Ziebers AKILLI EV SISTEMLERI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ziebers AKILLI EV SISTEMLERI"

Transkript

1 AKILLI EV SISTEMLERI

2 Akıllı Ev Sistemleri ne Hoşgeldiniz Akıllı Ev Sistemleri ile eviniz hiç olmadığı kadar konforlu olacak. Evinizdeki bütün cihazları tek merkezden kontrol etme imkanı sunan Akıllı Ev Sistemleri, sizin için hazırldığımız senaryolar ile bir dokunuşta evinizin her noktasını kolayca yönetmenizi sağlar. Siz sadece yapmak istediğinizi hayal edin, sizin için herşeyi tek bir dokunuşla yapsın. Gelişmiş Z-Wave haberleşme teknolojisi ile evinizde ve ofisinizde hiçbir tadilata ya da otomasyon altyapısına ihtiyaç duymadan ister yeni ister eski yapıları kolayca Akıllı Ev Sistemleri ne dönüştürebilirsiniz.

3

4 Farklı ve Avantajlı Bir Ev Ortamına Hazır Olun Yoğun geçen iş gününün sonunda, eviniz size bir dokunuşla hoşgeldiniz diyecek. Akıllı Uzaktan Kontrol Teknolojisi ile tüm panjurlar ve aydınlatmalar açılır, sıcaklık tam istediğiniz dereceye ayarlanır ve en sevdiğiniz şarkı çalmaya başlar. Size de sadece konforun keyfini çıkarmak kalır.

5

6

7 Eve Giriş - Çıkışlarda Farkını Yaşayın Akıllı telefonunuzda, tabletinizde veya bilgisayarınızda bulunan Control Panel ile anahtar taşımanıza gerek kalmadan evinizin kapısını uzaktan açıp kapatabilirsiniz. Garaj kapısı için ayrıca bir sistem kurmanıza gerek kalmadan, aynı sistem üzerinden akıllı telefonunuzu kullanarak garaj kapısını, garaj aydınlatmalarını ve garajınızda bulunan tüm elektronik aletleri kontrol edebilirsiniz. Kapı açıldığı zaman Akıllı Kontrol Sistemi nin size otomatik video görüntüsü veya uyarı mesajı göndermesini isteyebilir ve böylece evinizin ve tüm giriş çıkışların her an kontrolünüzde olmasını sağlayabilirsiniz. Senaryolar tanımlayarak kapınızı tüm durumlara karşı hazırlıklı hale getirebilirsiniz. Acil durumlar karşısında otomatik kapı kapama ya da açma işlemi yapabilirsiniz.

8 Senaryolar Emrinizde... Evinizdeki tüm elektronik cihazları kolaylıkla ayarlayabilir ve çok karmaşık komut dizilerini basitçe tasarlayabilirsiniz. Birçok komutu tek bir dokunuşla yönetebilirsiniz, böylelikle bütün cihazları ayrı ayrı kontrol etme zahmetinden kurtulabilirsiniz. Hazırlayacağınız Eve Hoş geldin senaryosu ile istediğiniz formatta ışıklandırma yapabilir, istediğiniz odanın sıcaklığını istediğiniz derecede tanımlayarak evinizin iklimlendirmesini ayarlayabilir ve aynı anda perdelerin açılıp kapanmasını sağlayabilirsiniz. Tüm bunları sadece önceden tasarladığınız ve tanımlayacağınız senaryolar ile yapabilirsiniz. Tek Kumanda Tek Dokunuş Eskiden her bir cihazın kendine ait kumandası vardı... Akıllı Ev Sistemleri ile sadece bir kumandayla, tabletinizle, bilgisayarınızla veya akıllı telefonunuzla tüm cihazlarınızı kontrol edebilirsiniz. TV, ses sistemi, klima teker teker açılır ve perdeler yavaşca kapanır. Akıllı Ev Sistemleri ile size özel bir otomasyon ve güvenlik çözümü tasarlayabilirsiniz. İleri düzey programlayıcı ile eviniz yapılması gerekenleri sizin yerinize düşünür. Zamanlayıcı özelliği sayesinde tanımlayacağınız bütün senaryoların ve komutların istediğiniz saat ve dakikada çalışması, güneşin doğuşunu ve batışını referans alarak perdelerinizin bu saatlerde otomatik açılması ve kapanması sağlanır. Güvenlik sisteminin aktif ya da pasif duruma getirilmesini programlayabilir bu sayede kendinize göre özelleştirebilirsiniz.

9

10 Iyi Geceler... Akıllı Ev Sistemleri tek bir dokunuşla İyi Geceler Senaryosu nu sizin için aktif eder. Çocuklarınız gece üşümesin diye istediğiniz saate kadar sıcaklık sabitlenir, tüm panjurlar ve aydınlatma kapanır, alarm sistemi devreye girer. Tatil Dönüşleri Eviniz Sizi Karşılamaya Hazır Evinize girmeden önce Hoşgeldiniz Senaryosu nu aktif ederek klimanın çalışmasını sağlayabilir, banyonuzun hazırlanmasını isteyebilir, perdeleri ve camları istediğiniz konuma kolaylıkla getirebilirsiniz.

11 Misafir Ağırlamak Şimdi Daha Kolay Ev aletleri farklı soketler gerektirir, Akıllı Ev Sistemleri ile bütün elektronik aletleri kontrol edebilir, Kablosuz Teknolojisi ile evinizin dekorasyonunu zarif ve gösterişli hale getirebilirsiniz. Geceleri Evinizde Özgürce Yürüyün Siz yatmadan önce, tek bir tuş ile istediğiniz aydınlatmaları kapatabilir, karanlıkta kalan noktalardaki aydınlatmaları ayarlayabilir, hareket sensörleri ile ışıkların size yol göstermesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca tüm bunları yaparken enerjiden de tasarruf etmiş olursunuz.

12 Akıllı Aydınlatma Her Eve Akıllı Aydınlatma Sistemi Kablosuz modüllerde kolay kurulum ve online olarak uzaktan konfigurasyon özelliği Sabit veya taşınabilir anahtarlama seçenekleri ile tüm elektrik sistemleriyle tam uyumluluk özelliği Uzaktan Işık Miktarını Ayarlama Evdeki aydınlatma sistemlerini herhangi bir yerden ve herhangi bir zamanda kontrol edebilirsiniz. Siz tatildeyken evde olduğunuz hissi vermek için evinizdeki aydınlatmaları istediğiniz seviyeye getirebilir ya da tamamen açıp kapatabilirsiniz. Enerji Tasarrufu Akıllı Ev Sistemleri, gün doğumunda otomatik olarak aydınlatmaları kapatır ve gün batımında istediğiniz konfigurasyonda açılmasını sağlar. Kolay bir şekilde senaryo tanımlama yeteneği ile Akıllı Ev Sistemleri, ileri düzeyde ve çok yönlü konfigurasyonlar tanımlamanızı sağlar.

13

14 Kontrol Artık Sizde... Giriş ve Hol Tek yapmanız gereken bir tuşa basmak ve sadece kapının açılması ile aydınlatmanın, klimanın ve müziğin çalışmasını sağlamak Çalışma Odası Çalışmalarınızı kolaylaştıran aydınlatma kontrolü ve parlaklık ayarı Pratik, konforlu ve ekonomik... Enerji Yönetimi Evinizde kullandığınız tüm elektronik aletlerin ne kadar elektrik harcadığını istediğiniz zamanlarda görebilir ve enerji tüketimini takip edebilirsiniz. Enerji Tüketim Analizi Akıllı Ev Sistemleri ile geçmiş dönemlere ait tüketimleri görüntüleyebilir, size özel hazırlanmış grafikler yardımıyla analizler yapabilirsiniz. Enerji Tüketim Tahmini Önceki ayarlarda kullandığınız enerji tüketimi ve ilgili aya ait verileri karşılaştırarak gelecek aylara ait enerji tüketimi tahminleri yapabilirsiniz.

15 Oturma Odası Hazırlanmış TV izleme, kitap okuma, müzik dinleme ve misafir senaryoları ile tek tuşla odanız hizmetinizde Mutfak, Banyo, Çamaşırhane ve Balkon İstediğiniz tüm elektronik cihazları kontrol imkanı ve senaryo tanımlama özelliği Yatak Odası Otomatik perde, otomatik müzik ve klima Uzaktan Kontrol Evde olmadığınız zamanlarda bile enerji tüketiminizi öğrenebilir veya daha önceden tanımladığınız ortalama değerlerin üzerine çıkıldığında bilgilendirme mesajı alabilirsiniz. Belirlediğiniz senaryolar ile evinizi otomatik olarak dışarıda moduna alabilir, kullanılmayan elektronik aletleri kapatarak enerji tüketimini düşürebilirsiniz. Siz Uyurken... Akıllı Ev Sistemleri ile ihtiyacınız olmayan ışıkları veya çalışan tüm cihazları tek bir noktadan kapatabilir, bu sayede enerji tasarrufu yapabilirsiniz.

16

17 Akıllı Termostat Akıllı Ev Sistemleri sayesinde evinizdeki iklimlendirme sistemini derecesel olarak maksimum konfor ve tasarrufla yönetebilirsiniz. Iklimlendirmede Tam Kontrol Standart radyatör ve klima kullanarak her bir odanın ya da termostat alanının sıcaklığını ayarlayabilirsiniz. Sınırsız sayıda termostat kontrol edebilirsiniz. Akıllı vanalar ile derece kontrolü yapabilirsiniz. Uzaktan Sıcaklık ve Nem Kontrolü Akıllı Ev Sistemleri ile sadece telefonunuzu kullanarak dünyanın her yerinden evinizi kontrol ederek ısıtma ve soğutma ayarları yapabilirsiniz. Evde değilken bile her odanın sıcaklığını ekranınızda görebilir, tek tek müdahele edebilirsiniz. Enerji ve Yakıt Tasarrufu Hava durumu bilgilerine ulaşarak evinizin sıcaklığını otomatik ayarlayabilir, sıcaklık artışı durumunda bilgi mesajı alabilir ve evinizdeki iklimlendirme cihazlarını uzaktan kontrol edebilirsiniz. Bu sayede gereksiz enerji ve yakıt kaybını önlemiş olursunuz.

18 Gelişmiş Tam Güvenlik Akıllı Ev Sistemleri evinizdeki güvenlik sistemleri ile entegre olarak evinizin daha güvenli olmasını sağlar. Yeni Nesil Güvenlik Sistemi Sınırsız sayıda sanal alarm özelliği Kablolu alarm sistemleriyle kolay entegrasyon Akıllı telefon ya da internet üzerinden alarm cihazını aktif/pasif edebilme ve durum görüntüleyebilme 7/24 Izleme Kapı, pencere ve hareket sensörleri yardımıyla hırsızlık olaylarını sezinleme özeliği Duman sensörleri ile yangın takip sistemi desteği Su taşkın sensörleri ile taşkını tespit etme ve önleme Karbonmonoksit sensörleri ile gaz sızıntısını algılama ve erken uyarı özelliği Otomatik Pilot Uzun süreli evden uzak kalacağınızda İyi Tatiller Senaryosu nu aktif ettiğinizde Akıllı Ev Sistemleri evdeymişsiniz izlenimi vererek davetsiz misafirleri evinizden uzak tutar.

19 Güvenlik Görevlisi Akıllı Ev Sistemleri açık alanda ilk savunma güvenlik hattını oluşturur. Bu sayede misafirleriniz için ışıklar otomatik olarak açılabilir veya geceleri davetsiz misafirleri kaçırabilir. Güvenlikte Bir Adım Önde İnternetinizin olduğu her yerden güvenlik sistemine erişebilir, sistemi çalıştırabilir veya kapatabilirsiniz. Sensörler Iş Başında Evinizdeki kameraları ve alarm sisteminin durumunu dünyanın her yerinden görüntüleyebilir, herhangi bir güvenlik ihlalinde telefonunuza anında bilgi alabilirsiniz. Size Özel Güvenlik Bilgi Servisi kendi belirlediğiniz özel senaryolara uygun durum oluştuğunda size bilgi verebilir, görüntüyü akıllı telefonunuza gönderebilir veya kamera kaydı oluşturabilir. Akıllı Ev Sistemleri ile Aklınız Evde Kalmasın

20 Siz Sadece Isteyin Uygulasın Yaşadığı mekanlarda kendi beğeni ve isteklerini, güvenlik ve rahatını önemseyenler için Akıllı Ev Sistemleri size ve evinize özel sistemler geliştirir. Bu sayede eviniz bir dokunuşla daha konforlu, daha güvenli ve daha prestijli hale gelirken Akıllı Ev Sistemleri ile hayatınız kolaylaşır. Artık Evde Olmak Gerçek Özgürlük Standart akıllı ev sistemlerinde yatak odanızdaki klimanızı kapatmak ya da çocuk odanızın aydınlatmasını ayarlamak için holdeki duvara sabitlenmiş kontrol ekranına gitmeniz gerekirken, Akıllı Ev Sistemleri ile evinizi tabletinizle, bilgisayarınızla ya da akılı telefonunuzla istediğiniz her yerden kontrol edebilirsiniz.

21

22 Tüm Cihazlar Kontrolünüzde Evinizdeki tüm elektrikli aletlerinizi aç/kapat fonksiyonuyla kontrol edebilirsiniz. Evden çıktığınızda akıllı telefonunuz ile evdeki tüm elektrikli aletlerinizin açık olup olmadığını kontrol edebilir ya da Çıkış Senaryosu ile gerekli olmayan elektronik eşyalarınızın otomatik kapanmasını sağlayabilirsiniz. Sulama Servisi Iş Başında Akıllı Ev Sistemleri bahçenizin daha verimli ve daha pratik hale dönüşmesini sağlamak için tasarlanmıştır. İstediğiniz heryerden akıllı telefon, bilgisayar ya da tablet üzerinden sulama sistemini çalıştırabilir, otomatik senaryolar ile güneşin konumuna, toprağın nemine, havanın durumuna göre sulama işleminin gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

23

24

25 Stor Perde ve Panjur Kontrolü Evinizin her noktasından tek dokunuş ile perde ve panjurlarınızı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Perde ve panjurlarınızı senaryolara dahil ederek otomatik açılıp kapanmalarını sağlayabilirsiniz. Dünyanın her yerinden perde, panjur ve pencerelerinizi tabletinizle, bilgisayarınızla veya akıllı telefonunuz ile istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. ile Gündoğumu Artık Daha Heyecanlı Akıllı Ev Sistemleri, gün doğumu ile birlikte otomatik olarak perdelerinizi açabilir ve gün batımında kapanmasını sağlayabilir. Işık şiddetine veya sıcaklığa bağlı olarak ya da önceden belirlediğiniz zamanlarda perde ve panjur kontrolünü otomatik olarak yapmasını sağlayabilirsiniz. Senaryolar ile Evinizi Hareketlendirin Kolay senaryo düzenleyici sayesinde istediğiniz zamana göre perde, panjur ve pencerelerin konumunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

26 Mevcut Evlerde Bile Farkını Yaşayın Tadilat ve kablolama olmadan Akıllı Ev Sistemleri farkını ve konforunu yaşayabilirsiniz. Akıllı Ev Sistemleri tüm kablosuz teknolojileri bünyesinde bulundurduğundan, hiçbir ekstra maliyete gerek kalmadan evinize entegre olabilmektedir. İster eski, ister yeni yapılarda sizin taleplerinize göre, evinizde minimum değişikle sistemin kurulmasına imkan sağlar. Sistemin modüler yapıda ve birbirinden bağımsız hızlı entegrasyon teknikleri ile çalışabiliyor olması, sadece istediğiniz özelliklerin kurulmasına imkan sağlamaktadır.

27 Kablolu Kablosuz Bütün Sistemler Hizmetinizde Akıllı Ev Sistemleri projelerinizi en verimli ve kullanışlı hale getirebilecek uygun bağlantı frekanslarıyla sistemin çalışmasını sağlamaktadır ve bütün ev otomasyon sistemleri ile uyumludur. Sizin taleplerinize göre farklı otomasyon sistemleri tek bir merkezde birleştirilerek daha esnek bir kontrol edilebilirlik sunar. Proje aşamasında otomasyon için gerekli kablolama ihtiyacını minimuma indirerek tesisat maliyetlerinizi azaltırken, standart elektrik tesisatları ile uyumlu olması ise mevcut yapılarınızda hiçbir tadilata gerek duymadan Akıllı Ev Sistemleri ne dönüştürülmesini sağlar. Akıllı Ev Sistemleri projenizde yapılacak ya da mevcut binalarınızdaki Interkom Otomasyon sistemine entegre edilerek Akıllı Otomasyon a kolayca çevrilebilir.

28 En Kullanışlı En Hızlı En Verimli En Kolay = Multimedya Aydınlatma Enerji Isıtma Tasarruf Akıllı Ev Sistemleri, otomatik senaryolar sayesinde sadece gerekli olduğunda enerji harcamanızı sağlayacak ve bu şekilde hem tasarruf etmiş hem de çevreye tek başınıza büyük katkıda bulunmuş olacaksınız.

29

30

31 En Kullanışlı En Hızlı En Verimli En Kolay Control Panel tek ekrandan her şeyi görmenize imkan sağlar. Menüler arasında kaybolmadan her odayı her noktayı kontrol edebilirsiniz. Control Panel evdeki en küçük bireyin bile kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır. Mevcut otomasyon sistemlerine entegre edilebilme özelliği sayesinde ayrı kontrol cihazlarına gerek duymadan tek bir panel üzerinden sistemi kullanmanızı sağlar. Akıllı Ev Sistemleri 7/24 servis desteği ile bütün sorunlarınıza anında çözüm sunar.

32 Projeleriniz Artık Daha Güçlü Küçük farklılıklar ile projelerinizde bir adım önde olun. Akıllı Ev Sistemleri ile ayrıcalıklar sunan evler inşaa etmeniz en zor bölgelerde bile sizi ön plana çıkaracak ve yeniliklerle isminizi duyuracaktır. Bu Büyük Avantajı kullanın! Günümüzde bir çok projenin sunduğu imkanlar, seçenekler, ödeme planları, vadettiği yaşam şartları birbirine çok yakın olduğu görülmektedir. ZAEV hem hizmet kalitenize hem de fiyat politikanıza tamamen güven veren bir zemin oluşturacak. Akıllı Sistem Teknolojisi ile projelerinize sınırsız özellikler katan ZAES projolerinizi daha güçlü hale getirirken, siz ve şirketiniz alıcılar için bir adım önde olmanın avantajlarını kullanın.

33

34 Hayal Gücünüzü Sınırlandırmayın Akıllı Ev Sistemleri nin modüler, eklenebilir ve esnek yapısı ile her bütçeye uygun sistemler kurulabilir. Akıllı Ev Sistemleri nin Kurulum Paketleri nin üzerine, sonradan isteyeceğiniz ekstra özelliklerin eklenebilir olmasıyla sizi bu hayale ortak ediyoruz. Akıllı Evden Daha Fazlası

35

36 Akasya Kule A Blok Kat: 26 No: Acıbadem Mahallesi Çeçen Sokak Kadıköy İstanbul Türkiye Tel: Fax: bilgi@ziebers.com destek@ziebers.com

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

www.levelteknoloji.com

www.levelteknoloji.com home Akıllı Ev / Bina Sistemleri Evinizin Aklı Sizde Kalsın... www.levelteknoloji.com Akıllı ev nedir Cep telefonunuzdaki basit bir uygulama ile evinizdeki tüm cihazlarınızı ve güvenliğinizi yönetebileceğiniz,

Detaylı

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Akıllı Ev ÇÖZÜMLERİ Güvenlik Sistemi Aydınlatma Otomasyonu Priz Kontrol Isıtma Otomasyonu Senaryolar İklimlendirme Enerji Tasarufu Smart BS Kurumsal

Detaylı

Düşünsenize... Hoş Geldiniz...

Düşünsenize... Hoş Geldiniz... Düşünsenize... Evinizle bağınız nerede olursanız olun hiç kopmayacak. Işıklarınız ihtiyacınız kadar aydınlatsa, Oda ısısı istediğiniz seviyeye ayarlansa ve televizyonunuz açılsa yada yoğun bir işgünün

Detaylı

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ Kablosuz Home Prestige Sisteminin Temel Özellikleri 1. Güvenlik Sisteme entegre edilen hareket, yangın, su baskını gibi sensörler ile eviniz, acil durumlara karşı kendini otomatik olarak hazırlar ve korur

Detaylı

Mavişehir in butik sitesi

Mavişehir in butik sitesi Mavişehir in butik sitesi Siena Evleri nin yeni etabı Siena Plus Mavişehir, nostaljik mimarisi, üst sınıf donanımı, akıllı ev teknolojileri ve ince düşünülmüş ayrıntılarıyla bölgede farklılığını bir kez

Detaylı

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ place picture here ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ Akıllı Ev? Maksimum enerji verimliliği Konfor Kolay kullanım Modern, geleceğe dönük yapı Esnek, genişletilebilir, güvenli

Detaylı

AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz)

AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz) T.C. OKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz) Danışman Meltem Turhan Yöndem Hazırlayan Hüseyin Serkan Özaydin İstanbul-2017 1.Akıllı Ev Sistemi Nedir?

Detaylı

www.akillibisey.com AKILLI EV SİSTEMLERİ KONFORUN, GÜVENLİĞİN ve ENERJİ VERİMLİLİĞİNİN YENİ ADRESİ...

www.akillibisey.com AKILLI EV SİSTEMLERİ KONFORUN, GÜVENLİĞİN ve ENERJİ VERİMLİLİĞİNİN YENİ ADRESİ... www.akillibisey.com AKILLI EV SİSTEMLERİ KONFORUN, GÜVENLİĞİN ve ENERJİ VERİMLİLİĞİNİN YENİ ADRESİ... GÜVENLİK ve DAHA FAZLASI BÜTÜNLEŞİK EV OTOMASYONU Zipato, bulut teknolojisi temelli interaktif güvenlik

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP Interkom VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP interkom sistemleri ve Somfy RTS kablosuz akıllı ev teknolojisinin bir araya gelmesi ile geliştirilen VIP70 Somfy daire monitörleri ile

Detaylı

Otomasyonlu Hayat İçin İnşaat

Otomasyonlu Hayat İçin İnşaat Otomasyonlu Hayat İçin İnşaat Otomasyon ile Rüya Evi İnşaa Etmek Her proje, müşterilerinizin rüyalarını gerçeğe dönüştürebilmek için benzersiz bir fırsattır. Müşterileriniz, detaylı tasarımlar ve özelliklerle

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

Rezidans Yaşamının Farkını ARENA NÜANS ta Yaşayın.

Rezidans Yaşamının Farkını ARENA NÜANS ta Yaşayın. Rezidans Yaşamının Farkını ARENA NÜANS ta Yaşayın. 444 4 946 www.arenanuans.com info@arenanuans.com Barbaros Hayrettin Paşa Mh. 2289 Sk. No: 9 Beylikdüzü/İSTANBUL 444 4 946 www.arenanuans.com info@arenanuans.com

Detaylı

aileniz için güven & konfor

aileniz için güven & konfor aileniz için güven & konfor www.ideaelektronik.com.tr aileniz için güven & konfor TOUCH LINE Bina Dışı Görüntülü ve Sesli Dâhili Konuşma Sistemi Aile Konutları Güvenlik ve konfor bina girişinizde başlar.

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor. 11.170 m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor. Ferahlık, huzur ve güvenliği temel alan bir anlayışla gerçekleştirilen

Detaylı

ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ VE AKILLI BİNALAR

ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ VE AKILLI BİNALAR ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ VE AKILLI BİNALAR ALİ YİĞİT ELEKTRİK - ELEKTRONİK MÜHENDİSİ aliyigit@mericgroup.com.tr EMO KONFERANS SALONU 16 MAYIS 2018 ANKARA ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ NELERDİR? Teknolojinin gelişimiyle

Detaylı

Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri

Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri 1. Giriş Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemi ilk kurulumda modüler olarak eklenip çıkartılabilen 3. Bölümde detayları verilen bileşenlerden oluşur. Fiyatlar daire alanına

Detaylı

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Hava Koşullandırma Sayı 45 / Eylül 2017 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN turn to the experts YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Alarko

Detaylı

Komple sistem çözümleri. Daha fazla oda konforu için en iyi sistem çözümleri. Ürün Seçimleri

Komple sistem çözümleri. Daha fazla oda konforu için en iyi sistem çözümleri. Ürün Seçimleri Not Daha fazla oda konforu için en iyi sistem çözümleri Siemens, kazan kontrol ürünleri alanında uzun yıllara dayanan deneyimini kullanarak tanınmış müşterileriyle yakın ilişki içinde ısıtma kontrol sistemlerinde

Detaylı

SESLİ KOMUT İLE EVİNİZİ KONTOL EDİN

SESLİ KOMUT İLE EVİNİZİ KONTOL EDİN SESLİ KOMUT İLE EVİNİZİ KONTOL EDİN Akıllı Kumandalar, cep Aydınlatma telefonları, tablet bilgisayarlar gibi tüm Perde, Panjur ürünler ile uyumlu çalışabilen sistem, bütün TV-DVD, Ses Sistemi cihazlarınızı

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

Enjoy your smart life!

Enjoy your smart life! Enjoy your smart life! Akıllı Bina Sistemleri 02 AKILLI YAŞAMIN KEYFiNi ÇIKARIN HAKKIMIZDA ARS otomasyon dijital yaşam alanları teknolojisinde sektörün en son trendlerinin takip ve öncülüğünü yaparak yaşayan

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com H ayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media

Detaylı

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ STARFON TEKNOLOJİ PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ Geleceğin intercom ve smart home teknolojisini bizimle yaşayın... SF 90 Dış Ünite SF 66 İç Ünite FARK YARATAN TASARIMI BENZERSİZ KALİTESİ İLE EVİNİZDE

Detaylı

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi Akıllı e Yaşam size evinizdeki tüm elektrikli eşyaları, aydınlatma sistemini, güvenlik sistemini mobil uygulamayla kontrol etmenizi ve yönetmenizi sağlar. Akıllı e Yaşam aynı zamanda min. %30 enerji tasarrufu

Detaylı

AKILLI EV SİSTEMLERİ

AKILLI EV SİSTEMLERİ AKILLI EV SİSTEMLERİ Centrum Dış Ticaret ve Elektronik Limited Şirketi 1992 yılından bugüne çeyrek asırdır, ev ve araç güvenlik sistemleri alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Yılların

Detaylı

CLASSE 300. Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ

CLASSE 300. Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ CLASSE 300 Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ CLASSE 300X13E iç ünite ile evler, her yerden ulaşılabilen bağlı evlere dönüşüyor. Nerede olursanız olun evinizle hep iletişim halinde olursunuz. Eliot (nesnelerin interneti)

Detaylı

Albert. Einstein. İnsan, aklın sınırlarını zorlamadıkça, hiçbir şeye ulaşamaz.

Albert. Einstein. İnsan, aklın sınırlarını zorlamadıkça, hiçbir şeye ulaşamaz. Albert Einstein İnsan, aklın sınırlarını zorlamadıkça, hiçbir şeye ulaşamaz. O N A HAYATIMIZDAKİ HER ŞEY BU KADAR AKILLIYKEN, YAŞADIĞIMIZ EV NEDEN 1OLMASIN? 6 2 Steve Jobs un elindeki telefona benzeyen

Detaylı

Tasarruflu Doğal gaz kullanımı

Tasarruflu Doğal gaz kullanımı Tasarruflu Doğal gaz kullanımı TASARRUFLU DOĞAL GAZ KULLANIMI Çatı izolasyonunuz yetersiz ise izolasyonunuzu uygun bir şekilde yaptırınız. Çatınızdaki ısı kaybınız %20 civarındadır. Bu şekilde ısıtma maliyetinizi

Detaylı

UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA. www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com

UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA. www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com AKILLI TASARIM Günümüz akıllı teknolojilerine ayak uyduran yenilikçi bir tasarım. Nigra ailesi, enerji verimliliği

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI FOLKART ARDIÇ ÇEŞME CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI Dünyada bazı özel lokasyonlar vardır. Coğrafyası, dokusu ve ruhuyla bir kez hayatınıza girer, bir daha da hiç çıkmaz. İşte Çeşme tam da böyle bir yer..

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

AKILLI EV 2017 SİSTEMLERİ

AKILLI EV 2017 SİSTEMLERİ 2017 AKILLI EV SİSTEMLERİ Centrum Dış Ticaret ve Elektronik Limited Şirketi 1992 yılından bugüne çeyrek asırdır, ev ve araç güvenlik sistemleri alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

Detaylı

Her 2 teknolojide de, hem ankastre programlama hem de merkezi programlama kullanılır.

Her 2 teknolojide de, hem ankastre programlama hem de merkezi programlama kullanılır. Programlama Programlama nedir? Programlama; ısıtmanın otomatik, gözle görülür biçimde ve kullanıcının ortamda bulunduğu sürelere göre yönetilmesidir. Isıtma süreleri, 7 günlük veya 24 saatlik zaman dilimlerinde

Detaylı

Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri

Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri Güvenli, kullanışlı, enerji tasarruflu... 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr Dış ortam hareket ve varlık dedektörü (PIR), Standart

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük EV OTOMASYONU RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük Yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için kablosuz (RF) çözüm standardı. Duvarlara zarar vermeden kontrol noktaları

Detaylı

CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı. Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri

CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı. Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri + Havalı, sulu ve karışık ısıtma soğutma sistemlerine uygun bireysel konfor ürünleri Oransal oda sıcaklığı kontrol

Detaylı

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT OfficeMessenger AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 20.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yerel ağlarda (ofis veya ev) veya internet üzerinden (E-Ofis programı entegrasyonu sayesinde)

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

Her zaman odak noktası BABYTHERM

Her zaman odak noktası BABYTHERM MT-752-2002 Her zaman odak noktası BABYTHERM 02 Optimum sıcaklık MT-1779-2003 03 Böylece küçük hastalarınız rahat eder Dräger'den BabyTherm bebek ısıtıcı sistemlerin en son jenerasyonu açık bakımda yeni

Detaylı

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir.

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir. HAKKIMIZDA NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu konusunda siz değerli müşterilerine hizmet vermek için kurulmuştur. Sektöreltecrübesi tecrübesi yaklaşık 15 yıldır. Firma olarak müşterilerine

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri. Ürün Kataloğu

Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri.   Ürün Kataloğu Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com 2019 Ürün Kataloğu OTYOO Ayrıcalıkları... Düşük Maliyet Donanım ve yazılımlarımız yerli üretimdir. Bunun yanısıra donanımlarımızı kullanırken ihtiyaç duyabileceğiniz

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith Stil sahipleri için. Ve hayatın keyfini çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz. Geberit Monolith modülleri sayesinde hiçbir şeyden ödün

Detaylı

Yeni Yasam ç Stiliniz

Yeni Yasam ç Stiliniz Akıllı Yaşam Alanları Hastane Odaları Bayi : Gençlik Mah. 1312 Sok. Tekeli Apt. Kat: 1 No:4/4 07100 Muratpaşa Antalya TÜRKİYE Tel: +90 (242) 243 35 03 - Tel: +90 (555) 353 49 49 1 Merkez : Yenisehir Mah.

Detaylı

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE Tamda istediğim SİZİN İÇİN, gibi... SINIRLI SAYIDA 1972 DEN GÜNÜMÜZE un arka bahçesi GEMLİK Gemlik, marmara denizinde zeytini ve güzellikleri ile ünlü ilçemizdir. Tarih boyu İstanbul ile ticari, sosyal,

Detaylı

www.teknimaelektronik.com

www.teknimaelektronik.com www.teknimaelektronik.com Ücretsiz Eğitim Seminerleri, Kurulum, Teknik Yardım ve Satış Sonrası Destek İçin; 0212 547 48 03 Numaralı Telefondan, info@teknimaelektronik.com Mail Adresinden İrtibata Geçiniz

Detaylı

AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN!

AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN! AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN! Biyokimliğiniz ile Evinizi Güvence Altına Alın IInvixium firması dünyada bir ilk olarak biyokimliğiniz ile akıllı evinizi kişiselleştirecek çözümleri sunuyor. Invixium un

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith document7763710928149425415.indd 1 13.02.2014 16:53:27 Stil sahipleri için. Ve hayatın keyif çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz.

Detaylı

BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ

BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ Ahmet BEKTAŞ ahmet.bektas@karadag.com.tr Emniyet Evleri Mahallesi, Yeniçeri Sokak, No:17, 4.Levent/Đstanbul Tel : 0212 280 27 81 Fax: 0212 270 03 22 ÖZET Gelişen yüksek

Detaylı

Velux Çatı Pencereleri Modelleri. Gün Işığı

Velux Çatı Pencereleri Modelleri. Gün Işığı Metgür İnşaat olarak İzmir çevresinde Velux çatı pencereleri aksesuarlarının bölge ürün tedarikçisi uygulamacısı olarak hizmet rmekteyiz. Velux İzmir bayii olarak geniş ürün seçenekleri çatıya uyumlu modelleriyle

Detaylı

Akilli Pedestal Sistemleri

Akilli Pedestal Sistemleri Akilli Pedestal Sistemleri MEKANO, uzaktan hareket kontrolü, otomasyon uzerine bugüne kadar birçok büyük projeye imza atarak ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlamıştır. Kuruluşumuz, uluslararası tecrübeye

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1631 MAXLOGIC SUPERVISOR ENTERPRİSE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI Supervisor Enterpise; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın, hata olaylarının ve aynı zamanda

Detaylı

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI BURASI, YAŞAMIN MERKEZİ... İSTANBUL GEBZE Çeşme nin dünyaca ünlü eşsiz koylarına, plajlarına, marinalarına, yani hayatın dolu dolu aktığı her yere oldukça yakın

Detaylı

ANA EKRAN AYAR EKRANI. Ayar ekranı diğer ekranlara geçişte kullanılır.

ANA EKRAN AYAR EKRANI. Ayar ekranı diğer ekranlara geçişte kullanılır. ANA EKRAN Ana ekranda hava istasyonu bölümünde dışarıdaki meteorolojik değerler bulunmaktadır. Bölümler tarafında ise bölüm adı, sıcaklık, nem, karbondioksit değerleri ve o anda içinde bulunulan periyot

Detaylı

Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği

Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği Evinizi ve ailenizi korumak artık çok kolay. Kullanıcı dostu Ultima güvenlik sistemi ile herşeyi tek bir dokunuşla halledebilirsiniz. Rahatlayabilirsiniz.

Detaylı

i-kutu İnteraktif Kutu Seç İzle Kişisel İçerik Paylaşımı Durdur İzle TV Kontrol Sesle Yazdır Sesle Kanal Değiştir Çocuk Kumandası Kolay Kumanda

i-kutu İnteraktif Kutu Seç İzle Kişisel İçerik Paylaşımı Durdur İzle TV Kontrol Sesle Yazdır Sesle Kanal Değiştir Çocuk Kumandası Kolay Kumanda Seç İzle Kişisel İçerik Paylaşımı Durdur İzle TV Kontrol (Listelenen TV ler) Sesle Yazdır Sesle Kanal Değiştir Çocuk Kumandası Kolay Kumanda (İsteğe Bağlı) i-kutu İnteraktif Kutu Merhaba, Bu kitapçıkta

Detaylı

ÇEŞME NİN EN ÖZEL YERİNDE BENZERSİZ BİR FOLKART PROJESİ

ÇEŞME NİN EN ÖZEL YERİNDE BENZERSİZ BİR FOLKART PROJESİ ÇEŞME NİN EN ÖZEL YERİNDE BENZERSİZ BİR FOLKART PROJESİ ÇEŞME DE YAŞAMANIN EN GÜZEL HALİ Çeşme, İzmir in en mavi noktası Folkart Ilıca Çeşme, sizi bu maviliğin tam ortasında yer alan benzersiz bir yaşama

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULGURCU Prof. Dr. Cemal OKUYAN 25-27 MAYIS 2012 ÇANKIRI

Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULGURCU Prof. Dr. Cemal OKUYAN 25-27 MAYIS 2012 ÇANKIRI Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULGURCU Prof. Dr. Cemal OKUYAN 25-27 MAYIS 2012 ÇANKIRI 1 1. Ev tipi soğutma 2. Ticari tip soğutma 3. Endüstriyel soğutma 2 1. Bireysel iklimlendirme (Split, paket, vb.) 2. Ticari

Detaylı

KNX ile bir üst konfor düzeyine geçin

KNX ile bir üst konfor düzeyine geçin InSideControl KNX ile bir üst konfor düzeyine geçin Bina Kontrol Sistemi P139031 P135676 P135621 Bina kontrolü - her zaman, her yerde, her koşulda Akıllı telefonlar ve tabletler, her geçen gün hayatımızda

Detaylı

Synco living bağımsız oda kontrolünü tüketim verisi algılama özelliğiyle birleştiriyor.

Synco living bağımsız oda kontrolünü tüketim verisi algılama özelliğiyle birleştiriyor. Synco living bağımsız oda kontrolünü tüketim verisi algılama özelliğiyle birleştiriyor. Yenilikçi ev otomasyonu ile enerji tasarrufu Answers for infrastructure. Synco Living Enerji tasarrufu için birçok

Detaylı

SANAL SANTRAL HİZMETİ.

SANAL SANTRAL HİZMETİ. SANAL SANTRAL HİZMETİ 11:29 18/08/12 11:29 18/08/12 BULUT SANTRAL (SANAL SANTRAL) NEDİR? Bulut Santral (Sanal Santral), eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, bulut teknolojisiyle internet

Detaylı

Büyük Küçük Herkesin Hayallerinde

Büyük Küçük Herkesin Hayallerinde Büyük Küçük Herkesin Hayallerinde www.ifbkameryapi.com www.ifbkameryapi.com HAKKIMIZDA Yatırım yaptığı her noktada kalite ve güveni garanti eden, Bursa nın gurur duyduğu bir şirket olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

Z-WAVE AKSESUARLARI. www.akillibisey.com. make your home smart. Data Sheet

Z-WAVE AKSESUARLARI. www.akillibisey.com. make your home smart. Data Sheet make your home smart NEXT 2 Lİ ANAHTAR Z-WAVE AKSESUARLARI Tüm Z-wave aksesuarları, marka ve tip bağımsız olarak aynı Z-wave ağında bir arada bulunabilirler. www.akillibisey.com SECURITY I ENERGY I COMFORT

Detaylı

Votec ve iştirakleri; KOSGEB, TIGEM ve Tübitak tarafından desteklenmektedir. Çeşitli şehirlerdeki Teknokent lerde Ar-Ge ofislerine sahiptir.

Votec ve iştirakleri; KOSGEB, TIGEM ve Tübitak tarafından desteklenmektedir. Çeşitli şehirlerdeki Teknokent lerde Ar-Ge ofislerine sahiptir. Akıllı ev nedir nasıl uygulanır? Akıllı ev son yıllarda daha modern, konforlu ve belirli durumlara tepki veren evler için kullanılan bir terimdir. Zaman ve enerji yönetimi yaparak, %30 a varan oranda tasarruf

Detaylı

Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri. Ürün Kataloğu

Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri.  Ürün Kataloğu Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com 2017 Ürün Kataloğu OTYOO Ayrıcalıkları... Düşük Maliyet Donanım ve yazılımlarımız yerli üretimdir. Bunun yanısıra donanımlarımızı kullanırken ihtiyaç duyabileceğiniz

Detaylı

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT DURUKENT insan odaklı tasarım... Niğde nin en güzel bölgelerinde markalı lüks konut projeleri gerçekleştiren ONAY A.Ş., yeni bir proje DURUKENT i sizlere sunmanın kıvancını yaşıyor. Yaptığımız her iş

Detaylı

İnverter Kümes Otomasyon Yönetimi!!!! www.comex.com.tr. Version -020. * inverter kullanarak üretim veriminizi maximum seviyelere çıkarın!!!!

İnverter Kümes Otomasyon Yönetimi!!!! www.comex.com.tr. Version -020. * inverter kullanarak üretim veriminizi maximum seviyelere çıkarın!!!! İnverter Kümes Otomasyon Yönetimi!!!! Version -020 www.comex.com.tr * inverter kullanarak üretim veriminizi maximum seviyelere çıkarın!!!! * Gerekli projelendirmeler ile eski ve yeni sistemlere hızlı bir

Detaylı

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Herkes bundan hoşlanıyor: Sürgü kapaklar Sürme hareketi insanların hoşuna gidiyor. Tablet bilgisayarınızda. Cep telefonunuzda. Sanal sürmenin devrim yaratan estetiği,

Detaylı

IOT (Internet Of Things / Nesnelerin İnterneti)

IOT (Internet Of Things / Nesnelerin İnterneti) New Remote Control Rewote Nedir? IOT (Internet Of Things / Nesnelerin İnterneti) Rewote pazarda mevcut bulunan alıcılı motorları mobil uygulama vasıtasıyla yönetmeyi sağlayan bir IoT ürünüdür. Rewote donanım

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI Eyedius Teknoloji; hayatın her alanında güvenliği sağlamak için görüntü anlamlandırma ve yüz tanıma teknolojileri geliştiren, tamamen yerli bir yüksek teknoloji firmasıdır. 2 GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI TÜBİTAK

Detaylı

MODERN, LÜX, YENİLKÇİ PROJELER İÇİN SETCOMBT

MODERN, LÜX, YENİLKÇİ PROJELER İÇİN SETCOMBT MODERN, LÜX, YENİLKÇİ PROJELER İÇİN SETCOMBT REZİDANS PROJELERİ - İŞ YERLERİ - OFİSLER - MAĞAZALAR - HASTANELER İÇİN OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ - ENERJİ TASARRUF PROJE VE OTOMASYONLARI - AKILLI BİNA TEKNOLOJİLERİ

Detaylı

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 EKİM, 2010 KONTAL ELEKTRONİK :: SEESAW BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V2.0 0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KARTI VE KULLANIMI Seesaw

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

WL 02 GÖRÜNTÜLÜ-GÖRÜNTÜSÜZ ĐNTERKOM SĐSTEMĐ KULLANMA KILAVUZU

WL 02 GÖRÜNTÜLÜ-GÖRÜNTÜSÜZ ĐNTERKOM SĐSTEMĐ KULLANMA KILAVUZU WL 02 GÖRÜNTÜLÜ-GÖRÜNTÜSÜZ ĐNTERKOM SĐSTEMĐ KULLANMA KILAVUZU SĐSTEMĐ ÖZELLĐKLERĐ Sistem görüntülüyse kapı panelinden daire arandığında görüntülü telefon ekranı açılır, arayan görülür ve istenirse ahize

Detaylı

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatı kolaylaştıran çözümler sunmak! LOGO, KOBİ lere ve Ar-Ge ye yaptığı büyük yatırımlarla büyüyor. Yazılımlarımızla Türkiye ekonomisine

Detaylı

Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. i-sign İçerik Yönetim Yazılımı İçerik yönetim yazılımı LCD ve LED tabanlı bilgilendirme sistemlerinde ekranlarda

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

ANA EKRAN AYAR EKRANI. Ayar ekranı diğer ekranlara geçişte kullanılır.

ANA EKRAN AYAR EKRANI. Ayar ekranı diğer ekranlara geçişte kullanılır. ANA EKRAN Ana ekranda hava istasyonu bölümünde dışarıdaki meteorolojik değerler bulunmaktadır. Bölümler tarafında ise bölüm adı, sıcaklık, nem, karbondioksit değerleri ve o anda içinde bulunulan periyot

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu 1 EE101-TX EE101-RX 2 Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı, kombiniz ile veya diğer ısıtma cihazları ile kullanabileceğiniz, evinizin konforunu artıran modern bir ısı kontrol

Detaylı

aklınız evinizde kalmasın

aklınız evinizde kalmasın Hayatınızı KOLAYLAŞTIRIN aklınız evinizde kalmasın YAŞAR inşaat yaşamı değerli kılan tek adres Yaşar İnşaat, teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak hem proje sırasında hem de sonrasında inşaatlarına

Detaylı

Bilgisayar Kontrollü Dimmer - DimPro.

Bilgisayar Kontrollü Dimmer - DimPro. Bilgisayar Kontrollü Dimmer - DimPro www.ayasofyaenerji.com.tr 1 Neden ŞART! 27.07.2013 tarihli, 28720 sayılı Resmi Gazetenin; Madde 6 nın 3.bölümünün C fıkrasına göre; c) Aydınlık şiddeti algılayıcılı

Detaylı

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet.

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet. sfe e ik in t a y a ih n e y # t #teknolojiyikesfet #sagligikesfet #dostlugukesfet #kolayligikesfet #degisimikesfet es #konforuk f et #tarzınıkesfet #mutlulugukesfet #tasarimikesfet #kaliteyikesfet 03

Detaylı

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM LİMİTSİZ IP SİSTEM İçindekiler 05 Uygulama Alanları 07 Botech ile Neler Yapabilirim 09 Görüntülü IP Interkom Sistemleri 11 Zil Paneli 13 Daire Monitörü 18 Villa Tipi Zil Paneli 19 Güvenlik Ünitesi 21 Uzak

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle 2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle alüminyum doğrama,cephe giydirme ve kapı otomasyon sistemleri

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ. Klimalar

İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ. Klimalar Klimalar ELEGNT YENİ NESİL INVERTER Serisi Duvar Tipi Split Klimalar 7 Yıl Garanti Yeni Nesil Inverter Yüksek Verime Sahip R410 Gazlı Yeni Sezonsal Verimlilik Standartlarına Göre Soğutmada ve Isıtmada

Detaylı

EV OTOMASYON KONTROLÜ ONUR YĠĞEN

EV OTOMASYON KONTROLÜ ONUR YĠĞEN EV OTOMASYON KONTROLÜ ONUR YĠĞEN Elektrik Elektronik Teknolojisi ve Bilgisayar ve Teknoloji Yüksek Okulu Doğu Akdeniz Üniversitesi Aralık 2003 ONUR YĠĞEN Bilgisayar ve Teknoloji Yüksek Okulu Doğu Akdeniz

Detaylı

SAFE Model Kullanım Kılavuzu

SAFE Model Kullanım Kılavuzu SAFE Model Kullanım Kılavuzu Sayfa No: 1 / 12 Önce Emniyet 1. Bu kılavuzu tamamen okuduktan ve montajı yapan yetkilinin açıklamalarını kavradıktan sonra cihazınızı kullanmaya başlayınız. 2. Cihazınızın

Detaylı

LOGO 3 SERİSİ: KULLANICI DENEYİMİNİN BİTMEYEN YOLCULUĞU

LOGO 3 SERİSİ: KULLANICI DENEYİMİNİN BİTMEYEN YOLCULUĞU MART 2018 www.bilser.net LOGO 3 SERİSİ: KULLANICI DENEYİMİNİN BİTMEYEN YOLCULUĞU NETSIS 3 ENTEGRE NETSIS 3 STANDARD NETSIS 3 ENTERPRISE GO 3 TIGER 3 TIGER 3 ENTERPRISE Sayfa : 1 / 8 LOGO 3 SERİSİ: KULLANICI

Detaylı