati Netsis Standard 2 Temel Set ( 1 Kullanıcı) Satış Yönetimi, Satınalma Yönetimi, Stok Yönetimi, Finans Yönetimi, Genel Muhasebe, Kalite Kontrol, Esnek yapılandırma, Dinamik

Detaylı

aselsan Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi İç Denetçi

aselsan Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi İç Denetçi Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi aselsan ASELSAN'ın İç Denetim Bölümü'nde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip adaylara ihtiyaç bulunmaktadır. Üniversitelerin Bilgisayar

Detaylı

LOUPE, IP Data ağlarında çalışan katma değerli servislerinizi kolaylıkla izlemenizi sağlar. www.netas.com.tr

LOUPE, IP Data ağlarında çalışan katma değerli servislerinizi kolaylıkla izlemenizi sağlar. www.netas.com.tr LOUPE, IP Data ağlarında çalışan katma değerli servislerinizi kolaylıkla izlemenizi sağlar. www.netas.com.tr IP Tabanlı Servis Oturumlarınızı İzlemenin Kolay Yolu Loupe, Katma Değerli Servislerinizi IP

Detaylı

GeoBusiness Solutions

GeoBusiness Solutions GeoBusiness Solutions Coğrafi İş Zekası Çözümleri GeoBusiness Solutions Nedir? Başarsoft GeoBusiness Solutions, Dağıtık Nereye alanda şube hizmet açmalıyım? veren sektörlere yönelik olarak hazırlanmış,

Detaylı

18. Esri Kullanıcıları Konferansı 7-8 Ekim 2013 ODTÜ, Ankara Teknik Atölye. ArcGIS for Mobile. Kürşad Demirer

18. Esri Kullanıcıları Konferansı 7-8 Ekim 2013 ODTÜ, Ankara Teknik Atölye. ArcGIS for Mobile. Kürşad Demirer 18. Esri Kullanıcıları Konferansı 7-8 Ekim 2013 ODTÜ, Ankara Teknik Atölye for Mobile Kürşad Demirer Özet Mobil çözümlerin yeri ve önemi Esri Mobil Stratejisi Soru Cevap Vizyonu Platform çözümü Uygulamalar

Detaylı

StruxureWare TM Data Center Expert. Veri Merkezi Altyapı Yönetimi (DCIM) Yazılımı. www.apc.com/struxureware

StruxureWare TM Data Center Expert. Veri Merkezi Altyapı Yönetimi (DCIM) Yazılımı. www.apc.com/struxureware Veri Merkezi Altyapı Yönetimi (DCIM) Yazılımı IT sistemleri yoluyla binadaki güç, soğutma, güvenlik ve enerji kullanımlarını izlemenizi ve kontrol etmenizi sağlayan uçtan uca veri merkezi altyapı yönetimi

Detaylı

EMRE CAMADAN KİŞİSEL BİLGİLER EĞİTİM. E-Posta: Cep:

EMRE CAMADAN KİŞİSEL BİLGİLER EĞİTİM. E-Posta: Cep: E-Posta: iletisim@emcamadan.com.tr Cep: 0 553 134 43 97 KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Tarihi: 28 Haziran 1989 Sürücü Belgesi: B Sınıfı / 2008 EĞİTİM (2015 - ) M.Sc. Bilgisayar Mühendisliği, Mühendislik Mimarlık

Detaylı

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da!

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da! Logsign Hotspot Misafir Ağlar İçin Yeni Nesil Bütünleşik Erişim ve Analitik Çözümü Misafir ağların her geçen gün artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni nesil mimari ile tasarlanmış olan Logsign

Detaylı

Sunucu Taraflı JavaScript ile Gerçek Zamanlı Web Uygulamaları Geliştirme

Sunucu Taraflı JavaScript ile Gerçek Zamanlı Web Uygulamaları Geliştirme Sunucu Taraflı JavaScript ile Gerçek Zamanlı Web Uygulamaları Geliştirme Emrah Ayanoğlu, Onur Özcan, Alperen Eraslan Inet-TR 12 8 Kasım 2012 İÇERİK 1 Node.js nedir? Google tarafından Chrome un JavaScript

Detaylı

Web Uygulamaları Mimarileri ve Güvenliği

Web Uygulamaları Mimarileri ve Güvenliği Web Uygulamaları Mimarileri ve Güvenliği METU CCLUB erbil Karaman başlıklar... Web uygulama mimarileri Uygulama geliştirme ve framework kullanımı Güvenli web uygulamaları için öneriler baslamadan önce...

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

MS SQL SIKÇA SORULAN SORULAR

MS SQL SIKÇA SORULAN SORULAR MS SQL SIKÇA SORULAN SORULAR 1. MS SQL sürümleri arasındaki farklar nelerdir? Karşılaştırma bilgileri aşağıdaki tabloda detaylıca verilmiştir. Burada kullanıcı ihtiyacına göre ürün önermek doğru olacaktır.

Detaylı

LOGO NETSİS 3 ENTEGRE FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO NETSİS 3 ENTEGRE FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. LOGO NETSİS 3 ENTEGRE FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel Açıklamalar 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri Logo tarafından tavsiye

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler. İsel Horada Dell EMC Forum İstanbul

Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler. İsel Horada Dell EMC Forum İstanbul Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler İsel Horada isel.horada@dell.com 03.10.2017 Dell EMC Forum İstanbul Dell, uçtan uca «eksiksiz» bulut masaüstü Sadece Dell... Veri Merkezi Yazılım

Detaylı

1 / 5. Cenk Sözeri. Proje Yöneticisi. İletişim Bilgileri

1 / 5. Cenk Sözeri. Proje Yöneticisi. İletişim Bilgileri Cenk Sözeri Proje Yöneticisi İletişim Bilgileri E-Posta : cenksozeri@msn.com Adres Bilgileri : Türkiye - İzmir - Menemen - Egekent 2 Ev Telefonu : 90 (535) 549 85 07 Cep Telefonu : 90 (531) 010 20 00 Kişisel

Detaylı

BT İşyükü Otomasyonu Çözümleri.

BT İşyükü Otomasyonu Çözümleri. BT İşyükü Otomasyonu Çözümleri www.likyateknoloji.com Likya Teknoloji Likya Teknoloji 2008 yılından bu yana Kurumsal ürün ve çözümler geliştirmektedir. Teknoloji Şirketi BT İşyükü otomasyonu çözümleri

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YABANCI DİL SINAVI (İNGİLİZCE) İÇİN SORU ÇÖZÜM TEKNİKLERİ KURSU

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YABANCI DİL SINAVI (İNGİLİZCE) İÇİN SORU ÇÖZÜM TEKNİKLERİ KURSU T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YABANCI DİL SINAVI (İNGİLİZCE) İÇİN SORU ÇÖZÜM TEKNİKLERİ KURSU 02 MART 2018 1. HESABINIZ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Detaylı

Nebim Winner - İş Zekası Halojen Kurumsal Sürüm

Nebim Winner - İş Zekası Halojen Kurumsal Sürüm Nebim Winner - İş Zekası Halojen Kurumsal Sürüm Halojen; Winner ile toplanan verileri depolayan, istenilen formatlarda raporlanmalarını ve analizlerini sağlayan, kullanıcıların doğru bilgi ile karar vermelerini

Detaylı

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler 60+ deneyimli çalışan 2.000+ yerel & küresel müşteri 6 ofis SmartMessage Marketing Platform Müşterilerinize ulaştığınız dijital kanallardan maksimum fayda almanızı

Detaylı

Türkiye Barolar Birliği internet sitesi

Türkiye Barolar Birliği internet sitesi Türkiye Barolar Birliği internet sitesi Türkiye Barolar Birliği internet sitesi, güncel teknolojinin sunduğu son imkânlarla, tamamen merkezi yönetim sistemine sahip dinamik ve geliştirilebilir bir sistem

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Klasik Tüketici Deneyimi Günümüzde Tüketici Deneyimi Gelecek programatikte.. Programatik nedir? Joe Zawadzki, CEO, MediaMath "The use of technology

Detaylı

YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ

YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ Gelin Eski Sisteminizi Akıllandıralım... Gelin Eski Sisteminizi Akıllandıralım... satis@testteknoloji.com.tr www.testteknoloji.com.tr 1996 yılından itibaren Çağrı Raporlama

Detaylı

TRUSTEE TM Doküman ve İş Akış Yönetimi.

TRUSTEE TM Doküman ve İş Akış Yönetimi. TRUSTEE TM Doküman ve İş Akış Yönetimi http://www.trustee.com.tr TRUSTEE TM nedir? Doküman Yönetim Sistemi Elektronik Form tasarımı Doküman oluşturma, paylaştırma, yayınlama Versiyon takibi Onay süreçleri

Detaylı

Akıllı telefonlar, avuçiçi bilgisayarlar ile taşınabilir (cep) telefonların özelliklerini birleştiren cihazlardır. Akıllı telefonlar kullanıcıların

Akıllı telefonlar, avuçiçi bilgisayarlar ile taşınabilir (cep) telefonların özelliklerini birleştiren cihazlardır. Akıllı telefonlar kullanıcıların Akıllı telefonlar, avuçiçi bilgisayarlar ile taşınabilir (cep) telefonların özelliklerini birleştiren cihazlardır. Akıllı telefonlar kullanıcıların bilgilerini saklamalarına, program yüklemelerine izin

Detaylı

CFH NetStation. 1 P a g e

CFH NetStation. 1 P a g e CFH NetStation 1 P a g e Özellikle r Veri İçeriği CFH ClearVision'dan işlem yapılabilir oranlar Müşteri tarafından seçilen kurum içi ve kurum dışı web sayfaları Küresel kur bilgileri (opsiyonel) Para Piyasası

Detaylı